Orijinalini görmek için tıklayınız : Hollanda`ya Çıkartma Haydi YİĞİDOLAR
SivasSpor.Com 15.07.2009, 18:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg
Almanya, Belçika ve özelliklede Hollanda daki Sivaslı ve Sivassporlu taraftarlarımızı Sivassporumuzun son hazırlık maçı olan PSV Eindhoven müsabakası için Hollandaya çağırıyoruz.
Gururumuz Sivasspor Hollanda`daki son hazırlık macı için Hollanda`nın güçlü temsilcisi PSV Eindhoven ile Şampiyonlar Ligi öncesi son sınavını verecek ve bu maç bir hazırlık macından çok Şampiyonlar Ligi ön elemesi için oynayacağımız maçın adeta bir provasına sahne olacak.
Yurt dışında bulunan gönülleri kırmızı beyaz renkler ile atan tüm taraftarlarımızı bu önemli maç için Hollanda`ya bekliyoruz. Dosta düşmana gösterelim ki Sivasspor her nerede olursa olsun asla yalnız değil.
Maç için ayrıntılı bilgiler ;
18 Temmuz TSİ 18:00
Sivasspor - PSV Eindhoven
Sportpark ZVV Be Quicik” Laan naar Eme 97 ,Zutphen
Sivasspor.com Özel Haber
malesef ben gidemiyecegim, cok istedim ama bazi nedenler dolayi gidemiyorum, ama eminimki gurbetci sivaslilar sivassporumuzu yanliz birakmiyacaklar, insallah katilim cok olur.
subasi29 15.07.2009, 20:46 :) sevda sen gelme gelenlerin onunu tikama
carizma0658 15.07.2009, 21:36 kalbi sivas için atan herkes o macta olacaktır arkadaşlar kimse kimsenın önünü tıkmaz hepimizin işi olabilir ve ufakta olsa eleştirdigin kişi SEVDA BU SİTEDE EN ÇOK VE İİ YORUM YAPANLARDAN BİRİSİ YANİ KIMSE KIMSENIN ÖNUNU TIKAMAZ SEN KAFANI TAKMA
carizma0658 15.07.2009, 21:38 HAZIRLIK MACLARINDA SİVASIN OYNADIGI FUTBOL ÇOK İİ MACLARI IZLEDİM SİVAS YENILGİ DE OLSA KÖTÜ DEGİLDİ TAKIM YENI ALIŞIOO
namouchi 15.07.2009, 21:38 niye gidelim ki maça yine farkı yiycez nasıl olsa.bu sefer kaç 3 mü 5 mi..yok yok bu takımla bi yere çıkılmaz.TUM ve BİLİCAsız bu takım bir hiç
subasi29 15.07.2009, 21:42 kalbi sivas için atan herkes o macta olacaktır arkadaşlar kimse kimsenın önünü tıkmaz hepimizin işi olabilir ve ufakta olsa eleştirdigin kişi SEVDA BU SİTEDE EN ÇOK VE İİ YORUM YAPANLARDAN BİRİSİ YANİ KIMSE KIMSENIN ÖNUNU TIKAMAZ SEN KAFANI TAKMA
sen ne diyosun ya,kim kimi elestriyor ufak capli espri yaptik tabi capi buyuk olanlar anlar
yigidocengiz 15.07.2009, 21:47 arkadaşlar bu takımdan bi cacık olmaz,bu olimpiakos maçıyla bu iyice gün yüzüne çıktı.bu futbolla ancak düşmanlarımızı,SİVASı çekemeyenleri sevindiririz,özelliklede tramzonluları...
AyhanBayrak 15.07.2009, 21:50 Burada takimimizin yenilmesi iyi degil elbetteki ama hazirlik maclarida ölcü olmamali diyorum cünkü bu maclar arama icerisinde olunuyor oyuncularimizi tanima firsati oluyor ben inaniyorumki takimimiz gene ses getirecek basaridan basariya kosacak bizlerin takimimizi herzaman ve heryerde destekledigimiz taktirde sivassporumuz basaridan basariya kosacak bizleride gururlandiracaktir
Buradan avrupadaki yigidolara sesleniyoruz sivassporumuzun son maci olan PSV macinda yanliz birakmayalim gelin hep beraber takimimizi destekleyelim bu ayricada bir sampiyonlar ligi elemesine giden son hazirlik macimiz olacak .
Takimimizi Almanyadaki ,Hollandadaki, Belcikadaki, Fransadaki, Danimarkadaki ve avrupadaki yigidolar takimimizi desteklemenin tam zamani sesimizi dünyaya duyuralim avrupadada sivaslilarin gücünü gösterelim birlik olmanin tam zamani haydin SIVASSPOR-PSV macinaaaaaaaa
yigidocengiz 15.07.2009, 21:51 tabiki ben şunu söylemiyorum_sakın gitmeyin bu takım desteklenmez_benim söylediklerimden böyle bir anlam çıkmasın.tabiki her zaman destekleyeceğiz takımımızı.çünkü bu takım bizim gözbebeğimiz,ama bu hazırlık maçlarındaki futbola bakınca bu sene pekte bişey yapamayacağız gibi geliyo bana.İNŞALLAH yanılırım
Fatih Bayrak 15.07.2009, 22:18 Insallah orada olacagiz.
Sivasspor ´umuzu sonuna kadar desteklemeye bizde oradayiz.
tabiki ben şunu söylemiyorum_sakın gitmeyin bu takım desteklenmez_benim söylediklerimden böyle bir anlam çıkmasın.tabiki her zaman destekleyeceğiz takımımızı.çünkü bu takım bizim gözbebeğimiz,ama bu hazırlık maçlarındaki futbola bakınca bu sene pekte bişey yapamayacağız gibi geliyo bana.İNŞALLAH yanılırım
inşallah yanılırsın hemserım.yanılmıyo olsan bıle hep destek tam destek..taraftar olabılmeyı belkıde gelecek basarısızlıklarla ogrenebılıcez..
inşallah güzel bi maç olur ve taraftar yoğunluğu bekliyorum ben bu maçta yenmek veya yenilmemek önemli değil sonuçta hazırlık maçı ama güzel futbol oynanacağından eminim
FALÇATA 58 16.07.2009, 09:53 Yurt dışındaki Yiğidolarımıza büyük iş düşüyor hazırlık maçlarının tümünde yanlız bırakmadılar bu maçtada eminim yanlız bırakmayacaklar
carizma0658 16.07.2009, 11:13 arkadaşlar bu takımdan bi cacık olmaz,bu olimpiakos maçıyla bu iyice gün yüzüne çıktı.bu futbolla ancak düşmanlarımızı,SİVASı çekemeyenleri sevindiririz,özelliklede tramzonluları...
İNSAN NE OLURSA OLSUN BU TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ CÜMLESİNİ AZINA ALMAZ VE EMINIM Kİ YORUMUNA TEŞKKR EDEN ŞAHIS TA SİVASLI DEGİLDİR BİZ ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ KARDEŞİM BİRAZ MANTIKLI OLUN SİVAS İNTER TOTO OYNADI VE TARIHINDE BU KADRO BU İMKANLARLA DEVLER LİGİNDE BAŞARI YAKALAMYA ÇALIŞIOR KOLAYMU SANDINIZ SİVASIN BU KONUMU BU DURUMU BÜYÜK BAŞARIDIR BİRAZ MANTIKLI AKILLI YORUMLAR YAZINNN
Besyo_cu 16.07.2009, 13:00 Yurt dışında bulunan ve izne gelemıyecek olan , memleket hasreti ile yanıp tutuşan gurbetcilerimiz için büyük fırsat. İnşallah katılım çok olurda son hazırlık macında gövde gösterisi yaparız.
AyhanBayrak 16.07.2009, 16:50 Haydi avrupadaki yigidolar hollandadaki son macimizda takimimizi desteklemeye
merkez_emre 17.07.2009, 02:07 GELİYORUZ !!!!
diyormusum :D:D:D:
|