Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Stat Hakkında Bilgilendirme!

GokhanTurna
16.07.2009, 17:23
Beyler bi konuya açıklık getirmek istediğim herkesin kafası karışık stat yapılacak mı yapılmayacak mı diye. Şu yorumları forumlarda çok gördüm; Stat yapmazlar, Milleti kandırıyorlar, Akp gitti stat iptal vs.

Hocamızın en son tv58de canlı yayını vardı seyretme fırsatı buldum. Stat konusuna gelindiginde spiker stat ne zaman yapılcak diye sordu. Hocamız stat için evrakların Ankarada olgunu ve yarısının imzadan çıktıgını ve diger yarısınıda beklediklerini söledi. Statta en erken 6 ay içinde başlancak geçte olabilir ama 1 2 sene içinde stat bitcek dedi. Yani kesin olacağını vurguladı.

Diğer kulüpler 15 senedir ugraşıyorlar ve hala yapamadılar ama biz 2 sene içinde herşeyi bitircez dedi.

cabuker
16.07.2009, 17:30
bakın arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz bu imzadan çıkma işi bitmez. biz taraftarlar olarak bu konuyu sürekli gündemde tutmalıyız. bu bir kamuoyu oluşturmaktır. sivasımızın arkasında ne medya var ne de para babaları gücümüzü kendimizden alıyoruz biz.
bu konuda bir takım girişimlerimizin olması lazım.

hunter
16.07.2009, 18:47
:mad:evet arkadaşlar yapılacakmış bende duydum yapılacağını kongre müzesinin yanına minyatürünü yapacaklarmış.ya bırakın bu ayak oyunlarını stat yapılacakmış kimi kandırıyorsunuz yav.daha sivasın yarım kalan fuar alanı dururken stadmı yapılacakmış....

58_SEMİH_58
16.07.2009, 19:20
Bir an önce başlasalarda önümüzdeki sezonun Şampiyonlar Ligi maçlarını yeni stadımızda oynasak .. :)

GurbetciYigidom
18.07.2009, 15:27
Bir an önce başlasalarda önümüzdeki sezonun Şampiyonlar Ligi maçlarını yeni stadımızda oynasak .. :)

Okadar da kolayolmaz be yigidom. daha imzalar bile atilmamis en az iki üc sene daha sürer.insallah sivassporumuz bu basarilarini devam ettirir yoksa dahada uzun sürebilir

slasher//z
18.07.2009, 15:39
Beyler bi konuya açıklık getirmek istediğim herkesin kafası karışık stat yapılacak mı yapılmayacak mı diye. Şu yorumları forumlarda çok gördüm; Stat yapmazlar, Milleti kandırıyorlar, Akp gitti stat iptal vs.

Hocamızın en son tv58de canlı yayını vardı seyretme fırsatı buldum. Stat konusa gelindiginde spiker stat ne zaman yapılcak diye sordu. Hocamız stat için evrkların Ankarada olgunu ve yarısının imzadan çıktıgını ve diger yarısınıda beklediklerini söledi. Statta en erken 6 ay içinde başlancak geçte olabilir ama 1 2 sene içinde stat bitcek dedi. Yani kesin olacağını vurguladı.

Diğer kulüpler 15 senedir ugraşıyorlar ve hala yapamadılar ama biz 2 sene içinde herşeyi bitircez dedi.

ben inşaat mühendisiyim
kendi arsana bina yapmak için belediyeden ruhsat çıkartayım desen bile 2 ay sürüyor.
stad için prosedürlerin tamamlanması kolay değil,
sivaslı yetkililerin ve bürokratların da elinde olamayan şeyler war.

Salim58
18.07.2009, 15:52
umutlarımız devam ediyor inşallah en kısa zamanda temeli atılır

Divriği58-
18.07.2009, 16:05
Sivasda yaşayan biri olsam Bırak stadı önce Fabrika yapın diye eylem yapardım Bu sivas insanını hakikaten anlamıyorum... Tabiki Modern stat da yapılsın Ama önce Fabrika önce eğitim önce sanayi