Orijinalini görmek için tıklayınız : hakem şoku
mustafa5758 18.07.2009, 18:34 Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, son hazırlık maçında PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelirken, yaşanan olaylar nedeniyle mücadele yarıda kaldı. Taraftarların sahaya girmesiyle duran maçta iki Sivassporlu oyuncu kırmızı kart gördü. Hakem kararları Kırmızı beyazlıların tepkisini çekti.
PSV karşısında oyuna iyi başlayan Sivasspor Ersen ile önemli bir fırsatı kullanamadı. 17. dakikada Yasin'in Afellay'ı düşürmesiyle oluşan faulu iyi değerlendiren Dzsudzsák Hollanda ekibini öne geçirdi. Ancak maçın hakeminin 26. dakikada verdiği kararla ipler koptu. Önce Mbemba'nın normal bir faulünün ardından kırmızı kartını çıkaran ve herkesi şaşkına çeviren hakem, iki dakika sonra da İbrahim Dağaşan'ı sebepsiz yere oyundan atınca bir taraftar sahaya girdi ve maç yarıda kaldı.
İki futbolcunun gördüğü kırmızı kartlar, hakem raporunda yer alması halinde Anderlecht maçına etki edecek ve iki futbolcu da zorlu maç öncesi cezalı duruma düşecek.
Kaynak : Lig tv
hakaret ve şahsa saldırı olmadığı sürece kırmızı kartlar etkide etmeyebiliyormuş hep beraber bekleyip göreceğiz
bhdr5858 18.07.2009, 19:02 ben bu hakemin varya bir daha hazırlık maçı yapmayalım daha iyi boşu boşuna iki adam gidiyor böyle rezillik mi olur yazıklar olsun bu hakem ihraç edilmeli
bu kadar kasti bu kadar adilik olur ayiptir kariyerine yazık senin böyle bi şey gormedim
namouchi 18.07.2009, 19:07 yok ay açıkladılar..raporda yazmamış yani cezalı duruma düşmek yok
Divriği58- 18.07.2009, 19:09 Türk Hakeminin gözünü seveyim ******** hazırlık macını bıle sattı
namouchi 18.07.2009, 19:17 arkadaşlar korkulacak bir durum yok.anderlechte gideriz alnımızn akıyla döneriz
hoLiGan Enes 18.07.2009, 19:21 Türk Hakeminin gözünü seveyim ******** hazırlık macını bıle sattı
Aynen abi beterin beteri varmış...
bu adamları kim hakem yapıyor şaçıyorum...
mustafa5758 18.07.2009, 19:21 arkadaşlar korkulacak bir durum yok.anderlechte gideriz alnımızn akıyla döneriz
evet korkulacak bir sey yok bence rahat olun
selami99 18.07.2009, 19:28 panik yok beyler bu bir hazirlik maci hazirlik macinda isterse 11 oyuncumuzu atsin ne cezasi.birisi cezali duruma dusmektek bahsetmisde
noname87 18.07.2009, 19:33 mbemba bizim takıma yakışmıyor diallo bu adamdan kat kat iyiydi faulde kasıtlı değildi ama arkasına bakmadan daldı adam sakatlanabilirdi
namouchi 18.07.2009, 19:35 tunç kayacı maçtan sonra açıkladı zaten bu durumda ceza gerektirecek bi olay yok
sivassporumuz ne emekler vererek bu noktaya geldi,sorumsuz bir hakem nedeniyle oyuncularımız ceza almamalı,gerekirse şenes erzik ve diğer yetkili ve sorumlular sivassporumuzun hakkını aramalıdırlar.mbemba faul yapmadan adamın ayağından topu aldı,direkt kırmızı kart gördü,hakkımızı sonuna kadar aramamız lazım
Hollandalı hakem eğer kırmızı kart gören Sivassporlu Pieter Mbemba ve İbrahim Dağaşan hakkında UEFA'ya rapor gönderirse bu oyuncular; kırmızı beyazlı ekibin, Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçında Belçika'nın Anderlecht takımına karşı forma giyemeyecek.
Resmi maç cezası verilebilmesi için, kırmızı kartın başlı başına yeterli olmadığı, bunun yanı sıra hakaret veya küfür olması gerektiği belirtildi
emrekocturk58 18.07.2009, 19:54 Böyle bi ********lik dünya futbol tarihin de ender görülen bir olay psv hayranı anderlet lı adam SİVAS ın maçına verilir mi ? Anderlet maçında oynayabilecegimizin en iyisini oynayarak . Tur atlayacağız çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik . . . . .
bhdr5858 18.07.2009, 19:59 Sivasspor'un hazırlık maçında ortalık karıştı
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile hazırlık maçına çıktı. İlk yarıda çıkan olaylar nedeniyle bir müddet soyunma odasında kalan hakem, oyunu tekrar başlattı ve ikinci yarıyı oynattı. Karşılaşma 3-0 PSV üstünlüğü ile sona erdi.
PSV, maçın 18. dakikasında Balazs Dzsudzsak'ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 26. dakikasında Pieter Mbemba ve 30. dakikasında İbrahim Dağaşan direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hollandalı hakemin bu kararından sonra ortalık bir anda karışırken, bir ürk seyircinin sahaya girmesi üzerine hakem ve PSV'li oyuncular soyunma odasına gitti.
PSV'nin diğer golleri ise; 63'te Amrabat ve 74'te Overmars'tan geldi.
HAKEM RAPORA YAZARSA 2 OYUNCU ANDERLECHT MAÇINDA YOK
Hollandalı hakem eğer kırmızı kart gören Sivassporlu Pieter Mbemba ve İbrahim Dağaşan hakkında UEFA'ya rapor gönderirse bu oyuncular; kırmızı beyazlı ekibin, Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçında Belçika'nın Anderlecht takımına karşı forma giyemeyecek.
Resmi maç cezası verilebilmesi için, kırmızı kartın başlı başına yeterli olmadığı, bunun yanı sıra hakaret veya küfür olması gerektiği belirtildi.
İLK MAÇ 28 VEYA 29 TEMMUZ
Kırmızı beyazlılar, Anderlecht ile ilk karşılaşmayı 28 veya 29 Temmuz’da deplasmanda, rövanşı 4 ya da 5 Ağustos’ta Sivas’ta oynayacak.
MEHMET YILDIZ VE SEZER SAKAT
Bu arada Sivasspor'da kaptan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur da sakatlıkları nedeniyle Anderlecht maçında oynayamayacak.
ERSEN MARTİN: HAKEM ONU DAHA ÖNCE DÜŞÜNECEKTİNİZ DEDİ
Olaylardan sonra soyunma odasına giden hakem ile konuştuğunu belirten Ersen Martin, hakem Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu söylediğini ama hakemin kendisine, "Onu daha önce düşünecektiniz" dediğini belirtti.
burda yazıoda ondan dedim ceza alınmasını
subasi29 18.07.2009, 21:38 ayip ya,ulkenize yabanci bir takim gelmis,kamp yapmis para kazandirmis,bu kadar yanli tarafli olmannin manasi ne?
adalı harun 18.07.2009, 21:46 bu tür organizasyonları ince eleyip sık dokumalı yoksa böyle rezillikler olabilir fakat biz bu defansla ne yapabiliriz meçul yinede allah yar ve yardımcımız olsun iinadına yigido inadına siivas
ihsanccr7658 18.07.2009, 22:11 hakem psv ve yi tutuyormus bulent hoca oyl dedi .. anderleth i de tutuyormus:mad: ondanda .. turkiyenin hakemlerine kurban olayim..... :):)
hahaha o hakem benim karsima cikmassin hollanda'da, o hakem soku yapti, bende sivas soku yaparim :P saka bir yanada yazik oldu vallaha, moreller sifir oldu:mad:
58ÖREN58 18.07.2009, 22:19 hakemmı pınokyomu yoksa maşamı anlamadım peseve taraftarı anderlet sempatısıde var bu uefadan hı bırsey olmaz bunların hepsını bılıyorsun buhakamı sivasspor hazırlık macına verıyorsun ********??????????????????????
yigido yakup 18.07.2009, 22:20 aslinda suc bizim takimlarimiz oynayacaklari maclarda gercekten adil olacak hakemlerle cikmalilar birde bu tür hakemler 4.5. klassman ve coluk cocuk maci yöneten sorumluluk nedir bilmeyen hakemlerle mac oynarsan böyle olur.
muratugur58 18.07.2009, 22:20 bu hakem kesin türk düşmanı çünkü tpi pozuktu aynı şeylere benziyordu adam maçı katletti.hazırlık maçıydı normal puan maçında kesin 4 kişi atardı ben buna çok şey söylerdim fakat yeri müsayit degil.
yigidocengiz 18.07.2009, 22:45 yok ay açıkladılar..raporda yazmamış yani cezalı duruma düşmek yok
arkadaşlar eğer gerçekten bildiğiniz bişey varsa bunu belgesiyle birlikte yayınlarsanız sevinirim.yoksa her kafadan ayrı bir ses çıkıyor,bilgi kirliliği oluyor
DOGU_BEY 18.07.2009, 23:00 Yiğido çöktü! 3-0
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda´da sürdüren Sivasspor, kamptaki son hazırlık maçında Hollanda´nın PSV Eindhoven takımına 3-0 yenildi
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_262901_sivaspsv423.jpg
Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçlarına ve yeni sezona Hollanda’nın Arnheim kentinde, 6 Temmuz’dan itibaren yaptığı kampla hazırlanan Sivasspor, kamptaki son hazırlık maçında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı ile karşılaştı. TRT-1’den canlı yayınlanan maça, Sivasspor sakatlıkları devam eden Mehmet Yıldız ve Sezer Badur ile birçok as oyuncusundan yoksun bir kadroyla çıktı. Belçika’nın RSC Anderlecht takımı ile yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçı öncesinde oynanan karşılaşmada son eksiklerini görmek isteyen Sivasspor, 18. dakikada rakibinin golüne engel olamadı.
Golün ardından beraberlik için yüklenen kırmızı-beyazlı ekip, maçın ilk yarısında Pieter Mbemba ve İbrahim Dağaşan’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 9 kişi kaldı. Maçın Hollandalı hakeminin kırmızı kart kararlarının ardından sahada ortalık bir anda karıştı. Bir Türk seyircinin sahaya girmesi üzerine hakem ve PSV Eindhovenli oyuncular soyunma odasına gitti.
Yaşanan olaylar nedeniyle bir müddet soyunma odasında bekleyen hakem, oyunu yeniden başlatma kararı aldı. Yeniden sahaya çıkan takımlar, karşılaşmaya kaldığı yerden değil, ikinci yarıdan itibaren başladı.
Avrupa futbolunun ve Hollanda’nın güçlü takımlarından biri olan PSV Eindhoven karşısında ikinci yarıda 9 kişi mücadele eden Sivasspor, rakibinin 63. ve 74. dakikalarda attığı gollere de engel olamayarak sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
"PSV EİNDHOVEN MAÇI MORALLERİ BOZDU"
Bu arada, Sivasspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan "PSV Eindhoven Maçı Moralleri Bozdu" başlıklı açıklamada, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un maçla ilgili görüşlerine yer verildi.
PSV Eindhoven takımı karşısında alınan yenilgiyi ve kırmızı kartları değerlendiren Uygun, maçta kırmızı kart gören Mbama ve İbrahim Dağaşan’ın Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. turunda Belçika’nın RSC Anderlecht takımı ile oynanacak maçta forma giyebileceğini ifade etti.
Çok güzel başlayan bir müsabaka olduğunu, ama ilerleyen dakikalarda maçın hakeminin yanlı tutumunun oyunu çığırından çıkardığını belirten Uygun, "Önce Mbambe ve ardından İbrahim Dağaşan’a gösterilen kırmızı kartlarla sarsıldık. Hazırlık müsabakasında yapılmaması gereken olayları yaşadık. Hakemin yanlı tutumu sonucunda maç oynanamadı. Hakem 28. dakikadan itibaren maçı tatil etti. Bir süre sonra müsabaka ikinci yarıdan başladı" diye konuştu.
"9 KİŞİYLE İDMAN YAPTIK"
Hollandalı hakemin yanlı tutumu sonucunda takımının 9 kişi olarak PSV Eindhoven karşısında mücadele etmek zorunda bırakıldığını da ifade eden Uygun, "Biz hazırlık müsabakası yapmak için sahaya çıktık ama hakem bizi engelledi. Kısacası 9 kişiyle idman yaptık. Kampımız çok iyi başlamıştı ama iyi bitmedi" dedi.
Kamp süresi içerisinde büyük takımlarla karşı karşıya geldiklerini belirten Uygun, şunları kaydetti: "Hazırlık döneminde küçük takımlarla karşı karşıya gelip onları yenebilirdik, ama biz öyle yapmadık. Bizden güçlü takımlarla karşılaşıp hatalarımızı görmek ve hem Şampiyonlar Ligi’ne, hem de Turkcell Süper Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istedik. Sivasspor iyi yolda ve bunu da ligde ispat edecektir."
PSV Eindhoven karşısında maçın orta hakeminin Mbambe ve İbrahim Dağaşan’a gösterdiği kırmızı kartların Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakalarında ölçü olmayacağını da açıklayan Uygun, "Hakemle konuştuk. Hollanda Futbol Federasyonu’ndan da yetkililer konuştu. Hakem hata yaptığını söyledi. Kesinlikle bu sporcularımız Anderlecht önünde oynayacaklardır. Sıkıntı yoktur" dedi.
HOLLANDA KAMPI YARIN SONA ERİYOR
Bu arada, Sivasspor’un 6 Temmuz’da başlayan Hollanda kampı yarın sona erecek. Kırmızı-beyazlı ekip, kampın ardından Türkiye’ye dönerek 28 ya da 29 Temmuz’da RSC Anderlecht ile deplasmanda yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elem turu ilk maçına hazırlanacak.
Sivasspor, Hollanda kampında yaptığı 5 hazırlık maçında pek başarılı sonuçlar elde edemedi. Hazırlık maçlarında güçlü takımlarla karşılaşan Sivasspor, yaptığı 5 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, ve 3’de yenilgi aldı. Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında Hollanda’nın Heerenveen takımına 5-0 yenilen Sivasspor, ikinci maçında Bulgaristan’ın Lokomotiv Mezdra takımını 2-1 yenmişti.
Üçüncü hazırlık maçında Meksika’nın Chivas takımı ile 2-2 berabere kalan Yiğidolar, dördüncü maçta ise Yunanistan’ın Olimpiyakos takımına 3-1 yenilmişti. Sivasspor, son hazırlık maçında ise bugün Hollanda’nın PSV Einhoven takımına 3-0 mağlup oldu.
kaynak:fanatik
Selamlar,
Bu mbemba daha çok kirmizi kart görür.
Mbembanin kirmizi karti dogru, herkes hakemi suçliyacagina Mbemba yi suçlasin.
Ikinci kirmizi ise,ben birsey anlamadim, dirsek vurdu diye mi atti Ibrahimi,anlamadim ?
Sagolsun yasin de her golde hatasi var.
Sivasspor iyi oynamiyor, kirmizi kartlar olmadan da 1:0 yeniktik.
Insallah bu onuru da oynatmaz çünkü banko oyuncu gibi 90 dk oyniyor her maç ve bir varlik gösteremiyor.
Hazirlik maçi diye diye sonunda sampiyonlar liginden elenecegiz ve avrupa yolumuz kapanacak.
Bizim banko oyuncularimiz bu sene : petkoviç,hayrettin,erman ve KAMANAN
Obürleri olsa da olur olmasa da.
Saygilarla.
mustafa5758 19.07.2009, 00:01 Selamlar,
Bu mbemba daha çok kirmizi kart görür.
Mbembanin kirmizi karti dogru, herkes hakemi suçliyacagina Mbemba yi suçlasin.
Ikinci kirmizi ise,ben birsey anlamadim, dirsek vurdu diye mi atti Ibrahimi,anlamadim ?
Sagolsun yasin de her golde hatasi var.
Sivasspor iyi oynamiyor, kirmizi kartlar olmadan da 1:0 yeniktik.
Insallah bu onuru da oynatmaz çünkü banko oyuncu gibi 90 dk oyniyor her maç ve bir varlik gösteremiyor.
Hazirlik maçi diye diye sonunda sampiyonlar liginden elenecegiz ve avrupa yolumuz kapanacak.
Bizim banko oyuncularimiz bu sene : petkoviç,hayrettin,erman ve KAMANAN
Obürleri olsa da olur olmasa da.
Saygilarla.
Mbemba gördu kirmizi kart bence sari olmaliydi, hemde hazirlik macinda
Ibrahimin gördü kirmizi bilmiyorum nerden cikti ama biliyorumki kart degildi
Yasin bu takimda isi yok bence
Kaleci akin boyle sacma gol yememesi lazim
onur yetersiz kaliyo ama yedek dusunulur
|
|