Orijinalini görmek için tıklayınız : İsmail YK`dan Sivas Marşı

SivasSpor.Com
19.07.2009, 17:55
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ismailyk.jpg

Sivasspor Kulüp Müdürü Cafer Kaplan, Avrupa Sivaslılar Birliği'nin (ASİB) düzenlediği SivasTuning Yaz Şenliği için Sivas'a gelen ve kulüp tesislerini ziyaret eden pop müzik sanatçısı İsmail YK'ya Sivasspor forması hediye etti. ''İsmail YK'' olarak bilinen pop müzik sanatçısı İsmail Yurtseven, Avrupa Sivaslılar Birliği (ASİB) tarafından tarihi Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen ''3. Geleneksel Sivas Tuning Yaz Şenlikleri'' adlı organizasyona katıldı.

Aslen Sivaslı olan sanatçı İsmail YK, farklı marka ve modellerde modifiye edilmiş çok sayıda aracın tanıtıldığı organizasyonun yapıldığı alanda ''Bas Gaza'' isimli parçasını seslendirdikten sonra eski Sivassporlu futbolcu İsmail Mut'un yeni açılan lokantasında yemek yedi. Burada özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan İsmail YK, Kanal 58 Televizyonu Spor Müdürü Mustafa Ateş'in 10 yaşına giren Oğuzhan Ateş'in doğumgünü kutlamasına katıldı. Oğuzhan Ateş ile birlikte pasta kesen İsmail YK, daha sonra Sivasspor Tesislerini ziyaret etti. Sivasspor Kulüp Müdürü Cafer Kaplan ile bir süre sohbet eden sanatçı, ''Sivasspor'un başarıları ortada'' dedi.

Sivasspor'un Turkcell Süper Lig'de başarılı olmasının güzel bir şey olduğunu ifade eden İsmail YK, ''Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı oluruz. Ben buna inanıyorum, inanmak en büyük güçtür'' diye konuştu. Sivaslı olduğu için yıllardır Sivasspor'u tuttuğunu belirten sanatçı İsmail YK, ''Büyük takımlar arasında hangi takımı tutuyorsun?'' dedikleri zaman zoruna gittiğini, bu kişilere Sivasspor dışında takım tutmadığını söylediğini ifade etti.

Sivasspor'un başarılı olacağına 10 yıl öncesinden inandığını ifade eden genç sanatçı, Sivasspor'un bu başarılı günlerini gördüğünü kaydetti. Kırmızı-beyazlı ekibin başarılarıyla gurur duyduğunu belirten İsmail YK, bu başarılardan dolayı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür etti. Sivasspor'a başarılar dileyen İsmail YK, fırsat bulursa Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağı maçları izleyeceğini kaydetti.

http://resimzade.com/Show.html?i=10347&token=25183

-SİVASSPOR'A MARŞ YAZMA DÜŞÜNCESİ-

Bir basın mensubunun Sivassspor'a kalıcı bir marş yazma düşüncesi olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine İsmail YK, ''Düşünüyorum ama bunu içten, yürekten yazmak lazım. Sadece ticari anlamda olmadığı için, kendime güzel bir zaman ayırmam lazım. Aynı zamanda yeni albümüm çıkacak. O da inşallah olacak, bu sene yapmayı düşünüyorum'' dedi.

Kulüp müdürü Cafer Kaplan, ziyaretin anısına sanatçı İsmail YK'ya arkasında ''İsmail YK'' yazılı, 58 numaralı Sivasspor formasını hediye etti. Sivasspor formasıyla basın mensuplarına poz veren sanatçı, daha sonra tesisleri gezdi. Kulüp personelinin hatıra fotoğrafı çektirdiği sanatçı, tesislerdeki çim sahada top sektirdi. İsmail YK, top tekniği ile izleyenlerden alkış aldı.

Sanatçı İsmail YK'nın, tuning organizasyonunun akşam saatlerinde yapılacak ödül törenine katılacağı belirtildi.

kangalli58yasin
19.07.2009, 17:56
Insallah dedigi gibi icten ve güzel olur Sivasspor Marsi !

Bütün Camia sabirsizlikla beklemeye baslar artik

Berkkaya5858
19.07.2009, 18:00
İNŞALLAH GÜZEL HAREKETLİ TAM SİVASI İFADE ETMELİ ŞAMPİYON SİVASSPOR HELAL OLSUN SANA İSMAİL YK:D:D

subasi29
19.07.2009, 18:01
evet herkesin bekledigi birsey,dogru duzgun sloganimiz yok ,kirmizi beyaz en buyuk sivas ,baska birsey yok inaniyorumki bundan sonra taraftar sekillenecek

Berkkaya5858
19.07.2009, 18:05
GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİM SİVASSPOR İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİNE HELAL SANA İSMAİL YK AĞZINA SAĞLIK

Mursallı yiğido
19.07.2009, 18:12
Şarkıyı en kısa zamanda bekliyoruz.

carizma0658
19.07.2009, 18:24
sakalımız yok kendımızı anlatalım ismail yurtsevevın sitesıne bir yıl önce mesaj attım sivasa senden güzel bi marş yakışır diye ahh ismall ah ARTIK GÜZEL Bİ MARŞ YAPARSIN ARTIK BİRAN ÖNCE

burakplt
19.07.2009, 18:34
artık gerekiyor zaten vizyonumuzu genişletmemiz de lazım teşekkür ederiz gerçek sivaslı ismail yk ya

58isa58
19.07.2009, 18:56
evet yavaştan kurumsallaşyrz artıkk.. bu şekilde 5 sene daha başarımızı devam ettirdiğimiz takdirde tam anlamıyla yıkılmaz bir anadolu takımı olacağımıza inanıyorum...

sevda58
19.07.2009, 19:30
bizim kalici marslara ihtiyacimiz var, KIRMIZI BEYAZ SIVAS SAMPION'la bu is yurumez, insallah guzel mars yapar...

SS'li
19.07.2009, 19:31
İsmail Yk genç ve sivas'lı olmasına rağmen oldukca başarılı bir sanatcı. Bunlarıda bir kenara bırakırsak günümüzde çokta fazla olmayan yani bir sivaslının sivasspor'u tutması gibi inceliğe sahip bir kişi. Hemşerim olduğu için ben kendisini seviyor ve cd'lerini alıyorum.

@kayaki

Tavuğuna kış mı dedi? Senin sevgine muhtaç da değil ismail hemşerimiz zaten.

caynina
19.07.2009, 20:28
Nereden dinleyebiliriz sivasspor ismail yk dan şarksını Güzel şarkıdır inşallah.

adalı harun
19.07.2009, 20:53
insan biraz milliyetçi olur adamı seversin veya degil açıklamak zorundamısın hemserimize helal olsun gelişp tesislerimizide gezmiş rıza hoca gibi pislik yapsa hosuna mı gidecekti kayaki herzaman sivas

Abdullah DuMaN
19.07.2009, 21:51
Sivastuning organizesine katıldı ve bayağı izdiham yaşandı Kendisine katılımından dolayı Teşekkür ediyorum

sewaz58
19.07.2009, 22:41
Tamamıyla Sivas'ı yansıtan,hareketli ve güzel bir parça yazman dileğiyle .. Şimdiden emeklerin için sağolasın,kariyerine yeni başarılar eklemen dileğiyle hemşo...

Deliilyasliyiz
19.07.2009, 22:46
olay ismail yk yı sevip sevmemeye tasınıyo iyice...biz zaten bu yuzden kaybediyoruz.adamı sevip sevmemek herkesin kendi bilecegi iş ama hemsehrimiz biz sahip cıkmalıyız.yarın sivasspora bir mars yaptıgında tvlerde yayınlanabilir ki bu hepimizin yaptıgından daha faydalı olur sivasa sivasspora..

Salim58
20.07.2009, 06:40
şarkısını en kısa zamanda bekliyoruz düşünmesi bile yeter teşekkürler ismail

sivaslı gülyk
20.07.2009, 08:21
İSMAİL YK YAZARDA O ŞARKI TUTMAZ MI ALLAH AŞKINA ..EMINIM YINE MÜKEMMEL BIR MARŞ YAPACAK VE ODA DİĞER ŞARKILARI GIBI DILLERDEN DÜŞMEYEK. YÜRÜ BE YK BAS GAZA KİM TUTAR SENİ

serkan1967
20.07.2009, 08:57
ismail yk tmm diğer sivaslı sanatçılardanda bi atak bi destek gelsin lütfen ozaman sivası kimse durduramaz

davulcu
20.07.2009, 09:29
teşekkürler yiğidom.................

BLacKy
20.07.2009, 11:19
Bas gaza Sivasspor'um bas Gaza Kim Tutar Seni Bas gaza :D:D Güzel Olur inşallah

yorumyapıyombenya
20.07.2009, 13:17
Kongre Müzesi bahçesinde İsmail YK yı Sivasspor forması ile görünce çok mutlu oldum. Asib e teşekkur ederim böyle bir ismin Sivaslı kimliğini ön plana çıkardıkları için.

namouchi
20.07.2009, 13:59
öyle bir şarkı olsun ki değil sivaslılar tüm türkiye bu şarkıyı söylesin

namouchi
20.07.2009, 14:04
şarkının sözleri şöyle olsun..
zarasına türküsüne,
yiğidomun kürsüsüne
kangalının yüreğine
gurban olam sivasımın sonra nakarat bölümüne geçsin;

sahaya çıktı yiğidom,
tozu dumana kattı yiğidom,
dom dom dom dom
herzaman heryerde sivasspor şampiyon

SivasLady
20.07.2009, 14:20
Sivas tanitimi icin her yerde Sivasli ve Sivassporlu oldugunu söyleyen Ismail YK ile gurur duyuyoruz

ST yaz yölenine gelip bizleri mutlu etmesi Sivas`a ve Sivasli'ya deger verdigini gösterir
organizeye davet eden ASIB yönetiminide kutlarim

Sivasspor Marsimizi en kisa zamanda bekliyoruz :)

namouchi
20.07.2009, 15:47
her zaman ve her yerde bizi temsil eden ismail yk ya helal olsun..hadise,cem yılmaz,emel sayın gibi sivaslı olmaktan utanan..hayatlarında bi kere bile sivasa gelmemiş ezik insanları sivaslı olarak görmek istemiyorz bize sivaslığyla gurur duyan ismail yk gibi çılgın sedat gibi insanlar istiyoruz

sevda58
20.07.2009, 15:50
İsmail YK'dan Sivasspor'a Ziyaret 19 Temmuz 2009

izleyin:D

http://www.youtube.com/watch?v=Q5W9VwRmgLw

EneS ElmaS
20.07.2009, 16:20
Helal olsun! Heyecanla bekliyoruz Marşı. Her zaman Sivaslı olduğunu gururla dile getiriyor!

Sivas turu yaptı ve kendi isteğiyle Sivas'da doğup çocukluğunu geçirdiği mahalleyi bile ziyaret etti.

HELAL OLSUN! Diyecek başka birşey yok

PoTt!
20.07.2009, 18:32
qeç bile kalıntı marş için İsmail Yk ve Onu Sivasa qetirenler tşk ederiz....

TekSivas
20.07.2009, 19:09
Arkadaslar Sivaslilar bir baska!!! Söyle söyleyeyim bende Almanyada bir Amatör Türk Futbol kulübünde oynuyorum. Bu sene yeni Bir arkadas katildi yanimisa,, Arkadasa soruyorum nerelisin ?? Manisa,,, ben diyorum güsel Sehir gitim gesdim!!
Arkadasa soruyorum, neresinden? Bana ayni su cümleyi kulaniyor,,, Vallah Bilmiyorum Hic Gitmedim Görmedim. Bende icimden diyorum Yasik ne insanlar var.
Bende Almanyada Dogdum Büyüdüm ve Türkiyeye gelipde Sivasa ugramadan cifteminarede cayimi icmeden Almaynaya dönemem! Sivasin Kalesine cikibda canli türküleri dinlemeden ben Almanyaya dönemem! Sivasin cermigne gidibte ben yikanmadan Almanyaya dönemem! Sivasa Gelibte Yildizeline gidib Yukari Cakmak Köyündeki Babamin Mezarini siyaret edmeden Almanyaya ben dönemem!
Cünkü ben Sivasliyim!!! Ve ben Sivasli olmakdan Gurur duyorum Ben Almanyada dogmus olabilirim Ben Almanyada Ölmüs Olabilirim. Ama bir Gün Sivasa dönecegim bunu biliyorum! cesetimde olsa benim sonyerim Sivas!!!
Ismail YK Seni bütün Sivas halki seviyor!!! Sana Bielfelden SLM.
her zaman ve her yerde bizi temsil eden ismail yk ya helal olsun..hadise,cem yılmaz,emel sayın gibi sivaslı olmaktan utanan..hayatlarında bi kere bile sivasa gelmemiş ezik insanları sivaslı olarak görmek istemiyorz bize sivaslığyla gurur duyan ismail yk gibi çılgın sedat gibi insanlar istiyoruz

Ezgi
20.07.2009, 19:14
Müzik tarzını sevmem fakat popüler bir şarkıcıdir.ses getireceğinden eminim.ayrıca duyarlılığından ötürü tebrik ediyorum.keşke bütün sivaslı sanatçılar onun kadar duyarlı olup,memleketinin değerlerine sahip çıkmayı bilse..

canimfeda58
20.07.2009, 23:23
helal olsun sagol ismail abicigim..

58ÖREN58
22.07.2009, 23:46
ISMAİL YK YAPARSA TAMBI BOMBA OLUR SİVASSPOR MARŞI WWW BOMBA .KOM

BOUN
25.07.2009, 13:28
Birçok Sivaslı Sivassporluyum demekten çekinirken, içerisinde mevcut ezikliği atamamış niceleri üç İstanbul takımlarından birisini tuttuğunu söyleyerek kendine mevki edinmeye çalışırken; her ortamda her platformda sadece ve sadece Sivassporlu olduğunu haykıran sevgili İsmail YK'yı bir kez daha tebrik ediyorum, kendisine işinde başarılar diliyorum. Hiç şüphesi olmasın ki bizim Megastarımız İsmail YK'dır!

En kısa zamanda dillerden düşmeyecek, futbolcumuzu koşturacak, taraftarı coşturacak, dilden dile nesilden nesile akacak bir Sivasspor marşını kendisinden bekliyoruz. Haydi İsmail YK, coştur Yiğidoyu!