Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun`dan Açıklamalar

SivasSpor.Com
20.07.2009, 09:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hiçbir zaman herkes kendisini sevsin diye hareket etmeyeceğini söyledi.

Özellikle geçen sezon yaptığı bazı açıklamalar bazı çevreler tarafından çok iddialı bulunan ve eleştirilen Uygun söylediği her sözün arkasında olduğunu belirterek, "Bugüne kadar inanmadığım hiçbir sözü söylemedim. Kendimi, birilerine sevimli göstermek içinde bir şeyler söylemek zorunda hissetmedim ve hissetmem. Herkes beni sevecek diye de hareket etmem. Sadece doğru olduğuna inandığım, Türk sporunun ve takımımın yararına olacak şeyleri savunurum. Söylemlerim birilerine ters geliyor diye dile getirmekten vazgeçmem" dedi.

Görüşlerini ve düşüncelerini herkesle her platformda tartışmaya hazır olduğunu kaydeden Uygun, "Her platformda da haklı çıkacağıma adım gibi eminim. O yüzden benim gönlüm rahat. Sonuçta ben Sivasspor takımı ve camiasının başarısıyla birlikte, Türk sporunda yapılması gerekenleri ve yapılabilecek projelerimi söylüyorum. Birileri rahatsızlık duyuyorsa o onların problemi. Benim herhangi rahatsızlığım yok" ifadelerini kullandı.

Salim58
20.07.2009, 09:23
rahatsız olanlar başarıyı kabullenmeyenlerdir doğru bildiğin yoldan yürümeye devam hocam biz seninle gurur duyuyoruz duymayan duymasın

ferhat_58_oğuz
20.07.2009, 09:45
bülent hocamızı içimizdede sevende var sevmeyende kendi içimizde bile çok eleştirildi bence bülent hocanın bu kadar ağır eleştirileri hakketmediğini düşünüyorum heleki kendi içimizde diğer takım taraftarlarının çekemediği aşikar heleki ts taraftarlarının oysaki hocamız en ılımlı tutumunu ts taraftar ve takımına göstermiştir diğer takım taraftarlarının tutumu sadece ve sadece bülent hocamızın başarısını çekememezlikten kaynaklanıyor ben bülent hocamıza RABBİM sağlık versin ve başımızdan eksik etmesin diyorum

adres58
20.07.2009, 12:03
Hocam hala aynı metinlerle uğraşıyoruz. Takımımızın durumu gidişatı hakkında bilgi vermiyorsunuz. Omotoyossi ve yapılacak transferler hakkında bilgiler vermiyorsunuz. Ama geçen seneki açıklamalara benzer şeyleri çok iyi söylüyorsunuz. Taraftar bunları öğrenmek istiyor.

eyupk
20.07.2009, 15:23
hocam sen hep haklısın bizim için. seni yalnız bırakmıycağız. çünkü seni seviyoruz.

caynina
20.07.2009, 16:29
Bülent Uygun gerçekten önemli açıkalamlarda bulunmuş.iyi sölemiş.

subasi29
21.07.2009, 21:18
sen bildigin yoldan sasma hocam sana guvenimiz sonsuz

58ÖREN58
22.07.2009, 23:36
SEN BILDIGIN YOLDAN SASMA HOCAM ISTEDIGIN HERSEYIDE KONUS BENCE ONLAR KONUSUYORYA SENDE KONUS LIGLER BASLASIN HEGUN DEMEC VER BASINA

GuVeN
23.07.2009, 01:17
hocam bız arkandayız,ama umarım bu yıl daha sessız bır bulent uygun ızleyeceksınız sozunuzun arkasında olursunuz.. olmazsanızda canınız sagolsun..