Orijinalini görmek için tıklayınız : İLKLERİ BAŞARMAK İSTİYORUM

SivasSpor.Com
05.10.2005, 23:19
Werner Lorant, istikrarın korunacağı garantisini verirken, camianın zaferlere hazır olmasını istedi. Sivasspor’da ilkleri başarmak istediğini belir ten Alman Teknik adam ilklerin de zor olduğunun altını çizdi

Başarılı sayılabilmeleri için sezon sonunda da aynı trendi sağlamış olmaları gerektiğini belirten Lorant, “ Şu anda ciddiyetle çalışarak görevini iyi yapmaya çalışan bir ekibiz. Daha almamız gereken çok yol, yapmamız gereken çok iş var. Futbolcularım yetenekli, çalışkan ve hedefleri olan çocuklar. Deneyimli ve gençlerden kurulu yapımızın iyi harman olduğunu söyleyebilirim. Daha fazlasını isteyecek ve kazanacaklar. Macera yok. Disiplin ve iyi mücadele. Hiç kimse belirlenmiş oyun kalıplarımızın ve mantelitemizin dışında gereksizlikler üretme hevesinde olmayacak. Dayanışma, paylaşım ve kollektif düşüncenin üretimi futbol değerlerimizi daha üst düzeye taşıyacağız. Disiplin ve uyum en önemli değerimiz. Başarılar, başıbozuk yıldızlar aracılığıyla değil, mesleğinin gereğini yapan ve işinin değerini bilen futbolcular sayesinde kazanılır. Amacım bu yapıyı sabitleştirip, makine düzeninde işleyen sağlıklı bir oluşumu sahaya sürebilmek. Bunu da başaracağız. Sivaslılarda takımlarını ihmal etmesinler. Dolu ve coşkulu tribünler, başarının en önemli etkenlerinden biridir. Daha da başarılı olmak isteyen ve gelişim peşinde olan yapımız var, onların da desteğiyle tüm Sivaslılar’ın gurur duyacağı başarılara adımızı yazdırabiliriz. Bunun içinde destek gerekli ”dedi.

FatihSoner58
05.10.2005, 23:24
Bu yazinin altina imzami cakiyorum abicim.

+IMZA+1967+MUHUR

GuNaY
05.10.2005, 23:34
ilk sezonumuzda neden bir cok ilkler yaşamayalım teknik heyet ve futbolcularımızla... bu süreçte ilk olan başarılarında devamı gelecektir..

drummer
06.10.2005, 00:16
ilk olmak her zaman güzeldir.
lorant da ilk leri seviyor.
hep birlikte ilklere

sivaslim
06.10.2005, 00:30
inanıyoruz ve guvenıyoruz sana

sarkislali
06.10.2005, 02:27
Sayin Lorant´in hocamiz olacagini duydugum zaman pek sevinmemistim. 1860 Münih ile basarili olmustu. Fenerbahce`de büyük hayal yasadi. Eski bir fenerli oldugum icin ona sepmati ile bakmiyordum. Ancak Sivas´imizi bütün Türkiye´nin kabullendigi bir basariyla spor gündemine getirmesi benim önyargili düsündügümü ortaya cikardi. Umalim sayin Lorant amacini gerceklestirsin. Hepimiz buna inanip amaca kenetlenirsek amacimiza ulasiriz. Hepimizin ramazanini kutluyor, saglik, basari ve bolluk diliyorum.

5841
06.10.2005, 04:26
38 YIL SONRA 1 LİGE CIKMIŞİZ VE LİGİN EN GÜZEL YERINDEYIZ BU BAŞARI DEYILDE NE? BENCE BİZ BU BAŞARIYI KABULLENEMIYORUZ.GERİYE DÖNUP BAKTIGIMIZDA BIR COK TAKIMDAN DAHA İYİ DURUMDAYIZ.BEN BURDA SİVASSPORA EMEGI GECEN HERKESIN ÖNUNDE SAYGIYLA EYILIYORUM...

ali agca
06.10.2005, 04:51
Sayin Lorant´in hocamiz olacagini duydugum zaman pek sevinmemistim. 1860 Münih ile basarili olmustu. Fenerbahce`de büyük hayal yasadi. Eski bir fenerli oldugum icin ona sepmati ile bakmiyordum. Ancak Sivas´imizi bütün Türkiye´nin kabullendigi bir basariyla spor gündemine getirmesi benim önyargili düsündügümü ortaya cikardi. Umalim sayin Lorant amacini gerceklestirsin. Hepimiz buna inanip amaca kenetlenirsek amacimiza ulasiriz. Hepimizin ramazanini kutluyor, saglik, basari ve bolluk diliyorum.
.............................. ........

bbptek58
06.10.2005, 07:25
LORANT VE SİVASSPOR FAKTÖRÜ BİRLEŞİNCE NEDEN OLMASIN

twity_58
06.10.2005, 13:57
inanıyoruz güvenıyoruz arkalarındayız lorantla ve futbolcularımızla daha bırcok basarıya ve ılke ımza atacaz insallh

1967_DERNEK_10UR
06.10.2005, 14:26
38 YIL ARADAN SONRA SÜPER LİGDEYİZ VE TEKNİK PATRON LORANT BELKİ SENEYE AVRUPADAYIZ BELKİ ÇOKJ TURLAR GEÇECEZ...FİNALLER GÖRECEZ..İLKLERİ BAŞARMAK LORANT'IN ELİNDE...BİR PARMA MUCİZESİ NİYE OLMASIN...

serrkann58
06.10.2005, 16:37
ilk olmak her zaman güzeldir.
lorant da ilk leri seviyor.
hep birlikte ilklere

+ 1967

serhankaburcuk
07.10.2005, 22:20
Werner LORANT'a inanıyoruz ve güveniyoruz...