Orijinalini görmek için tıklayınız : Omotoyossi Transferi Askıya Alındı
SivasSpor.Com 22.07.2009, 07:47 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent58.jpg
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, 2 yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Uygun, şunları kaydetti:
''Biliyorsunuz görüştüğümüz 4 tane yabancı. Anlaştığımız yabancılar da kimi, şehrinden dolayı, kimi okul probleminden dolayı, kimi de başka kulübe imza attığından, kulübüyle sorunlu olmasından dolayı vazgeçtik. Şimdi görüştüğümüz diğer 2 arkadaşın bonservis problemini çözmeye çalışıyoruz. Çözersek bu 2 arkadaşımızı da transfer edeceğiz; transfer olan bu arkadaşlarımızla birlikte bu bir haftalık süre zarfında en güzel şekilde hazırlanıp Anderlecht maçına tam takım şeklinde çıkmak istiyoruz. Orada da bize yakışanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz.''
Beninli forvet Rozak Omotoyossi'nin transferi ile ilgili gelişmelere de değinen Uygun; ''Omotoyossi'nin Metz kulübü ile imzası var. El İttihat takımıyla bonservis konusunu çözüyoruz ama bizden 4,5 - 5 ay önce Metz kulübüne imza attığı için, eğer biz alırsak Metz kulübü ile FIFA'lık olacağız. Dolayısıyla futbolcu 6 ay ceza almış olacak, aynı zamanda da biz o futbolcuyu ayartan pozisyona düşebiliriz. Bizden önce imzayı orası attığı için; çünkü evrak üzerinde onlar tarih olarak bizden 3 ay önce imza attırmışlar, madde olarak da 'ikinci ligde şampiyon olamazsam' diye bir madde söylemişti. Çocuk Fransızca bilmediği için menajeri tarafından böyle bir kandırılmışlığı var, onu FIFA'ya taşımak istedi. Ama biz sorunlu şeyleri yaşamak istemiyoruz. Dolayısıyla bu sorundan dolayı da şimdilik onun transferini askıya aldık.'' dedi.
Sivasspor, daha önce anlaştığı golcü futbolcu Rozak Omotoyossi transferinden vazgeçti. Metz'e imza atan ve bu nedenle transferide sorun yaşayan Sivasspor, FIFA'lık olmamak için böyle bir yola gitti.
kaynak :fotomaç
burakplt 22.07.2009, 08:14 doğruysa üzüldüm keşke gelseydi iyi bir forvetti ve bize faydalı olacağına inanıyordum
GrP_GARDAŞLAR 22.07.2009, 08:26 bu nasıl iştir yahu.tam bir yalan rüzgarına döndü. ne oyuncuymuş bu adam bi geldi diye seviniyoruz bi gelmedi diye üzülüyoruz.arkadaş zaman doldu alacaksanız alın almayacaksanız bitirin bu işi..offffffffffffffff....
ihsan5858 22.07.2009, 08:46 keske gelseydi walla çok ii bir transfer olcakti ... neyse :rolleyes:
bonuce123 22.07.2009, 08:50 Bırakın Gelmesın Zaten Burdan Bellı Sorunlu Oldu Metze Imza Atıyor Gelıyor Sivas Kampına
MeRt5858show 22.07.2009, 09:26 gelmesse gelmesin cok pişman olacak cok biz yeni bi razak buluruz ama bu yeni bi sivas bulamaz:D
ya bu sezonun baslangıcından bu yana sivas ın sansızlıkları çok fazla bas gösterior inş. bir an önce sansslıklardan kurtuluruz ii transferler yaparız yolumuza sağlam şekilde devam ederiz
kadroda yabancı olarak boş yerimiz dahada var orta ve ve forvete ağırlıklı transfer yapmalıız savunmaa da bir veya iki transfer yaparsak hiç fena olmaz
bonservisi elinde bulunan oyucuları almaa çalısıoruz böyle devam edersek basımızı daha çok ağrıtacak gibi
moreno işi noldu onu merak ediorm sanırım kendi kulubünden ayrılmak istiyormus ama gs ilgilenior die duydum keske biz alsak
dilini bilmedii adamlardan dolaı alamadık su adamı nese sezonun ara transferinde alırız inş.
agbetu transferini ben yanlış buldum onu kiralık göndersek bi transfer daha yapılsa forvete ii olmazmı
agbetu biraz tecrübe kazanır ondan sora kullanırız
Benim anlam veremedigim. hadi gidenler gitti.Gittiklerinde yabanci kontenjani acilmali cok kaliteli lige ve Sampiyon ligine yakisacak takviyeler yapilacak dendi yabanci statüsunde oynayan 6 oyuncumuz Gönderildi. (Bilica, Tum, Diallo, Sergio, Balili, Sylla )onlarin yerine gelen Bonservisi elinde Agbetu ve ucuza kapatilan Mbemba ile giden yabanci statüsündekilerinmi yerinimi doldurmayi düsünüyorlar? yoksa diger bonservisi elindekilerlemi?
Omotoyossi icin 2 yil takip ettik diyorlar bakiyorsun baska takima imza attigi ortaya cikiyor.adam gelmek istemiyor diyorlar öyle olmadigi ortaya cikiyor. 2 yil takip ettiginiz adami zamaninda niye kapatmiyorsuz. Diger Transfer haberleri icinde ayni gererekcelendirmeler yapiliyor.Her sey Biz almak istedik olmadi hissi vermeye dönük cabalar. Yok su kadar zaman takip ettik yok su pürüz cikti bu pürüz cikti olamdi. Hep ayni yaklasimlar Bu transfer politikalarini kim uyguluyor ve kimler gerceklestiriyorsa gözümüze baka baka bizle dalga geciyor bu konuda yönetimde teknik heyette güveninirligini yitirme noktasina getirdi. Bir de sampiyonlar liginde gruplara kalmadan bahsediliyor madem bu yil tavugu kaptin.Bari tavugun bir kanadini ortaya koy ki Kazi kapasin. Yoksa dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olundu sözü tamda bizim icin söylenmis olacak.
carizma0658 22.07.2009, 09:59 GELENE GİT GİDENE KAL DEMEYIZ BU İŞ UZADI HAYIRI OLMAZ
legende58 22.07.2009, 10:00 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent58.jpg
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, 2 yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Uygun, şunları kaydetti:
''Biliyorsunuz görüştüğümüz 4 tane yabancı. Anlaştığımız yabancılar da kimi, şehrinden dolayı, kimi okul probleminden dolayı, kimi de başka kulübe imza attığından, kulübüyle sorunlu olmasından dolayı vazgeçtik. Şimdi görüştüğümüz diğer 2 arkadaşın bonservis problemini çözmeye çalışıyoruz. Çözersek bu 2 arkadaşımızı da transfer edeceğiz; transfer olan bu arkadaşlarımızla birlikte bu bir haftalık süre zarfında en güzel şekilde hazırlanıp Anderlecht maçına tam takım şeklinde çıkmak istiyoruz. Orada da bize yakışanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz.''
Beninli forvet Rozak Omotoyossi'nin transferi ile ilgili gelişmelere de değinen Uygun; ''Omotoyossi'nin Metz kulübü ile imzası var. El İttihat takımıyla bonservis konusunu çözüyoruz ama bizden 4,5 - 5 ay önce Metz kulübüne imza attığı için, eğer biz alırsak Metz kulübü ile FIFA'lık olacağız. Dolayısıyla futbolcu 6 ay ceza almış olacak, aynı zamanda da biz o futbolcuyu ayartan pozisyona düşebiliriz. Bizden önce imzayı orası attığı için; çünkü evrak üzerinde onlar tarih olarak bizden 3 ay önce imza attırmışlar, madde olarak da 'ikinci ligde şampiyon olamazsam' diye bir madde söylemişti. Çocuk Fransızca bilmediği için menajeri tarafından böyle bir kandırılmışlığı var, onu FIFA'ya taşımak istedi. Ama biz sorunlu şeyleri yaşamak istemiyoruz. Dolayısıyla bu sorundan dolayı da şimdilik onun transferini askıya aldık.'' dedi.
Bülent hoca benim oglum ve onun bir arkadasi var yaslari daha 11 ama firtinalar ikiside bir kac sene sonra sana verebilirim tabiyki transferde anlasirsak
Turan 59 22.07.2009, 10:48 Tum gibi adamı gönder,ondan sonra adam ara.Her hangi bir başarısızlıkta sorumlusu sensin Sayın çok bilmiş bülent efendi.
ş.ligi için yabancı kontenjanımızı boşaltıp yerine ş.ligine yakışır kaliteli futbolcular alcaz denildi..hocam senn haberin yok galiba ama haftaya ş.ligi maçlarımız başlıyor..hani gidenin yeri dolduruluyordu..giden yabancıların hepsi gelenlerden iiydi..bence arkadaşlar kendimizi kandırmayalım ,anderlecht maçı bizim için ş.ligindeki ilk ve son maçımız olcak gibi geliyor bana..diyelimki geçtik anderlecht iyi, peki ondan sonra nolcak.alınacaksa alınsın artık şu yabancılar..rezil olmayalım bi sonraki turda..bana öyle geliyoki beşiktaştan daha kötü bir durumla karşılacaz anderlechtiyi geçersekk..transfer bi kaç gün içinde gerçekleştirlmeli artık..
namouchi 22.07.2009, 10:57 sivasın 5.büyük olduğu internette tescillendi linke bakabilrsiniz
http://www.fotomac.com.tr/sup104.html
gokturk58 22.07.2009, 11:20 ortasahaya bi yabancı alsalar çok ii olucak bu ortasaha avrupada çöker
babapiton 22.07.2009, 11:55 bu seni hiç istegimiz oyuncuları alamadık civelli çok para istedi.Onyewu eger konderesyon kupasında oynamasa bizdeydi ama adamlar gördü nası oyuncu oldugunu şimdi milanda.noumachi para ugruna bizi sattı.moreno gelecektı ama bonservisi cok yüksekti alamadık.Son olarakta razak omotoyossi öle oldu.
Bİ düşünün bank asya 1.ligte oynuyacak agbetuyu almak için bile 2 hafta uraştık. BURADA TEK SONUÇ ÇIKIYO =>>> BU SENE TRANSFERDE ŞANSSIZDIK
gelmesse gelmesin cok pişman olacak cok biz yeni bi razak buluruz ama bu yeni bi sivas bulamaz:D
Bulursun bulmayada Anderlecht maçı için kadroyu bildireceğiz. Hadi bul bakalım öyleyse. Saçma sapan yorumlar yazıyorsunuzya acaip bunalıyorum...
kiNgSiZe58 22.07.2009, 12:16 beterin beteri vardir.. bunada sükür :)
winner58 22.07.2009, 13:18 nasıl bir transfer politıkası var bizim kulupte anlamış değilim biz güya şampiyonlar liginde eleme maçları yapacağız bu zamana kadar iyi futbolcular alamazsak bundan sonrada almayalım gerek kalmıyor şurda altı gün sonra maça çıkacağız hayla futbolcu alacağız takıma monte olacak idman ve maç eksiği olacak sonrada o futbolcudan iş bekleyeceğiz yok böyle birşey SİVASSPOR YÖNETİMİ BAŞKANI VE HOCASI BU FIRSATI DAHA BAŞKA BULAMAYIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİRMEK KOLAY DEĞİL SİZDE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN AMA BENDE KAÇTI EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
ihsan5858 22.07.2009, 13:40 Walla keske gelseydi ne guzel olurdu simdi baska bir futbolcu bulmamiz lazim !!
artismaho58 22.07.2009, 14:08 bu ne saçma bi iş ya :mad: bu kadroyla ne şampiyonlar liginde eliyecekmiş be adam sivasa geldi nası askıya alınyo ya :mad: bi düzgün transfer olacaktı onuda batırılar ya:mad: :mad:
atrium58 22.07.2009, 14:22 Agbetu gönderdiğimiz yabancılardan iyi değil ve iyi olacağınıda sanmıyorum, kiralık veya satılık verilmeli. Yabancı transferinde çok iddialı olan bülent hoca ilk defa çuvalladı galiba. Ayağın az bişey yerden kesilince tepe taklak olabiliyorsun. inşallah hatalardan ders alırız.
sivastatlıbelam 22.07.2009, 14:31 gelse çok iyi olurdu ama gelemezsede dünyanın sonu değil ya ona verilecek parayla başka futbolculardan alınabilir.
anadoluda bir sürü iyi top oynayan genç var.
iti futbolcu olabilir ama sorunlu başımızı ağrıtacaksa hiç gelmesin daha iyi
iyi hoş oda gelmesinde bundan sonra gelecek futbolcuyu takıma nasıl adapte edeceğiz uefa ya ne zaman futbolcu listesini belirtip şampiyonlar liginde nasıl oynatacağız beni düşündüren nokta bu her ne kadar hazırlık maçı da olsa takımın o maçlardaki görüntüsü pek hayra alamet değildi ve anderlecht takımı da oynadığımız takımlar kadar belki daha da güçlü bir takım bana kalırsa anlaşılacak futbolcular kimlerse bir an önce sivasspora kazandırılıp ona göre yolumuz çizelim şunun şurasında 6-7 gün sonra belçikada maça çıkacağız lütfen hocam ve sayın yönetim nasıl bir adım atılacaksa bir an önce atılsın belki böyle bir fırsatı sivas olarak yakalamamız zor olabilir çok büyük bir arenaya çıkıyoruz tüm Türkiye ve dünyada emin olun birçok kişinin gözü üzerimizde olacak ( daha çok bizi çekemeyenlerin ) bunları düşünerek yapılacak transferlerin bir an önce bitirilmeis lazım diye düşünüyorum
Bence doğru bir karar durduk yere başa bela almaya gerek yok ... Şu 2 yabancı transferinin de bir an önce yapılması gerekiyor artık fakat bu aceleyle boş beleş adam almayız inşallah ...
subasi29 22.07.2009, 19:22 gelse iyi olacakti.nasip kismet hayirli olan gelir
hayırlısıda buymuş sağlık olsun.
58ÖREN58 22.07.2009, 19:40 YETER BE ARTIK OMOTOYOSSIMISIN NESIN YOKSA OTOMOTIVMISIN NESIN GELME ISTENMIYORSUN ARTIKKKKKKKKKK
artismaho58 22.07.2009, 19:53 Bence doğru bir karar durduk yere başa bela almaya gerek yok ... Şu 2 yabancı transferinin de bir an önce yapılması gerekiyor artık fakat bu aceleyle boş beleş adam almayız inşallah ...
kardeş aldığı adamlardan hangsi boş beleş değil ya :mad:
Hocam, Sivasspor artık Sivas'ın değil senin takımın nasıl olsa istediğini yap...
yigidocengiz 22.07.2009, 22:53 arkadaşlar kimse topcuya suç falan bulmasın,bu tamamen bundan önceki transferleri de bitmiş gibi gösteren bülent hocanın suçudur.başka kimseyi suçlamayalım.hatırlayın:''türk iyeye öyle bir yıldız getirecem ki herkes onu almak için sıraya girecek''tahmin ettiniz değil mi naumochi 2-öyle bi yıldızla anlaştık ki onu bizden almak için yarışa girecekler ama vermeyeceğiz'' tabiki daryo moreno 3-şu anda benin milli takımının kaptanıyla anlaştık kendisi 23 yaşında ve emin olun herkes onu konuşacak'' demedimi?iki buçuk ay oldu.daha civellileri,onyewularıda söylemiyorum bile.bu işi bu adamın elinden almak lazım kardeşim,başkanın bu işe bir an evvel çözüm bulması ve hatta bülent hocanın azını bantlaması lazım.ban kızmayın ama ben bu fiyaskolardaki tek suçlunun bülent olduğunu düşünüyorum.bu bahsettiği futbolcuları daha önce kimse duymamıştı.onlar söylediler ve bizi boşuboşuna heveslendirdiler.şimdi kadroları uefa ya bildirmeye şunun şurasında 3 gün kaldı ve SİVASSPORumuz maalesef adam akıllı bi transfer yapabilmiş değil.ALLAH yüzümüze baksın ne diyim.
g-unıt058 23.07.2009, 01:33 :( bi yerler ıslanmadan balık tutulmuyor malesef sen boyle adamı kolay kolay bulamazsın eldekılerıde sattınız zaten anlamıs degılım
arkadaşlar kimse topcuya suç falan bulmasın,bu tamamen bundan önceki transferleri de bitmiş gibi gösteren bülent hocanın suçudur.başka kimseyi suçlamayalım.hatırlayın:''türk iyeye öyle bir yıldız getirecem ki herkes onu almak için sıraya girecek''tahmin ettiniz değil mi naumochi 2-öyle bi yıldızla anlaştık ki onu bizden almak için yarışa girecekler ama vermeyeceğiz'' tabiki daryo moreno 3-şu anda benin milli takımının kaptanıyla anlaştık kendisi 23 yaşında ve emin olun herkes onu konuşacak'' demedimi?iki buçuk ay oldu.daha civellileri,onyewularıda söylemiyorum bile.bu işi bu adamın elinden almak lazım kardeşim,başkanın bu işe bir an evvel çözüm bulması ve hatta bülent hocanın azını bantlaması lazım.ban kızmayın ama ben bu fiyaskolardaki tek suçlunun bülent olduğunu düşünüyorum.bu bahsettiği futbolcuları daha önce kimse duymamıştı.onlar söylediler ve bizi boşuboşuna heveslendirdiler.şimdi kadroları uefa ya bildirmeye şunun şurasında 3 gün kaldı ve SİVASSPORumuz maalesef adam akıllı bi transfer yapabilmiş değil.ALLAH yüzümüze baksın ne diyim.
Degerli hemsehrim Basdan belirteyim ben Bülent Uygunun Avukati degilim ama
Lütfen yaptigimiz elestirilerde biraz yerinde Hakkaniyet temelinde olsun.Her sorunun her SivasSporun Her eksiginin sorumlusu Bülent Uygun Olmasi Zaten gercekci bir yaklasim olmaz.Eger öyle ise O zaman SivasSporda Yönetim falan yok demektir Bu daha vahimdir.Sonucta Kisi olarak sevmeseniz bile SivasSporun Hocasi.SivasSpor a saygisi olanin hocasinada o noktada saygili olmali diye düsünüyorum. Fakat saygili olmamiz noksan ve eksiklerini görmemezlikten gelecegiz anlamina gelmez.
Tamam takimdan Ayrilan, Can alici Olmazsa olmaz durumuna gelmis.. kendisini ihtiyac konumuna getirmis futbolcularin gönderilmesi noktasinda elestirile biliriz.. cünkü bu konuda sorumlulugu var .Cünki gidecekleri ve kalacak sporculari Teknik sorumlu olarak onun belirlemesi gerekiyor. ama alinmasi gereken ihtiyac olanlarin alinmasi noktasinda onun cok sorumlu oldugunu düsünmüyorum. Teknik adamin sorumlulugu Listeyi yönetime vermektir.Transfer edilmesi gerekenleri yönetime bildirir yönetimde Transfer komitesine yada Takim adina Transfer calismasini yürüten kisilere bu isimleri verir bunlar bu calismayi yürütür GS iflas ettiren takimimizin Resmi menejeri var unutmayin onu bu yil transfer etmistik.Transfer calismalarini yürütsün diye Bu konuda gördügüm kadariyla somulu olan Yönetimin, Iflasci Menejerindir
namouchi 23.07.2009, 10:52 omotoyossi gelmediyse sivasspor değil o kendisi kaybetmişir.çünkü sivasspor 1-2 sene içinde tüm avrupanın önünde eğileceği bir takım oalcak
TracyMcGrady58 23.07.2009, 12:49 Transferin yatmasi elbette kötü haber ama insallah en kisa zamanda alternatifini bulurlar. Eleme maclarina daha transfer yetismez, en azindan transfer periodu bitmeden transferlerimizi hayirlisiyla bitirebilseydik.
hoLiGan Enes 23.07.2009, 15:56 Güzel bi oyuncu sivasspor'ada gelmek istiyor...hade hayırlısı
eyuphulagu 28.07.2009, 22:04 Bazı arakadaşlar uykuda mı acaba;arkadaşlar Amoyotossi Hollanda kampına katılmadı mı;katıldı ..Metz'le arasındaki sorun nedeniyle kamptan ayrıldı.Hala bazıları bu oyuncunun Sivasspora gelmek istemediğini söyleyenler var.Bu arakadaşlara uyanın da balığa gidelim diyorum.2. olarak Bence bu transfer olayında kesinlikle kamuoyuna açıklanmayan bazı şeyler olduğunu düşünüyorum...Zamanla her şey açığa çıkacaktır....Zaten bu oyuncu şu anda Metz'in de kampına katılmamış ve Metz in sitesinde bu sorunu Fifa'nın çözeceği belirtilmiş.Benim hala bu transferle ilgili umutlarım bitmiş değil...Ama eğer gelirse Adı bildirilmediği için Kupa maçlarında oynayamaz,ligde oynar...
adam sıvasspora gelmek ıstıyor ama bızım ynetık beş kurus vermeden oyuncu transfer etmek ıstedıgı ıcın omotoyossıyı almıyor gıt kendın hellet dıyor bonservısını adam super topcu bonservısıde 750 bın euro sen bu parayı ver bu adam o parayı her turlu cıkarır oynadıgı oyunla zaten nerede bedeva oyuncu var gıt onu al bonservıs parası olan oyuncuyu alma hıc
|