Orijinalini görmek için tıklayınız : Ersen ve Uğur İddialı Konuştu!

SivasSpor.Com
23.07.2009, 08:19
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/ugurkavuk.jpg

Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika´nın RSC Anderlecht takımı ile deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen idmanın ilk bölümünde, futbolcular salonda fizik-kondisyona yönelik çalıştı. Bu çalışmanın ardından dış sahaya çıkan futbolcular, bir süre saha etrafında koştu. Isınma hareketlerinin ardından, idman çabukluk-çevikliğe ve fizik-kondisyona yönelik çeşitli etapların yer aldığı istasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenman, yarı sahada gerçekleşen çift kale maçla sona erdi.

İdmana, sakatlıkları nedeniyle tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur dışında tüm futbolcular katıldı.

ERSEN MARTİN: "HEDEFİM ATABİLDİĞİM KADAR GOL ATMAK"
Sivasspor’un yeni transferleri Ersen Martin, Uğur Kavuk ve Yasin Çakmak, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanya’nın Recreativo Huelva takımından transfer edilen golcü oyuncu Ersen Martin, 2 senelik bir İspanya macerasının ardından tekrar Türkiye’ye geldiğini belirtti.

Sivasspor gibi hedefleri olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ersen Martin, "Çok iyi bir başkanımız, çok iyi takımımız, çok iyi hocamız var. İnşallah bu sene, geçen sene kaldığımız yerden devam ederiz" dedi.

Ersen Martin, gol krallığında iddialı olup olmadığının sorulması üzerine, "Hedefim her zaman atabildiğim kadar gol atmak, inşallah bu sene bunda da başarılı olurum" dedi.

UĞUR KAVUK: "TURU GEÇMEK İSTİYORUZ"
Antalyaspor’dan transfer edilen sağbek oyuncusu Uğur Kavuk ise "Anderlecht’ten iyi bir neticeyle gelip, sahamızda turu geçmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz de var. İnşallah başarırız" dedi.

Sivasspor’un Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı genç stoper Yasin Çakmak da Anderlecht maçına iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Çalışmamızın karşılığını Anderlecht maçında sahaya yansıtırız ve taraftarlarımızın desteğiyle de inşallah turu atlarız" diye konuştu.

Bilica’nın yerini doldurup dolduramayacağının sorulması üzerine de Yasin, "Bunu burada konuşmak doğru olmaz. Her futbolcunun kendine göre özellikleri var. Benim özelliklerim farklıdır, Bilica’nın özellikleri farklıdır. İnanıyorum ki, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Defansta sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Fanatik

Salim58
23.07.2009, 08:47
ben ersen martinden bu sezon güzel goller bekliyorum inşallah faydalı olur

MeRt5858show
23.07.2009, 09:29
ersen bu sene mehmet ve kamananla cok iyi işler yapacak ugurda kendine biraz ceki düzen verse iyi olur

oz.can
23.07.2009, 09:31
uğur güzel
ersen eh işte
yasin çık

konartr58
23.07.2009, 09:49
kusura kalmayınıxsa üçünüzde bu yıl bülent uygun un taş bebekleri olarak istanbulda oturursunuz.bir maç var bir maç yok şeklinde götürürüsünüz.

yiğidohalit58
23.07.2009, 10:05
eersen martin ve uğur kavuk çok değerli ve yıldızı parlayacak oyuncular onun için sivas spora büyük destek sağlayacak larına inanıyorum cani gönüllden

carizma0658
23.07.2009, 10:09
İSTEMEK BAŞARININ YARISIDIR YETERKI ISTENSIN VE SİVAS BU TURU ALABİLECEK KAPASİTEDEDİR SİVAS AVRUPADA ADINI DUYURACAKTIR

shang
23.07.2009, 10:20
ersen martin kesinlikle çok isabetli bi transfer ama bülent hocanın bi bildiği vardır illaki neden abdurrahman yerine uğur diye düşünmeden edemiyor insan bence sağ bek abdurrahman vazgeçilmez olmalı tabii gereken fiziksel ve psikolojik seviyeye geldiği zaman yasinide izledigim kadarıyla hiç beğenmedim iyi niyetli olabilir ama yetersiz

TracyMcGrady58
23.07.2009, 12:42
Insallah bu sezon Ersen Martin'den cok goller bekliyoruz. Hazirlik maclarinda neler yapabilecegini gösterdi, henüz formda olmamasina ragmen. Umarim form ve mac eksikligini giderdikten sonra takima daha faydali olur. Ugur ilk 11'e girebilmesi icin Abdurrahman'i gecmeli. Aralarindaki tatli rekabet takima elbette faydali olacaktir.

ferhat_58_oğuz
23.07.2009, 15:23
yasin özellikle sen bilicanın yerini hiç dolduramazsın hazırlık maçlarında tel tel döküldün kendine çeki düzen verip form olarak yüde yüzünü oynasan bilicanın yüzde onbeşi etmezsin ah bilika aah tam lazım olacağı zaman buzamandı çok ararız çok

subasi29
23.07.2009, 20:13
ugur halen antalyadaki perfonmansini yakalayamadin,biran once gucune kavus

07reis58
23.07.2009, 22:01
sağbekde abdurrahman var uğur kavuk da geldi nasıl olacak acaba

yigidomustafa58
23.07.2009, 22:09
hadi bakalım o zaman rast gele inşallah en azından beraberlik bekliyoruz...

serhatcan
23.07.2009, 23:32
sevgili uğur kardeşim,turu geçmek istiyoruz demişsinde istemekle olmuyor,beyin le,çalışmakla ve kabiliyetle oluyor. eğer varsa sizde bu 3 unsur anderlechi elersiniz. bizde merak ediyoruz umuyoruzki bu 3 unsur vardır. şimdi merakla sonucu bekliyoruz. destek bizden bunları sahaya yansıtmak sizden. bakalım biz taraftarlarmı şampiyonlar ligine layığız siz mi.( sizin yerinizde olsam taraftarları utandırmak için elerim ))))))))))))))))))

ihsan5858
24.07.2009, 15:37
Insallah dediginiz gibi olur siz guçlu fulbolcularimiz ugur abi seni baliliya karsi takas yaptik sen bizim yeni balilimissin !!!:):D

serhatcan
24.07.2009, 23:14
eersen martin ve uğur kavuk çok değerli ve yıldızı parlayacak oyuncular onun için sivas spora büyük destek sağlayacak larına inanıyorum cani gönüllden

30 yaşına kadar yıldızları parlamamış ,30 undan sonramı yıldız olacaklar:)))))))))

Salim58
25.07.2009, 07:31
güzel maçlar çıkaracaklarından eminim yürekten oynasınlar gerisi gelir zaten

burakplt
25.07.2009, 09:00
yeni gelen her futbolcu iddialı konuşur önemli olan sahada ne yapacakları tabi ki iyi futbolcular ama bu kadarı yetmez sahada iyi oynamaları oynayamıyorlarsa iyi mücadele etmeleri lazım

subasi29
25.07.2009, 23:42
Insallah dediginiz gibi olur siz guçlu fulbolcularimiz ugur abi seni baliliya karsi takas yaptik sen bizim yeni balilimissin !!!:):D

il temsilciligi yapan kardesim ordaki sivaslilara soyle belcikaya gidecekler ecele etsin gun yaklasiyor!! ayrica su resmin cok aceyip ne bu :D
______________________________ _____________
Efe Tuna KARAHANLI