Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül`de Sona Doğru!
SivasSpor.Com 24.07.2009, 08:47 http://www.sivasspor.com/images/stories//4eylul/dorteylul3.jpg
Sivasspor'un geçen sezon UEFA İntertoto Kupası'nda mücadele etmesi dolayısıyla UEFA kriterlerine kavuşturulan, yeni sezonda ise Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle daha üst düzey kriterlere kavuşturulan 4 Eylül Stadyumu'nda, son rötuşlar yapılıyor.
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 33. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından onarıma alınan 4 Eylül Stadı'nda ki modernizasyon çalışmalarında sona gelindi. Sivasspor'un tesislerden sorumlu asbaşkanı Mehmet Ali Topal'ın yakından takip ettiği modernizasyon çalışmalarının 28 Temmuz'da tamamlanacağı öğrenildi.
Çalışmalar kapsamında, yoğun kışın yaşandığı kentte maçların daha iyi şartlarda oynanabilmesi için stadın zemininin alttan ısıtmalı hale getirildiğini belirten yetkililer, drenajı yenilenen zemine yeni çim döşendiğini kaydettiler.
Kapalı tribün yanındaki tribünlerin genişletilerek üstünün kapatıldığını, ayrıca bu tribünlere kafeterya ve benzeri sosyal donatıların yapıldığını ifade eden yetkililer, misafir takım yöneticileri ve seyircilerinin maçları izlediği tribünlerin de modern bir hale getirildiğini, basın tribünündeki koltuk sayısının 175'e çıkarıldığını bildirdiler.
Stadın naklen yayın odaları, otopark, giriş kapıları, güvenlik noktaları gibi bölümlerinde de yeni düzenlemelerin yapıldığı ifade eden yetkililer, stadın Şampiyonlar Ligi için UEFA'nın istediği kriterlere uygun hale getirilmesi için büyük uğraşlar verildiğini kaydettiler.
Öte yandan, Sivas Havaalanı'ndan 4 Eylül Stadı arasındaki yol güzergahına da stada gidişi gösteren tabelaların monte edileceği belirtildi.
Son olarak dış cephe boyası, yeni lavabolar, kafeteryalar ve sosyal donatıların yapıldığı alanda laminant çalışmaların kaldığını ifade eden yetkililer, 28 Tummuz'da tüm çalışmaların tamamlanarak 4 Eylül'ün yeni görünümüne kavuşacağını söyledi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
kısa zamanda çok güzel çalışmalar yapılmış bu kısa zamana bukadar çalışmayı başarı ile tamamlayan tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler sivas her şeyin en güzeline layık bende inşallah bursa maçında hem yeni halini hemde sivassporu görmek için 4.eylül stadında olacağım inşallah
Rallim58 24.07.2009, 09:00 Israrla savunup yapılana kadarda savunacağım, koltuk numaralarını her koltuk üzerine hangi sıra, hangi numaralı koltuk olduğunu belirtene kadarda savunacağım.
Yineliyorum : Gar A Blok K/58 ya da A-K/58 gibi çok mu zor bir türlü anlamış değilim....
mühendisburak58 24.07.2009, 09:15 bırakın bu işleri yeni stadın temelleri atılıyordu hani nerde?
bırakın bu işleri yeni stadın temelleri atılıyordu hani nerde?
atılmaz kardeşim stad mtad yapılmaz. ortaya bir söylenti attılar gerisi gelmedi.
bu şekilde bekleyerek te bir noktaya gelinmez. elimizi kavuşturup oturalım bize stad yapacaklar diye daha çoooooooooook beklersiniz. el alem stadını bitirecek bile biz daha üç beş resme bakım bu olsun yok o olmaz şu olsun diye kendi kendimizi kandıracaz.
Biz ısrarcı olmazsak bu stad konusunda bir gelişme olmaz.
hep söyledim yine söyleyeceğim vurdumduymaz SİVAS BASININA da sesleniyorum. zaten olayları bir hafta geriden takip ediyorsunuz. bari şu stad işini gündemde tutun da sivas a karşı olan görevinizi yapın.
STAD İÇİN KAMUOYU BASKISI OLUŞTURMAK KONUYU GÜNDEMDE TUTMAK LAZIM
özgühertaş 24.07.2009, 11:03 stad çalışmalarında emegi geçenlere sonsuz teşekkürler.sivasımıza yakışır
yiğidohalit58 24.07.2009, 11:06 stad çok güzel olmuş sivas spora hayırlı olsun
carizma0658 24.07.2009, 11:22 ee dogal olarak evın dekarasyonu degıştı misafırler avrupalı yarın bu stat dahada büyücek misafırler gittıkce devleşıo
Şu stada gidip de birkaç fotoğraf çekip son durumunu biz sivas'ta yaşamayanlarla paylaşacak bir babayiğit hemşerimiz çıkmadı.
Abdullah DuMaN 24.07.2009, 12:40 şehrimize ve taraftarımıza hayırlı olsun umarım bir çok galibiyet görürüz
stadımız bize yeterde artar bile söz verip yapmıyanlar utansın.insanlarla dalga geçenler utansın.stadımızın son şekline getirenlere emegi geçenlere teşekkür ederim.sivas çok daha iyilerine layık ancak görünen, başka bahara kaldı.
slasher//z 24.07.2009, 14:03 abi maca kım geliyo ki, 8000 kişi ortalamaya maç oynuyoruz. zaten ateşli taraftar(?) her maça geliyo, 300000 kişilik sıtad da olsa bağıracak olan taraftar, o 8000 in içindeki küçük grup..gerisi zaten çekirdekçi.... yiğido gençliğe üstü kapalı kale arkası sağlansın, yeni stad filan hikaye.. bağırmayacak adama ne stadı.. millet battaniye getirmekten kurtulsun diye stad yapılmaz.
ihsanccr7658 24.07.2009, 15:17 Yeni stad sozu veren yapmiyorlarsa biz eski stadii yapabildi0gimiz kadar yeni yaparsak al sana yeni bir stad. Bu sene yaptigimiz gibi , calismalar gibi(ama bulent hoca basbakan 'la konustuk yeni stad yapilacak demisti ama hayirlisi .
..:);)
ihsan5858 24.07.2009, 15:20 evet ihsanccr7658 hakli yapilmassa yapilmasin ama su stad guzel bir duruma geldiya o da ii bisey ..!:!
subasi29 24.07.2009, 18:13 koltuk numarasini savunan arkadas hakli,ayrica madem calisma yapilmis kale arkasini kare yapsalardi eminim daha cazibeli olurdu:D
superglam 24.07.2009, 18:21 Umarım bu çalışmalarda sivaslıların emeği ve özkaynakları kullanılmıştır.. Yoksa sivassporun sivasa katkısı hakkında şüphe duyacağımm... Herşey SİVAS halkı için olmayan bir girişime asla ve asla destek olmayacağım bu böyle biline...
superglam 24.07.2009, 18:24 Açık ve net konuşuyorum O kadar Bülent hocanın yardımcısı var hepsi sakaryalı bülent hocada sakaryalı memlekette sakaryalı haricinde yardımcılık yapacak hoca yokmu hata SİVAS ımızda adam mı kalmadı... Memleketcilik yapılacaksa o SİVAS olmalı.. Bunun takipcisi olacakabilerimiz yöneticilerimizin var olduğuna inanıyorum.. Herşey SİVAS için...
sivastatlıbelam 24.07.2009, 18:54 stadın zeminininısıtmalı olması iyi oldu ama acaba yağan o kadar kar eriyecek mi.
neyse stadın yeni halini fotolayıp gönderecek biri var mı acaba
akşam stada gittim resimleri çektim ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardım edecek kimse yokmu
Çok gUzeL olmus çimler YeniLendi super Oldu bn geçende gittim gordum gpzum kalDı :):):)
furkancfc 24.07.2009, 22:02 Emeği Geçen Herkesi Gönülden Kutluyorum ve Teşekkür Ediyorum...
kaptann58 24.07.2009, 22:07 Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bizbu stadı dolduralım yeter yeni stada ihtiyaç yok o balon haberdi söndü gitti Tayyip erdoğan her memlekete söz veriyor.....
kaptann58 24.07.2009, 22:07 Elimizdeki stadın kıymetini bilelim yeter
58ÖREN58 25.07.2009, 12:58 35 bın kısılık sıtat fılan yapılmazda sımdılık buda yeter sivasimıza hayırlı olsunnnnn
**özgür58** 25.07.2009, 14:48 ŞEHRİMİZE VE SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. EMEGİ GECEN HERKESE TESEKÜRLER
mühendisburak58 25.07.2009, 19:14 o başbakana artık ben inanmıyorum.ne kadar söz verdi hiç bişey yok ortada.ne stad ne adliye sarayı ne kampus hastane ne bölge mahkemesi ne rüzgar enerjisi ne şeker fabrikası .....şimdilik bu kadar hatırlıyorum her zaman sivası kandııyorlar.artık uyanın sivaslılar.kayserililere bakın hızlı tren kayseriye gelmiyor diye yürüyüş apmışlar ve hızlı tren kayseri anakra arasında da olacakmış.
Şu stada gidip de birkaç fotoğraf çekip son durumunu biz sivas'ta yaşamayanlarla paylaşacak bir babayiğit hemşerimiz çıkmadı.
bence sen az daha ayrıntılı bak hemserım,resım cekıp paylasan arkadaslar var.daha tahmınen 2 gun once resım koyuldu dıye hatırlıyorum..
Bir kaç resim çektim. Şuradan (http://www.unalozum.com) bakabilirsiniz
Stadın tribün kısımları tamamlanmış, çim saha tamam, tartan pist kaldırılmış ve yerine suni çim konuyor (bu iş henüz bitmemiş), stadın tamamen üst çevresi çepe çevre kapatılıyor (güvenlik nedeniyleymiş), skorbord değişecekmiş (yetkili söyledi),
Ben kapalıyı beğendim,koltuklar süper olmuş.
|