Orijinalini görmek için tıklayınız : ANDERLECHT MAÇI BİLET FİYATLARI...

a.yurdakul
25.07.2009, 09:01
Anderlecht le 4 Eylül Stadında yapacağımız maçın bilet fiyatlarını yönetim biraz pahalı tutmalı.kale arkasına en azından 20 maratona da bi 50 lira çekmeli yönetim.başka türlü bu milletten sivasspora destek alamazsın.öyle sms falan sökmez sivaslı gardaşlarıma.ama maçı 20-50 yap 20 yi 50 yi verir,çekirdek çitlemeye de olsa maça gider.yönetime saygılarımızla...

a.yurdakul
25.07.2009, 09:03
eskişehirspor normal lig maçlarına 50 istiyo taraftar gözü kapalı alıyo,üstüne bi de boğazını yırtıp satddan çıkıyo.bi kere de biz verelim ne olacak...

a.yurdakul
25.07.2009, 09:04
hem gurbetçilerimizde burdayken :)

burakplt
25.07.2009, 09:05
herkesin durumu iyi değil ki söylenen parayı belki veremeyecek insanlar vardır .Ama maça da gaaelmek istiyordur. Bu ben değilim ama.

a.yurdakul
25.07.2009, 09:13
herkesin durumu iyi değil ki söylenen parayı belki veremeyecek insanlar vardır .Ama maça da gaaelmek istiyordur. Bu ben değilim ama.

tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi?

davulcu
25.07.2009, 09:18
tv den izler.olmadı o kadar sivasspor ateşiyle yanıyosa kaçak girer bi yerlerden bilet bulur.gardaşım 5-10 liraya şampiyonlar ligi maçı izletirsen de defansa yasin gibileri koymak zorundasın.anladın demi gözüm demek istediğimi?

aynen katılıyorum hemşo........

dagasan58
25.07.2009, 09:19
vallha ben sivasta olsaydim maca gidmek isterdim ama hollanda kaldim

bi fenerbahce nin biletlerine bakalim onlar boluspor a karsi en az 50 tl basliyor tamam fenerbAHCE buyuk bir kulub ama sen burda uefa maci oynaamiyorsun sen oynicaan mac boluspor a karsiii hem boluspor bANk aya ligi takimlarindan boyle bir is olmaz ya !!!

musa3458
25.07.2009, 09:25
sivasta her mağazada bandrolsüz sivasspor forması bunun cezası büyük olduğu halde yonetim hiç sesini cıkarmıyor bu nasıl iş anlamadım bir allahın kulu büyük takımarın formasını satamazken bizim takım yoneticileri neden uyuyor

giants
25.07.2009, 09:35

Tamam takim kazansin fiyatlarin diger lig maclarina göre yüksek tutulmasida normal ama öyle seyler söylüyorsunki sanki bu macdan sonra avrupa stari alacagiz. yok para yok alamadik elimizdeki ile yenitelim bundan iyisi olazdi zaten demiye getiriyorsun. hesap ortda da o hesapla alinmasi gereken herkes alinir sevgili hemsehrim....

a.yurdakul
25.07.2009, 09:39
Tamam takim kazansin fiyatlarin diger lig maclarina göre yüksek tutulmasida normal ama öyle seyler söylüyorsunki sanki bu macdan sonra avrupa stari alacagiz. yok para yok alamadik elimizdeki ile yenitelim bundan iyisi olazdi zaten demiye getiriyorsun. hesap ortda da o hesapla alinmasi gereken herkes alinir sevgili hemsehrim....

gardaşım manchester unitedler damdan mı düştü,uzaydan mı geldi.hem neler diyon valla hiçbişey anlaşılmıyo.star mtar anlamadım hiçbişey :)

PRoFeSSioNaL
25.07.2009, 09:42
Herkezin Alması Bekleniyor. cünkü bu Sene SivaS Bomba Olucak Taraftar Desteqi Lazım.

babapiton
25.07.2009, 09:50
yönetim ŞL biletlerini 30 tl yapsın herkez kombine alır o zaman çok hesaplı oluyo die kesinlikle 30 yapmalı hele birde turu atlarsak hiç kombine almıyacak adam bile kombine alır bence bu tür şeylerle kombineye teşvik edilmeli.Böylece kulubun eline nakit para gecer ve iyi transferler yapar...

Salim58
25.07.2009, 10:30
bu maça mahsus tabiki bilet fiyatlarıda biraz yüksek olabilir tabi sivastaki hayat şartları belli tabiki bu fırsat başka bir anadolu takımında olsa bilet fiyatları tavan yapardı heralde

oNuR
25.07.2009, 11:30
Bu maçın atmosferi farklı olacak.Biletlerin biraz pahalı tutulmasında fayda var

Del Piero
25.07.2009, 12:12

bu davranışta gurbetçi yiğidolarımıza ayıp etmiş oluruz bence fiyatlar sabit tutulmalı diye düşünüyorum..

58ÖREN58
25.07.2009, 12:47
vallaha ben otarıhte sivasta olsaydım yuz tl bıle verır maca gıderdım atmıyorum ha cunku sivassporumuzun istanbuldakı maclarına dernek olarak hepımız gıdıyoruzzzzzz bundan sonrada gıderızzzzzz hersey feda olsun sivasspor ıcın

aykansivas
25.07.2009, 13:01
ANDERLECHT TÜRKLERE BILLET SATMAMAKLA DIRENIYOR. GELECEK ARKADASLARIN DIKKATINE, MAC GÜNU KESINLIKLE BILLET VERILMIYECEKTIR.
ANDERLECHT SITESINDE BILETLER CUMARTESI-PAZAR-PAZARTESI VERILECEK DENIYOR, AMA YALAN! TELEFON ACIP ÖGRENEBILIRSINIZ, PAZARTESIDE IPTAL OLDU VE O GÜNDE BILLET VERILMIYECEK, PAZAR SAAT 19YE KADAR SON. PASAPORT BASINA 4 BILLET VERILIYOR, BELCIKADA YASAYAN VATANDASLAR ICIN GECERLI.
AYNISINI SIVAS YAPSA, VE INSALLAHTA YAPAR, FIFALIK OLURUZ!!
AMA SIVAS YÖNETIMINDEN SIMDIYE KADAR SES YOK, NEDEN? SONRADA BIZI AVRUPADA DESTEKLEMIYORLAR DIYORSUNUZ!!

bozkurt187
25.07.2009, 13:04
herkesin durumu öyle iyi degil bence kale arkasi 10 - 15 arasi maratonda 25- 35 arasi olmali

karacaorenli
25.07.2009, 13:09
yorum yazan arkadaşlar bilet fıyatıyla futbolcu alamassın biletleri pahalı yaparak kulup parada kazanmaz ... sivasta iş imkanı yok o yuzden gençler liğ maçlarına gelemıyotaraftarın yaş ortalaması 35 40 hatta daha fazla ..
benım için sorundeğil 100 lira olsa gene giderim ama herkez için böyle değil 20lira yevmıyeye çalışan insan 3 gunluk yevmıyesını verecekki dediğiniz fıyata maç izlesın lakantalarda çalışanlar 20liraya çalışıyo buyukşehır olsa o gelmesse başkası gelir dersin sorun olmaz sivasın etine budu ne eskısehırde 100 lirayada satılır bıletler bılmem kaç nufusu var sanayı kenti öğrenci şehi.. ya bişii bilmiyosunuz ordan ahkam kesiyosunuz.... ahkam kestirecek kadar paranız çoksa taraftar guruplarındakı gençler biletsiz giriyo onlara yardımcı olsanıza....

mysuskunx
25.07.2009, 13:22
KOMBİNEMİZ VAR.... :D :D:D:D:D

a.yurdakul
26.07.2009, 14:52
bu davranışta gurbetçi yiğidolarımıza ayıp etmiş oluruz bence fiyatlar sabit tutulmalı diye düşünüyorum..

gardaşım o biletlerden ilk ben alacam.gurbetçilere has değil yani

Forza Sivas
26.07.2009, 15:54
bencede sivasspor biletleri (abartmadan) bu maclarda pahali tutmali. Eger markamizin degerini yukseltmek istiyorsak bunu yapmaliyiz. Ayrica herkesin durumu iyi degil ama herhalde sivasta 20 bin kisinin durumu 40 -50 milyuona bilet alacak kadar iyidir. Arkadaslar hep baskalrindan bekleyemeyelim birazda kendimiz fedakarlik gosterelim transfere gelince herkezi istiyoruz

may6090
26.07.2009, 17:11
ya abi saçmalamayın 50 olamz şampiyonlar ligi başkadır böyle fırsat her zamn gelmez ele ebnce normal bi fiyat olamlı

xxsivas_58xx
26.07.2009, 17:55
bilader saçmalıyorsunuz bence böyle bi stada bu 50 lirayla girilir mi şükrü saracoğluna kale arkası 60la giriliyor yapmayın etmein.. hem belki sizin eviniz merkezde gidiyorsunuz biz maçlara bi sürü yol tepip geliyoruz..

birileri sefa sürecek diye yapılır mı bu yapsınlar adam gibi stad 100lira verip girelm..

PETKOVİC
26.07.2009, 18:18
bence de fiyatlar yükseltilmeli fenerin boluyla yaptıgı hazırlık macında bile maraton 215 liraydı düşünün artık bizim neredeyse 1 kombine paramız ama adamlar gidiyo

aykut-akay
26.07.2009, 19:06

evet gurbetcilerde nede olsa para vardiyorsunuz :D:D

saka bir yana cok fazla olmamak sartiyla yüksek tuta bilirler

pover58
26.07.2009, 20:23
10 20 veya 30 iyi beyler 50 ye satıp boş türübünlere oynamaktansa 30 satıp stadı doldurmak iyidir.sivasın gücü ortada,ilk maçın sonucuda etkiler bilet fiyatlarını.genede normal tutulmalı fiyatlar seyirciyi kaçırmak olmaz.

kafkasde
26.07.2009, 20:30
arkadaslar selamlar.............

yanliz bir sorum var sizlere................

ben maca gidemiyorum, tv de anderlecht maci izleme sansi varmi veya duydumuzmu birseyler..... cevaplarsaniz cok sevineceyim....

FIKRI KAYA:)

kangallıibo
26.07.2009, 21:00
PEKİ BUNLARI DÜŞÜNECEGİNİZE GÜVENLİK ARKADAŞLARINI AYARLAYIP BELEŞ GİRENLERE ÖNLEM ALINSIN BU ÜLKEDE ASGARİ ÜCRET 500 LİRA SİVAS.TA EV KİRALARI 200, 250 LİRA AKSİNİ DÜŞÜNEN VARSA BUYURSUN

G Ü N E R
26.07.2009, 21:17
ortada iki seçenek var

1 _ büyük takım olmak istiyorsak yada takımımızın en az istanbul takımları kadar büyük olmasını istiyorsak fiyatlar ne olursa olsun o maça gideriz, takımımızı destekleriz...yönetimin, futbolcunun veya hocanın yanlışı olursa da hesabını sorarız... çünkü biz o parayı belkide öğle yemeğinde simit yiyerek bir hafta da biriktirmişizdir...

2 _ burası sivas burda imkanlar az diye veryansın ederiz biletler ucuz olur (bu bütün sezon için geçerli ) yönetim bişey kazanamaz, futbolcu bişey kazanamaz, hoca bişey kazanamaz bizde torunlarımıza bir zamanlar şampiyonlar liginde oynadığımızı anlatırız...

son olarak şunu söylemek istiyorum istanbul taraftarının durumunun iyi olduğundan bahsedilir ama öyle bişey yok... üç takımında kemik,fanatik seyircisi alt tabaka grubundan... ve her gittiğimiz maçtada görüyoruz o insanlar gerekirse bir hafta bişey yemiyor içmiyor maça gidiyor parası ne olursa olsun...geçen sene beşiktaşın kale arkası 25 tl ydi, fenerbahçenin kale arkası 35tl ydi, en ucuzu galatasaraydı o da 20tl ydi ki bunlar normal lig maçları için geçerliydi... onlarla mücadele etmek istiyorsak biraz fedakarlık şart...

mertcan69358
26.07.2009, 21:38
EVET GARDAŞ PARA LAZIM YÖNETİM BUNU İİ DÜŞÜNMELİ

1989cArsi03
27.07.2009, 10:55
insallah brüksel'deki maça gitmeye çalisacagim..allah izin verirse

legende58
27.07.2009, 10:58
insallah brüksel'deki maça gitmeye çalisacagim..allah izin verirse

besiktas yasisinin burda isi olmadigini düsünüyorum sonucda burasi sivasspor sayfasi besiktas degil.sayfa yönetimi buna nasil izin veriyorsunuz?

1989cArsi03
27.07.2009, 11:01
besiktas yasisinin burda isi olmadigini düsünüyorum sonucda burasi sivasspor sayfasi besiktas degil.sayfa yönetimi buna nasil izin veriyorsunuz?

kardesim avrupada besiktas sivas yok türkiye var üstelik ben burda hakaret mi ettim:confused: eger türk milleti olarak birlikte yürürsek uzaklara geliriz ama sen tek basina nere gideceksin

Hasan Sahin
27.07.2009, 11:17
Kamil olan kalmaz nacar, gam yeme gönül gam yeme,...
Bu güne gelene kadar 40 yil gecti yilmadik yikilmadik, ümitsizlige gerk yok ne olursa olsun hepimiz "BÜYÜK SiVASSPOR" un yanindayiz ve olmaya devam edecegiz bulundugumuz yer ister "SiVAS" ister Almanya isterse Hollanda olsun takim hepimizin ve iyi niyetli olarak sahip cikmaliyiz.
Saygilarimla Hasan Sahin Essen-Almanya:)

giants
27.07.2009, 11:58
gardaşım manchester unitedler damdan mı düştü,uzaydan mı geldi.hem neler diyon valla hiçbişey anlaşılmıyo.star mtar anlamadım hiçbişey :)

a.yurdakul Nickli Üyeden Alıntı

Degerli hemsehrim anlasilmasi icin önceki yazinida üste koydum. ve o yazi icinde. Yasin gibileride koymak zorundasin diyorsun. o yazin üzerine yazdim bende.tabiki diger basarili takimlar ve kendine büyük diyen takimlar damdan düsmedi. ama o takimlar her zaman kar ve kazanc mantiklarinin önüne basariyi koyduklari icin kimi milyonlarca € yu bir kisiye döktüler. bu isi yaparkende hobi olsun parami sokaga atayim diye yapmadilar. Basarinin da getirisini hesap ettikleri icin yaptilar. tabki ne gücümüz nede ekonomik capimiz onlarin ayarinda
ama basari istiyorsak basari getirecek olani elinde tutacaksin eksik gedigini cogaltacak olani degil kapapatacak olani alacaksinki sende basarili olasin. kendi capina ve gücüne göre.

giants
27.07.2009, 12:05
Biletler icin benim gibi belcika disindan gidecek olan arkadaslar. bir tanidiklarini devreye sokarak biletlerini temin etmeye calissinlar.biletlerin sivaslilar disinda bir takim cevrelercede alinip mac günü karaborsadan degerinin üstünde satilacagi duyumunu aldim. sanirim bu gün son gün.

1989cArsi03
27.07.2009, 12:13
Biletler icin benim gibi belcika disindan gidecek olan arkadaslar. bir tanidiklarini devreye sokarak biletlerini temin etmeye calissinlar.biletlerin sivaslilar disinda bir takim cevrelercede alinip mac günü karaborsadan degerinin üstünde satilacagi duyumunu aldim. sanirim bu gün son gün.

belçika her zaman öyle zaten, benim halamin oglu var orada oda gidecek bana da alir bir bilet

a.yurdakul
27.07.2009, 13:39
yorum yazan arkadaşlar bilet fıyatıyla futbolcu alamassın biletleri pahalı yaparak kulup parada kazanmaz ... sivasta iş imkanı yok o yuzden gençler liğ maçlarına gelemıyotaraftarın yaş ortalaması 35 40 hatta daha fazla ..
benım için sorundeğil 100 lira olsa gene giderim ama herkez için böyle değil 20lira yevmıyeye çalışan insan 3 gunluk yevmıyesını verecekki dediğiniz fıyata maç izlesın lakantalarda çalışanlar 20liraya çalışıyo buyukşehır olsa o gelmesse başkası gelir dersin sorun olmaz sivasın etine budu ne eskısehırde 100 lirayada satılır bıletler bılmem kaç nufusu var sanayı kenti öğrenci şehi.. ya bişii bilmiyosunuz ordan ahkam kesiyosunuz.... ahkam kestirecek kadar paranız çoksa taraftar guruplarındakı gençler biletsiz giriyo onlara yardımcı olsanıza....

gadaşuum sen lafı nerenle dinlişyon.biz kale arkasını 60 a 100 e uçursunlar demiyozki zaten.kale arkasının olacağı en fazla 30.bi de bırakın artık şu çekirdekçi zihniyetini yav.büyük takım olmak için büyük taraftar olmak lazım.büyüklük de birşeylerden fedakarlık yapmaktır....

a.yurdakul
27.07.2009, 13:42
hacettepenin kombineleri de 5 lira.bak kombineleri 5 lira diyorum.niye boş trübünlere oynuyolar.demekki taraftarlık parayla alakalı değilmiş.hacettepe bedavaya maç izletiyo kimse gitmiyo,aynı şehirde ankaragücü 25-30a maç izletiyo full tribün.anladınmı KARACAORENLİ arkadaş???hadi Allah'a emanet ol

a.yurdakul
27.07.2009, 13:50

yav arkadaşlar saf saf konuşmayın,yiğidoya yakışır şekilde efendi konuklarımızı efendi efendi ağırlayalım şu sayfada.ama sataşma edepsizlik varsa vurun gözüne gözüne.bence mesele bu.saygılar :)

MeXeS58
27.07.2009, 14:01
ortada iki seçenek var

1 _ büyük takım olmak istiyorsak yada takımımızın en az istanbul takımları kadar büyük olmasını istiyorsak fiyatlar ne olursa olsun o maça gideriz, takımımızı destekleriz...yönetimin, futbolcunun veya hocanın yanlışı olursa da hesabını sorarız... çünkü biz o parayı belkide öğle yemeğinde simit yiyerek bir hafta da biriktirmişizdir...

2 _ burası sivas burda imkanlar az diye veryansın ederiz biletler ucuz olur (bu bütün sezon için geçerli ) yönetim bişey kazanamaz, futbolcu bişey kazanamaz, hoca bişey kazanamaz bizde torunlarımıza bir zamanlar şampiyonlar liginde oynadığımızı anlatırız...

son olarak şunu söylemek istiyorum istanbul taraftarının durumunun iyi olduğundan bahsedilir ama öyle bişey yok... üç takımında kemik,fanatik seyircisi alt tabaka grubundan... ve her gittiğimiz maçtada görüyoruz o insanlar gerekirse bir hafta bişey yemiyor içmiyor maça gidiyor parası ne olursa olsun...geçen sene beşiktaşın kale arkası 25 tl ydi, fenerbahçenin kale arkası 35tl ydi, en ucuzu galatasaraydı o da 20tl ydi ki bunlar normal lig maçları için geçerliydi... onlarla mücadele etmek istiyorsak biraz fedakarlık şart...

sonuna kadar katılıyorum arkadasıma

MeXeS58
27.07.2009, 14:03
mac fıyatları bence kale arkası 15 maraton 30 olmalı sampıyonlar lıgı macı ıcın

a.yurdakul
27.07.2009, 14:21
bence kale arkası en az 20 olmalı.maraton da 50

OsMaN1674
27.07.2009, 14:31
Hısım Nettin yav yaktın beni:D

konuksivaslı
27.07.2009, 14:33
bence 50 acık kapalı 100 olmalım sivassporun para kazanması için saten gercek sivasspor taraftarıda verir bu parayı kapalı gişe yaparlar biz eskişehirde bu fiyatlara maçlara gidiyoruz bos koltukta kalmıyor cogu zaman

a.yurdakul
27.07.2009, 19:16
ulan orda acemi yiğido yazıyo çok zoruma gidiyo yav.site yönetiminden duyan varsa Allahını seven bi el atsın şu duruma :D

CemelliYigit58
27.07.2009, 19:33
Arkadaslar mac biletleri bizim taraf icin hepsi satilmistir yani millet bosuna gitmesin artik :)

a.yurdakul
27.07.2009, 19:36
Arkadaslar mac biletleri bizim taraf icin hepsi satilmistir yani millet bosuna gitmesin artik :)

belçikadaki maç içinmi söylüyon gardaş bunu?bitmiş mi harbi yaaa?vayy anasını beaa :D

giants
27.07.2009, 20:02
Ne hikmetse bazi arkadaslari sadece fiyat kizistirma, otorite olma ve siz yanlissiniz dogru bu buna inanin yazisinda görüyoruz. bu arkadaslarimizin eksikler ve eksiklere karsi ne yapilmalidir nasil yapilmalidir da göremiyoruz bu konuda gayet cimriler hic düsünce belirtmiyorlar.

Ben Bilet konusunda arkadaslarin samimiyetine inaniyor güveniyorum.Bilet fiyatlarinin yüksek tutulursa bu arkadaslar en az 10 tanede ekonomik olarak zorlanan arkadaslara bilet alacagini aciklayacaklar. Destek sunacaklari noktasinda Bu arkadaslara inancim sonsuz. nasil olsa cok olsa 3 bin gurbetci sivasdadir bunun bin tanesi gelse ve kombinesi olanlarida 2000 sayalim 3 bin kisi eder bu acigin kapanmasi lazim.

SSSpor
27.07.2009, 20:43
Merhaba arkadaslar,
biz köln e yakin bir yrde oturuyoruz. Fazladan 4 Bileti olan varmi?
Duyduma göre yarin stad da bilet satilmiyormus!!!!!
Bu dogrumu?
Nasil bilet bulabiliriz.

P.S. Köln ile Brüssel arasi kaliyoruz.

Cevap asviniriz

1989cArsi03
27.07.2009, 21:00
Merhaba arkadaslar,
biz köln e yakin bir yrde oturuyoruz. Fazladan 4 Bileti olan varmi?
Duyduma göre yarin stad da bilet satilmiyormus!!!!!
Bu dogrumu?
Nasil bilet bulabiliriz.

P.S. Köln ile Brüssel arasi kaliyoruz.

Cevap asviniriz

belçika'da maç günü bilet satilmiyor söz konusu avrupa kupalari oldumu..nasil bilet bulacagini bilmiyorum ben fransada kaliyorum benim kuzen gent'te (belçika) kaliyor ona dedim o aldi ama duyduguma göre karaborsa'dan satacaklarmis maç günü

SSSpor
27.07.2009, 21:07
bileti fazladan olan yigido yokmu kocaman avrupada?
z.postaci@gmx.de buraya mesaj gönerebilirsin

sefa1453
27.07.2009, 21:26
nereye pahalı tutuyor ya.50 mılyon yapsında goruyum o zaman stadda kac kısı oluyo????????????

a.yurdakul
28.07.2009, 11:59
nereye pahalı tutuyor ya.50 mılyon yapsında goruyum o zaman stadda kac kısı oluyo????????????

sen bedava gel o zaman gardaş.hatta üstüne para versinler!!!!!!!ya sabııııııııır

xxsivas_58xx
29.07.2009, 13:52
bence de fiyatlar yükseltilmeli fenerin boluyla yaptıgı hazırlık macında bile maraton 215 liraydı düşünün artık bizim neredeyse 1 kombine paramız ama adamlar gidiyo

sende öyle bir stad yap sivasa.. verelim girelim..

para kazanmak için taraftar mı kazıklatacaksınız hem %200 artırsalar bile bu kadar seyirci kapasitesi olan bir staddan ne kadar gelir sağlayabilirsiniz ki..

sırf konuşmuş olmak için konuşuyor bazı arkadaşlar.. her maçta bizim yol masraflarımızı karşılasın bunu diyen arkadaş bizde gelip 50 tlye maç izleyelim ;)

şimdi bile dolmuyor stad 50 yapsalar kimse gitmez :D

astaravisa
29.07.2009, 17:25
şampiyonlar ligi izlemenin bir bedeli olmalı.
transfer istiyenler gerektiğinde maddi desteği yapmayıda bilmeli.
5- 10 liraya bilet alır maça gidersen bilica da başkalarıda satılır ve kimsenin konuşmaya hakkı olmaz.