Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni İzleyin

SivasSpor.Com
26.07.2009, 11:13
http://www.sivasspor.com/images/stories/ersenn.jpg

İspanya´da Huelva formasıyla geçirdiği iki sezonun ardından Sivasspor´a transfer olan Ersen Martin iddialı konuştu.

Almanya’da futbol hayatına başlayan, ardından Beşiktaş’la Türkiye’ye ‘merhaba’ diyen Ersen Martin, maceralı bir Süper Lig kariyeri geçirdi. Trabzonspor’daki başarılı performansı onu, dünyanın en önemli futbol arenalarından biri olan La Liga’ya taşıdı. Burada Recreativo Huelva Takımı’nda iki sezon mücadele etti. Ancak yaşadığı talihsiz sakatlıklar milli futbolcunun yakasını bir türlü bırakmadı. 30 yaşındaki forvet, takımının küme düşmesinin ardından kendisini tekrar zirveye çıkartacak bir ekibe gelmeyi istedi.. Ve sonunda da Süper Lig’de son iki yıla damgasını vuran kulüplerden biri olan Sivas’ın yolunu tuttu. İşte yazarımız Tunç Kayacı’ya samimi açıklamalar yapan Ersen, La Liga macerası ve gelecek hedefleriyle karşınızda;

10 Dakikada İkna Oldum
“İnsanlar benim İspanya’da sürekli oynayamadığımı ve takıma giremediğimi düşündüler. Ancak buraya gelmeden önce Racing Santander ve Almeira’dan ciddi teklifler aldım. İki yıl içinde Huelva ile 19 maça çıktım. Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirmem, benim takıma uyum sağlamamı zorlaştırdı. Beni oraya götüren teknik direktör de, kısa bir süre sonra görevinden ayrıldı. Yeni gelen teknik adam da, sistemini diğer forvet oyuncularına göre kurmuştu. Çaresiz kalınca ise bana forma şansı verdi. Ancak sahaya onbirde çıktığım dönemde de benim yapabileceğim bir şey yoktu. Çünkü takımımızın küme düşmesi kesinleşmişti. Türkiye’den de birçok kulüpten transfer teklifi aldım. Bülent Uygun hocamız beni aradı ve 10 dakikada ikna etti. Aynı zamanda Mecnun Başkanımız’ı da unutmamam gerek.”

Büyük Bir Zenginlik’
“Sivasspor’da arkadaşlık da çok üst düzeyde. Birçok futbolcu bundan bahsediyordu ancak içine girince bunu daha iyi anladım. Beni hemen aralarına aldılar. Yıllardır bu takımda oynuyormuş gibiyim. İspanya futbolunun benim hem kariyerime hem de oyunuma kattığı şeyler oldukça fazla. Barcelona, Real Madrid ve Valencia gibi takımlara karşı oynadım. Bunlar çok güzel duygular. Türkiye’de 60’ yakın gol attım, bunların 50’si kafayladır. Stoperler beni iyi tanır. Mehmet Yıldız’la da söylenenlerin aksine süper ikili oluruz. O yerden ben havadan, büyük işler başarırız. Takımımızn kadrosunda üç farklı özellikte futbolcu var. Bu büyük bir zenginlik. Türkiye’de en az 15 gol atarım. Beni mutlaka dikkatli izleyin. Avrupa Kupası’nda hedeflerimiz belli, Anderlecht’i yenmek istiyoruz. Sivas’ın içindeki kulüp düzeni çok iyi.Buradaki tablo gerçekten çok güzel.”

Tunç KAYACI / Fanatik Gazetesi

pover58
26.07.2009, 11:28
elbet biz senden ve kamanandan çok şey bekliyoruz.çok mücadeleci oyun anlayışın takıma çok şey katacak diye düşünüyorum.

BOUN
26.07.2009, 11:36
Ersen Martin'in bu yıl takımdaki en etkili en verimli futbolcu olmasını bekliyorum. Dünyanın belki de bir numaralı liginde devlere karşı oynamış olmanın tecrübesi, 30 yaşın getirdiği birikim ve en olgun döneminde ve ayrıca kendisini Türk futbol kamuoyuna ispat etme durumu neticesinde Sivasspor'un süper starı olacağını düşünüyorum! Senden çok şey bekliyoruz Ersen, sana güveniyoruz!... Göster kendini...

stutgart58
26.07.2009, 11:37
senden çok şey bekliyorum ersen martina

Berkkaya5858
26.07.2009, 11:38
ersen martine çok güveniyoruz dilerim inşallah başarılı olur

Besyo_cu
26.07.2009, 11:49
Ersenden çok ümitliyim önceki yıllarda hava topu hakımiyetimizin olmaması hucum anlamında bizi olumsuz etkiliyor elverişli bir çok pozisyonu harcamamıa neden oluyordu. Ersen bu işi başarı ile yapacak ve Ersenin bir diğer önemli özelliği ise topu çok iyi saklayıp asist özelliği yüksekbir oyncu olması.

Bu sezon Allah korusun bir sakatlık vs olmadığı sürece Ersen en az 20 gol atacaktır.

Salim58
26.07.2009, 12:02
birikimi ve tecrübesi çalışkanlığı mücadelesi mükemmel inşallah böyle devam eder ve gerekli katkıyı sağlar diye düşünüyorum

carizma0658
26.07.2009, 12:49
karıyeri acısından ersen martın iddalı ve tüm gücünü ortaya koyacaktır bunu istıyor

emre41
26.07.2009, 13:40
Sana inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyoruz Ersen. İnşallah çok başarılı olursun.

subasi29
26.07.2009, 18:41
Türkiye’de en az 15 gol atarım. Beni mutlaka dikkatli izleyin. Avrupa Kupası’nda hedeflerimiz belli, Anderlecht’i yenmek istiyoruz. Sivas’ın içindeki kulüp düzeni çok iyi. Buradaki tablo gerçekten çok güzel

gozum ustunde atmada gorusuruz ersen efendi :D

yigidocengiz
26.07.2009, 21:43
o verdiğin poz bile farklı bir stilin olduğunu gösteriyorfutbolcular işçi klüpler ise kalıcıdır,ama yıldız futbolcunun yeri tabiki başka.sen gollerini sırala bu taraftar seni bağrına bassın ve bu taraftarın yeni yıldızı sen ol ersen.

58ÖREN58
27.07.2009, 01:13
ınsallah bızlerı utandırırsın ersan martın basarılar senden kafa golu beklıyor butun yıgıdolarrrrrrr

vurkan
27.07.2009, 08:47
pozizyon mu? ersen bu ne ayak *****misin lan sen :D

**özgür58**
27.07.2009, 09:17
SANA GÜVENİYORUZ ERSEN MARTİN. GÖSTER KENDİNİ...

shang
27.07.2009, 10:29
ersene güveniyorum bu sene iyi işler çıkaracak

sewaz58
29.07.2009, 02:18
Sen de bizim sahayı değil , rakip sahayı izle biraz inanıyorum ki o zaman hepimiz açısından seyir zevki yüksek olur ...

57 Mehmet
29.07.2009, 07:00
izletmen icin cok kosman lazim martin efendi,hakan sükür bile su haliyle senden bin kat daha iyidir seni alacagimiza ümit karani alsaydik daha iyi olurdu

bhdr5858
29.07.2009, 09:34
izledik ama hiç bir yararın yoktu bu muydu futbolun helal olsun buysa takımı resmen mahvetmişinizde haberimiz yokmuş

Nannis Kaydanos
29.07.2009, 10:50
İzliyoz İzliyoz tam 3. lig e layık bir oyuncusun ayağına top atanda kusur var bence sende değil.. top tutmayı öğren önce

ready
29.07.2009, 10:52
ersen martin senden bir şey olmaz ispanyada bir maçında 85 de sahaya girip 88 de kırmızı kartla oyun dışında kalan tek futbolcusun ispanyada

cesur sivas
29.07.2009, 11:35
ersen martin izlenecek birisi degil bence bu sene.. agbetu daha cok gol atar bundan, yaptigi hic birsey yok, sadece topu alip geri pas veriyor biraz da yuruyor, bunu ben de yaparim

oquzh4n58
29.07.2009, 12:30
vaLLa tum'un Yerını yarısını doLduramasssın

stutgart58
29.07.2009, 12:58
İzliyoz İzliyoz tam 3. lig e layık bir oyuncusun ayağına top atanda kusur var bence sende değil.. top tutmayı öğren önce

ersen trabzon maçında golleri sıralayınca bakalım yine böyle acımasızca eleştrebilecekmisniz adamı??????????

Akartuna58
29.07.2009, 13:04
BU KIM TUM KIM BE TUM BUNA 1000 BASAR gördük senıde ersen ıyı ızledıkde hıc bısey yok

kiNgSiZe58
29.07.2009, 13:07
herkez cok kötüydü birtek martin degil herkez, bülent uygun birlikte bütün teknik heyett. saglam sistem yapicaginiza yaptiginiz taktike bakin !!!!!!!! Bukadarda olmaz ya. Hadi hazirlik maclarina tamam dedik daha oturmamis takim dedim, simdi sampionlar liginde neoluyor budami bi tür "Hazirlik maci" ?????????????????????????? kendinize gelinn

astaravisa
29.07.2009, 13:10
ersen , yersen
yemedik ersen. sen nerden geldin yaaa

ÇATAYAZBUZGIŞ
29.07.2009, 13:15
seni izledik martin, sen Türkiye ye ilk gün geldiğin zaman bjk ye gelmiştin.
o zaman çok arkadaşıma demiştim ki -bu nasıl futbolcu la-
hakkatende futbolcu değil martin, futbol yeteneği yok bu adamın.
bu durumda bjk , trb bu adamı nasıl takımlarına almışlardı halen hayret ediyorum .

bize nasip olmadı, ben oynuyaydım 50 tene martini elek felek ederdim.
çok şükür bize de tahsil nasip oldu..

martin sivasspora yakışmıyor...

Divriği58-
29.07.2009, 15:08
BU KIM TUM KIM BE TUM BUNA 1000 BASAR gördük senıde ersen ıyı ızledıkde hıc bısey yok

ya tum ilk geldiğinde de yerin dibine sokuyodunuz ne biçim adamsınız be sanki takımda herkes iyi oynadı bi ersen kötü oynadı gibi konuşmayın şuan ki sistem ve oyuncuların isteksizliği problemini çözünce erseni görüceksiniz o zaman da buralarda çıkıp süper transfer hey helal olsun yaşasın gibi yorumlarınızı görmeyeyim..... vefasızlar

stutgart58
29.07.2009, 15:23
sanki bir tek ersen kötü oynadı gibi elleştriyosunuz ya.tek suç adamın mı yani

erem
29.07.2009, 16:03
anderlet maçından önceki yorumlara bakın bide sonrakilere.

yigidogurbettee
03.08.2009, 20:17
eee izledik nolmuş ?? Bildiğimiz odunsun başka bişey degilsin.. Superligin en kötü transferisin.. sivassporun bile degil süper ligin en kötü transferi.. Bence sen başka bi iş yapmalısın futbolculuk sana göre degil.. bu söyledikllerim yasin çakmak içinde geçerlidir..