Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Belçika'ya Gitti

SivasSpor.Com
27.07.2009, 11:24
http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivassportakim0910.jpg

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla deplasmanda karşılaşacak Sivasspor'un kafilesi, Belçika'ya gitti.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kafile hareket etmeden önce Sivas Havaalanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'un tarihindeki bu güzel günlerinde bir teknik direktör olarak başında bulunmanın kendisine mutluluk verdiğini söyledi.
Yürüdükleri bu yolda çok güzel, kimi zaman da çok fırtınalı günler geçirdiklerini ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''Ama gerek takımsal başarıda, gerek markalaşma adına Sivasspor'un 4 senede çok güzel şeyler başardığı inancındayız. Anadolu'nun güzide takımı Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olması ve kendine yakışanı sahada en güzel şekilde yerine getirebilmek adına bütün mücadelesini verecek olması açıkçası gerek Sivasspor için, gerek Anadolu futbolu adına çok önemli bir unsur. O yüzden bizi seven ve dualarıyla destek olan insanların yardımlarıyla inşallah oradan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Sahada mücadelemizin en güzelini yapacağız.''

Bir şeyleri başarmak için istekle, arzuyla yola çıkmak gerektiğini ifade eden Uygun, ''Başarmak için var gücüyle çalışacak Sivasspor camiasına Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun'' dedi. Uygun, sakatlıkları süren Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un bu maçta forma giyemeyeceklerini, sakatlığı bulunan Kamanan ile gribal enfeksiyon geçiren Ersen Martin'in ise iyileştiğini belirterek, ''Sakatlıklardan dolayı bazı arkadaşlar tam anlamıyla çalışamasa bile diğer arkadaşlar bizim verdiğimiz görevi en güzel şekilde yerine getirecektir'' diye konuştu.

SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise ''Şöyle bir geçmişe baktığımızda Sivasspor'un kariyer açısından belki de en önemli karşılaşması. Hazırlandık gidiyoruz. İnşallah rövanş karşılaşması için avantajlı bir skorla geri dönmek istiyoruz. İnşallah başaracağız'' dedi.
Otyakmaz, skor tahmininin sorulması üzerine, berabere kalabileceklerini düşündüğünü, gollü beraberlik olursa daha çok sevineceklerini söyledi.

Bu turu geçtikleri takdirde karşılaşabilecekleri rakiplerin önemli ülkelerin önemli takımları olduğunu düşündüklerinde işlerinin ne kadar zor olduğunu bildiklerini ifade eden Mecnun Otyakmaz, ''Ama bunların hepsi bir tecrübe. Her sene yükselen bir başarı grafiği var Sivasspor'un. Bunlar da yaşanması gereken bir süreç. Bunları yaşıyoruz ve önümüzdeki yıllar için altyapı oluşturuyoruz diyebiliriz'' açıklamasını yaptı.

SİVASSPOR'A GURBETÇİ DESTEĞİ
Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten ise gurbetçi vatandaşların bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacağına inandığını belirterek, ''Şu anda Belçika, Hollanda, Almanya'dan büyük bir talep var. Diyebilirim ki stadın hemen hemen yarısı Sivaslılarla ve bizim vatandaşlarımızla dolu olacak. Bizim için çok büyük bir avantaj olacak'' ifadesini kullandı.

Sivasspor'un takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya hem Sivas, hem de Sivasspor için tarihi bir maç olacağını belirterek, avantajlı bir skorla deplasmandan dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.
Daha sonra başkan Mecnun Otyakmaz, futbolcular, teknik heyet, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil ile kulübün bazı yöneticilerinin de bulunduğu Sivasspor kafilesi, özel uçakla Belçika'nın Brüksel kentine hareket etti.

Kafilede teknik direktör Bülent Uygun'un eşi ve kızı ile Otyakmaz'ın oğlu ve kızı da yer aldı.

buraks58
27.07.2009, 11:31
yolunuz açık olsun yiğidolarım.inşallah tur için gerekli skoru alıp sivasa dönersiniz.

1989cArsi03
27.07.2009, 11:36
allah utandirmasin..basarilar sivasspor

slasher//z
27.07.2009, 11:39
inşallah stada sivaslılardan başka; tokatlısı yozgatlısı, giresunlusu, trabzonlusu, urfalısı, anteplisi, izmirlisi, manisalısı vs de gelecek ve sivassporumuzu canı gönülden destekleyecek.

1989cArsi03
27.07.2009, 11:46
afyon'u unuttun usta:D belçika'nin her yeri afyon emirdag..ben fransa'da yasiyorum tam belçika ve luxembourg sinirinda..allah izin verirse maça gitmeye niyetim var

stutgart58
27.07.2009, 12:02
afyon'u unuttun usta:D belçika'nin her yeri afyon emirdag..ben fransa'da yasiyorum tam belçika ve luxembourg sinirinda..allah izin verirse maça gitmeye niyetim var

kardeşim maça gitmene sevindi ama inşallah bjk formasını giyipte gitmezsin en azından sivas forman yoksa bile milli takımın formasını giy

1989cArsi03
27.07.2009, 12:07
kardeşim maça gitmene sevindi ama inşallah bjk formasını giyipte gitmezsin en azından sivas forman yoksa bile milli takımın formasını giy

tabii usta orada besiktas oynamiyor sivas formam yok ama milli formayi giyerim..belki burada kazanirim sivas formasini skor tahmin'de

stutgart58
27.07.2009, 12:12
tabii usta orada besiktas oynamiyor sivas formam yok ama milli formayi giyerim..belki burada kazanirim sivas formasini skor tahmin'de

inşallah kazanırısn kardeşim....ich drück für dich die daumen...bak abicim maçta 58dakka şovu yapmayı unutmayın gözünüzü seviym ama biraz ilgi çekici bişiy olsun..cılız kalmasın...sonta trabznlulara rezil oayalım tüm türkiye maça kilitlenecek

stutgart58
27.07.2009, 12:13
sivas-gs-fb-bjk inşallah tüm takımlarımız avrupada başırlı olurrr

1989cArsi03
27.07.2009, 12:17
inşallah kazanırısn kardeşim....ich drück für dich die daumen...bak abicim maçta 58dakka şovu yapmayı unutmayın gözünüzü seviym ama biraz ilgi çekici bişiy olsun..cılız kalmasın...sonta trabznlulara rezil oayalım tüm türkiye maça kilitlenecek

amin usta..vallah planlamislardi birseyler 58. dakika için..

sivas-gs-fb-bjk inşallah tüm takımlarımız avrupada başırlı olurrr

trabzon'u unuttu usta:rolleyes:

MeRt5858show
27.07.2009, 12:38
allah yardımcımız olsun haydi sivasım anderlecti anTERLETELİMgelelim
savulun cılgın türkler geliyo:D:D:D:D

Besyo_cu
27.07.2009, 12:42
Allah utandırmasın bu öyle bir gurur ki tarifi imkansız. Gidişimiz panik ve heyacanlı dönüşümüzde mutlu ve umutlu olsun.

Her ne skor alırsanız alın biz sizi ölümüne seviyoruz...

sevda58
27.07.2009, 14:01
Stadin yarisi nasil sivaslilarla doluyor anlamadim dogrusu, insallah tabi oyle olurda, rakip takim bukadar sivasliya yer ayirdimiki, yolunuz acik olsun, allah yar ve yardimciniz olsun.

3mC
27.07.2009, 14:02
Allah yar ve yardımcınız olsun yiğidolarım dualarımız hep sizinle olacak avrupada yeni bir devir açıcaz inş. fatihin torunları.

GLoBe-Y-Gençlik
27.07.2009, 14:20
allah utandirmasin..basarilar sivasspor

Kardeşim Logo Avatar Rahatca Koymuşsun Senden Ricam Kaldır.

Biz Sizin Sitelerinizde Değil Sivasspor Bir Sivas Lafı Hemen Siliniyor.

ihsan5858
27.07.2009, 14:35
Haydi insallah bu maçi kazanip basarimizin bir sans olmadigini herkese inansiracagiz insallah .Benim bazi arkadaslar o 2 senede sampiyon olcaktiniz diyor ...!! Olamadiniz bu sene geçen sene gibi olamiyacaksiniz dediler !!! HAYDI SIVAS BU BASRAINI HERKESE KANITLA !!!!! SIVASSPOR EN FORCE !!!!

ihsan5858
27.07.2009, 14:36
:):DHAYDI SIVAS KIM TUTAR SIZI !!! BU MA9I KAZANIRSANIZ HERKES SIZIN ONUNUZDE DIZ COKECEK !!!!:D:)

hunter
27.07.2009, 14:45
yolunuz açık olsun yiğidolar inşallah galibiyet veya göllu beraberlikle gelirsiniz olmazsada canınız sağolsun

yorumyapıyombenya
27.07.2009, 14:49
Gidişiniz sessiz dönüşünüz muhteşem olsun sizlere güvenıyoruz.

sivasli215
27.07.2009, 15:26
takımımıza kariyerindeki bu en önemli maçta başarılar diliyorum

burdan ayrıca bu maçı evlerimizde şifresiz seyretmemizi sağlayan TRT'ye de teşekkür ediyorum

işimiz zor ama imkansız değil, başarılar sivassporum...

hoLiGan Enes
27.07.2009, 16:48
Allah utandırmasın Sivassporum inşallah bu turu geçeceğiz..

eyupk
27.07.2009, 17:20
aslanlarım benim. yolunuz açık olsun. başarılar.

aykansivas
27.07.2009, 17:47
Stadin yarisi nasil sivaslilarla doluyor anlamadim dogrusu, insallah tabi oyle olurda, rakip takim bukadar sivasliya yer ayirdimiki, yolunuz acik olsun, allah yar ve yardimciniz olsun.

ANDERLECHT SADECE 1000 KISILIK YER AYIRMIS SIVASLILARA, Dün GITTIM BILLET ALMAYA. BILLETLER 12 ve 21 euro.

hasantuan
27.07.2009, 17:51
Allah yardımcıları olsun...Her zaman her yerde en büyük SİVAS

pover58
27.07.2009, 18:13
sivasspor belçikada Türkiye yi temsil ediyor.bütün seyircilerimize sonsuz teşekkürler.inşallah avrupa arenasındaki en önemli maçımıza Türk sivassporlu taraftarlar çok ilgi gösterir,maçıda kazanarak hem taraftarları yüceltir hemde ikinci maça rahat çıkarız.maça elbet her takımın taraftarını bekliyoruz,ts lu taraftarlarda buna dahil.tek ricamız bu maçtada olay çıkarmasınlar o kadar.şimdiden herkese sonsuz teşekkürler ederim sivasspor a da başarılar dilerim.

özsivasli1903
27.07.2009, 18:16
allahin izniyla gurbetcilerimize bayram yasatacaklar ....
bu turu mutlaka gecmeliyiz...

caynina
27.07.2009, 18:31
Hadi Yolunuz Açık olsun çocuklar.inşallah kazanıp.Türkiyeye dönersiniz.Allah Yardımcınz olsun.Sivasspor!!!!

eyupk
27.07.2009, 19:58
Maçı düşünmekten gece uyuyamıycam gibi :D

1989cArsi03
27.07.2009, 20:43
Kardeşim Logo Avatar Rahatca Koymuşsun Senden Ricam Kaldır.

Biz Sizin Sitelerinizde Değil Sivasspor Bir Sivas Lafı Hemen Siliniyor.

usta aslinda genelleme yapmamak lazim.. rica ettigin için kaldiracagim ama resmen sansür oldu:)

rebelife58
27.07.2009, 22:06
gazanız mübarek ola........................

carizma0658
27.07.2009, 22:22
allah yar ve yardımcınız olsun kalbimiz sizlerle

subasi29
27.07.2009, 22:26
yine gribal enfeksiyon yuzunden evde kaldik iyimi:D

KAOS
27.07.2009, 22:46
Sivasspor, geçen sezonun ikinci yarısının ortalarındaki gibi top oynarsa turu rahat geçer diye düşünüyorum.
Bizi acemilik, tecrübesizlik, bide Bülent Uygun'un geçen sezonun son haftalarında yaptığı hatalar mahvederse eder.
Şansa da Allah'a da kalmasın yav. Hem izliyorsunuzdur dünya futbolunda artık bunların pek yeri yok, Barca şansla mı aldı kupayı... ?

58ÖREN58
28.07.2009, 00:11
gule gule gıdın yıgıdolarım allah utandırmasın ınsallah gule gulede gelırsınız ınsallah

eyupk
28.07.2009, 02:58
Gerçekten o kadar sevinç vericiki, yerimde duramıyorum. Bu gece kolay kolay uyuyamam.

tekdoktirin
28.07.2009, 03:15
YOLUNUZ AÇIK ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ANADOLUNUN TEMSİLCİSİ VE ANA DOLU ÇOCUKLARININ TAKIMI

GuVeN
28.07.2009, 03:27
kalbımız de dualarımızla sızlerle.allah yardımcınız olsun..

tekdoktirin
28.07.2009, 04:08
ALLAH UTADIR MASIN İŞALLAH ALIRIZ MAÇIDA SÖZDE BU MİLLET TE ARTIK SIVASIN BÜYÜKLÜ NE İNNANIR

sivaslitaner58
28.07.2009, 06:43
zafer ile donun cocuklar basarilar size

yorgun(58)
28.07.2009, 10:47
allah utan dırmasın allah yardıcınız olsun bizi çekemeyen ve birçok forum sitelerinde çirkefce yigidolara saldıran lara cevap olsun iyibir sonuç

sgulturk
28.07.2009, 12:54
Canım yiğidom tarih yazmaya devam et. şu şımarık büyüklere futbol neymiş göster

sivastatlıbelam
28.07.2009, 12:55
HAYDİ SİVAS ŞU MAÇI AL VE NE OLUR BİZİ 90 DAKİKA KANSER ETMEDEN OYNA.
ÖRNEK:TRABZON MAÇINDAKİ FUTBOLUNU BEKLİYORUZ.

1989cArsi03
28.07.2009, 15:00
arkadaslar anderlecht'i ne büyütün ne de küçültün..size bir örnek UEFA Avrupa ligi 2. tur'da azerbaycan takimi karabag rosenborg'u eled o yüzden futbol bu ne olacagi belli olmaz insallah iyi oynayip turu geçecegiz