Orijinalini görmek için tıklayınız : Anderlecht: 5 - SİVASSPOR: 0
SivasSpor.Com 28.07.2009, 11:26 http://www.sivasspor.com/images/stories/sampiyonlar_ligi.jpg
ANDERLECHT
Zitka, Juhasz, Deschacht, Wasilewski, Boussoufa, Polak, Biglia, Chatelle, Rubenilson, De Sutter, Suarez
SİVASSPOR
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman - Ersen Martin
STAT: Brüksel Constant
HAKEM: Craig Thomson (İSK)
TV YAYINI: TRT-1
SAAT : 21:45
Haydi Yiğidom bugün tüm Türkiye seninle... Bugün hep biriz, birlikteyiz. Bize bu gururu yaşattın daha güzellerini yapabileceğini herkese gösterebilirsin.
MeRt5858show 28.07.2009, 11:28 ilk yorum benden beyler
HAYDİ SİVASIM HAYDİ SİVASIM HAYDİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ
anderlechti perişan edip dönecez bugün itibarımız acısından cok önemli bi gün
kalbimiz siznle yiğitler:D:D
sivaslı gökhan 28.07.2009, 11:29 ikinci yorum bnden en azından yenilgi almazsak bu maçta turu geçeriz ..
Besyo_cu 28.07.2009, 11:32 Bu maçtan çok ümitliyim. Sonuna kadar yiğidolarımıza güveniyorum. Heyecandan gözüme uyku girmedi. Maç saatine kadar ne yapacagımı bilmıyorum tarifi imkansız bir gurur ve bu gururun getirdiği heyacan. Anlatılamayacak kadarkarmakarışık duygular ama ümitli bir o kadarda asil duygular...
Haber sayfalarina baktimda ne cok cekemeyenimiz varmis. Neler neler yazilmis hakkimizda. Diyecek birsey yok! Avrupa basarimizin Turkiyenin basarisi olacagini bilmiyeyen, anlamak istemiyenlere cevabi sahada verecegiz.
kadir0911 28.07.2009, 11:38 Yiğidolarımıza Başarılar Maç Saatini Sabırsız bekliyorum Tarih yazmaya Devam Edecez ve avantajlı bir skorla geri dönüp 4 Eylül de ezecez!!!!
Kıskananlar Çatlasın!!!
cesur sivas 28.07.2009, 11:53 arkadaslar belki boussoufa oynamayacak..
hollanda sitesi var
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/76571_boussoufa-mist-voorronde-champions-league
Murat ARICI 28.07.2009, 11:56 gardaş Allahım izniyle yeneceğiz ama sivassporun kadrosu neden eksik yazılmış biz 10 kişiyle de yeneriz mi demek istiyorsunuz :)
stutgart58 28.07.2009, 12:13 bence bu kadro çok kötü..bir defa abetu gibi kaman gibi hızlı adamların mulaka oynaması lazım
stutgart58 28.07.2009, 12:19 arkadaslar belki boussoufa oynamayacak..
hollanda sitesi var
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/76571_boussoufa-mist-voorronde-champions-league
ya kardeşim sen neden kafana takıyon bunları..ister oynasın oyanamsın herharukarda biz bu admları sahaya gömecez..merak etmeyin siz
Bu kadro uydurma bir kadro... Ersen deplasman maçlarında kesinlikle oynamamalı.. Kamanan ile arkadan Erman Dereli destekli oynamamızda fayda var. Agbetu hazır değil hele hele Ersen hiç değil. 3 Defansın göbeğine adam yazmışlar buda olacak iş değil.. Yok ya bu kadro yanlış. Hayatta çıkmayız böyle...
sivastatlıbelam 28.07.2009, 12:37 bu maçı inşallah alırız.
VAN DAMME adındaki defans oyuncuları bu maçta oynamıyor.
eğer bouffusa da oynamazsa bizi zorlayacak bir polak ilr wasilevski kalıyor orada.
ALLAH ın izniyle inşallah bu maçı alırız.
dualarımız sizinle yiğidolar.
tek yürek olduk ve maç saatini bekliyoruz.
58_sivas_1987 28.07.2009, 12:39 bugün sahadan galibiyetle ayrılacagız allahın izniyle kamanan oynarsa kesin golü var
kamanan oynuyor arkdaslar eksık yazılmıs oraya.... insallah alacaz
ErkANkaragücü 28.07.2009, 13:09 Sivasspor'a başarılar dileriz.
Yiğidolar Avrupa sahnesinde
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu büyük bir başarı göstererek ikinci sırada tamamlayan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçıda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile karşı karşıya geliyor.
Brüksel'deki Constant Vandmen Stock Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak. karşılaşmayı TRT 1 naklen yayınlayacak.
Bu zorlu mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yönetecek. Thomson'un yardımcılıklarını Tom Hugh Murphy ve Francis Andrews yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise William Collum.
Bu karşılaşmanın rövanşı, 4 Ağustos Salı günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.
MEHMET VE SEZER YOK...
Sivasspor'da sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur, Anderlecht karşısında forma giyemeyecek.
Sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fransız golcü Yannick Kamanan ile gribal enfeksiyon geçiren golcü oyuncu Ersen Martin'in iyileştiği ve iki oyuncunun da takımdaki yerlerini alabilecekleri belirtildi.
Takım kaptanı Mehmet Yıldız'ın yokluğunda sahaya kaptan olarak 2. kaptan Hayrettin Yerlikaya'nın çıkması bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER...
ANDERLECHT
Proto
Van Damme
Juhasz
Deaxschacht
Wasilewski
Boussoufa
Biglia
Polak
Chatelle
Suarez
Frutos
SİVASSPOR
Michael Petkoviç
Pieter Mbema
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Hayrettin Yerlikaya
İbrahim Dağaşan
Erman Kılıç
Musa Aydın
Akeem Agbetu
Yannick Kamanan
Ersen Martin
STAT: Constant Vandmen Stock
SAAT: 21:45
HAKEM: Craig Alexander Thomson
YAYIN: TRT-1 ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
5. AVRUPA SINAVI...
Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile yapacağı maçla Avrupa Kupalarındaki 5. karşılaşmasına çıkacak. Tarihinde ilk kez geçen yıl UEFA İntertoto Kupası ile Avrupa arenasına çıkan Sivassspor, Avrupa kupalarındaki 5. sınavını Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına karşı verecek.
UEFA İntertoto Kupası'nda 4 maç yapan kırmızı-beyazlı ekip, 3. ön eleme turundan katıldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ise tarihinde ilk kez mücadele edecek. Yıllarca Türkiye üçüncü ve ikinci futbol liglerinde mücadele ettikten sonra 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Lig'e yükselen ve son 4 sezondur Süper Lig'de başarıyla mücadele eden Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda RSC Anderlecht ile yapacağı maçla 42 yıllık tarihinin en önemli karşılaşmasına çıkacak.
YİĞİDO'NUN AVRUPA KARNESİ...
Futbolseverler tarafından ''Yiğidolar'' olarak bilinen Sivasspor, Avrupa kupalarında bugüne dek 4 maç yaptı. 2007-2008 futbol sezonunu 4. sırada tamamladığı için geçen yıl Türkiye'yi UEFA İntertoto Kupası'nda temsil eden Sivasspor, bu kupada Karadağ'ın OFK Grbalj ve Portekiz'in SC Braga takımlarıyla 2'şer maç yaptı.
UEFA Intertoto Kupası'nın 2. turunda OFK Grbalj takımını 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Sivasspor, 3. turda Portekiz'in SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elendi.
Avrupa kupalarında yaptığı 4 maçta rakip filelere 3 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 7 gol gördü. Karadağ'ın OFK Grbalj takımı ile oynanan ilk maçta takımının 2 golüne imza atan kaptan Mehmet Yıldız ve OFK Grbalj ile oynanan rövanş maçında Sivasspor'un tek golünü atan Mamadou Diallo, kırmızı-beyazlı ekibin forması altında Avrupa kupalarında gol atma sevinci yaşayan futbolcular olarak kayıtlara geçti.
Kırmızı-beyazlı ekibin Avrupa kupalarında deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Avrupa Kupalarındaki ilk ve tek galibiyetini Sivas'ta OFK Grbalj'a karşı 1-0'lık skorla elde eden Sivasspor, yarın RSC Anderlecht'i yendiği takdirde Avrupa kupalarındaki ilk deplasman galibiyetine imza atacak.
http://www.since1910.net/
Şu seni Çekemeyen İstanbullura İnat Saldır SİVAS.. TÜRKİYENİN BAŞKENTİ ARKANDA;)
Besyo_cu 28.07.2009, 13:14 KArdeşim aramıza hoşgeldin iyi dileklerın için teşekkur ederiz. Ankaragücünün bizde önemli bir yeri vardır. Gecen sszon oynadıgımız iki maçta da yenilmenize rağmen Şampiyon Sivas , Bu sene Şampiyon Anadoludan gibi bağırmalarınız hala kulaklarımda. Bu yuzden de odam da asılı 2 kaşgolden birisi Sivasspor diğeride Ankaragücüdür.
İnşallah sizde 100. yılınızda Şampiyonlar ligi vizesini alır. 100. yılda onurla şampiyon olan tek kulup olursunuz...
Bu maç zor geçecek arkadaşlar..kadro tam oturmadı daha.Geçen yıllarda ki takım tertibimiz olsaydı keşke..Tabiki futbol bu belli olmaz.umarım en azından gollü bir beraberlik işimizi görür diye düşünüyorum..Anderlecht yabana atılacak bi takım değil!!!
bence kadro boyle olmalı
------------------petkovıc--------------
abdurahhamn---yasın ---sedat---hayrettın
musa---ibrahim---onur---erman
--------kamanan---- ersen martın--------
sivaslitaner58 28.07.2009, 14:51 sivassporun ilk 11i guclu anderlechte sadece bousouffa guvetli
Yaklaşık olarak 1 aydır bekliyorum. Takip edenler bilir, erken yorum yapanlarada tepki verdim acele etmeyin diye. Fakat geçen sürede ne bir dogru dürüst transfer yapıldı ne de oyunda düzelme var ! Anderlecht maçı başlamadan buraya yazıyorumki, sonuç kötü olunca yazdı demesinler diye ! 6 yabancı gonderildi. Agbetu ve Mbemba denen 2 adet 2.sınıf oyuncu alındı ? Bu kadro mu ŞL'ne girecek ? Bu kadro mu geçen seneki başarıyı yakalayacak ? Acilen 1-2 hafta içinde ne yapıp edip, en 4 adet kaliteli yabancı almalıyız. Defans özellikle takviye edilmeli. Bu akşam Anderlecht'i yensek bile düşüncelerim değişmez. Takviye acilen gerekli. Saygılar sunarım.
çok heyecanlıyım. zamanda geçmiyor afff :confused: bi maç saati gelseydi.
sivasli215 28.07.2009, 18:55 bu nasıl kadro ya?
beraberlik bize yeter ama o bile zor!
1anadoluyildizi 28.07.2009, 19:02 MUHTEMEL 11'LER...
SİVASSPOR
Michael Petkoviç
Pieter Mbema
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Hayrettin Yerlikaya
İbrahim Dağaşan
Erman Kılıç
Musa Aydın
Akeem Agbetu
Yannick Kamanan
Ersen Martin
bu kadroda fena degil ama bence biraz fazla ofansiv olur nitekim deplasmanda oynuyoruz
BozkurtKILIC 28.07.2009, 19:12 allah utandirmasin......
dualarimiz sizinle öncelikle erman abime sonra tüm takim arkadaslarina basarilar dilerim..
superglam 28.07.2009, 19:43 Haydi Sivas, Dünya Yiğido görsün....
İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
ANDERLECHT
Zitka, Juhasz, Deschacht, Wasilewski, Boussoufa, Polak, Biglia, Chatelle, Rubenilson, De Sutter, Suarez
SİVASSPOR
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim Erman - Ersen Martin
STAT: Brüksel Constant
HAKEM: Craig Thomson (İSK)
SAAT-TV YAYINI: 21:45 TRT-1
Besyo_cu 28.07.2009, 19:48 Kesin kadro açıklandı ;
İŞTE İLK 11...
ANDERLECHT
Proto
Van Damme
Juhasz
Deaxschacht
Wasilewski
Boussoufa
Biglia
Polak
Chatelle
Suarez
Desuter
SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat
Yasin
Hayrettin
M'Bamba
Musa
Onur
İbrahim
Erman
Ersen Martin
Besyo_cu 28.07.2009, 19:50 Of of of çok kötü Kamanan maça yetişmemiş ilk 11 de değil. Çok defansif bir kadro olmuşuz :(
1anadoluyildizi 28.07.2009, 19:51 bizim defans oyuncusu mbemba önlibero mu oynayacak??? ben bir sey anlamadim valla
Ayrica 2. yari Kamanan girer
Besyo_cu 28.07.2009, 20:01 Bulundugu yerde TW olmayan hemşehrilerimiz için tıklayıp burdan maçı canlı olarak izleyebilirsiniz http://www.trt.net.tr/Canli/anasayfa.aspx?kanal=tv1&slv=0
1anadoluyildizi 28.07.2009, 20:15 herneyse kadroyu begendim aslinda mbemba önliberoda oynayabiliyor
yanliz keşke onur yerine murat erdogan oynatilsaydi, cünkü murat biraz daha tecrübeli
ahmet ata 28.07.2009, 21:18 :mad:yha 3-0 oldu beeeee offffffffffff
yazık kardesım yazık. bu nasıl takım boyle,kafayı yememek elde degıl..
Bu Takımla Bu Kadar Olur Arkadaslar.. Ersen Martin Kim yhaa ? Ersenin Yerine Balili Olsaydı.. Yasin Çakmak Kim yhaa ? Onun Yerine Bilica Olsaydı ? Onur Kim yhaa ? Onun Yerine tum olsaydı ?? Mbemba Kim yaaa ? onun Yerine sllya olsaydı ?? Bu Mac bölemi olurdu ??? Maalesef hiç istemiyrek sölüyorumki Bu Takımın Bu Sene ilk 10'ana girmesi Mucize.. Bütün Suc Yönetimin, Bu futbolucların potansiyelleri Belli onların hiçbir sucu yok.. Gerek Varmıydı O futbolcuları Satmaya Takımın abisi Muhammet Aliyi Göndermeye.. İnsallah Saha gol yemeyiz =(
yiğidoğan1980 28.07.2009, 21:26 takım icin mücadele eden adamları gonderip köy takımlarından oyuncu transfer edersek 7 yeriz 9 yeriz belki 8 de yeriz
Sivas baya gol yedi ama ha vay be sivas için avrupa defteri kapnmıştır.
subasi29 28.07.2009, 21:35 kac gundur bekledik.hazirlık macları sonucuna aldırmadik.destekledik.bumuydu bize hediyeniz.bunasil ersen? Bunasıl yasin? Allahim trt de sampiyonlar ligi reklamini gorunce gozlerim doldu.ılk yari bitti Hungur HungurAgliyorum canıniz sagolsun.
etzel1967 28.07.2009, 21:37 bülent hoca bu rezaletin baş sorumlusudur...çakma fatih terimliği ve artistliği bırakıp birazda teknik direktörlük yapsın...ne kadar iyi futbolcu varsa hepsini gönderdiler ve yerine mahalle takımı topçuları aldılar...bir tane olumlu transferimiz yok...gidenlerin yeri dolmadı...bu yetmiyormuş gibi bir de yıllardır oynamaya alışılan oyun sistemini değiştirdi...neye güvenip de değiştirdi anlamak mümkün değil...
oynan futbol komik, utanç verici ve son derece haysiyetsiz...ilk defa sivassporun oynadığı futboldan utandım...
Besyo_cu 28.07.2009, 21:37 Bir takım bu kadar kötü oynatılmaz Bülent hoca kulubede anca bakıyorsun müdahale yap bu kadar berabat kadroyu nasıl sahaya sürebiliyorsun. Yasin kım Murat SÖZGELMEZ'den Diallodan ne fazlası var. Yazık o kadar alınan para nereye gitti !
etzel1967 28.07.2009, 21:38 bülent hoca bu rezaletin baş sorumlusudur...çakma fatih terimliği ve artistliği bırakıp birazda teknik direktörlük yapsın...ne kadar iyi futbolcu varsa hepsini gönderdiler ve yerine mahalle takımı topçuları aldılar...bir tane olumlu transferimiz yok...gidenlerin yeri dolmadı...bu yetmiyormuş gibi bir de yıllardır oynamaya alışılan oyun sistemini değiştirdi...neye güvenip de değiştirdi anlamak mümkün değil...
oynan futbol komik, utanç verici ve son derece haysiyetsiz...ilk defa sivassporun oynadığı futboldan utandım...
ahmet ata 28.07.2009, 21:39 ne diim yha ersenle yasinle ermanla m'bma mı dır nedir bunlarla olurmu hele benim en çok güvendiğim petkoviç hata üstüne hata ya olmaz walla böle inşallah farka gitmez maç avrupa ligine kalsak bari
:confused::mad::mad:
Yadigar Barcin 28.07.2009, 21:40 Oynanan Futbol ortada, Defans ölü, ayaga pas hic yok, kaptirilan toplar aninda hücum olarak geri dönüyo, takim oturmamis,yeni Futbolcularimiz bizim takim ruhunu anlayamamis, arti Uluslararasi tecrübesizligide katarsak, sansimiz kesinlikle yok!!!!!!
Insallah ikinci yarida Anderlecht biraz geri cekilirde bu skorla döneriz daha fazla gol yemeden!!!!!!
badboysefaa 28.07.2009, 21:40 valla 2. ligden 3. ligden oyuncu alıp takım kurarsan olacağı bu işte uyan hoca uyan burası türk ligi degil burası avrupa ligi ligde bi hava yakaladık avrupadada kısıtlı bütçe ile bişiler yaparım sandın ama yanıldın adamı böle evire çevire yeneler benim derdim maç falan değil sivasspor 2. ligdede olsa ve köy takımı ile oynasa eminim yine böle tepkim olurdu yazıklar olsun bu takıma transfer yapanlara mbema kim allah aşkına yasin kim ersen martin kim ya yazık ben ikinci yarıda skorun 8-9 olucagını görüyorum Allah hayır eylesin
Neymiş arkadas gidenler varmıs sakatlar varmıs gelenler varmıs takım oturmamısmıs o kadar hazırlık macı yaptın ... anlıyamadın mı takımını, oyuncularını rezillikten baska bir şey değildir.Yönetim etti içine takımın.Bilicayı bedavaya yolladın kulübün çıkarı diyerekten ne cıkarı ... adam topal a 9 mılyon euro verdı
AlBeyaz58 28.07.2009, 21:42 Yasin Allah Belanı versinnnnn...
Derhal Terket Sivassporu..
-Fenerin Sivasa attığı en büyük kazıgın birincisi Elimizdeki en iyi adam BLICAY'ı aldı..
-İkinci Kazık'da Türkiye süper liginin en dandik oyuncusunu bize kaptırdı...
Takım şablonu bozuldu...
MEHMET YILDIZ bu takımın beynidir. Eminim seyrederken kahroluyodurr..
Çok acil şekilde Yasin Çakmak Çıkmalı yerine agbetu girmeli mbemayı defansa çekmeli, ikincisi olarak onur çıkmalı yerine kamanan girmeli, üçüncü olarakta ersen martin çıkmalı ve yerine ibrahim ülüm girmeli. Bu şekilde değişiklikler olursa 2 gol atarız. İbrahim Ülüm Ersen Martinden daha iyi kafa toplarına çıkıyor ve top hakimiyeti ile şutlarıda iyi.
sivaslitaner58 28.07.2009, 21:44 1ci yari tam rezillik petkovic topu kaciriyor ellinden yada top direkten donuyor alamiyor defans yok normal hucum bile edemedik anderlecht kalecisi otururak bile bakar ya diallo yok sylla yok billica yok tumda yok hani ne aldik? onlarin yerine yaw git arkadas petkovic te is yok gitsin ne hali varsa
SEVDAMSIN58 28.07.2009, 21:45 herkes bes yer sivas diyordu ve bu gidisle hakli cikacaklar amator takim bile birseyler yapar mbemba ne is yapar ALLAH askina kim buldu bu adami erman ne is yapar kim tercih etti yasin ne is yapar yillardir fenerde kadroya giremeyen adam bilica nin yerine alinirmi kamanan niye kenarda oturuyor bangura neden kenarda bes yedikten sonrami bu oyuncular alinacak
su petkovic tende kurtulalim artik adam psikolojik olarak bitmis
evet birzamanlar iyi seyler yapabilir ama gorulen o ki bitmis gecmisi top oynamazki ne diye inat ediyoruz anlayabilmis degilim
1anadoluyildizi 28.07.2009, 21:45 ne diim yha ersenle yasinle ermanla m'bma mı dır nedir bunlarla olurmu hele benim en çok güvendiğim petkoviç hata üstüne hata ya olmaz walla böle inşallah farka gitmez maç avrupa ligine kalsak bari
:confused::mad::mad:
daha fark olmasin diyorsun pardon skordan haberin varmi
bassguitar 28.07.2009, 21:46 diallo-tum-balili-bilica-sylla-mohammed ali gitti transfer yok bulent hocadan aciklama bekliyoruz mac aciklamasi degil transfer aciklamasi!!!!!
astaravisa 28.07.2009, 21:46 rezalet yaa. 2. yarı birşeyler yapsak bari. :S
Ömer Ündül diyor ki: Yasin'i hiç bu kadar kötü görmedim. Yahu biz de hiç iyi görmedik ki. Kadroyu duyuca eyvah dedim. Eyvah Yasin oynuyor. Allah yardımcımız olsun. 3 top yapamadık üst üste. Berbat kelimesi dahi hafif gelir sahadaki davranışlarımız için. Onur kim ya? Hayrettin sen hiç mi top oynamadın hemşerim? Petkoviç trabzonu rum maçında yakmıştı, bizi de bu maçta yaktı. İnşallah daha fazla yemeyiz. Adamların durmaya niyetleri yok, bizim de bırakın top oynamaya, mücadele etmeye dahi niyetimiz, takaatimiz yok.
Acı bir fiyasko oldu. Bülent beyin pilavını yemedi papaz.
constantine3458 28.07.2009, 21:47 geçmiş olsun bu maç 6 yada 7 - 0 biter hayırlı uğurlu olsun bülent uygun sen böyle konuşmaya devam et dur...
takımm felaketttt!!hiçbir olumlu sinyal yokkk sıfır adeta!!geçen seneler kasaya birmiktar para girdi neden karşılığında kaliteli futbolcu alınmamış nasıl maç bu böyleee pas yapamıyor takımm!!!
Harput0658 28.07.2009, 21:48 Geçen seneki takımdan eser kalmamış. Fantazi yapmaya ne gerek var takımı niye bozuyosun. Yıllardır emeklerle adım adım buralara gelen takım malesef çöküşe geçmiştir.
Bari küme düşmesek.
stutgart58 28.07.2009, 21:48 inşallah 7 falan olmaz yoksa sokağa çıkamam artık
bassguitar 28.07.2009, 21:48 takimin basarisindan ve basarisizligindan BULENT UYGUN sorumludur.
serhatcan 28.07.2009, 21:48 yav benim sizden tek ricaa yazdığım bütün yorumları okumanız.yazdıklarımdan dolayı beni onursuz ilan ettiler.YASİN in bırak şampiyonlar ligi 2 lig topcusu bile olamayacağını söyledim,maçtaki oynadığı futbol ortada,Bülent UYGUN sivaslıları uyutuyor dedim sonu. ortada,Sivassporun ortasahasında ibrahim dağaşan gibi neidüğü belli olmayan bir adam var gidip amatör ligde oynasın dedim sonuç ortada,ermanla ersen martinin bu ligde kurtarıcı olamayacağını söyledim sonuç ortada,sivassporun geçen yıl güzel top oynayarak aldığı bir tek maç söyleyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım dedim topa tutuldum ben hep dedim kötü oynayarak kazanmaktansa iyi oynayarak kaybetmeye razıyım dedim ve bu günkü hezimet geçmişteki kötü futbolun eseri.oynamadan kazan şakşakla ve bu gün hezimet. bu çok doğal. bizim sivas iyi bir pazar. hangi ürün için. bu ürün ün adı : HAYAL... ve bu ürünün en büyük alıcısıda sivasllılar. satıcısı bülent uygun. aslında iyi bi satıcı değil ama bizim sivaslılar gözleri kapalı ne aldıklarını bilmiyorlar yinede hayal ürünüyle mutlu oluyorlar.
Yasin ne olur ilk uçakla evine git. Gene ne ise paranı versinler; ama ne olur git. Yasin go homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
babooooo 28.07.2009, 21:50 Eger Sivasspor farki bire indiremezse Sampiyonlar Ligine tanismadan elveda diyebilir anadolu takimimiz.
58_SEMİH_58 28.07.2009, 21:51 Bu kadarda olmaz bee..
Defans nerde yaa...
Bu yasin kimki bee.!!
Hayrettin ortalıkta dolanıyor öylee...!
Petkoviç bu kadarda olunmaz be kardeşimm..
bilica satildi, tamam kabul cünkü adam 5kat fazla para kazaniyor fb de
sylla, tum ve diallo gibi adamlari satip onlarin yerine yasin, mbemba ve ersen martin gibi kazmalari alirsan, isde böyle olursun sayin bülent uygun
hazirlik maclarinda tek kamanan formda olan futbolcu ve huelva da yedek oyuncu olan ersen martinin yerine yedek bekliyor, gercek yuh bülent uygun
eyuphulagu 28.07.2009, 21:51 Sivasspor ilk yarı aynı amatör takımlar gibi top oynadı..Ligde de böyle oynarsa bu takım kümede kalmaya oynar.Hepimiz hocanın yanındayız ama ortada bir gerçek var;orta sahası olmayan takım takımdeğildir..2. olarak acilen bu takıma iyi bir oyun kurucu lazım.Cihan iyi bir oyuncu ama takıma uyum sağlayıp alışması için çok zaman lazım.Onur iyi niyetli olarak mücadele ediyor ama ancak sıradan takımlarda oynar.3.bu takıma iyi bir de ön libero lazım.Mbemba çok genç bir oyuncu ama onun da tecrübe kazanması için çok zamana ihtiyaç var.4.İbrahim çok formsuz 5.Acilen Ferhat Bıkmaz'ın da bu takımda oynatılması gerekiyor. Bülent Hoca inatçı bir insan bakalım takımı nasıl toparlayacak.Umarım takım toparlana kadar atı alan üsküdarı geçmez...
güven3558 28.07.2009, 21:52 Bu ersen futbolcuysa bende başbakanım........:mad:
58MySouL 28.07.2009, 21:52 rezil bır futbolllllllllllllllllll utanc duydum bu futboldannnnnnnnnnnnnnnn:mad:
yav benim sizden tek ricaa yazdığım bütün yorumları okumanız.yazdıklarımdan dolayı beni onursuz ilan ettiler.YASİN in bırak şampiyonlar ligi 2 lig topcusu bile olamayacağını söyledim,maçtaki oynadığı futbol ortada,Bülent UYGUN sivaslıları uyutuyor dedim sonu. ortada,Sivassporun ortasahasında ibrahim dağaşan gibi neidüğü belli olmayan bir adam var gidip amatör ligde oynasın dedim sonuç ortada,ermanla ersen martinin bu ligde kurtarıcı olamayacağını söyledim sonuç ortada,sivassporun geçen yıl güzel top oynayarak aldığı bir tek maç söyleyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım dedim topa tutuldum ben hep dedim kötü oynayarak kazanmaktansa iyi oynayarak kaybetmeye razıyım dedim ve bu günkü hezimet geçmişteki kötü futbolun eseri.oynamadan kazan şakşakla ve bu gün hezimet. bu çok doğal. bizim sivas iyi bir pazar. hangi ürün için. bu ürün ün adı : HAYAL... ve bu ürünün en büyük alıcısıda sivasllılar. satıcısı bülent uygun. aslında iyi bi satıcı değil ama bizim sivaslılar gözleri kapalı ne aldıklarını bilmiyorlar yinede hayal ürünüyle mutlu oluyorlar.
Size katılmıştım. aslında çogu kişi de kabul ediyordu; ama gerçekle yüzleşmek acıdır, bu yüzden kabullenmek istemediler. artık takke düştü kel göründü. skor umrumda değil bu futbol ile önümüz karanlık. Yasin ne olur bırak takımı, ne olur. Sahada takım diye bir şey yok ki.
Yigido5458 28.07.2009, 21:52 valla sedat ta olmasa ilk yarı daha farklı bitebilirdi 2. yarı başladı bakalım neler olucak en çokta maç sonrası bülent uygun nası bi açıklama yapıcak çok merak ediyom
efsane5858 28.07.2009, 21:52 arkadaslar biz kötü gün dostuyuz takimimizi kötü gününde daha cok destekleyelim kötü yorum yapmayalim
serhatcan 28.07.2009, 21:53 yarın işyerimde çevremde, balondunuz söyledik kabul etmedin balonluğu havalara girdinve ve bülentinde sivassporunda balonunu patlattılar dolayısıyla seninde balonun patladı derlerse ne diyeceğim diye kara kara düşünmeye başladım.
babooooo 28.07.2009, 21:53 Sayin Büklent Uygun bey, eger takimi defansif ayarliyorsaniz oyuncularinizin rakip oyunculari devamli top indrimede pas vermede zorlattirmaniz lazim. Sivassporlu oyuncularimiz ise serbest sekilde rakip oyuncuyu izliyorlar. BÖYLE FUTBOL MU OLUR?!
yazık bunu hıc beklemıyorduk ınşallah toprlanır takım
serhatcan 28.07.2009, 21:58 10 kere,100 kere,1000 kere söylediiiiiimmmmmm. KRAL ÇIPLAK,KRAL ÇIPLAK,KRAL ÇIPLAK.Günlük hakedilmemiiş başarılarla mutlu olanların yarınları karanlıktırrrrrr karanlıktırrr karanlıktırrr.
babooooo 28.07.2009, 22:02 Dakika 56. Sivassporun atak sayisi = 0, Gol sutu = 0, korner = 0
Sivasspor teknik diektörü maçtan sonra sitemize açıklamalarda bulundu: "Çok önemli beş futbolcumuzu (Bilica, Balili, Tum, Silla, Diallo) kaybettik. İki de sakat futbolcumuzun varlığı oyun düzenimizi bozdu, ama yeni kurulmuş bir takımız. İnananlar inanmaya devam ettiği sürece inandığımız yolda inançla yürüyeceğiz. Bütün sorumluluk bana aittir, hiç kimse suçlu değildir. Bu arada maalesef futbolcularımız Hollanda'da Layla'ya takılmışlar bundan sonradan haberim oldu da da da da da...
serhatcan 28.07.2009, 22:03 3 yeriz 5 yemeyiz,5 yeriz 8 yemeyiz,layla reyna,leylaa muallaaa ve haydi eyvallah demi bilent uygun. kendin antipatiksin sivaslıyı bile sivasspora karşı antipati duymasını sağlıyorsun bunun farkında değilsin. hep bana rebbana ,ben ben ben demekten sen yorulmadın bunları duymaktan biz yorulduk.yav bari sivasspor geleceği için bilşeyler yap. en güzel yapacağın şey paf takımından 2-3 genç çıkarda diyelimki sivasspor için bişeyler yaptı. gidip 29-30 yaşlarında topcuları hangi akla hizmet aldın ( ki bunlarında kariyerleri sıfır ) ben bunu anlamadım valla anlayanda söylesin.
serhatcan 28.07.2009, 22:06 arkadaslar biz kötü gün dostuyuz takimimizi kötü gününde daha cok destekleyelim kötü yorum yapmayalim
kardeşşşş sivasspor 3 yıldır kötü futbol oynuyor. biz bunları sivasspor maşlarda galip gelirkende söyledik. sivassporun geleceği karanlık dedik.iyiye giden bişey söyle destek olalım hadi.iyi futbol oynayıp kaybetsin gidip havaalanında alkışlarla karşılayalım. yok yok yokkk.
babooooo 28.07.2009, 22:10 Kabananaaaaaaaaaaaaa topu nasil indirdin öyle....
3:1 bu dakikalarda gelmezse, rövansa bakmaya gerek yok.
AlBeyaz58 28.07.2009, 22:11 Sivassporun geleceği için
Yasin denen herifin uzun süre sakatlanarak futboldan uzak kalması...
Yoksa bu hoca transferde kendini haklı çıkarmak için her maçta
SİVAS'ı yakacak...
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:11 3-2 olsa sivasda acigi kapatairiz ama suan is cok zor gibi...
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:13 bülent hoca biz bir takim bekliyorduk sampionlar liginde.........
size soruyorum sivasin suanki performansi hazirlik maclarindan ne farki var?
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:14 SIVAS BASTIR LÜTFEN BASTIR HADI 1 SEREF GOLU AT OKADAR TÜRK VATANDASI IZLEMEYE GITMIS
3-1 ede razıyım bir en az bır gol atamazsak gol yemeden eleme sansımız olamaz..
burakbaba9 28.07.2009, 22:18 bekleniyordu zaten böle sonuç bülent hocanında bi sucu yok bence şu otomoyossi yle namouchi de alamadıkki yarım yamalak
AlBeyaz58 28.07.2009, 22:19 İyide Bu ANDERLECT'in
-hiç mi uyum sorunu yok,
-transferlerin kaynaşması yok.
-alışma dönemi yok
- o yok, bu yok...
adamlar çatır çatır oynuyorrr..
Demekki O MAZARETLER sadece yenilenler içinnnn uydurulmuş YALAN'lar
4 oldu malesef , ne diyelim..................:mad:
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:21 4-0 BU NE BE OF YA GELDE KAFA YEMEK
DÖRT oldu Balili, Bilica, Tum, Sylla
Yadigar Barcin 28.07.2009, 22:23 aaaaaaaahhh yasin ah, hic bi sey bilmiyosan kendini topun önüne at.........
Bu sene bizi daha cok yakacan, görünen köye kilavuz gerekmez, sayende 4 oldu.. :(
sivasspor bu saatden itibaren yarım kalan transferleri tamamlamamalı yoksa bu takımdan birşey olmaz... bitmiş pile dönmüş bu takım 4 yabancı takviye şart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yigido5458 28.07.2009, 22:24 her atağımız ofsayt ne bu ya...
özdenbaşeğmez 28.07.2009, 22:25 yazık çok yazık :mad::mad::mad:
SEVDAMSIN58 28.07.2009, 22:25 arkadas bu cihan hangi macta oynadi simdiye kadar ki sampiyonlar ligi macinda oynuyor alaymi ediyor bulent hoca sivasspor la
bu kadar yureksiz oynarmi bir takim
cengiz gültürk 28.07.2009, 22:25 bu takımdan hiç birşey olmaz köy takımı bundan iyi oynar
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:25 4 tane agac dikin savunmaya, onlar bile daha basarilir olur, yasin git sivasdan batirma buraya bu lafi hakketin.
neolacak şimdi? yazık cok yazık
Bülent uygun sata sata takımda adam bırakmadın rezil ettin bizi gelenden 5 giden den 4 aldığın çerik çürük oyuncularla 2.lig takımı yaptın bizi adamlar adeta dalga geçtiler cimboma fenere beşiğe kafa tutan takıma bak bide anderlechtten 4 yiyen takıma 4 büyükler şampiyonlar liginde kendinin göstermek için adam alıyor sende bizi rezil etmek için bütün iyi oyuncuları satıp uğur onur erman cihan gibi oyuncuları getirip adam diye oynatıyosun helal olsun ne diyelim
Gördüğüm en kötü Sivas bu kadar kötü oyun olmaz
özdenbaşeğmez 28.07.2009, 22:28 bu takımın acil takviye ye ihtiyacı var yoksa lig de çok zor
cengiz gültürk 28.07.2009, 22:28 bu takımdan hiç birşey olmaz köy takımı bundan iyi oynar hazırlık maçlarında gördük anderlet karşısında döküldüler ne taktik ne savunma ne hücum uydum imama ya allah oyna
babooooo 28.07.2009, 22:28 Su ana kadar kaleye isabet eden sutzmuz olmadimi veya ben mi görmedim? cevap verebilirmisiniz lütfen.
zalkan58 28.07.2009, 22:31 YAA TAKIM BI KADAR MI DAGITILIR.....???? TAKIMDA KIMSE KIMSEYI TANIMIYOYOR YAAAAWW.BI DE ERSEN MARTIN I ALMIS....FAAL OLARAK FUTBOL OYNAYANLAR ARASINDA KIMI SEVMEZSIN DESELER HER ZAMAN SU ERSEN I DEMISIMDIR...ALLAH YAR.OLSUN
böyle takım olmaz yapılan transferlerın hepsı cok kotu hatta berbat en basta solemıstım bu sezonda hçç bı sey beklemıorum ilk 5 e gırsın dua ederım...
sivasspor585858 28.07.2009, 22:31 elveda avrupa
bu takimla seneye 2 ligde oynariz.
simdiden hepimize gecmis olsun
elindeki oyunculari gönderirsen böyle olur.
o futbolcular bu takimi buraya getirdi. adamlari ödül olarak sattilar. 10 milyon euro´luk bilica´yi 2,5 milyona verdiler.
ayip be. ne hakkiniz var bu kadar insani üzmeye.
cok rezil bir transfer politikasi var. hic bir star yok. ankargücü bile vassel gibi oyuncu getiriyor. bizimkilerde paraya kiyamiyorlar. para harcamazsan takim böyle olur
subasi29 28.07.2009, 22:31 gecen yil braga yenilgisiyle baslayan sahlanisimiz bu yil anderlecht yenilgisiyle son bulmustur.....
subasi29 28.07.2009, 22:32 86.dakika ilk kose vurusumuz ..................
babooooo 28.07.2009, 22:33 Ilk köse vurusu! Yuh yani. Maci izliyorum, ama ayni anda büyük utanc duyuyorum. Niye izledigimi bende anlamis degilim. Belki mucize 4:2 felan olacak diye umut ediyorum, ehühehehehehe.
Dakika 87 Sivasspor ilk kornerini kullanıyor. 3 5 poziyon bulduk, onu da hakem ofsayt diye kesti. Hiçbir şeye değil, namerdi laf sahibi yaptık ona yanıyorum.
Rüya bitti ve biz uyandık.
özdenbaşeğmez 28.07.2009, 22:34 gruplara kalsaydık 5-6 mil.auro her maç 800 auro bilika kaça gitti fb hayranlığı ne zaman bitecek bilmiyorum
subasi29 28.07.2009, 22:35 hazirlik maclarida dahil ortalama 4 gol yiyoruz...bu seri trabzon sonra fener maclarida eklenirse cok sey olur
4 tane agac dikin savunmaya, onlar bile daha basarilir olur, yasin git sivasdan batirma buraya bu lafi hakketin.
Evet, ne olur Yasn; git git git git git git git; ne olur.
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:36 5:0 ..............................
Murat ARICI 28.07.2009, 22:36 yuh be bülent uyguna yuh..mecnun başkana yuh bir takıma düşman gibi transfer yapılsa ancak bu kadar olur kaleye atılan şu yok..ilk korner 87.dakikada..forvet kim..defans kim..amaç ne sistem ne belli değil..valla bu sene ligde kalırsak çok büyük bir başarı..İSKELETİ BOZARDA MACERA ARARSAN İŞTE BÖYLE OLUR YAZIK SİVASA..
subasi29 28.07.2009, 22:36 oraya mac izlemeye giden yigidolara yazik be 5 de gorduk
malesef bir golle macin kalaisini yatilar, ne diyelim,
Maalesef Diallo'da oldu arkadaşlar
5. Tehlikeli olur, Yasin'i maymun eder dediğim oyuncu attı golü. 19 numaralı oğlan
babooooo 28.07.2009, 22:37 5:0 Bu kadar yüreksiz futbolcu hayatimda görmedim. Inanin arkadaslar. Gördügüm en büyük rezalet.
58svsvs58 28.07.2009, 22:38 çok güzel oynuyorsunuz. hayatımda böyle uyuz maç izlemedim. sivasta sahada seyirci bekliyor olacaksınız ama ben şahsen gitmem bu maça. aslında ikinci maçı oynamadan adamların gelmesini iptal edebilirsiniz. yorulmasınlar taaa sivas a gelip.
Utanıyorum arkadaş.. Daha hayatta hiç bir spor sitesine giremeyeceğiz... Defalarca söyledik ağzımızda tüy bitti 2 Petkoviç 3 defans ne bu yaa.. Mbembadan Yasinden bir Bilica çıkmaz... Uğurdan Onurdan bir Tum çıkmaz... Ersen den hayatta bir Baliliyi değişmem.. Korkum şu ki bu sene küme düşmemeye oynayacağız.. Yazık çok yazık... Şu yenen golleri gördükçe kahrolasım geliyor. Resmen bir defans faciası hatta daha ağır ne ise o... Vallahi arkadaşlar utanıyorummmm
UTANIYORUMMM
58svsvs58 28.07.2009, 22:41 sivas lı futbolcuların yerinde olsam anderleht takımı oyuncularının imzalarını alırdım. birerde hatıra fotoğrafı çektirirdim. bi daha böyle bir maç göremiyeceksiniz oğlum
muhammedfatih 28.07.2009, 22:41 Bilica karsiligi aldgimiz defansin sigortasi Yasin i ve hanki takimdan aldigimzi bilmedigim Cihana ozelliklede Ersene Martine tesekkurler!
kiNgSiZe58 28.07.2009, 22:47 BILICA, SYLLA, DIALLO, TUM, BALILI
bunlar takimda 11de olsaydi 5:0 yemek degil, 5 atmak olurdu. YÖNETIM yeni transferler birbirinden iyi gözüm kaldi bakarken..................
mustafa5758 28.07.2009, 22:48 helal sivasspor cok iyi temsil ettin bizi bu takimda ilk bese giremez bos yere hayel kurmayin
sivaslı gökhan 28.07.2009, 22:48 Kimse alınmasın gücenmesin ...!
Takımın içine resmen .......:mad::mad:
maç boyunca bi pas yapamazmı bi takım ...:mad:
58svsvs58 28.07.2009, 22:48 hocamız konuşuyor. tecrübe eksikliği diyor. sen hiç maçta gördünmü 3 pası ard arda yaptığımızı. yeni oyuncular odun çıktığı gibi kaleciyide kendilerine benzetmişler.
Yasin, onur bu takımda oynayamaz oynamamalı. 5 0 çok can yakıcı
Harput0658 28.07.2009, 22:50 Çok kötü oldu. Yarın insan içine çıkamayacağız. Artık her yerde 5iva5 yazarlar.
Bari rövanşta fark yemesek. 1-0 , 2-0 yenilsek te daha fazla rezil olmasak.
Çok kötü oldu ya. Artık UEFA avrupa liginde oynayacağız bari orda fark yemeyelim.
Rezil olduk valla rezil.
Berkkaya5858 28.07.2009, 22:54 bu takımda bu sene bir ... olmaz defansa bakya adamlar bizi kalbura çevirdiler vallahi rezil olduk
58svsvs58 28.07.2009, 22:55 ersen martin ispanyanın ligden düşen takımından geldi. cihan 2. lig takımından geldi. agbetu ligden düşen kocaeli futbolcusu. yasin f.bahçede forma giymemiş bir oyuncu. erman son haftalarda ligde kalan belediye oyuncusu. vah be vah mehmet yıldız senide aradıkya. daha ne bekliyeceğimki bu takımdan. gün namert trabzonluların günü. bizden giden futbolcular ise lig ikincisinin futbolcularıydı.
astaravisa 28.07.2009, 22:58 ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. gözümde yaş kalmadı :confused:
Çok kötü oldu. Yarın insan içine çıkamayacağız. Artık her yerde 5iva5 yazarlar.
Bari rövanşta fark yemesek. 1-0 , 2-0 yenilsek te daha fazla rezil olmasak.
Çok kötü oldu ya. Artık UEFA avrupa liginde oynayacağız bari orda fark yemeyelim.
Rezil olduk valla rezil.
ueafa da yok hemşerim. Bu kadarmış evrupa rüyamız.
AlBeyaz58 28.07.2009, 23:00 haydi bülent uygun kurtar takımı,sen fenere sempatik görüncen diye bilica yı ver yasini al,gelsin fener kurtarsın seni..
-takımın iskelet kadrosunu bozuyorsun..
-sen şampiyonlar liginde oynayacaksın en iyi defans adamını hemde çok ucuza satıyorsun (peşkeş çekiyorsun)
-mehmet yıldızın sakat baliliyi tum u satıyorsun. yerine 33 lük ersen martini alıyorsun : yazık ya vallahi cok yazık.
serce_1905 28.07.2009, 23:00 ya anlamadıgım bizim bu türklerde ne varda kadroda tutuyorsunuz..bütün yabancıları sattılar takımdan elde onur hayrettın yasın apo kaldı sankı hepsıde guzel futbolcularmıs gıbı bızı sırtlayan gecen sene yabancılardı yok dogunun hakan sukuru bilmem ne..bunlarla ş.liginde oynanmaz aldıkları futbolculardan tek erman diğerlerını at gıtsın..hayrettını onuru sımdıden satması lazım takıma zarar bunlar..maca kesin gidecektım vazgectım artık avrupa ligine bakacaz..
noname87 28.07.2009, 23:01 Mbemba nedir arkadaş adam kendi etrafını 1dakikada dönüyor diallonun nesi vardı tum balili niye gitti ;hadir gittiler yerlerine neden daha iyileri alınmadı 8 tane yabancı hakkımız var 4ü boş diğer 4ü olsa olur olmasa da olur yönetim de hoca da çuvalladı
Berkkaya5858 28.07.2009, 23:02 arkadaşlar bu takıma transfer şart böyle giderse ligde bile zor kalırız boş ver avrupayı ne yapmaya çalışıyor bülent uygun anlamıyorum takımı iyice dağıttı adam kalmadı ulan bilica ne diye gittin allah belanı versin onu kim gönderdiyse adamlar bizi kalbura çevirdi
58svsvs58 28.07.2009, 23:02 başkanla bülent uygun: şanslı kura çektik. turu geçeriz. iyiki şanslı kura çekmişsiniz. ya çekmeseydiniz
babooooo 28.07.2009, 23:03 Çok kötü oldu ya. Artık UEFA avrupa liginde oynayacağız bari orda fark yemeyelim.
Rezil olduk valla rezil.
Bekle! Daha onunda elemeleri var.
AlBeyaz58 28.07.2009, 23:03 ölümüne, inadına sivasspor.
biz bu takımı skor için sevmedik.
yensende yenilsende seninleyiz sivassporum
karahisarli 28.07.2009, 23:03 bu kadar pas hatasi top kaptirma defans hatasi iste bu kadar yapilir petkovice ne oldu beyninden ameliyatmi gecirdi eskiden uzun topla oynardik hic hosuma gitmezdi ama bu macta defans yapip uzuntopla oynamamiz gerekiyordu en azindan berebere kalirdik yerden attigimiz paslarda top yuvarlanlar gidiyor kardesim hic gücünüz kalmadimi su toplara biraz sert vurun biraz ver kac yapin duvar pasi verin yapmayin allah askina bence en az uc tane defansa orta sahaya ve frvete transfer yapilmaliydi yinede caniniz saolsun yenilin ama mücadele edrek sizden onu bekliyoruz....
AlBeyaz58 28.07.2009, 23:04 ölümüne, inadına sivasspor.
biz bu takımı skor için sevmedik.
yensende yenilsende seninleyiz sivassporum
zalkan58 28.07.2009, 23:04 Hayatımda gördügüm en artist teknık adamlar SIRASIYLA
1. Bülent Uygun
2. Jose Morinho
Metal Gear 28.07.2009, 23:04 Hiç bir şeye değil,şu hamsi beyinleri sevdindiriyoruz ya ona üzülüyorum!
sivasli215 28.07.2009, 23:08 helal olsun size
takımın iskeletini bozdunuz,amacınıza ulaştınız,zaten yapılan yorumlarda da turdan ümitsiz olduklarını belirtiyorlar!
şampiyonluğa oynayan takım, bu sene küme düşmemeye oynayan takım olacak, tebrikler sn uygun, tebrikler sn odyakmaz :mad:
Berkkaya5858 28.07.2009, 23:09 bu kadro bu defans olduğu sürece bizim bu yıl yüzümüz zor güler bu takımı bu hale koyanlar utarnsın arkadaşlar sizin başınız dik olsun alnınız açık ben daha birşey beklemiyorum bu takımda çok sinirlendim maçı izlerken böyle maç olmaz ya vallahi olmaz top oynamayı unutmuşlar
serhatcan 28.07.2009, 23:11 evetttt inşallahla,laylayla reynayla olmadıııı. bunu biz gördük,rıdvan dilmen yeter be bülent yeter konuşma konuştukca batıyorsun dedi.yav arkadaş bir takın hiçmi ayağa 2 pas yapamaz aha ben yemin ediyorum size yalansamda allah beni çarpsın. halısahadaki arkadaşları getireyim yemin ederim 3 pas yapardık sivasspor 2 pas yapamadı. gülermisin ağlarmısın.3 yeriz 5 yemeyiz,5 yeriz 8 yemeyiz. eee keser döner sap döner senide keser bülent beyy. yukardaki allah yanlış yapmaz. dua ett de tur atlamadın. atlasaydın 8 mi olurdu 18 mu olurdu allah bilir.demekki neymiiiişşşş özeleştiri yapmalısın. ben yanlış yapmam söylediklerimin hepsinde haklıyım arkassındayım diye demeçler vermen seni bitirdi. şuna inan kocaeli ve sakaryaspordan başka kulüp çalıştırmaz seni. hadi bide özel dostluğundan dolayı sivasspor başkanı mecnun başkan çalıştırır.ama sivaslılar buna müsade edermi onu bilmiyorum.
Berkkaya5858 28.07.2009, 23:12 babo sen sivaslı değilsin
hemen banlayın site yöneticileri
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Anderlecht'le karşılaşan Sivasspor hiç gününde değildi. Yiğidolar Avrupa macerasına 4-0'lık yenilgiyle başladı
BAĞIŞ ERTEN
Annemizin liginde belirli bir irtifaya çıkmakla övünen Sivasspor, özlemle beklediği Avrupa diyarlarında ne yapar? Sorunun cevabı pek de iyimser olmadı doğrusu. Ne yazık ki çok kısa sürede anladık ki Türk futbol standartları enstitüsü Avrupa'da pek saygın bir kurum değil. Ve 'La İlahe İllallah'lar, vatan-millet hamaset turları eloğluna sökmüyor. Tamam, Sivasspor da yine yeniden kurulmanın sakarlığıyla fazla kötü açtı sezonu. 'Erken depresyon'dan mustarip bir ruh haliyle herkesten fark yediler. Ama iş ciddiye bindiğinde durum değişir diye düşünüyorduk. Olmadı. Türbülent’in yeni versiyonu Tenten-Kaptan Haddok verkaçında şaşa kaldı.
Maç her iki taraf adına dağınık başladı aslında. Fakat hızlı toparlayan Anderlecht oldu. Ani yüklendiler Sivas kalesine, hem de sağlı sollu. 6'da duran toptan gol bulurum hevesiyle biraz öne çıkan Yiğidoların, gelişen kontratakta golü yememesi deplasmanda atılan bir gol değerindeydi neredeyse. Çünkü onu yeseler, bozgunun kapısı daha da erken açılacaktı. Özellikle Boussoufa'nın acarlığı ve Biglia'nın aklıyla mücadele etmekte başta çok zorlandı 'Uygun adım marş'giller.
Kimse 'Hopdediks' diyemedi
15 dönerken oyun nihayet duruldu dedik. Ama bu sefer de Türk futbol geleneğinin vazgeçilmez motiflerinden biri olan duran top zaafı devreye girdi ve De Sutter’in 17’deki golüyle bir anda Anderlecht niyazına erdi: 1-0. Ermekle kalmadı, 22’de devamını da getirdi. Suarez iyi taşıdığı topu Boussoufa’ya servisledi, o da Avrupa kriterlerine uygun vurdu: 2-0. Çok dağınıktı Sivasspor ve Anderlecht bu fırsatı kaçırmayı hiç düşünmüyordu. Nitekim 32’de Wasilewski’nin direkte kalan topunu Chatelle ‘tiplerken’ bu istekle vurdu: 3-0. Görünen o ki durum giderek vahamet arz ediyordu. Geçen sezon “5-7 yeriz, ama 6-8 yemeyiz” diyen Bülent Uygun’u sıkıntıya sokacak bir gidişattan korkmamak elde değildi.
İkinci yarı hiç değilse daha insaflı başladı. Yine top genelde Belçikalılardaydı ama hiç değilse abluka gevşemişti. Bu ‘yürür-gezer’ halde bile golü bulabilecek kapasitede olduklarını 55 dönülürken anladık. Bu dakikada gelen art arda iki pozisyon da gösterdi ki Sivas bir türlü çarkı döndüremiyordu. 76’daki De Sutter’in golü de, 90 artı’daki Frutos’un acze davet eden golü de haybeden atıldı aslında. Anderlecht istediğini almanın huzuruyla keyifle oynuyordu, gole bile gerek yoktu. Sivasspor ise dört pası bir arada görse pozisyon zannedecek kadar kötüydü.
Türkiye’de mukim Beçikalı gazeteci Dirk Vermeiren “Bizde gerçek kahramandan çok çizgi roman kahramanı vardır” demişti bir keresinde. Ne yazık ki Sivasspor da dün akşam Şirinler’den daha mahir gözüken Anderlecht karşısında Türk karikatür sanatının vardığı noktayı gösterdi. Bu sayede hepimiz şunu gayet iyi anlamış olduk: Futbolun alaturkası ancak Misakı Milli sınırlarında geçer.
NOT: Avrupa Birliği’nin ebedi başkentinde, Brüksel’de oynandı dünkü maç. Sanki içine bir mesaj gizlercesine. Malum, inişli çıkışlı bu entegrasyon sürecinde asıl sorun İstanbul’un değil Sivas’ın Brüksel’e yaklaşması. Dün akşam futbol üzerinden bir kez daha teyit edildi bu.
Radikal
DOGU_BEY 28.07.2009, 23:15 bülent hoca kendi kaprisleri ve maceraperestliği uğruna takımı ve taraftarları rezil etti!
bülent hoca artık eleştirilmeye alışmalaı ve burnunun dikine gitmeyi bırakmalaı bir de maç sonu çıkmış bütün suç benim diyor sanki marifet gibi sen hem diyorsun ki taeihimizin en önemli maçı hem de böyle bir maçta takım eski oyun şablonunu bozup uyduruk sistem deneme sevdasındasın yazık be
defans yol geçen hanına döndü yasin de sedat da tam bir facia hayrettin aldığı topu benden gitsin ne olursa olsun diye vuruyor hepsi korkak oynadılar
maç 3-0 olmuş çift forvete dönecekken bülent hoca hala erseni çıkartıyor embambayı defansa çekip yasin ya da sedat sorumsuzlarından birini çıkartmıyor
kimse masal anlatmasın bu kafayla gidersek bu senen ligde zor kalırız takıma 2 değil 3 transfer lazım:defans ortasaha forvet
ben idda ediyorum ki o kadar giden oyuncumuz olmasına rağmen bülent hoca macerayı bırakıp eski 4-4-2 veya 4-5-1 sistemimizi oynatsaydı bu kadar fark yemez ve goller bulur gelirdik
lütfen sayın başkan artık biraz paraya kıyıp sağlam adamlar transfer edin! elimizde uefa avrupa ligi kaldı anderlecehte artık elendik bundan sonra 1 ön eleme oynayıp onu geçersek uefa avrupa ligine kalabiliriz bari orda bu utancı temizleyelim ama bu takıma transfer şart maçı izlerken kahroldum inanın şimdi tsliler gsliler bjkliler bayram ediyor bülent hoca bu kadar da rezillik olmaz sivassporu kendi sevdan uğruna rezil ettin!!!
0-5 nedenleri:
1. Gerçekten tecrübesizlik,
2. Korku ve kendine güvenmeme: Dikkat ettiniz mi? Musa'nın konuşmasını: 5-0 bekliyor muydunuz diye soruyor spiker, cevap: bu kadar beklemiyorduk oluyor.. Yani kendine güvenmiyor, konuşurken titriyor..
3. Korkunç transfer hataları: Bülent Uygun'da söyledi bu durumu ancak, söyler misiniz bana, şampiyonluğu son haftalarda kaptırmış bir takım ve düzeni bozulur mu?
Hadi Blica'yı para için sattınız, ya diğerlerini neden sattınız, Blica'sızda bu takım gayet iyiydi...
Aldığınız adamlar hangi eksiklerimize iyi geldi. Musa'nın yerine Murat neden oynamaz? Uğur kim? Cihan kim? Ersen kim?
Bizim topçularımız bireysel olarak çok iyi değillerdi ama çok iyi tutmuş bir maya idi, bir arada çok iyi çalışıyorlardı, neden bozdunuz bu mayayı?
4. Kızsak ta eleştirsek te Mehmet Yıldız'ın yokluğu,
5. Bülent Uygun'un takımı yeterince moral olarak hazırlayamaması
6. Geliyorum diyen sorunların (hazırlık maçlarında) görülememesi
7. Ve siz ey garip taraftarlar kitlesi,
ARTIK ANLAYIN, FUTBOLDA MAŞALLAH İNŞALLAHIN YERİ YOKTUR, GERÇEKÇİ OLUN GERÇEKÇİ YORUM YAPIN VE ELEŞTİRİN. MANTIKLI ve AKILLI TARAFTAR OLUN.
Son olarak: Üzülmeyin, hiç bir dünya takımı ilk kez katıldığı Avrupa'nın böyle bir arenasında hemen başarılı olamaz, yavaş yavaş.
Yine MANTIK, üzülürken bile....
yigidoabdullah 28.07.2009, 23:18 isi garantiye aldilar artik hedef uefa çok uzuldum haccetepe bile o kadar yemezdi çok uzuldum vallah ersen martin hiç yoktu petkoviç hiç oynamadi kale bostu 3 pas bile veremediler !!!!!!!!!!! bide beni izleyin diyor ersen pffffff
1anadoluyildizi 28.07.2009, 23:18 yazik ya herkez bülent hocaya giydiriyo
ofozturk 28.07.2009, 23:20 yeter be. ne atıp tutuyorsunuz. olacak tabi. karşındaki takım 305 kez avrupa maçı oynamız biz 5 kez. elbet yenileceğiz. elbet pas yapamayacagız. biz kendimizi real madrid mi sanıyoruz. çok normal bi sonuç. tecrübe kazanacagız böyle böyle.
bırakın bizi eleştirsinler eleştirenler oynadıkları yere baksınlar.
sizde daha fazla hocayı futbolcuları eleştirip durmayın. geçen sene o kadar mutlulugu yaşatan insanlara bu kadar agır eleştriler hiç etik değil.
sonunan kadar SİVASSPOR.
Hayırlı akşamlar beyler..
Bu takımdan ne bekliyodunuz ki ?
Açıkcası ben bi gol bekliyodum ama o da olmadı nasip, olmadı mı olmuyo işte...
Üzülmeyin geççerrr..
serhatcan 28.07.2009, 23:21 yaaa dikkatiniz çeken bişey olmalı. hani sivasspor ezik oynayıp kazandığı maçlarda bile hakeme saldıran,hakemin haklı olduğu zamanlarda bile üzerine yürüyen horozlanan diklenen bülent uygun,bugün neden horozlanmadı acabaa. örneğin 2. ci yarıda 4 ofsayt pozisyonu vardı verilmeyen gidip hakeme neden bağırmadı,diklenmedi hakaret etmedi. dahada önemlisi neden yedek kulübesini tekmelemedi. eee demekki neymişşş orası türkiye değil. avrupada külhanbeylik söökmüyor. buradaa bizim olduğumuz yerde bizim dediğimiz olur başkası bişey söyleyemez söylemlerin türkiyede geçer ama avrupada geçmiyor maalesef.yüreğin vardıysa 4 tane yanlış ofsayt çalan hakeme gidip horozlansaydın. orası itaat edenlerin,boyun bükenlerin diyarı değil orada herşeyin reel,bilimsel ve kişiler için değil insanlar için yapıldığı diyarlardır.hep ben hep ben hep ben diyenlerin bittiği yerlerdir. kısacası orası türkiye değil.
Metal Gear 28.07.2009, 23:21 Bülent Uygun olsa maçtan önce şöyle bir konuşma yaprdım
"Arkadaşlar,bu maçı alamazsanız hamsilerin diline düşeceksiniz,sizinle,sizin takımınızla ,Sivasla dalga geçecekler..Anartosise elenmenin dayanılmaz hafifliğiyle bize saldıracakalr,onun için çıkın ve erkekçe oynayın"""
lakerssonic 28.07.2009, 23:22 nereden nereye... bu takımı bu hallere düşürenler kimse hesabını vermeli.
Hayırlı akşamlar beyler..
Üzülmeyin geççerrr..
Metal Gear 28.07.2009, 23:24 Bülent Uygun olsa maçtan önce şöyle bir konuşma yaprdım
"Arkadaşlar,bu maçı alamazsanız hamsilerin diline düşeceksiniz,sizinle,sizin takımınızla ,Sivasla dalga geçecekler..Anartosise elenmenin dayanılmaz hafifliğiyle bize saldıracakalr,onun için çıkın ve erkekçe oynayın"""
sivasli215 28.07.2009, 23:25 sahada bu kadar ezik, bu kadar korkak ve haysiyetsiz futbolcu topluluğu hiç görmemiştim
adamlar 3 olmuş hala deli gibi koşarlerken bizimkiler belliki belçikaya turistik gezi yapıp dönmeye karar vermişler
ilk yarım saatte 3-0 olunca bülent uygun efendinin 5-7 yeriz 8 yemeyiz lafı aklıma geldi
adamlar inanın isteseler avrupa şampiyonlar ligi eleme maçlarındaki en farklı skoru yaparak tarihe gecerlerdi
ayıptır ya bir şehrin takımıyla bu kadar oynanmaz, sen şampiyonlar ligine kalmışsın,mevcut kadronu koruyup üzerine nokta 2-3 transfer yapsan avrupada adını duyururdun ama nerde?
birde burdan bilica, tum vs futbolcular satılırken bana kızan eee tabiki satılsında takım para kazansın diyen arkadaslara sesleniyorum
takım para kazandı ama itibarı yerle bir oldu, bu durum hoşunuza gitti mi acaba?
hersey para değildir! bari bu sezonda o kadroyla avrupada oynasaydık da seneye ne halt olursa olsaydı
yazık ya, bu takımı çok kötü günler bekliyor sn odyakmaz!!!
önleminizi alın yoksa inanın hiç istemediğimiz yerlerde bulabiliriz kendimizi...
yigidoabdullah 28.07.2009, 23:26 elendik daha sampiyonlar ligi maç varmi yoksa direk uefaya mi yoneliyoruz ? cevap ?
winner58 28.07.2009, 23:26 yazıklar olsun rezil ettiniz bizi yazıklar olsun yazıklar o formanın ağırlığını taşıyamazsın ersen martin yasin çakmak sizlere sivasda bi çakarlar varya kaçacaç delik ararsınız en iyisi siz çekin gidinn
Metal Gear 28.07.2009, 23:26 Hayırlı akşamlar beyler..
Üzülmeyin geççerrr..
Beyinsiz hamsi kafalı..
Siz anortosise elenmenin utancını atın,sonra buraya gelin...
Divriği58- 28.07.2009, 23:31 Herkes vermiş veriştirmiş... Bilica 300 bin euro alıyordu 3milyon verdiler daha bu adam elde dururmu durursada kafası orda kalır .... diğer gönderilenlere gelince yerine iyileriyle ön anlaşma yapıldığı için yollarımızı ayırdık .. Omotoyossi Naumuchi dayro moreno hepsi avrupada top oynamış tecrübeli oyuncular ama maalesef bülent hoca bu oyunları getirmede tek başına etkili olamadı adamlar sivasa geliyor beğenmiyor kimisi okul yok çocuguma diyo omotoyossi de bizden 2 ay önce başka takımla ön protokol yapmış kısacası balililer tumlar bu adamları getirmek için kontenjan açmak için yollandı ...Bir defa şunu söyleyelim Bülent Uygun tek başına bu kadar oyuncuyla ilgileniyoo transferle ilgileniyoo demekki tek başına olmuyooo bu işler bak daum fb de antreman yaparken brezılyaya adam gönderiyo bizde bakıyosun Menejer bülent uygun teknik direktör mental hepsi Bülent uygun ... Her insanın zor dönemleri olur bişey olur Bülent Uygun tek başına bu yükü çekemiyor yanına iyi yardımcılar lazım
58svsvs58 28.07.2009, 23:31 sivassporda geriye sayım başlamıştır. üç büyüğün hedefi hep ileriyedir. bizim hedefimiz günü kurtarmak olmuştur. prim yapan oyuncularını satıp birde kazandığı başarıların primini yiyip cebine çalışmaya başlamıştır. yerinede yeniden nerde ucuz beleş futbolcu varsa almış aynı başarıyı bekliyor. aynı düşünceyle gidilse zaten takım prim yapardı. parada kazanılırdı. artık geriye gidiş başlamıştır. hala geçen yılların primini yiyoruz. ama oda bitecek.
sivasli215 28.07.2009, 23:38 haftaya lig başlıyo
bu moral bozukluğu mutlaka lige de yansıyacak
üstelikte ilk maç trabzonla
varın gerisini siz düşünün
inşallah onları yeneriz yoksa kabus dolu bir sezona hazırlanın...
başka takımı tutup bu foruma üye olan geri zekalılar defolsun bu forumdan bu ne beyinsizliktir böyle siz kimsinizde sivas hakkında yorum yapıyorsunuz :mad::mad::mad:
Harput0658 28.07.2009, 23:45 elendik daha sampiyonlar ligi maç varmi yoksa direk uefaya mi yoneliyoruz ? cevap ?
Bu maçın rövanşını 4 ağustosta oynayacağız. Bir mucize olmazsa eleneceğiz.
Ondan sonra UEFA avrupa liginde 1 öneleme oynayacağız onu geçersek UEFA avruba liginde gruplara kalacağız. İnşalla Gruplara kalırız. Çünkü bizim takımımız bu skoru haketmedi. Geçen senede hemen elenmiştik, Bari bu sene biraz oynayalım tecrübe kazanalım.
Takım tekrar toparlanacaktır biraz zaman lazım. Geçen sene Bragaya elendiğimizde de bu şekilde konuşmuştuk Tum ile İ. dağaşan kim diyoduk. Ama şimdi Tum'u arıyoruz.
Biraz zaman lazım bize bi de iyi bir ortasaha ve defans.
Ve Bülent Uygun biraz daha az konuşursa beddua almayız. Herkes Bülent Uygunun demeçlerinden dolayı beddua ediyor bize. Eskiden Dua ediyolardı şimdi beddua.
eleştirdigimiz zaman bize kızdınız hain ilan ettınız.. ogun bugun bırsey yazmadım. eleştrini olmadıgı yerde basarı olmaz. bızey desek bulent hocadan baskan ıymi bileceksınız dedınız. dedımki bu yasın bırsey olmaz. ne imiş blica 3 mılyon teklıf etmısler daha oynayamzmıs allah alla nıe sadecce sıvastaki futbolculkarın kafası karısyor oynamayor. bırcok futbolcu var bu konumda takımında oynayamazmıs ole bıur oynardıkı mecbur. tumun yası gecmiş 2 sene sonra ne yapacakmısız sıvas paf takım degıl hocam. ha erman ıymıs alınır. ama bunun ıcın en formda oyuncun yollanmaz. hocam ınan ıy dusnun malıyetsız topcu alıyosun 300 bın dolardan fazla vermem dıosun ama bu işler bole olmuyor ceptekı akrepi cıkarmaınız lazım bu durumlara sız getırdnız tesekkurler sıze guvenımız tam bır taraftar olarak sıtem etmemızde dogal. ancak su lafı mkullanmasın sıvas ne ydi ne oldu 2 lıgteydık soleydı boleydi kardesım aretık ıkıncı lıgde degılız yol kattetık. ayrıca onlarda ıymı bılıyormusuz demekki bilyromusz.
Jacques Verges 28.07.2009, 23:53 Mesele 5 yemek meselesi değildir.
Mesele ezile ezile yenilmek meselesi de değildir.
Mesele sivasporun bülent uygun'un oyuncağı olma meselesidir.
Yazık oluyor milyonların karşılıksız sevgisine.
Yazık oluyor kökü mazide bulunan bu kulübün hedeflerine.
Her şeyi iyi bilen edasında, her şeyi doğru yaparım havasında, antipatik ve bir o kadar da medyatik olma çabalı bülent uygunla ancak günlük ve küçük ölçekli başarılar elde edilebilir.
yigido_mami_58 28.07.2009, 23:54 evet arkadaslar ben mac öncesı yorumlarınızı okudum sizde benım mac sonu yorumumu okuyun tam anlamıyla rezalet baska söze hacet yok bulentten basla aklına gelen malzemecısıne kadar rezalet
bülent hoca macera arıyor sen takımı boz sonra hata benim heralde senin gelenler gidenleri aratır takımla çok oynadı.tum diallo baliliyi vs. çok ararız biz böyle giderse' transfer şart başkanın el atması lazım böyle transfer olmaz geçen sezon iyi para kazandı kulüp ellerini ceplerine atsınlarda adam akıllı 1_2 transfer yapsınlar yoksa işimiz zor.
Hafikli77 29.07.2009, 00:00 Yariş içinde at değiştirirsek böyle olur bizi 2. yapan kadroyu bozmanın mantığı nedir hala anlamış değilim. Büyük takım büyük oyuncusunu hiç bir zaman satmaz Bilica gibi oyuncuyu ezeli rakibine veriyosan sen küçük düşünüyosun demektir bu sene işimiz çok çok zor bunu kabul edelim fazla umutlanmayalım
Harput0658 29.07.2009, 00:09 Herkes vermiş veriştirmiş... Bilica 300 bin euro alıyordu 3milyon verdiler daha bu adam elde dururmu durursada kafası orda kalır .... diğer gönderilenlere gelince yerine iyileriyle ön anlaşma yapıldığı için yollarımızı ayırdık .. Omotoyossi Naumuchi dayro moreno hepsi avrupada top oynamış tecrübeli oyuncular ama maalesef bülent hoca bu oyunları getirmede tek başına etkili olamadı adamlar sivasa geliyor beğenmiyor kimisi okul yok çocuguma diyo omotoyossi de bizden 2 ay önce başka takımla ön protokol yapmış kısacası balililer tumlar bu adamları getirmek için kontenjan açmak için yollandı ...Bir defa şunu söyleyelim Bülent Uygun tek başına bu kadar oyuncuyla ilgileniyoo transferle ilgileniyoo demekki tek başına olmuyooo bu işler bak daum fb de antreman yaparken brezılyaya adam gönderiyo bizde bakıyosun Menejer bülent uygun teknik direktör mental hepsi Bülent uygun ... Her insanın zor dönemleri olur bişey olur Bülent Uygun tek başına bu yükü çekemiyor yanına iyi yardımcılar lazım
Çok doğru söylemişsin ama birkaç şey ekleyeceğim.
Bülent Uygun Scout larım var her yerde oyuncu arıyorlar diyodu. 3 oyuncu gelmedi, başka alternatif yokmuydu acaba. O kadar övüp scout scout diyodu hani nerede buldukları oyuncular.
Doğru düşünce güzel Omotoyosi, Moreno, Noumochi gelse takım dehşet olacaktı ama gelmediler. Alternatifler nerede?????
Bence Noumochi parayı beğenmediği için gelmedi Okul felan bahane. Aynı şekilde moreno da parayı beğenmedi.
Paralar ne oldu???
66 puan ==> 5.6 milyon €
2.lik bonusu==> 3.2milyon€
Bilica==>2.7milyon€
Toplam 11.5 milyon€ Bunlara Sportoto, iddaa, ve Naklen yayın gelirleri ni de eklersek gecen seneki gelir 15milyon € civarı.
Hadi 15milyonu geçtim. Bilica + 2.lik bonusu 6milyon€ ediyo. 6 milyonu transfere ayırsalardı moreno da gelirdi, Omotoyoside, Noumochide gelirdi. Cimrilik yaptılar onlar da gelmedi.
sivasli215 29.07.2009, 00:15 biz her zaman sivaslıyız her zamanda sivassporluyuz
kızgınlığımızdandır şu an ki sitemlerimiz!
geçen seneki rüya takımın gidip de yerine saçma sapan bir takımın kurulmasını içimize sindiremiyoruz
ikinci takımı üçüncü takımı olanlar ancak sizler gibi küçük düşünenlere uygundur.tek aşkımız sivasspor,ilelebet bu böyle biline...
Hafikli77 29.07.2009, 00:17 Bu Trabzonsporlu arkadaşları da anlamak mümkün değil 3 tane yiyince kuzu kuzu yatarlar biz yenilince gelirler ahkam kesmeye kendin yen gel konuş başkasının başarısıyla ne övünüyosun burda ayrıca Wisla Krakow'dan 5 yiyen siz değilmiydiniz ne çabuk unuttunuz o günleri.
nereden nereye... bu takımı bu hallere düşürenler kimse hesabını vermeli.
nerden nereye biliyomusun ? 3. ligden şampiyonlar ligine...
Normaldir hiç yadırgamadım sonucu.. Avrupa Liginde başarılar Sivassporum...
belki sivasspor'u bulent hocayi elestiriyoruz, ama unutmayinki her turk takimi avrupada fark yemistir, biz ilk degiliz, ben kendimi rezil hissetmiyorum, belki macin skoru 5-0 olabilir. bizim yapmamiz gereken takimin her ne olursa olsun arkasinda durmaktir, bazi kesimlere, siz onlari benden iyi bilirsiniz, (hamsiler, japonlar, gargalar vs vs) bunlara koz vermeyin. biz sivasliyiz, sivassporluyuz, ne olursa olsun, taraftar oldugumuzu gosterelim. birlik olalim, bazi sitelerdeki yorumlari okuyorum, ve o ezik insanlar kendi gecmislerini unutmuslar, ama biz gecmisimizi unutmayalim, nerden geldigimizi unutmayalim, lige cikali okadar da olmadi, bende uzgunum ama napalim arkadaslar, bizim simdiki yapacagimiz lige bakmak, ve ilk macimizi 58-61 = 3-0 yapmak!!!!
Metal Gear 29.07.2009, 00:23 Bir öğrencimin msnsinde şu yazıyordu..
"Alemin derdi ben olmuşum,demek ki zamanında çok koymuşum"
Bizi özetleyen bir cümle..:)
Hamsiler kendilerini bıraktı tüm forum bizimle ilgileniyor,akılları sıra dalgalarını geçiyorlar..Siyasi olarak tanımadığımız bir ülkenin adı duyulmamış bir takımına elenerek ülkemizi rezil ettiniz ki bu Beşiktaş'ın 8 yemesinden daha ağır bir durumdur,bunun siz de farkındasınız.
Sen o takımla maç yapmak için neden uçakla önce Suriye'ye sonra G.Kıbrıs kesmine geçtiğinizi biliyor musunuz?İşte siz bu takıma elendiniz.Bu utanç size yetmiyor mu da hala bizle dalga geçmeye çalışıyorsunuz...
Alayınagider:
Şifreni ortlalıkk yerde bırakma...Seni iyi rezil etmek vardı ama insafsız değilim..
Trabzonsporlu bazıları:
mert olun..Yüz sayınız tek olsun..Buraya ucube ucube nicklerle,ya da sonunda 58 niklerle üye olup,Sivaslı ayağına yatıp,sahtekarlık yapmayın.Erkek gibi nikinizin sonuna 61 yazın,sonra gelin Sivassporu adam gibi eleştirin.Hoş;sizin sitenizin en saygın üyeleri,yöneticileri bile buraya gelip,Sivaslı ayağına yatıp sitemizi karıştırıken,halaı saha maçalrına adını yazdırıken, sizden böyle bir mertliği beklemezdik..:)
Metal Gear 29.07.2009, 00:32 Mertlik odur ki,senden başka renkelere gönül vermiş insanların şehrinde rahatça dolaşmasına izin vermektir,başka renklere saldırmak,kendi futbolcuna kurşun sıkmak değildir..:)
DOGU_BEY 29.07.2009, 00:34 arakdaşlar ben de dahil hepimiz kızgınlıkla sitemlerimizi öfkemizi yazıyoruz ve haklıyız da ama yine de sivassporumuzu yanlız da bırakmayalım neden haklıyız sitemimizde öfkemizde çünkü alıştık artık büyük başarılara sürekli yükselişte olmaya böyleseine kötü futbolla böylesine ağır bir yenilgi bizleri derinden yaraladı bakıyorum tsliler nerdeyse bi yerlerine kına yakacaklar benim öfkem üzüntüm işte bunadır ben şuna inanıyorum sağlam 3 transfer yapılır ve eski sistemimize dönülürse bu takım yeniden toparlanır tsli ve 8taşlılara da bir çift lafım var:
el şeyiyle gerdeğe gireceğinize gelin kendiniz sivasın bileğini bükün ha bükemiyorsanız biaz adamlığınız varsa öpün gidin o eli !!!
nerden nereye biliyomusun ? 3. ligden şampiyonlar ligine...
Normaldir hiç yadırgamadım sonucu.. Avrupa Liginde başarılar Sivassporum...
3 lıgdeydık 2 lıgdeydık artık onlar gecti super lıgteyız sampıyonlar lıgındeyız mıllı takımızı zamanında 7 8 10 yerdi daha sonra bır basarı yakaldı şu anda ıspnyadan fransadan 5 yese 7 yese olsun nerden nereye dıycekmısın. hayır. eleştireceksın. takıldıkdık kaldık bu 3 lıge 2 lıge ee ozaman gerı gıdelım. nasıl bır mantık. eleştirmeyın 3 lıgdeydık lıgdeydık şimdi degılız.
**özgür58** 29.07.2009, 00:49 kaleye kaç sutumuz vardı ben sayamadım.......
Çok doğru söylemişsin ama birkaç şey ekleyeceğim.
Bülent Uygun Scout larım var her yerde oyuncu arıyorlar diyodu. 3 oyuncu gelmedi, başka alternatif yokmuydu acaba. O kadar övüp scout scout diyodu hani nerede buldukları oyuncular.
Doğru düşünce güzel Omotoyosi, Moreno, Noumochi gelse takım dehşet olacaktı ama gelmediler. Alternatifler nerede?????
Bence Noumochi parayı beğenmediği için gelmedi Okul felan bahane. Aynı şekilde moreno da parayı beğenmedi.
Paralar ne oldu???
66 puan ==> 5.6 milyon €
2.lik bonusu==> 3.2milyon€
Bilica==>2.7milyon€
Toplam 11.5 milyon€ Bunlara Sportoto, iddaa, ve Naklen yayın gelirleri ni de eklersek gecen seneki gelir 15milyon € civarı.
Hadi 15milyonu geçtim. Bilica + 2.lik bonusu 6milyon€ ediyo. 6 milyonu transfere ayırsalardı moreno da gelirdi, Omotoyoside, Noumochide gelirdi. Cimrilik yaptılar onlar da gelmedi.
paraya kıyıp oyuncu almıyorlar nerede beleş adam var onu almaya calısıyorlar o kadar parayı ne yaptınız beaa
bonuce123 29.07.2009, 00:56 Bu Takımı Buralara Getıren Oyuncuları Sattın Daha Iyısnı Alcaz Dedınız Bilicayı Ucaza Sattınz Burda Yırtınıoz Defans Ofansif Ortasaha Forvet Diye Eski Sivas Olsaydı Burda Berabere Kalırdık
Metal Gear 29.07.2009, 00:58 Geçen seneki Sivasspor bu kadar kolay teslim olmazdı,hatta bu takımı elerdi bile..
bonuce123 29.07.2009, 00:59 Bu Sene Küme Düşmemizden Korkuyorum Busa Kayseri Eskişehirin Avrupaya Katılmadı Halde Bızden Iyı Transferler Yaptı Helal Olsun Size 1.Sınıfları Sattınız 2.Sınıf Aldınız
kiNgSiZe58 29.07.2009, 01:00 bu takimdan eskisi gibi artik birsey cikmaz. benden söylemesi. moralim bügün cok bozuldu sirf sivasspor yüzünden ya 5 yenirmi aydami yasiyorsun, isteksiz ve yeteneksiz oynuyorsun bare adam gibi oyna. 2 : 0 olsa yine bisi demezdim... hazirlik maclarindan bu macin farki varmiydi? bence yoktu ordada ayni berbatligi sergilemisdik..........
fatihada58 29.07.2009, 01:15 ''Bize bu gururu yaşatan başta büyük başkanımıza sonra general bülent uygun ve askerlerine teşekkür ediyorum... Burda suçlu aramaya gerek yok tek suçlu taraftardır kaçınız forma aldınız kaçınız kombine aldınız sonra eleştiriyorsunuz... ''Bu sözler kesinlikle yazılmıştır her yazılanı okumadım ama kesin vardır.Forma ve kombine alsaydınız 5 yemezdik 4 yerdik. Puhahahahaha bigün gönlümü verdiğim yenildiği zaman hüngür hüngür ağladığım uğruna eskişehirde kavgalar ettiğim takımla dalga geçeceğim gelmezdi... Helal olsun yönetim ve teknik direktör yalakaları, Sivaslı ve Sivasspor taraftarı düşmanları... İşte eseriniz gurur duyun.... Yukardaki laflar tarizden ibarettir anlayan anlamıştır umarım...Bu arada bülent uygunu öngörüsünden ötürü tebrik ediyorum ne dedi adam 6 yeriz 7 yeriz ama 8 yemeyiz adam haklı 5 yedik...
babayavuz 29.07.2009, 01:21 SİVASSPOR BU OLAMAZ ACABA RÜYAMI GÖRDÜM EĞER RÜYA İSE BİRİLERİ BENİ UYANDIRSIN TAM Bİ HEZİMET YAŞADIK RESMEN REZİL OLDUK ADAMLAR ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYA SALLAYA BEŞ TANE GOL ATTILAR OLAMAZ BÖYLE BİR ŞEY BÖYLE RUHSUZ BÖYLE BECERİKSİZ Bİ TAKIM DAHA OLMAZ VEDE OLAMAZ DEFANS ADETA YOL GEÇEN HANI KALECİ PETKOVİÇ DERSEN EVLERE ŞENLİK EĞER KISA ZAMANDA GEREKEN ÖNLEMLER ALINMAZSA MAZALLAH LİG MAÇLARINDA BÜYÜK Bİ HÜSRAN YAŞARIZ GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ ADETA ADAMLAR SAHADA GEZİNDİLER OLAMAZ BÖYLE Bİ ŞEY RESMEN SİVASLILARLA VE TÜRK MİLLETİ İLE BİZİM FUTBOLCULAR ALAY ETTİLER ADAMLARA BEŞ TANE GOL ATTIRDILAR YÖNEMTİMİN VE TEKNİK HEYETİN BİR AN ÖNCE GEREKLİ ÖNLEMİ ALMASI LAZIM HEMDE ÇOK ACİL
herşeye herkese ınat yıne arkandayız skorlar ıcın sevmedık senı yenılsende yensende senınleyız rovans macında yıne gercek taraftarın yanında olacak sıvasım
http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=5500000000001145 6&cid=40000000000017068
DursunOZER 29.07.2009, 01:25 bu kadar olmamaliydi cok yazik oldu takim bitmis tukenmis be
Forza Sivas 29.07.2009, 01:48 bi kere brukeseldeki taraftara tesekkurler. Mac oncesi muthis destek vardi, ama goller erken gelince maaleseef insanlarin bagirasi gelmedi. Anladim sivas transferleri iyi yapmadi, futbolcularda cok kaliteli olmayabilir, ama be kardesim bu kadar umursamazlik olurmu. Hic mucadele denen sey yoktu.
Maalesef sunuda goruuyorumki sivasinda bugunki maalubiyetinden dolayi bazi hainler seviniyor. Bunu yapanlarda Rum takimina elenenler, hayatinda ilk uce giremeyenler, sekiz yiyenler, sampiyonlar liginde sifir cekenler, kasaba takimina elenenler.
Tabi bugunku mactanda cikarmamiz gereken dersler var yoksa bu futbolla kume duseriz. Inanamiyorum rakip kalecinin bir tek cayi kahvesi eksikti.
Hiç bir şeye değil,şu hamsi beyinleri sevdindiriyoruz ya ona üzülüyorum!
metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
fatihada58 29.07.2009, 02:08 metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
Kendini bilen trabzonlu taraftarlarla her zaman olduğu gibi bu senede dostça Anadolu ve Türkiye için birlik olarak yolumuza devam ederiz inşallah...
efsane5858 29.07.2009, 02:24 metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
arkadasim tamam sivasspor severim demissin eyvallah ama sende biliyosunki buraya cok trabzonlu geldi ve hep hakaret etti,e simdi bakiyorum bu mac sonrasi buraya gelmissin yorum yapiyosun iyi yorumda yapmis olsan benim icin fark etmez.ben burda artik iyi niyetli yada kotu niyetli trabzonlu gormek istemiyorum sebebini sende biliyosun.umarim bir daha gelip yorum yapmazsin
Aydogan58 29.07.2009, 02:34 sivasspora bülent beyin yaptigi takim degisikligi:
cok güzel futbol oynadiniz ,,, sizi tebriklerim,,
takima etiginiz transferler ,,takimada baya yaramis,, digerlerinide ayni kendilerine cevirmisler,,,
eskilerden bir petkovic kalmisti , onuda kendilerine cevirememisler ama
beynini yikamislar,,
takim degisikligi hepimize cok iyi yaramis,,,
türkiye, avrupa, uefa, bütün dünya sizin sergiledigniz futbolu tasdikliyecektir.
bukadar utancdolusu kahredici ,,rezil birseyinen simdiye kadar raslamamistim,,,
sen eski kadronun temelini bozmasaydin,, bugün isler baya degisirdi!
yer yarilmadiki icine girelim,
yigido Atilla 29.07.2009, 02:41 Dünyanin en sansli Hocasi kim deseler ben bülen hoca derim, cünkü bu kadar Rahat konumda calisan baska bir hoca oldugunuda düsünmüyorum, baski yok,sitres yok takimin iskeletini bozdum hata yaptim aldigim futbolcularin zamana ihtiyaci var bunlar 3-4 ay sonra belki istedigim düzeye gelir,hayatimizda ilk defa böyle bir sans yakaladik hata yapmasaydik belki sampiyonlar ligine bile katilirdik su an bunlardan fazla bir sey bekleme tek suclu beim patron diyor patron fark etmez sen isine bak diyor.. Dünyada bu kadar sansli baska bir isci varmi ????
Scarlett 29.07.2009, 02:43 İyi geceler
Sivaslı degilim Sivasspor'luda degilim
Galatasaray taraftarıyım yorumları okuyunca üye olup bir ikide ben birşey yazım dedim
Öncelikle Abartmıyormusunuz ?
Karşınızdaki takım belcika'nın en büyük takımı
Kadroları oturmuş 1-2 transfer ile süslemişler istikrarlı gücü belli bir takım
Ya siz ?
Yeni bir oluşuma gitimiş , iyi veya kötü kadroyu yenilemiş belirli hedefler koymuş kapasitesi belli bir sivasspor
Skor'dan cok oynanan futbolu konuşmanız gerekir
Zira bence kişisel fikrim sizin icin hayırlısı UEFA LİG olur , burdan elenmeniz size birşey kaybettirmez ama elemeniz şampiyonlar liginde cok şey kaybettirirdi
Bu tip skorlardan daha fazlasını görebilirdiniz cünkü Şampiyonlar liginde oynanan futbolla ülkemizdeki futbol kültürü arasında artık ucurumlar var
3 büyüklerde dahil asıl hedefimiz UEFA ligi olması lazım
Evet bülent uygun hata yaptı takım üzerinde cok oynama yaptı belki kendine göre kafasında belli şabolon vardı ama başaramadı
Ama ne olursa olsun
Henüz yolun başındasınız birşey kaybetmediniz yazıklar olsun laflarına gerek yok Hiçbirşey kaybetmediniz aksine cok şey kazanıyorsunuz
Cok sedigim bir söz vardır
" Tecrübe İstediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır . "
Umarım bu fikirlerimi yanlış anlamazsınız
Tekrar iyi geceler ...
3 lıgdeydık 2 lıgdeydık artık onlar gecti super lıgteyız sampıyonlar lıgındeyız mıllı takımızı zamanında 7 8 10 yerdi daha sonra bır basarı yakaldı şu anda ıspnyadan fransadan 5 yese 7 yese olsun nerden nereye dıycekmısın. hayır. eleştireceksın. takıldıkdık kaldık bu 3 lıge 2 lıge ee ozaman gerı gıdelım. nasıl bır mantık. eleştirmeyın 3 lıgdeydık lıgdeydık şimdi degılız.
eleştirdiğimiz kadar tribunde tezahurat yapsaydık sivasspor geçen sene şampiyondu....bu bizim sivassporludan fazla eleştiri yapan bir topluluk görmedim ben.. ha bunun staddaki adı küfür oluyor kısacası..
attığın taş ürküttüğün kurbağaya değdimi !..
Bu mantık yüzünden bir adım bile ilerleyemezsiniz zaten.
Siz üçüncü ligden buralara geldik diye başkanı,teknik direktörü sorgulamazsanız onlarda 50 trilyon gelir elde eder size de Ersen Martin'i transfer eder.
En iyi adamınızı kendi takımlarına satar Yasin Çakmak size düşer.
Bülent Uygun sağda solda ahkam keserken takımın yarısından çoğuna menajerlik yapar,para kazanmayacağı adamı takıma almaz.Hattta Balili gibi yollar.
Koyun gibi olmayın,iki yıldır şampiyonluğu resmen hediye ediyorsunuz ve gerileme dönemi başladı.
Şampiyonlar Liginde Yasin,Ersen Martin gibi oyuncularla 5 yemek şaşırtıcı değil.
biz halı sahada yemedik o golleri bülent hocam transfer döneminden önce demiştiki biz avrupa standartında oyuncu alacağiz elimizdeki kadroda avrupa standartına uymayan futbolcular var demişti tum blica balili diallo bu standarta uymuyor cihan uğur kavuk yasin bu standarda uyuyor o zaman içim yandı ya valla 5-0 yenilebilirsiniz ama bu kadar kolay gol yemek çok koydu uyumu falan bi kenera bırak önündeki topa bile vuramadılar bunun uyumla ne alakası var rakibin gucuyle ne alakası var adamlar bizden çok üstün bi takım buna eyw ama adamlardaki hırsı bizde göremedim ya inş umutsuzluga düştüm ama düzelir düzelmesi lazım yoksa ligde işimiz zor allah yardımcımız olsun
Murat ARICI 29.07.2009, 07:57 Utanıyorum arkadaş.. Daha hayatta hiç bir spor sitesine giremeyeceğiz... Defalarca söyledik ağzımızda tüy bitti 2 Petkoviç 3 defans ne bu yaa.. Mbembadan Yasinden bir Bilica çıkmaz... Uğurdan Onurdan bir Tum çıkmaz... Ersen den hayatta bir Baliliyi değişmem.. Korkum şu ki bu sene küme düşmemeye oynayacağız.. Yazık çok yazık... Şu yenen golleri gördükçe kahrolasım geliyor. Resmen bir defans faciası hatta daha ağır ne ise o... Vallahi arkadaşlar utanıyorummmm
UTANIYORUMMM
İŞYE AYNEN BENİM DE DEMEK İSTEDİĞİM BU ABİ..SPRİTER BİR OYUNCUYU ERSENE DEĞİŞİYORSUN DURAn top ustan MUHAMMED ALİYİ KOVUYORSUN,FENERBAHÇE İSTEDİ DİYE YOK PARAYA BİLİCAYI SATIYOR ÜÇ BEŞ KURUŞA DEFANSDA BİR ADAM GÖRÜNSÜN DİYE TOPA VURMADAN HABERİ OLMAYAN MBEMBAYI ALIYORSUN..BÜLENT UYGUNDAN NEFRET ETMEYE BAŞLIYORUM.. :(
izmirligardaş58 29.07.2009, 08:06 beyler bırakın trabzonlulara taş atmasını laf atmasını ben sivas avrupaya gidince ki dünki maç için bir çoğunun güzel yorumlarını okudum hepsi duacı oldu istisnalar olacaktır ama birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için ligle avrupayı karıştırmayalarım burda rekabet olur ama orda herkesin gönlü birdir
dragon_58 29.07.2009, 08:11 hayırlısı olsun :( .
Allah aşkına biri şu Yasin'e desin ki: koçum hadi, sen evine git azcık istiraat et.
Paftan alınacak bir futbolcu bile bundan daha iyi oynardı. Adam da hiç mi kabiliyet olmaz Allah'ım. Takım mücadele nedir bilmiyor. Okula işe nasıl gidecğim bilmiyorum. yazık çok yazık. Onur, Yasin; bu haliyle Hayrettin, ligin 2. yarısından beri sahada olmayan Musa bunların top oynmaya niyetleri olduğunu sanmıyorum. Ya hiç bir şey yapamıyorsanız; koşun, mücadele edin.
SEn koç deli tay; çatlarsan seni doğuran kısrak utansın demişler. Yahu koşun mücadele edin yenilirseniz gene yenilin; ama siz mücadele etmediniz ki. Bu takım onurunu kaybetmiş; hükümsüzdür.!!!!!!!!!!!!!!!!
tugrulist 29.07.2009, 08:26 ben şunu öğrenmek istiyorum,anderlecte elendiğimiz takdirde(yüksek bi olasılıkla)uefaya gruplardan mı katılacağız yoksa bi öneleme mi oynıyacağız.
Turkholigan 29.07.2009, 09:23 İnanın fark önemli değil 5 de yeriz 7 de ama sitemim sadece oynan futbola 90. dakikada ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yazıktır bu kadar emeğe, yazıktır ağlamamak için kendini zor tutanlara. İnşallah geçen seneki halimize döneriz diyeceğim ama hiç umudum yok oyanan futboldan.
bhdr5858 29.07.2009, 09:24 dünkü maçta kimse oynamadı adam taç kullanacak taça adam arıyor atsana kardeşim adam alır bu kadar basit bir oyun anlayışı ve bu fark sivasa yakışmadı izleyenleri kahretti her şey bitti demekl istemem onlar atıyorsa 90 dakkada 5 gol biz niye atamayalım bu iş futbol hiç belli olmaz biz yinede takımımızın yanında olalım 4 eylülde bir fark izler miyiz :confused:
sevenser58 29.07.2009, 09:32 merhaba arkadaşlar bu ilk mesajımın sevinç mesajları olmasını isterdim ama maalesef olmadı
takke düştü kel göründü 2 yıl yapılan süper işler bu yıl yerini saçmalıklara bıraktı.
paranın peşine düşüp blicayı baliliyi tumu gönderir yerlerine amatör topçu alırsan olacağı budur birde sen lig 2.cisisin ş.liginde oynayacaksın iskeleti bozuyor iskeletsiz adamlar alıyorsun.
neyse bir ümit diyecem rövanş maçı için ama maalesef diyemiyorum
bu gidişat ligdede sürerse milletin diline düşeriz
acil önlemler alınmalı bülent hoca bu işin üstesinden gelmelidir.
Mursallı yiğido 29.07.2009, 09:35 Artık dünkü maçla birlikte bardak taştı.Son maçlarda aldığımız sonuçlara bakarsak 3ten aşağı gol yemiyoruz.Bunun yanında atamıyoruz da.Bülent Uygun'un 6 yemem 8 yemem diye imada bulundukları şimdi onu kendi sözleriyle vuruyor.Demek ki sadece la ilahe illallahla olmuyormuş.
Görürsünüz lige de çok kötü başlayacağız ve Bülent Uygun'un gönderilmesi gündeme gelecek.Mümkünse de yerine daha az konuşanı gelsin ki yenildiğimiz zaman internet sitelerinde onun sözleriyle takımımıza yüklenilmesin.
Bir hafta sonra köye gideceğim.Siteye de bir ay kadar ara veriyorum.Umarım bu süre içerisinde bir düzelme olur...
Kendinize iyi bakın...
yusuf2009 29.07.2009, 09:52 sahaya gömülen sanırım biz olduk:D
Aslinda söylenmesi gereken ne varsa burda arkadaslar tarafindan söylenmis.
Takimi nasil buldum sorusuna gelince. Hazirlik maclaridaki görünümüm ötesine gecilmemis.Takim olarak Top rakipdeyken Alan savunmasi pres yapma oyunu daraltma yapilmiyor Top bizdeyken top kullaniminda topu kollanan top benden ciksinda kime giderse gitsin mantigi var. ayrica bosa kacma top isteme yani kisaca top kullanmada birbirine yardim etmek yerine rakibinin karsisinda bizden bir sey cikmaz mantigi ile oynayan bir takim görüntüsü verdi.
Aksayan yanlar.
1.Kaleci keleci oldugunun farkinda degil hala tatil havasindan cikmamis.
Kaleci antirönörü kaleciyi hazilamamis petkovic ne kafaca nede kondisyon olarak yedigi hatali gollerle bu maca hazir olmadigini gösterdi.
Defans
2. Defansin sagi tarafinda kademe anlayisinda zayilik devam ediyor Abdurahman bu macdada önde kaldigi her pozisyonda takimin savunma düzenini bozdu ve aciklar verilmesine sebebiyet veridi. sonra oyuna katilan Ugur ise vasatin üzerinde bir performans göstermedi.
Göbekte oynayan Sedat ve Yasin iklisi ise tam bir felaketti. özelikle bu macta Sedatin kademede ne kadar zayif kaldigi etkisiz kaldigi hazir olmadigi son goldeki bariz hatasi ile aciga cikti. Yasin hazir degil etkili yer tutamiyor kademeye tam anlamiyla etkili giremiyor.
Ortasaha
erman ve musa facialar ne topu kulanirlarken etkili oldular nede arkadaslari topu kullanirken bosa cikip top istediler. Onur ve ibrahim etkisizlerdi onlarin cabalari olsada bu caba takim oyununa hizmet etmedigi icin ise yaramadi.
Forvet.
Ersan Martin zayif,gücsüz,ve yavasdi bu macin adami degildi.
Teknik heyet
Takima takim oyunu oynatmada,Topu kulanirken top isteme ve aciga cikma yine savunmada iken alan savunmasi ve alan daraltma gibi futbolun olmazsa olmazlari konusunda takimi hazirlamadiklari ortaya cikti.daginik ve bireysel yeteneksizliklerin ve gücsüz bir takim görünümünün ortaya cikmasina sebebiyet verdi.
Ayrica oyunu Sampiyonlar ligi gbi bir yerde oyunu kendi sahanda kabul ediyorsan. etkili kademe ve defansi toplu yapacaksin oyunu daraltip presle karsi takimin dengesini bozmayida istiyorsan hizli öne cikacak adami forvet oynatacaksinki rakibinde kimyasi bozulsun defans yapmiya zorlansin. Yani Ersan Martin bu macin ve taktigin adami degildi. bu macin adami 3-0 olmadan kamanan di sürati ve etkili atilacak toplarla karsi takimi savunma yapmaya zorlamis olurdu ve tam takim olarak üzerimize gelmelerini engellerdi,
Kisaca bu agir malubiyetin sorumlusu Basarinin önüne günü birlik kar anlayisini koyan Yönetim tarzi ve Teknik anlamda takimi hazir hale getirmeyen takimin kapasitesini yükseltmeyen ve etkili takviye yapmiyan teknik heyettir.
bizi sivasspıor yapan sistem defans agırlıklı kotra ataklarla sonuca gitmek ti.takım ne yaptı hiç .90 dk da bir takım hiçmi bişey yapmaz yapmadılar biraz hayrettin çabaladı o kadar.defans yok orta saha yok ilerde bir kişi yönünü dönemiyor-sonuç ortada 8 yemedigimize sevindim.bir takım ancak bu kadar bozuk olurdu.kaleci desen evlere şenlik.beylwer bize bu vahşet i yaşatmaya hakkınız yok bülent bey şimdiye kadar seni sorgulamadım artık takıma geri sistemini kur ve defansa ve ortasahaya transfer yaptır yasin ve membabayı ve agbetuyuda gönder gitsin onlardan bize fayda yok.tum ve diallo yu geri alın devre arasında.
Elindeki iyi adamları 3 kuruşa satıp amatörde bile oynamayacak kalitesiz adamları bedava diye alırsan olacağı buydu.Tamam anderlecht iyi takım tecrübeli ya bir takım 3 pasdamı yapamaz.İşin özeti şu yenildik hem de ezildik.Eğer transfer yapılmazsa ligdede işimiz çok zor. Mecnun başkan acilen işe el koymalı gidişat iyi değil.
formen720 29.07.2009, 10:24 defansda kesinlikle murat sözgelmez oynamalı orta sahaya kaliteli oyun kurucuları alınmalı yoksa musa, ibrahim dagşan, agbetu,erman bunlarla olmaz arkadaşlarımız çok bencil futbol oynuyolar çallım atabiliyorlarmış gibi çalıma giriyolar ,dogru düzgün pas veremiyolar ALLAH aşkına ya bu takım idmanlarda ne yapıyo yakan topmu oynuyolar , saklambaçmı oynuyolar idmanda ne yapıyolar rakip kaleye 1 şutumuz yok, korner 1 tane takım bitmiş hepside öllmüşler yazık bu maç 10-0 da biterdi ama anderlecht fazla bastırmadı bıraktı yoksa çok kötü şeyler olacaktı hakkımızda hayırlısı giden daha gelmez .bizleri üzmeye hakkınız yok adam gibi oynayın
ahmet ata 29.07.2009, 10:32 bürün zatelerde bülent uygunun sözlri var dalga geçiyorlar 5 yeriz 6 yemeyiz diye bu durumada düştüük
kangalli58yasin 29.07.2009, 10:39 ben gittim maci stadyumda izledim - hayatimda bu kadar beter oynayan bir sivas görmedim - rezil olduk orda - defansta is yok kalecide refleksi yok forvette ersen martinde is yok.....devamli destekledik ama sonunda bizde biktik canimizdan bezdik - tüm gün boyunca bilet bekledik 6 saat boyunca ehh girdik ve sonuca bak !!:mad:
Şakamı bu ya...
Geçen seneki o takımı bu hale getirmk büyük hüner bülent hoca...
Bu rezillik tamamen sana aittir, şampiyonlar ligini filan bıraktım bu takım 3. ligde bile küme düşebilir...
kangalli58yasin 29.07.2009, 10:49 her ülkeden gelen sivasli vardi - biz bu kadar yol kat ettik 400km - hezimeti görmek icin mi geldik oraya - dünyayi arasan bu kadar kötü bir defans bulamazsin - ilk 60 dakika boyunca anderlecht ceza sahasina bile yanasamadik !
ersen martin ve yasin çakmak kesin gitmeli bu takıma yakışmıo bu oyuncular...hiç bir büyük klup ii oyuncusunu satmaz..(bilica)
GİT BE BÜLENT UYGUN.DEFOL ARTIK. SENİ SİVASTA İSTEMİYORUZ. ALDIĞIN FUTBOLCULARADA SANADA LANET OLSUN. BİZLERE BUNU YAŞATMAYA HAKKIN YOK. BİZİ REZİL ETMEYE HAKKIN YOK. EĞER GURURUN VARSA İSTİFA EDERSİN.
titizyiğido 29.07.2009, 11:13 Arkadaşlar çok değil daha yaklaşık iki ay öncesine kadar rakibe basan ,nefes aldırmayan, orta sahayı çabuk geçebilen,ileride hemen çoğalan,pozisyon üretebilen,maç boyunca girdiği en az 3 pozisyondan 1veya 2 sini gole çevirebilen bi takımımız vardı.............Yaklaşık iki ayda ne oldu da şu yukarıda saydığım özelliklerden hiç birini uygulayamaz hale geldi bu takım..........BANA GÖRE TAKIMLA AŞIRI DERECEDE OYNANDI EN ÖNEMLİ NOKTALARDAKİ ADAMLARI GÖNDERMEK BÜYÜK Bİ HATAYDI BUNU BU MAÇTA ÇOK DAHA İYİ GÖRDÜK............
SİZLERİNDE GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM..............
geçen sene maçlarda kaleci hata yapsa defans elemanları hatayı bir ölçüde gideriyorlardı bu sene defansımızda giden futbolcular oldu petkoviç denen malın hataları su yüzüne çıkmaya başladı
kadir0911 29.07.2009, 11:19 Arkadaşlar evet dün acı bir sonuc aldık, hayal kırıklığına uğradık ama buna rağmen haftaya rövanş macında 4 Eylül Stadı dolduralım, Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım!
İyi günde kötü günde desteklememiz lazım....
Ben gidecem...
stutgart58 29.07.2009, 11:23 biz bu günlere takım halinde yaptığımız güçlü defans ve kalecimzin başarısıyla gelmiştik ve şimdi bunlar olmaynca biranda takım bu hale geldi
mac öncesi inancımızı mac sonrasına ve esnasındada yapmalıız yenilior olsak da galip geleceğimiz bir çok şey olabilir maçlarımızda skor da kaybetmemiz diğer galip geleceğimiz şeyleri kıstlamasına engellemesine izin vermeyelim büyüklük sadece skorlarla galip gelmek deil birçok şeyde galip gelelim skor elbet lehimize dönecei günler tekrar gelecektir
petkoviç saten geldii günden beri gösteriordu hatalrını ama nedense bir türlü biz görmee çalısmıoruz ben her transfer döneminde kaleci almaada yönelmek istiyorum yedek kalecimiz daha başarılı olurdu ama petko da ailenin içinde o yüzden aile içinde dıslamalar yaparsak hersey daha kötüye gider ben hep destek tam destek diyorum taraftar olarak takımımıza
yiğidoğan1980 29.07.2009, 11:36 yapmayın beyler sivas ı bugünlere getiren bülent hoca dır sivas avrupada basarılı olmak icin acı olsada tecrube edinmek avrupa kupalarında nasıl mucadele edileceğini öğrenmesi gerekiyordu.bülent hoca görevini fazlasıyla yapmıstır olanlardan ders cıkarmıstır. bülent hocanın istifa etmesini istiyenler gercek sivaslı deildir
mehmetcik58 29.07.2009, 11:36 bunun hesabı bi şekilde sorulmalı bu nedenlede millet bu maça fazla ilgi göstermez gösterirsede stadda büyük protesto olur inş takıma yararlı şeyler olur yoksa.....
bülent hocaya gitmesi yönnde sitem veren arkadaşlar ın kendisine gelmesini öneriyorum bir mağlubiyette böyle istifa die zorlarsanız adam nasıl işini yapacakki hocamız takımın basına geldi geleli sivasspora ve sivasa büyük şeyler katkı yaptı diğer takımların yaptıı hataa düşmeyelim biz aileiz ailemizin parcalanmasına da göz yummayız gidenler çoğu saten futbol yasantısını son bir kaç yıllarına doğru giden futbolculardır ben takımımızın daha ii duruma geleceğinden emnm ve inanıyorum
sizide inanmaa davet ediorum
yapmayın beyler sivas ı bugünlere getiren bülent hoca dır sivas avrupada basarılı olmak icin acı olsada tecrube edinmek avrupa kupalarında nasıl mucadele edileceğini öğrenmesi gerekiyordu.bülent hoca görevini fazlasıyla yapmıstır olanlardan ders cıkarmıstır. bülent hocanın istifa etmesini istiyenler gercek sivaslı deildir
işte bu benm gibi düşünenn çok olacaını biliordm teki de sensn kardes büyük takım olmada büyük yenilgilerde almak gerekior takımımız ii yerlere gidecek eminim
GİT BE BÜLENT UYGUN.DEFOL ARTIK. SENİ SİVASTA İSTEMİYORUZ. ALDIĞIN FUTBOLCULARADA SANADA LANET OLSUN. BİZLERE BUNU YAŞATMAYA HAKKIN YOK. BİZİ REZİL ETMEYE HAKKIN YOK. EĞER GURURUN VARSA İSTİFA EDERSİN.
Kardeşim kızgınlıkla haksızlık yapıyorsun, Bülent Uygun bu takımı buraya getirmiştir. Bu bütçeyle anca bu kadar.
Dünkü baktigim takim malesef bunu söylemesi dahi zor ama BALLON cikti üzülerek sunu söylüyorumki maca gitdigime vede gidecegime bin pisman oldum yazik sunu belirtmek istiyorum mademki Transfer yapmayacaktiniz neden elinizdeki öyle oturmus takimi bozdun Sayin Hoca Hadi Blica ,yi para yönüyle verdik bunu kabul ediyorum ya diger futbolculardan ne istedin elindeki malzemeyi verip yenisini alamayan Hoca cikip birde suc Tamamen Bana ait derken bir seyleri de yapmasi gerekti gecen sezonda bunu cok duyduk duymamiza ragmen senin yaninda olduk artik bunlari söylemesen senin acincan cok iyi olacak bizim ne sucumuz vardi orda seyirci olarak hem utandik birde sok olduk.Hani yeniliklerin senin bumu Aldigin adamlardan yarim takim cikmaz soruyorum sana Mehmet yildiz, Kammanan ,ve Sezerin, Haricinde bu takimi Kum elegine koyun alta hepsi gecer bunlardan takim olmaz en az 6 yeni kana acil olarak ihtiyac var 3 orta saha 3 de defans yoksa Trabzondan,da bolan olmadan bunun önlemini alin yoksa Stada gelecek Taraftar bulamazsiniz bizler Belcikada rezil olduk bir daha böyle takimin arkasina düsüp maca gidilmez ayip bu takimi bu hale getirenler kimse cikip hemen taraftarin karsisina gecip bir acilama yapmalidir ?
congarlim 29.07.2009, 11:57 evet arkadaslar bu takim bizim yensekte yenilsek yanliz birakmiyalim tam destek tüm destek avrupa tercübemiz yok daha ilerde o da olacak yeni trasferler daha takima alismadi hemen avrupa basari almak kolay degil .gecen sene bayern munih barcelonada 4 yedi taraftarlari takimi hic yanliz birakmadi ilerde guzel günler bizleri bekliyor taraftarlarda futbolcular yenilginiz etkisinde kalmayacak o mac geride kaldi hocamiz alacagi dersleri almistir önumuzde trapzon maci takimi eski formuna sokmamiz lazim haydi yigidolar haftaya statimizi dolduralim candan yürekten destekleyelim
Sözün bittiği yer burası. İyi değildi Yiğidolar performansı. :confused:
Arkadaşlar , Lütfen Okuyun ! ! !
Şimdi sormak istediğim bir kaç sor var sayın başkana ve Bğlent Hocamıza ?
Bu paragözlük nedir ? Bir takım eğer başarılı olmak istiyorsa iş yapıcak adamlarını satmaz. Herşeyden önce transfer politikamıza bakın. Hep yaşı 30 düzeyinde olan adamları gönderdik. 30 yaşında adam iş yapmaz mantığı mı var tabiki hayır. Bunun altında yatan mantığı şöyle açıklamak istiyorum. Tamamı ile para ! Biz iyi takım olduk ilerde yüksek miktara bu adamları satamayız.Genç oyuncular alalım onları millete 3 - 5 katı değerine okuturuz mantığı var.
Bu tamamen FM mantığıdır. Oyun değilki bu. Şampiyonlar ligi bunu affeder mi ?
Bilica 2.5 milyona satılacak adam mı ? Sen gruplara kalsan bu adamın sayesinde zaten 6 -7 milyon kazanacaktın.Muhammed Ali 34 yaşında ama adam oyun kurucu çokta kaliteli bir adam . Süper lige onun sayesinde çıktık. Onu tut bari elinde . Kaç para yıllık allah aşkına. Kısacası şunu söylemek istiyorum. defansta bilica sedat güven verirdi . Oyunu muhammed ali kurardı. kanatlar musa agbetu erman gibi hızlı adamlardan bırı oynardı. biz 1 yerdik belki 2 yerdik ama 1 tanede atardık be arkadaş. Sivastada turu geçebilirdik.
Çok üzgünüm ve takımı bu hale getirenlerden utanıyorum. . .
oquzh4n58 29.07.2009, 12:32 Güvendimiz dagLara kar yagdı oda 20 metreeee :mad::mad:
oquzh4n58 29.07.2009, 12:34 sımdı maddı durumu ucuz oyuncuLKar aLarak pahalıya satıyorLardı aynısıı devam ettıLer oda oLmadı paraya kıyıp o yuncu getırmedınız onun bunun cocukLarına rezıL ettınız
oquzh4n58 29.07.2009, 12:35 ne sucu vardı ordakı taraftarların 5 yemeye karsı kaleye atak gıtmedı kalecıye top gelmedııı beeee yazıkLar oLsun yenılmek degılde 5 tane pas yapaamamak adamın zoruna gıdıyo kardesım kasımpasa gelse bunu yapmazdııı yuhhh ya kafayı yedım
oquzh4n58 29.07.2009, 12:37 kardesım sımdı durum su umutlar kaldı dıyo burda 6 yemıcemız ne maglum ?? aglıcam bee 5 tane pas yapamadık bu kadar ınanmıstık yanı
ARKADASLAR BU SONUCUN OLUSMASINDA BELKI DE EN BUYUK SUÇ BIZIM!!! CUNKU TAKIM TEKNIK HEYET VE YONETIM UZERINDE BIR TARAFTAR BASKISI YOK ONLARDA KAFALARINA GORE TRANSFER YAPIYOR ISTEDIGI KISIYI GONDERIYOR ISTEDIGI KISIYI ALIYORLAR NASIL OLSA TARAFTAR BIRSEY DEMEZ AYAKLARI ILE CUNKU UZERLERINDE BIR BASKI YOK KOLAYSA BUNU BIR BURSA DA ANKARAGUCUNDE YAPSINLAR ANKARAGUCLULKER DAHA GECEN YIL KAC SENELIK BASKANKLARINI GONDERDI SIMDIKI BASKANLARIDA WASSELI GETIRDI HIC BIR AVRUPA KARSILASMASI OYNAMAYACAKLAR AMA ADAMLAR IS YAPACAK OYUNCU ALDILAR VE OYUNCUYU KARSILAMA 3000 KIS GITTI BIZ YAPARMIYDIK BUNU BU TAKIMIN BASARILI OLMASINI ISTIYORSAK BIZ UZERIMIZE DUSENI YAPMALIYIZ KOMBINEMIZI ALIP FORMAMIZI ATKIMIZI ALIP HER MAC TAKIMIMIZI DESTEKLEMELIYIZ TAKIMIMIZA SAHIP CIKMALIYIZ YOKSA TEKNIK HEYET VE YONETIM KAFALARINA GORE HAREKET EDER VE BOYLE SONUCLARI ALABILIRIZ TEKRARDAN
stutgart58 29.07.2009, 13:06 ARKADASLAR BU SONUCUN OLUSMASINDA BELKI DE EN BUYUK SUÇ BIZIM!!! CUNKU TAKIM TEKNIK HEYET VE YONETIM UZERINDE BIR TARAFTAR BASKISI YOK ONLARDA KAFALARINA GORE TRANSFER YAPIYOR ISTEDIGI KISIYI GONDERIYOR ISTEDIGI KISIYI ALIYORLAR NASIL OLSA TARAFTAR BIRSEY DEMEZ AYAKLARI ILE CUNKU UZERLERINDE BIR BASKI YOK KOLAYSA BUNU BIR BURSA DA ANKARAGUCUNDE YAPSINLAR ANKARAGUCLULKER DAHA GECEN YIL KAC SENELIK BASKANKLARINI GONDERDI SIMDIKI BASKANLARIDA WASSELI GETIRDI HIC BIR AVRUPA KARSILASMASI OYNAMAYACAKLAR AMA ADAMLAR IS YAPACAK OYUNCU ALDILAR VE OYUNCUYU KARSILAMA 3000 KIS GITTI BIZ YAPARMIYDIK BUNU BU TAKIMIN BASARILI OLMASINI ISTIYORSAK BIZ UZERIMIZE DUSENI YAPMALIYIZ KOMBINEMIZI ALIP FORMAMIZI ATKIMIZI ALIP HER MAC TAKIMIMIZI DESTEKLEMELIYIZ TAKIMIMIZA SAHIP CIKMALIYIZ YOKSA TEKNIK HEYET VE YONETIM KAFALARINA GORE HAREKET EDER VE BOYLE SONUCLARI ALABILIRIZ TEKRARDAN
haklsısın kardeşim.bir baskı ypmak lazım.adamlar diyoki lan ne olsa yenilskte sallamıyolar..sivas taraftarının ne olduğu belli falan diyolar...halbuki baskı olsa böyle sallayamazlar
--------------------------------------------------------------------------------
Yasin'i alalım derken ne düşündünüz Sayın Uygun. Amatör bir topçu olarak biz maç 2 0 ken, bu maç 5 olur hoca bişiler yapmalı derken siz onu nasıl göremedniz? Gördünüz de herkesin tersine iş mi yapmak istediniz? Musa ligin 2. yarısından beri yokken, nasıl olur da ona bu kadar katlandınız? Neden eleştirelere kulak asmadınız? Bu defans bırakın top oynamayı, pinpon bile oynayamaz; bunu küçük çocuklar görürken siz nasıl ve niçin göremediniz?
Hayır suç bizim. Siz kendinzi Sivas'ın üstünde görüp, durmadan millete laf sokup sivasspor'un imajını lekelerken, biz sesimizi çıkarmadık, koyun gibi her şeye he dedik ve acıdır siz de kendinizi bir şey sandınız.
Sarsılarak mı, titreyerek mi; bilmem; ama rica ederim kendinize gelin.
Keşke sadece yenilseydik; ama maalesef ezildik.
Umarım bu, toparlanmak adına bi ikazdır.
serrkann58 29.07.2009, 13:29 Gerçekten üzüntü verici bir sonuç oldu yanlız bu transferlerle ancak bu kadar olur yönetim takımı bozmasaydı böyle olmazdı
Artık önümüze bakıcaz bundan sonraki maçlara bakıcaz...
Metal Gear 29.07.2009, 13:30 metal gardaş..daha lig başlamadan bizi taşlamaya başllamışsınız maşallah..hamsi beyinli bir sivasspor severi olarak iğneyi kendinize batırmanızı rica ediyorum...adam gibi transfer yapmazsanız hamsiler de güler kanaryalar da güler...bu skor en kötü skorumuz olsun...
Forumlarınızda ne iki yüzlülük yaptığınızı biliyorum..Yıl boyu Sivas'a küfür edip duruyorsunuz..Buraya gelip fair-play taslamayın..
Del Piero 29.07.2009, 13:50 şampiyonlar ligine gidiyorsun... 2. lig futbolcularla dün beni sevindiren bir olay vardı bejeke nin rekoru kırılmadığı için.....
ama sonuç ne olursa olsun sivassporum benim biricik sevgilim...
Forza Sivas 29.07.2009, 14:01 yorumlari okuyunca ne kadarda futboldan az anladigimizi anladim. Herkes transferleri elestiriyor. Benim elestirmek istedigim gidenler degil ama gelenler (erman haric). Tamam transferler cok kotude kardesim iki sene once hangisi vardi sillami bilicami tummu. Problem bu takimin hala hazir olmayisinda yani bulent hocada futbolcu kadrosunda degil. Soruyorum size yillardir sivasta oynuyan hangi oyuncuyu begendiniz. Sedatimi, en az yasin kadar kotuydu golleri tekrar seyredin. Musami, gecen seneden beri napiyor bilmiyorum. Onurmu, varmiydi sahada dun. Bakiyorum herkes yasine yuklenmis evet cok kotuydu ama kardesim Hayrettin cokmu iyiydi. Eger bu Hayrettin sirf sivasli diye bu takimda oynuyacaks bu takimdan hic bisey olmaz. Ben boyle amator futbolcu gormedim. Benim bulente sormak istedigim murat erdogan nerde, murat sozgelmez nerde (yasindende sedattanda kat kat ustun) faruk nerde.
Sunuda soylemek istiyroum gercek taraftar 5 0 yenilgiden sonrada maca giden taraftardir. Gelmeyen zaten skor taraftaridir, onlar da bizahmet gelmesinle. Dun maca gittim, bidaha gelse bidaha gidecem. Gercek yigido olmak o kadarda kolay degil herkes bu yuku kaldiramazx
sen kımle dalga gecıyon kocum sen gıt once sampıyonlar lıgıne katıl ondan sonra laf soyle sızın barca hezımetınıde unutmadıkk 7 tane yı bız mı yedıkkk
ha bu arada fenev e o kadar laf soylersınız sonrada onları taklıt edersınız alı senın soyledıgı lafları gelıp burda sıvasspor ıcın soyleme tamam mı kocum hadı sen gıt o hamsı beyınlı renktaslarının yanına tamam mı hadı LAZyo lu hadıı
Gerçek Taraftara sesleniyorum.
Bırakın artık olmuşun ardından konuşmayı şimdi takımımıza destek çıkma zamanı o maç oynandı kötü bir anı olarak geride kaldı keşke böyle bir skorla dönmeseydik ancak olan oldu. takımda yerinde gitmeyen bir takım noktaların var olduğunu herkes biliyor ve kendine göre yorumunu yapıyor. ancak unutmayın ki bizim bu takıma şu an için yapacağımız tek şey destek olmak yoksa mecnun başkan burdan birilerini git bu takımı düzelt demiyecek yine bülent hocaya diyecek ki eksiklerimizi giderelim. biz neyapacaz o zaman
takımımıza burdaki maçta destek verecez o çucukların şimdi morale ihtiyacı var o morali başka takım taraftarları vermeceyek sivasspora biz verecez.
HEP DESTEK TAM DESTEK
|