Orijinalini görmek için tıklayınız : Kötü Gidişin Sebebi Nedir?


GokhanTurna
29.07.2009, 10:11
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.

asasasasasas
29.07.2009, 10:20
tabiki gönderilen oyuncuların yerine gelen oyuncuların yeterli olmamasıdır.egerki omotoyossi ve dayro moreno gibi kaliteli oyuncuları alıp takıma monte edebilseydik bu kadar kötü sonuçlar alınmazdı.sivasa şu şartlarda biri defansa lider özelliği olan, 2 tane ortasahaya teknik, topu iyi kullanan oyuncu şart.......................... .........................

talha58
29.07.2009, 10:23
Ya arkadaşlar tamam ağır bir yenilgi aldık ama şu da bir gerçek taraftar olarak bazı taraftarlarımız kendini dev aynasında görmesin. Daha birinci lig geleneğimiz birkaç yıllık. Bizim bir geleneğimizin oluşması için yıllara ihtiyaç var. Daha yeni Avrupa maçı oynuyoruz. Doğru bir yapılanma ile zamana ihtiyacımız var. Ama en önemlisi de sempati. Sivasspor'un bir ekolü olmalı ve sempati kazanmalıyız. Kısa vadedeki başarılara pek aldanmıyorum. Başarısızlıklara da .

sevenser58
29.07.2009, 10:24
tabiki 2.şık gönderdiklerine bak aldıklarına bak.
şunuda söyleyeyim mehmet yıldız ve sezerde olsaydı fark eden bişey olmazdı
yürümeye mecali yoktu takımın hele yasin tam bir felaket
aziz yıldırım iyi biliyor bu işleri
resmen kakaladı ve kazıkladı..
ancak yönetimin bu oyuna gelmemesi lazımdı ne yazıki onlarda yedi.
billica=100 adet yasin

buraks58
29.07.2009, 10:28
dünkü mağlubiyet gerçekten hepimizi çok üzdü.tam manasıyla hayal kırıklığı yaşattı takımımız oynadığı futbol ve aldıığı sonuçla.ama takımımıza destek olmak zorundayız.inşallah hayırlı bir yenilgi olmuşturda gerekenler zamanında yapılmaya başlanır.

pover58
29.07.2009, 10:30
sayın başkanım şimdiye kadarb teknik ekip ne dediyse yaptınız iyi hoş ancak bu işe el atmanızın zamanı geldi.bu ekiple daha çooook rezil oluruz lütfen bir el at sen bizden daha fazla kahroldun biliyorum ama iş sana kaldı artık takımın tümüyle kulagının çekilmesi lazım,teknik heyet dahil.bu işkenceyi haketmiyorun.yenilmek önemli degil adamgibi oynayıp yenilsek tamam ancak resmen sahada dalga geçti bizim ruhsuzlar Türk milleti ile olmazz.

skynet
29.07.2009, 10:32
Giden Oyuncular,
Diallo-Tum-Balili-Bilica-Sylla-Mohammed Ali

Bilica'nin gitmesini veya cok cok ucuza fb'ye verilmesinin bir "diyetini ben verdim!" meselesi oldugu cok yazildi cizildi; konusmak bile istemiyorum artik.

Balili'yi cok beyeniyordum; cok da saygim var; Sivasli bir hemserim gozuyle goruyorum kendisini. Kalbimizde yeri herzaman olacak. Godnerilmesini hic mi hic anlamadim.

Tum olmasa gecen sene biz ikinciligide zor gorurduk; unutmadik sanmayin. Mehmet Yildiz ikinci yarida suskunluga cekildiginde. Balili yedek kulubesinde otutturuken; kim sirtladi bu takimin gollerini. TUM! Niye gonderildi bilen var mi?

Diger oyuncular hakkinda tek tek yazmiyacagim; diyeceklerimi kisaca yazmak isterim; butun hemserilerim okusun.

Ben Karaman alindiginda videosunu izledim bircok yigido gibi. Super bir trasfer dedik. Ama transfer karnesi hic iyi degildi. Demek istedigim su; Karaman hic iki sene ust uste bir takimda oynamamisti. Neyse geldi Sivas'a; Gs macinda costu; hatirlayalim kupa maci ve lig maci. Dedik bu dadam gidici. Zaten trasfer karneside oyle gosteriyor.

Gel gelelim bugun. Karaman takimda. Hayret edilecek bir durum!

FB ye verilen diyet karsiligi alinan; Yasinin durumunu dun gorduk. Acik soyliyorum; futbolu biraksin veya hemen gonderilsin; cok canimiz yanar. Kesinlikle yaptiklariyla futbolun hicbir alakasi yoktu.

Ozet: Bir miktarda olsa alinan milyon Eurolarla hicbir trasfer yapmazsak; oyle azimiz acik beklersek; daha cok bu taraftar uzulur.

Baak arkadas; otobus biletinden cep tlf mesajlarindan para alarak Sivas Sehrinin gururu bir takim bir anadiolu efsanesi kurdunuz. Birakin oyle kalsin bizi milletle dalgagecirtmeye hakkiniz yok. Rezil etmeyin bizi!!

svs ayhan
29.07.2009, 10:36
akşam sahada sivasspor yoktu sivasspor adı altında toplanmış bir topluluk vardı doğal olarakta 5 gol yendi benim görüşüm bu kadroyla bırak şampiyonlar ligini süper ligde kalırsak mucize birde bülent uygun çok tepki topladı toplumda bir antipati yaratmış gözüküyor başkanın bunlarıda gözden geçirmesi lazım yoksa bu takım yok olacak

cabuker
29.07.2009, 10:38
Sebep mi? alın size sebep;

1. Defans ve orta sahada bloklar arasındaki uyumsuzluklar

2. Orta sahanın olmayışı daha doğru bir ifade ile orta sahada top kullanacak, oyunu yönlendirecek, takımı yönetip idare edecek, bu tip maçlarda defans arkasına ve arasına etkili ve isabetli paslar atabilecek teknik bir yada iki futbolcunun olmayışı (onur la ibrahim le mbemba ile bu iş olmaz)

3. Ersen martin gibi bir adamı tek forvet oynatıyorsan o adamın topu indireceği bindirmeleri yapacak adamları da oynatman lazım ki yoktu sonra da o çıktı kamanan girdi ama yüzlerce kez söyledim yine söylüyorum ikisi de tek forvet olacak adam değiller ancak ikisi bir arada olduğu zaman etkililer.

4. kanatta erman iyi ancak diğer kanatta agbetu gibi direk içeri yol katecek oyuncun olmaıs lazım (ersen martin gibi tek forvetle maça çıkıyorsan)

5. defansın hallaç pamuğu gibi birbirlerinden haberi yok

6. kalecimiz günündeydi :)

7. tecrübesizlik

8. bir de işin ilginç olan şu yönü var bülent maçtan sonra transfer lazım sanırım diyor :) lazım olduğu aşikar değil mi bülent hocam ? bunu biz iki senedir söylemiyormuyuz orta sahada adamımız yok diye?

9. son olarak ta forumlarda daha önce hazırlık maçları ve transferlerle ilgili yaptığım yorumlarda yazmıştım bu takım ş. ligini istemiyor demiş ve kendime göre de sebeplerini sıralamıştım. dediklerim oluyor galiba : kadroya baktığımızda ş. ligi için iş yapmayacak bir kadro ve gerekli acil gerekli hemde orta saha takviyesi hala yapılmadı

10. çok üzüntülüyüm içi içimi yiyor rezil olduğumuza mı yanayım bizim kötü sonuç almamızı isteyen leş kargalarının sevinmelerine mi yanayım tur gitti ona mı yanayım?

11. HERŞEYE RAĞMEN HEP DESTEK TAM DESTEK bu takım çok geçmez düzelir inşallah ümidi yitirmemek desteği çekmemek lazım.

12. önümüzde yine önemli maçlar var stada geleecek arkadaşlardan kendi takımımıza ve oyuncularımıza küfretmemelerini istiyorum. bu kadar haysiyetsiz olmasınlar

13. güzel günler göreceğiz inşallah umudu kaybetmek yok ŞİMDİ DESTEK ZAMANI taraftarların burdaki rövanş maçında ve TS maçında stadı doldurmaya takıma moral vermeye davet ediyorum.

14. UNUTMAYIN BU TAKIMIN BİZDEN BAŞKA DOSTU YOK DÜŞMANI İSE DAĞLAR KADAR ÇOK

Ahwettt
29.07.2009, 10:38
En büyük hata Bülen uygurun yanlış transtfer politaksı vede taktik hatasıydı. Şampoiyonlar liğinde oynacağımızı bile bile gider sıradan topçular alır ise oalcağı buydum. Madem aylarda araştıaran bir ekibin var idi de 10 tane yapmış olduğun transferlerden hiçmi birisi tutmaz. Hiçmi birisi takıam uym sağlayamaz. Geçen yıl bir sezon boyunu mevkiinde oynayan futbolcuları neden yerinden oynatarak takımın kurgusu ile oynuyorsun. Defansa aldığı futbolcuyu forvet arkası oynatır ise olacağı buydu

babapiton
29.07.2009, 10:39
BenCe BuNLARIN HEPSİ BİRLEŞTİ vE SONUÇ ==>>>> Anderlecth 5-0 Sivasspor

ready
29.07.2009, 10:39
artık bi yerinize kına yakarsınız

skep06
29.07.2009, 10:46
Elindeki iyi adamları 3 kuruşa satıp amatörde bile oynamayacak kalitesiz adamları bedava diye alırsan olacağı buydu.Eğer transfer yapılmazsa işimiz çok zor. Mecnun başkan acilen işe el koymalı gidişat iyi değil.

ready
29.07.2009, 10:50
kendi takımında yedek kalan hatta formayı bile unutan adamları aldık

oz.can
29.07.2009, 10:54
Mecnun başkan son umudumuz sensin, kurtar bizi bu fillerden

sabanaydn
29.07.2009, 11:14
stoperde murat ve sedat varken 73 puna toplayan takımdık.Bu takımda yasim ya sedat ile uyum sağlayamıyor yada bu yasin işi bilmiyor.SİVASSPOR yenilebilir ama hiç kimse böyle bir maç izlemedi İnşaallah bir an önce sağlam transfer yapılır değil avrupa, ligde de hüsrana uğrarız.(Bunların biraz yüreği alınmış....)

ARCAN
29.07.2009, 11:14
Arkadaşlar,

FUtbolcular çok basit hatalar yaptılar, Petkoviç'te çok kötü günündeydi, defans uyumsuzdu, orta saha elamanı yok yani top tutup açığa, forvete ara pas çıkaracak adam yok.

Hazırlık maçlarında belliydi böyle olacağı ama bu farkı beklemiyordum en azından 3-1 falanhatta berabere biter diye düşünüyordum.

Bülent UYGUN'da yanlış değişiklikler ve hatalı taktik yapınca bu durum kaçınılmaz oldu.

Ş.Ligi 3. tur oynuyorsun tur atlasan bir ilk olacak ve 5 milyon euro alacaksın.
2-3 senedir ite kaka biraz şans ve inançla buralara kadar geldin. Ş.Ligi gibi bir fırsat gelmiş 2-3 tane iyi yabancı topçu al işi götür. Fakat olmadı ve olmazda.

İnşallah Sivas'taki maçta galip geliriz ülke puanına faydası olur. Eğer böyle giderse UEFA'da hayal olur. Bir an önce transfer ve uyum birleştirilip bütün Sivaslıların ve Türkiye'nin gözünde mevcut olan yer korunmalı.

Bundan sonra ligdeki şampiyonluk hedefleri olmaz ve gerçekleşmez, bir daha büyük takımları böyle yakalayamayız. Fakat ilk beşte oluruz gibime geliyor. İnşallah yanılıyorumdur.

Her zaman iyi günde kötü günde Sivas Sporun arkasında olmalıyız ve arkasındayız.

İnşallah bu kötü gidişatı atlatacağız.

stutgart58
29.07.2009, 11:15
dünkü maça göre değerlendrirsek bülent hocanın taktik hataları ama genel olarak değerlendidrsek yeni gelen oyuncuların uyum sağlayamaması...Arkadaşlar dünkü maçta ki en büyük hata şuydu..bülent hoca aklına gol atmayı koymuştu..o yüzden açık bir futbol oynamak istedi ama birz sabırlı olsaydı..ilk yarıyı defans ağırlıklı geçirip 0-0 geçirebilseydi zaten anderlecht ikinci yarı kendiliğinden defansı boşaltacaktı..ozaman kamanan ve agbetuyla işi bitirecektik ama bülent hoca yanlış tattik uyguladu...
Ayrıca 90 dakka boyunca kaleye tek bir şutumuz yok..hücum organzizasyonu yapacağımız zaman futbolcular birbirlerine bakıyor nasıl oyanayalım diye...
Ayrıca bizim oyuncuların hepsinde biryorgunluk vardı..demekki çok fazla yüklenmiş hoca..adamların ayakta yürüycek hali yoktu.....hatırlayın ligde sivasspor adım atmadık yer bırakmazdı o yüzden başarı gelmişti...
Şu artık kesin ki bu takıma adam akıllı 3 ane transfer şart..biri STOPPER,biri ÖNLİBERO,birde FORVET lazım...para kıyılması lazım...yoksa bu takım bu sene bırak ilk 5 i ilk 10 a giremez acı ama gerçek

ozer10
29.07.2009, 11:16
dev aynasında görmekle alakası yok dün oynanan oyunda bunu göstermio zaten namouchi ve omotoyossi transferlerinin yapılamayısı kötü oldu adam gibi adamlar almaa baslarız simdi inş.
yapılan transferlerin hepsi ileriye dönüktü bu sezonu düşünülerek yapılan transferlerin yapılmadıını düşünüorm transfer politikası kötü yapıldı inş. bu kötü gidiş fazla sürmez daha büük hayal kırıklıı yasamayız rövans macında en azından türkiye ye olan utancımızı üstümüzden atar ve alay konusu olmaktan çıkarız inş.
takımımız taraftarına daha çok ihtiyacı var takımıımızı sivasa geldiinde büyü cosguyla karsılayalım moral gerekli oyuncularımıza taraftar denen şey her zaman destek çıkmaktır takımına takımımızın geliş saatinide büyük bi karsılama yapalım diorum buna çok ihtiyacları var

vahapkeskek
29.07.2009, 11:21
Başarıda bizim başarışızlıkta. Takımla gurur duymaya ve desteklemeye devam edelim. Şampiyonlar liginde oynamak büyük bir başarıdır. Herşeyin sonu değil

cihoe
29.07.2009, 11:21
Yok arkadaslar benim morelim cok bozuk, boyle bisey olmaz ya.
simdik benim anlamadigim 2 senedir sivasspor acaip oynuyorlar, takim tamamen iyi kurulmus herkez birbiriyle alismis oynamayi temans iyi hersey iyi..
ne anlami var 6 futbolcuyu gondermek ya, onun yerinede 2 olü oyuncu geri almak bana cok ama cok sacma geliyor..

1 sene daha takim bir arada olsaydi bi bakardik nasil oynuyoruz championlar liginde..
ama malasef cok uzucu bi sivasspor var karsimizda bence

zaralı19
29.07.2009, 11:22
akşam ki maçta sahadakiler sanki uyuyorlardı giden oyuncuların yerini dolduramışlar defansa ve orta sahaya oyuncu alınması lazım

vahapkeskek
29.07.2009, 11:22
Yok arkadaslar benim morelim cok bozuk, boyle bisey olmaz ya.
simdik benim anlamadigim 2 senedir sivasspor acaip oynuyorlar, takim tamamen iyi kurulmus herkez birbiriyle alismis oynamayi temans iyi hersey iyi..
ne anlami var 6 futbolcuyu gondermek ya, onun yerinede 2 olü oyuncu geri almak bana cok ama cok sacma geliyor..

1 sene daha takim bir arada olsaydi bi bakardik nasil oynuyoruz championlar liginde..
ama malasef cok uzucu bi sivasspor var karsimizda bence

geçen seneki kadro intertotoda ne yaptı acaba haberiniz var mı?

vahapkeskek
29.07.2009, 11:23
akşam ki maçta sahadakiler sanki uyuyorlardı giden oyuncuların yerini dolduramışlar defansa ve orta sahaya oyuncu alınması lazım

Kimi alabiliriz önerin var mı?

vahapkeskek
29.07.2009, 11:25
kendi takımında yedek kalan hatta formayı bile unutan adamları aldık

Önceki transferlermiz nasıldı acaba hatırlıyor musun?

cesur sivas
29.07.2009, 11:30
ne olacak,, bulent hoca. hep suc benim diyor, takima hic birsey yapmiyor, giden oyuncularin yerlerini dolduramiyor, hep 2. lig takimlarindan oyuncu aliyor, ibrahim dagasan orta saha?? ersen martin kaleye sirti dönük, anderlechte gidiyon 5 yiyorsun, daha neler olacak INSALLAH 1. LIGDEN DUSMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stutgart58
29.07.2009, 11:33
yediğimiz golere bir bakın değil anderlecht bakasya takımı bile bizi dün yenebilrdi..o kadar amatörce hatalr yaptık ki..o sedat denen adamı hala ilk 11 de isityordu bazı arkadaşlar..alın görün işte.son golü bi izleyin...kalecleri degaj attı top sedatın üzerine geliyor adam yere çiviyle yapışmış gibi adeta robot gibi topa bakıyor halbuki kafaya çıkması gerekirken..yasine gelince..adamın sivasa gelmekten MUTSUZ olduğu herhalinden belli..2 aydır takımı takip ediyom yasinin yüzünde bir kerecik gülümseme görmedim adam hep somurtuyo ben nasıl fenerden geldim gibi bir hali var..yoksa yasin bu kadar kötü değildir..dün ömer üründül kendisi dedi...yasini hiç böyle görmedimdiye..sivasta mutsuzsan gelme kardeşim!!!.bize takımı için savaşan canını verenoyuncular lazım..senin gibi artistler değil.....!!!!!!!
mbemba gibi 2.ligden gelen adamlarla takım kurarsan olacağı buydu ne bekliyodukk..7-8 olmadığına şükr edelim..adamlar ikinci yarı fites küçültmese tariki fark gelicekti

cabuker
29.07.2009, 11:37
ne olacak,, bulent hoca. hep suc benim diyor, takima hic birsey yapmiyor, giden oyuncularin yerlerini dolduramiyor, hep 2. lig takimlarindan oyuncu aliyor, ibrahim dagasan orta saha?? ersen martin kaleye sirti dönük, anderlechte gidiyon 5 yiyorsun, daha neler olacak INSALLAH 1. LIGDEN DUSMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şu internet sitelerini spor sitelerini gezin ve yorumlarını okuyun sivas a bir sivaslı olarak destek vereceğinize takıma hocaya saymadığınız lafı bırakmadınız
bu takımı buraya siz mi getirdiniz bülent hoca mı?

daha dün amatör kümede oynarken ş. liginde mücade etmek için mücadele ediyorsunuz bunu görmezden gelip te başarısızlıkta takımınızın arkasından çekilmeyin spor sitelerindeki yorumlarda sivas a sivasspora ağır saldırılarolurken siz burda havanda su dövmeyin. gidin o sitelere sivası destekler taraftarının sivasın arkasında olduğunu hissettiren yorumlar yazın
kendinize gelni beyler
siz bu takımı destekliyorsunuz
elbette eleştirmek hakkımız ancak bu gün değil çünkü bu gün her kes sivas ın aleyhinde

Bu gün Gerçek taraftarın Sivasspora destek verme zamanıdır.

Kendinize Gelin

Türkçü
29.07.2009, 11:37
Giden Oyuncular,
Diallo-Tum-Balili-Bilica-Sylla-Mohammed Ali

Bilica'nin gitmesini veya cok cok ucuza fb'ye verilmesinin bir "diyetini ben verdim!" meselesi oldugu cok yazildi cizildi; konusmak bile istemiyorum artik.

Balili'yi cok beyeniyordum; cok da saygim var; Sivasli bir hemserim gozuyle goruyorum kendisini. Kalbimizde yeri herzaman olacak. Godnerilmesini hic mi hic anlamadim.

Tum olmasa gecen sene biz ikinciligide zor gorurduk; unutmadik sanmayin. Mehmet Yildiz ikinci yarida suskunluga cekildiginde. Balili yedek kulubesinde otutturuken; kim sirtladi bu takimin gollerini. TUM! Niye gonderildi bilen var mi?

Diger oyuncular hakkinda tek tek yazmiyacagim; diyeceklerimi kisaca yazmak isterim; butun hemserilerim okusun.

Ben Karaman alindiginda videosunu izledim bircok yigido gibi. Super bir trasfer dedik. Ama transfer karnesi hic iyi degildi. Demek istedigim su; Karaman hic iki sene ust uste bir takimda oynamamisti. Neyse geldi Sivas'a; Gs macinda costu; hatirlayalim kupa maci ve lig maci. Dedik bu dadam gidici. Zaten trasfer karneside oyle gosteriyor.

Gel gelelim bugun. Karaman takimda. Hayret edilecek bir durum!

FB ye verilen diyet karsiligi alinan; Yasinin durumunu dun gorduk. Acik soyliyorum; futbolu biraksin veya hemen gonderilsin; cok canimiz yanar. Kesinlikle yaptiklariyla futbolun hicbir alakasi yoktu.

Ozet: Bir miktarda olsa alinan milyon Eurolarla hicbir trasfer yapmazsak; oyle azimiz acik beklersek; daha cok bu taraftar uzulur.

Baak arkadas; otobus biletinden cep tlf mesajlarindan para alarak Sivas Sehrinin gururu bir takim bir anadiolu efsanesi kurdunuz. Birakin oyle kalsin bizi milletle dalgagecirtmeye hakkiniz yok. Rezil etmeyin bizi!!

Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Adanalı bir Sivassporlu olarak dediklerine imzamı atarım ama Yasin konusunda erken konuşmamak gerek. Yasin iyi oyuncularla iyi oynayan ama önder kişiliği olmayan bir oyuncu. Ondan önderlik beklemek şu aşamada hayal kırıklığı yaratır.

stutgart58
29.07.2009, 11:39
dev aynasında görmekle alakası yok dün oynanan oyunda bunu göstermio zaten namouchi ve omotoyossi transferlerinin yapılamayısı kötü oldu adam gibi adamlar almaa baslarız simdi inş.
yapılan transferlerin hepsi ileriye dönüktü bu sezonu düşünülerek yapılan transferlerin yapılmadıını düşünüorm transfer politikası kötü yapıldı inş. bu kötü gidiş fazla sürmez daha büük hayal kırıklıı yasamayız rövans macında en azından türkiye ye olan utancımızı üstümüzden atar ve alay konusu olmaktan çıkarız inş.
takımımız taraftarına daha çok ihtiyacı var takımıımızı sivasa geldiinde büyü cosguyla karsılayalım moral gerekli oyuncularımıza taraftar denen şey her zaman destek çıkmaktır takımına takımımızın geliş saatinide büyük bi karsılama yapalım diorum buna çok ihtiyacları var

namouchi ve omotyossi olsa yine böle sonuç olurdu çünkü bizim problemimiz deansta..defans böle amatörce hatalar yaparsa messi gelse yine kuratamaz

badboysefaa
29.07.2009, 11:39
uzun uzadıya yazmaya gerek yok tek bir sebebi var yanlış transfer politikası bu sene alınan adamlarla ancak düşme hattında mücadele verilir

Countach
29.07.2009, 11:56
bu takım kume duser bole gıerdse

stutgart58
29.07.2009, 11:57
uzun uzadıya yazmaya gerek yok tek bir sebebi var yanlış transfer politikası bu sene alınan adamlarla ancak düşme hattında mücadele verilir

o kadar da değil be abratma..sizede vurun dedik öldürünüz be.yazklar olsun bu takıma sahip çıkmayan zihniyetin

Ezgi
29.07.2009, 12:09
Kötü gidişin sebebi tamamen yapılan transferlerdir."transferler henüz takıma uyum sağlayamadi","rakip tecrübeliydi"gibi cümlelerin arkasına kimse sığınmasın.Bülent Uygun da kendini kandırmasın.gelenler gidenleri daha çok aratacak..

gül5858
29.07.2009, 12:21
Kötü gidişi bir tek sebebe bağlamak yanlış. Hemen hemen hepsi takımdan ayrılan oyuncularımız dersiniz. yeni bir sezon yorgunluğumu dersiniz kordine eksikliğimi dersiniz ve yenmek için kaleyi savunmasız bırakmakmı dersiniz devanstaki açığımızmı dersiniz orta sahamı dersiniz savunmamı dersiniz ve yenmek azmiyle heyecanla yenilmemizmi dersiniz. Deveye sormuşlar neren eğri deve demişki nerem doğruki aynen öyle oldu.

Bu demek değilki herşey bitti hayır biz yeni bir yola çıktık.
Sivas spor için bir ilkti bu, Fortis Türkiye kupası ve bu imkansızlıklarla bu yollara çıkmak buyük bir cesaret ve onur zaten biz sizlerle gurur duyuyoruz hem severiz hemde tabiki eleştiririz kendimizi doğru olanda bu kendimize başkasının gözüyle bakmak.
Sivas spor taraftarı olarak orda olmanız bile bizi mutlu etti ve umutlarımız Sivasta oynanacak maça kaldı.

Ayşegül
29.07.2009, 12:22
benim anlamadığım biz bile gidenlerin yerinin doldurulabileceğinden endişe ederken Bülen Uygun nasıl bu kadar vurdumduymaz ve rahat bi şekilde bu oyuncuları apar topar takımdan uzaklaştırdı...birde teknik direktörsün nasıl bu kadar amatörce davranışlarda bulunursun...en cok kahreden beni rakip takımlarım 5İVA5 olarak dalga geçmeleri artık bundan sonra böyle yazacaklar...ve her okuduğumuzda kahrolucaz

stutgart58
29.07.2009, 12:34
benim anlamadığım biz bile gidenlerin yerinin doldurulabileceğinden endişe ederken Bülen Uygun nasıl bu kadar vurdumduymaz ve rahat bi şekilde bu oyuncuları apar topar takımdan uzaklaştırdı...birde teknik direktörsün nasıl bu kadar amatörce davranışlarda bulunursun...en cok kahreden beni rakip takımlarım 5İVA5 olarak dalga geçmeleri artık bundan sonra böyle yazacaklar...ve her okuduğumuzda kahrolucaz

yapmayın arkadaşlar..o TUM dediğiniz adamı bursa dan ilk aldığımızda herkesbu ne biçim transfer demişti..eleştrimişti..ve adam ilk yarı doru dürst bişiy yapamadı ama daha sonra bülent hoca bunu takıma adapte tti..yerini değiştirdi..TUM ikinci yarı açıldı....dolayısıyla bu alınan yeni oyuncuların da hemen hepsinin bir anda süper oynamasıı bekleyemeyiz...ama biraz zaman geçtikten sonra ozaman aynı performans devam ederse ozman eleştrimeye hakkınız var

FurkaN
29.07.2009, 12:35
Ortada kötü bir gidiş yoktur. Sadece kötü bir başlangıç var. Biz taraftar olarak buna hazırlıksız yakalandık ve tepkimiz sert oldu. Biraz sakin olmakta fayda var. Karşımızdaki takım her ne kadar o torbanın en güçsüzü olarak gözüksede Avrupa geleneği olan ve her yıl bu kupalarda mücadele eden bir takım. Ya biz!!! Geçen yıl İnter-Toto ve bu yıl Şampiyonlar Ligi elemeleri.. Bu sıçramam biizim için erken oldu denilebilir. Belki bu sözlerim tepki çekecek ama öyle.. Bizim Avrupa tecrübesi kazanmamız gerek. Ligimizde her yıl Avrupa'da mücadele eden takımların bırakın Anderlecht'i daha vasat takımlara elenip yenilmelerine tanık oluyoruz. Bunun en son örneği Gs-Tobol maçıdır.. Bu nedenle insafsızca eleştirmeyelim kötü gidiş yoktur henüz sadece başlangıç kötü oldu.

avsarli58
29.07.2009, 12:36
sölicek tek bişey var
fener e pilot takım gorevı yaparsan
kumeye dusmende yakındır.
Bilica nın ılk gunden berı ıyı cıkarsa fener ın alacagı bellıydı.

Ayşegül
29.07.2009, 12:43
ya arkadaşlar sizde söylüyosunuz bir takımın oturması kolay değil...madem adapte etmişsin bu futbolcuları ne diye riske atıyorsun herşeyi...ya bari bu sene yapsaydı şampiyonlar ligine katılıyosun sen senin futbolcu deneme gibi bi luxsun olamaz bu maçlarda

MeXeS58
29.07.2009, 12:57
GONDERILEN OYUNCULARIN YERINE ONLARDAN DAHA İİ OYUNCU DIYE ALDIKLARIMIZ GIDENLERIN YERLERINI DOLDURAMAMASI EN BUYUK ETKEN ACILEN ORTA SAHA VE DEFANSA TAKVIYE SART

sevenser58
29.07.2009, 12:57
gerçekten anlamak imkansız ş.ligi şansı yakalamışsın elindeki iskeleti bozmuşsun.ben anlayamıyorum bunlar ne yapmak istedi.

astaravisa
29.07.2009, 13:03
para kazanmak istedi.............

ekecikli
29.07.2009, 13:05
ya arkadaslar sizlere sunu sormak istiyorum biride bana ciksin bunu acklasin ne olur
ALLAH ASKINA FENERDEN ALINAN YASINMIDIR NE KAZMA BUNU NE ICIN ALINDI BUNU OGRENMEK ISTIYORUM HA FENERE SIRIN GOZUKMEK ICINSE BIR SOYLUYECEK SOZ BULAMIYORUM BU NASIL BIR SIVASTI TUM SIVASSPORU DESTEKLEYEN HERKESI KAHRETTI BIRDE BULENT HOCA YENILGIDEN SONRA CIKIP BUTUN SUC BENIMDIYE ACIKLAMA YAPIYOR BU SIVASSPOR DENEME TAHTASIMI HOCA KENDINE GEL HANI SENIN ALINMASI GEREKEN OYUNCULAR NEREDELER

Türkçü
29.07.2009, 13:17
Takıma bir sağlam savunma, bir de önder olabilecek orta saha oyuncusu gerek.

apache22
29.07.2009, 13:18
kötü gidişin sebebi belli işte gidişin sebepleri
bilica=yasin
diallo=mbemba
balili=agbetu
tum=ersen martin
sylla=uğur kavuk ve şampiyonlar ligine ilk defa katılma şansı yakalamışken süper ligin 10 takımından daha kötü transferler yapmamız..

apache22
29.07.2009, 13:20
acilen orta sahaya top yapabilecek bir futbolcu,bir ön libero,forvete koşan yıpratan bir isim,bide tecrübeli stoper..galatasaraydan emre aşık bile istenebilir

MeXeS58
29.07.2009, 13:24
ON LIBERO SART YOKSA ORTA SIRALARA MAHKUM OLURUZ TAKIM DUZELIR AMA BIZI SAMPIYONLUGA HEDEFIMIZE ULASTIRMAZ BU KADRO

bhdr5858
29.07.2009, 13:24
başta şunu söyleyeyim çok güzel bir konu açmışsın anket olarak sivassporun bu gidişatında giden oyuncular gelen oyunlardan daha kapasitelilerdi.Daha iyi oyunculardı.Şimdiki takımda böyle bir şey yok.

GurbetciYigidom
29.07.2009, 13:28
bence en büyük hata Bülent hocamizin yanlış transfer politak sı vede taktik hatasıydı.gecen seneki sivasspor ile dünkü sivasspor arasinda daglar kadar fark vardi sanki dün amatör br kulüp gibi oyun sergilediler. hele orta saha diye bir sey yoktu. ence bu takima cok acil 2 tane güclü orta saha oyuncu alinmasi sart. bu takima takviye yapilmazsa eger avrupa ligine katilmamiz bile imkansiz.

TRAPER
29.07.2009, 13:46
tek bir neden var oda bülent uygunun futbol dan anlamıyor olmasıı

SempaticH
29.07.2009, 14:02
gidenler gitti tamam yerine daha iyisi alınması gerekmezmiydi olacağı bu işte bir gol pozisyonun bile yok allah yardımcımız olsun

Metal Gear
29.07.2009, 14:07
Ben söylüyorum.Bo kadro yine ligde iş yapacaktır..
Ancak,Devler Ligi çok farklı,tecrübe işi..Bu da rakibimizde fazlasıyla vardı.bizimkilerin ayakları dolandı resmen.Zaten Şampiyonlar Liginde genelde sürpriz olmaz..Sebebi belli.tecrübe işi..

ÇATAYAZBUZGIŞ
29.07.2009, 14:18
musa onur yasin martin bu dörtlüden kessinlikle çok iyi bir mezdeke grubu olur ....

kötü gidişin sebebi yeteneksiz, gerçekte futbolcu olmayan bu adamların takıma alınmasıdır.

BİLİCA neden iyi oyuncuydu.? tek sebebi adam azimliydi , terinin son damlasına kadar oynuyordu, KELLESİNİ yerdeyken kramponun altına koyuyordu yerdeki topa yere düşmüşken ölümüne kellesini koyuyordu. Bilica hakiki bir delikanlı idi...

Bize BİLİCA gibi yürekli adamlar lazım....yoksa musa onur yasin martin gibi eline inne batsa kurşun yediğini sanan çiko çocukları değil.....

sivaslı gökhan
29.07.2009, 14:28
kötü gidişin sebeplerii ;

elimizdeki değerli oyuncuların verilmesi.
yapılan transferlerin saçma sapan olması.:mad:

ÇATAYAZBUZGIŞ
29.07.2009, 15:08
Kötü gidisin sebebi ONUR MUSA YASİN MARTİN İ BU TAKIM da oynatanlardır.

Balili iyiydi , çünki hırslıydı sinirliydi
Bilica tarife gerek yok kelleyi koyuyordu maçlarda.
Silla sinirinden kırmız ı kartlar görüyordu...

sen tut böyle hırslıları yolla onun yerine ruhsuz onuru musayı meydan heykeli martini ruhsuz sinirsiz yasini al....

aldığın futbolcu hırslı olacak iyi kötü herkeste biraz teknik var...

Messi niye iyi futbolcu hırslı da ondan, hırsı biten futbolcunun pili de bitmiş demektir ... izlerseniz aynen öyle...hırs ta doğuştan olan birşeydir sonradan kazanılmaz yani futbolcu biraz sinirli OLACAK...

kangal06
29.07.2009, 15:14
3 ön libero oynarsan tabi top tutamazsın bi de güya defansif anlayışla sahadaydık bari maçın başından itibaren risk alıp hücum oynasaydık belki gol atardık, 5 den fazlasını da biz yesek adamlar atmazdı zaten.. bülent hoca geçen sezonların taktiksel anlayışı olmasa sivasspor markası da oluşmazdı oturtmaya çalıştığın düzeni anlamış değilim.. umarım bi bildiğin vardır

kangal06
29.07.2009, 15:15
bi de yasin i çok beğendim divriğispor a gönderelim hemen :D:D

efsane5858
29.07.2009, 15:18
tabiiki gidenlerin yerinin doldurulamamasi

sivasli215
29.07.2009, 15:20
hepsi diye bir şık da ekle istersen

çünkü seçeneklerin tamamı dünkü farklı mağlubiyeti bize getirdi :mad::mad::mad:

bekçi
29.07.2009, 15:22
defans arkadaşlar görünen köy klavuz istemez diallooooooooo sillaaaaaaaaaaaaaaaaaa satılmamalıydııııııııııııııı

cabuker
29.07.2009, 15:26
defans arkadaşlar görünen köy klavuz istemez diallooooooooo sillaaaaaaaaaaaaaaaaaa satılmamalıydııııııııııııııı

diallo sylla
hangi mevkide oynadılar ?
geçen sene kaç maç oynadılar?
diallo ağırlıklı olarak yedekti kardeşim sylla da öyle sylla asıl mevkii ön libero
ibrahim form tutunca sylla yedek kaldı abdurrahman formunu kaybedince sağ açık ve sağ bek oynadı ara sıra? bahsettiğiniz insanlar takımın kemik kadrosundan değiller kemik kadrodan giden bir bilica bir de tum
yerine gelenler bir yasin bir de erman ikisi de canavar gibi topçu sadece takıma alışmaları lazım bu kadar

mucahitbaba58
29.07.2009, 16:15
bilicayi niye satti yaaa bi soran yokmu bu hocaya sampiyonlar lgine oynayan bir takima daha hangi iyi oyuncuyu getirecek herve tum neden gitti allahim dusundukce sinir oluyom getirdikleri oyuncularin hic biri bi ise yaramaz
saolsun aziz yioldirim cakti kazigi bu sene ikinci lige dusecek bu takim gorecegiz :mad:

HEMŞO
29.07.2009, 16:45
BÖYLE BECERİKSİZ BİR TAKIM GÖRMEDİM BEN HİÇ AVRUPA GÖRMEMİŞ OLABİLİRİZ AMA YA TAKIMDA RUH YOKTU KALEYE GİDEMEDİK VE DE DEFANS YOKTU ANDERLECT ÇOK İYİ BİR TAKIM DEĞİLKİ BİZ ONLARI ÇOK İYİ YAPTIK ESKİ OYUNCULARI MUMLA ARARIZ BİZ BU YASİNLE MBAMBE, ERSEN LE OLACAK İŞ DEĞİL AVRUPAYI BOŞVERİP HEMEN TAKVİYE YAPMAMIZ LAZIM LİGE ODAKLANMAMIZ LAZIM YOKSA BU OYUNLA LİGDEN DÜŞERİZ.İLK MAÇ TRABZONLA TRABZONDA BİZE 5 ATAR 2.MAÇTA FENERLE ONLARDA 5 ATAR 5 YİYE YİYE OYNARIZ DAHA BİR ŞEY DEMEK İSTEMİYORUM HERKESE SELAMLAR

avsarli58
29.07.2009, 17:40
diallo sylla
hangi mevkide oynadılar ?
geçen sene kaç maç oynadılar?
diallo ağırlıklı olarak yedekti kardeşim sylla da öyle sylla asıl mevkii ön libero
ibrahim form tutunca sylla yedek kaldı abdurrahman formunu kaybedince sağ açık ve sağ bek oynadı ara sıra? bahsettiğiniz insanlar takımın kemik kadrosundan değiller kemik kadrodan giden bir bilica bir de tum
yerine gelenler bir yasin bir de erman ikisi de canavar gibi topçu sadece takıma alışmaları lazım bu kadar

yasinmi canavar
kardes canavar görmemişin
fenerlimisin yksa ???

yorumyapıyombenya
29.07.2009, 17:47
TEk şuçlu Bülent UYGUN gidenlere bakıyorum birde gelenlere Gecen yıl elde ettiğimiz paralara bakıyorum birde o paralar ile alınan oyunculara hiç birinde bir denge yok nasıl iştir bu ? anlayan varsa rica ediyorum anlatsın bana

sedat yildiz
29.07.2009, 17:52
pres yapmadan oynama kaleciler hatali sahadisi heyet hakem tarafli tutumu

vahapkeskek
29.07.2009, 18:46
TEk şuçlu Bülent UYGUN gidenlere bakıyorum birde gelenlere Gecen yıl elde ettiğimiz paralara bakıyorum birde o paralar ile alınan oyunculara hiç birinde bir denge yok nasıl iştir bu ? anlayan varsa rica ediyorum anlatsın bana

Takımın bütçesi fenerbahçeli guizanın ederi kadar. Bu para ile olabilecek şey küme düşmemeye oynamaktır. Ancak dünkü maç şampiyonlar ligi ön eleme maçıydı. Arada ki fark budur.

Yigido5458
29.07.2009, 18:50
Diallo-Tum-Balili-Bilica-Sylla-Mohammed Ali

Bilica elde tutulamazdı zaten onu geçelimde diğerleri gönderilmemesi gerekirdi her ne kadar paldır küldür bi kadro olsada o oyuncular Sivası 2. yapmıştı o oyuncuların arasına bir kaç nokta transfer yapılsaydı şu daryo moreno ve omotoyossi alınsaydı bide şu mehmet yıldız la sezerin sakatlıkları olmasaydı o takımı orda çok rahat yenerdik turuda orda atlardık mehmet yıldız ı çok eleştiriyoduk ama onun gibi ağırlığını koyacak bi forvet şart bu takıma maçta da anlaşılmıştır herhalde hiç pozisyonumuz olmadı.

DIALLO
29.07.2009, 18:52
Giden Oyuncular:

Bilica - Diallo - Tum - Sylla - Balili

Yerlerine Gelen Oyuncular:

YASİN:Bilica'nın yerine geldi ama uyum sorunu üst düzeyde çok hatalar yaptı savunmada Bilica'nın yerini zor doldurur.
M'BEMBA:Diallo'nun yerine geldi genç denebillir ama Diallo da gençti yeni geldiği zaman daha da iyi oynuyordu boşuna gönderdiler Diallo'yu.Yine M'bemba'nın da uyum sorunu üst seviyede.Hiç alışık olmadığı mevkiide(ön libero) oynuyor stoper oynaması sivasspor için daha iyi olur.Diallo'nun yerini zor doldurur.
ERSEN:Tum'un yerine geldi daha henüz hazır değil ama yine Ersen de böyle devam ederse Tum'un yerini zor doldurur.
CİHAN:Bence iyi bir oyuncu esas mevkiisi forvet arkası ama ön libero'da oynayabiliyor.Çok mücadeleci bir oyuncu.Yine de Sylla bir adım daha önde Cihan'dan.
AGBETU:O da Balili'nin yerine alındı.Çok süratli ama takıma daha alışamamış dünkü maçta oynamadı ama hazırlık maçlarında hazır bir görüntü çizmedi zamana ihtiyacı var.Ama Balili tartışmasız daha iyi bir oyuncuydu.

nntvaq
29.07.2009, 19:28
ulan hala yasin oynuyo ya.ag yasin bu takımın pafında bile oynayamaz.bülent baba dedik bağrımıza bastık,bu da fatih terime özenmeye başladı.ben yapıyosam doğrudur mantığı.fatih terim her mallığına rağmen ibrahim üzülmezi oyntıyor,bülent uygunda taktı kafayı yasine.bence dünkü maçın tüm sorumlusu yasin çakmak.diğerleri ii niyetli olabilir ama yasininki tamamen yeteneksizlik.yok aabi adamda futbolcu kumaşı yooooooook

alperen2009
29.07.2009, 19:30
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.

BENI UZENDE ENCOK,ANLAMAKTA ZORLANDIGIM,BLICA GIBI TURKIYENIN VE HATTA AVRUPANIN EN IYI STPOERININ FENERBAHCEYE VERILMESI,VE DIGERLERI HERVE TUM VE SILLA, HEM SAMPIYONLAR LIGINDE OYNACAGIZ DIYORUZ HEMDE ELIMIZDEKILERI SATIYORUZ BU NASIL BIR MANTIK,BILICA GIBI BIR FOTBOLCU NASIL VE HANGI MANTIKLA VERILIYOR,YERINE ALDIKLARI YASIN DIYE ARAKDAS DAHA DUNKI COCUK YAANI O ARKADAS INANIN SIVASIN BASINI COK YAKAR,BEN ONU FENERBAHCEDEN TANIYORUM,ZATEN IYI BIRISI OLSA FENER ONU KOLAY KOLAY VERMEZ,YAZIK COK YAZIK, BILICAYI COOOOK ARAYACAGIZ

AZIZ YILDIRIMA HELAL OLSUN KARDES KULUP DIYEREK BIZE IYI CALIM ATTI HEMDE NE CALIM

alperen2009
29.07.2009, 19:53
SAYIN KARDES KULUP AZIZ YILDIRIM!!!!
KOTU GIDISIN SEBEBI NIYEMI
BILICA GIBI AVRUPANIN EN IYI SOPERINI ELIMIZDEN CALDI HEMDE BELES FIYATA BIZIM AVRUPADA OYNAYACAGIMIZI BILEREK ISTE BOYLE ANADOLU KULUPLERINI BITIRIYORLAR BIR KAC FOTBOLCUSU ONE CIKINCA ILERDE BASIMIZA BELA OLMASIN DIYE O KULUPLERI BITIRIYORLAR BU KADAR BASIT YAANI
ARKASDASLAR
BILICA GIBI TURKIYENIN VE AVRUPANIN EN IYI STOPERININ YERININ DOLDURULAMAMASI AYRICA SILLA VE HERVE TUM YAANI BENIM AKLIM ALMIYOR INANIN TAM TAKIM OTURMUSKEN,BILICAYI SATIORUZ KAC PARAYA SOYLENTILERE GORE 2,BUCUK MILYON EROYA VE ARTI YASIN CAKMAK, INANIN PARASI BIR TARAFA AKIL MANTIK ALMIYOR NEDEN BLICA FENERE VERILDI YANI AZIZ YILDIRIMIN RICASINI KIRMAMAK ICINMI BUNU YAPTIK YOKSA FENERBACE KARDES KULUP OLDUGU ICINMI GORDUK BIZE VERDIKLERI FOTBOLCUYU BEN YASIN CAKMAGI GECEN YILDAN TANIYORUM SAMPIYONLAR LIGINDE LIGINDE LUGANONUN YOKLUGUNDA FENERIN BASINI YAKTI OLMADIK HATALAR YAPAN BIR FUTBOLCU, SIVASSPOR SAMPIYONLAR LIGINDE OYNAYACAGI HALDE, SAYIN BULENT ABIM ONUN GIBI DAHA IYILERINI BULACAGIZ DEDI,ARKADASLAR KENDIMIZI KANDIRMAYALIM LUTFEN,EGER BLICA BIR YIL DAHA SIVASTA KALAYDI ONUMUZDEKI YIL EN AZ 20 MILYON EROYDU YAANI PARASI BIR TARAFA SIVASA COK BUYUK HIZMETLER VEREN ALDIGI PRANIN HAKKINI VEREN BIR INSANDI DIGERLERIDE OYLEYDI,GORECEKSINIZ FENERBACE ONU 5 KATI FIYATA SATAR,
YAZIK COK YAZIK BLICAYI COOOK ARAYACAGIZ

kiNgSiZe58
29.07.2009, 20:11
hepsi suclu......................... ..

giants
29.07.2009, 20:15
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.

Kötü gidis demeden ziyade takimda kimyanin bozulmasi ve toparlanamamasinin sebebi diyecegim. Ben cevap istediginiz seceneklerden Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması secenegini secsemde bu secenek kendi icinde bir cok yetersizligi barindiriyor.
1.Yanlis ve yetersiz transferlerin oldugunu ve gidenlerin yerinin doldurulmadigini
2.Transfer calismasi yürüten grubun olumlu bir calisma yürütmedigi.
3.Teknik heyetin Takimdan gönderilmesi gerekenler isimlerde yanlis davrandigi.
4.Yönetimin son karar merci oldugunu düsünerek olumsuzluklarin tümüne ortak oldugu gercegi.
5.Iskelet yapi elimizde yapilan takviyelerle iyi bir takim olacagiz aciklamasi Teknik yönetim tarafindan söylendi. Buna ragmen Takimi hazilamakda ve etkili Futbol oynatmakda yetersiz kalindi.
6.Futbolcularin kendini gelistirme,yardimlasmayi esas alan etkili futbol oynamadaki isteksizligi.
7.Yönetimin Külübün cikarlari diyerek genel camiamizin cikarina olmayan futbolculari acelece sattigi gercegi.
8.Yönetimin Etkili takviyeler yapmada gönülsüz ve isteksiz oldugu.
9.Teknik heyetin etkili takviyedeki yeteneksizligi.

Sonuc olarak bu secenek kendi icerisinde aslinda bir cok cevabida barindiriyor.
Umarim artik bütün bu olumsuzluklardan bir ders cikarilir ve aksayan yanlarin giderilmesi noktasinda cözüm üretme gayretinde olan bir Teknik heyet onun tüm ihtiyaclarina cevap olan bir Yönetim Isini iyi yapan bir Transfer komitesi görürüz.

alperen2009
29.07.2009, 20:37
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.

Beni en cok uzende FABIO BLICA gibi avrupanin en iyi STOPERININ yok fiyatina KARDES KULUP FENERE verilmesi yerine aldigimiz YASIN CAKMAK, bu sene basimizi cok yakacaga benziyor arkadaslar cunki FENER kolay kolay iyi futbolcusunu kimseye vermez YAZIK COK YAZIK
hem avrupada oynayacagiz hemde en iyi futbolcularimizi sattik NEDEN!!!!!!!!!!!!!!

superglam
29.07.2009, 20:44
Erman kılıcın yerine herve tum ve syllayı veriyosan o adamın aklınla şüphe ederim ben...

mrkz_abi
29.07.2009, 21:01
BÜLENT UYGUN NE ZAMAN MENEJERLİKLE HOCALIĞI AYIRIRSA O ZAMAN BİŞEYLER OLACAKTIR HERALDE DÜN MAÇDA EN ÇOK ZORUMA GİDEN ADAMLAR TOP ÇEVİRİYOR TRİBÜNLER OLEY ÇEKİYOR VEDE 5. GOL

subasi29
29.07.2009, 21:10
bunun sebebi;gelenlerin gidenleri aratmasidir.ortada bir sorun yok ! cok sorun var...

57 Mehmet
29.07.2009, 21:19
Gelen oyuncular haYAL kirikligi,gecen sezon sahada savasan futbolcular vardi simdi ise gezen futbolcular,ersen martin ve yasin cakmak bu takima hic yakismiyor cünkü onlarda hirs ve inanc yok.atalarimiz bosuna dememisler gelen gideni aratir diye.hoca gerekirse paf takimdan oyuncu oynatsin ama onlari oynatmasin,bari genclerimiz savasmasini bilir yenilse bile bunlar gibi ezilmezler

esentepeli58
29.07.2009, 21:22
oynayan kazanır olay bitmiştir:mad:

MOS-BY-58
29.07.2009, 21:57
bizim takim gecen sene de cok aman aman top oynamiyordu ama en azindan defans yapmasini biliyordu. bir anda taslarin yerinden oynamasi, yani bazi esas oyuncularin gitmesi cok kötüoldu. alinmak istenen oyuncularin da alinamamasi hem fiyasko oldu, hem de gidenlerin yeri dolmadi. benim anlamadigim adam almadan neden faydali oyuncular gönderildi????? bu kadar yanlis bir transfer politikasi olur mu?
giden yabancilar bilica, sylla, tum, diallo, balili. bilica'yi tutamamayi anlayisla karsiliyorum ama ya digerleri!?!?!? gecen sene en verimsizi baliliydi. peki gelenlerden hangisi balili'den daha kaliteli!?!?!? hele tum'un gönderildigini duyunca icim CIZZZZZZZ etti ya.
diallo'yu ne yasin'e ne de mbemba'ya degisirim. adam hep hazirdi, futbolu da biliyordu.
sylla cok dinamik ve faydali bir futbolcuydu.

gecen seneki takim olsa belki yine 5 yerdi ama bir seyden eminim, o da dünki takim gibi sahada ne yaptigini bilmez, caresiz ve acinacak duruma düemezdi.


bu sene bu takim türkiye'de ilk 10'a girsin, öpüp basima koyarim.

insallah futboldan zerre kadar anlamiyordurum ve yanilirim (!) :-(

cihoe
29.07.2009, 23:34
geçen seneki kadro intertotoda ne yaptı acaba haberiniz var mı?

tabiki var,
sen demek istiyorsunki gecen sezonon kadroyla:"

heereveena karsi 5 yemezdik
psve karsi 3 yemezdik
anderlechte karsi 5 yemezdik bence
lutfen gec bunlari arkadas..
sivas bu kadroyla biraz zor bisey yapar..
ama destegim sonsuz sivassa

sonkral58
29.07.2009, 23:57
ver bilicayı al yasini ver baliliyi al erseni ne güzel mantık hati forvet neyse idare eder ya desanf
bu sene işimiz cok cok zor

SaToo
30.07.2009, 00:08
Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları takımı olumsuz etkiledi en azından takımı bilen oyuncular ne zaman ne yapacağını bilen oyuncular ve avrupa kupalarında olmamalarıda çok kötü oldu umarım biran önce sakatlıkları düzelir ve takımdaki yerlerini alırlar.
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması takımı en çok etkileyen etkendir ve böyle bir zamanda takımı sırtlayan oyuncuları göndermen çok büyük bir hata oldu ve bu oyuncuların yeri doldurulmazsada SİVASSPOR,U malesef üzülerek söylüyorum kötü günler bekleyecektir..
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması bu durumu doğal karşılıyorum kemik kadrodan bir kaç iskelet koptu ve yenileri geldi zamanla daha iyi olucaklarına inanıyorum umarımda öyle olur..
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı dün oynanan maçta ligde oynadığı gibi oynasaydı yeni sistemle oynamasayı sonuc daha iyi olurdu en azından yenilse bile oynadıda yenildi derdik ve böyle üzücü bir skor olmazdı ve biraz daha avantajlı olurduk olan oldu bir kere bundan sonraki maçlara daha iyi çalışmak gerekli futbolcular hatalarını görmeleri ve ona göre nerde eksiği nerde hatası olduğunu görmesi ve o eksikliğini gidermesi gereklidir eğer gidermiyorsada gidermek için uğraşmıyorsada öyle bir oyuncu SİVASSPOR CAMİYASI,NA YAKIŞMAZ..
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği evet asıl konu eksiklikler bazı spor sitelerinde sizlerde görmüşdürsünüz o kadar olumsuz mesajlar o kadar lafları görmek inanın ORDUSPORLU bir taraftar olarak beni çok üzdü ve öyle insanlara öyle futbol severlere ( y.z.k.l.r o.s.n ) daha ne denirki tamam o takımlar avrupada TÜRKİYE,yi güzel yerlere getiriyorlar çok güzel başarılar elde ediyorlar bazı takımlar ne kadar görünüşde iyi şeyler söylesede biliyorumki içlerinden neler geçiyordur SİVASSPOR,DA olupta onlarda olmayan çok şey var en basiti onlarda para var ama asla GURUR YOK....

SAYGILARIMLA

Not: Şehrinin takımına her zaman destek olacaksın köstek değil....

abdullah58
30.07.2009, 00:29
Bende ermani-birsey sanmistim
bülent hoca erman dedi baska birsey dememisti
ermana karsi 2 tane oyuncu verdik
hatta sylla son ana kadar gitmek istememisti
ermani gördük ne boy var ne bos var ya bülent hoca yaziktir ,günahtir tum gibi sylla gibi adami ermana karsilik nasil verirsin be
yani aytaci veya orhani versen neyse derim
yazik hocam yazik
sonrada diyorsunki hata benim maglubiyeti üzerine aliyorsun
peki ne olacak simdi 5-0
böyle defans olumu be bizim fabrikanin takimi bile bu golleri yemez
yasini zaten baska hic bir takim almazdi
bilicayi vererek
fenerbahceye olan diyet borcunuzuda ödemis oldunuz
bakalim bu yil ligde kalacakmiyiz
veya ilk 10 girecekmiyiz
hayirlisi allahtan
insallah düsmanlarimizi sevindirmeyiz

canımözsivaslım
30.07.2009, 01:50
yapmayın arkadaşlar..o TUM dediğiniz adamı bursa dan ilk aldığımızda herkesbu ne biçim transfer demişti..eleştrimişti..ve adam ilk yarı doru dürst bişiy yapamadı ama daha sonra bülent hoca bunu takıma adapte tti..yerini değiştirdi..TUM ikinci yarı açıldı....dolayısıyla bu alınan yeni oyuncuların da hemen hepsinin bir anda süper oynamasıı bekleyemeyiz...ama biraz zaman geçtikten sonra ozaman aynı performans devam ederse ozman eleştrimeye hakkınız var

takıma adapte olacaklar diye?anderlehten 5 mi yemesi gerekiyor bu nasıl anlayış ya?onlar adapte olana kadar kümeden düşmede sen..hayret bişey adamlar sanki ilk defa top oynuyolar maçta..sen 2.ligden getir adamı ş.liginde top oynat..sonra.bu benim hatam de..adapte olamadılarmı daha hollanda kampından beri..böyle bir fırsat zor geçer bidaha benim yiğidom böylemiydi en azından bir mücadele sergilerdi.zaman geçsin öylemi eleştirelim kümeden düşerken eleştirelim isterseb ersenle:yasinle:uğur la gitmez bu takım..allahım inşallah düzelir

Salim58
30.07.2009, 04:01
sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz

skynet
30.07.2009, 07:34
sakatlıklar eksiklikler tamam bunları anladıkta sahaya çıkan 11 futbolcudan güzel futbol ve mücadele bekliyoruz


Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!

Salim58
30.07.2009, 07:45
Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!

iyi günde herkes çoşuyor önemli olan kötü gündeki destek güzel desteklerin için ayrıca teşekkürler evet kaybettik iyi oynamadık keşke iyi oynayıp kaybetseydik ama malesef geriye dönemiyorsan ileriye bakacaksın inşallah düzelir tek temennimiz bu olmalı

vahapkeskek
30.07.2009, 07:49
SAYIN KARDES KULUP AZIZ YILDIRIM!!!!
KOTU GIDISIN SEBEBI NIYEMI
BILICA GIBI AVRUPANIN EN IYI SOPERINI ELIMIZDEN CALDI HEMDE BELES FIYATA BIZIM AVRUPADA OYNAYACAGIMIZI BILEREK ISTE BOYLE ANADOLU KULUPLERINI BITIRIYORLAR BIR KAC FOTBOLCUSU ONE CIKINCA ILERDE BASIMIZA BELA OLMASIN DIYE O KULUPLERI BITIRIYORLAR BU KADAR BASIT YAANI
ARKASDASLAR
BILICA GIBI TURKIYENIN VE AVRUPANIN EN IYI STOPERININ YERININ DOLDURULAMAMASI AYRICA SILLA VE HERVE TUM YAANI BENIM AKLIM ALMIYOR INANIN TAM TAKIM OTURMUSKEN,BILICAYI SATIORUZ KAC PARAYA SOYLENTILERE GORE 2,BUCUK MILYON EROYA VE ARTI YASIN CAKMAK, INANIN PARASI BIR TARAFA AKIL MANTIK ALMIYOR NEDEN BLICA FENERE VERILDI YANI AZIZ YILDIRIMIN RICASINI KIRMAMAK ICINMI BUNU YAPTIK YOKSA FENERBACE KARDES KULUP OLDUGU ICINMI GORDUK BIZE VERDIKLERI FOTBOLCUYU BEN YASIN CAKMAGI GECEN YILDAN TANIYORUM SAMPIYONLAR LIGINDE LIGINDE LUGANONUN YOKLUGUNDA FENERIN BASINI YAKTI OLMADIK HATALAR YAPAN BIR FUTBOLCU, SIVASSPOR SAMPIYONLAR LIGINDE OYNAYACAGI HALDE, SAYIN BULENT ABIM ONUN GIBI DAHA IYILERINI BULACAGIZ DEDI,ARKADASLAR KENDIMIZI KANDIRMAYALIM LUTFEN,EGER BLICA BIR YIL DAHA SIVASTA KALAYDI ONUMUZDEKI YIL EN AZ 20 MILYON EROYDU YAANI PARASI BIR TARAFA SIVASA COK BUYUK HIZMETLER VEREN ALDIGI PRANIN HAKKINI VEREN BIR INSANDI DIGERLERIDE OYLEYDI,GORECEKSINIZ FENERBACE ONU 5 KATI FIYATA SATAR,
YAZIK COK YAZIK BLICAYI COOOK ARAYACAGIZ

Bilica gelecek sene sözleşmesi bittiği için selbest kalacaktı 5 kuruş etmeyecekti.

vahapkeskek
30.07.2009, 07:57
tabiki var,
sen demek istiyorsunki gecen sezonon kadroyla:"

heereveena karsi 5 yemezdik
psve karsi 3 yemezdik
anderlechte karsi 5 yemezdik bence
lutfen gec bunlari arkadas..
sivas bu kadroyla biraz zor bisey yapar..
ama destegim sonsuz sivassa

Sivasspor takımı ilkleri yapan bir takım. Bu sebeple devamlı sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Hep eski daha iyiydi diyoruz. Yeni alınanlara şans dahi tanımak istemiyoruz. 5 değilde 1 yesek burdai maç 0-0 bitse çokmu mutlu olacağız. Demek istiyorum ki; Bu takım şampiyonlar ligi ön elemesinde oynuyorsa 5 değil 15 yesek dahi takımımıza futbolcumuza teknik heyete tek laf dahi söylemememiz lazım. Taraftarın yapacağı şeyler bellidir sadece ve sadece takıma destek vermek.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:03
Bende ermani-birsey sanmistim
bülent hoca erman dedi baska birsey dememisti
ermana karsi 2 tane oyuncu verdik
hatta sylla son ana kadar gitmek istememisti
ermani gördük ne boy var ne bos var ya bülent hoca yaziktir ,günahtir tum gibi sylla gibi adami ermana karsilik nasil verirsin be
yani aytaci veya orhani versen neyse derim
yazik hocam yazik
sonrada diyorsunki hata benim maglubiyeti üzerine aliyorsun
peki ne olacak simdi 5-0
böyle defans olumu be bizim fabrikanin takimi bile bu golleri yemez
yasini zaten baska hic bir takim almazdi
bilicayi vererek
fenerbahceye olan diyet borcunuzuda ödemis oldunuz
bakalim bu yil ligde kalacakmiyiz
veya ilk 10 girecekmiyiz
hayirlisi allahtan
insallah düsmanlarimizi sevindirmeyiz

Fenere olan borcumuzu ödedik. Kümden düştüğümüzde sana olan borcumuzu öderiz.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:06
takıma adapte olacaklar diye?anderlehten 5 mi yemesi gerekiyor bu nasıl anlayış ya?onlar adapte olana kadar kümeden düşmede sen..hayret bişey adamlar sanki ilk defa top oynuyolar maçta..sen 2.ligden getir adamı ş.liginde top oynat..sonra.bu benim hatam de..adapte olamadılarmı daha hollanda kampından beri..böyle bir fırsat zor geçer bidaha benim yiğidom böylemiydi en azından bir mücadele sergilerdi.zaman geçsin öylemi eleştirelim kümeden düşerken eleştirelim isterseb ersenle:yasinle:uğur la gitmez bu takım..allahım inşallah düzelir

Adaptasyon konusunda uzman olmalısın. Takıma büyük faydanız olur.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:12
Deliktasli kardesim; bugun bir daha dusundum ozellikl 5iva5 yazilari ve yorumlari gorunce.

Takima destek herzamn destek tabiki buna diyecegimiz yok olmazda. Bir arakar Cep tlf nu mesajlji atma isini oyle abartmistim ki; sivasli olmayan arkadaslarin tlf larini alip hocam 5858'e mesajimizi gonderelim bir destekde senden olsun beraber bsariya kosalim diye cok kisinin cep telfonundan mesaj attik. Ogrenmelik yaptigimiz surece Okulda sivasspora yardim diye maaslardan para verirdik. Saymakla bitmez. Sivas halki sivasspor dedin mi hersey durur. Hepimiz sivassporun daha iyi yerlerde gormek istedigimizden bu uzulmemiz. Cunku sivas takimi hakediyor bu seyicisiyle.

Ben sunu soylerim futboluclar; ve Bulent hocam rica ediyorum futbol oynamayi birakip gururumzula oynamayin. Takima yonetime hocaya destek sonsuz; bizim gururumuzla oynamadiklari surece!

Futbol sadece bir oyundur. Gurur meselesi yaparsak vay halimize. Şampiyonlar ligi kupasını almak çok mu önemli aldığımız zaman ne olacak bütün mesele bitecek mi. yok diğer senenin mücadelesi başlayacak 99 sene ardada şampiyonlar ligi şampiyonu olsan 100. sene gene mücadele edeceksin. Ortak nokta mücadeledir. Kazanmak sonradan gelir. Gelirsede öper başımıza koyarız.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:14
ulan hala yasin oynuyo ya.ag yasin bu takımın pafında bile oynayamaz.bülent baba dedik bağrımıza bastık,bu da fatih terime özenmeye başladı.ben yapıyosam doğrudur mantığı.fatih terim her mallığına rağmen ibrahim üzülmezi oyntıyor,bülent uygunda taktı kafayı yasine.bence dünkü maçın tüm sorumlusu yasin çakmak.diğerleri ii niyetli olabilir ama yasininki tamamen yeteneksizlik.yok aabi adamda futbolcu kumaşı yooooooook

çok çok haklısın yasin sivasspor formasıyla oynadığı son 12 maçında defansta hatalar yaptı. çok iyi gözlemlemişsin. Tebrikler.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:17
BÖYLE BECERİKSİZ BİR TAKIM GÖRMEDİM BEN HİÇ AVRUPA GÖRMEMİŞ OLABİLİRİZ AMA YA TAKIMDA RUH YOKTU KALEYE GİDEMEDİK VE DE DEFANS YOKTU ANDERLECT ÇOK İYİ BİR TAKIM DEĞİLKİ BİZ ONLARI ÇOK İYİ YAPTIK ESKİ OYUNCULARI MUMLA ARARIZ BİZ BU YASİNLE MBAMBE, ERSEN LE OLACAK İŞ DEĞİL AVRUPAYI BOŞVERİP HEMEN TAKVİYE YAPMAMIZ LAZIM LİGE ODAKLANMAMIZ LAZIM YOKSA BU OYUNLA LİGDEN DÜŞERİZ.İLK MAÇ TRABZONLA TRABZONDA BİZE 5 ATAR 2.MAÇTA FENERLE ONLARDA 5 ATAR 5 YİYE YİYE OYNARIZ DAHA BİR ŞEY DEMEK İSTEMİYORUM HERKESE SELAMLAR

anderlect kötü takım diyorsan helal olsun sana.

vahapkeskek
30.07.2009, 08:21
SAYIN KARDES KULUP AZIZ YILDIRIM!!!!
KOTU GIDISIN SEBEBI NIYEMI
BILICA GIBI AVRUPANIN EN IYI SOPERINI ELIMIZDEN CALDI HEMDE BELES FIYATA BIZIM AVRUPADA OYNAYACAGIMIZI BILEREK ISTE BOYLE ANADOLU KULUPLERINI BITIRIYORLAR BIR KAC FOTBOLCUSU ONE CIKINCA ILERDE BASIMIZA BELA OLMASIN DIYE O KULUPLERI BITIRIYORLAR BU KADAR BASIT YAANI
ARKASDASLAR
BILICA GIBI TURKIYENIN VE AVRUPANIN EN IYI STOPERININ YERININ DOLDURULAMAMASI AYRICA SILLA VE HERVE TUM YAANI BENIM AKLIM ALMIYOR INANIN TAM TAKIM OTURMUSKEN,BILICAYI SATIORUZ KAC PARAYA SOYLENTILERE GORE 2,BUCUK MILYON EROYA VE ARTI YASIN CAKMAK, INANIN PARASI BIR TARAFA AKIL MANTIK ALMIYOR NEDEN BLICA FENERE VERILDI YANI AZIZ YILDIRIMIN RICASINI KIRMAMAK ICINMI BUNU YAPTIK YOKSA FENERBACE KARDES KULUP OLDUGU ICINMI GORDUK BIZE VERDIKLERI FOTBOLCUYU BEN YASIN CAKMAGI GECEN YILDAN TANIYORUM SAMPIYONLAR LIGINDE LIGINDE LUGANONUN YOKLUGUNDA FENERIN BASINI YAKTI OLMADIK HATALAR YAPAN BIR FUTBOLCU, SIVASSPOR SAMPIYONLAR LIGINDE OYNAYACAGI HALDE, SAYIN BULENT ABIM ONUN GIBI DAHA IYILERINI BULACAGIZ DEDI,ARKADASLAR KENDIMIZI KANDIRMAYALIM LUTFEN,EGER BLICA BIR YIL DAHA SIVASTA KALAYDI ONUMUZDEKI YIL EN AZ 20 MILYON EROYDU YAANI PARASI BIR TARAFA SIVASA COK BUYUK HIZMETLER VEREN ALDIGI PRANIN HAKKINI VEREN BIR INSANDI DIGERLERIDE OYLEYDI,GORECEKSINIZ FENERBACE ONU 5 KATI FIYATA SATAR,
YAZIK COK YAZIK BLICAYI COOOK ARAYACAGIZ

bilicanın yaşı 30 kime satacak acaba bu futbolcuyu 20 milyon avroya varmı öyle parası bol. 5 senelik sözleşme yapsa yaşı 36 37 olacak. Maldinimi bu kardeşim.

Kalınlı
30.07.2009, 09:57
Bu yenilginin sebeplerinden biri Şampiyonlar liginde oynayacak bir tane oyuncumuzun dahi olmaması.Millet olamayan parayla gidip yıldız getiriyor bizimkilerde ikinci ligden üçüncü ligden adam getiriyor.Her sene 15-20 tane cocuk alıyor kulübede bekletiyor ertesı sene gönderiyor ne yapacagız bız bu cocukları bize tecrübeli futbolcu lazım eger cocuk lazım olsaydı bızım paf takımımız şampıyon olmustu geçen sene golcu sıkıntısı cekdık bulent uyguna ders olmustur dıye dusunurken bu sene hıc golcumuz yok bu 25-30 kişşilik kadroda gol atacak adam yok şampıyonlar lıgınde bunlar gol atamaz bir ağır adamımız mehmet varken gıttı bır ağır daha aldılar bu agırlıkla bırde adam calımlamaya çalışıyorlar tabı calımlıyamıyorlar cunku cok agırlar hazırlık maclarında ve sampıyonlar lıgı maclarında gordukkı futbolcular sahada adeta yarısıyorlar rakıbe kım topu daha fazla kaptıracak dıye cok rahat pozısyonda rakıbe pas vermeyı aklım almıyor nıye dıger takımlar bunu yapmıyor :mad:

giants
30.07.2009, 10:08
Gözlemledigi kadari ile Taraftar porofilimiz 3 ana grup a ayriliyor

1.Anti Bülent Uyguncular

Bu kesim Tahammülsüz.her olumsuzlukta herseyin bittigini ve artik bu kisiler ve sahislarla basari imkansiz fikrine sahip olduklari icin her durumdan bir firsat ve sonuc yaratirlir.Istem, talep ve öneriden ziyade sadece elestiri dili hakimdir.
Bu kesimi cogunlukla Eski Gs li BJK li ve TS liler ve Bülent Uygun dan Rahatsiz olan kesim olusturuyor.




2.Hür düsünce sahibi olmayan Resmiyetciler ve Yandas mantigina sahip kesim

Bu kesimde kredi sinirsiz.Yanlisda olsa eksikliklerin söylenmesine Tahammülsüzlük var Ekisiliklerin ifade edilmesi bu cevre tarafindan
dönem dönem hayinlik,vefasizlik ve Sivas ve SivasSporlu olmamakla itham altina alinir.Karsidakinin taraftar olup olmadigi sorgulanir.Eksik ve yanlislari
Söyleyenler aslinda bu takima düsmanlik edenlerdir diye düsünürler.
Cünki Yönetim ve teknik heyet ne yapsa dogrudur onlar icin eksik yoktur.
Bu kesimi cogunlukla Eski FB ler.Yönetici,yönetici ve onlara yakin olan kesimler.Teknik heyet ve yakinlari ve onlara yakin olan cevre.Futbolcu ve onlara yakin olan cevre.

3.Taraftar Olmayi Basaranlar.
Bu kesim dengelidir Eksiklikleri uyari mahiyetinde takimlarinin iyiligi icin ortaya koyar.Bu eksikliklerin ortadan kalkmasi icin baski kurmaya calisirlar. Eksiklikleri gördügü gibi basariyi ve verilen emegide görmemezlikden gelmez. yanlisida görür dogruyuda. dogru olani yapilmasini sürekli dile getirir.ayrica bu kesim diger iki kesimin arasinda cogunlukla güme gider 1. kesim asiri sabir gösterme ile suclar 2. kesim her elestriyi kursun gibi gördügü ve gögsünü siper yaptigi icin bu kesimi vefasizlikla sulcar.

Sonuc olarak Kötü gidis Sadece Takimin gidisi ile sinirli olmadigini anlatmak icin yazma geregi hisettim. Taraftar kesimindeki bu daginiklik ve farkli sesler cikardigi ve ne istedigini ifade etmede ortak dili olmadigi icin sorumluluk sahipleri tarafindan da farkli algilanir. bazen yanlisda yapsalar bunda israrci bu yanlisda israrci olurlar. Bu gidisde ne istedigini bilmeyen Taraftarinda Sorumlulugu unutulmamalidir.

Metal Gear
30.07.2009, 11:36
Sivasspor, daha ilk rauntta nakavt oldu. 5-0'lık skor, hiç tartışmasız hepimizi üzen, rahatsız eden bir hezimet.

Düşünün Süper Lig'in ikincisi, Belçika temsilcisine sahada futbolun hiçbir doğrusunu yerine getiremeden böylesine açık bir farkla yeniliyor.

Sonuç, evet bir yanıyla Sivasspor'u yakından ilgilendiriyor. Ancak farklı bir boyutuyla da futbolumuzu.

Ne oldu da Sivasspor, 2 ay içerisinde böylesi bir çöküş sürecinin içerisine girdi? Aslında süreç hazırlık dönemi maçlarında başladı. Sivasspor, neredeyse tüm maçlarında kötü oynadı. En önemli artısı olan mücadele gücünden yoksun görüldü. Takım savunmasında ciddi bir gerileme yaşadı. Çok sayıda gol yedi. Ancak ilk ciddi sınavına çıkmadan önce göstere göstere gelen tehlikenin önlemlerini alma yerine, hamaset içeren mesajlarla kendisini de futbol camiasını da kandırdı.

Bir takım, 2 ay içerisinde böyle bir düşüş yaşıyorsa bunun nedenleri üzerine kafa yormak gerekir.

Bilica, Silla, Tum, Balili, Diallo gitti diye mi Sivasspor futbol kimliğini yitirdi? Ya da Mehmet Yıldız sakat olduğu için mi hücumda böylesine etkisizdi?

Tabii ki bunların da rolü oldu.

Lâkin, asıl neden bence daha farklı.

Sivasspor, kendisini başarıya taşıyan en önemli değerini yitirdi. Futbol, belli düzeydeki takımlar için önce haddini bilmek oyunudur. Ve tabii ki doğru seçimleri yapmak, saha içi uygulamalarında kapasiteyi en verimli kullanabilmek oyunu. Sivasspor, geride bıraktığımız iki sezona, haddini bilerek oynadığı, büyük bir özveriyle kapasitesinin sınırlarını zorladığı için damgasını vurmuştu.

Bir şey dikkatinizi çekti mi?

Bu sezonun lig ikincisinden, büyük takımlara sadece bir oyuncu, yani Bilica gitti.

Diğerlerini, Mehmet Yıldız dâhil kimse istemedi!

Çünkü Sivasspor, bireysel yeterlilikleri üst düzeyde olan oyunculara sahip değildi. Ama iyi takımdı. Birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu, sistemleri oturmuş, mücadeleci bir takım. Şimdi o takım, mücadele etmiyor. Geçen o iki sezona yansıtılan performansın gerisinde yatan özveriyi gösteremiyor. Lig sıralamasında üst üste alınan başarı dolu sonuçların ardından oluşan psikoloji ile kendisini kalite açısından sınıf atlamış gibi görüyor.

Oysa öyle bir şey yok.

Sivasspor, kapasitesi sınırlı oyuncularla oluşmuş mütevazı bir kadronun sahibi. Bir Beşiktaş değil... Bir Fenerbahçe değil... Bir Galatasaray ya da Trabzonspor da değil. O kadro doğruları yaparsa... Özverisini sürdürürse... Rakiplerinden daha fazla mücadele ederse başarılı olur. Biraz havaya girer, kendisini olduğundan farklı görürse, olası nice Anderlecht facialarını da kapının eşiğinde bekler bulur.

Anderlecht hüsranı, bence bu anlamda Sivasspor'un şansı. Teknik adama da oyuncuya da gerçekle yüzleşme fırsatı. Hamaset bir yana bırakılır ve yüzleşme doğru yapılırsa Sivasspor kaybettiği bu turun ardından yine ligin üst sıralarını zorlayacak bir performansı yakalayabilir. Tersi yapılırsa bu düşüş lige de yansır.

ZEKİ ÇOL-ZAMAN

samet35
30.07.2009, 11:42
defansta en tecrubeli ve en iyi oyuncumuz olan bilicayı sattık ve yerine 21 yasında ne yapacagı belli olmayan bir oyuncu aldık(mbemba).ve sattıgımız oyuncunun yerine fenerbahcenin yedek oyuncusunu aldık. şampiyonlar ligine katılacak bir takım gibi davranmadık. sivas yabancı oyuncularını sattıktan sonra avrupada oynamıs deneyimli oyuncular alacagını dusunmustum ama tam tersi genc ve tecrubesiz oyuncular geldi. bu yuzden anderlect macındaki en buyuk eksiklik avrupada tecrubesi olmayan oyuncularımızın olması ve yeni transferlerin birbirlerine uyum saglıyamaması. defanstaki kademe hatalarının sebebi buydu bence.

giants
30.07.2009, 13:04
Sivasspor, daha ilk rauntta nakavt oldu. 5-0'lık skor, hiç tartışmasız hepimizi üzen, rahatsız eden bir hezimet.

Düşünün Süper Lig'in ikincisi, Belçika temsilcisine sahada futbolun hiçbir doğrusunu yerine getiremeden böylesine açık bir farkla yeniliyor.

Sonuç, evet bir yanıyla Sivasspor'u yakından ilgilendiriyor. Ancak farklı bir boyutuyla da futbolumuzu.

Ne oldu da Sivasspor, 2 ay içerisinde böylesi bir çöküş sürecinin içerisine girdi? Aslında süreç hazırlık dönemi maçlarında başladı. Sivasspor, neredeyse tüm maçlarında kötü oynadı. En önemli artısı olan mücadele gücünden yoksun görüldü. Takım savunmasında ciddi bir gerileme yaşadı. Çok sayıda gol yedi. Ancak ilk ciddi sınavına çıkmadan önce göstere göstere gelen tehlikenin önlemlerini alma yerine, hamaset içeren mesajlarla kendisini de futbol camiasını da kandırdı.

Bir takım, 2 ay içerisinde böyle bir düşüş yaşıyorsa bunun nedenleri üzerine kafa yormak gerekir.

Bilica, Silla, Tum, Balili, Diallo gitti diye mi Sivasspor futbol kimliğini yitirdi? Ya da Mehmet Yıldız sakat olduğu için mi hücumda böylesine etkisizdi?

Tabii ki bunların da rolü oldu.

Lâkin, asıl neden bence daha farklı.

Sivasspor, kendisini başarıya taşıyan en önemli değerini yitirdi. Futbol, belli düzeydeki takımlar için önce haddini bilmek oyunudur. Ve tabii ki doğru seçimleri yapmak, saha içi uygulamalarında kapasiteyi en verimli kullanabilmek oyunu. Sivasspor, geride bıraktığımız iki sezona, haddini bilerek oynadığı, büyük bir özveriyle kapasitesinin sınırlarını zorladığı için damgasını vurmuştu.

Bir şey dikkatinizi çekti mi?

Bu sezonun lig ikincisinden, büyük takımlara sadece bir oyuncu, yani Bilica gitti.

Diğerlerini, Mehmet Yıldız dâhil kimse istemedi!

Çünkü Sivasspor, bireysel yeterlilikleri üst düzeyde olan oyunculara sahip değildi. Ama iyi takımdı. Birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu, sistemleri oturmuş, mücadeleci bir takım. Şimdi o takım, mücadele etmiyor. Geçen o iki sezona yansıtılan performansın gerisinde yatan özveriyi gösteremiyor. Lig sıralamasında üst üste alınan başarı dolu sonuçların ardından oluşan psikoloji ile kendisini kalite açısından sınıf atlamış gibi görüyor.

Oysa öyle bir şey yok.

Sivasspor, kapasitesi sınırlı oyuncularla oluşmuş mütevazı bir kadronun sahibi. Bir Beşiktaş değil... Bir Fenerbahçe değil... Bir Galatasaray ya da Trabzonspor da değil. O kadro doğruları yaparsa... Özverisini sürdürürse... Rakiplerinden daha fazla mücadele ederse başarılı olur. Biraz havaya girer, kendisini olduğundan farklı görürse, olası nice Anderlecht facialarını da kapının eşiğinde bekler bulur.

Anderlecht hüsranı, bence bu anlamda Sivasspor'un şansı. Teknik adama da oyuncuya da gerçekle yüzleşme fırsatı. Hamaset bir yana bırakılır ve yüzleşme doğru yapılırsa Sivasspor kaybettiği bu turun ardından yine ligin üst sıralarını zorlayacak bir performansı yakalayabilir. Tersi yapılırsa bu düşüş lige de yansır.

ZEKİ ÇOL-ZAMAN

Zamaninda taraftar bu noktalara dikkat cekerken herseyi sirin gösteren yerel basinin zamaninda yapmadigini simdi ulusal basin Yerel basina ders niteliginde yapiyor. umarim bundan ders cikaracak yetenek de vardir.

yigidoss
30.07.2009, 13:19
Futbol sadece bir oyundur. Gurur meselesi yaparsak vay halimize. Şampiyonlar ligi kupasını almak çok mu önemli aldığımız zaman ne olacak bütün mesele bitecek mi. yok diğer senenin mücadelesi başlayacak 99 sene ardada şampiyonlar ligi şampiyonu olsan 100. sene gene mücadele edeceksin. Ortak nokta mücadeledir. Kazanmak sonradan gelir. Gelirsede öper başımıza koyarız.

Çooook doğru söylemişsin de bizim öfkemiz, bizim sitemimiz, bizim ağıtlarımız 5-0 yenilgiye değil ki, biz ne mağlubiyetler aldık. İ
nanın İ.B.B yenilgisi bu yenilgiden daha fazla ağırıma gitmişti. Bizim sitemimiz takımın ruhsuzluğuna,acizliğne ve beceriksizliğine,bizim sitemimiz Bülent Uygun'un kendini Sivsspor'dan daha büyük görmesine,bizim sitemimiz satılan oyuncuların yerine abuk subuk futbolcular alınmasına, bizim sitemimiz taraftarın bu kadar hiç sayılmasına. Yoksa oyun bu yenmek te var yenilmek te.
Ayrıca benim en büyük sitemim; başımızın tacı yaptığımız Bülent Uygun'a en ufak eleştiri yapıldığında diğer yiğidolar tarafından Sivasspor düşmanı olarak görülmemize.
Saygılarımla

58SİVAS58
30.07.2009, 13:25
sivasspor çok kötü bi durumda acil önlem alınmazsa takım küme düşer. başkanım acil revizyona gidip takımı toparlamanız şart yoksa sadece küme düşmemeye oynarız. ayrıca şampiyonlar ligine gideceğimizi bile bile neden bilica tum balili gibi as oyuncular satıldı ne yapılmaya çalışılıyor yasin çakmak felaket durumda diğerleri deseniz aynı mehmet yıldızı bile mumla arar olduk inşallah en kısa zamanda bu takım toparlanır. başarılar...

konuksivaslı
30.07.2009, 13:27
kötü gidişin sebebi bülent uygun , bozulan defans , geçen sezonlrdan beri sımartılan futbolcular , tatil havasını atlatamayan futbolcular ve en büyhük sebep gene bülent hocadır bence

ready
30.07.2009, 17:44
kötü gidişin sebebi bülent uygun , bozulan defans , geçen sezonlrdan beri sımartılan futbolcular , tatil havasını atlatamayan futbolcular ve en büyhük sebep gene bülent hocadır bence

umarım bu yenilgi ligde de olmaz

sivastatlıbelam
30.07.2009, 18:24
en büyük ve tek etken yanlış diziliş ve uyumsuzluk.

defansı çekip çeviren bilica ve orta alanı çekip çeviren sezer ve ilerde top tutup en azından gol yememizi engelleyen mehmet yıldızın eksikliğinde takım bu hale geldi.

ikinci önemli etken de kazandığımız hemen her topu ya kaybetmemiz ya da dışarı atmamız yenilmemize sebep oldu.

adalı harun
30.07.2009, 19:13
en büyük ve tek etken yanlış diziliş ve uyumsuzluk.

defansı çekip çeviren bilica ve orta alanı çekip çeviren sezer ve ilerde top tutup en azından gol yememizi engelleyen mehmet yıldızın eksikliğinde takım bu hale geldi.

ikinci önemli etken de kazandığımız hemen her topu ya kaybetmemiz ya da dışarı atmamız yenilmemize sebep oldu.

tamamen katılıyorummm defansı saglama aldıkmı bu iş yoluna girer inadına yiğidooooooooo

dedebali58
30.07.2009, 19:33
petkoviç+musa+yasin= (5-0):mad:

cengiz gültürk
30.07.2009, 20:53
bütün suç bülent uygunda takımı sabote etti

migo58
30.07.2009, 21:18
arkadaşlar sivassporun ilacını buldum bu sene yine şampiyonluğa ulaşacvak kadroyu kurmak için boş kontenjanlarımıza 5 yabancı alırsak süper olur hem fazla pahalı olduklarınıda sanmıyorum....

şu oyuncuları alalım şahane olacak

Diyarbakırsapordan Diallo
İstanbul Bld den Sylla ve Tum
Antalyaspordan Balili
Fenerbahçe'den Bilica

işte arkadaşlar çözüm burada bu 5 yabancı oyuncuyu kadromuza katarsak bizi kimse tutamaz.!

YÖNETİME SAYGILAR (!)

AlBeyaz58
30.07.2009, 21:34
Kötü Gidişin sebebi tabiki bazı futbolcular...
Yani gelenlerin kendine güvensizliği....
Oynarken Ruhsuzluğu..

Türkcelll Süper ligde hangi takımı tutarsk tutalım aşağıdaki yazdığım
futbolculara gıcık olmayan biri varmı lütfen yazsınnn
PİSLİK ve YETENEKSİZ PARDON ÖNCELİK SIRASINA GÖRE:
1. Yasin ÇAKMAK
2. Sabri
3. Ayhan AKMAN
4. Cihan HASPOKLATLI
5. İsmail GÜLDÜREN
6. Egemen
7. İbrahim ÜZÜLMEZ
8. Nobre
9. Mehmet POLAT
10. Ayman

Dahada var sırasıyla ekleyebilirsinizzz..

rido51
30.07.2009, 21:54
Bilicanın yeri dolmaz gibi gözüküyor...

rido51
30.07.2009, 21:57
Kötü Gidişin sebebi tabiki bazı futbolcular...
Yani gelenlerin kendine güvensizliği....
Oynarken Ruhsuzluğu..

Türkcelll Süper ligde hangi takımı tutarsk tutalım aşağıdaki yazdığım
futbolculara gıcık olmayan biri varmı lütfen yazsınnn
...ve YETENEKSİZ PARDON ÖNCELİK SIRASINA GÖRE:
1. Yasin ÇAKMAK
2. Sabri
3. Ayhan AKMAN
4. Cihan HASPOKLATLI
5. İsmail GÜLDÜREN
6. Egemen
7. İbrahim ÜZÜLMEZ
8. Nobre
9. Mehmet POLAT
10. Ayman

Dahada var sırasıyla ekleyebilirsinizzz..
FENERLİ OLDUĞUN O KADAR AÇIK Kİ, EMRE, KARLOS, GUİZA, LUGANO, DAVİD BUNLAR NASIL GICIKLIKTA???

pover58
30.07.2009, 22:08
kızdık eleştirdik hatta bazende saçmaladık,çok ilginç yazılar yazdık ancak hepsi geride kalmalı tekrar takımımıza sahip çıkmalı desteklemege devam etmeliyiz.olan oldu geri dönmekte mümkün degil öyleyse ileri bakmalıyız.unutmayın çok iyi yönetim kurulumuz var onlar geregini yapacaklardır.takımda kendine gelir nerde hata yaptıgını anlar tedbirini alır diye düşünüyorum.

AlBeyaz58
30.07.2009, 22:13
FENERLİ OLDUĞUN O KADAR AÇIK Kİ, EMRE, KARLOS, GUİZA, LUGANO, DAVİD BUNLAR NASIL GICIKLIKTA???


Fenerli falan değilim... Allah göstermesinnnn

vahapkeskek
31.07.2009, 10:48
Sivasspor, daha ilk rauntta nakavt oldu. 5-0'lık skor, hiç tartışmasız hepimizi üzen, rahatsız eden bir hezimet.

Düşünün Süper Lig'in ikincisi, Belçika temsilcisine sahada futbolun hiçbir doğrusunu yerine getiremeden böylesine açık bir farkla yeniliyor.

Sonuç, evet bir yanıyla Sivasspor'u yakından ilgilendiriyor. Ancak farklı bir boyutuyla da futbolumuzu.

Ne oldu da Sivasspor, 2 ay içerisinde böylesi bir çöküş sürecinin içerisine girdi? Aslında süreç hazırlık dönemi maçlarında başladı. Sivasspor, neredeyse tüm maçlarında kötü oynadı. En önemli artısı olan mücadele gücünden yoksun görüldü. Takım savunmasında ciddi bir gerileme yaşadı. Çok sayıda gol yedi. Ancak ilk ciddi sınavına çıkmadan önce göstere göstere gelen tehlikenin önlemlerini alma yerine, hamaset içeren mesajlarla kendisini de futbol camiasını da kandırdı.

Bir takım, 2 ay içerisinde böyle bir düşüş yaşıyorsa bunun nedenleri üzerine kafa yormak gerekir.

Bilica, Silla, Tum, Balili, Diallo gitti diye mi Sivasspor futbol kimliğini yitirdi? Ya da Mehmet Yıldız sakat olduğu için mi hücumda böylesine etkisizdi?

Tabii ki bunların da rolü oldu.

Lâkin, asıl neden bence daha farklı.

Sivasspor, kendisini başarıya taşıyan en önemli değerini yitirdi. Futbol, belli düzeydeki takımlar için önce haddini bilmek oyunudur. Ve tabii ki doğru seçimleri yapmak, saha içi uygulamalarında kapasiteyi en verimli kullanabilmek oyunu. Sivasspor, geride bıraktığımız iki sezona, haddini bilerek oynadığı, büyük bir özveriyle kapasitesinin sınırlarını zorladığı için damgasını vurmuştu.

Bir şey dikkatinizi çekti mi?

Bu sezonun lig ikincisinden, büyük takımlara sadece bir oyuncu, yani Bilica gitti.

Diğerlerini, Mehmet Yıldız dâhil kimse istemedi!

Çünkü Sivasspor, bireysel yeterlilikleri üst düzeyde olan oyunculara sahip değildi. Ama iyi takımdı. Birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu, sistemleri oturmuş, mücadeleci bir takım. Şimdi o takım, mücadele etmiyor. Geçen o iki sezona yansıtılan performansın gerisinde yatan özveriyi gösteremiyor. Lig sıralamasında üst üste alınan başarı dolu sonuçların ardından oluşan psikoloji ile kendisini kalite açısından sınıf atlamış gibi görüyor.

Oysa öyle bir şey yok.

Sivasspor, kapasitesi sınırlı oyuncularla oluşmuş mütevazı bir kadronun sahibi. Bir Beşiktaş değil... Bir Fenerbahçe değil... Bir Galatasaray ya da Trabzonspor da değil. O kadro doğruları yaparsa... Özverisini sürdürürse... Rakiplerinden daha fazla mücadele ederse başarılı olur. Biraz havaya girer, kendisini olduğundan farklı görürse, olası nice Anderlecht facialarını da kapının eşiğinde bekler bulur.

Anderlecht hüsranı, bence bu anlamda Sivasspor'un şansı. Teknik adama da oyuncuya da gerçekle yüzleşme fırsatı. Hamaset bir yana bırakılır ve yüzleşme doğru yapılırsa Sivasspor kaybettiği bu turun ardından yine ligin üst sıralarını zorlayacak bir performansı yakalayabilir. Tersi yapılırsa bu düşüş lige de yansır.

ZEKİ ÇOL-ZAMAN

Ne güzel izah etmiş. Teşekkür ederiz Zeki Beye.

ogz58
31.07.2009, 11:04
bence hata bülent uygunda sanane yeni sistemden sen bildiğin sistemi oynatma yeni bir sistem getir hazırlık maçlarında sanki faydasını gördükte sistemin buraya yazıyorum sivas uefa dan da elenecek

haytolevo
31.07.2009, 13:13
SİVASSPOR KULUBÜ ALTINDA HERHANGİ BİR TAKIMIN OLMAMASI

vahapkeskek
31.07.2009, 14:20
bence hata bülent uygunda sanane yeni sistemden sen bildiğin sistemi oynatma yeni bir sistem getir hazırlık maçlarında sanki faydasını gördükte sistemin buraya yazıyorum sivas uefa dan da elenecek
.............................. ...

sivastatlıbelam
31.07.2009, 15:04
bizim sistemimiz belli hoıca sen yeni şeyler üretme ,boşver.

toplu hücum toplu defans anlatabildim mi? belki unutmuşsundur.

mehmet yıldız gel şu takımın başına.

serhatcan
31.07.2009, 15:22
:) YAV ARKADAŞ şıklara baktımda.- bülent uygunun yanlış taktiği- diye bi şık var. gülermisin ağlarmısın. yavv bülent uygunun farklı 2. ci bir taktik uygukladuığını yada bildiğini gören varmı. . türkiyedeki herke s biliyorki bülent uygunun 1 takdiği var. defans yap,sonra uzun top,ve mehmet kuvvetiyle yakalasın gol atsın:)) takımın başka takdikle oynadığını gören varmı:))). bizim şanssızlığımız avrupada bu taktiği uygulatmadılar:)))))))

gardasin.58
31.07.2009, 15:51
Gordugum kadariyla hic kimsenin top oynamaya niyeti yokdu (Hayrettinin disinda) ikinciligde bile buyle oynamiyordu ne yapacaklarini bilmiyorlar ellerine aldiklari topu rakibe veriyorlar arkasina giden yok karsi kaleye bir sutdahi cekemediler bu kadar olmaz yenilmek baska rezil olmak daha baska.

olukmanlıhuseyi
31.07.2009, 15:53
Yerel basından biri ''Leş Kargaları'' diye başlık atmış ve Sivasspor'un hazırlık maçlarını eleştirenlere veryansın ediyordu, ozaman bende Sivassporun bu halini beğenmemiştin bu yazıyı yazan kişiye eleştirilerin doğru olabileceğini anlatmaya çalışmıştım,hakaretleri ise doğru bulmadığımı yazmıştım.Eleştirenler olarak ne yazık ki haklı çıktık...Sen Şampiyonlar liginde oynayan bir takım olarak elindeki iyileri nasıl satabilirsin(bilika gibi)? senin takımın eksiklerini gidermen gerekirken sen takımın eksiklerini daha çoğaltıyorsun,ne yapacakları belli olmayan insanları dolduruyorsun olmaaaazz.Takım bir yap boz resmi gibi olmalı her parça nasılki resme ait olması gerekiyorsa takıma alınan oyuncularda bu takımı tamamlamalı,tam bir parça olmalı,sırıtmamalı.

sabanoh
31.07.2009, 16:18
Kötu gidisin sebebi bulent dir ilk basta.
sivasin en iyi futbolcusu kamanan, en çok kosan oyuncu murat erdogan, teknik oyuncu agbetu oynatilmazmi.
ilk onbirimiz böyle olmaliydi : Petkovic; abdurrahman(ugur) sedat mbemba hayrettin ; agbetu ibrahim murat erdogan erman ; KAMANAN ersen

Onur,musa ve yasinin bu takimda yerleri yoktur.Bulent inat etmis fenerli oyunculari oynatmaktan.Onur kimya, her maç onu 90 dk oynatiyor,bosa kosuyor hep.Yasin zaten oyuncu degil.Musa da bitmis .
Takima 1 kaleci, 2 defans, 2 ortasaha ve 1 forvet lazim.
6 oyuncu sart , neyse hadi 2 olsun :)
AMA yasin,mbemba,ibrahim ülüm,cihan gibi bos transfer olmasin.
Bu erman kiliç de hiç bir b.k yapmiyor ama onun kumasi iyi.

Para yok demeyin bana.bilicadan gelen 2.5m€ var en az, öbürleri saymiyorum.
Parayi stata verdiseyniz,en salakca is yapmis olursunuz.Zaten tribün dolmiyordu ki büyütiyorsunuz ve buzlu saha bize yariyordu,biz daha alisikiz o sahada oynamaya.

Bulent hemen istifa et de fenere git biraz da onlari rezil et.

vahapkeskek
31.07.2009, 16:52
Kötu gidisin sebebi bulent dir ilk basta.
sivasin en iyi futbolcusu kamanan, en çok kosan oyuncu murat erdogan, teknik oyuncu agbetu oynatilmazmi.
ilk onbirimiz böyle olmaliydi : Petkovic; abdurrahman(ugur) sedat mbemba hayrettin ; agbetu ibrahim murat erdogan erman ; KAMANAN ersen

Onur,musa ve yasinin bu takimda yerleri yoktur.Bulent inat etmis fenerli oyunculari oynatmaktan.Onur kimya, her maç onu 90 dk oynatiyor,bosa kosuyor hep.Yasin zaten oyuncu degil.Musa da bitmis .
Takima 1 kaleci, 2 defans, 2 ortasaha ve 1 forvet lazim.
6 oyuncu sart , neyse hadi 2 olsun :)
AMA yasin,mbemba,ibrahim ülüm,cihan gibi bos transfer olmasin.
Bu erman kiliç de hiç bir b.k yapmiyor ama onun kumasi iyi.

Para yok demeyin bana.bilicadan gelen 2.5m€ var en az, öbürleri saymiyorum.
Parayi stata verdiseyniz,en salakca is yapmis olursunuz.Zaten tribün dolmiyordu ki büyütiyorsunuz ve buzlu saha bize yariyordu,biz daha alisikiz o sahada oynamaya.

Bulent hemen istifa et de fenere git biraz da onlari rezil et.

Bülent kim? Sivasspor kadrosunda Bülent diye kimse yok. Eğer Bülent Uygun'a Bu ifadeyi kullanıyorsan çok ama çok ayıp ediyorsun. Ya Bülent Uygun dersin Yada Bülent Hoca diye hitap edrsin. Askerlik arkadaşın mı ki böyle hitap ediyorsun.

yigidogurbettee
31.07.2009, 21:00
Bakın hoca faktörü bu kadroda pek etkili olmaz o yuzden Bülent hocayı suclamaya gerek yok. Bu kadroyla morunho çıksa oda 3-4 tane yerdi anderlectten. Sorun olan kısım istenilen transferlerın yapılamaması. Gecen sene nasıl oynuyoduk saglam savunma yapıp hızlı cıkarak veya da M.yıldıza top şişirip o nun defansı oyalayana kadar ataga katılıp gol atarak basarılı oluyoduk. Eee mehmet yıldız yok.. O zaman da ortasahanın forvetı desteklemesı gereken bır sıstem kurup ortasahadan kontrollu ataklar yapmak. Bulent hocanın yenı taktıgı bu. Ama üzülerek söylüyorum ki orta saha oyuncumuz yok. Musa bitmiş. onur ne yaptıgını bilmiyor. erman desen oda balon.. orta saha olmadan rakıp kaleye nasıl gıdeceksın ?? Forvetın defanstan topu alıp kaleye kadar gıdemez ki. Eto bile gidemez bırak ersen martını kamananı.. En onemli açıgımız orta sahada.. Ofansif ve defansif özellikleri olan 2 tane orta saha lazım.. defansada 1 stoper 1 tane de sol bek transferi lazım.. Hayrettınde çok hatalı oynamaya başladı..

Murat ARICI
31.07.2009, 21:34
yarın sivas küme düşünce bülent hoca SORUMLULUK BENİM derse ne değişecek bu kelimenin anlamı ne arkadaş..istemiyoruz sorumluluk senin olmasın SADECE MUTLU OLMAK İSTİYORUZ ..OYNA AMA KAYBET FARKETMEZ..TESLİM OLMA YETER..

yigidomurat
31.07.2009, 22:33
size sadece şunu söyleyeceğim.bülent uygun kesinlikle ama kesinlikle SİVASı zerre miktar düşünmüyor,tek düşündüğü meneceri olduğu topçuları iyi bir fiyata satmak...yoksa ALLAH aşkına futboldan azcık anlayan bile o musayı 5 dakika sahada tutmaz.mehmet yıldızıda geçen sene 2.5milyona gs ye satmadı parayı az buldu,sonrada çıktı adnan polatı suçladı.yaptığı saçmasapan açıklamaları hepimiz biliyoruz,sayesinde tüm türkiyeyi bize düşman etti.5 yeriz 6 yemeyiz,7 yeriz 8 yemeyiz demişti.biri gerçekleşti İNŞALLAH diğeri olmaz.hakkımızda hayırlısı ama ben bu adamı zerre miktar sevmiyorum

serhatcan
31.07.2009, 23:45
Kötu gidisin sebebi bulent dir ilk basta.
sivasin en iyi futbolcusu kamanan, en çok kosan oyuncu murat erdogan, teknik oyuncu agbetu oynatilmazmi.
ilk onbirimiz böyle olmaliydi : Petkovic; abdurrahman(ugur) sedat mbemba hayrettin ; agbetu ibrahim murat erdogan erman ; KAMANAN ersen

Onur,musa ve yasinin bu takimda yerleri yoktur.Bulent inat etmis fenerli oyunculari oynatmaktan.Onur kimya, her maç onu 90 dk oynatiyor,bosa kosuyor hep.Yasin zaten oyuncu degil.Musa da bitmis .
Takima 1 kaleci, 2 defans, 2 ortasaha ve 1 forvet lazim.
6 oyuncu sart , neyse hadi 2 olsun :)
AMA yasin,mbemba,ibrahim ülüm,cihan gibi bos transfer olmasin.
Bu erman kiliç de hiç bir b.k yapmiyor ama onun kumasi iyi.

Para yok demeyin bana.bilicadan gelen 2.5m€ var en az, öbürleri saymiyorum.
Parayi stata verdiseyniz,en salakca is yapmis olursunuz.Zaten tribün dolmiyordu ki büyütiyorsunuz ve buzlu saha bize yariyordu,biz daha alisikiz o sahada oynamaya.

Bulent hemen istifa et de fenere git biraz da onlari rezil et.

yav kardeşim bülent uygunun fenerin kapısından gireceğinimi sanıyorsun,yada alacaklarınımı sanıyorsun.. o hayalle yaşasın o. eğer bülent uygun türkcel süper ligde başka takımı çalıştırırsa bende bu futbolum yarım F sini bilmiyorum. ya sakarya,ya kocaeli yada isvasspor. başka hiçbir takım çalıştıramaz. çünkü almazlar. kendi şehirlerini,kendi takımlarını antipatik yapacak kadar bas,it düşünmezler.kendi takımlarının iğrenç futbol oynamasını isteemzler ozaman hesap vermek zorunda kalırlar. kısacası takımına ve taraftarlarına sorumsuzluk yapmazlar.

serhatcan
31.07.2009, 23:51
yav gözden kaçırdığınız bişey var. her sonuçta -SORUMLULUK BENİM-SUÇ BENİM-diyor. Bu nedir şimdi bunu açılayacak biri varmı.biz sivaslılar kimiz,bu takım kimin.cezaa kanunlarına göre suç işleyenin cezası nedir. sporda hata yapanın cezası nedir.ben açıklayayım size. eyy sivaslılar. ben alikıran başkesenim. bu takım benim,istediğim gibi oynatır istediğim gibi demeçler verir,sevimlide sevimsizde olan benim. pardon sevimli ben olurum ama sevimsiz sivas ve sivasspor olur. kimse bana karışaamaz. .kimse hesap soramaz.v.s v.s. anlaşıldımıııııııı...

serhatcan
31.07.2009, 23:56
Bakın hoca faktörü bu kadroda pek etkili olmaz o yuzden Bülent hocayı suclamaya gerek yok. Bu kadroyla morunho çıksa oda 3-4 tane yerdi anderlectten. Sorun olan kısım istenilen transferlerın yapılamaması. Gecen sene nasıl oynuyoduk saglam savunma yapıp hızlı cıkarak veya da M.yıldıza top şişirip o nun defansı oyalayana kadar ataga katılıp gol atarak basarılı oluyoduk. Eee mehmet yıldız yok.. O zaman da ortasahanın forvetı desteklemesı gereken bır sıstem kurup ortasahadan kontrollu ataklar yapmak. Bulent hocanın yenı taktıgı bu. Ama üzülerek söylüyorum ki orta saha oyuncumuz yok. Musa bitmiş. onur ne yaptıgını bilmiyor. erman desen oda balon.. orta saha olmadan rakıp kaleye nasıl gıdeceksın ?? Forvetın defanstan topu alıp kaleye kadar gıdemez ki. Eto bile gidemez bırak ersen martını kamananı.. En onemli açıgımız orta sahada.. Ofansif ve defansif özellikleri olan 2 tane orta saha lazım.. defansada 1 stoper 1 tane de sol bek transferi lazım.. Hayrettınde çok hatalı oynamaya başladı..

ey senin gözünün yağını yiyeyim:))))) yav kardeşim başarıda pay bülent hocanın başarızızlıkta kadronun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. takımı yapan kim,menejer kim,teknikdirektör kim,transfer yapan kim,,satılan bilicayi kim sattı v.s v.s. ee herkes mehmet yıldızı söylüyor. demekkii mehmet yıldız olmadan bülent uygunda bi hiçmiş,bu gerçek ortaya çıktı,bilica olmadan bülent uygunda bi hiçmiş bu gerçek ortaya çıktı.. transefeleride yapan bülent hocaa ve sonuç ortada..

serhatcan
01.08.2009, 00:02
Bilicanın yeri dolmaz gibi gözüküyor...

kardeşş enteresan olan ne biliyormusunuz. gaziantep 19 yaşındaki ismaili 4.5 milyon avroya beşiktaşa sattı. bülent uygun bilicayı 2.7 milyon avroya fenere satııı..şunu diyecekler belki, yasine para vermedik. ey büyük allahım.yasini alacağınıza bilica yı bedavaya verseydiniz hiç para almasaydınız daha karımız olurdu:)))))))adam futbolcumu,trafik polisinmi belli değil. sivasa darbeyi vurdu bu kafaylada daha nice darbeler vuracak.

kolukisa
01.08.2009, 00:30
Bulent hoca hic kusura bakmasin,takimla sonzamanlarda fazla oynamasi,orta sahaya bir cozum bulamamasi ve tek forvetle oynamak gibi hatalarini buyuk payi var.Nerede 2008 ve 2009 yillarinda 4 buyuklere ecel dokturen Sivasspor kolektif oyun anlayisi,topu aldinmi rakibi ortada sican yapacaksin oradan oraya top cevirip firsatini buldunmu kale sut cekeksin,rakip kim olurs olsun korkmadan kendi oyununu oynacaksin,rakibin oyunua boyun egip pisiklasmiyacaksin,sen aslanlar gibi oyununu oyna sonuc ne olursa olsun seni hersaman alkisliyalim,rakibi senden korksu,evinde de deplasmanda da takim oyunu oyna,butun oyunculari yeri geldimi forvet,yeri geldimi defans ve orta saha hatta ve hatta kaleci olsunlar,her yerde aslanlar gibi gorevlerini yapsinlar, yeni sezon ici simdiden basarilar dilerim.

ready
01.08.2009, 10:31
bülent hoca yavaş yavaş kredisini tüketmeye başladı inşallah bu yenilgi sadece avrupada maçında kalır lig maçlarına yansımaz bülent hocadan istedigimiz medyayla polemige girmemesi çenesine biraz hakim olsun sivas ve sivasspor için başka insanların biraz sempatisi kalmıştı onu da kaybetmeyelim

akbeyaz
01.08.2009, 12:15
Ağır işlerde çalışanlara sağlam olsa bile 6 ayda 1 kan vermesi tavsiye edilir, büyük başarılardan sonraki kan değişikliğini yönetim yapamadı, geçen sezon şl öneleme kesinleştiği anda Sivasspor'un tüm kadrosu satılığa çıkartılmalıydı, Hoca'da dahil, bu hatalı oldukları yada bir eksikleri olduğundan değil, bir Anadolu takımını zaten yüksek bir çıtaya yükseltmiş olmalarının zorluğundan yeni çıkmış olduklarından yapılmalıydı, amaç verimliliği arttırmak.

Bülent Hoca'yı o esnada Beşiktaş, Fener, Galata'dan birine iyi paraya değerlendirmeliydik. Başarılı da olurdu, o değişikliğe onun da ihtiyacı vardı muhtemelen.

Lig bitmeden ŞL ihtimali düşünülüp, aklımızda bir hoca olmalıydı, o gün sözleşme imzalanıp, önce Hoca getirilmeliydi, Lucescu yapısında birisi lazımdı, sonrası çorap söküğü gibi gelirdi.

Bunlar nâcizâne benim düşüncelerim, ŞL gibi büyük bir fırsat, ya önelemeyi geçemezsek ne yaparız tasasına yenik düştü. Hocaydı, futbolcuydu gibi kestirmeden açıklamak çok doğru değil...

TS58
01.08.2009, 21:21
sivasspor ligte trabzonspor dışında da galibiyet almalı.

GuVeN
01.08.2009, 21:49
sivasspor ligte trabzonspor dışında da galibiyet almalı.

?????yanii????? trabzonu yenmesın kalanımı yensın:D trabzon macı konusuna kadar az sabret hemserım:D

Besyo_cu
01.08.2009, 22:00
sivasspor ligte trabzonspor dışında da galibiyet almalı.

Ne yani 66 puanı sadece tsyi yenerek mi topladık ? Nasıl bir mantık nasıl bir puan hesaplamadır bu böyle ?

kaya0758
01.08.2009, 22:50
tabikide amatör kümede bile oynama kapasitesine sahip olmayan
YASİN ÇAKMAK TIR.
futbol oynamasını bilen murat sözgelmezin oynatılmamasıdır.
sezerr badur ve muhammed alinin yokluğunda ERMAN kılıç ın 10 numara pozisyonunda oynatılmamasıdır.
anlamsızca defans yapılmaya çalışılmasıdır.
ya hoca yasin çakmaktan vazgeçer yada yasin çakmak hocayı kovdurtur.

kaya0758
01.08.2009, 22:55
arkadaşlar sivassporun ilacını buldum bu sene yine şampiyonluğa ulaşacvak kadroyu kurmak için boş kontenjanlarımıza 5 yabancı alırsak süper olur hem fazla pahalı olduklarınıda sanmıyorum....

şu oyuncuları alalım şahane olacak

Diyarbakırsapordan Diallo
İstanbul Bld den Sylla ve Tum
Antalyaspordan Balili
Fenerbahçe'den Bilica

işte arkadaşlar çözüm burada bu 5 yabancı oyuncuyu kadromuza katarsak bizi kimse tutamaz.!

YÖNETİME SAYGILAR (!)

ben bu arkadaşın dediğine aynen katılıyorum özelliklede diallo ve balili konusuna.

eyuphulagu
02.08.2009, 00:28
Yapılan yorumların%90 ı hazırlık maçları ve Anderleth maçında alınan kötü sonuçlara göre değerlendirme yapılıyor..Takımdan ayrılan Tum ve Bilica dışındaki oyuncular malesef 2.sınıf oyuncular..Buna Diallo ve Balili de dahil..Bazı arkadaşlar bu 2 oyuncunun takımdan ayrılmaması gerektiğini savunuyorlar.Şimdi soruyorum:Diallo ve Balili'ye niye 4 büyükler denilen takımlardan hiç teklif yapılmadı;ya da bu oyunculara niye Avrupa'dan hiç teklif yok.Bazı şeyleri konuşmadan biraz düşünmek gerekiyor.Silla da aynı şekilde 2. sınıf bir oyuncu..Bu oyuncu takım oyununda göze batan bir oyuncuydu.Zaten maçların çoğunda da yedek kalıyordu.Eğer biz Tum'u bundan 4-5 yıl önce almış olsaydık o zaman derdim ki süper bir oyuncu kaybettik.Ama durum öyle değil..Tum Bursa'da ne yspmış acaba?Bize gelirken kaç gol atmış?Yaşının da 31-32 olduğunu unutmamak gerekiyor.Ben bu oyuncunun yaşının daha büyük olduğunu düşünüyorum.Çünkü geçmişte Sivassporun Kamerun'lu bir defans oyuncusuyla sorunu olmuştu.Bu oyuncu yaşını 31 olarak göstermiş;daha sonra Sivasspor yaptığı arştırmada yaptırdığı kemik testinde bu oyuncunun gerçek yaşının 37-38 olduğunu öğrenmiş..Afrikalı oyuncuların çoğunda bu yaş sahtekarlığı malesef var..Tum da da bu durum olabilir..Ben Bilica'nın dışında Sivassporun güç kaybına uğradığını düşünmüyorum.Sadece bu takımın zaman ihtiyacı var..Alınan oyuncularda bazılarının bahsettiği gibi vasat oyuncular değil..Şu anda uyum sorunu yaşıyorlar..Uyum sorunu aşılınca takımında gerçek gücü ortaya çıkacaktır..Alınan oyunculara gelince:YASİN:2-3 yıl önce milli takıma seçilen bir oyuncuydu.F.B. de malesef fazla maç oynyamadı..FERHAT:Almanya'dan geldi.Sakalığı nedeniyle fazla maç oynayamadı.Şu anda 21 yaşaltı milli takımımızda banko oynuyor.AGBETU:Kocaelinde geçen yıl iyi maçlar oynadı.Ligin son maçlarında bjk maçında sahanın yıldızıydı.Nijerya Ümit milli takımı oyuncusu..CiİHAN:Almanya genç milli takımında da oynamış.Geçen yıl Bank Asya'nın Manisalı Sezer'le birlikte en iyi orta saha oyuncusu seçildi.Erman:Geçen2-3 yılın ligimizin en iyi ortasaha oyuncularından biri oldu.UĞUR:G.Antep'de en çok göze batan oyuncuydu.2-3 yıl önce 4 büyüklerle ismi sürekli anılan bir oyuncu.,,,,Oynana maçlar lig için kesinlikle ölçü değil..Öyle olsaydı bjk 8-0 lık maçtan sonra ligde düşmeye oynardı..Sivassporun gerçek gücü ligde ortaya çıkacak..Hele şu sakatlar bir iyileşşsin,uyum sorunu bir aşılsın,3-4 tane de takıma takviye yapılsın o zaman siz bu takımı görün..Henüz ligde kendi ayarımızdaki takımlarla maç oynamadık...Unutmayalım ki g.s ,f.b bile bizim kadar güçlü rakiplerle maç oynamadı..Hele şu lig maçları bir başlasın,5-6 tane maç oynansın bu takımın ne yapıp ne yapmayacağını hep birlikte göreceğiz...

Salim58
02.08.2009, 07:53
nezaman mücadele ederiz ozaman düzeliriz mücadele etmeden hiçbir sonuca ulaşamassın

alben
02.08.2009, 08:24
EN NEDEN İNANCIN YAVAŞ YAVAŞ YİTİRİLMESİDİR .. BUYUK TAKIMLAR BUYUKLULERİNİ KONUŞTURUP ALDIĞI OYUNCULAR BENCE BİZİM GOZUMUZU KORKUTTU.. BİZ NE Mİ YAPCAZ HOCA OLE Bİ TRANSFER YAPSINKİ YIKLSIN TABULARIMIZ .. HADİ BE HOCAM AL Bİ ZENCİ

Yigido5458
02.08.2009, 11:00
Yapılan yorumların%90 ı hazırlık maçları ve Anderleth maçında alınan kötü sonuçlara göre değerlendirme yapılıyor..Takımdan ayrılan Tum ve Bilica dışındaki oyuncular malesef 2.sınıf oyuncular..Buna Diallo ve Balili de dahil..Bazı arkadaşlar bu 2 oyuncunun takımdan ayrılmaması gerektiğini savunuyorlar.Şimdi soruyorum:Diallo ve Balili'ye niye 4 büyükler denilen takımlardan hiç teklif yapılmadı;ya da bu oyunculara niye Avrupa'dan hiç teklif yok.Bazı şeyleri konuşmadan biraz düşünmek gerekiyor.Silla da aynı şekilde 2. sınıf bir oyuncu..Bu oyuncu takım oyununda göze batan bir oyuncuydu.Zaten maçların çoğunda da yedek kalıyordu.Eğer biz Tum'u bundan 4-5 yıl önce almış olsaydık o zaman derdim ki süper bir oyuncu kaybettik.Ama durum öyle değil..Tum Bursa'da ne yspmış acaba?Bize gelirken kaç gol atmış?Yaşının da 31-32 olduğunu unutmamak gerekiyor.Ben bu oyuncunun yaşının daha büyük olduğunu düşünüyorum.Çünkü geçmişte Sivassporun Kamerun'lu bir defans oyuncusuyla sorunu olmuştu.Bu oyuncu yaşını 31 olarak göstermiş;daha sonra Sivasspor yaptığı arştırmada yaptırdığı kemik testinde bu oyuncunun gerçek yaşının 37-38 olduğunu öğrenmiş..Afrikalı oyuncuların çoğunda bu yaş sahtekarlığı malesef var..Tum da da bu durum olabilir..Ben Bilica'nın dışında Sivassporun güç kaybına uğradığını düşünmüyorum.Sadece bu takımın zaman ihtiyacı var..Alınan oyuncularda bazılarının bahsettiği gibi vasat oyuncular değil..Şu anda uyum sorunu yaşıyorlar..Uyum sorunu aşılınca takımında gerçek gücü ortaya çıkacaktır..Alınan oyunculara gelince:YASİN:2-3 yıl önce milli takıma seçilen bir oyuncuydu.F.B. de malesef fazla maç oynyamadı..FERHAT:Almanya'dan geldi.Sakalığı nedeniyle fazla maç oynayamadı.Şu anda 21 yaşaltı milli takımımızda banko oynuyor.AGBETU:Kocaelinde geçen yıl iyi maçlar oynadı.Ligin son maçlarında bjk maçında sahanın yıldızıydı.Nijerya Ümit milli takımı oyuncusu..CiİHAN:Almanya genç milli takımında da oynamış.Geçen yıl Bank Asya'nın Manisalı Sezer'le birlikte en iyi orta saha oyuncusu seçildi.Erman:Geçen2-3 yılın ligimizin en iyi ortasaha oyuncularından biri oldu.UĞUR:G.Antep'de en çok göze batan oyuncuydu.2-3 yıl önce 4 büyüklerle ismi sürekli anılan bir oyuncu.,,,,Oynana maçlar lig için kesinlikle ölçü değil..Öyle olsaydı bjk 8-0 lık maçtan sonra ligde düşmeye oynardı..Sivassporun gerçek gücü ligde ortaya çıkacak..Hele şu sakatlar bir iyileşşsin,uyum sorunu bir aşılsın,3-4 tane de takıma takviye yapılsın o zaman siz bu takımı görün..Henüz ligde kendi ayarımızdaki takımlarla maç oynamadık...Unutmayalım ki g.s ,f.b bile bizim kadar güçlü rakiplerle maç oynamadı..Hele şu lig maçları bir başlasın,5-6 tane maç oynansın bu takımın ne yapıp ne yapmayacağını hep birlikte göreceğiz...

sonuna kadar katılıyorum hele şu mehmet yıldız bi iyileşsin forvette sıkıntı kalmaz...

HeLLRaNKeR
02.08.2009, 13:35
BLICA GİBİ OYUNCU DEĞERİNİN 2'3 kat altina satmiş isen yerini dolduracam diyip ŞU ANA KADAR ONUN GİBİ OYUNCU ALMADİYSAN WAY bize ŞÖYLEDE Bİ GERÇEK VARKİ BLICA kalitesinde oyuncu alcak san sattin paranin da 2 3 katini ödemeye bahkumsun

migo58
02.08.2009, 14:18
Ne yani 66 puanı sadece tsyi yenerek mi topladık ? Nasıl bir mantık nasıl bir puan hesaplamadır bu böyle ?


siz anlamadınız bence arkadaşın dediğini demek istediği eğer sivasspor şampiyon olacaksa 2 sezondur kaçırdığı şampiyonluğu sadece trabzonsporu yenerek kazanamaz. şampiyonluk adayı olan diğer rakiplerinide yenebilmeli ...

gs fb ve bjk den bahsediyor

migo58
02.08.2009, 14:22
Yapılan yorumların%90 ı hazırlık maçları ve Anderleth maçında alınan kötü sonuçlara göre değerlendirme yapılıyor..Takımdan ayrılan Tum ve Bilica dışındaki oyuncular malesef 2.sınıf oyuncular..Buna Diallo ve Balili de dahil..Bazı arkadaşlar bu 2 oyuncunun takımdan ayrılmaması gerektiğini savunuyorlar.Şimdi soruyorum:Diallo ve Balili'ye niye 4 büyükler denilen takımlardan hiç teklif yapılmadı;ya da bu oyunculara niye Avrupa'dan hiç teklif yok.Bazı şeyleri konuşmadan biraz düşünmek gerekiyor.Silla da aynı şekilde 2. sınıf bir oyuncu..Bu oyuncu takım oyununda göze batan bir oyuncuydu.Zaten maçların çoğunda da yedek kalıyordu.Eğer biz Tum'u bundan 4-5 yıl önce almış olsaydık o zaman derdim ki süper bir oyuncu kaybettik.Ama durum öyle değil..Tum Bursa'da ne yspmış acaba?Bize gelirken kaç gol atmış?Yaşının da 31-32 olduğunu unutmamak gerekiyor.Ben bu oyuncunun yaşının daha büyük olduğunu düşünüyorum.Çünkü geçmişte Sivassporun Kamerun'lu bir defans oyuncusuyla sorunu olmuştu.Bu oyuncu yaşını 31 olarak göstermiş;daha sonra Sivasspor yaptığı arştırmada yaptırdığı kemik testinde bu oyuncunun gerçek yaşının 37-38 olduğunu öğrenmiş..Afrikalı oyuncuların çoğunda bu yaş sahtekarlığı malesef var..Tum da da bu durum olabilir..Ben Bilica'nın dışında Sivassporun güç kaybına uğradığını düşünmüyorum.Sadece bu takımın zaman ihtiyacı var..Alınan oyuncularda bazılarının bahsettiği gibi vasat oyuncular değil..Şu anda uyum sorunu yaşıyorlar..Uyum sorunu aşılınca takımında gerçek gücü ortaya çıkacaktır..Alınan oyunculara gelince:YASİN:2-3 yıl önce milli takıma seçilen bir oyuncuydu.F.B. de malesef fazla maç oynyamadı..FERHAT:Almanya'dan geldi.Sakalığı nedeniyle fazla maç oynayamadı.Şu anda 21 yaşaltı milli takımımızda banko oynuyor.AGBETU:Kocaelinde geçen yıl iyi maçlar oynadı.Ligin son maçlarında bjk maçında sahanın yıldızıydı.Nijerya Ümit milli takımı oyuncusu..CiİHAN:Almanya genç milli takımında da oynamış.Geçen yıl Bank Asya'nın Manisalı Sezer'le birlikte en iyi orta saha oyuncusu seçildi.Erman:Geçen2-3 yılın ligimizin en iyi ortasaha oyuncularından biri oldu.UĞUR:G.Antep'de en çok göze batan oyuncuydu.2-3 yıl önce 4 büyüklerle ismi sürekli anılan bir oyuncu.,,,,Oynana maçlar lig için kesinlikle ölçü değil..Öyle olsaydı bjk 8-0 lık maçtan sonra ligde düşmeye oynardı..Sivassporun gerçek gücü ligde ortaya çıkacak..Hele şu sakatlar bir iyileşşsin,uyum sorunu bir aşılsın,3-4 tane de takıma takviye yapılsın o zaman siz bu takımı görün..Henüz ligde kendi ayarımızdaki takımlarla maç oynamadık...Unutmayalım ki g.s ,f.b bile bizim kadar güçlü rakiplerle maç oynamadı..Hele şu lig maçları bir başlasın,5-6 tane maç oynansın bu takımın ne yapıp ne yapmayacağını hep birlikte göreceğiz...

kusura bakma ama boşuna o kadar uzun yazı yazmış ve başdan aşağı saçmalamışsın..

bizim bilmediğimiz bi dosya varda orada birinci sınıf oyuncular ikinci sınıf oyuncular üçüncü sınıf oyuncular diye ayrı ayrı kategorilermi var ve bu futbolcular o gruplara göre oraya mı kayıtlı :D

kaçıncı sınıf olduğu bizi ilgilendirmiyor biz geçen sene o 2.sınıf dediğin oyuncularla 2.bitirdik ligi ve hiç 5-0 yenilmedik. biz o ruhu geri istiyoruz yasik çakmak değilde onun ismi bence yasin çakma olmalı tam bir çakma futbolcu diğeride erman kılıç .. tahtadan kılıç. erman bence futbolu bıraksın pazarda limon falan satsın yada gitsin tekstilde çalışssın daha yararlı olur...

Besyo_cu
02.08.2009, 14:59
siz anlamadınız bence arkadaşın dediğini demek istediği eğer sivasspor şampiyon olacaksa 2 sezondur kaçırdığı şampiyonluğu sadece trabzonsporu yenerek kazanamaz. şampiyonluk adayı olan diğer rakiplerinide yenebilmeli ...

gs fb ve bjk den bahsediyor

Biz gecen sezon hem fb hem gs yi yendik. bjk ile iki maçta da berabera kaldık ve kaybetmedik...

Bizi gecen sezon İstanbul takımları ile oynadıgımız maçlar değil Anadolu takımları ile oynadığımız maçlar yaktı...

GLoBe-Y-Gençlik
02.08.2009, 15:26
Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlıkları 67 3,45%
Giden oyuncularının yerinin doldurulamaması 922 47,48%
Yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması 132 6,80%
Bülent Uygun'un hatalı taktik anlayışı 711 36,61%
Avrupa kupalarındaki tecrübe eksikliği 110 5,66%

hunter
02.08.2009, 15:58
en büyük hata bülent uygunun daha sonrada uyum sorunu ve tecrübe

aykansivas
02.08.2009, 16:23
ASLINDA COK FAZLA SEBEBI YOK, BÜLENT UYGUNUN ACEMILIGI VE TÜRKCEL SÜPER LIGIN KALITESIZLIGI, YARIN BESIKTASIDA GÖRECEGIZ SAMPIYONLAR LIGINDE.
AH KESKE GECEN SEZON 3NCÜ BITIRSEYDIK DIREK UEFA YA GIDERDIK HIC OLMAZSA. OZAMAN OLAN TRABZONA OLACAKTI, SANMAYINKI TRABZON ANDERLECHTI ELLERDI!
SIVASSPOR KENDINI ACILEN TOPARLAMASI LAZIM VE TSL E HAZIR OLMASI LAZIM, GERISINI DÜSÜNMESIN, INSALLAH ILLERIDE OLUR HEPSI.
VE SON SÖZÜDE SIVASTAKI TARAFTARLARA SÖYLEMEK ISTIYORUM, SIZ NEDEN BU TAKIMI DESTEKLEMIYORSUNUZ, STAD NEDEN DOLMUYOR, NEDEN ORGANIZE EDEN YOK, BIZ AVRUPADA SIVAS ICIN ELLIMIZDEN GELENI YAPMAYA CALISIRKEN, 500 KM YOL GIDEREK HAZIRLIK MACLARINA, 300 KM ANDERLECHT MACINA, SIVASTA STADIN DIBINDE OTURANLAR MACI TV VERMEZSE HABERLERI BILE OLMAYACAK NERDEYSE, BAKIN ESKISEHIRE!!
SONRADA TAKIMI ELESTIRIYORSUNUZ!

eyuphulagu
02.08.2009, 21:35
kusura bakma ama boşuna o kadar uzun yazı yazmış ve başdan aşağı saçmalamışsın..

bizim bilmediğimiz bi dosya varda orada birinci sınıf oyuncular ikinci sınıf oyuncular üçüncü sınıf oyuncular diye ayrı ayrı kategorilermi var ve bu futbolcular o gruplara göre oraya mı kayıtlı :D

çen ykaçıncı sınıf olduğu bizi ilgilendirmiyor biz geçen sene o 2.sınıf dediğin oyuncularla 2.bitirdik ligi ve hiç 5-0 yenilmedik. biz o ruhu geri istiyoruz yasik çakmak değilde onun ismi bence yasin çakma olmalı tam bir çakma futbolcu diğeride erman kılıç .. tahtadan kılıç. erman bence futbolu bıraksın pazarda limon falan satsın yada gitsin tekstilde çalışssın daha yararlı olur...
Bak arkadaşım eğer yazı yazmaya ve yorum yapanmaya erineceğine biraz daha doyurucu yazılar yaz...Bu siteye yeni üye olduğun belli;çünkü bu sitenin kurallarını da bilmeden insanlara hakaret ediyorsun..Sen kısa pantolla dolaşırken ben 80 yıllarda futbol oynuyor dünya kupalarını da tv. den izliyorum.Sen ne dersen de şu anda dünyadaki oyuncular 1.2.,3. sınıf oyuncular diye gruplara ayrılmış durumda.Oyuncular arasında sını;kalite farkı olmasaydı şu anda Brezilya'daki,Arjantin'deki tüm amatör futbolcular İtalya liginde oynarlardI.Oyuncuların kaliteleri ,sınıfları yeteneklerine göre ortaya çıkan bir durum..Geçen yılki oyuncuları ben de sen de gerek tv den gerkse statta canlı izledik..Unutma ki geçen yıl ki gerekse bu yılki oyuncuları da Bülent Hoca seçti..Hocamız eski oyuncuları yeterli görseydi herhalde bu yıl da takımda kalmalarına izin verirdi..Bu oyuncuları bulup getiren de o gönderen de o;günahı da sevabı da ona ait...

vexol58
02.08.2009, 21:53
Öncelikle madem gidenlerin yerini dolduramıyorsunuz onları göndermeyin bari!!!Gönderiyorsanız Bülent Uygunu da birlikte yollayacaktınızz!!!!!Önemli olan kaybetmek değil arkadaşlar,sinirlerimizi bozan kaleye tek bir ''ŞUT'' atamadan kaybetmek.Bu ülkede herkesin SAYGI duyduğu bu takımı bu kadar acze düşürmeye kimsenin hakkı yokk!!!!!

57 Mehmet
02.08.2009, 22:04
Öncelikle madem gidenlerin yerini dolduramıyorsunuz onları göndermeyin bari!!!Gönderiyorsanız Bülent Uygunu da birlikte yollayacaktınızz!!!!!Önemli olan kaybetmek değil arkadaşlar,sinirlerimizi bozan kaleye tek bir ''ŞUT'' atamadan kaybetmek.Bu ülkede herkesin SAYGI duyduğu bu takımı bu kadar acze düşürmeye kimsenin hakkı yokk!!!!!

tabikki bu durum bizide üzdü ama sana yinede katilmiyorum.cünkü bülent hoca bu takimi takim yapti bunu unutmayalim.iki senedir sampiyonlugu kovaliyorsak bu en basta bülent hocanin basarisidir,yani bir macta basarisiz oldu diye kovalim mi?
birazda avrupayi örnek alalim arsenal ve manchester takimlari basarisiz dönemlerdede hocalarinin arkasinda durmayi bildiler,ve hocalari yaklasik 20 senedir takimlarinin basinda.INSALLAH Bülent hocada bu takimdan hic ayrilmaz

vexol58
02.08.2009, 22:13
Bülent Hocanın gönderilmesi taraftarı değilim bende.bir maçla değerlendirmiyorum.alex ferguson örneği var ilk geldiği yıl manc.un.ligi 13. falan bitirmiş..benim kızgınlığım bu kadar başarılı giden takımın üste bişiler koyması gerekirken geriye gidişi...

57 Mehmet
02.08.2009, 22:37
Bülent Hocanın gönderilmesi taraftarı değilim bende.bir maçla değerlendirmiyorum.alex ferguson örneği var ilk geldiği yıl manc.un.ligi 13. falan bitirmiş..benim kızgınlığım bu kadar başarılı giden takımın üste bişiler koyması gerekirken geriye gidişi...

kizginnligini anliyorum ama sabir etmekte lazim,bu bize iyi bir ders oldugunu düsünüyorum,hocada yaptigi hatallarinin farkina vardi,mehmet yildiz ve sezerde takima katilinca yine ligde basarili olacagiz yeterki takima kötü günlerdede destek olalim.
biz büyük külüpler gibi acimasiz olmayalim(ÖRNEK daum misali adami f,b den küfürlerle yolladilar ama simdi küfür eden kisiler,alkislarla takimin basina getirdiler,beninde demek istedigim bülent hocanin arkasinda duralim,her nekadar hatta yaptiysada onu kirmayalim, insanogluyuz hepimizde hata yapiyoruz.

şafak58_35
02.08.2009, 22:51
abi tumu veriyon üstüne sylla y ıveriyon gidiyon ermanmıdır nedir onu alıyon sanki bana ronaldo yaa böle bi iş görmedim ben çok kötü transfer polikiası oldu bu adamlar sivası ayakta tutan adamlar dı yaa...bülent uygun bu sene bu takımla ligde bişeyler yapamaz takım eski havada asla olamaz ben inanmıyorum umarım ligde kalıcı olur...

ahmet ata
02.08.2009, 22:52
yeni yapılan tranferler eskilerin yerini dolduramadı bu yıl kötü bi tranfer politikası izlendi 1 oyuncu için 2 oyuncuyu verdik inşallah ileri zamanlarda toparlanırız

vahapkeskek
03.08.2009, 08:14
bülent hoca yavaş yavaş kredisini tüketmeye başladı inşallah bu yenilgi sadece avrupada maçında kalır lig maçlarına yansımaz bülent hocadan istedigimiz medyayla polemige girmemesi çenesine biraz hakim olsun sivas ve sivasspor için başka insanların biraz sempatisi kalmıştı onu da kaybetmeyelim

Senin Artvinspora ne kadar sempatin varsa İnsanlarında sivasspora o kadar sempatisi var. Sivasspor taraftarı dışında kimse sivassporun başarılı olmasını istemez ve bu normal birşeydir. Medyada yer alabilmenin tek koşulu onlara sataşmak olduğu için ve sivas halkını bir nebze gaza getirmek amaçlı yapılan astaşmalar maalesef işe yaramamıştır. Herkesin deli olduğu bir ortamda Bülent Uyguna Akıllı ol diyecek tek taraftar bizde galiba.

cabuker
03.08.2009, 09:25
ya arkadaş bu ne karmaşadır bu ne bilgisizliktir. yapılan şu yorumları okuyorum da sanki burada yorum yazanların çoğu sivasspor maçlarını izlemiyormuş gibime geliyor.

Kardeşim izlemediyseniz tekrarlarını veriyorlar izleyin giden oyunculardan kaç tanesi ilk 11 de oynuyordu?
kaç tanesi?
siz sivasın maçlarını hiç mi izlemediniz?
hiç mi kadrsounu merak etmediniz?
bilica ve tum hariç diğerleri yedekti.

bilicanın yerine yasin tum un yerine de erman alındı?

sorarım size yasin kötü futbolcu mu?
geçen sene sezon sonunda lugano ile edu nun yokluğunda defansı kale gibi tuttu adam
erman kötü futbolcu mu? hayır 10 tane tum eder
medyada ne yazıyorsa onlaır alıp getirip burda yazmayın
önce kendi takımınızın kimlerden oluştuğunu nasıl top oynadığını bilin
bu takım bir değişim içinde hem sistem hem de yaş olarak takım değişiyor ve gençleşiyor. elbette bir takım sıkıntıları olacak. burda yorum yapmaktan öte gidin sivas ın biletlerini alın ki gerçek taraftar olduğunuzu bilelim.
bu arada beni de soran olursa merak etmeyin ben bu takımı taa 3. liglerden beri destekleyen maçlarını takip eden birisiyim ööle boş keseden atmıyorujm.
ikibin küsür kombineden topu topu bin küsür ü satılmış bu nasıl taraftarlık ?
ondan sonrada gelin burda bol bol laf yapın
Geçin bunları hikaye yapmayın takımızın sahada destekleyin kardeşim

destek olacaksınız KÖSTEK DEĞİL

samsa58
03.08.2009, 10:53
bence cok sacma transfer polıtıkası ızlendı elımızde kı sampıyonlar lıgı avantajını kullanıp ıyı topcuları ucuza alabılırdık cunkı adamlara avrupa aranasına cıkma sansı tanıyorsun tamam her nekadar ş.l yi istemesende bunu kullan adamları al lig şampiyonluğuna dahada yaklaş. yada uefada daha ileri git takım tecrube kazansın. koca bir yılda 2 tane resmi avrupa macı oynayarak avrupa tecrubesı kazanmamız kac yıl surecek yada kac yıl daha bu yalanın arkasına sıgınacagız

musti1
03.08.2009, 23:22
futbolcunun hiç suçu yok butun suç bulent beyin

mehmeTayyib
03.08.2009, 23:28
Öyle bir seçenek koymamışsın ama;

Kötü gidişin tek nedeni :

Yeterli desteğin verilmemesi... SİVASLI BU TAKIMI HAK-ET-Mİ-YOR! la mi ci mi yok.... 20.ooo bilet satılamıyor şu şehirde şampiyonlar ligi nolursa olsun... yazık!

serhatcan
04.08.2009, 02:08
yav kötü gidişin faturasını futbolculara kesmek cidden futbol cahilliğidir.herkes mehmet yıldızı bekliyor. gelirse noolur. sivasspor kazanırmı . evet kazanır derseniz,ozaman bülent uygun bir hiçmiş. önemli olan mehmet yıldızssız takım kazanıyormu ozaman derimi ee teknikdirektörümüz başarılı. herkes gidenlerle gelenleri kıyaslıyor,yok yeri doldurulamadı yok satıld v.s v.s ee alınan futbolcular futbolcu değilmi.takım eskisinden daha iyi olsun diye alınmadımı. ee takım eskisinden kötüyse bu hezimeti futbolculara bağlamak niye. onları alnda satan da oynatanda bellli.29-30 yaşlarındaki futbolcuları ( kariyerleri yok,isimleri yok ) sivasın geleceği için alınmasını kimse konuşmuyor.ARSENAL in emirates kupasını ziledinizmi. alt yapıdan 4 tane futbolcu çıkartıp oynattılar. ve futbolcuları izledinizmi nasıllardı.sivassporun geleceğini düşünenler 30 yaşlarında futbolcu alarak sivasslıları uyutamazlar( pardon uyuturlar çünkü kimse yağılan yaşlı transferlerin gelecek için ne faydası olacağını konuşmamış yazmamış )bağırıyorum bağırıyorum. 3 yıldır paf liginin tozunu attıran sivasspıor paf takımından 2-3 futbolcu çıkmazmıydı.çıkardııııı. neden çıkarılmadı o halde.madem sivassporun geleceği düşünülüyor 2 futbolcu çıkarıp neden pazarlamayı düşünülmedi.bunları konuşun arkadaşlar. almışlar cihan diye birini,inanıyorumki paf takımında cihandan daaha iyileri var. offff yaza yaza sinirleniyorum yaa. sadece şunu bilin yeter. sivassporun geleceğini düşünenler her yıl alt yapıdan en az 2 futbolcu çıkarıp piyasaya sürmeli..

Yigido5458
04.08.2009, 03:14
yav kötü gidişin faturasını futbolculara kesmek cidden futbol cahilliğidir.herkes mehmet yıldızı bekliyor. gelirse noolur. sivasspor kazanırmı . evet kazanır derseniz,ozaman bülent uygun bir hiçmiş. önemli olan mehmet yıldızssız takım kazanıyormu ozaman derimi ee teknikdirektörümüz başarılı. herkes gidenlerle gelenleri kıyaslıyor,yok yeri doldurulamadı yok satıld v.s v.s ee alınan futbolcular futbolcu değilmi.takım eskisinden daha iyi olsun diye alınmadımı. ee takım eskisinden kötüyse bu hezimeti futbolculara bağlamak niye. onları alnda satan da oynatanda bellli.29-30 yaşlarındaki futbolcuları ( kariyerleri yok,isimleri yok ) sivasın geleceği için alınmasını kimse konuşmuyor.ARSENAL in emirates kupasını ziledinizmi. alt yapıdan 4 tane futbolcu çıkartıp oynattılar. ve futbolcuları izledinizmi nasıllardı.sivassporun geleceğini düşünenler 30 yaşlarında futbolcu alarak sivasslıları uyutamazlar( pardon uyuturlar çünkü kimse yağılan yaşlı transferlerin gelecek için ne faydası olacağını konuşmamış yazmamış )bağırıyorum bağırıyorum. 3 yıldır paf liginin tozunu attıran sivasspıor paf takımından 2-3 futbolcu çıkmazmıydı.çıkardııııı. neden çıkarılmadı o halde.madem sivassporun geleceği düşünülüyor 2 futbolcu çıkarıp neden pazarlamayı düşünülmedi.bunları konuşun arkadaşlar. almışlar cihan diye birini,inanıyorumki paf takımında cihandan daaha iyileri var. offff yaza yaza sinirleniyorum yaa. sadece şunu bilin yeter. sivassporun geleceğini düşünenler her yıl alt yapıdan en az 2 futbolcu çıkarıp piyasaya sürmeli..

Bir kere Arsenal ile Sivassporun altyapsını birbirinden ayıralım onları görüpte aaa biz niye altyapıdan adam çıkarmıyoz diyipte o işe kalkışılmaz Arsenal altyapıya milyonlarca euro para harcıyo adamların vietnam da bile tesisleri var o iş o kadar kolay bişi değil altyapıdan çıkar pazarla o işi Türkiyede en iyi yapan Gs bakınız:Arda Turan ama Gs büyük bi takım haliyle bizden daha çok kombine sattıkları bi gerçek bu işi 2. en iyi yapan bana göre Gençlerbirliği hatta B takımı Hacettepe de var Gençlerbirliğindeki alt yapsındaki Genç Oyuncuları Hacettepe ye gönderip tecrübe kazandırıyo zaten Gençlerbirliğinin elide bi 50 milyon tl ye yakın bi para var onuda bankada tutup faiziyle yürütüyo işi bizim ne bankada paramız var ne B takımımız var nede Gs gibi kombine satabiliyoruz bide Arsenal gibi PAF tan Genç Oyuncu çıkarıp pazarlıyacaz he:D biz ilk önce o 2 BİN tane basılan kombineyi bi bitirelimde sonra yaparız bişiler 10 liralık bileti bile çok görenler varki bide kombine satıcaz benimkide laf:D ey yarabbim sen bu milleti koru... ne diim

57 Mehmet
04.08.2009, 04:58
Bülent hocaya laf yok.....
2006/2007 sezonunda Bülent hoca bu takimin basina geldiginde Sivasspor ligin dibinde yer aliyordu.ligin 12.haftasinda Sivasspor yalniz 3 galibiyeti,3beraberligi ve 6 maglubiyeti vardi .ligin 13.haftasinda Bülent hoca takimin basina gecti ve inönüde bjk yi yendi ligin 14.haftasindada trabzonsporu yendi.ve sivasspor ligde tam 48 puan toplayarak ligi 8.sirada bitirdi.ozaman alkisladigimiz bülent hoca futboldan anliyorduda simdiki bülent hoca anlamiyor mu???
Türkiyede Bülent hocadan iyisi yok bunu anlayalim artik.Bülent hocayi elestiren kardeslerime bu bülent hocamizin sivassporda ki karnesi
2006/07 SEZONU 11GALIBIYET 3BERABERLIK 8 MAGLUBIYET
2007/08 SEZONU 23GALIBIYET 4BERABERLIK 7 MAGLUBIYET
2008/09 SEZONU 19GALIBIYET 9BERABERLIK 6 MAGLUBIYET
90 MACTA : 53GALIBIYET 16BERABERLIK 21MAGLUBIYET
eger Bülent hocamiz bu takimdan giderse iste ozaman isimiz zor.eger sabir edersek bülent hoca sivassporumuzu sampiyon yapacak.cünkü dedigim gibi türkiyenin en iyi futbol hocasi bizde

Tuncay
04.08.2009, 11:41
Ya arkadaslar KOTU GIDIS dediginiz nedir. Su kotu gidis dediginiz olay nedir bir anderlecht macimi yapmayin el insaf.Sivassporun avrupada top oynamasimi kotu gidis. Kotu gidis nedir hangi basarisizliklardir lutfen anlatinda bilelim. Bana gore kotu gidis yoktur sivasspor dimdik ayakta ve cogu takimlarin imrenecegi bir konumdadir. Bir cicekle yaz gelmez, Bir anderlechtle sivasspor dusmez. Saygi ve selaqmlar

sivaslı sami
22.09.2009, 22:37
bence de hata bülent uygun da .artık takıma zarar veriyor istifa etmeli.ben sivas dışında yaşıyorunm.sivaspora sempati vardı ancak geçen sene bülent uygun un verdiği hatalı mesaşlar nedeniyle bu sene de yine bülent uygun un iyi futbolcuları gönderip yerine uygun olmayanları almasıyla takımın başarısızlığı nedeniyle sivaspora dış destek hiç kalmadı.bence tek sorumulu bülent uygun dur.uygun olanı da istifa etmesidir.çünkü sivaspor bülent uygunun deneme tahtası değildir.

efendigardaş
22.09.2009, 22:56
En büyük hata Bülen uygurun yanlış transtfer politaksı vede taktik hatasıydı. Şampoiyonlar liğinde oynacağımızı bile bile gider sıradan topçular alır ise oalcağı buydum. Madem aylarda araştıaran bir ekibin var idi de 10 tane yapmış olduğun transferlerden hiçmi birisi tutmaz. Hiçmi birisi takıam uym sağlayamaz. Geçen yıl bir sezon boyunu mevkiinde oynayan futbolcuları neden yerinden oynatarak takımın kurgusu ile oynuyorsun. Defansa aldığı futbolcuyu forvet arkası oynatır ise olacağı buydu

BÜTÜN OLAYI ÖZETLEMİŞSİN TEBRİK EDERİM....\:rolleyes:

rsimsek
22.09.2009, 23:01
bence kötü gidişin sebebi iskelet kadronun dağıtılması ve yeni alınan oyuncuların yanlış seçilmesidir

DeathRow
23.09.2009, 00:08
sezer badurun eksikliği oldu ..........................

noname87
23.09.2009, 00:14
Ersin Martinle kontratak taktiği :mad:

ready
23.09.2009, 17:14
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı
En büyük hata Bülen uygurun yanlış transtfer politaksı vede taktik hatasıydı. Şampoiyonlar liğinde oynacağımızı bile bile gider sıradan topçular alır ise oalcağı buydum. Madem aylarda araştıaran bir ekibin var idi de 10 tane yapmış olduğun transferlerden hiçmi birisi tutmaz. Hiçmi birisi takıam uym sağlayamaz. Geçen yıl bir sezon boyunu mevkiinde oynayan futbolcuları neden yerinden oynatarak takımın kurgusu ile oynuyorsun. Defansa aldığı futbolcuyu forvet arkası oynatır ise olacağı buydu

insan o kadar futbolcu alır da biri saglam çıkmazmı ilginç!!!!

mucahitbaba58
23.09.2009, 17:40
Bülent hocaya laf yok.....
2006/2007 sezonunda Bülent hoca bu takimin basina geldiginde Sivasspor ligin dibinde yer aliyordu.ligin 12.haftasinda Sivasspor yalniz 3 galibiyeti,3beraberligi ve 6 maglubiyeti vardi .ligin 13.haftasinda Bülent hoca takimin basina gecti ve inönüde bjk yi yendi ligin 14.haftasindada trabzonsporu yendi.ve sivasspor ligde tam 48 puan toplayarak ligi 8.sirada bitirdi.ozaman alkisladigimiz bülent hoca futboldan anliyorduda simdiki bülent hoca anlamiyor mu???
Türkiyede Bülent hocadan iyisi yok bunu anlayalim artik.Bülent hocayi elestiren kardeslerime bu bülent hocamizin sivassporda ki karnesi
2006/07 SEZONU 11GALIBIYET 3BERABERLIK 8 MAGLUBIYET
2007/08 SEZONU 23GALIBIYET 4BERABERLIK 7 MAGLUBIYET
2008/09 SEZONU 19GALIBIYET 9BERABERLIK 6 MAGLUBIYET
90 MACTA : 53GALIBIYET 16BERABERLIK 21MAGLUBIYET
eger Bülent hocamiz bu takimdan giderse iste ozaman isimiz zor.eger sabir edersek bülent hoca sivassporumuzu sampiyon yapacak.cünkü dedigim gibi türkiyenin en iyi futbol hocasi bizdehelal olsun kardes sonunda bnim gibi dusunen birine rastladim
hersey bi yana takim futbol
adimiz nankor sivaslilar olacak diye korkuyorum bazilari bilip dusunmeden konusuyor bizim adimizi millet cikarmak icin firsat kolluyor bizimkiler saolsunlar nankorluk ederk onlara zemin azirliyor

sivaslitaner58
23.09.2009, 17:43
hata gonderdigin oyuncular gittin defansta salak gibi yasin cakmak var fener bizi iyi kazikladi hakkimiz bu mu? yonetimede sesleniyorum burdan eger oyuncu begeniryorsak bir kac kere izleyin sonra alin videodan asla olmaz hani tomas geliyordu? nerde ondanda kazik yedik hani bouazza? geldi 1 gun icinde gitti verdigimiz emeklere cok yazik problem nedir biliyormusunuz

1 ANTRENOR BASBAKANA GUVENIYOR BULENT UYGUNDA TAMAM DIYOR !
2 BU KADAR OYUNCU ALDINDA TAKIMA ALISMAMIS HALDE NASIL OYNATIYORSUN PAFLAR BIZLERDEN DAHA IYI BE SIMDI HERKES DIYOR YAW SIVAS GECEN SEZON IKINCI BITIRDI NE OLDU NE MI OLDU ANTRENOR BASBAKANA GUVENIYOR EGER SEN ANTRENORSEN BULENT UYGUN OYUNCULARI SEN BEGENECEKSIN BASBAKAN DEGIL

mucahitbaba58
23.09.2009, 17:45
size bisey soyleyimmi
bence formunu uyumunu yakalasin ersen martin
herve tumdan 10x daha iyi cunki o adam daha cok pozisyona giriyor hada cok kosuyor hervetumu ben oyle hic gormedim bence ersen zamanla super olacak

ready
23.09.2009, 17:49
helal olsun kardes sonunda bnim gibi dusunen birine rastladim
hersey bi yana takim futbol
adimiz nankor sivaslilar olacak diye korkuyorum bazilari bilip dusunmeden konusuyor bizim adimizi millet cikarmak icin firsat kolluyor bizimkiler saolsunlar nankorluk ederk onlara zemin azirliyor

güzel arkadaşım o bülent hocanın degil futbolcuların başarısıdır o kadar çok biliyordu geçen sezon son 3-4 maçda gösterseydi hocalıgını Antep,ist belediye maçları haybiye puan kaybettin

revenge58
23.09.2009, 19:40
süper lig ne derseniz deyin son 2-3 senedir şimdiki kadar zor ve güçlü takımlardan oluşmuyordu.bizde elimizdekilerle iyi bir hava yakaladık gidiyorduk.takım ve hava dağıtıldı ,üstüne üstlük tüm rakipler çok güçlendi.bu durum bizi bu duruma getirdi 2.yarıya kadar da böyle gideceğini düşünüyorum

abdurrahman
23.09.2009, 20:30
bence gelen adamların ruh gibi sahada dolaşması...

mysuskunx
23.09.2009, 20:46
takımdaki iyi iskeletin bozulması ve arkadaşlık duygusunun bitmesi defansın yeterssiz kalması

H_Turan
23.09.2009, 20:56
Bence sebep çok:

1)iki oyuncuyu gönderip ermanı alınması
2)blicanın yerine iyi oyuncu alınmaması
3)Oynadıkları avrupa maçları ve farklı 5-0 yenilgi
4)fikstürün iyi olmaması trabzondan sonra fenerle oynadı sizce hangi takım dayanır birde ozamanlarda avrupa maçıda oynadı.
5)sistem değişimi.
bir yensek her şey düzelecektir merak etmeyin.

Turan 59
26.09.2009, 12:45
Kötü gidişin tek sebebi,iş bilmez Bülent UYGUN'dur.

58_sivas_1987
26.09.2009, 13:32
tabi bülent uygununda suçu var ama yönetim daha suçlu bence bülent uygunun agzından bir sürü fytbolcu ismi duyduk ama bu oyuncuların hiçbirini sivasta göremedik kötü dediginiz bülent uygun 3 sene önce sivasspor küme düşecekken takımın başına geldi ve ligi 7 inci sırada biridik dah sonraki iki senede birinde 4 üncü birinde ikinci olduk bülent uygun iş bilmezse bize bu başarıları nasıl kazandırdı.ben bülent uyguna güveniyorum bu takımı düzeltecektir

KaanK
26.09.2009, 22:21
Aklıma gelen ilk soru gerçekten bilmediğim için soruyorum , Kamanan nerde ?
Burda sorun öncelikle yeni değil arkadaşlar geçtiğimiz sezonun son 6haftasını hatırlayın Sivasspor futbol oynuyor muydu ? Herkes şikayetçiydi takımın gidişatından ve zaten bu şampiyonluğun kaçmasına neden oldu...( gerçi şampiyonluğun kaçmasında bundan ziyade büyüklerin dayanışması,medya vs..birçok neden var ama kendi işini kendin göreceksin ) Yeni sezon öncesi dönem demekki çok kötü geçmiş, yersiz transferler , yanlış futbolcuların ( TUM ) yollanması ve en önemli elemanın (Bilica- ki bugün İsmail Köybaşı 5m.€ ise Bilica'nın değeri 15m.€ dur) bedelsiz gibi gönderilmesi artı transferlerin menfi sonuçlanması, federasyon -tv,reklam - bilet vs..gelirlerinin tamamen stadın yenilenmesi için harcandığının lanse edilmesi ( stad yenilenmese kimse bize neden yenilemedin demezdi çünkü yıllardır bu stadda maçlar yapılıyor ve federasyon izin veriyor, demekki Sivasspor medya ve izleyici bazında takdir kazanmak için alttan ısıtmaya geçti, ki geçmesek bizim kaybedeceğimiz bişey yok biz alışkınız bu zemine havaya fakat gelen takım öyle olmadığından avantajlı konumdasın), dolayısıyla yine parasızlık gerekçesiyle futbolcu alınmaması ( tamam harika kulübün hiçbir borcu yok ama paran da yok başarı için gerekirse borçlanılıp kaliteli futbolcu alınması lazım, artı kanaatimce futbolcunun şehri beğenmemesi diye bir gerekçe yok, bouzza 1gecede sivasın hangi eğlence yada alışveriş mekanlarını gezdi de kaçtı, adamlar diyarbakıra manisaya gözünü kırpmadan geliyor oralar demekki milano ya da paris le aynı konumda biz anlayamıyoruz ), ve en önemli neden belki de yeni gelen vasatın altındaki futbolcuların takımdaki başarının tek kaynağı olan TAKIM OLABİLME havasını hazmedememesi ve kalitelerinin çok alt düzeyde olması ( örnek anlamında söylüyorum sivasspor gibi hedefini yükseltmiş vites büyütmesi gereken bir takımın sağ beki uğur kavuk, stoperi yasin, orta sahası agbetu olamaz olmamalı !!.Yöneticimiz fikret ünsal ın tvdeki konuşmasında bir diyaloğa şahit oldum diyor ki "Tum şu anda telefonda ağlıyor ki ben buraya alışamadım takımımı istiyorum geri dönmek istiyorum, Tum'un gitmesi biraz da bizim zorlamamızla oldu erman için ama yapacak birşey yok" .Peki sayın ünsal o zaman erman şu an takıma ne katıyor ? "yeni messi miz" diye büyük beklentilere sokulan taraftar altıpas içinden topu auta diken, sahada dolanan messi yi görünce çıldırmaz mı ? orda tum olsa atardı demez mi ? Bir de ortada "ocak ayında takviyelerle düzelme yoluna gireceğiz " açıklamalarına ne demeli ? 4 aylık transfer döneminde bocalayıp 1puan alıp ocak ayını beklemek bir intihardır.Burda çözüm için Bülent Hoca'yı gönderme yoluna gitmek takımın düşüşünü daha da hızlandıracak olup öncelikli çözüm yolu : takımda düşük performansı ile göze batan oyuncuları gerek sağlam para cezası ya da kadro dışı bırakma ile cezalandırma ve takımda kaybedilen disiplin ve özgüvenin yeniden kazanılması yolunda çok acilen yeni önlemler alınmasıdır AMA KISA VADEDE ACİL ÇÖZÜM KOLAYA KAÇIP BÜLENT HOCA'NIN İSTİFASI VEYA YOLLANMASI ASLA DEĞİLDİR .ÇÜNKÜ YENİ GELECEK TEKNİK ADAMIN GEREK ALTERNATİFLER ( hikmet karaman, erdoğan arıca vs........başka kim olacak guardiola deği tabiki ) GEREKSE TAKIMIN TEKNİK KAPASİTESİ TAKIMIN YÜKSELİŞE GEÇİP ESKİ GÜNLERE DÖNMESİNİ SAĞLAMAYACAKTIR OLASI TEKRARDAN BİR TEKNİK ARAYIŞA GİRİŞİLMESİ HALİNDE İLK ADRES YİNE BÜLENT UYGUN OLACAKTIR..bu yüzden çözüm yolu takım içi disiplin ve özgüven üzerinde yoğunlaşmalıdır kanaatindeyim...

tanyil
26.09.2009, 22:31
Bilicayı gönderir yasini alırsan..... Tum Ve slyanın yerine bi kalası alırsan... Dialloyu gönderip yerine kaplumbağa alırsan... Baliliyi gönderip yerine adam bulamazsan....
İspanyada bi yiyemeyen golcü diye getirirsen.... vs vs vs

daha ne diyelim.. eğer böle giderseniz merhaba bank asya...
Ama inşallah böle bişi olmaz... hadi bakalım diyodunuz ya 12. haftaya kadar sabır diye. kaldı 5

H_Turan
27.09.2009, 09:33
Sebebi bülent uygundur başkası değildir nasıl bu hala getirdiyse öyle çıkartması lazım.

subasi29
05.02.2010, 22:37
Birkere camura tas attinmi ustunuze sicrar orasi kesin!!! Biryerden corap sokugu gibi basladi kotu gidisat,bunlara birkac kuyrukta eklenince aldi basini gitti enflasyon gibi...bu gidisatin sebebini birilerine yuklemek artik bu saatten sonra yersiz, bunun cozumunu uretliyiz caresini bulmaliyiz

ercan58.a
06.02.2010, 09:45
tek kelimeyle bülent uygun ama önümüze bakalım kötü günler geride kalsın inşallah
haydi sivassporum
denizliyi 3 puanla geçip bu haftyı 13 sırada tamamlayacagız allahın izniyle
bu maç tüm maçlardan önemli bu yüzden stadı doldurup sonuna kadar destek verelim