Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN ve EKİBİNE DESTEK ZAMANI!!!

a.yurdakul
30.07.2009, 13:31
BİZE BU BAŞARILARI YAŞATAN BÜLENT UYGUN VE EKİBİNİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ.BÜLENT UYGUN BU TAKIMIN BAŞINAGEÇENE KADAR TAKIM KÜME DÜŞME POTASINDAYDI.TAA OARALARDAN ALIP ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEMESİNE KADAR GETİREN HOCAMIZIN BİZİM İÇİN NE KADAR BÜYÜK NİMET OLDUĞUNUN FARKINA VARALIM BEYLER.TAKIM BÜYÜK İHTİMAL ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENDİ AMA ÖNÜMÜZDE AVRUPA LİGİ VAR.SİVAS İÇİN ŞL ZATEN BÜYÜK HAYALDİ.GRUPLARA KALSAK BİLE YAPABİLECEKLERİMİZ ÇOK SINIRLIYDI.BİZİM ASIL KENDİMİ GÖSTEREBİLECEĞİMİZ PLATFORM AVRUPA LİGİ.GELİN ŞİMDİ BİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE TAKIMI DESTEKLEYİP BİR KERE DE OLSA BİZ İTİCİ GÜÇ OLALIM TAKIM İÇİN...

HEP ARKANDAYIZ BÜLENT HOCAM...

a.yurdakul
30.07.2009, 13:57
ayrıca sitemizin bülent uygun tarafından sürekli takip edildiğini bilmenizi isterim.fazla yıpratıcı olmayacak şekilde eleştirilerimizi önerilerimizi yaparsak belki ortak noktada buluştuğumuz bi konuda bülent hocaya bi fikir sunmuş oluruz.

efsane5858
30.07.2009, 14:11
ok desdek zamanidir ama benim icin bülent uygun ve ekibi bitmisdir,bana göre onlarla olmuyor.ama tabiikide bizim teknik adamimiz desdek vericez

a.yurdakul
30.07.2009, 14:15
ok desdek zamanidir ama benim icin bülent uygun ve ekibi bitmisdir,bana göre onlarla olmuyor.ama tabiikide bizim teknik adamimiz desdek vericez

gardaşım kim gelmesi lazım sence takımın başına.yada şöyle söyleyim;sence başka kim bu takımla bu şehirde kalıp da böyle başarılar yakalayabilirdi?ben diyorumki önerilerimizi de yazalım.belki bi faydamız olur.bülent hoca gitsinmi kalsınmı sormadım.aman gözünü seviyim.yapıcı olalım...

vanminit
bülent hocam affınıza magduren haddimiz olmayarak size sivasta sahaya süreceginiz ilk 11 i yazmak istedim , takdir sizin tabi , ama takip ettigimiz kadarı ile başaralı olabilirler bu maçta , sivastaki maçı 2 - 0 alırız diye düşünüyorum bu kadro ile

bülent hoca iyi günde nasıl sevincinizi paylaşıyorsak bugun bu kötü gündede yanınızdayız her iki durumdada sivasımızla futbolcularımızla yönetim ve teknik heyetle her zaman gurur duyuyoruz iyiki varsınız ve iyi ki bizlere bu sevinçleri yaşattınız bundan sonrada yaşatacagınıza gönülden inanıyoruz her türlü aksi durumdada yanınızda sizleri gönülden desteklemeye devam edecegiz

ilk 11 e gelince

akın vardar - murat sözgelmez - sedat bayrak - hayrettin - ebemba( yasin ) - ibrahim - murat erdogan - onur - agbetu - ersan martin - kamanan

TheFatih
en iyi destek rövanş macında stat tamamen dolu olmasıdır dosta düşmana göstermek lazım yok Trt maçı verıyor zaten biz 5 yedık elendık gitmem macı evımden ızlerım dersek ozaman bu takıma en büyük kötulu tarftarı yapar ve bu sene ilk 3 ' girermıyız yıne yerıne son 3'de inşallah olmayız tartışmalarıı başlar....

efsane5858
30.07.2009, 14:27
gardaşım kim gelmesi lazım sence takımın başına.yada şöyle söyleyim;sence başka kim bu takımla bu şehirde kalıp da böyle başarılar yakalayabilirdi?ben diyorumki önerilerimizi de yazalım.belki bi faydamız olur.bülent hoca gitsinmi kalsınmı sormadım.aman gözünü seviyim.yapıcı olalım...

arkadasim sende oyle bi dedinki sivas sanki guneydoguda bi il.sivas adini heryere duyurdu herkes sivasa teknik adam olmak ister.ayrica bu benim fikrim neden boyle dusundugumude yaziyim bulent hocanin futbol bilgisine asla lafimiz olamaz ama hocamiz cok sivri konusuyor, ben sadece hamsiler bizi sevmiyor diye biliyodum meherse bir cok kesim bizi sevmiyor sebebide bulent hocamiz biz 5 yeriz 6 yemeyiz falan filan gibi laflari istanbul laila sivasda lailahe illah var gibi laflari.ve buna benzer aciklamalari gecen sene sampiyonlugumuz neden gitti arkadasim soylermisin bana,ben soyliyim takimiz cok guzel giderken hatta gol bile yemiyoduk o siralar.antalya macindan sonra aciklamalar geldi insanlarin dikkatini cekecek aciklamalar ve her puan kaybindan sonra bahaneler.neyse fazla uzatmiyim yine BAN yemek istemem ama bu benim dusuncem sizin dusuncelerinizede saygiliyim tabi

a.yurdakul
30.07.2009, 14:29
en iyi destek rövanş macında stat tamamen dolu olmasıdır dosta düşmana göstermek lazım yok Trt maçı verıyor zaten biz 5 yedık elendık gitmem macı evımden ızlerım dersek ozaman bu takıma en büyük kötulu tarftarı yapar ve bu sene ilk 3 ' girermıyız yıne yerıne son 3'de inşallah olmayız tartışmalarıı başlar....

haklısın gözüm.çok doğru konuştun

skep06
30.07.2009, 14:41
Başka forumlarda da söyledim hocanın söylediği şeyler doğru ama bir teknik direktör olarak onun söylemesi yanlış.Taraftarlar konuşur böyle şeyleri.Dün Fikret Ünsalın radyospor da söylediği gibi kabına sığmayan deli dolu sürekli projeler üreten ve düşünmeden konuşan bir insan.Ayrıca her insan sempatik olacak diye birşey yok.Sempatiyle başarılı olunsaydı Mourinho diye birinin yaşamaması lazımdı.Başka takım taraftarları mazur görmeyebilir ama bizim daha hoşgörülü olmamız lazım hocaya.Başkalarının dolduruşuna gelerek hocayı kırmayalım.

Ayrıca Fikret Ünsal dün yönetim kurulunun bütçede zorlanarak 2 kaliteli orta saha 1 stoper ve 1 forvet alınacağını söyledi.İnşallah tez zamanda gerçekleşir.

alben
30.07.2009, 14:45
HER ZAMAN ARKANDAYIZ HOCAM .. SEN HEP GÜL BİZİ BOYLE ASIK SURATLA BAŞ BAŞA BIRAKMA ..SENİN YERİN HER ZAMAN AYRI BİLİYOSUN ...BOŞVER GİTSİN .ZATEN REEL DE CHELSEDE ARSENALDE İNTER DE İLK MAÇLARINDA FARK YEMİŞ SEN YEDİN DE NE OLUCAK

efsane5858
30.07.2009, 14:50
Başka forumlarda da söyledim hocanın söylediği şeyler doğru ama bir teknik direktör olarak onun söylemesi yanlış.Taraftarlar konuşur böyle şeyleri.Dün Fikret Ünsalın radyospor da söylediği gibi kabına sığmayan deli dolu sürekli projeler üreten ve düşünmeden konuşan bir insan.Ayrıca her insan sempatik olacak diye birşey yok.Sempatiyle başarılı olunsaydı Mourinho diye birinin yaşamaması lazımdı.Başka takım taraftarları mazur görmeyebilir ama bizim daha hoşgörülü olmamız lazım hocaya.Başkalarının dolduruşuna gelerek hocayı kırmayalım.

Ayrıca Fikret Ünsal dün yönetim kurulunun bütçede zorlanarak 2 kaliteli orta saha 1 stoper ve 1 forvet alınacağını söyledi.İnşallah tez zamanda gerçekleşir.

arkadasim güzel soyluyosun ama sunuda bilmen gerekiyor biz boyle konustukca herkez bize ozel bileniyor anliyomusun bize ozel BILENIYOR yani biz kendi kendimize cephe aciyoruz bu tur aciklamalarla iste ben bundan rahatsizim.tamam hamsilere istedigini soylesin ama herkesin dikkatini cekecek aciklamalar bizi iyi gelmiyor bu iyi degil.zaten hocamizda kendini morinyo gibi hissediyor sorunda bu.biz chelse degiliz

nntvaq
30.07.2009, 14:51
BİZE BU BAŞARILARI YAŞATAN BÜLENT UYGUN VE EKİBİNİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ.BÜLENT UYGUN BU TAKIMIN BAŞINAGEÇENE KADAR TAKIM KÜME DÜŞME POTASINDAYDI.TAA OARALARDAN ALIP ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEMESİNE KADAR GETİREN HOCAMIZIN BİZİM İÇİN NE KADAR BÜYÜK NİMET OLDUĞUNUN FARKINA VARALIM BEYLER.TAKIM BÜYÜK İHTİMAL ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENDİ AMA ÖNÜMÜZDE AVRUPA LİGİ VAR.SİVAS İÇİN ŞL ZATEN BÜYÜK HAYALDİ.GRUPLARA KALSAK BİLE YAPABİLECEKLERİMİZ ÇOK SINIRLIYDI.BİZİM ASIL KENDİMİ GÖSTEREBİLECEĞİMİZ PLATFORM AVRUPA LİGİ.GELİN ŞİMDİ BİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE TAKIMI DESTEKLEYİP BİR KERE DE OLSA BİZ İTİCİ GÜÇ OLALIM TAKIM İÇİN...

bir sivasspor taraftarı olarak hiçbirşey söylemeye yüzümüzde hakkımızda yok.ama bir futbolsever olarak bülent hocamızın yasin iandından artık vazgeçip ya yeni bir transfer yapmalı o mevkiiye yada murat sözgelmezi oynatmalı.m'bemba da yasin de tecrübeye ve zamanı ihtiyacı var.ama bülent hocam hem bir gürünlü olarak hem de bir anadolu insanı olarak herzaman arkandayım ben şahsen.

Akartuna58
30.07.2009, 15:29
bence bu macda diyer takımlara da bi gönderma yapalım ıstanbul takımlarına adamlar öyle dalga gecıyorkı her sitede bunu görebilirsiniz

MeRt5858show
30.07.2009, 15:37
biz zaten hep arkasındayız sivassporun ne zaman istifaya cagırdık ytönetimi teknik ekibi ama biz basarı istiyoryz onuda hakediyoruz uefa d gruplara kalın affettirin kendinizi:D:D:D:D

risale69
30.07.2009, 15:43
bülent uygun un antipatik davranışları yüzünden sivassporun yenilgisine sevinen insanların sayısı bir hayli fazla. bülent hocanın gerçek bir dostu olsaydı antipatik davranışlarının sivasspora büyük zarar verdiğini yüzüne söylerdi.

skep06
30.07.2009, 16:00
arkadasim güzel soyluyosun ama sunuda bilmen gerekiyor biz boyle konustukca herkez bize ozel bileniyor anliyomusun bize ozel BILENIYOR yani biz kendi kendimize cephe aciyoruz bu tur aciklamalarla iste ben bundan rahatsizim.tamam hamsilere istedigini soylesin ama herkesin dikkatini cekecek aciklamalar bizi iyi gelmiyor bu iyi degil.zaten hocamizda kendini morinyo gibi hissediyor sorunda bu.biz chelse degiliz

Başarı dosttan çok düşman kazandırıyor bize.Kimisi kuyruk acısından,kimisi kıskançlığından sevmiyor bizi.Bunun konuşmayla falan ilgisi yok bizde her yıl küme düşmemeye oynasak iddiamız olmayınca gelene gidene yatsak inan çok dostumuz olurdu.Kaldıki her zaman söylediğim gibi bizim kimsenin sempatisine ihtiyacımız yok.Başka takım taraftarının sempatisi olsa ne olur olmasa ne olur.Bize maçmı verecekler verse bu yıl bursa ankaragücüne verirdi.Dediğin gibi biz chelsea değiliz ama şampiyon olacağız diye kimseye ezilecek büzülecek gariban muhabbeti yapacak değiliz herkese mavi boncuk dağıtacakta değiliz

sevda58
30.07.2009, 16:02
Sivas'ta gergin idman!
Sivasspor, Anderlecht ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürürken, idmanda gerginlik yaşandı..

30 Temmuz 2009 , 14:38

Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan idmana, sakatlıkları süren Mehmet Yıldız, Sezer Badur, hafif sakatlığı bulunan kaleci Petkoviç, rahatsız olduğu öğrenilen Ersen Martin katılmadı. Sakatlığı bulunan Onur Tuncer ise koşu yaptı.

İdmanın başında çevresine topladığı oyuncularına bir konuşma yapan Uygun, daha sonra futbolcularına gruplar halinde tek pas çalışması yaptırdı. Top sürme çalışmasının ardından oyuncular dar alanda çift kale maç yaptı. Uygun, maç sırasında oyuncularına yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu. Sivassporlu futbolcuların idmanda oldukça hırslı oldukları görüldü.

-İDMANDA TARTIŞMA YAŞANDI-
Bu arada idman sırasında sıfır noktasından kaleye gol atmaya çalışan kaleci antrenörü Murat Göksu'ya saha dışında idmanı izleyen bir taraftarın, ''Hocam sizin atmanız önemli değil, önemli olan futbolcuların atması o golleri'' demesi üzerine tartışma yaşandı.

Göksu ile taraftar arasında yaşanan tartışmanın ardından bu kişi tesislerden çıkarıldı. Teknik direktör Bülent Uygun da, tutumu nedeniyle taraftara tepki gösterdi

ajansspor

sevda58
30.07.2009, 16:03
taraftara bak, sinirler gergin zaten, bence hic yeri degildi oyle konusmak

a.yurdakul
30.07.2009, 16:17
bunlar sivaslının adisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .............oluyo.bi poşet domateste bile büssürü çürük çıkıyo.

cabuker
30.07.2009, 16:42
Bu da Bizimle dalga geçen kendini bilmezlere KAPAK olsun bu resmi bu sitede bir arkadaş yayınlamış bende aldım yapıştırabildiğim her yere yapıştıracağım

ULAN SİZ SİVASI AĞZINIZA ALIRKEN AĞZINIZI KIRK SU İLE YIKAYIN

sevda58
30.07.2009, 17:05
Bu da Bizimle dalga geçen kendini bilmezlere KAPAK olsun bu resmi bu sitede bir arkadaş yayınlamış bende aldım yapıştırabildiğim her yere yapıştıracağım

ULAN SİZ SİVASI AĞZINIZA ALIRKEN AĞZINIZI KIRK SU İLE YIKAYIN

vay beee, bizde neye uzuluyoz, hahaha bjknin rekorunu kimse kiramaz zaten..

sivastatlıbelam
30.07.2009, 17:46
bülent hocam anlamadığım defansif futbol bize bir şey kazandırmadı ben sizden ofansif bir sistem ve ileri uçta kamanan-ibrahim ülüm ikilisini beklerdim.

ready
30.07.2009, 17:49
bülent hoca önce şu çenesini tutmayı ögrenecek artık laf yapma zamanı degil iş yapma zamanı anderleht maçı gibi futbolcular ruhsuz ve kişiliksiz top oynarlarsa işimiz zor

ilyasbaba_58
30.07.2009, 18:12
Bülent hocam yerin kolay kolay doldurulamaz sivassporu nereden nereye getirdiğin apaçık ortada busene için tek sorun hocam bana göre takıma yenı geln oyuncuların gıdenlerın kalıtesınde olmadıgı yenı transfer şart hocam burada yönetime çok şey duşuyor bıraz malı açıdan zorlanarak kaliteli oyuncu almaları lazım yoksa korkarımkı busene ligdede degişiklik olmazsa bu takıma yazık olur.

astaravisa
30.07.2009, 18:13
her yanlışı desteklemek zorunda değiliz.
ne yani yapılan transfer yanlışlarını destekleyelim , gelecek senede kalan iyi adamlarımızı satıp sıradan topçularımı doldursunlar takıma?

özgühertaş
30.07.2009, 18:36
konuyu açan arkadaşım herkesi destek vermeye çağırmış ama bizler hala laf ebeligi yapıp takımı ve hocayı eleştirmeye devam ediyoruz.bülent hoca ve mecnun başkan bizlere 3 sezondur kımselere nasıp olmayacak güzellikler yaşattı.o zamanlar meçnun başkan kraldı bülent hoca süperdi şimdi ne oldu bir mağlubiyetle hemen cephe aldık onlara geçen sene beşiktaş 8-0 yenildiginde taraftarları hemen hafta sonu stada koşarak desteklemek morallerini düzeltmek için ellerinden geleni yaptı.trabzonspor geçen sene 5 maç üst üste kazanamadıgı dönemde taraftarı her maçı bir önceki maçtan daha kalabalık gelerek desteklediler.fb liğde geçen sene kötü geçirdigi sezona rağmen tribünlerinde 25 binin altında seyircisi yoktu.kocaeli küme düşmesine ragmen son maçları stadı tıklım tıklımdı.eskişehir küme düşmeye oynadıgı halde hem kendi evinde hem deplasmanda taraftarı büyük destek verdi.ankaragücü küme düşmeye oynuyorken bütün ankara ayaga kalktı sanki şampiyonluga gidiyormuş gibi taraftarı üstüne düşen görevi yerine getirerek gereken destegi verdiler.göztepe 3 liğde mücadele etmesine rağmen 10 binin üstünde seyirci maçlara geliyordu.bunlara karşın bizler ne yapıyorduk.sivasımız zirveye oynarken bile 15.000 kişilik stadı zar zo dolduruyorduk üstelik biletlerde 1. liğin en ucuz biletleri olmasına rağmen.deplasmanlarda ne yapıyorduk topu topu 500 kişi oluyorduk.ama eleştrıye gelince maşaallaaahh 5.000 kişi oluyoruz.eleştrideki birliktelimizi bide destekde sağlasak ne kadar güzel olucak.sezon başı olması nedeniyle biraz sabırlı ve yapıcı olmalıyız.eleştirilerimizi kırıcı degıl yapıcı yapmalıyız.unutmayalımkı bizleri bu senede başarıdan başarıya koşturcak olanlar yine bunlar olucak.hele bide sezonun ilk maçının ts ile oldugu düşünürsek

ready
30.07.2009, 18:42
arkadaşım hadi eleştirme diyorsun güzel olanı alkışlamak kötü olanı eleştirmek taraftarın hakkıdır kendi takımında kadroya giremeyen oyuncu basit goller yiyen kaleci tel tel dökülen bir defans

adalı harun
30.07.2009, 19:02
sevgili hocam canın sagolsun bize büyük basarılar yasattın inanıyoruzki 2veya 3takviye ile yine birilerinin yuvasına çomak sokarız biz bize yeteriz çünkü biz sivaslıyız inadına yiğidoooooooooooooooooooooo

birlikspor
30.07.2009, 19:15
Sali gunki anderlecht - sivassporumuzun macina tribunde izleme firsati buldum gecen seneki takimdan bir eser goremedik sizlerin ekranda takip etiniz gibi bulent hoca gercekten begendim hoca baskanimiz ve ekibiyle mutis akil bile alinmayacak basarilara imza atmislardir belkide sivaslilarin hayal edemeyecek sekilde gecen sene ligi 2 durumda bitirmesi ve sampiyonlar ligine katilmasi ama gercekten buyuk hatalar yapildi bence transfer politilarinda bence bilica elde tutula bilecek bir futbolcu degildi kalitesi acisindan cunku fenerbahce istiyor sonucta onu anliya biliyorum ama herve tum, silva ve turk statusunde oyniyan balili en azindan onemli olabilecek futbolcular cunku sivasa kolay kolay yabanci futbolcu getirmesi kolay degildir.

sivasspora ayrilan 1500kisilik bolum tamamen doluydu ve bir okaderde disarida bilet bulamayan gonuldaslarimiz vardi 200euroya bile bilet alip maci izlemeyen arkadaslar oldu ama bulent hoca veya mecnun baskan tenezul edipte bile yanlarina gelmeyip buyuk ayip etmislerdir en azindan selam bile verirlerdi ve burdan Fatih hocayada gurbecileri selamladi ve takimizi motive etmek icin geldi icin tsklerimizi sunuyoruz. bu seviyeye gelmis bir takim transfer politikasinda daha cidi dusunmesi lazim alinan ilk yarida oyniyan zenci futbolcu. belcika liginde KV MECHELEN'de 18 bile giremeyen sezon ortasinda hollanda ikinci lige kiralan fc eindhoven takimina ve burdan alinan futbolcu sivasimizda sampiyonlar ligi macinda ilk onbirde cikiyor yani cok cidi dusunecek durum.
cok kotu kamp gecirdikleri hersekilde beli futbolcularin kilo fazlali var ve hepsi pehlivan gibi. en kaliteli futbolcumuz hayrettin ve abdurahman ikiside mucadeleci futbolcu ama futbol bilgisi 0, acil sekilde eksiklikler gideilmese sivasimizin ligte tutunmaci bile cok zor

alben
30.07.2009, 21:02
hocamın herzaman arkasında olmalıyız ki buyuk başarıların yolu açılsın ....

mucahitbaba58
30.07.2009, 21:15
sunun bilinmesini isterim ki
ben sevgili hocama kisiligiyle ve sistemiyle benim en sevdigim insanlardan biri
ve sadece kizdigim nokta bilicayi satmasiydi
kendisi bizim canimiz kendisine saygimiz ve destegimiz sonsuz
en buyuk hoca bulenthoca gerisini tanimam kim olursa olsun
saol bulent uygun sana ve ekibine guvenimiz sonsuzdur

Berkkaya5858
30.07.2009, 21:24
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS HEP DESTEK TAM DESTEK

pover58
30.07.2009, 21:53
arkadaşlar biz hocayı degilde yaptıkları yanlışları tartışırsak daha uygun olur.hocayı tartışmak yönetimin işi.elbet biz hocayıda takımıda desteklemege devam edecegiz onlarda adamgibi oynuyacaklar.

etzel1967
30.07.2009, 22:36
elbette sivasspora destek vereceğiz, bülent olsa da olmasa da...bülent hocaya bize yaşattığı sevinçler için de minnettarız, ama yanlışa da yanlış demek gerek...bülent bu sezon yanlış yapmıştır...alınan sonuçlardan çok oynanan saçma sapan futbol buna delildir...kendisi de sorumluluğu kabul etmektedir...

karahisarli
30.07.2009, 22:45
hocamizin yerine kim gelirse gelsin ilerde bülent uygun un külube altin harflerle yazilmasi gerekir ama insallah uzun yillar görev yapar sivasta

GuVeN
30.07.2009, 23:22
hepımız kızıyoruz bu aralar ama oraya gıdıp takımın moralını bozmak hıc yakısmamıs..ıcımızde kızıyoruz gurluyoruz ama sevgımızden eksılen bısey yok.yapabılecegımız tek sey maclarda ne olursa olsun yerımızı almak..zamanla guzel olur ınsallah hersey

oquzh4n58
31.07.2009, 00:36
kım gelırse gelsın bulentın yarısı olamaz be abuk subuk konusmayın

Salim58
31.07.2009, 02:49
inadına sivas hep destek tam destek

57 Mehmet
31.07.2009, 04:26

Evet cok haklisin arkadas,Bülent hocanin takimda emegi cok.ben zaten hocayi ve yönetimi kinamiyorum,ben yeni gelen futbolculari kiniyorum,daha hicbiri nasil bir klübe geldiklerinden haberleri yok.sivasspor son 4 yilda savasarak mücadele ederek basarili oldu ama ben bütün yeni gelen futbolcularda ve basta ERSEN MARTIN VE YASIN olmak üzere savasma ruhuna sahip olduklarina inanmiyorum.Umarim bu futbolcular karekterlerini degistirir ve Sivasspora ayak uydururlar.Zaten adam gibi futbol oynayipta 5-0 kaybetseydik,kimse takimi elestirmezdi,bizi üzen 5-0 lik yenilgi degil bizi üzen orada ezilmemiz

TEHLIKE58
31.07.2009, 08:06
IYI VE KOTU GUNDE DESTEKCIYİZ... OLUMUNE YİGİDO
Gecen sene tum olsun blica olsun takim okadar oturmuştu ki o takim bozulmamaliydi o performans yakalanmişken orta sahaya bir kac tane ayaginda top tutaan ve oyunu kuran oyuncu ile desteklenseydi bu sene ayni basşarilara ulaşirdık daha fazlasına bile gun gittikce ulasırdık cunku takım oturmustu saglık olsun olanla olene cagre yok tabi şimdi bu hatalardan ders alıp onumuze bakmalıyız .Dediğim gibi Herzaman Yanininzdayiz... Forza yigidolar

ozer10
31.07.2009, 09:31
yani arkadaşlar her akım fark yiyebilior realmadridde bu sezon barca dan fark yemedimi ii örnek olarak biz daha çok çıkarız şampionlar ligine birbirimizi kırarak kendimize zarar vermeelim boş yere sivasın daha çok gidecek yolu var ekonomi olarak istenilen düzee gelmesi lazım ki ondan sora çıtayı daha yükseklerde devam ettirsinler
biz ne krizler atlatmıs kulubüz bunu atlatacaz hep beraber takımı üzecek hareketler yapan taraftarları gerekli uyarı yapalım 2 sezonda şampionlar ligine çıkıp da şampion olan veya gruplara kalan takım adı söyleyin var mı yok
desteğimizi artıralım bu rovans macı belki de bizim dönüm noktamız olacak
transferlerle daha ii olacaz

ozer10
31.07.2009, 09:37
nakın bizim 4 büyükler daha büük yenilgiler aldılar 8-0 lar 7-1 ler filan
arkadaşlar takımımızı ateşlemek için idman da desteiimizi gösterelim köstek yerine
avrupa da yavaş yavaş gösterecez kendimizi

a.yurdakul
31.07.2009, 10:43
her yanlışı desteklemek zorunda değiliz.
ne yani yapılan transfer yanlışlarını destekleyelim , gelecek senede kalan iyi adamlarımızı satıp sıradan topçularımı doldursunlar takıma?

bak özgühertaş gardaşın ne yazmış.iyi oku.kendine de iyi bak

a.yurdakul
31.07.2009, 10:53
IYI VE KOTU GUNDE DESTEKCIYİZ... OLUMUNE YİGİDO
Gecen sene tum olsun blica olsun takim okadar oturmuştu ki o takim bozulmamaliydi o performans yakalanmişken orta sahaya bir kac tane ayaginda top tutaan ve oyunu kuran oyuncu ile desteklenseydi bu sene ayni basşarilara ulaşirdık daha fazlasına bile gun gittikce ulasırdık cunku takım oturmustu saglık olsun olanla olene cagre yok tabi şimdi bu hatalardan ders alıp onumuze bakmalıyız .Dediğim gibi Herzaman Yanininzdayiz... Forza yigidolar

gardaşım güzel düşüncelerinden dolayı bir yiğido olarak teşekkür edeiriz.ama bilica konusunda başka çaresi yoktu yönetimin gardaş yaa.şimdi diyecenki 3 milyon euro versin takımda yinede tutsun diyecen diğer topçular ayaklanır denge sarsılır.e az verincede görüyon işte,fener 4-5 katını verince aklı karışır.mehmet örneği.karaktersiz aadnan polat mehmeti gerçekten alacakmıydı.maksat yolumuza taş koymak.başardı da.mehmet geçen sezonki cimbom maçlarından beri yok.

nntvaq
31.07.2009, 13:51
biz sivas tarafatarı olarak şampiyonlar ligine katılmayı bırak orda 5 yemeyi bile haketmiyoruz.biz sizle gurur duyuyoruz ama siz bizimle değil.ama herzaman arkanızdayız...

sadocan58
31.07.2009, 16:04
Sivas'ı hafife almak hata
Anderlecht savunmasının önemli oyuncusu Juhasz'dan Belçikalı gazeteciye ders... Kendisine "İlk maçı 5-0 kazandınız. Artık rövanşa B takımla çıkarsınız" diyen gazeteciye verdiği cevap takdir topladı: "Bu iyi bir fikir değil. Bence ilk maçta kötü günlerindeydiler."
ARKADASLAR BU ANDERLECT Lİ KADAR KAVRAYAMADIK İŞİ

abircan
31.07.2009, 16:12

artı bir imzada benden daha ilk maçta kelle isteyenlere inat, sonuna kadar
bu takım iddia ediyorum 2 takviyeyle ligi ilk 3 te bitirecektir

sabanoh
31.07.2009, 16:29
Destek falan etmem.Ne destegi ya.
Bizi avrupada rezil ettiler. Bizim yerimizde fener gs yada trabzon olsaydi keske,en azindan onlar turu geçebilirdi ve türkleri sevindirirdi.
Ben ilk basta türküm sonra sivasli.
Biz bugüne kadar basari mi elde ettik sanki.Superlig 2.cisi bir basari degildir.Avrupada basarili olacaksin.Bu sene biz avrupaya oynamayiz.
Mehmet yildizi sevmiyordum artik onu özledim o nasil birsey.
Diallo yu neden sattin sanki bizim defansta çok adam varmis gibi.
2 yil önce bizim defansimiz sedat diallo ikilisiydi ve 4.ci bitirdik.
Tamam bilicayi sat eyvallah ama onun yerine oyuncu alacaksan.Yasin diye mahalle oyuncusunu degil,keske önderi alsaydin onun yerine.
Bulent istifa et ve onur la yasin le fenere gidin biraz da onlari rezil edin.
1 kaleci 2 defans 2 ortasaha 1 forvet lazim bu takima.
Normalde bu takimda 1 tek oyuncu kesinlikle oynar o da KAMANAN.öburleri ya vasat yada kötu(yasin,onur,mbemba,musa)ya ni 10 transfer lazim ama 2 tane olsa yine iyi :)

Divriği58-
31.07.2009, 16:49
4-4-1-1 sistemine geri dönelim kalede petkoviç savunmada hayro murat sedat abdurrahman ortasaha sagda musa sola erman göbege ibrahim bide yabancı önünde ersen onun önünde kamanan şu 11 i yap başarı kendiliğinden gelir

vahapkeskek
31.07.2009, 16:56
arkadasim sende oyle bi dedinki sivas sanki guneydoguda bi il.sivas adini heryere duyurdu herkes sivasa teknik adam olmak ister.ayrica bu benim fikrim neden boyle dusundugumude yaziyim bulent hocanin futbol bilgisine asla lafimiz olamaz ama hocamiz cok sivri konusuyor, ben sadece hamsiler bizi sevmiyor diye biliyodum meherse bir cok kesim bizi sevmiyor sebebide bulent hocamiz biz 5 yeriz 6 yemeyiz falan filan gibi laflari istanbul laila sivasda lailahe illah var gibi laflari.ve buna benzer aciklamalari gecen sene sampiyonlugumuz neden gitti arkadasim soylermisin bana,ben soyliyim takimiz cok guzel giderken hatta gol bile yemiyoduk o siralar.antalya macindan sonra aciklamalar geldi insanlarin dikkatini cekecek aciklamalar ve her puan kaybindan sonra bahaneler.neyse fazla uzatmiyim yine BAN yemek istemem ama bu benim dusuncem sizin dusuncelerinizede saygiliyim tabi

Sivasa gelecek Teknik direktör çok ama bunların süreleri pek uzun olmayacağını hepimiz biliyoruz. Yol geçen hanı olur takım. Paraya sıkışan Teknik direktör gelir, Gider.

özer mert
31.07.2009, 19:28
sıvasspor taraftarı olarak hep arkandayız bulent hocam yensekte yenılsekte sız sıvassporu kalbımıze yazdık bızler.ıyı gunumuzde nasıl costuysak bu kotu gunlerımızde kenetlenmesını bılen bır sıvasspor taraftarı olarak sıze guvenıyor ve bu kotu gunlerı asacagımıza ınanıyoruz.BU ZORLUKLARIDA ASACAGIZ INSALLAH.SENIN DOGRU KARARLAR ALACAGINA INANIYORUZ BULENT HOCAM.

a.yurdakul
03.08.2009, 12:59
ya gerçekten takımı kötü gününde de destekleyelim yada takımın başarısızlıklarında da ahkam kesmeyelim beyler.kabul edelim ki türkiyede bir taraftar grubu takımını eleştirip yerlere vuracaksa bu en son biziz,çünkü taraftarlık yapamıyoruz.bence lig tv sivastaki maçlarımızı vermesin.ben sivas dışında oluyoduğum maçlarını tv den izlerken deli oluyorum bu nasıl bir taraftarlık diye.takım geride stadda çıt yok.takım gol atıyo 5-10 dakika golün gazıyla bağır.o da sadece si-vas si-vas başka yok

nntvaq
04.08.2009, 15:09
haydi millet kapılar açılır yavaş yavaş gidelimmm.ŞİMDİ DESTEK ZAMANI:HERKESİ ONUR MAÇIMIZA ÇAĞIRIYORUM...