Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞARIMIZI TESCİLLEYECEĞİZ
RüStü ElmaS 06.10.2005, 22:38 Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun, Gençlerbirliği maçını kazanarak başarılarını tescillemek istediklerini söyledi.
Takımlarının Milli maçlar nedeniyle izine çıktığını belirten İdari Menajer Uygun, kendileri için aranın çok iyi bir dönemde geldiğini söyledi. Uygun, “Takımımız Lig’de çok iyi bir dönem yakaladı. Bu performansını düşürmeden daha da artırarak devam ettiriyor. Biz her geçen hafta takımımızın daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz.
Ama hala Sivasspor’un başarısını tesadüf olarak değerlendirenler var. Ama bu hafta Süper Lig’de her zaman ses getirmeyi başarmış Gençlerbirliği’ne konuk olacağız. Bizim için zor bir maç olacak ama galibiyet ile ayrılacağımızdan da eminim. Futbolcularımız son derece iyi bir dönemde. Bu maça Milli maç arası nedeniyle dinlenmiş ve daha güzel konsantre olarak çıkmış olacaktır.
Alacağımız galibiyet ile hala bizim başarımızı tesadüf sanan kişilere başarımızı tescil ederek göstereceğiz. Bu nedenle Ankara’ya başarımızı tescillemeye gidiyoruz”dedi.
Hakikat Gazetesi
1967_DERNEK_10UR 06.10.2005, 23:13 GENÇLERBİRLİĞİNİDE YENEREK ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEZ...HERKES GÖRECEK SİVASSPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ...
HakkıTİMUÇİN 06.10.2005, 23:26 Ankaradada taraftarlarımızın takımımızı yanlız bırakmayacağını umut ediyorum......
haydi ankaralı yiğidolar maçaaaaaa...
1967_DERNEK_10UR 06.10.2005, 23:37 Ankaradada taraftarlarımızın takımımızı yanlız bırakmayacağını umut ediyorum......
haydi ankaralı yiğidolar maçaaaaaa...
hakkı abı yaklaşık 15 bin kişi olur ankarada ki maçlarda..
gercek58li 07.10.2005, 00:26 Gardas,o kadar taraftar iyi de,dedigin kadar bilet ayriliyormu bize?
zaten gençlerin taraftarı pek yok... heryerden bilet alınabilir... gencler yönetimide bilir ayırdıkları kısmın sivas taraftarına yetmeyecegini!!!
ankaradaki maç bizim olacak işallah.
haydi taraftar maça
serhankaburcuk 07.10.2005, 22:15 Ankaradaki ve Sivastan gidecek olan taraftarlarımızla ve çevre illerden gelen taraftarlarımız ile enaz 10000 kişi oluruz diye düşünüyorum...Ve managerimiz Bülent UYGUN'unda dediği gibi bu maçı kazanarak Sivassporun gücünü birkez daha ispatlayacağız...
besata58 08.10.2005, 17:14 Bülent bey böyle bir açiklama yapmış ama.....
Ben SİVAS SPOR'un bir tescil sorunu olduğuna inanmıyorum.
Gelin arabalarımızı kendi adımıza tescil ettirelim....!!!!!
Yigido58_NL 08.10.2005, 17:35 KIMSEYE KENDIMIZI ISPATLAMAK ZORUNDA DEGILIZ.HERSEY ACIKCA ORTADA.
SIVASSPOR IYI OYNUYOR VE KAZANIYOR VEYADA BERABERE KALIYOR,TESADUF OLMADIGI BUTUN CEVRELER TARAFINDAN BILINIYOR AMA CEKEMEDIKLERI ICIN TESADUF FALAN DIYORLAR,IT URUR KERVAN YURUR .
SIVASSPOR BASARILARINA HERGECEN GUN YENILERINI EKLEYECEKTIR INSALLAH.
1967_Dernek_Ayhan 08.10.2005, 18:03 İNŞ GİDİŞİMİZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK VE TÜTKİYEDE YENİ TARİHLERİ SİVAS YAZACAK HİÇBİR ŞEY HAYAL DEĞİLDİR...
x_burnley 08.10.2005, 19:27 artık tüm türkiye şunu kabullnsin ki bu sivassporumuzun buraya gelmesi bir tesadüf değildir eğer bunu bir tesadüf olarak görenler bana göre futboldan uzaklaşmış ve aciz insanlardır ve şunu gördüm diğer cafelere gidip maçı seyrettiğimde herkes sivası konuşuyor ve aslında bu takımı çok önceden konuşuyorlardı zaten ve bu takım çok can yakar diye işte bu bir gerçek bu bir tesadüf değil olmazda bu hafta turkcell süper liginin en güçlü ve en köklü takımlarından bir tanesi ile maç yapacağız biliyorum ve inanıyorumki sivassporumuz bu zorlu maçtanda anlının akı ile çıkacak ben buna inanıyor ve sivassporumuza güveniyorum
HERŞEY YALAN TEK BİR GERÇEK VAR ODA SİVASSPOR
1967_DERNEK_10UR 12.10.2005, 22:46 SİVASSPOR PAF TAKIMLA OYNADIĞI HAZIRLIK MAÇINI 19-0 KAZANDI...MAŞALLAHIO VAR TAKIMIN..
serhankaburcuk 13.10.2005, 12:54 SİVASSPOR PAF TAKIMLA OYNADIĞI HAZIRLIK MAÇINI 19-0 KAZANDI...MAŞALLAHIO VAR TAKIMIN..
Evet ya Mehmet Yıldız da 8 tane gol atmış...Maaşallah...
buradanda alnımızın akıyla çıkacağız 10000 kişinin gelmesi önemli olançekirdekçi olmamaları
serhankaburcuk 13.10.2005, 13:08 buradanda alnımızın akıyla çıkacağız 10000 kişinin gelmesi önemli olançekirdekçi olmamaları
Valla Sivasın insanının genlerinde var çekirdek ruhu...Ama Ramazan ayındayız belki bu etkiler çekirdek olayını...
|