Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
05.08.2009, 01:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas_anderlect.jpg
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçımızı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Besyo_cu
05.08.2009, 01:43
Maçın yıldızı kimdi ? Cihan

Maçın en kötüsü kimdi ? Sedat BAYRAK berbat bir oyuncu haline geldi.

Maçta göze çarpanlar ? Cihan bu yılın transferi olur

Ne gibi eksiklerimiz var ? Avrupada Deneyim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Bu takımda hayat var yeterki taşları Bülent Hoca karıştırmasın

Taraftar nasıldı ? Çok iyiydi

Maç hakkında genel yorumunuz ? Avrupada deneyim çok öenmli bunu bir kez daha gördük.

GokhanTurna
05.08.2009, 01:43
Maçın yıldızı kimdi ?
Cihan Yılmaz

Maçın en kötüsü kimdi ?
Onur

Maçta göze çarpanlar ?
Takımın oturmuş olması

Orta sahada çok büyük eksikligimiz var sağlam iki adam lazım oraya. Bugün o bölgede Cihan dışında bi iki top yapan adam olsaydı durum daha farklı olurdu.

Elensek bile iyi sonuç ve güzel bi futbol sergiledikleri için oyuncularımızı tebrik ederim

Taraftar nasıldı ?
Taraftar konusunda şikayetçiyim sadece maça gitmeyenlere ya bare zevk almıyorsunuz bare stadı doldurun sudan ucuz biletler. Maçı tv veriyor stat boş gözükünce insan acayip oluyor.

Ts maçında bu oyunu bekliyorum ve aynı kadroyu. Sistem inşallah değişmez 4-4-2 güzel devam

alben
05.08.2009, 01:44
YILDIZI :TABİKİ BİKİŞİ YAZMAK OLMAZ TAKIM DİYELİM..AMA İİLER VARDI TABİ CİHAN, ERMAN .EN KÖTÜSÜ:ANDERLEHT TAKIMI .GÖZE ÇARPAN :TAKIMIN HIRSI VE ANDERLEHTLİLERİN ŞAŞKINLIĞI TABİKİ.EKSİK:DEFANS OYUNU KURAMADI TOP KAPTIRDIK BİDE KAFA TOPU ÇOK VERDİK DE SUTTERE .GÖRÜŞLER:HİÇBİRTAKIMIN YENİLMEZ OLMADIĞINI GÖSTERDİK VE TECRÜBENİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUNU BİR KEZ DAHA ANLADIN ..TARAFTAR:DAHA İİ OLABİLİRDİ..BENDEN BUKADAR ARTIK BU GÜNÜ KAPAMAK İSTİYORUM HERKEZE İİİ GECELER ..

Gakgoslar
05.08.2009, 01:44
Maçın yıldızı olarak Ersen Martini görüyorum.
Maçın en kötüsü : Yanılmıyorsam sağbek oynayan Sedat isimli futbolcuydu , yiyilen golde hatası olduğunu düşünüyorum zaten o pozisyonda faul yaptı penaltı da verilebilirdi , umarım biran önce kendini toplar.
Maçta gözüme çarpan ; 2yıl önce Elazığspor'da oynayan ERMAN KILIÇTI. Başarı merdivenini birer birer çıkıyor Erman... İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağına eminim .
Maç hakkında ki genel görüşüm : Alınan galibiyet güzel, keşke ilk maç öyle olmasaydı 2-3 farklı mağlup olunsaydı turu geçebilirdik ama olmadı umarım bundan sonra daha başarılı olur.
Taraftar 2-0 dan sonra tvden gözlemlediğim kadarıyla bir heyecan geldi bir umut doğdu baskı altına almaya başladı rakip takımı iyice coştu tribünler fakat;gelen gol umutları azalttı.Genel olarak tribünler iyiydi.

Yigido5458
05.08.2009, 01:46
Maçın yıldızı kimdi :Hayrettin Cihan Ersen Martin Agbetu
Maçın en kötüsü kimdi :Murat Erdoğan Uğur Kavuk
Maçta göze çarpanlar :Balkondan Maç Seyreden Sivaslı Taraftarlar
Ne gibi eksiklerimiz var :Defansa 1 yerli yada yabancı Stoper Orta Sahayada
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Moral Ve Prestij Maçıydı
Taraftar nasıldı :İlk Dakika Bağırır bide Sondakikalarda sonra Herkez Eve
Maç hakkında genel yorumunuz :Andrlecth Fazla Gelmedi ama gelsede Sivasın altından kalkacağını Gördük ve Avrupa Maçlarındaki 2. Galibiyetimizi almış olduk (6)

boşnaksivaslı
05.08.2009, 01:57
Maçın yıldızı tartışmasız Cihan(İzlerken hayran kaldım 2.ligden gelen bi oyuncu hiç sırıtmadı yerini yadırgamadı çok iyiydi)
Maçın kötüleri Onur,Uğur Kavuk,Hayrettin
Maçta dikkat çeken şey takımın toparlanmış görüntüsü
En büyük eksikliğimiz defanstan ileriye pas aktaracak adamımızın olmaması(Bilica bunu çok iyi yapıyordu.) ve orta sahada çalım atma özelliğine sahip oyuncu eksikliği(Murat Erdoğan gibi deil ama gerektiği yerde çalım atacak:))
Biletler 10 ytl şampiyonlar ligi maçı ve 10 ytl stat dolmamış anlam veremedim ayrıca...
Uefa da SİVASSPORUMUZA Başarılar dilerim ama işimiz çok zor ligi bu kadro götürebilir

yorumyapıyombenya
05.08.2009, 02:05
Maçın yıldızı kimdi ? Cihan ve sanki ciğeri yokmuş gibi oynayan ONur

Maçın en kötüsü kimdi ? Sedat ya bu adam tam bir kazma bu takımda yeri asla yok

Maçta göze çarpanlar ? Cihan yılmazın güzel oyunu

Ne gibi eksiklerimiz var ? tecrübe

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Bu sezonda ligde çok iyi yerlerde bitiririz.

Taraftar nasıldı ? Süperdi destek güzeldi

Maç hakkında genel yorumunuz ? Bizim takım gercekten kaliteli bir kadroya sahip

carizma0658
05.08.2009, 02:06
İŞTE SİVAS İŞTE YİGİDO BU DENECEK Bİ MAÇ OLDU UMARIM SİVAS TÜM MAÇLARINI AYNEN BU GECE Kİ GİBİ DEVAM ETTIRIR VE ETTIRDIGI SÜRECEDE SİVASA TÜM KAPILAR ACIKKK SİVASIMIZ BU GECE MUHTEŞEMDİ TEBRIKLER YİGİDOM

GuVeN
05.08.2009, 02:06
Maçın yıldızı kimdi ? cihanı çok begendım erman,ersen,agbetu takıma faydalı olacak gıbı gorunuyorlar. sakatlar ıyı bır form duzeyıne ulasırlarsa,eksık yerlere de ıyı transferler yapılırsa cok gusel gunler bızı beklıyor olur..

Maçın en kötüsü kimdi ?sedat-onur(onurun kotu oldugu macları saysak burdan ıstanbula yol olur senede bır ıkı mac oynayıp bunca zaman nasıl kadroda kalabıldı hayret.)

Maçta göze çarpanlar ? ıspanyol hekemı 4 eylul stadyumunda gormek guseldı,stadda cok ıyı olmus yapanların ellerıne saglık

Ne gibi eksiklerimiz var ? defans ve orta sahada aksaklıklar var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? güsel bır gundu ama hava toplarında sıkıntılar yasanıyor,bilicanın eksıklıgı cok bellı oluyor,takvıye sart.

Taraftar nasıldı ? maca katılanlardan allah razı olsun ama boslukların olması bızı uzdu. takıma layık degılız..

oncelıkle avrupa sınavlarında ozellıkle deplasman macları cok onemlı bızım ıcın,nedense oralarda hep ayaklarımız tıtrıyo,butun macları 4 eylul stadyumunda yapmayacagımıza gore,buna acıl bı cozum gereklı,zamanla tecrubelerı artar ve dısardada oynamayı ogrenebılırler umarım. bugun takımı genel olarak begendım.bu galıbıyetı yasattıkları ıcın basta bulent hoca olmak uzere hepsıne tesekkur ederım.

yiğidobaytar58
05.08.2009, 03:03
.....MAÇIN YILDIZI : CİHAN (SÜPERDİ )

.....MAÇIN KÖTÜSÜ : YOKTU BENCE UFAK HATALI OYNADI BAZI OYUNCULAR O KADAR..ONLARDA DÜELİCEK İNŞALLAH

.....MAÇTA GÖZE ÇARPAN : BENCE ERSANIN İYİ BİR TRANSFER OLDUĞU

.....MAÇTA EKSİKLİK : TAKIMIN HALA OTURMAMIŞ OLMASI,ÖZELLİKLE DEFAN OYUNCULARI HALA BİRBİRLERİNİN HATALARINI DÜZELTEMİYORLAR.AMA EMİNİM Kİ DAHA İYİ OLACAKLAR

....GENEL GÖRÜŞÜM : DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR...DAHA İYİ OLACAZ..

....TARAFTAR : BEN ŞAHSEN BU KADAR TARAFTAR BEKLEMİYODUM..SÜPERLERDİ BENCE..AMA STAD TAM DOLMALIYDI YİNEDE..

HERGÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OLMAMIZ ÇOK GÜZEL..SİZE GÜVENİYORUZ SİVASSPOR...

tekdoktirin
05.08.2009, 03:11
ARKADAŞLAR BENCE EN İYİ TABİKİ BANA GÖRE CİHAN ÇOK İYİ ÇOCUK İŞYAPACAK GİBİ

kiNgSiZe58
05.08.2009, 03:16
Maçın yıldızı kimdi ?
Cihan

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sedat

Maçta göze çarpanlar ?
Ersen Martin Ve Cihan, Cok Etkilli Oynadilar

Savunmaya yardim gerekli sedat cok dandik oynamaya basladi

Yasin oynamadigi oynu yeniyormusuz !!

Taraftar nasıldı ?
Süper atmosfer vardi, helal bizlere !

Anderlecht gibi usta bi takimi FARK ile yenmek bizim icin cok güzel birsey heleki ilk defa Sampionlar Ligine katiliyorsak...

57 Mehmet
05.08.2009, 03:27
macin yildizi bülent hocamiz,takimi yine cok iyi motivve etmis.

macin en kötüsü bence hic kimse,ufak tefek hatalar oldu ama hepiside macin sonuna kadar savasti ellerinden geleni yaptilar

macta göze carpanlar cok ofsayta düsmemiz,bunada bir önlem almak gerekir ve kamanan penaltiyi atarkene mehmet yildizin heyecanlanmasi.

eksiklerimiz orta sahada cok az press yapiyoruz rakip bir iki pasla kalemize gelebiliyor.bu yüzdende defansimizada cok yük biniyor ve büyükten hata yapiyor

mac hakkinda cok güzel bir galibiyet aldik,gercek yigidolar gibi oynadik.güven kardesimede katiliyorum bize uzun boylu defans oyunculari sart.hava toplarinda mücadeleri kaybediyoruz.

sahada bos yer kalmasaydi daha iyi olurdu.
sivassporumu yalniz birakmayan taraftarimizda süperdi,gercek taraftar size denir.

trabzonspor maci öncesi bize büyük bir moral oldu,hafta sonu ayni takim ruhunu yansita bilirsek fark atariz.

Aydogan58
05.08.2009, 03:33
Maçın yıldızı kimdi ?
[I]1.Hayrettin arkada ortada ve önde cok iyi is yapiyor, bravo.
2.Agubetu,, baya haraketli ve atik oynuyor,,

Maçın en kötüsü kimdi ?
1.uzun boylu esmer cocuk,hakeme dalasiyor ve sahada güres meraklisi,,,,
2.Cihan
3.Onur

Maçta göze çarpanlar ?
1.sivasspor=gecen haftaki maglubiyeten derslerini almislar ve kendilerini iyi toparlamislar,hocamiz bu sefer derslerini iyi vermis,,,2-3 adam eksiklerimiz var:1. agubetin yanina sag kanata onun gibi atik birine ihtiyacimiz var.
2.orta saha sag kanat
3.güresciyi cikartip yerine Hayrettini destekliyecek ,sag kanatda birini almamiz
4.(arkadaslar toplarimiz auta gidince hic dikatinizi cektimi ,topu hic beklemiyoruz,,arkadaslar hemen elerindeki toplari uzatiyor macin kenarindaki toplari toplayan genc arkadaslarimi candan tbr.liyorum,, tek kelimeynen BRAVO.trabzona karsi 3-0 yendigimiz 1 macdada bu genc arkadaslarin sayesinde 1 gol atmistik!!!adamlar ne oldugunu anlamadan top filelerdeydi

2.anderlecht bu seferde kolay is olacagini sandi ve hemen 1 gol yedi,, bir daha press yaptilar 17dakikada 2 goli yediler,ondan sonra tam defansa cekildi, mac onlar icin önemli degildi ,adamlar bize bu maci hediye eti,,, cünkü adamlar gecenki 5-0 in maglubiyeti ile farktaydilar, ama anderlecht icin bu skor önemli degildi onlar sadece ve sadece bu macta turu atlamak istiyorlardi !!!!!!

takim anderlechteki gibi ilk 15 dakika baya press yaptilar ,oyun kurdular,, ondansonra soluk soluga kaliyorlar, dogru dürüst press yapacak adamimiz yok,, sag kanadimiz cok zayif ve topu gelene gidene kaptiriyorlar,,,pass hatalarimiz halen cok,, lüzümsüz topu kaptiriyoruz,,birde arkaya cok pass veriyoruz, buda oyunu kiriyor,,!!!!

burdaki bazi arkadaslar ,takim oturdu saniyor ama bence cok yaniliyorlar,
tamam topu biz oynadik ama anderlechtin hevesi turu atlamakti bizi yenmek degildi,,zaten 2 nci golüde yiyince tamamen geri cekildiler, ve bizim halen hatali oynamamiza karsi atak da yaptilar,, 1 golde olsa atilar,
ama sunuda diyecem : gecen haftaki mac oynanmamis olsaydi inaninki anderlecht bizi gine press yaparak atak taktiginde yenerlerdi,,

Taraftar nasıldı ?
ilk 20 dakika bomba gibi, sonra bir sesleri cikiyor,, bi susuyorlar.......
davulcu arkadaslara:ya koskocaman davulu getirmisin, mac boyunca niye calmiyorsun su davlunu, sen tatilemi getirdin onu ????

sivasspor cok antreman yapmasi lazim,günde 2 antraman bile az olur, takim daha yerine oturmamis,, 2-3 transfer mutlaka gerek, oyuncularimizin nefesi 20dakadan sonra kesiliyor,, sürekli hata yapiyoruz.......

önümüzde türkcel ligi basliyor ve bütün takimlar bu sene baya hirsli ve cok güzel kadrolara sahip,,umarim bu günkü aldigimiz sonuctan ne tekmik heyet nede futbolcularimiz ,kendilerini yükseklerde görmezler ,,, trabzon macinda adamlarin hirsini görecegiz derim ????

tekdoktirin
05.08.2009, 03:45
İYİ YOLDAYIZ HOCA İŞİ CÖZECEK GİBİ BUKADAR GÜCÜMÜZ İŞTE CİHAN SÜPER ÇOCUK MİLYON DOLARLAR DEİL 280 ,,,KARŞIYAKADAN GELDİ BİRAZDA GERÇEKCİ OLMAKLAZIM SA OLSUN ÇOCUKLAR TEŞEKKÜRLER

izmirliyigido
05.08.2009, 07:54
Maçın yıldızı kimdi ?
Bence defans bloğonun önünde mükemmel oynayan, ileri çok güzel paslar atan orta saha ile defan arasında güzel köprü olan CİHAN YILMAZ'dı. Bence Bülent hoca aradığı adamı buldu. Ne Onur, ne İbrahim...

Ayrıca, Musa ve Agbetu'da çok iyi oynadılar.

Maçın en kötüsü kimdi ?
Onur... Bu çocuk verilen fırsatları değerlendirmemekte kararlı.

Maçta göze çarpanlar ?
İsteyince YİĞİDO ekolünü, futbolunu oynayabiliyormuşuz.

Birde göze çarpan en can alıcı nokta YENİ FORMALARIMIZdı. Bence süper olmuş. Hem göz alıcı bir kırmızı, hemde klasik çubuklu. Ben çok beğendim.

Orta saha da top dağıtacak iyi bir beyine halen ihtiyacımz var. Bu sene ile beraber 3 sezondur bunu çözemedik.

Dosta, düşmana karşı gurumuzu, onurumuzu kurtarırken, ülke puanına birazda olsa katkıda bulunmanın ve Avrupa'nın isim takımlarından birini yenmenin mutluluğunu yaşadık.

Taraftar nasıldı ?
Taraftar ilk 10 dakika vardı. Sonrasında sus-pus bir seyirci oldular. Ara-sıra klasik tezahüratımız "Sii-vas, Siii-vas" diye cılız sesleri duyduk. Takımı yalnız bırakmayın, dosta düşmana karşı "biz her zaman takımımızın yanındayız" mesajını verelim diye tribünleri doldurun dedik ama bilet fiyatları da uygun olduğu halde maalesef zihniyet aynı.

Her tecrübenin biraz acıtıcı olduğunu bir kez daha gördük ama Süper Lig maceramızı bir nebzede olsa mutlu bitirdik. Hocamıza ve Futbolcularımıza teker teker teşekkür ediyorum.

AYK

Salim58
05.08.2009, 07:59
önceki maçlara bakarsak bu maçın geneli iyi idi dahada iyi olacak inşallah hep beraber güzel günlere elele beraberce

"_tuqRuL"
05.08.2009, 08:19
Tek kelimeyle kuhteşemdi. İşyerinde Televizyonda izleyebildim. Gördüğüm kadarıyla muthüş bi takım vardı sahada. Tebrik ediyorum hepsinin tek tek...!

teknik
05.08.2009, 08:37
Maçın yıldızı kimdi ?
Tabiki Cihan YILMAZ.Ama Ersen de yıldıza yakın oynadı.
Maçın en kötüsü Kimdi?
Önce Sedat,Sonra Onur.Çünkü sedat bir stoperin yapmaması gerekenleri yaptı.Topu yere düşürdü,Yerini kaybetti,Oyun disiplinine uymadı.Murat SÖZGELMEZ sedattan az oynamasına rağmen daha iyiydi.
Defansta topu çıkaracak,sezgileri güçlü tecrübeli oyuncu.Orta sahada fizik gücü yüksek ama topla iyi adam.Birde takım koordinasyonu eksik.Ama bu eksiklik zamanla giderile bilir.
Maçta göze çarpanlar:
Geçen yılki şablonda ve geçen yıl bu oyunu bilen 8 oyuncu ile oynadık.Sadece Uğur,Ersen ve Cihan yeniydi.Ve hiçbiri sırıtmadı.Demekki değişimi zamanla yaşamamız gerekiyor.8 kişiyi birden değiştirince 5 yememiz kaçınılmaz olabiliyor.
Ne gibi eksiklerimiz var?
Zaman eksikliğimiz.Eskiden Bülent Hoca takıma oyuncuları teker teker kazandırırdı.Sanırım Şampiyonlar Ligi telaşından onu yapamadı.Dün gördük ersen ve cihan uyumu aşıyorlar.Agbetu yolu yrılamış.Hadi hayırlısı.
Maç Hakkındaki genel görüşleriniz:
Biz iyiydik ama ilk 30 dak.hissetdikki takımın kendine güveni sarsılmış2 Gol gelince takımın güveni geldi ve oyun farklılaştı.Hazırlık maçlarında keşke kolaydan zora doğru bir sıralama yapılsaymış.Anderlet müsaade etti gibi düşündüm başlarda ama 30.dak. sonra biz kendimiz insiyatifli olduk.Artık trabzon maçından daha umutluyum.
Taraftar Nasıldı?
Taraftar standartların üzerindeydi.Bence Sivasspor standartlarını korur.İlk 5 şansını kovalarız.

Harput0658
05.08.2009, 08:44
Maçın yıldızı kimdi ?
Bence Kamanandı. Çok hırslıydı.

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sedat. Geçen seneki formunu yakalaması lazım.

Maçta göze çarpanlar ?
Ersenin çok istekli olması ama ağır kalması. Biraz hızlanması lazım.

Defansa sağlam bir adam lazım. Orta saha da top dağıtacak iyi bir beyine halen ihtiyacımz var.

Maç 2-0 ken Kamananın ofsayt diye kesilen pozisyonu kesilmese tur bile atlayabilirdik.
Dosta, düşmana karşı gurumuzu, onurumuzu kurtarırken, ülke puanına birazda olsa katkıda bulunmanın ve Avrupa'nın isim takımlarından birini yenmenin mutluluğunu yaşadık.

Taraftar nasıldı ?
Taraftar aynen devam :) İstikrarını koruyor çizgisini değiştirmiyor.

Kondisyon eksikliği vardı. Anlımızın akıyla çıktık.

Turan 59
05.08.2009, 09:04
Sivasspor'umuz harikaydı.Bütün futbolcular görevini yaptılar.

Yozgatli Nower
05.08.2009, 09:10
Takım genel anlamda geçen seneki havasını yakalama yolunda ama halen daha eksikler var. Ama yine de Sivas'lı gardaşlarımızı bu güzel galibiyet için kutluyoruz.

Maçın en iyileri, CİHAN, MUSA ve AGBETU idi. ERSEN ve KAMANAN'da iyiydiler ama süreklilikleri yoktu.

SEDAT, MURAT SÖZGELMEZ ve ONUR'un acilen toparlanması lazım.

Maçta atmosfer süperdi, ama tribünler Şampiyonlar Ligine yakışır şekilde biraz daha renkli olsa çok güzel olurdu.

Sahada göze batan en hoş şey yeni formalarınızdı. Çok güzel olmuş. Sivas'lı gardaşlarımdan bir tane hediye isteyeceğim.

Helal olsun SİVASSPOR'a.

mcmv-58
05.08.2009, 09:13
Bu Seyirciye bu Halka 5-0 AZ BİLE. BU HALK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR BENCE. ATINCA MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR YOK 6 MİLYON SİVASLI VARMIŞ YOK 7 MİLYON SİVASLI VARMIŞ DİYE HAVA ATANALARI AKŞAM GÖRDÜK 14 BİNLİK STADI BİLE DOLDURAMADILAR YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA VE FUTBOLCU KARDEŞLERİM BENCE BOŞA YORULUYORSUNUZ AĞZINIZLA KUŞTA TUTSANIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALDE OYNASANIZ SONUÇ AYNI BU HALK ANCAK İSTASYON CAD. ÇEKİRDEK YER VOLTA ATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZ.YAZIKLAR OLSUN TEKRAR

malik58
05.08.2009, 09:15
Maçın yıldızı Yasin'di, kadroda olmaması hepimiz için hayırlı oldu galiba : ))))

kadirakin58
05.08.2009, 09:39
maçın yıldızı cihandı. en kötüsü ise sedat.

bülent uygun yasin'i oynatmamak ile takım için yapabileceği en iyi şeyi yapmış. petkoviç'i oynatmamak ise yaptığı en başarılı ikinci hamle. yaptığı en başarılı 3. hamle ise ilk maçtaki tek forvetlik oyun anlayışındansa çift forvet oynamamız. takımımızın defansı bilica'nın gitmesiyle çöktü. tek çaremiz defansı ileri hatta yapmak. rakibi ilerde karşılamayı ise ancak çift forvet ile yapabilirsiniz.

bence takım için yapılabilecek bir diğer güzel hamle maça murat erdoğanla başlamak olabilirdi. bence çok kontrollü bir futbolcu. ikinci yarıdaki ataklarda payı var. ben bülent uygun'un hatalardan ders almasını bilen ve taktığına takmayan bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. bazı teknik direktörler var. aklındaki sistem başarılı olana kadar aynı sistemi zorluyor. bülent uygun ise hatalardan ders çıkartıyor. bence bülent uygun yenilgiden sonra dersi çıkartmış. uefa'da edindiğimiz tecrübe ile başarılı olacağımıza inanıyorum.

TEHLIKE58
05.08.2009, 09:59
bence maçın adamı kamanandi. Çunku ilk golde rolu cok buyuk 2 goldede :) bu oyuncu bir yıldızdır degerinin bilinmesi lazım takımın vazgecilmeziiiiiiiidir...

sgulturk
05.08.2009, 10:34
Çok şükür bir haftadır çok sinirliydim. akşam maçta rahatladım. tabi beni rahatlatan skor değil spor. takım iyi oynadı kendine yakışır gibi.

yanlız

- çok kızıyordu bazı arkadaşlar ağzına geleni söylüyorlardı. ikinci lig topcularının bu takımda ne işi var diye. o arkadaşlar herhalde susmasını ve bülent hocaya saygılı olmayı öğrenmişlerdir. Cihan süper topcu ya. ikinci yıldızımız olcak inşallah.

- maçın yıldızı cihan.

- erman, uğur korkak oynuyor. aslında kaliteli oyuncular. ama kendilerine güvenleri yok

-ersen formsuz ve ileride topları boy avantajı ile alıp kamanana vermesi lazım. birkaç defa bunu yaptı ve çok güzle oldu. ilerde topla buluşunca biraz topu ayağında tutması ve ondan sonra pas vermesi lazım. hemen pası atmaması lazım. tıpkı mehmet yıldızın yaptığı gibi. fizik avantajı nedeniyle ersenin ayapından topu almak çok zor. devamlı bunu yapması lazım. o zaman süper olur ileri.

-defansda hala bilicaaaaaaaaa eksikliği var.

davulcu
05.08.2009, 10:46
efsane geri döndü herkes gerçek sivassporu gördü

AlBeyaz58
05.08.2009, 10:53
Maçın yıldızı YASİN'di, Çünkü Kadroda yoktu..
Yasin inşallah hep kadroda olmayarak yıldız olur. : ))))

hanedan58
05.08.2009, 11:01
Maçın yıldızı kimdi ? cihan ve erman

Maçın en kötüsü kimdi ? ugur onur

Maçta göze çarpanlar ? sivasın ileriye oynayamaması ve orta sahadaki boşluk

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta saha defans ve forvete acil ihtiyaç var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? iyi bir oyundu ama hala eksiklerimiz var

Taraftar nasıldı ? tribünlerin tıklım tıklım olması lazımdı ama fena degil yinede

Maç hakkında genel yorumunuz ? hocanın acilen takımın iskelet kadrosunu kurması lazım bu maçta bu kadro tuttu ama gelecek hafta zor maçlarımız var

carizma0658
05.08.2009, 11:01
macın yıldızı ersan ve kamann diyebılrız yanlız akınıda unutmayalım o da harıkaydı ve aslında takım ruhu gerı gelmış ve yigidolar takım olarak harıkaydı resmen andelcht i elı boş ve kabus yaşatarak gönderdi bı ara yüzlerıne baktımda ya tur elden gidıyor havası vardı yuzlerınde eee tanımıyorlar yigidoyu TANIŞMIŞ OLDUK

kadirakin58
05.08.2009, 11:03
Maçın yıldızı YASİN'di, Çünkü Kadroda yoktu..
Yasin inşallah hep kadroda olmayarak yıldız olur. : ))))

kesinlikle katılıyorum. yain konusunda resmen kazıklandık. yasin'e bırakın futbol oynattırmayı, top toplatılmaz. o uyuşuklukla top toplarken bike atak kesebilir. derhal yasin'i satmalıyız ve başka bir defans oyuncusu almalıyız. defans'tan biri sakatlansa bile yedek defans asla yasin olmamalı. alt yapıdan birisi oynatılır, kamanan defansa çekilir ama bu takımın defans anlayışını alt üst eden yasin oynatılmaz.

giants
05.08.2009, 11:16
Akin. yerinde cikislar yapti ama ama yan toplarada cok calismasi lazim.

Defans
Defans hazilik maclarina ve belcikadaki ilk maca oranla daha az hata ile oynadi. göbekte Murat ve Sedat ikilisi olumluydu
ama hava toplarinda etkisizdiler. kenarlardan veya ortasahadan atilan her hava topu rakible bulustu tehlike yaratti. defansin
Kanatlari kontrollü oynadilar. rakip ataklarinda cok fazla önde kalip denfasin yapisini bozacak durumlar diger maclara oranla cok az yasandi.
Hayrettin hirsli ve takimi atesleyen dinamo gibiydi.Ugur takimla uyum sorununu tam astiginda daha iyi olacak.

Ortasaha
Ortasahanin göbeyinde Cihan ve Onur ikilisi mükelmele yakin oynadilar
Onur kendi meziyet ve calikanliginin yanina kendini aralara top atma ve dikine oynama noktasinda gelistirirse daha da iyi olacak
Cihan ise geriden oyunu aktarma oyun kurma ve rakip oyunculari karsilama isini basarili yapti.

Kanatlar Erman ve Musa Ortak özellikleri ikiside Rakip atakda iken rakibi karsilamayi ve defansif pozisyon almayi sevmiyorlar. zit özellikleri ise
musa dikine oynamayi seviyor erman daha cok sagina ve soluna oynamayi seviyor görüntüsü veriyor.
Tüm mac boyunca Ermanin Olumlu yaptigi tek sey Musanin golündeki ortasi idi Musaninda en iyi yaptigi sey O ortaya vurdugu kafa.

Forfet

Kamanan gayretli ve iyi oynadi bir asist yapti bir penalti yaptirdi. kendi kazandigi penaltiyi gole cevirdi.

Ersan. istekli arzulu idi golünüde atti, kondisyonunu artirdiginda ve fiziksel olarak biraz daha güclendiginde daha iyi olacak.

Yedekler

Agbetu. sol kanat oynarken canli gözüktü gibi????
Murat Erdogan ??????????????????????????
Ibrahim Dagasan:Hemsehrimi de etkili görmedim oyun kurmada zorlandi.hala ürkek ve daginik oynuyor.

Teknik heyet.

Tüm yetersizliklere ve eksiklere, etkili takviyelerin olmamasina ragmen
takimi motive etme ve hazirlama anlaminda islerini iyi yapmislar taktik anlamda sahaya yansiyan oyunu baz alirsak. Bu macta islerini ciddiyetle yaptiklarini gösterdiler.

Basta Futbolcu kardeslerim olmak üzere teknik heyete bu basarili oyundan dolayi tesekür eder kendilerini tebrik ederim. En azindan bu galibiyetle bizlere elensekde moral oldular.Tüm camiamiza avrupa liginde basarilar,

Not Bu galibiyet arkasindan özellikle yönetim ve teknik heyet takviyeye gerek yok demesin dünki macta galibiyet
bizi mutlu etsede takviyeye nekadar ihtiyacimiz oldugunu da gösterdi.

Metal Gear
05.08.2009, 11:47
Cihan çok iyidi..Kendine güveni olan bir oyuncu..Ben bu çalımı atarım diyebilen,gerekirse şutumu da atarım diyen,çekinmeyen bir oyuncu.rsen 90 dakikaya henüz hazır değil.Kamanan sağolsun yine füze gibi.Onur ve İbrahim yine çok mücadel ettiler..Ancak şu uzun top mevzundan hala kurtaramadık.galiba yine eski sisteme döndük.Aman canım galip gelelim de hangi sistem olursa olsun!

Yadigar Barcin
05.08.2009, 12:16
Macin yildizi Cihan..
Macin iyi olmayani Sedat..
Taraftar Harika...
Eksiklerimiz, defansta hala cok bosluklarimiz var rakip Futbolculardan cok uzak duruyoruz...
20 dakikadan sonra baskiyi biraktik ve Anderlechtin kendini toparlamasina müsaade ettik....
Iyi yoldayiz ama daha oturmamis Takim.

abdullahyagmur
05.08.2009, 12:18
Maçın yıldızı kimdi ?
erman kılıç
Maçın en kötüsü kimdi ?
uğur kavuk
Maçta göze çarpanlar ?
takım oturmaya başladı
tecrübe ve zaman
çook güzel futbol oynadık
Taraftar nasıldı ?
harika(bende dahil:))
biraz zamana ihtiyacımız var ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak sivasspor

skep06
05.08.2009, 12:21
Bülent Hoca bu defa dersine iyi çalışmış.
1-İlk maçtaki gereksiz macera 4-2-3-1 düzeninden vazgeçip takımın 4 yıldır ezbere oynadığı sisteme geri döndü
2-Sedatla uyumu sıfır olan Yasini,kalitesiz Mbembayı, formsuz Petkoviç ve Abdurrahmanı kesti.
3-Anderlechtin en iyi adamı Bousaffaya Onuru yakın oynatıp etkisiz hale getirdi.
Keşke ilk maçtada dersine iyi çalışsaydı bu turu geçebilirdik.En azından ilk maçta 5-0 yenilmezdik.
Bu maçla kaliteli bir stoperle oyun kurucu bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olduğu bir kez daha görüldü.Takım taraftara kendini affettirdi ve bence en önemlisi ölü toprağını üzerimizden attık.

shang
05.08.2009, 12:40
komik halı sahada yenmiyecek goller yemeye devam ediyoruz acilen sağlam stoper ve en azından bir sağlam orta saha oyuncusu lazım cihan geleek vaad etti erman iyiydi musa gecen yılkı performansını ve havasını yakalayacak gibi uğuru begenmedim hakemle oynuyor çok konusuyor onur iyi niyetli ama vasattı kamanan formunda ersende iyiydi.ama defans defans defans tehlike çanları çalıyor sakata gelmeden halletmemiz lazım

gangster yigdo
05.08.2009, 12:57
Maçın Yıldızı: Bütün Takım
Maçın en kötüsü:Anderlecht
Macta göze çarpanlar: Takımın hırsı ve galibeyet arzusu
Ne eksiklerimiz vardı:Tecrübe
Taraftar nasıldı:Muhteşem Costular ve Costurdular
SİVASSPORA TEŞEKKÜRLER

sewaz58
05.08.2009, 13:08
Erman ile Cihan 1-2 hafta içerisinde uyum sorununu aşarlarsa bize ve kendilerine çok şey katar ... Kamanan da hızıyla fiziğiyle iyi bir isim fakat son vuruşlarını acilen düzeltmesi gerekiyor bu şekilde çok pozisyon yiyor ve yemeye de devam eder... Agbetu'yu takıma bir ısıtsak çok iş yapar.. Hızlı,çevik,üstüne üstüne gidiyor rakibin..Uğur Kavuk,ibrahim üzülmez'in sağ kanat versiyonu mental açıdan hazırlanmalı ...Takımın kalecileri yan topa çıktı mı bi eyvah diyorsun kesin o zaafları atlatmamız gerekiyor.. Şu anlık görüntü başta iyi bir defans oyuncusu ile birlikte takımı çekip çevirecek,en azından hırsıyla ateşleyebilecek iyi bir orta saha gerekiyor.. Çünkü mevcut orta saha ile bu uzun maratonda işimiz zor olur ...Bu kadar eleştirinin ardından iyi şeyler de söylemek gerekiyor tabiki de... Hepinizden Allah razı olsun yaşattıklarınız ve yaşatacaklarınız için ... Bu arada bütün İslam aleminin kandili mübarek olsun ...

58sivasli58
05.08.2009, 13:25
Maçın yıldızı kimdi ? MUSA AYDIN; agbetu, erman kilic

Maçın en kötüsü kimdi ? ugur kavuk

Maçta göze çarpanlar ? SIVASSPORUN takima yakisir oynamasi

Ne gibi eksiklerimiz var ? defans

Taraftar nasıldı ? SÜPERRRRRRRR

atababa111
05.08.2009, 13:37
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçımızı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?Hayrettin Yerlikaya

Maçın en kötüsü kimdi ?Akın Vardar

Maçta göze çarpanlar ?Cihan Yılmaz

Ne gibi eksiklerimiz var ?Tecrübe ve Atmosfer

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?5*0 lık hezimetin gerçek bir skor olmadığı anlaşıldı.Ama şu da bilinsin ki 3-1 lik skor bizi trabzon maçı öncesi havaya sokmasın.çok eksiklerimiz var.

Taraftar nasıldı ?Aynı.

Maç hakkında genel yorumunuz ?Güzel bir galibiyet bizi mutlu etti.

Yassicabel köyü
05.08.2009, 13:51
Wallaha bence takimin yildizi CIHAN ILE AGBETU'ydu.. bence en kötü oynayan onur ile sedat'ti ama genede iyi oynadik insaallah CIHAN yilin transferi olur...
sizlere iyi kandiller... slm'lar:D;)

balmandol
05.08.2009, 13:57
Ben Anderlecht takımı Sivasspor'dan üstün bi takım değil..Biz onlardan 5 tane yememeliydik diyince bi arkadaş '' o takımın bütçesi bizden 10 kat fazla'' demişti..Önemli olan bütçe değil takım ve yürek işi..Anderlecht takımında vallahi hiç bişey yok..Sıradan bi takım..Ama adı var işte..Dünkü oyun çok güzeldi futbolcularımızın hepsini tebrik ediyorum.Ama dün o sahada A.Dereli olsaydı (ki onun bindirmelerini hepimiz biliyoruz) daha değişik olurdu ve goller daha çok olurdu...Hayrettin bi tuhaftı öylece çakılı kaldı ondanda beklediğimiz bindirmeler gelmedi..AMA DÜN TAKIMDA Bİ ADAM SEYRETTİM HER TOPU İSTİSMASIZ GÜZEL KULLANDI,KORNERLERDE SERBEST ATIŞLARDA YANİ DURAN TOPLARIDA ÇOK İYİ KULLANDI..VE İSTİSNASIZ HER TOPU İSTEDİ KENDİNDEN ÇOK EMİN..KORKMADAN VE HEP İSABETLİ PASLAR KULLANDI..BÜLENT HOCA LÜTFEN BU ADAMA SAHİP ÇIK..SERGIO GİBİ KENARDA TUTMA..TOPSUZ OYUNUDA ÇOK İYİ OYNADI BU ARADA..KİM DEMEYİN ZATEN HERKES AYNI İSİMDE BİRLEŞMİŞ...YILIN TRANSFERİ '' C İ H A N '' İnşallah oda devamını getirir. HELAL OLSUN SANA KARDEŞİM...

congarlim
05.08.2009, 14:30
bütün takim iyidi fotbol takim oyunu biri görevini yapmazsa takim yenilir saten kazandiysak hepisi macin yildizi hepsi süperdi tekrar onlara sonsuz tskler eddiyorum yolunuz acik olsun yigidolar

YENİÇUBUKLU
05.08.2009, 15:10
bu güzellikleri yaşattığın için TEŞEKKÜRLER YİĞİDO

YENİÇUBUKLU
05.08.2009, 15:14
BEN VE BÜTÜN SİVASLILAR SİZE İNANIYOR SİZDE KENDİNİZE İNANIN VE BU SENE ÖZLEMLE BEKLEDİĞİMİZ KUPAYI BU GÜZEL MEMLEKETİN GÜZEL İNSANLARINA HEDİYE EDİN :)SÜPER LİGDE BAŞARILAR YİĞİDO

ogz58
05.08.2009, 15:24
keşke bu futbolu belçikada oynasaydık durum daha farklı olurdu.Neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız

_bling_lady-
05.08.2009, 15:52
iyi bir macti, keske ilk macta da böyle iyi olsalardi ama olmadi ne yapalim
KAMANAN süper oynadi!:rolleyes:

sivastatlıbelam
05.08.2009, 16:34
kamanan maçın yıldızıydı.
erman gol sistini yaptıktan sonra çıktı bozulmuştur ama o asist ona tesilli olmuştur.
defans s.o.s veriyor.
musayı kesecek bir orta saha alınmalı.
musa gol atmöasına rağmen yinede kötüydü.

ersen gözüme girdi.

kamanan iyiydi.
onur,erman iyi bir ikili olurlar ortada.
uğur kavuk bu takımda değil bir alt lige gitmeli.

hayrettin isabetsiz pas atıyor kendine çeki düzen vermeli.

akın tercihi iyi bitr tercih olmuş.

efsane5858
05.08.2009, 16:47
renkdaslar benim mac oncesi hic umudum yoktu ama o sahada oynanan oyun beni cok sasirtti cok begendim hatta begenmedigim futbolcu bile yoktu sahada.bundan sunu anladim.bende dagil bulent uygunu elestirenler bir dahaki sefere elestirmeden once 1000 defa dusunucek

erhancansiz
05.08.2009, 17:11
bence bu takım bu yıl geçen yıl ki futbolun ustune koyacaksa mutlaka ve mutlaka defans orta saha ve forvet hattını guçlendırmesı lazım ve sag kanata mutlaka hızlı bır oyuncu monte edılmesı şart bu arada (BATUHAN KARADENİZ) yırtıcı bir forvet mutlaka sivas spor forması gıymelı bence gazıantep ten de hazır ayrılmışken buradan sivaspor camiasının onde gelenlerıne seslenmek ıstıyorum lutfen ılgılensınler ve bu transferı gerçekleştırsınler FORUM dakı ARKADAŞLAR SİZLERDE BU KONUYU GUNDEME ALIRSANIZ BIŞEYLER OLUR SAYGILARLA ERHAN CANSIZ

DIALLO
05.08.2009, 17:17
Maçın yıldızı kimdi ? => 18-Cihan Yılmaz

Maçın en kötüsü kimdi ? => 4-Sedat Bayrak...

Maçta göze çarpanlar ? => 18-Cihan Yılmaz,67-Uğur Yıldırım,7-Musa Aydın...

Ne gibi eksiklerimiz var ? => Defansın ortası diğer maça oranla daha iyiydi ama yinede kafa topları özellikleri çok kötüydü.Orta saha sadece Cihan ile olacak iş değil bir adam daha alınmalı 10 numara pozisyonunda .

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? => Hakem 1 numaraydı çok adil davrandı.

Taraftar nasıldı ? => Maç genelinde iyiydi ama gol yediğimiz zaman susulmaması lazım futbolcuların şevki kırılıor.

Maç hakkında genel yorumunuz ? => Güzel bir maçtı bizim açımızdan.

efsane5858
05.08.2009, 17:20
Maçın yıldızı kimdi ? => 18-Cihan Yılmaz

Maçın en kötüsü kimdi ? => 4-Sedat Bayrak...

Maçta göze çarpanlar ? => 18-Cihan Yılmaz,67-Uğur Yıldırım,7-Musa Aydın...

Ne gibi eksiklerimiz var ? => Defansın ortası diğer maça oranla daha iyiydi ama yinede kafa topları özellikleri çok kötüydü.Orta saha sadece Cihan ile olacak iş değil bir adam daha alınmalı 10 numara pozisyonunda .

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? => Hakem 1 numaraydı çok adil davrandı.

Taraftar nasıldı ? => Maç genelinde iyiydi ama gol yediğimiz zaman susulmaması lazım futbolcuların şevki kırılıor.

Maç hakkında genel yorumunuz ? => Güzel bir maçtı bizim açımızdan.

macin en kotusu sedat mi sen iyimisin adam murat la birlikte muthis oynadilar bi iki ufak hatanin disinda muthistiler

caynina
05.08.2009, 17:21
Maçın yıldızı kimdi ?AKIN VARDAR

Maçın en kötüsü kimdi ?SEDAT

Maçta göze çarpanlar ?VAN DUMMENİN BOŞ KALIŞI

Ne gibi eksiklerimiz var ?ÇOK SERT GİRİŞLERİ VAR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?İYİYDİ

Taraftar nasıldı ?BİR TARAF İYİDİ BİR TARAF KÖTÜYDÜ

Maç hakkında genel yorumunuz ? DAHA SERT GİRMESİN SEDAT ÇOK SERT DİRİYOR.VE HER MAÇ YA SARI YA KIRMIZI GÖRÜYOR.

caynina
05.08.2009, 17:22
macin en kotusu sedat mi sen iyimisin adam murat la birlikte muthis oynadilar bi iki ufak hatanin disinda muthistiler

arkadaş öbürkü arkadakş doğru söylüyor. sedat çok kötüydü.Ama Akın Ve Erman çok iyiii.

efsane5858
05.08.2009, 17:27
benim izledigim defans anlayisinda iyi oynadilar gecitde vermediler nasil kotu diyim ben bu adama simdi

efsane5858
05.08.2009, 17:28
adamin bireysel yeteneksizligine bakip yorum yapmamak gerek o kurgu icinde nasil durdugu onemli

caynina
05.08.2009, 17:31
ama arkadaş van dumme golu atışında defans hatalıydı.adam bomboş kaldı yaw.

efsane5858
05.08.2009, 17:36
kardes uzatma baska adammi var iyi diyelimki adam daha moralli oynasin:D....saka bi yana bence sedat iyi oyuncu defansin tamaminda hata var o golde

adres58
05.08.2009, 19:12
Maçın yıldızı kimdi : Bank Asya dan geldi. Orta sahanın defans bloğuna yakın ve oyun kurucu özelliğini sağlamak için hocası tarafından görevlendirildi. O ise yerini yadırgamadan oynadı. Onun adı Cihan Yılmaz.... El işaretleri ile takım arkadaşlarına yön vermesi dikkatimi çeken en önemli konu. Taşlar yerine otursa vede yanına 2 yabancı klas oyuncu olursa eminimki yıldızı günden güne parlayacak Cihan'ın..

Maçın en kötüsü kimdi : Genelleme yapmadan en kötğ oynayan oyuncuları saymak istiyorum. 1-Sedat Bayrak: Bu sene acaip agresif ve acaip yer tutma hatası yapıyor. Rakiple mutlaka ağız dalaşına giriyor vede hakem tarafından saha içinde bir çok defalar uyarılıyor. Bunu hazırlık maçı ve iki RSC maçlarında gördük. Aşırı rahatlığı hem top kaçırmasına hemde rakibe faul yaparak kalemizi müşgül duruma sokmasına yol açıyor. Dikkat etmesi lazım daha maraton başlamadı ve defansda müthiş sıkıntımız var. 2-Uğur Kavuk : Geçen yıl imrenerek seyrettiğimiz ve Antalyada adeta mucizevi futbolu gitmiş bambaşka bir Uğur gelmiş. Bindirme yapamadı, arkadaşları ile kontakt kurmada zorlandı, bol bol pas hataları yaptı. Özellikle bir kaç pozisyonda hücuma çıkarken kaptırdığı toplar ona hiç yakışmadı. Ben bunu özellikle daha uyum sorununu aşamamasına bağlıyorum. İnşallah tespitim doğrudur. Yoksa kaliteli ve genç bir oyuncu. Ona güveniyoruz ama bu maçta kötüydü. 3-Onur Tuncer: O bir süper lig oyuncusu, o Şampiyonlar Liginde 2 maç çıkardı. O Sivassporun oyuncusu, yani Süper Ligi 2. sırada bitiren bir takımın oyuncusu. Ama o kadar acemi top oynadıki hem hazırlık devresinde hemde bu 2 maçta gözlerime inanamadım. Adeta ayakları titremekden pasa gitmiyor izlenimi vardı bende. Olmaz.... Onun yerine transfer istiyoruz ama o bunu boşa çıkaracak oyun sergilemiyor. Hemen ilk on dakikada bile aksadığı belli oluyor Onurun. Dikkat etmesi lazım. Bu gerçek Onur değil...

Maçta göze çarpanlar : Her iki maça göre kıyaslarsak azda olsa düzelme var.. Ama bu düzelme bizleri yanıltmasın geçici bir durumdur her zaman bu durumlar. Galip geldik diye rehavet bizi daha kötü bir pozisyona sokabilir. Nihayetinde önümüzde hamsiler olacak. İkincisi ise saha ile ilgi. Hemen ilk bakışta anlaşılmıyor ama Kapalı tribün çok hoş olmuş. Yönetimin eline sağlık.

Ne gibi eksiklerimiz var : Orta saha ya acil acil 112 den bile çabuk gelmesi gereken bir adam lazım. Sedat ile bu sene sorun yaşayacağa benziyoruz Defansa da acil bir adam gerekiyor. Birde Yine çok acil bir şekilde Ön Libero yırtıcı bir ağabeye ihtiyacımız var. Bu görünen aşikar bir durum.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Geçen seneki kadroyu maalesef arıyoruz şu gün itibarı ile. Hemde çok. Sadece şu transferlerimizin olmasını ve onlarında iyi çıkması için dua etmekden başka çare yok. Çünkü transfer sezonu kapanmak üzere ve alan aldı satan sattı. Genel olarakda fason adamlar kaldı elde. Bize çürük çıkma ihtimali yüksek maalesef. İnşallah yanılırım.

Taraftar nasıldı : Hiç konuşmak istemiyorum. Sadece yazık diyorum yazık.. ŞL maçı var vede siz sahada onlarla beraber değilsiniz.

Maç hakkında genel yorumunuz : Düzelme aşamasındayız ama bizi yanıltmasın. İyi transferlerle daha iyi oluruz inşallah...

babapiton
05.08.2009, 19:37
Maçın yıldızı kimdi ?
Cihan Yılmaz

Maçın en kötüsü kimdi ?
Sedat

Maçta göze çarpanlar ?
Takım diğer maça nazaran iyi paslaşması

Defansta her an panik var hep hata korkusu yaşıyor futbolcular

Güzel oynadık özellikle Cihanı bu maçla birlikte kazandık.
Taraftar nasıldı ?
Stad fazla dolmasada ilk golle bilikte hiç susmadılar takii golü yiyinceye kadar

Tabiki galibiyet bekliyoruz.İlk golü biz atarsak rahat galip geliriz ama ilk golü biz yersek kötü olur panik oluruz

pover58
05.08.2009, 19:50
Bu Seyirciye bu Halka 5-0 AZ BİLE. BU HALK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR BENCE. ATINCA MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR YOK 6 MİLYON SİVASLI VARMIŞ YOK 7 MİLYON SİVASLI VARMIŞ DİYE HAVA ATANALARI AKŞAM GÖRDÜK 14 BİNLİK STADI BİLE DOLDURAMADILAR YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA VE FUTBOLCU KARDEŞLERİM BENCE BOŞA YORULUYORSUNUZ AĞZINIZLA KUŞTA TUTSANIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNALDE OYNASANIZ SONUÇ AYNI BU HALK ANCAK İSTASYON CAD. ÇEKİRDEK YER VOLTA ATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZ.YAZIKLAR OLSUN TEKRAR

öncelikle stad 18000 kişilik ikincisi ertesigün mesai var üçüncüsü 5 0 yenilen ve hiç oynamıyan bir takıma bu kadar destek az sayılmaz.gönül isterdiki stad ful dolsun ama bu kadar biraz fazla yüklenmişsin gardaş.inşallah trabzon maçında doldururuz 4 eylülümüzü.hele bide galibiyet çok kıyak olur.

pover58
05.08.2009, 20:21
genel olarak takım iyiydi hayrettin erman cihan ve musa çok çalıştı.kamanan çok iyiydi sonlarda yoruldu.ersende çok hırslıydı.en iyiside sivasspor gibi mücadele etti takım en önemlisi bu.inşallah trabzon maçındada aynı skoru alırız diye düşünüyorum. yasin bu takımda oynuyamaz onu boşa almışlar.membaba belki faydalı olur.abdurrahman derelinin biran önce eski formunu bulması lazım ona çok ihtiyacımız var.hoca keşke ibrahim ülüm e şans verebilse ibrahim bence çok iyi topçu olacak.defansa ve orta sahaya iyi adam lazım.

sivastatlıbelam
05.08.2009, 21:22
en büyük eksik defansımız.

defansı çekip çeviren bilicanın yokluğunda 5 yedik,bilica olsaydı bu maçtaki dünkü o kek golüde yemezdik.

neyse giden gitti.ama derhal bir hatta sağlam 2 defans alınmalı.

trabzonu geçeriz ama fener maçına yetişmeli.

defans çok korkak oynuyor ve pas hatasını çok yapıyoruz.

eğer şu pas hataları olmasaydı biz şu an çok daha iyi bir yerde olurduk.

Berkkaya5858
05.08.2009, 22:09
BEN BURDANN BÜLENT UYGUNU BİZE KEYİFLİ ANLAR YAŞŞATIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM BAZI MEVKİLERDE HATALAR YAPTIK ÖZZELİKLE DEFANSIMIZ VE ORTA SAHAMIZ ÇOK ÇABUK TOP KAYBEDİYOR BEN BURDAN BÜLENT HOCAMA HOLLANDANIN VENLO TAKIMININ 10 NUMARASI HONDAYLA İLGİLENMESİNİ İSTİYORUM BU FUTBOCUYU TAKİBE ALSIN MÜKKEMMEL BİRİSİ TAM BİZE GÖRE AMA MALİYETİ BELKİ PAHALIDIR ÇÜNKÜ ÇOK İYİ BİR 10 NUMARA İLGİNİZE SAYIN ARKADAŞLARIM BU FUTBOLCUYU BEĞENEN VARSA TEŞEKKÜR MESAJI ATSINLAR ANLARIM

etzel1967
05.08.2009, 22:57
Maçın yıldızı kimdi ?

cihan yılmaz

Maçın en kötüsü kimdi ?

erman kılıç

Maçta göze çarpanlar ?

musanın eski formunu yakalamış olması

defans ve orta sahaya acilen takviye

takım yüreğini koydu...önemli olan buydu, beklentimiz de buydu

Taraftar nasıldı ?

5-0 lık sonuçtan sonra taraftarın üzüntüsünü anlarım da sivasın tarihinde ilk defa oynanan şampiyonlar ligi maçına ilgisiz kalınmasını anlamam

eksiklikler tamamlanırsa geçen seneki formumuzu yakalarız...

AlBeyaz58
05.08.2009, 23:45
Maçın yıldızı kimdi ?
YASİN ÇAKMAK'tı çünkü kadroda yoktu. : ))

Maçın en kötüsü kimdi ?
oynasa kesin YASİN ÇAKMAK olurdu

Maçta göze çarpanlar ?
YASİN ÇAKMAK'ın sahada değil türübünde olması. (Asıl yeri orası.) :)))

ASIL İYİLER:
KAMANAN, MURAT SÖZGELMEZ, AGBETU Birde oynasa FARUK olurdu

ekremcekırdek
05.08.2009, 23:50
Harika bir maçtı Ersen Martin yerinde bir transfer oldu. Bu futbola bakılırsa bu senede ligde Sivas fırtınası esicek...

sinan-58
06.08.2009, 00:16
Maçın yıldızı kimdi cihan

Maçın en kötüsü kimdi onur

Maçta göze çarpanlar petkoviç ve yasinin trübünde olması

Ne gibi eksiklerimiz var bir orta saha birde defans

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler bekle bizi trabzon yine geliyoruz

Taraftar nasıldı biz elimizden gelni yaptık

Maç hakkında genel yorumunuz 306. avrupa maçına çıkan bir takıma 3 attık daha ne olsun

yigidoss
06.08.2009, 03:06
Maçın yıldızı kimdi ? Cihan YILMAZ

Maçın en kötüsü kimdi ? Onur TUNCER (di galiba)

Maçta göze çarpanlar ? Demek ki isteyince ruhunla oynayınca bir şeyler yapılabiliyormuş.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bölgeler arasında özellikle defans ve orta saha arasında müthiş kopukluk var.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Anderlecht rahattı bu rahatlıklarından faydalandık. Ama 2. golü yiyince rakip uyandı. Ellerinden geleni yaptılar oyuncularımız sağolsunlar

Taraftar nasıldı ? Her zamanki gibi taraftarlar ve çekirdekçiler. Ben bayan kardeşlerimizi tenrik etmek istiyorum

Maç hakkında genel yorumunuz ? Çırpındık ama suya ulaşamadık

ihsan5858
06.08.2009, 10:15
:):DMaçın yıldızı kimdi ?ersen

Maçın en kötüsü kimdi ?ugur gibiydi

Maçta göze çarpanlar ?takimin hirsli olmasi

Taraftar nasıldı ?çok guzel

Maç hakkında genel yorumunuz ?:D

mcmv-58
07.08.2009, 10:12
öncelikle stad 18000 kişilik ikincisi ertesigün mesai var üçüncüsü 5 0 yenilen ve hiç oynamıyan bir takıma bu kadar destek az sayılmaz.gönül isterdiki stad ful dolsun ama bu kadar biraz fazla yüklenmişsin gardaş.inşallah trabzon maçında doldururuz 4 eylülümüzü.hele bide galibiyet çok kıyak olur.

18 bin olmuş 14 bin olmuş hiç farketmez ben bu maç içinde söylemedim bunları.ben izmirde yaşıyorum her hafta maçları tv de utanarak izliyorum.söylermisin hangi süper lig maçında tribünler full doldu.GS FB BJK maçları hariç. o maçlarda da kale arkasını rakip taraftar dolduruyorda stad dolu görünüyor. ben hala sözümün arkasındayım bu Sivaslılara 5-0 az oldu ve yine söylüyorum YAZIKLAR OLSUN......

hoLiGan Enes
07.08.2009, 22:04
Maçın yıldızı kimdi Cihan Yılmaz--Kamanan

Maçın en kötüsü kimdi --Yok

Maçta göze çarpanlar --Yiğido Gençlik

Ne gibi eksiklerimiz var --Defans

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler --SivasSpor Kendine Geldi...

Taraftar nasıldı---Yiğido Gençlik Muhteşemdi

Maç hakkında genel yorumunuz--Şampiyon SivasSpor