Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Ankaragücü
SivasSpor.Com 07.08.2009, 11:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/ankaragucu.jpg
Türk futbolunun güzide kulüplerinden Ankaragücü 100. yılını kutluyor.
Özellikle gecen sezon oynadığımız maçlarda muhteşem taraftarı ile her iki maçta da yenmemize rağmen ‘Bu sene Şampiyon Anadolu’dan ‘, ‘Şampiyon Sivas’ diye yoğun tezahüratlarda bulunup gönlümüzde büyük yer edinen Ankaragücü 100.yılında…
Ankaragücü’nü 100. yılında yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğa oynayan bir takım olarak görmeyi arzuluyoruz. Böylesi centilmen ve fedakâr bir taraftara sahip bir kulubun her başarıyı hak ettiği kanaatindeyiz.
Sivasspor tarafları olarak Türk futbolunun mihenk taşlarından olan güzide kulübümüz Ankaragücü’nü kutlar 100. yılında büyük başarılar yaşamasını temenni ederiz. Gönlümüz Sizlerle…
SivasSpor.Com Site Yönetimi
Ankaragücü ve Bursa taraftarının bizim için ayrı bir önemi vardır.
100. yıllarını tebrik ediyorum. İnşallah zirvede beraber olmak nasip olur.
carizma0658 07.08.2009, 11:46 anakara gücü gercekten köklü bir kulüp tebrikler gecekonduya selamlar
subasi29 07.08.2009, 12:01 Ankaranin Koklu Takimlarindan Ankaragucune:100.Yiliniz Kutlu Olsun
Abdullah DuMaN 07.08.2009, 12:21 Ligimizin köklü takımı olan Ankaragücü 100. yılınız kutlu olsun Nice 100 yıllara
Ankaragücü ve Bursa taraftarının bizim için ayrı bir önemi vardır.
100. yıllarını tebrik ediyorum. İnşallah zirvede beraber olmak nasip olur.
Evet gardaş sana katılıyorum. Özellikle Bursalı arkadaşların her ortamda bizi Trabzonlulara karşı yalnız bırakmamaları çok takdire şayan. Her zaman bizlerde onları destekliyoruz. Burada bazı arkadaşlarımızında bilmesi lazım.
Ankaragücünün 100. yılını kutluyor yeni sezonda başarılar diliyorum
100 yaşın kutlu olsun Ankaragücüm!Bu sene beraber zirveye insallah!
Besyo_cu 07.08.2009, 12:33 100. yılında MKE Ankaragücü takımına yürekten başarılar İnşallah sizlerle birlikte Şampiyonluk mücadelesi veririz. Gönlümden geçen Ankaragücünün büyük başarılar yaşaması yada en azından Avrupa Kupalarına katılacak bir noktada ligi tamamlaması.
Gecen sezon küme düşmeme mücadelesi verirken her iki maçta da yenildiği rakibini alkışlayıp Şampiyon sesleri ile sahadan uğurlayap alkışlıyorsa bu taraftar herşeyi hakediyordur...
100 yilin kutlu olsun ankaragucu, insallah bu sene istediginiz gibi bir lig olur sizin icin...
100.yılın kutlu olsun ankaragücü sizlerle gurur duyuyoruz
Ankaragücü taraftarının geçen yıl hem bizim sahada hemde Ankarada Sivasspora göstermiş olduğu desteği asla unutmam, bizimde Sivassporlu olarak aynı desteği Ankaragücüne göstermemiz gerekki birlikten güç dogsun. İnşalalh layık olduğu yere gelilerr 100.Yılınız Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun
mehmeTayyib 07.08.2009, 12:56 Bıraktık İşi Gücüü
Saldırr Ankaragücüü :)
iki takım tek yürek tek hedef sampiyonluk inşallah biz veya ankaragücü sampiyon olur
yiğidohalit58 07.08.2009, 13:09 ankara gücüne yeni sezonunda başarılar diliyorum
ethembey 07.08.2009, 13:11 100.Yiliniz Kutlu Olsun....................
100. yılın kutlu olsun Ankaragücü ,bu yıl birlikte şampiyonluğa oynamamız dileğiyle..
sivassporummm58 07.08.2009, 13:26 Geçen sene Sivassporumuzun zirveye oynamasıyla beraber tüm Anadolu takımlarında sivasspora karşı sözde "bu sene şampiyon anadoludan" söylemi ortaya çıkmıştı.Ancak bizler artık bu söylemlerin hiç inandırıcı olmadığını ne acıdır ki şampiyonluğu kaybederek öğrenmiş olduk.Ancak bu yolda samimi olduğuna inandığımız bazı camialar da vardı elbette.Bu camialar bursa ve ankaragücü camiasıydı.Özellikle Ankaragücü çok zor durumdayken bize verdiği bu destek kesinlikle biz sivassporlular açısından unutulmayacak bir gelişmedir.
Son günlerde basından duyduğumuz kadarıyla Ankaragücü yönetiminde birtakım sorunlar olduğu ortaya çıktı.İnşallah Türk futbolunun köklü kluplerinden olan Ankaragücü nün bu tür sorunları kısa zamanda aşarak 100. yıllarına layık bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.
Koyu bir sivassporlu olarak tek istediğim ise Ankaragücü'nün bu 100. yılında Sivassporumuz ile birlikte zirveye oynayan bir takım olmasıdır.İnşallah dileklerim gerçekleşir.Başarılar Ankaragücü...
bonuce123 07.08.2009, 13:30 Anakaragücü 100.Yılı Kutlu Olsun Insallah Bu Sene Onlarda Istedıgı Yerde Bıtırırler
tebrikler...100. yılınız kutlu olsun... :rolleyes:
furkancfc 07.08.2009, 14:03 Sivas BursAnkara el ele hep beraber zirveye !
Ankaragüçlü kardeşlerime başarılar diliyorum ...
**özgür58** 07.08.2009, 14:54 Ankaranin Koklu Takimlarindan Ankaragucune:100.Yiliniz Kutlu Olsun. 100, yılda umarız en iyi yere gelirsiniz. ankaragücünü sivassporumuzla beraber zirvede görürüz insallah.
SEN BİZİM ANKARA TEMSİLCİMİZ SİN ANKARAGÜCÜNE LİG DE BAŞARILAR DİLİYORUM . 2 OLURLAR ARTIK ..
100.yılınız kutlu olsun,koyduğunuz hedefleri gerçekleştirmeniz dileğiyle...
sivaslitaner58 07.08.2009, 15:17 100 yilinizi kutlu olsun daha nice yillara dilerim
merkez_emre 07.08.2009, 15:43 bulent hocanın soyledıgı gıbı bızım abimiz Ts değil Ankaragücüdür...cunku Ts lılerın %97 si sevmez sivası sivassporu...ama ankaragüclulerle devamlı ıc ıceyiz bu sene harıc arkadaslarımla sivasda macları beraber ızlıyoruz forma ve atkılarımızla...fark yemelerıne ragmen dusme tehlıkesıne gırmelerıne ragmen sivas ı sivasspor u gercekden seven tek kulup ankaragücüdür...
sahsım adıma sakaryasporu sonra taraftarından dolayı bursasporu sevıyorum en cok anadolu takımlarımdan ama karsılıklı saygi sevgı anlamında en buyuk dostumuz Ankaragücüdür....
Bırakdık işi Gücü Saldır ANKARAGÜCÜ !!!!
bu sene de omuz omuzayız sizlerle beraber olmakdan gurur duymaktayız...nice dost maclara
zaralı19 07.08.2009, 16:05 ANADOLU KARDEŞLİĞİNİ DESTEKLEYEN TAKIMLARIN EN BAŞINDA GELİR BURSASPORLA BİRLİKTE 100. YILINIZ KUTLU OLSUN
Tek dostumuz Ankaragücüne huzurlu bir 100. yıl diliyorum. Şu ana kadar işler iyi gitmiyor Ankaragücünde umarım toparlarlar.... Bu sene de Ankaragücünün tüm maçlarına gitmeye çalışacağım....
58gürünlü35 07.08.2009, 16:54 Nice 100. Yıllara... Kardes Gecekondu Ve Texas ' a seLAmlar... !
GLoBe-Y-Gençlik 07.08.2009, 17:34 Allah bizede inş o anı yaşatır.100. yılın kutlu olsun .Nice yıllara gece konduya selamlar yiğido gençlik
SenSetik 07.08.2009, 17:38 Nice 100 yıllara..............
ShabbatShalom 07.08.2009, 18:07 Türkiyenin En köklü Takımlarından Kardeş Takımımızın 100. yaşı Kutlu Olsun
ankaragücü kardeş takım kendilerine başarılar dilerim nice yüz yıllara.
yorumcuyuz 07.08.2009, 18:12 bırak işi gücü saldır ANKARAGÜCÜ :D
nice senelere...!
sivasli215 07.08.2009, 19:25 ankaragücüm herşeyi hakediyor
o taraftar senelerdir çok çile çekti ve hala da çekiyor. ankaragücü tribünlerinden gelen birisi olarak ankaragücünün benim için önemi çok büyüktür
sivasspor ve ankaragücü
canı gönülden desteklediğim iki takımım, her ikisine de yeni sezonda basarılar....
ankaraya, 19 mayısa selamlar...
KIZILCAN 07.08.2009, 19:50 Bu sene çok güzel şeyler yapacaklar.Haydi Ankaragücü...Kim tutar seni...
halil_58_yigido 07.08.2009, 20:14 Türk futbolunun güzide kulüplerinden Ankaragücü 100. yılını kutluyor.
Özellikle gecen sezon oynadığımız maçlarda muhteşem taraftarı ile her iki maçta da yenmemize rağmen ‘Bu sene Şampiyon Anadolu’dan ‘, ‘Şampiyon Sivas’ diye yoğun tezahüratlarda bulunup gönlümüzde büyük yer edinen Ankaragücü 100.yılında…
Ankaragücü’nü 100. yılında yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğa oynayan bir takım olarak görmeyi arzuluyoruz. Böylesi centilmen ve fedakâr bir taraftara sahip bir kulubun her başarıyı hak ettiği kanaatindeyiz.
Sivasspor tarafları olarak Türk futbolunun mihenk taşlarından olan güzide kulübümüz Ankaragücü’nü kutlar 100. yılında büyük başarılar yaşamasını temenni ederiz. Gönlümüz Sizlerle…
karahisarli 07.08.2009, 21:02 basarilar ankaragücü insallah gecen yilki problemleri yasamazsiniz birdaha
Berkkaya5858 07.08.2009, 22:13 ankaragücünün 100. yılını kutluyorum inşallah bu sene şampiyon olurlar sivaslıyım ama ankara gücünüde en az sivasspor kadar seviyorum
şarkışlalı_yigi 07.08.2009, 22:19 ankaragücü ve bursa dost takımlarımız bizi her kulvarda yalnız bırakmayıp destek oldular seviyoruz onları
birde önerim var yarınki maçın 6. dakkasında ankaragücü 16. dakkasında bursa diye bağıralım dostca bi jest yapalım onlara
etzel1967 07.08.2009, 22:50 ankaragücünün 100. yılını kutluyor, yeni sezonda başarılar diliyorum...
ErkANkaragücü 07.08.2009, 23:33 Hepinizden ALLAH razı olsun güzel memleketin güzel insanları inşallah sizde 100 yıllar görürsünüz.. ama ben biraz 100. yılımızla ilgili aydınlatayım sizi.. sitenizi takip ederim ama pek yazmam bizim tribünlerimizden gelen ya da hala bizim tribünlere takılan sivaslı kardeşlerim abilerimde bilirler yıllardır çektiğimizi sıkıntıları başkanla belediye başkanıyla iş adamlarıyla valisiyle emniyetiyle yıllardır uğraşırız her gittiğimiz deplasmanda terörist muamelesi yılda bir televizyon kanallarında haberimiz yapılır ondada olaylarıyla meşhur ankaragücü taraftarı diye tanıtım yaparlar cidden çok sıkıntılar çektik.. hep 100. yılın hayalini kurduk hele ki hele geçen sene o kadar büyük bi badire atlattık ki bize KURTULUŞ SAVAŞINDAN alnımızın akıyla çıktık lig bittiği gün bu senenin hayalini kurduk.. bu sene herşey çok güzel başladıydı ama bi tsyd ankara kupası oynadık oynamaz olaydık iki maçtada kötü futbol aynı hafta açılışta çıkan olaylar insanların 100.yıla duyduğu özlemi tamamen yitirmesine sebeb oldu ama biz biliyoruz ki bu takım ne zaman yapamaz olamaz denilse yapılmayanı yapmış olmayacak olanı oldurmuştur.. tek yapmamız gereken kenetlenmekki onu yaptığımız zaman neler olduğunu geçen sene son 9 hafta herkes gördü ALLAHIN izniyle bu sene sivasla olan maçlarımız şampiyonluk maçlarımız olurda kazanan kaybedene kaybeden kazanana ŞAMPİYON die Bağırır.. kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR..!!
subasi29 07.08.2009, 23:37 Eyvallah Kardesim Ne Mutluki Anadoluda istanbul Yalakasi Olmayan Sizin Gibi Guzide Takimlar Var.Insallah Ankaragucu Buyuklugune Yakisir Bir Sekilde Olmasi Gereken Yerde Olur....Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun
Hepinizden ALLAH razı olsun güzel memleketin güzel insanları inşallah sizde 100 yıllar görürsünüz.. ama ben biraz 100. yılımızla ilgili aydınlatayım sizi.. sitenizi takip ederim ama pek yazmam bizim tribünlerimizden gelen ya da hala bizim tribünlere takılan sivaslı kardeşlerim abilerimde bilirler yıllardır çektiğimizi sıkıntıları başkanla belediye başkanıyla iş adamlarıyla valisiyle emniyetiyle yıllardır uğraşırız her gittiğimiz deplasmanda terörist muamelesi yılda bir televizyon kanallarında haberimiz yapılır ondada olaylarıyla meşhur ankaragücü taraftarı diye tanıtım yaparlar cidden çok sıkıntılar çektik.. hep 100. yılın hayalini kurduk hele ki hele geçen sene o kadar büyük bi badire atlattık ki bize KURTULUŞ SAVAŞINDAN alnımızın akıyla çıktık lig bittiği gün bu senenin hayalini kurduk.. bu sene herşey çok güzel başladıydı ama bi tsyd ankara kupası oynadık oynamaz olaydık iki maçtada kötü futbol aynı hafta açılışta çıkan olaylar insanların 100.yıla duyduğu özlemi tamamen yitirmesine sebeb oldu ama biz biliyoruz ki bu takım ne zaman yapamaz olamaz denilse yapılmayanı yapmış olmayacak olanı oldurmuştur.. tek yapmamız gereken kenetlenmekki onu yaptığımız zaman neler olduğunu geçen sene son 9 hafta herkes gördü ALLAHIN izniyle bu sene sivasla olan maçlarımız şampiyonluk maçlarımız olurda kazanan kaybedene kaybeden kazanana ŞAMPİYON die Bağırır.. kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR..!!
Estagfurullah, herseyin hayirlisi olsun, insallah sizin icinde iyi bir sezon olur, ve bu sikintilari atlatirsiniz..
YARALI_AŞIK 07.08.2009, 23:44 bizi alkışlayan taraftara ve ankaragücüne BÜYÜKSÜN ANKARAGÜCÜ diyorum. kutluyorum.
enesarslan 07.08.2009, 23:52 ankarada yaşayan bir sivaslı olarak anadolunun en köklü kulubü ankaragücünün 100. yılını kutluyorm, başarılar...:)
Mehmet Zeki 07.08.2009, 23:54 Gururluyuz Gucluyuz cunku biz ANKARAGUCULUYUZ
Harput0658 07.08.2009, 23:57 Hepinizden ALLAH razı olsun güzel memleketin güzel insanları inşallah sizde 100 yıllar görürsünüz.. ama ben biraz 100. yılımızla ilgili aydınlatayım sizi.. sitenizi takip ederim ama pek yazmam bizim tribünlerimizden gelen ya da hala bizim tribünlere takılan sivaslı kardeşlerim abilerimde bilirler yıllardır çektiğimizi sıkıntıları başkanla belediye başkanıyla iş adamlarıyla valisiyle emniyetiyle yıllardır uğraşırız her gittiğimiz deplasmanda terörist muamelesi yılda bir televizyon kanallarında haberimiz yapılır ondada olaylarıyla meşhur ankaragücü taraftarı diye tanıtım yaparlar cidden çok sıkıntılar çektik.. hep 100. yılın hayalini kurduk hele ki hele geçen sene o kadar büyük bi badire atlattık ki bize KURTULUŞ SAVAŞINDAN alnımızın akıyla çıktık lig bittiği gün bu senenin hayalini kurduk.. bu sene herşey çok güzel başladıydı ama bi tsyd ankara kupası oynadık oynamaz olaydık iki maçtada kötü futbol aynı hafta açılışta çıkan olaylar insanların 100.yıla duyduğu özlemi tamamen yitirmesine sebeb oldu ama biz biliyoruz ki bu takım ne zaman yapamaz olamaz denilse yapılmayanı yapmış olmayacak olanı oldurmuştur.. tek yapmamız gereken kenetlenmekki onu yaptığımız zaman neler olduğunu geçen sene son 9 hafta herkes gördü ALLAHIN izniyle bu sene sivasla olan maçlarımız şampiyonluk maçlarımız olurda kazanan kaybedene kaybeden kazanana ŞAMPİYON die Bağırır.. kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR..!!
İnşallah Melih Gökçek ile Cemal aydın peşinizi bırakır da siz de kurtulursunuz. Adam başkanlığı bıraktı hala ortalığı karıştırıyor.
Melihte seçimlerde ankaragücü atkılarıyla dolaşıyodu seçim bitti ankaragücünü unuttu. İnşallah son günlerdeki kargaşa çabuk giderilir de bu başkanla devam edersiniz. Geçen seneki A.gücü-Bjk maçını izlemiştim gerçekten taraftar herşeyi hakkediyor.
Başarılar Ankaragücü.
Gururluyuz Gucluyuz cunku biz ANKARAGUCULUYUZ
Diğer topiclerde trabzon yanlısı yorumlar yazmışsın.Aklın sıra ankaragücü ile aramızı bozmak mı istiyorsun.Yemezler kardeşim yemezler...
yorumyapıyombenya 08.08.2009, 01:25 100.yılında büyük başarılar beklıyorum Ankaragücünden. İnşallah başarılı olurlar
Teşekkürler sivasspor ve sivaslı topraklarım seviyoruz sizi.
kızılova 08.08.2009, 02:12 ankaragücünün 100.yılını kutlarım
herzaman 2. takımım olarak Ankaragücünün maçlarını takip eder ve Ankaragücünü çok seviyorum.
"_tuqRuL" 08.08.2009, 07:38 Tebrikler Ankaragücü. Başarılarınızın Devamını Diliyoruz. Sizlerle Gurur Duyuyoruz.
..BursAnkara...
Ankaragücüde iyi bir takım ha darius vassel i aldılar helal olsun adamlara.
merkez_emre 08.08.2009, 10:48 ne yer yüzüüüü ne gök yüzüüüü
böyle bir aşk hiç görmediiiii
aldıgımız her nefeste
SEN VARSIN Ankaragücüüüüüüüü
lay lay lay lay lay
candayanmaz58 08.08.2009, 11:01 ankara'da çok maçına gittiğim bahsedildiği gibi çok centilmen ve vefa sahibi olan taraftarlarına yönetimine yeni gelen büyük başkan cengiz topel yıldırım'a ve gelen gelmeyen tüm futbolcularına yürek dolusu sevgiler sonsuz başarılar...
100. yılın kutlu olsun hedefin şampiyonluk olsun ANKARAGÜCÜ
ErkANkaragücü 08.08.2009, 11:03 Teşekkürler Sivasspor
http://www.*********************
yorumcuyuz 08.08.2009, 11:37 Teşekkürler Sivasspor
http://www.since1910.net/?pg=haber&id=1095
sizin siteye uye alımı neden yok dostum...
ErkANkaragücü 08.08.2009, 11:43 sizin siteye uye alımı neden yok dostum...
sitedeki otokontrolü sağlayabilmek için.. www.gecekondu.org buraya üye olabilirsiniz...
zaralı19 08.08.2009, 11:44 http://img250.yukle.tc/images/8280Adsiz.jpg
YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ 06 16 58
yorumcuyuz 08.08.2009, 11:48 sitedeki otokontrolü sağlayabilmek için.. www.gecekondu.org buraya üye olabilirsiniz...
oraya oldum oradada onay mesajı beklıyorum :D
candayanmaz58 08.08.2009, 11:49 since1910 anti-x grubuna(istanbula kafa tutan) ait bir site onlarda zaten ankaragüçlüler derneği altındalar nihayetinde galiba dernek üyesi olmayan site forumuna üye olamıyor
ama ankaragücünün taraftar grubu çok fazla;gecekondu, yeni kurulan ve fevkalade güzel işler yapan sokak grubu,genç güçlüler,tunalı,kaldıysa sol kapalı ve pegasus hatırladıklarım arasında
sivasli215 08.08.2009, 12:04 since1910 anti-x grubuna(istanbula kafa tutan) ait bir site onlarda zaten ankaragüçlüler derneği altındalar nihayetinde galiba dernek üyesi olmayan site forumuna üye olamıyor
ama ankaragücünün taraftar grubu çok fazla;gecekondu, yeni kurulan ve fevkalade güzel işler yapan sokak grubu,genç güçlüler,tunalı,kaldıysa sol kapalı ve pegasus hatırladıklarım arasında
www.*********.com/forum
burası da var kardeş, bizim sitemize benzeyen yeni kurulan bir ankaragücü sitesi ;)
sivasli215 08.08.2009, 12:06 www.ankaragucluler.com/forum
burası da var kardeş, bizim sitemize benzeyen yeni kurulan bir ankaragücü sitesi ;)
burada sivasspor adlı, benim açtığım konuda var :)
TracyMcGrady58 08.08.2009, 12:08 100. Yiliniz kutlu olsun Ankaragücü. Bu sene beraber zirvedeyiz insallah. El ele Sampiyonluga ha SIZ ha BIZ farketmez ;)
sitedeki otokontrolü sağlayabilmek için.. www.gecekondu.org buraya üye olabilirsiniz...
Uzun zamandır söylemek istediğim şey benim buydu... Biz her maç haftası bir gün önce yada bir gün sonra bu kontrolu yapmamız gerekiyor. Sebebi ise Trabzon gibi Gaziantep gibi fesat ve ortam gerici taraftarların buradan üye olamayıp tabiri caizse mal mal okuyup kudurmalarını sağlamak. Ankaragücü ne güzel yapmış bu olayı. Öyle kafana göre üye olamıyorsun. En doğrusuda bu..
candayanmaz58 08.08.2009, 12:30 Uzun zamandır söylemek istediğim şey benim buydu... Biz her maç haftası bir gün önce yada bir gün sonra bu kontrolu yapmamız gerekiyor. Sebebi ise Trabzon gibi Gaziantep gibi fesat ve ortam gerici taraftarların buradan üye olamayıp tabiri caizse mal mal okuyup kudurmalarını sağlamak. Ankaragücü ne güzel yapmış bu olayı. Öyle kafana göre üye olamıyorsun. En doğrusuda bu..
bence de güzel bir uygulama adamlar popüler filan olmaktansa(çarşı bilmem ne gibi...) tutkun ve bilinçli bir şekilde hareket etmesini biliyorlar
helal olsun ANKARAGÜCÜ istanbula yaptığın ve yapacağın giderler için
yigido71000 08.08.2009, 13:19 ankaragucu kulubunu tebrik ederim transferleri cok iyi
100. yılında da Ankaragücü tribünündeyiz.
http://resimzade.com/Show.html?i=11442&token=95530 (http://resimzade.com/Show.html?i=11442&token=95530)
http://resimzade.com/Show.html?i=11443&token=121610 (http://resimzade.com/Show.html?i=11443&token=121610)
http://resimzade.com/Show.html?i=11444&token=80438 (http://resimzade.com/Show.html?i=11444&token=80438)
subasi29 08.08.2009, 16:36 Gururluyuz Gucluyuz cunku biz ANKARAGUCULUYUZ
Seninde ne ayak oldugun belli degil bilader
cemal58yiğido 08.08.2009, 17:10 Ankaragücüne 100. yılında başarılar diliyorum.
ankaraguclu0006 08.08.2009, 23:26 Tşk arkadaşlar güzel yorumlarınız için...Ligimizin böyle güzel dostluklara ihtiyacı var...İnşallah Sivasspor ve Ankaragücü bu sene ligi hakkettiği yerde bitirirler...
kaptann58 10.08.2009, 10:43 ANKARA GÜCÜ VE BURSA TAKIMINI ÇOK SEVİYORUM GERÇEKTEN ÇOK CENTİLMEN VE İYİ OLANI ALKIŞLAMA ZİHNİYETLERİ VAR ONLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR İNŞALLAH ŞAMPİYONLUĞA OYNARLAR...
kaptann58 10.08.2009, 10:46 ANKARAGÜCÜ VE BURSA TAKIMLKARINI SİVASA GELDİKLERİ ZAMAN TARAFTAR OLARAK ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILAMAK BOYNUMUZUN BORCU BURDAN TÜM YİĞİDOLARA SESLENİYORUM...BİZİ YENSELER BİLE ONLARI BURDAN ALKIŞLAYARAK GÖNDERMEK İSTİYORUM...
birçok ankaragücü ve sivasspor maçlarını ankarada takip ettim ve çok güzel bi taraftar topluluğu var teşekkürler ankaragücü elele beraberce en güzel günlere
Yadigar Barcin 10.08.2009, 11:27 Tebrikler ve nice yüz yillara!!!!
Insallah zirvede sizleri devamli görmemiz dilegiyle, her sey Gönlünüzce olsun......
HasANkaraGücü 11.08.2009, 09:37 TeşekkürLer SiwaS SpoR Türkiyedeki Ve özeLLikLe Avrupadaki MaçLarınızda ba$arıLar kaLbimiz SizinLe... aLLaha emaneT oLun.
ShabbatShalom 11.08.2009, 09:54 Bu sene Süper ligde iyi yerlerde Görürüz inşallah
zaralı19 11.08.2009, 10:26 ANKARAGÜCÜ VE BURSA TAKIMLKARINI SİVASA GELDİKLERİ ZAMAN TARAFTAR OLARAK ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILAMAK BOYNUMUZUN BORCU BURDAN TÜM YİĞİDOLARA SESLENİYORUM...BİZİ YENSELER BİLE ONLARI BURDAN ALKIŞLAYARAK GÖNDERMEK İSTİYORUM...
evet kardeşim sana katılıyorum ben geçen sene Bursa-Sivas maçına gittim maçta bizi alkışladılar çok iyi karşıladı bursa taraftarı bu senede biz yapmamız lazım aynı davranışı YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ
SkorYazarı 11.08.2009, 12:52 Tebrikler.. :) .
ASIRLIK ÇINAR ANAKARAGÜCÜ'NE TÜRK FUTBOLUNA VE TRİBÜNLERİNE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞŞEKKÜR EDERİZ.
sivastatlıbelam 30.08.2009, 15:39 İNŞALLAH LİGDE BAŞARILI OLURLAR.
BİZDEN KAT KAT ÜSTÜN BİR KADROLARI VAR.
ilteriş58 30.08.2009, 16:38 ligde bbaşarılı olacaklardır, 100. yılları hayırlı olsun...
|