Orijinalini görmek için tıklayınız : B.UYGUNDAN SİVASIN LİG SIRALAMASI...
şafak58_35 08.08.2009, 03:09 'Teknik' olarak şampiyon Fener
16 teknik direktör fikirlerini açıkladı, 10 hocadan 6'sı Fenerbahçe'yi ligin zirvesine koydu. Kayseri ve Manisaspor'nun hocası dışındaki 16 teknik direktör fikirlerini açıkladı. 10 hocadan 6'sı F.Bahçe'yi ligin zirvesine koydu. G.Saray 3, Beşiktaş 1 oy aldı. Uygun ise takımını ilk 5'e sokmadı Süper Lig'de 52. sezon başlıyor.Yeni sezon öncesi Süper Lig'deki 18 kulübün teknik adamlarına "Lig, 16 Mayıs 2010 Pazar gecesi sona erdiğinde ilk beş sıra nasıl şekillenir?" sorusunu yöneltildi.
BÜLENT UYGUN
1-F.Bahçe 2-Trabzon 3-G.Saray 4-Beşiktaş 5-Bursa Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun ilk 5 sıraya kendi takımını koymayarak ilginç bir sıralamaya imza attı
KAYNAK:MİLLİYET.COM
şafak58_35 08.08.2009, 03:16 BRAVO HOCAM SEZON ÖNCESİ BİZE GÜVEN VERDİNİZ...AMA YİNE MÜTEVAZİ DAVRANIP HERKESİ ŞAŞIRTACAKSINIZ DİLEĞİMİZ BU YOKSA BİZİ ÜZMÜŞ OLURSUNUZ...YENİ SEZONDA BAŞARILAR YİĞİDOM GÖNLÜMÜZ YİNE İLK 3 İÇİNDE OLMANDAN YANA...
DaRiCi58 08.08.2009, 03:35 Milliyetin Haberi herzaman YALANDIR inanmayin onlara!!!
böyle bi şey söylüyceğini sanmıyorum bülent hoca gibi hırslı bi insanın
necmettin_akcay 08.08.2009, 09:22 tabiki gönül isterki sivassporumuza 1.liği yazsın ama bülent uygun bu mütavaziliği ve temkini elden bırakmamak için öyle yazmıştır bazıları gibi yüksekten atmıyor hocamıva güveniyoruz kendisi6.lık dediyse ben rahat üçüncülük bekliyorum sivasımızdan artık en azından ueafya gideriz oda fena sayılmaz
yiğidohalit58 08.08.2009, 10:12 bülen uygun kendini çok öne almamış olduğu için bunu yaptı
bence çok öne çıkmamak için böyle konuşmuştur bülent hocanın hedefi belli bunu hepimiz biliyoruz zaten
Besyo_cu 08.08.2009, 11:19 Gecen sezon önceside Mecnun Başkanımız hedefimiz ilk 10 demişti yabi bu açıklamalar bilinçli açıklamalar o yuzden rahat olun ;)
buraks58 08.08.2009, 11:23 hocamız biz yokmuşuz gibi 17 takım içerisindeki favori 5 lisini sıralamış bence.:)
Fenerbahçe hakikatten iyi bir oyuncular aldı brezilya milli takımndan santosu aldılar sivas yani ilk 5 e girer bülent hoca ben ce sivası bilerek koymadı ilk 5 içine sonuçta maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
GokhanTurna 08.08.2009, 12:10 Bunlar bilinçli açıklamalar takımımızı strese sokmamak için hocamız böle söylüyor. Fenerin şu kadroyla şampiyon olcağına inanmıyorum.
LosTie58 08.08.2009, 12:17 Ya yalandır inanmayın böyle saçma bir haber mi olur :)
saçmalamayın bülent hoca neden böyle bişey desinki yalan haber.............
sivasli215 08.08.2009, 12:55 sivası ve kendini öne çıkarmamış ama ne hikmetse yine feneri öne çıkarmış!!!!
ne olursa olsun her yalanda bir doğruluk payı vardır :mad:
TracyMcGrady58 08.08.2009, 13:10 hocamız biz yokmuşuz gibi 17 takım içerisindeki favori 5 lisini sıralamış bence.:)
Bencede öyle yapti. Hem kendisini fazla öne cikarmamak icin yapmis olabilir. Bu sezon fazla konusan teknik direktör olmiyacakmis ya ondan :D Yoksa hepimizin hedefi belli
winner58 08.08.2009, 13:12 eğer haber doğru ise bülent hocanın kalbinde olan takımı yine başa yazmış zaten nede beklenirki içimizdeki fenerbostanlıları istemiyoruzzz ha şunuda diyim sana bülent hoca ilk sırada da gs olur bunuda iyi bil bizde bu oyunla kaçıncı oluruz hiç bilmiyorum
birolsvs58 08.08.2009, 13:21 valla ne desem bilmiyorum ya ilginç ama ümidim sıralamada bole zannedn siz gerçekler sonra gelecek olayı olmasıdır
:D:D:):)
Arkadaşlar rahat olun bu tip açıklamalar doğaldır. Çünkü malum Trabzon maçı öncesinde Trabzonu ikinci sıraya koymuş. Hocamızın bu ince detayını görmezlikden gelmeyin. Haber doğru yada yanlış ama eğer doğruysa güzel bir rakip takımı havaya sokma polimlerine girmiş...
halil_58_yigido 08.08.2009, 14:20 Cevap: B.UYGUNDAN SİVASIN LİG SIRALAMASI...
--------------------------------------------------------------------------------
Gecen sezon önceside Mecnun Başkanımız hedefimiz ilk 10 demişti yabi bu açıklamalar bilinçli açıklamalar o yuzden rahat olun
Divriği58- 08.08.2009, 14:30 bülent hoca işini bilir... Ama kadro bana güven vermiyoo acil transfer lazım
Murat ARICI 08.08.2009, 15:48 biz sözle değil icraatla ilk 5 e gireriz lafla işimiz yok ..
58ÖREN58 08.08.2009, 16:20 bulent hoca ısını bılır medya ve basın demeclerıyle bızı yıpratmasın dıye boyle sıralama yapmıstır hacanın kafasında yınede bırıncılık var tabıkı
bu habere cok kulak asmamak lazım,olurda dogruysa bıle bosuna solememısır,hocanın kendıne gore var boyle oyunları..
oquzh4n58 08.08.2009, 16:24 Gercek DegıLdır ınanmayın ama Bu Gercekse ılk 5 bıle sokmak dusuncesı Yoksa Herseye YazıkLar olsun derım ve ayrıca sıvasspor Sevdası bıter ama bu yaLan haber ınanmayın bulent hoca ve baskanımız oncekı gunlerde hedefız ılk 5 demıstı yaLAn bu haber
oquzh4n58 08.08.2009, 16:25 biz sözle değil icraatla ilk 5 e gireriz lafla işimiz yok ..
hakLısın da Kardesım eger haber dogruysa sunu unutma Hedef oLmadan hıc bır Yere uLasıLmazz
subasi29 08.08.2009, 17:04 bu bircesit taktik olabilir.bulent uygun sivas busenede sampiyonluga oynayacak derse,basinda ve cevrede dedikodu eksik olmayaca yerli yersiz elestıri alacak bizler karda yuruyup ayak ızimızi bellı etmeyenlerden olalim zarar gormeyelim.sampiyonluga oynuyoruz hertakim bıze karsi nasil oynuyor ortada oyuzden hocamizin dusuncesine saygi duyuyorum.ama fenerbahce hayranliginida kiniyorum
hocaya katılmıyorum takım yeni takviyelerle ilk 5 e girer,şampiyonda fener veya galatasaray arasında olur.bjk ve ts a şans tanımıyorum sivas 3 - 4 - 5 - den biri olur.
fatihtuztas 08.08.2009, 18:01 bence psikolojik olarak futbolcularımız üzerinde bir baskı ortamı oluşturmamak için böyle yapmıştır.hatırlayın iki sezon önce de biz şampiyon olmak istemiyoruz demişti.
şafak58_35 08.08.2009, 18:37 Arkadaşlar rahat olun bu tip açıklamalar doğaldır. Çünkü malum Trabzon maçı öncesinde Trabzonu ikinci sıraya koymuş. Hocamızın bu ince detayını görmezlikden gelmeyin. Haber doğru yada yanlış ama eğer doğruysa güzel bir rakip takımı havaya sokma polimlerine girmiş...
aynen sana katılıyorum hemşerim ;)
Eğer bu haber doğru ise en güzel açıklamayı Bülent hocam yapmış ve tetbirli konuşmak en uygunu:rolleyes:
sivasli215 08.08.2009, 23:54 bülent hoca bu kezde dediğini yapacağının ilk sinyallerini anderlecht maçıyla göstermişti
malesef ts maçında o sinyaller daha net alındı
şu takımın geldiği noktaya bakıpta üzülmemek elde mi ya???
kongre 58 09.08.2009, 00:00 buda milliyet gazetesinin kuyruklu uydurma haberlerinden birisi bence
şafak58_35 10.08.2009, 13:58 buda milliyet gazetesinin kuyruklu uydurma haberlerinden birisi bence
pek sanmıyorum görünen belli zaten hocanın böyle düşünmeside doğal...
"Görünen köy klavuz istemez ! " Niye uydurma haber olsun ? Sivasspor'un şu hali için ilk beşe girer diyen adam zaten futboldan anlamıyor demektir ...
sivastatlıbelam 10.08.2009, 17:16 hocam have are you...
kafan iyi mi,sivasın trabzonda bursadan eksiği ne.
ben takımı defans haricinde beğendim.
bakın göreceksiniz sivas 3 hafta sonra türkiyenin flaş takımı olacaktır.
yalnız biraz daha gayret lazım.
mucahitbaba58 10.08.2009, 17:42 bulent hoca sen cok yasa
seninle basladik seninle devam yola sen ypolunu bulursun bu islerin saglikla kal
inadina sivas
SsİiVvAaSs 10.08.2009, 20:32 Bı kadroyla inş ligi iyi bi yerde tamamlarız...
yigidocengiz 10.08.2009, 23:18 ya ben bu adamın hiç bir tavrında samimi olduğuna inanmıyorum artık,fener yalakası değil mi zaten,ne zaman sorarsanız sorun onun için fener şampiyondur,bizi şampiyonluktan eden şey ne ibb nin nede antepin bizi yenmesi,bülent efendinin SİVASı satmasıdır,yani fenere yatması...bide şu trabzona yalakalık yapacam diye bizim önümüze geçirmiyomu,yok anadolunun abisi yok 4.büyük bilmem ne ne yalaka bi adam ya artık nefret ediyorum bu heriften ya
57 Mehmet 11.08.2009, 00:01 hocamiz vfl wolfsburgun teknikdirektörü magath tin taktiyini deniyor,oda hep kendi takimini kücümsedi ve lig sonunda takimini sampiyon yapti
serhatcan 11.08.2009, 00:06 Müğtevazilikmii yoksaa gerçeği görmemi. arkadaşlar bu mütevazilik değil. bülent uygunda sivassporu yani kendi çalılştırdığı takımın nasıl bir takım olduğunu biliyor artık. bu işlerin atmakla tutmakla biyere varmayacağını odabiliyor aertık. ligin ilk haftasına bi bakın. diğer takımların oynadığı futbola bakım bide sivassporun oynadığı futbola bakın.sonra sivassporun ligi nerede bitireceği konusunda düşüncelerinizi yazın. yine en iğrenç futbolu sivasspor oynadı.
SkorYazarı 11.08.2009, 00:36 bence çok öne çıkmamak için böyle konuşmuştur bülent hocanın hedefi belli bunu hepimiz biliyoruz zaten
Katılıyorum, takımımız tecrübesizlikten olsa gerek şampiyonluk stresini kaldıramıyor. Bu stres altında çıktığı maçlarda hüsrana uğruyor.
En iyisi mi Uygun un yaptığı gibi hedefi küçük tutup zamanla zirveye doğru kanatlanmak. :)
07reis58 11.08.2009, 00:54 feneri tuttugun kadar SİVASI tutsan...!!!!!!
efsane5858 11.08.2009, 01:10 feneri tuttugun kadar SİVASI tutsan...!!!!!!
feneri tuttugunu sanmiyorum boyle kisiliksiz insanmi oldugunu dusunuyosunda böyle dedin
efsane5858 11.08.2009, 01:11 ayrica bunu taktik geregi soyledigi bi gercek gercekde insanlar artik hocamizin bu tür aciklamalarinin amacinida biliyor artik bence gereksiz bi yorum yapmis hocamiz
07reis58 11.08.2009, 01:12 feneri tuttugunu sanmiyorum boyle kisiliksiz insanmi oldugunu dusunuyosunda böyle dedin
fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!!
efsane5858 11.08.2009, 01:19 fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!!
ama o sonucda bi profosyonel hem sadece fener degil galarasarayda iyi bi teklif yapsin onada gider bjk yede gider adam para kazaniyor bu isten. allah askina sen olsan gitmezmisin:)
yigidoss 11.08.2009, 01:44 fener teknık direktörlük teklfi etsin bi dk düşünmeden gider!!!!
Anti-Bülentçi birisi olarak söylüyorum. Kendimizi kandırmayalım Türkiye'de hangi takımın hocası kendini büyük (zengin manasında büyük) kulüplere beğendirmek için uğraşmıyor. Kaç hoca ligin ortasında veya önemli bir anında kulüplerini bırakıp gitmedi? Sonra kuyruklarına baka baka geri döndüler ama olsun. Ve sen hoca olsan gitmek istemez misin samimi ol :) O yüzden fener yalakası,şu yalakası vb. şeylerle değil tekrar belirtmek istiyorum Anti_Bülentçi olarak hocamızı takımımıza verip veremedikleriyle yargılayalım
ShabbatShalom 11.08.2009, 11:03 iyi bir sıralama olmayacağı belli ilk 10 a girersek mucizedir belkide ligde kalırsak
her duyduğunuza inanmayın, teknik adamlar böyle yorumlar yapmazlar hele Türkiyede asla....
her duyduğunuza inanmayın, teknik adamlar böyle yorumlar yapmazlar hele Türkiyede asla....
Bu sıralamayı yaptığını TRT'de bizzat kendisi açıkladı. Hatta esprili bir şekilde 5 yeriz demiştim, yedik dedi ve güldü.
Milliyetin Haberi herzaman YALANDIR inanmayin onlara!!!
Saçmalama kardeşim. Başbakan gibi konuşma. Bu haber gerçek inanmıyorsan gidersin Bülnet Uyguna sorarsın tamam mı? Bu kadar siyasi bir anlam taşıyan yorum olmaz ha :@
Saçmalama kardeşim. Başbakan gibi konuşma. Bu haber gerçek inanmıyorsan gidersin Bülnet Uyguna sorarsın tamam mı? Bu kadar siyasi bir anlam taşıyan yorum olmaz ha :@
Haber doğru, ama bu gene de Milliyet'in yalancı olduğu gerçeğini değiştirmez:D
myyiğido58 12.08.2009, 12:08 bence kesinlikle bülent hoca böyle bişey söylememiştir
subasi29 13.08.2009, 03:24 bence kesinlikle bülent hoca böyle bişey söylememiştir
soylemis kardesim ama ne niyetle soyledi orasini bir allah bilir inaniyorumki bu bir cesit stratejidir
Haber doğru, ama bu gene de Milliyet'in yalancı olduğu gerçeğini değiştirmez:D
Yalan gerçek neredeymiş peki? Bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu zamanına göre vakitleyerek öğrenmeyin :P
|