Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009-2010 HÜSRAN YILI OLMASIN!
sivasli215 08.08.2009, 23:16 2008-2009 sezonunda rüya takıma sahip olan sivassporumuz, malesef sezon sonunda takım bütünlüğünü koruyamadı. as takımda oynayan birçok futbolcu ile yollar ayrıldı. türkiyeyi şampiyonlar liginde temsil edecek sivassporumuz takımı güçlendireceği yerde tam tersi bir rota izleyerek adeta o rüya takımı dağıttı. yeni alınan transferler gidenleri çok aratacak cinsten!
ben artık avrupadan vazgeçtim, takım şu an itibariyle süper lig için bile sinyaller veriyor!
bunu görmemek için afedersiniz ama kör olmak lazım. gecen sezon kendi sahasındaki performansı en iyi olan takım 2009-2010 a kendi sahasında 2-1 lik ts yenilgisiyle baslıyor.
sivasspor iyi yolda değil, kandırmayalım kendimizi.son 2 senenin sürpriz takımı olan sivassporumuz şu futboluyla sıradan bir anadolu takımı görüntüsü veriyor, bu da zorumuza gidiyor!
takıma acilen transfer lazım. parayı pulu düşünmeden en az 3 tane kaliteli adam alınmalı. yoksa sezon sonunda geçmiş yıllarını mumla arayan bir sivassporla başbaşa kalabiliriz....
herşeyi özetlemişsin............
fatihada58 08.08.2009, 23:19 Maalesef olacak gardaşım... Para pulda verecek yönetim yok maalesef... Dur gelecek yorumları yazayım sana... Sen forma aldın mı kombine aldın mı maça geldin mi sms yolladın mı :) Yani suç sende maalesef... Onlar hep haklı...
kongre 58 08.08.2009, 23:20 ARKADASIM SEN BIRDE LIG TV HABER SAYFASINDAKI HABERI OKUDUNMU. OKUDUM ARTIK BENIM HIC UMUDUM KALMADI MAALESEF.
kongre 58 08.08.2009, 23:22 UEFA'dan Sivasspor'a kötü haber geldi !.. Avrupa Ligi play-off turunda geçtiğimiz senenin UEFA Kupası şampiyonu Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan ve kura gereği ilk maçı deplasmanda oynaması gereken Sivasspor'a UEFA'dan bugün kötü bir haber geldi !..
Donetsk'in 28 Ağustos'ta Barcelona ile oynayacağı UEFA Süper Kupa finali nedeniyle Sivasspor-Donetsk maçlarının programı değişti.
Kura gereği Ukrayna'da oynanacak olan ilk maç Sivas'a alındı. Ayrıca Shakhtar'ın Barcelona ile oynayacağı final maçı nedeniyle de 27 Ağustos Perşembe'deki rövanş maçının tarihi 25 Ağustos Salı'ya alındı.
UEFA'dan gelen bu haber temsilcimizde memnuniyetsizlik yarattı. 20 Ağustos'taki ilk maçı deplasmanda oynama avantajını yitiren Sivasspor'uasıl düşündüren ise 2. maçın 27 Ağustos'dan 25 Ağustos'a alınması. Donetsk ile oynacağı iki maçın arasında bir de Denizlispor deplasmanına gidecek olan Yiğidolar şimdi 5 günde oynayacağı 3 maçı düşünüyor.
Sivasspor Yönetimi pazartesi günü UEFA'ya bu konuda itiraz yapmaya da hazırlanıyor ancak itirazın kabul edileceği yönünde inanç yok...
(Ligtv.com.tr)
kongre 58 08.08.2009, 23:24 BU SENE HER KULVARDA ISIMIZ COK ZOR COKKKK
izmirliyiğido35 08.08.2009, 23:25 henüz yolun başındayız hemen karamsar olmayın futbol bu yeneceğizde yenileceğizde daha 33 hafta var hemen ön yargılı olmayın....hep kendinizi düşünmeyin bide rakibi düşünün....
yigidogurbettee 08.08.2009, 23:27 İşte Rakibimiz..!!!
+18 Şiddet ve Korku İçeriklidir..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59619
Transferlere ihtiyacımız oldugu aşikar...! duygusal davranıp bız yenerız bız ederız demeye gerek yok.. anderlecte öyle dedik elendik. Trabzonu kesın yenerız dedık elendik..! kesinlikle transferler şartt..! VE BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA..! bizde seviyoruz sivassporu ama ne zaman büyük konussak hüsranla karşılasıyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz..!
sivasli215 08.08.2009, 23:28 Maalesef olacak gardaşım... Para pulda verecek yönetim yok maalesef... Dur gelecek yorumları yazayım sana... Sen forma aldın mı kombine aldın mı maça geldin mi sms yolladın mı :) Yani suç sende maalesef... Onlar hep haklı...
evet aynı sorular gelecektir eminim
sadece şöyle bir örnek vereyim. gecen sene sivassporumuzun kadıköyde fb ile yaptığı hem lig hem de kupa maçlarına gittim. birinde 3, diğerinde ise 4 yedik. ama 1 hafta sonra tekrar istanbulda sivasımızın maçı olsa yine giderdim
en azından mücadele eden, keyif veren bir takımımız vardı.haftaya yine kadıköyde fb ile maçımız var.inan ki hiç hevesim kalmadı ve gitmeyeceğim.bu futbolla işimiz bu sezon gerçekten çok zor
en son rıdvan dilmende bu akşam açıklamasında sivas ilk 6 a girerse başarı dedi.daha diyecek birşey kalmıyor zaten :rolleyes:
ŞAMPİYONLAR LİGİ-AVRUPA LİGİ ZORDUR.
3 MAÇ OYNAMAYA ALIŞACAKSIN.
sivasli215 08.08.2009, 23:35 henüz yolun başındayız hemen karamsar olmayın futbol bu yeneceğizde yenileceğizde daha 33 hafta var hemen ön yargılı olmayın....hep kendinizi düşünmeyin bide rakibi düşünün....
rakiplerimizde değişti be kardeşim!
gs fb bjk ile bu futbolla boy ölçüşebilirmiyiz?
anadolu takımları içindede bizden daha kaliteli futbol oynayanları var. o gecen seneki sivası çok arayacağız gibi geliyor bana...:mad:
izmirliyiğido35 08.08.2009, 23:41 doğru sölüyon geçen seneki futbolumuzu arıyacaz ama karamsar olmayalım daha erken yolun başındayız....
sivasli215 08.08.2009, 23:48 doğru sölüyon geçen seneki futbolumuzu arıyacaz ama karamsar olmayalım daha erken yolun başındayız....
ts e yenilmeninde moral bozukluğu var üzerimde.
neyse inşallah sizlerin dediği gibi olurda toparlarız, yoksa halimiz duman...
fatihada58 08.08.2009, 23:51 evet aynı sorular gelecektir eminim
sadece şöyle bir örnek vereyim. gecen sene sivassporumuzun kadıköyde fb ile yaptığı hem lig hem de kupa maçlarına gittim. birinde 3, diğerinde ise 4 yedik. ama 1 hafta sonra tekrar istanbulda sivasımızın maçı olsa yine giderdim
en azından mücadele eden, keyif veren bir takımımız vardı.haftaya yine kadıköyde fb ile maçımız var.inan ki hiç hevesim kalmadı ve gitmeyeceğim.bu futbolla işimiz bu sezon gerçekten çok zor
en son rıdvan dilmende bu akşam açıklamasında sivas ilk 6 a girerse başarı dedi.daha diyecek birşey kalmıyor zaten :rolleyes:
Biliyorum kardeş ben sadece iğnelemek istedim maksadım sana değildi elbette... Burda bunları yazanlar Sivas sevdalıları yani takımı gidişatı eleştirenler diğerleri sahte... Onu belirtmek istiyorum her zaman...
yigidoss 09.08.2009, 00:06 Maalesef olacak gardaşım... Para pulda verecek yönetim yok maalesef... Dur gelecek yorumları yazayım sana... Sen forma aldın mı kombine aldın mı maça geldin mi sms yolladın mı :) Yani suç sende maalesef... Onlar hep haklı...
Fatih gardaşım ne yaptın ya öyle bir cümle yzmışsın ki; şimdi gerçek yiğidolar (hani biz takımın iyiliği için eleştirilerimizi yazıp kral çıplak deyince bize içimizdeki korsanlar, bunlar kesin trabzonlu diyen gerçek yiğidolar var ya :) bunun üstüne bir şey diyemez ki!
Ama gerçekten kral çıplak ve sonumuz aydın değil gibi görünüyor. Ancak umudumuz kaybetmeden yeni transferleri ve takımın düzelmasini beklemek zorundayız yapacak bir şey yok.
Metal Gear 09.08.2009, 00:12 Merak etmeyin,sıkıntılı geçecek bir dönem var önümüzde ancak hüsran kelimesi çok ağır kaçmış bence.Adam akıllı iki transferle kısa sürede zirvedeyiz.Unutmayın biz Süper Lige hiç galibiyetle başlayamadık..Bunu da onalrdan biri olarak görüp,transfer için artık sabrımızın taştığını vurgulayalım..
Sivasli nickli arakdaşıma aynen katlıyorum. Pra yok dmek ucuz bahanedir. 10 tane futbolcuyu bedavamı aldı Sivasspor? ErsenMartine kaç para verdi acaba yılda 5 maç oynayan bir futbolcuyu getir şampiyonluğa oynan bir takımda oynat sanki yaşı gençte ileriye dönük yatırım yapaıyor .Eğer yönetim hocadan hesabını sormazzssa bu taraftarada bu kulübede yazzık olacak bakıyorsun sıradan takımlar süper liğden transfer yapar iken biz gidip ya küme düşen takımdan yada 2.liğden topçu alıyoruz.
sivasli215 09.08.2009, 00:21 Merak etmeyin,sıkıntılı geçecek bir dönem var önümüzde ancak hüsran kelimesi çok ağır kaçmış bence.Adam akıllı iki transferle kısa sürede zirvedeyiz.Unutmayın biz Süper Lige hiç galibiyetle başlayamadık..Bunu da onalrdan biri olarak görüp,transfer için artık sabrımızın taştığını vurgulayalım..
gerçekten sabrımız taşmak üzere. sivasta bugüne kadar bırakın bizi yenmeyi gol bile atamamış ts gelip bugün bizi yeniyor!!!
yenilmekden çok ilerisi beni düşündürüyor. malesef takımda hiçbir bir ışık göremiyorum...
subasi29 09.08.2009, 00:23 husran demek istemiyorum yinede umutluyum duzelecek bu takim inaniyorum
aykansivas 09.08.2009, 00:30 Yônetim artik daha neyi bekliyor, Trabzon ikinci yari pas hatalarindan top kaybi yasamasa sivasa hic top gelmiyecek.
konditionlari sifir, defans anlasamiyor, sedata bakiyorum gol atmaya öne cikiyor arkaya dônemiyor geri, ersen ikinci yari hic yoktu.
Yanlis transferler, yanlis degisikler yapildi, bi kamanani gördüm bugün biraz oda yanliz daha neyapsin.
Gecen seneki savasan takimdan bir esir halen görmedim, yoksa bu trabzonu havada suda yenerdik az bisey kossaydik.
Sinirliyim,mutsuzum,hayal kırıklığına uğradım belki fakat umutsuz değilim ...Yalnız şunu biliyorum ki diğer takımları kınadıkça başımıza daha çok şey gelir bu hayatta da böyledir,başta teknik direktörümüzün konuşmaları olmak üzere çizdiğimiz yol,yol değil bunu anladım ... Eğer ki taşları yerine oturtursak ve eğer artık söylemekten dilimizde tüy bitiren transferleri yaparsak gerçekten beklemediğimiz kadar iyi bir takım bile çıkabilir ortaya ... 1 defans,1-2 orta saha oyuncusuna mutlaka ihtiyacımız var ve bu isimleri ucuz ve kaliteli alacak kadar bir lükse sahip değiliz .. Aç arkadaş kesenin ağzını,bir riske gir ki önün açılsın,bu şekilde büyük takım olunmaz,olunamaz... Sen vereceksin parayı alacaksın adamı ... Bu tarz risklere girmeden her yılı böyle geçirirsek averaj takımı oluruz ... Umutsuz değilim fakat kalan umutlarımızı da lütfen tüketmeyin ...
mecnun başkanım el at bu işe bu takıma iyi transferler lazım..
Metal Gear 09.08.2009, 10:50 Hayri Abi;
Trabzon maçlarında ortaya çıkmanı tesadüf kelimesiyle açıklamıyorum..:rolleyes:
kabus gibi bi başlangıç hayal kırıklığı artık fener maçından sonra lig tvde maçımızı vermez tekip bile edemeyeceğiz diyecek bi şey yok yazık oldu emeklere
noname87 09.08.2009, 12:15 Stad için harcanan para galiba bizim kulübün cebinden çıktı ; 1-2sene sonra stad yapılacak deniyordu 2 milyon lira harcanır mı bu stada uefa standartlarıymış tobolün stadını da gördük zaten bu gidişle katılacağımız bir uefa organizasyonu da olmayacak stadın yapılmasına karşı değilim ama zaten maddi olarak durumumuz iyi değildi bu kadar para niye harcandı bu paraların gidişinden sonra gelecek adamlar mbemba gibi olucaktır bu oyuncularla bu sene ilk 10 girelim de idare etsek yeter şampiyonluk trabzona da hayal bu sene hatta 3 sene anadoludan şampiyon çıkmaz unutun 3büyüklerin kötü olduğu senelerdi onlar
joe cole 09.08.2009, 13:12 bence ılk macın buraya alınması ii olmuş cunku takım deplasmanda cok gerı cekılerek oynuyor sankı ılk dafa ma yapıyormus ılk defa top gormus gıbı oynuyor ılk macta burada avantajlı bır skor elde edersek ıkıncı mac ıcın daha ozguven ıle cıkar futbolcular
ayrıca takıma cok kalıtelı dırekt ılk onbırde oynayacak 2 orta saha ve bırde bılıca gıbı stoper gerekıyorr
arkadaşlar kimse etkilenmesin tvlerden gecen sene gördük bjk yi 5.cilikten geldi biraz sabır güvenin yeter sinirli üzüntülü olan arkadaşlar çok mu seviyorsunuz sivassporunuzu çok mu üzülüyorsunuz mağlubiyette o zaman ne yapıyoruz hemen gidip YENİ SEZON CUBUKLU FORMALARDAN ister kendine ister babana ister cocuğuna bi forma al bu gün sen alırsın yarın başkası rakamlar artar bu gören teknik ekip ve yönetim bu nu bir kere daha düşünür he ayrıca suç sadece futbolcu yönetim ve bülentte mi hayır macı izlemedim ama eminim ki o stadda cıt çıkmıyordu sanki bizler suçsuzuz biraz da öz eleştiri yapalım iki senelik takımın performansı ile taraftarın performansını düşün taraftarın çok ekmek yemesi lazım sınıfta kaldık beyler şimdi iş birazda bize düşüyor hadi o zaman ne duruyorsun
ShabbatShalom 09.08.2009, 14:44 Mecnunum Leylamı Gördüm
10 Tane Attı Geçti
Ne Taraftar Sordu Ne Sen Söyledin
Acımadan Attı Geçti
Alamadın 1 kere topu
Nereden Aldın bu malı
Sandınki Dünya Yıldzı
Ersen Beni Mest Etti Geçti
Ben Bu işe Duramadım
Ne Yaptılarki Göremedim
Bu sene kimseyi yenemedin
Bu Bi şanstı Geçti Gitti
Bilmem Kaçıncı Lig Yıldızı
Bu Oyuncular Yakar Bizi
Oyuna Girer Bazı Bazı
Adamlar Golleri Çaktı Gitti
Ne Bülent der Ne Fikret Yapar İş
Leylanı Görmeden Yap bi Soğuk Duş
Böyle Takımla Kim Ne Etmiş
Leylan Bize Taktı Geçti
sivasli215 16.08.2009, 21:47 2. hafta
2. mağlubiyet
malesef bu takım hızla dibe doğru iniyor
hala kimse önlem almıyor
bırakın şampiyonluğu bu takımla kümede kalma savaşı vereceğiz gibi geliyor bana
yazık ya, SİVASSPOR bu hale düşmemeliydi...
fatihada58 16.08.2009, 22:01 Yaaaaaaaa arkadaşlar hiç olar mı... Takımımıza sahip çıkacağınız yerde Bülent hoca mecnun başkan ersan martin onur tuncel musa aydın hepinizin arkasındayım :) devam edin sizde susun tslimisiniz nesiniz takıma köstek oluyorsunuz :)
Yaaaaaaaa arkadaşlar hiç olar mı... Takımımıza sahip çıkacağınız yerde Bülent hoca mecnun başkan ersan martin onur tuncel musa aydın hepinizin arkasındayım :) devam edin sizde susun tslimisiniz nesiniz takıma köstek oluyorsunuz :)
hı hı bende aynen böyle düşünüyorum :) yine iyilik meleği olalım
bu kadroyla hiç bişey olmaz diyorum
sivasli215 16.08.2009, 22:09 kafana daha çok vuracaksın sn bülent uygun!
geçen seneki takımı dağıtırken hiç mi vicdanın sızlamadı? valla arkadaşlar haftaya da diyarbakır bizi yenerse bakın siz o zaman sivasın düştüğü hale?
zaten tüm türkiyeye alay konusu olduk, gelenden 3 gidenden 5 yiyen bir takıma döndük
ne söylesem bilmiyorum
acaba kısa zamanda bu kadar büyük başarılar bize ağır mı geldi???
fatihada58 16.08.2009, 22:12 hı hı bende aynen böyle düşünüyorum :) yine iyilik meleği olalım
Kanatlar çıktı gelllllllllll ne olursannnnnn gelllllllll... De walla ben mevlana değilim napam :) Susun yoksa bi yerinizi keserler :)
ŞU an ne diyeceğimi bilmiyorum??? Eleştiri yapsammmı yapmasammı karar vermedim bi düşünüyim ama bi Gerçek var SivaSspor her zaman SivasSpordur bu takımı yıkmaya bozmaya oyuncak gibi oynamaya kimsenin hakkı OLAMAZ!!!!! yazıdığım cümleler yerine ulaşmıştır. Aanırım......
Kanatlar çıktı gelllllllllll ne olursannnnnn gelllllllll... De walla ben mevlana değilim napam :) Susun yoksa bi yerinizi keserler :)
:rolleyes: bende değilim o zaman adam olsunlarda öyle gelsinler
fatihada58 16.08.2009, 22:33 Kimileri zaman tanıyalım demişte bu takım yeni çıkmadı ki süper lige... Niçin neye binaen zaman tanıcaz...
LosTie58 16.08.2009, 22:59 Kimileri zaman tanıyalım demişte bu takım yeni çıkmadı ki süper lige... Niçin neye binaen zaman tanıcaz...
Bu kadro geçen yıl ki kadro mu?O kadar oyuncu değişti bu oyuncular ha deyince uyum mu sağlıyorlar.
LosTie58 16.08.2009, 23:02 hı hı bende aynen böyle düşünüyorum :) yine iyilik meleği olalım
Geçen yıl ki Sivasspor konusunda iyilik meleği olduğunuza eminim,hatta Sivasspor birkaç hafta sonra düzeldiğinde yine iyilik meleği olacağınıza da eminim.Sizin bu meleğiniz niyeyse takım kötüyken göstermiyor kendini.Hatta takımı savunanlara da böyle laubali yorumlar yapma hakkını veriyor sanırım.
yigidoss 16.08.2009, 23:51 Üstte yine gerçek bir yiğido Fatih ve Ayşegül HIIIIIIIIIIII TIT! Susun bakıyım!!!:)
yigidoss 17.08.2009, 00:01 LosTies Kardeşim güzel dostum biz her zaman takımımızın arkasındayız. Yine takımımızla ağlayıp takımımızla gülüyoruz ama ortada da bir gerçek var hani malum bir fıkra vardır "Hoca leyleği görmüş bu ne biçim kuş demiş. Bacaklarını kısaltmış , gagsını kesmiş, kanatlarını kısaltmış. Hah! Şimdi kuşa benzedi." Takımımız ileride çok iyi olacak belki ama bu kaybettiğimiz 6 puanı yediğimiz 5 gole karşılık attığımız 1 golü her daim arayacağız. Bizim sıkıntımız Leylek gibi görkemli bir kuşumuz varken niye bu ucube yaratığı tercih ettik. Yahu biz de sizin kadar seviyoruz Bülent Hoca yı biz de sizin kadar takd,r ediyoruz iki senelik efsaneyi. O zaman sevgili Bülent Hocamız çıksın TV ye desin ki kardeşim eski oyuncularımızı şu... şu... şu... sebepten sattık. Biz de anlayalım. Haklıysa özür dileyelim. Sana yeminle söylüyorum şu transfer sezonu başladı başlayalı Allah'ın her günü bunu düşünüyorum. "Bu futbolcuşar niye göderildi?"
subasi29 17.08.2009, 00:12 allah yardim etsin onumuzde shaktar maci var ordanda yenilgi cikarsa bu devran boyle gitmez
ben takımın her zaman arkasındayım istediğinizi söyleyebilirsiniz...ben eleştirirm kötü olduğu zaman takım eksikler yanlışlar söylenir her zaman...bu bizim Sivasaspor'u sevmediğimizi göstermez aksine cok sevdiğimiz için üzülüyoruz...ama bu bendeki Sivasspor aşkını değiştirmez....ben oturup burda size sivas sevgimi anlatamam...ne yazarsan ne düşünürsen düşün....söyledim söylicem Bülent Uygun hata yapıyor yapıyor yapıyorrrr
yigidoss 17.08.2009, 00:26 ben takımın her zaman arkasındayım istediğinizi söyleyebilirsiniz...ben eleştirirm kötü olduğu zaman takım eksikler yanlışlar söylenir her zaman...bu bizim Sivasaspor'u sevmediğimizi göstermez aksine cok sevdiğimiz için üzülüyoruz...ama bu bendeki Sivasspor aşkını değiştirmez....ben oturup burda size sivas sevgimi anlatamam...ne yazarsan ne düşünürsen düşün....söyledim söylicem Bülent Uygun hata yapıyor yapıyor yapıyorrrr
Ayşegül kardeşim umarım bu sitem bana değildir. Eğer banaysa yanlış anlamışsın demektir.
joe cole 17.08.2009, 00:35 bu mactan zaten bır umıdım yoktu takımın son durumuna bakarak shahktar macını beklıyorum umarım takım ıstedıgımız gıbı oynar
SenSetik 17.08.2009, 00:40 yav bide bu çıktı...neymiş ben takımımın arkasındayım....
biz nerdeyiz karşısında mı???
her maçta stattayız...bağıra çağıra takımı destekliyoruz ama takımın şu haliyle düşmeye aday bir takım olduğunu görmemek için de KÖR olmak lazım...körmüsünüz kadeşim bu takım böyle giderse BAĞIRA BAĞIRA küme düşer...
yapın eleştirileinizi..koyun tavrınızı...biz transfer istiyoruz...sağda solda tutunamayan üç beş çabulcu futbolcuyla bu işler yürümez....
gördünüz bugün kadıköydeki kepazeliği...çıkıp bu maçtan sonra adamın birisi fırsatları değerlendiremedik diyorsa mikrofonlara bu adam kördür!!!
ayıp ya...oynadığımız oyun fiyasko dese..atak yapamadık, rezil olduk dese, bu iş böyle gitmez tedbir alacaz dese....bende hah işte, sonunda hatasını gördü diyecem...
ama arkadaş maçı nasıl izledi bilmiyorum ama halen 70 dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini söylüyor...gözümüze baka baka SİZ APTALSINIZ diyor...
yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere...
yazıklar olsun ......yazıklar olsun .......yazıklar olsun ......başka da bişey demiyorum........
mucahitbaba58 17.08.2009, 01:06 yav bide bu çıktı...neymiş ben takımımın arkasındayım....
her maçta stattayız...bağıra çağıra takımı destekliyoruz ama takımın şu haliyle düşmeye aday bir takım olduğunu görmemek için de KÖR olmak lazım...körmüsünüz kadeşim bu takım böyle giderse BAĞIRA BAĞIRA küme düşer...
yapın eleştirileinizi..koyun tavrınızı...biz transfer istiyoruz...sağda solda tutunamayan üç beş çabulcu futbolcuyla bu işler yürümez....
gördünüz bugün kadıköydeki kepazeliği...çıkıp bu maçtan sonra adamın birisi fırsatları değerlendiremedik diyorsa mikrofonlara bu adam kördür!!!
ayıp ya...oynadığımız oyun fiyasko dese..atak yapamadık, rezil olduk dese, bu iş böyle gitmez tedbir alacaz dese....bende hah işte, sonunda hatasını gördü diyecem...
ama arkadaş maçı nasıl izledi bilmiyorum ama halen 70 dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini söylüyor...gözümüze baka baka SİZ APTALSINIZ diyor...
yazıklar olsun ......yazıklar olsun .......yazıklar olsun ......başka da bişey demiyorum........
aynen katiliyorum icimi dokemedim ama dokebilenler varmis tskler kardes azina saglik
sivasli215 17.08.2009, 22:55 yav bide bu çıktı...neymiş ben takımımın arkasındayım....
hocam bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum, helal olsun...
yigidocengiz 17.08.2009, 23:03 ya arkadaşlar bu kadarda karamsar olmayın,tamam takım s.o.s veriyo ama bu belkide SİVASSPORUMUZUN hayrına olacak ileriki zamanlarda.olabilir bülentin hataları,meneceri olduğu oyunculara daha çok şans tanıması,kaprisleri bunların hepsini eleştirebiliriz,ama eleştirirken SİVASI SİVASSPORUMUZU düşünmemiz gerekir.bu takım bülentin takımı değil,bizim takımımız ve bu takıma ne olursa olsun sahip çıkmak zorundayız,bülent gibileri bugün var yarın yok.bu takımın düzeleceğinden ALLAHın izniyle hiç kuşkum yok,unutmayalım ki ''karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olan zamandır''
yigidocengiz 17.08.2009, 23:17 yav bide bu çıktı...neymiş ben takımımın arkasındayım....
arkadaşım tamam bülente kızmışsın da(ben her zaman kızıyorum)abartmayalım istersen bu takım fenere 70 dakika boyunca pozisyon vermedi.diğer bi ifadeyle biz böyle toplama bi takımla fenere pozisyon vermedik.zaten saraçoğlunda açık oynayamazsın arkadaşım,adamı gol manyağı yaparlar.yani fenerli futbolcuların hünerlerinden değil,aksine bizim futbolcuların daha fazla hata yapmasından olur bu iş.kaldı ki yediğimiz ofsaytlı golden sonra takım demoralize oldu. bence takkımın oynadığı futboldan çok yanlış oyuncu değişikliklerini ve bülentin kendine güvenmez tavrını ve fenerbahçeyi yenme,hatta fenerbahçeden puan alma terbiyesizliğini (tırnak içinde) kendine yakıştıramadığı için (heralde bunu bi terbiyesizlik olarak görüyo) bülent efendiyi eleştirsen bece daha isabetli olurdu diye düşünüyorum arkadaşım.yoksa adeta bir deco gibi elinden gelenin en iyisini yapan cihanın,bulduğu her topla rakip kaleye korku salan kamananın,gole kadar(ki gol o oyundan çıktıktan sonra geldi)neredeyse hatasız oynayan ibrahime haksızlık etmiş olmazmıyız...bizim geçen seneki takımımız bundan daha mı iyi oynuyodu soruyorum arkadaşlar.HAYIR ama yinede kazanmayı biliyoduk öyle değil mi?bence bu takımda kazanmayı öğrenecek sadece dualarımızı eksik etmeyelim yeter.SAYGILARIMLA... ''KARANLIĞIN EN KOYU OLDUĞU AN AYDINLIĞIN EN YAKIN OLDUĞU ZAMANDIR''
58ÖREN58 31.08.2009, 21:32 BEN INANIYORUMKI KESINLIKLE HUSRAN YILI OLMAYACAK
ilteriş58 31.08.2009, 21:41 hüsran yılı olmayacak tabiki bizim desteklerimizle ;)
İbrahimAyas01 01.09.2009, 18:44 Sivassporun Denizli yi yenip kötü günlere son verecegine inanıyorum.Ayrıca küme düşer diyenlerede bir cevap bu sene küme düşecek takımlar belli.Melih Gökçegin bogazına taktıgı Ankaraspor,Kasımpaşa ve Denizlispor
sezon sonu görüşmek dilegiyle. :rolleyes:
atastnoc 04.09.2009, 13:36 sivassppor bence geçmiş senelere göre daha iyi oynuyor ama bazı bölgelerdeki sıkıntıları yüzünden sıkıntı yaşıyor ve golü görünce takım çabuk çöküyor. birde gelen yabancılar neden akçıyor busene kaçıncı ettin ben sayamadım artık. ben bülent hocaya güveniyorum sivassporu toparlayacaktır.
sivasli215 12.09.2009, 20:59 manisa maçının ilk yarısı bitti ve 2-0 mağlup durumdayız!!!
etrafımızdaki leş kargaları ellerini ovuşturmaya devam ediyor ve bizimde elimizden birşey gelmiyor
ben artık şu saatten sonra bülent uygunun bu takımda başarılı olmasının zor olduğunu düşünüyorum. adam gibi bırakıp gitsin ve takımdaki kan değişimi gerçekleşsin!!!
yoksa gidişat hiç iyi değil, averaj takımı olacağız bu oyunla ve ipin ucu mecnun odyakmaz ve ekibine kadar dayanacak!
göz göre göre takım kümeye gidiyor..... :mad:
YASİN ÇONGAR 12.09.2009, 21:21 böyle giderse işimiz cok ama cok zor ufukta bank asya görünüyo
sivasli215 12.09.2009, 21:50 sorarım sizlere
takımın bu sezon size keyif veren, mücadeleci, organize dişe diş korakor bir tane maçını izlediniz mi?
gerek avrupada gerekse ligde?
yani ortada bir başarısızlık var, sorumlularda belli, bize sadece seyretmek düşecekse bırakalım taraftarlığı...
sofularlı34 12.09.2009, 23:18 DENİZDE KAPTAN OLMAKTA BÖYLE
FIRTINA KOPAR İYİ DENİZCİ SABREDER ÇALIŞIR.
ENGEL AŞILIR.
FUBOL EŞİTTİR PARA
PARA EŞİTTİR GÜÇ
BİLİCA 400 BİN DOLARA ALDIN 5 MİLYONA SATTIN
YÖNETİMDE Kİ İNSANLAR DA HOCADA SATMAK İSTEMEZ...
ELİNDE WARSA ÇOK PARASI OLAN ÇIKSIN MEYDANA..
NE KADAR PARA O KADAR KÖFTE GEÇEN SENE AZ PARA ÇOK KÖFTE KİMSE KIYMETİNİ BİLMEDİ?
VEFA ŞAMPİYONU SİVASA GELDİ MİLLET İKİNCİ YARIDA TERKKETTİ STADI HANİ SİVASA HER SENE VEFA ŞAMPİYONU GELİR YA?
BEN BÜLENT HOCAYA GİTTSİN DİYEMİYORUM...
FUTBOLCULARA DA BEN ZEVKLİ MAÇ İZLEYEMEK HAKKIMDA DEMİYORUM...
BEN YÖNETİMEDE HİÇ BİR ŞEY DİYEMİYORUMMM
ÇÜNKÜ ALTARNATİF ÇÖZÜMÜN PARAYLA OLAN ORANTISINI ANLIYORUM.
FENER BİR TRANSFER YAPARKEN ADAMLAR ZATEN GETİRDİĞİ OYUNCUNUN PARASINI FORMASINDAN ÇIKARIYOR..
BU İŞLER BÖYLE SEN 200 YTL KOMBİNE ALAMAZSANN
SEN BÜYÜK OTELLERDE SİVASSPOR GECELERİ DÜZENLEYEMEYİP PARALAR TOPLAMAZSAN....
YÜREK NEFES BİR YERE KADAR..
YÜREKLİ BAŞKANIMIZI YÖNETİMİ VE BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER...SİZ CEBİNİZDE MİLYONLARLA GELDİNİZDE SİZİ KABUL ETMEYEN Mİ OLDU?
BİRDE YOL GÖSTERMEYİN BANK ASYA FELAN ?
BEN SİZE SÖYLÜYORUM HADİ SİZ MİLYONLAR HARCAMAYIN 100 LİRANIZA KIYIN BURSAYA MAÇA GİDİN..DESTEK OLALIM...HADİ AKIL VERME OLMAZ BU İŞLER NAKİT VAKİT İŞİDİR.....
Umut58SS 12.09.2009, 23:56 İ LOVE YOU SİVASSPOR:D:D:D:D:D
Umut58SS 12.09.2009, 23:56 Sivas bence tslde en iyi takım
Umut58SS 12.09.2009, 23:57 gercekten kardesler ama oyle degilmi
Umut58SS 12.09.2009, 23:58 Hüsran yılı filan olmaz bu sene
yigidokaan 13.09.2009, 00:04 yazıklar olsun.çok üzdüler bizi
:confused::confused::mad::mad:
yigido Atilla 13.09.2009, 00:12 DENİZDE KAPTAN OLMAKTA BÖYLE
FIRTINA KOPAR İYİ DENİZCİ SABREDER ÇALIŞIR.
ENGEL AŞILIR.
FUBOL EŞİTTİR PARA
PARA EŞİTTİR GÜÇ
BİLİCA 400 BİN DOLARA ALDIN 5 MİLYONA SATTIN
YÖNETİMDE Kİ İNSANLAR DA HOCADA SATMAK İSTEMEZ...
ELİNDE WARSA ÇOK PARASI OLAN ÇIKSIN MEYDANA..
NE KADAR PARA O KADAR KÖFTE GEÇEN SENE AZ PARA ÇOK KÖFTE KİMSE KIYMETİNİ BİLMEDİ?
VEFA ŞAMPİYONU SİVASA GELDİ MİLLET İKİNCİ YARIDA TERKKETTİ STADI HANİ SİVASA HER SENE VEFA ŞAMPİYONU GELİR YA?
BEN BÜLENT HOCAYA GİTTSİN DİYEMİYORUM...
FUTBOLCULARA DA BEN ZEVKLİ MAÇ İZLEYEMEK HAKKIMDA DEMİYORUM...
BEN YÖNETİMEDE HİÇ BİR ŞEY DİYEMİYORUMMM
ÇÜNKÜ ALTARNATİF ÇÖZÜMÜN PARAYLA OLAN ORANTISINI ANLIYORUM.
FENER BİR TRANSFER YAPARKEN ADAMLAR ZATEN GETİRDİĞİ OYUNCUNUN PARASINI FORMASINDAN ÇIKARIYOR..
BU İŞLER BÖYLE SEN 200 YTL KOMBİNE ALAMAZSANN
SEN BÜYÜK OTELLERDE SİVASSPOR GECELERİ DÜZENLEYEMEYİP PARALAR TOPLAMAZSAN....
YÜREK NEFES BİR YERE KADAR..
YÜREKLİ BAŞKANIMIZI YÖNETİMİ VE BÜLENT HOCAYI ELEŞTİRENLER...SİZ CEBİNİZDE MİLYONLARLA GELDİNİZDE SİZİ KABUL ETMEYEN Mİ OLDU?
BİRDE YOL GÖSTERMEYİN BANK ASYA FELAN ?
BEN SİZE SÖYLÜYORUM HADİ SİZ MİLYONLAR HARCAMAYIN 100 LİRANIZA KIYIN BURSAYA MAÇA GİDİN..DESTEK OLALIM...HADİ AKIL VERME OLMAZ BU İŞLER NAKİT VAKİT İŞİDİR.....
Iyi güzel de her sey paraya dayaniyor kardes peki sivassporun sokaga atilacak parasi varmi diye ben de soruyorum ??? Bu transferleri kim yapiyor paramiz kisitli diyorsun o zaman cok iyi arastiracaksin iskarlar parasiz gelmiyor bunlarada para ödeniyor dogrumu ??? sadec bir örnek vereyim olivera gibi adamlari alip alexin kosanini aldik diyip sonra adami kovuyorsun bunu hoca istemedi biz taraftarlarmi alip getirdik.bunun gibi kac tane isklarlara para verilecegine bir kac tane nokta transfer yapilmis olsaydi bu durumlara gelmezdik,Paramizida sokaga atmazdik bu ne bicim transfer politikasi profesyonelligkle ne kadar alakali alinacak adamlar cok cok önceden izlenir hazirlik döneminde transfer isi biter Bülent hoca sivassporu Bitpazarina cevirdi.. Bu sistem ve bu düsünceyle takim bir adim ileri gitmez sivasspor Bülent hocanin deneme tahtasi degil kendi tercübesini sivassporun üstünden gelistirecek paramiz da yok eger biz bir profesyonel futbol klübü isek bu islerden anlayan birilerini takimin basina getirmekten geciyor
2hot2stop 13.09.2009, 06:40 okadarda para aldı yönetim.. geçtigimiz sezon kadroyu rakipleri güçlendirirken kendileri beklediler nedense
effenberg 13.09.2009, 14:12 Git gide cember daraliyor ............
Bir sonraki mac dan 3 puan alamasak durum vahim olur cünkü birde Futbolcular özgüvenlerini kayip ederlerse O zaman isin icin den cikmak zor olur.
sivastatlıbelam 13.09.2009, 15:57 Git gide cember daraliyor ............
Bir sonraki mac dan 3 puan alamasak durum vahim olur cünkü birde Futbolcular özgüvenlerini kayip ederlerse O zaman isin icin den cikmak zor olur.
bülent hocadA dahil hiç bir oyuncumuzda 1 gr özgüven kalmamış zaten.
bence yedek ve aslardan oluşan ve a2 den alacağımız oyuncularla denemeliyiz.
belki ligde kalırız bu yıl.
yonetim gecen sezon defansın ortasında oynayan 2 yabancı oyuncuyu sattı fakat yerine adam gibi bir oyuncu almadı. suan gecen sezonki yedek stoperleriyle oynuyoruz. gidenlerin yerine yasin ve mbemba geldi. yasinden zaten umudum yoktu beni yanıltmadı. mbemba ise tecrubesiz. ozellikle afrika kıtasından tecrubeli stoperleri şimdiden takibe alıp devre arasında mutlaka o bolgeye takviye yapmalıyız. takım kaybetmeye alıstı artık kotu olan bu. yedigimiz 1 golden sonra takım dagılıyor. gecen senelerdeki mucadeleci yapıyı kaybettik. bu saatten sonra ne yonetim ne teknik ekibin degismesi hic bir sey degistirmez. cunku eldeki kadronun ne oldugu ortada. defansa takviyeyle eski gunlerimize doneriz
eroldeger 13.09.2009, 22:12 sevgili başkanım mecnun bey takıma acil müdahale et bazı futbolcuların kulaklarını çek yeni bir hoca bul bizlere bir şampiyonluk borcunuz var geçen iki
şampiyonluk hocanın ihmalinden gitti bari bu sene küme düşmeyelim lütfen acil müdahale edin artık bu saatten sonra biz başarısızlığı kaldıramayız
sivasli215 05.10.2009, 17:32 öncelikle son düzlüğü saymazsak yaşattığı tüm sevinçler, heyecanlar ve gurur dolu haftalar için teşekkür ederim bülent hocaya.
sivasımızı gerçekten başarıyla yönetti, büyük başarılar elde etti, akılamaz yerlere getirdi.ama malesef devamını getiremedi ve sonuçta hüzün dolu bakışlar altında sivasımıza veda etti
keşke böyle olmasaydı, keşke geçen sezon sonundan itibaren başkanla birlikte şu sitedeki yorumlara biraz kulak assalardı. sivasımızın yanlış transfer politikalarını defalarca yazdım ben. hatta lig başlarken bu konuyu da açtım.ama malesef balans ayarları bozulan otomobil gibi dengesini kaybetti sivasspor.sonuçta kaçınılmaz son!!!
sözü uzatmaya gerek yok! bülent hocayı herseye rağmen yine de seviyorum, keşke büyük başarıların devamı gelseydi.sivassporumuz bundan sonra önüne bakmalı.yeni ekip bir an önce göreve başlamalı.kaybedecek zaman yok.artık bir an önce yükselme devrine girmeliyiz...
babapiton 05.10.2009, 17:38 olmayacakta zaten husran yılı panik yoq
sivasli215 19.10.2009, 11:40 biz transferlerin kalitesizliğini yazdığımızda burda birçok yiğido kardeşimiz bizleri eleştiriyorlardı
şu erseni yasini uğuru görünce bize hak veriyorlardır herhalde. para uğruna takımı ne hale getirdiler ama artık iş işten geçti.devre arasına kadar bir beklentim yok bu takımdan. sonrası içinde bekleyip göreceğiz. süper ligde tarihinin en kötü günlerini geçiren yiğidolarımızın işi gerçekten çok zor :(
sivasli215 02.11.2009, 12:17 mecnun başkan ve sn uygun takım ne hale geldi gördünüz mü?
sivasa büyük başarılar yaşatan sn uygun takımın pimini çekerek bırakıp gitti.sivasspor bu hallere düşmemeliydi.5. viteste giden takım bir an da 1. vitese düştüyse herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli, hata nerde diye!
başkanda en az bülent kadar suçludur, profesyonel davranamadı, takımın dengelerini birlikte bozdular, yazıklar olsun ikisine de....
inşallah sezon sonunda kümede kalırız,şampiyonlar ligi kapısından 2. lig kapısına, yazıklar olsun size....
efendigardaş 02.11.2009, 13:44 BU SEZON KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERECEĞİZ SENEYE İYİ BİR TAKIM KURULMASSA YİNE HÜSRANLARI OYNARIZ...***
sivasli215 08.11.2009, 18:01 geçen senenin şampiyonluğa oynayan takımı bu sene averaj takımı oldu resmen
ankaraspordan sonra denizlisporla birlikte bank asyaya gitme ihtimali en yüksek takım malesef sivasspor!
herkesin küme düşer dediği kasımpaşa bile çatır çatır futbol oynamaya başladı ama sivasspor hala aynı!!!
malesef artık birşeyler değişmeli. yoksa sezonun sonunu bile görmeden bankasyayı görebiliriz :(
kanımaksa58 08.11.2009, 21:52 aynen katiliyorum arkadasimmmm
subasi29 08.11.2009, 22:04 Uzun ince Bir Yolda Gidiyoruz Gunduz Gece Bilmiyoruz Ne Haldeyiz Gidiyoruz Gunduz Gece Gunduz Gece....Asik Veysel'inde Dedigi Gibi Ne Halde Oldugumuzu Bilmiyoruz Gidiyoruz
geçen senenin şampiyonluğa oynayan takımı bu sene averaj takımı oldu resmen
ankaraspordan sonra denizlisporla birlikte bank asyaya gitme ihtimali en yüksek takım malesef sivasspor!
herkesin küme düşer dediği kasımpaşa bile çatır çatır futbol oynamaya başladı ama sivasspor hala aynı!!!
malesef artık birşeyler değişmeli. yoksa sezonun sonunu bile görmeden bankasyayı görebiliriz :(
Allah bülent uygunun belasını versin sürüm sürüm süründürsün....
ama gel gör ki beddualar bizi kurtarmıyor, muhsin hocanın işi çok zor...
önümüzdeki iki hafta takımı kampa almalı, bir bjk galibiyeti geleceğimizi kurtarır...
iki hafta bu takımla hoca gece gündüz birlikte olmalı, birşeyler yapmalı....
tabii hayrettin, ersen ve yasini kovarak bu işe başlamalı, bu adamları artık kampa mampa almamalı....
özgühertaş 09.11.2009, 08:08 ARTIK BU SAATEN SONRA SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM.KAYSERİ MAÇI DÖNÜM MAÇIMIZDI ONUDA KAYBETTİK ARTIK LİĞDE KALIRSAK NE ALA.AMA RUHSUZLAR ORDUSU OLDUGU SÜRECE Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ.
sivasli215 10.11.2009, 23:51 Allah bülent uygunun belasını versin sürüm sürüm süründürsün....
ama gel gör ki beddualar bizi kurtarmıyor, muhsin hocanın işi çok zor...
önümüzdeki iki hafta takımı kampa almalı, bir bjk galibiyeti geleceğimizi kurtarır...
iki hafta bu takımla hoca gece gündüz birlikte olmalı, birşeyler yapmalı....
tabii hayrettin, ersen ve yasini kovarak bu işe başlamalı, bu adamları artık kampa mampa almamalı....
katılıyorum sana kardeşim
bjk maçı bizim ilk devre içinki kader maçımız olacak,kazanırsak biraz olsun özgüven tazeleyeceğiz
muhsin hoca da bunun bilincindedir.senin de dediğin gibi futbolcuları!!! kampa sokup onları bu maça motive etmeli.ama bu futbolcularda o ışık pek görünmüyor,devre arası takıma en az 4-5 takviye gerek,muhsin hocanın işi gerçekten çok zor :mad:
effenberg 11.11.2009, 09:52 Devre arasi isabetli tarnsfer yapilmasa ,
Takim tekrar toparlanim öz güvenlerini kazanmasa,
isimiz gercekten cok cok zor yazmasi bile zor hüsran olabilir...
Cünkü bizim en ciddi rakiplerimiz Kasimpasaspor,Denizlispor bu iki takimi gecmemiz gerek.
geçen yıl sivas kafaya oynarken istanbul takımlarını destekleyenler kınalarını yaktı. ikilemde kalıyorlardı bu sene sivas biraz iyi gitmiyor. Anlayacağınız geçen seneki sivasspor sivas halkına bir gömlek büyük geldi. bu seneki sivassporla yetinecekler. şimdi takımı eleştirenler geçen sene fener forması ile maça gelenler. inadına sivas inadını en büyük sivas ötesi yok. NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE NE MUTLU SİVASLI OLABİLENE
yiğidolargeliyo 16.11.2009, 05:28 AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ YEDİ BU SENE BÜLENT HOCA
BeYLeRBeYi58 16.11.2009, 08:18 Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol...
Ama Delikanlı ol ekmek yediğin memlekete sahip çık.
sivasli215 22.03.2010, 15:33 ligde bitime 8 hafta kaldı
su an malesef düşme potasındayız ve en yakın rakibimiz diyarbakırsporun geleceği için hepimizin kafasında birşeyler oluşmuştur
diyarbakırspor küme düşmesin diye ülkede ne dolaplar dönüyor görüyosunuzdur.buna rağmen bizde evimizde 3 puan alamazsak bankasya yolu görünür bize :(
muhsin hoca da gitti ama asıl suçlular hala bir şekilde takımın başında!
işimiz çok zor,malesef sene basındaki sinyaller giderek güçlendi.umutlarda tükeniyor, yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere :(
|