Orijinalini görmek için tıklayınız : En büyük hatamız Uğur'du

yigidoss
09.08.2009, 02:33
En büyük hatamız Uğur'du'
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur'du. Maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.

Hakemin böyle serin bir havada 2 kez su molası vermesine bir anlam veremediğini belirten Ünsal, ''Bu havada su molası verilir mi?'' diye konuştu.

Teknik direktör Bülent Uygun'un sağbekte Uğur'da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, bu konuda takdirin de Uygun'a ait olduğunu bildirdi.

Sivassporlu futbolcu Ersen Martin ise yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, ancak yenildikleri için üzgün olduklarını kaydetti.
http://www.tumspor.com/haber/20090809/En-buyuk-hatamiz-Ugurdu.php

Biri bu sayın! yöneticimizin ne demek istediğini bir tercüme edermi lütfen. Maç bitmiş yenilmişiz. Maçı izleyemedim ama kötü oynamışız. Ben bir taraftar olarak bile bunu söylemem ama işte sayın basın sözcümüz böyle buyurmuş

Abdullah DuMaN
09.08.2009, 02:36
Hiç şaşırmadım nedense böyle konuşmasına

subasi29
09.08.2009, 02:40
Bu adamin konusmasina kil oluyorum,yok ucaga binmeler takima idda oynamalar ne bicim bir adam

GuVeN
09.08.2009, 02:42
senden daha buyuk hata var mı acaba fikret ünsal? sen sorduguma cvp ver!

yigidoss
09.08.2009, 02:43
Yahu bu adam nasıl gazeteci olmuş. O da yetmemiş gelmiş takımın basın sözcüsü olmuş anlamak mümkün değil

yigidogurbettee
09.08.2009, 02:49
Fb 3 milyon euro'ya patlayan maldonadodan hiç faydalanamadılar ve gonderdıler.. Ve hiçbir yöneticide adamın arkasından konusmadı.. Ya bı yönetici futbolcusunu nasıl yem yapabilir ?? Sanki uğur yerinde sen olsan ondan daha iyi oynucan.. kıysaydınız paraya alsaydınız kaliteli oyuncuları o zaman.. adam napsın.. Girin spor sitelerine bakın hep bu adamın konusmalarından dolayı yorumlarda sivasspora aleyhinde yazılar yazıyor.. böyle yaparak bizi de diger takım taraftarlarının diline düşürüyosun dikkatli ol biraz..!!

GuVeN
09.08.2009, 02:51
sayın fıkret ünsal ya bu forumlara hıc bakmıyorsun, yada cok yuzsuzsun,bırak artık bu işi..

subasi29
09.08.2009, 02:52
Bir kere madem hatani gordun hangi yuzle orda durdun gore gore maci katlettin,bir bakimdan kendi psikolojik harekatini baslatiyor unsal efendi,soyleyecek soz bulamadi futbolcu satisina soyundu

efsane5858
09.08.2009, 02:59
türkiyedeki tipik yönetici durusu bravoo fikret bey bravoo

yigidinho
09.08.2009, 04:24
Ne diyor bu ya.Kov bari futbolcuyu

SenSetik
09.08.2009, 08:10
ayıp beeeeeee..............bende uğur'u beğenmiyorum ama bu demeci veren birisinin halen basın sözcüsü olması beni utandırıyor...sen ve bülent biraz çenenizi tutmayı öğrenseydiniz bu kadar nefret edilen bir takım olmayacaktık Türkiye'de.....

Salim58
09.08.2009, 08:10
ben bu açıklamasından hiç birşey anlamadım eminim kendiside anlamamıştır laf olsun torba dolsun hesabı bi açıklama

ShabbatShalom
09.08.2009, 10:53
Erseni oyuna Alanda Zeka yok bence..sonra o Seday Bayrak ta çok berbattı onun yüzünden yenildi goller..onun açığını Blica Kapatıyordu gitti Sedatta bitti..Gol atamadık Çünkü O Ersen Denen adam aldığı her topu öldürdü

samet35
09.08.2009, 10:55
basın sozcusu sacmalamıs. nedemek ugur en buyuk hatamızdı. sen t.direktor olsan bile boyle acıklama yapamazsın. o oyuncunun moralini ilk macta bozmanın ne anlamı var? ayrıca ugur yetenekli oyuncu. bu belli. kademede hatalar yapmıs olabilir. buda takımda yeni oldugu için.

etzel1967
09.08.2009, 10:56
uğr bence de 3. lig topçusu...yeri sivasspor değil...ama yönetici konumunda birinin bu şekilde açıklama yapması utanç verici...yazık....

MMK
09.08.2009, 11:01
EN BÜYÜK HATA BU ADAMIN YÖNETİCİ YAPILMASI

giants
09.08.2009, 11:23
Sayin yönetzicimiz kaybedilen bir macin faturasini sadece futbolcuya kesiyorsunuz bu dogru bir yaklasim degil.Taraftar gibi bir yaklasim sergilemissiniz. siz yönetimdesiniz sizin ulu orta böyle seyleri söylemeye hakkiniz yok. eger gördügünüz bir eksik ve yetersizlik varsa bunu yönetim toplantilarindan ve takim düzeninden sorumlu olanlarla, yönetim düzeyinde gerceklestireceginiz toplantilarda dile getirirseniz daha faydali olur. Kim agzini aciyorsa mazeret bulma cabasinda bunu yaparkende olusmus tahribatdan daha fazla tahribat yaratiyorlar. Bizde herses cok ilginc,Hocamiz Basin sözcüsü gibi önüne gelen yere demec verir basin sözcümüz cikar taraftar gibi, sanki konusacak baska yeri yokmus, agzindan cikan kelimenin yaratacagi olumsuzlugu hesap etmeden gibi ulu orta demec verir. Bence SivasSpor yönetimi karar almali mactan sonra demec vermemeli.

yigidocengiz
09.08.2009, 11:28
böyle kazma bi adamı SİVASSPORUMUZA kazandıran süper zeka bülent sağolsun,mhvetti koydu takımı.sana söyleyecek hiç bişey bulamıyorum bülent uygunsuz

yasin2452
09.08.2009, 11:31
ya bu adam ne saçmalıyor her konuşması bi acayip sahada birtek uğur yoktu ki tamam uğur iyi oynamamış olabilir diğerleri çok mu iyi oynadı illaki mazeret olsun

burakkova
09.08.2009, 11:46
en büyük hatamız fikret ünsal.. hiç yakışmıyosun oraya.. nasıl konuşursun böyle..

shang
09.08.2009, 12:15
adam daha yeni geldi çok hata yapmış olabilir alınması hataydı orası ayrı futbolculuğundan değil bizim zaten orda aynı özellikte apomuz var orta saha lazımdı bize stoperle sen bide bunların üstüne tut adamı sebeb göster naptın sen ya temelli öldürdün adamı böyle saçma şey olurmu ya

DIALLO
09.08.2009, 12:16
bir kere yeni geldi diye hemen uğur'a suç buluyor ama en büyük hata savunmanın ortasında aslında daha da önemlisi suç kendilerinde o kadar futbolcuyu gönderdiler daha doğru dürüst bir futbolcu alamadılar.Diallo ve Tum'u geri istiyoruz hatta Sylla'yı da.

münihliyigido58
09.08.2009, 12:16
bence bu fikret ünsal'in agzina konulan laflardir. tumspor kaynaksa pek inanamam.
sonucta camiamizi yipratmak icin yapilan haberlerdir.
bu konu gelecek saatlerde/günlerde düzene gelir.

kartalyiğido
09.08.2009, 12:24
Sayın Cavcav gitti sayın Ünsal geldi, bu eleştiriyi Sayın Cavcav bile yapmazdı, hayırdır, taraftardan daha açık ve net eleştiri yöneticiden geliyor, Sayın Bülent Uygun elimizden geleni yaptık açıklamasına ben eleştiri olarak elinden geleni yapmayan arkadaşlar var dedim ama isim belirtmedim, taraftar isim belirtebilir ama yöneticinin buna hakkı yoktur, futbolcu ve teknik adamı taraftarla karşı karşıya getirme hakları hiç yoktur. Mikrofon sizde diye istediğinizi söyleme hakkınız yoktur. Biraz dikkatli olalım......

Metal Gear
09.08.2009, 12:28
Böyle açıklama mı olur yahu?
Sen futbolcuna sahip çıkmayacaksın da kim çıkacak?

yigido_furkan
09.08.2009, 12:53
uguru bnde beyenmıyorum ama yonetıcının boyle seyler demesı cok yanlıs sankı herkes cok ıyıydı tek kotu ugurdu. böyle konusmalar takıma zarar verıyor bnce bıran önce baskanın el koyması lazım. Bülent hocayla fıkret unsana susun demesı lazım artık herkes tarafından sevılmeyen bir takım olduk bu 2lının konusmaları yuzunden hadı baskan agırlıgını koy artık.

Ayşegül
09.08.2009, 13:21
bundan ne gazeteci ne basın sözcüsü olur...bende gazetecilik mezunuyum ama böylesini ilk defa görüyorum!

asasasasasas
09.08.2009, 13:25
uğur kavuk sivassporun oyuncusu olamaz.bülent hoca abdurrahmanı niye oynatmadı.geleceğin yıldızı diye getirdiğiniz mbemba nerde.fenerbahçe ilişkileri geliştirmek için aldığınız yasin nerde.sorarım oyantmayacaksan niye aldın.paralara yazık değilmi.tum.sylla,diallo,balil i gittiğinde hepimiz dedikki sivasspor bu iyi oyuncuları gönderdiğine göre kesin avrupai tarzda iyi oyuncular alıcak.bunlar nerde.sorarım biz bu takımdan diallo gibi bir oyuncuyu niye gönderdik.allah sonumuzu hayır etsin.

sevda58
09.08.2009, 13:25
dunki macta en buyuk hata ugur'undu, haftaya ki macta en buyuk hata ersen'in olur, bir hafta sonra kamanan, dogru dogru sizde hic hata yok butun hata futbolcularda dimi:mad:

Metal Gear
09.08.2009, 13:27
Bu Bülent ısrarla neden Apo'yu oynatmıyor ki?

bykara5835
09.08.2009, 13:41
bu adamı ne diye yünetime aldılar anlamadın köy kavhesinde konuşuyo sanki

furkan çelik
09.08.2009, 13:45
sankı hayrettın superdı he adam sivaslı tamam hemşerimiz ama hayrettın de vasattı gercee gercek sımdı kanatlar boş bıde adamlar hucum ederken cok bosta olan adam var cezasahasına yığılmış sankı mahalle takımı dizilişi

joe cole
09.08.2009, 14:22
bu adam daha konusmayı bılmıyor nasıl basın sozcusu olur anlamak zoe gercektenn

Borte Tarkan
09.08.2009, 14:57
Uğur kötü oynasa bile bir yöneticinin böyle konuşması yakışık değil.bir yönetici böyle konuşursa futbolcu takımdan kaybedilmiş olur.ama uğur kavuğun transferi yanlıştı,o ayrı bir mesele.

ShabbatShalom
09.08.2009, 15:19
şu yönetimin ağzını ne zaman kapatacağını sabırsızlıkla bekliyorum e salak adam en büyük hatansa ne diye aldın adamı takıma? ersen e bişey demezsiniz uğur kavuk a yüklenirsiniz..asıl send o hata ki nedn aldınız?

DIALLO
09.08.2009, 15:23
Sayın Fikret efendi sen önce kendi hatalarına bak bir futbolcu bu kadar kötülenmez ki senin futbolcun SİVASSPORU'MUZUN futbolcusu moralini 0 yapıon o adamın ii oynayınca bişi yok kötü oynayınca bu kötü o kötü dion Bülent Uygun bişi bilior ki ısrar edior sen ordan sadece konuşursun kadroya bişi diemezsin eğer ki çok biliorsan Uğur'un yerine sağbeke seni koyalım.maldonado bile bu kadar kötülenmedi Uğur bence türkiyenin en iyi sağbeklerinden biri.Tabi Abdurrahman'ı unutmayalım ama Uğur'da görevini yerine getiren bir oyuncu heryerde oynar Anderlecht maçının en iyi oyuncularından biriydi.o zaman konuşmadın bu maçta hatası bile yokken konuşuorsun sen işine bakta futbolcuların moralini bozma...

BOUN
09.08.2009, 15:24
Yenilginin sorumlusu olarak kızgın taraftarın ve avını bekleyen medyanın önüne bir futbolcumuzun bu şekilde atılmış olmasını çok yadırgadım. Yiğidoluk bu mudur Sayın Fikret Ünsal? Yiğidoluk futbolcumuzu kurban bekleyenlerin önüne atmak mıdır? Lütfen gidin Uğur'dan özür dileyin, gönlünü alın, artık yemek mi ısmarlarsınız, çay mı ikram edersiniz, Paşabahçe'de mangal mı yakarsınız bilemem! Kimse futbolcumuzu bu şekilde orta yerde rencide edemez, bunu da böyle bilin....

Besyo_cu
09.08.2009, 15:24
Yönetimden birisi çıkarda nasıl kendi oyuncusunu böyle eleştirir akıllara zarar hayretler içerisindeyim. Birde bunu söyleyen Basın sözcümüz inanılacak gibi değil...

Sahanın en berbat oyuncusu Sedat'tı bir oyuncu bu kadar berbat oynayamaz. Gecen sezon Blica vardı örtbas ediyordu şimdi o da yok Sedatın ne oldugu ortaya çıkıyor.

ihsan5858
09.08.2009, 15:31
buda yedekte kalsin yasin gibi walla bunun gozu buyuk takimlatda kalmis fenerbahçe ve besiktas da istemis oynamiya isy=tegi yok ??

winner58
09.08.2009, 15:32
ya bu fikret ünsalın bu tür konuşmaları ne ilk nede son olacak çıkıyor dengesiz dengesiz konusuyor birde böyle bir camianın basın sözcüsü olmuş aslında onu oraya getirenlere sormak lazım niye bu adam burda ve kimin sayesinde buraya geldi .......... ama şu hoşuma gitti bülent uygunu eleştirmiş ya o güzeldi işte :D

astaravisa
09.08.2009, 15:37
uğur iyi yada kötüyü geçtim, en başta sayın basın sözcümüz kötü diyebilirim.
yöneticiye yakılşan açıklamamıdır bunlar.
sen kötü bile olsa futbolcun için en büyük hatamız uğurdu takımı bozdu dersen ondan faydalanma şansın varmı daha ?
düşünmeden mi konuşuyor bu adam anlamadım gitti.

ShabbatShalom
09.08.2009, 15:38
BU ADAMI GÖREVDEN ALSINLAR YA ADAMIN SESİ KESİLMİYOR HER LAFI BİR GAF BARİ OYUNcULARA DİLİNİ UZATMA ADAMDA NE DİL VAR YA SEN BASIN SÖZCÜSÜSÜN NE İŞİN OLUR ELEŞTİRİYLE FALAN

Salim58
09.08.2009, 15:41
uğur iyi yada kötüyü geçtim, en başta sayın basın sözcümüz kötü diyebilirim.
yöneticiye yakılşan açıklamamıdır bunlar.
sen kötü bile olsa futbolcun için en büyük hatamız uğurdu takımı bozdu dersen ondan faydalanma şansın varmı daha ?
düşünmeden mi konuşuyor bu adam anlamadım gitti.

düşünmeden konuşmuş bu belli iyiki düşünüp konuşmamış eğer düşünüp konuşsaydı ne derdi acaba doğrusu merak ediyorum böyle açıklamalar yapmaya devam ederse dalga geçerler adamla sayın ünsal biraz dikkat

efsane5858
09.08.2009, 15:51
sivasspor.com olarak fikret ünsala tepki olarak onun yaptigi hic bir aciklamayi sitemize almayalim.bu kadar cagilce aciklamami olur

efsane5858
09.08.2009, 15:52
o futbolcu genc daha cocuk sayilir sen ise belkide torun sahibisin ve yaptigin cagillige bak

Murat ARICI
09.08.2009, 17:06
1-2 HAFTAYLA OYUNCUYU DEĞERLENDİRECEK KADAR KÜÇÜK BEYİNLİ BİRİSİN KUSURA BAKMA FİKRET BEY..ARKADAŞLAR BU FİKRET İŞİ BIRAKIR DEMEDİ DEMEYİN..

vahit5834
09.08.2009, 17:13
En büyük hatamız Uğur'du'
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur'du. Maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.

Hakemin böyle serin bir havada 2 kez su molası vermesine bir anlam veremediğini belirten Ünsal, ''Bu havada su molası verilir mi?'' diye konuştu.

Teknik direktör Bülent Uygun'un sağbekte Uğur'da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, bu konuda takdirin de Uygun'a ait olduğunu bildirdi.

Sivassporlu futbolcu Ersen Martin ise yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, ancak yenildikleri için üzgün olduklarını kaydetti.
http://www.tumspor.com/haber/20090809/En-buyuk-hatamiz-Ugurdu.php

Biri bu sayın! yöneticimizin ne demek istediğini bir tercüme edermi lütfen. Maç bitmiş yenilmişiz. Maçı izleyemedim ama kötü oynamışız. Ben bir taraftar olarak bile bunu söylemem ama işte sayın basın sözcümüz böyle buyurmuş

futbolcular elinden geleni yaptı ama sonradan oyuna girenler sanki 120 dakika oynamış gibiydi birde tk da sağ bbek lazım

TRAPER
09.08.2009, 17:54
Fikret ünsal sen futboldan ne anlarsın UGUR abdurrahmandan 10 kat daha iyi bana gorede yapılan en iyi transfer

kupecikli58
09.08.2009, 19:18
DAHA İYİSİ VARDA BÜLENT UYGUN OYNATMIYOR NASIL BİR ADAM ANLAMADIM ELİMİZDE BARÇADAKİ SAG BEK ALVES VAR AMA BÜLENT ISRARLA SANKİ UGURU OYNATIYOR NE DEMEK İSTEMİŞ ANLAYAN BANA ANLATSIN:D

57 Mehmet
09.08.2009, 19:20
Sayin Fikret Ünsal
sizin gibi adamlar sayesinde bu türk futbolu ilerlemiyor,nedense Sivasspor basariliyken hic bir tik yok kendinizede basaridan pay bicersiniz ama bir mac kaybedince suclusu yalniz bir futbolcu ve ona tahanmül eden teknik direktör.
yaziklar olsun demekten baska bir kelime söylemek istemiyorum.futbolda mac kaybetmemek diyede bir kural yok,takim kaybedince sende kaybetmesini bileceksin.sucu ona buna yüklemeyeceksin

enesarslan
09.08.2009, 19:33
biz taraftarlar olarak bile sadece bir futbolcuya yönelik ağır ithamlarda bulunmaktan kaçınırken takımın basın sözcüsünün bu sözleri sarfetmesi kadar abes bir durum olamaz.

Metal Gear
09.08.2009, 19:40
İsterse benim futbolcum haksız olsun,başkaalrına karşı her zaman benim futbolcumu savunurum.Sonra gider yüzyüze,teke tek konuşurum.Böyle saçmalık olmaz.Artık Sivas'ı antipatikleştiriyorsnuzu Fikret Bey.Biz büyyüen,markalaşan,kurumsallaş an bir Sivasspor'dan bahsederken,siz bu takımı dar kalıplara sokuyorsunuz.Bu tür saçma açıklamalar yerel liglerde bile olmaz.

kongre 58
09.08.2009, 20:38
SAYIN FIKRET ÜNSALIN TAKIMIMIZ HAKKIDA BU TÜR KONUSMALARI TABIIKI YANLIS AMA UGURUN DÜNKÜ MACTA HIC BIRSEY YAPMAMASI DOGRU:HAAA BI DIGERIDE ERSEN MARTIN BIR TOP BILE ALAMAZMI INSAN. CILTIRDI DÜNKÜ MACTA BENI.

SsİiVvAaSs
10.08.2009, 20:27
Apdurrahman Nerede Ya... Çok Arıoz

revenge58
10.08.2009, 22:09
2-3 maç oynayan adamı 2 dakika da sattın ya sana da helal olsun.bu arada ugur u ben geçen sene antalyaspor da izledim fena bir oyuncu da değil bu arada...

yigido yakup
10.08.2009, 22:24
Bu baslik hic olmamis enbüyük hatamiz Fikret Ünsal di desek hic fena olmaz.
Daha bir mac oynamis bir oyuncuyu bu sekilde bir yöneticin herkesin önünde asagilamasi ve hocayi elestirmesi hic olmamisti bu enbüyük hata hele hele oyunculari isim vererek herkesin önüne atmak inanilacak gibi degil..
Butakim disarda hic birseyi konusmazdi icerde herseyi halleder disari sadece sevinc gösterileri kalirdi.eger bu aciklamanin hesabi sorulmaz Ugur a sahip cikilmazsa o zaman Sivasspor u zor günler bekler.
Ugur kesinlikle önümüzdeki ilk macta oynamali vede seyirci özellikle Ugur a destek vermelidir bugün Ugur a olan yarin hocaya olur ertesi bütün herkese olur YANI ZAMAN BIRLIK ZAMANI
Ugur gercekten kaliteli bir oyuncu bunu ilerleyen haftalarda görecegiz.

yeniceri_can
10.08.2009, 22:33
sayın ünsal soruyorum bu dakikadan sonra ugur kavuktan nasıl iyi bir performans bekleyeceksin.soruyorum bi yöneticinin söylemesi gerek sözler mi bunlar yapma ya yapma.

SkorYazarı
11.08.2009, 00:43
sayın ünsal soruyorum bu dakikadan sonra ugur kavuktan nasıl iyi bir performans bekleyeceksin.soruyorum bi yöneticinin söylemesi gerek sözler mi bunlar yapma ya yapma.
Katılıyorum yorumuna, yöneticilerimiz bizim gibi duygusal değil biraz daha bekleyip akıllıca açıklama yapmalı.
Uğur'un yerinde ben olsam daha sittin sene futbol oynayamazdım; ya kendisinden özür dilenmeli ya da gönderilmeli bu saatten sonra.

07reis58
11.08.2009, 00:52
istifa et kardeşim istifa!!!!!!!!!!!