Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas`ın İçi Boşalmış!

SivasSpor.Com
09.08.2009, 09:39
İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

ERMAN TOROĞLU: Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

ERMAN TOROĞLU: Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..

blade58
09.08.2009, 09:42
ERMAN hocanında dediği gibi transfer yapılması şart. Bu sene bizi ligde ve avrupada çok çetin maçlar bekliyor.

Salim58
09.08.2009, 09:42
güzel yorum yapmışlar bizlere söyleyecek birşey kalmamış

AlBeyaz58
09.08.2009, 10:27
Bence Yapılacak En Büyük Transfer;

- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...)

- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için

- Bizim efendiler napıyor... ;
* küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar
* ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar
* bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar (
* futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan...
* Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans
vermiyorlar ya gönderiyorlar..
* Ben yaptım oldu dedirtmek için ısrar ediyorlar...
* Yapıyorlarda yapıyorlar..
* Bütün taraftarın tepkisini toplamaya devam ediyorlar
* Üç büyüklerin bütün camialarının tepkisini toplamaya devam ediyorlar
(Trabzonbüyük olmadığı için onu kale almıyom)
* Medyayla kavga etmeye devam ediyorlar..

Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz..
O ne isterse bizde ona razıyız..
İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...

Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.

samet35
09.08.2009, 10:46
oturmus ve basarılı bir takımı birden bire bozmak buyuk hataydı. bu degisimi zamana yaymalıydık. transferde bu saatten sonra duzgun oyuncu bulamayızda maalesef. en azından sylla ve tum kalmalıydı.

pover58
09.08.2009, 10:50
inşallah düzelir takviye şart.

etzel1967
09.08.2009, 10:54
sivassporun içini boşaltan teknik direktör bülent uygundur...bir insan her şey çok iyi giderken intihar eder mi....bülentin yaptığı da bu...

ShabbatShalom
09.08.2009, 10:55
Takımı Sil Baştan Yapmazlarsa Bu sene Küme nin Yolu gözükür...Niz Oyuncu İstedik sadece 5. ligin kralını değil....

Ahwettt
09.08.2009, 11:30
Bana göre yönetim bir an önce Bülent UYGUN'dan hesap sorarak hemen kapının önüne koymalı. Butransferi yapan Bülent UYGUN ve bu takımı geçen yılda çalıştıran bu hoca değilmiydi. Orta sahanın yok olduğunu bilmiyormuydu. Gitsin Fatih abisine özenmeyi başka takımlarda densin. Sonrada döner dolaşır suç taraftarların başına patlar burdanda söylüyorum 26 yaşındaki doğudan vandan oyuncu al yada kapı dışarı konmuş bir futbolcuyu al( Ersen Martin ) acaba Ersan MARTIN e kaç para verildi bedamı geldi Sivasspor'a ve en önemliside kendisini gündemde tutmak için saçma sapan açıklamalar yaparak geçen yıl gündemden düşmemesi. Dikkat edin spor sevenlerin eski Sivasspora sempatisi kalmadı hepsi hocanın yüzünden

shang
09.08.2009, 12:05
erman hocanın yaptığı yorumu çok beğendim adam her şeyi özetledi yapacak bi şey yok biz kendimizi düzeltecezde maç kazanacazda kaçan puanları telafi edecezde...

buraq588
09.08.2009, 12:09
bu sene bu takımdan hiç bi ....olmaz...sen oturmuş kadroyu neden bozarsın bi anlam veremedim...bu sene sivas ilk 10a bile zor girer...elimizde çok güzel ikinci lig takımı var...

Besyo_cu
09.08.2009, 12:16
Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.

FANATIK YIGIDO
09.08.2009, 12:21
ah bulent hoca sulazlarida konusturuyorsunya dahanediyeyim ligde enson yenileceyimiztakim bence tsydi okadarmi dustuk:mad:

kasko
09.08.2009, 12:23
Hala transfer yapmak için neyi bekliyorlar anlamış değilim...

edebiyatisyen
09.08.2009, 12:31
Ben bu takıma sonuna kadar güvenıyorum gidenlerden sadece Tum direk oynayan bir oyuncuydu ve gönderilmesi tek yanlış oyuncuda oydu.Blicayı elimizde tutmamız imkansızdı herkesın bir değeri vardır. Manchester gibi takım en iyi oyuncusunu satıyorsa gerisini siz düşünün.

Ancak gecen sezon önemli paralar kazandık o paralardan transfer sezonu bitmeden çok iyi 2 - 3 oyuncu alınacağına inanıyorum.

Biz zaten her sezon açılış macına iyi başlayamıyoruz. Bu takım çok büyük başarılara imza atacak bekleyip görelim.
..................Aynen kardeşim aynen....

edebiyatisyen
09.08.2009, 12:34
Takıma güveniyiorum ama transfer şart. nedense transferde geç kalma gelenegini bu yıl da uyguladık ve açıkçası çok uzadı. Şu milli takım arasına kadar transferleri bitirip yeni oyuncuları takıma adapte etmeliyiz.

kartalyiğido
09.08.2009, 12:41
Sayın Toroğlunun içi boşalmış ne dediğini bilmiyor, uykusu gelmiş herhalde su molasına ihtiyacı var, ayıp be ligin birinci haftası kendine gel, bunlar mikrofon bizde istediğimizi söyleriz hesabındalar

zarta
Sivasspor taraftarı ilk önce yönetimini sorgulamalı...

Bülent UYGUN;
*Defansın belkemiği Bilica'yı Fener'e verdi, (müzmin ve geleceği olmayan yedek Yasin)
*Büyükşehir'le asrın takasını (!) yaptı, (TUM, SYLLA = Erman Kılıç)
*Tam kontra atak adamı Balili'yi elden çıkardı, yerini doldurmadı,
*Mohammed Ali gibi bir görev adamına yol verdi,
*Diallo gitti,
Tüm bu gelişmelere imza atarken yönetim de bunlara müsade etti, böyle yönetim boşluğu olmaz!!! Bülent UYGUN'dan önce Sivasspor Yönetimi'nin sorguya çekilmesi gerekir...

carizma0658
YÖNETİMMM MEZARA KADAR SİVASS EYVALLAHH AMA TAKIMA NE OLUYOR ACILEN TAKIM ESKI GÜNLERİNE DÖNSÜN KONUŞANLAR KİM YA ALLAH AŞKINA KİM :confused:

AlBeyaz58
09.08.2009, 13:10

Bütün takımlar elindeki oyunculara tabiki transfer ediyor. Manchester i örnek vermişiniz.. Adamlar onu parayla satıyorlar. Bizim Gibi Fener amcasına peşkeş çekmiyorlar. BILICA geçen sezonun en iyi oyuncusu idi. beleşe gitti. Kayseri Naptı Mehmet TOPUZ'u alladı pulladı bir ton paraya sattı. Aradaki fark bu

dülger58
09.08.2009, 13:14
TAKIM İYİ DEGİL BUNU BİLİYORUZ.BAZI HATALAR VE YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI VAR BU GERÇEK.AMA UNUTULMAMALI BU TAKIMI BURAYA BU YÖNETİM VE BÜLENT UYGUN GETİRDİ.

EN KISA ZAMANDA TOPARLANIR İNŞALLAH.MAÇ BERABERE BİTSEYDİ BİLİYORUZKİ YORUMLAR FARKLI OLURDU...

Ayşegül
09.08.2009, 13:15
herşeyi apaçık söylemişler işte...bizde bilmiyoruz bi takımın içi neden bu kadar boşaltılır.....bu kadar oyuncu neden gönderilir..:mad:

cihoe
09.08.2009, 13:16
Bana göre yönetim bir an önce Bülent UYGUN'dan hesap sorarak hemen kapının önüne koymalı. Butransferi yapan Bülent UYGUN ve bu takımı geçen yılda çalıştıran bu hoca değilmiydi. Orta sahanın yok olduğunu bilmiyormuydu. Gitsin Fatih abisine özenmeyi başka takımlarda densin. Sonrada döner dolaşır suç taraftarların başına patlar burdanda söylüyorum 26 yaşındaki doğudan vandan oyuncu al yada kapı dışarı konmuş bir futbolcuyu al( Ersen Martin ) acaba Ersan MARTIN e kaç para verildi bedamı geldi Sivasspor'a ve en önemliside kendisini gündemde tutmak için saçma sapan açıklamalar yaparak geçen yıl gündemden düşmemesi. Dikkat edin spor sevenlerin eski Sivasspora sempatisi kalmadı hepsi hocanın yüzünden

arkadas, bi kac kisi diyorda ersam martin soyle boyle..
ama dusunese dunki macta ersen martin bile defansa geliyor sivasa yardim etmek icin ozaman bu oyuncudan daha nasil beklersiniz ya gol atmasini..??

adam taa onden arkaya geliyorsa defansa yardim etmek icin, ozaman demekki defansta bi sorun var..

ersan martin iyi oyuncu,
herve tummun gitmesini bende anliyamadim, adam saglam direk gibi adam. adami yikmak icin 2 uc adam lazim..

en buyuk yanlista bizim sivasin, defansi bozmakti..
ugur kavuk denen oglan dun hic sagda yoktu, yani kisacasi sivas 10 adamla oynadi,
cihanda guzel oyuncu bence, biraz daha bu takima alisirsa orta sahyi o iyi yonetebilir yani oyle gorunuyor..
ve tabiki bunu unutmiyalim, BILICA Farki var!!!!!
cok uzuluyorum ya hemsolarim.. :(

werder
09.08.2009, 13:24
arkadaşlar transfer çok acil şart 2 orta sahaya 1 defansa bülent uygun diyorki uefa avrupa ligine kalırsak gruplara yapılacakmış transfer bence şu an lazım transfer

Metal Gear
09.08.2009, 13:30
İlk golde Seday yerine,Bilca olsa,Selçuk o golü atabilir miydi?
Tum ve Sylla olsa orta sahada bu kadar pas yapabilir miydi?
Balili olsa,Trabzon defansı öne rahat çıkabilir miydi?

LosTie58
09.08.2009, 13:39
Ya yeter artık yok şu gitmiş yok bu gitmiş,yok şu olsaymış böyle olmazmış,yok şu niye gitmiş gibi yorumları bırakalım artık ya.Giden gitti takas yaptık sattık gönderdik her neyse ama gittiler işte bunları tekrar tekrar konuşmanın ne anlamı var.Biz artık elimizdeki yeni takımı konuşalım,elimizdeki bu kadroyu bu takımı nasıl uyum içine getiririz nasıl düzeltiriz onu konuşalım.

adres58
09.08.2009, 13:40

- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...)

- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için

İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...

Çok doğru tespitlerine katılıyorum gardaş.. Özellikle bu saydığın isimlere M'bembayıda katmak istiyorum. O kadar yanlış politikaki özellikle yabancı transferi yapmak için Dialloyu göndermelerini bir türlü yediremiyorum kendime. Hadi Tum Sylla gitti yerine gelen Erman ı biliyoruz mutlaka bir yerlerde patlayacak. Balili yi yolladınız Dialloyu neden yolluyorsunuz anlam veremiyorumki.. Alın size defans rezaletleri. Orta saha allahlık yaaw ne topa basan var ne pas yapan var deli olmamak elde değil. Bu takıma hem yenildiğime acıyorum hem bu kadar ezildiğime. Galiba bu sene bizim için çok kötü geçecek bu aşikar bir durum. Çünkü takım yenilmeye alıştı. Transfer sezonuda bitiyor. Yandımki ne yandım. Ah mehmedim sezerim siz nerelerdesiniz bir an önce dönünde hiç değilse az da olsa toparlanır şu takım. Yazık oldu...

bykara5835
09.08.2009, 13:53
ön eleme maçımdan sonra enkısa zamanda transfer yapacaz dedi rövanş maçına maçına kadar yetişecek dedi rövanş maçı bitti eksikler var lig maçına kadar transfer tamam dedi lig başladı yenildik hala tranfer yapacaz diyolar en acısıda geçensene sivassporu sivasspor yapan oyuncuları sattılar erman hoca haklı ama yönetimin kafası boşalmış dese daha dogru olurdu saygılarımla

özsivasli1903
09.08.2009, 14:00
vallaha sivasspor yine güzel oynadi ama ortsahaya,defansa ve forvete kesinlikle birer adam sart...
agbetu girdi sifir cekti erman girdi döküldü...
demek ki aldigin oyuncular ise yaramamis...
su transferler en kisa zamanda yapilmali...
fener macini alip düzelmemiz lazim...
sonra schachtari yenip herkes bizi tekrar görsün...

sVs
09.08.2009, 14:05
ne alaka ne içi boşalması İÇİMİZİ Mİ boşaltmaya mı çalışıyorsunuz zaman ligin ilk haftası b, mağlubiyet altı üstü kimse üzülmesin taşlar yerine oturacak daha güzel olacak gecen senede berabere kaldık ilk hafta ne oldu bütün korkular belçikada ki mağlebiyet mi gördük sivasta ikinci maçta transfer şart ayrı mevzu ama karalar bağlanacak bi durum yok

Kokomo
09.08.2009, 14:18
Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !

subasi29
09.08.2009, 14:23
malesef dolmalik biber gibi bosaltip icıne et yerıne yag doldurdular,erıdi akti su gıbi

joe cole
09.08.2009, 14:34
maglubıyet aldıktan sonra bu sıteye gırmek ıstemıyorum!!! cok agır elestırıler var takıma elestırırkende yapıcı elestırıler yapalım lutfenn

ihsan5858
09.08.2009, 15:32
alinca bir tane alalim temiz bir transfer yapalim walla !!

abdulhadi
09.08.2009, 15:39
satmayın dedik bilicayı demi size ben burda yırtındığım da bana küfür edenler yadi takım çöküyor yapınsana bişiler.İşte bilica satıldığı zaman bişeyler yapacaktınız bilicayı yönetimin yeniden anlaşmasına zorlucakdınız. Olacağı buydu maskarası oldum 4 **** takımın gideceksinizde ne olacak diyolardı, şimdi gittinizde ne oldu diyolar.Katksı olanlara teşekkürler.

abdulhadi
09.08.2009, 15:42
Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !

yüzde yüz katılıyorum sana. ayrıca 4 yabancı ile anlaştık dediler www.sivasspor.org da 4 ünü de getiremediler bu da ayrı bi acizlik. otomoyossi, moreno, nomuuchi ve fas lı bi oyuncuyu daha.

avare
09.08.2009, 15:54
cok acimasiz elestiriler var ,lutven bu elestirileri yaparken dikkatli olalim takimi ,hocayi ve yonetimi yipratmaktan baska bisey yapmiyoruz ,ben inaniyorumki hoca olsun yonetim olsun transfer sezonu bitmeden gerekli takviyeleri yapacaklar

efsane5858
09.08.2009, 15:56
bir yenilginin ardindan o kadar futbolcuyu neden gönderdin demesi kolay bilicanin yasi fazlaydi ve güzel bi teklif verilmisken sattilar bence bu normal

legolass
09.08.2009, 16:20
sivasspor ilk 10da olursa yine iyi iş başarmış olur 30 yaşına gelmiş oyuncularla başarılı olunamaz murat erdoğan,ersen matin,uğur kavuk...ve bunların içerisine yasin çakmağıda eklemek lazım.sivasın orta sahası senelerdir böyle ibrahim dağaşan ve yeni alınan cihan yılmaz en iyi oyuncular . cihanı tebrik etmek lazım anderlech ve trabzon maçlarında gerçekten çok güzel oynadı.sivasta takım ruhu kalmamış nerde. bülent uygun takımın oyun düzenini bozdu bilicayı daha çok arar tum mehmetin yokluğunu hissettirmeyecek kapasitede bir oyuncuydu.bülent uygun bu takımı acilen düzeltmezse küme düşmek yakın görünüyor.bülent hocayı anlamak mümkün değil sen avrupada oynayacaksın türkiyeyi temsil edeceksin bütün kadroyu bütün herşeyi değiştiriyorsun sonrada avrupada başarılı olacağız diyosun.sivas böyle giderse geçmişi mumla arar karamsar düşünmek istemiyorum ama tablo bunu gösteriyor

Ensar
09.08.2009, 16:31
İşte Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumları ve analizlerinin yer aldığı, tartışmalı pozisyonlara son noktanın koyulduğu Maraton'da konuşulanlar!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın kader anları var. Onları ekrana getirip maçın yorumunu yapmaya çalışalım!.. Hocam gol geliyor… Alanzinho hem sağı hem de solu iyi kullandı. Sanki şu pozisyonda Bilica’yı aradı Sivas…

ERMAN TOROĞLU: Bu yalnız Bilica işi değil. Burada yönetim mi, Bülent mi yoksa şehir mi bilemiyorum ama Sivas’ın bir senede bu kadar içinin boşaltılmasını anlamayamıyorum. 7 oyuncunun hiçbirisi bir iş yapmıyor. Alanziho’ya basan da bir iş yapmıyor. Sivas’ın içi boşalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Transfer geç kaldıysa bunda da bir yanlışlık var.

ERMAN TOROĞLU: Bu kadar oyuncuyu niye gönderirsin? Sivas’ın bu sene oyun planını göremiyorum. Trabzonspor diyor ki top bizde olsun. Trabzon’daki özelliğ top geldimi ayağına top yakışan oyuncular. Psikolojik olarak yıktılar Sivas’ı!.. Topu almak için çok fazla enerjı harcadılar ve moralleri bozuldu. Sivasspor seyircisini kahrediyor şu sıralar!..

Sivassporun icinin bosaltildigini bütün sivasli biliyor bilmiyen sadece Bülent Hoca Neyse sanki o, takimi baskalari yapmisda bunun eline vermis gibi davraniyor dedigi tek söz suclu benim bu neyi ifade edecek bundan sonra anlamis degilim egerki bu basligi ben yazmis olsaydim site yönetimi hemen benim yazimi silerdi bunu birkez yazdim yani söyle idi Bülent Hocanin Takimi Balon Oldu diye yazdim bundan dolayi sayin site yönetimi kimi koruyorsa kimseye elestiri hakkivermiyor bilmem neye hizmet ediyorlar yanlis olanlari yazmak biz taraftarin hakkidir bunu kimse suzduramaz suzdurmayada gücü yetmez site yönetimine duyuruyorum elestiriden basari yakalaniyor bunu okuyan görüyor ve hatalar tekrarlanmiyor basarida böylelikle yakalaniyor. yani Erman Hoca bunun zamanlamasini cok iyi yapmis henüz cok erken yapamayacaktiniz yada yabancilarin gelmeyecegini göz önüne alarak hesaplarinizi yapacaktiniz gönderdiginiz adamlari ist büyük sehirde macta gördünüz BJK,ya karsi neler yaptilar bunu herhalde Bülent Hoca görmüstür zannediyorum .Gelecekse yeni Transferler gelsin yoksa Bankasya görünüyor bunu hemen yapsinlar yoksa gec kalan Transfer hic bir seyi kurtarmaz bunuda Taraftar af etmez yönetim ,Hoca Taraftar elel birlik olmanin tam zamani .FB macini düsünmek bile istemiyorum hüsran olur ACIL TAKIMA YENI KAN ARANIYOR yönetimin Dikkatine. Kisacasi mevcut kadroya sadece kücük bir rutus yapilacakti önceden ve liglere baslanacakti böyle sonuclarda biz taraftari soke etmezdi Tümüyle takim elden cikti yazik????

Yadigar Barcin
09.08.2009, 16:58
Türkiyede halimize aciyacak veya bizle sevinecek cok az Insan var, bunlardan biride Erman hoca saolsun gercekten cok iyi tespitte bulunmus, ben kendisinin samimiyetine inaniyorum...
Ates düstügü yeri yakar misali, bizler yaniyoruz, ici bizi, disi bizi sevenleri yakiyor, ne yazikki icimiz gercekten bosalmis, görünen köy kilavuz istemez misali..
Care biz Taraftarda degil, siz Sayin Yöneticiler ve Teknik kadroda, gereginin yapilmasi bizleride sizleride sevindirecektir, sizin Hüsraniniz bizim Hüsranimiz, sizin sevinciniz bizim sevincimiz!!!!!

Murat ARICI
09.08.2009, 17:02
en kısa zamanda takıma takviye yapılıp gerekli moralle oyuncular oyundan kopamamalı böyle giderse durumumuz zor gibi ama mehmet sezer iyileşince daha iyi olacağız..YERDEN YERE VURMANIN NE ZAMANI NE DE SIRASI BEYLER..

GokhanTurna
09.08.2009, 17:06
Taraftarımız sadece komik diyorum. Ts dalga geçiyor diye yönetimi istifaya Bülent Uygunu istifaya çağırıyorsunuz. Noldu geçen 3-1 yendiğmizde hepsi kraldı şimdi kötü mü oldular. Buna iki yüzlülük denir iyi gün taraftarı belli ediyor kendini her zamn yencen her zamn başarılı olcan diye bişi yok. Çok havalarda taraftarımız ciddi söylüyorum. Yenince benim takım yenilince bu takımdan nefret ediyorum. Allahtan diger anadolu takımları gibi durmadan yenilip kümeye oynamıyoruz yoksa futbolcularıda öldürür bizim taraftar.

yigidoilyas
09.08.2009, 17:44
artık ben yorum yapmaktan bıktım olumsuz konuşmaktan. arkadaşlar geçmişi konuşuyorsunuzda gecmişe mazi denir şimdik sizin bizim yapacagımız birşey yok takımı gidip stadda desteklemekten başka. ne yaparsa yönetim yapacak görelim bakalım ne olacak.:confused:

Aydogan58
09.08.2009, 18:01
bülent uygunun cok yanlis transfer politikasi..............

sivasspor u iyice dagiti ,,, toparliyamiyorlar kendilerini ,,

hepisi sahada kazma gibi topun arkasindan durmus bakiyor,,

biz artik istifa görmek istiyoruz ,,, bülent bey by by

58ÖREN58
09.08.2009, 18:10

bunun ustune soyleyecek laf yok tebrıkler yıgıdommmmmmmmm

kongre 58
09.08.2009, 18:21
BU SENE DOGRU DÜRÜST BI TRANSFERIMIZ OLMADI:HELE SU ERSEN MARTIN NE DÜSÜNCEYLE ALINDI ANLAMADIM
DÜNKÜ MACTA BIR TANE BILE TOP ALIP GÖTÜREMEDI.DÜN YEDI BITIRDI BENI:D

AlBeyaz58
09.08.2009, 18:28
Balili konuyu izah etmiş; Başka söze hacet yok

Sivasspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Balili, eski takımı Sivasspor'un transferde yanlış politika izlediğini söyledi. Sivasspor'un Herve Tum'u İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a vermesine anlam veremediğini kaydeden Balili, şunları söyledi: "Sivasspor'un bu sene yaptıkları transferlere bakınca eski başarılarını yakalayacaklarına inanmıyorum. Beni göndermelerini anlayışla karşılıyorum. Ama Herve Tum'u niye gönderdiklerini anlayamadım. Tum, çok iyi bir oyuncu.. Onu gönderip Ersen Martin'i almaları yanlış bence. Ersen Martin kim? Tum'un yarısı olmaz. Bence burada yanlış yaptılar."

http://www.goal.com/tr/news/232/turk...sen-martin-kim

Ben hala Balilinin takımdan gönderildiğine inanamıyorum,
Takımın yarısı Balili diğer yarısı da Mehmet Yıldız idi.
Şimdi Noldu "Bir Varmış, Bir Yokmuş...."

kupecikli58
09.08.2009, 19:08
SİVASIN BU HALİNE HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BİR SİVASLI OLARAK. ÇÜNKÜ TRANSFER YAPILMADI VEDE GİDENLER GERÇEKTEN SİVAS İÇİN TERİNİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞIYORDU AMA YENİ GELENLERDE KIZMASIN BANA ONLARDA SİVAS İÇİN ASKER OLABİLİRLER AMA BUNU ZAMANA BIRAKMADAN ÇALIŞMALARI LAZIM YOKSA? BANK ASYA YOLU GÖZÜKÜR.KİMSE SİVASIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ.

kupecikli58
09.08.2009, 19:41
dört beş topçuya gerek yok bülent uygun dört yabancı hakkımız var dedi bende şunu söylüyorum bülent abi 4 yabancıya verecegin parayı 2ye böl 2 adam gibi adam al daha iyi

57 Mehmet
09.08.2009, 20:43
Ah o Bülent hoca istifa diyen taraftarlar,Bülent hoca gitdiginde Bülent hocali günlerinizi cok arayacaksiniz

medya58
09.08.2009, 20:53
şimdi gerçekten olayı erman şansal hocalar iyi özetlemişler ya şimdi kimse takım yenildi diye kızmıyor kızmayada hakkı yok zaten ya yenilsinler ama güzel oyunla yenilsinler. yapılan transferlerin hepsi baştan aşagı yanlış ileriyi göremiyorum bu oyuncularla

rsimsek
09.08.2009, 20:58
HİÇ KİMSENİN SİVAS HALKININ ONURU İLE OYNAMAYA HAKKI YOKTUR

SEVDAMSIN58
09.08.2009, 21:17

DUSUNCELERINE KATILMAMAK ELDE DEGIL DAHA ARTILAR DA VAR BU ERMANMIDIR NEDIR ANLAMADIM NE IS YAPAR SATACAKSAK MUSAYI SATIP TUP U TUTMALIYDIK UFKU ACIK TOPCULARA IHTIYACIMIZ VAR ABDURRAHMAN SAKAT DEGIL NE DIYE OYNATILMIYOR ANLAMIS DEGILIM DAHALARINIDA SONRA EKLERIM

SEVDAMSIN58
09.08.2009, 21:20
EVET COK BUYUK BIR DELIK ACILMIS ORTA SAHAMIZDA FORVET VE DEFANS ALLAH CANIMI AL DIYOR SEYIRCININ KUFRETMEYECEGINI BILSELER SAHADA YATACAKLAR

TurkuTadinda
09.08.2009, 23:06
Sevgili Dostlar Her Takımda İnis Ve cıkıslar Olur.. takım Okadar kotu Değil..

Mutlaka Bir Kac Transferle Takım iyi olacak Oyunucular Bir birini tanısın Oncelikle

Bület Hocaya Haksızlık Etmeyin

Bakın Hangi Anadolu Takımı 2 cı olarak Lig Bitirdi Birde Bizim Kadromuz İyi Değildi

Şimdiki Katro Gecen Yıldan Cok İyi Sadece Gişine Üzüldüğüm Balili Ve Balica Var Baskaları Zaten Devirlerini doldurmustu...

Bulet Hoca sahip Cıkın

Hemen Satmayın

Kume Düsmeye Raziydim ama Trabzonlu Hamsilere Yenilmeye Razi Değildim Ama Yapacak Birsey yok Yenıldık Fortbol Bu

AlBeyaz58
09.08.2009, 23:06
Bu resim ve renkler sizede birşey ifade ediyormuuu??
bir SİVASSPOR takımı ve SİVASSPOR Hocası çin

Ben anlayamadımmm?
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/12_262622_17FAN6YASAR3.jpg

karyola
09.08.2009, 23:27
ANDERLECHT'EN 5 YEMİŞİZ KÖTÜNÜN İYİYSİ TS YE YENİLMİŞİZ 2 ORTA SAHA TRANSFERİNİN BAHSİ GEÇİYOR:mad::mad:HAZIRLIK MAÇLARINDA BELLİ OLMADI MI???TRANSFER

mehmeTayyib
10.08.2009, 02:04
Sizin ikinizin içi boşalmış!. Sivas'ta birşey yok! İnadına zirveye oynayacak! Bıktım bu basından....

GuVeN
10.08.2009, 02:21
Sizin ikinizin içi boşalmış!. Sivas'ta birşey yok! İnadına zirveye oynayacak! Bıktım bu basından....

adamların ne kasdı olacak dogru olanı dıle getırmısler..

olukmanlıhuseyi
10.08.2009, 08:35
Deveye Sormuşlar neden boynun eğri nerem doğruki demiş.Okadar yanlış varki galiba yöneticiler ve teknik direktör hangisini düzelteceğini şaşırmış.

kızılova
10.08.2009, 09:36
SİVASSPOR BAŞARILI OLACAKTIR. BİRAZ SABREDELİM. DAHA LİĞİN BAŞI .
BU TAKIM ANDERLECHTİ YENİYORSA TÜRKİYE LİĞİNDE HER TAKIMI YENECEK GÜÇTEDİR.
SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM

babayavuz
10.08.2009, 11:30
teknik heyetin ve yönetimin bir an önce vede çok acil gereken tedbirleri alması gerekiyor yoksa mazallah sonumuz hiçte iyi gözükmüyor

sivastatlıbelam
10.08.2009, 17:41
takım iyi mücadele ediyor.

ama 1 gol yedimi çok çabuk demoralize oluyor.hemen futbolcular da taraftarda ve hatta medyada umutsuzluğa kapılıyor.

ya dün 3-1 geri düşen antep gs maçını çeviriyordu nerdeyse.

bülent hocam futbolculara mental destek verin biraz.samimi söylüyorum.

arkadaşlar gemiyi en son terkeden sadık neferlerinden olalım ve hatta o gemiyi terketmeye birlikte ölenlerden olalım.

gemiyi su alınca ilk terkeden farelerden olmayalım.

sivasspor düze çıkacaktır.trabzonda,gs,fb,bjk de ve diğerleri hepsi birgün tökezleyecektir.

ve sivasım hepsinin arasından yıldız gibi parlayıp çıkacaktır.

bir az daha sabır ve zamana ihtiyaç var.

58_babacan_58
10.08.2009, 18:07
içi boşalmışsa gereken bir an önce yapılacaktır.....

yigidolar06
10.08.2009, 18:29

Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.yinede başkanından malzemecisine ter döken futbolculara sonsuz teşekkürler kısa zamanda düzelir işler yoluna girer merak etmeyin

steamy
10.08.2009, 23:18
albeyaz58 gerçekten dedigin dogru biz büyük transfer beklerken bize 2.ci lig futbolcusu yada küme düşmüş bonservisi elinde olan amacı sadece para kazanmak olan futbolcular geliyor bunlara çagre bulmamız lazım bülent hoca kendine gel yoksa kümede kalamayacagız uefa gitti zatende bari ligi ilk 5 te bitirelim...:(:(

izmiriyigidosu
10.08.2009, 23:23
sivasın transferleri yerinde transferler olmamış defansa sağlam adamlar lasım ve forvet lasım ersen martin boşun alınmış bi işe yaradığı yok ama yinede ilerki haftalarda takımın bıras daha iyileşeceğini düşünüyorum

serhatcan
11.08.2009, 00:17
yav bu röportajda en ince yorum neydi gören varmı....( top trabzona geldimi ayağına top yakışan fuubolcular var) işte can alıcı yorum burda.sivassporun hocası 7-8 futbolcu aldı ama 1 tanesinin ayağına top yakışmıyor demektir.. takımın can alıcı yerinde görev yapan ibrahim dağaşanı her maçta bi izleyin. adam ne top kullanıyor,ne adam markajı yapabiliyor,ne top dağıtıyor,nede yer tutmasını biliyor. ama gelin görünki, en canalıcı yerde oynuyor.

serhatcan
11.08.2009, 00:25
imitasyonlar herzamamn orjinallerini yüceltirler.sen kendin olmazsan,kimseden seni sen yapmalarını bekleme hayal olur uçarsın. yalancı bir rüzgar geldi geçti derler ve o rüzgar birdaha hiç gelmemek üzere unutulur hemde.sen ve senin gibi birkaç teknikdirektör fatih terim gibi ona benzemek adına bitakım hal ve hareketlerde eylemlerde bulunuyor . ben bilirim edasıyla kaybolup gideceksiniz haberiniz yok.kendiniz olmak okadarmı zor,demokrat,eşit davranmak size ne kaybettirir,riijkaart ı maç sonunda izledinizmi. soyunma odasının kapısında futbolcuları karşıladı ve tek tek tebrik ettii. o bercelonanın hocasıydı.siz nezaman herkesin sevdiği biri olacaksınız merak ediyorum.

SkorYazarı
11.08.2009, 00:35
Şu sıra takım iyi olmayabilir ama iddia ediyorum ki ligde bizim takımı yenebilecek en fazla 5-6 takım var. Diğerleri havasını alır :)

yigidoss
11.08.2009, 01:58
Yahu gün gelip te Erman Hoca da doğru söylüyor demek varmış hayatta :)

ShabbatShalom
11.08.2009, 11:00
Boşalmaki ne boşalma oldu...iyi 2 transfer yapamadılar dönem bitecek

_bling_lady-
11.08.2009, 14:15
bencede aynin öyle sivasin icic bosalmis

birolsvs58
11.08.2009, 14:20
oturmuş başarılı takımı birden bolesine sarsmak en buyuk yanlıştı bncede yazık olmaz inş takımım ıza

sivastatlıbelam
11.08.2009, 17:04
bence erman ve şansal sizin beyninizin içi boşalmış.

sivasın savaşan ve mücadele eden futbolunu göremediyseniz gözlerinizin içide boşalmış olmalı.

lazlara yağ yakma.

gerçekler acıdır herzaman ama gerçektir.

sivas intikamını acı alacak sizin gibi istanbul yalakalarından.

oquzh4n58
12.08.2009, 19:57
takvıye sart ! ve ayrıca Taraftar'a Sivasspor Seyırcısı kahredıyor Dedı adam hakLı bı gol yıyınce sovee sove bır oluyoz Kocaelın kume dusmesı bellı oldu halde stadı taraftarı goruyorduk taraftar destek vermesı lazım stadı bos komuyalım STADDA bagırmıyorz Normal Herkes ısten gucten gelıyor

SkorYazarı
13.08.2009, 03:02
takvıye sart ! ve ayrıca Taraftar'a Sivasspor Seyırcısı kahredıyor Dedı adam hakLı bı gol yıyınce sovee sove bır oluyoz Kocaelın kume dusmesı bellı oldu halde stadı taraftarı goruyorduk taraftar destek vermesı lazım stadı bos komuyalım
katılıyorum kardeş, Trabzondan gol yiyince yanımda ne küfredenler oldu ha keza küme düşme potasına girecek olsak taraftar stadı bile yakar belli olmaz.

metin_yilmaz
14.08.2009, 18:46
dogru söze ne hacet ??????????? kimse inkar edemez sivas spor nerden nerelere geldi taki bununn devami icin tff taraftar sponsorlar maddi anlamda destek cikiyor ?????? sivas spor bu isin tirnagini kanatti devami olmali

anils
14.08.2009, 20:13
Yahu arkadaş!Bülent Hoca değil mi 1. lige çıkaran,2 senedir şampiyonluğa oynatan!Evet hataları olmuştur ama ayıptır yerden yere vurmak,nankörlüktür!Biraz sabırla daha iyisi olacaktır!

yasin2452
14.08.2009, 21:21
takımın başarılı olması için 1. sistemin oturması takım kurgusunu önemi büyüktür sivasspor bunu 2 sene boyunca çok iyi yaptı ancak bu sene hem sistem değişti hemde futbolcular ve ardından başarısızlık geldi bence eski sisteme yeniden dönülmeli ve futbolcuları bu sisteme göre oynatmalı yoksa yeni sisteme göre defansta çok hata yapıyoruz:D:D:D

metin_yilmaz
16.08.2009, 18:05
diyarbakir da trabzonda yenebiliyorsa durup düsünmek lazim hayirlisi

gül5858
16.08.2009, 18:51
http://http://i0908.hizliresim.com/2009/8/16/4855.jpg Erman hocanın yorumları çok güzel her sözü doğru bir bakış acısı

ahbey
18.08.2009, 10:01
Bu kişilerin böyle konuşması normal. Çünkü bu tür yorumcular, Sivasspor için değil Fener, Cimbom, Kartal ve Trabzon için konuşur.
Bu kişileri televizyona, bu takımlarla ilgili yorum yapsın diye çıkarırlar. Trabzon maçından sonra Trabzonu göklere çıkardılar, ama hiç kimse "Sivas gününde değildi, yoksa trabzon futbol oynamadı" diyemedi.

Bu tür kişilerin daha önceki yorumlarına bakarsanız 5 dakika Sivas, 25 dakika diğerleri için yorum yaparlar.

Sivas ölmüş diyorlar, bana göre sivas ölmedi.. Sivas ÖLMEZ... Üçüncü lige de düşse Sivas aşkına, Sivasspor...