Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa'yı fethedecekler
SivasSpor.Com 12.08.2009, 12:00 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/trns.jpg
Lige mağlubiyet ile başlanılmasının ardından takıma 3 takviye yapılmasına karar veren Sivasspor, transferde düğmeye bastı.
brahim Şahin ve Kadir Bekmezci’yi kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, 2 yabancı futbolcu için kolları sıvadı. Brezilya, Belçika, Portekiz ve Yunanistan başta olmak üzere birçok ülkede oyuncu izleyen Yiğidolar, orta saha ve savunma için yabancı oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Teknik direktör Bülent Uygun’un özellikle orta sahaya yabancı oyuncu istediği bilinirken, bu hafta sonuna kadar transferlerin netleşeceği öğrenildi. Sezona istedikleri gibi başlayamadıkları söyleyen Başkan Mecnun Odyakmaz ise, “Ancak en kısa sürede iyi transferlerle takımımızı daha da güçlendirerek, yine üst sıralara mücadele eden Sivasspor’u sahada göreceğiz“ diye konuştu.
Mini Yorum
Hareket getirir ama...
Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra lig başındaki zorlu fikstür bir anlamda paniğe neden oldu. Aslında paniğe gerek yok. Çıtayı biraz düşürmek yeterli. Bu sezon hedefi ilk 10 ve kupa koyarsanız olur biter. Türkiye’de hangi takım üst üste 3 yıl zirvede olmuş. O halde ekonomik anlamda başa güreşecek bir bütçeye sahip değilseniz ve bu konuda disiplinizi bozmuyorsanız bunu kamuoyuyla mantıklı bir şekilde paylaşmak en doğrusu. İlk maç Trabzon sonra deplasmanda Fenerbahçe ve Denizli bunlara ek olarak Shakhtar ile oynanacak olan iki Avrupa maçı. Bu kadronun bu yükü kaldırması zor bunda da bir anormallik yok. Mehmet Yıldız ve Sezer Badur’un iyileşmesi ve kadronun oturması eylülü bulur. Bu süreyi en hasarsız şekilde geçirmek hedef olmalı. Yeni transferlere gelince; İbrahim Şahin, Mehmet Yıldız gücünde ve kaliteli bir oyuncu. Ancak Şahin’in sorunu sezonluk performansı yani maç oynama sayısının az olması. Eğer bunu sağlarsa çok faydalı olur. Kadir Bekmezci’yi ise geçen sezon Hacettepe’de izledik. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen bir oyuncu. Hacettepe’de lig tecrübesi kazandı. Bu tür oyuncular Sivas’ta zirve yaptı. Yine de savunmaya ve orta alana katkı sağlayacak etkili yabancı transferler yapılmalı. Yapmazsanız kaderinize razı olursunuz yapacak...
Tunç Kayacı
Kaynak : Fanatik
Bu Tunç Kayacı yı çok seviyorum. Hem efendi kişiliği var hemde bizim takımı çok iyi takip ediyor. Olumlu yorumlara sahip.. Ayrıca kişiliğinin vermiş olduğu ağırbaşlılık futbol bilgisi ile buluşunca doyumsuz bir tad veren akıcı zevk veren yorumları var. Doğru söylemiş.
ShabbatShalom 12.08.2009, 12:10 Birde Arjantin liginden stoper alsanız olmuyormuydu be başkan..yunanistanda ne varki onu anlamadım :confused::confused:
subasi29 12.08.2009, 13:02 hareket getirecegi kesin ama si ne bizde onu cozemiyoruz
karakocyakup58 12.08.2009, 13:23 YAW BEN BU HABERLERİ OKUMAKTAN SIKILDIM YA ARTIK ŞU 3 YABANCI TRANSVERDEN HABER VERİN KİM BUNLLAR NASIL OYUNCU MERAK ETMEYE BAŞLADIM
yorumyapıyombenya 12.08.2009, 13:38 Küme düşmüş takımdan alınan oyuncular ile nasıl Avrupayı Fethedeceğiz anlamadım gitti.Transferlerde artık acilen yapılması gerek Avrupadan elenip lige çok kötü başlayıp moral bozuklugu hat saffada oldukdan sonra gelen oyuncu da bişey yapamaz öyle bir düşüşe geceriz ki 2. yarı anca toparlanırız.
yigidolar06 12.08.2009, 13:48 İbrahim şahin in alınmasına sevindim memet yıldız kalitesinde
efsane5858 12.08.2009, 13:52 hedefi ilk 10 ve avrupa diye tutarsiniz olur biter ne demek ya bu kadar basitmi yani ilk demek bizim icin küme düsmeye es degerdir ilk 4 en kötü ilk 5 olmali sivasin hedefi ve her zaman sampiyonluk olmali büyük olma yolundaysak geriye gidis olmaz takimin kötüde olsa hedef hep büyük olmali ki büyük olalim
yabancılar bari biraz kaliteli olsada dahada güçlensek
furkancfc 12.08.2009, 15:15 İnşallah faydalı olurlar hayırlısı.
kupecikli58 12.08.2009, 16:01 KADİR PEKMEZCİ için birşey söylemiyorum kapalı kutu ama İBRAHİM ŞAHİN gerçekten hırsı hızı ve oyuna katkısıyla begeniyordum devamlılıgı olursa gelecekte çok iyi bir ibo seyrederiz. bu oyunculara sahip çıkmalıyız çünkü İBO vede KADİR seyircisi az olan takımlarda rahat oynadılar pekala seyirciyle nasıl olurlar soru işareti o yüzden bizimde sahip çıkmamız lazım biz SİVASLILAR yıldız alalım diyiyor ama bütçe meselesi bütçe iyi olsa zaten başkan bizden önce o topcuyu getirir.biz ise yıldız almayacagız yıldız yapacagız bu mantelitede gitmezsek yakında korkulu rüya görürüz size şöyle bir örnek vereyim bursaspor,adana,vede istanbulspor.daha önce yıldız tabir edecegimiz topçuları getirdiler sonrası ne oldu mali kriz!sonraki senelerdede verecek para bulamadılar daha sonrada hiç para kalmadı vede KÖTÜ SON bank asyaya düştüler normal olarak bu yüzden bizim daha akıllı olmamız lazım yoksa biz para kazandık harçayalım dersek o zaman bizimde sonumuz diyerleri gibi olur biz ise kendi yagımızla kavrulacagız.bu demek degilki iyi topcular transfer etmeyecegiz yeri geldimi bizlerde iyi topcu getirecegiz ama şimdi zamanı ve sırası degil.artı AVRUPADA isim yapmak lazım yoksa avrupa sivası tanımaz türkiye liginde şampiyonda olsan avrupa tanımaz ama avrupada bir kaç iyi takımı devir o zaman neler oluyor bak o yüzden luceskunun takımını elemek zorundayız biz SİVASSPOR neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN BU ALEMDE KRAL SİVASSPOR
atrium58 12.08.2009, 16:07 Tunç Kayacı çok beyefendi ve çok usta bir yorumcu İnşallah yaptığı yorumları yönetimden birileri görüp okurda ne yapmaları gerektiği konusunda strateji geliştirirler..
muratalptegin 12.08.2009, 16:07 ilk hafta yenilgi aldık diye teknik heyet ve futbolcuların üzerine bu kadar gidilmez ki zaferler daima kolaylıklar içerinde değil zorluklar içinde kazanılmıştır tarihten beri öyle.geçen sene üst üste maçlar kazanan takımımız iyiydide şimdi mi kötü oldı önemli olan yenilgidede beraber olmaktır sadece zaferlerde yanınmızda olan bizden değildir....
Murat ARICI 12.08.2009, 18:08 İBRAHİM ŞAHİN MEHMET YILDIZIN KOPYASI HATTA LİG TV DE HACETTEPENİN MEHMET YILDIZI DİYORLARDI O DA GÜLÜYORDU AMA İSTİKRARI SIKINTILI KADRİ BEKMEZCİ İSE İYİ TOPCU İBRAHİM DAĞAŞAN KADAR YARALI OLABİLECEK BİRİ AMA OYUN KURUCU VE BİZE BİR 10 NUMARA LAZIM..ACİLEN..
izmiriyigidosu 12.08.2009, 18:28 ilk hafta yenildik diye bu kadr baskı olmaz hemen istifa edin falan bunları yazanları kınıyorum yeni transferler inş doğru transferlerdir önümüzdeki haftalarda göreceğiz
TekSivas 12.08.2009, 18:34 Sivas Benim Namusum Ben Sivasimin her metre karesine Canimi vermeye rasiyim!! Gelelim Yukaridaki yasiya (Avrupa'yı fethedecekler) Sivas Aurupayi cokdan fetheti!!! Düyada kactane sivasli var? Sivasda kactane sivasli var?!!!-
Gelelim Anderlechte sivas kac yedi ? 5 dogrumu dogru! Unutanlara Hatirlatalim
Bakin Liverpool demiyorum! leeds diyorum 26.09.2000 20:45 Leeds United - 26.09.2000 20:45 Leeds United Besiktas Istanbul 6:0 (3:0)!!!!!!!:confused:
Bakin Manchester demiyorum Eindhoven diyorum 27.09.197 PSV Eindhoven - Fenerbahce Istanbul 6:1:confused:
bakin chelsea demiyorum Bayern diyorum
27.09.1972FC Bayern München - Galatasaray Istanbul 6:0 (3:0)!!!:confused:
Gelelim Kendi Kendini büyük sanan Trabzona onlar aurupaya cikmasina bile gerek yok o-kadar gol yemeye!!!!
20.01.2001 18:00 Trabzonspor - Besiktas Istanbul 0:5 1hafta sora
23.01. 12:30 Gaziantepspor - Trabzonspor 5:2 ayni sene
MKE Ankaragücü - Trabzonspor 4:2 Antalyaspor - Trabzonspor 4:2
Göztepe Izmir - Trabzonspor 4:2 evet o-seneler unutuldu! bakin düsenler nekadar gol yemis birde ts yedigi gole bakin!!! 1 mac kaybetseymis hamsi ligine gidiyormus!!!!:confused::D:con fused:
16. Caykur Rizespor 34 9 10 15 43:51 -8 37
17. Antalyaspor 34 9 10 15 45:61 -16 37
18. Yimpas Yozgatspor 34 6 9 19 46:67 -21 27
13. Trabzonspor 34 11 7 16 49:60 -11 40
caykur düsmüs ondan cok kötügümüs siv-ts 3-0 ts-siv 0-3!!! Tokat at
birtane aurupa olsun bulamamis demeyelim 03.10.1990 Barcelona - Trabzonspor 7:2
salih9458 12.08.2009, 20:04 neyse oyuncular ikinci planda su anda önce feneri yikmamiz lazim sonrada oyuncu alirsak moreller düzelir ama önce feneri yenmemiz lazim
topraktan geldik topraga gideceyiz sivasli doguduk sivasli öleceyiz
takımda uyum sorunu var bunu halleder iyi ikide takfiye yaptıkımı bu işi çözer yine fırtına gibi eseriz.dostumuz gerçekten yok bakın tek maçta yenildik basın hemen unuttu sivassporumuzu.
yigidocengiz 12.08.2009, 22:22 keşke şu gelecek olan(tabi gelirse) yabancılar biraz kaliteli olsa ya,ama hiç sanmıyorum.başkanımızada bişey diyemiyorum ki.adam SİVAS için elinden geleni yapıyo.bülente zaten hiç bişey demiyorum gevezelikten başka bişey bildiği yok.zaten başkan mecnun olmasaydı bülent diye biride olmazdı,ne demek istediğim anlamışsınızdır umarım.bizi bu durmdan sadece başkanımız düzlüğe çıkarabvilir.tabi ALLAHın izniyle
burakbaba9 12.08.2009, 23:53 al işte ilk 10 koyacakmısız hedefi zaten şimdiye kadar anadolu takımları bu hedefi koydu die afedersiniz ligimiz bok gibi.
carizma0658 13.08.2009, 01:41 TEK DÜŞÜNCEN TEK DİLEGIM TÜRKIYE OLSUN AVRUPA OLSUN HERKES SİVASIN ADINI EZBERLESIN KORKAN DEGİL KORKUTAN BİR SİVAS
SkorYazarı 13.08.2009, 02:14 İnşallah.. :) .
by_hunter 13.08.2009, 13:49 doğru söze ne denirki gerçektende güzel bir yorum...
formen720 13.08.2009, 15:53 gidip dandik adamları alıp getirecekler taraftarın gözünü boyamak için adam gibi adam alınsaydı çokdan alınırdı kimse merak etmesin içi boşalmış adamları getirirler ben gönderdigimiz arkadaşlara yanıyorum bu arada ortada bülent hoca giden arkadaşların menejerligini yapıyormuş diye laf dolanıyo nekadar dogruluk derecesi var arkadaşlar kendi kesesini doldurmak için gönderilmiş deniliyo bilgisi olan varmı
congarlim 13.08.2009, 16:07 fernereni kadiköyde yenmek zor bu sene takim uyum sorunu yasiyor 8-9 yeni oyuncu aldik kolay degil arkadaslar corafyaya uyumm saglamak bence ligin 5. haftasinda sonra tam oturacak . hafat sonu fenere yenildik deyi takimi elestirelim ama seviyeli olsun bu takim bizim takim bundan baska bizim takim yok insallah guzel günler bizi bekliyor:D
TracyMcGrady58 13.08.2009, 23:10 Yeni transferler mutlaka hareketlilik getirecek. Sonucta kadroda rekabet olacak ve rekabet daima basariyi getirir. Insallah biran önce yabanci transferlerde biter. Tabiki tek sorun yabancilar hemen uyum sagliyabilecekler mi. Gerci Bülent Uygun bunlari da düsünmüstür.
|