Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido Gözünü Kararttı
SivasSpor.Com 14.08.2009, 12:42 http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/antreman09.jpg
Sivassporlu futbolcular zorlu Fenerbahçe sınavı öncesi rakiplerine mesaj gönderdi: Fenerden çekinmiyoruz. Kırmızı-Beyazlı oyuncular, dün gerçekleştirilen antrenmanın ardından İstanbul’da pazar günü oynanacak maç için iddialı açıklamalar yaptı. Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyeti İstanbul’da telafi edeceklerini belirten Musa Aydın, “Fenerbahçe, sahasında her zaman çok iyi oynayan bir takım. Ancak biz de gücümüzün farkındayız. Kadıköy’de onlara ilk sürprizi biz yapmak istiyoruz” dedi. İbrahim Dağaşan, “İstanbul’dan puanla döneceğiz” iddiasında bulunurken, Fenerbahçe’den transfer edilen Yasin Çakmak, “Takımımız gerçekten sıkıntılı dönem geçirdi ama artık puan kaybına tahammülümüz yok. Gücümüzü ve haddimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ersen’den gol sözü
Kırmızı-Beyazlılar’ın golcü ismi Ersen Martin, ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacaklarını ifade edip, “Kadıköy’ü boş geçmeyeceğimi düşünüyorum. Geçen hafta seyircimizin önünde kötü bir mağlubiyet aldık, bunu telafi etmek istiyoruz. Yeni bir takımız, hocamızın verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
carizma0658 14.08.2009, 12:53 YÜRÜ BE SİVASIM GÖSTER YİGİDONUN KİM OLDUGUNU GÖSTER
emin kara 14.08.2009, 13:12 ben inanıyorum bu maçı yigidolar alır rakib kim olursa olsun fark etmez trabzon maçıda bana göre kaza idi bu maçı alarak herkese kendilerini gösterecekler hadi yigido kendini gösterme zamanı
kadıköyde bi tarih yazsak fenamı olur
sivaslitaner58 14.08.2009, 13:33 haydi sivassporum goster kendini fenerbahceye yenecegiz ins.
ShabbatShalom 14.08.2009, 13:45 İnşallah yeneriz Ersen söz versin önce koşmayı densinde ondan sonra gol sözü verir bu adamdan hiçbişey olmaz..İnşallah yeneriz..
karahisarli 14.08.2009, 13:51 sampiyonlar liginden elemdik tecrübemiz yoktu kadro eksikti transferler yapilmamisti trabzon macinda da yenildik ligdeki ilk yenilgimiz anlamiyorum bir yenilgiyle sivasi büyük bir düsüste görüyorlar bence degil düsüsde olup olmadigi ileriki haftalarda belli olur kosan mücadele eden bir takimimiz var sadece basta stoper olmak üzere 2 tarnsfer yapnimi sivas eksiklerini kapatip sampiyonluga oynamaya devam eder cok kötü birsey yok gercek olan bu sezon fb ve gs o kadar kötü olmaya bilir o yüzden daha dikkatli olmamiz defansi ve orta sahayi güclendirmemeiz gerekir sivas cok kötü degil.....
karakocyakup58 14.08.2009, 14:01 VALLA ONLAR KADAR BENNDE İDALIYIM 3 GÖL ATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Divriği58- 14.08.2009, 14:17 savunmamız çok hata yapıyoo diallo geri gelmeli abdurrahman ilk 11 çıkmalı...Eğer amatör hataları yaparsak bu sefer fark yeriz...
Basta Teknik kadromuz ve Futbolcularimizin basarili olacaklarina inanmasi lazim. Bizim takimimiz Süper lig takimi ise oyuncularimizinda kimseden eksigi yok demektir.Futbolcularimizin u ligin oyuncusu olduklarini bilmeleri ve sorumluluklarini basta kendileri icin sonra camia icin yerine getirirlerse basarili olurlar. Yok Görsel ve yazili medyanin Bizim gibi sinirli bütceli takimlari hesaba katmadan asagilik kompleksine sokma oyununa düser kendileri ise yaramaz görürlerse bir basari gelmez.
Evet bütcesi güclü ve Zengin takimlar var.bunlarla bizim gibi takimlar sadece sahada mücadelede etmiyor cünki bu tip reziller hic bir zaman islerini sahada olacak rekabete ve mücadeleye birakmiyorlar.Yani kisaca islerini sansa birakmiyorlar.Onun icindirki bu takimlar oynadiklari oyun ve verdikleri mücadele ile büyük takim degillerdir. saha disinda her türden piskolojik ortami kendileri icin hazir hale getiren görsel ve yazili basinlari var.Elleri kollari her yere ulasiyor.hertürden entirika ve cirkinligi yapmakdan cekinmiyorlar ama bütün bunlara ragmen hersey sahada bitiyor. Tarafsiz Hakem faktörünün oldugu bir mac ve Bunlarin piskolojik tuzaklarina düsmeden verilecek her mücadele bize basari getirir.
Ayrica benim düsünceme göre ligde Büyük takim yok Kazanan ve kaybeden takim var ve Kazanan da biz olmamiz dilegiyle.
GokhanTurna 14.08.2009, 14:30 Valla geçen sene küme düşen takımlar puan çıkardı ordan biz neden çıkarmıyalım biraz yüreklensinler.
Burdan Bülent hocamada sesleniyorum Fener deplasmanlarında sessizce kulübüde oturcağına futbolcuları oyun içinde uyarıp taktik vermeye çalış diğer takımlarla olduğu gibi yoksa ordan hiç bi zaman galibiyet alamıcağız. Seni seviyoruz yıllarca başımızda kalmanı canı gönülden istiyorum.
Benim hiç umudum yok yenilmeye razıyım ezilmeyelim de. İnşallah yanılırım.
insallah isteyerek, hirsli oynarlar, onumuzde zor maclar var, bide avrupa, allah utandirmasin:rolleyes:
sivastatlıbelam 14.08.2009, 15:10 bence trabzon maçına oyuncularımız çok hırslı girmişlerdi.
fakat orta alanda üstünlüğü onlara kaptırdık.
ispanyayı yenmenin formulü nasıl xavi yi kilitlemekse feneri yenmek içinde orta alanda özellikle o ukala surat alexi ve kanatları kilitlemeliyiz.
bütün bunlarla birlikte önde basmalıyız ve amatörce hatalar yapmamalıyız...
aslında takımımız iyi yoksa eleştirecek bir tarafını mutlaka bulurdum.
dedim ya orta alan ve kanatları iyi kullanmalıyız .
hayro ve apo sağlı sollu çıkışlar yapmalı.
ersen ve kamanan da biraz daha üst düzey oynamalı.
70 den sonra da ersenin yerine ibrahim ülüm girmeli bence ve murat erdoğan gibi bir tecrübe abidesi ilk 11 i hak ediyor.
haydi aslanlar şu istanbul serserilerini yenin ve göğsümüzü kabartın.
sizi seviyoruz.
fatihtuztas 14.08.2009, 17:10 açıkçası çok zor biz ne zaman feneri yendik ki?
congarlim 14.08.2009, 17:50 insallah aliriz maci alamasak ezilmeyelim fenere karsi kora kora mucadele bekliyom insallah aliriz haydi yigidolar melekler yaninizda olsun:D
esentepeli58 14.08.2009, 17:52 kazanacaz .............................. ....
yorumyapıyombenya 14.08.2009, 17:56 Bu maç ı kazanırız yada en kötü berabare kalırız ancak mutlaka Sedatın oynamaması gerek. Bu maçta Sedat oynarsa hiç ümidim yok :(
yigidocengiz 14.08.2009, 18:22 gerçekçi olalım arkadaşlar,bende en az sizin kadar istiyorum kazanmayı ama inanın beraberlik bile şu kadro için büyük başarı.keşke o geçen seneki SİVASSPORUMUZ olsaydıda bende en az sizin kadar iddalı olabilseydim ama bu saatten sonra ne desek boş.yinede İNŞALLAH kazanan biz oluruz
özgühertaş 14.08.2009, 18:45 VALLA ONLAR KADAR BENNDE İDALIYIM 3 GÖL ATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
AYNI DÜŞÜNCE BENDEDE HAKİM. NE HİKMETSE. BU FENERE Bİ GÜZELLİK YAPIP TARİH YAZICAZ GİBİME GELİYOR.
yasin2452 14.08.2009, 20:23 ersen her hafta böyle diyo bi maçta da gol at be adam öyle çıkıp ta konuşmakla olmuyor sahada hiç göremiyoruz seni :D:D:confused:
sivasli215 14.08.2009, 21:31 geçen sene o kadroyla o sahada 3-4 yedik
bu sene bu kadroyla kimse birşey beklemesin :(
subasi29 14.08.2009, 22:56 Bugun Fb nin Sitesine Girdim'Girmez Olaydim'Soyle Bir Gezintinin Ardindan Forumda Macla Ilgili Yere Girdim Baktim Ortalama 4-6 Gol Atacaklarini Idda Ediyorlar.Bu Tezlerini Baslarina Yikmak Nede Hosolur
PRIMERA_58 14.08.2009, 23:02 YASİN OYNAMASIN YETER...ADAM TEK BAŞINA -3 İNŞALLAH OYNATMAZDA EN AZINDAN REZİL OLMAYIZ.. KİMSE UMUTLANMASIN ÇOK KÖTÜ ZAMANDA OYNUYORUZ.TAKIM EN AZ 7-8 MAÇ SONRA TOPARLANIR.İNŞALLAH BEN YANILIRIM.....
|