Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce 3-0 SİVASSPOR
SivasSpor.Com 15.08.2009, 13:26 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/fbsvs.jpg
Maç Sonucu Fenerbahçe 3-0 Sivasspor
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
2. dakikada sol çaprazdan Alex'in kullandığı serbest vuruşta, ön direkte Kazım'ın kafayla vurduğu meşin yuvarlağa son anda ayak koyan Hayrettin, topu kornere gönderdi.
22. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Dos Santos'un ayağından defansın müdahalesiyle açılan topu önünde bulan Kazım'ın müsait durumdaki vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
26. dakikada Emre ile yaptığı duvar pası sonrası Deivid'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta, top kaleci Petkoviç'de kaldı.
32. dakikada Ersen'in kafa pasıyla Fenerbahçe defansının arkasına sarkan Kamanan'ın sol çaprazdan vuruşunda, top yandan auta gitti ve Sivasspor önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
40. dakikada Emre'nin ceza sahasında yaptığı vuruşta, kaleci Petkoviç yatarak meşin yuvarlağın sahibi oldu.
42. dakikada ceza sahası içinde sol çaprazda Dos Santos'un yaptığı sert vuruşta, kale önünde ayak koyarak topu kornere gönderen Yasin, kalesinde önemli bir tehlikeyi önledi.
44. dakikada sağdan Cihan'ın kullandığı kornerde, ceza sahası içinde iyi yükselen Ersen'in kafa vuruşu sonrası top yandan auta gitti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada ceza sahası önünde topu kontrol eden Emre'nin sert vuruşunda, meşin yuvarlak her iki yan direğe çarptıktan sonra oyun alanına döndü. Pozisyonu takip eden Roberto Carlos'un sol çaprazdan şutunda ise top yandan auta çıktı.
52. dakikada Cristian'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak üsten az farkla auta gitti.
53. dakikada sol kanattan Hayrettin'in ortaladığı topa ceza sahası içinde Kamanan'ın yaptığı sert vuruşta, kaleci Volkan Demirel son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Yine aynı dakikada soldan Cihan'ın kullandığı kornerde, ceza sahası içinde bu kez Ersen'in kafa şutu sonrası kaleci Volkan Demirel topu tokatlayarak tekrar kornere gönderdi.
57. dakikada ceza sahası önünden Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruşta, barajı aşan top üsten auta gitti.
59. dakikada sağdan Emre'nin kullandığı kornerde, ön direkte Önder'in kafa vuruşu sonrası top üst direkten döndü ve defans meşin yuvarlağı kornere göndererek tehlikeyi önledi.
70. dakikada soldan Emre'nin ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde Kazım gelişine vururken, kaleci Petkovic ilk hamlede topa müdahale etti. Ancak Kazım ikinci vuruşu da yaparak fileleri havalandırdı: 1-0
81. dakikada Emre, kornerden kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı. Emre'nin sağ köşeden ön direğe sert bir şekilde gönderdiğe topa Sivassporlu defans oyuncuları dokunmayınca, meşin yuvarlak, pozisyonu beklemeyen kaleci Petkoviç'e de çarparak ağlara gitti: 2-0
88. dakikada Güiza'nın ara pasıyla sağ çaprazdan Sivasspor ceza sahasına giren Gökhan'ın dar açıya rağmen vuruşunda, top kaleci Petkoviç'ten döndü.
90+1. dakikada Fenerbahçe, Dos Santos'un golüyle farkı 3'e çıkardı. Üst üste çalımlarla Sivasspor ceza sahasına giren Dos Santos, sol çaprazdan yaptığı şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-0
FENERBAHÇE: 3 - SİVASSPOR: 0
Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Önder, Roberto Carlos (Dk. 71 Vederson), Kazım (Dk. 84 Selçuk), Emre, Cristian, Dos Santos, Alex (Dk. 8 Deivid), Güiza
Sivasspor: Petkoviç, Murat Sözgelmez, Yasin, Sedat, Hayrettin, İbrahim (Dk. 60 Musa), Onur (Dk. 83 Uğur), Cihan, Kadir, Kamanan (Dk. 66 Erman), Ersen
Goller: Dk. 70 Kazım, Dk. 81 Emre, Dk. 90+1 Dos Santos (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 45+2 Petkoviç (Sivasspor), Dk. 70 Kazım (Fenerbahçe)
------------
Fenerbahçe ile Sivasspor, Türkcel Süper Lig'de 9. kez karşı karşıya geliyor işte dev maç ile ilgili bilgiler.
Sivasspor'un Turkcell Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 8 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 1'ini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı.
Fenerbahçe'nin toplam 19 golüne, Sivasspor 10 golle yanıt verdi. Geçen sezon ligde yapılan maçları Sivasspor kendi evinde 2-1, Fenerbahçe de Kadıköy'de 4-2'lik skorlarla kazanmıştı. İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 4 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı.
Turkcell Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, havayoluyla İstanbul'a gitti.
Sezona sahasında Trabzonspor'a 2-1 yenilerek başlayan Sivasspor, ligin 2. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maç için Türk Havayolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti.
Bostancı'da bir otelde konaklayacak olan kırmızı-beyazlı ekip, kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Sivasspor, sakatlıkları nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldıktan sonra hafta içi idmanlara çıkan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'dan yoksun bir kadroyla Fenerbahçe karşısına çıkacak.
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, bu maçta orta alanı kalabalık tutarak, Alex başta olmak üzere Fenerbahçe'nin yıldız isimlerini kontrol altında tutmayı planlıyor.
Uygun'un, yarınki maçta orta alanda Onur, Kadir, İbrahim Dağaşan gibi dayanıklılığı yüksek oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor.
rEsuLAKPINAr 15.08.2009, 13:30 İNŞ: kaZANAN TARAF BİZ OLURUZ...
GokhanTurna 15.08.2009, 13:35 İnşallah bu kadroyla süpriz yapar bizimkiler hiç umudum yok. Hocam inşallah kulübede oturup beklemezsin öle yoksa her zamanki gibi teslim olup yenilceğiz Fenere Şükrü Saraçoğlunda.
Kadroya hala takviyeleri bekliyorum
winner58 15.08.2009, 13:42 Başarılar dilerim sivassporumuza ama zor maç kimse ümitlenmesin maçı alacağız diye bu kadro ile zor
yasin2452 15.08.2009, 13:46 sedatla yasin yan yana oynarsa bu maçı almamız imkansız gibi bişey ya bu hoca niye ikisini yan yana oynatıyo anlamadım anderlecth maçında gördük naptıklarını :mad::mad::mad::mad:
İnsallah basarılı bi sonuc alırız ama işimiz çok zor...
tonusluyum 15.08.2009, 13:57 bu savunma hattı ile fark yemezsek iyidir yine
Besyo_cu 15.08.2009, 14:02 Ben bu maçtan çok ümitliyim en kötü berabere kalacağımıza inanıyorum.
Fener maçlarında hep süpriz adamlar ön plana çıkıyor önceki yıllarda Mehmet Yozgatlı kadıköydeki son maçta ise Uğur Boral macın yıldızı olmuşlardı. Geriden gelen adamlara önlem almamız lazım. Bunu son ts macında çok iyi gördük.
karakocyakup58 15.08.2009, 14:05 işalllah sevinen taraf biz oluruz
halilxx58 15.08.2009, 14:30 cok zor bu kadroyla...
bence ideal kadro:
Akin; Abdurrahman, Sedat, Murat, Hayrettin; Onur; Musa, Cihan, Erman; Ersen, Kamanan
elimizde zaten önemli has oyuncularimiz yok isi dahada zorlastirmayanin anlami yok saracoglunda fenere karsi ama hocamiza güveniyorum bekledigim sonuc 1-1
Herkes biliyor ki Sivas, Fenere karşı top oynamıyor. Sivas zaten şimdi kendisi istese bile top oynayamıyor. Yani anlıcayacağınız yarın Sivas Kadıköyde tarihi bir skorla gelecek.
Kaç yeriz bilmiyorum. AMa umarım 2 yada 3 farklı mağlubiyetle geri döneriz.
yigidoss 15.08.2009, 14:38 Yahu arkadaşlar bizim Abdurrahman'dan haberi olan var mı niçin oynamıyo ya da oynatılmıyor? Sakat falan mı?
yorumyapıyombenya 15.08.2009, 14:42 3- 2 alırız yada 2 - 2 biter bu maç yeterki Bülent Hoca her fener macında oldugu gibi olmadık taktikle maça çıkmasın yeter.
GOLLÜ BERABERLİK İYİ SONUÇ.BAŞKASINIDA BEKLEMEK BİRAZ ZOR.ABDURRAHMAN FORMUNDA DEGİL ONDAN OYNATMIYOR HOCA ESKİ APO MALESEF YOK KAYIP.BENİM TEMENNİM 2- 2 OLUR.
BENİM İDEAL KADROM AKIN HAYRO SEDAT MURAT ONUR ( İ DAGAŞAN)MUSA CİHAN ERMAN
KADİR ERSEN(İBRAHİM ÜLÜM) KAMANAN
ShabbatShalom 15.08.2009, 15:15 Abi Maça Çıkmadan Biz Yenilgiyi Kabullenmişiz...Bu kadroyla Biryere Va - Rı - La - Maz
Sedat Yasin ikilisini oynatırsa en az 3 yeriz Fenerden... :mad:
izmirliyigido 15.08.2009, 15:19 Kadromuz;
Petkoviç,
Hayrettin, Sedat, Yasin, Murat Sözgelmez,
İbrahim Dağaşan, Onur, Kadir (Musa), Cihan,
Kamanan, Ersen Martin
yerine
Petkoviç,
Abdurrahman, Hayrettin, Sedat, Murat Sözgelmez,
İbrahim Dağaşan, Cihan, Kadir, Musa,
Kamanan, Ersen Martin (İbrahim Şahin)
olsaydı daha iyi olurdu.
Ama yine de bu maçtan hiç ümidim yok, gol atalım ve fark yemeyelim yeter.
AYK
izmirliyiğido35 15.08.2009, 15:19 NEDİR BU KARAMSARLIK ANLAMIYORUM... KADRO YETERSİZ, KADRO ŞÖYLE, KADRO BÖYLE, BİRAZ İNANIN BE BİRAZCIK BEE...
DAHA MAÇA ÇIKMADAN YENİLGİYİ KABUL EDİYORSANIZ SÖLİCEK Bİ SÖZ BULAMIYORUM....
LÜTFEN BİRAZ DA OLSA İNANIN...
stutgart58 15.08.2009, 15:21 cok zor bu kadroyla...
bence ideal kadro:
Akin; Abdurrahman, Sedat, Murat, Hayrettin; Onur; Musa, Cihan, Erman; Ersen, Kamanan
elimizde zaten önemli has oyuncularimiz yok isi dahada zorlastirmayanin anlami yok saracoglunda fenere karsi ama hocamiza güveniyorum bekledigim sonuc 1-1
ya bırak be kardeşim hala şu erseni alıyorsunuz kadroya ..ibrahim şahin bence ilk 11 de oynamaı kamananla birlikte
efsane5858 15.08.2009, 15:23 ben kazanacagimiza inaniyorum kazanirsakda sürpriz olmaz
stutgart58 15.08.2009, 15:23 şu ibrahim dağaşanı o kadar büytüüler çok iyi diye..neresi iyi be..geçen sezon bilica var diye defans iyi di şimdi defans kötüleşince ibrahimin iyi olmadığı ortaya çıktı..defansif yönü zayıf,ofansif yöne desen zaten sozon başı 1 gol bile zor atıyo..eee neresi iyi şimdi bu adamın..ibo nun yerine mutlaka kaliteli yabancı bir önlibero lazım..ya da sezer badur bir an önce iyileşmesi lazım
imranlı 58 15.08.2009, 15:25 fener milyonlarca deniz mili uzaklıktan ğelen yiğit lerin daha gemisinin heybetini görmeden top atışlarıyla yıkılır.kaptan sen feneri yiğitlerinden ve o yiğitlerin arkasındakı tüm sivaslılardan koru.:
SenSetik 15.08.2009, 15:39 Ben bu maçtan çok ümitliyim en kötü berabere kalacağımıza inanıyorum.
Fener maçlarında hep süpriz adamlar ön plana çıkıyor önceki yıllarda Mehmet Yozgatlı kadıköydeki son maçta ise Uğur Boral macın yıldızı olmuşlardı. Geriden gelen adamlara önlem almamız lazım. Bunu son ts macında çok iyi gördük.
Osman bence beklentilerini bir puan bile üzerine kurma...sonra hayal kırıklığı daha büyük olur...açık konuşmak gerekirse şerefli bir mağlubiyete razıyım ...
Besyo_cu 15.08.2009, 15:45 Osman bence beklentilerini bir puan bile üzerine kurma...sonra hayal kırıklığı daha büyük olur...açık konuşmak gerekirse şerefli bir mağlubiyete razıyım ...
Hocam iyi zamanımızda fener bizi hep yendi şimdi kötü zamanımzda biz puan alacağız diye düşünüyorum. Ters döngü yani bilmıyorum neden ama bençok ümitliyim bu maçtan.
Bu güne kadar oynadığımız, F.b maçlarında 19 gole karşılık.
Sivas spor'un 10 golü var bu oyuncu kadrosuyla her ne kadar yeneceğimiz şans işi olsada Yiğidolara güveniyoruz Ne yapalım yemmekte var yenilmekte
Hadi Sivas spor başarılar alın bu maçıı.
Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Fenere karsi sansimiz bir turlu gulmedi, ama insallah bu macta gulecek, bekleyip gorecegiz........
sivastatlıbelam 15.08.2009, 16:19 ya fener de olsa barcelona da olsa bu maç oynanacak ve defans yapan ve iyi kapanan bir takımız kritik hatalar yapmazsak ve kamanan da hırslı oynarsa bu maçı alırız.
fener denizliyi geçen hafta zor yendi diyebilirim.
biz denizliden 2 kat daha iyi bir takımız feneri yeneceğimize inanıyorum.
58_babacan_58 15.08.2009, 16:31 EN AZ 1 PUAN DİYORUZ HAYDİ YİĞİDOLAR YARIN İNŞALLAH PUAN VEYA PUANLARLA TANIŞIYORUZ.
subasi29 15.08.2009, 19:10 Abdurrahman Dereli Nerde?Neden Kadroya Alinmiyor? Ogrenemedik Gitti
sedatla yasin yan yana oynarsa bu maçı almamız imkansız gibi bişey ya bu hoca niye ikisini yan yana oynatıyo anlamadım anderlecth maçında gördük naptıklarını :mad::mad::mad::mad:
ikisi olursa yanyana maci izlemem ...ve....ben sonuc sekizden fazla olur
yiğidohalit58 15.08.2009, 19:16 iki tarafa da başarılar diliyorum ama gönlümüz sivas spor da başarılar sivas spor
enesarslan 15.08.2009, 19:20 hayro sedat yasin murat
arkadaşlar sağ bekte murat mı oynayacak? :confused:
Buyuk takim yok artik sivasspor var, ese dosta, sevene sevmeyene cumle aleme ilan olunur.Sivasima basarilar
gurbetciler 15.08.2009, 20:17 insallah gülen taraf biz oluruz ama cok zor gibi gözüküyor...........:mad::mad:
superglam 15.08.2009, 20:40 çok zor şansımız çok az.... Ama umarım şans bizden yana olur...
diyarbakır ts denen düzembazları 2-1 yendi...
biz yenemedik ama diyar yendi....
biz bu oyunumuzla fb yi zor yeneriz... ama umutluyum inşallah çıkıp yiğodaya yakışır şekilde top oynayıp fb yi yenecekler....
Abdullah DuMaN 15.08.2009, 21:41 Umarım kazanan taraf biz oluruz
carizma0658 15.08.2009, 21:43 zor maç ama inşallah alırız bastır bre yigidommmmmmm
KIZILCAN 15.08.2009, 22:09 Kadroyla ilgili sadece şunu söylemek istiyorum.Geçen sene Mohammed'i kadroda gördüğümde ayar oluyordum bu sene de Onur'a takmış durumdayım.Onur'la bu iş yürümez...Şu aralar topu içeri alma konusunda rekor kıran Sivasspor bakalım Fenerbahçe maçında ne yapacak?
Tamam inanalım güvenelim ama biz hazırlık maçlarında da Anderletch ve Trabzon maçında da inandık.Bu maçta da inanıyoruz ama eğri oturup doğru konuşalım bu maçı almamız çok zor.Futbolun cilvesi yüzümüze gülerse birşey diyemem.Ama şansını biraz kendin yaratacaksın.
sivaslitaner58 15.08.2009, 22:18 insallah ilk 3 puani fener karsisinda aliriz
efsane5858 15.08.2009, 22:20 bence sivas bu macda cok iyi oynuycak fazla gittik takimimizin üstüne bize cok güzel bi cevap vericekler
AlBeyaz58 15.08.2009, 23:31 Bu resim ve renkler sizede birşey ifade ediyormuuu??
bir SİVASSPOR takımı ve SİVASSPOR Hocası çin
Ben anlayamadımmm?
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/12_262622_17FAN6YASAR3.jpg
HERSENEKİ GİBİ MAÇLA BİR ALAKASI OLMAZ İNŞALLAH !!!!
Bu resim ve renkler sizede birşey ifade ediyormuuu??
bir SİVASSPOR takımı ve SİVASSPOR Hocası çin
Ben anlayamadımmm?
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/12_262622_17FAN6YASAR3.jpg
HERSENEKİ GİBİ MAÇLA BİR ALAKASI OLMAZ İNŞALLAH !!!!
ALLAHIM YAAA, NE ALAKA ABI YAA, YAPMAYIN BOYLE SEYLER, BIZ YAPARSAK, ELALEMDE YAPAR, EGER SIVASSPORUMUZA BU SEKILDE DESTEK VERECEKSENIZ HIC VERMEYIN DAHA IYI,:mad: IYI BENIMDE SARI MAVI ESOFMANIM VAR DIYELIM, BENDEMI HEMEN FENERLI OLUYORUM?
şafak58_35 15.08.2009, 23:46 bizans 0-1yiğido
......................
fatihada58 15.08.2009, 23:51 ALLAHIM YAAA, NE ALAKA ABI YAA, YAPMAYIN BOYLE SEYLER, BIZ YAPARSAK, ELALEMDE YAPAR, EGER SIVASSPORUMUZA BU SEKILDE DESTEK VERECEKSENIZ HIC VERMEYIN DAHA IYI,:mad: IYI BENIMDE SARI MAVI ESOFMANIM VAR DIYELIM, BENDEMI HEMEN FENERLI OLUYORUM?
Bi kere sarı mavi değil sarı lacivert ikincisi hoca her zaman her yerde ben fenerliyim diyor yani yuh artık bunuda mı savunuyorsunuz... Adamın kabul ettiği şeyi bile yok o yapmaz moduna getiriyorsunuz ya walla helal olsun... üçünsü walla sendede baya fenerlilik var sanırım...
Bi kere sarı mavi değil sarı lacivert ikincisi hoca her zaman her yerde ben fenerliyim diyor yani yuh artık bunuda mı savunuyorsunuz... Adamın kabul ettiği şeyi bile yok o yapmaz moduna getiriyorsunuz ya walla helal olsun... üçünsü walla sendede baya fenerlilik var sanırım...
her neyse sari maci lacivert, su an sivassporun basindami, basinda, biz ona destek vermeliyizmi, vermeliyiz, ben kimseyi savunmuyorum, sadece dusunduklerimi yaziyorum, bende fenerlilik var derken, benim en nefret ettigim takim fenerdir, nerden cikardigini anlamadim, eger fenerli olsaydim su ana sivassporun formunda degil fenerin formunda olurdum!
AlBeyaz58 16.08.2009, 00:09 Bi kere sarı mavi değil sarı lacivert ikincisi hoca her zaman her yerde ben fenerliyim diyor yani yuh artık bunuda mı savunuyorsunuz... Adamın kabul ettiği şeyi bile yok o yapmaz moduna getiriyorsunuz ya walla helal olsun... üçünsü walla sendede baya fenerlilik var sanırım...
Ağzına sağlık kardeş...
- Biz herkesin tuttuğu takıma bir şey demiyoruz..
- Ama sivassporun tamının başında iken, antremanda iken
yani GÖREVİNİN BAŞINDA iken Neden KIRMIZI-BEYAZ giymiyon ya..
- O forma ile seni sivassporun antremanında görmek zorundamıyızz hocam...
- Geçen Sene Gaziantep Deplasmanına giderken LİGTV'de gördüm takım otobüsünün içinde herkes KIRMIZI BEYAZ bir bizim HOCA SARI LACİVERT
Bu nasıl profosyenellik...Sonrada sonuç malum.. Takımı nasıl motive edecez o zaman...
- Biz SİVASSPOR taraftarız.. Bunu UNUTMAYALIM...
Bu konuda yazdıklarımdan yanlış anlaşılacak yada takıma köstek olacak birşey yazmıyorum...Tespitlerimi sizlerle paylaşıyorum...
Katılmayan Fenerli olsuun..
of'taki yiğido 16.08.2009, 00:12 inş. bu sezon göründüğü gibi gçmez gardaşlarım. ben trabzond yaşayan bir yiğido olarak şu son bir haftayı nasıl geçirdim anlatamam. yenilmek sorun değil tabiki herzaman herşey olabilir ama ezilmek çok kötü malese...umarım önümüzdeki günler daha iyiye gider umudumuz ve dualarımız hep o yönde.... yalnız bir öz eleştiri yapacak olursak transferler için sayın hocam ve yönetimin düşüncesi ne idi ki ersin martin gibi yaşı geçmiş ve kapasitesi sivasspora ulaşamayak bir oyuncuyu kadroya dahil etti. aksini düşünen arkadaşlar varsa rica ediyorum bu konuda fikirlerini beyan etsinler... inşallah yarın saraçoğlundan yüzümüz yerde dönmeyiz... cümleten Allah'a emnet olun...
joe cole 16.08.2009, 00:47 terımızın son damlasına kadar savaşalım bu macta yoksa puan almamız cok zor olur
PRIMERA_58 16.08.2009, 01:37 SÜPER YASİN !!!! OYNADIĞI SÜRECE MAÇLARA GİTMEYECEĞİM
bu maçı alacağız gibime geliyor inşallah alırız
fener macinda Yigidolara basarilar, insallah alninizin akiyla cikacaksiniz.
kangallı mustii 16.08.2009, 11:09 cok zor bu kadroyla...
bence ideal kadro:
sana katılıyorum arkadaşım petkoviçın olmadığı her mactan ümitliyim ben
kangallı mustii 16.08.2009, 11:12 Kadromuz;
Petkoviç,
Hayrettin, Sedat, Yasin, Murat Sözgelmez,
İbrahim Dağaşan, Onur, Kadir (Musa), Cihan,
Kamanan, Ersen Martin
yerine
Petkoviç,
Abdurrahman, Hayrettin, Sedat, Murat Sözgelmez,
İbrahim Dağaşan, Cihan, Kadir, Musa,
Kamanan, Ersen Martin (İbrahim Şahin)
olsaydı daha iyi olurdu.
Ama yine de bu maçtan hiç ümidim yok, gol atalım ve fark yemeyelim yeter.
AYK
perkovıcı çıkar akını koy en ıdeal kodro olur petkovıcın olmadığı her macı kazanma ıhtımalımız var adam aşıkmı ne yahu
dülger58 16.08.2009, 11:23 ESASINDA YENİLMİYECEK BİR TAKIM YOK.ÖNEMLİ OAN SENİN OYNADIGIN OYUN.KAFANDAKİNİ OYUNA YANSITIRSAN BİRDE HIRS,İSTEK VE DİRENÇ OLURSA YENEMİYECEGİN TAKIM YOK.
SİVAS MAÇA STRESSİZ BAŞLARSA EN KÖTÜ BERABERLİKLE BİTİRİR.....
....................HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK........................ ..............
Yasin oynacakmış!!!. Ne diyelim ki Allah yardımcımız olsun. Gerçi Murat Sedat ikilisini de gördük geçen hafta. Selçuk hayatının en kolay golünü attı. Diallo neden gitti? Dünki maçı izleyince tekrar sorasım geldi de...
avcı1983 16.08.2009, 12:00 SİVASIMIZA BUGÜNKÜ MÜSABAKADA BAŞARILAR DİLİYORUMBEN GERÇEK SİVASLI SİVASINA SAHİB ÇIKANDIR SİVASIMI SEVİYORUZ 58 BAŞKA YOK
Sivasspor trabzonspor maçındaki gibi oynar sa hiç şansı yok derim.
perkovıcı çıkar akını koy en ıdeal kodro olur petkovıcın olmadığı her macı kazanma ıhtımalımız var adam aşıkmı ne yahu
arkadaş valla doğru ya Akın gibisi var mı anderletch maçlarında kim iyidi ilk maç 5 yemem mi ikinci maç 1 yeme mi petkoviç out akın in
yigidoilyas 16.08.2009, 12:31 ya bırak be kardeşim hala şu erseni alıyorsunuz kadroya ..ibrahim şahin bence ilk 11 de oynamaı kamananla birlikte
Hiç birinizin mi futbol anlayışı yok anlamıyorumki, Mehmet yıldızı beyenmiyordunuz. Şimdikte Ersen martinemi geldi. Ersen bence güzel oynuyor ayagında top tutuyor. Hava toplarındada etkili ola bilecek bir oyuncu. O nun yanında yanik kamanan da çok süper oynuyor. Senin sorunun yüzde 75 defansta yüzde 25 orta sahanda. Orta sahada bireysel anlamda iyi oynuyan oyuncular var fakat bu sezen ne oldu anlayamadım. Defans bilikanın gitmesi ile dagıldı saten. İyi bir defans dörtlüsünüde ayarladımı. Fenerbahçe falan vız gelir. Kendimize birde yeni taktik anlayışı uygulamamız gerekiyor. Mehmet yıldız oynamaya başladıgında kamannanla birlikte ileri koyup. Arkalarındada ersan martini koydumu iş tamamdır. Ersan indirir. Mehmet tutar ilerde. Camananda takar kaleye. Anlayacagınız mehmet yıldız topları ilerde tutarken arkadan diger oyuncularımız rakip ceza sahası içine dolacak ve gelsin göler diyeceksiniz.
yigidocengiz 16.08.2009, 14:01 biz eğer bu kadroyla çıkarsak fener bizi şişkebap yapar valla,ya adam abudrrahmanla kişisel problemi var diye SİVASı yakacak ya ve şu onur bir türlü ondan vazgeçemiyo bu herif ya kafayı yiycem valla.ve yine aynı trabzon 11yle çıkıyo erman ve agbetu gene yok.bari fark yemesek ya
GLoBe-Y-Gençlik 16.08.2009, 14:07 Skor Önemli ... Çok Önemli .....
Harput0658 16.08.2009, 15:03 Bi aksilik olmazsa maçta olacağım. .
Besyo_cu 16.08.2009, 15:07 Bu maçtan ben çok ümitliyim ve bir okadarda rahatım en kötü beraberlık alırız. Tahmını skorum 2- 2 yada 3 -2 alırız.
Her ne kadar camia olarak son zamanlarda sergilediğimiz oyundan dolayı pek ümitli olmasakta hiçbir şey belli olmaz.. Bence bu maçta sergileyeceğimiz performans herşeyden daha önemli çünkü en azından geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır ki akabinde alınacak puan ya da puanlar da ilaç gibi gelir...Kadro,taktik,motivasyo n vs.. konusunda eleştirilecek ya da konuşulacak çok şey var fakat şimdi destek zamanı,en azından inancımızı sağlam tutalım ...
sivastatlıbelam 16.08.2009, 15:59 arkadaşlar dün bir yorumcu ne dedi trabzon geçen hafta sivas karşısında tesadüf kazandı.
gerçekten de öyle bizim iyi bir kadromuz var bitirici bir forvet hattımız var orta sahamızda fena sayılmaz.
trabzon bjk gibi bal yapmayan arı değiliz.
topu aldımı kamanan yüzde 60 gol yapıyor.
o yüzden takıma güvenin ALLAH ım ne olur şu maçı alalım rabbim ne olur. şimdi dua zamanı.
bizans bizden çok da iyi değil defansları dökülüyor özellikle.
LosTie58 16.08.2009, 16:11 Sivasspor bu maçta güzel oynasın eski Sivasspor'u hatırlatsın bizlere aynı Anderlecht ile yaptığımız 2. maçtaki gibi.
stutgart58 16.08.2009, 16:19 bülent fenerli olmasa ümidim vardı ama bu şartlarda bırak puan almayı fark yemezsek iyidir
yorumyapıyombenya 16.08.2009, 16:28 Haydi yigidom göster kendını en kötü beraberlik güvenıyoruz sizlere
SEVDAMSIN58 16.08.2009, 16:34 ben diliyorumki adam gibi oynayalim yigidoya yakisan sekilde rezil olmayalim sonucun cok onemi yok kepaze olmayalim yeter kimsede lutfen bu anlamsiz transferlerle galibiyet yada beraberlik beklemesin
BEN BIR SEY DAHA UMIT EDIYORUM SEZON BITMEDEN ISTANBUL A GITMISKEN SU ERMAN I ERSEN I FALAN AZDIRSINLAR BIRYERLERDE YOKSA COK BELA ACACAK BUNLAR BASIMIZA ISTANBUL BUYUK YER BELKI BIR SAHIP CIKAN OLUR ORDA UGUR VE BU SENE GELEN DIGERLERINIDE UNUTMASINLAR
SEZON BITMEDEN YALVARALIMDA ISTANBUL BSH BELEDIYESI TUM VE SILLAYIDA GERI ALALIM GORULEN O KI BIZIM TAKIMIN CAN DAMARLARI BILICA TUM VE SILLAY MIS AYAKTA DURACAK HALIMIZ KALMADI ADETA CAN DAMARIMIZ KESILDI ONLAR GIDINCE
HAA BILICA BELKI BIR UZAKTAN VURUSLA TESEKKUR EDEBILIR BIZE SASIRMAYALIM BU ISLER HEP BOYLE OLUR
turkojan 16.08.2009, 17:45 abdurrahmanı neden oynatmıyor:mad:
Bu maç çok önemli ne olur alın bu maçı Yiğidolar:confused:
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/16/4855.jpg
Biz bu maçı alırız :D:D:D
Bence Bulent uygun un ilk onbiri hic iyi degil
petkovic
sag abdurrahman sedat mbemba murat
sag cihan ibrahim musa
sag ibrahim sahin kamanan erman
Rammstein 16.08.2009, 18:37 Fenerbahçe maçı çok rahat alır.Demedi demeyin, birazda gerçekçi olmak lazım.Fenerbahçe'nin Brezilya'lıları ayağa paslarda adeta şov yapıyor.Sivassprun yeni kadrosu henüz oturmadı.Fenerbahçe'nin pas trafiğinde Sivasspor'lu oyuncuların başı dönecektr.Sivassproun bu akşam işi çok zor.
haydi yiğitlerim meydan sizin ,gösterin tüm dünyaya yiğidonun gücünü ALLAH yardımcınız olsun üç puan bizim olsun :) :) ....İNŞALLAH......
sivasli215 16.08.2009, 19:38 umarım türkiyeye mahçup olmayız, zaten yeteri kadar mahçup olduk bari bu maçta çıkıp mücadele edelim
en azından birşeyler yapalım sahada, yoksa gercekten işimiz ligde çok zor...
sivasli215 16.08.2009, 20:21 yanlış transfer politikasının eseri
bülent uyguna bu kadar yetki veren yönetimde kabahatli
yoksa su maça ne kadar ümitle bakıyor olurdum, ama şimdi nerdeyse hiç ümidim yok
fatihada58 16.08.2009, 20:44 Onurrrrrr ve Ersan martinnnn biraz oynayın yoksa sahada sizi gördükçe tüylerim diken diken oluyor sinirim tepeme çıkıyor...
bozkurt187 16.08.2009, 20:59 insallah kazanan taraf biz olacagiz, önder ve bilica agir oyuncular kamananda cok hizli :)
sivasli215 16.08.2009, 21:13 aleks sakatlandı çıkıyor
sivas fena oynamıyor, defans ayağında çok top tutuyor ama
Yiğidolar çok güzel oynuyor kolay lokma olarak görüyorlardı atmasada gol attırmaz Yiğidolar:D:D:D:confused:
sivasli215 16.08.2009, 22:01 ilk yrının sonlarında biraz baskı yesekte genel olarak fena dğildik
hadi yiğidolar daynın bi 45 dk daha...
SkorYazarı 16.08.2009, 22:34 Sivas gol yedi maç 1-0 oldu, haydi bastır Sivasıııımm...
onuru hala ilk 11 e alıyor ya bu onur çok süper futbolcu yada biz hiç bişey bilmiloruz
anca bu kadar dayanabilirdi onurla ersenle olacak iş degil bu
ilk iki hafta 0 puan bakalım bu sefer suç kimde olacak
Sivas Böyle Giderse Küme düşer bu ne iki haftada 6 puan
Bulent istifa demekten baska bir sey yok vallahi.
Ne digim baska.Onur kim ersen kim kadir kim onlari halen niye oynatirsin.
Onur onur diye ölecek yahu .
Bos kosuyor bos.
bizde bir tek oyuncu var o da kamanan .bir tek o gol atabilir, bulent ne ediyor:çikartiyor, anlamadim gitti.
Lütfen git artik bülent BEY.
Kamanan çikti maç bitti.
Lütfen bana kizmayin ama fenerli bülent HOCA istifa etmeli artik.Kim gelirse gelsin yerine.
Çok üzülerek yenildiğimizi yazıyoruz.
Kanaman'ın çıkması İbrahimin çıkması ve,
''Onur gibi tecrübesiz bir yuncuyu almak maça son 20 dakika'da ben bir bayan taraftarım ve ben bile bu ayuncuların çıkmaması gerektiğini biliyorum.
Peki sayın Bülent Uygun bilimiyormuydu?:confused::mad:
Hatalarımızı bilmek ne kadar erdemlik olsada.
Bu yenilgi hiç iyi olmadı biz Sivas spor olarak hiçmi?
:confused::mad:
Hiçmi? yenemeyeceğiz f.b'yi bilmiyorum sanırım öyle:confused::mad:
Hadi şimdi eleştirme bunun eleştirilmeyecek nesi kaldıki:confused:
mucahitbaba58 16.08.2009, 22:57 yenildik ve super oldu bu sekilde takimmiolur yaaa birak allahini seversen
astaravisa 16.08.2009, 23:00 rezalet :confused:
nere kadar böyle nere kadar ??
bravo bülent hoca sana bravo takımı dagıttın 2 haftada 0 puan güya hedef 6 puandı çok beklersin sen defol git eski takımı topla biz eski sivassporu istiyoruz....
Bu işler böyledir İyiken yanında kötü ike istifa
70 dakika 0yunu 0-0 götür takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili galibiyet sansi olabilecek bir maci defansif yani olmayan pres yapmiyan adamlari oyuna al rakibine genis alan birak gol kamananin oyundan cikar gol yollarinda etkini azalt. bu maci Futbolcular degil bülen hoca sen kaybettin. bir teknik heyet taraftarin bile yapmayacagi hatlari yaparsa alma sansi bile olabilecek bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil eder.camiasini da üzer....Gercek den bu kadar olmaz.
PRIMERA_58 16.08.2009, 23:03 BÜLENT HOCA KAPRİSMİ DİYİM, KOMPLEKS Mİ DİYİM DİYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM. ESERİNLE GURUR DUY!!!!
ARTIK SANA GÜVENMİYORUM....
YAZIK YAZIK EMEKLERE YAZIK...
SAYENDE BİR DEVİR KAPANDI SAYENDE BU SEMPATİK TAKIM ANTİPATİK OLDU...
furkan çelik 16.08.2009, 23:05 eskiden mücadelecı olan bızdık 90 dakka bızdeydı oyunun hakımıyetı sımdı ıse rezalet 3.gol resmen ıcler acısydı
fatihada58 16.08.2009, 23:05 Bu işler böyledir İyiken yanında kötü ike istifa
Haklısın kardeş ölene kadar başımızda kalmalı bülent hoca... Ne diyo bu deyyuslar allesen... He gardaş haklısın...
ofozturk 16.08.2009, 23:05 yav eleştirenler hoca gitsin diyenler nasıl sivasspor lusunuz.
çok iyi biliyorsanız gidin hocalık baskanlık yapın.
sizin işiniz gucunuz eleştirmek. destek olun.
takım bence geçen maçlara göre çok iyiydi. olabilir fenere o statta her takım yenilebilir. bundan dogal ne olabilir. yenildik ama ezilmedik derler.
çıktık aslanlar gibi maçımızı yaptık. olabilir yenildik.,
lütfen kırıcı eleştriler yapmayın.
inanıyorum 4-5 haftaya bomba gibi olacak bu takım. bu kadar aksiliğin elbet sonu gelir.
Çok üzülerek yenildiğimizi yazıyoruz.
Kanaman'ın çıkması İbrahimin çıkması ve,
''Onur gibi tecrübesiz bir yuncuyu almak maça son 20 dakika'da ben bir bayan taraftarım ve ben bile bu ayuncuların çıkmaması gerektiğini biliyorum.
Peki sayın Bülent Uygun bilimiyormuydu?:confused::mad:
Hatalarımızı bilmek ne kadar erdemlik olsada.
Bu yenilgi hiç iyi olmadı biz Sivas spor olarak hiçmi?
:confused::mad:
Hiçmi? yenemeyeceğiz f.b'yi bilmiyorum sanırım öyle:confused::mad:
Hadi şimdi eleştirme bunun eleştirilmeyecek nesi kaldıki:confused:
Olmadı olmadı bu Sivas spor'a yakışmadı:mad::mad:
1anadoluyildizi 16.08.2009, 23:08 ya tamam forvetlerden birisin cikarmak istiyon anladik
ama kamanan'i niye cikariyon
macta hic bir sey yapmayan ersen neden oyunda tutuyon komedi ya
fatihada58 16.08.2009, 23:08 yav eleştirenler hoca gitsin diyenler nasıl sivasspor lusunuz.
takım bence geçen maçlara göre çok iyiydi. olabilir fenere o statta her takım yenilebilir. bundan dogal ne olabilir. yenildik ama ezilmedik derler.
inanıyorum 4-5 haftaya bomba gibi olacak bu takım. bu kadar aksiliğin elbet sonu gelir.
Karol peczeye 7 hafta dayanan Sivasspor ve Sivaslılar hazirandan beri yapılan hazırlık maçları şampiyonlar ligi maçları lig maçlarında 1 galibiyet 1 beraberlik almıştır gerisi ise farklı skorlarla mağlubiyet... Sende haklısın gardaş takımımıza destek vermeliyiz erseni ve onuru omuzlarda karşılamalı bülent hocaya kırmızı halılar sermeliyiz...
SempaticH 16.08.2009, 23:08 yetti artık be bu kadarda olmaz yani sen oynuyan oyuncuyu çıkart sahada 70 dk gezen adamı koy bu ne oluyor anlam veremedik yazık yazık artık senin suyun ısındı bülent efendi yeter artık takımın ve sivasın kaderiyle oynayamazsın yarın dan tezi yok istifanı versen iyi olacak yazık oluyor kimse sivasın gururuyla oynayamaz
edebiyatisyen 16.08.2009, 23:09 yav eleştirenler hoca gitsin diyenler nasıl sivasspor lusunuz.
İkinci İmza EDEBİYATİSYEN...Eyvallah gardaşım düşüncelerime terdüman olmuşsun
bence sivas haddini aşan futbol oynamaya çalışıyor.saglam defans yapıp kontra futbol oynamzsak sonuç pek degişmiyecek her yerde yenilecegiz gibi gözüküyor.fener maçı bunun ispatı.
DaRiCi58 16.08.2009, 23:11 BÜLENT UYGUN ISTIFAAAA DIYORUM BASKA BISEY DEMIYORUM!!!!
LosTie58 16.08.2009, 23:12 Niye herkes böyle celalleniyor anlamıyorum,Kadıköy'de feneri yeneceğimizi falan mı düşünmüştünüz,ben gayet normal karşılıyorum sonucu çünkü zaten bu maçı kazanamazdık bir takım 1 haftada düzelemez daha çok zamana ihtiyacı var bu takımın.
oquzh4n58 16.08.2009, 23:13 Rize ve denızlı bıle 3 gol yemedı sıvasspor yedı Tebrık Ederım Yönetimi futboLcuLarı Artık Gousumuzu Gere Gere SivassporLuyuz Dİyemıyorum BBunLarı yasattınız ıcın TeŞekkür ederim Ersen Martın Le Tum bır tuttuLar dıallo bılıca saatmanın ne gereg vardı yazıkLar oLsun ne dıyım
sivasli215 16.08.2009, 23:13 Karol peczeye 7 hafta dayanan Sivasspor ve Sivaslılar hazirandan beri yapılan hazırlık maçları şampiyonlar ligi maçları lig maçlarında 1 galibiyet 1 beraberlik almıştır gerisi ise farklı skorlarla mağlubiyet... Sende haklısın gardaş takımımıza destek vermeliyiz erseni ve onuru omuzlarda karşılamalı bülent hocaya kırmızı halılar sermeliyiz...
aynen katılıyorum sana kardeşim
bülent uygun beyin dokunulmazlığının kalkması için meclise önerge mi verelim yani?
takım yürümüyorsa suç en başta hocanındır, geçen seneki takımı nasıl dağıttıysa olacaklardan da o denli sorumludur
oquzh4n58 16.08.2009, 23:14 kadir'i cıkarmıyor gıdıyor baska oyuncuyu cıkarıyor kadır ılk yarı yoktu bıle 10 kısı oynadk ya valla yazıkLar oLsun ınanmıstık
LosTie58 16.08.2009, 23:14 yav eleştirenler hoca gitsin diyenler nasıl sivasspor lusunuz.
Bende aynen katılıyorum sana millet istiyorki ohh her maç kazanalım 2 maç mı oynadık tamam 6 puan bizim olsun 10 maç mı oynadık ee nolacak 30 puan alalım işte.Kolaydı sanki herşey öyle,zamana ihtiyacı var bu takımın.İlk yarı toparlanmış görüntüsü verdi zaten Sivasspor bunu 90 dakikaya yaymaya çalışılmalı.
Aydogan58 16.08.2009, 23:15 bakalim bu sefer bahanesi ne olacak ????
cok merak ediyorum...........
GokhanTurna 16.08.2009, 23:15 Beyler yenilceğimizi herkes biliyordu kimse kandırmasın birbirini. Geçen seneden beri biri var tek yenilgide dahi maç sonunda yönetimi ve Bülent uygunu istifaya çagırıyor. Şimdide takımın arkasında duran taraftarlarla dalga geçiyor. Ayıp diyorum başarıyı sahiplen başarısızlıkta istifa.
noname87 16.08.2009, 23:16 hoca ersen martin 90 dakika niye sahada kalıyor kamanan niye çıkıyor onur niye çıkıyor gol atacakken niye uğur kavuk giriyor forvet sokmuyorsun off
sivasli215 16.08.2009, 23:17 Niye herkes böyle celalleniyor anlamıyorum,Kadıköy'de feneri yeneceğimizi falan mı düşünmüştünüz,ben gayet normal karşılıyorum sonucu çünkü zaten bu maçı kazanamazdık bir takım 1 haftada düzelemez daha çok zamana ihtiyacı var bu takımın.
evimizde ts e yenilirkende aynı şeyleri söyledik yine aynı şeyleri söylüyoruz. haftaya da üzgünüz ama aynı şeyleri söyleyeceğiz
sivasspor böyle bir anlayışla yönetildikçe işimiz çok zor, en azından baştan önlem alınsın, yoksa sezon sonu bir çok insan kına yakacak :(
LosTie58 16.08.2009, 23:17 Rize ve denızlı bıle 3 gol yemedı sıvasspor yedı Tebrık Ederım Yönetimi futboLcuLarı Artık Gousumuzu Gere Gere SivassporLuyuz Dİyemıyorum BBunLarı yasattınız ıcın TeŞekkür ederim Ersen Martın Le Tum bır tuttuLar dıallo bılıca saatmanın ne gereg vardı yazıkLar oLsun ne dıyım
Rize ve Denizli'de Kadıköy'de 3 yerdi kardeşim,böyle karşılaştırmalar yapmaya hiç gerek yok.3 yemedi dediğin Denizli dün 4 yedi,kendi sahasında zaten 45 dakikalık elektrik kesintisi yaşadı geçen hafta maç soğudu.Rize zaten hazırlıktı kasmadı kimse.Sivasspor'u başka takımlarla kıyaslamaya gerek yok.
edebiyatisyen 16.08.2009, 23:18 SONUNA KADAR SİVASSPORUN ARKASINDAYIM...Yense de yenilse de...
DaRiCi58 16.08.2009, 23:18 Bahaneler hazir yine belli
Bülent Uygun: Fazla mücadele ettik ama istenmeyen sonuc aldik Futbolun Cilvesi bu üzgünüz.
Fikret Ünsal: Hakem maci katletti net bicimde Ofsayti görmezden geldi moralleri 0 etti.
Görüsleri bunlari olacak.
fatihada58 16.08.2009, 23:18 4 hafta daha bakalım hala böle iyi denilirse kimlerin Sivasspor dostu kimlerin Sivasspor düşmanı olduğu daha net çıkacak ortaya...
SempaticH 16.08.2009, 23:18 yav biz buraya kadar gelen takımımıza bir şey demiyoruz hocanın sanki kasti yapıyormuşcasına hareketleri bizi inanın başka yönlere iteliyor bu ne kardeşim sen oynayan oyuncuyu çıkartıyorsun inan sahada gezen adamı almıyorsun resmen sahada gezmeye çıkmış bunu neden alıpta oynuyan adamları çıkartıyorsun bizim kızdığımız nokta bu derdi neyse çıksın açıklasın diyeceği belli suç benim özür dilerim
Phöenix58 16.08.2009, 23:18 Arkadaslar nasil sivaslilik bu daha ligin basindayiz
2 macta adamlari hemen idam ettiniz böyle taraftarlik olunmaz
ben sahsen bugün takimda bir kivilcim gördüm ve takimimizin toparlanip yine yukarlara oynayacagiz ben buna inaniyorum her zamn her yerde sivasspor
Evet bu malubiletin sorumlusu yanliz sensin Bülent hoca
70 dakika 0yunu 0-0 götür, takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili... Galibiyet sansi olabilecek bir maci Tersine cevirdin..Defansif yani olmayan pres yapmiyan oyun daraltmayan adamlari oyuna alip rakibine genis alan biraktin... Kamananin oyundan cikararak gol yollarinda takimin etkisi azalttigin gibi rakip defansinda üzerimize gelmesine davetiye cikardin... Bu maci Futbolcular degil, Takim degil Bülent hoca sen kaybettin. 3. ligden Bir teknik heyet bir hoca nin bile yapmayacagi hatlar yaparak,,, alma sansimizin bile olabilecegi bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil ederek verdin....camiamizi üzdün ....Gercek den bu kadar olmaz!!!
hocanin hatalarindan dolayi diger maclarda oldugu gibi bu macida verdik...
Yazik cikip hata benim diyecek simdi bizde biliyoruz senin diyecegiz..eee bir öncekinden bu tarafa ne degisti trabzon macinda basdan sona yaptigini bu macda son 20 dakikada gine yaptin.
Aydogan58 16.08.2009, 23:19 belkide su molasini gine bahane ederler...
bykara5835 16.08.2009, 23:20 kadıköy favorimizi yine yenmedik yine 3 fark yedik :mad:
sivasli215 16.08.2009, 23:20 Bahaneler hazir yine belli
Bülent Uygun: Fazla mücadele ettik ama istenmeyen sonuc aldik Futbolun Cilvesi bu üzgünüz.
Fikret Ünsal: Hakem maci katletti net bicimde Ofsayti görmezden geldi moralleri 0 etti.
Görüsleri bunlari olacak.
bu açıklamaları malesef bu sene daha çoook duyacağız gibi
LosTie58 16.08.2009, 23:20 evimizde ts e yenilirkende aynı şeyleri söyledik yine aynı şeyleri söylüyoruz. haftaya da üzgünüz ama aynı şeyleri söyleyeceğiz
sivasspor böyle bir anlayışla yönetildikçe işimiz çok zor, en azından baştan önlem alınsın, yoksa sezon sonu bir çok insan kına yakacak :(
Trabzon maçı dediğiniz daha geçen haftaydı 1 haftada kimseden mucize bekleyemezsiniz ben iddia ediyorum bu takım ya düzelecek ya düzelecek başka yolu da yok zaten.Benim şaşırdığım nokta kimse bu mağlubiyeti beklemiyormuydu acaba,gayet normal bir sonuç henüz eksikliklerimizi gideremedik çünkü.
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...
KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...
yav eleştirenler hoca gitsin diyenler nasıl sivasspor lusunuz.
Galiba ayni maçi seyretmedik.Sivasspor mu bu maçta iyiydi, güldürme beni.
Geçen maçlardan dahada kötüydü,9 oyuncu yari sahayi geçmiyordu,o nasil olur.
Defans oynarsan ve ve Kamanani çikartirsan o zaman hiç bir sansin kalmiyor.
Neyse ki birde hakemlere atmadiniz suçu çünkü birinci gol net ofsayt.
Hak eden Fener kazanan f5 ne diyelim.
Ama lütfen bu maçta iyiydik demeyin çünkü yalan olur.
3 pas üst üste yapmadik.Kamanana pas atacak adam yok .Bir oyuncu bir tek kamanana top atsa yeter ama yok.
Onur oyuncu demeyin bana.Onur oynamaya basladi Sivas da çöktü.
birde onu 90 dk oynatirsan ve ersen denen adam durduk yere defans oyuncularina faul yaparsa pres yerine hiç bir varlik gösteremezsin.
Tekrarliyorum Bulent istifa demekten baska bir sey demiyorum.
En büyuk Sivas, en büyük Kamanan
Arkadaşlar takıma biraz zaman verelim.
GokhanTurna 17.08.2009, 00:03 Maçın değerlendirmesini burdan yapalım
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26815
|