Orijinalini görmek için tıklayınız : Hameur Bouazza Sivas'da

SivasSpor.Com
16.08.2009, 11:39
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/C_71_article_1026936_image_lis t_image_list_item_0_image.jpg

Sivasspor'un, İngiltere Premier Ligi oyuncularından Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzaladığı bildirildi.

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre, transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren teknik direktör Bülent Uygun ve teknik heyetin yakından takip ettiği İngiltere Premier Ligi'nde futbol oynayan Hameur Bouazza ile ön anlaşma imzalandı.

Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan 1985 doğumlu Bouazza'nın İstanbul'a getirilerek ön görüşme yapıldığı bildirildi.

Bugüne kadar Fransa'da Auxerre, İngiltere'de Wat Ford, Swendan Town, Fulham, Charlton, Birmingham takımlarında oynadığı ve Cezayir Milli Takımı'nda 30 kez milli forma giydiği kaydedilen Bouazza'nın, yarın Sivas'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği, sonrasında imza töreni yapılacağı açıklandı.

Teknik direktör Uygun, Bouazza ile ön görüşme yapıldığını ve anlaşıldığını, ancak kesin anlaşmanın sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşeceğini söyledi.

furky.b
16.08.2009, 11:44
Guzel Bir Transfer, İnsallah Takımımıza Faydalı Ve Yararlı Olur..
En Az 2 Yabancı Daha Alınması Gerek..

SenSetik
16.08.2009, 11:45
manchester'a attığı gol videosu için tıklayın... (http://http://video75.com/ymeJiqiTx0j/hameur-bouazza/)

işte bu da trübünlerden çekilmiş bir frikik golü... (http://http://video75.com/xhpfbitU2e4/hameur-bouazza-equaliser-at-wigan/)

takımımız adına inşallah hayırlı olur ...

58svs58
16.08.2009, 11:53
ben bu topçunun adını duymuştum ama sakatlıktan yeni çıktı sağlam iken chelsa istiyordu sakatlanınca vazgeçtiler bildiğim kadarı ile. ama iyi kumaş sivasa faydası olur

dogukan58
16.08.2009, 11:55
ben bu oyuncuyu bi kaç yıldır biliyorum insallah sivasssporumuzun kanadınada güc getirecek biri olur
televizyonlarad bi kaç defa macını izledim güzel futbolcu saglamcı

kadir0911
16.08.2009, 11:56
Transfer olursa hayirli ugurlu olsun.
Yönetim Transfer politikasinda büyük hatalar yapti, ama Bouazza gibi yeni Transferlerle göz dolduracaklarina inaniyorum.
Ama Insallah Yetisir...

yasin2452
16.08.2009, 11:57
ortasahamız iyice güçlendi birde defansa bir takviye yapılırsa iyice güçleneceğiz

GokhanTurna
16.08.2009, 11:58
Hayırlısı olsun sağlam oyuncuya benziyor şuan için çok iyi transfer diyemicem bekleyip görmek lazım.

Salim58
16.08.2009, 12:03
Hayırlısı olsun sağlam oyuncuya benziyor inşallah faydalı olur

ShabbatShalom
16.08.2009, 12:09
Tam İsmi : Hameur Bouazza
Doğum Günü : 22 Şubat 1985 (24 Yaşında)
Doğum Yeri : Evry, Fransa
Boy : 1.80
Mevkii : Sol Açık,Forvet

Geldiği Klüp : Fulham

Kariyeri

2003–2007 Watford
2005–2006 Kira › Swindon Town
2007 Fulham
2008–2009 Kira › Charlton Athletic
2009 Kira › Birmingham City

Milli Takım Kariyeri

2007– Cezayir 8 maçta 1 Gol

Tanıtıcı Videolar
Manchester United Röveşata Golü

PHP- Kodu:
http://www.youtube.com/watch?v=lzrWvdvGk0w

Manchester City Free-kick Golü

PHP- Kodu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ril9rmjOEHE&feature=related

Wigan Athletich Free-Kick Golü

PHP- Kodu:
http://www.youtube.com/watch?v=kucsovgH2r4&feature=related

Bende İnanmıyordum ama SKY Sport ta çıkıp birde Bülent Hocanın Premier Lig den Oyuncu Alacağız demesinden sonra inancım çoğaldı..Duran Toplarda ve Hızı mükemmel.

KAOS
16.08.2009, 12:32
Hayrettin'in rahatlayacak ve göreceksiniz daha akıllı oynayacak,
Ama Uğur'un tarafı bence daha kötü, Uğur'un önüne mutlaka iyi biri bulunmalı..
4-1-3-2 gibi oynuyoruz..
Dörtlü defansın önündeki tek adam konusunda da bişey yapılmalı,
İbrahim oraya olmuyor bu noktaya transfer yapılmalı, İbrahim üçlü ortanın ortasına gelmeli ve Cihanla değişmeli oynamalı.
Orta solda yeni alınacak olan bu adam, sağa ise Musa ve kulağı çekilmiş daha forma girmiş Erman değişmeli oynamalı.
İleride Bence Mehmet ile Ersen birlikte oynamalı Kamanan yorulacak Ersen ile değişmeli.
Defansda mutlaka Sedata psikoterapi yapılmalı, Uğur üzerinde durulmalı, yerine adam alınmalı ya da Abdurrahman geri kazanılmalı.
Saygılar.

yigidocengiz
16.08.2009, 12:39
az önce ntvspor da alt yazı geçti,SİVASSPOR bouzza ile ön antlaşma imzaladı diye. umarım gerçek imzada bir an önce atılırda bu işte fiyaskoyla sonuçlanmaz

yigidocengiz
16.08.2009, 12:40
söylemeden edemiycem,şu adamın yanına birde omotoyossi gelirse ve tomas da defansa takviye edilirse daha kimse tutamaz bizi ALLAH ın izniyle

medya58
16.08.2009, 12:43
iyi transfer ama defansa ve forvete takviye yapılmalı yoksa bir transferle bişey olmaz ersenle yasinle mehmet yıldızla bu iş olmaz

LosTie58
16.08.2009, 12:58
Eğer kesin anlaşma sağlanırsa bana faydalı olacak gibi geliyor,bu tip oyuncular Süper Lig'i rahat kaldırır.

eyupk
16.08.2009, 12:59
Allahu Ekber, inanamıyorum :) çok güzel haber.

giants
16.08.2009, 13:05
Gec kalinmis Bir transfer. lig baslamadan olmaliydi. bir saglik sorunu cikmaz ise biz bu futbolcudan bir kac hafta tam verim alamayiz. Umarim yanilirim takima alisma ve adapte sorunu yasamaz avrupa ligi macinda görevini layiki ile yerine getirir. Ortasaha ve Defansin göbegine olan ihtiyaclarimiz giderildiginde gecde olsa ligde hak ettigimiz basarilari yasariz.

Harput0658
16.08.2009, 13:13
İnşalla bu da geri dönmez. bi de defansa Civelli yi yada Toması alsak iyi olacak. İbrahim Şahin forvette iyi o da doğru transfer. inşalla bülent hoca emanın yerine İbrakim Şahini oynatır.

Harput0658
16.08.2009, 13:15
İnşalla bu da geri dönmez. bi de defansa Civelli yi yada Toması alsak iyi olacak. İbrahim Şahin forvette iyi o da doğru transfer. inşalla bülent hoca emanın yerine İbrakim Şahini oynatır.

Ersenin yerine İbrahim şahin yazacaktım. Ersen martin yerine İbrahim daha çok iş yapar.

shang
16.08.2009, 13:33
süper transfer gibi inş uyum sürecinide kısa sürede atlatır hayırlı ugurlu olsn

samurai58
16.08.2009, 13:36
sol ayağını çok iyi kullanıyor sert şutlarla kalecileri avlıyor.inşallah o da kamanan gibi ceza sahası dışından sert şutlar atar çünkü ligimizdeki kaleciler ceza sahasındaki şutlarda etkisiz kalıyorlar.ayrıca frikik sorunumuzu da çözecek gibi görünüyor beni en çok sevindiren nokta burası çünkü geçen yıl frikikleri bilica atıyordu fenerbahçe'ye de çok güzel bir gol atmıştı ama sadece bilica ile olmuyordu o da gittikden sonra böyle bir frikik ustasına ihtiyacımız vardı.resmi imza umarız bir an önce atılır ve shaktar maçında oynar (1.maça yetişmez ama 2.maçta oynayabilir)

zaralı19
16.08.2009, 13:42
böyle iki transfer daha olursa sivası görecekler güzel transfer bu imzayı atarsa uefa maçında oynayacakmı

sivaslitaner58
16.08.2009, 13:47
once sivassporumuzun t-sortunu giysin sonra inanirim

carizma0658
16.08.2009, 13:51
BEKLE BİZİ SÜPERRRRRRRR LİGGGGGGGGGGGGGGGGG

altuntas58
16.08.2009, 13:56
Sivassporumuza hayırlı olsun inşallah uyum sorunu yaşamaz

zaralı19
16.08.2009, 14:00
kesinleşmiş kendiside gelmeyi istiyorum demiş bugünde imzayı atacakmış

sewaz58
16.08.2009, 14:28
Artık maça çıkmadan inanasım gelmiyor fakat eğer ki olursa inşallah takımımız için faydalı olur ..Açıkcası tanımıyorum fakat Premier Lig'de oynayan bir oyuncunun en azından kondisyon bakımından çok iyi olduğunu ve savaşçı bir orta saha anlayışına çok uygun olduğunu söyleyebiliriz..Hala 1 savunma ve 1 orta saha daha lazım derim ben bu takıma...En azından birinden birini tamamlamalıyız fakat bence her ikiside mühim takımın eskisinden daha iyi olabilmesi için..

sivastatlıbelam
16.08.2009, 14:35
3 büyütülmüş sırtlanlar ve holigan pontus rum trabzonlular ağızlarının suyu akarak bu transferimizi izliyorlar inşallah bir çakallık yapmazlarda bouzzayı alırız.

aslında andercletteki boussufa bize gelse süper olur.harika oyuncu o da.

forzasivasspor...yensende yenilsende aşkımızsın.

adres58
16.08.2009, 14:55
Hayrettin'in rahatlayacak ve göreceksiniz daha akıllı oynayacak,
Ama Uğur'un tarafı bence daha kötü, Uğur'un önüne mutlaka iyi biri bulunmalı..
4-1-3-2 gibi oynuyoruz..
Dörtlü defansın önündeki tek adam konusunda da bişey yapılmalı,
İbrahim oraya olmuyor bu noktaya transfer yapılmalı, İbrahim üçlü ortanın ortasına gelmeli ve Cihanla değişmeli oynamalı.
Orta solda yeni alınacak olan bu adam, sağa ise Musa ve kulağı çekilmiş daha forma girmiş Erman değişmeli oynamalı.
İleride Bence Mehmet ile Ersen birlikte oynamalı Kamanan yorulacak Ersen ile değişmeli.
Defansda mutlaka Sedata psikoterapi yapılmalı, Uğur üzerinde durulmalı, yerine adam alınmalı ya da Abdurrahman geri kazanılmalı.
Saygılar.

Çok güzel tespitlerde bulunmuşsun gardaş. Ama birde şunu eklemek istiyorum. Tabi tam garanti olmamakla birlikde tahminimce Defansa ve orta sahaya yabancılarımız olacak. Bu senin dediğin oyuncular ya yedeğe yada alternatifli değişerek oynayacak.

GOSt
16.08.2009, 15:04
işte bize boyle adamlar lazım güzel transfer inşalla hayırlı olur...

sivastatlıbelam
16.08.2009, 15:11
adam muhammed ZİDAN a benziyor bakalım inşallah kamanla birlilte rakip fileleri bombalarlar...

teknik,hızlı,sol ayakını da kullanabilen,başarıya aç,mücadeleci ve müslüman bence bu kadarı bile yeter özellik.

yönetim bu futbolcuyu kaçırmayın.

yorumyapıyombenya
16.08.2009, 15:20
İşte bu hayırlı olsun. Birde kazma sedatın yerine bir adam alırsak süper olur

SEVDAMSIN58
16.08.2009, 15:26
tanimiyorum ama insallah erman,ersen ve digerleri gibi olmaz hayirli olmasi umidiyle bekleyip izleyecegiz

sevda58
16.08.2009, 15:44
insallah hayirli olur, bekleyip gorecegiz nasil oynuyacak...

gül5858
16.08.2009, 16:07
Bu gün oynanacak maça hazır olsaydı transferimiz daha iyi bir maç çıkabilirdi iyi bir transfer Sivas spor için bakalım görelim gelişmeleri:confused:

hasantuan
16.08.2009, 16:07
savunma ve ön liberoya hala futbolcu almadık...adamı hiç duymadım ve seyretmedim...umarım yararlı olur...ama bize öncelikle tijikuzu tarzı ortada koşan basan ve ayağa top yapan bi adam lazım...ve tabi ki savunmaya tek hamleli oynu koklayan ve topla iyi çıkan bi futbolcu lazım...bi arkadaş yazmıştı abdurrahmanı kazanalım diye..bence de uğur kavukla bu iş yürümez adam hücuma çıkamıyor bile...erman harbiden kendini sanırım messi zannetmey başlamış..kulağı çekilmeli takım için koşmalı...nerdesin be mehmet nerdesin be sezer.....

Kokomo
16.08.2009, 16:11
Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...

superglam
16.08.2009, 16:22
Bu transfere sevinen ve methiyeler düzenlere inanamıyorum !!! Arkadaşlar - bu adamın mevkiinde tam 4 tane oyuncumuz var ! Erman, Hayrettin, Murat Erdoğan ve Faruk. Üstelik sıkışınca İbrahim Dağaşan ve Cihan bile bu mevkiide oynayabilir ! Bu durumda nasıl dogru transfer dersiniz buna ? İnanılmaz yanlış bir transferdir. Bize çok ama çok acil defansın göbeğine 1 değil 2 adet yabancı lazım !!! Kimin haklı oldugunu 2-3 hafta sonra burada görürsünüz ...

sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var..

sivaslihakan
16.08.2009, 16:51
bülent hoca bu transferle erman kenarda oynatmicani gösterdi ben onu anliyorum bu oyuncuyu sola cekip ermani ortada oyun kurucu gibi oynatmayi düsünüyor
buda demektirki orta sahaya oyuncu gelmicek gelirse defasnsa gelir

LosTie58
16.08.2009, 17:02
sanırım Abdurahman dereliyide unuttun.... Bu transferin gereksiz olduğunu yinede düşünmüyorum ama defans ve ön liberoya da ihtiyacımız var..

Abdurrahman Dereli sol değil sağ kanat oyuncusu.Hayrettin zaten sol bek,orda şimdilik Erman var sadece oynayabilecek bu da demek oluyorki Bülent Hoca Erman'ı ortaya çekebilir.

Abdullah DuMaN
16.08.2009, 17:27
İyi olup olmadığını oynadığı zaman göreceğiz umarım Takımımızda başarılı olur

OsMaN1674
16.08.2009, 17:35
Arkadaşın biri faruk hayrettin murat var demiş. hayrettin bek oynuyor,faruk'u hazırlık maçlarında gördük çok sırıtıyordu.muratın yaşı ilerledi bi ermanla olacak iş değil.Hem bu adam sol açık değil sadece forvette oynuyor

GokhanTurna
16.08.2009, 17:44

Hayrettin,Faruk sol bek(defansın solu) oynuyor. Murat orta saha oyuncusu sol ayaklı. Bi tek Erman sol kanat oyuncusu nasıl oluyorda 4 tane oluyor ben bişi anlamadım yoksa futbolcularımız mevki mi değiştirdi.

Hem Hameur Bouazza sol kanat ve forvet oynuyor büyük ihtimalle forvet oynucak bizde

Yigido5458
16.08.2009, 18:19

daha çok alternatif in olması kötümü? erman hem ortada hem solda oynıyabiliyo murat edroğanı oyuncudan sayıyosan o senin bileceğin iş faruk'la bu iş olmaz hayrettin de sol bek oynuyo sol açık değil! aynı yerde agbetu da oynuyo hem forvet hemde sol açık oynıyabiliyo bu alıcağımız adamda öle şimdi sadece bi stoper almamız lazım mbemba ya ne oldu bilen varmı? adam 2 maç oynadı sonra yok oldu?

LosTie58
16.08.2009, 18:25
Ya o bölgede Erman'dan başka kimse yok diğer sayılan o bölge oyuncuları değil.Bu oyuncu iyi olur sol açık oynarsa Erman ortaya gelir.Forvette oynuyormuş zaten.

sivasli215
16.08.2009, 18:34
keşke şu transferi 1,5-2 ay öncesinden yapsaydık :(

**özgür58**
16.08.2009, 18:35
sivassporumuza hayirli olsunn......

Yadigar Barcin
16.08.2009, 19:08
Sivassporumuz adina Hayirli olur Insallah, bekleyip görmekten baska bir caremiz yok, umarim hersey gönlümüzce olur...

5858sivas5858
16.08.2009, 19:29
inşallah yarar bouazza sivasspora .. hayırlı olsun

sevda58
16.08.2009, 19:43
Bouazza tamam!
Sivasspor, ön anlaşma imzaladığı İngiltere Premier Ligi oyuncularından Hameur Bouazza ile resmen anlaştı..

16 Ağustos 2009 , 20:37

Lig Tv Fenerbahçe Muhabiri Tunç Elibol'un verdiği bilgiye göre; İngiltere Premier Ligi'nde futbol oynayan Hameur Bouazza ile resmen anlaşıldı.

Cezayir asıllı Fransız futbolcu sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Sivasspor'la kesin olarak anlaştı..

ajansspor

etzel1967
16.08.2009, 20:13
iyi de sol kanat oyuncusuna ihtiyaç var mıydı...ermanı niye aldık...tum ve syllayı niye verdik???? iyi futbolcu olması ayrı doğru transfer olması ayrı...

KAOS
16.08.2009, 20:19
Biz 4 4 2 oynayamayız, o kadar güçlü bir defansımız yok, ve gerideki dörtlüden topu oyuna sokacak adamımız yok, Blica varken bu işi o yapıyordu, Bülent hoca büyük ihtimalle bu topu oyuna sokmak adına geri dörtlünün önüne serbest bir adam düşündü ve orada ibrahimi denedi.
Fakat Blica mutlaka ilk topta basıyordu ve oynatmıyordu hücum oyuncularını İbrahim ise sadece izliyor. İbrahim'in bu pozisyonuna bir oyuncu lazım, çok sert hemen basan ve aldığı topu oyuna sağlam sokan..Umarım bulunur.
Geride beş oyuncu olunca orta saha üçler, solda bu yeni adam onu yedeği Murat olabilir, ortada Cihan/İbrahim, sağda ise erman oynayabilir bence bunu gösterdi. Bizim asıl sorunumuz solda orada hiç oyuncumuz yok, Uğurda kalitesiz ya da henüz adapte olmadı.
Mehmet gelemeyecekse, onun yerine çok sağlam durabilen bir oyuncu lazım, Bence Ersen Mehmet varlığı da yada ona benzer bir adam varlığında çok iş yapar, Ersen tek başına iş yapamaz ve Kamanan Ersen ikilisi uygun değil..

KAOS
16.08.2009, 20:22
Biz 4 4 2 oynayamayız, o kadar güçlü bir defansımız yok, ve gerideki dörtlüden topu oyuna sokacak adamımız yok, Blica varken bu işi o yapıyordu, Bülent hoca büyük ihtimalle bu topu oyuna sokmak adına geri dörtlünün önüne serbest bir adam düşündü ve orada ibrahimi denedi.
Fakat Blica mutlaka ilk topta basıyordu ve oynatmıyordu hücum oyuncularını İbrahim ise sadece izliyor. İbrahim'in bu pozisyonuna bir oyuncu lazım, çok sert hemen basan ve aldığı topu oyuna sağlam sokan..Umarım bulunur.
Geride beş oyuncu olunca orta saha üçler, solda bu yeni adam onu yedeği Murat olabilir, ortada Cihan/İbrahim, sağda ise erman oynayabilir bence bunu gösterdi. Bizim asıl sorunumuz solda orada hiç oyuncumuz yok, Uğurda kalitesiz ya da henüz adapte olmadı.
Mehmet gelemeyecekse, onun yerine çok sağlam durabilen bir oyuncu lazım, Bence Ersen Mehmet varlığı da yada ona benzer bir adam varlığında çok iş yapar, Ersen tek başına iş yapamaz ve Kamanan Ersen ikilisi uygun değil..
Özür dilerim orta daki sol ile sağ karışmış.

mucahitbaba58
16.08.2009, 22:04
Ölu takima ne yaparsan yap duzelmez
aklima geliyorki bulent uygun artik gitmek istiyor

yigidomurat
16.08.2009, 23:09
İNŞALLAH faydalı olur bu saatten sonra mevkisini tartışmanın bir anlamı yok.bu adamın joker gibi olduğunu duydum,yani defans hariç her yerde oynuyomuş.bizim şimdi bir ortasaha ve bir defansa ve tabikide bir kaleciye ihtiyacımız var.İNŞALLAH en kısa zamanda bu sorunları çözerler

subasi29
17.08.2009, 01:46
hadi hayirlisi nihayet adam gibi birini transfer ettik

Besyo_cu
17.08.2009, 11:53
Dün oynadığımız fb macında Bouazza trübündeydi demek ki kesin iş bitmiş.

Salim58
17.08.2009, 11:58
hayırlı olsun hadi sivassporum kim tutar seni

Burack
17.08.2009, 17:30
Bouazza sağlık kontrolünden geçti
Sivasspor'un İngiltere Premier Lig'nden transfer ettiği Hameur Bouazza, bugün sağlık kontrolünden geçti. Hameur Bouazza'nın yarın kendisini 2 yıllık Sivassporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren teknik direktör Bülent Uygun'un, uzun zamandır yakından takip ettiği İngiltere Premier Ligi'nde futbol oynayan orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Hameur Bouazza bugün Sivas'a gelerek Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olan Hameur Bouazza'nın yarın kendisini 2 yıllık Sivasspor'lu yapan sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

superglam
17.08.2009, 17:37
Hayırlı olsun......................... ..............................

PoTt!
17.08.2009, 17:46
çok harika bi futbolcu keşke başta alınsaydı tum ve syyla qitmeseydi neyse saqlık olsun erman qibi bi yedek futbolcumuz olur bide orta sahaya kaliteyi bi futbolcu alalım 60 dakikadan sonra orta sahamız çöküyor :(

SEVDAMSIN58
17.08.2009, 19:33
noldu hemserilerim bu futbolcu geldimi yoksa budami vazgecti kimsenin sesi cikmiyor yine

eyuphulagu
17.08.2009, 20:24
Premier ligde çok iyi bir oyuncuyu kolay kolay bırakmazlar..Sorunlu bir oyuncu olduğu çok fazla takım değiştirmedinden belli..Bir de sakatlık sorunu olduğu için serbest bırakıldığı söyleniyor..İnşallah sakalık sorunu yoktur..Son olarak arakadaşlar dikkat ettiniz mi yüzden ve fizik olarak bu oyuncu Sezer'e çok benziyor..İnşallah Sezer ve Boazza bizim Arçil ve Şota'mız olur...Sivassporu eski günlerine döndürürler...

sevda58
17.08.2009, 20:33
su an kesin mi yani geldi mi, imzayi atti mi?

cabuker
17.08.2009, 20:34
geldi numune hastanesindesağlıkkontrolünden geçti yarında imzaatıyorhayırlı olsun sivasıma

ahbey
18.08.2009, 09:07
Eğer bu futbolcu alınır ise, kuvvetle muhtemel Hayrettin YERLİKAYA yedeğe çekilir.
Hayrettin Yerlikaya; seni Trabzon maçındaki halinle hatırlıyorum da bence uzunca bir yedeklik dönemi geçirmen gerekir.

babapiton
18.08.2009, 09:23
Shaktar maçında oynadıp takımla kaynaşırsa süperligte hemen verim alırız

vexol58
18.08.2009, 11:43
Mohammed den sonra orta sahada teknik bir oyuncu sıkıntımız olduğu aşikar.inşallah umduğumuz gibi çıkar??acilen bu defansında takviye edilmesi gerekiyor yoksa işimiz iş..!!!

cabuker
18.08.2009, 11:49
Eğer bu futbolcu alınır ise, kuvvetle muhtemel Hayrettin YERLİKAYA yedeğe çekilir.
Hayrettin Yerlikaya; seni Trabzon maçındaki halinle hatırlıyorum da bence uzunca bir yedeklik dönemi geçirmen gerekir.

Bu adam sağ açık oynuyor hayrettin sağ bek
hayrettin ile alakası yokmevkiinin yani orta sahanın solunda forvete dönük bir topçu hem de iyi bir topçu youtube da ve dailymotion da videoları var
iyi de frikikçi

skep06
18.08.2009, 12:56
Bu adam sağ açık oynuyor hayrettin sağ bek
hayrettin ile alakası yokmevkiinin yani orta sahanın solunda forvete dönük bir topçu hem de iyi bir topçu youtube da ve dailymotion da videoları var
iyi de frikikçi

Sol demek istedin galiba.
Ayrıca Bouazza nın mevkisi çoğu sitede forvet olarak gösteriliyor. Hocanın Bouazzayı forvet arkası oynatacağını tahmin ediyorum.Ama yinede haklısın gelmesi Hayrettinin durumunu etkilemez.

joke58
18.08.2009, 13:10
inşallah sivassporumuz için hayırlı olurr

58ÖREN58
18.08.2009, 13:13
SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN TEKNIK VE SURATLI BI FUTBOLCU BIRE BIRDE GECMEYECEGI FUTBOLCU YOK IYI BI TIRANSFER KALDI IKI BI ORTA SAHA BIDE FORVET KADRO SUPERRRRRRR

PRoFeSSioNaL
18.08.2009, 14:08
Simdiden Hayırlı Ugurlu Olsun Yüksek Bir Gerilim Yasatacak Sanırım Bu Sene. Takip Ediyordum Zaten Bu Futbolcuyu Bize Gelmesi Cok İyi Oldu..

sivastatlıbelam
18.08.2009, 15:14
iyi futbolcu inşallah bizi yanıltmaz..shaktar karşısında kamananla birlikte tek ümidimiz.

58ÖREN58
18.08.2009, 22:36
iyi futbolcu inşallah bizi yanıltmaz..shaktar karşısında kamananla birlikte tek ümidimiz.
BILDIGIM KADARIYLA SAHAKDARDONEX MACLARINDA OYNAMIYOR KURAL GEREGIIIIIIII

efsane5858
18.08.2009, 22:47
bu iyi oldu iste en kisa zamanda takima uyum saglar ve basarili olur

sevda58
18.08.2009, 22:53
BILDIGIM KADARIYLA SAHAKDARDONEX MACLARINDA OYNAMIYOR KURAL GEREGIIIIIIII

bir haberde su yer aliyordu:

BOUAZZA'NIN SERTİFİKASI BEKLENİYOR-
Bu arada, ön anlaşma imzalanan ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımla birlikte dün ve bugün idmana çıkan Hamuer Bouazza ile 3 yıllık anlaşma imzalanacağı belirtildi. Bouazza'nın imza töreninin yarın gerçekleşmesi bekleniyor.

FC Shakhtar Donetsk maçına da yetiştirilmeye çalışılan Bouazza'nın sertifikasının beklendiği, sertifikasının yarın gelmesi halinde bu oyuncunun Shakhtar Donetsk maçı kadrosuna alınacağı kaydedildi

yigidogurbettee
19.08.2009, 15:30
sertifikası gelmiş mi ?? shaktar maçında oynayabilecek mi ?

sivastatlıbelam
19.08.2009, 15:33
biz de şans mı var kesin sertifika olayında bir pürüz çıkar.

ama inşallah oynar piskopatım benim.

skep06
19.08.2009, 15:36
TFF nin sitesinden
AHMET TURAN SOLAK
AKEEM ORİYOMİ AGBETU
AKIN VARDAR
ALİ SEVİMLİ
ALİŞAN ŞEKER
ALPER ERDEM
CİHAN YILMAZ
ENES KIR
ERBAY EKER
ERCAN BERAT AKTAŞ
EREN KOÇ
ERHUN AKSEL ÖZTÜMER
ERMAN KILIÇ
ERSEN MARTİN
FARUK BAYAR
FERHAT BIKMAZ
HAKAN ÖZTÜRK
HAMER BOUAZZA
HAYRETTİN YERLİKAYA
İBRAHİM DAĞAŞAN
İBRAHİM ŞAHİN
İBRAHİM ÜLÜM
KADİR BEKMEZCİ
MAMADOU ALIMMOU DIALLO
MEHMET YAZICI
MEHMET YILDIZ
MERT BULUT
MICHAEL PETKOVIC
MUHAMMET ÇAĞLAR
MURAT ERDOĞAN
MURAT KALKAN
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA AYDIN
MUZAFFER ERKİŞ
OKTAY AYAZ
ONUR TUNCER
PİERRE EMANUEL MBEMBA
RIDVAN AYDIN
SAMED MAVİŞ
SEDAT BAYRAK
SEZER BADUR
TEVFİK ALTINDAĞ
TOLGA AYDIN
UĞUR KAVUK
YANNİCK ETİENNE STANİSLAS KAMANAN
YASİN ÇAKMAK
ZAFER ŞENSOY

Lisansı çıkmış sanırım shaktar maçında oynayabilir

cabuker
19.08.2009, 15:48
sertifikası gelmiş mi ?? shaktar maçında oynayabilecek mi ?

HAMER BOUAZZA
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : EVRY
Doğum Tarihi : 22 Şubat 1985
Uyruk : FRA
Futbolcu Temsilcisi :
Lisans Bilgileri
Lisans No : 14973
Kulüp : SİVASSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 18 Ağustos 2009
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Kaynak: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1255352

iş oynatmaya kalıyor sanırım.

yigido71000
19.08.2009, 15:52
guzel bir transfer insallah cok az bir surede takima alisir ver cok iyi isler yapar , artik bide su hayrettinin yerine biri lazim , hayrettini hic ama hic begenmiyorum ,

efsane5858
19.08.2009, 17:35
yutubede bakdim iyi futbolcuya benziyor umarim takima hemen uyum saglar birde defans alinsa iyi olucak