Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim FB-SS

SivasSpor.Com
16.08.2009, 23:21
http://resimzade.com/Show.html?i=11699&token=24226

Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?
...........

Aşiyan
16.08.2009, 23:22
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...

giants
16.08.2009, 23:25
Evet bu malubiletin sorumlusu yanliz sensin Bülent hoca

70 dakika 0yunu 0-0 götür, takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili... Galibiyet sansi olabilecek bir maci Tersine cevirdin..Defansif yani olmayan pres yapmiyan oyun daraltmayan adamlari oyuna alip rakibine genis alan biraktin... Kamananin oyundan cikararak gol yollarinda takimin etkisi azalttigin gibi rakip defansinda üzerimize gelmesine davetiye cikardin... Bu maci Futbolcular degil, Takim degil Bülent hoca sen kaybettin. 3. ligden Bir teknik heyet bir hoca nin bile yapmayacagi hatlar yaparak,,, alma sansimizin bile olabilecegi bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil ederek verdin....camiamizi üzdün ....Gercek den bu kadar olmaz!!!

hocanin hatalarindan dolayi diger maclarda oldugu gibi bu macida verdik...

Yazik cikip hata benim diyecek simdi bizde biliyoruz senin diyecegiz..eee bir öncekinden bu tarafa ne degisti trabzon macinda basdan sona yaptigini bu macda son 20 dakikada gine yaptin.

SempaticH
16.08.2009, 23:26
yorumu bülent hca yapar bize ne gerek var

sivasli215
16.08.2009, 23:26
Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(

Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem!

Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük.

Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti!

Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan

Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....
...........

KIZILCAN
16.08.2009, 23:27
Valla fark yiyeceğimizi bildiğim için bu maçı izlemedim.moral bozmaya ne gerek var!

edebiyatisyen
16.08.2009, 23:28
HEP DESTEK TAM DESTEK.YENSE DE YENİLSE DE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM. takıma biraz zaman vermeliz.Geçen seneki TS ve FB maçlarından Oyun olarak kötü olabilir ama puan olarak pek bir fark yok. Dedim ya biraz sabır...

skynet
16.08.2009, 23:28
Ofsaty nedir, nasil ofsayta dusulmez bilmiyoruz. Hocamizin takima ofsayt dersi vermesi gerekiyor. Gecen seneden bu seneye degismeyen tek sey muhtesem posizyonlarimizi ofsayta duserek kaybetmemeiz ve harcamamizdir.

talha58
16.08.2009, 23:29
Biraz sabır diyorum ben... Erman Kılıç konusunda beklentilerim boşa çıktı özellikle. Günümüzde oyunu çift yönlü oynamak şart.

ERMAN
16.08.2009, 23:30
Maçın yıldızı kimdi ? DAUM

Maçın en kötüsü kimdi ? YASİN

Maçta göze çarpanlar ? YASİN SUPER LIGDE TOP OYNAMASI COK ILGINC

Ne gibi eksiklerimiz var ? BLİCA YERI DOLMASI LAZIM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HER AN GOL YIYEBILECEK BIR TAKIM

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ? ...........
4 Yorum

sabanoh
16.08.2009, 23:31
Maçın yıldızı kimdi ?
hiç kimse(biraz kamanan)

Maçın en kötüsü kimdi ?
herkes .En fazla da onurrrrrrrr , ersennnnnnnnnn ve bulenttttttttt (hoca mi dememiz gerekiyor)

Maçta göze çarpanlar ?
f5 oynadi ve kazandi, biz ise yari alanimizda bekledik golleri.

keleci , defans , orta saha ve 1 forvet kamananin yanina

Defans oynarsan yenilirsin.

Taraftar nasıldı ?
varmiydi?

Kamanan çikana kadar biraz umutlarim vardi ama o bulent denen hoca(tövbe tövbe) ne yaptigini zannediyor.Her zamanki gibi saçmaliyor.
Bulent istifa .
en büyük sivas ve kamanan

talha58
16.08.2009, 23:33
Denizli maçı önemli bir hal aldı. Sivasspor olarak önümüzdeki dönemi ayağa kalkarak geçebiliriz. Biraz sakin olmakta fayda var.

astaravisa
16.08.2009, 23:34
ne kadar iyi oynakta bu takım ancak 2 ileri bi geri yapar. geöen seneki takımı dağıtanlar değerlendirsin maçı

bykara5835
16.08.2009, 23:34
maçın yıldızı ersan martin her gelen topta ofsayt
bu sene sivasspora gelen futbolculardan bir cihan yıldız var birde erman kılıç

TRAPER
16.08.2009, 23:37
Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Sadece kötü sivasspor

Taraftar nasıldı ?
Taraftar ne yapsın takım buysa

bülent hoca istifaaa

Aydogan58
16.08.2009, 23:38
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM.Fazla mücadele ettik ama istenmeyen sonuc aldik Futbolun Cilvesi bu cok üzgünüz.

Hakem maci katletti net bicimde Ofsayti görmezden geldi moralleri 0 etti.
bu havada su molasi vermesinden oyun hirsini durdurdu.................

mac öncesi verdigimiz idaleri yerine getiremedigmiz icin cok üzgünüz,,
eksiklerimizi gideremedik, gelecek zaman icinde calismalarimizi sürdürüyoruz ,,
takimimiz daha oyuny uyumunu sagliyamadi,transfer yapmamiz gereklidir ama okul,cevre ve 5 yildizli hotel yüzünden transferleri kandiramadik,, kandirdiklarimizda son anda mileti görünce vazgecti ...... ves.ves.....

futbolcularin sucu yoktur,,,
cik üzgünüm tüm sorumlu benim,,kabahatde bende.....

NETLOG
Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Sadece kötü sivasspor

Taraftar nasıldı ?

bülent hoca istifaaa

NE İSTİFASI TAKIMI TOPARLAMADAN HİÇ BİRYERE GİDEMEZ!!!!!!

TRAPER
Maçın yıldızı kimdi ?
FENERBAHÇE

Maçın en kötüsü kimdi ?
SİVASSPOR

Maçta göze çarpanlar ?
KÖTÜ bir SİvASSPOR

Neremiz düzgünki ?

Sadece kötü sivasspor

Taraftar nasıldı ?

bülent hoca istifaaa

TRAPER
16.08.2009, 23:40
NE İSTİFASI TAKIMI TOPARLAMADAN HİÇ BİRYERE GİDEMEZ!!!!!!

Yaa takım toparlanana kadar 2.lig çokdan düşmüş olursun

Besyo_cu
16.08.2009, 23:41
Yaptıgı değişiklıkler ile macı kaybetmemızı sağladın Bülent hoca. Biz bu erman için mi Tum ve Sylla yı verdik inanılır gibi değil.

NETLOG
TAKIMI O BOZDU O DÜZELTCEK!!!!!!!!

talha58
En büyük özelliğimizi kullanarak bu durumu atlatacağız. Futbol sadece futbol değildir ama herşey de değildir. Bu rahatlıkla önümüzdeki maçlara rahat çıkarak tedirginliği atarsak ben takıma güveniyorum.

serhatcan
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...

KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR...

aslında kaile alıp yanıt yazmak istemedim.her fikrin kendine göre değeri vardır.her yorum kendine göre değer arzeder.seninyazını8sa saçma bulmuyorum. ama yanıt değerinin olmadığını bildiğim halde yine senin yazını değerli kılayım.1. cisi fenerbahçeli olduğun aşikar ( nerden biliyorsun diyeceksin ,galatasaray 10 yıldır fenerbahçeyi fenerbahçe sdadında yenemiyor ). buradan rengin belli. 2. cisi sivassporun yenilmesini dıoğal karşılamak bence acizliğin belirtisi. fenerbahçe kim: UEFA liginde öneleme oynuyor.. sivasspor kim:Ş şampiyonlar liginde ön eleme oynuyor.iyi takımlar hangi ligde oynuyor.şampiyonlar liginde. demekki sivassporun fenerbahçeye yenilmesi doğal değil.maça gelince. 3 yıldır bizlere iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle uyuttular,şimdi geçmişteki iğrenç futbolla kazanıldığı sanılan zaferlerin rüyasının bittiği ve gerçeği yüzümüze şamar gibi indiği zamanları yaşıyoruz. ve hala hala hala iğrenç mide bulandırıcı futbol.ben hep şunu savundum. yav 10 yenil ama ortasahada 3 pas yap buna razıyız..kendine güveni olmayanlar çevresine güven aşılayamazlar.. maça dikkat edin yardımlaşma yok ,herkes toptan kaçıyor aman hata yaparım diye boşa çıkıp top almıyor. bu nedendir kendine güvenen birtek oyuncu yok. madem büğlent uygun komutan askerlerde futbolcuysa kendine güvenmeyen askerleri idare edende kendine güvenmiyordur.yav diğer takımlara( anadolu takımlarına ) bakın çatır çatır göze hoş gelen futbol oynuyorlar. yenilselerde sorun değil çünkü güzel futbolun meyvesini muhakkak alacaklardır bunu biliyorlar. ya sivasspor. yıllardı iğrenç mide bulandıran futbol oynuyor ve bu günlere geldi. sivasspor seyircisini uyuttular. kendi reklamlarını yaptılar. ceplerini doldurdular ve sivasspor yerlerde sürünüyor. bu iyi günleri. çünkü diğer anadolu takımları modern çağdaş yönetiliyorlar..ve iyi ve mantıklı transferler yaparak renkli futbol oynuyorlar. hadi şimdi anket yapalım. sivasspor küme düşermi düşmezmi diye. evet. düşecek takımlar tahminen söyleyeyim. kasımpaşa,denizli sivasspor,antalyaspor. bu 4 takım en kuvvetli adaylardır. çünküü sivasspor futbol oynamıyooooooooor,futbol oynamıyoıoooooooor,futbol oynamıyooooooooorrrrr.kimi transfer edersen et.teknik direktörün hep ben hep ben,ben bilirim ben yaparım diyorsa orada başarılı olunmaz. dünya değişiyor.sivasspor ve sivaslılar ne zaman değişecek merak ediyorum.

bassguitar
16.08.2009, 23:43
Bulent hoca artık sasırmıs durumda son oynanan hazırlık .avrupa ve lıgde oynanan toplam 10 macta 10 ayrı kadro cıkarmıs.bı 5 mac daha bole gıderse bulent hoca ne taraftardan ne kamuoyundan destek bulamazsın..bulent ben senı sevmıyorum artık..yasın cakmak gıbı bırı 2 lıgde cok..gecen sezonun bankoları musa abdurahman yedek.ben anlamıyorum artık satılanlar alınanlar..artık gıt bulent hoca henuz erkenken..golun gelecegını macı seyreden herkes anlamısken bı sen anlayamadın .macın en ıyısı kamananı cıkardın 4 on lıbero kadır ıbrahım onur cıhanla top oynadın galatasaraya gelınce 4 forvet mehmet balılı tum mohammed le cıkarsın . yahu ınanmak ıstemıyodum ama sen rengını bellı ettın artık..

Shan58
16.08.2009, 23:46
Bülent Uygun'la Fenerbahçeyi yenmek Şampiyonlar liginde final oynamaktan daga zor.
Fener yorulup, oyun sivasspor'un lehine dönünce Bülent Hoca takımı Fenerbahçeye kıyamadı ve olmadık değişiklikler yaparak maçı hediye etti.

iyi oynayan Kamanan'ı oyundan alarak Fenerbahçe defansını rahatlattı.
Onur'a ve Ersen Martine o kadar süre tahammül etmesi Fenerbahçe sevgisinden olsa gerek.

Bülent hoca fenerbahçe'ye kıyamazken Fenerliler Bülent Hoca'ya hiç acımadan attılar golleri arka arkaya.

Şu feneri yenin artık diyemeyeceğim çünki Bülent Uygun orda oldukça Feneri Yenmek mucize ötesi bişey olur.

Ne desem boş. Bülent uygun hala FenerBahçe teknik direktörülüğü hayaliyle yaşıyor.
bu hayalden kurtulmadığı müddetçede başarılı olması zor.

yorumyapıyombenya
16.08.2009, 23:47
Yazık sana Bülent Uygun o kadar defansif orta saha ile maça çıktın tamm yahu maç 2 - 0 olmuş sen onur u çıakrtıp sağ bek Ugur'u alıyorsun. Ne yapmaya çalıştın nasıl bir düşüncedir bu anlamadım. :(

izmiriyigidosu
16.08.2009, 23:47
sivas bu gün biraz daha iyiydi savunmada ama son yarım saatde yıne bozdular kalecininde hataları oldu savunmanında tabı hakemınde katkıları olunca yenilgi kaçınılmaz oldu ama ben umutluyum takım daha iyiye doğru gidiyor bülent uygun istifa laflarınıda bırkalım ltf gecen sezonlarda göklere cıkarıyordunuz şimdi ne oldu 2 hafta yenildi diye bu yorumları yapanları kınıyorum yazık her zaman yenecek diye bişey yok mağlubiyetede alışmamız lasım ki takımda sakat ve yeni futbolcu çok bunları göz önünde bulunduralım bence ilerki haftalarda daha iyi olacaklar BÜLENT UYGUNUNDA her zaman arkasındayım SİVASSPORUM benim her zaman yanındayız

Ayşegül
16.08.2009, 23:48
değerlendirilecek bi tarafımı var maçın biizm açımızdan... bırakın Bülent Uygun gereken değerlendirmeleri yapar

bassguitar
16.08.2009, 23:48
Maçın yıldızı kimdi ?KIMSE

Maçın en kötüsü kimdi ?BULENT UYGUN

Maçta göze çarpanlar ?BULENT UYGUN

Ne gibi eksiklerimiz var ?NE TAMAMKI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?HERSEY ORTADA

Taraftar nasıldı ?BILMIYORUM

Maç hakkında genel yorumunuz ? BENCE EN GUZEL YORUMU BULENT UYGUN YAPACAKTIR

G Ü N E R
16.08.2009, 23:49
Maçın yıldızı kimdi ? DOS SANTOS

Maçın en kötüsü kimdi ? PETKOVİÇ

Maçta göze çarpanlar ? İLK YARI DİRENDİK OFSAYTTAN GELEN GOLLE BIRAKTIK

Ne gibi eksiklerimiz var ? YENİ TRANSFERLER HALA UYUM SORUNU YAŞIYOR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK AMA UZUN SÜRE DİRENEMEDİK

Taraftar nasıldı ? YOKTU

Maç hakkında genel yorumunuz ? ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Aşiyan
16.08.2009, 23:51
serhatcan

ben senin yazınını bile alıntı yapmayacağım. Futboldan ne kadar anladığın ortada. Sivasspor geçen yılda top oynamıyordu. Böle saçma sapan triplere neden girersiniz anlamıyorum. HER TAKIMIN HASAT MEVSİMİ VARDIR. SİZ HİÇ LİG TARİHİNDE 3 YIL ÜST ÜSTE KAFAYA OYNAYAN BİR TAKIM GÖRDÜNÜZ MÜ? YANİ BU CAHİL ZİHNİYETİ BIRAKIN. BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNMEK LAZIM.

YANİ SİVASSPORDAN BEKLENECEK ŞEYLERİNDE SINIRI VAR. İSTİYORUZ Kİ GİTSİN LİGDE ŞAMPİYON OLSUN. ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALSIN. YANİ DELİ SAÇMASI BUNLAR. BİRAZ ADAM GİBİ DÜŞÜNÜN. SİZİN HAYALİNİ EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE HEDİYE EDEN İNSANLAR BU İNSANLAR... YANİ SİVASLI DEMEK NANKÖR MÜ DEMEK !

GokhanTurna
16.08.2009, 23:51
Yaptıgı değişiklıkler ile macı kaybetmemızı sağladın Bülent hoca. Biz bu erman için mi Tum ve Sylla yı verdik inanılır gibi değil.

Kamananı çıkarınca döndüm babama dedim bu maç bitti artık Fener alır dedim ve maçı bıraktım. Kamanan iyi oynamasa bile her zamn takıma güven veren oyuncu.

turann58
16.08.2009, 23:53
maçın en iyisi çıkana kadar kamanandı bülent hoca yazıklar olsun sana rengini bukadar bellietme bukadar net bilinçli oyuncu değişikliği olmaz hoca adama sorarlarrrrrr ayıptır yazıktır yav artık butakıma faydan olmaz iissttiiffaaaaaaaaaaaa

LosTie58
Bu takımın hala zamana ihtiyacı var ama bu zaman öyle ahım şahım bir zaman değil bunu göreceksiniz.Bülent Hoca evet bence de hatalar yapıyor taktik konusunda ya da oyuncu değişiklikleri konusunda ama bugün bence şanssızdık.İlk gol zaten ofsayt kör hakem kaçırdı,2.gol zaten malum ve böyle 2 golden sonra zaten çözülmeye mahkumsunuz.Kamanan'ın vuruşu ya da Ersen'in kafası da gol olabilirdi,onlar da olmadı.Ama dediğim gibi bu takım ya düzelecek ya düzelecek.Biz desteğe devam edelim.Yok öyle 2 maçla 3 maçla istifa sesleri olmuyor böyle,yakışmıyor.

yigidomurat
taktik deha bülenti gördünüzmü arkadaşlar.gözle görülmeyecek kadar sade futbol oynayan fakat sahanın en iyisi olan ibrahimi çıkar yerine kimi oyuna al,daha topu bile istop edemeyen musayı,kamananı çıkarması yanlış ama yerine aldığı oyuncu doğru,yani oyunda olması gereken bi oyuncuydu başından beri ermandan bahsediyorum.ilk yarı bence harika oynadık hatta 70 dakika.ama bülent efendi yine yaptı yapacağını ve maçı fenere verdi.kaleci petkoviçi hiç söylemeyim adam posta kutusu gibi gelene geç gidene geç.bu takıma böyle giderse küme yolu görünür ALLAH korusun,düşünmek bile istemiyorum.kardeşim bu trabzonluların acılarını hafifletiyoruz ya.adamlar dün üzülmüştü bugün sevindi...bu takımın acilen bir kaleci bir defans ve birde orta sahaya ihtiyacı var.ve tabiki bülent efendinin istifa etmesi gerek,başka türlü bu işin içinden çıkamayız

Shan58
16.08.2009, 23:54
Yazık sana Bülent Uygun o kadar defansif orta saha ile maça çıktın tamm yahu maç 2 - 0 olmuş sen onur u çıakrtıp sağ bek Ugur'u alıyorsun. Ne yapmaya çalıştın nasıl bir düşüncedir bu anlamadım. :(

Bunda anlaşılmayacak ne var. bülent hoca Fenerin galibiyetini garintilemek istedi.

İyi oyuncuları çıkarıp yerine olmadık değişiklikler yaparak Fenerbahçe'ye garanti galibiyet hediye etmek istedi.

Nede olsa hayallerinin takımı. Birgün Fenere Teknik direktör olacağım hayaliyle yaşıyor.
O yüzden Fenerlililere Sempatik gözükme çabaları içinde.
Tabi olan Sivas'a oluyor. Ne saygınlığı nede İtibarı kaldı.

karakocyakup58
16.08.2009, 23:55
hepppp DESTEK TAM DESTEK NE HOCAYA NE BAŞKANA NEDE FUTBOLCULARA SADECE SİVASSPORA

Phöenix58
arkadaslar taraftar degilsiniz herhal yazdiginiz kendiniz okuyormusunuz
bu idam ettiginiz adam bizi buralara getirdi tamam bu basarimizda simdiye kadar bir cok insan in payi var ama en büyük etken bülent dir her insan hata yapar ve hatimizdan ögrenecegiz bir türk takimlarin tarihine bakin ne hüsranlar yasamislar ama adamlar tekrar dan ayaklanmislar bizde yigidoysak eger bizde kalkacagiz bizim icin bu bir ilk ve devami gelecek herzamkinden daha hirsli ve güclü bir sivasspor olacak insallah

her zaman her yerde sivasspor

alperen2009
http://www.sporx.com/img/2009/08/161250453113.jpg

Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı.

Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Taraftar nasıldı ?

...........

Macin kirilma ani bence oyun basa bas giderken neden Kamanani oyundan aldi bulent hoca dogrusu anlamakta zorlandim
ayrica AGBETU yu neden ayuna almadi onuda anlayamadim

macin kotune gelince
PETKOVIC YASIN VE HAYRETTIN

Champion58
16.08.2009, 23:58
fenerbahce alex üzerine kurulmuş bir takım o olmuyunca bocalayan bir takım. alex in sakatlanması erken dakkalarda bizim için büyük nimet oldu. Nitekimde 70 dakkaya kadar berabere gitmemiz budur. İlk yarı bitti fenerde gol yok fenerin bu maçı alması lazım bu şart çünkü ne yapmak gerekir. İlk önce morali bozmak içerden emir geliyo hadi ikinci yarı ayarlayın şu işi. Petkovice gereksiz kart ikinci olay aynı pozisyonlarda onlara verilen faul bize verilmeyen faul omuz üstüne çıkılması. Ve büyük hoca Bülent uygundanda bir yardım iş yapan adamı (Kamananı çıkar martini orda bırak) sonra gol olsun artık hadiii ofsayt mofsayt atın şunu devam devam yok bişey hadi. Ben bu hocayla o önceki yakalanan başarı ummuyorum bu takım böyle gider. Asıl üzücü olay ney biliyormusunuz arkadaşlar son üç maç kala işi biterememesi. şampiyon gözüyle bakmaya başladı millet yaa sen oraya kadar getir elinle ver. Bülent out başka bir hoca in

metin_yilmaz
16.08.2009, 23:58
eriyen bi sivas spor dikkatinizi cekerim !!!!!!!!! yazilanlar dogru fener kolay bi takim degil taraftarimizda 5 ytl ye kiyip stada gelmiyor ? bu da bi gercek ki karsimiz da eriyen bi takim var allah yardimcimiz olsun

Aydogan58
16.08.2009, 23:59
Diyarbakirspor bilen Trabzonu 2-1 yendi,,,,

biz gecen hafta hamsilere 2-1 kaybetik,,,,

demeki adamin oglu sahada topu oynatiyor ve oynuyorda.....

serhatcan
17.08.2009, 00:01
hadi gelin idaaya girelim. bülent uygun sivasspor, sakaryaspor ve kocaelinden başka takım çalıştıramaz. çünkü diğer takımın yöneticileride biliyor ki türkiyedeki en berbat futbolu bülent uygun oynatıyor.

alperen2009
17.08.2009, 00:01

BENCE MACIN KIRILMA NOKTASI HAKEMIN HAKSIZ YERE GOL VERMESI
ZATEN SUREKLI BI BAHANE ARIYORDU SIVASSPORU YENDIRMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPTI ARKADASLAR, DAHA ONCE KAMANANIN OYUNDAN CIKMASI HATAYDI CUNKI ONUN BASA BAS GECIYORDU BULENT HOCA ORDA HATA YAPTI
VE AGBETUYU ALMASI GEREKIRDI ONUN YERINE,

MACIN KOTULERI

KALECI PETKOVIC

YASIN CAKMAKCI

HAYRETTIN YERLIKAYA

BU ARKADASLARLA ISIMIZ COK ZOR BU SENE INSALLAH HAFTAYA MACIMIZ YOK PERSEMBE SHAKTARI YENEREK BIRAZ MORAL BU;LABILRIZ SELAMLAR

Alperen58
17.08.2009, 00:02
Hersey üst üste geliyor ,transferler iyi cikmadi ,fikstür cok sanssiz basladi,uefa da ki kurada zor,lige iki maglubiyetle basladik ve üst üste 2. deplasmana gidecegiz gecen yila göre isler cok kötü basladi gecen yila göre degismeyen tek sey ilk maglubiyette takima hocaya saydirmaya baslayan gecen sene sampiyonluga giderken bile takildigimiz her mactan sonra istifa diye tutturan acaba maclara gidiyorlarmi diye merak ettigim süper cekirdekciler.
Gecen yil Mehmet Yildiz a o kadar laf edildi alin iste ne kadar ariyoruz simdi ileri atilan tüm toplar duvara carpar gibi geri döndü.
Burdan gercek Sivassporlulara sesleniyorum takima sahip cikalim, illaki sabirda bir yere kadar ama daha ilk haftadan bu kadar kötülemeyin .

tuzlugollu
17.08.2009, 00:05
yine yenilgi ve nihayetinde komik taraftar dalasmasi benim bildigim tek sey sivas ve sivasspor gerisinin dibine kirpit suyu gelirler giderler cikariz duseriz amma yinede sivasliyiz onemli olan dogruyu bulmak isin gercegi bazi seyleri kabullenip hazmetmek gerek yok besinci buyuguz yok sampiyon oluruz yok zirveden inmeyiz biraz mutevazice dusunelim bu kadro bu oyunla olacaginin en iyisi bu ve buydu bundan fazlasi sans olur umarim birgun hersey her sivaslinin gonlunden gecen gibi olur kafa tuttugumuz rakipler gibi oturmus bir alt yapi sistem teknik yapi ve oyun kurgusuna sahip bi takimimiz olur simdi bunlarin olmadigini gorupde buyuk basarilar beklemeninde bi anlami yok

efsane5858
17.08.2009, 00:07
iki zor mac oynadik ve yenildik hepsi bu abartmaya gerek yok tamam bu sene gecen seneye göre kötüyüz buna yapacak bisey yok sivasliyim diyosan desdek vermeye devam ediceksin köstek olmuycaksin

SEVDAMSIN58
17.08.2009, 00:09
herkesin beklentisi yerine geldi bizimde burnumuzu yere diktirdiniz sagolun ben yine yazmistim kardesim bu erman ve ersen e birer tavuk dukkani acin tavuk satsinlar isi yok bu herirlerin yesil sahalarda keske uc yildir bu kadar guvenmeseymisiz bir takim ucten asagi gol yemezmi kardesim bir macida 1-0 falan kaybedelim bari kazanmak birtarafta dursun adamlar bilardo oynargibi oynadilar resmen bizim kiymetli hocamizda ugur kavukmu tavukmu neyse onlardan medet umuyor yazik cok yazik halen ikinci lig takimlarindan transfer etmeye devam ediyoruz seyirciye kufur edercesine kamuoyu gercek goruslerini soylerken sivas kotu gidiyor derken halen yonetim inatla gidip hacettepenin falan evde kalmislarini aliyor ALLAH askina bu ne demek oluyor bu rezaletin adi ne?

metin_yilmaz
allah rizasi icin petkovic i kaleden alinsin akin ondan bin kat daha iyi

kolukisa
gecmis olsun enazindan 1puan alabilirdik,gecen haftalada yazdigim gibi bulen hocanin ersení 90 dakikka oynatma israrini bir turlu anlam veremiyorum,adamin fizi zayif ayakta duramiyor,sonra su oyuncularin da biraz kulagini ceksin daha ligin basinda olur olmaz her seye itiraz etmesinler,bu macta her nekadar iyi oynadi gibi gorunsede bu sene isi cok zor,yinede basarilar.

Tex
17.08.2009, 00:11
Bu takımla ve bu hocayla küme düşmezsek çok büyük bir başarı. Gerçekçi olalım arkadaşlar bu kadar kötü bir futbolu amatör takımlar bile oynamaz. 1 kaleci 8 defans 2 forvet yani oyun düzenimiz 1-8-0-2, eserinle ne kadar övünsen azdır hoca

Yadigar Barcin
17.08.2009, 00:12
Suc biz Taraftarda !!!!!!!!

Acaba cokmu istiyoruz takimizdan, basarilara cokmu adapte ettik kendimizi, yada Teknik kadronun basarabileceginden fazlasinimi bekliyoruz..

Ne yazikki bu sezon heralde sevinci, neseyi, ve basariyi cok cok uzaklarda arayacagiz, belkide böylesi bizim icin daha hayirli olur ve beklentilerimizi alcak tutmayi ögreniriz..

Özür sizlere akil vermeye kalktigimiz icin..
Özür beklentiyi yüksek tuttugumuz icin..
Özür basariya bu kadar kendimizi kaptirdigimiz icin..
Özür son 4 sezondaki basariyi cabuk unuttugumuz icin..
Özür haddimizi astigimiz icin..
Özür iyi Taraftar olmayi ögrenemedigimiz icin..
Özür Yillarca Istanbul takimlarina sevgiyle baktigimiz icin..
Özür acimasiz yorumlarimizdan ve agir elestrilerde bulundugumuz icin..

Tesekkür bizleri Istanbul takimlarindan kurtardiginiz icin..
Tesekkür bizleri memleketiyle övünecek hale getirdiginiz icin..
Tesekkür her ulusun Halkina Sivasin nerde oldugunu ögrettiginiz icin..
Tesekkür bir cok takimin taraftarinin sempatiyle bize baktigi icin..
Tesekkür sizleri sevmemize müsaade ederseniz..

Sucumuz kabahatimiz büyük,
Insallah affediliriz, cünkü sevgimizi sizlere az göstermis olabiliriz..
Yoksa oynadiginiz Takimi ve yasadiginiz Sehiri, Formanizdaki renkleri sizden daha cok sevdigimiz icin..

Kabahatimiz büyük

imza: Taraftar olmayi bilmeyen biz

etzel1967
17.08.2009, 00:16
takım, tüm olumsuz görüntüsüne rağmen ilk 60-65 dakika güçlü fb önünde iyi mücadele etti...ancak, bülent hoca anlayamadığım bir nedenle, önce rakibi bozan, koşan ve iyi pres yapan ibrahimi çıkardı...ibrahim o dakiakaya kadar orta sahada rakibe basan rahatsız eden bir futbolcuydu...yerine tuttu ruh gibi gezinen musayı alarak fb yi iyice üzerimize çekti...ardından daha tuhaf ve mantık dışı bir iş yapıp, ruh gibi gezen ve de yorulan erseni çıkaracağına, fb defansını tek rahatsız eden kamananı oyundan alıp, maçı tamamen fb lehine çevirdi...fb oyunda kesin bir üstünlük kurunca da gollerin gelmesi kaçınılmaz oldu...evet, gol bariz ofsayt ama bu mazeret olamaz...bu maçtan çıkacak sonuç;

1- sivasspora acilen bir stoper lazım...mümkünse yabancı oolmalı...
2- akına şans verilmeli...
3- yan toplarda anormal bir zaafiyet var...
4- takım bir gol yedikten sonra hemen demoralize oluyor...tüm mücadele gücünü yitiriyor...
5- pekmezciyle şerbetçiyle bu iş olmaz...küme düşen takımın adı sanı duyulmamış adanlarından kurtarıcı olmaz...
6- hocaya göre tum +sylla=erman...bana göre tumun sol ayak başparmağı = erman

SkorYazarı
17.08.2009, 00:17
Bu sene bizimle oynayan rakipler çok konuşulur, bizde böyle hatalar varken jeneriklik, müthiş goller yeriz.

talha58
17.08.2009, 00:18
yine yenilgi ve nihayetinde komik taraftar dalasmasi benim bildigim tek sey sivas ve sivasspor gerisinin dibine kirpit suyu gelirler giderler cikariz duseriz amma yinede sivasliyiz onemli olan dogruyu bulmak isin gercegi bazi seyleri kabullenip hazmetmek gerek yok besinci buyuguz yok sampiyon oluruz yok zirveden inmeyiz biraz mutevazice dusunelim bu kadro bu oyunla olacaginin en iyisi bu ve buydu bundan fazlasi sans olur umarim birgun hersey her sivaslinin gonlunden gecen gibi olur kafa tuttugumuz rakipler gibi oturmus bir alt yapi sistem teknik yapi ve oyun kurgusuna sahip bi takimimiz olur simdi bunlarin olmadigini gorupde buyuk basarilar beklemeninde bi anlami yok

Aynen katılıyorum. Biraz da sabır ile 10-15 yılın yapılanmasını yaparsak , kalıcılık başarı getirecektir.

serhatcan
17.08.2009, 00:20
serhatcan

ben senin yazınını bile alıntı yapmayacağım. Futboldan ne kadar anladığın ortada. Sivasspor geçen yılda top oynamıyordu. Böle saçma sapan triplere neden girersiniz anlamıyorum. HER TAKIMIN HASAT MEVSİMİ VARDIR. SİZ HİÇ LİG TARİHİNDE 3 YIL ÜST ÜSTE KAFAYA OYNAYAN BİR TAKIM GÖRDÜNÜZ MÜ? YANİ BU CAHİL ZİHNİYETİ BIRAKIN. BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNMEK LAZIM.

YANİ SİVASSPORDAN BEKLENECEK ŞEYLERİNDE SINIRI VAR. İSTİYORUZ Kİ GİTSİN LİGDE ŞAMPİYON OLSUN. ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALSIN. YANİ DELİ SAÇMASI BUNLAR. BİRAZ ADAM GİBİ DÜŞÜNÜN. SİZİN HAYALİNİ EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE HEDİYE EDEN İNSANLAR BU İNSANLAR... YANİ SİVASLI DEMEK NANKÖR MÜ DEMEK !

yav kardeşim. sen benim yazımı iyi irdelemden okumuşsun.ve yine kendi içinde değerli kıklayım bari yazını.yine yanlış örneklemeler yapmışsın. ama yinede saygı duyayım.1. si sivassporun şampiyon olması için güzel futbol ynaması lazım.ben hep derim yazımdada belirttim 10-0 yenilsin ama güzel futbol oynasın. evet geçmiş yıllardaki iğrenç futbolla bizi hayallere uykuya mahkum ettiler.geçmişteki galibiyetlerdede ben eleştiriyordum. çünküü bu günlere geleceğimizi görüyordum. neden miii geçmişteki suni ve aldatıcı galibiyetlerde dahii mahkum ve berbat futbol oynanıyordu.bize hayal hediye edilmesini istemiyoruz kardeş,gerçek hayatın bize ne verdiği ne aldığı önemlidir. önemli olan hayal satan adamları tanımak.şu anda takımın haline üzülüyorsun demi.demekiii hayal kurmak yerine günümüz ,geerçekçi olunmasını mecbur kılıyor.eğer bir kurum profesyonel yönetilmezse,ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilirse o kurum dibe vurmaya mahkumdur.

58svsvs58
17.08.2009, 00:23
biz geçen yılda fenere yenildik ama böyle komik duruma düşmedik. sahaya 11 tane futbolcumuz gol yememek için çıkıyor. kale önümüz bizim sahanın heryeri diğer takımın arada bir kamanana atılan topla bu oyuncu 60 metrelik 100 metrelik yarışı yapıyor kaleye gidene kadar adam ölüyor topa vurmaya mecali kalmıyor donuna kadar terliyor hiç yardım yokki ne yapsın. benim anlamadığım futbolcularımız niye sahayı paylaşmıyor yardımlaşmıyor. rakip takım oynuyor sahamıza geliyor bizim uzaklaştırdığımız topu alacak ileride futbolcumuz olmadığından top tekrar bizim sahaya dönüyor. sahayı paylaşmak yokki sadece kendi kale önümüzü paylaşıyoruz

birolsvs58
17.08.2009, 00:25
hiç birşey demeye gerek yok bülent abimiz açıklar zaten

bulayreyuyiğido
17.08.2009, 00:30
GİDENLER TUM TAKIMIN EN FAZLA GOL ATAN 2, OYUNCUSU BALİLİ OKADAR GOLCÜ BİLİCA TAKIMIN ŞÜPSESİZ SEZON BOYU TARTIŞILMAYAN TEK OYUNCUSU GELENLER ERSEN MARTİN TAKIMI LİGDEN DÜŞTÜ AGBETU TAKIMI LGDEN DÜŞTÜ ERMAN KILIÇ TAKIMI SON ANDA LİGDE KALDI İBRAHİM ŞAHİN VE KADİR BEKMEZCİ LİGDEN DÜŞTÜ CİHAN YILMAZ TAKIMI PLAYOFF FİNALİNDE ELENDİ UGUR KAVUK TAKIMI SON ANDA LİGDE KALDI MBEMBA NE OLDU BELLİ DEĞİL YASİN TAKIMINDA TEK BAŞARILI MAÇI YOK MAÇTAN ÖNCE BUNLARI DEGERLENDİRELİM BENCE SEZON BOYUNCA 30 GOL YEMEYEN TAKIM BİLİCA YASİN DEĞİŞİMİNDEN SONRA 7 MAÇTA KALESİNDE 30GOL YEDİ BENDEN BU KADAR YORUM SİZİN............

sevda58
17.08.2009, 00:36
kelimeler bogazimda dugumlendi diyecek birsey kalmadi, haftaya yenmemiz sart..

58svsvs58
17.08.2009, 00:37
yazık bu takımın paralarına be yığınla oyuncu alındı. hiç adam gibi oyuncu yok. ersen martin ispanyanın düşen takımından pekmezci düşen hacettepeden cihan ikinci ligden erman düşmekten kurtulan belediyeden agbeto düşen kocaeliden yasin fenerin artığı. sattığımız oyuncular ise lig ikincisinin oyuncularıydı. şimdi diğer takımlarda takımı sırtlıyorlar. hayalci olmamak gerekirmiş. birşeyler yapmak istemiyorsanız kadronuzu bozmayın bari. yok parasına verip artıkları takıma doldurdunuz. kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi

58svsvs58
17.08.2009, 00:42
googleda sivasa yeni stad yapılacak diye yazın binlerce sayfa çıkıyor. stadın maket resimleri bile var. ama kendisini herhalde 100 yıl sonra görürüz. süper lig ikinciliğimiz bile oldu. yıllar sonra bu günlere hoş bir tebessümle bakarız. biz bundan sonra ne stat görürüz. ne lig ikinciliği.

blacksky
17.08.2009, 00:43
Durduk yere gecen sezonun iskelet takimi neden bozulur ki? Hadi Bilica' yi artik tutamazdik fenere hediye ettik bi yerde... ama diger giden oyuncular yerine birer gomlek dusuk kaliteli olanlari getirdik ilginc... Bu sezon cok iyi takviyeler yapilmadigi takdirde kume dusmenin adaylarindan biri olabiliriz... bu macla ilgili soylenecek fazla bir sey yok.. Bulent Hoca ile bir farkli fb maglubiyeti daha... sasirmamiz mi gerekiyordu?

58svsvs58
17.08.2009, 00:47
neyse maçın üzüntüsünden karamsarlık yapıyoruz. biz bülent uygun ve mecnun otyakmaz ekibinden memnunuz. yanlışlıklar olacaktır tabiiki. stadımızın çehresinin değişmesi avrupada maç yapmamız ligde ikinci olmamız bunlarda başarıdır. başarıda birlikteydik başarısızlıktada birlikteyiz. başarısızlıkta kaçarsak kökten kaybederiz. önemli olan sivaslı olmak sivasımızı kalkındırmaktır. yenilsende yensende sivaslıyız.

cücü baba
17.08.2009, 00:54
Son haftalarda maalesef takım iyi gitmiyor ama bakıyorum sanki lig bitti ve biz düştük arkadaşlar ne olursa olsun sevin sevmeyim ama Bülent hoca bu takımı ligin dibinden aldı 2 sezonda bırakın Türkiyeyi Dünyanın gündemine oturmadıkmı 2 hafta önce kim geldi Sivasa ANDERLEHT bu hafta kim geliyor son UEFA Şampiyonu bunların hiçmi önemi yok ben eminimki hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz bizden daha üzgün sabretmek lazım zaman herşeyin ilacı stadımız yenilendi ısıtma sistemi kuruldu bu sezon ortalarda idare ederiz seneye inşallah daha iyi bir takım kurar yine üst sıralara tırmanırız lütfen bu sevdaya gönül vermiş insanları küstürmeyelim bakın Diyarbakır yönetim oluşturamıyor yokluk içinde...

sevda58
17.08.2009, 01:02
Hocayi elestiririz ama Bazilari bulent hocayi hemen kesip atmis, istifa demis, simid bunlarin Tese'den ne farki var, daha dune kadar tese taraftarina, hocalarinin istifa etmesini gulen simdi onlarin durumuna dustu. hocamiz mac kazansin, yasa hoca ne adamsin derler, mac kaybediyorsun hemen asip kesiyorlar.. dusundurucu dogrusu :confused:

Ayşegül
17.08.2009, 01:08
kimse istifa fln demesin takımıza yakışmaz birbirimize düşmek tamam hatalı ama istifa falan demek doğru değil sevda doğru söylüyo

subasi29
17.08.2009, 01:10
bu ersen transfer oldugu ilk gunde dedimki bu adam yamuk yine tezimi savunuyorum bu adam yamuk yamuk

KaRiZmA YiĞiDo
17.08.2009, 01:10
Neyi değerlendirelim? Önce ona karar verelim geçen sezon Mehmet YlLDIZ'ı inadına 90 dk.oynatan ancak,bu sezon Kamanan'ı oyundan alarak maçı katleden Bülent UYGUN'umu yoksa kendini futbolcu zanneden zavallı bir kaç topçuyumu? Yapmayın Allah aşkına eğri oturup,doğru konuşalım biz kesin küme düşeriz.Kim ne derse desin Sivas Spor bitti,öldürdüler , yok ettiler kimlere kaldık mesala daha ben bundan böyle Sivas Spor maçı seyretmemeye karar verdim.Çünkü Kalbim dayanmıyor.Takdir sizlerin veya şakşakçıların!...........

noname87
17.08.2009, 01:11
acil ersen martinle petkovic futbolu bıraksın yasin bir takıma kiralansın

SenSetik
17.08.2009, 01:19
petkoviç bize şimdiye kadar kaç maç kazandırdı bir düşünün arkadaşlar...bu kadar acımasız olmayın lütfen...bugün bir kaç hatayla oynadı ama normal...gelen her top tehlike...EL İNSAF!!! buffon değilya mübarek adı petkoviç...ne yapsın adam...

defans yok...
orta saha içler acısı...
attığı her top bumerang gibi kendisine dönüyor...
ersen diye bir adam var 90 dakika ne yapığını çözemedim, bu adam kendine bile çalım atamaz, adam geçemez...
yasin-sedat evlere şenlik...
biraz cihan biraz onur çırpınıp duruyor zavallılar...

Bülent Hoca'ya gelince...umarım bir an önce iyi futbol oynamak için Rıdvan'ın tabiriyle defolu oyunculardan kurtulması gerektiğini anlar...çok üzgünüm...ilk kez skor tahmin yarışmasında rakibe verdim maçı...ama bu kadar EZİK ve REZİL bir futbol inanın beklemiyordum...

koşmayan ve onuruyla oynamayan futbolcu İS-TE-Mİ-YO-RUZ Bülent hocam...

LÜTFEN DUY SESİMİZİ.......

noname87
17.08.2009, 01:23
petkoviç bize şimdiye kadar kaç maç kazandırdı bir düşünün arkadaşlar...bu kadar acımasız olmayın lütfen...bugün bir kaç hatayla oynadı ama normal...gelen her top tehlike...EL İNSAF!!! buffon değilya mübarek adı petkoviç...ne yapsın adam...

LÜTFEN DUY SESİMİZİ.......

ya adamdan futbol geçmiş çeviklik falan kalmamış iyi kaleciydi zamanında kazım attığı golde yere oturuyor sonra hamle yapmak için tenazül bile etmiyor kornerlerde ne yaptığı belli değil bana kalırsa akın eski petkoviçten iyi değildi ama bu petkoviçten çok daha iyi

SenSetik
17.08.2009, 01:30
ya adamdan futbol geçmiş çeviklik falan kalmamış iyi kaleciydi zamanında kazım attığı golde yere oturuyor sonra hamle yapmak için tenazül bile etmiyor kornerlerde ne yaptığı belli değil bana kalırsa akın eski petkoviçten iyi değildi ama bu petkoviçten çok daha iyi

bence de akın kaleyi korumalı ama vefasızlık boyutundaki eleştirlere kaşıyım...kaldıki bugün petkoviç zurnanın son deliği...ilk gol bakın bi...petkoviç ilk topu kurtarmış bizim avanak defans ikinci topa hamle yapmak yerine elini havaya kaldırmış ofsayt itirazı yapıyor...bunlar görülmeli hocam...bugün oynanan futbolda en son suçlanması gereken kişi petkoviçtir...bu benim düşüncem...ama bu sıra akının yavaş yavaş kaleye ısındırılması gerektiğide ayrı bir gerçek...

abdurrahman
17.08.2009, 01:35
bülent hocanın artık şu at gözlüğünü çıkarması lazım.... fenerden geldi diye garanti oynatacaksın diye sözleşme mi imzaladı yasinle, nedir? ersen tam tutunamayan bir topçu... iyi fulbolcu olsa ikinci hakan şükür olurdu. kamanan tam bir hayal kırıklığı... bu da fıss çıktı.... bu sene işimiz zor.. hemde çok zorr....

joe cole
17.08.2009, 01:55
Maçın yıldızı: kimdi oyle bırı yoktu

Maçın en kötüsü kimdi :onur denen kosmaktan baska bırsey bılmeyen ve kosarkende ne ıcın kostugunu kendının bıle anlayamadıgı gerızekalı bır futbolcu ve bu gerızekalı futbolcuyu her mac 11 de oynatan bulent uygun bırde petkovıcı unutursak ayıp olur herhalde:mad:

Maçta göze çarpanlar:kamananın gayreti

Ne gibi eksiklerimiz var :acılen on lıbero şart bu takıma ve stoper artı olarak takım RUHU

Taraftar nasıldı :
yazıklar olsun yanı koskoca ıstanbulda 3 mılyon sivaslı yaşoyor dıyoruz 2000 kısılık yerı dolduramıyoruz daha ne soyluyelım

Maç hakkında genel yorumunuz:
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : gecen haftakı lazanyalarla yapılan mactan sonra bu mactan 3 puan beklemıyordum oradakı futbolu gordukten sonra

noname87
17.08.2009, 02:02
bence de akın kaleyi korumalı ama vefasızlık boyutundaki eleştirlere kaşıyım...kaldıki bugün petkoviç zurnanın son deliği...ilk gol bakın bi...petkoviç ilk topu kurtarmış bizim avanak defans ikinci topa hamle yapmak yerine elini havaya kaldırmış ofsayt itirazı yapıyor...bunlar görülmeli hocam...bugün oynanan futbolda en son suçlanması gereken kişi petkoviçtir...bu benim düşüncem...ama bu sıra akının yavaş yavaş kaleye ısındırılması gerektiğide ayrı bir gerçek...
futbolu sezon sonu bıraksın devre arası bıraksın çok güzel de jubile yapalım aslında yaşı bence kaleci için yaşlı değil ama görünüş ve hareketler olarak 40 yaşında izlenimi veriyor bir kere refleksler yavaşlamış yan toplarda zıplayamıyor karşı karşıyalarda ağır kalıyor neyse uzatmıyacam 6+2den biri bence yabancı bir kaleci olabilir diyarbakırın kalecisi çok iyi zamanında sakaryada martinez vardı bu tip maç kurtaran bir adam ihtiyacımız var yoksa takım kötü son golde dos santos 4 adam çalımlıyor yasine bacak arası yapıyor orda iyi kalecide olsa bir şey yapamaz katılıyorum

kadir0911
17.08.2009, 02:19
Vallah pek söölenecek birsey yok, Bülent Uygun 3 Sene Önce Takimi aldigi yere geri getirdi, insallah ordan geri cikarir.....

ÖFŞ2041
17.08.2009, 02:33
Maçın yıldızı : Göremedim sahada yıldız,illa yıldız diyorsan Ramboydu =)

Maçın en kötüsü :Onur'u her maç oynatan,bu maçta Abdurrahman,Musa ve Erman'ı yedek oturtan,Kamanan ve İbrahimi çıkaran Bülent Uygun

Maçta göze çarpanlar :Maçı izleyen Bouazza,tribünde çekirdek yiyen golcümüz MehmetYıldız,"acaba geri mi geliyor" dediğim Mohamed Ali,yine tribünde oturan ve niye oturduğunu bilmediğim Agbetu,Fb tribünlerindeki boş yerler ve bunun aksine maç boyu süren tezahüratları,beni maçta çok güldüren Rambo gözüme çarpanlardı..

Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik çok..Bir takım ilk yarı boyunca hiç mi kaleye şut atmaz.Defans mı yapıyoruz o da belli değil !!? Her topu kaleciye vermesek olmuyor.Hava toplarında iyiydi ama Sedata top her geldiğinde tedirgin oldum..Orta saha denen şey yok,3 pası arta arda yapamadık maalesef.Kadir ön libero oynadı ama bu takıma tek ön libero yeter.Onuru ben olsam hiç almam,yedekte Musa Erman oturuyor bu nasıl iş hiç anlamadım.Bir de birisi bana Abdurrahmanın neden oynamadığını izah etsin.Ligin en iyi kanat oyuncularından dediğim Apo yedek oturuyor,onun yerine hücum yönü çok zayıf Murat vardı...ilginç...Yaptığımız anca topu şişirmek,şişir şişir nereye kadar...:confused:

Taraftar nasıldı ? Lig TV taraftarlarımızı hiç göstermedi ya da hiç taraftarımız yoktu( böyle bir ihtimal yok biliyorum )... ya da ben göremedim bilemiyorum

Maç hakkında genel yorumunuz ? Kamanan bugün biraz dengesiz gibiydi,onun o etkili deparlarını göremedim.Ersende bir şeyler yapmaya çalıştı ama kayboldu gitti.Yediğimiz 2.gole hiç değinmiyorum,yorumsuz...Dos Santos'un golü çok şıktı tebrik ederim.

Bir Not : Ligin ilk 2 maçında sıfır çektik ama ben Sivassporumuzun çok iyi olacağına inanıyorum.Bu yeni gelen adamdan ümitliyim,yeter ki hoca takımı iyi kursun,çok güzel günler Sivasımızı bekliyor,perşembe Shaktar maçında artık gözler..

Bir Not Daha : fbnin ilk golü çok ney ofsayt.Bu tür bahanelerin arkasına sığınacak takım değiliz ama o gol sayılmasaydı böyle bir sonuçla karşılaşmayacaktık.Ne olursa oldun bugün takım olarak kötüydük.Pas yapmadan uzun toplarla olmuyor olmuyor olmuyor...

Son not : Sivassporumuz Shaktarı 4 Eylülde yenecek inşallah

kangalliahmet
17.08.2009, 07:50
bi kere defans yapıyosan kontra oynayacaksan ersen gibi kazma ve ağır bi adamın ne işi var,2. neden kamananı çıkartıyosun zaten mağlupsün golü kim atacak?3. kamananı çıkartıyosun agbetuyu neden transfer ettin?3. abdurrahmanla bi sorununmu var hiç olmassa hırs var adam eksiltiyo orta yapıyo.4.direk oynatmayacağıun adamları aldın çöplüğe döndü takım 5. artık bende inanıyorum sen bu transfer ettiğin ve yoılladığın oyuncuların menacerleriyle falan anlaşman var.6. aynı fatih terim gibi inatsın,en kötüsüde bu olmalı senden bi halt olmaz,fotbolu yeniden keşfetmene gerek yok.orta sahada onura ne demelisin koşmaktan başka bi halt yok oda boşa koşuyoya gerçi bi top yapıp adam eksiltemezmi bi oyuncu yokk yokk sen kesin adam kayırıyosun buna emşnim artık yönetimin artık olaya el koyması lazım...

hercaii_58
17.08.2009, 08:24
karizma yiğido musun nesin haddini bil takıma destek veren saksakcı mı oluyo. biz senin gibi 2 mac yenilince mac seyretmekten vazgecen insan olmadık. 3.lig maclarımızı seyretmedğin için bilmezsin heralde o zamanlar 1 gol at zorla ondan sonar bekle ki mac bitsin. sivassporu kim bu hale getirdi ki öldürdü bitirdi. mecnun baskan olmasaydı takım blmem kacıncı liglerde bilmem ne sporlarla oynuyo olurdu neden bahsediyon sen. takım 3 mac kaybetti diye takıma destegi kes ondan sonra ben taraftarım ben takımımı düsünüyorum de biz de sizlere inanalım. macta 50 tane sivas taraftarı varmıs yazılana göre nerde istanbuldaki 3 milyon sivaslı nerdeler . ha pardon yazın sivasa dönmüs hepsi ondan sonra takıma kız. taraftarlık kötü günlerde belli olur. acaba bu konusanların kac tanesi 3. lig deki kadroyu ezbere sayabilir. 1. lige cıktık biraz basarılı olduk herkes sahiplendi, biraz takım kötü gidence yok efendim olmaz böyle sey görende sivasın mazisinde 10 lig sampiyonlugu 2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu falan var sanacak. arkadasın biri yazmıs takım iyi oynasın 10 yesin. nasıl bi mantık bu takımının 10 yemesini isteyebilecek bi düsünceyi aklım almıyo. illa iyi futbol seyretmek istiyosan ac tv yi barcelona nın maclarını seyret adamlar muazzam oynuyo zaten. trabzon macındayım takım yenildi biri cıkmıs sacma bi tavırla bi daha da gelmem diyo gemezsen gelme cok takımın seyinde, öbürü cıkmıs la bülent cıkda sen oyna diye bagrıyo. takımın illa ki kötü dönemleri olacak bu zaman da takıma sahip cıkmazsak ne zaman sahip cıkacaz. olumlu elestiri her zaman olacak ama böyle cıkıpta yok efendim bülent istifa, mecnun leylasını buldu falan nedir bu ya. arkadaslara bi cevap verin mecnun baskan su anda takımı bıraksa baskanlık işini yapabilecek bi aday var mı ? biz burda böyle yapınca dısarıdan gören trabzonlusu da bilmem nelisi de tabi senin hocanla takımınla dalga gecer. bakıyosun ankaragücüne her sene düsme potasında zor kurtarıyo ama taraftarı her mac yeri göğü inletiyo, bursanın doğru düzgün basarısı yok adamlar 10000 kombine satıyo. bizde sivassporu sonucları için değil sivasspor olduğu için destekleyelim ve sevelim

Kokomo
17.08.2009, 09:11
Maçı statda izledim. Takımımız OFSAYT olan gole kadar dirençli idi. Gol moralleri bozdu. Gelişme var. En iyimiz tartışmasız Kadir idi. (Televizyondan izleyenler göremez). Kamanan, E.Martin, İbrahim ve Petkoviç ise maalesef çok kötülerdi. Eksiklerin dönmesi ve dogru transferler ile ligde kalabiliriz.

BeYLeRBeYi58
17.08.2009, 09:20
arkadaşlar bülent hocayı eleştirip durmayın bu adamdır bizleri buralara getirenlerden birisi bunun için bekleyin herşey yoluna girecek unutmayınki karşınızdaki takımlar çok kuvvetli DİKKAT EDİN SİVASSPOR yeni bir aşama içerisinde taşlar yerine oturucak ben hocama ve oyuncularımıza güveniyorum hep destek tam destek diyorum ayrıca 10 milyon verip maça gelmekten aciz olan bir takım kişiler lütfen bu takım hakkında kesinlikle yorum yapmasınlar lütfen çok saçma oluyor eleştirmek için onlarla olmak bu takımda hakkının olması gerekiyor tvden izlemekle ondan bundan dinlemekle taraftar olunmaz beylerrrr

mcmv-58
17.08.2009, 10:10
karizma yiğido musun nesin haddini bil takıma destek veren saksakcı mı oluyo. biz senin gibi 2 mac yenilince mac seyretmekten vazgecen insan olmadık. 3.lig maclarımızı seyretmedğin için bilmezsin heralde o zamanlar 1 gol at zorla ondan sonar bekle ki mac bitsin. sivassporu kim bu hale getirdi ki öldürdü bitirdi. mecnun baskan olmasaydı takım blmem kacıncı liglerde bilmem ne sporlarla oynuyo olurdu neden bahsediyon sen. takım 3 mac kaybetti diye takıma destegi kes ondan sonra ben taraftarım ben takımımı düsünüyorum de biz de sizlere inanalım. macta 50 tane sivas taraftarı varmıs yazılana göre nerde istanbuldaki 3 milyon sivaslı nerdeler . ha pardon yazın sivasa dönmüs hepsi ondan sonra takıma kız. taraftarlık kötü günlerde belli olur. acaba bu konusanların kac tanesi 3. lig deki kadroyu ezbere sayabilir. 1. lige cıktık biraz basarılı olduk herkes sahiplendi, biraz takım kötü gidence yok efendim olmaz böyle sey görende sivasın mazisinde 10 lig sampiyonlugu 2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu falan var sanacak. arkadasın biri yazmıs takım iyi oynasın 10 yesin. nasıl bi mantık bu takımının 10 yemesini isteyebilecek bi düsünceyi aklım almıyo. illa iyi futbol seyretmek istiyosan ac tv yi barcelona nın maclarını seyret adamlar muazzam oynuyo zaten. trabzon macındayım takım yenildi biri cıkmıs sacma bi tavırla bi daha da gelmem diyo gemezsen gelme cok takımın seyinde, öbürü cıkmıs la bülent cıkda sen oyna diye bagrıyo. takımın illa ki kötü dönemleri olacak bu zaman da takıma sahip cıkmazsak ne zaman sahip cıkacaz. olumlu elestiri her zaman olacak ama böyle cıkıpta yok efendim bülent istifa, mecnun leylasını buldu falan nedir bu ya. arkadaslara bi cevap verin mecnun baskan su anda takımı bıraksa baskanlık işini yapabilecek bi aday var mı ? biz burda böyle yapınca dısarıdan gören trabzonlusu da bilmem nelisi de tabi senin hocanla takımınla dalga gecer. bakıyosun ankaragücüne her sene düsme potasında zor kurtarıyo ama taraftarı her mac yeri göğü inletiyo, bursanın doğru düzgün basarısı yok adamlar 10000 kombine satıyo. bizde sivassporu sonucları için değil sivasspor olduğu için destekleyelim ve sevelim

Teşekkürler kardeş çok güzel yazmışsın eline emeğine yüreğine sağlık.Senin bu yazdıklarının aynısını ben bundan önceki 5 mesajımda da yazdım ama doğruları duymak bazılarının canını acıttığı için benim sivaslı olmadığımı siteden banlanmam gerektiğini bile söyleyenler oldu.

sahinok
17.08.2009, 10:51
Sivasspor iyi gidiyordu iyi kapanıyordu. Maç en kötü berabere bitecekti. Belki de Kamanan Bülent tarafından oyundan alınmasa bir gol atacaktı galip gelecektik. Ama Fenerli bülent ne yaptı 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyi yaptı takımın en iyisi her an gol atabilecek kapasitede olan Kamananı çıkarttı. Gözlerime inanamadım bağırdım çağırdım hayatımda etmediğim küfürleri ettim. Ve artık bu adam takımın başında olduğu müddetçe maçları izlemiyorum. Şampiyon da olsa maçları izlemem. Fenerin galip gelmesinin tek sebebi Bülenttir ve bunu bilerek yapmıştır beyler. Sivaslılar şu adamı protesto edin artık daha ne kadar uyuyacaksınız ya ben istanbuldayım sivasta olsam gider protesto ederdim. Bu maçtan sonra Sivas 30 maç üstüste kazansa ne olur. Onurumuzla oynadı Bülent denen adam. Fenere maçları satıyor bu adam. Bu duruma artık dur deme zamanı geldi. Protesto düzenleyelim ve ben bu işin içinde olurum.
Ha sen GSlisin diyen arkadaşlar olacak. Kesinlikle GS ile alakam yok günahım kadar sevmem baştan söyleyeyim. Yerin dibine batsın Gaysede Febeşte 8taşta...

shang
17.08.2009, 11:08
ilk yarı biraz savunma orta saha dengedeydi ama 2.yarı trabzon maçına döndü bide anadolu takımlarının kaderidir eğer 3 büyüklere karşı oyun ortadaysa mutlaka yan hakem yada orta hakem yani 12.adam maça girer ve mutlaka avantajlı bi skora ulaştırır soruyorum burdan yan hakeme senin o pozisyondaki bayrak kaldırmama amacın nedir çünkü tam durabileceği en güzel yerde duruyor başka yerden süzemez bile ama neden!bide biz bi gol yiyince iptal oluyoruz tamamen ha bir olmuş ha 5 olmuş edasına dönüyor sanıyoruzki her şey bitti hiç hırs yok gol yiyince tamam maç orda bitiyor bu ne ya boyle rahatlıkmı olur kardeşim fizik açıdan çok düşügüz çok yazık oluyor çok

hunter
17.08.2009, 11:22
ben bu maçta oynayan kardeşlerimi tebrik ediyorum ellerinden gelenin en iyisini yaptılar bana göre maçın yıldızı yok maçın en kötüsü Mustafa Kamil Abitoğlu ve bülent uygun,devam eden eksiklerimiz orta sahaya mutlaka klas bir 10 numara lazım

sahinok
17.08.2009, 11:44
ben bu maçta oynayan kardeşlerimi tebrik ediyorum ellerinden gelenin en iyisini yaptılar bana göre maçın yıldızı yok maçın en kötüsü Mustafa Kamil Abitoğlu ve bülent uygun,devam eden eksiklerimiz orta sahaya mutlaka klas bir 10 numara lazım

evet onur ersen petkoviç yasin musa ibrahim sedat vs. vs. hepte iyi oynadılar aynen devam çocuklar seneye bankasya ligine düşmek için doğru yoldayız. Güleriz ağlanacak halimize:mad:

sgulturk
17.08.2009, 11:52

helal olsun sana çok güzel yazmışsın

sgulturk
17.08.2009, 11:57
Sivasspor iyi gidiyordu iyi kapanıyordu. Maç en kötü berabere bitecekti. Belki de Kamanan Bülent tarafından oyundan alınmasa bir gol atacaktı galip gelecektik. Ama Fenerli bülent ne yaptı 10 yaşında çocuğun yapmayacağı şeyi yaptı takımın en iyisi her an gol atabilecek kapasitede olan Kamananı çıkarttı. Gözlerime inanamadım bağırdım çağırdım hayatımda etmediğim küfürleri ettim. Ve artık bu adam takımın başında olduğu müddetçe maçları izlemiyorum. Şampiyon da olsa maçları izlemem. Fenerin galip gelmesinin tek sebebi Bülenttir ve bunu bilerek yapmıştır beyler. Sivaslılar şu adamı protesto edin artık daha ne kadar uyuyacaksınız ya ben istanbuldayım sivasta olsam gider protesto ederdim. Bu maçtan sonra Sivas 30 maç üstüste kazansa ne olur. Onurumuzla oynadı Bülent denen adam. Fenere maçları satıyor bu adam. Bu duruma artık dur deme zamanı geldi. Protesto düzenleyelim ve ben bu işin içinde olurum.
Ha sen GSlisin diyen arkadaşlar olacak. Kesinlikle GS ile alakam yok günahım kadar sevmem baştan söyleyeyim. Yerin dibine batsın Gaysede Febeşte 8taşta...
bülent hocanın kamananı almasına şaşırdım erseni alsa hadi neyse. kamanan tek gol atabilme umudumuz ama oyundan alınıyor. ne mantıksız iş ya.. bunu açıklaması lazım. geçen sene antep dede hata yaptı.
ama bu hoca bizi seviyor bizde onu seviyoruz. sonuna kadar yanındayız.
bir kere maça gelen seyirciler takım hakkında ileri geri konuşmasınlar. Ucuz değil okadar

sgulturk
17.08.2009, 12:01
şabalak sivaslı yiğidoların inadına sonuna kadar sivasspor sevdam sürecek. size yazıklar olsun. şampiyon olunca destek vereceksiniz herhalde . iyi gonde ohh ohh. kötü günde Allah belanızı versin filan.

carizma0658
17.08.2009, 12:01
macın neyını degerlendırceksın yaa zor bi deplasman ve halan eksık ve sakat bır kadro oacagı buydu ama hiç kimse sevınmesın SİVASçok sert ve tehlıkelı gelıyor bunu anlamak için kahın olmaya gerek yok

sahinok
17.08.2009, 12:03
şabalak sivaslı yiğidoların inadına sonuna kadar sivasspor sevdam sürecek. size yazıklar olsun. şampiyon olunca destek vereceksiniz herhalde . iyi gonde ohh ohh. kötü günde Allah belanızı versin filan.

Bizde sivassporu en az senin kadar seviyoruz. Ama takımı çok geç olmadan uyarmak eleştirmek lazım ki tedbirini alsınlar. Yoksa bizde destekliyoruz ama küme düşmesini desteklemiyoruz.

davulcu
17.08.2009, 12:03
yediğimiz ilk gol ofsayttı bunun dışında ikinci gol tam bir bilmece üçüncü gol ise tam bir savunma rezaleti:mad:

yorgun(58)
17.08.2009, 12:04
tel tel dökülüyoruz ama umudum var inş düzelecek (hep destek tam destek)

asasasasasas
17.08.2009, 12:08
maçın kaderini bülent uygun belirledi.o dakikaya kadar koşan savaşan ibrahim dağaşanı oyudan alıyor.ersen martin gibi sahada gezen adamı 90 dakika sahada tutuyor.bülent hoca kontra atakla gol arayadık diyo ama sorarım ersen martinle kontra atakmı oynanır.mademki konntra atakla gol atmayı hedefliyorsun kamanını niye çıkartıyosun.veya baliliyi niye satıyorsun.sistem değişti diyoruz.ama yine uzun toplarla oyun kuruyoruz.sivasspor da sistem değişmedi.oyuncular değişti.

kayayatakci
17.08.2009, 12:31
Arkaslar lütfen yanlis bir sey yazmiyalim bu takim 2 senedir bizim yüzümüzü hep güldürdü bu sikintilarida atlatacagiz insallah eski günlerimzden daha iyi olacagiz ama az sabirli olalim ve daha iyi destekliyelim yoksa ALLAH korusun gidisat iyi olmaz bazilari düsene takme vurmayi cok seviyor acimasizca elestiri yapiyorlar tam destek vermemiz gerekirken .ën büyük sivasspor

yorumyapıyombenya
17.08.2009, 12:41
İyi giden bir takım ile bu kadar oynarsan 3 -5 yemeğe alışacaksın sayın uygun. Madem biz ilk yarıda ki gibi kapana biliyorduk neden Anderlehct e kadarşı böyle kapatmadın takımıda atak oynayıp 5 yedirdin. Kişisel egoların için bu kadar oynama takımla

adres58
17.08.2009, 13:21
Maçın yorumu: KÖTÜYÜZ... Başka ne denebilirki...

sivaslıkamber
17.08.2009, 13:33
artık kendinizi toparlayın bari uefada bir seyler yapın

ready
17.08.2009, 14:54
tek kelimeyle rezaletbaşka söze ne hacet

sivastatlıbelam
17.08.2009, 17:12
ersen martin tam bir rezaletti bir kaç yorumcu ersen martini beğendiğini ilerde iyi top tuttuğunu söylüyor,dalga mı geçiyorlar sivasımızla.:confused:

zor çok zor bir dönemden geçiyoruz.:mad:

yeni transferler derhal takımla çalışmalara başlamalı.:)

yeni transferler shaktar maçında oynamalı veersen hatta kamanan,petkoviç sedat,musa vazgeçilmez olmadıklarını öğrenmeliler.:confused:

hocam kamananı niye çıkardanız bir alay fener yalakasının arasında berbat bir gece yaşattınız bana.ağlayacaktım maç sonunda.:mad:

hocam şu takımı düze çıkarın artık...:mad:

57 Mehmet
17.08.2009, 17:28
taraftarlik yalniz iyi günde olunmaz taraftarlik takimi yerden yere vurmaklada olunmaz,taraftarlik takima yalniz manevi destek vermeklede olunmaz,taraftarlik takima birazda maddi destek vermekle olunur,takimi her sene sampiyonluk yarisinsda görmek isteyen taraftarlar ozaman pamuk eller cebe,mademki 7 milyon sivasli var ozaman biri bir kampanya baslatsin her ay sivasspora aydat olarak 5-10 lira arasi aydat ödeyelim 100000 kisiden ayda toplam 500000-1000000 lira sivassporumuz kazanc elde etmis olur,taraftarlik takimin lisansli ürünlerini alir korsan ürünleriyle taraftarlik olunamaz.taraftarlik sahada takimi yuhlamak icin degil alkislamak icin olmali

Cley
17.08.2009, 19:38
Akşam eve gelirken 5-6 yaşlarında iki çocuk kendi aralarında konuşuyordu.
- Fener maçını izledin mi Sivasa kornerden gol attılar diyordu biri.
Çocukların bile diline düştük.

Gelecek haftadan itibaren kendine gelir takımımız inşallah.

yasin2452
17.08.2009, 20:35
Maçın yıldızı kimdi ? dos santos harika bir gol attı

Maçın en kötüsü kimdi ? petkoviç

Maçta göze çarpanlar ? petkoviçin kornerden gol yemesi çok ilginç manavdaki esnaf bile o topu tutardı karpuz yerine

Ne gibi eksiklerimiz var ? baştan sona eksiklerimiz var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? korkan kaçan aciz bir sivasspor yüklenen bir fenerbahçe

Taraftar nasıldı ?berbat

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu sivassporun baştan sona yenilenmesi gerekir yoksa durum berbat

Abdullah DuMaN
17.08.2009, 23:25
Maçın yıldızı kimdi ?
Yıldız olmasalarda Kamanan ve Cihan iyidi

Maçın en kötüsü kimdi ?
Çok fazla diyebilirim

Ortasaha pas yapamıyor defans tam oturmamamış forvette kamanam tek başına gibi oynuyor

İkinci yarıya iyi başladık ama gole dönüştüremedik ofsayttan yediğimiz golden sonra toparlanamadık ve rakip farka gitti

Taraftar nasıldı ?
İlk defa kadıköyde bu kadar az taraftar vardı sanırım

Artık böyle gitmez bir an önce gereken yapılmalı gereken yerlere takviyeleri yapın artık

anils
18.08.2009, 02:02
İstanbulun yarısı bizden ama maçta kimse yoktu,ayıp...Hamsinin ağzına sakız olduk.Fener susunca basbas bağıran bir taraftar kitlesi bekliyoruz ama yok...Sonra Bülent Hoca istifaymış.Bülent Hoca yı istifaya davet eden kimi getirecek?Yönetimi,hocayı istifaya davet eden(eleştiren demiyorum)in nankör bi pisikten farkı yoktur.Bence bu iki mağlubiyet iyi oldu.En azından basın ilgisi azaldı.Kamera yokken iyi Sivas.Ama Allah'tan dileğim şu maçların intikamını alabilmek,Sivas bitti diyenlerin karşısına geçip kıs kıs gülebilmek...İnşallah bu hafta galip geliriz...

yigido Atilla
18.08.2009, 02:52
Bazi Arkadaslar hala gecen sene ve bir önceki seni oynadigimiz futbolla kendilerini avutuyorlar, Futbolda dün yok yok yok bitmistir artik yarina bakmayi ögrenecegiz. Transfer edilen Cihan,ve Ersen haric tamami fiyasko hic biri Süperligde oynayacak kapasiteye sahip degiller. Sivassporun problemi bu Tranferlere kim onay verdi ise Sorumlusuda o sahistir. Profesyonel futbolda bu kadar hata yapilmaz bu yapilan transferle Milyonlar harcaniyor. Tamami yedek klübesinden maci izliyor inanmadigin futbolcuyu nicin alinmasi icin talimat veriyorsun Bülen uygun her mactan sonra hata benim suc benim yeter artik profesnonel futbolda bu kadar hata yapilmaz ki. senden icrat bekliyoruz icrat laf salatasi degil.. Aldigin Paranin hakkini ver artik..................

davulcu
18.08.2009, 11:08
ofsayttan yediğimiz gole kadar maç karşılıklı ataklarla geçiyodu biz maçı bırakıp hakemi değerlendirelim

HAKEM 3 - SİVAS 0 :mad:

stutgart58
18.08.2009, 12:11
Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(

Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem!

Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük.

Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti!

Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan

Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....
...........

evet kardeşim sana katılıyorum..çok güzel yorumlamışsın...ilk yarı 0-0 bitince baya ümitlendim ama o kadar kurgusuz bir takımımız var ki,rakibin defans oyuncular gökhan gönül ve roberto carlos iiksi aynı anda bizim cezaalanında pozizsyon ararken biz bunu değerlendiremiyoruz..yani düşün adamlar 2 kişiyle defans yaptı bir ara neden? çünkü üzerine gidicek bir rakip yok krşılarında..geçen seneki sivasspor çakılı 4 defanslara bile rahat 2-3 gol atarken şimdi kaleye şutumuz olmadan maçları bitiriyoz..

stutgart58
18.08.2009, 12:16
en önemli eksiğimiz ortasaha..eğer büyük takım olmak,topun sende olmasını istiyorsan sürekli atak yapmak oyunun kontrolünü almak istiyorsan ki;bülent hoca bu sene kadroyu bu yüzden bozdu artık kontra atak oynamamak için..ozaman çok kaliteliortasaha oyuncularının olması lazım yoksa..büyük takım olmanın ilk şartıdır kaliteli ortsahaya sahip olmak..ve bizde malesef bu yok..bouzza çok iyi bir transfer ama onun kalitesinde ortasahaya 2 adam daha lazım....sezerde iyileşince..ozaman bouazza-sezer-cihan-musa-erman ve önlerinde mehemt yıldız tek forvet yada kamanan tek forvet işte bu 4 lü ortasaha çok pas yapabilir ve oyunu kontrolünü alabilir

karakocyakup58
18.08.2009, 12:56
1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 2 0 2 0 0 0 2
2 FENERBAHÇE 2 0 3 0 0 0 3
3 SİVASSPOR 2 0 3 0 0 0 3
4 TRABZONSPOR A.Ş. 2 0 3 0 0 0 3
5 ESKİŞEHİRSPOR 2 0 4 0 0 0 4
6 GALATASARAY A.Ş. 2 0 4 0 0 0 4
7 GENÇLERBİRLİĞİ 2 0 4 0 0 0 4
8 ANTALYASPOR A.Ş. 2 0 5 0 0 0 5
9 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2 0 5 0 0 0 5
10 DENİZLİSPOR 2 0 5 0 0 0 5