Orijinalini görmek için tıklayınız : "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok''
SivasSpor.Com 17.08.2009, 00:03 http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/25853.jpeg
Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. -"SİVASSPOR ÖLMÜŞ, AĞLAYANI YOK!"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Nasıl buldun maçı hocam?
ERMAN TOROĞLU: Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. Bira düzgün bir takıma karşı olsalardı zorlanırlardı.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ama ikinci yarıda iyi bir Fenerbahçe vardı. Hocam bakalım kader anlarına. 32. Dakikadan başlıyoruz çünkü oraya kadar bir şey yok.
ERMAN TOROĞLU: Alex’in sakatlığı var daha önce. Eski yerden sakatlandıysa kötü. Alışkanlık haline gelir.
-"TRANSFERDE TAKIMIN KİMYASINI BOZDULAR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Ersen ve Kamanan yeterli mi Sivas için?
ERMAN TOROĞLU: Sivas her şeyini kaybetmiş.
ŞANSAL BÜYÜKA: Transferde çok yanlış adımlar attılar bana göre. Takımın kimyasını bozdular.
ERMAN TOROĞLU: Sivas takımdı takım değil şu an. Sivas çok konuyordu, rakibi oynatmıyordu, kendisi pozisyon bulduğu zaman atıyordu. Şimdi hiçbirini yapamıyor.
ŞANSAL BÜYÜKA: Bugünün kahramanlarından biri Gökhan Gönüldü. Dos Santos’un vuruşu var. Yasin araya girdi. Sivas’ın savunmasında da bir bütünlük olduğunu söyleyemeyiz heralde.
ERMAN TOROĞLU: Bütünlük var. Bütün bütün bırakıyorlar topları rakibe.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ben beğeniyorum Volkan’ı. Bence çok iyi kaleci. Sivas’ın da zaten bütün pozisyonu şu 2 dakika içinde olanlardı. Mehmet Yıldız demek neler yapıyormuş hocam.
-"MANGALLIK OLMUŞ SİVASSPOR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Maça devam edelim hocam… Sivasspor geri çekilmeye devam ediyor.
ERMAN TOROĞLU: Bunun adı ne? Güçsüzlük.
ŞANSAL BÜYÜKA: Rakibin baskısı bunaltmış olamaz mı?
ERMAN TOROĞLU: Kabul etmiyorum. Şuraya bak abi! 9 kişi ceza sahasındalar ya! Nasıl bir Sivas bu? Mangal koysalar oraya daha iyi… 9 kişiler herkes boş. Daha dakika 60… Dağılmışsın, toz şeker gibisin… Laila diyordu, falan ya Bülent… Bu laylaylom olmuş!
ŞANSAL BÜYÜKA: 1 dakika sonrası hemen. Deivid penaltı bekliyor burada “beni ittiler” diyor. Nedir hocam?
ERMAN TOROĞLU: İkisi beraber çıkıyorlar burada. Bir el var arkadan ama Deivid de çok çabuk dağılıyor. Verir misin? Ben vermem!
ŞANSAL BÜYÜKA: Şu tip pozisyonlar her zaman hakem yorumuna girer.
ERMAN TOROĞLU: Tabi ki. Yapmayacaksın. Birisi çalar.
-"FENERBAHÇE’NİN İLK GOLÜ NET OFSAYT"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin golü geliyor.
ERMAN TOROĞLU: Yardımcı hakem burada bayrak kaldırmayarak durduğu yeri inkar ediyor. Yardımcı hakem ilk yarıda aynı pozisyonlarda başarılıydı. Bunu nasıl karırdı anlamadım. Pozisyon net ofsayt.
ŞANSAL BÜYÜKA: Anderlecht’ten 5 gol yiyen Sivasspor ilk 2 haftada 5 gol yedi.
ERMAN TOROĞLU: Tam yiyos, içiyos, gidiyos var ya öyle olmuş Sivas!
ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor’da kötü gidişin faturası kime kesilmeli?
ERMAN TOROĞLU: Yönetim ve Bülent Uygun tabi ki.
ŞANSAL BÜYÜKA: İddaa oranlarına bakalım hocam. 7 karı veren Sivasspor’a oynayan yok. Geçen sezon nasıl oynanırdı Sivas’a hatırlıyor musun?
ERMAN TOROĞLU: İş paraya gelince herkes işini biliyor hocam!
subasi29 17.08.2009, 00:05 Evet sivas oldu aglayani yok degil bakin burda cok taraftar agliyor
Evet sivas oldu aglayani yok degil bakin burda cok taraftar agliyor
evet abi cok haklisin, sivasspor olmus, aglayani yok degil AGLAYANI COKKKK...
Besyo_cu 17.08.2009, 00:15 Sonuna kadar katılıyorum ağızlarına sağlık çok güzel tesbitler ama ağlayanı yok değil milyonlarca Sivasspor sevdalısı perişan...
Fenerbahcenın attıgı ilk gol net ofsaty ancak yan hakem gördü ne hikmetse o an inme mi indi ne oldu anlamadım ofsayt bayrağını kaldırmadı.
2. golde ise tipik petkoviç hatasını gördük. PEtkoviç her büyük maçta yaptıgı hatalar zincirine bir yenisini daha ekledı. Bu adam büyük maçlarda tamamen dökülüyor zaten ts de bu yuzden Petkoviç'i göndermişti.
Kamananın müthiş şutunu Volkan da inanılmayacak bir şekilde çıkardı orda maç döndü.
Türk Futbolunun çirkeflik abidelerinden olan Emreye de dokunmanın bile faul oldugunu gördük.
GokhanTurna 17.08.2009, 00:19 Her şeyi çok güzel vurgulamışlar tebrik ederim aynen katılıyorum laylaylom oynuyor takım. Kim ne oynuyor napıyor napmaya çalışıyor belli değil. Utanç verici goller yedik hala inanamıyorum
Hoca maçtan sonraki konuşmasınd orta saha lazım demiş. Biri oyun kurucu olmak üzere 2 orta saha ve birde defans lazım. Kaliteli transfer istiyoruz hocam mbemba vs topçuları doldurma takıma.
Bize bütün mutlulukları yaşattığı için hocamıza kızamıyorumda hala güveniyorum bekleyip görcez.
noname87 17.08.2009, 00:19 dönüm maçı haftaya deplasmanda oynayacağımız denizlispor bana göre ligin kasımpaşa ile birlikte en kötü takımı kaybedersek panik başlar r.sociadad vardı bilenler bilir 2.olmuşlardı sonraki sene de hedefleri olmadığı için küme düşmüşlerdi ben o kadar kötümser değilim ama yeni gelen adam da aranan mevki değil eksik yerlere adam alınmayacaksa işimiz zor
Yigido5458 17.08.2009, 00:25 bu adamlarda maçmı yorumluyo yemek tarifimi veriyo belli değil yani yok mangal yok toz şeker adamlar sokak ağızıyla maç yorumluyo ağızı olan konuşuyo maalesef
revenge58 17.08.2009, 00:45 ben ve futboldan anlayan sivassporlular yaklaşık 3 aydır ağlıyor ama bizi ören ve duyan yok.napalım biz mi çıkıp oynayalım
Aglayani cok da aglayanlari duyan yok!!!!!!!!!!!!!!!
mucahitbaba58 17.08.2009, 00:58 haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
benim yegen var bi lafi var su sivasspordaki bazi oyunculari alip pazarda domates sattiracaksin baska ise yaramaz aynen katiliyorum
haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
benim yegen var bi lafi var su sivasspordaki bazi oyunculari alip pazarda domates sattiracaksin baska ise yaramaz aynen katiliyorum
yazıklar olsun.................
joe cole 17.08.2009, 01:03 yenılgıden sonra buraya bıle gırmek ıstemıyorum yorumları falan okuyunca acayıp moralım bozuluyor ama bunlarda gercekler :mad:
etzel1967 17.08.2009, 01:11 haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
işte bu yüzden trabzonu sevmesem de takdir ediyorum...bir tane bulamazsın onlarda...
Alperen58 17.08.2009, 01:36 Bosverin toroglu kabzimalini hep skora göre konusuyor gerci iki haftadir oyun falan oynadigimizda yok da.Takim oturmadi zaman lazim bu,trabzon fener maclarinin üst üste gelmesi kötü oldu,iki üc hafta üst üste kazanalim bakin görün o zaman ermani, nasil yaglayacak ballayacak bizi.Kadro,petkovic-abdurrahman-sedat(murat) hayrettin-yeni stoper-ibrahim(musa)-sezer-bouazza-cihan-kamanan-mehmet. olarak bir oturursa ilk 5 i zorlariz yine,tabii öncelikle diyarbakir ve denizli maclarini almamiz lazim.
Alperen58 17.08.2009, 01:57 haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
Zaten ne cekiyorsak icimizdeki bu gs li ve fb lilerden cekiyoruz fenere yenilsek bu sözde eski gs liler hopluyor ,gs ye yenilsek fb liler.Ayni sekilde fb ve gs yi yendigimizde (sözde) eski takimlari yenmis gibi seviniyorlar.Baskana ve hoca ya fenerli diye laf atanlarda kesin bunlardir.Eski takimlarinizinda ,yeni takimlarinizinda Allah belasini versin diyecem olmayacak simdi.Her iste bi hayir vardir derler ya belki takim kötü giderken kim Sivassporlu kim degil ortaya cikacak.Giden gitsin kalan saglar bizimdir.
tuffi5819 17.08.2009, 02:19 ya biz buralara kadar gelmisik ne fb si gsi bizim tek takimimiz var oda sivasspor iyi ozmn oldugunde seni istanbulla gomsunler kardesim gene dolasip dolanacan yer sivasdir unutma bizim millete bosa anlatiyoz anlamazlar cunku
yigidozan 17.08.2009, 02:20 öldürelerin eline saglık hoccam dogru demişsin..
atrium58 17.08.2009, 06:55 erman hoca herşeyi güzelce tespit etmiş satılık kombinem var.
MURAT SARI 17.08.2009, 07:20 ben bu sivası tanıyamıyoruum gerçekten bülent hoca takımın kimyasını bozdu takımı karşılamaya hava alanına gidiyoruz işimizi gücümüzü bırakıp adamlar çıkış kapısından bir hava ile çıkıyorlarki sormayın ya bi durun kardeşim otobüs kaçmıyor arkadaşlık takımda sıfırın altında -15 olmuş çok üzüldüm çok benim sivasım bu olmamalı biz eski arkadaşlık ortamını arıyoruz.
saygılarımla murat sarı
MURAT SARI 17.08.2009, 07:23 erman hoca herşeyi güzelce tespit etmiş satılık kombinem var.
saçmalama kardeşim takım bir kere yenildi diye kombine satılırmı sizin sıvaslılıgınız bu kadarmı yapmayın allah aşkına biz futbolculara degil bu takıma gönül verdik PAZARA KADAR DEGİL MEZARA KADAR SİVASLI OLALIM:mad:
olukmanlıhuseyi 17.08.2009, 07:36 Çok doğru '' Sivasspor Ölmüş,Ağlayanı yok.''Başka bir söz bulamıyorum bende.
olukmanlıhuseyi 17.08.2009, 07:40 Birşeyi merak ediyorum,''Leşkargaları'' diye Sivassporun hazırlık maçlarını beğenmeyenlerini eleştiren kişi şuan ne düşünüyor.Takımı hala beğeniyor mu?
muratugur58 17.08.2009, 07:52 sayın bülent hoca bir takım 3 göl yiye bilir fakat kötü oynama lüksü yok bu takımı ne hale getirmişsin .mahalle takımı gibi oynuyorlar .iyi hoca oldugunu bundan sonra kanıtla herkez görsün .yok bişey yapamıyacagını anlıyorsan lütfen bırak daha rezil olma isaygılar.
kızılova 17.08.2009, 08:15 Sivassporu rahat bırakın yensede yenilsede o bizim takımımız.
sivassporun kötü durumunu teknik heyet de biliyor hocada da biliyor.transfer yapamadık diyorlar. bu kötü gidişe çözüm bulacaklardır. biz taraftarların takımımıza kötü davranmak bazı medya ve spor yazarlarının ekmeğine yağ sürmektir. sivassporumuz iki yıl şampiyonluğu zorladığı için gıcık oldular.
sivasspor ilk 5 hafta içerisinde düzeleceğine inanıyorum.
Sivasspora başarılar dilerim.
kadirakin58 17.08.2009, 08:23 3 milyon dolara bilica'yı sattık ama takımın bütün geleceğini de sattık. yönetim kara kara düşünsün şimdi.
üçyıldız58 17.08.2009, 09:46 bende bu sivasspor sevgisi başlarken 11 yaşımda yeni köyden ulucamiye yatılı hafızlık yapmaya gelmiştim ilk gözümü açtım dıyarbakır maçı 2.ligden düştüğümüz sene sonra 3. lig sayamayacağım kadar köy takımlarıyla oynadık her sene hüsran ama bir sene sonra sevdam dahada büyüdü katlanarak bu sevda sivasspor aşkına değişti yaşım 35 isterse 100 yaşıma geleyim bu kalpde bu gönülde başka takım sevgisi olmayacak biz sivassporu süperligde üçbeş maç kazandı diye sevmedik klavye başında başarılı gününde klavye taraftarlığı yapalım başarısız gününde hemen istanbul takımlarının yalakalığını yapalım diye hiç sevmedik .
bende öfkeliğim ama bugün birlik zamanıdır ne o öyle satılık kombine satılık takım taraftarı olmuşuz
sivaslılık bu değil sivassporluluk bu değil sen eğer böyle düşünüyorsan sen ne sivaslı nede sivassporlu olmayı başaramamıssın
formen720 17.08.2009, 09:59 bu kadro 2.lig kadrosu böyle giderse sivasspor seneye kümede adam gibi ortasaha almıyolar daha kanat oyuncusu alıyo takımı nasıl dagıttıysanız öylede kurmasını bilin bizi elaleme rezil etmeyin
erman hocanın yorumları beğeniyorum neyse onu söylüyor açık sözlü üzülüyoruz çok hemde bi an önce kaybedilen değerleri yeniden kazanmamız lazım mücadele hırs ruh kazanmamız lazım
yigidolar06 17.08.2009, 10:27 Neyse birazda şans diyelim iyi mücadele ediyorduk RAMBO emrenin ayağına sarılmış yalvarıyordu onun dilekleri kabul oldu emrede rambonun bu ricasını bir asisle birde kornerden attığı golle süsledi helal olsun ramboya
haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
Bagzi arkadaslar cikip eski takimlarina geri döndügünden,bagzilari kombinelerini satacagindan bahsediyor. Bu arkadaslar bence kendilerini bir gözden gecirsinler. Bizim Sivas ve SivasSporlu olusumuzda Takimin kazanip kaybetmesimi belirleyecek yada takim ve basinda olanlar basarili ise Sivasli SivasSporlu olacagiz basarisiz olursa olmayacakmiyiz. Böyle seymi olur... bizim Sivasli ve SivasSporlu O topraklara ait olmamizdan gelir. Basindakiler Basarili olursa basinda olmayi hak eder basarisiz ise gericekilir basarabilecek gelir. yillardir kimler geldi kimler gitti. Öyle zayif halka gibi Sivasli SivasSporlu olunmaz
tabiki yenilgiyi malubiyeti kimden gelirse gelsin hazmetmiyecegiz. ama cikipda ben kombinemi satarim takimimi birakirim diyenlerin ben basda Sivasliligindan süphe ederim.
yazıklar olsun.................
Yazıklar olmasın yuhhhhh olsun
Ağlayanı çok aslında da hep içimize akıyor gözyaşları düşman sevinmesin diye ağladığımızı belli etmiyoruz. Yazıklar olsun takımı bu hale getirene ne diyelim. Çıkıp biz mi yönetelim takımı çıkıp biz mi oynayalım:mad::mad::mad:
58 MeRt 58 17.08.2009, 10:43 ya bu adamlarda iki pişmiş kelle sanki biz bilmiyoruz
bu takım böyle ıoynarsa düsecek ilk adaydır
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
58 MeRt 58 17.08.2009, 10:45 petkoviçi hala oynatıyosan allah .... versin akına yazık oluyo be:mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad::mad::mad::mad:
Bence yapılması gerekenler:
1- Bülent Uygun derhallll istifa etmeli. Ya geçen sene 2. yaptı falan geçelim onurumuzla oynayalım fener yalakası (gs yalakası veya bjk yalakası da) hoca istemiyoruz. Onurlu hoca istiyoruz.
2- Mecnun Odyakmaz hakemler ve fener seyircileri hakkında sert bir üslupla konuşup fenerle bağlarını koparmalıdır. Hatta Azizeyle karşılaştıklarında birbirine girecek kadar uzaklaşmalıdır fenerden. Dikkat Mecnun başkan istifa demiyorum Mecnun başkanı seviyorum.
3- Basın sözcüsü istifa. Derhal. Boş konuşan adam istemiyoruz.
4- Ersen, Yasin, petkoviç, sedat, mbemba,Uğur kavuk, Onur derhal gönderilmeli.
5- Ziya Doğan veya Ertuğrul Sağlam benzeri onurlu bir teknik direktör takımın başına getirilmeli. Çok konuşmamalı hatta hiç konuşmamalı.
Yoksa küme düşmekten kimse bizi kurtaramaz:mad:
mert kardesim hayırdır ne oldu baya sinirlenmissin 2 mac yenildik diye yonetim istifa felan. unutmaki bu takımı onlar buraya kadar getirdi 5 sene once bunları hayal bile edemezdik. ayrıca takım bu oyunuyla lig dusmede ilk adaydır diyorsun. dunki macta devre arasında fb liler cıldırıyordu bu nasıl futbol diye. fb ofsayttan golu atmasaydı inan bizim defansı acamazdı. ve sen burda boyle konusuyor olmazdın
bülent hoca geçen sen sonlarına doğru " ben dahil takımda herkes satılık "demişti. görülüyorki takımda işler biraz daha ekonomiye yönelik devam ediyor. milletin şutladığı oyuncuları, alıp transfer diye millete yutturmak.bilica gibi bir adamı yasin denilen arkadaşla(bence bilicaanın 100 de biri kadar bile topçu değil) takasta kullanma vs vs. GÖRÜLÜYORKİ TAKIMDA HERKES SATLIKMIŞ AMA TAKIMIN RUHUDA SATLIKMIŞ,ONUDA SATMIŞLAR....
carizma0658 17.08.2009, 10:57 bu iki adam yapmasın sivasın yorumlarını kim yaparsa yapsın allah aşkına daha ikinci hafta ve durum bellı ilk hafta yogun 2. hafta zor ve halen eksık bi kadro ne beklıyorlar sivastan 3. hafta imzamıda basarım sivas 3 puanları cebe inrmeye başlıcak
noname87 17.08.2009, 11:02 mert kardesim hayırdır ne oldu baya sinirlenmissin 2 mac yenildik diye yonetim istifa felan. unutmaki bu takımı onlar buraya kadar getirdi 5 sene once bunları hayal bile edemezdik. ayrıca takım bu oyunuyla lig dusmede ilk adaydır diyorsun. dunki macta devre arasında fb liler cıldırıyordu bu nasıl futbol diye. fb ofsayttan golu atmasaydı inan bizim defansı acamazdı. ve sen burda boyle konusuyor olmazdın
dikkat et kimse yönetim istifa dememiş aslında tepkiler aynı
1-Bülent Hocanın geçen seneki açıklamaları sonrası bu seneki durum
2-Ne dediğini bilmeyen bir basın sözcüsü
3-Ahı gitmiş vahı kalmış futbolcular ve onlara ilaveten yeteneksizler anlaşılmayan transferler mbemba?tum?balili?
4-Bülent Hocanın taktik veya oyuncu değişikliklerinin anlaşılır olmaması ersen martinle kontra atak gol atmamız gerekirken uğur kavukun girmesi defans adamıyla hücüm yapmak
haloday58 17.08.2009, 11:04 dünyanın neresinde başarılı olan bir sistem değişilir hala anlamış değilim içim içimi yiyor:@
fatihada58 17.08.2009, 11:09 Ne istanbul nede trabzon takımı ne kombine satmak ne bilet yırtmak... Arkadaşlar hepimiz lızıyor hepimiz kahroluyoruz ama yapmayın böyle gelip geçecek bunlar fenerli olmayan bir teknik direktörümüzde olacak, istanbul sevdalısı olmayan bir yönetimimiz... Ama biz istersek olacak ama biz elimizden geleni yaparsak olacak... O da ancak tepkilerimizi doğru düzgün verirsek olacak... Haftaya denizli maçını yenilmemizi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve ondan sonraki maç ve ondan sonraki maç 5 haftada sıfır çekmemizi istiyorum... Belki diyorum o zaman taraftarın diğer yarısı birşeyleri görür birşeyleri farkeder... Paşa paşa maça giderim, paşa paşa Sivassporumu desteklerim (ne başkanı ne bülent uygunu desteklemek değil bu) ama yenilgilerin ardarda gelmesini istiyorum...
hasantuan 17.08.2009, 11:10 ÖLÜMÜNE SİVAS.....arkadaşlar bu takım bülent hocanın değil yiğidların takımıdır...gerektiği yerde tepkisini koyan yiğidoların takımıdır...bunu herkes böle bilsin...uğur,onur,ersen martin,mbembapetkoviç gönderilip yerlerine iyi adamlar alınmalı bence....giden gitti bugün diallodan tumdan bilicadan sylladan bahsetmek doğru değil doğru olan yaralar bir önce sarılıp ligi bu yıl bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek....
zaralı19 17.08.2009, 11:16 bülent hocayıda bu kadar kötülemek olmaz arkadaşlar bende kızıyorum ama bülent hoca sayesinde buralara geldik gereyinide yapacaktır şu transferler bir gerçekleşsinde
dikkat et kimse yönetim istifa dememiş aslında tepkiler aynı
1-Bülent Hocanın geçen seneki açıklamaları sonrası bu seneki durum
2-Ne dediğini bilmeyen bir basın sözcüsü
3-Ahı gitmiş vahı kalmış futbolcular ve onlara ilaveten yeteneksizler anlaşılmayan transferler mbemba?tum?balili?
4-Bülent Hocanın taktik veya oyuncu değişikliklerinin anlaşılır olmaması ersen martinle kontra atak gol atmamız gerekirken uğur kavukun girmesi defans adamıyla hücüm yapmak
kardesim benim lafım sana degildi. soyledigim kisi butun konulara girip istifa diye cıgırtkanlık yapıyor. milleti provake ediyor. benim demek istedigim iyi transfer yapılmadıgı halde fb ofsayttan atılan ilk golu yemese fb bizim defansı acamazdı. yabancı transfer etmek kolay is degil. buyuk takımlar bile 10 takla atıyor yabancıları turkiyeye getirmek icin. onlar parayı bastırmak zorunda kalıyor ve oyle alıyor ama bizim o imkanımızda yok. saydıgın maddelerde ise 1. olarak herkezin bir kisiligi var bulent hocada boyle bir insan. agresif bir insan. onun gibi t.direktor cok piyasada. en buyugu milli takımın basında. 2. maddeye katılıyorum. ama bunun takımın basarısıyla pek alakası yok. 3. olarak ahı gitmis vahı gitmis oyuncular diyorsun yeni gelen oyuncuların hepsi genc oyuncu. gelecege yatırım olarak alınmıs oyuncular. 4. madde ise zaten sacma ersen martin gibi bir oyuncuyla kontra atak oynayamazsın. hızlı bir forvet degil. ugur kavuk ise oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu. sag acıktada oynuyor.
bu adamlarda maçmı yorumluyo yemek tarifimi veriyo belli değil yani yok mangal yok toz şeker adamlar sokak ağızıyla maç yorumluyo ağızı olan konuşuyo maalesef
evet senın mesajından sonra bende anladım hemserım agzı olanın konusdugunu..
eskı takımına dönenler,kombınelerını satılıga cıkaranlar size sımdı kufrederdım ama sıte yonetıcılerıne olan saygımdan ıcımden sövüyorum size.. ıkı gun sonra vatanıda satmayın sakın!
Birçoğumuz umutsuz ve karamsar ama şu unutulmamalı geçen sene takım şampiyonluğa koşarken dahi çoğumuz oyundan memnun değildi.Haziran başında herkes artık büyük takım gibi oynamamız gerektiğini takımın oyuncularının ve taktiğinin değişmesi gerektiğini ve buna göre transfer yapmamız gerektiği söyleniyordu.Transferler yapıldı ama etkili transferler yapılamadı adamlar gelmedi sivasa kaliteli topçu getirmek öyle sanıldığı gibi kolay değil.
Aksilikler peşpeşe geldi Mehmet yıldız ve Sezerin sakatlığı yeni oyun sistemine alışamama ve asıl atlanılan 4 hazırlık 2 Cl öneleme ve 2 lig maçınıda güçlü takımlarla oynamamız bir türlü istediğimiz oyunu sergilememize engel oldu.
Yapılacak yeni transferlerin takıma uyum sağlaması Mehmetin takıma dönmesiyle geçen yıl kadar puan alamasakta geçen yıldan daha pozitif bir futbol oynayacağımızdan eminim.Burda istanbul medyasının dolduruşuyla vara yoğa sallayan iyi gün taraftarlarını bu takım inşallah utandıracaktır.
üçyıldız58 17.08.2009, 11:48 arkadaşlar lütfen ama lütfen biraz yorumlarımızda sakin olalım
Besyo_cu 17.08.2009, 11:49 haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
Sen zaten hiç Sivassporlu olamamışsın ki şimdi gs ye destek versen ne olur?
winner58 17.08.2009, 12:15 :mad:yönetim başkan ve hoca saolsun onlar bu hale getirdi ne hakkınız vardı bee ne hakkınız vardııııııııııııııııııııı:mad: :mad::mad::mad:
Evet bence çok doğru konuşmuşlar. Ölmüş ağlayanları çok.. Maalesef küme düşmemek için çırpınacağız. Maalesef diyorum. Çünkü görünen köy kılavuz istemez.
kim ölmüş ya hemen sizde onaylıyorsunuz.sivassporun öldüğü falan yok.aslanlar gibi dimdik ayakta.sivasspor 4 resmi maç yaptı 2 anderlecht trabzon 1 fener.hepside büyük kulüpler.sivasspora bu yıl gelenler gidenlerden iyi,emin olun.gidenlerden sadece bilicayı arıyoruz.bi de kulübede balili gibi bi futbolcumuz yok.ama gelenler çok iyi.daha dün gelen kadir fener maçında aslanlar gibi mücadele etti.dünki maça aldanmayın beyler fener olağanüstü mükemmel top oynadı ve fener bu futbolla kesinlikle şampiyon
takımın uyum sürecini aşması için biraz sabır lazım.zaten bu yıl takımdan şampiyonluk beklemek hayal.bakmayın 2 senedir yaptıklarımıza.hızlı giden at durumuna düştük.bu yıl hedef 4. lük olmalı ve türkiye kupasında başarı...
sivasspora güveniyoruz ve hep arkasındayız
bende diyorumki SİVASSPORUN TARAFTARI ÖLMÜŞ DE AĞLAYANIMIZ YOK.başarı da sokaklara dökülmek değil taraftarlık.sivasspor taraftarı emin olun hiçbirşeye layık değil.
hoca verilen olmayan ofsaytı kalecimize verilen sarı kartı ofsayttan sayılan gölü konuş ondan sonra lay lay lom de seni kınıyorum sivas için lay lay lom denmez konusu ne olursa olsun. bu sivası tümden ilgilendiren sivassporsa hiç denmez laflarını tartarak konuş bence.
evet sivaslı kardeşlerim ist hayranlığınızın sonunda takımıda bu hallere düşürdünüz sizde saolun
Ağlayan bizleri gören ve duyan yokmu? :confused:
Biz taraftarlar dün geceden sonra yıkıldık.
Evet güzel oynadı diyoruz ama sırf yiğidolara olan sevgiden ve sahiplenmeden ama doğrusu bu'ki yenildik ve iyi değildi Yiğidolar geçen yıl herkezin korkulu rüyası olan Sivas spor şimdi düşüşte ve tedirginiz ne olucak diye
SİVASSPOR bu sene çok daha iyi.Sadece PETKOVİÇ degaj yapmasın.Ersen MARTİN fiyasko, o kadar. SEYİRCİSİ zaten yoktu.Bu sene futbol oynuyor.
LosTie58 17.08.2009, 12:44 Sivasspor bu zorlu maratonda sendelemiş olabilir ama öldüğü falan yok kimse kusura bakmasın kolay değil öyle Sivasspor'un ölmesi.Saçma saçma konuşmayın.Arkadaşın dediği gibi 3 takımla oynamışız Anderlecht,Fenerbahçe.Trabzons por.Bu 3 takımla arka arkaya değilde belli zamanlarda oynasak ve yenilsek böyle problem yaratmazdıda arka arkaya olunca mı problem yaratıyor.Bu Sivas toparlanacak kardeşim başka yolu yok.Ama bunu anlamayan insanlar çokmuş maalesef.
Sana gs ile ömür boyu mutluluk dilerim.Bir yastıkta kocayın inşallah.
Aslında bu ve bunun gibileri gördükçe ben sivassporuma bir kat daha ısınıyorum.Bizler ne kadar farklıyız ki kendi özümüzün kendi bağrımızın kendi memleketimizin kendimizin olduğu yerdeyiz ve daima orada kalacağız.Bize bu aşkı kimse vermedi ve bizden kimse alamaz da.Çünkü biz sadece ve sadece SİVASSPORLUYUZ...
LosTie58 17.08.2009, 12:55 Valla burada yazılan bazı yorumları hayretler içinde okuyorum ve neredeyse bu (kısa sürede bitecek olan) kötü gidişe sevineceğim.Vay be 3 maç ne güzelde gerçek taraftarları ortaya çıkardı yaa,eski takımları olanları da gördük,kombinelerini satmak isteyenleri de.Mecnun Başkanın dediği doğruymuş demekki.Arada bir böyle günleride yaşamak lazım dostla düşmanı görmek için demişti ya hani....İşte gerçekler böyle ama ben görücem başarı olunca herkes karga gibi üşüşür sahiplenir yine....
sonuna kadar katılıyorum. suç yönetimde.
işte buraya kadar ne kadar gs eskisi fener bozuntusu bjk yalakası varsa her hafta yavaş yavaş ortaya çıkıyor , içimden gelen şuuuuuuu s.....n bildiğiniz yere 5 hafta daha mağlup olsak bu takıma güveniyorum, bu takım geçen yıldandanda önceki yıldanda iyi bir takım sadece uyuma ve yanyana oynamaya ihtiyacı var zamana ihtiyacı var, o kadar düdük makarnası yorum yazmış ilk golün buz gibi ofsayt olduğunu yazan yok, petkoviçe niye kart verildiğini yazan yok, o malum hıyar profosörüde skora göre ahkam kesen hormaonlu yorumcu ciddiye almıyorum iki maç alınca konuşurlar bakın hemde nasıl,
SÖZÜM PAZARA KADAR SKOR TABELASINA BAKANA KADAR SİVASSPORLU OLANLARA DEF OLUN GİDİN BURASI SİVASSPOR SEVDALILARININ SİTESİ, 3 BÜYÜTÜLMÜŞ YALAKALARININ DEĞİL, MEZARA KADAR SİVASSPORLULARA SELAM OLSUN, 2 TAKVİYE Bİ ŞAK ŞUK BİRİ İKİ KOLAY MAÇ SİVAS HAVASINI BULUR YANLIZ BU ARADA KALMIŞ DÜDÜK MAKARNALARI NE İŞE YARAR ONU BİLEMEM CİDDİYE ALMAYIN ONLARIN MORAL BOZAN YORUMLARINI BİZ İŞİMİZE BAKALIM TAKIMIMIZA KONSTRE OLALIM DESTEĞİMİZİ SONSUZ VERELİM BU YIL SİVAS EN AZ 3. BİTİRECEK LİGİ , İNANMAYAN BIRAKSIN BU İŞİ
57 Mehmet 17.08.2009, 14:46 haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
futbolda ask yalniz basariyla olmaz,asiksan takima kötü günündede sevecek ve destekleyeceksin
http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/25853.jpeg
Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. -"SİVASSPOR ÖLMÜŞ, AĞLAYANI YOK!"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Nasıl buldun maçı hocam?
ERMAN TOROĞLU: Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı yok. Fenerbahçe ikinci yarıda biraz düzeldi. Alex’in sakatlığı şanssızlık oldu. Bira düzgün bir takıma karşı olsalardı zorlanırlardı.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ama ikinci yarıda iyi bir Fenerbahçe vardı. Hocam bakalım kader anlarına. 32. Dakikadan başlıyoruz çünkü oraya kadar bir şey yok.
ERMAN TOROĞLU: Alex’in sakatlığı var daha önce. Eski yerden sakatlandıysa kötü. Alışkanlık haline gelir.
-"TRANSFERDE TAKIMIN KİMYASINI BOZDULAR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Ersen ve Kamanan yeterli mi Sivas için?
ERMAN TOROĞLU: Sivas her şeyini kaybetmiş.
ŞANSAL BÜYÜKA: Transferde çok yanlış adımlar attılar bana göre. Takımın kimyasını bozdular.
ERMAN TOROĞLU: Sivas takımdı takım değil şu an. Sivas çok konuyordu, rakibi oynatmıyordu, kendisi pozisyon bulduğu zaman atıyordu. Şimdi hiçbirini yapamıyor.
ŞANSAL BÜYÜKA: Bugünün kahramanlarından biri Gökhan Gönüldü. Dos Santos’un vuruşu var. Yasin araya girdi. Sivas’ın savunmasında da bir bütünlük olduğunu söyleyemeyiz heralde.
ERMAN TOROĞLU: Bütünlük var. Bütün bütün bırakıyorlar topları rakibe.
ŞANSAL BÜYÜKA: Ben beğeniyorum Volkan’ı. Bence çok iyi kaleci. Sivas’ın da zaten bütün pozisyonu şu 2 dakika içinde olanlardı. Mehmet Yıldız demek neler yapıyormuş hocam.
-"MANGALLIK OLMUŞ SİVASSPOR"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Maça devam edelim hocam… Sivasspor geri çekilmeye devam ediyor.
ERMAN TOROĞLU: Bunun adı ne? Güçsüzlük.
ŞANSAL BÜYÜKA: Rakibin baskısı bunaltmış olamaz mı?
ERMAN TOROĞLU: Kabul etmiyorum. Şuraya bak abi! 9 kişi ceza sahasındalar ya! Nasıl bir Sivas bu? Mangal koysalar oraya daha iyi… 9 kişiler herkes boş. Daha dakika 60… Dağılmışsın, toz şeker gibisin… Laila diyordu, falan ya Bülent… Bu laylaylom olmuş!
ŞANSAL BÜYÜKA: 1 dakika sonrası hemen. Deivid penaltı bekliyor burada “beni ittiler” diyor. Nedir hocam?
ERMAN TOROĞLU: İkisi beraber çıkıyorlar burada. Bir el var arkadan ama Deivid de çok çabuk dağılıyor. Verir misin? Ben vermem!
ŞANSAL BÜYÜKA: Şu tip pozisyonlar her zaman hakem yorumuna girer.
ERMAN TOROĞLU: Tabi ki. Yapmayacaksın. Birisi çalar.
-"FENERBAHÇE’NİN İLK GOLÜ NET OFSAYT"-
ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin golü geliyor.
ERMAN TOROĞLU: Yardımcı hakem burada bayrak kaldırmayarak durduğu yeri inkar ediyor. Yardımcı hakem ilk yarıda aynı pozisyonlarda başarılıydı. Bunu nasıl karırdı anlamadım. Pozisyon net ofsayt.
ŞANSAL BÜYÜKA: Anderlecht’ten 5 gol yiyen Sivasspor ilk 2 haftada 5 gol yedi.
ERMAN TOROĞLU: Tam yiyos, içiyos, gidiyos var ya öyle olmuş Sivas!
ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor’da kötü gidişin faturası kime kesilmeli?
ERMAN TOROĞLU: Yönetim ve Bülent Uygun tabi ki.
ŞANSAL BÜYÜKA: İddaa oranlarına bakalım hocam. 7 karı veren Sivasspor’a oynayan yok. Geçen sezon nasıl oynanırdı Sivas’a hatırlıyor musun?
ERMAN TOROĞLU: İş paraya gelince herkes işini biliyor hocam!
Tam sivasspora yakisacak bir elestiri birazda icinde komedi var ama hepsi yerinde sizlerde olmasaniz bilmem kimler böylesi elestiri yapacak Öncelikle Erman Toroglu ve Sansal Büyüka,yi tebrik ediyorum umarimki bunu teknik Heyetde okur dersini alir yoksa Bülent Hoca kimseyi Takmiyor Dedigim dedik diyor baska birseysey demiyor Sivasspor Laylomda oldu Mangalda olmaya Hazir Masaya kisa zamanda gelecek durumu bekleniyor?????
sivastatlıbelam 17.08.2009, 16:25 iki örümcek beyinlinin taraflı yorumlu sivası belirlemez...
siz gidin fenere,gsye,bjkye şak şakçılık yapın ağzınız laf yapıyor yaaa...
sonuna kadar sivasspor,sizin gibi din ve anadolu takımı düşmanlarından öcümüzü alacağız şansal ve erMAL ....
tek hatamız ersenin kötü gününde olması ve onun yerini dolduracak bir yedeğimiz yoktu...
kamananın rövaşatası girseydi acaba nasıl yorumlar yazardınız.
skora göre konuşmayın.
YiğidoGençlik 17.08.2009, 16:40 Oynadığımız oyunda düzelme var 2-3 takviye ile 3 hafta sonra geçen seneden daha iyi oluruz
özsivasli1903 17.08.2009, 16:48 ya ilk yari ilk pozisyon bizim kamanan topa düzgün vursa 1:0 ilk yari...
ikinci yari macin adami volkan kamananin sutunu resmen icerden cekip aldi gol olmayacak dedi... süper kurtaris... gole kadar fener ne oynadi attiklari gol ofsayt... türkiyede bu böyle... maca bakmadan yorum yapiyolar...
herkesin istedigi oldu zaten...fener yendi türkiye seviniyo..
yasin2452 17.08.2009, 16:54 sivasspor taraftarı ağlıyor hocam ağlıyor ama duyan yokk gerçekten bu seneki sonuçlar bizi hem ağlatıyor hemde şaşırtıyorrrrrrrrrrrrr:mad::ma d::confused:
iki örümcek beyinlinin taraflı yorumlu sivası belirlemez...
siz gidin fenere,gsye,bjkye şak şakçılık yapın ağzınız laf yapıyor yaaa...
sonuna kadar sivasspor,sizin gibi din ve anadolu takımı düşmanlarından öcümüzü alacağız şansal ve erMAL ....
tek hatamız ersenin kötü gününde olması ve onun yerini dolduracak bir yedeğimiz yoktu...
kamananın rövaşatası girseydi acaba nasıl yorumlar yazardınız.
skora göre konuşmayın.
sana katılmıyorum.. adamlar gorduklerını konusuyolar.sıvassporun basarılı olmaması bunlara bıse kazandırmaz ama basarılı olması cok sey kazandırır ekonomık olarak! konustukları seyler yalnısmı? hepımız hazırlık maclarından berı aynı ısyanları etmıyormuyuz?bı tutturmussunuz sansal erman düşmanlıgı gıdıyorsunuz!ne goruyorlarsa onu konusuyorlar.. ve sonuna kadarda haklılar.
yorumcuyuz 17.08.2009, 18:19 Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...! hakrolduk dün gece:(
TAKIMI NE HALE GETİRDİNİZ...:mad::mad::mad:
bykara5835 17.08.2009, 19:00 geçen sene başında feyyaz hoca altayı çalıştırıken izmir yeniasır tvde bir yorum yaptı (sivassporun iyi gidişinin nedeni takımın diregini bozmuyor çok oyuncu alıp satmıyor en fazla 3 veya 4 oyuncu alıyor gelenler takıma ayak uyduruyor kısa zaman bu yüzden sivasspor güzel gidiyor bülent hocayı kutluyorum dedi )busene takımın diregini bozduk yoldan geçen elinde bonservisi bulunan bedava emekliligi gelmiş topçuları takıma doldurdu takımın direklerini oynayan oyuncuları sattı geçen seneki teknik heyette aynı yönetimde aynı neden böyle oldu :confused:
Aslinda gercekci düsünürsek futbol bir oyun yenmekte var yenilmekte ve hep böyle bakmaliyiz diye düsünüyorum.Yalniz benim anlamadigim bir nokta var kamanan yada ersan´nin bir pozusyonuna ofsay diye bir bayrak kaldirdilar hicte alakasi yoktu eger kaldirmasaydi o bayragi kaleciyle karsi karsiya kaliyordu ve muhtemelen gol olabilirdi simdi soruyoru sizlere ben yada benimgibi düsünenler bu hakemler hakinda neler düsündügünü tahmin edebilirsiniz.Peki bu hakem fenerin ilk golpne neden bayrak kaldirmadi?fb o ofsayt golü olmasaydi mecbur gol atmaya cikacak ve biz konturataktan gol bula bilir en kötü berabere biterdi.simdi rahatmisin hakem efendi seni ve vicdanini bilmem rahatmi ama sundan kesin eminim senin ailenden birileri eminimki cooook rahatladi yedigi..............
alperen2009 17.08.2009, 19:10 yazıklar olsun.................
SELAM
HOCAM KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ IYI GUZELDE BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA OYUNA BAKIYORSUNUZ BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH
bende bu sivasspor sevgisi başlarken 11 yaşımda yeni köyden ulucamiye yatılı hafızlık yapmaya gelmiştim ilk gözümü açtım dıyarbakır maçı 2.ligden düştüğümüz sene sonra 3. lig sayamayacağım kadar köy takımlarıyla oynadık her sene hüsran ama bir sene sonra sevdam dahada büyüdü katlanarak bu sevda sivasspor aşkına değişti yaşım 35 isterse 100 yaşıma geleyim bu kalpde bu gönülde başka takım sevgisi olmayacak biz sivassporu süperligde üçbeş maç kazandı diye sevmedik klavye başında başarılı gününde klavye taraftarlığı yapalım başarısız gününde hemen istanbul takımlarının yalakalığını yapalım diye hiç sevmedik .
bende öfkeliğim ama bugün birlik zamanıdır ne o öyle satılık kombine satılık takım taraftarı olmuşuz
sivaslılık bu değil sivassporluluk bu değil sen eğer böyle düşünüyorsan sen ne sivaslı nede sivassporlu olmayı başaramamıssın
harikasinn kardeş eline sağlık güzel yamışsın,burda ahkam kesenler eskişehir ve bursaspor taraftarınının 10 da 1 olsanız sivasspor daha iyi yerde olur,laga luga yapanların hepsi çekirdekçi biz takımımıza her zaman her yerde güveniyoruzz
Eski takımlarına dönmekten bahseden dönek insancıkların desteğine ihtiyacı yok Sivassporun. Üç bizans takımını yalamaya devam edebilirler. Diyecek çok söz var da susmak en iyisi. Adam utanmadan eski takımıma döneceğim diyor; biz de ne olur gitme diye yalvarıyorduk be 'dönek'.
Ölene dek sivassporluyuz. İnşallah YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK.
Did you hear me mrs. Mücahid?
SELAM
HOCAM KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ IYI GUZELDE BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA OYUNA BAKIYORSUNUZ BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH
Alperen kardeşime katılıyorum; kesinlikle haklı. Sayın Uygun ağzı ile kuş tutsa onu febeye anca malzemeci yaparlar.
SİVASSPOR ÖLMEDİ AMA BİLEREK ÖLDÜRDÜLER. BU HALE GELECEK BİR TAKIM DEĞİLDİ. DAHA İYİ OLMASI GEREKİRKEN BU HALE GETİRDİLER. HOCANIN ELİNE OYUNCAK ETTİLER.
Ne istanbul nede trabzon takımı ne kombine satmak ne bilet yırtmak... Arkadaşlar hepimiz lızıyor hepimiz kahroluyoruz ama yapmayın böyle gelip geçecek bunlar fenerli olmayan bir teknik direktörümüzde olacak, istanbul sevdalısı olmayan bir yönetimimiz... Ama biz istersek olacak ama biz elimizden geleni yaparsak olacak... O da ancak tepkilerimizi doğru düzgün verirsek olacak... Haftaya denizli maçını yenilmemizi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve ondan sonraki maç ve ondan sonraki maç 5 haftada sıfır çekmemizi istiyorum... Belki diyorum o zaman taraftarın diğer yarısı birşeyleri görür birşeyleri farkeder... Paşa paşa maça giderim, paşa paşa Sivassporumu desteklerim (ne başkanı ne bülent uygunu desteklemek değil bu) ama yenilgilerin ardarda gelmesini istiyorum...
Kişilere kin besliyosunuz diye Sivasspor'un rezil olmasını istemek çok enteresan. Yenilince destekleyip gerçek taraftar benimpozlarımı vereceksiniz. Sanırım kızgınlıkla yazdığınız bir yorum yoksa kim sivasspor ard arda yenilsin ister anlamadım?
fatihada58 17.08.2009, 23:16 Kişilere kin besliyosunuz diye Sivasspor'un rezil olmasını istemek çok enteresan. Yenilince destekleyip gerçek taraftar benimpozlarımı vereceksiniz. Sanırım kızgınlıkla yazdığınız bir yorum yoksa kim sivasspor ard arda yenilsin ister anlamadım?
Bazen burnu sürtülmek deyimi varya o gerekli oluyor... Yoksa febe maçına bile yenileceğimizi bile bile gittim gönül işte kızsada dayanamıyor... Ama gerçekten biraz bizim burnumuzun sürtülmesi lazım... O zaman padişah hazretlerini her dediğinin doğru olmadığını onunda yanlış yaptığını konuştuğunu anlar sanırım taraftarın diğer yarısı...
Bazen burnu sürtülmek deyimi varya o gerekli oluyor... Yoksa febe maçına bile yenileceğimizi bile bile gittim gönül işte kızsada dayanamıyor... Ama gerçekten biraz bizim burnumuzun sürtülmesi lazım... O zaman padişah hazretlerini her dediğinin doğru olmadığını onunda yanlış yaptığını konuştuğunu anlar sanırım taraftarın diğer yarısı...
Bülent Uygun için gçen sene; bu adamı şimdi aziz arasın gel desin anında bizi satar gider demişitim; ne hainliğim kaldı ne gs liyim ne de bejeke liliğim. Kendisini hiç sevmem; ama onun burnu sürtsün diye de Sivas'a yazık olsun istemem. Sizi çok iyi anlıyorum; ama söylenecek en iyi söz Allah ıslah etsin olabilir. Çünkü Sivas yenildikçe orgazm olan adiler var ya. Sanki bunları Sivaslılar s....miş.
hayırdır bu sezonun başı iki maçla takım şampiyon olsa son iki senenin sampiyomu biziz iki maçla sampiyom alomadığız gibi iki maç kayıp etmekle takım dağılmaz küme düşmez hiç merak etmeyin bu takım düzelecek bu söslediklerinize siz bile güleceksiniz
fatihada58 17.08.2009, 23:38 Bülent Uygun için gçen sene; bu adamı şimdi aziz arasın gel desin anında bizi satar gider demişitim; ne hainliğim kaldı ne gs liyim ne de bejeke liliğim. Kendisini hiç sevmem; ama onun burnu sürtsün diye de Sivas'a yazık olsun istemem. Sizi çok iyi anlıyorum; ama söylenecek en iyi söz Allah ıslah etsin olabilir. Çünkü Sivas yenildikçe orgazm olan adiler var ya. Sanki bunları Sivaslılar s....miş.
Aynen gardaşım aynı duygular içindeyiz emin ol... Bu takım bizimmmmmmmmmmm...5 kere yenilsede Sivassporluyuz küme düşsede ama içimiz yanıyor onu anlatmaya çalışıyoruz sadece...
etzel1967 17.08.2009, 23:43 fenerbahçenin bile averajla kümede kaldığı ligde her şey olabilir...ne yani, sivasspor bu sene kümede kalma mücadelesi verse, kimse maça gitmeyecek mi...eleştiririz sonuna kadar, yanlışa da yanlış deriz...AMMA CANIMIZ BİLDİĞİMİZ SİVASSPORUMUZU DA SATMAYIZ...amatör kümede oynadığı zaman bile kahrını çektim bu takımın...yeni yetmeler merden bilecek kıymetini...
28 SVS 58 17.08.2009, 23:59 kim ölmüş ya hemen sizde onaylıyorsunuz.sivassporun öldüğü falan yok.aslanlar gibi dimdik ayakta.sivasspor 4 resmi maç yaptı 2 anderlecht trabzon 1 fener.hepside büyük kulüpler.sivasspora bu yıl gelenler gidenlerden iyi,emin olun.gidenlerden sadece bilicayı arıyoruz.bi de kulübede balili gibi bi futbolcumuz yok.ama gelenler çok iyi.daha dün gelen kadir fener maçında aslanlar gibi mücadele etti.dünki maça aldanmayın beyler fener olağanüstü mükemmel top oynadı ve fener bu futbolla kesinlikle şampiyon
fener olağan üstü top mu oynadı kesinlikle şampiyon mu ya siz futbolun f si bilmiyosunuz yada benim göremediğim bişeyler var eğer kamananın pozisyonu gol olsaydı 3-0 macı biz alırdık o zman sivas için böyle konuşabilirmiyidn bu takımın bu hale gelmesi senin gibi fener yalakalarının sayesinde oldu! ama yine teşekkürler sana cavp verebilmek için üye oldum:D:D
SempaticH 18.08.2009, 07:07 yav bizim takım sanki iyi de topu biz oynamışız gibi söylüyon al birini vur ötekine aynı tas aynı hamam fb bizden kaç gömlek üstün fakat onlardada iş yok yani
babapiton 18.08.2009, 21:04 Lütfen yıpratıcı değil,yapıcı eleştiri yapalım
Tam yiyos, içiyos, gidiyos var ya öyle olmuş Sivas :)))
İİ demis sivasa Hala sivassporLuyum Sahsen Bank Asyaya Duse ßile...
Hemen Pes etmek Yok kotu basladık ama duzelte biliriz geçen sezon fb
baslanqıcı bizden daha kotuydu yonetimde sıuan gs recartı aldı adam büyük
klup yonetmiş biri qidipde Hacettepeden Oyuncu Alacak Hali Yok Ama Bulent
Hoca iLe Kıyaslıyamayız... RecartLa Bulet hocanın Kariyeri Soz Konusu Bile Olamaz
Hocamıza Guvenioruz HEP DESTEK TAM DESTEK:):)
Yeni Sexondayız ßiraz Sakin Onumuzde 34 maç Var ReLax Yeni Transferlirimiz
quzeL Takımımız Tam ıSınamadı Anlayıss:rolleyes:
yigido71000 19.08.2009, 15:50 Ben her zaman sivasspor luyum bu sene nasip olmadi turkiye yolu gelecek sene en az 2 froma ve t-short felan alacam simdi sivasspora destek zamani , kotu gununde yaninda olmak lazim yoksa ben taraftar demem bu insanlara
|