Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)
ofozturk 17.08.2009, 07:53 Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
-------------------------------------------------------------------------
herşey değilde bu durum beni çok üzdü. koca istanbulda topu topu gerçek taraftar 50 taneymiş. yazık be. bu takım bize ne mutluluklar yaşattı. kötü günde sahte sevgisi olanlar sırtını dönüp gitmiş.
bu takıma sonuna kadar güvenmek lazım ama biz ne yapıyoruz hemen birilerinin ipini çekiyoruz. lütfen takımımıza inanalım hocamızın dediği gibi 4-5 haftaya kadar özlenen sivasspor gelecek dedi. işin içinde olan kendisi ve biz inanmak zorundayız. bekleyelim bu geçiş döneminde takımı olumsuz etkilersek daha da kötü olur.
lütfen hemşolarım artık takımı kırıcı eleştirileri bi tarafa bırakıp hep destek tam destek diyelim. göreceksiniz geçen seneden daha iyi olacagız.(inş)
Ne bekliyorsunuz ki allah aşkına resmen kova gibi kalecimiz var kusura bakmayın bunun yeri burası değil ama kendimi tutamıyorum işte
özgühertaş 17.08.2009, 08:06 Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
herşey değilde bu durum beni çok üzdü. koca istanbulda topu topu gerçek taraftar 50 taneymiş. yazık be. bu takım bize ne mutluluklar yaşattı. kötü günde sahte sevgisi olanlar sırtını dönüp gitmiş.
bu takıma sonuna kadar güvenmek lazım ama biz ne yapıyoruz hemen birilerinin ipini çekiyoruz. lütfen takımımıza inanalım hocamızın dediği gibi 4-5 haftaya kadar özlenen sivasspor gelecek dedi. işin içinde olan kendisi ve biz inanmak zorundayız. bekleyelim bu geçiş döneminde takımı olumsuz etkilersek daha da kötü olur.
lütfen hemşolarım artık takımı kırıcı eleştirileri bi tarafa bırakıp hep destek tam destek diyelim. göreceksiniz geçen seneden daha iyi olacagız.(inş)
aslında haklısın 50 çok az bir sayı ama şunudu unutmamak lazım.55 tl maç bileti çok ağırdır sonuçta bu para bizim kasamızada gitmiyor.bide yaz sezonu olması nedeniyle sayı bu kadar azdır.
Kişi başı 55 TL ile ailenle / çocugunla maça gitte görelim İstanbul'da ! Kaç yüz milyona çıkıyor gidişin ? O kadar para bizim taraftarda olsaydı şu anda zaten farklı yerde olurduk ...
kocakss58 17.08.2009, 08:37 sivas taraftarına yakışmadı.bize ayrılan bölümün yarısı dolmalıydı.ben statdaydım.çok üzüldüm bu duruma.iyi günde,kötü günde.tam destek...
ofozturk 17.08.2009, 08:40 Kişi başı 55 TL ile ailenle / çocugunla maça gitte görelim İstanbul'da ! Kaç yüz milyona çıkıyor gidişin ? O kadar para bizim taraftarda olsaydı şu anda zaten farklı yerde olurduk ...
tamam hocam haklısınız 55 tl bi maç için çok. bizim sivasta 11 maç demek bu.
ama şunuda unutmayalım ki 5 milyon denilen sivaslıların hepsi de herhalde 55 tl yi veremeyecek durumda değillerdir.!
aykansivas 17.08.2009, 08:53 Yaziklar olsun böyle taraftara, 50 kisi ne demek ya, onun yarisida yurtdisindan gelmedir.
Bir eskisehire bak bi sivasa, sonrada agliyorsunuz ne bicim oynuyorlar diye.
bu takimin ilk basta morale ihtiyaci vardir onuda taraftardan baskasi veremez ama nerde o taraftar.
seneye 2nci ligte oynarsak ah kesken diyeceksiniz ama is isten gececek ozaman.
kocakss58 17.08.2009, 09:04 dün akşamki maçta daha iyi anlaşıldı.sivas taraftarı yoktur.belediye maçına reklam için,hava atmak için gelen.çekirdek seyircisi vardır.
kocakss58 17.08.2009, 09:06 fener,beşiktaş ve galatasaray maçlarına gelen olmaz.ama taraftarı olmayan belediye maçina çekirdek çitletmek için akın ederler...
hercaii_58 17.08.2009, 09:23 50 kişi. insan utanır ya 3 milyon sivaslı var deniliyo istanbulda sonra maca 50 kişi gidiyo.takım kötü gidiyo normal tabi!!!! ama o giden 50 kişiye helal olsun
giden 50 kişiye helal olsun imkanı sınırlı olan sivaslılarada bi şey demem ama 50 kişi çok az
Diger sivaslilarin ne´rede neden gitmedigini soruyorlar
1- bagzi arkadaslar. Bir kismi nasilsa yenilecek diye gitmediler cünki buralarda bircok kisi mac oynanmadan Fb nin yenecegini deklere ettiler hatta mac sonrasi söylenmesi gereken seyleri mac oynanmadan söylediler. büyük takim malubiyet normal kaybedersek sasirmamak lazim gibi yazilar mac oynanmadan yazildi.
2-Bilet fiyatlari cok yüksekti fB nin taraftari önünde ilk maci olmasina ragmen onlarda stadlarini dolduramadilar.
3-Bizim sayilari azimsanmiyacak SivasSporlu olamamis sivaslilarimiz FB türübününde Fb yi destekliyorlardi.
özgühertaş 17.08.2009, 10:14 dün akşamki maçta daha iyi anlaşıldı.sivas taraftarı yoktur.belediye maçına reklam için,hava atmak için gelen.çekirdek seyircisi vardır.
NE KADARDA ÇOK BİLİYON.KLAVYECİ GÜZELİ BOŞ BOŞ YORUM YAZMA.GEÇEN SENEDE ŞAMPİYONLUGA OYNARKENDE KADIKÖYE 300-400 KİŞİDEN FAZLA GİTMEMİŞTİ.KUPA MAÇINDA BİLE 300 KİŞİ YOKTUK ORDA.
kocakss58 17.08.2009, 10:22 NE KADARDA ÇOK BİLİYON.KLAVYECİ GÜZELİ BOŞ BOŞ YORUM YAZMA.GEÇEN SENEDE ŞAMPİYONLUGA OYNARKENDE KADIKÖYE 300-400 KİŞİDEN FAZLA GİTMEMİŞTİ.KUPA MAÇINDA BİLE 300 KİŞİ YOKTUK ORDA.
merak etme.klavyenin başında konuştuğum kadar.her maçada gidenlerdenim.boşa sıkanlardan olmadım.çok şükür..yıllardır gidiyorum,2.liğ de dahil.hem istanbul,hemde istanbul dışı
yigidolar06 17.08.2009, 10:31 50 kişi. insan utanır ya 3 milyon sivaslı var deniliyo istanbulda sonra maca 50 kişi gidiyo.takım kötü gidiyo normal tabi!!!! ama o giden 50 kişiye helal olsunFENER TÜRÜBÜNLERİNİN YARISI ZATEN SİVASLI SİVASSPORMU FENERBAHÇEMİ ORDA DURMAK LAZIM
üçyıldız58 17.08.2009, 10:37 FENER TÜRÜBÜNLERİNİN YARISI ZATEN SİVASLI SİVASSPORMU FENERBAHÇEMİ ORDA DURMAK LAZIM
güzel tespit bencede fener trübünlerinin yarısı olmasada yakını sivaslı yanlız dün dünya alem duydu fener taraftarının hepiniz ....... cocuğusunuz tezahüratlarını onlar ne yaptı acabaa bu etiketi üzerlerine yakıştırdılarmıı
insanda biraz gurur biraz şeref birazda haysiyet olur sivaslı ol git trübününe doksan dakka küfür ye gam yemem
birde 50 kişide olsa o trübüne gidenlerden ALLAH razı olsun hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum
sgulturk 17.08.2009, 10:46 once kendimizi eleştirelim eskişehir bursa trabzon taraftarına bakalım sonrada 7 milyon sivaslı var hikayeleri ile avunan bir sivasa bakalım. bizim takımı eleştirecek durumumuz bile yok. bu seyirciye bu başarı bu oyun bence çok bile
merkez_emre 17.08.2009, 10:48 ne güzel istanbul be :) biz arkadasla kac haftadır bekledıkkı macı gezmeye getırelım dıye kalkdık geldık ama koskoca " 3 mılyon sıvaslı abımız " buyurup bir semtden kadıkoye gelmedı :) 55 mılyonmus ısterse 70 mılyon olsun kardesım ınternette atıp tutan takıma sayan yuzlerce istanbullu abımız teşrih etse bile yeterdi...
birisi yazmıs vay boyle kalecıye boyle takımı ıyıkı ızlemeye gelmemısım...kardesım taraftarlık skor a gore olmaz sen ne zaman kı bu lafı soylemez maca nolursa olsun gıdersen o zamna taraftar olursun...
takım ısterse 5 7 yesın ama sen trıbunde olmak zorundasın oyuncu isterse oynamasın ama sen orda olmalısın...
oyle ınternette takıma atıp tutmayla taraftar olunmuyor kardesım...
merkez_emre 17.08.2009, 10:51 he bu arada mac oncesı mac sonrası yenıkapıdan emınonune ordan kadıkoyde sıvasspor formasıyla gezen benden baska 1 Allah ın kulunu gormedım...
sivas a atıyorum 20 30 formalı zor cıkıyor dıye ama istanbul daha guzelmıs 3 mılyonluk metropolde 1 tane Sivas formalı...
NE GÜZEL İSTANBUL BE...
(dipnot : dun maca cocuklarına yada kız arkadasının boynuna fb forması atkısı gıydırıp maca getıren Sivaslıları da ayrıyetten kınıyorum :)
Besyo_cu 17.08.2009, 11:11 Hemşehrilerimiz takımımıza güvenmıyor ve ne yazıkki oynadığımız oyun zevk vermıyor birde bu kadıköyde fb maçıyssa daha bi çekilmez oynuyor sivasspor biletlerinde 55 ylt gibi çok yüksek bir rakam olunca 50 kişi bile fazla. Düşününün bir evden 2 kişi maca gidecek olsa 110 lira.
Eski mücadele eden hırslı oynayan kazanmak için herşeyi yapan Sivasspor olsa biletler ne olursa olsun alınır takıma destek sağlanırdı ama artık taraftara suç bulmayı bırakalım birazda taraftarı taraftar yapan hareketlendıren , türübüne çeken oyunculara bakalım. Ersen Martini izlemek için Allah aşkına kim gider stadyuma ?
hercaii_58 17.08.2009, 11:17 arkadaslar oyle fener tribününde feneri destekleyen sivaslılara sivaslı demek bile gerekmez. bugüne kadar istanbul takımlarını tuttun da eline gecti. ama sivasspor sadece senin takımın, iyi biseyler yaptıgında sana özel oldugunu hissettiren bi takım ya da en azından ben öyle hissediyorum. merkez emre kardesim sana da katılıyorum kız arkadasının ya da cocugunun boynuna baska takımların kaskollerini takıp mac seyretmeye getiren insanlara tepkimizi en azından simdilik sivasta koymalıyız. bizim insanlarımızın hala kafası basmıyo, sivas artık süper lig de tutacaksan ya sivası tam tutacaksın ya da hiç tutmayacaksın. zaten sivassporun kendisini yarım yamalak destekleyenlere ihtiyacı yok.
merkez_emre 17.08.2009, 11:22 Hemşehrilerimiz takımımıza güvenmıyor ve ne yazıkki oynadığımız oyun zevk vermıyor birde bu kadıköyde fb maçıyssa daha bi çekilmez oynuyor sivasspor biletlerinde 55 ylt gibi çok yüksek bir rakam olunca 50 kişi bile fazla. Düşününün bir evden 2 kişi maca gidecek olsa 110 lira.
Eski mücadele eden hırslı oynayan kazanmak için herşeyi yapan Sivasspor olsa biletler ne olursa olsun alınır takıma destek sağlanırdı ama artık taraftara suç bulmayı bırakalım birazda taraftarı taraftar yapan hareketlendıren , türübüne çeken oyunculara bakalım. Ersen Martini izlemek için Allah aşkına kim gider stadyuma ?
olur abi o zaman takım kötü diye sivasda deplasmanda kımse maca gitmesin..sezon sonuna dogru takım kume dusmeye oynasın takım kötü diye gitmeyelım...boyle mantık yok bana göre...isterse 70 lıra olsuın senn istanbulda 3 mılyon sıvaslından 1.000 kısı veremıcek durumdamı 50 lırayı...lafa geldıgınde dost muhabbetınde herkes sivassporlu ama desteşe geldınde ?
hasantuan 17.08.2009, 11:23 ya 55 liraya çok denilmiş ama o fb yalakası sivaslılar dünyanın parasını veriyorlar fener cimcom maçlarına....ayıp beyler ayıp...ama kızmıyorum ki sivasta bile bir ssürü sivaslı! bjk gs fb maçlarını rakip taraftar arasında seyrediyor.....:(
Besyo_cu 17.08.2009, 11:25 olur abi o zaman takım kötü diye sivasda deplasmanda kımse maca gitmesin..sezon sonuna dogru takım kume dusmeye oynasın takım kötü diye gitmeyelım...boyle mantık yok bana göre...isterse 70 lıra olsuın senn istanbulda 3 mılyon sıvaslından 1.000 kısı veremıcek durumdamı 50 lırayı...lafa geldıgınde dost muhabbetınde herkes sivassporlu ama desteşe geldınde ?
Emre zaten kaçmaya meyilli bir çok taraftarımız var birde benım yukarda saydığım durumlar olunca kimse 55 lira verip gitmez maca sen benden daha cok türbünün içerisindesın bunu Fanatik olarka değilde maçtan maça giden bağırmağan birisi olarak düşünsene ?
Zaten Sivassporlu fanatiklerımızın maddi durumuna baktıgın zaman kıt kaanat geçinenen kişiler oldugu belli birde dediğim gibi maç İstanbulda adamlar zaten zor geciniyor. Birde aileden 2 kişinin maça giderse... ?
fatihada58 17.08.2009, 11:30 40 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik,
40 atlı o gün koskoca orduyu yendik... Arkadaşlar şurası bir gerçek lütfen bunu kabul edelim bakın buraya gelen iyi yada kötü bişiler yazan insanlar inanın Sivas aşığı insanlar burda kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok... Adam Sivas sevdalısı ki buraya üye olmuş buraya içini döküyor birşeyler yazıyor, elinden geldiği dilinin döndüğü kadar akıl veriyor herkes yorum yapıyor, birileri görür ders çıkarır diye... Daha geçen hafta ts maçı öncesi bir baba dayı ve yeğenin hikayesi
-(dayı sorar) hangi takımı tutuyon?
-(yeğen) fenerbahçe.
-(baba) sivası tutmuyonmu?
-(oğlu) tutuyomda en çok feneri tutuyom...
Bakın Sivasta her zaman azımsanmayacak sayıda fenerli vardı hala var biz şampiyon olsakta var olacak... Ama kusura bakmayın bu angutlar hiç bir şeyin farkında değiller bugün Sivasa uçak kalkıyorsa bugün Sivasa 5 yıldızlı otel lafı geçiyorsa, bugün Sivas gerçekten güzel bir şehirse hepsi Sivassporun sayesindedir...
ben şahsen bılet fıyatı pahalıydı bahanesıne gülüp geçiyorum..taraftarlık boyle bıse ıste..azcık kendını kasacaksın,macdan sonra ıkı gun ac kalacaksın.yerı geldımı mangalda kul bırakmayız soyle buyuguz boyle buyuguz dıye onla bunla bılmem ne yarıstırırız ama bugun bı kez daha bellı oldukı sıvassporumuz buyuk takım mı degıl mı bılmem ama bu taraftar yerın bın kat dıbındedır emın oldugum tek konuda budur.ovunup dururuz mılyonlarca sıvaslı var ıstanbulda falan dıye ama boş benım gozumde bundan sonra istanbulda sadece 50 tane sıvaslı var..
kocakss58 17.08.2009, 12:35 ben şahsen bılet fıyatı pahalıydı bahanesıne gülüp geçiyorum..taraftarlık boyle bıse ıste..azcık kendını kasacaksın,macdan sonra ıkı gun ac kalacaksın.yerı geldımı mangalda kul bırakmayız soyle buyuguz boyle buyuguz dıye onla bunla bılmem ne yarıstırırız ama bugun bı kez daha bellı oldukı sıvassporumuz buyuk takım mı degıl mı bılmem ama bu taraftar yerın bın kat dıbındedır emın oldugum tek konuda budur.ovunup dururuz mılyonlarca sıvaslı var ıstanbulda falan dıye ama boş benım gozumde bundan sonra istanbulda sadece 50 tane sıvaslı var..
katılıyorum sana kardeş.50 tane sivaslı var...
SİVAS'ta Fb gelecek diye otobüs kaldıran,FB yalakalığı yapan 3 milyon kişidense 50 CESUR YÜREK YETER DE ARTAR BİLE.
Söylenecek ne kalmışki?
Takım iyi değildi gitmedik!!!!
Taraftarın parasımı vardıki gitsin!!!
Yenileceğini biliyorduk!!!
Çoğu fb seyircisi Sivas'lı.:mad::mad:
Hepside doğru herkez dilediği gibi yazar bu bizim rengimizdir.
Bence Sivas spor'a yeteri kadar destek yok tabiki bu durumlardan dolayıdır.
Ama tek bildiğim Destek olmamız gerektiği bir Sivas'lı ve Sivas spor'lu olarak biz kendimize bakalım ne yapabilirsek elimizden ne gelirse onu yapalım burda olmamız bile destek amaçlı
subasi29 17.08.2009, 13:10 istanbulda zengin sivaslilar zaten baska takim taraftari geriye kalan fakir kesim eestekcilerimiz onlarda ekonomik durumdan pek ic acici degil
efsane5858 17.08.2009, 13:15 50 kisimi yuh yani demekki hala taraftar olamamisiz 50 kisi ayiptir ya
münihliyigido58 17.08.2009, 13:29 55 TL verilmez! Gitmeyen herkes cok haklidir.
Fenerbahce cok büyük ayip yapiyor bu fiyatlarla.
Stadi dolduran ve bu fiyatlara karsi protesto etmeyen fenerlileri kiniyorum.
sanki dünya kupasi finallerini izliyecegiz.... yada sampiyonlar ligi finalini.
efsane5858 17.08.2009, 13:52 55 TL verilmez! Gitmeyen herkes cok haklidir.
Fenerbahce cok büyük ayip yapiyor bu fiyatlarla.
Stadi dolduran ve bu fiyatlara karsi protesto etmeyen fenerlileri kiniyorum.
sanki dünya kupasi finallerini izliyecegiz.... yada sampiyonlar ligi finalini.
ya arkadasim 1 sezonda 1 defa gidiyosun 55 ytl nedir fenerle herkes bir kere deplasman maci oynuyor istanbul belediyesi bile bizden fazla taraftarla oynuyor orda ayiptir ya 50 ytl nedir bu ayibi savunmayalim bide pahaliymis falan 1 kere gidiyon oraya ve takimini yanliz birakiyorsun ayiptir.büyük olucaz diyoruz böylemi büyük olucaz suraya bak 50 kisi gitmis maca tam bi rezillik
55 ytl yi vermek her babayigidin hakkı degildir
congarlim 17.08.2009, 13:55 Ne bekliyorsunuz ki allah aşkına resmen kova gibi kalecimiz var kusura bakmayın bunun yeri burası değil ama kendimi tutamıyorum işte
gardas petkociv gecen ondan önceki sene ne maclar kazandirdi unutmam lazim hemen ipini cekmek bize yakismak nankörluk olur düzelmeze akin hazirda bekliyor iki hafta dinlenmesi lazim
efsane5858 17.08.2009, 13:56 gecen sene ve ondan onceki sene istanbul belediyeyle oynadigimizmaclari hatirliyorum olimpiyat stadindaki sampiyonluga oynuyoz lider pozisyonundayiz ve 80 bin kisilik statda 10 bin kusur kisi geliyor maca buda yiptir ordaki biletlerdemi 55 liraydi yok orda mac izlemek neredeyse bedava.benim anladigim su biz birakin büyük olmayi taraftar bile olamamisiz eger taraftar olsaydik biletler 100 lira bile olsa bize ayrilan yeri doldururduk
55 ytl yi kim verecek insanların maddi gücü ortada asgari ücretle geçinmeye çalışanlar var anlaşılan senin tuzun kuru net başından salııyorsun
55 TL çoğumuz için iyi para tamam kabul ancak bu parayı verecek ne kadar insan var sivaslı geçinen istanbulda. o meşhur işadamlarımız var çok mu dokunuyor onlara 1000 tane bilet almak ve taraftara dağıtmak.
burdan da yönetime bir lafım var FB GS TS BJK nın maçlarında misafir takımın bilet fiyatlarını 60 lira yap ki gelen adamın bize katkısı olsun gelmezlerse de çok da umurumuzda değil zaten aldığınız para topu topu 8 - 9000 lira para hiç değil stadımızda zırıltıları olmaz.
fener sivasspor maçında 55 sivas fener maçında 15 ytl yorum sizin
congarlim 17.08.2009, 14:05 40 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik,
40 atlı o gün koskoca orduyu yendik... Arkadaşlar şurası bir gerçek lütfen bunu kabul edelim bakın buraya gelen iyi yada kötü bişiler yazan insanlar inanın Sivas aşığı insanlar burda kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok... Adam Sivas sevdalısı ki buraya üye olmuş buraya içini döküyor birşeyler yazıyor, elinden geldiği dilinin döndüğü kadar akıl veriyor herkes yorum yapıyor, birileri görür ders çıkarır diye... Daha geçen hafta ts maçı öncesi bir baba dayı ve yeğenin hikayesi
-(yeğen) fenerbahçe.
Bakın Sivasta her zaman azımsanmayacak sayıda fenerli vardı hala var biz şampiyon olsakta var olacak... Ama kusura bakmayın bu angutlar hiç bir şeyin farkında değiller bugün Sivasa uçak kalkıyorsa bugün Sivasa 5 yıldızlı otel lafı geçiyorsa, bugün Sivas gerçekten güzel bir şehirse hepsi Sivassporun sayesindedir...
senin agzina saglik gardasim fazla degil 10 sene önceyi düsunelim nerdeydik nerye geldik her sene trasferler bompa olacak deyi bi sey yok gecen sene fb gs ts bakin adamlar kac para verdi ligi nerde bitirdiler bu kafaya oynamazsak seneye oynariz iste burda bizlere cok görev düsuyor takimi cani gönulden desteklemek yensek yenilsekte her takim yeniliyor her takim lige kütu basliyor biz kütude baslamadik ts maci dünku fb macida iyidi yenildik bu takim bu sene iyi isler yapack Allah.in izniyle
congarlim 17.08.2009, 14:07 40 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik,
-(yeğen) fenerbahçe.
senin agzina saglik gardasim fazla degil 10 sene önceyi düsunelim nerdeydik nerye geldik her sene trasferler bompa olacak deyi bi sey yok gecen sene fb gs ts bakin adamlar kac para verdi ligi nerde bitirdiler bu sene kafaya oynamazsak seneye oynariz iste burda bizlere cok görev düsuyor takimi cani gönulden desteklemek yensek yenilsekte her takim yeniliyor her takim lige kütu basliyor biz kütude baslamadik ts maci dünku fb macida iyidi yenildik bu takim bu sene iyi isler yapack Allah.in izniyle
YiğidoGençlik 17.08.2009, 16:28 Maç biletlerinin çok pahalı olması en büyük etkiydi ama herşeye rağmen oraya gidip takıma destek olan herkese teşekkürler.Özellikle İSTDER e teşekkür ediyorm.
G Ü N E R 17.08.2009, 16:36 bence kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok... geçen sene İstanbulda ki bütün maçlara gittim, hatta bi tanede Ankara da izledim... Ama bu defa bilet fiyatları gerçekten çok pahalıydı...Tek başıma olsam yine giderdim ama 2 kişi maça gitmeniz 110 + 15 yol 20 yemek dersen baya pahalı kimseyi zorlayamazsın... Siz bu eleştirileri Sivas ta 5 tl ye maça gitmeyen arkadaşlara yapın...;)
alix_özdemir 17.08.2009, 16:55 Biz de ne diye sadece İstanbul'da çok Sivaslı var diye övünüyoruz ki. Hepsi hepsi 50 kişiymiş. Boş yerleri görünce kahroldum...
yasin2452 17.08.2009, 16:59 bu futbola çok bile benceeeeee
facoz_zarali 17.08.2009, 16:59 boşa sallamayın gençler ben zarada maçı izledim utandım vallahi sanarsın bağdat caddesinde bi kafede oturuyom sivassporu destekleyen zaralı yok 200 kişi maçı izliyoruz içimizde 5 tane sivasspor taraftarı var gol attı fener kafe yıkılıyor sanki ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA bu olsa gerek:confused:
KIZILCAN 17.08.2009, 17:04 Yeri gelmişken buradan Türkiyenin en paracı takımı fenerbahçeyi şiddetle kınıyorum.İnsaf arkadaş! en pahalı bileti satmaya utanmıyormusunuz?.zaten yöneticilerin hepsi para babası.vatandaşı soyup soğana çevirmeye ne gerek var.
KIZILCAN 17.08.2009, 17:18 boşa sallamayın gençler ben zarada maçı izledim utandım vallahi sanarsın bağdat caddesinde bi kafede oturuyom sivassporu destekleyen zaralı yok 200 kişi maçı izliyoruz içimizde 5 tane sivasspor taraftarı var gol attı fener kafe yıkılıyor sanki ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA bu olsa gerek:confused:
Zara'da olduğu için bu olayı yadırgamıyorum.Zara zaten kendini Sivastan hep ayrı tutmuştur.Geçen sene açılan "Zara cumhuriyetinden fenerbahçe cumhuriyetine sevgilerle" pankartı da bunun en güzel örneği.İstisnalara lafım yok.Memkeletin doğusu batısı her tarafı takımına sahip çıkmalıdır.
fatihtuztas 17.08.2009, 17:40 sivassporumuz inşallah düzelecek malesef bu yıl tıpkı denizlispor gibi fikstür kurbanı oldu.
Diagnosismurder 17.08.2009, 17:45 size yemin ediyorum sivas bu kaleciyle hic bir sey yapamaz sana sesleniyorum bülent hoca akın vardar petkovicten 1ooo kat daha iyi ve de artı bir forvet alınmalı dünk i macta kamana n oyundan cıktı bakıyorum takımda gol atabilecek kapasitede baska oyuncu goremiyorum takmımıza yapılan orta saha oyuncularını hic biri ofansif deil defansif yönlu su premier ligden gelen yabancı insallah rtasahada bizi kurtarır :mad:
Diagnosismurder 17.08.2009, 17:51 sivas taraftarında yemin ederim isyok sivasta stadı dolduramıyorlar ki bide istanbuldamı stada gidcekler 50 kisi fazla bile :mad:
50 kişi. insan utanır ya 3 milyon sivaslı var deniliyo istanbulda sonra maca 50 kişi gidiyo.takım kötü gidiyo normal tabi!!!! ama o giden 50 kişiye helal olsun
3milyon dan fazla duydum ben, ben en az 5miyon hatta stanbulun arisi sivasli oldugunu duydum
omercoskun 17.08.2009, 18:59 konuya yorum yazan arkadaşlar sizler neden gelemediniz nerelerden yazıyorsunuz onlarıda belirtin bizlerde yorum yapalım sizin hakkınızda
tribünde gördüm almanyadan gelende vardı sivastan gelen de vardı bu kadar asıp kesene kadar sizler neden gelmediniz biz istanbuldan kalkıp ankaraya da gittik ,bursayada gittik , eskişehirede gittik , izmite de gittik vs bu kadar klavye başında atıp tutana kadar sizler niye gelmediniz :confused:
bence55 çok pahalı ama gerçekten sivassporlu olan bu parayı gözden çıkarır takımın morale ihtiyacı var taraftar 1 avuç maç sivasta sesleri sivasından çook çıkıyor olamazz gruplar la olmaz buiş taraftar coşsunki sivas oynası n:mad:
alperen2009 17.08.2009, 19:13 Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
Bu kotu gidisati cozerse baskanimiz cozer ALALHIN izli ile baskanimiza guvenin gerisini merek etmeyin bu iki mac kotu denk geldi bize fakat kotu gidisat hazirlik maclarinda belli idi hayirlisi insallah:)
HayaLpereSt 17.08.2009, 19:18 Çok Şükür biz ordaydık Recep abi ve arkadaşLarıyLa biraz tezahürat ettik ama fazla gürültü çıkaramadık :) olsun biz yinede desteğimizi verdik yalnız bırakmadık takımımızı gelmeyenler utansın.
HayaLpereSt 17.08.2009, 19:28 Herkes Boş konuşuyor. burda öyle çene çalıcağınıza maça geleydinizde sivassporumuza destek vereydiniz.
Gidenlere allah razi olsun, takimimizi orda yanliz birakmadiniz, helal olsun size!!
eyuphulagu 17.08.2009, 20:13 İşte biz buyuz...İstanbul'da f.b,g.s,bjk maçlarına bizim sivaslı hemşerilerimiz kaç tl verip gidiyorlar acaba...Sen orda burda sivasSPOR hakkında konuş,yorum yap, hocayı suçla yönetimi suçla sonra maç günü gelince takımın yanlız bırak..Şimdi sevgili istanbullu hemşerilerimize soruyorum;bu mu sizin sivaslılığınız...Sivasspor yılda kaç defa istanbula geliyor acaba:3-4 defa ..nerde istanbul taraftar derneği...kimse hiç kusura bakmasın...bence maçta en az 4-5 bin sivaslı vardı,malesef hepsi de sivas değil f.b tribünündeydi..kimse kendi kendini kandırmasın..siz iyi gün dostusunuz beyler..takım inşallah eski günlerine döner,dönecektir de..Bizler o gün sizleri yanımızda görmek istemiyoruz...Siz 3 büyükleri tutmaya devam edin...Bu takımın sizlere ihtiyacı yok...
RECEP_YÜKSEL 17.08.2009, 20:50 Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak Maça gelmek isteyenleri engeleyip gelmemeleri için elimizden geleni yaptığımız için?
Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak Maça gelmek isteyenlere 55 TL Verip onlara bilet almadığımız için?
Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak Sivasdan istanbula gelecek olan taraftarlara otobüs tutup biletlerini almadığımız için?
Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak Maça SİVASSPORUN merkezi olan Sivasdan Taraftar getiremediğimiz için?
Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak Ben dahil zorlanarakta olsa o fiata rağmen o maça gelen size göre 50 kişi bize göre 100 kişi olarak?
Tüm SİVASLILARDAN özür diliyoruz (İSTDER) olarak istanbulda oturduğu halde Maça gelmeyip bazı sitelerde istanbuldakilerini eleştiren SİVASLILARDAN?
BİRDE İSTANBULDA 2 -3 MAÇ DEĞİL 5 MAÇ VAR BU 5 MAÇIN TAMAMI SADE BİLET OLARAK 150-200 TL ARASI (İSTDER) OLARAK BİZ SADE İSTANBULADAKİ MAÇLARA GİTMİYORUZ BURSA- ANKARA-ANKARAGÜCÜ- GENÇLERBİRLİĞİ - ESKİŞEHİR - TOPLAM 9 MAÇ YAPAR EN MASRAF OLAN 40 TL YANİ Bİ SEZONDA ENAZ 500 TL GİDER BEN BU GİDERLE SİVASDA 5 TANE KOMBİNE ALIRIM?
GELEN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR GELEMEYENLERE LAFIM YOK İSTANBULDA İKİ MAÇ SİVASDA SEZONLUK KOMBİNE OLDUĞUNDAN?
sivasli215 17.08.2009, 22:50 bu takımı kendi kafalarına göre bu hale getirenler
yalnız yürümeye mahkumdurlar!!!
bende isterdim maça gideyim, takımımı destekleyim ama sivassporumuzun şu halini tv'den gördükçe kahroluyorum ki bir de stadda hiç dayanamam!!!
maçtan sonra basın toplantısında gülücükler dağıtan, görevini başarıyla tamamlamış komutan gibi (belkide öyledir!) konuşan bülent uygunu da kınıyorum ayrıca, bu kadar büyük yetkiyi bu adama veren yönetimde sonuna kadar suçludur!!!
Abdullah DuMaN 17.08.2009, 22:58 Bol keseden konuşanlar var İSTDER'e laf atıyorsunuz ama 55 kişide olsa 5 kişide olsa İstanbuldaki ve çevre illerdeki her maça gidiyor onlar sonsuz teşekkürler başta Recep abi olmak üzere İSTDER üyeleri
merkez_emre 17.08.2009, 23:06 ne guzel memleket arkadas 3 mılyon sıvaslıdan 55 lıra verıcek 500 1000 kısı cıkmıyorsa helal olsun valla billa helal olsun ne dıyım ben...
tmm eyvallah asgari ucretle gecınmek zorunda olan bınlerce hemserımız vardır ama koskoca ıstanbulda yok mu kardesım 1.000 lıradan fazla alan 500 kısı anlamıyorum bir turlu...
takım kötüymus yonetım kotuymus transfer yokmus ?
ne alaka gardaş takım kötü diye kımse maca gıtmesın kume dusmeye oynasınlar stad yıne 50 100 kısıye oynasın bu ne mantıksız bır dusunce seklı...bugun sivasda istanbulda oynadıgımız seyırcının kat kat usdunde oynayan 3. lıg takımları var onlar neden gıdıyor maclarına takımlarının ? siz boyle dusundugunuz surece sivas trıbun kulturunden bir cacık olmaz :)
aynen devam edın biz bozmayalım...
cünkü
Biz Sivassporluyuz sizi bilmem ...
omercoskun 18.08.2009, 00:56 tarafatar kazanmak zor ama kaybetmek baya kolaymış yahu hiç aklıma gelmezdi 3-5 çapulcu yüzünden bu siteden kopacağım o kadar nane molla yazı var benim yazılarım neden silinir küfür mü var yok hakaret mi var yok ee o zaman benim yazım kime dokundu çok merak ettim !! onu nasıl olsa öğrenirizde niye sildi onu merak ettim (siteden kopartabilirsiniz ama sivasspordan kopartamassınız işte ona gücünüz yetmez) eyvallah ;)
joe cole 18.08.2009, 02:43 sivastakı maclarda sivasda olan taraftara laf atarlar stadı dolduramıyorsunuz dıye ya sız ne yaptınız 2000 kısılık yerı dolduramadınız daha:mad:
club7house 18.08.2009, 04:03 Fb tribünü 55 ytl vererek R. Carlos'u , Santos'u , Guiza'yı izliyor. Biz hangi futbolcuyu izleyeceğiz varmı bizim futbolcumuz. Arkadaşlar burdaki çoğu kişiden iyi bilirim tribüncülüğü Takım sevda Futbolcular üzerine kurulu değildir eyvallah ama bu Ersen MARTİNİ ve defans oyuncularını gördükçe içimden ülkeyi terketmek geçiyor. Eminimki fb tribünlerinde binden fazla sivas asıllı fenerlinin olduğuna , buda durumun diğer şekli.
SempaticH 18.08.2009, 07:03 o kadar paraya ve bu takıma o bile çok
ofozturk 18.08.2009, 07:29 o kadar paraya ve bu takıma o bile çok
yapmayın hocam bu takım dediğiniz lige çıktı çıkalı hep başarılar kazanmıştır. 4-5 maçla takımın tüm başarılarını gölgeleyip gelmesi muhtemel başarıların önünü kesmeyelim.
hocamız ne demişti. 4-5. haftaya kadar sabredin. ve biz sabredeceğiz inanıyorum inş sivasspor geçen yıllardan daha da zevk verecek.
bizim vazifemiz sonuna kadar desteklemek.
yapmayın hocam bu takım dediğiniz lige çıktı çıkalı hep başarılar kazanmıştır. 4-5 maçla takımın tüm başarılarını gölgeleyip gelmesi muhtemel başarıların önünü kesmeyelim.
hocamız ne demişti. 4-5. haftaya kadar sabredin. ve biz sabredeceğiz inanıyorum inş sivasspor geçen yıllardan daha da zevk verecek.
bizim vazifemiz sonuna kadar desteklemek.
İyi oynayan başarılı takımı bozarsan kusura bakma ama körü körünede kimse destek olmaz.
Balili gittiği takımda süper oynuyor. Syla ve Diollada yine aynı.
Sen otrumuş başarılı takımı bozup yerine ikinci, üçüncü liglerden kalitesiz, miade dolmuş oyuncuları getirirsen taraftarıda küstürürsün.
Ne yani Ersen Martin gibi fiyasko transfere alkışmı tutalım.
yada Uğur kavuk gibi düşmemeye oynayan bir takımdan elimizden çıkardık diye mutlu olunan bir futbolcuya.
Böyle hatalar yaparlarsa tabiki taraftarıda küstürürler, kimsede maça gitmez.
55 TL + 10 TL yol + 20 TL yemek etti sana 85 TL.
Kimi ne izlemek için verecek taraftar bu parayı ?
Ersen Martine içinmi, Uğur KAvuk içinmi yoksa türibünde oturan fiyasko transferler içinmi.
85 TL verip sonrada fenerin gollerinimi seyredeceğiz ?
biraz mantıklı olun arkadaşlar. bu takımı izlemek için 85 TL değil 20 TL bile vermem.
İster takımı kötü günde yalnız bırakıyor diyin isterse vefasız taraftar diyin.
Elindeki kadroyu bozup, fiyasko transflerle takımı bu hale getirenler, bunun sonuçlarınıda iyi hesap etmesi gerekiyordu.
Kusura bakmasınlar ama yönetim yaptığı hatayı düzeltemezse kimseden destek beklemesin.
Futbol rakabbettir ve duygusallığa yer yok. başarılı olursan gelir seyirci izler yoksa kimse gelmez. çünki herkes parayı zor kazanıyor ve parasının hesabınıda iyi yapması lazım. o kadar parayı verecekse buna değecek bir takım ve oyun olması gerekir.
yoksa 3 yol yiyip ezilen takımı izlemek için kimse zor kazandığı parasını kolay harcmaz.
Yöneticilerinde bunun hesabını iyi yapması lazım. yapamazlarsa başarılı olduklarında aldıkları övgü gibi başarısız olduklarında alacakları eleştiride adil olur.
yiğidoemin58 18.08.2009, 09:26 tek sorun 55 tl geçen sene bile kupa maçında bomboştu
MURAT SARI 18.08.2009, 09:26 [QUOTE=ofozturk;548562]Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
güzel kardeşim biz istanbul taraftar gurubu olarak maça gitmemmemizin sebebi fb nin biletlere yapmış oldugu 55 tl fiyatları ptotesto etmek içindir düşünsene benim 3 tane oglum var birde ben 55x4=220 tl bu kriz ortamında bu fiyat çok pahalı kimseye kızmaya hakkın yok yoksa biz sivassporumuzun tüm deplasman maçlarına gidiyoruz üstelik şehirleride geziyoruz herşey dahil 40 tl ye gidip geliyoruz buraki 55 tl gerçekten çok bu para bazen sevgi her şey olamayabiliyor onun için ben dernek başkanı olarak normal karşıladım diger arkadaşlarında normal karşılayacagına eminim
saygılarımla MURAT SARI
merkez_emre 18.08.2009, 11:18 bana hala bu takımı ızlemeye o para verılmez dıyenlere artık cvp ım yok...buda son msj ım ama kımse unutmasın ki kotu zamanda bu kelımelerı soyleyenlerın sampıyonluk umudumuz oldugu zamanlarda kendısıne pay cıkartmaya bende sıvassporluyum demeye hakkı yoktur....
Yensende Yenılsende Taraftarız senle
ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTEE....
RECEP_YÜKSEL 20.08.2009, 11:51 TÜİK 'in Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre son 50 yılda 11 milyon göç alan İstanbul 'a en çok sivas 'tan en az Hakkari 'den insan gelmiş. Kentte yaşayan sivas , Kastamonu , Sinop , Bayburt , Giresun , Ardahan ve erzincanlıların sayısı kendi illerinin nüfusundan daha fazla.
Taşı toprağı altın denilerek son elli yılda 11 milyon göç alan İstanbul 'da 82 ilden Vatandaş bir arada. Türkiye 'nin adeta mozaik kenti olan şehirde; sivas 'tan Trabzon 'a, Iğdır 'dan Çanakkale 'ye ülkenin dört bir yanından 12 milyon 573 bin 836 kişi yaşıyor. Bunlardan sadece 2 milyon 167 bin 572'si İstanbul nüfusuna kayıtlı. İstanbulluların sayısının fazla çıkmasının sebebi ise birçok Vatandaşın nüfus ile ilgili işlemlerini rahatlıkla yapabilmek için çocuklarını İstanbul kütüğüne kaydettirmesi. Şehre göç eden iller arasında ise sivas , birinci sırada. Kentin genelinde 681 bin 214 sivaslı yaşarken, onu 516 bin 556 kişi ile Kastamonu izliyor. Üstelik İstanbul 'da yaşayan sivas , Sinop , Bayburt , Ardahan , erzincan , Giresun ve Kastamonuluların sayısı kendi illerinin nüfusundan daha fazla.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK )'nun Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kapsamında Türkiye genelinde yaptığı araştırma sonuçlandı. İstanbul 'da yaşayanların hemşehri profilini ortaya koyan çalışmaya göre sivas 'ta 638 bin 464 kişi yaşarken, İstanbul 'daki sivaslıların sayısı 681 bin 214. sivaslıları 516 bin 556 ile Kastamonulular , 455 bin 393 ile Giresun , 453 bin 197 ile Ordu ve 396 bin 840 kişi ile Tokatlılar izliyor. İstanbul 'da en az nüfus barındıran iller ise 6 bin 957 ile Hakkari ve 7 bin 363 ile Burdur .
İlçelere göre yapılan dağılımda 32 ilçesi bulunan İstanbul 'un ve Türkiye 'nin en kalabalık ilçesi Gaziosmanpaşa 'da en fazla sivaslılar yaşıyor. İstanbullular ağırlıklı olarak Kadıköy 'de toplanırken, Avcılar ve Küçükçekmece 'de en fazla Tokatlılar , Bayrampaşa ve Fatih 'te Kastamonulular , Bakırköy 'de Malatyalılar çoğunlukta. Üsküdar , Bağcılar , Bahçelievler , Kâğıthane , Sarıyer , Şişli ve Beşiktaş 'ta yine sivaslılar ilk sırada gelirken, Eyüp , Beykoz , Zeytinburnu ve Beyoğlu 'nda ise Giresunlular birinci. İstanbul 'un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan ve Fatih ilçesi ile birleştirilen Eminönü 'nde en fazla Mardinliler , Esenler 'de Malatyalılar , Güngören 'de Trabzonlular , Kartal 'da erzincanlılar , Maltepe 'de Rizeliler , Sultanbeyli ve Pendik 'te erzurumlular , Tuzla 'da samsunlular , Ümraniye 'de ise Ordulular ikamet ediyor. Büyükçekmece 'de Ardahanlılar , Çatalca 'da Gaziantepliler , Silivri 'de Tokatlılar , Şile 'de ise en fazla Kocaelililer yaşıyor.
sivaslılar eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Seyit Boyraz, İstanbul 'da sivaslıların sayısının fazla olmasının illerini olumsuz etkilediğini dile getiriyor. 'İller, ilçeler ve beldeler yardımları nüfusa göre alıyorlar. sivas 'ın burada bir kaybı var.' diyen Boyraz, sivas 'ın başta Almanya olmak üzere Avrupa 'da da büyük nüfusu olduğunu belirtiyor. İstanbul 'da Giresunluların sayısının daha fazla olduğuna inanan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada ise şunları söylüyor: 'Son seçimlerde insanlar köy, belde ve ilçeleri kapanmasın diye memleketlerine aldırdılar nüfus kayıtlarını. Bu nedenle bizim nüfusumuz biraz azaldı. Giresun dışındaki 1 milyona yakın Vatandaşımızın çoğu İstanbul 'da yaşıyor.'
Kaynak: Zaman
Kaynak: Time Turk
Tarih: 09:00:15 20.07.2008
2 milyon yok 3 milyon hikaye okumayın sayı burda Devlet Kanalı bu istanbuldaki sivaslı sayısı 681 bin 214 kişidir
iyi diyorsunuzda istanbulda maça gitmek öyle kolay bişey degilki.gitmek gelmek bir zor iş ayrıca sivas taraftarına pahalı satıyorlar bileti.buna ragmen maça gidenlerede sonsuz teşekkürler ederiz.umarım burdaki maça ilgi olur.uefa maçına fazla ilgi yokgibi gözüküyor.
efsane5858 20.08.2009, 13:14 bana hala bu takımı ızlemeye o para verılmez dıyenlere artık cvp ım yok...buda son msj ım ama kımse unutmasın ki kotu zamanda bu kelımelerı soyleyenlerın sampıyonluk umudumuz oldugu zamanlarda kendısıne pay cıkartmaya bende sıvassporluyum demeye hakkı yoktur....
Yensende Yenılsende Taraftarız senle
ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE SENİNLE BİRLİKTEE....
kardes bosuna ugrasma bizim millet bahane üretir pahaliydi derler gitmezler biz henüz taraftar olamadik,ama gidip lokantalarda 100 lira veriyoz en büyük biziz demeyide masallah biliyoz ama fener deplasmamina gitmeye gelince biletler 50 liraymisda bilmem neymisde.kusura bakmayin ama herkes gördü biz henüz taraftar olamamisiz
efsane5858 20.08.2009, 13:17 hem gecen sene hemde ondan önceki sene istanbul belediyesiyle olimpiyat stadinda mac yaptik yanilmiyosam her ikisindede liderdik ama o stada bile 10 bin kisiyi gecemedik ayip ya olimpiyatdami pahaliydi orda mac izlemek en fazla 10 liradir yada 15 lira ama gel görki 10 kisi 80 bin kisilik statda 10 bin sivasli bide hep övündügümüz 2 milyon sivaslinin yasadigi istanbulda.belliki bu iki milyon sivaslinin sivassporla ilgisi yok
Alperen58 20.08.2009, 13:27 50 sayisinin tek aciklamasi takimin su andaki kötü durumu saniyorum insanlar maglubiyetin kacinilmaz oldugunu düsünerek misafir takim bölümüne gitmediler ama en az 500 den fazla kiside fenerlilerin icinde seyretmislerdir takimi,birde galiba biraz doymusluk oldu her yil 4-5 sefer istanbul a geliyor takim ilk zamanlardaki heyecan kalmadi.Tabii suda var sen Sivas ta stadi tam doldurmadiktan sonra Istanbul dakine ne diyebilirsinki?
altuntas58 20.08.2009, 14:42 Arkadaşlar yorumlarınızı hoş görü sınırlarını aşmadan yapın ne demek istanbulda 50 tane sivassporlu varmış öyle klavye başında atıp tutanların içinde kac kişi istanbula gelip sivassporumuzun macını izlemiş yapılan bu haksız eleştirileri kabul etmek mümkün değil sizlerin bir çoğu biz( İSDER) üyelerini tanımazsınız bizler cebimizden otobüsler tutup yağmur camur demeden bütün deplasman maclarına gitmeye özen gösteriyoruz özellikle ben sivassporumuzu amatör küme maclarında bile yanlız bırakmayan birisi olarak istanbuldaki sivaslı kardeşlerimize maca gitmediler diye insafsız eleştirileriniz karşısında şaştım kaldım herkes kendi adına yorum yazsın kimsenin kimseyi hakarete varan şekilde eleştirme hakkı yok o klavye başında atıp tutan arkadaşların içinde acaba ömüründe kac defa maca gitmişte biz istanbulda yaşayan insanları 50 kişi ile sınırlıyor bu mac sadece istanbulda yaşayanlar için yapılmadıya kalkıp gelseydiniz ben sezon içinde en az 5 defa sivasa sivassporumuzun macını izlemeye geliyorum stadyumun yarısı boş olduğu halde bu kadar insafsız eleştirilerde bulunma hakkını kendimde bulamadım sizler istanbulda yaşamanın zorluklarını biliyormusunuz 55 tl verip maca gidecek kadar durumu olmayan insanlarında çok sağlam bir Sivasspor taraftarı olduğunu unutmayın klavye başında atıp tutarak bir yere gelinmez çözüm üretelim sivasspor yönetimi sivasta mac biletlerini 25 tl yapsın ben inanıyorumki hatta idda ediyorumki stadyumun yarısı boş kalır sitedeki bazı kendini bilmezlerin yüzünden bu siteye girmek bile içimden gelmiyor sivassporumuzun malubiyetinin faturasını istanbulda yaşayan kardeşlerimize cıkarmayın yenince iyi yenilce kötümü ben sivassporumuzun bulunduğu yerden cıkıp zirvede mücadele edeceğine en çok inananlardan biriyim klavyede sivasspoprlu olunmaz azıcıkta sivas dışındaki maclara gidin görelim (müstesnalar hariç) daha çoğunuz babalarınızdan aldığınız harclıklarla gecinirken 55 tl çok para değil niye gitmediniz demekten vaz gecin Ben Sivassporumuza başarılar dilerim
BAŞKA SİVASSPOR YOK
RECEP_YÜKSEL 20.08.2009, 15:10 hem gecen sene hemde ondan önceki sene istanbul belediyesiyle olimpiyat stadinda mac yaptik yanilmiyosam her ikisindede liderdik ama o stada bile 10 bin kisiyi gecemedik ayip ya olimpiyatdami pahaliydi orda mac izlemek en fazla 10 liradir yada 15 lira ama gel görki 10 kisi 80 bin kisilik statda 10 bin sivasli bide hep övündügümüz 2 milyon sivaslinin yasadigi istanbulda.belliki bu iki milyon sivaslinin sivassporla ilgisi yok
bu yorumun çok yanlış geçen seneki istanbul maçında 20 bin kişi vardı biletli olarak 17.bin 500 kişi vardı
bu sene Şampiyonun açılış maçında kaç kişi vardı seyretinizmi lütfen kulaktan dolma değil yerinde inceleyerek değerlendirin
http://resimzade.com/Show.html?i=11834&token=45969
BU ARADA BU RESİMİN ALTARAFI BOŞ DEĞL YAĞMURDAN KAÇANLARIN HEPSİ ARKA TARFADA TOPLANMIŞLARDIR?
efsane5858 20.08.2009, 15:16 bu yorumun çok yanlış geçen seneki istanbul maçında 20 bin kişi vardı biletli olarak 17.bin 500 kişi vardı
bu sene Şampiyonun açılış maçında kaç kişi vardı seyretinizmi lütfen kulaktan dolma değil yerinde inceleyerek değerlendirin
http://resimzade.com/Show.html?i=11834&token=45969
BU ARADA BU RESİMİN ALTARAFI BOŞ DEĞL YAĞMURDAN KAÇANLARIN HEPSİ ARKA TARFADA TOPLANMIŞLARDIR?
bende olumpiyat stadina gittim orda bende mac izledim demek istedigim su bizim o stadi cok rahat doldurmamiz lazim elalem dolduruyor
RECEP_YÜKSEL 20.08.2009, 15:42 bende olumpiyat stadina gittim orda bende mac izledim demek istedigim su bizim o stadi cok rahat doldurmamiz lazim elalem dolduruyor
Bak kardeş o stadı tam olarak bitek galatsaray doldurdu bide şmapiyonlar ligi final maçı gerisi hep yarısından çoğu boştu GS-FB TÜRKİYE KUPASI 30 BİN SEYİRCİ BJK - FB SÜPER KUPA 28 BİN SEYİRCİ
KENDİMİZİ O KADAR KÜÇÜLTMEYELİM LÜTFEN
SON MAÇ ÇOK ACI OLDU ONA KATILIYORUM AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR 55 TL ÇOK GERÇEKTEN ÇOK
yener_sahin 20.08.2009, 15:49 Valla bende istanbuldakilerin yerinde olsam 55 liraya orda maç izlemem.Gider o paraya yeni sezon formamı alırım.Fb değil takım kazansın...Gidenlerin yaptığı fedakarlık zaten anlatılmaz...
|