Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim Başarıdan Emin
SivasSpor.Com 17.08.2009, 15:46 http://resimzade.com/Show.html?i=11725&token=24145 (http://resimzade.com/Show.html?i=11725&token=24145)
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takımlarına güvendiklerini belirterek, ''3 büyüklerin en büyük rakibi, bu sezon da Sivasspor olacaktır'' dedi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk 2 haftada 2 güçlü takımla yaptıkları maçlarda aldıkları mağlubiyetlerin ''dünyanın sonu olmadığını'' kaydetti. Ekiplerine güvendiklerini, iyi bir takım olduklarını ifade eden Ünsal, şunları söyledi:
''Sivasspor taraftarları ve dostları hiç üzülmesin. Sivasspor düşmanı olduğunu açıkça belli edenler de boşuna sevinmesinler. Diyarbakırspor maçından itibaren takımımız mutlaka çıkışa geçecek ve üst sıralardaki yerini ilerleyen haftalarda mutlaka alacaktır. Büyük takımların kalemşorluğunu yapanlar şunu unutmasınlar ki, Sivasspor gücünden bir şey kaybetmiş değil. Aksine gücüne daha da güç katmıştır. Daha da açıkçası 3 büyüklerin en büyük rakibi bu sezon da Sivasspor olacaktır. Yönetim kurulu olarak teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Önceki yıllarda da aynı teknik heyetimiz onlara olan güvenimizi boşa çıkarmamışlardı. Herkes iyi bilsin ki, Sivasspor geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi 12. haftadan itibaren ilk 5'teki yerini mutlaka alacaktır. Taraftarlarımız rahat olsun.''
Mehmet Yıldız ve Sezer'in takıma katılması, yeni transferlerin de uyumuyla birlikte daha da güçleneceklerini ifade eden Ünsal, ligin ilk yarısını 25-30 puan arasında tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi.
17.08.2009
Kaynak : AA
subasi29 17.08.2009, 15:48 Yine Fikret :D Ne Rakibi Zaten Yenildik Daha Nezaman Rakip Olacagiz 12.Hafta Ilk Bes'teki Yerimizi Alacagiz!!!!!!! :rolleyes:
efsane5858 17.08.2009, 15:50 bu adamda cok komik bu adam sivaslimi degilmi emin degilim umurarim sivasli degildir böyle sivasli olmaz cok konusup bos konusuyor cunku
Fikret Ünsala ilk defa katılıyorum.
Divriği58- 17.08.2009, 15:55 hahaha feneride yendik dimi fikret ünsal biri şunu cimdiklesin belki uyanır
ÇOK KOMİK ADAM AM ANE YAPSIN BİRİ ÇIKIP KONUŞACAK TABİKİ SÖZCÜMÜZ O, O KONUŞACAK, SİYASİ KİMLİK OLARAK SEVEMEM KENDİSİNİ YAPACAK BAŞKADA İŞİ YOK DİYE DÜŞÜNÜRÜM HEP FİKRET BEYİN AMA AHKAM KESMESİ TAM BİR SİVASLI OLDUĞUNUN BELİRTİSİ BAZAN BOŞ KONUŞUYOR AMA HESABI İYİ YAPMIŞ BU DEFA BENCE 12 HAFTA DEĞİL İLK 8. HAFTADA İLK BEŞTE YER ALIRIZ, BU TAKIM OYNADIKÇA AÇILACAK BİR TAKIM , BAKMAYIN İLK İKİ HAFTAYA BU TAKIM 4 EYLÜLDE ÇOĞU TAKIMA 4 Ü RAHAT RAHAT ATACAK KADROYA SAHİP GÜVENİMİZ TAM TAKIMIMIZA
MEZARA KADAR SİVASSPORLULARA SELAM OLSUN
Fikret Ünsal, takımlarına güvendiklerini belirterek senden nefret ediyorum fikret ..........
57 Mehmet 17.08.2009, 16:00 Bende bu konuda Fikret Ünsala katiliyorum,daha henüz lig erken oynadigimiz maclarin biri ts digeri fb,elbette ne kadar transferlerde hata yaptiysakta bu takima Mehmet Yildiz ve Sezerde katildiktan sonra yeni transferlerde takima isindiktan sonra bu takim yine ligin üst siralarinda yerini alacak.cünkü öbür anadolu takimlarinin hali bizdende iyi degil,biz ligi yine ilk 4te bitirecegimize inaniyorum
kiNgSiZe58 17.08.2009, 16:10 büyük konusdukça, takıma nazar değiyor. hep insallah diyeceksiniz
fikret ünsal istifa! Konusmaların Sivasspor'a hep uğursuz geldi. Bu gidi$le kümedeyiz.
atrium58 17.08.2009, 16:30 Hazırlık maçları oynanırken taraftarın ve spor kamuoyunun eleştirilerine kulak tıkayan zihniyet hele bir avrupa maçları başlasın görün daha sonra hele bir lig başlasın görün şimdi de hele bir 12. hafta gelsin görün diyor.. Karşınızda çocuk yok artık komik olmayın..
bonuce123 17.08.2009, 16:32 Bu Adam Hep Bos Konusuyor Yaw Bi Sivas 6-0 Yener Sivas Feneri Yener Hep Hursuzluk Getirdi Gerksiz İnsan Yaw Sankı Sıvas Feneri Yenmıs
noname87 17.08.2009, 16:35 boş işlerler yöneticisi icraat yok sürekli laf
arkadaslar tamam hıcbırımız bu ınsanı sevmıyoruz ama bu seferkı roportajında sacmalamamıskı adama yüklenıyorsunuz:D bu acıklamasına katılıyorum ınsallah bır an once toparlanırız.
Hazirlik maclari ...... "Bunlar ölcü olmaz siz bizi sampiyonada görün"
Sampiyon Külüpler ...."Bize zaten bu sampiyona biraz büyüktü Bizi ligde ve Avrupa sampiyonasinda görün"
lig maclari.................Bütün suc bende TB maci---Bütün suc futbolcularda kornerden golmü yenir. FB maci
yönetim......Siz bizi 12 haftada görün Ilk 5 de olacagiz.......
Yukarida yazilanlar ya kulup temsilcileri ve hoca tarafindan alti doldurulmayan bos sözler..Sayin ünsal SivasSpor icin hayirli bir is yapmak istiyorsaniz artik bos iddali sözler söylemeden önce,SivasSpor kadrosunu o iddalari yerine getirecek sevyeye ulastirin kalitesini yükseltin gerek teknik heyet gerekse futbolcu anlaminda. yoksa ortaya koydugunuz her söz havada kalacak ve güven kaybedeceksiniz...
allah razı olsun hep birlikte el ele vermiş sivassporu küme düşürmeye çalışıyorlar ya daha bişey söyleyemem. takım iki hafta üst üste mağlubiyet almış. tedbir alınması yerine sadece ve sadece konuşuyoruz. ersen martini aldılar ya.o kurtaracak sivası. ne diyelim. bizde dua edelimde bişeyler olsun. işimiz duaya kaldı.
bu adamı nedense hiç sevmedim ..............
YiğidoGençlik 17.08.2009, 17:44 Arkadaşlar çok içler acısı yorumlar yapıyorsunuz takım şu an kötü olabilir ama emin olun düzelecektir taraftarlık asıl şimdi yapılmalı takıma şimdi sahip çıkılmalı..
sivastatlıbelam 17.08.2009, 17:52 az adah sabır mesela bjk geçen sozon devre arasında 6.sırada bitirdi ve vuran vuranaydı beşiktaşa.
ama sonra bir düzeldiler şampiyonoldular biz de düzelirsek en kısa sürede intikamımızı çok acı alacağız inşallah.
Aydogan58 17.08.2009, 17:54 sivasspor mangal kebap olmuş
Spor kategorisinde ve Fenerbahçe forumunda, bulunan sivasspor mangal kebap olmuş konusunu görüntülemektesiniz. FENERBAHÇE - SİVASSPOR "SİVASSPOR ÖLMÜŞ, AĞLAYANI YOK!" ŞANSAL BÜYÜKA: Nasıl buldun maçı hocam? ERMAN TOROĞLU: Kestirmeden söyleyeyim. Sivasspor ölmüş, ağlayanı ...
Aydogan58 17.08.2009, 18:03 nerde o eski sivasspor ???
gecen sene basindan alinti :
Sivasspor, gerek sahaya yayılışıyla gerekse futbolcuların maça istekli başlayışıyla, ne istediğini belli eder bir görüntü sergiledi. Son haftaların formda takımı Denizlispor’a karşı savunma güvenliğini bırakmayarak hızlı ataklarla oyunda hakimiyeti kısa sürede ele geçirdiler ve bunun neticesinde de ilk yarıda istediği sonucu aldılar.
Bülent Uygun Mehmet Yıldız’ı pivot forvet oynatıp rakip savunmayı rahatsız ederek geride atağa kalkan oyunculara boş sahalar yarattı ve bu boş sahalardan formda isimler Tum, Musa, Kamanan ve Murat Erdoğan iyi yararlanınca Sivas çok rahat öne geçti. Kaleci Petkoviç ile önünde oynayan Bilica ve Sedat da çok iyi uyum içnde göründüler. Sivasspor ilk yarıda aldığı skorun rahatlığıyla ikinci yarıya daha sakin başlayınca Denizlispor pozisyonlar yakalayıp tehlike yarattı. Artık görülen gerçek şu ki Sivasspor takım olmuş. Futbolcular birbirlerini seviyorlar birbirlerinin eksikliğin kapatmaya çalışıyorlar ve maçlarda rahat oynuyorlyar. Türkiye’deki çoğu takımlardan üstünler ve maçları kolay kazanıyorlar.
yasin2452 17.08.2009, 18:07 [QUOTE=kiNgSiZe58;548817]büyük konusdukça, takıma nazar değiyor. hep insallah diyeceksiniz
sana çok katılıyotum arkadaşım fikret her mağlubiyetten sonra çıkıp konuşuyor la oğlum bırak konuşmayıda takımın ölüyo ona çare bul yok uçağa binermiş 6-0 dan sora yok lige çok iyi başlangıç yaparmış yok fenerbahçeyi yenerse şaşırmayınmış şimdide çıkmış 12 hafatada 5. olurmuş la kardeşim ağzını hayıra aç şu takıma bi çare bul sonra çık konuş:D:D
SenSetik 17.08.2009, 18:08 fikret her mağlubiyetten sonra çıkıp konuşuyor la oğlum bırak konuşmayıda takımın ölüyo ona çare bul yok uçağa binermiş 6-0 dan sora yok lige çok iyi başlangıç yaparmış yok fenerbahçeyi yenerse şaşırmayınmış şimdide çıkmış 12 hafatada 5. olurmuş la kardeşim ağzını hayıra aç şu takıma bi çare bul sonra çık konuş
++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
kangalliahmet 17.08.2009, 18:23 sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...
yasin2452 17.08.2009, 18:28 sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...
ya kardeşim biz sivasspor tarafatarı olarak sivasspormuzun daha çok başarılı olmasını istiyoruz adam çare bulsun yönetimle oturup konuşsun ama bu adam ne yapıyo sadece konuşuyo allah çene vermiş karı dırdırı gibi
fatihtuztas 17.08.2009, 18:37 ya siz neden fikret ünsala laf söylüyorsunuz anlayamıyorum adam çıkıp konuşur basın sözcümüz değil mi?sivasspor tüm kadrosuyla bir ailedir ve bu ailede fikret ünsal da vardır.
superglam 17.08.2009, 18:41 Fikret ÜNSALa teşekkür ederiz biri çıkıp açıklama yapmasını bekliyorduk bizi rahatlattı.. İçimizde bile SİVASSPOR sözcüsünü çekmeyen insanlar var sanırım bıyığı batmış olmalı onlara... Sivası Adam gibi destekleyin bıyık batmasın size..
KIZILCAN 17.08.2009, 18:46 Hazırlık maçları,Andertlect ve lig maçları gösterdi ki bu takımın toparlanması zaman ister.orta sahamız ve forvetimiz olmadığı sürece bu takım iki üç haftada bir ama hakederek ama şansına galip gelir.kendi yağıyla kavrulur gider.
superglam 17.08.2009, 18:55 Önce Futbolun galibiyet beraberlik ve mağlubiyet üzerine kurulduğunu bilmemiz lazım...
Geçen yıl:
1. hafta Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe
2. hafta Fenerbahçe 2 - 0 Belediyespor
3. hafta Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe
kimse fener ligden düşecekdemedi... Dolayısıyla SİVASSPORA haksızlık yapmayın...
PRIMERA_58 17.08.2009, 19:05 ALLAH AŞKINA BİRAZ SUS FİKRET ÜNSAL!!! TARAFTARI BİLE ÇİLEDEN ÇIKARTIYORSUN... RAKİP TAKIMLARIN TARFTARINI DÜŞÜNEMİYORUM... BİR SİZ BİRDE BÜLENT UYGUN BİRAZ SUSUN...BİRAZ BAŞKANDAN KONUŞMA DERSİ ALIN...AZ KONUŞUP ÖZ KONUŞUN...
ZAMANINDA SİZ DEĞİLMİYDİNİZ FB İÇİN ESKİ AŞKIMIZ DİYEN...UNUTMAYINKİ ESKİ AŞKLAR HEP DAHA DEĞERLİDİR....
NEDENSE FUTBOLCULARIMIZDA SADECE FB'Lİ FUTBOLCULARA CENTİLMEN NAZİİKLER..ADAM FAUL YAPIYOR TOP OYUNA GİRİYOR MESELA ONUR KARDEŞİMİZ HALA ÖZÜR DİLİYOR..
YAPMAYIN ARTIK ŞU FB .................... BİZE YAKIŞMIYOR.YAPTIKLARI İYİYİKLERİ UNUTMUYORUZ DA SAYENİZDE ADIMIZ FB'NİN PİLOT TAKIMINA ÇIKTI.
fatihada58 17.08.2009, 19:22 sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...
yahu 2. ligden bizi kim süper lige (o zamanlar 1. lige) kimler çıkardı bi tekrar bakın. Birilerini överken diğerlerini atmayın.
sivasspor ne kadar profesyonel olsa da fikret ünsal gibi amatör insanların yüzünden geriye çekiliyor maalesef.ah bülent uygun ah fikret ünsal biraz şu dillerinize hakim olsaydınız da düşmandan çok dost kazansaydınız.hiç kimsenin düşünmediği şeyleri dile getirip kendimizi komik duruma düşürmekten başka bir görünüm sergilemiyoruz.daha profesyonel bir basın sözcüsü istiyoruz..!
bykara5835 17.08.2009, 20:14 sivassporun çıkışa geçecene inanıyorumda bu fikrete kıl oluyorum adamın her konuşması ofsayt:mad:
SEVDAMSIN58 17.08.2009, 20:43 ne desin adam yenilecegizmi desin yokda seyirciyi nereden bulacak elbet yenecegiz diyecek seyirciyi cekmenin en iyi yolu yalan soylemek inanmadigini soylemek uc buyuklerin yoneticileride aynisini yapmadimi gecen sezon
Fikret Ünsal beye katılıyorum yenildik iki maç diye bittikmi daha iyi bir sezon olucak görcez ben sonuna kadar Sivas sopr'umuzun yanındayım.
Size yemin ederim Sayın ÜNSAL'ın demecini okuyup cevap yazmaya geldim Allah biliyor ya içimi,içimden geleni yazıp çıkcaktım,gördümki ünsalı bir ben değil herkes sevmiyormuş.Şimdi ben yazıyorum,300.000 nüfuslu şehirde bu işi yapacak başka bir kişi yokmu Allahaşkına.
Her durumda, sizlere inaniyoruz, sizlere guveniyoruz, duzelecegiz, cikip catir catir oynayacagiz, gecen seneki gibi kafa tutacagiz...!!!
58 MeRt 58 17.08.2009, 22:55 hala konusuyolar iş yapan yok:mad::mad:
furkanyamak58 17.08.2009, 23:07 arkadaşlar destek olacağız başka yolu yok bu takım bu sene ligden düşsede desteğe devam yoksa nasıl büyük klüp oluruz taraftar olmak bunu gerektirir bugün büyük klüplerin hepsinin taraftarı hep destek tam destek inancıyla devam ediyorlar biz bunu eminim onlardan daha iyi yaparız bu yönetime güvenmek zorundayız..Allah'ın izniyle çok da iyi olacak inş.
Lafla peynir gemisi yürümez................
efsane5858 18.08.2009, 01:18 valla fikret ünsal i bugun tv 58 de izledim ve adamin konusmalarini cok begendim cok dügün bi adam ama biz burda demekki ön yargili davraniyoruz adami dinlemiyoruz allah razi olsun tv 58 den keske her hafta fikret ünsali cikarsalar programa cok begendim konusmalarini ve gercekci bi adam
Sen ne zaman çıkıp konuşsan başımıza bi felaket gelio be adam!Nasıl bu kadar iddialı olabiliyosun anlamıyorum.Futbolcu üzerine gereksiz bir baskıdan başka birşey yaratmıyor!
ÇATAYAZBUZGIŞ 18.08.2009, 08:36 gayet tabi ki başarıdan emin olunulmalıdır. sivas başarılı olmak şampiyon olmak mecburuiyetindedir, sivası yönetenler bu takımı şampiyon etmezlerse her sene şampiyonluğa oynatmazlarsa onların ben hakiki sivaslı olduğundan şüphe ederim.
carizma0658 18.08.2009, 13:13 EMINMKI TÜM SİVASLILAR BAŞARIDAN EMIN BU SENE ŞAMPIYONLUK GELIRSE HİÇÇ ŞAŞIRMAM
sivastatlıbelam 18.08.2009, 15:56 Önce Futbolun galibiyet beraberlik ve mağlubiyet üzerine kurulduğunu bilmemiz lazım...
Geçen yıl:
1. hafta Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe
2. hafta Fenerbahçe 2 - 0 Belediyespor
3. hafta Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe
kimse fener ligden düşecekdemedi... Dolayısıyla SİVASSPORA haksızlık yapmayın...
daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.
brezilya karması nasıl ligi 4.sırada bitirdiyse bizde ilk 3 de neden bitirmeyelim?
DeathRow 18.08.2009, 22:06 yuh yani hemen kümeye yolluyosunuz bizi arklar biraz takıma destek olalım köstek deil 2mac yenildik diye kümeye düşecek halimiz yok
yigidocengiz 18.08.2009, 22:55 daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.
brezilya karması nasıl ligi 4.sırada bitirdiyse bizde ilk 3 de neden bitirmeyelim?
ya arkadaşım kusura bakma ama böyle saçma bi kurgulama olamazdı,yani sen yapmadan aklıma gelmezdi bu yüzden sana teşekkür ederim.böyle bi mantık var mı ALLAH aşkına ya.ya sen çok zekisin;kimsenin aklına gelmeyen senin aklına geliyo yada biz çok aptalız.koskoca fenerle,gs yle,bjk yla SİVASımız bir mi?yani onların spor dışındaki gücünün onda biri bile bizde mevcut değilken nasıl böyle bir kıyas yaptın pes doğrusu.hatta şunu söyleyim,şu beğenmediğimiz trabzon bile küme düşmez ama bizim öyle bir garantimiz yok.kendimizi dev aynasında görmeyelim LÜTFEN çünkü bunun bize zararı var
|