Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün Dünde Kalmıştır

SivasSpor.Com
17.08.2009, 22:01
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Sivasspor camiası sadece böyle 1-2 mağlubiyet almakla herhangi bir şekilde yıkılmaz'' dedi.

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yapacağı ilk maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana, Sivasspor'un ön anlaşma imzaladığı ve bugün sağlık kontrolünden geçirilen Cezayir asıllı futbolcu Hameur Bouazza da katıldı.

Teknik direktör Uygun, antrenmanın başında oyuncularını çevresine toplayarak yaklaşık 20 dakika süren bir konuşma yaptı. Uygun, daha sonra oyunculara ''hoş geldin'' demek amacıyla takıma yeni katılan Hameur Bouazza'yı alkışlattı.

Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların düşük tempolu koşu gerçekleştirdiği idmanda, diğer oyuncular sürate yönelik çeşitli çalışmaların ardından dar alanda maç yaptı.

Bülent Uygun, antrenmanda yaptığı açıklamada, ''Dün, dünde kalmıştır, yarınlara bakmak lazım. Sivasspor camiası sadece böyle bir iki mağlubiyet almakla herhangi bir şekilde yıkılmaz'' dedi.

Yıpratan, rencide eden eleştiriler olduğunu kaydeden Uygun, ''Ama bunların tabii ki sahada cevabı verilecek, verilmesi gerekir. Onu da futbolcu kardeşlerimize anlattık'' diye konuştu.

Şimdiye kadar hiç kimsenin gerçekleştiremediği başarıları elde etmiş bir takımın tekrar o başarıları gösterme mecburiyeti olduğunu ifade eden Uygun, futbolcularının da bunun bilincinde olduğunu söyledi.

Sakatlık ve transferler konusunda yaşadıkları sıkıntılara da değinen Uygun, şöyle konuştu:

''Bunlar bir etken ama bu bahanenin arkasına sığınmamak gerekiyor. Buradaki bütün olabilecek sorumluluk tabii ki bana ait, bu kaçınılmaz. Mesuliyetten kaçan değil, sorumlulukları üzerine alan bir insan olarak da bu takımın neler yapacağını, neler yapabileceğini iyi bilen bir insanım.''

-BOUAZZA YARIN İMZA ATIYOR-

Yeni transferleri Hameur Bouazza'yı bugün sağlık kontrolünden geçirdiklerini hatırlatan Uygun, bu futbolcunun yarın sabah noterde imza atacağını, Shakhtar Donetsk takımıyla yapacakları maça da yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Takıma iki transfer daha düşündüklerini belirten Uygun, şunları kaydetti:

''Bu takıma katkı sağlayacak iki transferi daha yaptığımızda, arkadaşlar da formunu önümüzdeki haftalarda tam anlamıyla bulduğunda tekrar Sivasspor gerçek gücüne dönecektir. Sıkıntılar aşılmak için vardır. Korkusuzca ve cesaretle üstüne gidenler muhakkak ki güzel şeyleri başarıyor. Bizim Sivasspor da hiçbir şeyden korkmadan yoluna devam edecektir.''

Anadolu takımlarının ''büyük takımlara'' her zaman doğal olarak yenildiğini ifade eden Uygun, sözlerini şöyle tamamladı:

''Yendikleri zaman ise inanılmaz derecede bir keyif ve mutluluk yaşamışlardır. İki tane çok önemli büyük maçı kaybettik. Tabii bu başarıdan sonra insanların bizim üzerimizde beklentileri çok artmıştı. Ben, açıkçası futbolcu kardeşlerimin şu ana kadar başardıklarından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra da başarmaya devam edeceklerdir. Sevenler, desteğini esirgemesinler.''

ShabbatShalom
17.08.2009, 22:08
Evet Hocam Dün Dünde Kalmıştır Yeni Yenilgileri Bekliyoruzki Artık Kafanız Dank etsin...Nerede Artık umutlu konuşmayı bırakıp işinize bakacaksınız basın sözcüsünden malzemecisine kadar hala şunu yeneriz bunu yeneriz diyorlar..İnanan Varmı?

shang
17.08.2009, 22:08
yıkılmaya yıkılmakta üzüldük işte çok zorumuza gitti mücadele etmeden teslim olduk yoksa takımın arkasındayız her zaman

yasin2452
17.08.2009, 22:09
dün dünde kaldı hocam inşallah yarınlarımız iyi olur her şeye rağmen yiğidolar türkcell süperligin şampiyonu olmasa bile gönüllerin şampiyonudur bu böyle biline

subasi29
17.08.2009, 22:11
''Yendikleri zaman ise inanılmaz derecede bir keyif ve mutluluk yaşamışlardır. İki tane çok önemli büyük maçı kaybettik. Tabii bu başarıdan sonra insanların bizim üzerimizde beklentileri çok artmıştı. Ben, açıkçası futbolcu kardeşlerimin şu ana kadar başardıklarından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra da başarmaya devam edeceklerdir. Sevenler, desteğini esirgemesinler.''

GokhanTurna
17.08.2009, 22:12
Ben güveniyorum 2 3 sağlam transfer yapılırsa tabi. Her sene lige kötü başladık ama iyi bitirdik bu senede öle olması dileğiyle

sevda58
17.08.2009, 22:14
hersey guzel olacak, takimimiza inanalim guvenelim, mehmet ve sezer de geldimmi dahada iyi olacagiz..yeni transfer de iyi ciktimmi guzel olur.

LosTie58
17.08.2009, 22:18
Dün dünde kalmıştır,Sivasspor'un önü açık ben görebiliyorum şimdiden.Başarılar Sivasspor'la olsun.Bouzza transferi de iyi oldu bu arada.

superglam
17.08.2009, 22:20
Hocam dün dünde kalsada sen bizim dünümüzü meydana getiren insansın..! Dünümüz sayesinde yenilgileri hazmedemiyoruz.. Sana vefasızlık yapan insanlar utansın..

Kasim58
17.08.2009, 22:26
evet hocam haklisin dün dünde kaldi basari icin dahafazla mücadele ve iyi transfer sart sizlere güveniyoruz.Ama gecmisteki basarilarinizda dünde kaldi bunlarlada övünmenin anlami yok.

Abdullah DuMaN
17.08.2009, 22:28
Evet dün dünde kaldı ama yarın içinde temkinliyiz şu sıralar bir an önce toparlanalım artık

Besyo_cu
17.08.2009, 22:29
Bizim başarılı olmamız için ise mutlaka ama mutlaka defansa Sedat'ın yerine bir oyuncu almamız gerek. Transfere acil ihtiyacımız olan bir diğer yer ise orta sahanın ortası na pas yapacak dikine oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ben bu takıma güveniyorum yeterki doğru transferler yapılsın.

hiko58
17.08.2009, 22:30
VALLA BÜLENT HOCA TAM SİYASETÇİ GİBİ KONUŞUYOR. SÜLEYMAN DEMİRELİN KULAKLARI ÇINLASIN. ODA DERDİ DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR DİYE.OYSA BİZ KENDİMİZİ TOPARLAYAYIM DİYE BAKLERKEN LİG BİTECEK BİRDE BAKMIŞIZKİ KÜMEDEYİZ. ARTIK BUNUN SORUMLULUĞUNU KİMLER YÜKLENECEK BİLEMEM..

asisevecen58
17.08.2009, 22:40
Geçen sezon sivassporumuz iyi iken herkes alkışlıyordu şimdi 2,3 maç kaybettik diye herkes yuhlamaya başladı bu nasıl yiğidoluk bu nasıl yiğitlik destek verelimki takımımız yine eski günlerine dönsün arkadaşar dualarımız la birlikte inş takımımız yine eski günlerine döner.........

<<kralyiğido>>
17.08.2009, 22:50
Dün dünde kalmıştır hocam tabiki de sonuçta bu takımda dünde 6 puan kaybetti.Düne bakmazsan yarını anlayamazsın.İnşallah oturup birşeyler düşünüyorsundur hocam...

fatihada58
17.08.2009, 23:06
Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz bu nasıl Yiğidoluk sorusuna kıl oluyorum artık... Nedir düşünceniz söyleyin bizde anlayalım şunu mu demek istiyorsunuz seve seve Bülent uygun fenere gidene kadar başımızda kalsın kimsede gıkını çıkarmasın ağzınıza etsede çıt çıkarmayın ne biliyim istasyonda giderken enseye şaplak kondursun naber baba diip pandik atsın... Yiğidoyuz elhamdülillah ve Sivasspor Sivas herkesin üstündedir ne bülent uygun ne mecnun başkan kimse bunların üstünde değildir... Öle geçmişte başarı gelecekte bilmem ne unutun bırakın futbolda duygusallık olmaz asker arkadaşın değil yada mahalle komşun eğer öle ise Sivaslı zaten yarı yolda bırakmaz... Kimse Sivasa paşa olamaz aklından bile geçirmesin Sivaslı kendi paşasıdır zaten...

fatihada58
17.08.2009, 23:09

Ayrıca başarılı olan futbolcularımızı bende kutluyorum ama o futbolcular şuan Sivasta değil maalesef... Yeri geldiği zaman bu nasıl yiğidoluk diyorsunuz ama gönderdiğiniz sattığınız adamlara gelince duygusal davranmayın parayı kim verdiyse ona gitti diyorsunuz... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

58svsvs58
17.08.2009, 23:46
evet hocam dün dünde kaldı. yorumladığınız gibi: iyi kapandık. 10 15 olmadı. bir sedat kurtardı. bir yasin kurtardı. bir petkoviç. maç hep böyle geçti. tek kale maç. ersen martin ne savunma yapar. ne aldığı topla ilerleyebilir. zaten sahayı baştan sona bir kez koşssa geriye gelecek takati kalmıyor adamın. öyleyken tek başına maraton koşan kamanan oyundan çıkıyor. ben bu yıl oynanan oyunlarda şunu görüyorum. hani kedinin önüne ip yumağını koyarsın o alacağı zaman çekersin kedi koşar koşar kapamaz. sivassporda öyle rakipleri oynuyor bizimkiler peşi sıra koşuyor TEK KELİMEYLE KOMEDİ

giants
17.08.2009, 23:53
Dünün dünde kalmasi icin Hoca basta sizin artik gözümüze baka baka bariz hatalari yapmamaniz lazim.Basarida bu isin grurunu, övüncünü Futbolcuya taraftara birakmayip tek basiniza sahipleniyorsunuz. olsun SivasSpor basarili olsun siz yine her basarinin tek basina sahibi olun. Ama bir gercek orta yerde duruyor Fortis kupasida dahil bir sezonda yemedigimiz golleri su 8-9 macda yiyorsak sadece biri hazirlik bir sampiyona 2 galibiyet aliyorsak dün dünde kalmalidir demek yetmiyor. tüccarlik yapar gibi sunu satarim kar ederim sunu alir gelecekde kar ederim isileri ile ugrasan bir hoca istemiyoruz.Kar isinin zarar isini birak yönetim düsünsün. biz sizin bu yaklasimlarinizdan kime sitem etmemiz gerekir onu anlamis degiliz. Gidin isinizi yapin bu takimi hazirlayin basarili olun basarida birakin futbolculariniz ve taraftar onun grurunu yasasin iyi yaparak iyi isler yapacginizi kanitlayin. gecen yil antep bu yil fener macinda yaptiklarinizi tekrar etmeyin lütfen...Sizler belki cok fazla cidiye almadiniz hatta bir taraftan size yüklenen misyonun keyfini sürerken diger yandan camia icinde bu misyona yakisir tutum ve basari bekleyenlere karsi tepkisel yaklastiniz. Artik sadece basarili sonuclar hem sizin kariyeriniz geleceginiz konusunda samimiyetinizi ortaya cikarir hemde Taraftar olarak Bu samiyetiniz basariniz bizi mutlu kilar.Bundan sonra bizim mutsuzlugunuz inanin sizin mutlulugunuz Olmaz!!!!!!

58svsvs58
18.08.2009, 00:09
ABDURRAHMAN DERELİ MURAT NEDEN OYNAMIYORKİ

58svsvs58
18.08.2009, 00:13
MEHMET YILDIZ İYİ OLSA TEK KALE OYNANAN MAÇTA GOL ATARMIYDI ACABA? KENDİ KALESİNE ATARDI DEĞİLMİ?

efsane5858
18.08.2009, 00:21
transferlerin uyumu cabuk olursa yine yukarlara oynariz onemli olan yapilan transferlerin uyumudur zaten bulent hoca ve ekibi kotu oyuncuyu almaz

tuzlugollu
18.08.2009, 00:26
Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz bu nasıl Yiğidoluk sorusuna kıl oluyorum artık... Nedir düşünceniz söyleyin bizde anlayalım şunu mu demek istiyorsunuz seve seve Bülent uygun fenere gidene kadar başımızda kalsın kimsede gıkını çıkarmasın ağzınıza etsede çıt çıkarmayın ne biliyim istasyonda giderken enseye şaplak kondursun naber baba diip pandik atsın... Yiğidoyuz elhamdülillah ve Sivasspor Sivas herkesin üstündedir ne bülent uygun ne mecnun başkan kimse bunların üstünde değildir... Öle geçmişte başarı gelecekte bilmem ne unutun bırakın futbolda duygusallık olmaz asker arkadaşın değil yada mahalle komşun eğer öle ise Sivaslı zaten yarı yolda bırakmaz... Kimse Sivasa paşa olamaz aklından bile geçirmesin Sivaslı kendi paşasıdır zaten...

SALLA GITSIN GARDAS SU TARAFTAR SITELERI ARASINDA EN BERBATI BIZIM SITELER TARAFTARLAR BIRBIRINE DUSMUS NE ELESTIRIYE GELIYOLAR NE OVUNMEYE ILLA FIKIR YURUTECEKLERYA YURUTENEDE LAF ATIYOLAR SUNU ANLAMK LAZIM SEVENIYLE ELESTIRENIYLE TAKIM BIZIM BUNLAR OLACAKKI EGRINI DOGRUSUNU EKSISINI ARTISINI BILIP ONA GORE BI YON CIZELIM

kasko
18.08.2009, 00:34
Anlaşılan hocamız sporu bırakıp siyasete dalmış siyasetvari konuşamalar yapmaya başlamış.Dün dündür bugündür öyle mi...

Hocam bu millet sizden konuşma yapmanızı değil icraat yapmanızı istiyor.Ligdeki 18 takım içinde en çok konuşan hoca sensiz.Biraz susun artık ya.Dışarda konuşmayın sahada konuşun artık.

Ayrıca bazı arkadaşların hassasiyetlerine aynen katılıyorum.Bu takımda kimse kendini kral sanmasın.Bizim aşkımız bu renklere bu takıma.Bu takımı yönetenlere değil.Bu takım küme de düşse her zaman bizim takımımızdır.Bu takımın hocası teknik heyeti ve yöneticileri her zaman eleştirilebilir.Eleştirenlere karşı sen şusun sen busun diyenlere sadece şunu demek istiyorum.
Sivassporumuz iki sene önce şampiyonluk iddiası varken takımın hocası fb nin şampiyon olmasını istiyorum diyorsa siz ne hakla bu hocayı eleştirenlere karşı çıkıyorsunuz bir söyler misiniz???...

Birkez daha söylüyorum.Bizim için tek kutsal olan sivasspordur, sivassporu yönetenler değildir.

Burack
18.08.2009, 02:54
Galibiyete alısmısız, yenilince hemen elestiriyoruz. Dusman gibi yerden yere vuruyoruz. Hayırlısı olsun bakalım.

Aydogan58
18.08.2009, 04:54

Ayrıca başarılı olan futbolcularımızı bende kutluyorum ama o futbolcular şuan Sivasta değil maalesef... Yeri geldiği zaman bu nasıl yiğidoluk diyorsunuz ama gönderdiğiniz sattığınız adamlara gelince duygusal davranmayın parayı kim verdiyse ona gitti diyorsunuz... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

ya arkadas yazdiklarina aynen düsünceleriminen katiliyorum......
dün dünde kalmistir lafinin anlami nedir yani ???
gecen sene sampiyonluga oynadik,, o dünde kaldi, bugün kümemi oynariz demek aceba !!!! bir türlü cikardamadim,,,

keske eski kadromuzu bozmayipta bu maclari kaybetseydik bukadar bizlere koymazdi,, ama bu gördügümüz sivassporun futbolculari bülentin kafasina göre ,,,sahada 70inci dakada dökülen"" kadrosu,,
malisef sivassporun yigidolari degil,,olamadilar daha

57 Mehmet
18.08.2009, 06:50
yahu bu ne bicim taraftarlik,herkezden bir ses o gitmeseydi bu gelmeseydi.giden gitmis gelen gelmis sizin maksatinizi daha anlamis degilim.gidene güle güle,gelenler artik bizimle.biraz olsun takimi seviyorsaniz gelenleri destekleyinde takimimiza biraz olsun güvence gelsin basari gelsin.ama siz böyle yaptikca bu takiminda ne huzur kalir nede bir basari gelir,neymis efendim dün sampiyonluguna oynamisiz bu senede küme düsmeye oynarmissiz.ne olmus yani bu senede küme düsmeye oynariz mademki sampiyonluga okadar meraklisiniz gidin istanbul takimlarinii tutun.

SempaticH
18.08.2009, 06:54
''Bunlar bir etken ama bu bahanenin arkasına sığınmamak gerekiyor. Buradaki bütün olabilecek sorumluluk tabii ki bana ait, bu kaçınılmaz. Mesuliyetten kaçan değil, sorumlulukları üzerine alan bir insan olarak da bu takımın neler yapacağını, neler yapabileceğini iyi bilen bir insanım.'' yenilgilerden sonra böyle demeçlerle tarafrarımıza moralmi veriyorsun yoksa tarraftarı kandırıyormusun ne yapılacaksa bir an önce yapılsın ki sende kurtar taraftarda kurtarsın yani olacaksa olsun

ÇATAYAZBUZGIŞ
18.08.2009, 07:26
Sivas , Sivasspor zaten yıkılmaz ki....dev sivas, yüce sivas , koca sivas...

B.Demirci
18.08.2009, 07:46
Kırmızı-Beyaz Gemi

Yiğidom yapmış beyaz bir gemi
Geminin kaptanı ondan da deli
Aşmış tufanı büyük engeli
Küçücük bir suda mı batar bu gemi

Yiğidom yapmış beyaz bir gemi
Gövdesi kırmızı Beyaz Yelkeni
Gönülden gönüle yapar seferi
Küçücük bir suda mı batar bu gemi

Özgürlük yolunda gider ileri
Pusulası hak, Barış Rehberi..
Herkese gel geç demez bu gemi
Yol aldı bir defa durmaz bu gemi

Gövdesi kırmızı Beyaz Yelkeni
Gönülden gönüle yapar seferi..
Herkese gel geç demez bu gemi..
Küçücük bir suda mı batar bu gemi..

skep06
18.08.2009, 07:54
Güzel ve yerinde bir açıklama yapmış hoca.Geçmiş geçmiştir.Shaktar maçından sonra zorlu maç trafiğimiz sona eriyor.Seri galibiyetler alırsak hakettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum.

Kokomo
18.08.2009, 07:58
Yok öyle hemen unutmak hoca ! Kurdugun bu rezil takımın hesabını paşa paşa vereceksin ! Senden önce biz vardık ?

Diger yandan G.Saray Brezilya milli takımından gelmiş Elano'yu bile ilk 18'e koymazken, senin İngiltere 2.liginden gelmiş bir adamı, direkt takıma koymak istemende çok bilimsel doğrusu ?

özgühertaş
18.08.2009, 08:40
her şey güzel olucak yeterki inanalım destek olalım.başarı 3-5 hafta sonra gelicek.bu kadar isyana ne gerek var anlamıyorum.yenildigimiz takımlar süper liği iki büyük takımı.bunlarla sezon başı yapmamız aslında bizim işimizi kolaylaştırıyor.geçen sene bjk derbi maçı kazanamadan şampiyon oldular bizler kadar çıgırtkanlık yapmadılar biraz sakin ve sabırlı olmalıyız.takımımızın bu durumda olmasıın tek sebebi şampiyonlar liğine fazla odaklanmış olmamızdandır.5... yada 6.. hafta görüceksiniz takımımız tekrar bizleri başarıdan başarıya koşturucak.yeterki onlara köstek olmayalım destek olalım.

özgühertaş
18.08.2009, 08:41
Yok öyle hemen unutmak hoca ! Kurdugun bu rezil takımın hesabını paşa paşa vereceksin ! Senden önce biz vardık ?

Diger yandan G.Saray Brezilya milli takımından gelmiş Elano'yu bile ilk 18'e koymazken, senin İngiltere 2.liginden gelmiş bir adamı, direkt takıma koymak istemende çok bilimsel doğrusu ?

asıp kesenler bu takıma taraftar olarak ne verdıkte hesap sormaya kalkıyoruz bunu anlayamıyorum.

gül5858
18.08.2009, 09:23
Dün orda kaldı ama hocam dünümüz bu günümüzdür bu günden sonrası iyi olur inşallah Bizler yanınızdayız ne olursa olsun.
BİZLER SİVAS SPOR'U KARŞILIKSIZ SEVENLERİZ HER KEZİN MENFATİ VARDIR BU SPOR İŞTEOYUNCULAR PARAYLA OYNAR BİRİ GİDER BİRİ GELİR SİZDE ÖYLE HOCAM YA BİZLER SADECE SEVDALIYIZ SİVAS SPOR'A EMEKLERİNİZ TABİKİ BİLİNİR BİZLER BİLİYORUZ ZATEN YAPTIKLARINIZI.

davulcu
18.08.2009, 10:14
hayırlısı olsun hocam daha yolun başındayız. biz seni sonuçlarla değil asil duruşunla seviyoruz.

serdal58
18.08.2009, 10:18
iti köpeği söz sahibi etmeyin........

toparlanın bian önce ......

Ayşegül
18.08.2009, 10:25
dünleri arayacağımız zamanlarda olacak ama artık geçti tabi bundan sonrasına bakmak lazım...yeni transferler bi tamamlansa şu kadronun oturduğunu bi görsek artık...arkadaşın dediği gibi iti köpeği söz sahibi etmeyin zaten fırsat bekliyorlar yerden yere vurmak için...

babapiton
18.08.2009, 11:04
shaktar turunu geçersek büyük moral olur ama çok zor

carizma0658
18.08.2009, 12:10
İLK İKİ HATFA VE SİVASIN KAYBI GAYET NORMAL YORGUN VE EKSIK KADRO İLE GERCEKTEN DE MUCADELE ETT YİGİDOLAR AMA EMINMKI EKSIKLER VE YENI TRANSFERLER DE KATILINCA KİM TUTAR BİZİ KIZMAYA KÜSMEYE GEREK YOK BU YİGİDOLAR DEGILMI TÜRKIYEDE ADIMIZI BÜYÜK TAKIM OLARAK DUYURANLAR SONUNA KADAR DESTEKÇINIZ SİVASIMMM

winner58
18.08.2009, 13:16
bülent hoca laf değil icraat bekliyoruz transfer bekliyoruz yiğido gibi sahaya çıkıp oynamanızı istiyoruz dün dünde kaldı ise dünden ders çıkar o zaman bidahada elindeki kadroyu bozma eğer aksini yaparsan dediğin lafı inkar etmiş olursun

üçyıldız58
18.08.2009, 14:02
sayın bülent hocam bizim için dün dünde kalmaz eğer dün dünde kalırsa senin geçmişte sivassporda yaptıklarının değeri kalmaz
dün dünde kaldı der yaptığın hatalardan ipini çekerler geçmişinden ders almayanlar geleceğe güvenle bakamaz
yaptığın son transferlerin parası kulubümüzün sırtına ne kadar yük getirdi haberin varmı biz o paraları sokakdan toplamıyoruz kaç kişi amele meydanında durup sırtında yük taşıyıp pazar günü maç parası biriktiriyor biliyormusun
sana sayamayacağım kaç kulup senin gibi savurgan hocaların yüzünden 2. liglerde 3.liglerde mücadele ediyor
dün dünde kalmasın kapa çeneni işini yap görevine bak yardımcılarına fazla iş bırakma bizde seni yine imparator olarak sesleyelim trübünlere
zira bizde bülent uygun kızgınlığı olur ama sevgisi bitmez sivasporumun menfaatlerini bir bülent uygun değil binlercesine değişmem zira uefa kupasını alsanda

PRoFeSSioNaL
18.08.2009, 14:11
Sivasspor Türkcell Süper Ligin 1. Olamasada Gönüllerin ßirincisidir Bu Böyledir Böyle Kalır..

sivastatlıbelam
18.08.2009, 15:02
inşallah şu shaktar maçını kazanırsaktüm baskıları atlatmış oluruz.

sonra içerede diyarbakır ve deplasmanda denizli maçları var bu maçları rahat geçeceğimizi düşünüyorum ama önce iyi iki transfer lazımve stoper şart...

1 kaleci 1 stoper 1 de forvet lazım şu an takıma.

kaptann58
19.08.2009, 10:27
Hocam sana inanıyor ve güveniyoruz sonuna kadar arkandayız

kaptann58
19.08.2009, 10:29
bu memleket bizim memleketimiz bu sivas bizim sivasımız ,bu takım bizim takımımız hoca bizim hocamız başkan bizim başkanımız NİÇİN DESTEK OLMAK VARKEN BU İNSANLAR KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM YİĞİDO OLUNMAZ DOĞULUR