Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kötü bir takım değiliz"

SivasSpor.Com
19.08.2009, 01:42
http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, sezona kötü başladıklarını ifade ederek, Ama bu kötü bir takım olduğumuz anlamına gelmez dedi. İstanbul'da katıldığı statlarda sigara içme yasağı toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Odyakmaz, sezona, mücadele ettikleri iki kulvarda da kötü başladıklarını söyledi.

Odyakmaz, şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptık ve UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etme durumuna geldik. Ligde ise iki mağlubiyetle sezona başladık. Kötü başlangıç yaptık, ama bu Sivasspor'un kötü bir takım olduğu anlamına gelmez. Medyada da bu belirtiliyor. Desteğe en çok ihtiyacımız olan bu anda kendimizi biraz yalnız hissediyoruz. Esas kötü başlangıcın sebebinin, zamanında yapılamayan transferler olduğunu söyleyebilirim. Ama bundan sonra Sivasspor mutlaka geri dönüşü gerçekleştirecek ve hak ettiği yerde olacaktır."

"KISA SÜREDE TOPARLANACAĞIZ"
Mecnun Odyakmaz, sakatlıkların da kendilerini olumsuz etkilediğini anlatarak, şunları kaydetti: "Özelikle Sivasspor'un son 100 maçının 95'inde oynamış Mehmet Yıldız'dan birçok maç uzak kalmış olmamız, onsuz oynamaya alışmamış bir takım için handikap olduğunu söyleyebilirim. Başarısızlıkların nedenlerden biri de bu. Geçen sezon takıma çok katkı sağlamış Sezer'in sakatlığını da unutmamak gerekir. Bunun dışında Tum, Sylla, Bilica ve Balili takımımızdan ayrıldı. Yaptığımız transferlerle de bunları aratmayacak bir kadro oluşturduk. Neticede çok kaliteli bir kadromuz var ve kısa sürede toparlanacağız."

Bilica'nın geçen sezon takımlarına büyük katkı sağladığını ifade eden Odyakmaz, "Takımıza uyum sağlamış bir oyuncuyu kaybettik. Öyle olmak zorundaydı, şartlar bunu gerektiriyordu. Onun yerine geçen sezon Fenerbahçe'de son dönemlerde iyi mücadele etmiş Yasin'i transfer ettik. Uyum sürecindeki problem... İlk etapta sanki orada bir sorun yaşanıyormuş gibi gözüktü. Ama bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bu başarısızlığın buradaki uyum sorunundan kaynaklandığını söyleyebilirim" değerlendirmesini yaptı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruları da yanıtlayan Mecnun Odyakmaz, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'da forma giyen Cezayir asıllı futbolcu Hameur Bouazza'yı Sivas'a getirdiklerini belirterek, "Kendisiyle bir ön anlaşmamız var. Olası bir aksilik durumunda hocamızın istediği mevkilere transfer yapacağız" ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun "Takımın bu başarısız performansında teknik direktör Bülent Uygun da sorumlu görülüyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Odyakmaz, "Sivasspor'un son iki yılda gösterdiği performanstan dolayı çok övgü aldım. Herkes iyi bir başkan olduğumu söyledi. Dolayısıyla bir başarısızlık varsa da kötü başkanlık yapıyorum demektir" karşılığını verdi.

carizma0658
19.08.2009, 01:44
SİVAS SPOR KENDINI FAZLASI ILE KANITLAMIŞTIR ŞAMPIYONLAR ŞAMIYONU DAHİ İLK HAFTALARA PUANSIZ GİRMİŞTİR SİVAS ESKISINDEN DAHA GÜÇLÜ GELECEK KENDI ADIMA YÜREKTEN İNANIYORUM BÜYÜKSÜN SİVASIM

subasi29
19.08.2009, 01:48
Bir basın mensubunun "Takımın bu başarısız performansında teknik direktör Bülent Uygun da sorumlu görülüyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Odyakmaz, "Sivasspor'un son iki yılda gösterdiği performanstan dolayı çok övgü aldım. Herkes iyi bir başkan olduğumu söyledi. Dolayısıyla bir başarısızlık varsa da kötü başkanlık yapıyorum demektir" karşılığını verdi.

Iste Soylenmesi Gerekeni Soylemis Bunu Ustune Yazan Cizen Yorumlayan Iyi Dusunsun!!!!!

Besyo_cu
19.08.2009, 01:55
Başkanım sana güvenimiz sonsuz. Gerekli yerlere gerekli oyuncuları aldıktan sonra bu takım çok daha başarılı olacaktır.

Sizlere güveniyoruz daha yaşatacağınız cok başarı var.

adres58
19.08.2009, 02:07
Bu güven hiçbir zaman bitmez. Sabretmemiz lazım. Özellikle Trabzondaki 2. devrenin ilk maçına iyi hazırlanmamız lazım. Çünkü o zamana hamsi sezonu açılıyor. Bol bol fosfor ve vitamin eksikliğimizi Avni Akerde gidermemiz gerekiyor.

57 Mehmet
19.08.2009, 07:34
EN GEC LIGIN 5.HAFTASINDAN SONRA YENI GELELENLERIN UYUM SORUNU KALKACAK VE TAKIMIMIZ YINE BASARIDAN BASARIYA KOSACAK

Salim58
19.08.2009, 07:36
herzaman güvendik güvenmeyede devam ediyoruz

hiko58
19.08.2009, 09:11
zaten mecnun başkana kimsenin bir dediği bişey yokki. mecnun başkan sivas için bir nimettir. keşke bunu suistimal etmeseler. türkiyede mecnun başkan gibi bir başkan inanın yok. teknik heyetin işine karışmayan beyefendi. soyunma odasına girip bağırıp çağırmayan tek başkan. bence bunu bülent uygun çok iyi düşünmeli. önceki yılların başarısı hocadanmı yok sa başkandanm kaynaklanıyor.

babapiton
19.08.2009, 09:23
Futbolculara tek tek baktıgımızda sivasspor zaten iyi oyuncular var

hiko58
19.08.2009, 09:25
UMARIM HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR. EĞER KÖTÜ ŞEYLER OLMAYA DEVAM EDERSE SİVASTA SİVASLIDA BİR DAHA KENDİNİ TOPARLAYAMAZ.

gül5858
19.08.2009, 09:46
Dilerim bir aksilik çıkmaz evet büyüklüğünüzü herşeyi üstünüze alarak tekrar kanıtladınız Sizede bu yakışır başkanım.

Tex
19.08.2009, 10:33
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ya_dobra001. jpg

“KORKUNUN ÖLÜME FAYDASI YOK!”
İstanbul’a gelen Anadolu ekipleri adına müthiş üzüldüm. Hocaların da iyi oynadık demelerine inanamadım. Uzaktan seyrediyorlar. Bir rakip ceza sahasına girin, bir şut atın. Korkunun ölüme faydası yok. 25 sene önce şerefli mağlubiyetler vardı. Mustafa Denizli’yi de çok takdir ediyorum. Gitti 5 yedi, 8 yedi ama o lanet olası korkuyu üzerimizden atmıştı.

“SİVASSPOR’UN GÜCÜ YETMEDİ”
Sivasspor’un gücü yetmedi. Eski Sivas daha iştahlıydı. İstanbul’da geçen sene 3 yedi Fener’den ama gitti geldi sürekli. Tek taraflı futbolu sevmiyorum ve tatmin olmuyorum. Kadro farkı, kalite farkı diyecekler ama geçen sene Sivas’ın kadrosu çok farklıydı. Gelenler gidenleri arattı. Örneğin Türkiye’nin en iyi sağbeklerinden biri Abdurrahman varken Türkiye’nin iyilerinden biri Uğur’u alıyorsun. F.Bahçe maçında bakıyorsun ikisi de yok. İbrahim Dağaşan geçen seneki gibi değil. Diallo Diyarbakırspor formasıyla Trabzonspor maçında harika oynadı. Tum’u bırakıyorsun, Ersen’i alıyorsun. Transferde geciktik diyorlar. Ee gecikme. Çünkü sen Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacaksın.

“FATURA BÜLENT UYGUN’A KESİLİR!..”
Fatura liderlere kesilir. Nasıl ki son iki yıldaki destanı Bülent Hoca’ya bağlıyorsak bu yılki başarısızlık da Bülent Uygun’a fatura edilir. Sivasspor düşmanlarını sevindirmeyeceğiz diyor Fikret Ünsal. Sivasspor’un düşmanı kim? Sivas müthiş sempati yaratan bir takım. Sivas’ın düşmanı olamaz. Bu sene yanlış adımlar attınız ve gelen seneyi de yakalamanız zor gözüküyor.

“SİVASSPOR BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYORSA…”
Mehmet Yıldız demek ki olağanüstü önemli bir oyuncu. İleride top tutuyordu ama Sivasspor büyük takım olma yolunda ilerliyorsa bunları aşmalı. Alternatifleri yaratılmalı ama alternatif yaratılmadığı gibi eldekiler de gönderildi."

Büyüka ile 'Dobra Dobra' 19.08.2009

shang
19.08.2009, 10:39
biz iyi bi camiayız bu yılda zirvede olacağımıza inanıyorum

PRIMERA_58
19.08.2009, 10:46
Mini yorum
Karşılığı bu mu olacaktı...
Bizim jenerasyon Sivas’ı futbolda Kayseri ile aralarında yaşanan olayla hatırladı. Ardından Aydınlar Faciası işin tuzu-biberi oldu. Şehrin üstüne kabus gibi çöken bu kötü imaj yıllar sonra Süper Lig’de gelen başarı ile “bir nebze olsun” değil, tamamen unutuldu. 1919 Eylül’ünde Kurtuluş Savaşı’nın ateşinin yakıldığı bol göç veren bu güzel kent, Sivasspor’la başına konan talih kuşunun ne yazık ki farkına varamadı. Haydi Yiğido, seni çağdaş kentler seviyesine taşıyacak futbol takımına bugünlerde sahip çık. Futbol kenti olma yolundaki atılıma, Shakhtar maçına giderek destek ver. Yoksa kaçan balık büyük, ardından yakılacak ağıt boşuna olur...
Hüseyin Sakarya
Kaynak Fanatik

DERS ALINASI YORUM...AMA HERKESİN!!!!

yorgun(58)
19.08.2009, 10:50
buyuk başkan sana bu yakışırdı yenilgiye bişey dedigim yok ama oynayarak yenilelim toparlanıyo takım inş daha iyi olacak

kaptann58
19.08.2009, 11:35
MEMLEKETİMİZE VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM ZATEN İSTEMEYENİZ VAR TAHRİKLERE GELMEYELİM BAŞKANIMIZA VE HOCAMIZA SAHİP ÇIKALIM BIRAKIN BU NANKÖRLÜKLERİ DAHA NE İSTİYORSUNZ HAYALİNİZE BİLE AKLINIZA BİLE GELMEZDİ SİVASIN SÜPERLİGTE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞI STADIMIZIN AVRUPA STADLARI STANDARDINA GELECEĞİ ŞU SİVASIN NAKÖR İNSANLARINA ÇOK KIZIYORUM 5 MİLYON VERİP MAÇA GELMEZ HER GÜN TAKIMI ELEŞTİRİP GÜYA ÇOK BİLİYORMUŞ GİBİ NANKÖRLÜK YAPAR

kaptann58
19.08.2009, 11:37
SENİ ÇOK SEVİYORUZ SİVAS AŞIĞI BAŞAKANIM ŞU MEMLEKETE BİR RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU BAŞKAN GELDİ BİRDE SİZ SAYIN MECNUN BAŞKANIM GERİSİ HİKAYE

sivastatlıbelam
19.08.2009, 16:39
şansaldan ne kadar iğrensemde bu yaratıktan bu kez doğru söylemiş işte.

malesef tum ve diallo gitti yerine ersen ve uğur?????

neyse olan oldu artık inşallah sivasım yeni transferlerle bir atağa çıkar.

yigidogurbettee
20.08.2009, 23:50
iyi takım oldugumuz için 10 maçta 28 gol yeyip 9 gol attık!!! HAKLISIN BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI ACIYLA BEKLİYORUZ..!