Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Yiğido Maça Destek Zamanı!

GokhanTurna
19.08.2009, 10:55
Maça 1 gün kala utanç verici bi durumla karşı karşıyayız. Uefa şampiyonu ile oynucağımız maçta tribünde sadece 300 kişinin bulunması çok kötü bi durum.

Tvden maçı izlemek yerine 5 ytl verip takıma statda destek olalım. Kaç kere avrupa macı izlicek taraftarımız. Bugünlerde takıma destek çıkalım onlar 2 senedir bizlere ne mutluluklar yaşattı. Tvden izleyen diğer takım taraftarının dalga geçmesi taraftarımızla hoşunuza mı gidicek. Şuan Manisa dahil bu başarıyı başka takımlar gösterseydi tribünler tıklım tıklım olurdu.

Haydi Yiğido maça destek zamanı. Takıma küsmeye gerek yok

Mini yorumlar

Anlayış değişmeli
Futbolda şunu unutmayalım taraftar, takımına olan tepikisini, stata gitmeyerek değil tribünleri doldurarak gösterir. Bunun Avrupa’da da örnekleri var. Sessiz kalınabir ya da farklı birşey yapılır... Sivas, Şampiyonlar Ligi’nin 3. Tur Ön Elemesi’nde elenmiş ve şu anda Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için Shakthar ile karşılaşacak. Lige kötü başlamış bir Sivasspor’un destekleneceğine, cezalanındırılır şekilde maça olan ilgisizlik düşündürücü. Yönetime ‘niye futbolcu almıyorsunuz’ diye soranlar, tribüne gidip, bunun hesabını sormalı. Sivasspor taraftarları, yarın sahalarında son UEFA şampiyonu bir takımı konuk edeceklerinin bilincine varmalı...
Tunç KAYACI

Karşılığı bu mu olacaktı...
Bizim jenerasyon Sivas’ı futbolda Kayseri ile aralarında yaşanan olayla hatırladı. Ardından Aydınlar Faciası işin tuzu-biberi oldu. Şehrin üstüne kabus gibi çöken bu kötü imaj yıllar sonra Süper Lig’de gelen başarı ile “bir nebze olsun” değil, tamamen unutuldu. 1919 Eylül’ünde Kurtuluş Savaşı’nın ateşinin yakıldığı bol göç veren bu güzel kent, Sivasspor’la başına konan talih kuşunun ne yazık ki farkına varamadı. Haydi Yiğido, seni çağdaş kentler seviyesine taşıyacak futbol takımına bugünlerde sahip çık. Futbol kenti olma yolundaki atılıma, Shakhtar maçına giderek destek ver. Yoksa kaçan balık büyük, ardından yakılacak ağıt boşuna olur...
Hüseyin Sakarya

-----------
Basında çıkan haberlerin asılsız olması dileğiyle

TS58
19.08.2009, 10:57
Taraftar küsmek için bahane arıyor,maça gitmek istemiyor o yüzden.

oguzhan_1616
19.08.2009, 10:57
Maça 1 gün kala utanç verici bi durumla karşı karşıyayız. Uefa şampiyonu ile oynucağımız maçta tribünde sadece 300 kişinin bulunması çok kötü bi durum.

Tvden maçı izlemek yerine 5 ytl verip takıma statda destek olalım. Kaç kere avrupa macı izlicek taraftarımız. Bugünlerde takıma destek çıkalım onlar 2 senedir bizlere ne mutluluklar yaşattı. Tvden izleyen diğer takım taraftarının dalga geçmesi taraftarımızla hoşunuza mı gidicek. Şuan Manisa dahil bu başarıyı başka takımlar gösterseydi tribünler tıklım tıklım olurdu.

Ya diyorum ki kEşke Show Sivas'ta ki maçı vermese ama başka şehirlerdekiler ne yapıcak izlemiyecek mi ? OFFF çook utandırıcı neredeyse 20.000 lik stadda sadece 300 kişi :mad:Seyircisiz oynansa daha iyi en azından gülünç bir duruma düşmeyiz Herkesi maça bekliyoruz...

Salim58
19.08.2009, 10:59
doldururlar stadı bakın görün ben inanıyorum güveniyorum yiğidolara şimdi destek zamanı haydin yiğidolar maça

TS58
19.08.2009, 11:01
SİVAS'lı TEMBEL OLMAMALIDIR.Ayıptır yahuu

oguzhan_1616
19.08.2009, 11:10
Sivas insanı tembell ya TS58 bi ağaç dikmiyorlar dağlara falan orman yazan yerde 1 tane ağaç yok :D

hanedan58
19.08.2009, 11:24
İşte tam da ben de bundan sö ediyordum sabah interneti bi açtım tüm spor kanalları bu olayı yazmış neden insanları kendimize güldürelim ki gidelim maça destekleyelim takıma katkımız olsun yensekde yenilsekde bizler sivaslı degilmiyiz büyük takım olacaksak kendimizi iyi şekilde haber yapalım lüten

TUNA_TNK
19.08.2009, 11:30
Taraftar küsmek için bahane arıyor,maça gitmek istemiyor o yüzden.

BUNUDA NERDEN ÇIKARDIN YA DURUP DURURKEN TARAFTAR NEDEN KUSMEK İÇİN BAHANE ARASIN TAKIM OYNAYAMADIGI ZAMAN HERKES GIBI TARAFTARINDA MORALİ BOZULUYOR...

Abdullah DuMaN
19.08.2009, 11:30
iki maç kaybettik küme düşmedik ne bu ilgisizlik böyle

davulcu
19.08.2009, 11:38
sivasspor taraftarı kendisine yakışanı yapıp o stadı dolduracaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın özelliklede trabzonluların;)

yener_sahin
19.08.2009, 11:43
valla hiç üzülmüyorum.zamanında bize tekmeyi basıp bana maraton kırmızı beyaz olsun yeter diye bir yönetm anlayışı bunu hakediyor.destek olun diye gittiğimizde iki bileti verneyen yönetim buna müstahaktır.başkan ağzıyla söylüyor sivas seyircisi başarıdan dolayı gelir maça diye.adam haklı taraftar yerine seyirci istersen bundan da kimse şikayet edemez...sen hakedene desteğini verme sonra neden dolmuyor de....;)

Besyo_cu
19.08.2009, 11:48
Defalarca yazdım bunlar haysiyetsiz insanlar böyle birşey yok. Sivaslı maç biletini genelde ya maçtan 1 gün önce yada maç günü alır. Bunlar resmen çamur atıyorlar. Ben biraz önce bilet satılan gişeye gidip sordum gercekten böyle mi diye hayır dedi ve kuyruk bile vardı.

Bunlara inanmayın hepsi yalancı aşağılık herifler Sivasspor düşmanlığı yapıp bizleri tüm Türkiye'ye küçük düşürmeye çalışıyorlar. Daha bilet satılmadan çıkan gazeteler biletlere ilgi yok diye haber yapıyor. Bir çok spor sitesi daha biletler satışa çıkarılalı 2 - 3 saat olmasına rağmen biletlere ilgi yok diye haber açıyor bunların niyetleri belli.

Salim58
19.08.2009, 11:59
sivasta olupta bu maçta 4.eylülde olmayan yiğidolara şaşarım sadece bu maç kaçarmı yaw benim kaç gündür beklemekten uykularım kaçıyor

enesarslan
19.08.2009, 11:59
inşallah maç günü stad tamamen dolacak ve bu yalan haberleri çıkaranlara iyi bir kapak olacak... :D

yigidokaan
19.08.2009, 12:09
abi yenecez sadece takımımıza destek gerek... allah rızası için gelinnn..

58ÖREN58
19.08.2009, 12:14
SİVASİMIZDA 300 BIN INSAN YASIYOR SADECE SİVASDA ILCELERINI YAZMIYORUM KOYLERINIDE YA ARKADASLAR NEDEN BU ILGISIZLIK ANLAMIS DEGILIM IMKAN OLSA CALISMASAM KALKIP BEN GELECEM VALAHA YAPMAYIN YIGIDOLARRRRRR FUL CEKSIN 4EYLUL MAC GUNU 5 TL NEDIRKI YA OVUNMEK GIBI OLMASIN AMA BAKIN BENIM KOYUMDEN 15 KISI MACA GELIYOR CIFTCILIK YAPIYORLAR BU INSANLAR YINEDE MACA GELIYORLAR

Phöenix58
19.08.2009, 12:25
ya bu nasil bir zihniyet anlamis degilim
sanki sivasspor kuruldugu tarihten beri hep sampiyonliga oynamis gibi avrupa kupalarinda olsun ligde olsun.
ben kendim almanyada yasiyorum ve burdan ta anderlechte gittim siz kapinizin dibindeki stada gitmiyorsunuz olur mu öyle arkadaslar bu ne bicim taraftarlik anlamis degilim
siz stadlari doldurmayin ve transfermis de basariymisda ve ..... seyler bekleyin
ben bu haberi okudum sok oldum sadece 300 bilet nasil olur ya hadi lig maci olsun tamam diyelim ama tabi oda normal degil avrupada oynuyoruz bunun bilinci icindemisinz bilmiyorum
bu gidisle cok sevdigimz baskanimizda bir gün bikip gedecek o zaman da gidisatimiz ne olur bilemiyorum

1. allah
2. Hz. Muhammed SAW
3. esim ve cocugum
4. sivasspor
herkeste insallah bir gün böyle olur
her zaman her yerde sivasspor

Phöenix58
19.08.2009, 12:28
ve birde taraftar olalim tiyatro seyircisi degil

GLoBe-Y-Gençlik
19.08.2009, 12:30
Onu bunu bılmem gelıcen alıcan bıletını vurcan ses tellerıne yuklen bakalım her agızdan bır ses cıkıyor.

Tek Sivasta görüyorum destekcı olmayan takım .

Haydi Sivas Kaç kere dediysek boşuna oluyo..

Yönetim icraat yapsın bak nasıl taraftar dökülüyor...

giants
19.08.2009, 12:56
Öncelikle bir yaziyi paylasacam sizlerle sonra yorumumu.

Mafya-futbol ilişkisi

“MAFYANIN üstünden devlet şemsiyesi bir ölçüde kalktı ama henüz mafyanın etkisi gerektiği kadar azalmadı.
Özellikle futbol dünyasının herkes tarafından bilinen ama kimse tarafından söylenmeyen mafyatik ilişkileri hâlâ sürüyor.
Devlet çeteciliğinin zirve noktası sayılan Ergenekon’u devletten ve toplumdan kazımak için uğraşan “radar” bir zaman sonra gözlerini spor dünyasına da çevirecektir.
Orası da temizlenecektir.”
Bu satırlar 11 Temmuz 2009 tarihli Taraf Gazetesi’nde Ahmet Altan tarafından yazılmıştır.
Geçenlerde Ahmet Çakar ile buluştuk. Birşeyler atıştırıyoruz. Ahmet Altan’ın bu yazısından bahsedince, Ahmet Çakar bir anda bana döndü ve “Ahmet Altan’ın bu yazısını okumadım. Ama geçenlerde bir arkadaşım bana telefon açtı. Dedi ki, “Ahmet, Ergenekon davasında seni vuranlar belli. Çok yakında patlayacak.”
Dondum kaldım. O anda kafamdan bin tane şey geçti. Ya bu mafya-futbol ilişkisi, Ergenekon’da sırasını bekliyor. Ya da daha da tehlikelisi, futbol ve mafya ilişkisinin ortaya dökülmesi devleti güç durumda bırakacak. Ya da futboldaki mafya çok güçlü, devlet bile onlardan korkuyor.

Hürriyet
19 Ağustos 2009

Erman TOROĞLU

Cetelesmis ve tüm kirliliklerini her tarafa bulastirmis ve bu kirlilikden beslenen akbalar, SivasSpor Camiasinin temel diregi taratari yipratmak icin elinden gelen gayreti veriyorlar. Saha disi kirli yöntemlerin bas mimari olan bu bizans ceteleri ve Görsel ve yazili basindaki canak yalayicilari, bulduklari her firsatda takimi... takima olan destegi yipratma gayretindeler. isin tuhaf tarafi zamam zaman bu oyuna gelip camiamiz icinde taraftari rencide edici yaklasim sergileyen ve Bu cetecilerin karalama kampanyalarina canak tutanlarda yok degil..Bunlarinda aklini basina toplama zamani geldi geciyorda.Cünki bu tip aciklamalari yapanlar birazda zayif halka gibi duran ve konusan bu kesimlerden cesaret aliyorlar.. Benim babamin bir lafi vardi Ac gezecen tok sallanacaksin derdi. Camia icindeki sorumluluk mevkidekilerde artik birazda buna dikkat etsin.....

Sivas Halkini SivasSpor camiasindan koparmaya destegini azaltmaya kimsenin gücü yetmez Hele Hele Bizans Canak yalayicilarin hic gücü yetmez....

Bu mafyalasimis Bizans cetesi haketigini birgün bulacaktir...

giants
19.08.2009, 15:43
Öncelikle bir yaziyi paylasacam sizlerle sonra yorumumu.

Mafya-futbol ilişkisi

“MAFYANIN üstünden devlet şemsiyesi bir ölçüde kalktı ama henüz mafyanın etkisi gerektiği kadar azalmadı.
Özellikle futbol dünyasının herkes tarafından bilinen ama kimse tarafından söylenmeyen mafyatik ilişkileri hâlâ sürüyor.
Devlet çeteciliğinin zirve noktası sayılan Ergenekon’u devletten ve toplumdan kazımak için uğraşan “radar” bir zaman sonra gözlerini spor dünyasına da çevirecektir.
Orası da temizlenecektir.”
Bu satırlar 11 Temmuz 2009 tarihli Taraf Gazetesi’nde Ahmet Altan tarafından yazılmıştır.
Geçenlerde Ahmet Çakar ile buluştuk. Birşeyler atıştırıyoruz. Ahmet Altan’ın bu yazısından bahsedince, Ahmet Çakar bir anda bana döndü ve “Ahmet Altan’ın bu yazısını okumadım. Ama geçenlerde bir arkadaşım bana telefon açtı. Dedi ki, “Ahmet, Ergenekon davasında seni vuranlar belli. Çok yakında patlayacak.”
Dondum kaldım. O anda kafamdan bin tane şey geçti. Ya bu mafya-futbol ilişkisi, Ergenekon’da sırasını bekliyor. Ya da daha da tehlikelisi, futbol ve mafya ilişkisinin ortaya dökülmesi devleti güç durumda bırakacak. Ya da futboldaki mafya çok güçlü, devlet bile onlardan korkuyor.

Hürriyet
19 Ağustos 2009

Erman TOROĞLU

Cetelesmis ve tüm kirliliklerini her tarafa bulastirmis ve bu kirlilikden beslenen akbalar, SivasSpor Camiasinin temel diregi taratari yipratmak icin elinden gelen gayreti veriyorlar. Saha disi kirli yöntemlerin bas mimari olan bu bizans ceteleri ve Görsel ve yazili basindaki canak yalayicilari, bulduklari her firsatda takimi... takima olan destegi yipratma gayretindeler. isin tuhaf tarafi zamam zaman bu oyuna gelip camiamiz icinde taraftari rencide edici yaklasim sergileyen ve Bu cetecilerin karalama kampanyalarina canak tutanlarda yok degil..Bunlarinda aklini basina toplama zamani geldi geciyorda. Cünki bu tip aciklamalari yapanlar birazda zayif halka gibi duran ve konusan bu kesimlerden cesaret aliyorlar.. Benim babamin bir lafi vardi Ac gezecen tok sallanacaksin derdi. Camia icindeki sorumluluk mevkidekilerde artik birazda buna dikkat etsin.....

Sivas Halkini SivasSpor camiasindan koparmaya destegini azaltmaya kimsenin gücü yetmez Hele Hele Bizans Canak yalayicilarin hic gücü yetmez....

Bu mafyalasimis Bizans cetesi haketigini birgün bulacaktir...

Hoca taraftari gine diline almissin taraftar daha ne yapsin sen dagittikca arkandan toplamaya calisiyor. Birde demec veriyorsun Taraftar bize destek vermiyor anlamiyorum diyorsun olan Taraftar bize yeter diyorsun... unuttugun birsey var Bu takimin taraftari Takima taraftar Formaya ve SivasSpor Camiasina taraftar sizi begenirler begenmezler kabul ederler red ederler bunlar ayri konu. Lütfen bir daha taraftar üzerinden olmamis seyleri söylemeyin.
Destek olup olmayacagini mac olmadan nereden biliyorsunuzda bu tip laflari agziniza aliyorsunuz..

ofozturk
19.08.2009, 15:46
zaman destek zamanı küsmek zamanı değil.
ne olur Allah aşkına imkanı olanlar yanlarına alsınlar 3-4 kişi gitsinler.
dolsun şu tribunler görsünler sivaslı küsüyor mu yoksa şevkatle kucaklıyor mu
densizlerin agızlarına laf vermeyelim Allah aşkına maça gidelim hemşehrilerim.

joe cole
19.08.2009, 15:50
bu macta dolacaktır trıbunler kımse merak etmsın her zamn oldugu gıbı trıbunler dolacaktır ama yıne sadece otururlar taraftar olmazlar seyırcı olurlar yanıı:mad:

blade58
19.08.2009, 15:52
hadi gardaşlar esas önemli olan takımını zor gününde yalnız bırakmamaktır.

samet35
19.08.2009, 16:07
butun sivaslılar takımlarının basarılarını istiyorlarsa once gercek taraftarlıgı ogrenmeliler. 2 senelik lig basarısında sivassporluyum diyen , isler kotu gittigindede ben fb liyim gs ligim bjk liyim diyen insan sivaslılıga yakısmıyor. boyle insanlar ben sivaslıyım diye gezmesin ortalıkta. sivaslılıgın ismini ve karakterini zedeliyorlar. sivasspor tarihinde ilk defa boyle buyuk bir maca cıkacak ama 300 bilet satılmıs boyle bir kepazelik olamaz. ben izmirde yasıyorum ve zamanında burda sivassporun butun maclarına gittim 2.lig doneminde. maalesef sivastakiler kadar sanslı degilim ve maclara gidemiyorum. bir ankaragucu bir karsıyaka bir bursa taraftarı kadar olamıyoruz. bu takımlar sivassporun son 2 yılki basarısını yasayamayan takımlar. sivasspor taraftarı zihniyetini biraz degistirmeli. bunun için oncu insanlara ihtiyac var. taraftar grupları daha iyi organize olup butun maclara giden 90 dakika susmayan insanları bir araya toplamalı. ben maca gidiyorum cogu sivasspor taraftarı cekirdek citliyor.biz ayaga kalkıp takıma destek olmaya calısıncada yok oturun yerinize diye tepkiler goruyoruz.

karakocyakup58
19.08.2009, 16:14
demekki gerçek sivassporlu 300 kişiymiş sivasta

giants
19.08.2009, 16:24
demekki gerçek sivassporlu 300 kişiymiş sivasta

Degerli kardesim nereden cikariyorsunuz anlamiyorum 300 kisi meselesini bu takimin taraftari ile sorunu olan kesimlerin karin agrisi olan kesimlerin takimi yipratmak icin Biletler satisa cikmadan söyledigi yazdigi cizdigi seyler üzerinden düsünce belirtiyor sivas halkini kücümsüyorsunuz ya hayretki ne hayret. arkadaslar yaziyor site yöneticileri yaziyor yok böyle bir sey biletlere ilgi yogun diyorlar. siz hala 300 kisiden bahsediyorsunuz. Kombinelerdede böyle yaptiniz yok 500 kombine dediniz 2700 tane kombine satildi tarafdar daha ne yapsin... ayip ya

57 Mehmet
19.08.2009, 16:40
yani su sivassporun son 3 yilda aldigi basdariyi burada almanya liginde bir klüp yapmis olsaydi,hem mecnun baskanin hemde bülent hocanin heykelini dikerlerdi. takim ikinci lige düsmüs bile olsa sezon basi en azindan yine 20000 kombine satardi.basarisizliga küsülmez desteklenir.haydi sivaslilar yarin sahayi doldurun shaktere karsi takimimizi destekleyinki iyi bir moralle maca baslayalim.yoksa biz böyle takimi basarisiz zamaninda darilip yalniz birakip iyi gününde yaninda olursak ozaman basariyi unuta biliriz

oquzh4n58
19.08.2009, 16:46
KArdes bız KAfayı Yıoz Gol yıyınce Babam daha salmıyor benı bılette almıyor cıldırcam :q

winner58
19.08.2009, 17:31
kimse merak etmesin o stad dolacaktır fakat tezavrat anlamında yine bişey olmayacaktır bundan eminim

efsane5858
19.08.2009, 17:32
stadi full gormek istiyorum sadece full degil bagiran taraftar gormek istiyorum

sevda58
19.08.2009, 17:37
Defalarca yazdım bunlar haysiyetsiz insanlar böyle birşey yok. Sivaslı maç biletini genelde ya maçtan 1 gün önce yada maç günü alır. Bunlar resmen çamur atıyorlar. Ben biraz önce bilet satılan gişeye gidip sordum gercekten böyle mi diye hayır dedi ve kuyruk bile vardı.

Bunlara inanmayın hepsi yalancı aşağılık herifler Sivasspor düşmanlığı yapıp bizleri tüm Türkiye'ye küçük düşürmeye çalışıyorlar. Daha bilet satılmadan çıkan gazeteler biletlere ilgi yok diye haber yapıyor. Bir çok spor sitesi daha biletler satışa çıkarılalı 2 - 3 saat olmasına rağmen biletlere ilgi yok diye haber açıyor bunların niyetleri belli.

Abi sana cok hak veriyorum, bide 2 satir bisiye eklemek istiyorum:

Bazi gazeteler ve spor siteleri maci ilginin az oldugunu belirtiyorlar, oncelikle bunlar laf salatasi, yanli, mikrop medyalarin uyduruk haberleri. Bunlari okuyan taraftar ''aman biletlere zaten az ilgi varmis, bizde gitmeyelem'' demesin lutfen, aklinizin karismasina izin vermeyin, stadimiz yarin tiklim tiklim dolsun, buda o mikrop medya'ya me medyatiklere KAPAK OLSUN, hadi yigidolar soz sirasi yarin sizin!!

BeYLeRBeYi58
19.08.2009, 17:38
birde sivasa yeni stad anketi düzenledik bu stadı dolduramayan sivas onu nasıl doldurucak yazık böyle taraftarlık olmaz böyle iki maçta takıma küsen taraftar değildir zaten bizler çoluk çocuk toplamaya başladık biletleri kendi cebimizden almaya başladık ne hale düştük yazık bu sivas halkına bence hiç birşeyi hak etmiyor bu taraftar

yasin2452
19.08.2009, 17:39
tunç kayacı çok iyi söylemiş tepkinizi burda vereceğinize gidin stadda verinnn

efsane5858
19.08.2009, 17:40

iste bu istanbul medyasi hep böyleler anadolu takimlarina karsi.hic istememislerdir anadoludan bi takimin sivrilmesini adi insanlar iste

kiNgSiZe58
19.08.2009, 20:42
yarin maratondayım inşallah güzel oynarız

yigidocengiz
19.08.2009, 20:49
ya ne 300 bileti inanmayın şu ******** fanatiğe kardeşim,kolpa yapıyolar besbelli adi herifler,akılları sıra SİVASSPORU iyice demoralize edecekler,yok böyle bişey ben daha salı günü gittim biletlerin çıktığı ilk gün yani,ve istediğim yerden alamadım biletleri çünkü satılmıştı.bu haberler yalan ,nasıl aurelyo haberi balonsa bu haberde balon göreceksiniz

yigidocengiz
19.08.2009, 20:51
bi kere SİVASlılar maça gitmeyecekse bunu takımına küstüğü için değil teravih namazı vaktine denk geldiği için gitmez umarım biraz daha rahatlamışsınızdır,ama kimsenin şüphesi olmasın o trübünler dolacak İNŞALLAH

erhan 10
19.08.2009, 21:08
Evet..Teravih namazı sebebiyle çoğu kişi maça gitmiyor...Hem de en fanatik olanları..Yapacak bir şey yok arkadaşlar ama 300 yiğido gençlik 300 kombine 500 de satılsa yeter bize BU ŞARTLARDA...

babapiton
19.08.2009, 21:14

Fikret ünsal bu 300 kişi masalını yalanladı sadece fanatigin sivasspor üzerinde oynadıgı oyunlar sivasspor un şu an satılan 8 binin üzerinde bilet var + 2 bin kombine+maç saatinde satılacak 2 bin bile ile en az 12-13 bin kişi izleyecek maçı ama yetmez hadi yarın koşun erkenden alın biletleri ve sivassporun gerçek taraftarını gösterelim fanatik ve tüm düşmanlara...

joe cole
20.08.2009, 00:27
yarın dolduracagız haydı renkdaşlarımm

_DeReBeYi_
20.08.2009, 00:37
Bizim jenerasyon Sivas’ı futbolda Kayseri ile aralarında yaşanan olayla hatırladı. Ardından Aydınlar Faciası işin tuzu-biberi oldu. Şehrin üstüne kabus gibi çöken bu kötü imaj yıllar sonra Süper Lig’de gelen başarı ile “bir nebze olsun” değil, tamamen unutuldu. 1919 Eylül’ünde Kurtuluş Savaşı’nın ateşinin yakıldığı bol göç veren bu güzel kent, Sivasspor’la başına konan talih kuşunun ne yazık ki farkına varamadı. Haydi Yiğido, seni çağdaş kentler seviyesine taşıyacak futbol takımına bugünlerde sahip çık. Futbol kenti olma yolundaki atılıma, Shakhtar maçına giderek destek ver. Yoksa kaçan balık büyük, ardından yakılacak ağıt boşuna olur...

Kacan Balik buyuk olur dogrusuze ne denir..Eger bugun 4 eylul tiklim tiklim dolmazsa Sivasspor dan basarilar beklemeyin