Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun`dan Eleştirilere Cevap!
SivasSpor.Com 19.08.2009, 15:18 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, Shakhtar Donetsk maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu..
Best FM’de Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘’Futbol Vadisi’’ programına telefonla bağlanan Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, Shakhtar Donetsk maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu..
Sivasspor’un yarın akşam son UEFA Şampiyonu Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maç hakkında konuşarak sözlerine başlayan Uygun, Lucescu’nun Türk halkı tarafından sevgiyle anılan ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren başarılı ve saygı duyulması gereken bir teknik adam olduğunu söyledi.
Shakhtar Donetsk’in son UEFA Kupasını aldığını vurgulayan Uygun, "Shakhtar Donetsk çok başarılı bir takım, bu yüzden işimiz çok zor ve biz de bu durumun gayet bilincindeyiz" dedi.
"Hala İstediğimiz Gibi Değiliz"
Uygun, takımın performansı hakkında sorulan soruya; “Takım olarak sezon başından beri hala istediğimiz seviyeye gelemedik, eksiklerimiz ve sakatlıklarımız oldu, anlaştığımız 3-4 futbolcu Sivas’taki yaşam şartlarını beğenmeyerek bizi reddetti, bu yüzden hem sistemi oturtmak hem de giden arkadaşların yerini doldurmak anlamında sıkıntı yaşadık. Bu yüzden beklentileri sezon başı da olsa karşılayabilmiş değiliz" diye cevap verdi.
Eleştirenlere Sert Cevap!!
Sivasspor’un iki seneden beri gösterdiği başarıların bazı kesimler tarafından bir kere bile kaleme alıp övülmediğini belirten Uygun, iki maç yenildikleri zaman yine aynı kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutulduklarını ifade etti.
Sivasspor’un büyük bir camia olduğunu, bu tarz eleştirilerden takımının etkilenmeyeceğini ve yine arzu ettikleri, istedikleri başarılara ulaşabileceklerini sözlerine ekleyerek Sivasspor’un iki senede gerçekleştirdiği başarıyı elli seneden beri elde edemeyen Anadolu takımları da var diyerek dikkatleri üzerine çekti.
"Olan Taraftar Bize Yeter"
Shakhtar Donetsk maçına olan az ilgiden de yakınan Bülent Uygun, "10-15 milyon avroluk bütçeyle, 100-150 milyon avro bütçeye sahip olan takımlarla karşı karşıya geliyoruz. Bu takımlara karşı alınan mağlubiyetler sonucu takımın yerden yere vurulmasın anlam veremiyorum. Bu sonuçlardan sonra taraftarımızın bizi yalnız bırakmasına ise hiç anlam veremiyorum. Bizi sevenler, yanımızda olanlar bize yeterli olacaktır. Başarılar geldikçe de taraftar tekrardan tribündeki yerini alacaktır" dedi.
Sivasspor’un iki senede gerçekleştirdiği başarıyı elli seneden beri elde edemeyen Anadolu takımları da var diyerek dikkatleri üzerine çekti
Hoca hadi bjk gs ye salladın kızmadıkta anadolu takımlarına sataşma bari.Sen Teknik Direktörsün bırak taraftar konuşsun böyle şeyleri
Önümüzdeki maci düsünerek cevap verme hakkimi sakli tutuyorum....
57 Mehmet 19.08.2009, 15:31 ah hocam keske almanyada degil Sivasta yasamis olsaydim takimi hic yalniz birakmazdim
takımı türübüne çekmek teknik heyetin ve futbolcuların işidir. sivaslı her türlü fedakarlığı yapıyor yaparda. ancak hazırlık maçlarında kötü gidişatı hissetmeyip aynı tempoyu avrupada yada süper ligde sergilerseniz taraftar üzülür. küser. herşeyde tarafta gönderme yapmak yanlış olur. hatanız varsa eleştirilirsiniz. futbol o kadar ilginç bir oyundurki 5 yaşındaki çocuk bile futboldan anlar. bir takımı eleştirebilir. iyi futbolu hisseder.konuşur. kötüyüde eleştirmeyi bilir. yani sizin oluşturduğunuz takımla ilgili eleştiri yapmak herkesin en doğal hakkıdır. kime sorsanız ersen martinin bu takımda ne işi var diyecektir. baliliden çokmu iyiydide baliliyi haraç mezat verdiniz. silla gitti diallo gitti. bilicayı siz vermeseydiniz kendiside gitmek istemezdi. kontratı vardı çünkü. 1.5 trilyon sivas için çokta büyük bir para değildi. birisini almadan diğerlerini göndermeniz çok yanlıştı. takımı bozmayacaktınız. inşallah sizlerin dediği gibi olur ve sivas toparlanır. aksi olursa çok yazık olur çokkk. namert ne diyecek biliyormusunuz. bak diyecek biz söylemiştik hepsi tesadüfmüş diyecek. allah saklasın küme yolu görünürse sivaslı kimsenin yüzüne bir daha bakamaz.
kocakss58 19.08.2009, 15:32 bize bugüne kadar yaşamadıklarımızı,yaşattığınız için tşk ederiz hocam.inşaallah yarında galip gelen biz olacağız.ben yürekten inanıyorum.
takımı türübüne çekmek teknik heyetin ve futbolcuların işidir. sivaslı her türlü fedakarlığı yapıyor yaparda. ancak hazırlık maçlarında kötü gidişatı hissetmeyip aynı tempoyu avrupada yada süper ligde sergilerseniz taraftar üzülür. küser. herşeyde tarafta gönderme yapmak yanlış olur. hatanız varsa eleştirilirsiniz. futbol o kadar ilginç bir oyundurki 5 yaşındaki çocuk bile futboldan anlar. bir takımı eleştirebilir. iyi futbolu hisseder.konuşur. kötüyüde eleştirmeyi bilir. yani sizin oluşturduğunuz takımla ilgili eleştiri yapmak herkesin en doğal hakkıdır. kime sorsanız ersen martinin bu takımda ne işi var diyecektir. baliliden çokmu iyiydide baliliyi haraç mezat verdiniz. silla gitti diallo gitti. bilicayı siz vermeseydiniz kendiside gitmek istemezdi. kontratı vardı çünkü. 1.5 trilyon sivas için çokta büyük bir para değildi. birisini almadan diğerlerini göndermeniz çok yanlıştı. takımı bozmayacaktınız. inşallah sizlerin dediği gibi olur ve sivas toparlanır. aksi olursa çok yazık olur çokkk. namert ne diyecek biliyormusunuz. bak diyecek biz söylemiştik hepsi tesadüfmüş diyecek. allah saklasın küme yolu görünürse sivaslı kimsenin yüzüne bir daha bakamaz.
söylediklerine katılmakla birlikte şu noktada bir ayrım yapmalıyız. gidişattan memnun olmadığımızda elbette eleştirilerde bulunacağız ancak taraftar olarak ta bu en kötü durumda takımın arkasında durmasını bilmeliyiz. aldığım bir bilgiye göre de sadece kale arkalarında boşluk kalmış. yani abartıldığı kadar da ilgiszz değiller taraftarlarımız. benim tahminim stadı doldurmasak da doluya yakın oluruz
ofozturk 19.08.2009, 15:43 Sivasspor’un iki senede gerçekleştirdiği başarıyı elli seneden beri elde edemeyen Anadolu takımları da var diyerek dikkatleri üzerine çekti
Hoca hadi bjk gs ye salladın kızmadıkta anadolu takımlarına sataşma bari.Sen Teknik Direktörsün bırak taraftar konuşsun böyle şeyleri
kardeşim bu sözde ne varda hocayı eleştiriyorsun. örnek göstererek başarımızın küçümsenmemesi gerektiğini ifade etmiş.
ya anlamıyorum biz bize sahip çıkacakken biz kendi adamımızı taşa vuruyoruz. yazık bize ya.
vallahide billahide haketmiyoruz biz sivasspor'u. utanıyorum ya. birçok haber sitesinde sivassporlu taraftarlar küstü yazıyor. neye küsüyorsunuz. derdiniz ne.
imama küstüm camiye gitmiyorum misali. saçma bi küskünlük.
ah sivasta olsam da hepinizin yerine gidebilsem.
yapmayın abilerim gardaşlarım ablalarım bacılarım. bu takım bizim. başka sivasspor yok. bize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak. birlik vakti dirlik vakti.
tek ses tek yumruk tek yürek olmalıyız. sabretmeyi ögrenmeli ve sabrımızın meyvelerini toplamayı beklemeliyiz.
hep destek tam destek.
inadına sivas inadına sivasspor.
BeYLeRBeYi58 19.08.2009, 15:45 bizler taraftarlık nedir bilmeyen bir kitleye sahibiz bu sene küme düşsede bu takım bizlerin takımı deplasmanlarda çok dayak yedik kavga ettik takım şampiyon oldu herkes sahiplendi bizler dışarda kaldık şimdi bakın yine biz aynı yerimizde yürüyoruz ama göstermelik sevenler eleştiriler yapıyor yapmayın takıma destek olun bu futbol hertürlü skor olur mühüm olan takıma yönetime destek olabilmekdir köstek değil
HEP DESTEK TAM DESTEK VERDİK SİZLERE
ADIMIZ ÇIKTI TERÖRİSLERE
TERÖRİST DEĞİLİZ TARAFTARIZ BİZ !!!
sivastatlıbelam 19.08.2009, 15:45 bülent hocam lütfen görün artık sivaspor tamam iyi mücadelede ediyor fakat bu nasıl bir DEFANS anlamıyorum.
sedat ve yasin götüremiyorlar.
çok kademe hatası yapıyoruz.
lütfen iyi 2 stoper ve 1 forvet alın.
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Shakhtar Donetsk maçına olan az ilgiden de yakınan Bülent Uygun, "10-15 milyon avroluk bütçeyle, 100-150 milyon avro bütçeye sahip olan takımlarla karşı karşıya geliyoruz. Bu takımlara karşı alınan mağlubiyetler sonucu takımın yerden yere vurulmasın anlam veremiyorum. Bu sonuçlardan sonra taraftarımızın bizi yalnız bırakmasına ise hiç anlam veremiyorum. Bizi sevenler, yanımızda olanlar bize yeterli olacaktır. Başarılar geldikçe de taraftar tekrardan tribündeki yerini alacaktır" dedi.
Istanbul Malubiyetinden sonra Sivas da macami ciktin bizim haberimiz olmadi Hocam nereden biliyorsunuz daha seyircinin gelip takimini desteklemiyeceginide bu tip aciklamalar yapiyorsunuz. simdi bilet satilmadan biletlere ilgi yok diyen gazete ile mac oynanmadan tarafdar destegi yok demeniz arasinda ne fark var.
Sadece bu forumda değil başka taraftar forumlarında(tribundergi) ve her platformda Bülent Uygunu benden çok savunan olmamıştır.
Ben hocanın söylediği sözler yanlış demiyorum teknik direktör olarak onun söylemesi yanlış.Taraftar konuşur böyle şeyleri.Hocanın en büyük hatası lafın ucunun nereye gidebileceğini düşünmeden paldır küldür konuşması.Bu laf sen ankaragüçlü olsan seni rahatsız etmezmi?Şöyle düşünmezmisin daha 4 yıldır TSL deler iki başarı yakaladılar havalandılar önüne gelene laf sokuyorlar.
yigido0058 19.08.2009, 16:02 Bülent Hoca sonuna kadar arkandayız 3 sezondur sivassporumuzu başarıdan başarıya koşturdunuz hayalimizde göreceğimiz takımları sivasa getirdiniz anadolunun yıllardır süren sessizliğininin çığlığı oldunuz Sivas'ın adını herkese ezberettirdiniz parayla değil yürekle mücadelenin ne olduğunu herkese gösterdiniz kimsenin size laf söylemeye hakaret etmeye hakkı yok Bülent çok konuşuyor diyenlere seslenmek istiyorum doğruları yapılan yanlışları haksızlıkları söylemek suç mu tabi ki konuşacak sırf konuşuyor diye diğer takımların sempatisini kaybedeceğiz korkusuna kapılmayın onlar zaten sivasa karşı hep antipati besleyeceklerdir çünkü 3 sezondur bütün takımları yenen resmen mahveden bir takım var doğal olarak bu takımların taraftarları düşmanlık besleyeceklerdir Bülent Hoca konuşsun konuşmasın fark etmez onlar içlerinde bir kin besliyorlar sivasa karşı misal trabzonspor taraftarı Hocam siz emin olun biz sizi asla yalnız bırakmayacağız küme düşşekte şampiyon olsakta her ortamda her şartta daima yanınızda olacağız gün gerçekten sivasspor taraftarı olanların taraftarlığını gösterme zamanıdır herkesi 4 eylüle takımımızı desteklemeye davet ediyorum ben yarın tribündeki yerimi alacam takımım yensede yenilsede desteğimi sürdürecem 15 yıldır bu takıma desteğimi her ortamda sürdürdüm ölene kadar da sürdüreceğim gerçek taraftar iyi günde değil kötü günde takımının yanında olan taraftardır.Yarın o stat dolmazsa boş kalırsa bizi istemeyenler düşmanlık besleyenler yalaka medya hep bir ağızdan sivassporumuzu yerin dibine sokar buna izin vermeyelim tribünleri bir koltuk bile boş kalmayacak şekilde dolduralım gösterelim onlara 300 sivaslı mı 20000 sivaslı mı?
olukmanlıhuseyi 19.08.2009, 16:10 Ya Bülent Hocam sizi severim amaç bağcıyı dövmek değil bilesiniz ama takımın eksiklerini gidereceğinize takımın eksiklerini çoğaltmanız canımızı sıkıyor,iyileri gönderip onlardan daha iyilerini getirmemeniz canımızı sıkıyor sadece siz için değil tüm yöneticiler için geçerli bu sizin görüşünüzü birileri mi kapattı acaba?
effenberg 19.08.2009, 17:01 [IMG]
"Hala İstediğimiz Gibi Değiliz"
Uygun, takımın performansı hakkında sorulan soruya; “Takım olarak sezon başından beri hala istediğimiz seviyeye gelemedik, eksiklerimiz ve sakatlıklarımız oldu, anlaştığımız 3-4 futbolcu Sivas’taki yaşam şartlarını beğenmeyerek bizi reddetti, bu yüzden hem sistemi oturtmak hem de giden arkadaşların yerini doldurmak anlamında sıkıntı yaşadık. Bu yüzden beklentileri sezon başı da olsa karşılayabilmiş değiliz" diye cevap verdi.
Sivasspor’un büyük bir camia olduğunu, bu tarz eleştirilerden takımının etkilenmeyeceğini ve yine arzu ettikleri, istedikleri başarılara ulaşabileceklerini sözlerine ekleyerek Sivasspor’un iki senede gerçekleştirdiği başarıyı elli seneden beri elde edemeyen Anadolu takımları da var diyerek dikkatleri üzerine çekti.
Gecen sezon yerli veya yersiz verdigi beyanatlar da genelikle GS ve BJK i elestirirdi iseyerek veya istemeyerek.
Bu sezon daha ligin basi lig icin kayip edilmis hic bir sey yok oysa yine UEFA kupasi veya Türkiye kupasi hedef konulabilinir ama simdi de Anadolu takimlarin elestirmeye basladi.
sadocan58 19.08.2009, 17:10 arkadaslar hocaya söz edenler sivasspor taraftarı olduna inanmıyorum yav anlamadıgım birşey var FC Shakhtar Donetsk i rüyanızdamı görüyodunuz yapmayın lütfen bizi buralara getirende bülent hocadır allah aşkına yeter bilip bilmeden yorum yapılıyor tabiki hocada en iyisini ister ama ne yapsın bir ümit karan bir hasan saş 2-3 yabancı futbolcular gelmediler sivasa inanıyoruz ki bu takım böle gitmeyecek sabırlı olalım lütfen her takım yeniliyor ne var bunda*
sadocan58 19.08.2009, 17:11 satılık kalemler hocayı yerden yere vurmaya haklatı yoktur hep yanınızdayız başkanım ve hocam
sivastatlıbelam 19.08.2009, 17:19 hocam size nazar değdi heralde önceden nokta transferler yapardınız ya şimdi.
ne olur ama ne olur şu yasin ersen ve uğuru oynatmayın.
artık rezil olmak istemiyoruz.
HeLLRaNKeR 19.08.2009, 17:22 Hala istedi gibi deil tiransfer yapan o gönderen o takimin icine sican O sonra maçi yenilek Şuçlusu Yok ya Okadar kolay mi Yerim oynadınız Oyunu Yeter ARtik sus nereye kadar 2 dk sonra bu yaziyi site yöneticisi kaldırcak ama Doru söleyeni 9 de il 99 köydende kovsalar benim haklı oldumu görceksiniz<
efsane5858 19.08.2009, 17:34 bülent hoca zaman istiyor buda dogal yeni takim biraz rahat birakalimki adamda rahat calissin
yasin2452 19.08.2009, 18:00 sayın hocam bu takım transfer politikasında hiç yanlış yapmamış bir takım bu sene neden böyle oldu çokmu şimardık ligde başarılı olduk diye hayır hocam şımarmamalıydık daha doğru transferler yapmalıydık şimdi bunun sıkıntısını çok çekiyorsun senden çok sivasspor taraftarları çekiyor
yigidoilyas 19.08.2009, 18:50 arkadaslar hocaya söz edenler sivasspor taraftarı olduna inanmıyorum yav anlamadıgım birşey var FC Shakhtar Donetsk i rüyanızdamı görüyodunuz yapmayın lütfen bizi buralara getirende bülent hocadır allah aşkına yeter bilip bilmeden yorum yapılıyor tabiki hocada en iyisini ister ama ne yapsın bir ümit karan bir hasan saş 2-3 yabancı futbolcular gelmediler sivasa inanıyoruz ki bu takım böle gitmeyecek sabırlı olalım lütfen her takım yeniliyor ne var bunda*
sen nediyorsunki arkadaş ben şimdiye kadar bülent hocaya hiç söz etmedim eleştirmedim yigidi öldür hakını VER demişler. neyimiş FC SHAKTAR İLK ÖNCE RÜYMIZDA GÖREMEZMİŞİZ sen çok gördün heralde ben sivas spordan başka büyük takım bilmedigim için en büyük sivas spor sanıyorum. fakat futbolcularımızın yarsını yola gitsin onlara verdigin para NIN ÜÇTE BİRİNİ ile ÜÇÜNÇÜ ligden oyuncu alsa onlarda en fazla beş gol YEMEZLER BİLE. sen diyeceksinki niye parayı karıştırıyorsun. sana patron iş yapmadan para verirmi. maşallah bizim futbolcular yol gecen hanına cevirdiler takımın kalesini.
esentepeli58 19.08.2009, 18:51 eyvallah hocam bız hep arkandayız merak etm e ?
yigidoilyas 19.08.2009, 18:56 BÜLEN HOCA DİYORKİ BİZİ DESTEKLEYEN BİZE YETER. İÇRAT OLMADIKTAN SONRA DESTEKLESEN KAÇ YAZAR SAYIN HOCAM. MAÇ HAKINDA KONUŞTUGUMUZ ZAMAN ADAMLARA TAKIMIMIZI ÖVEMEDİKTEN SONRA BEN TAKIM TUTSAM NE OLUR TUTMASAM NE OLUR. FENERBAHÇEDEN ÜÇTANE YEMİŞSİN. DEMEKKİ BİZ BÜYÜK TAKIM OLMAK İÇİM BİR ASIR GEÇİRMEMİZ LAZIM. SENİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİN VAR OYNAMAYAN OYUNCUNUN GÖTÜNE BAS TEPİGİ BEN GELİR OYNARIM ÜÇRESSİZ. ONLARIN ALDIGI PARAYI BEN ALIRSAM FRTINA OLURUM HERALDE.:rolleyes:
vehbi Kalınlı 19.08.2009, 19:17 yenilgi tamamda futbolda oynayan yokki
anlayamadığım erman giden 2 futbolcuyu değmez uygun bence yanlış yaptın
ersen martın iyi oynasa zaten avrupadan sivasa gelmez
gönderin gitsin.
desire58 19.08.2009, 19:41 ya arkadaşlar biraz daha sakin olalım tamam takım kötü futbol oynuyor kabul ama biraz daha destek olmamız gerek en az 5 hafta gecmesi lazım düzen değişti kolaymı lütfen sabırlı sakin olmak gerek
Aydogan58 19.08.2009, 20:06 ya bu adam daha halen konusuyor,,,,
bir kac ay önce bir aciklamada bulundu ,bundan sonra basinda konusmiyacagim diye ,,,
konus , konus halen konus,
konusmuyacagim lafin anlamini bu böyle yanitlarsa ,,,cok merak ediyorum ,,,
artik konusacagim lafinin arkasinda hangi anlam oldugunu....
ozaman günün 24 saati ekran,radiyo ve basindan bu adam hic ayrilamaz,, yakinda antrönerligide birakir sivasin basin sözcüsü fikretin yerini alir.
superglam 19.08.2009, 20:18 Hocam sana güveniyoruz ... ürür Yiğido kervanı yürür.... Hadi Allah yardımcın olsun... Hocam şaktarı yen diline sağlık konuş adam gibi konuşuyorsun birilerine batıyor sözlerin..
beyler saçma saçma konuşmayın bizi buraya takımdaki oyuncular, Bülent Uygun ve Mecnun Başkan birlikte getirmiştir. bu başarıyı tek bir kişiye mal edp diğer insanların emeğine yazık etmeyin. bülent hoca sadece taktiği vermiştir bnu cıkıp sahada eksıksız uygulayan futbolcular bızım bu noktada olmamızdakı en buyuk etmendır. Bencede Bülent Hoca çok büyük işler başarmıştır ama bunları onun söylemesi yanlıştır diğer takım taraftarı bir cok arkadasımdan da duydugum elestırı bu yondedır. " tamam cok buyuk ısler yaptı ama bıraksın bunu baskaları soylesın" dıyor herkez. bencede bulent hoca kendını takımın onune cıkaran acıklamalardan vaz gecmelıdır. basarısını rakıp takımların ıtıraf ettırmek ıcın basarılarını devam ettırmelıdır
kaptann58 19.08.2009, 21:09 HOCAM KİM NE KONUŞURSA KONUŞSUN HER ZAMAN ARKANDAYIZ SONUNA KADAR PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR...
satılık kalemler hocayı yerden yere vurmaya haklatı yoktur hep yanınızdayız başkanım ve hocam
hoooooop orda dur bakalım, ağzını topla, klavyene sahip çık.
Eleştirenlere bir kulak ver ve anla eleştirenlerin çoğu içi acıdığı, bişeyleri yanlış gördüğü için eleştiriyor.....
Genelleme yapma..........
Bizler sizlerin yanındayız ne demek destek vermemek her şekilde
SİVAS SPOR'UMUZUN YANINDAYIZ YENSEDE YENİLSEDE
atrium58 20.08.2009, 07:04 Bence kimse eleştiriden gocunmasın zira ulusal medyada dahil herkes eleştirdiği noktalarda haklı çıktı. Futbol bilgisi için akademik bir eğitime gerek yok aklı başında her futbolsever takımının durumunu yorumlayabilir. Ben bir sivassporlu olarak takımımı hiç kötü niyetle eleştirmedim ve bundan sonrada eleştirmeye devam edeceğim..
izmirliyigido 20.08.2009, 07:07 Eleştiri her zaman olacak ama önemli olan iyi günde olduğu gibi kötü gündede Bülent hocamıza ve takıma sahip çıkmak destek vermektir. Her zaman yanındayız BÜLENT HOCAM. Buralara seninle çıktık, bu zorlukları da seninle aşacağız.
AYK
Çok konuşuyorsun Bülent Hoca, konuşmayı kes işine bak, adam gibi transferler yapıp düştügümüz rezil durumdan takımı çıkar. Senin görevin budur, işini yap.
sivasspor taraftarı vefakardır ben inanıyorumki stad yine dolacak ben yine güveniyorumki sivasspor istediği sonucu alacak ve o eski güzel günler yine gelecek sen ne kadar inanıyorsan bülent hoca bizde inanıyor ve sizlere güveniyoruz
57 Mehmet 20.08.2009, 08:50 elestiriler elbette olacak,ellestiri olmazsa hatalarida düzeltemeyiz ama elestri yaparkenede yikici degil yapici olmamiz gerekir,kaybeden bülent hoca olmaz sivasspordan ayrilsa bütün anadolu klüplerinden teklif alir,bizim yapacagimiz bir sey varsa biraz olsun sabir etmemiz ona nasil basarili zamaninda destek verdiysek simdide basarisiz zamanindada sivasspor icin arkasinda durmaliyiz.zaten bülent hoca gitse hangi teknik direktörü bizim takima gelecek,bu saaten sonra gelse gelse ligde her sene küme düsmesine oynayan yilmaz vural gibi adamlar gelir.o yüzden bülent hocayi takimdan sogutmayalim ve kirmayalim bunca basaridan sonra biraz olsun kötü günündede ona sans verelim
KaRiZmA YiĞiDo 20.08.2009, 09:40 Sayın Hoçam Sivas Spor taraftarı sizin katkılarınızı,Sayın Başkanın Çabasını kesinlikle göz ardı edemez,fakat el insaf siz 3 ayrı katagoride mücedele edeceğinizi bile bile mevcut takımı dağıttınız,belki bu kadro 2-3 yıl sonra süper bir kadro olacaktır.ama şimdi sırası değildi 3-4 iyi ve kaliteli takviye ile siz bu yıl kafadan şampiyonluğa oynardınız.Mesala Murat ERDOĞAN'a yol veriyorsun yerine kimi aldınız Uğur KAVUK'mu yapma geçen sezon Murat ne kadar çabuk uyum sağladı takıma ve nasıl çalıştı her kes gördü ve biliyor bence 10 tane Uğur Kavuk eder Murat ERDOĞAN bunu sizde biliyorsunuz nokta şut atan,sahanın her yerinde olan,canını dişine takan adamı gönder,hiç bir şeye yaramayan Uğur KAVUK'u tut diyecek söz dahi bulamıyorum iananın
Eleştirenlere Sert Cevap!!
Sivasspor’un iki seneden beri gösterdiği başarıların bazı kesimler tarafından bir kere bile kaleme alıp övülmediğini belirten Uygun, iki maç yenildikleri zaman yine aynı kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutulduklarını ifade etti.
Düzelme yolundaki halimiz buysa Allah bizi Süper ligde bizi korusun..Diyarbakir ve Denizli maclarinda görecegiz sizi hocam artik ne 100. 150 milyonluk takimlarMaciniz kalmadi bir sonraki süper lig maclarimiz Türkiyenin maliyeti en düsük Takimlari.. Bu takimlarada mac verirseniz artik Sivas Genc fenerbahceliler dernegi üyelerinden baska kimseyi bulamazsiniz yaninizda Onlarda bir otobüs cikmaz.
Bir de artik su dilinize sahip ciksaniz Taraftari takimdan sogutacak aciklamalar yapip Bu takimim tek sahibi sizmissiniz gibi davraniyorsunuz. Yaptiginiz isi görevi unutuyorsunuz. Isinizi yapin Lütfen artik tüm Türkiyedeki futbol severleri ve anadolu takimlarini bile bize düsman edecek seyler agzinizdan cikmaya basladi...Bir yerde durun artik ..macdan 30. 40 saat önce seyircinin destek vermiyecegini Uluslararasi basina ilan ediyorsunuz. Sizin yaptiginizi SivasSpor düsmanlari Biletler satisa cikmadan yapmisdi zaten.. Sizin de ayni seyi yapmanizin geregi yoktu...Birde diyorsunuz Taraftar gelmesin bizi seven bize yeter. Taraftar disinda O Stadi fenebahce dernegimi dolduruyor saniyorsunuz. Sivas halkina ve Taraftarina biraz saygili olmak gerekir.
Taraftar basarida mutlu olur cosar Basarisizlikta Mutsuz olur kizar artik bunu anlayin yada bir piskolog da futbolcu yerine kendiniz tutun
Türkiyenin En Pahali 5 takimi
1. Galatasaray Istanbul 123.150.000 €
2. Fenerbahce Istanbul 118.850.000 €
3. Besiktas Istanbul 93.550.000 €
4. Trabzonspor 60.650.000 €
5. Sivasspor 43.100.000 € SS. 1 Ts 2 Fb 3. SS.0
Türkiyenin Maliyeti düsük 5 takimi
Antalyaspor 21.050.000 €
MKE Ankaragücü 20.550.000 €
Manisaspor 17.400.000 €
Diyarbakirspor 16.800.000 € Trabzon 1- DiyarBakir-2
Kasimpasa 14.500.000 €
Bu cumartesiden Bu diyarbakir fenere cimleri yalatacak demekki bu tabloya bakildiginda birini yenmek icin maliyete hesaplamanin anlami yok Gecen yil basinda oldugunuz takimin galilibiyetleri akliniza gelmis olsa zaten bu benzetmeyi tevcit pilavi gibi yenileme geregi hissedmezsiniz..
yigido Atilla 21.08.2009, 00:34 satılık kalemler hocayı yerden yere vurmaya haklatı yoktur hep yanınızdayız başkanım ve hocam
Sivasspor iyi oynadigi zaman o satilik degigin kalemler Bülen hocayi süperligin en iyi takimi olusturdugunu ve medyada süperligin en iyi hocasi oldugunu övgü dolu cümlerle yazdiklari gib, kötü yapilan isleide elestirmek gibi normal bir sey olabilirmi ....
Yola Devam Durmak Yok...
Şu ana kadar ne oldu ki 3 maç oynadık avrupa kupalarında birinden
5 yedik ammaaa deplasman olur normaldir
Bide kendi evimizde onda da 3 yedik olabilir
Şimdi önümüzde bide Rusya ayağa var onu da atlatırız İNŞALLAH
Ondan sonra bakarız kendi ligimize Fenere verdik mecburi maçımızı
yani arkadaşlar kaybedeceğimiz pek fazla maç kalmadı .
Bi özeleştiri :
İnşallah şu Lucescu duymamışır benim BJK 'ya laf etiğimi duyduysa yandık
adam şimdi bize orda bi 8 sallıyo mu :))))
oquzh4n58 21.08.2009, 11:29 ah hocam keske almanyada degil Sivasta yasamis olsaydim takimi hic yalniz birakmazdim
Bız Gıdıyzda ne oLuyo brader ?? 4 yıyoz 5 yıyoz O defans YaptıkLarı akLımdan Cıkmıyor hele bu takıma ;Ersen oynadıkca ıbrahm oynadıkca yarılıyorum Kocelının Taner 'ı alsa kotumu olurdu gol kralı adam kosa kosa gelecektı bızım ısımız olmazmıs gorduk ersenle nas olyor
oquzh4n58 21.08.2009, 11:31 Taner' nıye almadınız mıs Gıbı forvet gol kralı olcaktı adam o tkaımda Dırek aldılar oh ne guzL paraya kyııp oyncu alnmıykı
Taner olmaaz kardeş adam komisyon vermediği için bu durumda
OYNADIĞI TAKIMIN TEKNİK ADAMINA KOMİSYON VERSİN BAK BELEDİYEDE Mİ KALIR
Düzelme yolundaki halimiz buysa Allah bizi Süper ligde bizi korusun..Diyarbakir ve Denizli maclarinda görecegiz sizi hocam artik ne 100. 150 milyonluk takimlarMaciniz kalmadi bir sonraki süper lig maclarimiz Türkiyenin maliyeti en düsük Takimlari.. Bu takimlarada mac verirseniz artik Sivas Genc fenerbahceliler dernegi üyelerinden baska kimseyi bulamazsiniz yaninizda Onlarda bir otobüs cikmaz.
Bir de artik su dilinize sahip ciksaniz Taraftari takimdan sogutacak aciklamalar yapip Bu takimim tek sahibi sizmissiniz gibi davraniyorsunuz. Yaptiginiz isi görevi unutuyorsunuz. Isinizi yapin Lütfen artik tüm Türkiyedeki futbol severleri ve anadolu takimlarini bile bize düsman edecek seyler agzinizdan cikmaya basladi...Bir yerde durun artik ..macdan 30. 40 saat önce seyircinin destek vermiyecegini Uluslararasi basina ilan ediyorsunuz. Sizin yaptiginizi SivasSpor düsmanlari Biletler satisa cikmadan yapmisdi zaten.. Sizin de ayni seyi yapmanizin geregi yoktu...Birde diyorsunuz Taraftar gelmesin bizi seven bize yeter. Taraftar disinda O Stadi fenebahce dernegimi dolduruyor saniyorsunuz. Sivas halkina ve Taraftarina biraz saygili olmak gerekir.
Taraftar basarida mutlu olur cosar Basarisizlikta Mutsuz olur kizar artik bunu anlayin yada bir piskolog da futbolcu yerine kendiniz tutun
Türkiyenin En Pahali 5 takimi
1. Galatasaray Istanbul 123.150.000 €
2. Fenerbahce Istanbul 118.850.000 €
3. Besiktas Istanbul 93.550.000 €
4. Trabzonspor 60.650.000 €
5. Sivasspor 43.100.000 € SS. 1 Ts 2 Fb 3. SS.0
Türkiyenin Maliyeti düsük 5 takimi
Antalyaspor 21.050.000 €
MKE Ankaragücü 20.550.000 €
Manisaspor 17.400.000 €
Diyarbakirspor 16.800.000 € Trabzon 1- DiyarBakir-2
Kasimpasa 14.500.000 €
Bu cumartesiden Bu diyarbakir fenere cimleri yalatacak demekki bu tabloya bakildiginda birini yenmek icin maliyete hesaplamanin anlami yok Gecen yil basinda oldugunuz takimin galilibiyetleri akliniza gelmis olsa zaten bu benzetmeyi tevcit pilavi gibi yenileme geregi hissedmezsiniz..
36.825.000 Timisoara takimi 127.500.000 lik Schachtjor Donezk i Sampiyonlar liginde eliyebildigine göre demekki kulübün maliyetinin yüksek olmasi mac kazanmaya yetmiyormus. Inanmak inandidigina caba göstermek basarmanin yarisidir
Schachtjor Donezk ..... 127.500.000 €
FCU Politehnica Timisoara .....36.825.000 €
FCU Politehnica Timisoara .....36.825.000 €
http://transfermarkt.de/de/wettbewerb/RO1/divizia-a/uebersicht/startseite.html
Schachtjor Donezk .....127.500.000 €
http://transfermarkt.de/de/wettbewerb/UKR1/wischa-liga/uebersicht/startseite.html
yorumcuyuz 21.08.2009, 12:21 yok arkadas kım ne derse desın takımımızda sorunlar var. adama demezler mı gecen sene kı ilk 11 de oynayan 2 oyuncunu verp yerıne ermanı alırsan ve onuda oynatmazssan bu bir hatadır...!hadi bilica yı sattın iyi fiyata dialloyu neden veriyorsun? aldıgın oyuncu diallodan daha mı ıyı? yasının yerıne fenerden burak yılmazı almalıydık...!gecen senekı tamın nere bu takım nere...!birde su lafa takıldım bülent hoca elestirilere hemen diyor 5 sene once bu takım nerdeydı diye? peki bülent hoca sen nerdeydın? neyin vardı? bindiğin jeepin lastiğini alamazdın sende bunu unutma..! bir seyler yaptıysan karşılıgını aldın...! basarı nasıl senınse basarısızlıkta senındır...! saygılar...!
bunu yazmıstım birde tum ersenden daha mı kotu? murat erdogan onurdan daha mı kotu? bu onurda hoca ne buluyor anlayamıyorum...!
sofularlı34 22.08.2009, 13:43 <İYİ SEVİLİR
<KÖTÜ SÖĞÜLÜR
<BAŞARIYI HERKEZ SAHİPLENİR
<BAŞARISIZLIĞI KİMSE KABULLENMEZ
<SEVEN ÖMÜR BOYU KARŞILIKSIZ SEWER VE SEWDİĞİNİN ARKASINDAN GİDER
<SEWMEYEN İSE KAÇARÇASINA BAHNE BULUR GİDER..
<BAŞARIYA GİDEN BİR YOLDA BİZ OLALIM İSTANBULDAYIM
<FENERBAHCE-SİVASSPOR MAÇI KADIKÖY
<BİLET ALMAYA GİŞEYE YAKLAŞIYORUZ
<<KONUŞUYORUZ BİZİM TARAFA MI GİRELİM FB TARFTARINA MI?
<<KARAR WERİLDİ MİGROS TARAFINDAN İZLEYECEĞİZ NEDE OLSA FB ABİ TAKIM
<<İŞTE YIKILDIĞIM AN SİVASSPOR TRÜBÜNÜ BOM BOŞ
<<MAÇ BAŞLADI İLK ON DAKKA YİNE BOŞ
<<<İÇİMDEN KENDİME SÖYLENİYORUM
<<<ÖNÜMDE EN AZ 7-8 FB FORMALI İNSAN WE FORMA NUMARALARI 58
<<<BİZİ MAĞLUBİYETLER DEĞİLDE,BENCE DÜŞÜNCESİZLİĞİMİZ BİTİRİR..
yigidogurbettee 22.08.2009, 13:55 30 agustos ve 2 eylulde yapacagımız dıyarbakırspor ve denızlıspor maçlarından puan kaybetmeden direk 6 puana yukselmemız lazım kötü gidişe bu iki maçla dur diyemezsek daha da diyemeyiz. bu 4 gnde yapacagmız iki maç bizim için çok önemli çooooooooooook.!!
serdal58 22.08.2009, 14:57 suyun ısındı bülent uygun suyun ısındı:mad::mad::mad:
|