Orijinalini görmek için tıklayınız : Murat Erdoğan Sivas'tan Kopuyor
SivasSpor.Com 19.08.2009, 19:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muraterdogan.jpg
Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi. Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi.
Daha önce Gaziantepspor, Galatasaray, Malatyaspor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Bülent Uygun dün bir görüşme yaptı. Bülent Uygun, "Murat gerçekten iyi bir Futbolcu ama takıma yeni gelen arkadaşlarımız sonucu kadroya girmekte zorluk çekiyordu. Ben de dün kendisi ile görüşerek durumu anlattım. Kendisine kulüp bulmasını söyledim. O da 2-3 tane kendisini isteyen kulüp olduğunu söyleyerek benden onlar ile görüşmek için izin istedi. Bu zamana kadar takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Emekleri icin tesekkürler Murat Erdogan gecen yil ikinci yarinin sonlarina dogru takima sundugun katkiyi asla unutmayacagiz.
Murat ARICI 19.08.2009, 19:59 BİR YANDAN İYİ,BİR YANDAN KÖTÜ HABER TECRÜBE ANLAMINDA TAKIMI TAŞIYABİLEN KAPTANLIK YAPMIŞ BİR İSİM..AMA ŞU DÖNEMDE TAKIMDA KALABİLİRDİ HAYIRLISI OLSUN BAŞARILAR DİLİYORUM..
Besyo_cu 19.08.2009, 20:02 Kapalı savunmalara karşı teknik oyuncular çok gerekir Muratta teknik bir oyuncuydu ancak görünen o ki biz devamlı kontra atak oynuyup kapanacağımız için Murat Erdoğan ile yolları ayrımışız...
Çok fazla izleme şansımız olmasada emekleri için Murat Erdoğan'a teşekkur ederiz. Gecen sezon bjk maçında attırdığı gol hala aklımda...
üçyıldız58 19.08.2009, 20:04 bülent hocamız ilk yaptığı transferler tutmayınca sonra tekrar transfer yapınca kadro şişti
belliydi faturanın birilerine çıkacağı oda murat erdoğan oldu ALLAH yolunu açık etsin
LosTie58 19.08.2009, 20:09 Bencede kadro şişkin şu anda o yüzden bazı oyuncularla yollar ayrılacak bence Murat ilk olmayabilir.Murat Erdoğan geçen yılın 2.yarısında bize gelir gelmez uyum sağlamış ve faydalı olmuştu gerçekten.Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz Murat Erdoğan'a.
yigidocengiz 19.08.2009, 20:10 musadan dahamı kötüydü bülent,bırak bu işleri menfaatine gelmediği için gönderiyosun.
Aydogan58 19.08.2009, 20:11 ya bu adam halen konusuyor ya ................
yanlis transfer politikasinin acisini malisef baskalari cekiyor,,
superglam 19.08.2009, 20:13 Murat kardeş seni cidden çok sevdik yürekten oynayan bir insansın.. Umarım senin içinde bizim içinde hayırlı olur..... Emeklerin için teşekkürler...
emremoni 19.08.2009, 20:15 Murat İnş Büyük İhtimal İdmanyurdumuza gelcek İnş...Zaten futbol yıllarının son yıllarında Kendi Memleketinde oynayıp Memleketinin takımının Süper lige çıktığını oynayarak görecektir ..Bu Sene Süper Ligdeyiz!!!!!!!!
DeathRow 19.08.2009, 20:26 benim anlamadıgım onuru kesip muratı oynatamazmı bülent hoca ? murat o onurdan bin kat iyi
karahisarli 19.08.2009, 20:26 mura yasli ama bir cok genc oyuncuya tas cikartir sonucta takim genlesiyor güle güle murat yolun acik olsun basarilar.....
karakocyakup58 19.08.2009, 20:27 KALSIN YAA GİTMESİNN GÜZEL OYUNCU MURAT ERDOGAN:confused:
murat erdoğan sivasspora bulunduğu süre zarfında çok faydalı oldu,yürekten oynayan bir oyuncu,emeklerine teşekkür ederiz,umarım gittiği takımda da mutlu ve başarılı olur
Harput0658 19.08.2009, 20:38 Canla başlamücadele edyordu. Verdiği emekler için teşekkürler.
Takımda kimse kalmadı eskilerden bu iş kötü.
Aydogan58 19.08.2009, 20:43 bakiyorumda bülent bey ,,
menegeri olmayan bütün sivassporlulari tek tek, basindan saviyor....
eeee ne yapsin, antröner olarak sivasda fazla para almadigini hepimiz biliyoruz,, sanirim kontratinda anlastigi bir konuda, düsük masa calisirim,ama fotbolcularin menegerligini alirim diye sözlesme imzaladigindan artik süpeliyim,
bakinsana baskanimiz bilen ses cikartmiyor!!!
ve taraftar gine sahit oluyor,, onuru, erseni.........asil gidecek olanlari takimda sakla ilk 11 koy,,,,isini iyi yapan oyunculari tek tek gönder..............
kiNgSiZe58 19.08.2009, 20:46 murat eskıden iyidi ama son zamanlarda kötü oynamaya baslamaişdi, doğru bir karar, Emekleri icin tesekkürler Murat Erdogan
carizma0658 19.08.2009, 20:54 SİVASA KATKILARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞKKRLER HAYATINDA HUZUR BULSUN YETER
yasin2452 19.08.2009, 20:54 bu takıma emekleri için teşekkür ediyoruz zaten takımda pek forma şansı bulamıyodu
kaptann58 19.08.2009, 21:27 MURAT İYİ FUTBOLCUYDU TEŞEKKÜRLER MURAT
kaptann58 19.08.2009, 21:28 İYİ FUTBOLCYDU BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
noname87 19.08.2009, 21:47 gitmesine üzüldüm ama kadroda çok oyuncu var oynaması zor görünüyordu kariyerinin sonuna doğru iyi bir ücretle bir takım bulması onun için daha iyi olur
subasi29 19.08.2009, 21:55 Hersey Gonlunce Olsun Murat,Sayginligin Kisiligin Tartisilmaz,Ahlakin Guzel Isoin Rast Gelsin
MURAT HIRSLI BİR OYUNCUYDU GİDECEGİ İÇİN ÜZÜLDÜM ANCAK PROFESYONELLİKTE BUNLAR OLUYOR.YAPACAK BİŞEY YOK KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİM.HİZMETLERİ İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
takımdaki en teknik oyuncuyu be. Musa aydının da turşusunu kurar sayın uygun
şimdi zaten gitse ne kalsa ne???Verdiği emekler için teşekkür ederiz.
SEVDAMSIN58 19.08.2009, 23:33 UZUN SUREDIR SIVASSPOR ADINA DUYDUGUM EN IYI HABER INSALLAH BIR AN ONCE TRANSFER SEZONU KAPANMADAN ERMAN.ERSEN.VE UGUR KAVUKMUDUR NE DALKAVUKMU ONLARDANDA KURTULURUZ INSALLAH IKI TANEDE IYI TRANSFER YAPABILIRSEK ISLER BELKI YOLUNA GIRER MEHMETLE SEZERDE IYISLESIRSE BIRSEYLERI DUZELTEBILIRIZ HA BU ARADA BENCE TEKNID DIREKTORLUGU BULENT YERINE MEHMET YILDIZDA USTLENSE HIC FENA OLMAZ NASILSA MEHMET OLMAYINCA TAKIM COKUYOR O HALDE BULENT HOCAYA HIC DE IHTIYAC YOK MEHMET VARSA SIVASSPOR VAR YOKSA YOK ANTRENOR NE IS YAPAR HA OYLEYA BULENT HOCA OLMASA KIM G.... LAF UYDURACAK
izmirliyiğido35 19.08.2009, 23:36 EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER, BAŞARILAR...
TekSivas 19.08.2009, 23:38 desturrrrrrr..........hatalara devam bende kendi gendime soruyordum neden oynamiyor! bence bülent hoca hata yapiyor. hesabini kendi verecek ne ekersen onu bicersin! TSK Murat insallah basarli olursun.;)
mucahitbaba58 19.08.2009, 23:40 gitmesin yaaaa o adam bizim tam 10 numaralik adamdi en guvenilir oyuncuydu bulent uygunuda anlamakta guclu cekiyorum :S:@
joe cole 20.08.2009, 00:14 ıslattıgın o forma ıcın tesekkurler murat
efsane5858 20.08.2009, 01:16 ya bence muratin gonderilmeside yanlis kilidi acan oyunculardan birisidir kendisi
efsane5858 20.08.2009, 01:17 eger yeni transfere güvenip yolluyorlarsa bisey diyemem ama yinede kadroda olmasi ´gereken oyuncu
bedava geldi, bedava gidiyor...
ofozturk 20.08.2009, 07:33 ya amma tuhaf yorumlar var.
ne kadar da bilmiş adamlarız.
trabzonlular takıma çok karışır diyorduk bizimde onlardan aşagı kalır yanımız yok. herkes teknik direktor olmuş burda.
çok biliyorsanız gidin futbola baslayın veya takım yönetin. hocamızın vardır bi bildiği ki gönderiyor.
hani nerde hep destek tam destek sözümüz.
ersen martinede aynı şeyi söyledinizmi. çok merak ediyorum. biraz biraz aklımız başımıza geliyor herhalde.
Bouazza,cihan,erman,agbetu varken bencede forma şansı kalmamıştı.Yarım sezon oynamasına rağmen güzel işler yaptı yolu ve bahtı açık olsun
Abdullah DuMaN 20.08.2009, 08:30 Üzüldüm açıkçası ben Murat Erdoğan en az sezon sonuna kadar oynar diye düşündüm yolu açık olsun
kadroda yer bulamayacaksa gitmeside normal bu güne kadar verdiği emekten dolayı kendisini tebrik ediyorum
kocakss58 20.08.2009, 08:45 emeklerin için sonsuz teşekkürler,murat erdoğan.yolun açık olsun.başarılar...
doganunal 20.08.2009, 09:38 herşeyin hayırlısı,mersindeki sivaslı olarak murat ı hep sevdik,işi güüüücü rast gelsin
acilen miy.na gelsin.sevgili bülent hocam sen ne yaparsan en UYGUNunu yaparsın..sana hep inanıııııııııııııyor ve güveniyoruz.Mersindeki yiğdo:)
Murat erdoğan'ın geçen sezon katkıları çok oldu Bülent hocamızın bir bildiği vardır gidiyorsa ne diyelim o kadar oyuncumuz gitti oda giderse hayırlısı diyelim.
hep kızıyordum bu murat nerde niye oynatmıyor hoca diye belliki gözden çıkarmış bi şey demiyorum inş bu yaptıklarına pişman olmaz bülent hoca
Besyo_cu 20.08.2009, 11:16 Orta sahada zaten büyük sıkıntı içerisindeyiz. Yeni transferler gelmeden elimizdeki oyuncuyuda gönderıyoruz. Bune acele ! Önce yeni transferler gelsın ondan sonra kim gidiyorsa gider...
SenSetik 20.08.2009, 11:19 hocanın bi bildiği vardır ama tecrübesi ile zaman zaman görev alabilirdi bence....
kızılova 20.08.2009, 11:47 Murat Erdoğana Sivasspora katkılarından dolayı teşekkür ederiz. kendisine yeni takımında başaşrılar dilerim.
Celtic Pride 20.08.2009, 12:09 büyük hata bence,murat erdoğan şu takımdan göndriliyorsa bütün kadroyu boşaltmaları gerekir.Yazık yahu
iyi niyetli idi ama ayağında çok top tuttu çabaları için teşekkür ederim ama geçen sezonki sivasspordaki kadroya yetersizdi bu sezon ise kalabilirdi
Divriği58- 20.08.2009, 12:55 hazırlık maçlarında iyi değildi kadromuzda çok geniş birde yaşı ilerledi gelecek vaatedecek bize para kazandıracak bir oyuncuda değil o yüzden gitmesinde fayda var ... Verdiği emekler için kendisine teşekkür ederiz yolu açık olsun...
of'taki yiğido 20.08.2009, 13:00 kendisine teşekkür edip bundan sonraki hayatında başarılar dileriz...
altuntas58 20.08.2009, 13:13 Murat iyi bir futbolcu sivassporumuza daha uzun zaman hizmet ederdi emekleri için teşekkürler
geçen sene ortasahanın en iyi oyuncusuydu saçma sapan bir iş
sivastatlıbelam 20.08.2009, 15:00 demekki sivasspordan gönderilmek için iyi oynamak gerekiyor.
bülent uygun çıldırmış olmalı .en önemli futbolculardan birisiydi murat erdoğan.
kendisine teşekkür ediyoruz.
selcuk349 20.08.2009, 16:12 ya bülent hoca neden takıma faydalı adamları yolluyorsun anlamadım.bir sivaslı olarak sana uyuz gitmeye başladım.Allah bilir hangi boş beleş adamı alacaksın muratın yerine...
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muraterdogan.jpg
Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi. Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi.
Daha önce Gaziantepspor, Galatasaray, Malatyaspor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Bülent Uygun dün bir görüşme yaptı. Bülent Uygun, "Murat gerçekten iyi bir Futbolcu ama takıma yeni gelen arkadaşlarımız sonucu kadroya girmekte zorluk çekiyordu. Ben de dün kendisi ile görüşerek durumu anlattım. Kendisine kulüp bulmasını söyledim. O da 2-3 tane kendisini isteyen kulüp olduğunu söyleyerek benden onlar ile görüşmek için izin istedi. Bu zamana kadar takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Bülent HocaninTeknik kapasitesi yüksek biri icin yazdigi yazi Fasafizodan baska birsey degil Murat Erdogani yeni sezonda tam olarak bir macda oynatmadan göndermeye kalkmasi sacmaliktan baska birsey degil sadece aldigi yeni adamlara onu degisdi onlari göndermeye kalksaydi yer yerinden oynayacakti neden aldin gönderiyorsun diye sivassporun fazlasiyla harcayacak parasi yok diyor elindeki kaliteli teknikgücü fazla olan adami bir takima kaptiracak yani önceki oldugu gibi, ist spora ve Diyarbakira verdikleri gibi olacak verecek sonra sok olacak alisdi ama Halaa devam ediyor Neden Onura bu kadar sans veriyor anlamis degilim murat erdoganada sans verse o,zaman aradaki farki görecek Herhalde onuru oynatmak isteyen Dayilari var yönetimde Bülent Hoca Sivasspor kolay yenecek bitecek bir takim degil Taslari oynat,tin yerinde durmuyor Sivasin icini bosalttin ve halaa bosaltmaya devam ediyorsun ediyorsun frenlesen iyi olur
bülent hoca yeter takımla bu kadar oynadıgın bu gidişle biletinin kesilmesi yakındır
SECURITY 20.08.2009, 17:16 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/muraterdogan.jpg
Murat erdoganin yeni gelen oyuncular yuzunden takima giremedigine inanasim gelmiyor.
murat orta sahada oynaya bilenlerin enbasinda geliyordu baska sebepler olsa gerek
Genc Onura neden bukadar sans veriyor anlamiyorum sahada bos bos kosmaktan baska bisey yapmiyor top kapiyor sonrada olduruyor ne pas atabiliyor nede fizik konduksiyonu guclu Murat erdogan kaybettimiz maclarda aradim oynasa gercektende farkli olurdu ortasahada top kullanabilen oyuncuydu
nediyelim patron oyle istemisse yapacak bisey yok
emin kara 20.08.2009, 17:35 murat erdoganın gidecek olmasına inanamıyorum bazı yeni gelen takıma uyumsaglayamamış futbolcuları göndersinler bu takıma fayda saglayacak bir oyuncu murat düşünülmeden alınmış bir karar tıpkı daha önce gönderilen bazı oyuncularda yapılan hata tekrarlanıyor dogrusu haberi okuyunca çok üzüldüm umarım yanlış bilgidir
bozkurt187 20.08.2009, 19:29 bence murat erdoganin gönderilmesi büyük bir hata
sivasli215 20.08.2009, 19:47 geçen seneki o rüya takımı bitirdi hala yetmedi, şimdide külleriyle uğraşıyor
ayıp bülent uygun, çok ayıp!
murat sevdiğim bir futbolcuydu, bundan sonraki futbol hayatında basarılar....
EFENDİ fakat vasat bir futbolcuydu.Gönderilmesi çok iyi oldu.Geçen sene ANKARAGÜCÜ az daha küme düşüyordu.Çok hayırlı oldu.
murat erdoğanın yaptığı katkılar asla inkar edilemez.yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz
oquzh4n58 21.08.2009, 11:26 faydası Cok dokundu bu admaın ıyı kosuyordu
turkojan 21.08.2009, 22:03 bu takımdan daha adam olmaz kayseri gaziantep bursa gibi olacagız :mad:
yigido Atilla 22.08.2009, 02:19 Tamam anladik Yasi 33 ama sivassporda en Teknik kapsiteli yüksek futbolcu kim deseler Murat Erdogan derim. Ayaginda topu tutup rakip takim futbolcularini eksiltip arkadaslarini gol pozisyona sokan tek futbolcu oynarsa formunda olursa sivassporu ucuruyor tek basina bir takim ama her macta iyimi oynuyor hayir bir macta dünya yildizi bir macta siaradan bir futbolcu devamliligi yok. Gönderilmesinin yanlis olacagini düsünüyorum. Sezon sonuna kadar sivassporda Kalmasinda yarar var ona bazi maclarda cok ihtiyacimiz olacak kapanan takimlari ancak teknik kapasitesi yüksek futbolcularla acilir. Sezon sonunu beklemeli hoca .Murat Erdogandan baska gönderilecek cok futbolcu var........
|