Orijinalini görmek için tıklayınız : Klasik Haline Gelmesinden Korkuyorum

Can Ustunel
21.08.2009, 14:03
Geçmiş olsun arkadaşlar geçenlerde yazdığım yazıyla yine haklı çıktım Petkoviçle maça başlama konusunda.Neyse o konuda konuşmak istemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aslında işe yarayan adamları satanlar hakkında o kadar çok söylemek istediklerim varki ne benim şu oruçlu halim kaldırır bu durumu nede forumun belleği sağlam kalır onun için bundanda vazgeçtim bişey yazmıcam.Aslında siteye neden girip bişeyler yazdığımı bile bilmiyorum.Çünkü takım hakkında yazılıcak tek satır var takım BERBAT bildiğiniz gibi defans aynı forvet aynı kale aynı oyun aynı geçen hafta yediğimiz skorun aynısı değişik hiçbişey yok.Hatta taraftar bile aynı ruhsuz arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben isterdim ki Sivasspor Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadında yani İstanbulda oynasın hiç olmazsa kulube bi girdisi olur burdaki taraftarda zaten hasret takımına hem bağırır hemde rakibine taraftar göstermiş olur düşünsenize Sivassporlu kim varsa taraftar haricinde oynayan yönetici malzemeci falancı filancı bu adamların kaç sezondur tek istekleri vardı takımı bi yerlere getirmek ve Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın bir lafı vardı Chelsea'yi Sivasa getiricez diyordu.Kimin için Sivastaki taraftarlar için yoksa Mecnun Başkanda bilirdi Olimpiyatta oynayıp kasaya para koymayı sırf Sivastaki taraftarlar için uğraşıldı dün gördükki ordaki taraftarın bir kısmında iş yok maçın bitmesine 10-15 dk kala stadı terk edenler için sözüm herkes üstüne alınmasın işte onlar hiçbirşeyi haketmenlerdir benim gözümde ve benim gözümde maç bitmeden stadı terk etmek savaşta cepheyi terk etmeye benzer bence hiç gelmesinler onların neyine Sivası seyretmek onların neyine aykalarına kadar gelen Geçen senenin UEFA Şampiyonu olmuş bir takımı seyretmek Tv veriyodu maçı evden seyretseydiler keşke sanki Sivas çok büyük bir şehir evine yetişmek için erken çıkıyor ben İstanbulda böyle birşey görmedim yazıklar olsun öyle taraftara.Takım hakkında bişey yazmak istemiyorum inşallah bu kötü gidiş klasik haline gelmez Hoca önlemini alır diye tahmin ediyorum...

sivastatlıbelam
21.08.2009, 14:09
maç bitmeden o stadı terkeden ve futbolcuları psikolojik olarak çökerten taraftarlar:SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ İÇİMDEN ÇOK ŞEY GEÇİYO AMA SÖYLEMİYORUM,GELMEYİN BİR DAHA STADA FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.

STADI TERK ETMEK ERKEKLİK DEĞİL KORKAKLIKDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

SİVASSPOR YANINDAYIZ BUNU BİL.

KızılAY
21.08.2009, 14:40
maç bitmeden o stadı terkeden ve futbolcuları psikolojik olarak çökerten taraftarlar:SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ İÇİMDEN ÇOK ŞEY GEÇİYO AMA SÖYLEMİYORUM,GELMEYİN BİR DAHA STADA FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.

STADI TERK ETMEK ERKEKLİK DEĞİL KORKAKLIKDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

SİVASSPOR YANINDAYIZ BUNU BİL.

katılıyorum stada gelipde oynayışı görüp çıkan sanki çok destekliyormuş gibi bide bunlardan bişey olmaz diye ropartaj veren sivaslılar yazıklar olsun

congarlim
21.08.2009, 14:46
Geçmiş olsun arkadaşlar geçenlerde yazdığım yazıyla yine haklı çıktım Petkoviçle maça başlama konusunda.Neyse o konuda konuşmak istemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aslında işe yarayan adamları satanlar hakkında o kadar çok söylemek istediklerim varki ne benim şu oruçlu halim kaldırır bu durumu nede forumun belleği sağlam kalır onun için bundanda vazgeçtim bişey yazmıcam.Aslında siteye neden girip bişeyler yazdığımı bile bilmiyorum.Çünkü takım hakkında yazılıcak tek satır var takım BERBAT bildiğiniz gibi defans aynı forvet aynı kale aynı oyun aynı geçen hafta yediğimiz skorun aynısı değişik hiçbişey yok.Hatta taraftar bile aynı ruhsuz arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben isterdim ki Sivasspor Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadında yani İstanbulda oynasın hiç olmazsa kulube bi girdisi olur burdaki taraftarda zaten hasret takımına hem bağırır hemde rakibine taraftar göstermiş olur düşünsenize Sivassporlu kim varsa taraftar haricinde oynayan yönetici malzemeci falancı filancı bu adamların kaç sezondur tek istekleri vardı takımı bi yerlere getirmek ve Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın bir lafı vardı Chelsea'yi Sivasa getiricez diyordu.Kimin için Sivastaki taraftarlar için yoksa Mecnun Başkanda bilirdi Olimpiyatta oynayıp kasaya para koymayı sırf Sivastaki taraftarlar için uğraşıldı dün gördükki ordaki taraftarın bir kısmında iş yok maçın bitmesine 10-15 dk kala stadı terk edenler için sözüm herkes üstüne alınmasın işte onlar hiçbirşeyi haketmenlerdir benim gözümde ve benim gözümde maç bitmeden stadı terk etmek savaşta cepheyi terk etmeye benzer bence hiç gelmesinler onların neyine Sivası seyretmek onların neyine aykalarına kadar gelen Geçen senenin UEFA Şampiyonu olmuş bir takımı seyretmek Tv veriyodu maçı evden seyretseydiler keşke sanki Sivas çok büyük bir şehir evine yetişmek için erken çıkıyor ben İstanbulda böyle birşey görmedim yazıklar olsun öyle taraftara.Takım hakkında bişey yazmak istemiyorum inşallah bu kötü gidiş klasik haline gelmez Hoca önlemini alır diye tahmin ediyorum...

gecen hafta kadiköydeydi takim sadece 50 tane sivasli vardi . arkadasim birazda bu konudan yazsaydin senin yazdiklarina katilmiyorum takim berbat degil iyi yolda oynadigimiz takimlara bir bak psv herreven anderlect trapzon fener kolaymi bunlari yenmem zaman zaman sabir gecen seneye bir bak gsnin durumuna fenerin duruma bizim altimizda harcadiklari paraya bu sene ikiside iyi ben takimada guveniyorum bulent hocayada

desire58
21.08.2009, 16:13
ben zaten taraftardan yana çok kızgınım gerçi bunlar taraftar değil düşene bir tekmede ben atayım diyenlerdir ki ben 24 senemi sivasta geçirdim HİÇ BİR SİVASLI DÜŞENE BİR TEKMEDE BEN ATAYIM DEMEZ

hsyea
21.08.2009, 16:39
bende fanatik bir sivaslı olarak sivas camiasına yazıklar olsun dıyorum bu takımı para yuzunden bu hale getırdınız aldıgınız para 5 milyon yüro kaybedılen para belkı on mılyon yüro nerde adamlar gelirmi bırdaha tum.bılıca yazıklar olsun allahım sen sıvası koru.yoksa iyice bitirecekler

sivastatlıbelam
21.08.2009, 16:40
maç bitmeden stadı terkedenleri bir daha maça hiç almamak gerekir.

ligde belkide avrupada bile bir bizim takımımızın taraftarı yapıyor bunu.

keşke 5-0 yenilsydikte o taraftar terketmesedi sonuna kadar destekleseydi.:mad:

Sarderus
21.08.2009, 17:01
Taraftar taraftar olsaydı takımın iyi gününde yanında olduğu gibi kötü gününde de yanında olurdu....(sözüm her taraftara değil)

ilteriş58
21.08.2009, 17:02
maç bitmeden stadı terkedenleri bir daha maça hiç almamak gerekir.

ligde belkide avrupada bile bir bizim takımımızın taraftarı yapıyor bunu.

keşke 5-0 yenilsydikte o taraftar terketmesedi sonuna kadar destekleseydi.:mad:

taraftarın stadı terketmesi kötü haklısın.

ama 3-0 5-0 çok farklı degil zaten alıştık artık bu skorlara yönetim ve teknik kadro da alışmış ki olumlu yönde yapılan hiçbir şey yok

Tuncay
21.08.2009, 17:10
Arkadaslar iyi gunde kotu gunde her ne durumda olursa olsun takimini sivasssporu desteklemeyene ben taraftar degil populer veya basarili olan takimi tutan taraftar derim gerisi hikaye ucuncu cogul sahislara duyrulur.

yigidoilyas
21.08.2009, 17:22
sivas sporun öz evladı olan oyuncular beliyidi musa aydın, abdurahman dereli. hayretin adamlar canla başla koştular.cihanda çok süper oynadı. yasin geçmişe göre düzelmiş fakat vasat oynadı. genel anlamda takıma baktıgımızda iyi gibi görünüyordu fakat skora hiç yansımadı. defansımız ve ortasaha takım halinde berbat fakat busene ligde boşa kürek salarız sanırım. 15-7 arası ancak bitiririz.:confused: