Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR SİVAS'LIDAN DAHA ÖZVERİLİ

TS58
22.08.2009, 14:58
CUMHURİYET KUPALARINI ALAN, 4. ve 2. olan ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN; SİVASSPOR SİVAS'LIDAN BİR NUMARA BÜYÜK.

1967 YILINDA KURULMUŞ SİVASSPOR; BUNUN EN AZINDAN 1977-2005 YILLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM BİZZAT DUYDUM;
HELE GARDAŞ TAKIM OYNASIN SEN O ZAMAN TARAFTARI GÖR DİYENLER;

TAKIM GEÇEN SENE ŞAHA KALKMIŞ İKEN;

ANKARA-İSTANBUL-İZMİR'DE

1-FORMASIYLA DOLAŞTIMI ( HAYIR)
2-ŞAPKASIYLA DOLAŞTIMI (HAYIR)
3-ARABASININ ARKASINA ÜÇGEN FLAMA ASTIMI( HAYIR)
4-DÜKKANINA GAZETE POSTERİNİ ASTIMI( HAYIR)
5-ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERİNİN ARKASINA GAZETE POSTERİ ASTIMI ( HAYIR)

O HALDE SİVASSPOR'A NE VERDİNİZ DE NE İSTİYORSUNUZ.

FENERLİYİM MEMLEKETİM SİVAS,
GALATASARAYLIYIM MEMLEKETİM SİVAS,
BEŞİKTAŞLIYIM MEMLEKETİM SİVAS, DEDİK BAŞKA BİRŞEY YAPMADIK.

KALE ARKALARI DAİMA BOŞTU, COŞKU YOKTU.

NE YAZIK Kİ SİVASSPOR TARAFTAR OLMADAN BURALARA GELDİ,

BUNDAN SONRA ESKİŞEHİR FORMÜLÜ ALINMALI.

NE KADAR KÖTÜ DE OLSA SİVASSPOR FORMASI İLE GEZİLMELİ.

serdal58
22.08.2009, 15:00
eyvallah .......

yüreğine sağlık

davudi
22.08.2009, 15:01
yorum yok haklısın ama kurunun yanındakilere tesekurler

TS58
22.08.2009, 15:07
TRT-SHOW TV-LİG TV-MEHMET DEMİRKOL-ERDOĞAN ARIKAN-ÖMER ÜRÜNDÜL BU TAKIMI ÖVDÜ-ÖVDÜ-ÖVDÜ

BİZ İSE SON MAÇ GENÇLER MAÇINDA BOMBOŞ TRÜBÜNE OYNADIK.

SİVASSPOR MAÇLARINI LİG TV YAYINLIYOR, BATIKENT'TE BARAN'DA 5 KİŞİ İZLİYOR. BİR K....VAT'TA FENER ATKISI İLE SİVAS GOL YİYİNCE SEVİNİYOR.

TAKIMA KAÇ DEFA BAKLAVA İKRAM ETTİNİZ.

KAÇ DEFA DEPLASMANDA OTEL ÖNÜNDE DAVUL ÇALDINIZ ( İSTİSNALAR DIŞINDA)

AZİZ KAZIĞI KOYDU; BİLİCA'YI ALDI YASİN'İ KİTLEDİ.

OLAN İLE ÖLENE FAYDA YOK: KAYBEDİLEN DAHA HİÇBİRŞEY YOK..

CUMHURİYETİN KURULDUĞU ŞEHRİN ONURU-HAYSİYETİ VAR.

HAYDİ SİVAS'LI TEMBELLİĞİ YALAKALIĞI BIRAK GERÇEK SİVASSPOR'LU OL.

YENİLSENDE MÜCADELE ET STADIN DOLSUN,BAĞIR,ÇAĞIR,TEZAHÜRAT ET AMA

YÜREĞİNLE YENİL.

KARŞIYAKA-ESKİŞEHİR'Lİ RUHUNU TAŞI..

ALTAY'LI GİBİ SESSİZ OLMA.

serdal58
22.08.2009, 15:11
TRT-SHOW TV-LİG TV-MEHMET DEMİRKOL-ERDOĞAN ARIKAN-ÖMER ÜRÜNDÜL BU TAKIMI ÖVDÜ-ÖVDÜ-ÖVDÜ

SİVASSPOR MAÇLARINI LİG TV YAYINLIYOR, BATIKENT'TE BARAN'DA 5 KİŞİ İZLİYOR. BİR K....VAT'TA FENER ATKISI İLE SİVAS GOL YİYİNCE SEVİNİYOR.

YÜREĞİNLE YENİL.

mükemmel yazmışsınız................... .......

Kibrisli
22.08.2009, 15:20
Gardaş çok doğru söylüyorsun... İzmir'de yaşayan bir Yiğido olarak Sami Yen'deki son maça gittim, FB atkılı formalı gençler vardı orada ve eski açığa atkı sallıyorlar GS'lilerde "Fener Yalakası" diye alay ediyorlar bizle... Biz bir kaç kişi tepki gösterincede büyüklerimiz bize kızıyor, "Sefa geldiler hoş geldiler" "Canım hop bizde Fenerliyiz" diye... Amca git o zaman Saraçoğluna ben taa İzmir'den sırf maç için gelmişim, senden fırça yemeye değil...

Sivasspor için en tehlikeli taraftar grubu bu "Hem Fenerliyim hem Sivaslı" ya da "Hem Cim bom vs hem Sivassporlu" yok öyle şey...

Ama ilk yazındaki bazı eleştirilerine katılmıyorum...

Formayla dolaştık hala da dolaşıyoruz diğer illeri bilmem ama biz İzmir'de dolaşıyoruz bayraklarımızıda asıyoruz evlerimize... Arabam olmadığı için asamadım ama İstanbul'da çok gördüm flama asmış araç...DÜKKANINA GAZETE POSTERİNİ ASTIMI bak buna katılıyorum Trabzonlular Bodrumun ortasına bayraklarını asmışlar sokaktan geçerken altından geçmek zorundasın, o bölge Sivas'Lı olduğunu bildiğim dükkanlar var bırakın sokağa asmayı dükkanına bile bir poster bir bayrak asmamış sorunca da "Millet alış veriş yapmazsa" diyor; niye yapmasın arkadaşım???

Ama genel olarak sorunumuz artık seyirci olmaktan çıkmak gerek, taraftar olmalıyız... Neden Ankara'da, İstanbul'da, Ege'de daha fazla tezahurat yapılıyor çünkü bizler hasretiz takımımıza, Sivas'daki hemşehirlilerimiz artık kendine gelmeli... Fiyatlar ucuz tezahurat yapacak gruplar gitsin maratona otursun millet kızınca da tepki göstersin, izletmesin maçları...

Birde bu 58. dk şovu var... Arkadaşlar ya yapmayalım ya da hakkını verelim...
Rezil oluyoruz... Farklı birşeyler yapmalı... Bence 58. dk'nın 58. saniyesinde yapalım bizde... Skorboard'da 58:58 yazdığında yani...

zeko58
22.08.2009, 15:23
CUMHURİYET KUPALARINI ALAN, 4. ve 2. olan ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN; SİVASSPOR SİVAS'LIDAN BİR NUMARA BÜYÜK.

1967 YILINDA KURULMUŞ SİVASSPOR; BUNUN EN AZINDAN 1977-2005 YILLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM BİZZAT DUYDUM;

ANKARA-İSTANBUL-İZMİR'DE

vay eline salık işte gercek sivaslı TEŞEKKÜRLER

zaralı19
22.08.2009, 15:27
bende Bursa/orhangazide oturuyorum burda tüm sivaslılar olarak elimizden gelen, yaptık bayrağımızıda astık arabarımızı sivassporlada süsledik evlerimizde posterleride astık doğru diyorsun kardeş ah birazdaha destek olsaydı keske şimdi böyle olmazdık bence

yener_sahin
22.08.2009, 16:11
Valla saydıklarının alasını yaptım.Gittim fenerbahçe derneğinin tepesine kadar dev bayrak astım.Bursaya geldiler gittik otelde karşıladık.Bursada eskişerhirde elazığda istanbulda ankarada diyarbakırda hasan keyf de antepde batmanda urfa da taa harranda bu formayla gezdim üstümden çıkarmadım.O denliki giyecek başka şeyim yok zannederler...

Ama sahada ses çıkmamaya gelince bu sadece taraftarın suçu değil.Destek vereceksin arkadaş,yönetim desteği olmadan boşuna burda neden taraftar yok diye yırtınmayalım.Sen takıma destek verecek taraftara destek verme sonra stad neden boş de.Yok işte öyle iş.Esnaf abilerimiz böbürlene böbürlene poster asıyorlar...

-kaçı deplasmana araba kaldırdı
-kaçı taraftar gruplarına kombine aldı
-kaçı takıma destek için deplasmana gitti.

taraftara neden yapmıyorsun demek için eline avucuna bir şeyler koymak lazım.Ben eskişehir gibi de olmak istemiyorum.eskişehirli bir tribüncünün nasıl bir karaktere sahip olduğunuda bilirim.Daha geçen bursa maçında adamlar bursaya sövdü ankaragücü atkısı yaktılar.

Sesinizi önce yönetim duysun ardından desteğini versin merak etmeyin en kral tribün sivasda olur.Ama desteksiz tribün olmaz stad dolmaz.3 tane çekirdekci gelsin diye gözünüz yollarda kalır...

a.yurdakul
22.08.2009, 16:59

YÜREĞİNLE YENİL.

amasyada büssürü sivaslı var ve ben maçları 4-5 kişiyle izliyorum.yanlış anlamayın 2 tanemiz sivası tutuyoruz.geri kalanlar iddaa oynamış vatandaşlar!!!!

yigidocengiz
22.08.2009, 18:56
bu günleride gördük ALLAHa şükür,artık bunları tartışıyor olmamız bile çok güzel bence.düşünsenize artık fenerli veya gs li veya bjk lı olduğunu söyleyen hmeşerilerimizi bile eleşitirebiliyoruz.İNŞALLAH daha da iyi olacaz ben inanıyorum,ve takım İNŞALLAH kendine gelecektir bunada yürekten inanıyorum

merkez_emre
22.08.2009, 18:59
koskoca ıstanbulda sıvassporun macının oldugu gun aksama kadar formamla gezdım ama bır baska formamızdan goremedım :)

macdan sonra bır abımız

" helal olsun o kadar fenerlının ıcınde sıvas forması gıymıssın hemserım "

dedı ama abımızın ustunde en ufak bır forma yada sıvasspor tarzı bırsey goremedım...

gecdım sivas a :)

benden sıze bır test seklı :
mac gunlerı dısında sıvasspor formasıyla gezının caddelerde bır arkadasınızda fb gs bjk ts formasıyla gezsın ınsanlarımız arkadasınıza normalmıs gıbı bakarken sızın ustunuzdekı Sivasspor forması onları bir acaip gelir :)ama arkadasınızı kımse yadırgamaz yada bakmaz acaipce...

mac gunlerı mı ? macdan 2 saat onceye kadar sivasın merkezınde gezının ayrı kısılerden 20 30 kısı gorursenız ne mutlu size...

denemesı mı bedava....
biz mi Sivassporluyuz... (yerseniz :)

NETLOG
22.08.2009, 19:05

YÜREĞİNLE YENİL.

ALTAY NE ALAKA YA YAZDIKLARINI İNCELE İSTERSEN

TS58
22.08.2009, 21:54
TARAFTAR DEMEK ESNAFI SÖMÜRMEK DEMEK DEĞİL. Gardaş deplasmana gitmek maç bileti dahil 50 tl tutar. (Gidiş-dönüş) esnaf niye cebinden versin.Yoksa yönetim taraftarı desteklerse SİVAS kaybeder.

ALTAY ne alaka diyen arkadaşım.Sen hiç ALTAY'ın kemikleşmiş-takımı ile bütünleşmiş taraftarı olduğunu gördünmü.Büyük ALTAY derler o kadar.

oquzh4n58
22.08.2009, 23:01

YÜREĞİNLE YENİL.

Herkes YasLar 'ı nerdn baksan 40 yasında Herkes ısten GeLıyor ısLErı gucLerıde cekırdek Yemek gencLerden baska bısey beklemeyın

58ÖREN58
29.08.2009, 22:28

ANKARA-İSTANBUL-İZMİR'DE

arkadas yıgıdon nerde ıkamet edıyorsun bılmıyorum ama mesela ben ist deyım fb sivasspor maclarında gıyıyorum formamı hemde kadıkoyde dolasıyorum hemde bagdat caddesınde ayrıca yazdıklarında cok haklısın tebrıkler yuregıne saglık yıgıdommmmmmmmm

58ÖREN58
29.08.2009, 22:31

YÜREĞİNLE YENİL.

ıstanbuldakı butun maclarına dernek olarak gıdıyoruz bılzer sımdı bıde kalkıp sivasdakı maclaradamı gelelım

desire58
29.08.2009, 22:53
arkadaşın söylediklerine bende katılıyorum size başımdan geçenleri anlatayım 1 sene önce bandırma da çalışıyordum iş yerimde 3-4 tane sivaslı var 1-2 ikis ile çok samimiyim sivasta beraber okuduk sivasın maçları olduğu gün tek başıma izliyordum bunlar yok 5058 mesaj attınızmı diyorum haberleri yok abi benimsemek lazım ben aslen malatyalıyım fakat 24 sene sivasta oturdum ailemde hala sivasta bu güne kadar soran herkese sivaslıyım dedim bundan da gurur duydum duymaya da devam edeceğim şuan işim gereği diyarbakırda oturuyorum senelik izinde sivasa gideceğimi söyledim buradaki sivaslı arkadaşlara bir şey istiyormusunuz diyorum yok diyorlar oradan başka bir arkadaş sivasla alakası yok (adam sivası bile görmemiş) bana sivasspor atkısı getirmisin diyor memnuniyetle dedim izin dönüşü fazladan beş tane atkı aldım ve buradaki arkadaşalrıma dağıttım ( işin ilginç yanı atkıları verdiğim arkadaşların hiç biri sivaslı değil ) ve adamların arabalarına koydum ne yapayım sivaslıdan hayır yoksa bende başka memleketli arkadaşlarımı sivassporlu yaparım sanki fenerbahçeyi tutan veya diğer takımları tutan herkes oralımı

etzel1967
29.08.2009, 23:09
sivaslıyım diyip de istanbul takımlarını tutanları şiddetle protesto ediyorum...ancak yazdıkların da çok oturaklı şeyler değil...esesin ve ksk nın maçası yiyorsa 44 tane şehit versinler bakalım...yeter bu taraftarı aşağıladığınız...döner bıçağı alıp rakip taraftara saldırmak mı, rakibin otobüslerini taşlamak mı, çoluk çocuk ayrımı yapmadan kafa göz kırmak mı, gittiğin deplasmanlarda ve geçtiğin güzergahta ne kadar ev ve dükkan varsa camlarını indirmek mi, lokantaya girip parasını ödemediğiniz gibi bir de lokantacıyı öldürene kadar dövmek mi, ana avrat bacı demeden rakibe sövmek mi, koltukları kırıp sahaya atmak mı, polise saldırmak mı, sahaya dalıp rakip futbolcuyu tokatlamak mı sizin taraftarlıktan anladığınız...bizim taraftarımız belki katledildi ama hiç bir zaman böyle vahşi yaratıklara dönmedi...taraftarla uğraşmayın artık...SİVASLI YİĞİTTİR, MERTTİR, SAPINA KADAR DELİKANLIDIR...kimseyle karıştırmayın ve hele de o adını saydığınız kulüplerin taraftarlarıyla hiç...

etzel1967
29.08.2009, 23:10
ayrıca geçen seneki maçların hiç birinde sivasspor 10.000 kişinin altına düşmedi, sallamayalım lütfen...

etzel1967
29.08.2009, 23:16
madem es es dediniz, geçensene olimpiyatta sivasspor 30.000 kişiye oynarken, o gözünüzde büyüttüğünüz es esin geçen hafta ancak 1.000 taraftarı vardı olimpiyatta...ve geçen sene 2-1 yenildiğimiz antep maçına 2.000 taraftarın gittiğini de kimse unutmasın...

el alem bize hayran, biz de kendimizden başka herkese hayranız...ne zaman kurtulacaz bu aşağılık kompleksinden bilmiyorum ki????

SkorYazarı
30.08.2009, 00:49
Katılıyorum kardeş yazına, Sivasspor taraftarından daha önde gidiyor; taraftar takımından geride kalıyor..