Orijinalini görmek için tıklayınız : Store Kime Hizmet Ediyor ?

SivasSpor.Com
22.08.2009, 17:53
http://resimzade.com/Show.html?i=11969&token=67459 (http://resimzade.com/Show.html?i=11969&token=67459)

Sivasspor’un son yıllarda göstermiş olduğu büyük başarıları ekomonik olarak neden kullanamadığımızı yani bu başarıyı neden paraya dönüştüremediğimizi hep düşünmüşüzdür.

Lisanslı ürünlerimizi satan Storeye gittiğinizde başarılarımızı ekonomik olarak neden değerlendiremediğimizi anlamak hiçde zor değil. Store tamamen bom boş yeni hiçbir yeni ürün yok. Var olan ürünlerin ise bir çoğu ‘S’ beden ve sadece bu kadar ile değil kulübümüzün resmi ürünlerinin satıldığı yerde Sivasspor Forması yok. Yanlış okumadınız storemizde Sivasspor forması yok…

Yetkilinin yeni ürünler yok demesi ile raflara bakıyorum ve raflarda büyük oranda boş sadece belli ürünler var ve dediğim gibi o ürünlerinde ne yazık ki her bedeni yok…

Storemizde ki görevliye merak ile soruyorum: ''Acaba yeni ürünler ne zaman gelir?'' Aldığım cevap ise bir o kadar garip olan 20 gün yada 1 ay’a gelir ile cevaplanıyor.

Shaktar macı öncesi de bu durum değişmedi storeye sevinçle içeri giren taraftarlarımız hayal kırıklıkları ile tekrar storeyi terketmek zorunda kaldı.

Bir çok Sivasspor sevdalısı ve özelliklede gurbetçi vadandaşlarımız bu konuda büyük sıkıntı çekmekte. Yönetimizden bu konuya acilen eğilmelerini Sivasspor taraftarları olarak rica ediyoruz.

SivasSpor.Com Özel Haberi

GokhanTurna
22.08.2009, 18:10
Kulüp sitesi bile güncel değil, storenin sitesi bile yok ki alışveriş yapsın gurbette olanlar.

Tesisleşme ve futbol olarak geliştik ama bu sorunları çözemedik. Yönetim buradan para kazancak neden store sorununu çözememiyor bi türlü. Sonrada storeye ilgi yok diyorlar olmaz tabi taraftarı bi dinleyin ne diyorlar beklentileri neler.

yener_sahin
22.08.2009, 18:10
store ve çalışan kişiler işte klubümüzün en büyük yaralarından birisi.Tam bir maduriyet yuvası.İlk çalışan el altında adidas ürün sattı diye kovuldu.Bu abimiz bakalım nasıl olacak.Ama ikisininde tek bir ortak noktası var şu zamana kadar ikisi de çok iyi birer yalancılar.Evet belki bu itham çok ağır bir itham ama gerçek bu.

Bir senedir belki daha uzun zamandan beri storeye yeni ürün gelecek dediler.Fotoğraflarını sanırım temmuz ayında çekmiştim.O zaman bir kaç hafta içerisinde ürünler gelecek dediler ama hala bakıyorum ki hiç bir değişiklik olmamış hatta daha da kötüye gitmiş.Store umurlarında değil ki.Oysaki diğer takımlar demek istemiyorum adamlar aşmış durumdalar zaten.Bursasporlu bir yönetici daha bugün iki adet yeni sezon formamız satışa sunulmuştur diye duyuru yaptı.Ankaragücü maçı öncesi de akın etti alıyorlar.

Storede bir senedir taraftara yalan söyleniyor.Yeni ürün geldiği geleceğide yok.Storedeki sorunlar saymakla bitmez de neyse artık...Orda davul çalsanda hiç bir yönetici ne duyar ne de bir şey yapar...

Besyo_cu
22.08.2009, 18:15
Storemizin bu hali beni çok üzdü.Kulubumüze imkanları ölcüsünde az da olsa katkı yapmak isteyen taraftarlarımız hayal kırıklıgı ile storenin boş raflarına bakıyor.Nerdeyse çarşıdaki herhangi bir kücük esnafta bile bizim storedekinden fazla çeşit var.

Yönetimimiz İnşallah bu duruma bir çözüm bulup kulubumuz için çok önemli olan bu gelir kapısını daha işler hale getirirler.

tekdoktirin
22.08.2009, 18:16
EYER BUNLAR DORUYSA İÇLER ACISI DORUSU VAY HALİMİZE VAY

NazdrowyA
22.08.2009, 18:21
iste bole buyuk takim olunuyor YONETIMIN BU TAWRINI kininiyorum taraftara bole sirt cewirtikce yonetim zor kalkinir iki gun sonra taraftar tam kuserse artik stadyumda ses yankilari uzak gorunmuyor BIR AN ONCE YONETIM BU TARAFTARIN ISTEKLERINI YERINE GETIRSIN kimse bu takimdan buyuk diildir reklamlarini yapmaya gelince siwassporu istedikleri gibi kullaniyorlar ARRTIK TAM MANASIYLA elinizi tasin altina koyun yada warsa bu sitede yonetimle iliskisi olan arkadaslar konuyu yonetime iletsin yeter artik gun gectikce yonetime OLAN KINIM OFKEM BUYUYOR

merkez_emre
22.08.2009, 18:52
oda bisey mı ki ya :D

her mac store nın yanındakı ısportacılar dunyanın cirosunu yaparken bızım store mız sınek avlıyor...ama işportaya dur dıyen cıkmıyor nedense :)

PoTt!
22.08.2009, 19:00

her mac store nın yanındakı ısportacılar dunyanın cirosunu yaparken bızım store mız sınek avlıyor...ama işportaya dur dıyen cıkmıyor nedense :)

işte bu yuzden satış olmuyor storede isportada 5tL atkı storede 10tL kimse almıyo bu yuzden ilk önce isportacıları kaldırması lazım

BN:Z58
22.08.2009, 20:04
Aynen öyle.bende gittim ama siyah formalari bulamadim...
sonra ata 58 diye bir magasada buldum aldim umarim orginaldir...

BU SEZON EN IDDALi SEZONUMUZ AMA DESTEGE IHTIYACIMIZ VAR

musakaya58
22.08.2009, 20:37
mecnun başkan her defasında paramız yok diye ağlıyorya. biraz neler yapılabileceğini düşünse çözecekde nerdeeeee. adama haber gönderdik, istanbulda okadar sivaslı var bir sivas mağazası açalım dedik. bize verdiği cevap o mağazayı ben açacam dedi aradan 2 yıl geçti hala açılacak. bundan sonrada biraz zor açılır.

adres58
22.08.2009, 20:50
Bir ara adını bile buradan koymak için yarışmıştık. İzine gittiğimde maalesef bende işportadan buldum bazı ürünleri. Çünkü store o zamanlarda hiçbirşey yoktu. O kadar yanlış ve gereksiz işler yapıyoruzki Resmi formalarımız da bunlardan bir tanesi... Takım kötü gidiyor, Transferlerde hemen hemen fiyaskoyuz, Avrupaya bay bay dedik. Bu sene herşey kötü bende de ne iştah kaldı nede heves.. Bu gidişle çok taraftar küsecek...

GuVeN
22.08.2009, 20:52

haklısın hemserım yazıklar olsun sorumlularına..

sewaz58
22.08.2009, 20:53
Öncelikle durum özetlendiği gibiyse ve işportacılarda kol geziyorsa bir an önce bir çözüm bulunmalı bu duruma çünkü ürünlerden gelecek para gerçekten küçümsenmeyecek bir gelir oluşturur kulüp için ki biz bunu iyi kullanıp daha yukarılara çıkaracağımıza beceremiyoruz bile bu da garip ve bir o kadar düşündürücü...Ayrıca bu yönetici,teknik kadro ya da en azından herhangi bir sorumlu bu forumları takip ediyor mu acaba onuda merak ediyorum...Bir de son olarak açın artık şu başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlere bu mağazaları daha ne kadar bekleyeceğiz... Hayır en azından bir nabız yokla,araştırma yap tutarmı diye madem güvenmiyorsun... İstanbul'da açılacak bir mağazanın takır takır işleyeceğine,maliyetinin de külliyen kat kat üzerine çıkacağına inanıyorum ...Kurumsallaşmayı,planlı büyümeyi hayata geçirelim artık yavaş yavaş,sözde kalınca olmuyor işler,yürümüyor gemi...

GuVeN
22.08.2009, 21:12
ben bılmem bayramda ordayım.yenı sezon formalarını getırmezlerse eger gece camı kırmayan trabzonlu olsun!

carizma0658
23.08.2009, 00:21
helall olsun ki istedıgım bir konu ya biz ankara ist izmr gibi şehrlerde magaza acılsın istıyoruz kaldıkı sivasta sorun yaşanıooo dev bir sorun degıl lütfen ilgilenın lütfen sivasat 1 mılyon sivaslı varsa 6 mılyon dışarda bence ciddiye alınsın kim ilgılenıyorsa gercekten bi çare

RK sTyLa 58
23.08.2009, 00:43
rezalett yaa gurbettekiler yilda birkere türkiye (sivasa) gidiyor istediklerini alamiyorlar ondan sonra da sivasspora yardim edilmiyor oluyorr yeni esyalari getirmiyorlar....abime sivas store den bisey ismarladim 3 haftadir gidiyor yookk bu kadar olmaz ya geri dönüyor...yani hala yok yönetim bunla ilgilenmesi lazim ayda yilda bir geliyoz

58ÖREN58
23.08.2009, 01:00
baskanın istanbula gelıp palmadorada azız yıldırımla yemek yıyecegıne kulubun menfaatlerını takıp etsın baskanın kendı sozu busıralar kulube baskanlık yapamıyormus ne yapıyorsun pekı baskan onuda acıklada herkes ogrensınnnnnnn

joe cole
23.08.2009, 01:28

evet cok haklısın aslında magazada da 5 mılyona atkı var ama herkes sahte urun alıyor buna yonetımın dur demesı gerek stadda ve stad dısında sahta urun satılmasını yonetım engellemelı

57 Mehmet
23.08.2009, 04:00
takimimiz türlcell süper ligde yer almasina ragmen ve yaklasik 3 yildir avrupada mücadele etmesine ragmen ne yazikki hicte profesyonelce yönetilmiyor,eger büyük klüp olunmak isteniyorsa taraftara hizmet edeceksinki taraftarda sana destegini versin.büyük külüb isek ozaman takima yardim etmek isteyen taraftara resmi sitende bütün ürünlerini sunacaksin.parali üye olmak isteyenede resmi sitende üye olma sansi vereceksin hatta büyük klübler gibi taraftara taraftarlik kartida sunacaksin,eger siz her sene ucuza kaliteli oyuncu alip futbolcuyu satipta geciniyoruz saniyorsaniz ozaman yaniliyorsunuz ama ben hersene zirvede kalmak istiyorum dersen ozaman futbolcuyu satmayacaksin takimin kasasini taraftardan doldurmaya bakacaksin.

kadirakin58
23.08.2009, 04:32
bilica'yı satarken masa başında çok başarılı (!) işler yapan yönetimiz, aynı başarılı hünerlerini store'ların satışlarını arttırmakta da göstermeliler. Büyük takımlar artık futbolcu alım satımından elde edilen gelirleri hiç düşünmüyorlar. Zaten başarılı olduktan sonra gelen yayın ve lisanslı ürün satışı çok daha fazla gelir getiriyor. Bilica'yı ve Tum'u sattık güya para mı kazandık. Uefa'da veya Şampiyonlar liginde gruplara kalsaydık 5 Bilica parası kazanırdı Sivasspor.

izmirliyigido
23.08.2009, 07:19
HEYHAT !... Sivasspor'dan sonra STORE mağazamızda kötü durumda. Bence yönetim sınıfta kaldı, biran önce yönetimin konuyu profesyonelce çözmesi lazım. Bırakın mağazanın zenginleştirilmesi olayını, internet üzerinden satış yapılabilen e-dükkan açması lazım.

Yoksa biz bu zihniyetler birkaç yıl sonra kendimizi 1. Ligde bulacağız.

Bu arada Sivasspor'un resmi sitesi de TRABZONSPOR'lular tarafından hacklenmiş. Bakınız, www.sivasspor.org.tr

AYK

AlBeyaz58
23.08.2009, 08:29
Aziz amcandan futbolcu alacağınıza (KAZMAyı)..
Külüp nasıl yönetilir...
Hiçbir başarısı yokken store ürünleri nasıl pazarlanır?
Para nasıl kazanılırr?
BU KONULARDA AKIL ALSANIZ YA?

shang
23.08.2009, 09:41
bu sezon store ve sitemize kadar çökmüş durumdayız allah yardımcımız olsun

serdal58
23.08.2009, 10:25
sivasspor hala amatörce yönetiliyor...............

yorumyapıyombenya
23.08.2009, 13:08
Arkadaşlarıma hediyede alayım diye Shaktar macında gittim gitmez olsaydım utandım storemizi o halde görünce ayıptır ya bu kadar da boş bırakılmaz nasıl forma bile olmaz hayret.

eyupk
23.08.2009, 13:22
VAY BE EKONOMİK BAKIMDANDA ÇÖKÜŞTEYİZ HA.

G Ü N E R
23.08.2009, 13:36
sivasspor hala amatörce yönetiliyor...............

aslında üzülerek de olsa kabul etmemek elde değil...

sürekli para yok diyoruz ama geçen sezonu 2. bitirdik burdan epeyce bi gelir elde etmemiz lazım...ayrıca Türkiye kupasında da yarı finale kadar gittik bu da bir gelir...sattığımız 5-6 oyuncu en başta bilica dan gelen para...

sonuçlarsa garip store da ürün yok, resmi site içler acısı, alıp alıp elimizden kaçırdığımız oyuncular, avrupada kötü sonuçlar, sanırım bu sene elimizdeki tek şey stat ( o da biz yeni stat beklerken sürekli süslenen stat. )

ademgoze
23.08.2009, 13:49
evet başkan bu konulara niye el atılmıyor artık belli bir temeli oturmadı hala

karyola
23.08.2009, 15:51
FİYATLARI BİRAZ ÇEKSELERDİ SEZON ÖNCESİ BİR ŞORT 25 TL..

mnt3
23.08.2009, 16:02
sivassporumuzu bugünlere getiren tüm yöneticilerimize teşekkürler.ancak temmuz ayında tatil için sivasa gittiğimde,stadyum girişine yapılan satış mağazasını gezdim,ürünler iğne ile tutturulmuş platforma,bir tane bile cansız manken yok mağazada,ürünler mankenlerin üzerinde çok daha güzel sergilenir bence,ayrıca mağazanın sivasspor ürünlerinin satıldığı mağaza olduğunu belirten bir yazı yok ,yani mağazanın adı yok,ayrıca birebir şahit oldum bir hemşerimizin almak istediği eşofman takımının sadece s bedeninin bulunduğuna ve sorumlunun 20 gün veye 1 aysonra diğer bedenlerin geleceği şeklindeki cevabına.özellikle sivasta yaşayan yöneticilerimizden ricamız,kulüp için gelir getirecek,sivaslıların kulübe bağlılığını sağlayacak düşünceler ve fikirler geliştirmeleridir.
ben antalyada yaşıyorum,mesela antalyaspor un portatif satış mağazası var,araç şeklinde,tekerlekli.bu satış mağazasını hafta sonları şehrin değişik yerlerine götürüp oralarda satış yapıyorlar,mesela yazın her ilçemizde festivaller oluyor,böyle bir satış aracı o festivallere götürülse,gurbetten ilçelerine gelen hemşerilerimiz ürünleri alsalar,kulübümüze para kazandırsalar ne güzel olur.
ayrıca bir önerim daha var,sivasspor sevgisini sivaslı çocuklara küçük yaşta aşılamamız lazım,ama sivasta nasıl oluyorsa fenerbahçe,beşiktaş futbol okulu açıyor,çocuklarımız o takımların formasını giyiyor,gelecek eğitim yılı bitiminde bir kampanya düzenlense,kulübümüz çocukların bedenine göre formalar üretse,kampanyanın adı da "güzel karneye sivasspor forması "olsa mesela,sınıfını başarıyla geçen çocuklara anne babalar sivasspor forması hediye etse...
sivasta yaşayan yöneticilerimizden böyle ses getirecek,renkli çalışmalar bekliyoruz.

MURAT SARI
23.08.2009, 16:31
store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı elemanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI

sivastatlıbelam
23.08.2009, 16:36
insanın aklına şu soru geliyor acaba sivasspor ufaktan ufaktan satılıyor mu?

emre41
23.08.2009, 17:18
Kime hizmet ediyor bilmiyorum lakin gerçek Sivasspor taraftarına hizmet etmediği kesin.
Daha çok fırın ekmek yememiz gerek.

Cem-Can
23.08.2009, 17:34
Benim anlamadığım bizim Sivas' taki yöneticiler ne iş yapıyor? Ne işle uğraşıyorlar?Sadece yönetimde olmak içinmi yönetimdeler.Başkan hangi birisiyle uğraşsın,bu Sivastaki yöneticilerin işi,inanın başkanın bir çok şeyden haberi yokturdur.Başkan ancak böyle bir yerlerde yazdığında haberdar oluyor bu tür şeylerden,buda tabiiki çok geç kaldığı zaman oluyor.
Mademki bir yönetim var,onlarda biraz uğraşsınlar bu işlerle,sadece ben yönetimdeyim diyerek övünmekle olmuyor bu işler.Madem yönetimdesin o zaman uğraşman gerek kardeşim,mademki orda koltukta oturuyorsun o zaman hakkını vereceksin,öyle yan gelip yatmakla olmaz bu işler!!!!
Gerçi onlarda haklılar,Bülent tek başına kimseye bişey yaptırtmıyorki,sadece ben ben .....

58zarali
23.08.2009, 20:04
kimse demesinki talep olmuyor diye her arz kendi talebini yaratır.
sen satta alan olur elbet

üçyıldız58
23.08.2009, 20:32
store ilgili yazıları buradan okuyunca inanın şaşırıdım burada çalışan arkadaşlar kulubümüzün maaşlı melamanı degilmi bu magzanın müdürü yokmu başkan ve yönetim oraları hiç denetmemezmi nasıl olurya taraftar magzaya forma almaya gidecek hemde maç günü sen forma yok diyeceksin ya sen nasıl magza müdürüsün maçın oldugunu biliyorsunda bu taraftarların forma alacagı hiç aklınıza gelmiyormu ne demek ya bir aysonra gelir bende bu işi yapıyorum en fazla bir hafta içinde o magzayı forma ile doldururum neyse bunda başka işler dönüyor ama yakında kokusu çıkar.

SAYGILARIMLA MURAT SARI

şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım

GurbetciYigidom
24.08.2009, 00:17
kurban Bayramina geliyoz iNsallah Sivasimiza Insallah ozamana kadar yeni Ürünler gelir...

subasi29
24.08.2009, 01:59
Valla isportacilar kendine hizmet ediyor, storede sineklere :D

Cem-Can
24.08.2009, 02:01
şimdi murat abi siz istanbuldasın sivassporun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz ben anlatayım storenin durumunu
mağazadaki duran bu arkadaşdan hemen hemen herkes şikayetci sanki millete babasının hayrına forma dağıtıyor
sonra birgün forma almaya almanyadan gelen bir arkadaşımın yeğenlerini gönderdim
bunlarda birkaç forma değiştirince çocuklara sert çıkmış çocuklar forma almadan çıkmış gelmişler bana böyle böyle oldu dediler hemen fikret ünsala haber verdim durum böyle böyle diye
sonradan öğrendikki ordaki çalışan bir yöneticinin akrabasıymış
evet bende Shakter maçında forma almaya girdim forma yok demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü o zaman sen burda ne duruyon kapat git dedim yazık sen bu kulupden ekmek yiyorsun dedimb suratını astı birşey demedi
eğer magazaya önem verilsin bir yıllık taraftar hasılatı kadar ciro çekmesse ben birşeyy bilmiyorum
senin anlayacağın sivasspor mağazada değil her alanda yöneticilerin akrabalarının çiftliği gibi olmaya başladı
mecnun başkanımızında hiçbirşeyden haberi yok zaten bu sitede gerçekleri konuşanlarıda sivasspor düşmanı lanse ediyorlar konu açıldı yazdım

Bir akrabamın oğlu gitmiş oda maalesef istediği formayı bulamamış.Kupa almak istemiş sıcak olduğunda sivasspor logosu gözüken,oda yok gelecek demişler.Demekki herkese bunları anlatıyorlar.Allahtan burda böyle bir konu açıldıda gerçekler ortaya çıktı,demekki böyle bir konu açılmasa,kimsenin birbirinden habersiz ordakiler babalarının çiftliği gibi yan gelip yatacaklar.Böyle bir konu açtığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

hiko58
24.08.2009, 08:30
demekki bu yıl sivası ve sivassporu gerçekten gözden çıkardılar ve kendi haline bıraktılar.üzücü. allah yardımcuımız olsun.mecnun başkanın haberi olmayabilir ama sivastaki yöneticiler ne yapıyor. abuk subuk demeçler veröeye gelince veriyorlar. yada tv lere beyanat vermeye gelince veriyorlarda bu konuyla neden ilgilenmiyorlar anlamak güç.

Dağcı
24.08.2009, 08:48
Store denilen mağazalar o kulübün vitrinidir. Sivas'ta bulunan Sivasspor yönetiminden hiç kimse buraya bakmıyor mu acaba? Başka bir kulüpte olsa adamın iflahını keserler. Yönetimin konuya biraz daha ciddi yaklaşmasını bekliyorum.

Tex
24.08.2009, 09:26
Aziz Yıldırım Sivas'a Fenerium açsın orada Sivasspor ürünleri de satılsın o zaman aradığımız ürünleri buluruz:):):):)

babysever
24.08.2009, 09:40
Aziz Yıldırım Sivas'a Fenerium açsın orada Sivasspor ürünleri de satılsın o zaman aradığımız ürünleri buluruz:):):):)

Yakında onuda yaparlarsa şaşma..

astaravisa
24.08.2009, 14:10
ürün varken satılmazsa raflarıda doldurmazlar.
herkes sahte ürün alıyor 5 lira az vereceğim diye.

GuVeN
24.08.2009, 14:30
insanlar bu yuzden cıkıp mıtıng yapıyolar arkadaslar. bır mac oncesı bı yerel gazeteyı haberdar edıp store un onunde bı protesto duzenlesek taraftarın net durusunu daha ıyı anlamazlar mı! bellıkı yuzsuzluk bı mılyon olmus kısısel tepkıler bı kulaklarından gırıp bı kulaklarından cıkıyo.toplu bıseyler yapalım.. bu haberın acılması bı asamaydı ıkıncı asamada yerel basın onunde toplu protesto ıle olabılır.. sıvasda yasayan hemserılerım veya yıgıdo genclık boyle bı organızasyona gırebılır mı acaba?

GuVeN
24.08.2009, 14:38
insanlar bu yuzden cıkıp mıtıng yapıyolar arkadaslar. bır mac oncesı bı yerel gazeteyı haberdar edıp store un onunde bı protesto duzenlesek taraftarın net durusunu daha ıyı anlamazlar mı! bellıkı yuzsuzluk bı mılyon olmus kısısel tepkıler bı kulaklarından gırıp bı kulaklarından cıkıyo.toplu bıseyler yapalım.. bu haberın acılması bı asamaydı ıkıncı asamada yerel basın onunde toplu protesto ıle olabılır.. sıvasda yasayan hemserılerım veya yıgıdo genclık boyle bı organızasyona gırebılır mı acaba?

hatta mac oncesı lıg tv cameranmanlarından bırıne boyle bı nıyet oldugunu soylesenız onlarda ceker. aksam ıkı erman sansal fırcası:)ondan sonra gorurum bızım gamsızları napıyolar!!!

Besyo_cu
24.08.2009, 15:29
5 lira falan mevsuzu değil Hocam maç günü stadın çevresi seyyar satıcılardan geçilmiyor adam utanmadan storenın hemen önüne tezgah açıp satış yapabiliyor. Bu konuya mutlaka bir çözüm bulmak lazım.

Eğer storede bol çeşit ve fiyatlarıda biraz uygun olursa store yok satar. Benim henüz 15 günlük bir yigenım var onun için Storede bebekler için ürün olsa hiç tereddüdsüz en az 4 -5 farklı ürün alırım. Benim gibi düşünen de binlerce Sivasspor taraftarı olduğunu biliyorum.

alben
24.08.2009, 15:45
bu işleri artık çözmemiz lazım .. buymek için temelden değişim yapmak lazım .. bu da temel sorun yani hem para yok diyolar hemde en buyuk para kaynağını taraftara kusturuyolar . her şeye gelince para yok diyolar artık demyin şu para kelimesin i .

joe cole
24.08.2009, 16:32
5 lira falan mevsuzu değil Hocam maç günü stadın çevresi seyyar satıcılardan geçilmiyor adam utanmadan storenın hemen önüne tezgah açıp satış yapabiliyor. Bu konuya mutlaka bir çözüm bulmak lazım.

Eğer storede bol çeşit ve fiyatlarıda biraz uygun olursa store yok satar. Benim henüz 15 günlük bir yigenım var onun için Storede bebekler için ürün olsa hiç tereddüdsüz en az 4 -5 farklı ürün alırım. Benim gibi düşünen de binlerce Sivasspor taraftarı olduğunu biliyorum.

evet arkadasıma katılıyorum stadyum cevresınde ve carsıda satılan sahte sıvasspor urunlerının bır sekılde satılmasını engellemelıler

çılgın-sedat
24.08.2009, 17:03
başkan sadece konumasını tv lerde taraftar takıma sahip demesini bilir

ShaLaLa
25.08.2009, 05:06
geçen sene izmir'den teyzemin oğlu aradı. takıma destek olmak için orijinal forma almak istiyorum dedi. ben de istanbulda olduğum için internet sitelerinden araştırma yaptım. orijinal sivasspor forması satan bi site yok. neyse sonunda bikaç hafta sonra bi siteden forma almış ama aldığı forma da resmen güneş renklerini bozmuş. nerden aldıysa artık.. adam vitrindekini sattı heralde..
--
herneyse..
sivasspor'a desteği zaten adam gibi yapmıyoruz.. store çalışanlarında mı suç aramalı yetkililerde mi bilemiyorum ama yazık. takımın en büyük gelir kaynaklarından birisi.. yazık günah

vahapkeskek
25.08.2009, 15:43
mağzanın kira derdi yok. Çalışan sayısı az kar gayesi hiç yok. Sadece mağzamız var denmesi için açılmış.

joe cole
26.08.2009, 01:51
bence bu konu cok onemlı bır konu ve gundemden dusmemesı lazım store yanındakı ısportacılar o kadar cıro yaprken mac gunu store sınek avlıyor stad cevresındekı ısportacılara engel olunması lazım bunu yonetım mı yapr beledıye mı yapar yoksa zabıta mı bılmıyorum ama onlara engel olunması gerekk

ayrıca butun taraftarların lısanslı urun alması gerekk

mysuskunx
26.08.2009, 07:48
KENDİ KENDİNE HİZMET EDİYOR SATIŞININ AZ OLDUĞUNU BİLİYORUM, YERİ KÖTÜ OLDU ŞEHİR MERKEZİNE YAKIN BİR YERLERDE OLMASI GEREKİRDİ...

kocakss58
26.08.2009, 08:41
bu hafta sivasa gittim.storede bulunan tüm ürünlerden aldım.fazla ürün çeşidi yoktur.destek amaçlı çoğu üründen 2 veya 3 adet aldım.adetli olarakta çorap aldım.845 tl ödeme yaptım.

yener_sahin
26.08.2009, 12:13
iki sene sonra git storeden sadece iki adet yeni sezon formanı alırsın daha da farklı bir şey alamazsın.Görüp göreceğin onlar işte :)

velibircan
26.08.2009, 12:31
1 Haftaya Geliyor Yeni Ürünler :D

yener_sahin
26.08.2009, 12:37
biz temmuzdamı gitmiştik seninle veli o zamanda hafta sonuna kadar geliyor demişti.:D

vahapkeskek
26.08.2009, 12:53
her zaman bir hafta sonra gelir derler

Kashmirian
26.08.2009, 13:19
Valla temmuz başında sivasta memleketimdeydim. Şu biri siyah, biri beyaz olan tişörtlerden kaptım. Çok da güzeller bence ama formalar berbat :D

Şu gaziantepspor un yeni forması bi de ne bilim bayern münih in formaları çok klas. Neden kırmızı ve beyazı daha güzel kullanamıyolar hiç anlamadım. Formalar güzel olsa Store biraz daha canlanır. Ama şu da bi gerçek istanbulda çok daha fazla sivaslı var sivaz merkezden ;) Bi şubesi de buraya gerekli..

yigido_sampiyon
26.08.2009, 14:07
ürün çeşidinin bulunmamasının yanısıra orda çalışanlar müşteriye ilgi alaka göstermiyorlar...

adama yeni sezon formalar ne zaman gelir dedim, bizi dövecek...

Murat ARICI
26.08.2009, 14:08
:) DÖVMEDİ Mİ KADIN ZATEN HER GELENİN SORDUĞU SORUYU TEKRAR SENDEN DUYUNCA ŞOK OLDU DEMEKKİ..

yigido_sampiyon
26.08.2009, 14:20
:) DÖVMEDİ Mİ KADIN ZATEN HER GELENİN SORDUĞU SORUYU TEKRAR SENDEN DUYUNCA ŞOK OLDU DEMEKKİ..

hakılsın herhalde:) valla onu müşteriyle ilgilensin diye koymuşlar oraya...

joe cole
26.08.2009, 15:56
en kısa zamnda yenı urunler gelır ve taraftarımız lısanslı urun alarak takımana katkı saglarr

vatan1
27.08.2009, 02:16
bu konuda bende sikayetciyim gecensene sivas formasini bulamadim kulup magzasinda

subasi29
27.08.2009, 03:40
nekadar acayip yahu! madem millete hizmet etmeyeceksin ne diye orda calisiyorsun git istasyonda cekirdek citlat aldigin iki kurus maas birde havami atacaksin

Cem-Can
19.09.2009, 13:23
Store de bir değişiklik varmı acaba?Doğrusu çok merak ettim.Halen burda yazdığı gibimi yoksa halen aynı tas aynı kebabmı?

Besyo_cu
19.09.2009, 13:25
Store de bir değişiklik varmı acaba?Doğrusu çok merak ettim.Halen burda yazdığı gibimi yoksa halen aynı tas aynı kebabmı?

Bugun maçtan önce Storeye uğrayıp bakacagım. Bakalım değişiklık varmı yokmu...

ready
19.09.2009, 13:32
ne bilet gişesinden ne de storede çogu insan memnun degil storedeki çalışanların taraftarlara biraz daha güleryüzlü davranması lazım seni oraya millete kafa tutasın diye koymadılar taraftarlara yardımcı olman için koydular

karyola
19.09.2009, 13:35
DEĞİŞİKLİK YOK AYNI BEN UĞRADIM..HİZMERT İŞTE NE YAPARSINIZ:)

Cem-Can
19.09.2009, 13:43
ne bilet gişesinden ne de storede çogu insan memnun degil storedeki çalışanların taraftarlara biraz daha güleryüzlü davranması lazım seni oraya millete kafa tutasın diye koymadılar taraftarlara yardımcı olman için koydular

Kimle konuşsam herkes aynısını söylüyor,sanki adamdan borç para istiyorsunda sana hareket çekiyor.Ya kardeşim yeter artık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz??
Müşteri velinimet olarak bilinmiyormu?Olay bitmiştir,yoksa burada çalışanlar,bazı kişilerin torpiliylemi oraya geldiler ve istedikleri gibi at oynatıyorlar?Niçin buna Sivasspor yönetimi sessiz kalıyorki.Oraya bu işte anlayan güleryüzlü kalife eleman koysa belkide şimdiye sattığının 10 kat fazlasını satacak,buda sivasspora geri dönecek.Neyseki böyle bir konu açılmışta,herkes gerçekleri görüyor.Yoksa ben sadece bir kaç kişi yaşamış sanıyordum,meğersem kimse memnun değilmiş.

adrenalinn
19.09.2009, 13:45
Kendi işyerleri olsun bakayım, ben o zaman göreyim o yüzlerini...

okyay58
19.09.2009, 13:46
3. ligdeki takımlar bile yeni sezon formalarını satışa sundu bizimkiler hala çıkacak... :mad: :mad:

ready
19.09.2009, 13:53
Kendi işyerleri olsun bakayım, ben o zaman göreyim o yüzlerini...

araya hatırlı kişiler girerek mi orda ki insanlar çalışıyor taraftara sanki oranın çalışanı degil de sahibi gibi davranmaları insanın sinirini bozuyor takım ürünlerini pazarlama işinden meshul olan arkadaş kimse diger şehirlerdeki storeleri gidip gezmesini teklif ederim oralarda ki çalışanlar sahibi gibi degil müşteri memnuniyeti için çalışıyor

yener_sahin
19.09.2009, 13:56
araya hatırlı kişiler girerek mi orda ki insanlar çalışıyor taraftara sanki oranın çalışanı degil de sahibi gibi davranmaları insanın sinirini bozuyor takım ürünlerini pazarlama işinden meshul olan arkadaş kimse diger şehirlerdeki storeleri gidip gezmesini teklif ederim oralarda ki çalışanlar sahibi gibi degil müşteri memnuniyeti için çalışıyor

Orda satış yapan kişi yöneticilerden birisinin akrabası.Diğer kovulan kişi güler yüzlüydü sahtekarlık yaptı el altından ürün sattı kovuldu.Buda surat mahkeme duvarı gibi ürünlere bile insan çekinerek dokunuyor.Diğer şehirlerde bayan satış elemanları var ve çok ilgililer.Ayrıca erkek çalışanlar ise o kadar iyi davranıyorlarki rakip takım taraftarı olmanıza rağmen ürün alıyorsunuz.Bursaspor storeden kaç atkı aldım bende hatırlamıyorum.

ready
19.09.2009, 13:58
sonra da kalkmış diyorlar millet neden çakma forma alıyor lisanslı ürün pahalı olmasına ragmen bana kalırsa forma alacak gücü yerinde olan vatandaş bile storeye girmeye çekiniyor

Besyo_cu
23.08.2013, 13:57
Yıllar geçiyor, herşey değişiyor ama değişmeyen tek şey bizim storenin içler acısı hali...

Sivas'tan ayrılmadan önce kendime ve arkadaşlarıma hediyelik birşeyler almak için storeye az önce gittim, Yeni sezon formaları olmadığı gibi storeden neredeyse hiç birşey YOK...

Ne zaman storenin önemini anlayıp bu alanda yatırım yapacağız merak ediyorum. Storeyi öyle görünce kendi adıma çok basit şeyler aldım birşey bulamadım diye üzülürken, yönetimin günümüzün en önemli gelir kapılarından birisini bu denli umursamamasına daha çok üzüldüm...

Yazık gerçekten çok yazık...

Rallim58
23.08.2013, 17:02
Yıllar geçiyor, herşey değişiyor ama değişmeyen tek şey bizim storenin içler acısı hali...

Sivas'tan ayrılmadan önce kendime ve arkadaşlarıma hediyelik birşeyler almak için storeye az önce gittim, Yeni sezon formaları olmadığı gibi storeden neredeyse hiç birşey YOK...

Ne zaman storenin önemini anlayıp bu alanda yatırım yapacağız merak ediyorum. Storeyi öyle görünce kendi adıma çok basit şeyler aldım birşey bulamadım diye üzülürken, yönetimin günümüzün en önemli gelir kapılarından birisini bu denli umursamamasına daha çok üzüldüm...

Yazık gerçekten çok yazık...

Geçen hafta il dışı verilen siparişleri almak üzere ben de gittim. İflas etmiş bakkalların haline benziyor. Olay karşısında fazla dayanamadım ve ilgili kişilerden birisi ile görüşme yaptım. Aldığım cevap enteresandı;
- ..... bey billiyorsun reklamı yeni aldık ve adidasa da siparişi verdik yapılıyor, bir hafta 10 güne kadar yeni ürünler gelir...

--diğer ürünleride mi adidas yapacak? eksikler bir hayli fazla burada dediğimde "onda da sen haklısın" cevabı aldım.

Profesyonelce bakılmayan işletmeler amatörce batmaya mahkumdur.

myyiğido58
23.08.2013, 17:54
valla baskan bu işleri bi halledemedi gitti.