Orijinalini görmek için tıklayınız : TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

sonperde_60
10.10.2005, 15:22
selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.

x_burnley
10.10.2005, 15:25
GARDAŞ SENDEN VE TOKAT HALKINDAN ALLAH RAZI OLSUN BU DESDEĞİNİZ BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI SİZLERİDE İKİNCİ LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH BU KONUDA BAŞARILI OLURSUNUZ TÜM TOKAT HALKINA SELAMLAR SAYGILAR

serhankaburcuk
10.10.2005, 15:27
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.

Saol Tokatlı gardaş desteklerinizi herzaman biliyoruz..Kalbinizin bizimle beraber olduğunu biliyoruz...Kalpler karşılıklı...

erhan5834
10.10.2005, 15:27
GARDAŞ HERŞEY İÇİN TŞK EDERİZ DARISI SİZE UMARIM TOKAT EN KISA ZAMANDA HAKETTİĞİ YERE GELİR BAŞARILAR...

twity_58
12.10.2005, 19:55
saol gardas...işte burda turklugumuz göruluyor...birlik beraberlık sporda sevgı barıs böyle olur..bir takıma cöreklenıp kalmak holıganı olmak yakıp yıkmak cok bısey de ıfade etmıyor onemlı olan..kendı gönul verdıgın takıma sahıp cıkmak dıgerlerının gönul verdıgı takımlara da destek olmak köstek olmak degıl..

Imparator5834
12.10.2005, 20:48
TOKATLI GARDAS ALLAH HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

halil_58_yigido
12.10.2005, 20:58
SELAM TOKATLI GARDAŞ ALLAH SENDEN VE TÜM TOKATLI GARDAŞLARDAN RAZI OLSUN BİZİM DE EN BÜYÜK DİLEGİMİZ TOKATSPORU ÖNCE LİG A DA SONRADA SÜPERLİGDE YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ BAŞARILAR DİLERİZ ŞARKIŞLALI HALİL

5841
12.10.2005, 22:01
DEGERLI KARDEŞİM.YAPTIGIN TÜM DİLEKLERDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKURLER.ÜMARIM BIR GÜN TOKATSPORDA EN GÜZEL SEVIYELERE GELIRDE O MUTLULUGU HEP BERABER YAŞARIZ.SAG OLUN VAR OLUN. BİZLERDEDE SİZLERI SEVIYORUZ

1984zalim58
12.10.2005, 22:46
Bizde tüm Tokat halkını seviyoruz.Allaha emanet olun tokat sporuda süperligde yanımızda görmekten kıvanc duyarız sizide bekleriz.

1967_DERNEK_10UR
12.10.2005, 23:09
HEMŞERİM SİTEMİZE HOŞGELDİN...SİZLERİDE SİVAS'TAKİ MAÇLARA BEKLİYOZ...

Tokatli
12.10.2005, 23:33
Sonperde_60 cok guzel yazmisin gardas... Tokatlilar olarak herzaman Sivassporun yaninda olacagiz...

1967_DERNEK_10UR
12.10.2005, 23:39
SİVAS-TOKAT ELELE...

serhankaburcuk
13.10.2005, 14:17
Sivasspor Tokatspor kardeşliği herzaman devam eder...

BOUN
13.10.2005, 15:00

Gardaş sitemize hoşgeldin. Tokat özümüz, sözümüz, kültürümüz, canımız, kanımız bir dost ve şirin kardeşimizdir, komşumuzdur, yani herşeyimizdir.İnşallah hep beraber hep birlikte daha güzel günlere....

rguler
13.10.2005, 15:58
ne güzel birlik beraberlik mesajları veriliyor işte sporun ruhunu gerçek anlamda yansıtan bir örnek.biraz zor ama inşallah istanbul takımlarıda böyle onur verici güzellikleri yaşarlar.sağolasın tokatlı gardaş sizleride süperligde görmek dileğiyle

bbptek58
13.10.2005, 16:01
SİVAS TOKAT İKİ KARDEŞ ŞEHİRDİR BU HER YERDE OLDUĞU GİBİ FUTBOLDA DA BÖYLEDİR SÜPER LİGDE SİZLERİN DE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Siir_Misali
13.10.2005, 17:12
[QUOTE=sonperde_60]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE

BU GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM KARDEŞİM..BİZDE TOKATSPOR'A BAŞARILAR DİLERİZ..SENİN VASITANLA TÜM TOKATLILARA SEVGİ VE SAYGILARIMIZI İLETİYORUZ..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUZ..ALLAHA EMANET OLUN...

gercek58li
13.10.2005, 17:31
Saol Tokatli Gardasim,
Sezon basinda Tokatli gardasimizin biride Sivassporun maclarini Tokatta oynama ihtimaline cok sevindigini yazmisti,gerci olmadi ama Tokatlilarin Sivasspora sahip ciktiklarini biliyoruz.
Insallah Tokatsporda en yakin zamanda o günleri görür.
Hepinize yürekten tesekkürler...
Bunlar bir Sivasli olarak beni duygulandiriyor.

karayel-60
01.10.2007, 18:45
Tokattan tüm yiğidolara slm... Tokatspor malesef geçen sezon yaşanan şanssızlıklardan dolayı küme düştü ve bu sene 3. ligde misafir takım olarak mücadelemizi veriyoruz.. ligin ilk maçında tokatta a.demirspor u 3-0, gümüşhanede gümüşhaneyi 1-0 ve son olarak da dün evimizde kastamonusporu 2-1 le geçerek 3 te 3 yapmıştır.... bu hafta da çoruma akıyoruz. orda da çorumsporu yenip önümüze bakacağız..

ayrıca Sivassporu da tebrik ediyorum. ligde emin adımlarla i,lerliyor. ligdeki konum itibari ile durumu güzel.. biz Sivassporu en iyi yerlerde görmek istiyoruz...

...sevgiler...

Ibrahim1983
01.10.2007, 18:58
Aramiza hosgeldiniz tokatli gardaslar Tokat spor´a Basarilar

zeko58
01.10.2007, 19:27
dilek ve görüşlerin için sonsuz teşekkürler bende bir sivaslı olarak tokat ve tokatspor için aynı duygular içerisindeyim şu anda tokatspor gurubunda lider inşallah şampiyon olur

altuntas58
01.10.2007, 19:41
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim sizede en kısa sürede süper liğe cıkmanız dileklerimle başarılar dilerim

Turan 59
01.10.2007, 20:11
BİZDE TOKATSPOR'A AYNI DİLEKLERİMİZİ SUNUYORUZ.TEMENNİMİZ SİZİDE EN KISA SÜREDE SÜPER LİG'DE GÖRMEK.TOKAT'A SELAM VE SEVGİLER.

puar
10.10.2007, 10:36
divriğin grubunda lider olan tokatspora 2 lig yolunda başarılar diliyoruz.

Ss--58--Ss
10.10.2007, 10:43
tokatsporlu arkadaslar aramıza hoş geldiniz..

sivasli_yldrm
10.10.2007, 11:21
ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞ DESTEĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN İNŞ SİZLERDE İSTEDİĞİNİZ YERE ULAŞIRSINIZ

Arif Coşkun
10.10.2007, 11:52

Bu düşünce ve duyguların için çok teşekkür ederiz Tokat'lı kardeşimize. Atalarımız; "Ev satın alma,komşu satın al" boşa dememişler. Şu bir gerçekki aynı durumda Tokatspor olsaydı,benimde dilek ve düşüncelerim aynı seninki gibi olurdu. Tokatspor'ada başarılar diler,birgün süperligte görmek isteriz.

hollywarnrvn
10.10.2007, 12:03
Tokatspor'da inşallah hakettiği yere gelir.

ibrahimovic7
10.10.2007, 12:34
Bizimle beraber olmanız yürekten desteklemeniz yeter gardaşım sğl. mesajın için tüm tokata sevgiler ve selamlar. Şampiyon olursak tokatıda ayağa kaldırınki haberlerden izleyelim gardaş

nazimgulturk
10.10.2007, 13:18
TOKATLILARI ZATEN HEP HEMŞERİM OLARAK BİLDİM ÖYLE GÖRÜYORUM ONLARDA AYNI ŞEKİLDE BİZLERİ HEMŞERİ SAYIYOR İSTANBULDA HER ZAMAN BERABERİM TOKATLILARLA HER ZAMNADA BERABER OLACAĞIZ.....

koran58
10.10.2007, 14:32
sagol tokatlı kardeşim bende çorumda yaşayan bir sivaslı olarak çorum tokat maçınıza tüm çorumda yaşayan sivaslı kardeşlerimizi götürdük ve tokat sporumuzu destekledik sagolun uzun liğ maratonunda tokatsporumuza da başarılar dilerim TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLAR ,YAKLAŞAN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZIN VATANIMIZA MİLLETİMİZE İNSANLIK ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TOKATLI VE SİVASLI KARDEŞLERİMİNDE BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM TANRI TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN

muhsin koçak
11.10.2007, 13:36

en samimi duygularımla teşekkürler tokatlı kardeşim,ama şunu da bilki bütün temenni ve dilekler karşılıklı,bizde tokatlıyı ve tokatsporu en az onların bizi sevdiği ve desteklediği kadar seviyoruz ve destekliyoruz,en güzel yarınlar sizlerin olsun!

EyüphanAydın
11.10.2007, 13:39
BİR TANE DAHA KARDEŞ TAKIM OLDU :D NE GÜZEL YA :d BU TAKIMLAR BİZİ SEVER BİZDE ONLARI

ceza_tolga_rep
11.10.2007, 13:46
hoşgeldin kardeşim.MENDERES HOCAYA BAŞARILAR....

velibircan
11.10.2007, 13:49
bu pazr tokato desteklemeye maça gidioıruz bulancak maçına resimleri gönderirim

bordobeyaz60
24.10.2007, 16:46
s.a
yiğodalara
tokattan tokatspordan ve 60 genclik ten selam

abircan
24.10.2007, 16:49
TOKAT BİZİM KARDEŞİMİZİDİR, YILDIZELİNDEN DİVRİĞİDEN KANGALDAN FARKI YOKKİ ARKADAŞ İLELEBET DOSTUZ

yigidolar06
24.10.2007, 16:57
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.ALLAH RAZI OLSUN TOKATSPORA DA BAŞARILAR ONLARIDA ŞAMPİYON GÖRMEK İSTİYORUZ

bordobeyaz60
05.11.2007, 13:40
sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum

puar
05.11.2007, 19:13
sivaslı gardaslarıma besiktaslı olarak sivas besiktas macında basarılar dilerim gonlum gercekten sivasın yenmesinde sivası bu sene sampıyon olarak işalah gorurus olmasadakesinlikle avrupa kupalarına katılan takımm olarak gormek istiyorum

o zaman kardeş sana biri sordumu hangi takımı tutuyorsun diye sende söyersin sivassporluyum diye sende bizim gibi gurur duyarsın...
sivasspor sivasın takımı değil kırmızı beyaz ve 3 yıldıza aşık olan herkezin takımı ;)

bordobeyaz60
06.11.2007, 16:58
o zaman kardeş sana biri sordumu hangi takımı tutuyorsun diye sende söyersin sivassporluyum diye sende bizim gibi gurur duyarsın...
sivasspor sivasın takımı değil kırmızı beyaz ve 3 yıldıza aşık olan herkezin takımı ;)

zaten sivasspora gonul vermesem bu formda neişi var dimigardesim :)

Haberler Benden
13.01.2008, 12:16
KAYSERİSPORDAN SONRA ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANAN TOKATSPORLULARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
BİR GÜN GELECEK SEVİNECEKSİN ANADOLU.
ÇOK TEŞEKKÜRLER....

http://www.youtube.com/watch?v=1Gu_5AQE0Ug

nuri_58
13.01.2008, 12:20
Şampiyon olmamızı isteyip bizi desteklediği için Tokatspor'a ve Tokatsporlulara tşk ederim...

velibircan
13.01.2008, 12:23
tek dostumuz tokat sakarya .

nuri_58
13.01.2008, 12:35
tek dostumuz tokat sakarya .

kendimizi unuttun gardaş...:D:D:D:D:D:D;););):): )

mnt3
13.01.2008, 12:52
takatlı arkadaş,güzel dileklerin için teşekkürler.sivas ve tokat her zaman en yakın 2 komşu kent olmuştur,en kısa zamnda tokatsporu da layık olduğu güzel yerlerde görmek istiyoruz.

ReFRaCToRY
14.01.2008, 11:13
Tokatlı kardeşlerimiz Eywallah hoş qeldiniz en yakın zamanda hakkettiğiniz yere qelirsiniz umarım!..

antitoksidan
14.01.2008, 14:26
İnşallah tokatspor'u da SUPER LİG de görürüz ALLAH o günleri de gösterecek inşallah

SAMİL BASAYEV
04.04.2008, 15:51
Cumleten Selamun Aleyküm Sivaslı ve Sivasspora gönül veren gardaşlar...
Bir Tokatlı olarak gardaş Sivassporumuzun başarıları bizleri Ukraynada gururlandırıyor.Ayrımız gayrımız yok burdada aynı can aynı kan...
İnşallah bu sene Sivasspor kendine yakışır yerde süper ligi bitirecektir.
Gönlümüz tabiki Şampiyonluktan yana.İnşallah hayırlısı bakalım.
Tekrardan gurbet ellerden Sivaslı kardeşlerime selam eder Sivassporumuza basarılar dilerim...
Allah Yardımcınız Olsun.

yargic_60
04.04.2008, 16:01
mustafa abi zaten şuan sivas şampiyon olamasa bile gönellerde çoktan oldu
o yüzden şuan en iyi yerde bitirmesinden daha önemli bu anadoluyu en iyi temsil eden takımlardan birisi oldu

üçyıldız58
04.04.2008, 16:22
tokat ile sivas iki kardeş şehirr benimm tokat ile bir anım 3.ligden sivas ve çorum spor şampiyonluğa oynuyor son 2 haftaya giriliyor sivas çubuk ile çorum tokat sporla tokatta oyunuyorr bizde gidip tokata destek olalım diye tokata gittik saha tıklım tıklım dolu tokat halkı orda sivasa büyük destek çıktı ve sivas seyircisiyle birlikde kırmızı beyaz şampiyon sivas yapıyordu adetaaa iki şehir tek vucutt olmuştu helede stad opörlörlerinden sivas 3 çubuk 0 anansu gelincee stadd şampiyon sivas diye inliyorduuu vede tokat bir sıfır çorum spor önündeydi hakem maçı 104 dakka oynattı çorumspordan salih 104üncü dakkada golü attı stad karıştıı o günn ordaki tokatlılarr bizim kadar üzülmüşş maçınn hakemine bizden çok tepki göstermişti bizde çmalıbelde öğrendikki sivas çubukspoara bir sıfır yenilmiş diyeceğimm şuki bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardırr tokatlılarınn ogünn yaptıklarının hatrı 1000 yıl sayılırr bütün tokatlıları seviyoruz vede onlarıdaa 2.ligde görmek istiyoruzz

SAMİL BASAYEV
04.04.2008, 16:32
Eyvallah gardasım çok sagolasın bugün olsun aynı şekilde tekrar destek oluruz...Bizde sene 89 da Tokatta oynanan Tokatspor-Bulancak şampiyonluk maçını unutmayız.O gün Sivastan Tokatsporu desteklemeye konvoyla gelen, bizleri yürekten destekleyen kardeşlerimizide hiç bir zaman unutmayacagız.
Bizim Sivaslılar hakkında düşüncemiz dün neyse bugünse aynıdır...
Yalnız değilsiniz...

yigidoo
04.04.2008, 16:46
Tesekürler
Tokatlilara bizlere vermis oldugunuz destekten dolayi insallah.Tokatsporda birincilige cikar yakinda.

SAMİL BASAYEV
04.04.2008, 17:14
mustafa abi zaten şuan sivas şampiyon olamasa bile gönellerde çoktan oldu
o yüzden şuan en iyi yerde bitirmesinden daha önemli bu anadoluyu en iyi temsil eden takımlardan birisi oldu

Sagolasın Halil, sadece bizim üzerimizde değil Tüm Türkiyede takdir edilen bir takım artık Sivasspor...
Çekemeyenlerde az değil, ne demişlerdi Sivas bu işi fazla götüremez ama şimdi bu kelimeleri kullananlar susuyorlar...!!!
Yalnız değilsiniz...
Yurekten Sivassporumuzu destekliyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=1Gu_5AQE0Ug

maykop
04.04.2008, 17:59
selamunaleykum yigit gardaşlarım...

bir tokatlı olarak sivassporumuzun attığı her adım bizleri gurulandırıyor. bu kadar kısa sürede yapılanlar elbetteki yiğit memleketin yiğidolarının bir başarısıdır. kendimizden gördüğümüz sivaslı hemşerilerimize bu gururu bizlerede yaşattıkları içün teşekkür ediyor. tokatsporumuza verdikleri manevi destekten dolayıda sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

hArbiTokAtlı
23.04.2008, 23:37
cümleten selamlar

valla istanbulda sakaryada bi sivaslı görsem tokatlı gibi seviniyor hemşerim diyor ve tokat sivas muhabbeti yapıyorum yani demek istedğiim tokat ve sivas birbirine gönülden bağlıdır..yürekllerin şampiyonuna selamlar olsun ..bizde çıktık 2.ligdeyiz işallah 2 3 sene içinde geliyoruz yanınıza..60GENÇLİK..

yiğidobaytar58
23.04.2008, 23:45
bunları duymak gerçekten çok güzel.benimde tokatlı arkadaslarım var hepsinide çok severim......

sivsivfatih58
24.04.2008, 00:27
yalçın dağların,hoyrat rüzgarların asi yağmurların ,gururlu anadolunun prensi hırçın yiğido şampiyon sivas spor sözleriniz elbet bi gün sizede iyi niyetinz gibi dönecek tokatlı kardeşim

sonperde_60
04.09.2008, 21:19
bu dostluğu tüm türkiye iyi bilecek.arkadaşlar bizde 2.lig deyiz dualarınızı ve desteğinizi bizden esirgemeyin

üçyıldız58
05.09.2008, 00:49
EVET TOKATSPORUMUZU TAKİP EDİYORUZ İLK HAFTAYI MAĞLUP KAPATTI İNŞALLAH İLERLEYEN HAFTALARDAA DAHAA İYİ OLUPP LİGEE AĞIRLIĞINI KOYACAKK

etzel1967
05.09.2008, 00:56
tokatspora başarılar dilerim...inşallah bir üst lige yükselirsiniz...

furkancfc
05.09.2008, 01:15
İnş TOKATSPORDA hak ettiği yere ulaşır.

velibircan
05.09.2008, 02:19
TOKATSPOR BAŞARILAR !!!

BANA Bİ TOKATSPOR FORMASI LAZIM..TOKATLI ARKADAŞLARA DUYRULUR...YADA ATKISI SİAS ATKISIYLADA TAKAS YAPILIR

EyüphanAydın
05.09.2008, 03:11
TOKATSPOR BAŞARILAR !!!

BANA Bİ TOKATSPOR FORMASI LAZIM..TOKATLI ARKADAŞLARA DUYRULUR...YADA ATKISI SİAS ATKISIYLADA TAKAS YAPILIR

Kanka ne yapcan Tokatspor atkısını formasını :D

mysuskunx
05.09.2008, 08:29
EYVALLAH KARDEŞİM ÇOK SAĞOLUN, YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ....

sonperde_60
12.10.2008, 20:20
tokattan selamlar arkadaşlar.........

izmirliyigido
12.10.2008, 20:30
bu dostluğu tüm türkiye iyi bilecek.arkadaşlar bizde 2.lig deyiz dualarınızı ve desteğinizi bizden esirgemeyin

Tokatspor'u da her hafta takip ediyorum. Bu hafta da Karsspor'u 2-1 yenerek Liderliğimizi devam ettirdik. İnşallah bu sene 1. Lige çıkacağız. Haydi TOKATSPOR, YİĞİDOLAR seninle....

.

havacı_58
12.10.2008, 20:41
tokatsporun başarısını takip ediyorum inş oda süper lige çıkar.sonuna kadar arkanızdayız.sivasspor ligde yanlız gelin bize dost kulup olun...

kadir0911
11.01.2009, 03:29
TOKATLI ARKADA$LARIM FB ILE KUPA MACINIZ VARMI$ TOKATSPORUNUZU YANLIZ BURAKMAYIN !!!!!!!!!!

muhsin koçak
11.01.2009, 03:54
TOKATLI ARKADA$LARIM FB ILE KUPA MACINIZ VARMI$ TOKATSPORUNUZU YANLIZ BURAKMAYIN !!!!!!!!!!

Türkiye kupasında oynayacağınız fenerbahçe maçında gönülden başarılar dilerim.

etzel1967
11.01.2009, 10:07
tokatspor yönetimi bilet fiyatlarını fahiş tutmuş...inşallah taraftar bu fiyatlarla gidebilir maça...

YuNuSPaSa58
11.01.2009, 10:08
İnş. ßuqün Tokat Fenere tokat atacak:D:D

YuNuSPaSa58
11.01.2009, 10:12
tokatspor yönetimi bilet fiyatlarını fahiş tutmuş...inşallah taraftar bu fiyatlarla gidebilir maça...

kaç paraymişki ßiLEtLer........

davulcu
11.01.2009, 10:44
inşallah tokat bugün feneri tokatlıyıcak:D

Yiğiter
11.01.2009, 11:06
Tokatspor'a başarılar dileriz..
Guiza'ya o meşhur "saf" bakışını yaptırn bakalım hayde!:)

sivaslitaner58
11.01.2009, 11:14
sivasspor ve tokatspor el ele olsun spor zaten kardesliktir

SempaticH
11.01.2009, 11:19
fener maçında başarılar tokatspora

davulcu
11.01.2009, 11:33
hepimiz yiğidoyuz hepimiz tokatlıyız başarılar tokatspor

tiryakisivaslı
11.01.2009, 11:37
saoL gardaş bqnkü Türkiye Kupası mçında BaşarıLaR....

delifisek58
11.01.2009, 12:09
kardeşim bu temennilerin için teşekkür ederiz bizde yiğidolar olarak yanınızdayız sivas tokat elele bu yazın bizleri duygulandırdı saolun var olun ;)

pover58
11.01.2009, 12:18
tokat sivas ilişkisi herzaman var herzamanda olacak çünkü tokat sivas a kazası kadar yakın hatta bazılarından daha yakın.sivasta çok tokatlı var belki tokattada sivaslı var .kültürümüz benzer birbirine aynı cografyanın insanıyız.bütün bunlar tokat sivas dostlugunun var oldugunu ve olacagını gösteriyor.inşallah bugün feneri yener tarihinize altın bir sayfa açarsınız.umarım sizde daha iyi yerlerde olursunuz .

35fulya58
11.01.2009, 12:23
Tokatspor'a Fenerbahçe maçında başarılar diliyoruz. İnşallah ses getircek bir sonuç alırsınız. Her zaman Tokatspor'u destekliyoruz.

merkez_emre
11.01.2009, 12:49
gıtmeyı cok ıstıyorduk tokat 60 genclıkden arkadaslar saolsun cogu derbı macımıza gelıyor ama olmadı...
ınsallah tokatımız ne kotu beraberlık alır

bu arada bır arkadas sormus bılet fıyatları 100 ytl :)

fenerlisivas
11.01.2009, 14:12
BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM YOKSA TOAKTA FENERLİLERİN BULUNDUĞU TRÜBÜN ÖNÜNDE KOCAMAN ----SİVAS GFB--- YAZIYODU BEN İLK ÖNCE SİVAS TARAFTIRI TOKATI DESTEKLMEYE GELDİ SANDIM AMA MEĞERSE SİVASIN HAS TAKIMI OLAN FENRİN TARAFTARLŞIRI GELMİŞ SİVASTAN ÜNİ. SİVASTA OKUDUM 3 YIL ÖNCE ORDA AACAYİP Bİ FENER SEMPATİZMİ VAR CUMHURİYET VE 23 NİSAN 19 MASYIS BAYRALMARINDA ELERİNDE GENÇ FB SİVAS DERNEĞİ PANKARTLAYILRA GEZECEK KADAR YAZIK BNDE SİVAS ARTIK SİVAS OLMUŞ DEMİŞTİM YANLIMIŞIM FENERLİSİVASSPOR SEVGLİRİMLEE

sivaslı yıldız
11.01.2009, 14:14
bu arada bır arkadas sormus bılet fıyatları 100 ytl :)

Tıka basa dolu olmasa da stadyum, taraftar çoşkulu Tokat'ta..;)

Bu arada her ihtimale karşı Tokat'a gitmek için ben de şansımı denedim ama olmadı..:)

Mursallı yiğido
11.01.2009, 14:44
Tokatspor'a Fenerbahçe karşısında başarılar................

etzel1967
11.01.2009, 14:53
BENMİ YANLIŞ GÖRDÜM YOKSA TOAKTA FENERLİLERİN BULUNDUĞU TRÜBÜN ÖNÜNDE KOCAMAN ----SİVAS GFB--- YAZIYODU BEN İLK ÖNCE SİVAS TARAFTIRI TOKATI DESTEKLMEYE GELDİ SANDIM AMA MEĞERSE SİVASIN HAS TAKIMI OLAN FENRİN TARAFTARLŞIRI GELMİŞ SİVASTAN ÜNİ. SİVASTA OKUDUM 3 YIL ÖNCE ORDA AACAYİP Bİ FENER SEMPATİZMİ VAR CUMHURİYET VE 23 NİSAN 19 MASYIS BAYRALMARINDA ELERİNDE GENÇ FB SİVAS DERNEĞİ PANKARTLAYILRA GEZECEK KADAR YAZIK BNDE SİVAS ARTIK SİVAS OLMUŞ DEMİŞTİM YANLIMIŞIM FENERLİSİVASSPOR SEVGLİRİMLEE

ne biliyorsun sivasta okuyan üniversite öğrencilerinin bu pankartı açmadığını...trabzonlu musun sen, söyle bilelim...sivas ve tokat arasındaki muhabbeti sen nerden bileceksin...

merkez_emre
11.01.2009, 15:51
Tıka basa dolu olmasa da stadyum, taraftar çoşkulu Tokat'ta..;)

Bu arada her ihtimale karşı Tokat'a gitmek için ben de şansımı denedim ama olmadı..:)

ahh işte cok ıstıyordum ama arkadaslar satti gidemedım :D neyse play off maclarına artık

Yiğiter
11.01.2009, 16:55
Kanarya beyinli Sivaslılar gitmiş miTokat'a:)?

Besyo_cu
11.01.2009, 17:00
Sivastan gidenlere acıyorum 100 ytl verip kupa macını izlıyorlar ama sivasta 20 - 30 ytl verip burdakı Fener macını izlemezler nasıl bir zihniyet anlamış değilim. Tokatta cok fener taraftarı oldugunu bilıyorum nede olsa 4 senemı verdim Tokat'a kendı takımlarını böyle destekleseler Tokat coktan bank asyada olurdu...

sivaslı yıldız
11.01.2009, 17:29
Sivastan gidenlere acıyorum 100 ytl verip kupa macını izlıyorlar ama sivasta 20 - 30 ytl verip burdakı Fener macını izlemezler nasıl bir zihniyet anlamış değilim...

Fanatik bir Sivasspor taraftarı olarak söylemek isterim ki Sivas'tan kalkıp Tokat'a tuttuğu takım aşkına maça giden kimsenin bence acınacak hali yok..;)

Ama şu var can-ı gönülden ben de isterim ki, Sivasspor aşkı da bunları yaptırabilsin.. Deplasman maçları sonrası destansı anlatımların sahibi arkadaşlara bırakıyorum ben burda sözü..:)

mnt3
11.01.2009, 17:32
sivas genç fb adlı grupta yer alan arkadaşlara soruyorum:sivaslıyım diyorsunuz,sivasın ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz,sivasspora destek vermek yerine 1000 km ötedeki fenerbahçe için maddi manevi destekte bulunuyorsunuz,şampiyonluğa giden sivasspor adestek vermek yerine fenerbahçeye destek vererek sivasın gücünü bölüyorsunuz.gidin sorun bakalım,fenerbahçelilerin yoğun olduğu bağdat caddesi,kadıköy gibi muhitlerde istanbul doğüumlu olup da sivassporu tutan var mı?yazık.trabzon şehrini bu yönden takdir ediyorum,o şehirde galatasaray-fenerbahçe-beşiktaş dernek açamıyor,bize düşen de sivaslıyım deyip başka takımı tutanları sivasspordan başka takım tutmamaları konusunda ikna etmek olmalıdır

Shan58
11.01.2009, 22:55
Arkadaşlar niye maça giden kişileri eleştriyorsuınuzki.
O verdikleri 100 YTL FenerBahçeye değil Tokatspor'a gidiyor.
Tokatspor'un bütçesi zaten yok, ilk defa bir büyük takımla karşılaştılar.
onlar için çok önemli bi şey bu.

Oraya giden 100 YTL veren sivaslı hemşerilerimiz eminimki sivasspor'un tüm maçlarına geliyorlardır.

zaten orda en fazla bir kaç yüz sivaslı taraftar vardrıki bi kaç yüz kişiyle 16 bin kişilik 4 eylül stadı dolmaz.

Eleştri yaparken bu kadar acımasız ve hoşgörüsüz olmayın lütfen.
Sonuçta verilen paralar komşu ve kardeş Toktaspor'a gitti.
onlarında sevinmeye, bir kaç yılda bir kezde olsa bu heyecanı yaşamaya hakkı var.

sonperde_60
11.01.2009, 22:59
önümüzdeki bir kaç yıl sonra bu heyacanı çok yaşamaya ve türkiyeye yaşatmaya başlıycaz merak etmeyin.türküyenin bu bölgeye ihtiyacı var.alayına TOKAT , ölümüne SİVAS..
bugünki fenerbahçe maçında kardeşimiz sivassporu unutmadık ve tüm türbinler şampiyon sivasspor sesleriyle büyük başkan mecnun odyakmazın tokata gelişini kutladı..

merkez_emre
12.01.2009, 00:55
Sivastan gidenlere acıyorum 100 ytl verip kupa macını izlıyorlar ama sivasta 20 - 30 ytl verip burdakı Fener macını izlemezler nasıl bir zihniyet anlamış değilim. Tokatta cok fener taraftarı oldugunu bilıyorum nede olsa 4 senemı verdim Tokat'a kendı takımlarını böyle destekleseler Tokat coktan bank asyada olurdu...

abi demek gıtsem bana da acıyacakdın :) sahsen ben hayatta vermem 100 mılyonu :)
he dusuk mıktar olur alırdım...Tokatlılar saolsun derbi agırlıklı maclara gelıyor sehırde harcama yapıyor...biz gıdınce onlara destek olunca mı olmuyor :)

omercoskun
12.01.2009, 01:30

bir türlü müsait olupta gidemedim ama hayatta kaçırdığım en önemli maçlardan biri olduğu onu düşünüyorum.

Besyo_cu
12.01.2009, 03:31
abi demek gıtsem bana da acıyacakdın :) sahsen ben hayatta vermem 100 mılyonu :)
he dusuk mıktar olur alırdım...Tokatlılar saolsun derbi agırlıklı maclara gelıyor sehırde harcama yapıyor...biz gıdınce onlara destek olunca mı olmuyor :)

Emre sen ve senın gibilere sözum yok gidip Tokat'ı destekleyenlere değil benım lafım sivastan gidip FB yi destekleyenlere...

Shan58
12.01.2009, 05:27
Emre sen ve senın gibilere sözum yok gidip Tokat'ı destekleyenlere değil benım lafım sivastan gidip FB yi destekleyenlere...

Gardaş bazı şeyleri niye biz çok zor anlıyoruzki.
Sivas'ta yaşayan herkes sivaslı değil, tabi sivassporluda değil.
Sivas öğrenci kenti, büyük takımlarının üniv öğrencileri arasında ciddi taraftarları var.

Gidip FB'yi destekleyenler büyük ihtimal üniv öğrencileri.
Hem Tokat'ı gezmişler hemde FB'yi görmeye gitmişler.
Sonuçta paralar Totat'a ve Tokatspor'a gitmiş
niye bu kadar eleştiriyorsunuz ben anlayamıyorum.

O tokata giden arkadaşlar emin olun sivas'ın tüm maçlarına geliyordur vede emin olun Sivas-FB maçında 4 Eylül'dedirler.

Sivas'ta yaşayan herkes Sivas'lı olacak yada Sivasspor'u destekleyecek diye bi kaide yokki.

yeniceri_can
12.01.2009, 18:16
önümüzdeki bir kaç yıl sonra bu heyacanı çok yaşamaya ve türkiyeye yaşatmaya başlıycaz merak etmeyin.türküyenin bu bölgeye ihtiyacı var.alayına TOKAT , ölümüne SİVAS..
bugünki fenerbahçe maçında kardeşimiz sivassporu unutmadık ve tüm türbinler şampiyon sivasspor sesleriyle büyük başkan mecnun odyakmazın tokata gelişini kutladı..

inşallah bir kaç seneye kalmaz omuz omuza aynı tribünde aynı lig maçında bağıracağız.

fenerlisivas
12.01.2009, 21:35
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor

fenerlisivas
12.01.2009, 21:42
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas

burak_baykal
12.01.2009, 21:47

SAĞOL TEŞEKKÜRLER TOKATLI GARDAŞ BURADAN TÜM TOKATLILARA VE TOKATSPOR TARAFTARLARINA SELAMLAR AYRICA TOKATSPORADA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

myyiğido58
12.01.2009, 21:53
SİVASSPOR TOKATSPOR
BİR KARDEŞLİK DESTANI

Shan58
13.01.2009, 01:22
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor

Bu kadar kafaya takma kardeş zamanla herşey çözülür.
Başarı geldikçe tarfatarda artar seyircide artar.
Bize fanatik, sağı solu kıran, sürekli olay çıkaran taraftar lazım değil.
Futbol izlemek için gelen seyirci lazım. futbol güzel olduğu müddetçe seyircide olacaktır.

Kendi takımının maçını sıkıcı olur diye izlmeyen ama sivas'ın futbolu daha heyecanlı diye, sırf güzel futbol izlemek için sivas maçlarını izleyen insanlar var.

Bize lazım olanda bu zaten. güzel futbol oynasın, heyacanlı olsun, zevkli olsun.
tribün olayları çıkarıp insanları futboldan soğutmasın yeter.

merkez_emre
13.01.2009, 01:41

sezarın hakkı sezara arkadas ne kadar nıckını fılan sevmesemde dedıklerıne katılıyorum kendıme de pay cıkarıyorum...ben trıbune her ne kadar cok kucukken cılgınlara gıderek kendı halımızde destek vermeye calıssakda sıvasspor super lıge cıkdıgında 2 takım yerıne tek takım tutmaya memleket olgusunu anlamaya basladım..belkı de bu sıvasspor un cıkısı bana atılan bır tokattı ve bende gordugum ruyadan uyanmamı sagladı...

her ne kadar soyledıklerın bana tam olarak gelmese de her ne kadar 12 13 yasında ılk deplasmanıma gıtmıs vede cocuklukdan öteye ıcerdekı 2 3 macı harıcınde hepsıne gıttıysemde yaptıgım yanlısı dıle getırmıssın...

saol hatırlatman ıcın !

erol_58
13.01.2009, 02:18
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivastrabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.

erol_58
13.01.2009, 02:27
komşu şehir takatlılara selamlar bizde sizleri seviyoruz inşallah tokatsporuda süper ligde görürüz.

fenerlisivas
13.01.2009, 09:36
trabzonun başarılarını inkar eden yok ama onlar geçmişte kaldı en son 25 sene önce şampiyon olmuşlar' hani nerde şampiyonluk hadi olursa bu sene olur belki trabzonla sivası aynı kefeye koymaya bilirsin o bizleri ilgilendirmez o senin sorunun sivası aşağılanacak takım değildir sivasspor her gittiği yerde yurtdışı dahil taraftar toplayan takım sivasspor 2 sezondur lige damgasını vuran takımdır ve 2 senedir zirveye oynuyor şampiyonluk için yarışıyor tüm türkiyeye kendini ispatlamıştır yalanmı trabzonun geçmişi seni neden ilgilendiriyor şimdi ben diyeceğimki trabzon ne yapıyor ligin neresinde sen diyeceksin ligde ikinci liderin avarajla altında lider kim SİVASSPOR' süper lige çıktıktan beri trabzona karşı yaptığı maçlarda bariz üstünlügü vardır yalanmı diyeceksinki gecen seneki olaylı maçı beleşten aldınız doğru bizmi dedik hamsi kafalılara atlayın sahaya diye sivasspor çok zengin kulüp olmaya bilir ama borcu olmayan bir kulüptür bizim futbolcularımız parasına değil yüreğiyle oynuyor o bir takımların milyon dolarlar veripte getirdiği futbolculara bin basar bumu senin 25 senedir şampiyon olamamış bir takımla sivassporu bünyesine ve kalitesine koymadığın takım biz önümüze bakıyoruz geriye değil varsın onlar 4.büyük olarak kalsınlar 5. büyükte biz oluruz biz istanbul yalakası değiliz içimizdede varsada var biz bunları sivaslı olarak görmüyoruz kimseyede baskı yapamayız ama zamanı geldimi hepside aslına dönecek yaptıkları hatayı anlayacaktır sivasspor sahipsiz değildir sivassporun büyük takım olması için kırk yıl geçmesinede gerek yok biz bu sene şampiyon olalım alemin kralı biziz kim ne derse desin.

vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı

EyüphanAydın
13.01.2009, 13:50
Kardeş takımımıza can-ı gönülden destek veriyoruz.Ayrıca Süper ligde görmek istiyoruz.

Shan58
14.01.2009, 23:17
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı

Kardeş, niye konuyu dağıtıp polemik yapıyorsunki.
Sivasspor süperligde yokken, sivaslı hemşehrilerimiz FB, GS yada BJK taraftarı olmuş vede desteklemiş olabilir ama Sivasspor'un şampiyonluğa oynadığı bir ortamda her sivaslının kalbi kendi takımından yanadır.
3 büyüklerle oynanan maçlarda Sivasspor'u desteklerler.

Geçmişi bırakıp şimdiye bakmak lazım.
üstelik Futbolda bir eğlencedir, hayatın içine çok fazla sokarsan aşırılık olurki, aşırılğın sonunuda futbolu kirleten, insanları futboldan soğutan olaylardır.

Sana daha öncede tavsiye ettiğimiz gibi,
olayları bu kadar kafana takıp, abartman bize göre gereksiz.

etzel1967
14.01.2009, 23:36
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas

sevgili arkadaşım, üniversite mezunu olduğunu söylemişsin ama yazında tonlarca yazım hatası var, okumakta bir hayli zorlandığımı söyleyebilirim...ben 36 yaşındayım ve 5 yaşından beri sivassporun maçlarına gidiyorum...muhtemelen ben maç izlemek için stadın yolunu tuttuğum yıllarda sen henüz dünyada bile yoktun...o yüzden 4-5 yıl sivasta kaldın diye sivas taraftarı hakkında ahkam kesersen bir çok noktada çuvallarsın...ben bu takımı ikinci, üçüncü ve hatta amatör ligdeyken bile izledim...bu takımın uğruna 44 tane can verildiğini biliyor musun sen?? türkiyede başka takım var mı böyle? sen sivası bildiğini iddia ediyorsun, ben de konyayı çok iyi bilirim...1,5 yıl askerliğimi orada yaptım...istanbul takımları şampiyon olduğunda konyalıların zafer semtinde nasıl tur attıklarını ben de iyi bilirim...sana tavsiyem, sivassporun ve taraftarının mazisini tam olarak bilmeden çok fazla ahkam kesme, öncelikle sen konyaspora bak, kendi taraftarına bak, biz kendimizin eleştirisini yapabilecek kapasitedeyiz...

konartr58
14.01.2009, 23:40
sanırım ki türkiyede değil dünyada bir örneği yok ki iki şehir arasında ençok karabalık ilişkisi kurulmuş tokat ve sivastan başka şehirler yok.
eğer bir sivaslı tokatta bir tokatlı sivasta bir akranası yoksa kesin onun geçmişisnde tokatlılıkta sivaslılıkta yoktur.yazın çamlıbelden iki yönlü gelin alayları geçer gider.Bu iki şehrin kan bağını kuran kervanlardır.Sivas suyunu tokata yollar,tokat o sularla yetiştirdiklerini sivasa yollar.Ben bir sivaslı olarak tokatspor ne ise sivasspruda aynı görürüm.Zaten toprağı ile kültür yapısı ile konuşma aksanı ile bir bütündür tokatla sivas.Çünkü bugün tarihte kalmış bir gerçek olsa da söylemek istiyorum ki sivas ve tokat toprakları danişmentlidirler.Anadoluda 1071 den sonra kurulan ilk Türk beyliği olan Danişmendlilerin kurulduğu bu topraklardır.Selam olsun iki şehrin candaşlığına...

erol_58
15.01.2009, 01:04
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalıaslını inkar eden namerttir' evet eskiden gs'lıydım sene 2002 bitirdim ve zerre kadar gs sevgisi kalmadı içimde ha bu benim 6-7 senelik sivassporlu olmamın anlamına gelmiyor 3.ligden beri giderim maçlarına' ben unutmadım o günleri çocukluğumda tabi paramız yok stada girerken abi benide önünde sokarmısın içeri dediğim günler olurdu biz doğuştan sivassporluyuz galatasaraya gelince o zamanlar sivasspor o katagoride değildi herkes bir büyütülmüş takımı vardı varsın bizimkide galatasaray olsun dedik 1.ligde onu destekledik benim SİVASSPOR'ra sevdam iki senedir değil kardeş 2.ligden beri çünkü asıl sevgi asıl sevdam tam heyecanım o zaman başladı 3.ligde çocuk sayılırdık gol atıldınmı sevinirdik yedikmi üzülürdük büyükler ne yaparsa bizde onları yapardık(gelelim bizim bağzı kanı bozuklara sivassporumuz 3 büyütülmüşlerle maç yapıyor istanbulu destekleyen sivaslı sivasspora bugün 5 atacağız şöyle yapacağız diyen bu memleketin ekmeğini yiyen belkide istanbulu hiç görmeyen memleketinin takımını zirvede olduğunu ve şampiyonluğa oynadığını görmeyen geri zekalı adamı nasıl içinde barındıracaksın işte böyle sivaslılar benim galatasaraya ve 3 büyütülmüşlere karşı nefretimi dahada artırdılar)sen kalkmışsın 2 senelik sivassporlusun yok sivas ortalardayken hangi istanbul takımını destekliyordun saçma sapan konuşma insanları tanımadan biz istanbul yalakası değil memleket sevdalısıyız şunuda söylüyüm eski gs'lı olarak örnek= eğerki fener galatasaray arasında maç olduğunda bu maçı fener yendiği zaman sivassporun işine yarıyacaksa fener yensin isterim.biz 2.ligde taraftar olarak daha iyiydik şimdi süper ligdeyiz zirvedeyiz eskiye göre daha gerideyiz taraftar olarak inşallah bu sorun çözülür mesela ben bu sezon içerde iki veya üç kere maça gidebildim neden işimden dolayı tek çalıştığım için gidemiyorum gidebilsem 5tl olan maça 50tl veririm inan ama işim engelliyor bi ara bu yüzden işi bile bırakacaktım.arkadaş ben sana açık yüreklilikle anlattım ister inan ister inanma fazlada bu olayı dallandırmanın bir anlamı yok herkesin büyüklüğüde küçüklüğüde kendine bizim kimsenin büyüklüğünde gözümüz yok' bizde dedikki zaten olacaksak 5.büyükte biz olalım yazılanları tam okumadan önüne geleni yazma.SİVASSPOR 3.LİGEDE DÜŞSEDE BEN YİNE SİVASSPORLUYUM YİNE SİVASSPORLUYUM BU SEVDA BİTMEZ.

yener_sahin
15.01.2009, 14:14
umarım iyi bir tarftarnız olur fenere desteklemden vacgeçirsiniz herneyse umarım taraftar olarak iyi bir potansileliz olur çekirdek çitleyip çene yapan tarfatar knusunda sivas önde zaten çok kalitesiz ve takmına hiç desteklemyen bir tarfatar kitlesi var yazık bu takıma bu taraftar yakışmıyorrrr....

iyi niyetinizden ve söylediklerinizden dolayı size teşekkür ederim.sivas ve sivasspora gönül veren kimse fb taraftarlığı sempatizanlığı yapamaz.Ayrıca sivassporlulara bir şeyler tavsiye edek olan kişi bunu bizi karalayarakda yapamaz.Ayrıca bir kaç kişinin eylemi tutumu davranışı bütün takım taraftarlarına maal edemez.Siz nick olarak "fenerlisivas" ismini kullanmışsınız.Bu nickle girmeyip doğru düzgün bir nickle söyleseniz insanlar daha anlayışlı olurlar.Bende burda gs fb bjk gibi istanbul takımlarının yazılarını görmek istemiyorum.Bu benim kişisel düşüncem.Ama siz tutupda bütün sivaslıları aynı kefeye koyup direk fenerli sivas yakıştırması ile başlarsanız size dur demek de bize düşer.Sivasspor ve Sivasspora gönül veren taraftarın fb gibi bir takımı tutmaları desteklemeleri düşünülemez.Yazdıklarınızı genel geçerliliği olan cümleler kullanarak yazarsanız çok daha güzel olur.Sizden ricam nickinizi kaldırmanız.Siz kaldırmazsanız modlardan ricam onların kaldırmasıdır.Burda sivasspor taraftarıyım diyen him kimse fb sempatizanlığı yapamaz.TEK GERÇEK VARDIR.O DA SİVASSPORDUR bizim için...

yener_sahin
15.01.2009, 14:19
istanbul yalakası değilmisiniz güldürme beni bir gün beraber sivasa gidek soralım önümzüe gelene hangi takım tutuolar sen bakma sivaslıyız dediklerine hepsinin gönlünde ya bir kanayra ya bir aslan aslan fazla yok ama kanaryacısı çok en büyük istanbul yalaksı takım sivasdır bunu ben demiyorum bursaspron tarfatra ditesi olan timsah.com diyor

bak gardaş burda sana kimse sivasspor taraftarı hakkında ileri geri konuşma hakkı veremez.Biz bu takımı kümedeykende tuttuk.Sen kim oluyorsunda SİVASSPOR taraftarı olmadığın halde tutup bizi bu ithamlarla suçluyorsun.Bize daha yalaka diyecek adam anasından doğmadı.İnsanların taraftarımızın yanlışları olabilir.Ama bunu değerlendirecek kişi sen değilsin.Yok hepiniz yalakasınız diyorsan gs maçından önce gel sivasda benim ve dostlarımın yüzüne karşı söyle bunu.Ayrıca www.timsah.com bursaspor taraftar sitesi değildir.Timsah.com www.gittigidiyor.com a bağlı bir video upload sitesidir.Bursaspor resmi taraftar sitesi www.teksas.org dur.Orda sivasspor başlığında benim yazılarımı Bursasporluların görüşlerini okuyabilirsin.Saçma sapan cahil cühela konuşup durma.Bilmiyorsan sus adam sansınlar.

yener_sahin
15.01.2009, 14:27
öyle ezberden konuşmakda olmaz.Biz bu bayrağı yaptırıp stadlarda açtığımızı kimse bilmez.Oturduğun yerden konuşma...ANTİ İSTANBUL FORZA ANADOLU...

http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/3869_20081207155630868_serkanh ac%c4%b1oglu.jpg

Besyo_cu
15.01.2009, 17:49
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=1029&page=4 birde bu siteye bak isersen kayserliler bile sevmiyor sivassporu

Senın amacın ne onu söylede bizde ona göre davranalım.Kkımsenın bizi sevmesine ihtiyacımız yok verdiğin linkden bütün yorumları okudum bizi sağolsunlar sevende var sevmeyende böyle şeylerin olması gayet normal.

Forum kirliliğine neden oluyorsun konunun başlıgını iyi okumanı tavsiye ediyorum...

erol_58
16.01.2009, 00:29
o bayağı tutan kaç kişi var rsimde:D:D koçum bunları ben demiyorum bunlar genel düşünce siz sizi analdolu takımalrın destekledğinmi sanıyorsnuz ha sivası destkelmsişin ha feneri ikiside aynı kapıya çıkar nedenmi neden çok bülent uygunun gecen sene gönlüm fenrden yana demesi başkanınızın aziz başkan bizin onursal bşkanmızdır demesi başka neden sayarım çünkü nendelr bitmez ben her defasında diyorum sivassporu karalamıyorum içinizdeki fener sevgisni karalıyorumO BAYRAĞI KİMSENİN TUTMASINA GEREK YOK YAPILMIŞ ASILMIŞ AMACINA ULAŞMIŞ O GÖRDÜĞÜN YER OLİMPİYAT STADI VE 20 BİNE YAKIN KÜÇÜMSEDİĞİN SİVASSPORLU TARAFTAR TAKIMINI DESTEKLİYOR HEMDE BAYRAM AREFESİNDE. AREFE OLMASA BİLMEM SAYI KAÇ OLURDU KONYA NE KADAR TARAFTAR TOPLAMIŞ ACABA OLİMPİYATTA.İLK YARI FENERİ GÖMMEDİKMİ 4 EYLÜLE DEVAMI GELECEK.

etzel1967
16.01.2009, 00:53
koyalı falan değil...düpedüz trabzonlu...o kadar belli ki...hem fenerden hem de sivastan yarası var...

erol_58
16.01.2009, 01:01
koyalı falan değil...düpedüz trabzonlu...o kadar belli ki...hem fenerden hem de sivastan yarası var...ABİ MESAJIM ALAYINA GİTTİ ZATEN NERELİ OLURSA OLSUN.SABIR SABIR BİR YERE KADAR İYİ YAKLAŞIMDAN ANLAMADI.

HooliganYigido
21.01.2009, 10:16
DOSTUMUZU SÜPER LİGE BEKLERİZ ..! İNŞ PLAY OFF U GEÇERSİNİZ

astaravisa
21.01.2009, 10:48
Tokatspor kaçıncı ligdeydi
............

by_hunter
21.01.2009, 11:10
Aslen bende tokatlıyım ama doğma büyüme sivastayım bagımız asla kopmadı tokatla devamlı gider geliriz.Tokatlıların sivassporumuza buyuk bir ilgisi var sivasspor super liğe çıktıgı sene tokatsporun sezon açılışında gösteri maçı yapılmıştı ve o maçı gop stadında izlemiştim.İki takım zaten seneler önce birbirlerini kardeş takım ilan etmişlerdi.

Vatan 60 Mekan 58 :D

Gardaşınız aslen yiğidodur gs maçında görüşmek üzere biletler tukenmeye başladı hala bilet almayan varsa duyurulur

merkez-apo
23.03.2009, 23:54
Tokattan Sivas Bejeke Maçına Gelen kabus Tribünü üyelerine teşekkür edris

http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2662/99/71/1049150935/n1049150935_367988_6416646.jpg

subasi29
24.03.2009, 00:15
ha tokat ha sivas hicbir fark yok ayni sehrin taraftariyiz

GuNaY
15.04.2009, 23:32
Tokat ve Tokatspor konusunu ts konusuna çevirdiniz. Konu içeriğine aykırı mesajlar silinecektir.

ready
16.04.2009, 07:59
Tokatlı kardeşlerimize geldikleri için teşekürler maçlarında başarılar

muratduru58
16.04.2009, 08:11
KOMŞULUK BUDUR. DUYGULANDIM. ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKATLI KARDESLER. İNŞALLAH TOKATSPORDA ARZULADIGINIZ YERDE OLUR.

Apocalyptica
26.04.2009, 10:54
Tokattan Sivas trabzon macına gelen 60 gençlik grubuna 90 dk boyunca bizi destekledikleri için teşekürler maçlarında başarılar

merkez_emre
26.04.2009, 10:56
1 otobus gelmıslerdı 60 genclık gordum tskler desteklerı ıcın buca macında ve lıg a yolunda basarılar gardaslar :)

etzel1967
26.04.2009, 11:12
helal olsun tokatlılara...biz de tokatlı kardeşlerimizi çok seviyor ve tokatsporun başarısı için dua ediyoruz...

ekingölü
26.04.2009, 11:24

SAĞOL VAROL TOKATLI GARDAŞ.SİZLERİN YANIMIZDA OLMANIZ BİZİM İÇİN BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR.BURDAN BÜTÜN TOKATLI GARDAŞLARIMIZA SELEMLAR

üçyıldız58
26.04.2009, 14:40
kayseriden,yozgattan,malatyada n,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum
dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor
böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım

yener_sahin
26.04.2009, 17:27
kayseriden,yozgattan,malatyada n,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum
dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor
böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım

imza......

+1967

her gelen kardeşimin ayaklarına sağlık.

Besyo_cu
27.04.2009, 02:04
Tokat dan gelen misafirlerimizin ayaklarına sağlık bende Tokatta öğrencilik yaptıgım 4 yıl boyunca Tokatsporun hiç bir maçını kaçırmadım her zaman Sivasspor kaşgolum ile trübünde Sivaslı hemşehrilerimle desteğimizi verdik. Şimdi bu görüntüleri gelince çok mutlu oluyorum.

vedat58
27.04.2009, 02:19
cok sagolun tokatli kardeslerim Allah sizden razi olsun insallah tokatsporda en kisa zamanda türksel süper ligde bizim yanimizda olur her sey gönlünüzce olsun

emrekocturk58
14.07.2009, 10:53

sağolasın gardaş bizde her zaman sizin yanınızdayız. Tokatlıyla sivaslı komşu değil kardeştir .

85200258
02.04.2011, 19:17
Her zaman yanımızda olan Tokatlı kardeşlerimize teşekkürü bi Sivaslı olarak kendime bir borç bilirim...

phenom58
02.04.2011, 19:49
Umarım Tokatsporda hakettiği yerlere gelir

atabey58
02.04.2011, 20:00
Tokattan gelipte SİVAS SPOR a destek olan tüm TOKATLILARA teşekkürlerimi sunuyorum gerçek kardeş şehir SİVAS - TOKAT kardeşliği

B.DUMANLI
02.04.2011, 20:46
Sivas icin desteklerini esirgemeyen Tokat´lilara tesekkürler.

hasanim58
02.04.2011, 21:48
dostlar boyle gunlerde belli olurmus ALLAH hepinizden razi olsun tokatli kardeslerim sivasin ve sivassporun yanliz olmadigini gosterdiniz bu bizler icin gercekten gurur verici ve ayrica bizleri onurlandirdiginiz icin sizlere minnettariz

velibircan
02.04.2011, 22:10
Sagolsun 60 genclik ve Cadde taraftar grupları bizimle beraber tribüne geldiler cadde den arkadaşlar kapıdaki sorundan dolayı giremediler ama havuz tarafına geçip desteklerini ordaki arkadaslarımızla beraber verdiler..

2 Gruba da tesekkür ederiz..

zgR
02.04.2011, 22:22
Tokatli kardeslerimiz komsuluk nasil olur gosteriyor herkese.ibret almasi gerekenler bu dostlugu iki kardes sehri gorerek ibret alsinlar.alkislar kardes sehir Tokata.

58VoLkAn58
03.04.2011, 00:46
Desteğinizi bizden esirgemediğiniz için çok teşekkürler. :)

Djamoka
03.04.2011, 00:54
Tüm Tokat'a ve kardeş şehir duygusunu içinde yaşatanlara, iyi gününde değil her zaman yanımızda olduklarını gösteren Tokatlılara selam olsun....

Rallim58
03.04.2011, 01:22
Tokat'tan Sivassporumuzu destek için gelen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Ayaklarına sağlık...

burakpaşa
03.04.2011, 03:29
sivassporumuza verdiğiniz destekten ötürü bütün tokatlılara şükran duygularımı sunarım.

umarım sizlerin takımınızıda süper ligde görmek nasip olur birgün

Salim58
03.04.2011, 08:59
Tokat'tan Sivasa,Sivasspora destek olmak için gelen, Tokatlı kardeşlerimize teşekkürler....

yigidoss
03.04.2011, 09:06
Sivassporumuz'un 2.lige çıktığı seneki şu tezahüratları hiç unutmuyorum.
"Sivas bu sene Tokat seneye", "Tokat-Sivas el ele Sivas zafere"

Dost kara günde belli olurmuş.Başarılı olduğumuz senelerde her yerden şehir desteği alıyorduk. Ama Tokat kötü zamanımızda da yanımızda olarak dostluğunu defalarca ispat etmiştir. Sağolun varolun DOSTlar

pover58
03.04.2011, 09:51
bu haber eski ama yeni yorumlar var .bende dileklerimi söylemek istedim.tokat bizim degişmez dostumuz olan bir şehir.iklimi ile insanı ile yakınlıgı ile bizden farkı olmuyan bir şehir.biz onlara onlar bize her zaman mecbur ve mahkumuz çünkü biz kardeş şehir iz.gönül isterdiki kayseri ilede böyle olalım ancak şer odakları bunu engelliyor kendini bilmez bir kısım kayseri taraftarı sivası düşman görüyor ve yanlış yapıyor.biz genede kayserili ilede dostlugumuzu sürdürecegiz onlarlada dost olmamaız gerek.ama tokat başka onlar bize hep destek oldu bizde onlara sonuna kadar destek olacagız kalın saglıcakla.

pover58
03.04.2011, 09:57
gelin dostlar tokatın önemli bir maçında gidip onlara destek olalım hemde onların yanında oldugumuzu bi kere daha gösterelim.50-60 kişilik belki daha fazla bir gurupla sivas kaşkörleri ile tokatı desteklemek çok şık olur degilmi.bunu yigido gençlik başarabilir,diger gruplarda yapar hep beraber.

Salim58
03.04.2011, 11:11
Tokat Valisi Şerif Yılmaz da protokol tribünündeki yerini alarak bu maçı takip etmiş...Teşekkürler Sayın Valim. Teşekkürler Tokatlı Kardeşlerim.

emre060
03.04.2011, 11:30
Değerli sivaslılar,

Öncelikle Tokatımıza ve Tokatımızın Güzel İnsanlarına göstermiş olduğunuz misafirperverlik, ilgi,alaka ve desteklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler www.spor60.com ekibi olarak dün Sivasdaydık. Bir kısmımız basın tribününde, bir kısmımız protokolde, bir kısmımız da Maratonda idik. Amacımız sadece gözlem yapmaktı. Gerçekten kadını-erkeği ile genci yaşlısı ile Sivas çok mesafe katetmiş. Emeği geçenlere gerçekten teşekkür etmek bile az gelir..

Sivasın ve Sivasspor'un sadece Türkiye'de değil dünyada tanınması için sizler orada gerçek mücadelenin içerisinde, bizler ise peyder pey imkanlarımız ölçüsünde sizlerin yanında gayret ve çaba içerisinde olmaya çalıştık ve olmaya da devam da edeceğiz.

Siz Sivaslılar, ( Yiğidolar,Yeniçeriler, Üni grupları ve liseliler ) olarak bizlere verdiğiniz değeri, unutmayacağız daimi dost olarak kalmak temennisi ile bir daha ki, maçınızda görüşmek dileği ile esen kalın..

Not : Konu ile ilgili olarak bir köşe yazısı yazmaktayız. Yazımız tamamlandığında siz değerli Sivas halkı ile forum aracılığı ile de paylaşacağız...Saygılarımızla

migroArmis
04.04.2011, 00:34

Fenerlisivasspor nasıl bir şey oluyor.Açıklayabilirmisiniz...

yiğidobaytar58
04.04.2011, 01:23
Fenerlisivasspor nasıl bir şey oluyor.Açıklayabilirmisiniz...

kardeş o insan sivaslı değil...lüzumsuz provokatif işler yapmaya çalışan saçma bi insan...zaten sitede yasaklandı o üye , mesajlarını okursan amacının ne olduğunu anlarsın onun ....

yiğidobaytar58
04.04.2011, 01:24
tokatlıları neden sevdiğimi her geçen gün daha iyi anlıyorum...

sonperde_60
06.04.2011, 01:14
SİVASSPOR HERKESE İNAT LİGDE KA-LA-CAK ÇEKEMEYENLER ANTEK TAKSIN:)

bortecine
06.04.2011, 11:31
Tokatlılar adamsınız. Kardeş tribün ilan edilmeli. Sakarya bir tokat 2

58hsn58
06.04.2011, 11:40
sivassporumuzu destekleyen tokatli kardeslerimize tesekkur ederim... insallah bu dostluk sadece bir gunluk degilde omur boyu surer...

CaDDe6o
06.04.2011, 13:35
Tokatspor Cadde60 Taraftarlar Derneğinden Sivas Diyarına SeLam oLsun !

Tokatspor Cadde60 Media Yöneticisi
www.biztokatsporluyuz.com
Grup : http://facebook.com/cadde60
Media Yöneticisi Kişisel Sayfası : http://facebook.com/biztokatsporluyuz

ahmet yiido
06.04.2011, 13:38
SaoLuN VeRDiĞiNiZ DeSTeK İçin :D YİĞİDO GENÇLİK

CaDDe6o
06.04.2011, 13:44
eyvaLLah

______________________________ _____________________
Tokatspor Cadde60 Media Yöneticisi