Orijinalini görmek için tıklayınız : Bouazza'da Şok Gelişme

SivasSpor.Com
23.08.2009, 17:41
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.ason-dakika.jpg

Sivassporumuzun İngiltere Premier Ligi'nden tranferi Bouazza'da şok gelişme.

Sivasspor'un İngiltereden transfer ettiği ve S. Donetsk maçında ilk 11 de forma giyen Cezayirli Hameur Bouazza, Sivas ile yollarını ayırdı. Bugun kaldıgı Büyük Otelden ayrılan yıldız futbolcunun neden sözleşmesini fes ettiği bilinmezken şehre ve takıma alışmadığı gelen haberler arasında.

Bu konudaki gelişmeleri www.sivasspor.com dan takip edebilirsiniz.

Salim58
23.08.2009, 17:43
ta sabah güle güle dedik zaten yine diyelim güle güle selametle

sevda58
23.08.2009, 17:44

Sivasspor'un İngiltereden transfer ettiği ve S. Donetsk maçında ilk 11 de forma giyen Cezayirli Hameur Bouazza, Sivas ile yollarını ayırdı. Bugun kaldıgı Büyük Otelden ayrılan yıldız futbolcunun neden sözleşmesini fes ettiği bilinmezken şehre ve takıma alışmadığı gelen haberler arasında.

nekadar sivasta kalmista alisamamis?? defolsun gitsin, bizim oyle adamlara ihtiyacimiz yok!!

MURAT SARI
23.08.2009, 17:44
BU DABGALAGIN SORUNUN NEYMİŞ ULAN SİVASIMIN NEYİNİ BEGENMEDİN ALLAHIN CEZAYİRLİSİ ALLA SENİ BİLDİGİ YAPSIN ANCA GİDERSİN

SAYGILARIMLA MURAT SARI

Burack
23.08.2009, 17:47
Ben dun geceden beri diyorum, Fotomaç'in boyle buyuk bir yalan uydurmasi mumkun degil.

noname87
23.08.2009, 17:48
sol kanata ermanı almıştık zaten defansın göbeğine adam almamız lazım hayla ses yok getirin kalasta olsa odunda olsa yasinden iyidir

muttalip58
23.08.2009, 17:57
eğer öle bişe olmuşsa allah razı olsun bu bize zarardı

LosTie58
23.08.2009, 18:06
Bir stoper bir orta saha alsak yeter sol kanatta Erman var napalım artık gitmişse.Şehre alışamaması gibi bir neden saçma olur çünkü zaten futbolcular kampta oluyorlar hep,şehirde vakit geçirecek zaman mı oluyor.Belki problem hocayla falandır.Gidene güle güle kalan sağlar bizimdir.

romeo7
23.08.2009, 18:07
bu sene inşallah ligde kalabiliriz

Hudut
23.08.2009, 18:08
Hiç bir futbolcu Sivasspordan üstün değil anlıyorumda. Bu transfer politikası çok zararlı olmaya başladı.

Başarılı olan kadroda revizyona gidildi. İyi yapılması lazımdıda tamamen değil bi kaç oyuncu yerine daha kaliteli oyuncular alınabilirdi. Sonuçta avrupada mücadele edeceksin
Tum ve Syllayı verdiğin oyuncu Erman yedek oturuyor.
Dialloyu kiralık gönerip yerine aldıgın oyuncu Mbemba hep yedekte
Omotoyossi gibi oyuncuya biraz daha para verip transfer etmedik ve Metz kaptı
Agbetu gibi kaliteli genç oyuncunun gönderileceği söyleniyor yazık
Defans ve orta saha sorunu çözülemedi transferler yapılmıyor ve yapılmayabilirde dedi hocamız.
Sistem değişikliği bu takımı bitirdi.
Ve Balilinin sözünü hatırlatayım Tum gibi kaliteli bi oyuncuyu gönderip Erseni almak çok saçma Ersen kim? Sivassporun bu sene başarılı olması zor

emre41
23.08.2009, 18:13
Eminim şu an Uygun'un elinde olsa Diaolla dahil gönderdiği yabancıların hepsini geri almak isterdi. Transferde bu kadar becereksiz olunacağını tahnim edemedi. Önce Hamed Namouchi , sonra Omotoyossi şimdi de bu adam çekti gitti. Tamam Mecnun başkan seni çok seviyoruz da bu kadar olmaz.
Uygun'un yaptıklarını saymıyorum bile. Bu sene işimiz zor, düşmeyiz belki; ama
eski Sivasspor'u da zor izleriz. Hayırlısı bakalım.
Forever together...

yigidocengiz
23.08.2009, 18:15
tamam SİVASı sevmeyeni bizde sevmeyelim ama,mesele bu kadar basit değil arkadaşlar.bülent gibi komplex bir hocaya sahipseniz yıldız topcuyla geçinemeyeceğini anlarsınız.niye sadece onur gibi,musa gibi,hayrettin gibi,ikinci sınıf topcuların meneceri yada neden istediği zaman bankasya liginden oyuncu buluyor?bi düşünün ban hak vereceksiniz

sivassporummm58
23.08.2009, 18:18
Bu kadar da olmaz arkadaşlar.Bu işin bir iş var ama yakında kokusu çıkar...

sevda58
23.08.2009, 18:25
Bu kadar da olmaz arkadaşlar.Bu işin bir iş var ama yakında kokusu çıkar...

onuda bosver, bu haberi daha hicbir haber siteleri vermedi, eger gercek olsaydi bu haberle ortalik calkalanirdi, les kargalar yine sivasa attip tutardi, ama fotomac haric hicbir sitede yok :confused: dusundurucu

yigidogurbettee
23.08.2009, 18:30
elimizdeki oyuncularla ancak kümeye oynarız ister ınanın ıster ınanmayın bu gerçek..!! :(

sivassporummm58
23.08.2009, 18:31
onuda bosver, bu haberi daha hicbir haber siteleri vermedi, eger gercek olsaydi bu haberle ortalik calkalanirdi, les kargalar yine sivasa attip tutardi, ama fotomac haric hicbir sitede yok :confused: dusundurucu

Kardeşim haber büyük ihtimalle doğru.Çünkü sivasspor kaynaklı diğer forum sitelerinde de bu tür haber mevcut.Hayırlısı bakalım...

Murat ARICI
23.08.2009, 18:32
lig tv de, ntv sporda ve diğer hiçbir sitede böyle bir haber yok..bir futbolcu kafası esince gidermi yaw..sözleşme imzaladı bu adam..

Murat ARICI
23.08.2009, 18:33
HAMER BOUAZZA
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : EVRY
Doğum Tarihi : 22 Şubat 1985
Uyruk : FRA
Futbolcu Temsilcisi :
Lisans Bilgileri
Lisans No : 14973
Kulüp : SİVASSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 18 Ağustos 2009
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1255352 bence YALAN HABER BU ..

SivasliBurak58
23.08.2009, 18:44
ya stoper lazim da

kaleci ye ne diyosunuz ?

yasin2452
23.08.2009, 18:44
yürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüüü üüüüüüüüüüüü ense traşını görelim:D:D:D:D

yorumyapıyombenya
23.08.2009, 18:48
Dün akşam gördum bu adamı demek sabah kaçmış zaten çarşıda gitti diye konuşuluyordu doğruymuş demek.
Bu haberi mynet te açmış http://spor.mynet.com/haber/sivassporun-yeni-transferi/16419

carizma0658
23.08.2009, 18:49
sedace hayır olsun derım ama sivas ciddi anlamda dikkat etmesı gerek gün demeden gün gelıyor artık ciddi anlamda bişeyler yapmak gerekıo

efsane5858
23.08.2009, 18:54
sivas gibi bir sehiri begenmemis begenmezse begenmesin böyle futbolcu zaten gelmesin.ulen biz sivas sivas diye ölüyoz be

mucahitbaba58
23.08.2009, 18:55
YAW BELKI YALANDIR BELKI YANLIS BI HABERDIR
HEM GIDERSE GITSIN YASIN GIBI BIR DEFANSI GOREN FUTBOLCU DURURMU KI

turka58
23.08.2009, 18:59
Sivas'ta Bouazza şoku!
Sivasspor Kulübü, büyük ümitlerle transfer edilen Cezayirli 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamer Bouazza ile yollarını ayırdı.
http://www.sporx.com/images/1/29/7574_4865_B_Logo001.jpg
İngiltere Premier Ligi'nden transfer edilen ve Shakhtar Donetsk maçında ilk 11 forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Hameur Bouazza'nın sözleşmesi kulüp ile kendisi arasında karşılıklı olarak fesh edildi. Hamer Bouazza'nın ayrılış nedeni ise takıma ve şehre alışamadığı için olduğu öğrenildi. Aldığı peşinatı iade eden tecrübeli oyuncu, bavullarını toplayarak ülkesine gitti.
23.08.2009
Kaynak : DHA

ONUR SAVAŞÇISI
23.08.2009, 19:03
PREMİER LİGDEN DEĞİL AVRUPA VE AFRİKADAKİ YETENEKLİ GENÇLERİ TOPLAMALIYIZ

yigidogurbettee
23.08.2009, 19:03
YAW BELKI YALANDIR BELKI YANLIS BI HABERDIR
HEM GIDERSE GITSIN YASIN GIBI BIR DEFANSI GOREN FUTBOLCU DURURMU KI

valla dogru soyluyon adam sehri bahane etmiş. onun derdı sivassporda parlamaktı. ama yasını gorunce vazgeçti..

Siiivasliii
23.08.2009, 19:06
bismillahirrahmanirahim hayirdir Insaallah geldiler galiba akillisi bizi bulmaz ya :)

gül5858
23.08.2009, 19:08
Çokta önemli sanki gidişi.
Bizim adetlerimizde birde görgü kurallarımızda Bouazza:D:D
Gelene hoş geldin :D:D
Gidenede güle güle ''Derler :D:D:D

SenSetik
23.08.2009, 19:15
geçen sene boyunca yaptığı transferlerle övünen bülent hoca, bu sene yaptığı hatalardan da bahssederse çok güzel olacak !!!!!!

Tex
23.08.2009, 19:15
Bu sene çok yerinde transferler yapan yönetime şükranlarımı bildirmek isterim, çok komiksiniz

karakocyakup58
23.08.2009, 19:25
S.....SİN GİTSİN ÇAMM YARMASIII :D SİVASA ADAMMI YOKKK

asim88
23.08.2009, 19:26
haber doğru arkadaşlar..bülent uygun ve yönetim ikna etmeye çalışmış ama olmamış ve yollar karşılıklı olarak ayrılmış..sözleşme fesh edilmiş..büülent uygun 2 ay sonra takıma sıkıntı yaratabilir diye mutsuz olan bi oyuncuyu takımda tutmanın anlamı yok diyor..

yigidogurbettee
23.08.2009, 19:29
bulent hoca hep buyuk konustun ne dedıysen tersı cıkıyor. 3 yerım 5 yemem 7 yerım 8 yemem dedın 10 maçta 28 gol yedirdin. başarının sırrı ne diye sordular sen istanbulda laila sivasta lailahe illallah dedin.. demek ki hiç böyle açıklamalara gerek yokmuş.! al sana sivasa laila lazım oldu daha da oyuncu gelmez..!! takım hep senın buyuk konusmalarndan dagıldı.

585858MeRt
23.08.2009, 19:42
defol git iste bi hoca ve yönetim hatası daha daha sehri gezdirmeden maca cıkarıyo istifa 4et artık be ligde kalırsak iyidir

sergio1989sivas
23.08.2009, 19:45
transfer politikası berbat son derece başarısız ligde ilk 10 içinde kendimize yer buluruz fakat geçen seneleri mumla ararız

esentepeli58
23.08.2009, 19:47
bu sene göz değdi bize .....................

alperen2009
23.08.2009, 19:50
BENCEDE YASIN GIBI BIR DEFANSI GOREN HER FUTBOLCU O TAKIMDA KALMAK ISTEMEZ ADAM KENDINI KANITLAMAYA GELMIS AVRUPADA VE SAMPIYONLAR LIGINDE DIYE DUSUNDU BELKI

yigidocengiz
23.08.2009, 19:50
maalesef haber doğru arkadaşlar,az önce lig tv de gördüm,isterseniz bakabilirsiniz.hakkımızda hayırlısı ama ben zaten böyle bi futbolcunun nasıl gelebildiğine çok şaşırmıştım,transferin bitmesine 1 hafta kaldı bakalım kimleri alacaklar,keşke afrikadan getirseler,en azından onlar böyle problem çıkarmıyor

Aydogan58
23.08.2009, 19:51
en iyisini yapmis,,

gemi ufak bir kayaya siyrinca,,, icindeki lamfareleri, tek tek gemiden defolup gidiyorlar.

alperen2009
23.08.2009, 19:52
ILK YARIDA 20 PUAN BIZI LIGDE KOYACAKTIR HEDEF 20 PUAN OLMALI

alperen2009
23.08.2009, 19:59
Hiç bir futbolcu Sivasspordan üstün değil anlıyorumda. Bu transfer politikası çok zararlı olmaya başladı.

Başarılı olan kadroda revizyona gidildi. İyi yapılması lazımdıda tamamen değil bi kaç oyuncu yerine daha kaliteli oyuncular alınabilirdi. Sonuçta avrupada mücadele edeceksin
Tum ve Syllayı verdiğin oyuncu Erman yedek oturuyor.
Dialloyu kiralık gönerip yerine aldıgın oyuncu Mbemba hep yedekte
Omotoyossi gibi oyuncuya biraz daha para verip transfer etmedik ve Metz kaptı
Agbetu gibi kaliteli genç oyuncunun gönderileceği söyleniyor yazık
Defans ve orta saha sorunu çözülemedi transferler yapılmıyor ve yapılmayabilirde dedi hocamız.
Sistem değişikliği bu takımı bitirdi.
Ve Balilinin sözünü hatırlatayım Tum gibi kaliteli bi oyuncuyu gönderip Erseni almak çok saçma Ersen kim? Sivassporun bu sene başarılı olması zor

BENCEDE TUMU VE SILLAYI BOSA GONDERDIK ERMAN KILIS IST BS BLEDIYEDE FARKLI OYNUYORDU SIVASA GORE DEYIL ONUN OYUN TARZI.HEM IST BS BLEDIYE IYI TAKIM VE TAKIM OYUNU VAR O YUZDEN HER FUTBOLCU KENDINI RAHATCA GOSTEREBILIR GEREKSIZ BIR TARSFER TUM TAMDA FORMU YAKALAMISTI BU SENE TARNSFER BIZIM ICIN BIR DRAMA OLDU HELE SU YASINI VE HAYRETTININ OYUNU SAC BAS YOLDURACAK CINSTEN, BUNLARDAN DEFANS OLMAZ, BULENT HOCA GECEN SEZONKI IKINCILIGI BEGENMEDI BUSENE SANIRIM ACIK ARA SAMPIYON OLURUM SANDI

sivaslihakan
23.08.2009, 20:09
ya benim anlamadigim ne demek sehri begenmedi buda milletin agzina saqkiz oldu
be kardesim türkiyenin diger sehirlerine geliyorda transfer güzelim sivasami gelmiyor bu bidefa yalan en basiti diyarbakir bizden cok mu iyi antep cokmu iyi rize trabzon zamaninda yozgat erzurum van buralara oyuncu gidiyorda sivasi begenmiyor türkiyenin en güzel sehirlerinden sivas
yönetim transferdeki beceriksizlini söyleyeemiyor tabi kendine bahane ariyor ama bahane ararkende sehrimizi kücük düsürmeysin LÜTFEN yeter artik kina geldi bu sözlerden

giants
23.08.2009, 20:11

Simdi resmi aciklama olmadan tabiki her habere dogru olabilecegi üzerine yorum yapiyoruz. simdi bu haber dogru ise bir kac vahim durum var.

1.Bu haberin dogrulugunu var sayarak.Gazeteci Abdullah Yigit arkadasimiz üstlendigi görev Gazetecilik etigine yakismayacak bir sekilde ele almistir. Burada sayin Yigidin yaptigi teknik heyetin ve yönetimin yanlisini perdeleyip taraftari yanlis yönlendirmektir.Sayin Yigit taraftardan birilerini koruma gayreti verecegine SivasSporun basarisi nasil saglanir bu noktaya kafa yorsun bu noktadan öneri ve yazilarini bir iki kisiyi koruma gayreti ile degil tüm camianin basari ve cikarina göre yapsin.

2. Demekki Bouazza dün gece degil bu gün gitmis.yada gönderilmis. Sözlesmeli bir futbolcu olan Bouazza nin ben kendisinin gittigine inanmiyorum gönderildigini düsünüyorum taraftarin tepkisinden korkuldugu icinde Provakatif ortam yaratilip yok kacti yok sitemizi bastilar.derken adami sepetlediler.
yükleri hafifletiyorlar.Bir taraftdan biz bu kadro ile ilk devreyi götürecegiz diger taraftan istedik olmadi görüntüsüne bürün bukadar piskinlige pes dogrusu.iki gün sonrada cikar yine taraftar bize destek vermedi köstek oldu piskiliginide yaparsiniz.Herkesin verdigi kadar almaya hakki var. Taraftar size vermesi gerekeni her konuda tahammül de dahil fazlasi ile verdi artik birseyler görmek istiyor ayak oyunlari provakasyonlar degil.

3.öyle görünüyorki kimse yeni takviye beklemesin. masrafli seyler artik yük sadece kar getirecek isler olmali Tüccarlik mantigi ama bunda da böyle giderse tökezliyecekler cünkü zarar eden kötü tüccarlik yapiyorlar. basarinin olmadigi yerde getiri ve karda olmaz kimsenin basariyi öncelik olarak aldigi yok. onun icin benim artik bu sezondan umudum yok

babapiton
23.08.2009, 20:22
Böle Adamlar Takımı Bozar.Bouazza Ya Tek bir lafım var

Yar Saçların LüLe LüLe Hameud Bouazza Sana Güle Güle

subasi29
23.08.2009, 20:29
anca gidersin attigin frikik gol olsaydi nasilda kasilirdin,duydugun ezan sesi rahatsiz etmistir hani arapsinya alismissin çan sesine

oquzh4n58
23.08.2009, 20:52
La Bu sehrı bahane Edmıs Sıvasspor 3 yıyınce Baktı DurumLAr kotu Bahane BuLDu kacTı

tonusluyum
23.08.2009, 21:10
giden giderde bu günlerde düşük olan prestijimizi epey bi sarsar bu hayırlısı olsun ne diyek

serkan_ozcan58
23.08.2009, 21:42
anlayamıyorum bu yonetımı kac yılıdr ovguyle bassettıgımız yonetım bu sezon herkesı sasırtmaya devam edıyor.sitemizi hacklıyorlar kımsenın haberı yok futbolcular gdıyor gelıyor sunu aldık bunu aldık taraftara gerekn destek verılmıyor deplasmanlara otobus kaldırılmıyor tesvık edılmıyor transferdekı belırsızlıkve daha nıcelerı...eger buyuk kulup olma yolunda ılerlıyorsak yonetımın elını cebıne atması ve bu takımı eskı gunlerıne dondurmek ıcın de birtakım tedbırler alması gerekıyor hemde cok acil.....

ofozturk
23.08.2009, 21:42
bu adamın tek sorunu bence avrupa defterinin büyük ihtimalle kapanmış olması. zaten ben kendimi göstermek için gidiyorum demiş.
avrupa maçlarını düşünerek söylemiş anlaşılan.
neyse hayırlısı olsun. vardır bir hayır

Can Ustunel
23.08.2009, 21:47
Buazza beyefendi bizim dünyaya değişmeyeceğimiz ŞEhrimizi beğenmediği için takımdan gideceğini söylemiş onun yanında Agbetau Diyarbakırla anlaştı bilmeyenler öğrensin diye yazdım herzaman yazmam bunları.Ama Buazza ya harbi gıcık oldum böyle bi sebepten takımdan gidilmez adı birde futbolcu yazıklar olsun sana...

Shan58
23.08.2009, 21:47
Yeni transferler garanti olmadan eskileri gönderirlerse işte böyle ortada kalırlar.

Herkes "güle güle" "giden gider" gibi duygusal yorumlar yapmış.

Tamam herkes bu adama kızmışta, bu adam düşmanımız değil, bizimle bi sorunu olan biriside değil.
İşin içyüzünü bilmiyoruz ama yıllarca ingilterede yaşayıpta Sivas'a alışamasınıda anlayışla karşılamak lazım.

Afrikadan gelenler daha kolay uyum sağlıyor aa Avrupadan oyuncu getirmek gerçekten zor.

Her gün demeç veren Bülent Hoca'da ses soluk kesildi. bir de şu Fikret Ünsal sustuya en çok ona seviniyorum.

Ama bir gerçek varkı bu sene hedef ilk 8'e girmek olur ancak. bu moral bozukluğuyla toparlanmak bağayı zaman alır.

TS58
23.08.2009, 21:50
Gle güle Bouza TEŞEKKÜRLER

SİVAS KENDİNE YETER DE ARTAR BİLE.

HeLLRaNKeR
23.08.2009, 21:53
bülen hoca takim da oynatcak oyuncu bulamıcak bırak yerini doldurmasını Gülüyorum SİZE ŞUANDA GERCEK TEDE REZİLLİZ OKADAR BAŞARIDAN SONRA REZİLLİK DAHA ÇOK ŞEY VAR DA SÖLÜCEK NESE

TS58
23.08.2009, 21:54
Adam alemci ise zaten gitmesi iyi oldu.Pavyon-mavyon filan falan. aradı bulamadı .

YALLAAAAAHHHH

yigidogurbettee
23.08.2009, 22:01
şehir bahane adam avrupada kendını gostermek ıcın gelmişti. zaten o yuzden transfer etmıştık. kendi sahamızda 3-0 yenılıp avrupa macerasına son verınce adamda dogal olarak ayrıldı takımdan

barikat58
23.08.2009, 22:08
oyuncular degil sivasspor baki kalan olacaktır.kim olursa olsun kapı girerken oldugu gibi çıkarkende açıktır.biz takımımızla her zaman gurur duyuyoruz yensede yenilsede seviyoruz,sevgimiz kişilerden dolayı degil topragın mertliginden...

giants
23.08.2009, 22:09
Dün Agbetu Faruk bayar Murat erdogan nin revizyona ugradini ögrendik Bugün birinci resmi site haklanmasiyla Bouazza nin karsilikli anlasilip gönderilmesi ( Kacti?gönderildi?sehri begenmedi?) Ibrahim Ülüm ün diyarbakira gittigini.... Ikinci Site haklanmasinda kimler gidecek merak ediyorum. gidenlerin yararli olup olmadigindan ziyade bu isimler icinde Bu yil transef yaptik diye bize yutturulmaya calisilan 3 isim var. yarin kimler var.. Oldu ki oldu su senin messin Ermani,Ugur Kavugunu ve Ersanida gönder.. zaten dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduki olduk hic degilse onlari görüp daha iyice cildirmayalim...

giants
23.08.2009, 22:14
Dün Agbetu Faruk bayar Murat erdogan nin revizyona ugradini ögrendik Bugün birinci resmi site haklanmasiyla birlikde Bouazza nin karsilikli anlasilip gönderilmesi ( Kacti?gönderildi?sehri begenmedi?) Ibrahim Ülüm ün diyarbakira gittigini Ögrendik .... Ikinci Site haklanmasinda kimler gidecek merak ediyorum.... gidenlerin yararli olup olmadigindan ziyade bu isimler icinde Bu yil transef yaptik diye bize yutturulmaya calisilan 3 isim var vahim olan bu yarin kimler var merak ediyoruz.... Oldu ki oldu su senin messin Ermani,Ugur Kavugunu ve Ersanida gönder.. zaten dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduki olduk hic degilse onlari görüp daha iyice cildirmayalim...

barikat58
23.08.2009, 22:15
geldiginin 3. günü ilk on birde sahaya cıktı böyle takımı daha nerde bulacak bouazza :rolleyes: çünkü koyunun olmadıgı yerde keçiyer abdurrahman çelebi derlermiş o sözü tam dogruladı.agbetau yu almak içinde boşuna ugraştılar.iyi bir oyuncu degil ,balili ve tumu çok arıyacagız daha

DIALLO
23.08.2009, 22:19
Sivas'a ve Takıma alışamadığından gitmiş.Daha sen Sivas'ı gezdin mi ki bu sözleri sarfedip sözleşmeni fesh ediyorsun.Hem takım bir kere 10 numara arkadaşlık üst seviyede.Agbetu henüz Diyarbakır ile anlaşmadı zaten anlaşsa bile kiralık olarak gidecek ama bence gitmemeli çünkü çok teknik ve çok süratli bir oyuncu...

PirO58
23.08.2009, 22:21
Beni yazilarimdan dolayi kinayanlar dahi vardi... simdi neredesiniz?

Agbetu, Bouazza falan fisman Sivasspor'a göre oyuncular degildir, tek suçlu Fener yanlisi yönetim ve Bülent Uygun dedigimide gülenler nerede acaba? Sen en iyi adamini Fener'e satip yerlerine Hollanda Ikinci Liginde 10 maç dahi (!) yapmamis adami getiriyorsan, senden ne köy ne de kasaba olur.

Kusura bakmayin ama Sivassporu yönetmekte olanlar futbolun f'sinden anlamamakta, bunu hep dedim ve demeye devam edecegim.

etzel1967
23.08.2009, 22:48
eğer bülent hocanın amacı sivassporu yok etmekse bu yolda oldukça başarılı bir şekilde yürüyor...takımı boşalttığı ve yerine 3. lig seviyesinde adamları getirdiği yetmezmiş gibi şimdi bir de faruk, agbetu ve murat erdoğanı gönderecekmiş...kendisini tebrik ediyorum, bu darbe ile sivasspor bank asya yolunda dev bir adım atmış olur...

1- faruk gönderilmez...neden mi, yarım yamalak oynayan hayrettinin tek alternatifi de ondannnn....
2- murat erdoğan gönderilmez...neden mi, doğru dürüst top yapabilen tek futbolcun da ondannnn...
3- agbetu gönderilmez...neden mi, belki fazla kendini gösteremedi ama son transferler içinde az buçuk futbolcuya benzeyen tek adam ve çok genç...ümit vadediyor en azından da ondannnnnnnn!!!!!!!!!

hoca seni çok seviyoruz ama, kredini tüketiyorsun kendi ellerinle...yazık ediyorsun hem kendine, hem takıma, hem de bize...

kısa sürede toparlanmanı ve kendine gelmeni diliyorum...

ShaLaLa
23.08.2009, 22:51
Buazza beyefendi bizim dünyaya değişmeyeceğimiz ŞEhrimizi beğenmediği için takımdan gideceğini söylemiş onun yanında Agbetau Diyarbakırla anlaştı bilmeyenler öğrensin diye yazdım herzaman yazmam bunları.Ama Buazza ya harbi gıcık oldum böyle bi sebepten takımdan gidilmez adı birde futbolcu yazıklar olsun sana...

abi adamlar ingiltere gibi bi yerden sivas'a geliyo. bence asıl sorun gelmeden önce şehir araştırması yapmamasından kaynaklanıyor.

bizim için çok güzel olan şehir başkaları için birşey ifade etmeyebilir. bouzza açısından düşünürsek bence yerinde bi karar.. ama zamanlama yanlış.

Ayşegül
23.08.2009, 23:02
disko bar falan bulamamışta o yüzden mi beğenmemiş beyfendi acaba

G Ü N E R
23.08.2009, 23:17
şehir bahane adam avrupada kendını gostermek ıcın gelmişti. zaten o yuzden transfer etmıştık. kendi sahamızda 3-0 yenılıp avrupa macerasına son verınce adamda dogal olarak ayrıldı takımdan

bak işte bu çok mantıklı bir yorum...

eyuphulagu
23.08.2009, 23:25
Allah Allah bak şu işe...Bizim takıma da transfer bir türlü dayanmıyor...Ya alınanlar takıma alışmıyor ya gelmeyenler şehri beğenmiyor ya da çocukları için fransızca,inglizce bilmem nece eğitim veren kul olmadığı için adamlar bir anda transferden vazgeçiyorlar..Çok ilginç doğrusu..Bunları geçelim beyler..Ben baştan beri böyle bahanelere hiç inanmadım..Bundan sonra da inanmayacağım..Bu transfer olaylarında çok şeyler döndüğünü artık dünyada duymayan bir sağır sultan kaldı...2.olarak Boazza zaten daha önce oynadığı hangi takımda 1 yıldan fazla oynamış ki..Bu oyuncunun mutlaka özel sorunları var..İngiltere'de nredeyse gitmediği takım kalmamış..Aynı Ribery gibi futbolu iyi ama zeka seviyesi düşük bir oyuncu...Umarım bu oyuncu açıklanan sebeblerle takımdan ayrılmıştır..Ne hikmetse ülkemizde bizim takımın dışında bu tür şehir beğenmeme v.b sebeblerle karşılaşan pek fazla takım da yok..Zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır...İlerde bu oyuncu tam takıma uyum sağlayıp katkı yapacak durumdayken bu olay olsaydı takımımız için daha kötü sonuçlar doğururdu..Şimdi sezonun daha başındayız;başka bir oyuncu da alabiliriz..Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz...Sivasspor daha iyi oyunculara layık...

adres58
23.08.2009, 23:28
Bu adamın gidişindeki bahane belli... Şehri beğenmedim, ama mesele kanımca bu değil gibime geliyor. Sebebi bir kaç ana başlıkta tahmin edebiliriz. Ya göründüğü gibi bir takım bulamadı ve bu takım bana yaramaz dedi. Ya hocanın bir takım komplekslerine dayanamadı ki bu çok zor bir durum. Çünkü daha geleli 3-5 gün olmuş bunu algılaması çok zor. Yada bizimde bilmediğimiz bir dolaplar dönüyor kulüp bünyesinde bundan dolayı ayrılmış olabilir. Artı diyelimki şehri beğenmedi. Ne arar yabancı prof. topçu... Bar disko büyük bir ortam vs... Bunların h,ç biri yada kısmen bazıları var. Ama bu adamın genel bir futbolculuk hayatına bakarsanız hiçbir yerde dikiş tutturamamış ve her gittiği takımı murdar etmiş diyebiliriz...

Şimdi takıma kimlerin adı geçti... Razzak Omotoyossi, Dayro Moreno, Renato Civelli, Hamed Namoushi.. Bunlardan bir tanesi bilemi gelmez takıma... Ben bu işte şahsen bir bit yeniği ararım. Tamam gelen Türk oyunculardan çoğunluğu kalitesiz yada bizim takıma fuzuli yere gelen oyuncular. İlerde iyi olmasını beklediğim bir kaç istisna hariç diğerleri bu takıma yaramaz. Cihan, İbrahim Şahin, Kadir Bekmezci, Erman bu kategorilerde.. Ama bir bakıyoruz bizim sıkıntılarımızın olduğu bölgelerde değil bu oyuncular.. Ne dedik geçen sezondan beri... Bizim takımımızda beyin yok. Şimdi ne diyoruz. Takımda hem beyin görevi yapacak oyuncu yok hemde defans ve ön liberoda kesinlikle adamımız yok. Sıkıntılarımız bunlar. Haa son zamanlarda birde kaleci faktörü eklendiki bana göre bu geçici bir durum. Aslında sorunumuz bu gelen adamların neden bir müddet sonra vazgeçtikleri ve neden sözleşme imzalamadıkları...

Herkesde biliyorki bu stadyum bu sene tadilata girdi ve bayağı bir harcama yapıldı. Bundan dolayı basın yoluyla biz taraftarları oyalamak ve heyecanlandırmak maksatlı bu isimleri ortaya atarak bir politika izlenmiş olabilir. Aslında işin kısacası bu adamları transfer edecek paramız ya yok. Yada olan paramız bu adamları transfer edecek güçte değil.

Dedikya bişiler dönüyor ama bizimkisi komplo teorisinden başka değil.. Fakat bir bildiğim şey var bu takım eninde sonunda düzelecek. Nedeni gayet basit. Mehmet Yıldız gelecek Sezer gelecek ve o ruh bir şekilde oturacak takımın içine. Bize artık sadece ve sadece iyi bir defans ve libero mevkiini düzenleyecek ( ön libero) bir adam lazım. Ben hocamıza ve Başkanımıza yinede güveniyorum yinede. Ama biraz eleştirileri dinleyecek ve bu eleştiriler sonunda demeyecekki ben bavulumu alır giderim. Eğer bunu diyecek kuvvetsizlik kendinde (hocamızın) mevcutsa o zaman olmaz işte. Her zaman güveniyoruz. Ya Trabzon seyircisi ve camiası gibi bir taraftar topluluğu olsaydık ne yapacaktı hocamız. 2 gün sonra kaçarcasına giderdi hocamız. Onun için bizi Yiğidoyuz ve bizde çok büyük bir hoşgörü mevcut. Yeterki kendine göre yapmak istediği doğruları bizlere ispat etsin ve bu dönen dolapları (belkide değildir) bize çıksın anlatsın... Desinki kardeşim bizde para yookkk. Bu adamları transfer etmek istedik ama parayı az buldu vs. gibi...

Biz her zaman taraftarından yönetimine teknik kadrosundan malzemecisine çekirdekcisinden !!!! savaşçısına kadar herkese güveniyoruz. Bu sene olmazsa seneye olur ama yeterki dirayetimizi koruyalım. Ve amacımızı muhafaza edelim.

Saygılarla

KAOS
23.08.2009, 23:34
Ne abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz yav..
Yok Sivas en güzel şehirmişte, Sivas'lı Sivas'a yetermişte, vay Sivas şöyleymişte, yok disko bar bulamamışta.
Çıkarın at gözlüklerinizi iki yol, bir park, iki lokanta, bir otel olmakla şehir olunmuyor, Adam ne yapacak, ev gezmesine mi gidicek, kahveye mi takılacak, internetkafede chat mi yapıcak.
Adam sosyal hayatı yüksek bir ülkden geliyor..
Böyle koşa koşa panik içinde transfer yaparsan böyle olur.
Adam baktiki kimse futbol felan oynamıyor, herkes geziyor, şehirde hayat yok, bide idealizmi olmayan amatör ruhu kaybetmiş bir adamsa (bilicada amatör ruh vardır) tabi durmayacak.
Bülent bey lütfen kendine gel, silkelen, yalakalarına bakma sen, sağol varol bize çok şey yaşattın ama kredini idareli kullan, benden sana söylemesi Sivas adamı serttir gözünün yaşına bakmaz, arkasını döner ona göre.
Bu sene ligde kalmak için planları yapılmalıdır, bu sene panikle yapılacak transferler hata getirir, diğer topçuları da bozar, Mehmet beklenir, planlar ona göre yapılır, bulunursa defansa oyuncu bulunur, asıl planlar seneye yapılmalıdır, bu sene kaybedilmiştir, şimdiden genç, yaşam kalitesi yüksek yerlerden değil, anadoludan, afrikadan kaliteli genç oyuncular bulunur, hazırlanmalıdır.
Bu sene ligde kalmanın hesapları yapılır o kadar
saygılar......
Not: hemen atlamayın ben hepinizden daha köklü ve daha asıl Sivas'lıyım 41 yıldırda burada yaşıyorum ona göre...

izmirliyiğido35
23.08.2009, 23:39
Yok Sivas en güzel şehirmişte, Sivas'lı Sivas'a yetermişte, vay Sivas şöyleymişte, yok disko bar bulamamışta.
Çıkarın at gözlüklerinizi iki yol, bir park, iki lokanta, bir otel olmakla şehir olunmuyor, Adam ne yapacak, ev gezmesine mi gidicek, kahveye mi takılacak, internetkafede chat mi yapıcak.
Adam baktiki kimse futbol felan oynamıyor, herkes geziyor, şehirde hayat yok, bide idealizmi olmayan amatör ruhu kaybetmiş bir adamsa (bilicada amatör ruh vardır) tabi durmayacak.
Bülent bey lütfen kendine gel, silkelen, yalakalarına bakma sen, sağol varol bize çok şey yaşattın ama kredini idareli kullan, benden sana söylemesi Sivas adamı serttir gözünün yaşına bakmaz, arkasını döner ona göre.
Bu sene ligde kalmak için planları yapılmalıdır, bu sene panikle yapılacak transferler hata getirir, diğer topçuları da bozar, Mehmet beklenir, planlar ona göre yapılır, bulunursa defansa oyuncu bulunur, asıl planlar seneye yapılmalıdır, bu sene kaybedilmiştir, şimdiden genç, yaşam kalitesi yüksek yerlerden değil, anadoludan, afrikadan kaliteli genç oyuncular bulunur, hazırlanmalıdır.
saygılar......
Not: hemen atlamayın ben hepinizden daha köklü ve daha asıl Sivas'lıyım 41 yıldırda burada yaşıyorum ona göre...

SEN SADECE LAFTA SİVASLISIN O ZAMAN DAHA YOLUN BAŞINDA PES EDİYOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI GÖRECEKSİNİZ BİRKAÇ MAÇ SONRA
ÖNCE İNAN Bİ TAKIMINA... SAYGILAR...

burakbaba9
23.08.2009, 23:40
Herkesi göndere göndere ilk 11 yapacak futbolcu kalmayacak anasını satayım...

KAOS
23.08.2009, 23:46
SEN SADECE LAFTA SİVASLISIN O ZAMAN DAHA YOLUN BAŞINDA PES EDİYOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI GÖRECEKSİNİZ BİRKAÇ MAÇ SONRA
ÖNCE İNAN Bİ TAKIMINA... SAYGILAR...

Orda dur bakalım koçum, kimseye Sivaslılığım konusunda laf söyletmem,
Kimm yolun başında bırakıyor, sen kısa donla gezerken ben deplasman dolaşıyordum,
İyi oku mesajımı az bir kafanı çalıştır, senin gibi hezeyanla davrananlar nedeni ile şu an bu durumdayız..
Taraftar ve basın takımdan geçen sene sonrası çok büyük şeyler bekler oldu. ama transfer hataları nedeni ile bu hale geldik, aklı salimlik lazım diyorum, yoksa ligde kalmayı bile unuturuz..

yigidocengiz
23.08.2009, 23:51
adamı eleştirip durmayın kardeşim ne alaksı var şehri beğenmemesiyle belkide perde arkasında başka olaylar oldu kim bilebilirki.bence tek ama tek suçlu bülent efendidir.bu sene yaptığı her şey yanlış çıktı,transferlerde çok acemice davrandı.zaten bu saatten sonra yapılan transferinde bi hayrı olmaz

ihsan5858
23.08.2009, 23:53
Walla ben çok sevmistim neyse hayirlisi gelene gel gidene git demakten baska bisey gelmez elimizden !? :):D:confused:

KAOS
23.08.2009, 23:55
abi adamlar ingiltere gibi bi yerden sivas'a geliyo. bence asıl sorun gelmeden önce şehir araştırması yapmamasından kaynaklanıyor.

bizim için çok güzel olan şehir başkaları için birşey ifade etmeyebilir. bouzza açısından düşünürsek bence yerinde bi karar.. ama zamanlama yanlış.

Dostum ağzına sağlık, millet herkesi kendisi gibi sanıyor.......

Torontonian
23.08.2009, 23:58
bilincsiz yapilan transferlerin neticesi iste budur. ne yazik ki gelenler gidenlerden daha iyi cikmadi, sivassporumuz takim goruntusunden uzaklasti, sahada kim ne yapiyor, kimin gorevi ne daha o bile belli degil.

eyuphulagu
24.08.2009, 00:17
Arkadaşlar dış kaynaklı bazı siteler bu olayın bozulmasının gerçek nedeninin Türkiye ve Fransa'daki menejerler arasındaki komisyon anlaşmazlığından kaynaklandığını söylüyorlar..Dur bakalım bu işin altından bakalım ne çıkacak..Kulüp bu konuda resmi açıklama da henüz yapmış değil...Bekleyip göreceğiz...

enesarslan
24.08.2009, 00:26

aynen katılıyorm.................

ilteriş58
24.08.2009, 00:28
yapacak bişey yok hayırlısı olsun ne diyelim

müdüroglu58
24.08.2009, 00:39
Arkadaslar.....sorun nerde....arkadasa cok tsk ediorum gittigi icin....böylelikle oynamak istemeyen bir futbolcu azaldi, ve maddi yük olmadi...düsüünsene oynamaz, sakatlik rolü yapar parayi alir...tedavi icin fransaya gider...katkilarindan dolayi tsk ederim bu oyuncuya....gitmek isteyenler buyursun...bülent uygun yenisini bulun....trabzona bakin...nerde?daha 4 yillik birinci lig tecrübemiz var...ve ne takimlar geldi ayagimiza...helal be sivas...

SeLoCan58
24.08.2009, 01:00
eşşege demişler marifetin Ney ? eşşek Arka ayagini Kaldirmiş Ossurmuş BUnLArda böyle Topcu... bakdiki zor bi işin icine giriyor sivassporda iş yapamıyacak kacdi gitti bunun emi kemi yok.. ARKASİ Sıkdı Giremedi Sıkıntıya

SkorYazarı
24.08.2009, 01:03
Sonradan sorun olmasındansa şimdiden gitmesi iyi olmuş.

ShaLaLa
24.08.2009, 01:06
saygılar......

abi çok teşekkür ediyorum sana. çok güzel yazmışsın.
bizim insanlarımıza bunları söylemek küfür etkisi yaratıyor nedense. hiç bi yabancı gibi bakmıyolar şehrimize. bouzza gibi bi adam fulham, birmingham gibi takımlarda oynamış. londra görmüş adam elbette ki sivas'ı beğenmeyecek. Lütfen Allah aşkına yorum yaparken biraz düşünün.. biraz mantıklı yorumlar yapın.

GurbetciYigidom
24.08.2009, 01:12
bosverin yahu giden gider kalan saglamlar bizimdir. Zaten öyle ahim sahim bir oyuncuda degildi.iyi olmus nhocamiz buzde oynamak isteyen daha iyi oyuncular buur. Hayirlisi neyse öyle olsun

ANIL
24.08.2009, 01:12
ESKİDEN SİVAS ÇOK POPÜLER OLMAYAN OYUNCULARI ALIYORDU MESELA BİLİCA HEM TAKIMDA TAKIR TAKIR OYNUYOR TAKIMA KATKI YAPIYORDU TRANSFER POLİTİKASI DEĞİŞTİ ŞİMDİ POPÜLER OYUNCULARI ALIYORUZ AMA BİZE YARAMIYOR

Kangallı Kasım
24.08.2009, 01:38
Bu seneye kadar gelenler gayet menmundu,şimdi ne oldu anlamadık.Açaba birileri mi çomak sokuyor...

58ÖREN58
24.08.2009, 01:47
gıden gıder kalan sahalar bızımdır allahın arabı sen ne anlarsın yıgıdoluktannnnnnnn sabsalllllllll defol gıttttttttt

revenge58
24.08.2009, 01:57
Bu seneye kadar gelenler gayet menmundu,şimdi ne oldu anlamadık.Açaba birileri mi çomak sokuyor...

Bu seneye kadar gelenler içinde en iyileri romanyadan bilica,israilden kamanan yada fransa 2.liginden oyuncular...ilk defa kaliteli bir oyuncu premier lig den geldi o da 1 hafta duramadı.Biz ne kadar desek de istanbuldan yerli oyuncular bile gelmiyor.özellikle sezona böyle kötü başlamışken.
Bülent hoca sezon bitince iyi bir kadro kurma şansı vardı bunlar agustos sonu olsun ucuza kaparız dediler kimseyi alamadık bu saatten sonra da zor.ilk 6 maalesef çok zor bu sene...

Ahmet1973
24.08.2009, 02:03
Valla ben haberi gorunce inanamadim tamda oyle bir sey hayal etmistim shaktar macinda keske bu adami geri gonderseler demis hatta mini sohbette yazmistim tam isabet olmus zarar oglu zarardi abi bakin bize soyle i.b.b deki ibrahim akin tipi bir forvet ama onun gibi genc hizli birazda uzun boylu olacak ,iyi bir kaleci vede topu tutacak saklayacak ve verecek teknik ve tecrubeli bir orta saha tabi (alt yapidanda) destek lazim her zaman transferle yani tasima su ile degirmen donmez 3-5 sene icinde bu isin halledilmesi kacinilmaz yoksa kalici degil gecici oluruz

musti1
24.08.2009, 02:16
arapdan bize yar olmazdi zaten gitsin

yavuzbery
24.08.2009, 02:17
Sanirim sehir sorun olmadi, kaldiki bu oyuncu Sivasa ilk gelen Avrupalida degil.Cvetkov da Hollandadan geldi ve sehre bal gibi alismisti.Ustelik sehirle futbolcunun ne alakasi var, kamplardan maclardan sehre cikmaya zamanimi olacakti.Sorun benim kanimca teknik direktorden kaynaklaniyor.Ne yazikki Bulent Uygun yaptiklari ve yapmadiklariyla, soyledikleri igneli sozlerle Sivasa zarar vermeye baslamistir.Allah sonumuzu hayirli etsin ama durumumuz malesef hic de ic acici degil.

Ahmet1973
24.08.2009, 02:18
Sayin kaos ve gunay yil asil en sacma yorum sizin olmus onlar oraya gezmeye degil futbol oynamaya geliyorlar sonra zugurtte degiller sizin gibi ama mesele kucuk sehirde daha hizli dikkat cekiyorlar bence vede ilk macta gorduk buaazayi bence topu ilk defa sivasta gormustu sakin onun icin kacmis olmasin yani rezil olmakta var bu iste avrupada salak cok amam bizim % 60 tanda fazla sanirim kulaklari cinlasin bizim Azizin buazzanin geldigi yerde elektrik yok daha sayin kaos sen 40 yildir sivasta ye doner kofteyi at cifteyi sari cizmeli memmet aga

efsane5858
24.08.2009, 02:25
ama en azindan adam niyetini erkenden belli edip gitmis bizimkilerde hemen yeni bir transfer yapsin

yavuzbery
24.08.2009, 02:27
ama en azindan adam niyetini erkenden belli edip gitmis bizimkilerde hemen yeni bir transfer yapsin

Haklisiniz, gonulsuz kalipta faydasiz olmaktansa medeni sekilde ayrilmis adam bunda ne var, en azindan transfer donemi kapanmadan hic umutlu olmama ragmen yerine bir transfer yapilabilir.

Burack
24.08.2009, 02:36
arapdan bize yar olmazdi zaten gitsin

Zaten Bulent Uygunun Kuzey afrika takintisi var, Namouchi (Tunus) ayni sekilde Sivas'i begenmedi. Bouazza (Cezayir) 4 dun duramadi, bide Zerka (Fas) diye futbolcu denemislerdi.

carizma0658
24.08.2009, 02:51
GİTMEYI İSTERSE GİTME DEMEYIZ TERK EDIP GİDENI BİZ GİÇ İSTEMEYIZ KAPI ORDA GÜLE GÜLE GİTTT

subasi29
24.08.2009, 02:56
Gidene Kal,Gelenede Git Denmez!!!!!!

57 Mehmet
24.08.2009, 03:03
bende bu kuzey afrika takintisini anlamadim,millet brezilyadan ucuz ve kaliteli futbolcu bulup getiriyor biz ise araplarla ugrasiyoruz.orta saha ve forvette brezilyali olmali defansada ingilteredeki klüpler gibi İskandinavyadan futbolcu getirilmeli

superglam
24.08.2009, 03:13
Valla ben haberi gorunce inanamadim tamda oyle bir sey hayal etmistim shaktar macinda keske bu adami geri gonderseler demis hatta mini sohbette yazmistim tam isabet olmus zarar oglu zarardi abi bakin bize soyle i.b.b deki ibrahim akin tipi bir forvet ama onun gibi genc hizli birazda uzun boylu olacak ,iyi bir kaleci vede topu tutacak saklayacak ve verecek teknik ve tecrubeli bir orta saha tabi (alt yapidanda) destek lazim her zaman transferle yani tasima su ile degirmen donmez 3-5 sene icinde bu isin halledilmesi kacinilmaz yoksa kalici degil gecici oluruz

yemin ediyorum bende aynısını düşündüm.. Sivas için hayırlı olsun..

eyuphulagu
24.08.2009, 03:22
Herkes adama yükleniyor..Ya adamon bu işte bir suçu yoksa;ya bu işte menejerler arasındaki çıkar çatışmasından dolayı adam gitmek zorunda kalmışsa..Umarım boşta olan 4 yabancı transferlerimizi de bir an önce kullanırız..Hepsini kullanacağımıza takıma yaralı olacak 2 tane transfer yapalım yine bize yeterli olur;takıma uygun iyi bir ön libero ve defansı toparlayacak bir stoper bulursak takımda çok fazla sorun da kalmaz..Diğer transferleri de acele etmeden;araştırarak yaparız diye düşünüyorum...

hunter
24.08.2009, 03:47
hadi git sivasta kaç saat kaldında uyum sağlayamadım diyon

57 Mehmet
24.08.2009, 04:20
BOUAZZA TRANSFER GÜNDEMINDEYKENE FORMAYI GIYMEDIKCE INANMAM DEMISTIM AMA BU ADAM FORMAYI GIYDIGI HALDE TRANSFER OLMADI ANLAYAMADIM NE DÜMENLER DÖNÜYOR NEDENSE BU SEZON TRANSFER ETMEK ISTEDIGIMIZ YABANCI FUTBOLCULAR SIVAS SEHIRINI BEGENMIYORLAR.DESENENIZ BUNDAN SONRA EDILEN TRANSFERLERDE FUTBOLCU FORFMAYIDA GIYSE ICIMIZ YINE SEZON SONUNA KADAR RAHAT OLMAYACAK.BIRDAHAKI TRANSFER EDILECEK FUTBOLCULARI SIVAS SEHIRINI GEZDIRINDE BEGENENE FORMA GIYDIRIN BEGENMEYENENINDE YÜZÜNE TÜKÜRÜN GELDIGI YERE GÖNDERIN

sivaslitaner58
24.08.2009, 07:09
nebicim is bu ya oyuncu aliyoruz geliyor gidiyor ya sonanda sivasi istemiyor

hiko58
24.08.2009, 09:24
aslında bir bakıma oturup düşünmek gerek. bugün eskişehire bütün futbolcular giditor. ama sivasa gelmek istemiyor. eskişehirin havası bizden soğuk ama her futbolcu eskişehire gidiyor. sivasta eğlenceye dönük yerlerin az oluşu. ve bülent uygunun lailahe illlalah mantelitesi ve halkın bunu desteklemesi kamu oyunda sivası tutucu insanların rahat hareket edemeyeceği her türlü baskının olabileceği imajını verdi. bakın ümit karana sivasa gelmedi eskişehirde. üstelik teklif götürdüğümüz halde gelmedi.
en önemlisi ise takımdaki bu başarısızlığın en önemli nedeni o kadar futbolcuyu satmayacaktınız.sadece bir kaç kişi satılacaktı ve takviye yapılacaktı. bülent uygun diyorki bir kaç senede takımı nereden nereye getirdim diyor. bunu unutmayın diyor.unutmuyoruz. sivaslı hiç bir şeyi unutmaz. bakın bende size bişeyler hatırlatayım.
1- bülent uygunu bülent uygun yapan kim?? sivas ve sivasspor
2- bülent uygun sivasspora ilk olarak ne görevle geldi?? futbolcu olarak.
3- bir kaç ay sonra takımdan ilişkisi kesildimi ?? evet takımdan gönderildi.
4- bülent uygunun sivasa geldiği zaman neyi vardı? hiç bir şeyi her şeyine sivas ve sivasspor sayesinde kazandı evi arabası her şeyi..
bülent uygun sivas gibi sivasspor gibi takımı zor bulur. mecnun otyakmaz gibi bir başkanı mümkün değil bulamaz.bir başkanki onun hiç bir şeyine karışmayacak. tüm yetkileri ona verecek . hangi takımda bunu yaparlar allah aşkına. bakın trabzonun hocasını bir kaç maç sonra gönderecekler. belkide mustafa denizliyide beşiktaş gönderecek. bülent hoca sivasın değerini bilmeli. yanlış transfer politikası izlediğini ve bir sürü boş demeçler vererek sivasa bir sürü düşman kazandırdığını kabul etmeli. balili bence ersen martine beş çeker. tumda aynı.oliviera paşeko sergio senin bu aldığın futbolcuların 15 tanesine değer olacak bir futbolcuydu.neden o futbolcuyu hiç oynatmadın hala sivaslı bu sorunun yanıtını bilmiyor.ibrahim dağaşana filistin bayrağını diktirdiğin gün baliliyi bitirdin. ve bir daha oynatmadın. burasının türkiye olduğunu unuttun. dinsel ırkçılık yaptın. futbolda böyle şeylerin olmaması gerektiğini bilmeliydin. hataların çok hoca. umarım daha dikkatli olursun ve sivası layık olduğu yere getirmek için çabalarını sarfedersin.

Dağcı
24.08.2009, 09:50
Menajerlik konusunda sıkıntı yaşıyoruz gibime geliyor.

babysever
24.08.2009, 10:05
Al işte bunların yaptığı transfer böyle olur işte...İnsan ister istemez sinirleniyor..

iett 58
24.08.2009, 10:25
zaten nasıl bir mantık anlamıyorum iki gün önce gelmiş bir adamı tarihimizin en önemli macında ilk onbir de cıkması hayret verici zaten etkisiz bir adam bizi eksik oynattı o macta oynayanda degil suc oynatanda

ozer10
24.08.2009, 10:44
bu yüzünü erken göstermiş olması bizim içinde ii oldu neden fulhamda teknik direktörün sevmedii belli oldu adam karaktersiz çıktı
inş. daha ii leri gelir en yakın zamanda sivasıma

ozzy58
24.08.2009, 10:56
gülerim ağlanacak halimize kesin sayın bülent uygun efendi hani kendisi menajerya hani şirketi varya menajerin ben olacağım demiştir her futbolcuya yaptığı gibi Bouazza'da kabul etmemiştir göndermiştir kısır döngüyü bozuyo çünkü elaleme kepaze oluyoruz

KAOS
24.08.2009, 10:57
Sayin kaos ve gunay yil asil en sacma yorum sizin olmus onlar oraya gezmeye degil futbol oynamaya geliyorlar sonra zugurtte degiller sizin gibi ama mesele kucuk sehirde daha hizli dikkat cekiyorlar bence vede ilk macta gorduk buaazayi bence topu ilk defa sivasta gormustu sakin onun icin kacmis olmasin yani rezil olmakta var bu iste avrupada salak cok amam bizim % 60 tanda fazla sanirim kulaklari cinlasin bizim Azizin buazzanin geldigi yerde elektrik yok daha sayin kaos sen 40 yildir sivasta ye doner kofteyi at cifteyi sari cizmeli memmet aga

Çok komiksin...
Sen takımın haftada kaç saat idman yaptığını öğren istersen, sonra senle topçuların haftada kaç saat kendi başlarına kaldıklarını konuşuruz.
Züğürtlük konusunu istersen tartışmayalım.
Takıma yeni gelmiş bir topçunun uyum sorunu nedir, nasıl adaptasyon sağlanır, bunun süresi ne kadardır gibi az buçuk ilmi konularından ise bir habersindir, futboldan anlamadığın ortada da..
Ha bu arada..!!!
Biraz dil bilgisi dersine ihtiyacın var sanırım, her ne kadar doğum tarihin 1973 görünse de öğrenmek için hiç de geç eğil....

davulcu
24.08.2009, 12:13
açlıktan ağızlarının kokusu taaa buraya kadar geliyo bide bizi beğenmezler

yigidozan
24.08.2009, 12:32
hayret bi olay.çok başarısız bi transfer politikası yürüttü yönetim bu sezon.kimse itiraz edemez buna

örenyurt
24.08.2009, 13:43
yigidozan kardese katiliyorum, Sivassporu bu sezon zor bir dönem bekliyor.
Allah yardimcilari olsun ;)

GuNaY
24.08.2009, 13:49
Bu senede bu söylem moda oldu. Şehri beğenmemek...

Madem bu şehir beğenilmiyordu bundan önce o kadar yabancı nasıl geldi, topunu oynadı ve transfer oldu??

Madem futbolculara şehri beğendiremiyorsunuz, o zaman beğenenleri niye elden çıkarıp, amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyorsunuz anlamak güç....:confused:

eyupk
24.08.2009, 14:00
SİVASSPORUMUZ HERHALİYLEÇÖKÜYOR, FUTBOLUYLA, FUTBOLCULARIYLA, EKONOMİSİYLE. NOLCAK BUNUN SONU. EĞER DENİZLİYEDE YENİLİRSEĞİZ İSTİFA ETSİN BÜLENT UYGUN. YETER ARTIK YA. TAKIMIMIN GERİ DÜŞMESİNE DAYANAMIYORUM.

eyupk
24.08.2009, 14:02
BÜLENT UYGUN SİVASSPORUMUZUN KADROSUNU BOZDU. ŞİMDİDE UĞRAŞ DUR.

YigidoGenclik38
24.08.2009, 14:41
Ne oluyosa Gelen Yabancılar Hemen Gidio Ne Varsa Su Sivasta

altuntas58
24.08.2009, 14:50
Gidene güle,güle gelene kapımız acık

вαЯon™
24.08.2009, 14:56
Ne oluyosa Gelen Yabancılar Hemen Gidio Ne Varsa Su Sivasta

problemde orda zaten gardaş, sivasta bişey yok... bar, eğlence yeri, g.ev, disco vs vs vs...

GuVeN
24.08.2009, 15:02
adamların alıstıgı standartlar bellı,sivas bıze güzel arkadaslar elin adamı pat dıye geldıgınde nereye düştüm diye düşünebılır! alıstıgı bı duzen bı yasam tarzı olan bı ınsanın memleketımızı begenmemesı son derece normal. 1 eylulede bıse kalmadı bu sene eksık kontenjanla lıge baslıyacagımız kesınlestı gıbı..
transfer polıtıkamız koca bı sıfırdı!!! malesef bu sezon yonetımden bulent hocaya kadar bı basarısızlık sılsılesı var. gecen seneyı mumla arayacagımız kesın.buda sana ders olsun bulent hoca ne oldum deme de ne olacagım de bundan sonra!

abircan
24.08.2009, 16:04
ne zannettin bouza burası londra değil her köşe başı bar pub yok, malesef burada, işine gelirse arkadaşım, burada hovardalık yok, iş var kamp var başka bişey yok işine gelirse

navruz58
24.08.2009, 16:13
vallahi ben hic benmedim hic iyi oyuncu degelde iyiki gitdi allah cok sükür

mustafa_kavak58
24.08.2009, 16:18
niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .:mad::mad::mad:

sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused::confused::confused :

simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu:mad:

oquzh4n58
24.08.2009, 16:35
bence bosa gereksız adamdı bu ıyı oldu gtmesi

oquzh4n58
24.08.2009, 16:36
niye sivasi begenmiyosa alisamamis allahim ya ezan sesini duyduna kacmak istemistir .:mad::mad::mad:

sivasspor balili göndermede büyük hata yaptini anlamasi lazim balili hic bakmiyodu sehir nasil diye sade futbol diyodu tam futbol oynamak icin iyi yer diyodu bide öyle adami takimdan yolluyoz .:confused::confused::confused :

simdide futbolcu bulamiyoz biz anca süperligdeki futolcular alabiliriz cünkü bi tek onlar biliyo türkiye nasil oldunu:mad:

la kardas bu yonetım sacmalı dı ıce

acakislalimahoni
24.08.2009, 16:52
. gitsin, ibrahim onun yerini fazla fazla tutar
bizi beğenmeyeni zorla mı tutacağız

o zaman gonulsüz olan aş yenmez

bu soğan kelle verecek buna inancım sonsuz
şampiyon sivas:mad:

serdal58
24.08.2009, 17:16
defolsun gitsin........................ ............................

gül5858
24.08.2009, 17:51
Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/24/3435.gif

ShabbatShalom
24.08.2009, 18:16
Zaten Bu saatten Sonra Yapılacak Bütün Transferlerden Ne beklenebilirki

sivastatlıbelam
24.08.2009, 18:24
geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni...

sivastatlıbelam
24.08.2009, 18:24
Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan

emin misin bu söylediklerinden.:confused:

gül5858
24.08.2009, 18:44
emin misin bu söylediklerinden.:confused:

Evet eminim arkadaşlar....:confused::confu sed:

sahinok
24.08.2009, 19:34
Resmi ağızlardan Bouzza denen adamın gittiği söylendi mi yoksa yalan uydurma bir haber mi merak ediyorum. Mesela Sivassporun resmi internet sitesinde Bouzzanın gittiğine dair bir haber yok. Uydurma bir haber olsa şimdiye kadar kokusu çıkardı ama ???:confused::confused:

bykara5835
24.08.2009, 19:57
giden gitmiştir gitti an bitmiştir biz bouazza yı degil o bizi kaybetbiştir;)

sahinok
24.08.2009, 19:59
giden gitmiştir gitti an bitmiştir biz bouazza yı degil o bizi kaybetbiştir;)

tabi tabi kendimizi avutalım :D:D

pover58
24.08.2009, 20:00
giden gider kalan saglar bizimdir.bize defans lazım.frikik ustası dediler ben ondan iyi vururdum o topa.

sevda58
24.08.2009, 20:03

gul abla, her yerde bu haber var, tuhaf gerci, ama bulent hoca bir aciklama yapsin ozaman.

gül5858
24.08.2009, 20:12
gul abla, her yerde bu haber var, tuhaf gerci, ama bulent hoca bir aciklama yapsin ozaman.

Kardeişim tlf almış ben aradım ve bana Büyükotelde olduğunu söyledi ingilizcem çok iyi değil.

You gonna play in the Sivasspor? dedim
Oda bana yes dedi yani Sivastyım yes dedi..
Benim bildiğim bu

Shan58
24.08.2009, 21:09
Kardeişim tlf almış ben aradım ve bana Büyükotelde olduğunu söyledi ingilizcem çok iyi değil.

You gonna play in the Sivasspor? dedim
Oda bana yes dedi yani Sivastyım yes dedi..
Benim bildiğim bu

Belki o
"Are you going to play for Sivasspor" yerine
"Are you going to play with Sivasspor" yani sivasspor'la ynacakmısın olarak anlamıştır. O'da yes yani evet sivasspor'la oynayacağım demek istemiştir.

Nerde olduğunu sorabildinizmi bari. adam ingilterede diyorlar. yönetimde sessiz.
Yönetimde tanıdığı olan hiç kimse yokmu arayıp haberi teyyit etseler bari.

Sarderus
24.08.2009, 21:42
Ben zaten bu oyuncuyu beyenmiyordum

giants
24.08.2009, 23:20
Sivas Büyük Otelwww.sivasbuyukotel.com

Istasyon Caddesi
Sivas, Turkey
+90 346 225 4767

subasi29
25.08.2009, 02:15
adama bak geleli iki gun oldu yilan hikayesine dondu,temelli dizi cevirde sende kurtul bizde kurtulalim :D

subasi29
25.08.2009, 02:15
Sivas Büyük Otelwww.sivasbuyukotel.com

Istasyon Caddesi
Sivas, Turkey
+90 346 225 4767

Ne olacak bu adres numara? otel otel adamimi arayalim

ShaLaLa
25.08.2009, 05:34
beğenmeyenin yüzüne tükürün ne demek ya Allah aşkına

ShaLaLa
25.08.2009, 05:41

teşekkürler abi. forumdaki saçma sapan yorumlardan birisine daha imza attın.
adam futbolcu diye o zaman tesislerin yanına çadır kuralım orda yatsın. yemeğini oraya götürelim ne de olsa futbolcu bu adam başka bişey düşünmeyecek futboldan başka. karısı çocuğu da hiç önemli değil. adam futbolcuysa çocukları okuyacak değil ya!! ingilizce-fransızca eğitim veren kurum yoksa okumayacaklar tabi.. otursunlar evlerinde -pardon çadırlarında-babalarını izlesinler tv.den.

abi Allah aşkına. sosyal yaşam diye bişey var. ingiltere gibi bi ülkeden gelen hangi futbolcu sivas'ta yaşamak ister. tamam biz sivaslıyız sivas'ı seviyoruz. ama siz hiç empati kurmuyorsunuz. sivasspor'a "yanlış yapan" kişiyi vatan haini ilan edeceksiniz nerdeyse.

şu forumda 10 dakikadan fazla dayanamıyorum. bi konuya bakıyorum yorumları okuyorum.. resmen saçmalık. Biraz mantıklı cümleler kurun Allah aşkına

Torontonian
25.08.2009, 08:47
arkadaslar olayi hakaret boyuna getirmeyelim. begeneni de cikar begenmeyeni de. madem sivas dunya'nin en guzel, en yasanabilir sehri neden yurtdisinda ya da istanbul'da ankara'da sivas'dakinden cok sivasli var? biraz mantik lutfen.

steafan
25.08.2009, 09:19
İNŞŞŞALLLAHH AYAĞIN KIRILIR BOUAZZA HEMDE TAAAAAAA KALÇA KEMİĞİNDENNNNNNNNNNNN

Murat ARICI
25.08.2009, 09:23
GİDEN GİTSİN MERAK ETMEYİN SİVASSPOR GERİ ÖNECEK 3-5 KİŞİNİN SIRTINDA HEM TRANSFER,HEM SAHANIN DÜZELTİLMESİ,HEM KAMP PROGRAMLARI..V.S. KOLAY DEĞİL 15 GÜN SONRA GÖRÜN YİĞİDOMU..

KAOS
25.08.2009, 10:08
Formun suyunu çıkardınız, yüzüne tükürmek, Allah'ın Arabı, şapşal da ne demek yav..??
Adamı tanımıyorsunuz, bilmiyorsunuz, neler döndüğünden haberiniz yok.
Küfretmek mi yiğidoluk?
İçine ettiniz yiğidoluk kavramının, rezil ediyorsunuz memleket insanı el aleme.
Site yöneticileri lütfen seviyenin düşmesine izin vermeyiniz.

ozbss07
25.08.2009, 12:40
neden alışmadıpını bliyorum karı kız yok bar yok disco yok değil mi bouzza adam olanlar nasıl gelip oynuyo ama senin gibi çirkeflere zaten kapalı bu kapı

ozbss07
25.08.2009, 12:45
teşekkürler abi. forumdaki saçma sapan yorumlardan birisine daha imza attın.
adam futbolcu diye o zaman tesislerin yanına çadır kuralım orda yatsın. yemeğini oraya götürelim ne de olsa futbolcu bu adam başka bişey düşünmeyecek futboldan başka. karısı çocuğu da hiç önemli değil. adam futbolcuysa çocukları okuyacak değil ya!! ingilizce-fransızca eğitim veren kurum yoksa okumayacaklar tabi.. otursunlar evlerinde -pardon çadırlarında-babalarını izlesinler tv.den.

abi Allah aşkına. sosyal yaşam diye bişey var. ingiltere gibi bi ülkeden gelen hangi futbolcu sivas'ta yaşamak ister. tamam biz sivaslıyız sivas'ı seviyoruz. ama siz hiç empati kurmuyorsunuz. sivasspor'a "yanlış yapan" kişiyi vatan haini ilan edeceksiniz nerdeyse.

şu forumda 10 dakikadan fazla dayanamıyorum. bi konuya bakıyorum yorumları okuyorum.. resmen saçmalık. Biraz mantıklı cümleler kurun Allah aşkına

shalala futbol oynuyacaklar sivasa bakmaz oynuyanlar nasıl oynuyo foruma dayanamıyosan okuma yorumları mantıklı düşün neden gitmiş olablir sivasda bar yo kdisco yok karı kız yok o mu sivasın kötü yanı ????? oynuyan yiğido gibi oynar oynamayanda şehre alışamadım diyip defolur gider ama gerçek derdi o söylediklerim :mad:

babysever
25.08.2009, 12:58
Simdi resmi aciklama olmadan tabiki her habere dogru olabilecegi üzerine yorum yapiyoruz. simdi bu haber dogru ise bir kac vahim durum var.

1.Bu haberin dogrulugunu var sayarak.Gazeteci Abdullah Yigit arkadasimiz üstlendigi görev Gazetecilik etigine yakismayacak bir sekilde ele almistir. Burada sayin Yigidin yaptigi teknik heyetin ve yönetimin yanlisini perdeleyip taraftari yanlis yönlendirmektir.Sayin Yigit taraftardan birilerini koruma gayreti verecegine SivasSporun basarisi nasil saglanir bu noktaya kafa yorsun bu noktadan öneri ve yazilarini bir iki kisiyi koruma gayreti ile degil tüm camianin basari ve cikarina göre yapsin.

2. Demekki Bouazza dün gece degil bu gün gitmis.yada gönderilmis. Sözlesmeli bir futbolcu olan Bouazza nin ben kendisinin gittigine inanmiyorum gönderildigini düsünüyorum taraftarin tepkisinden korkuldugu icinde Provakatif ortam yaratilip yok kacti yok sitemizi bastilar.derken adami sepetlediler.
yükleri hafifletiyorlar.Bir taraftdan biz bu kadro ile ilk devreyi götürecegiz diger taraftan istedik olmadi görüntüsüne bürün bukadar piskinlige pes dogrusu.iki gün sonrada cikar yine taraftar bize destek vermedi köstek oldu piskiliginide yaparsiniz.Herkesin verdigi kadar almaya hakki var. Taraftar size vermesi gerekeni her konuda tahammül de dahil fazlasi ile verdi artik birseyler görmek istiyor ayak oyunlari provakasyonlar degil.

3.öyle görünüyorki kimse yeni takviye beklemesin. masrafli seyler artik yük sadece kar getirecek isler olmali Tüccarlik mantigi ama bunda da böyle giderse tökezliyecekler cünkü zarar eden kötü tüccarlik yapiyorlar. basarinin olmadigi yerde getiri ve karda olmaz kimsenin basariyi öncelik olarak aldigi yok. onun icin benim artik bu sezondan umudum yok

Yazdığın yazının her satırına her cümlesine her kelimesine imzamı atıyorum ve seni tebrik ediyorum arkadaşım bu yazından dolayı..

KAOS
25.08.2009, 15:00
Hameur Bouazza may not be a household football name, but he's now set to become known as the man who quit after just one match for his new club.

The former Fulham winger signed for Turkish outfit Sivasspor last week and duly made his debut in the 0-3 defeat against Shakhtar Donetsk. Bouazza has since informed Sivasspor officials that he no longer wishes to remain in Turkey and the club has agreed to terminate his contract. So much for Turkish delight!

Kaynak: Daily Mirror

GAZİANTEPTEN
25.08.2009, 15:42
Bu adama bağlayıcı birşey imzalatmadınızmı. Bakkalmı bura pahalı almıyorum eyvallah..

ShaLaLa
25.08.2009, 20:12
shalala futbol oynuyacaklar sivasa bakmaz oynuyanlar nasıl oynuyo foruma dayanamıyosan okuma yorumları mantıklı düşün neden gitmiş olablir sivasda bar yo kdisco yok karı kız yok o mu sivasın kötü yanı ????? oynuyan yiğido gibi oynar oynamayanda şehre alışamadım diyip defolur gider ama gerçek derdi o söylediklerim :mad:

abicim niye anlamaya çalışmıyosun. bi futbolcuyu başka şehri kabul etmesindeki sebepler arasında sadece futbol oynamak yok ki. sivasta disco karı kız yok ddemişsin. herkes senin gibi olamaz ki. belki de senin bahsettiğin nedenden dolayı gitti belli olmaz.. bu arada dikkat ettim forumda 1-2 gün takılınca yorumlarım da değişmeye başladı. bulaşıcı heralde