Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
25.08.2009, 19:55
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.1shaktar.jpg

Sivassporumuzun Avrupa Kupalarına veda ettiği bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

sevda58
25.08.2009, 19:56
sadece AKIN VARDAR..............

ShabbatShalom
25.08.2009, 19:57
Her Zamanki Gibi BER-BAT bir futbol...

Burack
25.08.2009, 19:58
sadece AKIN VARDAR..............

Bencede... Bu arada Fransiz sitelerinde Sivasspor Lokomotiv moskudan rumen bir futbolcuyla ilgileniyormus Razvan Cocis, ama oyuncu kabul etmemis.

ramo
25.08.2009, 19:59
maçın yıldızı akın vardar:mad:

ShabbatShalom
25.08.2009, 19:59
Maçın yıldızı kimdi ?

Srna

Maçın en kötüsü kimdi ?

Akın Hariç Tüm Takım

Maçta göze çarpanlar ?

Sürekli Yanlış Paslar

Takım Silbaştan Yapılmalı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Berbat

Taraftar nasıldı ?

S.Donekst Taraftarı Her Zamanki Gibi Müthiş

Yorumsuz....

GokhanTurna
25.08.2009, 20:01
Eksiklere rağmen Uefa şampiyonuna karşı iyi futbol. Akın çok iyi oynadı maçı yıldızı Akın. Erman,Abdurrahman,Mbemba ve Agbetu Sivassporda bu maçta göze batan oyuncular.

2 penaltıda penaltı değil saçma sapan penaltılar. İlki dışarda 2. ise adam kendini Mbembanın üzerine bırakıyor.

ozzy58
25.08.2009, 20:02
SADECE AMA SADECE AKIN VARDAR TEK BAŞINA DİRENDİ YEDİĞİ PENALTI GOLLERİNDE YAPABİLECEĞİ BİŞEY YOKTU AVRUPA DEFTERİ KAPANDI İNŞALLAH LİGDE EN KISA SÜREDE TOPARLANIRIZ BU CAMİA HERŞEYİN EN EN EN GÜZELİNİ HAKEDİYO HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR...

sahinok
25.08.2009, 20:03
Akın çok iyi oynadı bugün. Yeni bir 5-0'ı engelledi bugün. Bir de Erman çok iyi oynadı Erman bence çok yetenekli ilerde çok iş yapacaktır. Enbemba'da iyidi bence güven verdi. Gerisini kaldır at.

carlcox
25.08.2009, 20:04
bu sene hic umudum yok...ilk 10 hayal gibi..eskisehir bursa ankara gucu falan varken isimiz zor

Aşiyan
25.08.2009, 20:04
Bazıları yemeyip içmeyip Bülent Uyguna saldırmaya çalışıyor.

...........

58_SEMİH_58
25.08.2009, 20:07
...GURUR DUYUYORUM HEPİNİZLE...
Bizlere bu heyecanı yaşatan herkeze teşekkürler

karakocyakup58
25.08.2009, 20:11
iki pen altı olmadı sayarsak gezel oyun oynandı ... sakatlarımız düzelir de sahaya önemli isimlerimizden gelirsee ve 2 transver yapılırsa şampiyonlugu yine zorlar bu sezon.. nie derseniz diger takımlara bakarsan fb ve gs hariç bütün takımlar dökülüyor.. heleki traozon SADECE AMA SADECCECEE BU TAKIMA ZAMAN VE ZAMANNNN VEEE DAHA BÜYÜK DESTEK.......

emre41
25.08.2009, 20:11
Defans her zamanki gibi kötü değil çooook kötü. Uygun halen orta sahaya oyuncu alacağız diyor. Bu defansla işimiz çok zor. Adamları tebrik ve takdir ediyorum; müthiş pas yapıyorlar. Defansın arkasına atılan ara paslarına bayıldım. Umarım bizimkiler de bir şeyler kapmıştır elin gavurlarından.

LosTie58
25.08.2009, 20:15
Maçın yıldızı kimdi ? Akın.

Maçta göze çarpanlar ? Maç hazırlık maçı havası verdi bana hatta bir ara Shaktar'ın cezası falan var da maç seyircisiz mi diye düşündüm.Shaktar seyircisinin nesi müthişti ya ben yoklar sandım bir ara.

Ne gibi eksiklerimiz var ? İleriye hızlı top taşıyamıyoruz,pas ve pres yapamıyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 2 penaltı da bence penaltı değildi.

Mağlubiyetin Nedeni ? İyi oynamamamız.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Avrupa macerası bitti artık lige bakmalıyız.

rmznshn
25.08.2009, 20:16
Maçın yıldızı kimdi ?

akın vardar
Maçın en kötüsü kimdi ?
hakem verdiği iki penaltı da yanlış
Maçta göze çarpanlar ?
erman kılıç
forvet noktasında hala sıkıntı var golcümüz yok
rakip maça çok asılmasa da bizim fena oynamadığımızı düşünüyorum. daha doğrusu bu sene yapmak istediklerimizin bir kısmını yaptık. çok pas hatası olmasına rağmen ayağa top oynamamız ve orta alandaki futbolcularımızın top alışverişleri iyiydi.
Mağlubiyetin Nedeni ?
iki penaltı
ileriye umut verdi. içerde diyarbakır ve dışarda denizli maçlarından alacağımız iki galibiyet bizi eski formumuza getirir. kimse umutsuzluğa kapılmasın ve destek vermeye devam etsin...

emre41
25.08.2009, 20:19
Maçın yıldızı kimdi ?

Kaka'ya benzeyen bi eleman var rakipte; Ischenko mı ne? İşte gerçek yıldız bence

Maçın en kötüsü kimdi

Defansımız her zamanki gibi berbattı. Ne zaman düzelecek, bilen var mı?

Maçta göze çarpanlar ?

Ischenko; az buçuk bizim Erman

Defans yapmayı bilmiyoruz. Ya da karşı takım çok iyi hucüm yaptı ki
bizim ceza sahasına ellerini kollarını sallayarak girdiler.

Defansa duvar mı örerler, yoksa Yasin'e bir adet valizle, Rize bileti mi
hediye ederler orasını bilemem.
Mağlubiyetin Nedeni ?

Bu defans varken; Onur ile Yasin bu takımdayken iş olsun diye sorulmuş bi soru.
Maç hakkında genel yorumunuzP?

Rakip bize edebiyle ders verdi. Umarım gereken dersi çıkartmıştır takım
ve teknik heyet.
Rakibe başarılar. Umarım böyle oynayan; en azından oynamaya çabalayan bir Sivasspor izleriz ileride.

Cesur_yurek58
25.08.2009, 20:23
bu takimdan acilen ama acilen onur ve mbemba gibi top toplayicilari acilen gönderilmeli onur orta sahada yok diğer mbmemba defansta !!!!:mad:

Aydogan58
25.08.2009, 20:24
sadece ,, ve sadece ,, bizim asker bülent.

ilteriş58
25.08.2009, 20:25
Maçın yıldızı kimdi ? Akın vardar

Maçta göze çarpanlar ? Yine tek kale maç ama farklı olan bu sefer kalecimiz iyiydi

Ne gibi eksiklerimiz var ? pas yapma ve pres

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? beraberlik elde edilebilirdi

Mağlubiyetin Nedeni ? Pas yapamamamız

Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu takımla ligde iyi sonuçlar alırız oyuncular b
raz daha konsantre olurlarsa. bu maça söylenecek çok bir şey yok

emre41
25.08.2009, 20:26
Bu arada soruların; numara verecek olursak 5. ve 7. sorular; ikisinin arasındaki fark ne?:)
(Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ve Maç hakkında genel yorumunuz?)
Gerçi ikisine de cevap vermişim hem de farklı cevaplar:)
Soruların kalitesi artarsa sanırım yapılan yorumların da standartı yükselir deyi düşünüyorum.
Bilmiyorum haksız mıyım?

Besyo_cu
25.08.2009, 20:31
Maçın yıldızı kimdi ? Akın ve Erman

Maçın en kötüsü kimdi ? Kimi söylesek diğerlerine ayıp olurdu.

Maçta göze çarpanlar ? Erman yavaş yavaş takıma alışıyor

Ne gibi eksiklerimiz var ? Takım olmak gibi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 15 - 20 gün sonra bu takım tutulmaz. İş var bu takımda

Mağlubiyetin Nedeni ? Psikolojik ve sakatlıkların çok olması

Maç hakkında genel yorumunuz ? Formalite maçıydı oynadık geldik.

eyuphulagu
25.08.2009, 20:35
Bu maç bizim için sadece prestij açısından önemliydi..Sivasspor f.b. maçından daha iyi oynadı..Maçın yıldızı oy birliğiyle Akın'dı...Bu maçta bilhasssa 2.yarı Erman'ı çok beğendi...Abdurrahman,Cihan,Ka dir görevlerini iyi yaptılar..Maçın en kötüsü maçın hakemiydi..Bizim yaptığımız faüllere sarı kartını hemen çıkarırken onlarınkilere sadece uyarı yaptı..Murat sol kanat oyuncusu olmadığını bir kez dah gösterdi..Srna Murat2ın kandında adeta resital gösterisi yaptı;orayı koridora dönderdi..Yerine 25 dak. oynayan genç Ferhat'ı bir kez bile geçemedi..Ferhat'a Dikkat! Bu oyuncu Almanya kökenli;şu anda ümit milli takımımızda banko oynuyor Bgenç mili takımımı zla Avrupa şamp. yaşadı,Dünya şam.da 4.olan Abdullah Avcı nın Bgenç takımında oynadı..Çok sayıda milli olmuş bir oyuncu...Solda Murat'tan daha iyi oynar eğer şans verilirse;Srna ya karşı çok iyi oynadı...Kamanan birasz şanslı olsaydı 1-2 tane gol de atabilirdi... Kim ne derse desin bu takım bu sene ligde çok can yakacak;bu konuda çok iddialıyım...Yalnız yine de bu takıma 2-3 tane iy oyuncu alınırsa yine ilk 3 mücadelesi verir...Sakatlar da iyileşirse bu takımnasıl olur herkes görecek...Çünkü düşünün bir kere ligimizde SHAKTAR DONESK ayarında kaç takım var...200-300 trilyonluk takıma karşı yine de iyi mücadele ettik;adamlar 2 gün sonra süper kupada Barceleno'ya karşı oynayacaklar yine de bizim maça tam kadro çıkmışlar...Bütün oyuncuları da aynı aayrda iyi oyuncular..Biz bu takıma karşı elimizden geleni yaptık...

mustafa_kavak58
25.08.2009, 20:36
Sivassporumuzun Avrupa Kupalarına veda ettiği bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ? erman kilic

Maçın en kötüsü kimdi ? yoktu herkes iyi oynamaya calisti

Maçta göze çarpanlar ?mbemba erman ve agbetu iyidi

Ne gibi eksiklerimiz var ?kisa paslar daha iyi olmali mesala cok hatali pas yapiyoruz

Mağlubiyetin Nedeni ?hakem 2 penalti verseydi 0:0 kalabilridik

Maç hakkında genel yorumunuz ?bence sivasspor iyi oynadi son maclara göre yavas yavas toparlaniyo takim

mustafa_kavak58
25.08.2009, 20:37

Maçın yıldızı kimdi ? erman kilic ve AKIN VARDAR BENCE DIYAR MACINDA KALEYE GIRMESI LAZIM:D

Maçın en kötüsü kimdi ? yoktu herkes iyi oynamaya calisti

Maçta göze çarpanlar ?mbemba erman ve agbetu iyidi

Ne gibi eksiklerimiz var ?kisa paslar daha iyi olmali mesala cok hatali pas yapiyoruz

Mağlubiyetin Nedeni ?hakem 2 penalti verseydi 0:0 kalabilridik

Maç hakkında genel yorumunuz ?bence sivasspor iyi oynadi son maclara göre yavas yavas toparlaniyo takim

ONUR SAVAŞÇISI
25.08.2009, 20:40
sonuçta uefa şampiyonu ile oynadık ve çok eksiklerimiz vardı Bu hafta sonu oynayacağımız Diyarbakır maçı bizim için dönüm noktası olacak ve yeniden çıkışa geçeceğiz... Stoper ve onurun yerıne ıyı bır yabancı bulsak sımdı cok daha ıyı olurduk

emre41
25.08.2009, 20:42
Bazıları yemeyip içmeyip Bülent Uygun'u destekliyor.

.......................

Besyo_cu
25.08.2009, 20:43
sonuçta uefa şampiyonu ile oynadık ve çok eksiklerimiz vardı Bu hafta sonu oynayacağımız Diyarbakır maçı bizim için dönüm noktası olacak ve yeniden çıkışa geçeceğiz... Stoper ve onurun yerıne ıyı bır yabancı bulsak sımdı cok daha ıyı olurduk

Bu kadarda bir insan kendisi ile çelişmez Nick'ine ve Awatarına bak birde yazdıgın yoruma... Onur'a bu kadar hayransında neden yerine transfer istiyorsun ? Bu nasıl sevgidir böyle...

Cley
25.08.2009, 20:50
Shaktar ve luceye teşekkürler. Yendiler ama ezmediler. İsteseler kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlardı bizimle. Adamlar harika pas yapıyor.Biz 5 pas yapamıyoruz. Turu garantilemenin ve barca ile yapacakları maçın etkisi vardı. Yine de kısa süren avrupa macerası için teşekkürler. Artık lige bakmak gerek..

emre41
25.08.2009, 20:51
Shaktar ve luceye teşekkürler. Yendiler ama ezmediler. İsteseler kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlardı bizimle. Adamlar harika pas yapıyor.Biz 5 pas yapamıyoruz. Turu garantilemenin ve barca ile yapacakları maçın etkisi vardı. Yine de kısa süren avrupa macerası için teşekkürler. Artık lige bakmak gerek..

Abi sana katılıyorum. Adamlar pas yapmayı biliyor. Umarım bir gün Şaktara benzeriz.

rse58
25.08.2009, 20:52
arkadaşlar gelin sivasım icın hafta sonuna kadar 10 milyon topluyalım 3futbolcu biz alalılım hedef 1milyon sivaslı derneklerı harekete gecırelım bu takım bızım sahıp cıkalım elbırlığı yapalım ötobüsü nasıl aldık 3futbolcuda bizalak

oNuR
25.08.2009, 20:55
değerlendircek bişey yok..Akını performansından ötürü kutluyorum..

Aydogan58
25.08.2009, 20:58
arkadaşlar gelin sivasım icın hafta sonuna kadar 10 milyon topluyalım 3futbolcu biz alalılım hedef 1milyon sivaslı derneklerı harekete gecırelım bu takım bızım sahıp cıkalım elbırlığı yapalım ötobüsü nasıl aldık 3futbolcuda bizalak

otobüs icin para toplarken adamlar yalvarip yakiniyorlardi, bizi yalniz birakmayin , biz görevimizi yaptik artik is sizde kaldi diye sloganlar atiyorlardi.....
simdi bunlarin neyine millet güvenipte para topluyacak ,, hangi yüzlen bir türlü cikaramadim .......

adam oturmus kadroyu hal vurup harman savruyor,,sen gelmisin burda birde bu adami destekliyelim slogani cikardiyorsun !!!!

akli olan bu takima 5 para bilen vermez ,,,

biz görevimizi 2 senedir yaptik, artik sira onlarda.

carizma0658
25.08.2009, 20:58
EVET AKIN ÇOK HARIKAYDI ERKAN KAMANAN VE SAVUNMA DA BUGÜN ÇOK İYDİ VE CİDDEN YINE TALIHSIZLIK TABI HAKEMIN DE DESTEGIYLE MACI ALDILAR BU SİVAS SENEYE ÇOK İŞ YAPACAK BU SENE AVRUPA RESMEN TALIHSIZLIK İÇİNDE GEÇTI OLAN OLDU YAPACAK TEK ŞEY ÖNUMÜZE BAKIP YAPILAN HATALARI TEMIZLEMEK YOLUMUZ ACIK OLSUN

GAZİANTEPTEN
25.08.2009, 21:01
Erman, Ferhat, Cihan, Agbetu gelecek vadeden futbolcular. Takıma bir uyum sağlasınlar sakatlarda düzelsin 7 bilemediniz 8 maç sonra Sivas eski günlerine dönecek aha buraya yazıyorum. (Ortaha saha ve ön liberoya takviye şartıyla)

emre41
25.08.2009, 21:01

Abi sen buzdolabı felan mı alıyorsun?
İlginç bir fikir....

GAZİANTEPTEN
25.08.2009, 21:03
Ha bu arada Bülent hocya ve dar bütçeyle ancakl oluşturulan takıma çatan arkadaşlarada tek birşey söyleyeceğim. Şaktar'ın patronu tek başına o milyonlarca dolarlık takımı kurdu. Sivasın ekmeğiyle büyüyen ama şimdilerde büyükşehirlerde saltanat süren, sivasın maçı olduğunu bile bilmeyen sonradan görme para babalarına çatın çatacaksanız. Ne kadar sahip çıktıksa o kadar eleştirelim lütfen.

etzel1967
25.08.2009, 21:04
maçta sivasspor açısından dikkatimi çekenler;

1- senelerdir akın yedek bekletiliyor...her şans verildiğinde olağanüstü oynuyor...aslında şans verilmiyor da petko ya sakat ya da cezalı ise zorunlu olarak geçiyor kaleye...buna rağmen ilk maçta bülent hoca akını kesiyor...bu maçta akın olmasa maç en az 5-6 olurdu...bire birde yakalanmasına rağmen çok başarılıydı ayrıca köşeye giden sert topları bile çıkardı...inşallah akın için ilk 11 şansı doğar bundan sonra...

2- ermanı daha yürekli ve daha toparlanmış gördüm...zamanla daha iyi olacak gibi...

3- yasini hiç beeğenmem ama bugün iyiydi, hakkını verelim...

4- mbembayı hala çözebilmiş değilim...ama gördüğüm kadarıyla defansa deva olacak türden bir oyuncu değil...

5- agbetu oyuna girdikten sonra takım hücum yollarında biraz hareketlendi...bence elde tutulması gereken bir futbolcu...

6- onur ve uğur ne kadar yetersiz olduklarını adeta ispatladılar...

7- murat alışık olmadığı sol bek mevkini müdafa edemedi...syrnanın paspası oldu resmen...ferhat girdikten sonra o kanat toparlandı...madem elinde ferhat vardı sol kanat oyuncusu olarak neden ilk 11 e almazsın...

8- en az 2 orta saha ve 1 stoper alınmazsa takımın ligde kalması bile çok zor...

bugün shatkar takımı kendini fazla sıkmadan rahat bir galibiyet aldı...özellikle ilk yarıda takım döküldü...agbetu ve ferhatın girmesi takımı biraz canlandırdı...

noname87
25.08.2009, 21:04
biz kötüyüz ama ligde bizden kötü olan bir çok takım var ayrıca oyuncu kalitemiz geçen seneden bilica ve tum hariç fena değil bir cihan olsa geçen sene şampiyon olurduk ama uyum yok aralarında
Agbetuyu beğendim baya hareketli türkiyedeki defanslar bu tür adamları sevmez ersen yerine agbetu oynamalı ferhat bikmaz iyi oyuncu izlenemi verdi bana mbemba atletik değil bir de futbol zekası yok atletik bir kazanım olmaz olsa olsa futbol zekasını geliştirir ama yine anca bank asyada oynar o yüzden defansın ortasına transfer şart Tomas deniyordu bence ilaç olur
Bülent hocamızın bu sene yanlışı çok oyuncu transfer etmekti toplama takım yaptı takımdaki arkadaşlık ve uyumu bozdu balili mesela son zamanlarında iyi oynamasada takımda birlik beraberlik için önemli bir adamdı bouzza gibi karaktersiz futbolcuların yıldız diye getirmeye gerek yok bizim yıldızlarımız vardı mehmet yıldız sezer dönünce ben işlerin rayına oturur bizde bu sene ilk 10 ilk 8 arasında bir yer alırız

rse58
25.08.2009, 21:08
vay be sen parami siciyorsunki 10 mil. topluyorsun,,,

otobüs icin para toplarken adamlar yalvarip yakiniyorlardi, bizi yalniz birakmayin , biz görevimizi yaptik artik is sizde kaldi diye sloganlar atiyorlardi.....
simdi bunlarin neyine millet güvenipte para topluyacak ,, hangi yüzlen bir türlü cikaramadim .......

adam oturmus kadroyu hal vurup harman savruyor,,sen gelmisin burda birde bu adami destekliyelim slogani cikardiyorsun !!!!

akli olan bu takima 5 para bilen vermez ,,,

biz görevimizi 2 senedir yaptik, artik sira onlarda.

sen her hafta 10lira nereye vermıyon sen nasıl taraftarsın ne yaptın busamana kadar takıma konuşuyon

haciii
25.08.2009, 21:13
ya simdiyi kurtarmadıktan sonra gelecege ne yatırımı yapılıyo anlamıyorum ya.adam gelecek senelerde iyi olacak diye biz simdi onun hatalarına gozmu yumucaz .bırak artık sacmalıgı bülent hoca al 4 tane yabancı kurtar seneyi.biz sende 5 malubiyet alan takımız daha simdiden 2 de 2 oldu .

GAZİANTEPTEN
25.08.2009, 21:14
sen her hafta 10lira nereye vermıyon sen nasıl taraftarsın ne yaptın busamana kadar takıma konuşuyon

Beyler yiğido kardeşlerim hepimizin derdi ve dileği ortak, kırmadan dökmeden lütfen.
Gün birlik günü, gün takıma sahip çıkma günü
Elazığa malatyaya adanaya bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız

SempaticH
25.08.2009, 21:15
ya kardeşim geçen seneki 11 den 2 ci yarıda sadece 2 kişi vardı biri çıktı ve bir ibrahim dağaşan kaldı ne bekliyoruz ki şu takımdan olacağı bu toplama takım ve üstelik belli bir kişi bile yok üstüne üstlük hocamız sağolsun kenardan hiç bir mi üdahele bile etmiyor birde kalkmış sırıtıyor bu ne böyle beeeee utanacağına sırıtıyor adam artık yeter be

Torontonian
25.08.2009, 21:22
mac hakkinda soylenecek bir sey yok. macin yildizi takima gerekli takviyeleri yapmayan yonetimdir. fb, gs, bjk ve bir cok anadolu takimi gecen seneye oranla cok daha guclu kadrolarla lige baslarlarken bir tek sivassporumuz gecen seneden daha kotu bir kadroyla mucadele ediyor, ustelik bu sene avrupa kupasi maclari oynamasina ragmen!!

ya citayi yukseltsinler, ya da bu isi daha iyi yapacak birileri mutlaka cikacaktir. kasada duran paradan kimseye hayir gelmez, yatirim yapilsin ki sivasspor sinif atlasin, ama bu saatten sonra zor gozukuyor.

pover58
25.08.2009, 21:28
BENCE MAÇI DEGİLDE TAKIMI VE SİVASSPORUN GELECEGİNİ DEGERLENDİRMEK LAZIM.DEFANS DEFANS DEFANS DEFANS YOK ORTASAHA YOK İLERDEKİ ADAM NE YAPSIN ODA YOK.BU GİDİŞLE DİLİM VARMIYOR AMA İLK 5 HAYAL.HERŞEYE RAGMEN BURALARA GELMİŞOLABİLMEKTE ÇOK ŞEYDİ EMEK VEREN HERKESE BİR TARAFTAR OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM.

Aydogan58
25.08.2009, 21:35

burak bu laflari gec,, hep aynisi ,hep aynisi :

ne yaptin ne etin !! baska birsey degil,
sen ne yaptinki burda parlayip duruyon.

belki sizin gibi sansli degilimki,, takimin her zaman yaninda olam, ama cogu gurbetci arkadaslar gibi bende bu takimdan ne madi ne manevi yardimdan kacmadim ,,4 eylüle gelmediysek girip görmediysek, hic olmasa bir gidelim tel örgünün arkasindan olsa su sahaya bakalim dedik,
ve hollanda kampinda yalniz birakmadik.

ben almanyada köln büyük sehire yakin kaliyorum , mahelede benden baska 1 de marasli bir türk aile kaliyor, gerisi almanlarla cevrilmis,polan ve russ tek tük.

milletin mac günleri alman bayraklari pencere,balkon ve bahcesinde asili,, tek tükte formül 1 ferarri bayragi ,,
ama aralarinda sivassporun mac günü sabah erkenden günesin dogmasiynan birde al kirmizi beyaz bayrak cikiyor !!!1,5-2,5 m büyüklügünde basligida Sampiyon SivasSpor diye ,,SS, armasinin icinde,,

sen gelmisin bana sen simdiye kadar ne yaptinki diyorsun ???

aslinda sen ne yapiyorsun,,sivasta kaliyorsun evinin caminda 1 sivasspor bayragini burak amblemini bile takmiyorsun ??

adres58
25.08.2009, 21:46
Maçın en kötüsü kimdi =Peter M'bemba,hangi akla hizmete alındı bu adam hala kafayı yiyorum. Yer tutuşu yok, müdahelede zayıf, oyun okuma felaket, rakiple mücadele fiyasko... aklınıza ne geliyorsa var bu adamda. Bizim takımımıza hiç yakışmıyor. 5 yıl sonra yetişirse iyi bir alternatif olur. Ama kısace olgunlaşma devresine giren takımımızda bu adama yer yok. Küsen küser darılan darılır, ama doğrunun yeri her zaman tektir. Yasin Çakmak, Sayın Aziz Yıldırımın bir kazığı olarak bize verildi. Ne çekiyorsak bu adamdan çekicez. Satılmayacak kovulmayacak. Yana döne düzelecek diye bekleyeceğiz. Yandım Allahki ne yandım. Defansta iken hiç güven vermiyor. Son müdahelelerde ıska geçiyor yada çok zayıf vuruşları var. Kuvvetli uzaklaştırmaları bile vur nereye giderse gitsin türünden. ayakları titriyor. İsim yapan oyunculara karşı oynayamama becerisine sahip. Sedatın yanında oynarsa Sedatıda götürür bu adam. Zaten bu sene Sedat da iyi başlamadı. Uğur Kavuk, maça sonradan girdi hiç bir şey yapamadı. Dereliden çok şey öğrenmesi gerekiyor. Özellikle ayaklarına sahip değil. Bindirme yapma becerisi yok görüntüsü var. Korkak oynuyor. Hiç birşey yoktu bu maçta ve diğerlerinde. Cihan Yılmaz, bu maçta yokları oynadı. Üzerine baskı kurunca etkisiz kalıyor. Bu ileriki maçlarda bize sıkıntı yaratabilir. Serbest kalınca kimse bileğini bükemeyecek. Hele hele kapasitesini yüzde 80 lere çıkarırsa çok daha iyi olacak. Ama maalesef bu maçta yoktu. İbrahim Dağaşan, takıma alıştıkca biraz daha kaşarlaştığını zannediyor ve agresif tavırlar sergiliyor. Çok bariz fauller yapıyor, 2. bölgede riskli top kayıpları yaparak zaten kötü olan defansımızı sıkıntıya sokuyor. Onur Tuncer, korkak-korkak-korkak... başka sözede gerek yok. Geçen yılı mumla arıyor. Galiba bu gidişler çok arayacak gibime geliyor.

Maçta göze çarpanlar = Abdurrahman DereliÇok güzel bir oyun çıkardı şahsım adına. ama maalesef sakatlandı. Takımda ilk maçtan belli olan ve tüm arkadaşlarına sıçrayacak kıpırdanmanın ateşini yaktı. Eğer takımımız toparlanır ve bir ivme kazanırsa tüm taraftarımız bilsinki bunu Dereliye borçluyuz. sakatlandı çıktı İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Erman artık oturmaya başladı. Dikine oynamaya başladı. Ya değişik bir versiyonda oynadı yada başka bir mevkide. Fakat onda bir kıpırdanma var. Bu alenen belli oluyor. Maşallah diyelim. İnşallah diyelim nazar boncuğu takalım. Çünkü çok ihityacı var onunda bizimde. Kamanan bir şeyler yapmaya çalışıyor ama destek yok. Bunun sebebide hep kuvvetli rakiplerle oynamamızdan kaynaklanıyor. Eğer denk kuvvetlerle oynarsak çok canlar yakacak. Veeee AKIN VARDAR, onu en sona koydum. Çünkü solistler en sona çıkar. Onun hakkında söylemlerimi kendisi çok iyi biliyor. Dostum arkadaşım olmasından ziyade oyunu ile lakabını birleştirdi. Kral her yerde kraldır.

Ne gibi eksiklerimiz var = Eksikliklerimizi artık sağır Sultan, Topal Duran, Kör Memmed, Salak Hıdır bile biliyor. 1-Defans 2-Orta saha. Bu iş Onurla Yasinle M'bemba ile gitmeeezzzz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Takımımızda az da olsa bir kıpırdanma belli oluyor. Bunu bu maçta gözlemledik. Bakmayın Lucescu asılmadı martavallarına 2. yarı tüm aslarını sürdü. Onların eksiği 6 kişi idi ama bizim eksiğimizi gelecek yeni transferler (olursa tabi) saysam burdan Ukraynaya yol olurdu. Olacak bişiler olacak inşallah ben umutluyum sizi bilmem.

Taraftar nasıldı = Bizim bir kaç gurbetçimiz maça gelmiş ama onlarda maça rağbet etmedi. Geçiniz...

Maç hakkında genel yorumunuz = Uefa nın sitesine rekor olmayacak, kaçmayan iyi defans ve orta saha oyuncusu bulmamız lazım. Geriye doğru sayımların başladığı şu günlerde kalan gün sayımız 4 buçuk gün...

SAYGILARIMLA

58sivasli58
25.08.2009, 22:19
Maçın yıldızı bugün AKIN VARDAR
Maçın en kötüsü Tüm takim; ERMAN, ABDURRAHMAN

Maçta göze çarpanlar SIVASSPORUN sürekli hatali paslari

Ne gibi eksiklerimiz var DEFANS DEFANS DEFANS ve duran toplari degerlendirme

Maç hakkında ki genel görüşlerim kötü bir sivasspor

Taraftar hic varmiydiki? duyamadim göremedim

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu sivasspor olamaz

58sivasli58
25.08.2009, 22:20
Maçın yıldızı bugün AKIN VARDAR:):)

Maçın en kötüsü Tüm takim;bunlar ikisi haric ERMAN, ABDURRAHMAN

Maçta göze çarpanlar SIVASSPORUN sürekli hatali paslari

Ne gibi eksiklerimiz var DEFANS DEFANS DEFANS ve duran toplari degerlendirme

Maç hakkında ki genel görüşlerim kötü bir sivasspor

Taraftar hic varmiydiki? duyamadim göremedim

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu sivasspor olamaz

yigidocengiz
25.08.2009, 22:41
bi dahada şu akını keserse ben bu bülente bişey demiyorum artık.maça gelince arkadaşlar bizim takım kendini fazla kasmadı bence ve iyide yaptı.futbolculara gelince akın bu takımda mutlaka ama mutlaka ilk 11 de olması gerektiğini gösterdi,ermanda kesinlikle sürekli oynaması gerektiğini gösterdi,bizim öyle bouzza gibi bozacılara verecek paramız yok,daha ne arıyosun oynat ermanı solda kardeşim.ve murat tabiki onada değinmeden geçemeyeceğim.şu hayroyu ALLAH aşkına oynatma hoca ya,murat ondan daha iyi heç değilse saçmasapan çalımlar yemiyo,ve tabiki embemba o da biraz daha oynarsa takımın vazgeçilmezlerinden olur.agbetuyu zaten anlatmaya gerek yok fırtına gibi çocuk.takım süper arkadaşlar ama hocada iş yok.

SEVDAMSIN58
25.08.2009, 23:06
BILDIGIM DEMEYECEM GORDUGUM BIRSEY VARKI ISIMIZ ZOR

alperen2009
25.08.2009, 23:30
berbat bi macti bize yakismayan aaaaahhhhh eski maclar aaaaaahhh

Champion58
25.08.2009, 23:36
EGER DİKKATLİİ SEYRETTİYSENİZ MAÇI AKIN DEGİLDE PETKOVİÇ OLSAYDI EN AZ 5-0 BU MAÇ buraya yazıyorum 5-0 dı

alperen2009
25.08.2009, 23:42
ARKADASLAR BIZIM TAKIMDA TAKIM RUHU KALMAMIS INANIN ACI AMA GERCEK,BIZIM NEMIZE GEREK AVRUPA,BIZ KENDI CAPIMIZDA LIGDE ILK 3 E OYNASAK YINE YETRDI BIZE,AMA O EFSANE KADROYU MALESEF YOK ETTIK, AYNI ZAMANDA TAKIMINDA RUHU BOZULDU,ERMAN KILICA KARSILIK TUM VE SILLAYI VERMEK AKILLA MANTIKLA BAGDASMAYAN BIR TRANSAFER, GELENLER TAKIMA UYUMDAN COK TAKIMI KENDILERINE UYDURMAYA CALISIYORLAR HAKSIZMIYIM, BU LIG YASINLE HAYRETTINLE ERMANLA UGURLA M BEMBAYLA GITMEZ ARKADASLAR BULENT HOCA COK YANLISLAR YAPTI,TAMAM LIGE VE AVRUPAYA COK AGIR MACLARLA BASLADIK BUNUDA KABUL ETMEK LAZIM FAKAT TAKIM, 90 DAKIKA FUTBOL ADINA BISEY YAPAMIYOR ISIN GERCEGI, SORUYORUM ARKADAS GECEN SEZONKI KADRO EGER BIR BASKA ANADOLU TAKIMINDA OLSA IDI?
ACABA O TAKIMLARDA SIVASSPOR GIBI KADROYU BOZARMIYDI,YOKSA BU KADRO BIZI BURALARA GETIRDI YINE BUNLARLA DEVAMMI DERLERDI,BELKI BIR KAC NOKTA TRANSFERLERLE YOLA DEVAM EDERLERMIYDI,TAKIM RUHUNU KORUMAK ADINA, CEVAP SIZE KALMIS ERTIK SIZ SOYLEYIN????????????

KIZILCAN
26.08.2009, 00:37
Hazırlık maçlarından bu yana adam gibi oynadığımız maç sayısı 1 yada 2 yi geçmez.Averaj takımı olduk resmen.Bugün de Akın olmasaydı 4-5 gol atarlardı bize.Bülent Uygun'un en sevmediğim yanı ısrarcı ve inatçı oluşu.Geçen sene Mohammed Ali Kurtuluş'u her maça sokardı.Bu sene de kafasında belirlediği birkaç isim var.Onları oynatmakta ısrarcı.Bunların başında Onur geliyor.Bu futbolcunun Alternatifi yoksa yaratmak gerekmiyormu?Yeni transferlerden Cihan ve Erman iş yapar.Agbetu'yu henüz çözemedim.Bugünkü maçta oyuna girdikten sonra biraz kıpırdanma oldu ama birsürü pas hatası yaptı.Mmemba,Ersen ve Uğur'un acilen gitmesi lazım.Yoksa ikinci yarıya kadar çok ah vah'lar çekeriz.Bu arada Akın bu takımın as kalecisi olmalı.Petkoviç artık futbolu bıraksın.Ama dedim ya Bülent Hoca ısrarcıdır,bildiğinden şaşmaz diye.Petkoviç her hafta banko oynar.Sakatlanmadığı ve ceza almadığı sürece.

57 Mehmet
26.08.2009, 02:23
degersiz bir macin neresini degerlendirelimki

vatan1
26.08.2009, 03:50
bizi bu hoca bu oyuncular sevindirdi bu duruma geldi biraz sabir li olalim bu takim a biraz zaman taniyalim yeni oyuncular tutugu zaman gelecegi olan oyuncular hepsi bunlarin ersan martin haric

yigido Atilla
26.08.2009, 04:05
degersiz bir macin neresini degerlendirelimki

Al benden de o kadar neyini degerlendirelim. 2 ayakli bir macin daha ikincisi oynanmadan !!!! Hocamiz cikmis biz UEFA sampiyonuna elendik diyorsa Bu macin neyini degerlendirecegim.. oynanmadan maglubiyeti kabullenen Kurt Bülent hoca degerlendirsin....

mftasdan
26.08.2009, 05:59
Butun sorularin cevabi bulent e cikiyor. O takimin basinda oldugu surece sivasin yedigi her gol ayri bir zevk veriyor . DEFOL BULENT DEFOL

emrebey58
26.08.2009, 07:11
takım bu sene yoğurt oldu gidenlerin yeri bir türlü dolmuyor kime teklifte bulunulsa kabul etmiyor sanki gelen futbolcu çok önemli 3.ligden gelip sivası beğenmiyolar akılları sıra her ne olursa olsun mehmet yıldız ve sezer badur takıma girmeden takımın düzeleceği falan yok onurla ibrahim dağaşanla bu iş olmaz ....

mysuskunx
26.08.2009, 07:25
[QUOTE=SivasSpor.Com;553053]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.1shaktar.jpg

Maçın yıldızı kimdi AKINNNNNN (ERMAN)

Maçın en kötüsü kimdi YASİN (YÜRÜYEN CANLI BOMBA)

Maçta göze çarpanlar MBAMBA VE AGBETU KÖTÜ OYNAMIYORLAR

Ne gibi eksiklerimiz var DEFANS (S.O.S. VERİYORRRRRRRR)

Mağlubiyetin Nedeni TERCÜBESİZLİK VE YENİ TAKIM OLMASI

Maç hakkında genel yorumunuz SİVASSPOR OLARAK HENÜZ KENDİ AYARIMIZDA BİR TAKIMLA OYNAMADIK, ÇOK ÜST DÜZEY MAÇ YAPTIK, ÖLÇÜ OLARAK KABUL ETMİYORUM FAZLA, ANCAK LİGTE SEZR VE MEHMET YILDIZ DÖNÜNCE BİR ŞEYLER BEKLİYORUM İYİ TAKIM OLURUZ YİNE İNŞALLAH...

kızılova
26.08.2009, 08:47
Sivaspor Ukraynadaki shaktar donekst maçında Takım olarak güzeldi. Türkiye Süper liğinde güzel günler bizi bekliyor.
Sivasspora başarılar dilerim.

kocakss58
26.08.2009, 08:51
eksiklere rağmen klasik sivasspor oyunu oynandı.bu maçta akın mükemmeldi,abdurrahman,ferhat, agbetu,erman,embambe kaliteli oyuncular olarak göze batanlardı.

hanedan58
26.08.2009, 09:27
Şimdi şu arenadan bakılırsa oynadığımız takım son uefa şampiyonu eve zaten % 90 elenmiş bir takımız o bakımdan bu maçın kriteri olmaz bence ne oyuncularımız baskılı oynadı ne hocamız mutlak galibiyet için çıktı sahaya ama iyi oldu bu arada yedek kadrodaki oyuncuları izleme şanşı bulduk yogun miktarda pas hataları yaptık ve oyunu hep dar alanda oynamaya çalıştık ve topu kaybettik biraz daha paz çalışmalı takım biraz daha özgüven sahibi olmalılar HERZAMAN DEDİĞİMİZ GİBİ
KANIMIZ KIRMIZI ANLIMIZ AK VATANIMIZ SİVAS

adres58
26.08.2009, 12:21
Butun sorularin cevabi bulent e cikiyor. O takimin basinda oldugu surece sivasin yedigi her gol ayri bir zevk veriyor . DEFOL BULENT DEFOL

Çook yanlış düşünüyorsun gardaş çoookkkk...

muhsin koçak
26.08.2009, 12:38
Maçın yıldızı kimdi - Takım halinde Shaktar Doneks ve Mircea Lucescu.

Maçın en kötüsü kimdi - Kalece Akını diğerlerinden ayırarak takım halinde Sivasspor.

Maçta göze çarpanlar - Sanki bir hazırlık maçı havasında ve atmosferinde oynana futbol.

Ne gibi eksiklerimiz var - Bence takım olmak için zamana ihtiyacımız var,yoksa bu futbolcu topluluğu bireysel olarak baktığımızda geçen seneden daha kaliteli isimlerden oluşuyor.

Mağlubiyetin Nedeni - Yukarıda da belirttiğim gibi takım olmayı henüz başarabilmiş değiliz.Ayrıca bu maçı zaten elenmiş bir takım havasında oynadık.

Maç hakkında genel yorumunuz - Shaktar takımı ve taraftarı cuma günü Barcelonayla oynayacakları maçı düşünüyor olsalar gerek bu maça fazla konsantre değillerdi gibime geldi.Tribünlerin büyük çoğunluğu boştu,eğer gerçek Shaktar taraftarı buysa eğer Sivasspor taraftarı olarak onların çok çok önünde olduğumuz su götürmez..

giants
26.08.2009, 12:50
Cok ilginc bir taraftar profilimiz var. Biri cikiyor Bülent Hoca seni seyiyoruz diyor bu gayet normal ama sevenlerde sevdiklerini uyariri bunu unutuyorlar.

Bir digeri cikiyor taraftarlik adina sirf Bülent Uygunu sevmedigi icin ben bu takimin yedigi gollere mutlu oluyorum yazabiliyor. bununda istemi basarisizliktir sirf hocayi sevmedigi icin.

Degerli hemsehrilerim Ortada bir basari veya basarisizlik varsa bunu tek bir kisiye mal etmek yanlistir.herkesin payi olumlu olandada olumsuzlukdad görülmeli. Haca isterse dünyanin bir numarali hocasi olsun dedigini yaptiracagi oyuncu olamazsa kac para eder O hoca... yada tersi. bes paralik bir hoca elinde yenetnekli ve yaratici oyuncular olur. cikar sahada aslanlar gibi topunu oynar bireysel yetenekleri ilede oyunu süsler.

Bir Futbol takimini Basarili kilan Onun kollektif calisma tarzidir Önüne basariyi koymus basarili yönetim basariyi getirecek teknik heyet ve basariyi getirecek takimi kurar basariyi getirecek teknik heyetse takimini basarili bir bicimde hazirlar teknik katkilarini takiminin sahada basarili bir bicimde mücadele etmesine hizmet eder. Takim oyunculari ise ortaya koyduklari basarili oyunun gururunu Taraftarina yasatir taraftarda bu basarinin devam etmesi icin elinden gelen her destegi takimina sunar.

Onun icin her arkadas olumluluklarada genis aci ile bakmasi olumsuzluklarada genis aci ile bakmasi lazimki birilerine haksizlik etmesinler yada birilerinin emegini gayretini görmezden gelmesinler.

shang
26.08.2009, 14:08
takımda kıpırdanmalar belli oluyor ama bu defansla bu iş olmaz akınıda artık kesmemesi gerektiğini düşünüyorum oynaya oynaya dahada iyi olacaktır dmbeba yuruyen galas başka bi şey deil sözgelmez bitane kestiği top yok yasin evlerden ırak atılan her top yuzde yuz gol pozısyonu oluyor bu defansla gol yeme rekorunu kıracaz dağaşan geçen seneyi mumla aratıyor cihan maçta bi kere ismini ya duydum yada duyar gibi oldum ermanda kıpırdanma var kamanan çok yanlız agbetu bilmem oynarmı abdurahman bence vazgecılmezlerden mehmet yıldız sezerı mumla arıyoruz defans düzelirse biz bu senede yukarılarda oluruz diye dusunuyorum ama şu cocukca goller pozısyonlar verincede delirmemek elde deil

sivastatlıbelam
26.08.2009, 15:09
Maçın en kötüsü kimdi ? uğur kavuk ve yasin (ne olur gidin artık)

Maçta göze çarpanlar ? sivassporda panik var

Ne gibi eksiklerimiz var ? defans sıkıntılı ve seri pas trafiği yapamıyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? shaktar isteksiz oynadı yoksa bjknin rekorunu geçerdik .

Taraftar nasıldı ?taratra birara sivasspor diye tezhürat mı yapıyordu ne?shaktar taraftarını kasdediyorum.

şimdi asıl meseleye gelelim buraya kadar olumsuzdum evet ama bu maçta ben bir yıldız izledim ferhat bıkmaz .

müthiş ışık var bu oyuncuda hem hızlı hem adam geçiyor hem de belli yani iyi bir oyuncu.
göreceksiniz diyar maçında ilk 11 de ferhat ı göreceğiz.

superglam
26.08.2009, 17:43
Maçın yıldızı kimdi ? Kaleci Akın

Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü yoktu hepside canla başla oynadı.

Maçta göze çarpanlar ? Akın, Erman, Agbetu, Murat Sözgelmez, Abdurahman Dereli, Kamanan..

Ne gibi eksiklerimiz var ? : Korkak oynuyor geriye yaslanıyoz. Topu ayağımızda tutamıyoruz..

Mağlubiyetin Nedeni ? : Hakem.

Maç hakkında genel yorumunuz ? : Takım iyi yolda umut vermeye başladı. Mehmet ve Sezerde takıma katılınca yine şampiyonluğa oynayabiliriz.

superglam
26.08.2009, 17:53
Maçın en kötüsü kimdi ? uğur kavuk ve yasin (ne olur gidin artık)

Maçta göze çarpanlar ? sivassporda panik var

Ne gibi eksiklerimiz var ? defans sıkıntılı ve seri pas trafiği yapamıyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? shaktar isteksiz oynadı yoksa bjknin rekorunu geçerdik .

Taraftar nasıldı ?taratra birara sivasspor diye tezhürat mı yapıyordu ne?shaktar taraftarını kasdediyorum.

şimdi asıl meseleye gelelim buraya kadar olumsuzdum evet ama bu maçta ben bir yıldız izledim ferhat bıkmaz .

müthiş ışık var bu oyuncuda hem hızlı hem adam geçiyor hem de belli yani iyi bir oyuncu.
göreceksiniz diyar maçında ilk 11 de ferhat ı göreceğiz.

Bir kere Yasini bende sevmiyordum ama bu maçta canla başla oynadı. Hakkını yemeyelim. O kadarda kötü değildi hatta hakemle olan diyaloğu çok hoşuma gitti.. Sivassporda panik kesinlikle yok olsa ancak BJKda, TRABZONDA veya sende olabilir. Ayrıca BJK nın rekorunu kırabilecek takım malesef ligimizde yok :) Kıracak olsa bile o asla SİVASSPOR olamaz.! BJK nın 8;lik durumu aşağılayıcı bir durum.. Bu sözü Sivasspora söyleme..

yorumyapıyombenya
26.08.2009, 18:06
Hocam senı sevıyorum ama bune ciddiyetsizlık anlamıyorum 15 kişi nasıl gidersin ukraynaya al murat erdoğan ile farukuda yanına bu adamlar dan bu kadarmı nefret ediyorsun da eksik cıkma pahasına bu adamları götürmuyorsun.

superglam
26.08.2009, 19:21
ben dün şahsen 8-0lık rekoru kırcağımızı düşündüm bu kadar kötü futbol oynanılmaz ki be kardeşim akın olmasaydı bu maç rekora doğru yol alırdı yani

takıma yeni takviyeler gerek mesela ekmek pendiksporun güçlü forveti var alalım

Sen aşağılık 8-0 lık rekoru nasıl SİVASSPORA yakıştırırsın o olsa olsa ancak ezik BJK ve düşkün TRABZONa yakışır muha ha haaa :)

Cley
26.08.2009, 19:23
ben dün şahsen 8-0lık rekoru kırcağımızı düşündüm bu kadar kötü futbol oynanılmaz ki be kardeşim akın olmasaydı bu maç rekora doğru yol alırdı yani

takıma yeni takviyeler gerek mesela ekmek pendiksporun güçlü forveti var alalım

Sen Sivasspordan biz diye bahsetme. sen Sivaslı olamazsın. Hangi ezik takımın taraftarısın onu söyle.

alperen2009
26.08.2009, 19:28
DIYARBAKIR VE DENIZLI MACLARINI ALAMASSAK BULENT UYGUN GIDEBILIR BUYUK BIR IHTIMAL

alperen2009
26.08.2009, 23:16
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.1shaktar.jpg

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Benim mac sirasinda uykum gelmisti az kalsin uyuyordum arkasdaslar, 90 dakikada kamanla bi pozisyon bulduk,kaleci topu cikardi kornere gitti hakem maci bitirdi, baskada futbol adina bisey hatirlamiyorum ben
siz hatirliyormusunuz??? cok yazik cok avrupa bizim neyimize arkadas,zaten inanin hic kimse sivassporun sampiyonlarliginde yada avrupa liginde oynayacagina ihtimal vermiyordu cunki iki on eleme oynamamiz gerekiyordu sampiyonlar liginde, bulent hoca buna ragmen takimi yeniledi sanki yangindan mal kacirircasina suna bakin bi

pini felix bali karsiliginda ugur kavuk
kanfori silla ve herve tum :karsiliginda erman kilic
madou diallo diyarbakira verildi
Bilica karsiliginda yasin cakmak arti para aldik almaz olaydik o FENERINparayi
mohammed ali
baska varmi bilmiyorum bu arada mehmet yildiz ve sezer baduruda tarnasferlerden sayabiliriz onlarda sivassporun en zor zamaninda olmadililar sakatli klarindan dolayi

bi sayarsaniz tam 8 futbolcu mehmet yildiz ve sezerle birlikte bu ne anlama gelir gecen yilin ilk on birin 8 i yok geriye kim kaldi abdurrahman kamanan \
ve petkovic al iste arkadas, yasin cakmak diallonun sag bacagi etmez inanin
arkadaslar, iyi guzelde butun bunlara ne gerek vardi, diyorumya SAMPIYONLAR liginde zaten iki tur oynadik birakin SIVASSPORU o turlari ne galatasaray ne fener ne de bjk gecebilirdi kimseyi kandirmayalim. butun bunlar bilindigi halde biz ne guzel kendi yagimizda kavrulup gidiyorduk
takimi alel acele degistirdik, blica kalmak istemedi deniliyor, adam fenerde bile 58 numara giyiyor bence bulent hocada yonetimde fakina fardi hatalarin onemli olan hatlardan ders cikarmaktir arkadas, zaten bu hafta trasfer sesonuda kapaniyor ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUSURUM VARSA AFFOLA SELAMLAR

Ultra sivasli
27.08.2009, 01:08
NE YAPAK KISMET DEGILMIS. DIYARBAKIRI YENIP CIKISA GECMENIN ZAMANI GELDI

superglam
27.08.2009, 01:35
Nasıl SİVASSPOR lige döndüyse bizde kendimize gelelim yapılan transferler tuttu tutmadı artık önümüze bakalım ne blica yı nede herve tumu geri getiremeyiz artık o şarkıyı bırakalım.. Takım o kadar da kötü değil bence sadece şansızlık ve tam bir kadro çıkaramamamızdan kaynaklanıyor.. İnşallah sonradan gidenlerin yerine 2 yada 3 takviye daha yapabiliriz..

ayna26
27.08.2009, 14:31
takım oyunu az da olsa oluşmaya başladı.Biryesel hataları çok yaptık, bu hatalar neticesinde goller geldi.Özellikle pas hataları çok yapıldı, takımın gidişatı umut vadediyor.Petkoviçin yerine Akına daha çok şans tanınmalı, sahanın en iyisi Akın'dı.Beğendiğim futbolculara gelince Erman, Kamanan...

ayna26
27.08.2009, 14:33
Takım oyunu az da olsa oluşmaya başladı.Bireysel hataları çok yaptık, bu hatalar neticesinde goller geldi.Özellikle pas hataları çok yapıldı, takımın gidişatı umut vadediyor. Petkoviçin yerine Akın'a daha çok şans tanınmalı, sahanın en iyisi Akın'dı.Beğendiğim futbolculara gelince Erman ve Kamanan...Erman kendine olan güveni geldikçe daha da verimli olacak, takım ruhu oluşmaya başlamış,gerekli olan mücadele hırsı ve özgüven...

pover58
27.08.2009, 15:18
avrupa heyecanı buraya kadarmış napalım olsun buralara gelebilmekte çok güzel.geçen geçti biz diyarbakır maçına bakmalıyız.ligde ve türkiye kupasında iyi işler yapabiliriz.herşey bitmedi takıma sadece biraz moral ve güven lazım.