Orijinalini görmek için tıklayınız : Farkı Akın Önledi !
SivasSpor.Com 26.08.2009, 08:51 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/Akin2.jpg
Forma giydiği maçlarda teknik heyetten tam not alan kaleci Akın, yine kusursuz bir performans sergilerken, takımının son Avrupa arenasında fark yemesini engelledi.
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla deplasmanda karşılaşan Sivasspor, Avrupa macerasına son noktayı koydu.
Sivas'ta oynan ilk karşılaşmada Ukrayna ekibine 3-0 mağlup olarak gruplara kalma şansını oldukça zora sokan Yiğidolar, rövanş maçında Akın'ın başarılı bir performans sergilediği mücadeleyi Jadson ve Adriano'nun penaltı golleriyle kaybetti.
Shakhtar Donetsk ve temsilcimiz Sivasspor arasında oynanan rövanş mücadelesinde, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller, 21. dakikada penaltıdan Jadson ve 59. dakikada yine penaltıdan olmak üzere, Luiz Adriano'dan geldi. Penaltı pozisyonlarının ikisine de, Hırvat sağ kanat oyuncusu Dario Srna'ya yapılan fauller neden oldu.
KADRO SIKINTISI!
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımıyla deplasmanda karşılaşan kırmızı-beyazlılarda, eksik futbolcuların sıkıntısı yaşandı.
Sahasındaki ilk maçı 3-0 kaybeden temsilcimiz, sakat ve cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle son UEFA Kupası şampiyonu FC Shakhtar Donetsk'in karşına as oyuncularından yoksun bir kadroyla çıktı.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
kocakss58 26.08.2009, 08:55 verilen penaltılar çok saçma idi.ilki ceza sahası dışında idi.hakem penaltı verdi.spiker dahi ilk önce serbest vuruşu verdi dedi.ikincisi ise aldatmaca idi.srna kendini yere bırakdı.hakemde yedi bunu penaltıyı gösterdi.
bence maçın yıldızı akındı teşekkürler akın
hoLiGan Enes 26.08.2009, 09:17 İlk penaltı Çokk saçmaydı ceza sahası dışında oldu yan hakem nasıl göremedi hayret....Akın'a Teşekkürler...
hanedan58 26.08.2009, 09:22 Herzamanda söylediğimiz gibi bizim yedek oyuncularımızdan dahi bir süper liğ takımı çıkar bunun en ispatınıda dün akşam gördük as kadrodan yoksun olmamıza rahmen iyi bir maç çıkardık ayrıca akın ve petkoviç gününde olduklarında gerçekten mükemmel 2 kaleciler ve deginmeden gecemicem oyuna sonradan giren ferhatta gerçekten iyi oynadı umarım hoca bu oyuncuyu kullanır
585858MeRt 26.08.2009, 09:31 insallah görmüştür kaleciyi bülent uygun artık petkoviç yerine akını oynatır umarım :mad::mad::mad:artık oyun istiyoruz oyun:mad::mad::mad::mad:
kaptann58 26.08.2009, 09:53 AKIN ARTIK GEÇ KALEYE ANDERLET MAÇINDA PETKOVİÇ O SAÇMA GOLLERİ YEMESEYDİ DURUM BELKİ ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ
Besyo_cu 26.08.2009, 10:15 Artık kalemizde büyük maçların küçük kalecisi Petkoviç'i görmek istemiyorum. Her büyük maçta bizi yakan , basit ve hatalı goller yiyen bir kaleci nasıl olur devamlı 11 de oynar hayret.
Bundan böyle Akın kaleyi Petkoviç'e ancak sakat yada cezalıyken teslim eder...
yasin2452 26.08.2009, 10:18 ya hocam daha önce neden koymadın şunu kaleye hadam fıstık gibi kaleci
Gerçektende Akın dün güzel bir performans sergiledi.Petkoviçin dinlenme zamanı gelmiştir artık
sivaslıkamber 26.08.2009, 10:37 ARTIK YABANCI KABUSU BİTSİN KALEMİZİ YERLİLERE TESLİM EDELİM
Aynen ancak dün'ki 2. penaltı çok basit kalemizde gördük buda düşündürücü.
Tabiki diğer kurtarışları'da basite almamak gerekik.
Petkoviç'e bakarak kıyaslanırsa evet iyiydi
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/2466.gif
vahapkeskek 26.08.2009, 11:13 tebrikler akın maçın en iyisiydin
petkoviçe bukadar da yuklenmeyin beyler ayıp yani ..ben de bi ara kalecilik yaptım ilk maçta on yemtim ve yenmez denen goller yemiştim .. bu kalecilirin bi günü kotu olursa tamamen kotu oluyo .. akın da oynasın petkoviçde kim iyise o oynasın ..yani akın bu aralar daha iii o oynasın ..teşekkürler AKIN VARDARLI ..
vahapkeskek 26.08.2009, 11:29 Kalecilik nankör meslek ................
mysuskunx 26.08.2009, 11:31 çok doğru akın çok güzel kurtarışlar yaptı, bence ilk 11 de oynamalı kesinlikle..
Siiivasliii 26.08.2009, 11:43 Evet cok guzel oynadi Insaallah bidaha Petkovici oynatmaz bu siralar petkovicte is yok
muhsin koçak 26.08.2009, 12:19 Adamlar elini kolunu sallayarak futbol oynadılar,her atakta neredeyse kalemizde tehlike yarattılar,cuma gününü de düşünerek oynadılar bence yoksa halimiz nice olurdu,düşünmek bile istemiyorum.
abdulhadi 26.08.2009, 12:30 petkovic olacakdıki 8 olsun zohahahah
Kashmirian 26.08.2009, 12:45 Akın gerçekten çok iyiydi. Petkoviç den daha konsantre maçlara özellikle şu aralar.11 de kendisi olmalı.
Hayır 11 olmayacaksa gönderelim çoğu süper lig takımında ilk 11 de çıkar sahaya. Adama da yazık 30 yaşında forma giymeyi hakediyor. Neticede artık avrupa maceramız da yok öyle aman aman bi maç trafiğimiz olmayacak.
yigidokaan 26.08.2009, 13:15 akın abiiiii helal olsunnnnn;););););)
vahapkeskek 26.08.2009, 13:19 Helal sana akın....................
ilk verilen penaltı da faulu yapan murat içerideyydi ama ayağı dısardaydı faul yaptı hakem hatalııdı macın 2. yarısını izleemedm 2. penaltı hakkında bişi sölemeeceim
ama kalecimiz akın bu sezon formaı kapar heralde petkoviç toplara el bile uzatmıo bu adam top nerde oraa ucuo akın hakedio formaı başarılarının devamını dilerim akının petkovic en kısa zamnda gönderilir inş. adam anderlectte 5 yedi akın 1 yedi, petko yine shaktara 3 yedi akın penaltılardan 2 gol yedi pozisyonlarda göz açtırmadı penaltılarda hatalıydı zaten akın fazlasıyla hakedio 1 numaraı
ShabbatShalom 26.08.2009, 13:27 Petkoviç Gönderilsin tüm takımı dağıttı hoca gidecekler hala kadroda petkoviç gitsin Akın yeter bize
SAVIS 58 26.08.2009, 13:35 katiliyorum arkadaslar size, bende... artik petkovic yorgun biraz dinlensin Akin yorulduktan sonra tekrar petkovic kaleye gecsin petkovic aslinda dahda etcrubeli ama yorgun iste:)
yigido_sampiyon 26.08.2009, 14:03 diyarbakır maçında artık akın oynamazsa artık kaleciler hakkında yorum yapmayacam...
YiğidoGençlik 26.08.2009, 15:28 Bnce takımın birinci kalecisi artık akın olmalıdır Petkoviç bu sene saçmalıyor.
sivastatlıbelam 26.08.2009, 15:30 artık as kaleci akın olmalı.
petkoviç bay bay sana artık dostum.bu panik halini üzerinden atmalısın.
gerçekten farkı önledi tebrik ederim:rolleyes:
Aydogan58 26.08.2009, 16:04 ARTIK YABANCI KABUSU BİTSİN KALEMİZİ YERLİLERE TESLİM EDELİM
ya birader kusura bakma yazdigindan alinti yaptigim icin ,,ama bu yazmis oldugun cümle cok politik bir söz olmus,belkide bilncli yazmadin ama,,okurken bana bilen dokundu bu laf,,
(""egerki senin düsündügün gibi tüm dünya düsünse,yarin sivas 7milyonluk nufusta bir sehir olurdu"")
benim gibi 100binlerce vatandaslarimiz gurbete ikamet yapiyor, 1vatanimiz türkiye-sivassa,diger ülkedede yasiyoruz,yerlestik uyumsagladik.
egerki petkovici elestirmek istiyorsan ,burda herkesin dogal haki ,elestireceksinde tabi,gerekirse sert elestir fark etmez.
petkovic aslinda cok iyi bir kaleci,,kac senedir adam süper,adam kaleye toz kondurmuyordu ama bu sene ne olduysa oldu, takim degisti anlasma ve oyun kurma sikintisinda,,birde su var orta saha ve defans 0,,, bunlarin kaleciye ister istemez baya faydasi oluyordu,,sivasdaki shakter macinda göprdük hepimiz adam kornerden gol ati bizden birisi cizginin üstünden direge sarilmis topun kaleye girmesini bekliyo ,, yani diyecegim bu yedigimiz golleri orta ve defansin sayesinde yedik.
akin da cok iyi bir kaleci yedigi penaltilar 1e1 100/50 sans,, oda tutmadi iste.
penaltidanda hic kimse yargilanamaz.
yeterki volkan ünlü girmesin, o tam kazma.
bir takım bu kadar nasıl değişir hala anlamış değilim. yazık oldu giden topçularımıza gelde yanma baliliye tum'a dialloya sylla ya hadi bunlar yetmezmiş gibi murat erdoğan ile faruk neden gönderildi anlamıyorum. galiba gerçekçi olmak lazım şunu diyebilirimki Sivasspor halı saha takımına dönüştü.
özsivasli1903 26.08.2009, 16:08 bu takimin birinci kalecisi akindir ....
insallah bülent hocam bunu devam ettirir...
petkovıc son zamanlarda formsuz ama ne yalan soyleyeyım ben yıneden petkovıc kaledeyken macları daha guvende ızlıyorum. ama bı sure akına verılsın kale petkovıcde kendıne gelsın.
sivaslitaner58 26.08.2009, 17:26 kalemiz artik akin vardara emanet olsun
yigidocengiz 26.08.2009, 18:18 trabzon maçında da bu adamı oynatsaydı bülo efendi belkide yenilmeyecektik,o petkoviç denilen yalama kaleye geçerse bunuda bülonun üstün zekası olarak kabul ederim ve bişey diyemem;:confused:
Bence birkac mac petkovicin dinlenmesi lazim, ileride yine oynarsa oynasin, ama bence su an kaleyi AKIN'a emanet etmeli Bulent hocamiz...
yener_sahin 26.08.2009, 19:25 geçen sene gs yi kimin sayesinde kupadan elemiştik bilen birisi var mı ben tam hatırlayamıyorumda...
Akin bu sezon kaleyi teslim alir umarim.
carizma0658 26.08.2009, 22:27 HELAL OLSUN AKIN SİVASTA IŞIK VAR AKIN SENDEDE IŞIK VAR SENI YÜREKTEN TEBRİK EDIYORUZ BİZİ GOLLERI İLE DEGIL HAKEMIN PENALTILARI ILE YENDİLER BUNU ANLAMAMK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM ÜZÜLME AKIN SEN GERCEKTEN ÇOK BAŞARILIYDIN
merkez_emre 26.08.2009, 22:42 bu mac ıcın degıl senelerdır bızım en fedekar oyuncumuz 2. lıgde 1 . lıgde senelerce yedek kaldı ama bırakıp gıtmedı onca kulup ıstemesıne ragmen
helal olsun
58sivasli58 26.08.2009, 22:44 Akini sadece petkovic sakat veya cezali oldugunda görmek istemiyoruz AKINI her macda görevlendirmeli bence bülent hoca
58ÖREN58 26.08.2009, 22:51 hakem cok sacma bı mac yonettı ıkı penaltıda bence penaltı degıldı macın kahramanı akın vardar ıdı lıg maclarındada akının kalede olmasını ıstıyorum
izmiriyigidosu 26.08.2009, 23:41 akın çok güsel bi performans sergiledi bence askadroda akının olması gerekiyor petkoviçten artık bi adam olmaz 3ligmaçı ve avrupa maçlarında gördük petkoviç kendi alanında gol yeme rekoru kırdı bülent hocam artık akını al kaleye petkoviçten adam olmaz ve son maçta gördük akının sayesinde fark yemekten kurtulduk petkoviç olsaydı kalede rahat 5 6 tane yerdik durum ortada
58ÖREN58 26.08.2009, 23:44 tebrıkler akına hep boyle oyna kalede hocamızda gorsun artık akını ınsallah hep akın oynar kalede bu sezon
Ultra sivasli 27.08.2009, 01:06 KOCUM AKIN BÖYLE TOPLARI TUT KALE SENIN
helal olsun kaleye gitmeyen topları bile cıkarttı petkovic olsa icine alırdı .
tebrikler akın vardara !
ofgurleyuk78 28.08.2009, 12:15 Petkoviç biraz dinlense fena olmayacak...............
vahapkeskek 28.08.2009, 12:18 Petkoviç biraz daha dikkatli oynamalı
madeshamit 28.08.2009, 12:53 bizim böyle bir kalecimiz varken bu petkoviç neyin nesi akının kalede durduğu maçları herkes biliyor anderleth maçında gödük sivas 3-1 yendi shaktar ın 2. maçındada gördümki akın kalede mükemmel adamlar kekten 2 penaltı golü attı diğer ataklarında akını gördük bülent uygun neden akını 2. kaleci yapıyor anlamadım başka bir konu ise agbetunun yedek kalması böyle işmi olur erman diye bir adam çıkardılar türkiyenin en iyi oyuncularından dediler hiç bi iş yapamadı bunuda birisi anlatırsa sevinirim:confused:
SkorYazarı 30.08.2009, 01:00 Akıon geçen sene Petkoviçten bayrağı devraldığında da güzel oynamıştı, artık Bülent Hoca Akına şans vermeli. Akın, şimdi oynamayacakta ne zaman oynayacak daha.
58ÖREN58 30.08.2009, 08:32 ınsallah bugunde akın kalede oynar haydı akınnnnnnnnnnnnn
|