Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
SivasSpor.Com 26.08.2009, 10:28 http://www.sivaslilar.net/durusunlasevdik.jpg
İçerisinden geçmekte olduğumuz zor süreçte, özellikle son iki aylık zaman dilimi içerisinde Sevgili Teknik Direktörümüz Bülent Uygun hakkında futbol kamuoyunda sürekli olumsuz haberler yayınlanmakta ve bazı Sivasspor taraftarları da bu psikolojinin esiri olarak benzer tavırlar göstermektedirler. Aslında sadece oyun anlayışı ve transfer politikası ile eleştirilebilecek olan hocamız, sancılı geçen iki ayın ardından hedef tahtasına yerleştirilmekte, geçen yılların birikimi olan hınçlarını çıkarmak isteyenler tarafından acımasızca eleştirilmekte, bir kaşık suda boğulmak istenmektedir.
Sivassporumuzu hem 3. Lig’de hem de Süper Lig’in zirvesinde iken seven, sadece iyi gün taraftarı olmayan Sivassporlular adına haykırıyoruz ve diyoruz ki: Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü…
- Hocamız, Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’la birlikte yokluk içerisinde zirveye çıkmanın hayallerine sahiptir. Sivassporumuz 2. Lig’de iken ‘Sivas’a Chelsea’yi getireceğim.’ diyen Mecnun Başkan’a en iyi eşlik edebilecek kişi hocamızdır. Bülent Uygun değil midir ‘Anadolu’dan bir takımı şampiyon yapacağım, o takımın adı da Sivasspor olacak.’ diyen?
- Onlarca yıldır Süper Lig’de İstanbul takımlarının hegemonyasını kabullenmiş bir sürü Anadolu takımı, suskun, ezilmiş, kişiliğini yitirmiş başkan, hoca, futbolcu, taraftar varken bütün bunların aksine isyanını dile getiren; kimsenin düşünmediğini düşünüp, söyleyemeyeceğini söyleyen, üç büyültülmüş hegemonyasına isyan bayrağını açan Bülent Hocamızdır.
- Tesislerinden altyapısına, otobüsünden yeni stadyumuna, marka değerinden geleceğine kulübümüzün her şeyiyle ilgilenen, Sivasspor kulübünün büyük olma vizyonuna büyük katkıda bulunan, yıllarını Sivassporumuza vermiş ve inşallah verecek olan Bülent Hocamızdır.
- Kendisi Sivaslı olup memleketini unutanların, hatırlamayan ve hatırlamak istemeyenlerin, makam sahibi olduğu halde hizmet etmeyenlerin, varlık sahibi olduğu halde ihsanda bulunmayanların, şöhret sahibi olduğu halde memleketinin tanıtımına zerre katkıda bulunmayanların aksine Sivas ve Sivaslı için didinen, çırpınan Bülent Hocamızdır. Vekillerimiz sustuğunda Dikimevi için kapı kapı dolaşan, arkadaşını alışveriş merkezi yapması için Sivas’a çağıran, yeni stadyum için Başbakan’la görüşen Bülent Uygun değil midir?
Düşünüyoruz, geçmişimizi, yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi, acılarımızı, nereden nereye geldiğimizi, hayallerimizi, geleceğimizi, planlarımızı bütün her şeyi gözden geçiriyoruz ve diyoruz ki ‘Seni seviyoruz Bülent Uygun, kara kaşın kara gözün için değil, vizyonun için, yaptıkların için ve yapmayı planladıkların için seni seviyoruz!’
Hititlerin, Romalıların ve Bizans’ın önemli merkezi olan, Danişment’e, Selçuklu’ya, Kadı Burhanettin ve Eretna’ya başkentlik yapan, Osmanlı’nın dörtyüz yıl en büyük eyaletlerinden birisi olan, Cumhuriyeti kuran, mazisi, ruhu, insanı büyük Sultan Şehrin, senin gibi vizyonu, hedefi, aşkı büyük insanlara ihtiyacı var, seni bunun için seviyoruz!
Ayrıca biliyoruz ki, başarı sabır ister, istikrar ister ve biraz da acı ister. Arsenal’de Arsene Wenger’in, Manchester’da Sir Alex Ferguson’un yaptığını Türkiye’de sen yapacaksın. Bu heyecana, azime, enerjiye sahipsin. Ve son olarak tüm taraftarımıza hatırlatıyoruz Manchester United’ı 24 yıldır çalıştıran Alex Ferguson, ilk ciddi başarısını göreve geldikten ancak dört yıl sonra gösterebildi. Biraz sabrı bol, ufku geniş, tahammülü yüksek olalım! Sabrın sonu selamet!..
Sivasspor.com Editör
kocakss58 26.08.2009, 10:34 duruşunu,inancını,sivasa kazandırdıklarını,hayal edemediklerimizi yaşattığın için seni çok seviyoruz hocam.sivasla daha nice yıllara bülent hocam.
karakocyakup58 26.08.2009, 10:34 hocam sallayın iyiyi ve kötüyü görmek için herzaman böyle şeyler lazım kimin sevdigini kimin sevmedigi ortada...
Yönetimin de Bülent Uygun'un da bu sene ne yapmak istediklerini anlayan varsa açıklasın ben maalesef anlayamadım
:confused:
glikoz1986 26.08.2009, 10:47 Biz hocamızı çok seviyoruz böyle bir haberle karşımıza geldikleri için sivasspor.com editörüne teşekkür ediyoruz çok yerinde bir tespit olmuş sonuna kadar destek bülent hocaya güven tam bir galibiyetle neler değişecek göreceksinz diyarbakır maçına tribünleri dolduralım bu şahlanışın habercisi olacak arkadaşlar ;)
hep sevdik ve sevmeye devam edeceğiz biz iyi gün dostu değiliz iyi günde kötü günde hep seninleyiz gerçek sevgi budur bence seviyorsan adam gibi seveceksin sevmeyeceksen kimse zorla sev diyemez ben hocamızı seviyorum buda bana yeter
Turan 59 26.08.2009, 11:00 Ben hiç mi hiç sevmiyorum.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
izmirligardaş58 26.08.2009, 11:01 Beyler durun bakalım üç günlük sivasspor taraftarı görüntüsü verenler siz kaç maça gittiniz kaç kere stadda bağırdınız öncelikle siz kimsiniz nesiniz sivaslımısınız dün hangi takımı tutuyodunuz bugün neden böle oldunuz demekki sivas ikinci lige sizde tuttuğunuz takıma öylemi burda bizi ezen değil üzen değil moral veren taraftar grupları istiyoruz cahil olmayalım bi insanın şansızlığı başlayınca biraz böle sürer ilk yarıyı ilk dörtte bitireceğiz ben bunun üzerine yemin ediorum o gün bana mail yağdırın eğer dediğim gibi olmazssa kim ne isterse ona onu ısmarlarım kadromuz güzel bakmayın siz he bide bir müddet maçlarımız yayınlanmasın medyadan uzak kalalım mail falan atmayalım stadı dolduralım yeter bize
Besyo_cu 26.08.2009, 11:06 Hocam bizlere yaşattıgın herşey için sana sonsuz teşekkurler. Biz inanıyoruz ki daha yaşatacağın çok şey var. Senden tek ricam var artık sadece Sivasspor'a yönelmen.
Biz nerden nerelere geldiğimizi çok iyi biliyoruz isyanımız tekrar oralara dönmemek için.
Haydi Yiğidom sen bir rüzgarla sarsılacak takım değilsin. Silkelen göster kendini çık ortaya gecemizi aydınlat...
SivasLady 26.08.2009, 11:07 SivasSpor TSLige ciktigindan beri herkes merdiven takimi aha düstü düsecek diyordu
kendi taraftarimiz bile inanmiyordu ve hala baska takim tutmaya devam ediyordu
baskanimiz hocamiz futbolcularimiz ama basariya inaniyordu ve son yillarda bize bu basariyi gösterdiler
hangi anadolu takimi bir kac sene icinde bu kadar basarilar elde etti???
hocamiz elinden gelen herseyi yapti ve basarisini inancini kanitladi
Editörümüzün dedigi gibi sadece Sivasspor icin degil Sivas`imiz icinde katkida bulundu ve nice Sivas`lidan daha cok Sivas`li oldu
bize bu sevincleri yasatan Bülent Hocamizi seviyor ve her zaman destekliyoruz
biz bir kac yenilgiyle onca senenin basarisini unutup Hocamizi satmayiz
gercek taraftarim diyen bir kac yenilgiyle takimdan hocadan vazgecmez
futbolda yenmekte var yenilmekte gönül istesede her zaman basarili olmayi
ama olmuyor iste ama güvendikce gelecek iyi günler
tabiki elestiri olur ama hersey dozunda oldukca, suclu aramayi birakip ne düzeltebiliriz neyi daha iyi yapabiliriz diye ugrasmaliyiz, bunlari elestirip cözüm aramaliyiz
(bu arada biz hocayi takimi elestirirken birde kendimizi elestirelim TARAFTAR olabildik mi bunca sene icinde!!!!!)
biz iyi gün taraftari degiliz her zaman hem iyi günde hem kötü günde hocamizin arkasindayiz onu seviyor ve her zaman güveniyoruz
Hep Destek Tam Destek
SivasSpor TSLige ciktigindan beri herkes merdiven takimi aha düstü düsecek diyordu
kendi taraftarimiz bile inanmiyordu ve hala baska takim tutmaya devam ediyordu
baskanimiz hocamiz futbolcularimiz ama basariya inaniyordu ve son yillarda bize bu basariyi gösterdiler
hangi anadolu takimi bir kac sene icinde bu kadar basarilar elde etti???
hocamiz elinden gelen herseyi yapti ve basarisini inancini kanitladi
Editörümüzün dedigi gibi sadece Sivasspor icin degil Sivas`imiz icinde katkida bulundu ve nice Sivas`lidan daha cok Sivas`li oldu
bize bu sevincleri yasatan Bülent Hocamizi seviyor ve her zaman destekliyoruz
biz bir kac yenilgiyle onca senenin basarisini unutup Hocamizi satmayiz
gercek taraftarim diyen bir kac yenilgiyle takimdan hocadan vazgecmez
futbolda yenmekte var yenilmekte gönül istesede her zaman basarili olmayi
ama olmuyor iste ama güvendikce gelecek iyi günler
tabiki elestiri olur ama hersey dozunda oldukca, suclu aramayi birakip ne düzeltebiliriz neyi daha iyi yapabiliriz diye ugrasmaliyiz, bunlari elestirip cözüm aramaliyiz
(bu arada biz hocayi takimi elestirirken birde kendimizi elestirelim TARAFTAR olabildik mi bunca sene icinde!!!!!)
biz iyi gün taraftari degiliz her zaman hem iyi günde hem kötü günde hocamizin arkasindayiz onu seviyor ve her zaman güveniyoruz
Hep Destek Tam Destek
seni alkışlıyorum kardeşim ne güzel açıklamışsın fazla söze gerek yok bence
Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü...'' Biz iyi günümüzdede sevdik kötü günümüzdede seveceğiz ve hep destek olacağız.
Dünki maçta onun yüzündeki çaresizliği ve üzüntüsünü hepimiz gördük!!
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/2275.gif
ONUR SAVAŞÇISI 26.08.2009, 11:11 sivasspor lig2.cisi oldu diye sivassporlu olan sahte jönler hiç çıkıp burda rol kesmesinler Bülent Uygun Türkiyede Bir ANADOLU takımını şampiyonlar ligi elemesine sokan tek teknik direktördür... Saçma sapan konuşmayın Bülent Uygun bu camiaya yakışan yegane isimdir ....
sivaslıkamber 26.08.2009, 11:13 bülent uygun daha yolun basında onla daha çok zaferlere imza atacagız
yasin2452 26.08.2009, 11:14 sen bu takımı eninde sonunda şampiyon yapacaksın sana bu konuda güvenimiz sonsuz avrupa kupalarındaki eleştrilerimizde seni bu yönde artık avrupa kupalarındada başarılara imza atacağını gösterir yürü bre bülent uygun kim tutar seni
karahisarli 26.08.2009, 11:16 o elestirenler bu siteye yeni üye olanlar onlarin % 90 nin sivasli olduguna inanmiyorum bülent hocanin ve sivassporun basarisiz olmasi icin cabalayan baska takim taraftrlari oldugunu düsünüyorum
GokhanTurna 26.08.2009, 11:17 Bu sene sezonu başarısız kapatsak bile ben hocamızı seviyorum bize başarı sadece Bülent hocayla gelir.
Bülent Hoca sadece Sivasspora değil Sivas halkınada emek harcıyor. Gurur duyuyoruz kendisiyle istifayı aklından bile geçirmesin. 1 kaç kendini bilmez istifa istiyor diye istifa etmesin gözümüzden düşer yoksa.
Sanki Bülent hoca istifa edince yerine gelecek adam Sivassporu şampiyon yapcak komik olmayın lütfen. Bu kadroyu düzene başkası sokamaz aldıgı gibi kümeye götürür.
BekirBayrak 26.08.2009, 11:49 Biz Hocamız BÜLENT UYGUN'u seviyoruz...
ÇÜNKÜ...
Anadolu takımlarının başkanları bile (Diyarbakırsporbaşkanı ) roportajlarında SİVASSPOR idolunu gerçekleştirmek istiyoruz diye beyanat veriyorlar..
Yadigar Barcin 26.08.2009, 11:51 Bülent hocayi seviyoruz, bu tartisilmaz, Sivasspor icin yaptiklarida gözardi edilemez buda bir gercek, o yüzden cok ama cok minnettariz kendisine.
Olimpiakos maci sonrasi tanisma firsati buldum, o güne kadar sadece tv den taniyordum, ama o gün daha iyi anladimki cok cana yakin, mütevazi ve günümüz sartlarina göre delikanlinin delikanlisi, her Türkte bulunmasi gereken meziyetlere sahip bir Insan.
Kasap sevdigi postu yerden yere vururmus misali, bizde elestiriyoruz, ama elestirirken dozunu kacirmamak lazim, nayetinde oda bir Insan, her Insanda oldugu gibi onunda bir dayanma SINIRI var, kendi sitesinde yayinladigi demece bir bakin, son demeci sabrinin ne kadar tasmak üzere oldugunun bir kaniti.
Gec kaldigimiz bir sey yok, daha cok bastayiz, Türkiyenin en garip Sehirlerinden biri olan ve en cok Gurbete göc veren bir Vilayetini bu kadar Dünyaya tanitmis olmasida bir ayri gercek, yasadigim Ülkede Sivasliyim diyince önce soruyorlardi, Sivas dedigin Türkiyenin bir kasabasimi diye, ama simdi Almanlar bile Sivasin nerde oldugunu ve bir Kasaba olmadigini biliyor, nedeni ise hepimiz biliyoruzki, son senelerde elde ettigimiz basarilar.
Basarilarimizin devami icin Bülent hoca bu Vilayete sart, kesinlikle onsuz olmaz, ama lütfen bir müddet Medyadan uzak kalmasi lazim ve Takima yönelmesi lazim.
Her Insan hata yapar, bizim Sivasin bir Atasözü vardir: ( At aksamayla ayagi kesilmez ) , Kul hatasiz olmaz, onun icin hatanin neresinden dönülürse kardir.
Evet seviyoruz ve inaniyoruz, belki gecen Sezonlarda yasadigimiz basariyi bu Sezon yasamiycaz, ama daha nice basarilara ulasiriz, kisa bir zamanda Sehirimizi bu kadar basarilarla tanistirdigi icin cok seviyoruz, ve ayni hatalari bir daha yapmayacagini düsünerek, kendisine güvenimizi koruyalim, baska takim taraftarlarina özenmeyelim, cünkü farkliyiz, farkimizda Anadolunun merkezi olan Sivas halki olmamiz, bize yakisan dik durmak ve sevdiklerimize sahip cikmak..
Saygilar
BURAK_06 26.08.2009, 11:52 Delikanlı bi adam...Bizden biri.
Yalnız şu anladım Bülent Hocayı sevmeyenlerin büyük bir çoğunluğu muhafazakar duruşu yüzünden sevmiyor.
sgulturk 26.08.2009, 11:52 senin gibi bir insan sivas için büyük şanstır. ama birçoğu neyin kıymetini bildilerki senin kıymetini bilsinler. Sami aydın sivasa neler yaptı ama adamı tekrar seçmeyerek cezalandırdılar. sende hayal edemeyeceğimiz büyük başarıları yaşattığın için cezalandırılman gerekir malesef. Ama sivas da buna layık elindeki değerin kıymetini bilmezsen rezilliğe mahkum olursun
Delikanlı bi adam...Bizden biri.
Yalnız şu anladım Bülent Hocayı sevmeyenlerin büyük bir çoğunluğu muhafazakar duruşu yüzünden sevmiyor.
Sen yalnızca muhafazakar duruşu yüzünden mi seviyorsun arkadaşım
arkadaşlar yukardaki haberi yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum evet katılıyorum bende size bu hoca galibiyet almadan liğden düşse dahi ağzımızı açmaya hakkımız yok dün üçüncü ligden düşmemek için garnizondaki askerleri getirip statda zorla tezahürat yaptıran sivas spor bugün neden süper lig de şampiyon olmadı diye hesap soruyorlar hocasını acımasızca eleştiriyorlar bunlara çanak tutmayın buralara geldiysek mecnun başkan ve bülent hoca sayesinde geldik hocayı bizden koparmaya çalışıyorlar hoca koparsa emin olun bank asyanın gediklisi oluruz iyi günler...
senin gibi bir insan sivas için büyük şanstır. ama birçoğu neyin kıymetini bildilerki senin kıymetini bilsinler. Sami aydın sivasa neler yaptı ama adamı tekrar seçmeyerek cezalandırdılar. sende hayal edemeyeceğimiz büyük başarıları yaşattığın için cezalandırılman gerekir malesef. Ama sivas da buna layık elindeki değerin kıymetini bilmezsen rezilliğe mahkum olursun
malesef siyasetle sporu ayırman lazım tabi ayırabilirsen burda siyasetten bahsedilmiyor yanılmıyorsam konu başlığını gözden geçirirsen eminim anlarsın
Ben Sivassporu seviyorum,
Dünyada futbolun futbol olduğu hiç bir ülkede futbol ve takım sevgisi bir adama bağlanamaz, bir adama bu kadar misyon yüklenemez. Dünya futbolundaki yerimiz ortada.
Diğer tüm sporlarda olduğu gibi futbolda da akıl, mantık ve bilimsel veriler kullanılır.
Topçunun gelip gittiği, gibi teknik heyette gelir ve gider bu tüm dünyada böyledir.
At gözlükleri takılarak bu spora bakarsanız bir kaç mum alevi cinsinden başarılarla oyalanıp durusunuz.
Futbolda başarı süregelen bir sürecin sonunda olur, aralarda tökezlemeler tabi ki olur, ama bu tökezlemelerde eleştiride olur, ama eleştirilere "vay hainler, vay gammazlar, biz bir adam için ölürüz, seviyoruz" ya da acıları içimizde eritiyoruz, kırarsam çeker giderim" gibi mantık dışı açıklamalar yapılmaz,
Bir yıllık değil çok yıllık planlamalar la başarı gelir.
Bana söyler misiniz, bu seneki transfer politikası ve takımda olanların uzun dönem planlama ile alakası var mı?
Ben Bülent bey gitsin asla demiyorum, ama biraz mütevazi olsun diyorum, biraz laf dinlesin diyorum, ve düşünsün diyorum: aylar önce tüm camia bizi severken şu an neden her vatandaş bize laf sokmaya çalışıyor. Başarımızı kıskandıkları için mi? Güldürmeyin adamı.
Seyirci olunamadı palavrasına da bir kaç sözüm var.
Gidip lütfen İngiltere'de, Almanya'da futbol izleyin kale arkalarında ki fanatik seyirci dışında koca statta nasıl seyirci olunuyor görün.
Bide kaba saba değilde açıkça açıklayın da bilelim nasıl seyirci olunuyormuş....
Sağlıcakla kalın.
BURAK_06 26.08.2009, 12:11 Sen yalnızca muhafazakar duruşu yüzünden mi seviyorsun arkadaşım
Hayır Sivassporumuza yaşattığı başarılardan ve sağladığı katkılardan dolayı da seviyorum.
Bunların hiçbiri olmasaydı da gene severdim.Siyasi görüşlerini buraya yanısıtıp her kötü gidişte içindeki nefreti sunanlardan nefret ediyorum....
Siyasi görüşlerini buraya yanısıtıp her kötü gidişte içindeki nefreti sunanlardan nefret ediyorum....
Bu ne demek şimdi?
Ben eleştiriyorum neymiş siyasi görüşüm, neymiş içimdeki nefret?
vahapkeskek 26.08.2009, 12:16 Yönetimin de Bülent Uygun'un da bu sene ne yapmak istediklerini anlayan varsa açıklasın ben maalesef anlayamadım
geçen sene ne yaptığını anlamış mıydın?
BURAK_06 26.08.2009, 12:18 Bu ne demek şimdi?
Ben eleştiriyorum neymiş siyasi görüşüm, neymiş içimdeki nefret?
Sözümün sana olduğunu nerden çıkardın ki ?
Benim sözüm siyasi görüşü nedeniyle Bülent Uygun'u eleştirenlere.
Tabi ki eleştirelecek her insanın hatası olur.Yeri geldiğinde bende eleştiriyorum.Fakat yerden yere vurmak ne oluyor yani? Ne bu acımasızlık?
Sanki şampiyonlar ligi ön elemesi oynatan Bülent Hoca değilmiş gibi yerden yere vuruluyor.Ben bunda art niyet ararım açıkca.
vahapkeskek 26.08.2009, 12:19 o elestirenler bu siteye yeni üye olanlar onlarin % 90 nin sivasli olduguna inanmiyorum bülent hocanin ve sivassporun basarisiz olmasi icin cabalayan baska takim taraftrlari oldugunu düsünüyorum
Olayı sonunda çözdün tebrikler.
Yadigar Barcin 26.08.2009, 12:20 Ben Sivassporu seviyorum,
Dünyada futbolun futbol olduğu hiç bir ülkede futbol ve takım sevgisi bir adama bağlanamaz, bir adama bu kadar misyon yüklenemez. Dünya futbolundaki yerimiz ortada.
Diğer tüm sporlarda olduğu gibi futbolda da akıl, mantık ve bilimsel veriler kullanılır.
Topçunun gelip gittiği, gibi teknik heyette gelir ve gider bu tüm dünyada böyledir.
At gözlükleri takılarak bu spora bakarsanız bir kaç mum alevi cinsinden başarılarla oyalanıp durusunuz.
Futbolda başarı süregelen bir sürecin sonunda olur, aralarda tökezlemeler tabi ki olur, ama bu tökezlemelerde eleştiride olur, ama eleştirilere "vay hainler, vay gammazlar, biz bir adam için ölürüz, seviyoruz" ya da acıları içimizde eritiyoruz, kırarsam çeker giderim" gibi mantık dışı açıklamalar yapılmaz,
Bir yıllık değil çok yıllık planlamalar la başarı gelir.
Bana söyler misiniz, bu seneki transfer politikası ve takımda olanların uzun dönem planlama ile alakası var mı?
Ben Bülent bey gitsin asla demiyorum, ama biraz mütevazi olsun diyorum, biraz laf dinlesin diyorum, ve düşünsün diyorum: aylar önce tüm camia bizi severken şu an neden her vatandaş bize laf sokmaya çalışıyor. Başarımızı kıskandıkları için mi? Güldürmeyin adamı.
Seyirci olunamadı palavrasına da bir kaç sözüm var.
Gidip lütfen İngiltere'de, Almanya'da futbol izleyin kale arkalarında ki fanatik seyirci dışında koca statta nasıl seyirci olunuyor görün.
Bide kaba saba değilde açıkça açıklayın da bilelim nasıl seyirci olunuyormuş....
Sağlıcakla kalın.
Aynen katiliyorum, Almanyada 2. Lig maclari bile full cekiyor, 30-50 bin kisilik Stadlar doluyor, biz ise 10 bin kisiyi toplamada zorlaniyoruz, bilet fiyatlarinin 5 lira olmasina ragmen..
Yönetimin de Bülent Uygun'un da bu sene ne yapmak istediklerini anlayan varsa açıklasın ben maalesef anlayamadım
sen çok biliyosun . adamlar az butçeyle çok iş yaptılar ... bu sene de görücez gerçek sivassporu kimse merak etmesin ..
Sanki şampiyonlar ligi ön elemesi oynatan Bülent Hoca değilmiş gibi yerden yere vuruluyor.Ben bunda art niyet ararım açıkca.
Şöyle desek;
"Bize şampiyonlar ligine doğrudan gitmek yerine ön eleme oynamak zorunda bırakan, bilmem kaç bin avro para alıp istediğimiz transferleri yapmak yerine üç kuruşla bir günlük transfer yapan adamı yerden yere vuruyorlar, ben bunda bir art niyet aramam"
bulent hoca olmasa biz ne yapardık soleyin . o bizi her yerde ii temsil etti .. onu gerçekten sevnler belli oldu .. sonuçlar önemli ama onun kadar deil ..gerçekten onu duruşuyla seviyoruz .. sen bizim her şeyimizsin be bülent hoca ..
geçen sene ne yaptığını anlamış mıydın?
Ben Antep maçına daha doğrusu urdaki İstanbul büyük şehir maçına kadar biraz anlamıştım.
Sonra koptum..
BURAK_06 26.08.2009, 12:26 Şöyle desek;
"Bize şampiyonlar ligine doğrudan gitmek yerine ön eleme oynamak zorunda bırakan, bilmem kaç bin avro para alıp istediğimiz transferleri yapmak yerine üç kuruşla bir günlük transfer yapan adamı yerden yere vuruyorlar, ben bunda bir art niyet aramam"
Henüz 5 yıllık takımsın ve şampiyonlar ligine direk gitmekten bahsediyorsun.
Söylemesi çok kolay tabi.Takımın bütçesini eminim biliyorsun.
100 yıllık geçmişi ve arkasında taraftar desteği olan Ankaragücü küme düşmeye oynarken sen şampiyonlar ligine direk gitmekten bahsediyorsun.Tabi bu da Bülent Hocanın başarısını gösterir.
vahapkeskek 26.08.2009, 12:28 Ben Antep maçına daha doğrusu urdaki İstanbul büyük şehir maçına kadar biraz anlamıştım.
Sonra koptum..
İyi en azından buda bir başlangıç.
Aynen katiliyorum, Almanyada 2. Lig maclari bile full cekiyor, 30-50 bin kisilik Stadlar doluyor, biz ise 10 bin kisiyi toplamada zorlaniyoruz, bilet fiyatlarinin 5 lira olmasina ragmen..
Dostum bu önemli bir konu düşünmek lazım, neden gelmiyor?
Bu futbol kültürü ile ilgili futbol anlayışı ile ilgili takım tutmak futbolu sevmekle ilgili.
Fanatizm olduğunda ancak statta sadece fanatikleri bulursun, sakin, futbol izlemekten zevk alacak insanlar gelmez.
mysuskunx 26.08.2009, 12:33 aslında bu söz seni ne kadar sevdiğimizi nekadar bizden biri gördüğümüzü anlatıyor be hocam ....
(((( BİZ SENİ SONUÇLARLA DEĞİL, DURUŞUNLA SEVDİK))))
Yadigar Barcin 26.08.2009, 12:34 Dostum bu önemli bir konu düşünmek lazım, neden gelmiyor?
Bu futbol kültürü ile ilgili futbol anlayışı ile ilgili takım tutmak futbolu sevmekle ilgili.
Fanatizm olduğunda ancak statta sadece fanatikleri bulursun, sakin, futbol izlemekten zevk alacak insanlar gelmez.
hic alakasi yok, burda sakin futbol izlemiyormu insanlar, vede iki takim taraftari ayni anda cikip stattan kol kola geziyolar, yok rakip takim taraftari statta diger takimin taraftarinin cikmasini bekliycekmis gibi bir olay yok.
selcuk349 26.08.2009, 12:36 ben hiç sevmiyorum.sivassporu sevenlerde bülent uygunun yüzünden sivası ve sivassporu sevmiyor.ukala ukala konuşmalar,çok bilmişlik..bırak şov yapmayı bülent..
hic alakasi yok, burda sakin futbol izlemiyormu insanlar, vede iki takim taraftari ayni anda cikip stattan kol kola geziyolar, yok rakip takim taraftari statta diger takimin taraftarinin cikmasini bekliycekmis gibi bir olay yok.
Aynı şeyi söylüyoruz Fanatizm olmasın diyoruz.
Yadigar Barcin 26.08.2009, 12:40 Aynı şeyi söylüyoruz Fanatizm olmasın diyoruz.
evet, fanatizm kadar tehlikeli bir sey yok, katiliyorum sana, Insan Esiyle cocuklariyla mac izlemeye gelebilmeli, küfürün taskinligin olmadigi bir ortami insallah bizede görmek nasip olur..
Siiivasliii 26.08.2009, 12:42 Tabi seviyoruz Türkiyede en buyuk teknik Adam Bülent Uygundur kusura bakmasinlar
mysuskunx 26.08.2009, 12:49 ben hiç sevmiyorum.sivassporu sevenlerde bülent uygunun yüzünden sivası ve sivassporu sevmiyor.ukala ukala konuşmalar,çok bilmişlik..bırak şov yapmayı bülent..
SEVME KARDEŞİM BEN ONU FUTBOLCUYKENDE SEVİYORUDUM SİVASA GELİNCE DAHADA SEVMEYE BAŞLADIM, SEN ANLAYAMIYACĞIN KONULARDA FİKİR BEYAN ETME İSTERSEN SEVMESENDE O SENDE KALSIN....
KALDİ Kİ BU BÖLÜM BÜLENT HOCAMIZA KARŞI SEVGİMZİİ GÖSTERMEK İÇİN AÇILMIŞTIR....
stutgart58 26.08.2009, 13:00 seviyoruz seni hocam..bizi bırakma...bizim sir alex fergussonumuz sen ol..
hocamızın arkasındayız kendisinde söylemişti bu kadar gelen başarılara karşı birazcık kredimiz yokmu diye tabiki var bu sezon ilk 5 deyiz inanıyorum eleştirilerimiz üzüntümüzden dolayı oluyor bazen kızıp ağırada kaçabiliyoruz ama sonuna kadar arkandayız bülent hoca
Bu gereksiz sevgi muhabbeti ne diye çıktı anlamadım.
Bülent uygun başarılıdır ona kimsenin itirazı yok ama sevimli ve sempatik değildir.
Bülent hoca hem çok fazla hemde çok gereksiz konuşuyor. verdiği demeçlerin çoğu saçma sapan
ve herkesi Sivasspor'a düşman eder tarzda.
Gazetelerdeki Sivasspor haberlerinin altındaki yorumlarda kimse bülent hoca hakkında olumlu yorum yazmıyor.
"Sivas'a üzüldüm ama Bülent Uygun'a sevindim" diyor herkes.
Geçen sene sağa sola o kadar çok laf attı o kadar çok gereksiz demeç verdiki Bülent Hoca bütün sempatisini yok etti herkesi kendinden nefret ettirdi.
Başarısına bişey demiyorum. iyidir başarılıdır bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz elbette ama şu gevezelik yapma huyunu bırakmadığı müddetçe UEFA'da finalde oynatsa sivasspor bülent uygun'un gölgesinde kalacaktır.
Üstelik Bülent Hoca sivasspor'u hep bir basamak olarak gördü.
Kendisi sürekli Fenerbahçe hayaliyle yaşıyor. dikkatini kendi takımına verseydi bugün belkide tarihe geçmişti.
Geçen sene çok konuşma ve kendini ispatlama (Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hayaliyle) ya çalışması yüzünden çok gereksiz demeçler vererek takımın motivasyonunu bozdu ve Şampiyonluğu Beşiktaş'a kendi elleriyle hediye etti.
Bülent Hoca'nın konuşmaları takımı hep olumsuz etkiledi başarısız sonuçlar alındı.
Bülent Hoca'nın ceza alıp yedek kaldığı maçlarda Sivasspor hem çok iyi oynadı hemde yenilmedi.
Eğer geçen sezonun son maçlarını Bülent Uygunsuz geçirseydi belkide şampiyon olacaktı ama hoca sağa sola sataşıp laf atmaktan takımın konsantrasyonunu bozdu.
Ancak unutulmamalıdırki geçen sezonun an başarılı teknik adamı Bülent Uygun değil Ertuğrul Sağlamdır.
Aynı süre içinde Bülent Uygundan hem daha fazla puan topladı hemde Bülent hoca gibi saçma sapan ve gereksiz demeçler vererek ön plana çıkmadı.
Sadece işini yaptı ve bana göre Bülent Uygun'dan çok daha başarılı oldu.
Bana göre Bülent Hoca'nın milli takımın vede Fenerbahçenin başına geçme ihtimali vardı ama gevezelik yapma ve sürekli konuşma huyu yüzünden ikisinide kaybetti.
Bu saatten sonra Bülent Hoca'ya ne milli takım nede Fenerbahçe'yi teslim ederler.
Eline geçen fırsatları "Çene"si yüzünden kaybetti.
İnşallah bu sene çok konuşmaz işine konsantre olurda eski başarıları tekrar elde eder yok çene'sine hakim olamazsa işi zor.
muhsin koçak 26.08.2009, 13:08 Açıklamalarıyla,söylemleriyle antipatik olmak için elinden geleni yapıyor Bülent hoca.Yoksa sahada aldığı sonuçlarla bu kadar antipati toplamazdı Yiğidolar arasında,çünkü onun Sivasspor ve taraftarları kredisi sanırım sonsuzdur.
merkez_emre 26.08.2009, 13:12 merak edıyorum bu baslık bulent hocayı karalama baslıgı olsa bulent hocaya destek verenler o zaman köstek mı olurdu....
alix_özdemir 26.08.2009, 13:14 Süper Lig'de asansör olur dedikleri takımı iki sene şampiyonluğa oynattı. 6 yıl önce Siirt Köy Hizmetleri'yle oynarken bugün Avrupa şampiyonuyla oynuyoruz. Farkı yaratanın kim olduğunu smylemeye gerek yok. Ayrıca Bülent Hoca olmazsa yerine kim gelecek. Tipik her dönem hoca değitiren Anadolu kulübü olacağız. Biraz sabır edelim. Her şey bir anda olmaz.
Süper Lig'de asansör olur dedikleri takımı iki sene şampiyonluğa oynattı. 6 yıl önce Siirt Köy Hizmetleri'yle oynarken bugün Avrupa şampiyonuyla oynuyoruz. Farkı yaratanın kim olduğunu smylemeye gerek yok. Ayrıca Bülent Hoca olmazsa yerine kim gelecek. Tipik her dönem hoca değitiren Anadolu kulübü olacağız. Biraz sabır edelim. Her şey bir anda olmaz.
Başarının %100'üde bülent hoca'ya aitmiş gibi konuşmayalım.
Acaba Bülent uygun başka bir anadolu takımında olsa hangi yönetim ona bu kadar imtiyaz verir bu kadar sınırsız özgürlük tanırdı.
Sivas'da kimse işine karışmıyor. başkandan bile çok konuşup her konuda yorum yapıyor yetkili gibi hareket ediyor.
Fener'de olsa şu verdiği demeçlerin 10'da birini verse ertesi gün kapı önüne koyarlar.
Büyük takımlarda bu kadar gevezelik yapıp bu kadar rahat hareket edebilirmi.
Bülent Uygun'un başarılı olması kadar yönetiminde başarıda katkısı vardır.
Başarıyı %100 Bülent Uygun'a yüklemek yönetime haksızlık değilmidir.
Bülent Uygun gitsin trabzonun başınada başarılı olsun görüyüm ben.
Çıksın şu Sivas'ta yaptığı konuşmaların 5'de birini trabzonda yapsın.
Trabzon'da ve diğer anadolu takımlarında 6 aydan fazla dayanamaz.
Sivasspor Bülent uygun sayesinde başarılı olmuştur ama bülent uygun'da sivasspor sayesinde başarılı olup isim yapmıştır.
Müthiş bir kariyer yapma fırsatını tabi "Çene"si ve gevezeliği yüzünden kaybetmiştir orası ayrı ama Sivas'da bulduğu ortamı acaba Türkiyede kaç tane kulüpte bulabilir ?
Kashmirian 26.08.2009, 13:34 Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Burdan tüm gardaşlarıma selam ediyorum.
Bülent Uygun gerçekten çok başarılı bir teknik direktör şu an ülkenin en başarılı teknik direktörü özellikle de son 2 yıla baktığımızda bu çok açık.
Ancak gerek sürekli konuşmaları gerekse siyaseti spora alet etmesi benim sinirlerimi bozuyor. İstanbulda layla Sivas ta la ilahe illallah nasıl bir demeç bunun izahını gelsin yapsın dinlemek isterim ben şahsen. Ya da isabetsiz şut atan oyuncuya camiye yardım cezası? Bir spor klubünde oyuncuların kafaca rahat olması gerek. Sonra gelen neden kaçıyor diyoruz? Belki de bi sebep budur.
Bu yanlış hareketlerinden vazgeçerse eğer ben kalmasından yanayım.
BAŞARI SÜREKLİLİK OLDUĞU ZAMAN BAŞARIDIR. EĞER SÜREKLİ OLMAYAN BİR ŞEY VARSA SAMAN ALEVİ GİBİ SÖNÜYORSA BUNA BAŞARI DEMEK HAYALDİR. BU OLSA OLSA TESADÜFTÜR. MESELA GALATASARAYIN ALDIĞI UEFA KUPASI VE SÜPER KUPA. YADA TÜRKİYENİN DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. SİZCE BAŞARIMIDIR ALLAH AŞKINA. BİR RÜZGAR BİR TESADÜS. LİGİ İKİNCİ SIRADA BİTİREN BİR TAKIM AVRUPADA ESMELİYDİ. LİGDEDE ESMELİYDİ. ÇÜNKÜ BU YILKİ PAROLA ŞAMPİYONLUK OLMALIYDI. HAA MAZERET FUTBOLCUMU. SATMAYAYDIN KARDEŞİM. YERİNE ALAMAYACAĞIN BİR FUTBOLCUYU NEDEN SATIYORSUN.
BİZ BÜLENT UYGUNUN HOCALIĞINI ELEŞTİRİYORUZ. KİŞİLİİNİ DEĞİL. SİVASI SEVMİŞTİR. SİVAS İÇİN BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIR. SİVASLILAR SAHİP ÇIKMAZKEN O SAHİP ÇIKMIŞTIR. BU KONUDA MİNNETTARIZ. AMA BU DEMEK DEĞİLKİ HATALARINIDA GÖRMEMEZLİKTEN GELELİM. BÖYLE ŞEY OLMAZ. BU DOSTLUK DEĞİL DÜŞMANLİKTIR. O ZAMAN KARŞINIZDAKİNİ DAHA ÇOK HATAYA YÖNLENDİRİRSİNİZ.
BÜLENT UYGUN TRANSFER POLİTİKASINDA BU YIL ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞTIR. YERİNE ALAMAYACAĞI FUTBOLCUYU SATMIŞTIR. TUMU BALİLİYİ BİLİCAYI SİLLAYI DİALLOYU PAŞEKOYU BUNLARI SATARKEN YERİNE YENİSİNİ VE DAHA İYİSİNİ ALMADAN ALAMADAN NEDEN VERDİN. ERSEN MARTIN TUMDANDAMI İYİ BALİLİDENDEMİ DAHA İYİ. BİZİM İTİRAZIMIZ BUNA.
BÜLENT UYGUN ÖYLE BİR BAŞKANLA ÇALIŞIYORKİ TÜRKİYEDE YOK BÖYLE BİŞEY. BİZ BÜLENT UYGUNU SEVİYORUZ DİYE SIĞIR SÜRÜSÜ GİBİ HER YAPTIĞINA GÖZ MÜ YUMALIM. HİÇMİ ELEŞTİRMEYELİM. HER YAPTIĞINA EVET YA HAKLI DERSEK BÜLENT UYGUN YANLIIŞINI NASIL ANLAYACAK. HOCANIN BU ELEŞTİRİLERE KIZMASI GÜCENMESİ KIRILMASI YANLIŞ OLUR.
İNSAN NE OLDUĞUNU NERDEN GELDİĞİNİ VE NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMELİDİR. EĞER BU YOLDA HATALAR OLUYORSA MUTLAKA UYARILACAKTIR.
BİZLERDE BÜLENT UYGUNU SEVİYORUZ. AMA HATA YAPILDIĞINI HİSSETTİĞİMİZDE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNEDE UYARACAĞIZ. FİKRİMİZİ SÖYLEYECEĞİZ. SÖYLEMEZSEK O ZAMAN BÜLENT UYGUNU SEVMEMİŞ OLURUZ. SÖYLEMEZSEK BÜLENT UYGUNA KÖTÜLÜK YAPMIŞ OLURUZ.
HERKESE SAYGILAR.
Murat ARICI 26.08.2009, 13:58 HER ZAMAN SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM KALE ARKASI TRİBÜNE 5 LİRA VERİP GİTMEYENLER GİTSİN-KALSIN YORUMU YAPABİLİYOR AMA GERÇEK YİĞİDO BİLİYOR VE SÖYLÜYOR Kİ ARKANDAYIZ HOCAM HER ZAMAN..
Kashmirian 26.08.2009, 14:04 HER ZAMAN SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM KALE ARKASI TRİBÜNE 5 LİRA VERİP GİTMEYENLER GİTSİN-KALSIN YORUMU YAPABİLİYOR AMA GERÇEK YİĞİDO BİLİYOR VE SÖYLÜYOR Kİ ARKANDAYIZ HOCAM HER ZAMAN..
yahu herkes sivasta yaşamıyor ki?
foruma üye olmak için sivasta mı yaşamak gerekiyor ne alakası var bilet almakla almamakla ?
ben buraya geldiklerinde bir kez ancak izleyebiliyorum sivası o da 5 lira olmuyor ayrı konu..
Sivassporumuzu hem 3. Lig’de hem de Süper Lig’in zirvesinde iken seven, sadece iyi gün taraftarı olmayan Sivassporlular adına haykırıyoruz ve diyoruz ki: Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü…
- sebebi sivassporlu olan herkes anlar saten
hocamızın ekibini tazelemesi yada yenilerinin eklenmesi gerekior dio düşünüorm takımın sadece futbolcular olarak jenerasyona gidilmemeli her yerde yapılmaı ki takımın havası değişsin yeni fikirler çıksın antranörleri çoğaltmak yada tazelemek ama daha iileriyle takım ozamn dahada ii olr
yigidocengiz 26.08.2009, 14:58 bulent hoca olmasa biz ne yapardık soleyin . o bizi her yerde ii temsil etti .. onu gerçekten sevnler belli oldu .. sonuçlar önemli ama onun kadar deil ..gerçekten onu duruşuyla seviyoruz .. sen bizim her şeyimizsin be bülent hoca ..
arkadaşım yanlışlıkla teşekkür ettim sana ama düzeltiyim istedim.hani bülenti duruşuyla seviyomuşsunuz ya...hangi duruşuyla seviyosun ben sana söyleyim tesislerde futbolculara antrenman yaptırırken gördüm ben üzerinde bir fener eşofman takımı,fenerbahçe maçlarında azını bıçak açmayan ama bjk v gs maçlarında adeta bir aslan parçası kesilen haliylemi...geçen yıl binin üzerinde röportaj yaptığı için mi???kimin büloyu sevdiği belli oldu demişsinde sanki saklayan vardı,sevmek zorundamıyım onu,buraya gelen yabancı futbolcular sence şehri sevmedikleri için mi gelmekten vazgeçti.bence bu kadar basit değil arkadaşım.tamam bülent efendinin çok emekleri geçti bu takıma ama bunuda böyle bir başkana sahip olduğu için yapabildi,başka bi takımda aynı başarıyı göstersin ben o zaman bülent büyük bir hocaymış diycem.ama türkiyenin hiç bir yerinde SİVAStaki kadar da sevileceğini sanmıyorum,çünkü türkiyenin hiç bir yerinde maalesef SİVASLILAR kadar safı yok.adam bize tüm türkiyeyi düşman etti konuşmaları yüzünden ben onumu sevecem.
yigido_sampiyon 26.08.2009, 15:00 bizim insanımız biraz balık hafızalıdır...yapılanları hemen unutur...
her takım zaman zaman düşüşe geçebilir...bugün bülent uygunu istemeynlere soruyorum, bülent hoca gitsin kim gelsin?? yılmaz vural mı? erdoğan arıca mı?
vahapkeskek 26.08.2009, 15:03 arkadaşım yanlışlıkla teşekkür ettim sana ama düzeltiyim istedim.hani bülenti duruşuyla seviyomuşsunuz ya...hangi duruşuyla seviyosun ben sana söyleyim tesislerde futbolculara antrenman yaptırırken gördüm ben üzerinde bir fener eşofman takımı,fenerbahçe maçlarında azını bıçak açmayan ama bjk v gs maçlarında adeta bir aslan parçası kesilen haliylemi...geçen yıl binin üzerinde röportaj yaptığı için mi???kimin büloyu sevdiği belli oldu demişsinde sanki saklayan vardı,sevmek zorundamıyım onu,buraya gelen yabancı futbolcular sence şehri sevmedikleri için mi gelmekten vazgeçti.bence bu kadar basit değil arkadaşım.tamam bülent efendinin çok emekleri geçti bu takıma ama bunuda böyle bir başkana sahip olduğu için yapabildi,başka bi takımda aynı başarıyı göstersin ben o zaman bülent büyük bir hocaymış diycem.ama türkiyenin hiç bir yerinde SİVAStaki kadar da sevileceğini sanmıyorum,çünkü türkiyenin hiç bir yerinde maalesef SİVASLILAR kadar safı yok.adam bize tüm türkiyeyi düşman etti konuşmaları yüzünden ben onumu sevecem.
Sivaslılar kadar saf olmayı isteyen o kadar şehir halkı vardır ki şaşırırsınız.
ilker_8787 26.08.2009, 15:06 bizim insanımız biraz balık hafızalıdır...yapılanları hemen unutur...
her takım zaman zaman düşüşe geçebilir...bugün bülent uygunu istemeynlere soruyorum, bülent hoca gitsin kim gelsin?? yılmaz vural mı? erdoğan arıca mı?
Onlar Sivas'a gelmezler.Çünkü Sivas'ta la ilahe illallah var.Sivas'ta laila olsaydı onlar gelirdi ancak ;)
Ama bu gidişle Sivas'ta bol bol lay lay lom olacak ne yazıkki...
yigido71000 26.08.2009, 15:10 Ben hiç mi hiç sevmiyorum.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
sen gec o zaman teknik direktor o zaman arkadas sanki mahalle takimi yonetiyorsun , bir futbol kulubu yonetiyorsun
ilker_8787 26.08.2009, 15:17 sen gec o zaman teknik direktor o zaman arkadas sanki mahalle takimi yonetiyorsun , bir futbol kulubu yonetiyorsun
Böyle Bülent Uygun yalakalığı yapmayın şu sitede birader...
Bülent Uygun Sivasspor'u 2 sene şampiyonluğa oynattı.İnkar etmiyorum ve takdir de ediyorum fakat bir Sivas'lı olarak şunu açık ve net söyleyebilirim ki Bülent bu sene takımın içine etti bıraktı.İbrahim Ülüm diye 3. ligden bir adam aldılar ve bu adamı tekrar 3. lige kiraya verdiler.Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.3. lig adamı 26 yaşına gelmiş bir baltaya sap olmamamış bir adam bizde ne işi var.Hadi diyorum çok iyi bu adamı aldık.Ama bu adam tekrar 3. lige niye gitti.Agbetu'yu göndermeye çalışıyor.Neden aldın birader o zaman.Burası deneme tahtası mı?
esentepeli58 26.08.2009, 15:25 biz seni sevinmek için sevmedik sivassporum
fatihtuztas 26.08.2009, 15:34 bizler senin gibi bir yiğidoyu çok ama çok seviyoruz hocam sana laf söyleyenler seni çekemeyen ve de naylon sivassporlu asıl istanbullu olanlar hocam sen aldırma.
karakocyakup58 26.08.2009, 15:51 Yönetimin de Bülent Uygun'un da bu sene ne yapmak istediklerini anlayan varsa açıklasın ben maalesef anlayamadım
KÜME DÜŞEN TAKIMLARDAN ADAM GETİRİP YETİŞTİRMEKK VE GELDİGİ FİYATIN 2 KATINA SATMAK VE KÜLÜBE PARA KAZANDIRMAK KAMANAN GİBİ 350.000$ ALIP 2 TİRİLYON GİBİ GÜZEL BİR PARAYA SATMAK BENCEEEE
mucahitbaba58 26.08.2009, 16:19 bulent uygun
hersey bi yana senin delikanliligin ve adam gibi adam olman yeter
sen bu ligdeki en baba adamsin
senin gibi degil hicbir teknik direktor senin farkini saymakla bitmez hocam biz seninle cok gururlu mutluyuz saygilar sana
noname87 26.08.2009, 16:24 Ben Bülent Hocanın kalmasından yanayım ama maç sonu açıklamaları faciaydı bana göre... "UEFA şampiyonuna yenilerek eleniyoruz" demek ne demek? Allah aşkına... iyi bir de plaket yaptıralım bu başarı için...!
Anderlecht ne şampiyonuydu iki maçta da lyondan fark yedi biz lyonla oynasak 7-8 tane yerdik hocam...
Sürekli 3.ligden getirdik olaylarına girmen ben gidersem oraya gider imasına yapmana da gerek yok... Ömür boyunca bizi çalıştırmayacaksın, 3 büyüklerden teklif gelse 1 saniye bile durmayacaksın hatta trabzonspor bile teklif yapsa büyük olasıkla gideceksin... Niye çünkü kendi kariyerin için Sivas olmasa bu fırsatları hangi şehirde bulurdun?
Sürekli şehri suçlaman o yüzden gereksiz
efsane5858 26.08.2009, 16:26 bülent uygunu begenmeyenlerdendim cunki tavirlari hos degildi ama oda farkina vardi ve öyle aciklamalar yapmiyor artik.ben kötü gün dostuyum bülent hocanin üzüntüsü beni daha cok üzüyor anladimki bende bülent hocayi seviyorum
sivastatlıbelam 26.08.2009, 16:35 bülent hocam 3 büyütülmüşlerdeolsaydınız şimdi çoktan gönderilmiştiniz.
sizi sevdiğimizi buradan da anlarsınız ki taraftar isyan etmiyor,trabzon tarafatrı gibi 2 maçtan sonra olay çıkarmıyor.
siz bizi gitmekle kalmakla tehdit etmeyin işinizi yapın taraftar zaten gereğini düşünür.
Ne yalan söyleyeyim, yeri geldi Bülent Hocaya çok kızdım, eleştirdim... Bazı hatalarından dolayı, ama hiç bir zaman gidebileceği ihtimalini düşünmedim, düşünmemde....
Biz yapılan güzellikleri unutacak karakterde bi memleketin insanları değiliz...
Son yıllarda yaşadığımız mutluluklar Sivasspor sayesinde oldu... Bu insanlar Sivasın üstündeki kötü imajı sildi.... Eskiden Sivas deyince insanların akıllarına hep bu şehrin imajını zedeleyen geçmişte yaşanan olaylar gelirken şimdi Sivas denildiğinde bir nebzede olsa Sivasspor düşünülüyorsa bu insanların emeği çoktur bunda...
Sivas çok çekti arkadaşlar hep talihsiz bir şehir olduk... Bu yüzden bir kaç yılda olsa yaşanan mutlulukları unutmak nankörlük olur herhalde...
Her zaman Sivaslı olmaktan gurur duydum... Ama son 2 yıldır daha bir gururla Sivaslıyım dedim bunu inkar edemem, kimse de edemez...
Ve son olarak Bülent Uygun'u medya ve diğer takımların taraftarları sevmediği için dışladıkları için her yenilgiden sonra alaycı bir tavır takındıkları için ona karşı... Daha çok seviyorum...
yorumcuyuz 26.08.2009, 17:08 cok konusuyor cokk...! yok 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz yol sivasta lailaheillallah istanbulda laila...! her mikrofon uzatıldıgında ne var ne yok hemen konusuyor...! tamam sivasa büyük hizmetler yaptı basarıda sagladı ama karsılıgınıda aldı bunu unutmayalım...!bizde yonetim kurulunıun yerıne baskanın yerıne her seye bulent hoca konusuyor? birde biraz eleştiri oldugunda 5 sene once bu takım nerdeydi diyor? ey bulent hoca , sen nerdeydin demezler mi adama artık sadece takımla ilgilenme zamanı gecmıs basarılar senınse basarızılıklarda senındır...! saygılar, hayırlı ramazanlar..!
özsivasli1903 26.08.2009, 17:14 sivasda en meshur sey nedir...
is yapan adamin ayagini kaydirmak...
bizim sivaslinin isi bu ...
bülent uyguna git diyen biri benim gözümde ne sivaslidir nede sivassporlu...
diyenlerin hepsi fenerin salatanin besiktasin yalakalari....
bizi bize birakin biz yine zirveye oynayacagiz...
yeterki rahat birakin... bu sene ilk üc kesin....
bi yere gitmiyor benım hocam. verılmıs sözü var..şampiyonluk borcu var daha..
Hocamızı iyi ve kötü yönleriyle hep birlikte seviyoruz, sadece iyi olumlu,
işler iyi gidince herkes sever,
önemli olan kötü günde de sevmektir.
Aşağıdaki şiir tam bunu anlatıyor;
Aşağıdaki siteden tıklayıyınız,
http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=2543&siir=158222
http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=2543&siir=158222
Bence sevgi..
Pehlivan gibi güçlü
Mahkumlar gibi suçlu
Dağlar gibi yokuşlu
Olmalı,bence sevgi
Hep mutlu etmemeli
Kızmalı,gitmemeli
Doymalı,yetmemeli
İsterik,bence sevgi
Hedefi saptırmayan
Seveni kandırmayan
Vurmalı,öldürmeyen
Olmalı,bence sevgi
Fırtınalar görmeli
Depremler geçirmeli
Selde sürüklenmeli
Afettir,bence sevgi
Var iken doyulmayan
Yokken dayanılmayan
İçilen,kanılmayan
Olmalı,bence sevgi
Alında yazı gibi
Ozanın sazı gibi
Şairin sözü gibi
Olmalı,bence sevgi
Heykel gibi ölümsüz
Tablo gibi doyumsuz
Yaşanmalı,yorumsuz
Olmalı,bence sevgi
Yürekte kazı gibi
Damarda gezi gibi
Beyinde sızı gibi
Olmalı,bence sevgi
Ve nihayet sonunda
İki mezar üstünde
Nadide bir çiçek gibi
Açmalı,bence sevgi
bizim insanımız biraz balık hafızalıdır...yapılanları hemen unutur...
Arkadaşım olay Bülent Uygun'un başarılı olup olmaması değil.
Onun çok konuşması ve herkesi sivasspor'a düşman etmesidir.
Eğer Bülent Uygun çok konuşmayan ve sadece işiyle ilgilenen bir Teknik adam olsaydı emin ol bugün Daum'un yerinde kendisi olabilirdi ama
o kadar çok ve gereksiz konuşup insanların tepkisini çekiyorki koyu taraftarı olduğu Fenerbahçeli'ler bile Bülent Uygun'u sevmiyorlar ve başarısız olunca seviniyorlar.
Bunun ne kadar vahim bir durum olduğunu anlayabiliyormusun.
Kendisi Fenerbahçe hayaliyle yaşarken Fenerbahçeliler bile kendisini sevmiyor ve başarısız olunca seviniyorlar.
Oysa geçen sene o gereksiz ve saçma demeçleri vermese ve her uzatılan mikrofona konuşup, sıkıcı ve insanları ilgilendirmeyen açıklamalar yapmasaydı
belkide Bülent Uygun fenerbahçe'ye gelsin diye imza bile toplarlardı.
ama Fenerbahçe'dekiler bile bülent Uygun'u istemiyor sebep gereksiz ve anlamsız demeçleri ve sağa sola laf yetiştirerek kendi itibiraını sıfıra indirmiş olmasıdır.
Aykut Kocaman'da Fenerbahçelidir ama efendilik olarak, nerde nasıl konuşacağını bilmesi açısından Bülent Hoca'dan çok daha iyidir.
Sivasspor haberlerinin altında bir tane olumlu yorum yok. bir tane iyi yazan yok.
Herkes'in ağzında iyi oldu bülent çok sevindim bülent uygun gibi laflar var.
Bi insan herkesi kendine bu kadarmı düşman eder. kaldiki ne gerek var sağa sola laf yetiştirip, sürekli atışmaya.
Elbette Yılmaz Vural yada Arıca gelmesin ama bir Bülent Uygun çıkaran bu kulüp bir bülent Uygun daha çıkarır ondan kimsenin şüpheside olmasın.
Bülent Uygun benim alternatifimde hazır demişti. bence Görevi bi kaç haftalığına alternatifine devretsin bakalım gerçekten doğru söylüyormu.
Hemde kendiside bu arada biraz dinlenip kafasını toparlamış olur.
Dostlar konu başlığı Bülent bey gitsin kalsın değildir,
Hatta bu tartışma çok fenadır, zararlıdır.
Bülent beyin gitmesi gibi bir ihtimal şu anda dillendirilmemelidir.
Konu bir adama bu kadar misyon yüklemenin yanlışlığıdır,
Konu Bülent beyin hatalarının dile getirilmesi ve kendisine uyarılarda bulunmakdır,
Ve asıl konu bir takımın başarısının bir adama indirgenmesi saçmalığıdır.
Anadolunun Bagrindan cikan ve Basariyi yakalayan bu takima ne buyuk katkiyi saglayan sensin hocam.
oyle kucuk ve basit meslelerden dolyai morali bozma
sen basarcaksin
selamlar
LosTie58 26.08.2009, 17:39 Sivasspor'u seviyoruz,dolayısıyla Sivasspor'a hizmet eden herkesi de..
Kardeşim tabiki başarılı olsun zrveye oynatsın ama şu çok konuşma huyundanda artık vazgeçsin.
Sağa sola laf atıp oraya buraya laf yetiştirmek yerine işini yapsın.
Bülent Hoca'ya yapılan eleştiriler başarısızlığından değil çok konuşması yüzündendir.
Yapılan eleştirilerin %90'nında bülent hoca'nın çok konuşması, verdiği gereksiz demeçler ve her uzatılan mikrofona konuşması eleştiriliyor.
Kimse Bülent Hoca başarısız demiyor. çok konuşuyor ve hem kariyerini bitiriyor hemde herkesi sivasspor'a düşman ediyor deniliyor.
Onun yüzünden Sivasspor'u seven kimse kalmadı.
Sivasspor haberlerinin altında bir tane olumlu yorum yok. herkes seviniyor herkes eleştiriyor.
Bu durumu yaratanda malesef Bülent Uygun'dur.
Geçen sene burda bildiri bile yayınlandı. artık konuşmayın işinizi yapın diye ama hala aynılar.
sürekli bi şeyler konuşup sürekli açıklamalar yapıyorlar.
Birazda susup işlerini yapsınlar. taraftarıun sitediği bu.
verdikleri demeçler ve sürekli konuşmaları takıma zarar veriyor ve artık Tüm sitelerde Sivasspor alay konusu olmaya başladı.
Artık buna dur demeleri lazım. yoksa başarılı olmuş yada olmamış bizim derdimiz bu değil.
Bülent hocanın Sivas'a yaptıklarını inkar etmek nankörlüktür !
Ama bu sezon öncesi Sivas'a yaptıklarını görmemek ve desteklemekte körlüktür !
Dogru tektir, dogruyu takip edelim ! Yalakalık ile Sevgi arasındaki ince çizgiyi kaybetmeyelim ...
burakkova 26.08.2009, 17:58 http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/bbb.jpg
İçerisinden geçmekte olduğumuz zor süreçte, özellikle son iki aylık zaman dilimi içerisinde Sevgili Teknik Direktörümüz Bülent Uygun hakkında futbol kamuoyunda sürekli olumsuz haberler yayınlanmakta ve bazı Sivasspor taraftarları da bu psikolojinin esiri olarak benzer tavırlar göstermektedirler. Aslında sadece oyun anlayışı ve transfer politikası ile eleştirilebilecek olan hocamız, sancılı geçen iki ayın ardından hedef tahtasına yerleştirilmekte, geçen yılların birikimi olan hınçlarını çıkarmak isteyenler tarafından acımasızca eleştirilmekte, bir kaşık suda boğulmak istenmektedir.
- Hocamız, Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’la birlikte yokluk içerisinde zirveye çıkmanın hayallerine sahiptir. Sivassporumuz 2. Lig’de iken ‘Sivas’a Chelsea’yi getireceğim.’ diyen Mecnun Başkan’a en iyi eşlik edebilecek kişi hocamızdır. Bülent Uygun değil midir ‘Anadolu’dan bir takımı şampiyon yapacağım, o takımın adı da Sivasspor olacak.’ diyen?
- Onlarca yıldır Süper Lig’de İstanbul takımlarının hegemonyasını kabullenmiş bir sürü Anadolu takımı, suskun, ezilmiş, kişiliğini yitirmiş başkan, hoca, futbolcu, taraftar varken bütün bunların aksine isyanını dile getiren; kimsenin düşünmediğini düşünüp, söyleyemeyeceğini söyleyen, üç büyültülmüş hegemonyasına isyan bayrağını açan Bülent Hocamızdır.
- Tesislerinden altyapısına, otobüsünden yeni stadyumuna, marka değerinden geleceğine kulübümüzün her şeyiyle ilgilenen, Sivasspor kulübünün büyük olma vizyonuna büyük katkıda bulunan, yıllarını Sivassporumuza vermiş ve inşallah verecek olan Bülent Hocamızdır.
- Kendisi Sivaslı olup memleketini unutanların, hatırlamayan ve hatırlamak istemeyenlerin, makam sahibi olduğu halde hizmet etmeyenlerin, varlık sahibi olduğu halde ihsanda bulunmayanların, şöhret sahibi olduğu halde memleketinin tanıtımına zerre katkıda bulunmayanların aksine Sivas ve Sivaslı için didinen, çırpınan Bülent Hocamızdır. Vekillerimiz sustuğunda Dikimevi için kapı kapı dolaşan, arkadaşını alışveriş merkezi yapması için Sivas’a çağıran, yeni stadyum için Başbakan’la görüşen Bülent Uygun değil midir?
Düşünüyoruz, geçmişimizi, yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi, acılarımızı, nereden nereye geldiğimizi, hayallerimizi, geleceğimizi, planlarımızı bütün her şeyi gözden geçiriyoruz ve diyoruz ki ‘Seni seviyoruz Bülent Uygun, kara kaşın kara gözün için değil, vizyonun için, yaptıkların için ve yapmayı planladıkların için seni seviyoruz!’
Hititlerin, Romalıların ve Bizans’ın önemli merkezi olan, Danişment’e, Selçuklu’ya, Kadı Burhanettin ve Eretna’ya başkentlik yapan, Osmanlı’nın dörtyüz yıl en büyük eyaletlerinden birisi olan, Cumhuriyeti kuran, mazisi, ruhu, insanı büyük Sultan Şehrin, senin gibi vizyonu, hedefi, aşkı büyük insanlara ihtiyacı var, seni bunun için seviyoruz!
Ayrıca biliyoruz ki, başarı sabır ister, istikrar ister ve biraz da acı ister. Arsenal’de Arsene Wenger’in, Manchester’da Sir Alex Ferguson’un yaptığını Türkiye’de sen yapacaksın. Bu heyecana, azime, enerjiye sahipsin. Ve son olarak tüm taraftarımıza hatırlatıyoruz Manchester United’ı 24 yıldır çalıştıran Alex Ferguson, ilk ciddi başarısını göreve geldikten ancak dört yıl sonra gösterebildi. Biraz sabrı bol, ufku geniş, tahammülü yüksek olalım! Sabrın sonu selamet!..
Sivasspor.com Editör
duygularımıza tercüman olmuşsunuz.. sonuna kadar arkandayız hocam..
Bestepeli-58 26.08.2009, 17:58 HOCANIN HERZAMAN YANINDAYIZ MACA GELMEYEN SİVASLI OLMAYAN 3 BÜYÜKLERİ TUTANLAR YAPIYOR YORUMU RIDVAN DİLMEN KINA YAKSIN AZI KULAKLARINDA 3 BÜYÜKLER BU YIL KOPARMIŞ İŞDE BİZ BUNLARI BU ADAMLARI SEVİNDİRMEMEK İÇİN YAŞASIN BAŞKAN İYİKİ VARSIN HOCAMIZ DİYECEGİZZZZ VE BİR GÜN HERKES HOCAYA LAF SÖYEN HERKES GERCEGİ GÖRECEK SİVASI SEVMEYENLERİN TEZGANINA GELMEYİN BAİKANIN HOCAMIZ SİVASPOR CANIMIZ BAŞTACIMIZ
ruzgarpolice 26.08.2009, 18:32 öncelikle sivaspora hizmet eden her kim olursa olsun bu malzemecisinden tesis bekçisine kadar aşçısından çimleren bakımını yapana kadar herkesi severiz bu böyle biline;gelelim sayın bülent hocamıza,bir takımın önce 3 ligde futbolcusu olrak daha sonrakı yıllarda külübün çeşitli görevlerini alarak şu son 2.5 yılda ise takımın teknik direktörü olarak sivaslıların hayaal bile edemiyeceği yerlere gelmesinde sayın bülent uygunun emeklerini inkar etmek nankörlükten başka birşey olmaz.adımız yiğido olmuş ise yiğido gibi davranmalı yaratılanı yaratandan dolayı sevmeliyiz. bize yakışanda bu olmalı başkalarının yaptığı gibi örneğin;fb,gs,bjk bu takımlardaki futbolculara teknik adamlara yapılan nankörlükleri jübilelerini bile yapmadan gönderen takım taraftarı olmaktansa ,her tütlü başarıda yada başarısızlıklarda futbolcusundan,teknik ekibine ,yönetimden malzemecisine kadar herkese sahip çıkmalı örnek bir taraftar olduğumuzu dosta düşmana ezberletmeliyiz saygılarımla;ruzgar police
revenge58 26.08.2009, 18:33 bu siteye üye olup da sivassporlu olmayan yada bülent uygunu sevmeyen son derece de azdır.ama güneş balçıkla sıvanmaz son 2 senenin kafaya oynayan takımını bozdular yerine bize sancı dolu bir takım verdiler.biz onu da destekleriz ama transfer dönemi bitiyor hala bir defansımız yok,forvet hattı sıkıntılı.ortasahada oyunu açacak oyuncu yok.biz bu gerçekleri görüyor ve söylüyorsak bu takımı sevmediğimizden değil aksine çok sevdiğimizdendir...
navruz58 26.08.2009, 18:43 bülent hocami ölüme kadar sevecem birtane hocam seni canin sagolsun hocam allahin izinle hersey yoluna gircektir
ShabbatShalom 26.08.2009, 18:48 Biz Hiç Bişey Demesekte Yıl Sonunda Herşey Ortaya Çıkar...Her Maçta Yenildik Fark Yedik Takım Alışmadı Diyorlar Hala..Yıl Sonunda Yorumlar Değişirmi Kalırmı Belli Olur Herkesin Dediği Gibi (Daha Yolun Başındayız)...Şimdi Toplam Yediğimiz Gol 2. hafta olmasına rağmen 28 sanırım...Geçen sene lig sonunda yediğimiz golün %90 ını yedik 2. haftada...İnşallah bu son olur artık...Her Zaman Destekciyiz Bülent Hocaya Ama Artık Bişeyler Yapma Zamanı Gelmedimi ?
Karsiliksiz kimi severiz? Babamiz anamiz bile sevgisine karsilik bizden kendi beklentilerine uygun yasamamizi isterken. Neden her türlü durumda birini sevelim? Bence bunun altinda bir kac neden var ama bu neden öyle bagzilarinin dedigi gibi seni her halinle her yasattigin olumsuzlukla severiz degildir. olmamalida.
Bu camia icinde birini sevme ile kredisi olmayi birbirine karistiranlarmi desem, yine SivasSpora taraftar olmayla Kisiye taraf olmayi birbirine karistirdigi sürece yine Kisiyi sevme ve karsitlik ölcülerimizin önemli bir bölümünü eski tutuklari takimlarin reflekslerine göre belirledikleri icin bu sevgide veya karsitlikta samimi degiller.
Taraftar olarak bizi ilgilendiren Hocanin sevimli olup olmadigi degil camiayi temsil düzeyindeki beklentilere cevap olup olmadigi durumudur. Camia icinde hekes hocayi sevmek zorunda degildir ama camia icindeki konumundan dolayi desteklemek zorundadir.... Futbolda Kazandirdiklari seyler kaybetdirdikleri yaninda cok agarsa Destek cogalir... Hocamizdan destegimizi cekmeyelim Bu hocanin Takimimiza camiamiza kattiklari unutmuyorum. diyebilir buna saygida duyulabilir. Hatta bagzilarina görede tersi durum gibi görülebilinir. Bu noktada olanlarda temsil düzeyinde zayiflik gördügünde Hocaya detegini sunmaz buda gayet dogal bir durumdur. Ama Koca Camiayi bir kenara koyup Bir kisi üzerinden Taraftarlik tarmaya kalkilirsa yanlis yapilir...sunu seversen SivasSporlusun sevmezsen degilsin gibi kavramlar. yakisiksiz yaklasimlardir.
Ayrica Hocaya Sayginlikta Temsil ettigi camia icindeki konuma sayginlik olmali onu bizler icin degerli kilan camia icindeki temsil düzeyidir ve bunu layiki ile yaptigi sürecede bu sayginligi herkes vermelidir... Hocayi bir birey olarak ele alip karsitlik yapmak yada yandaslik yapmak basta camiamizin diger kalan kesimlere saygisizliktir.... Sen ne kadar bu camiaya zarar verirsen ver biz destekleriz demekte sen ne kadar basarili olursan ol benden köstek demek de Bu camianin cikarina bir durum degildir. Kimki SivasSpor icin basari duvarinin üzerine bir sirada o koyyor onu seviyoruz. kimki örülen duvardan siralari yikiyor onuda ayipliyoruz kabul etmiyoruz olmali sevginin ölcüsü........
metin_yilmaz 26.08.2009, 18:58 ortada bi sorun var millet ne kadar görmek istemezsede bülent uygunun gözlerinden belli birileri klupten elini ayagini cekmis gibi hayirlisi
karahisarli 26.08.2009, 19:04 Olayı sonunda çözdün tebrikler.
olayi sonunda degil basinda cözmüstüm ve defalarca yazmistim
58ÖREN58 26.08.2009, 19:07 Ben hiç mi hiç sevmiyorum.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
sen sevmezsen sevme baba neden sevmedıgınıde acıkla barı sivassporumuzu ıkı senedır sampıyonluga oynatıyor dıyemı sevmıyorsun kusura bakma ama bı sen sevmıyorsun dıye bulent hoca sivassporu bırakıp gıtmez bız ve bızler yanı gercek sivasspor taraftarı sevıyor bulent hocayı insallah bır 4 sene degıl 14 sene daha takımın basında kalır bulent hoca senı cok sevıyoruz hocammmmmm
halil_58_yigido 26.08.2009, 19:27 Biz hocamızı çok seviyoruz böyle bir haberle karşımıza geldikleri için sivasspor.com editörüne teşekkür ediyoruz çok yerinde bir tespit olmuş sonuna kadar destek bülent hocaya güven tam bir galibiyetle neler değişecek göreceksinz diyarbakır maçına tribünleri dolduralım bu şahlanışın habercisi olacak arkadaşlar :D
izmirliyigido 26.08.2009, 19:28 Başarının %100'üde bülent hoca'ya aitmiş gibi konuşmayalım.
Acaba Bülent uygun başka bir anadolu takımında olsa hangi yönetim ona bu kadar imtiyaz verir bu kadar sınırsız özgürlük tanırdı.
Sivas'da kimse işine karışmıyor. başkandan bile çok konuşup her konuda yorum yapıyor yetkili gibi hareket ediyor.
Fener'de olsa şu verdiği demeçlerin 10'da birini verse ertesi gün kapı önüne koyarlar.
Büyük takımlarda bu kadar gevezelik yapıp bu kadar rahat hareket edebilirmi.
Bülent Uygun'un başarılı olması kadar yönetiminde başarıda katkısı vardır.
Başarıyı %100 Bülent Uygun'a yüklemek yönetime haksızlık değilmidir.
Bülent Uygun gitsin trabzonun başınada başarılı olsun görüyüm ben.
Çıksın şu Sivas'ta yaptığı konuşmaların 5'de birini trabzonda yapsın.
Trabzon'da ve diğer anadolu takımlarında 6 aydan fazla dayanamaz.
Sivasspor Bülent uygun sayesinde başarılı olmuştur ama bülent uygun'da sivasspor sayesinde başarılı olup isim yapmıştır.
Müthiş bir kariyer yapma fırsatını tabi "Çene"si ve gevezeliği yüzünden kaybetmiştir orası ayrı ama Sivas'da bulduğu ortamı acaba Türkiyede kaç tane kulüpte bulabilir ?
İşte Sivas'ın ve Sivasspor'un farkı burada, Başkan bilmiyor mu sanki Teknik Direktöre ne kadar imtiyaz tanıyacağını. Ya da Bülent Uygun bilmiyor mu tanınan imtiyazın sınırının ne olduğunu?
Mecnun Odyakmaz, aynı imtiyazı Werner Lorant'a ve Karol Pecze'ye tanımıştı ama onlar ne yaptılar sadece takımla ilgilendiklerini sandılar ve takımı ligde kaçıncı durumda bıraktıklarını biliyorsunuz. Bülent Uygun'un misyonunu ve Sivas'ı ve Sivasspor'u nerelere taşıdığını tartışmaya, hatta söylemeye gerek var mı?
ne yalan söyliyim yeri geldi Bülent Hocaya çok kızdım eleştirdim bazı hatalarından dolayı ama hiç bi zaman gidebileceği ihtimalini düşünmedim düşünmemde....biz yapılan güzellikleri unutacak karakterde bi memleketin insanları değiliz...son yıllarda yaşadığımız mutluluklar Sivasspor sayesinde oldu...bu insanlar Sivasın üstündeki kötü imajı sildi.... eskiden Sivas deyince insanların akıllarına hep bu şehrin imajını zedeleyen geçmişte yaşanan olaylar gelirken şimdi Sivas denildiğinde bi nebzede olsa Sivasspor düşünülüyorsa bu insanların emeği çoktur bunda...Sivas çok çekti arkadaşlar hep talihsiz bir şehir olduk bu yüzden bi kaç yılda olsa yaşanan mutluluklaru unutmak nankörlük olur herhalde...her zaman Sivaslı olmaktan gurur duydum ama son 2 yıldır daha bir gururla Sivaslıyım dedim bunu inkar edemem kimse edemez...ve son olarak Bülent Uygun'u medya ve diğer takımların taraftarları sevmediği için dışladıkları için her yenilgiden sonra alaycı bir tavır takındıkları için ona karşı... daha çok seviyorum...
Bu yazı herkese cevap olsun. Gurur duymayan var mı?
Biz seni tattırdığın başarılar için ne kadar çok sevdiysek, başarısızlığın da da arkandayız hocam. Sen bize rüyalarımızda bile göremeyeceğimiz, hayalini bile kuramayacağımız sevinçler yaşattın. Sana hepimizin teşekkür borcu var. SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM; VE HEP BİZİMLE KALMANI İSTİYORUZ.
Her inişin çıkışı var, kısa sürede çıkışa geçeceğine yürekten inanıyoruz. Acılar olmadan, sevinçlerin tadı ve hazzı anlaşılmaz. O sevinçleri ve mutluluğu yine seninle tatmak istiyoruz. Ve diyoruz ki, Sivas'ın % 95'i seni seviyor.
SENİ SEVİYORUZ HOCAM, TARİFSİZ !...
AYK
Mahmut5858 26.08.2009, 19:46 Ben suna inaniyorum.
Bulent hocayi acimasizca elestirenlerin sivassporla uzaktan yakindan bir alakalari olmadigi gibi bir lirada menfati olmayan insanlar toplulugu olduguna inaniyorum ve onlari kiniyorum.
yigidogurbettee 26.08.2009, 20:35 Takımı bozdu dıyosunuzda o kadar ıyı futbolcular olsa gıdenler buyuk takımlara veya avrupa takımlarına gıderdı. sadece bilica aranıyor. Bülent hoca olmasa sivassporu kim şampiyonluk yarısına sokacaktı werner lorant mı ? k.pecze mı ?
hocamıza sahıp cıkalım o sivası sıvaslı olmadıgı halde memleketı olarak goruyor ve seviyor..!
ne büyük hoca bülent uygundur sivasımı büyük yapan odur yanındayız hocam
bülent hoca olmasaydı 2liqde sürünüyorduk hala o qeldi takımı düzeldik bitti dediqimiz mehmeti tekrar canlandırdı yiqidi öldür hakkını yeme hatalar yaptı ama onun sayesinde buralardayız
yorumcuyuz 26.08.2009, 20:48 BİŞEY DAHA O ÇOK SEVDİĞİNİZ BÜLENT UYGUN İLK MAÇTAN SONRA(TRABZON MAÇI YANİ)HEMEN İSTİFA EDİP GİDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLAŞIYOR.NE KADAR SADIK BAKIN BÜLENTCİĞİM.BAŞKANIN ISRARI SONUCU TEKRAR TAKIMIN BAŞINDA KALMAYA KARAR VERİYOR ARKADAŞ. bu dogru mu bilgisi olan var mı ?
tamam busene yanlış transfer yaptı ama bu değilkı takım duzelmeyecek giden futbolcularıda o adam edmedımı bu cehvere sahıp cıkalım enıyı hoca bülent uygundur
yorumcuyuz 26.08.2009, 20:54 bülent hoca olmasaydı 2liqde sürünüyorduk hala o qeldi takımı düzeldik bitti dediqimiz mehmeti tekrar canlandırdı yiqidi öldür hakkını yeme hatalar yaptı ama onun sayesinde buralardayız
arkdaslar 2. ligden ismail kartal cıkardı...! ve bülent uygun sivasa bir seyler yaptıksa ki yaptı karsılıgınıda aldı oda sivasta prim yaptı sivasa geldiginde neyi vardı arkadaslar? bindigi jeepin lastigini alamazdı! yani hersey karsılıklı...
Gecen 2 sene, her kazandigimiz mac sonrasi, Seni seviyoruz Bulent hoca, sen bizi sampiyon yapacaksin diyenler, simdi kalkmis Bulent hocayla yurumez diyorlar. EL INSAF!
Sivasimiz icin guzel isler yapan BULENT UYGUN'dur, bana bir sivasli olupta SIVAS'imiza hizmet veren bir baskan, bir is adami, birini gosterin??
Hep geride kalan, unutulmus bir SiVAS olduk. bizi turkiye'ye hatta dunyaya ''BiZDE BURDAYIZ'' dedittiren kimler??
TABIKI SIVASSPORUMUZ, MECNUN BASKAN, VE BULENT HOCAMIZDIR...
bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ..
2 sene zirveye oynadik, avrupada her nekadarda basarili olmadiysak, oraya gittik, her takimin inisli cikisli zamanlari vardir, herzaman zirveye oynayacaksin diye birseyde yok, su an sivasspor bu gunleri yasiyor, ama ben inaniyorum ve guveniyorum, HERSEY INANMAKLA BASLAR!!
SIVAS'I, SIVASSPOR'U, MECNUN OTYAKMAZ'I, BULENT UYGUN'U, VE SIVASSPORA HIZMET EDEN HERKEZE SAYGIM SONSUZDUR!! TESEKKURLER...
Ben suna inaniyorum.
Bulent hocayi acimasizca elestirenlerin sivassporla uzaktan yakindan bir alakalari olmadigi gibi bir lirada menfati olmayan insanlar toplulugu olduguna inaniyorum ve onlari kiniyorum.
1. sen beni tanıyor musun? çünki ben eleştiriyorum, ama senden daha alakalıyım emin ol.
2. eleştirenlerin menfaatinin olmaması da ne demek, yazdığının farkında mısın?
3. bende eleştirilerin içeriğini ve amacını anlamayanları kınıyorum.
Gecen 2 sene, her kazandigimiz mac sonrasi, Seni seviyoruz Bulent hoca, sen bizi sampiyon yapacaksin diyenler, simdi kalkmis Bulent hocayla yurumez diyorlar. EL INSAF!
Ben eleştiriyorum, ve hiç bir zaman seni seviyoruz Bülent hoca demedim..
Bu takımı O şampiyon adayı yapmadı, devam eden sürecin sonunda ve bir bütün halinde bu noktaya geldik. Bir adam dünyanın hiç bir yerinde bunu yapamaz, yapmamıştır da.
Sivasimiz icin guzel isler yapan BULENT UYGUN'dur, bana bir sivasli olupta SIVAS'imiza hizmet veren bir baskan, bir is adami, birini gosterin??
Hep geride kalan, unutulmus bir SiVAS olduk. bizi turkiye'ye hatta dunyaya ''BiZDE BURDAYIZ'' dedittiren kimler??
TABIKI SIVASSPORUMUZ, MECNUN BASKAN, VE BULENT HOCAMIZDIR...
İş adamları ile teknik direktörün ne alakası var, adam cebini dolduruyor, menfaati var, para kazanıyor, başarı ve tanınmak istiyor. Şu anda da bu takımın başında, adamın alnında mı yazıyordu? Bir şekilde buraya geldi, tamam futbol konusunda boş değil, arkasında tam destekli bir başkan ve camia var, işlerde yolunda gelişti o kadar.
bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ..
Nerden biliyorsun? bir karşılaştırma yapma şansımız oldu mu ki? Eskileri söylemeyin daha yeni lige çıkmıştık ve şu anın altında onların da tuğlası var.
2 sene zirveye oynadik, avrupada her nekadarda basarili olmadiysak, oraya gittik, her takimin inisli cikisli zamanlari vardir, herzaman zirveye oynayacaksin diye birseyde yok, su an sivasspor bu gunleri yasiyor, ama ben inaniyorum ve guveniyorum, HERSEY INANMAKLA BASLAR!!
SIVAS'I, SIVASSPOR'U, MECNUN OTYAKMAZ'I, BULENT UYGUN'U, VE SIVASSPORA HIZMET EDEN HERKEZE SAYGIM SONSUZDUR!! TESEKKURLER...
Eleştirenler bunun aksini söylemiyor ki, olan gelinen duruma parmak basıyorlar o kadar.
bülent hocayı bir kalemde silip atamayız sivasspor camiasına çok emegi var. hata yaptıysa eğer büyük takımlarında hocası hata yapıyor. arkadaşlar şu zamanda hoca harcayacak lüksümüz yok bence saygılarımla SELOCANN 58
bülent hocayı bir kalemde silip atamayız sivasspor camiasına çok emegi var. hata yaptıysa eğer büyük takımlarında hocası hata yapıyor. arkadaşlar şu zamanda hoca harcayacak lüksümüz yok bence saygılarımla SELOCANN 58
Sana sonuna kadar katılıyorum dostum, eleştirmek başka silip atmak başka, emeğin hakkını vermek boyun borcudur.
Ve lütfen beyler bayanlar, sakın ha!!!
Şu an teknik direktörden vazgeçecek ve onu değiştirecek zaman değil...
Bu her şeyi daha da mahveder.
ilteriş58 26.08.2009, 21:35 bülent uygun hoca olarak elbet eleştirilecektir yanlış işler yaptığında "bu adam sivası başarıya ulaştırmıştı" diye hiç bir şey söylemeyeceksek, asıl o zaman taraftarlığımızı sorgulamamız gerekir. İyi günde de kötü günde de yanındayız tabiki ama bülent uygundan ziyade sivassporun yanındayız. Bir Sivasspor taraftarı, Sivasspora fayda saglayacaksa bülent uygundan vazgeçebilmelidir.
Ancak şu anda elbette yolun başında veya sonunda degil ortasındayız. Dere geçerken at değiştirilmeyeceği gibi şimdi de teknik direktör değiştirilmez. Yorum için de erken ligin ortasına doğru daha saglıklı kararlar verebiliriz.
Şu an için bülent uygunun arkasındayız. Ama unutulmamalı ki yalnız ve yalnız SİVASSPOR için arkasındayız.
Ben eleştiriyorum, ve hiç bir zaman seni seviyoruz Bülent hoca demedim..
Bu takımı O şampiyon adayı yapmadı, devam eden sürecin sonunda ve bir bütün halinde bu noktaya geldik. Bir adam dünyanın hiç bir yerinde bunu yapamaz, yapmamıştır da.
İş adamları ile teknik direktörün ne alakası var, adam cebini dolduruyor, menfaati var, para kazanıyor, başarı ve tanınmak istiyor. Şu anda da bu takımın başında, adamın alnında mı yazıyordu? Bir şekilde buraya geldi, tamam futbol konusunda boş değil, arkasında tam destekli bir başkan ve camia var, işlerde yolunda gelişti o kadar.
Nerden biliyorsun? bir karşılaştırma yapma şansımız oldu mu ki? Eskileri söylemeyin daha yeni lige çıkmıştık ve şu anın altında onların da tuğlası var.
Eleştirenler bunun aksini söylemiyor ki, olan gelinen duruma parmak basıyorlar o kadar.
- bende zaten seni kast etmedim, ustune aliniyorsan o baska.. sanirim bulent uygun bu takimda hoca, taktik veren odur, motive eden odur, eger sampiyon olunuyorsa, yada aday oluyorsan, bunda hocanin buyuk bir emegi vardir, hoca emek vermezse, ne sampiyon olursun, nede sampiyon adayi, kotu gidince ama ilk sucladiginiz kisi hoca oluyor, bilmem anlatabildim mi?
-yazdigim ikinci kismi anlamadigin yorumundan belli....
-ben zaten bulent uygun'dan oncekilere basarisiz demedim, onlarinda emegi vardir elbet, burdada sana ornek olarak Trabzonsporu veriyim belki bisiyler dank eder... biz her kotu gidiste (ki ilk kez kotu gidiyoruz ama duzelecek) hoca degistirirsek, VAY HALIMIZE....
-kotu gidiyoruz, ama bunun sucunu tek bir kisiye baglamak cok kolay ve basit... donup birde kendimize bakmamiz lazim...
KÜME DÜŞEN TAKIMLARDAN ADAM GETİRİP YETİŞTİRMEKK VE GELDİGİ FİYATIN 2 KATINA SATMAK VE KÜLÜBE PARA KAZANDIRMAK KAMANAN GİBİ 350.000$ ALIP 2 TİRİLYON GİBİ GÜZEL BİR PARAYA SATMAK BENCEEEE
Ne yapacaksın parayı turşusunu mu kuracaksın?
- bende zaten seni kast etmedim, ustune aliniyorsan o baska.. sanirim bulent uygun bu takimda hoca, taktik veren odur, motive eden odur, eger sampiyon olunuyorsa, yada aday oluyorsan, bunda hocanin buyuk bir emegi vardir, hoca emek vermezse, ne sampiyon olursun, nede sampiyon adayi, kotu gidince ama ilk sucladiginiz kisi hoca oluyor, bilmem anlatabildim mi?
Alınırım tabi siz genelleme yaparak yazarsanız bende o genelin içinden biri oluveririm.
Ben aksini söylemiyorum ki tek başına hoca bişey değildir bir bütündür diyorum. Hocayı eleştirmemize kızılmasına "hocam senin için ölürüz, sen bitanesin" nevinden abartılı yorumlara kızıyoruz, ve bence bu yorumlar Bülent beyi laf dinlemez ve bir bakışa göre itici hale getirdi.
-yazdigim ikinci kismi anlamadigin yorumundan belli....
-ben zaten bulent uygun'dan oncekilere basarisiz demedim, onlarinda emegi vardir elbet, burdada sana ornek olarak Trabzonsporu veriyim belki bisiyler dank eder... biz her kotu gidiste (ki ilk kez kotu gidiyoruz ama duzelecek) hoca degistirirsek, VAY HALIMIZE....
"bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ.." bu ne demek acaba?
-kotu gidiyoruz, ama bunun sucunu tek bir kisiye baglamak cok kolay ve basit... donup birde kendimize bakmamiz lazim...
Evet bu sonucun tek sebebi Bülent beydir, kendisi söylüyor bunu yav...
Kendimizin neyine bakıcaz, deli gibi Sivasspor sevdalısıyız, para veriyoruz, maçlarını kaçırmıyoruz, yenilince ağlıyoruz, kahroluyoruz, yenince deliler gibi seviniyoruz. Daha ne yapıcaz.
Uygun gitsin demiyorum; istikrardan yanayım; lakin kendisine gelsin. Sanki çekip giderse Sivasspor sahipsiz kalırmış pozlarını bırkasın artık.
Sahi yav bu takımı bir adama bu kadar bağımlı olarak görmek bu takıma ve bu taraftara en büyük haksızlıktır. Bu nasıl olur bu kadar aciz midir bu camia?
sivasda en meshur sey nedir...
Febe yalakası varsa bence canım cicim dediğiniz
Uygun'dur. Son 3 sezonki İstanbul'daki febe Sivas maçlarını
izle öyle konuş.
Lafını bil de konuş.
Kaldı ki bu sitede Uygun'a git diyen kişi yok denecek kadar
az; sadece kendine gel ey Uygun diyoruz.
revenge58 26.08.2009, 22:05 ben bu sene böle gideceğine inanıyorum sezonu sonunda sivasspor un başına sivaslı rıza çalımbay gelirse tekrar başarı sağlarız
kimse uyquna qit demiyor ama kendine qelmesi lazım yoksa bişey diyen saolsun takımı adam etti ama qeri bozuyor inş... en kısa zamanda eski Sivasımı izleriz
sivasda en meshur sey nedir...
Sahi özsivaslı şu avatarındaki 1903 sayısı neyi ifade ediyor? Tarihim kötü de; hangi savaş ya da nerenin kurtuluşu? Merak ettim de?
Hani yazında yazmışın Beşiktaş yalakası diye; o bakımdan merak ettim. Jimnasiğin kuruluş yılı mı yoksa? Olabilir mi?
Yok canım inanmam!!!
Örükcülü 26.08.2009, 22:38 Bülent Uygun'u seviyoruz çünkü, yere düşen yüzümüzü yukarı kaldıran, ezilmişliğimizi unutturup tüm Türkiye'de ve hatta Avrupa'da YİĞİDO adını söyleterek bizleri yanlış tanınmaktan kurtarmıştır. Teşekkürler BÜLENT UYGUN !..
GAZİANTEPTEN 26.08.2009, 22:46 Nankörlüğü kedinin karakterinin bir parçası sanırdım bu başlık altında yazılan bazı yorumları okuyana kadar.
Bu takım daha iyi olacak ve bunu yine Bülent uygun yapacak
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır....
Kendilerinin sivaslı olduğunu söyleyen ancak benim kesinlikle inanmadığım zatlarda söylediklerinden utanacak
Basardiklarin hatirina en az 5 yil kredin olmasi lazim.Bülent Uygun ve yönetimi sonuna kadar destekliyorum.
abdulhadi 26.08.2009, 23:00 bu adam artık sivassspor a hiç bişi katamaz oyuncuların ruhunu öldürdü takımı dağıtarak ve yerine adam almayarak. HERKES KENDİ ADINA KONUSSUN.SEVMİYORUMMMMMMMMMMMM
Bazıları diyor ki 'Türk futbol kamuoyu Bülent Hoca'yı sevmiyor, antipatik buluyor, yok efendim bilmem kaç yerim kaç yemem' demiş vs vs vs. Bu zihniyettekilere sormak isterim, elin gslisi, bjklisi, fblisi Bülent Hoca'yı sevmiyorsa benim de mi sevmemem gerekir? Bu ne büyük aptallıktır, geri zekalılıktır? Bu adamlar sevmiyorsa elbette Bülent Hoca bunların ya yarasına ya da kuyruklarına basmıştır, elbette bu herifleri kudurtan birşeyler vardır, ki biliyoruz var! Sırf bu sebepten, yani dış dünyanın koyduğu kriterlerden etkilenip, kendisi karar veremeyen çapsızların 'efendim başkası şunu dedi, başkası bunu dedi' şeklinde mıy mıy mıy konuşup duruyor olmaları ne kadar hazin! Senin kendi kafan yok mu be adam, senin beynin çalışmıyor mu? Kendin düşünüp kendin üretemez misin? Senin düşüncenin kıymeti yok mu? Başkalarının dediğinin esiri misin?
İçimizdeki eziklerin ve tüm Türkiye'de seni antipatik görenlerin tamamına karşı, daima senin yanındayız Bülent Hocam! Oynattığın futbolla sahada, yaptığın açıklamalarınla futbol kamuoyunda daima sen var ol! Seni seviyoruz, yanındayız... Sen kervanı yürüt, gelen seslere aldırma...
carizma0658 26.08.2009, 23:09 bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
ilteriş58 26.08.2009, 23:13 bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
çok haklısın kardaş başka sivas yok ama başka hoca çok zarar veren gitsin diyorum. ama zarar verip vermediğini ligin ortasına doğru anlayacağız diyorum. hemen yarı yolda hoca bırakamayız ama bu hocaya mecburmuşuz gibi de davranmamalıyız yanlışmıyım?
Alınırım tabi siz genelleme yaparak yazarsanız bende o genelin içinden biri oluveririm.
Ben aksini söylemiyorum ki tek başına hoca bişey değildir bir bütündür diyorum. Hocayı eleştirmemize kızılmasına "hocam senin için ölürüz, sen bitanesin" nevinden abartılı yorumlara kızıyoruz, ve bence bu yorumlar Bülent beyi laf dinlemez ve bir bakışa göre itici hale getirdi.
"bu takimda BULENT HOCADAN, MECNUN BASKANDAN, BASKA KIMSE BASARILI OLAMAZ.." bu ne demek acaba?
Evet bu sonucun tek sebebi Bülent beydir, kendisi söylüyor bunu yav...
Kendimizin neyine bakıcaz, deli gibi Sivasspor sevdalısıyız, para veriyoruz, maçlarını kaçırmıyoruz, yenilince ağlıyoruz, kahroluyoruz, yenince deliler gibi seviniyoruz. Daha ne yapıcaz.
kim hoca senin icin oluruz demis?? dediysede bu o yorum yapan kisinin kendi dusuncesi, buna kizamazsinki, abi bak senin dusuncene ve yorumuna saygi duyuyorum, herkesin kendine gore yorumu dusuncesi vardir, ama kirici, itici, vs vs olmayalim, sen hocayi sevmezsin ben severim, bu herkesin kendine gore icinden gelendir..
carizma0658 26.08.2009, 23:23 çok haklısın kardaş başka sivas yok ama başka hoca çok zarar veren gitsin diyorum. ama zarar verip vermediğini ligin ortasına doğru anlayacağız diyorum. hemen yarı yolda hoca bırakamayız ama bu hocaya mecburmuşuz gibi de davranmamalıyız yanlışmıyım?
ABICIM ARKANA DÖN Bİ BAK NERDEYDIK NERDEYIZ VE HANGI ANADOLU TAKIMI BU BAŞARILARA İMZA ATTI YOK HATASIZ KUL OLMAZ BEN BÜLEN T HOCAYA MECBURIZ DEMM AMA İÇTENLIK VAR SİVASLI DEGIL AMA SİVAS SPORU BELKI ÇOK SİVASLIDAN DHA FAZLA DÜŞÜNÜYOR İNAN KOLAY DEGIL ZORU BAŞARDIK BAKMA SEN AVRUPADA YENILGILERE BUNLAR ÇOK DOGAL AMA SİVAS GERCEKTEN ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR MECNUN BAŞKANLA BÜLENT HOCAYLA TARAFTARIMIZLA ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GÖRECEGIZ VE HERKES ADI GİBİ BİLSİNKI BU SİVASTA IŞIK VAR
turkojan 26.08.2009, 23:27 hocamız çok iyi başarı için sabır şart
serhatcan 26.08.2009, 23:31 TAM SİVASLILARIN SÖYLEYECEĞİ BİR SÖZ.bİZİ,SİZVASI,SİVASLILARI ANTİPATİK YAPSANDA,ZARAR VERSENDE,KÜÇÜK DÜŞÜRSENDE,BİZİM SAYEMİZDE SEN İSİM YAP AMA BİZİM KÖTÜ GÖRÜNMEMİZE SEBEP OLSANDA SORUN DEĞİL. BİZ SENİ DURUŞUNLA SEVERİZ,YETERKİ BİZİ YILLARCA VATAN MİLLET SAKARYA DİYE UYUTUPDA ASLINDA MEMLEKETLERİNE BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKMAYAN MİŞLLETVEKİLLERİ GİBİ DUR:))) BİZ YİNEDE SENİ SEVERİZ. BİZ HEP SEVDİK ÇÜNKÜ. AMA SEVGİMİZİN HEP SEVENLERİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA SÜİSTİMAL EDİLDİĞİNİ GÖREMEYECEK KADAR KÖRÜZ.KISACASI BİZ SİVASLILAR BAŞIMIZDA HEP YÖNETEN BİRİ OLSUN İSTEMİŞİZDİR. HİÇ KENDİMİZİ YÖNETECEK CESARET VE KABİLİYETİMİZ OLMAMIŞTIR.ÖRNEK İŞTE BU SÖZDE GİZLİ. .... biz seni duruşunla sevdik......
ilteriş58 26.08.2009, 23:31 ABICIM ARKANA DÖN Bİ BAK NERDEYDIK NERDEYIZ VE HANGI ANADOLU TAKIMI BU BAŞARILARA İMZA ATTI YOK HATASIZ KUL OLMAZ BEN BÜLEN T HOCAYA MECBURIZ DEMM AMA İÇTENLIK VAR SİVASLI DEGIL AMA SİVAS SPORU BELKI ÇOK SİVASLIDAN DHA FAZLA DÜŞÜNÜYOR İNAN KOLAY DEGIL ZORU BAŞARDIK BAKMA SEN AVRUPADA YENILGILERE BUNLAR ÇOK DOGAL AMA SİVAS GERCEKTEN ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR MECNUN BAŞKANLA BÜLENT HOCAYLA TARAFTARIMIZLA ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GÖRECEGIZ VE HERKES ADI GİBİ BİLSİNKI BU SİVASTA IŞIK VAR
bulent uyguna mecburmuşuz gibi derken seni değil ondan başkasıyla sivasspor hiçbir şey yapamaz diye düşünenleri kastettim.
inşallah ışık vardır kardaş şüphen olmasın ki bundan en az senin kadar memnun oluruz. eleştirilerimin nedeni sivassporun geleceğine duydugum kaygımdandır.
bülent hoca biz seni pazara kadar değil mezara kadar seveceğiz
etzel1967 26.08.2009, 23:33 hocamızı çok seviyoruz elbette...ama yanlışa da yanlış demek lazım...eleştiriden korkmamak lazım, eleştiri ile hakareti ayırabilmek lazım...eleştirilerin yapıcı olması lazım...her eleştireni hain ilan etmemek lazım...sevgi ile yalakalığı karıştırmamak lazım...
ben inanıyorum ki yiğit düştüğü yerden kalkacaktır...
Ben senin Sivasspor'u hakikaten sevebilme ve febe hayranlığını bir gün yok edebilme ihtimalini sevdim!!!
İhtimal işte; naaparsın!!
bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
Neden olumsuz bişey yazmayacakmışız anlamıyorum, koyun muyuz biz..?
Avrupaya gittik gördük ne olduğumuzu hem bu sene hem geçen sene..
Hala anlamıyorsunuz kimsenin skora bişey dediği yok.
Az bir toptan anlıyorsan, biraz dünya liglerini izliyorsan (öyle barca real demiyorum, en orta hallisinden takımları izle) ve lanet olsun ki bu seneki Galatasaray'ı az bide Fenerbahçe'yi izliyorsan (ki nefret ederim üçünden de) takımın bu sene top oynamadığını anlarsın, geziniyorlar, oyalanıyor ve hiç bir gelişmede yok, kimse kendini kandırmasın ukraynada kafa kafaya oynadık diye adamlar oynamayınca sen oynadı oluyorsun.
Bide ne alakası var yav "başka Sivas yok" noluyoruz savaşa mı gidiyoruz, şehrimize saldırı mı var anlamdım ki?
kim hoca senin icin oluruz demis?? dediysede bu o yorum yapan kisinin kendi dusuncesi, buna kizamazsinki, abi bak senin dusuncene ve yorumuna saygi duyuyorum, herkesin kendine gore yorumu dusuncesi vardir, ama kirici, itici, vs vs olmayalim, sen hocayi sevmezsin ben severim, bu herkesin kendine gore icinden gelendir..
Ben olayı kişiselleştirmiyorum, Bülent bey anam değil babam değil, neyini seveceğim, neyini sevmeyeceğim, insanları böyle idollaştırarak sevmek ya da sevmemek olayını aşalı çok oldu.
Benim derdim Sivasspor.
Ben kırıcı olmamak için elimden geleni yaptım, ki siz diye hitap ettim. Ortada kırılacak gücenecek bir şey yok medeni insanlarız.
Sağlıcakla..........
sivaslı yıldız 26.08.2009, 23:48 Sayın Bülent hocamızın Sivasspor taraftarının kalbinde ki yeri elbette bambaşkadır, tartışmasız..
Başarı beraberinde hepimizde biliyoruz ki başarana sorumluluk yükler, beklenti ister istemez oluşur.. Bu takım taraftarının bence bazen ( son haftalarda sık sık olmak üzere..:) ) hocaya gücenmesinin temelinde de bu duygu yatıyor.. Bizi alıştırmasaydı büyük oynamaya, bazı takımlar gibi bizde Sivas galibiyetine şampiyon olmuşcasına sevinirdik, olur biterdi.. :) Hocaya da lafımız olmazdı..
Ama biz Hocamızın, Başkanımızın bize kurdurduğu hayallerin peşine takıldık, gerçek olacağına o kadar da inanmışız ki işler ters gidiyo diye yüreğimiz ağzımızda.. :)
Ben inanıyorum ki Sivasspor' umuzun daha bikaç yıl önce başlayan, yüzyıllar sürecek olan süper lig macerasında bu hocanında , bu başkanında, bu taraftarında adı altın harflerle tarihe not düşülecek, şampiyonluk gelecek..;)
Ben olayı kişiselleştirmiyorum, Bülent bey anam değil babam değil, neyini seveceğim, neyini sevmeyeceğim, insanları böyle idollaştırarak sevmek ya da sevmemek olayını aşalı çok oldu.
Benim derdim Sivasspor.
Ben kırıcı olmamak için elimden geleni yaptım, ki siz diye hitap ettim. Ortada kırılacak gücenecek bir şey yok medeni insanlarız.
Sağlıcakla..........
herkesin derdi sivasspor,
;);)
SeyfullH 26.08.2009, 23:52 Elbetteki Seviyoruz...
http://img193.imageshack.us/img193/8869/durusunlasevdik.jpg
bulayreyuyiğido 26.08.2009, 23:52 BÜLENT UYGUN VE EKİBİ SİVASSPORU BUGÜNE GETİREREK TARİH YAZMIŞTIR BUNU BÜTÜN HERKES KABUL ETMİŞTİR.BUNUN DEVAMIDA GELECEKTİR.HİÇKİMSE KÖTÜ OLMAK İÇİN ADIM ATMAZ. BUNU ANYALABİLENLER SONUNDA BAŞARI NASIL OLUR GÖRECEKLER SONUNA KADAR YANINDAYIM. GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULAR...
yigidocengiz 26.08.2009, 23:55 bak yine söylüyorum ben bu adamın karakterini sevmiyorum kardeşim,siz bülo efendinin duruşunu(hangi duruşundan bahsediyosanız)sevebilirsiniz, ben zerre kadar sevmiyorum,yok bizi buralara getirdi yok şuydu bu oldu,geriye dönün bakın neydik ney olduk gibi laflar bana çok abesle iştigal geliyo arkadaşlar.tamam çok emeği var ALLAH razı olsun ama emeğinin karşılığınıda fazlasıyla aldı.şuna emin olun başka hiç bir takımda bu kadar çok kazanamazdı ve zaten diğer anadolu klüplerinin hocalarıda bu duruma iyi bir örnek aslında.onlara hiç bir imkan tanınmazken büloya her türlü imkan tanındı ve adam maalesef klübü babasının çiftliği gibi yönertiyor maalesef.hassasiyetimiz aynı aslında hepimiz SİVASSPOR için burdayız.SİVASIM için bende canımı veririm,ama kusura bakmayın bülent efendi giderse zerre kadar üzülmem.düşününsene bi kere şu futbolcu bize şehri beğenmediğini söyledi diyen bir hocanın nesinin arkasındasınız anlamıyorum.bu ne terbiyesizlik ya adamın söylediği cümleye bakarmısınız ''şehri beğenmemişler''siz inanıyormusunuz bu cümleye(bu cümle başlı başına bi terbiyesizliktir SİVASIMIZA karşı ama kastetmek istediğim şey farklı)bi futbolcu parasını aldıktan sonra niye beğenmesinki şehri, bu ifadede bir şeylerin saklanabileceği hissine kapılmadınız mı hiç?tum da bursadan gelmişti o nasıl sevdi SİVASı neyse bu sadece bir tanesi aklıma geldikçe yazacağım ama
alperen2009 27.08.2009, 00:01 http://www.sivaslilar.net/durusunlasevdik.jpg
Sivasspor.com Editör
ARKADAS BASARILARINA BISEY DIYEN YOK
BIZDE BASARILARINDAN DOLAYI SUKRANIZ ONA
FAKAT BU ELESTIRILEMEYECEGI ANLAMINA GELMEZ KIMSENIN.
HATALARI ELESTIRME SUNU YAPMA BUNU DEME O ZAMAN O INSAN HATSINI NASIL ANLAYACAK??? BENCE GIDEN FUTBOLCULAR HAKKINDA ANKET YAPILMASI GEREKIYORDU SIVASSPORUN RESMI WEP SITESINDE BIZ HER SEYI BULENT HOCANIN INSIYATIFINE BIRAKTIK YANLIS YAPTIK YANLIS:mad:
NazdrowyA 27.08.2009, 00:06 http://www.sivaslilar.net/durusunlasevdik.jpg
Sivasspor.com Editör
bu yazinin basindaki cumle canimi sikti NE YANI BULEENTI elstirenler gercek siwassporlu dilmi sizce asil onunzdeki tehlikeyi gormeden kaygisizca birilerini pofpoflamak neye kime hizmet solermisiniz TEHLIKE COK YAKIN BU TAKIM DIKIS TUTMAZ ARTIK takim futbolculari biz tarftarlar dahil icinize bi sorunsaniza artik rakipleri gozu kapali yeneriz yada suna su kadaar atariz yerine bundan kac yeriz bu mac noldur diye bakioruz takimin o 2 sewnedir olan ruhu agresifligi kalmadi GERCEK GOREN GOZLER DISINDA SIZ O MALUM KISIYI DESTEKLEYIN ben size inat kostek olmaya raziyim
SenSetik 27.08.2009, 00:17 son zamanlarda bende hocamızı eleştiriyor ve hatalarını onarmasını bekliyorum..ama şunu belirtmeliyimki hocamıza "bülo" gibi bir çirkin hitabı da büyük Sivasspor taraftarına yakıştıramıyorum...
bunca emeği 2-3 aylık bir başarısızlık sonucu silip atmak bana büyük bir vefasızlık olarak görünüyor...lütfen üslubumuza dikkat edip bize yakıştığı gibi hocamızı eleştirelim...lütfen...eleştir mek, kendi doğrularını ortaya koymak hepimizin hakkı...belki en sert eleştirileri burada zamanı gelince ben yaptım ama hiçbir zaman Sivasspor Teknik Direktörüne bu yakıştırmaları yapmayı kendime uygun bulmadım...ayıptır...günahtır. ..yapmayın arkadaşlar...
Olaya ne kadar da duygusal bakıyoruz yahu.
Tamam 2 sezon başarılı oldu; haklısınız, aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun; amaaa tüm bunları yaptı diye yanlış yaptığında ses çıkarmamak; o olmazsa biteriz demekten başka bir şey değildir.
Bülent Uygun'un duruşu felan olmamıştır, boş boş konuşup bizi alay konusu yapmıştır.
Uygun başarılı iken bile konuşmasını bilmiyor. Yok Türbülent tekniği, yok bilmem şu kadar yeriz vesaire vesaire.
Hakkını teslim edelim ancak yanlışlarını da dürüstce, kırmadan söyleyelim.
He biz ne dersek diyelim o bildiğini okuyacaktır o ayrı; ama yanlışa yanlış dememek bize yakışmaz.
Süper ligde taraftarı bu kadar duygusal ve bu duygusal taraftarı zerre kadar tınlamayan başka teknik direktör var mıdır; bilen cevaplasın lütfen!
SenSetik 27.08.2009, 00:34 Olaya ne kadar da duygusal bakıyoruz yahu.
Tamam 2 sezon başarılı oldu; haklısınız, aldığı para anasının ak sütü gibi helal olsun; amaaa tüm bunları yaptı diye yanlış yaptığında ses çıkarmamak; o olmazsa biteriz demekten başka bir şey değildir.
Bülent Uygun'un duruşu felan olmamıştır, boş boş konuşup bizi alay konusu yapmıştır.
Uygun başarılı iken bile konuşmasını bilmiyor. Yok Türbülent tekniği, yok bilmem şu kadar yeriz vesaire vesaire.
He biz ne dersek diyelim o bildiğini okuyacaktır o ayrı; ama yanlışa yanlış dememek bize yakışmaz.
[COLOR="Black"]Süper ligde taraftarı bu kadar duygusal ve bu duygusal taraftarı zerre kadar tınlamayan başka teknik direktör var mıdır; bilen cevaplasın lütfen![/COLOR
aslında benzer şeyleri söylüyorum...türbülans falan çok komik şeyler...ama eleştiri yapmanın bir adabı vardır...bu adam bizim halen teknik direktörümüz...biraz dozajı ayarlamakta fayda var...dediğim gibi çirkin sözler bize yakışmaz...ayrıca gerçekten hoca bu çirkin sözleri hak etmiyor..bakın bir kez daha söylüyorum...eleştiriyi hak etmiyor demiyorum...bilmem anlatabildim mi?
OPERASYON 27.08.2009, 00:34 S.A..Sevgili Bulent gardas bir insanin 99 tane hatasi olsa bir guzeligi varsa,o guzeligine bakilir.Kisi dilinin altinda gizlidir.konusmaya basladiginda ben buyum der.yani icinde guzelik varsa guzel konusur pislik veya sadir varsa oyle konusur.Ne olursa olsun sen bu sehrin gururu ve davaranisi ile sevgilisisin...Birkere inanclisin inancta basariyi getirir.Hadisde buyurulmusturki:Bir insanin hep seveni olursa muhafiktit ,sevmeyenide olacak.delikanli ,onurlu ,serefli bir okadarda beyefendi durusun herif gibi hefir olusun bu sehrin cocuguna yeter bu sehrin takimina teknik patronluk sana yakisiyor.Cennet mekan Abdulhamit han buyurmuski:Yikmakata gosterdigimiz basariyi yapmakata gosterseydik bu hallere dusmezdik.Bu takim ne halde olursa olsun biz senden memunuz.Allah ve resulu ve buyukler senden razi olsun.Gonlun neseyle dolsun,Tum guzelikler seninle olsun,Bahtin guzel olsun,Hersey gonlunce olsun.Sivas sivas sivas diye candan desetekleyenlerde var yandan desdekliyenlerde var herekes elini nekadar dasin altina koymusta konusuyor kuru kuruya kurbanin olayaimla olmuyor.isadamlari ve varliklilar bu takima ne kadar yardim etemis basain nekadar yardim etemiste azgi olan konusuyor babasinin hayrina annesinin canina degsin misali.Seni bizler Allah icin seven gardaslariniz.Selam ve dua ile...S.A
aslında benzer şeyleri söylüyorum...türbülans falan çok komik şeyler...ama eleştiri yapmanın bir adabı vardır...bu adam bizim halen teknik direktörümüz...biraz dozajı ayarlamakta fayda var...dediğim gibi çirkin sözler bize yakışmaz...ayrıca gerçekten hoca bu çirkin sözleri hak etmiyor..bakın bir kez daha söylüyorum...eleştiriyi hak etmiyor demiyorum...bilmem anlatabildim mi?
Tabiki anlayabiliyorum; bize yakışan edebimizle tenkid etmektir. Aslında tenkid dahi sayılmaz; kulak bile asılmayacak rica bizimkiler. Ayakların yere bassın uyarısı.
Yoksa tabiki hakareti hak etmiyor.
NazdrowyA 27.08.2009, 00:40 S.A..Sevgili Bulent gardas bir insanin 99 tane hatasi olsa bir guzeligi varsa,o guzeligine bakilir.Kisi dilinin altinda gizlidir.konusmaya basladiginda ben buyum der.yani icinde guzelik varsa guzel konusur pislik veya sadir varsa oyle konusur.Ne olursa olsun sen bu sehrin gururu ve davaranisi ile sevgilisisin...Birkere inanclisin inancta basariyi getirir.Hadisde buyurulmusturki:Bir insanin hep seveni olursa muhafiktit ,sevmeyenide olacak.delikanli ,onurlu ,serefli bir okadarda beyefendi durusun herif gibi hefir olusun bu sehrin cocuguna yeter bu sehrin takimina teknik patronluk sana yakisiyor.Cennet mekan Abdulhamit han buyurmuski:Yikmakata gosterdigimiz basariyi yapmakata gosterseydik bu hallere dusmezdik.Bu takim ne halde olursa olsun biz senden memunuz.Allah ve resulu ve buyukler senden razi olsun.Gonlun neseyle dolsun,Tum guzelikler seninle olsun,Bahtin guzel olsun,Hersey gonlunce olsun.Sivas sivas sivas diye candan desetekleyenlerde var yandan desdekliyenlerde var herekes elini nekadar dasin altina koymusta konusuyor kuru kuruya kurbanin olayaimla olmuyor.isadamlari ve varliklilar bu takima ne kadar yardim etemis basain nekadar yardim etemiste azgi olan konusuyor babasinin hayrina annesinin canina degsin misali.Seni bizler Allah icin seven gardaslariniz.Selam ve dua ile...S.A
HEY BE senin gibi iki adami daha olsun bulentin kesin cennetlik
ilker_8787 27.08.2009, 00:42 Olaya ne kadar da duygusal bakıyoruz yahu.
Süper ligde taraftarı bu kadar duygusal ve bu duygusal taraftarı zerre kadar tınlamayan başka teknik direktör var mıdır; bilen cevaplasın lütfen!
imzamı basarım altına.. Ancak bu şekilde anlatılabilirdi..
alperen2009 27.08.2009, 00:45 aslında benzer şeyleri söylüyorum...türbülans falan çok komik şeyler...ama eleştiri yapmanın bir adabı vardır...bu adam bizim halen teknik direktörümüz...biraz dozajı ayarlamakta fayda var...dediğim gibi çirkin sözler bize yakışmaz...ayrıca gerçekten hoca bu çirkin sözleri hak etmiyor..bakın bir kez daha söylüyorum...eleştiriyi hak etmiyor demiyorum...bilmem anlatabildim mi?
isin asli tamam takimin cogu gitti yaani 11 katli binanin guclu kolonlari yikildi su an bina curuk kolonlar uzerine duruyor, yapmamiz gerken o curuk kolonlari tekrardan onarip eski haline getirmek, simdik eski kadronun hemen hemen cogu olmadigindan yeni gelenler o eski takimin mucadeleci ruhunu henuz kavrayamadilar sorun ordan kaynaklaniyor, ha bide cok kotu bir zaman dilimine denk geldi artci depremler sarsintilar, anderlecht trabzon fener derken schaktar maclari binayi iyice hirpaladilar, oyuzden simdik sular durulmus gibi gorunuyor biraz bekleyip egerki DIYARBAKIR VE DENIZLI maclarini alirsak insallah
takimin kendine tekrardan oz guveni gelecegini tahmin ediyorum eskisi kadar olmasada alisma sureci zaman alacak benim en cok korktugum taraf savunma hattindaki zaaflar ve bireysel hatalar takimin oyun sisteminde onemli derecede kan kaybina neden oluyor bekleyip gormek lazim biraz
ilteriş58 27.08.2009, 00:46 S.A..Sevgili Bulent gardas bir insanin 99 tane hatasi olsa bir guzeligi varsa,o guzeligine bakilir.Kisi dilinin altinda gizlidir.konusmaya basladiginda ben buyum der.yani icinde guzelik varsa guzel konusur pislik veya sadir varsa oyle konusur.Ne olursa olsun sen bu sehrin gururu ve davaranisi ile sevgilisisin...Birkere inanclisin inancta basariyi getirir.Hadisde buyurulmusturki:Bir insanin hep seveni olursa muhafiktit ,sevmeyenide olacak.delikanli ,onurlu ,serefli bir okadarda beyefendi durusun herif gibi hefir olusun bu sehrin cocuguna yeter bu sehrin takimina teknik patronluk sana yakisiyor.Cennet mekan Abdulhamit han buyurmuski:Yikmakata gosterdigimiz basariyi yapmakata gosterseydik bu hallere dusmezdik.Bu takim ne halde olursa olsun biz senden memunuz.Allah ve resulu ve buyukler senden razi olsun.Gonlun neseyle dolsun,Tum guzelikler seninle olsun,Bahtin guzel olsun,Hersey gonlunce olsun.Sivas sivas sivas diye candan desetekleyenlerde var yandan desdekliyenlerde var herekes elini nekadar dasin altina koymusta konusuyor kuru kuruya kurbanin olayaimla olmuyor.isadamlari ve varliklilar bu takima ne kadar yardim etemis basain nekadar yardim etemiste azgi olan konusuyor babasinin hayrina annesinin canina degsin misali.Seni bizler Allah icin seven gardaslariniz.Selam ve dua ile...S.A
Bu takım ne halde olursa olsun biz senden memnunuz ne demek???
Bunu söyleyenler sivassporun değil bülent uygunun taraftarlarıdır!!!
burakkova 27.08.2009, 00:49 allahına kurban bülent hoca.. senin gibi delikanlısı var mı..
SenSetik 27.08.2009, 00:50 isin asli tamam takimin cogu gitti yaani 11 katli binanin guclu kolonlari yikildi su an bina curuk kolonlar uzerine duruyor, yapmamiz gerken o curuk kolonlari tekrardan onarip eski haline getirmek, simdik eski kadronun hemen hemen cogu olmadigindan yeni gelenler o eski takimin mucadeleci ruhunu henuz kavrayamadilar sorun ordan kaynaklaniyor, ha bide cok kotu bir zaman dilimine denk geldi artci depremler sarsintilar, anderlecht trabzon fener derken schaktar maclari binayi iyice hirpaladilar, oyuzden simdik sular durulmus gibi gorunuyor biraz bekleyip egerki DIYARBAKIR VE DENIZLI maclarini alirsak insallah
takimin kendine tekrardan oz guveni gelecegini tahmin ediyorum eskisi kadar olmasada alisma sureci zaman alacak benim en cok korktugum taraf savunma hattindaki zaaflar ve bireysel hatalar takimin oyun sisteminde onemli derecede kan kaybina neden oluyor bekleyip gormek lazim biraz
ben ancak iki yada üç doğru transferle düzleğe çıkabileceğimize inanıyorum...yoksa küme düşmeme mücadelesi yaparız..buna emin ol...iyi bir stoper ve iki orta saha şart...forvette ve kanatlarda sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum...asıl sıkıntı kanatları ve forveti çalıştırabilecek, pas atacak, oyunu yönlendirecek oyuncumuz yok...bir de tek santfora dönüp iki ön libero oynarsak ve bu kişiler ibrahimle onur olursa daha zor gol yiyeceğimizi düşünüyorum...
He zaten Uygun'u sütten çıkardık bir köşeye koyduk ki kurusun. Ak kaşık o; biz tu kaka.
Niye?
Uygun'a; 'sen Sivasspor'dan üstün değilsin; sen olmayınca Sivasspor bitmez; ama Sivasspor olmayınca sen bitersin; ayakların yere bassın, abuk sabuk konuşma' dedik diye!
Varsın benim gibi düşünenler yan sanayi olsun; Uygun'a naat yazanlar hakiki Sivaslı olsun.
Kimse kimsenin burada taraftarlığını ölçmesin, memlekete düşgünlüğü hakkında atıp tutmasın. Elinizde icat ettiğiniz taraftarlık ölçer diye bir alet mi var da insanların taraftarlığı hakkında kırık Türkçe'nizle yorum yapıyorsunuz.
İtli, kervanlı ata sözlerini de sahiplerine iade ediyorum.
Bülent Uygun içindeki febe aşkını yenip; Sivasspor'u layıkıyla benimseyene dek
onu sevmiyor, konuşmalarını tasvip etmiyorum.
Duruşunun felan olduğuna da inanmıyorum. İşi gücü poz vermek.
58ÖREN58 27.08.2009, 00:52 S.A..Sevgili Bulent gardas bir insanin 99 tane hatasi olsa bir guzeligi varsa,o guzeligine bakilir.Kisi dilinin altinda gizlidir.konusmaya basladiginda ben buyum der.yani icinde guzelik varsa guzel konusur pislik veya sadir varsa oyle konusur.Ne olursa olsun sen bu sehrin gururu ve davaranisi ile sevgilisisin...Birkere inanclisin inancta basariyi getirir.Hadisde buyurulmusturki:Bir insanin hep seveni olursa muhafiktit ,sevmeyenide olacak.delikanli ,onurlu ,serefli bir okadarda beyefendi durusun herif gibi hefir olusun bu sehrin cocuguna yeter bu sehrin takimina teknik patronluk sana yakisiyor.Cennet mekan Abdulhamit han buyurmuski:Yikmakata gosterdigimiz basariyi yapmakata gosterseydik bu hallere dusmezdik.Bu takim ne halde olursa olsun biz senden memunuz.Allah ve resulu ve buyukler senden razi olsun.Gonlun neseyle dolsun,Tum guzelikler seninle olsun,Bahtin guzel olsun,Hersey gonlunce olsun.Sivas sivas sivas diye candan desetekleyenlerde var yandan desdekliyenlerde var herekes elini nekadar dasin altina koymusta konusuyor kuru kuruya kurbanin olayaimla olmuyor.isadamlari ve varliklilar bu takima ne kadar yardim etemis basain nekadar yardim etemiste azgi olan konusuyor babasinin hayrina annesinin canina degsin misali.Seni bizler Allah icin seven gardaslariniz.Selam ve dua ile...S.A
arkadas yorummu yapmısın duamı okumusun yazdıklarından hıcbırsey anlamadımmmmm
alperen2009 27.08.2009, 00:53 ben ancak iki yada üç doğru transferle düzleğe çıkabileceğimize inanıyorum...yoksa küme düşmeme mücadelesi yaparız..buna emin ol...iyi bir stoper ve iki orta saha şart...forvette ve kanatlarda sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum...asıl sıkıntı kanatları ve forveti çalıştırabilecek, pas atacak, oyunu yönlendirecek oyuncumuz yok...bir de tek santfora dönüp iki ön libero oynarsak ve bu kişiler ibrahimle onur olursa daha zor gol yiyeceğimizi düşünüyorum...
TARANSEFER SEZONU AYIN 31 DE SON ARTIK COK ZOR, STADI SAMPIYONLAR LIGINE HAZIRLAYALIM DERKEN TARNSFERLERI AKSATTIK BUNU BASKAN KENDISI DE ITIRAF ETTI
yigido Atilla 27.08.2009, 00:55 Sivassporda yakaladigi basariyi aktif futbol döneminde yakalayamadi,su an sivassporda calistirmis olmasa idi bülent hocayi kac kisi taniyor olacakti!!! Padisah tabirleriyle karda kista,güneste yagmurda stadyumu dolduran taraftarla, tezahürat yapmasini bilmiyor böyle taraftarmi olur diye bizle dalga gecip süperligin en centilmen sivasspor taraftarini BJK ve GS taraftarlari ile karsi karsiya getirip, fenerbahcenin Amigolugunu yapmasi Affedilmez, Fb GS,BJK bizi hic mi hic ilgilendirmiyor sen sivassporun hocasisin ben türkiye 1.ci profesyonel liginde daha Böyle bir Antröner görmedim kendi takimi ile ilgilenecegi yere baska takimlarri bize karsi düsman ediyor sonra fair play den dem vuruyor. ben sivassporu seviyorum sahislar gelip gecicidir daima kalici Sivasspor ve taraftarlardir....
alperen2009 27.08.2009, 01:02 Sivassporda yakaladigi basariyi aktif futbol döneminde yakalayamadi,su an sivassporda calistirmis olmasa idi bülent hocayi kac kisi taniyor olacakti!!! Padisah tabirleriyle karda kista,güneste yagmurda stadyumu dolduran taraftarla, tezahürat yapmasini bilmiyor böyle taraftarmi olur diye bizle dalga gecip süperligin en centilmen sivasspor taraftarini BJK ve GS taraftarlari ile karsi karsiya getirip, fenerbahcenin Amigolugunu yapmasi Affedilmez, Fb GS,BJK bizi hic mi hic ilgilendirmiyor sen sivassporun hocasisin ben türkiye 1.ci profesyonel liginde daha Böyle bir Antröner görmedim kendi takimi ile ilgilenecegi yere baska takimlarri bize karsi düsman ediyor sonra fair play den dem vuruyor. ben sivassporu seviyorum sahislar gelip gecicidir daima kalici Sivasspor ve taraftarlardir....
ZATEN BULEN HOCA TAKIMIN BASINA GELINCE TAKIMDA BI TAKIM OYUNU VARDI YOKSA BULENT HOCANIN KAC YILLIIK MAZISI VAR, GOZU SIVASTA AMA AKLI DAIMA FENERDE IDI SIVASIN BASARILARINDAN SONRA FENERE GIDERMIYIM DIYE BI DUSUNCESI VARDI, TABI SAYGI DUYMAK GEREK AMA INSAN TARANSFER YAPMADAN ELINDEKI FUTBOLCULARI VEREN TEK BIR INSAN GORDUM ODA BULENT UYGUN YAANI RESMEN GIDEN ARKADASLARA HAKARET ETMIS OLDU, YAANI BEN SIZIN IKINCI OLMANIZI BEKLMEIYORDUM EEE ACIK ARA SAMPIYON OLMANIZI BEKLIYORDUM O YUZDEN SIZINLE YOLA DEVAM EDEMEYECEGIZ ARKADASLAR DEDI VE SIRASIYLA YOLLADI VE BUNU GOREN LES KARGALARI SIVASSPORLU FUTBOLCULARA SALDIRDILAR RESMEN HER BIRINI BIRI ALDI GITTI
58ÖREN58 27.08.2009, 01:10 ZATEN BULEN HOCA TAKIMIN BASINA GELINCE TAKIMDA BI TAKIM OYUNU VARDI YOKSA BULENT HOCANIN KAC YILLIIK MAZISI VAR, GOZU SIVASTA AMA AKLI DAIMA FENERDE IDI SIVASIN BASARILARINDAN SONRA FENERE GIDERMIYIM DIYE BI DUSUNCESI VARDI, TABI SAYGI DUYMAK GEREK AMA INSAN TARANSFER YAPMADAN ELINDEKI FUTBOLCULARI VEREN TEK BIR INSAN GORDUM ODA BULENT UYGUN YAANI RESMEN GIDEN ARKADASLARA HAKARET ETMIS OLDU, YAANI BEN SIZIN IKINCI OLMANIZI BEKLMEIYORDUM EEE ACIK ARA SAMPIYON OLMANIZI BEKLIYORDUM O YUZDEN SIZINLE YOLA DEVAM EDEMEYECEGIZ ARKADASLAR DEDI VE SIRASIYLA YOLLADI VE BUNU GOREN LES KARGALARI SIVASSPORLU FUTBOLCULARA SALDIRDILAR RESMEN HER BIRINI BIRI ALDI GITTI
arkadasım o dort buyuk dedıklerı takımlarda top oynayıpta futbolu bıraktıktan sonra anadolu takımlarında hocalık yapan butun hocalar aynını dusunuyor ama bızler suan sivassporumuzun ve yonetımımıze destek olmalıyız tamam elestırı yapalım ama bukadar agır degıl
carizma0658 27.08.2009, 01:17 B. UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ UYAYAN DEVI SİVASI UYANDIRDI
B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ ADIMIZI AVRUPAYA DUYURDU
B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ KORKAN DEGIL KORKUTAN Bİ SİVAS OLDU
velibircan 27.08.2009, 01:20 SİVASSPORUMUZ SEVİYORUZ !!! .
carizma0658 27.08.2009, 01:20 B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ TÜRKIYEDE İLKLERE İMZA ATTI
B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ SİVASLILAR SİVAS SPORA ONUNLA İNANDI
B.UYGUNU SEVIYORUZ CÜNKİ ANADOLUDAN BİR TAKIMIN ŞAMPIYON OLACAGINI HERKESE İNANDIRDI
B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ BAŞARI KUPA GETIRMEDEN ŞURDAN ŞURAYA GİTEMM DEDİ
B.UYGUNU ÇOK SEVIYORUZ ÇÜNKİ MECNUN BAŞKANLA BİR BÜTÜN OLDU
B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ O ARTIK BİZDEN BİRİ
VE B.UYGUNU SEVMEMEK SAGLIKLI BİR KARAR VERMEMEKTIR SENI VE BAŞKANI ÇOK SEVIYORUZ SİVAS TÜRKIYEDE BİR MARKA DIR
Rallim58 27.08.2009, 01:29 Lige talihsiz fikstür sonrası yaptığımız iki karşılaşmadan puan çıkaramayışımız ne kadar yankı bulduğu aşikar. Ancak, bu karşılaşmaları ileriki haftalarda oynayıp aynı sonuçları alsaydık, sezonada ilk karşılaşmaları dişimize göre rakiplerle oynayıp 6 puan alsaydık, bugünkü yorumlar yapılırmıydı doğrusu merak konusu..
Hiç kimse Sivas'ımızın ve Sivassporumuzun üzerinde değildir... Hiç kimse tartışılamaz da değildir... Ancak üslubunca ve hakaret içermediği ölçülerde yapılırsa herkes tarafından da destek görür... Ne varki bazı yorumlar incitici hatta aşağılayıcı niteliklerde olması ne Sivas'lıya yakışır nede yiğidoya...
Sezonun henüz başındayız, iki mağlubiyetle yerden yere vurulacak kadar da yorumların yazılmaması gerektiğini düşünüyorum...
Yanlış transfer politikası izlenildiği tartışılabilir ama hakaret içerikli yorumlara da lütfen dikkat edelim... Bize yakışmayanı yapmayalım... Taraftar olarak bizler her zaman 4 Eylülde yanyana olmaya mahkumuz, mecburuz...Nice Teknik heyetler gelir nice yöneticiler geçer...
Heyetler geçicidir, baki olan Sivasspordur... Kaş yapalım derken gözden olmayalım...
yigido Atilla 27.08.2009, 01:33 carizma arkadas lütfen bir kac kelime yazacagina hepsini bir yerde toplayip öyle yaz böyle olmuyor bütüt formu isgal etmeye hakkin yok form kirliligi yapmayalim..!!!!
subasi29 27.08.2009, 02:19 Helal Olsun iste Taraftar Budur...Bitmesin icimizdeki Sevgi
sivaslitaner58 27.08.2009, 07:18 bulent uygun bizim hocamizdir kimse ona laf atamaz
mysuskunx 27.08.2009, 08:16 Ben hiç mi hiç sevmiyorum.Sen çok yaşa SİVASSPOR.
ozaman burası bülent uygunu sevme sayfası sen yorumunu başka yere yazsasydın adın yiğido ama yakışmıyor sana...
navruz58 27.08.2009, 08:18 selamun aleyküm abi bu fotorafi bana gönderirmisin lütfen
özgühertaş 27.08.2009, 08:45 HOCAM BİZ SİZE GÜVENİYORUZ.İNANIYORUZ.İNANMAY ANLARADA 6.Ç HAFTAYI BEKLEMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM.GERÇEK SİVAS 2-3 HAFTADA KENDİNİ GÖSTERECEKTİR.
blacksky 27.08.2009, 09:03 Yanlis yapiyoruz.. bu derece duygusallasmaya gerek var mi? Futbol bu.. bu isten bulent uygun para kazaniyor, prestij kazaniyor, un kazaniyor.. biz taraftarlarin tek derdi sivasspor' u yerlerde surunurken gormemek.. ama hocamiz sagolsun hamasi soylemleri futbolun icine oylesine soktu ki taraftar sitesinin boyle bir ultimatom vermesi hic sasirtici degil.
Ben dedemi de cok seviyorum ama sivasspor'u o calistirsin demiyorum.. sonuc olarak yapilan isin elestirilecek yani varsa elestirilir, yanlislar soylenir.. sivasspor iyi gunler yasadi bunun minnettarligi var herkeste normal olarak.. ama unutulmasin ki o iyi gunleri tek basina sahiplenen, kaymagini yiyen yine bulent uygun oldu.. dolayisiyla bu minnettarlik mezara kadar gitmez.. iyiyse iyi oldugu soylenir, tebrik edilir kotuyse kotu oldugu soylenir, uyarilarda bulunulur. Cok bariz hatalar var ortada bunlari dile getirmemek, b. uygunu kendine getirmemek ona yapilacak en buyuk kotuluktur.. aksi takdirde sivas ile beraber kendi kariyeri tepetaklak olur.. b. uygunu elestirenler degil ona kayitsiz sartsiz yalakalik yapan ve yapilmasini isteyenler b. uygun'a ve sivasspor'a gercek kotulugu yapanlardir.
Murat ARICI 27.08.2009, 09:12 Yanlis yapiyoruz.. bu derece duygusallasmaya gerek var mi? Futbol bu.. bu isten bulent uygun para kazaniyor, prestij kazaniyor, un kazaniyor.. biz taraftarlarin tek derdi sivasspor' u yerlerde surunurken gormemek.. ama hocamiz sagolsun hamasi soylemleri futbolun icine oylesine soktu ki taraftar sitesinin boyle bir ultimatom vermesi hic sasirtici degil.
Ben dedemi de cok seviyorum ama sivasspor'u o calistirsin demiyorum.. sonuc olarak yapilan isin elestirilecek yani varsa elestirilir, yanlislar soylenir.. sivasspor iyi gunler yasadi bunun minnettarligi var herkeste normal olarak.. ama unutulmasin ki o iyi gunleri tek basina sahiplenen, kaymagini yiyen yine bulent uygun oldu.. dolayisiyla bu minnettarlik mezara kadar gitmez.. iyiyse iyi oldugu soylenir, tebrik edilir kotuyse kotu oldugu soylenir, uyarilarda bulunulur. Cok bariz hatalar var ortada bunlari dile getirmemek, b. uygunu kendine getirmemek ona yapilacak en buyuk kotuluktur.. aksi takdirde sivas ile beraber kendi kariyeri tepetaklak olur.. b. uygunu elestirenler degil ona kayitsiz sartsiz yalakalik yapan ve yapilmasini isteyenler b. uygun'a ve sivasspor'a gercek kotulugu yapanlardir.
SENİN SÖZLERİNDE YANLIŞ BÜLENT HOCA BU İŞTEN PARA KAZANIYOR,ÜN KAZANIYORMUŞ TAKIM KAZANIRSA ÜN KAZANIYOR AYRICA ONUN ALDIĞI PARAYI BANK ASYADA OYNAYAN TEKNİK DİREKTÖR KAZANIYOR ELBETTE BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKACAZ..BAŞARILI İKEN DESTEKLEME BAŞARISIZKEN VUR YERDEN YERLERE..ANLAYIŞ BU AMA..HAYIR..SONUNA KADAR PEŞİNDEN GİDECEĞİZ DESTEKLEYECEĞİZ..
site yönetimine helal olsun güzel bi konunun devamında bülent hocanın güzel resmini kapak yapmışlar özellikle bu güzel davranıştan dolayı kutluyorum ve her zaman bülent hocanın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum
sgulturk 27.08.2009, 10:44 Seni çok seviyorum Allah anandann babandan razı olsun. Süper adamsın. çok seviyorum. Allah ta sever inşallah
SENİN SÖZLERİNDE YANLIŞ BÜLENT HOCA BU İŞTEN PARA KAZANIYOR,ÜN KAZANIYORMUŞ TAKIM KAZANIRSA ÜN KAZANIYOR AYRICA ONUN ALDIĞI PARAYI BANK ASYADA OYNAYAN TEKNİK DİREKTÖR KAZANIYOR ELBETTE BÜLENT HOCAYA SAHİP ÇIKACAZ..BAŞARILI İKEN DESTEKLEME BAŞARISIZKEN VUR YERDEN YERLERE..ANLAYIŞ BU AMA..HAYIR..SONUNA KADAR PEŞİNDEN GİDECEĞİZ DESTEKLEYECEĞİZ..
Bülent beyin ne kadar para kazandığını biliyorsun sanırım açıklada bilelim, ama lütfen sadece teknik direktörlük değil, menejerlik, spor malzemeleri distribütörlüğü vs vs yi de katta hesapla.
Ayrıca eleştirenlerin önemli çoğunluğu ki cevap yazdığın arkadaş dahil biz vur yere mantığı ile eleştirmiyoruz, üzülüyoruz ve diyoruz ki futbol topçusu ve teknik heyeti ile SADECE SADECE bir oyun oldur (diyorya Bülent bey Futbol bir temaşaa sanatdır diye). Sonuna kadar peşinden gitmek ne demek yav? savaş mı bu?
Bülent beyin ne kadar para kazandığını biliyorsun sanırım açıklada bilelim, ama lütfen sadece teknik direktörlük değil, menejerlik, spor malzemeleri distribütörlüğü vs vs yi de katta hesapla.
Ayrıca eleştirenlerin önemli çoğunluğu ki cevap yazdığın arkadaş dahil biz vur yere mantığı ile eleştirmiyoruz, üzülüyoruz ve diyoruz ki futbol topçusu ve teknik heyeti ile SADECE SADECE bir oyun oldur (diyorya Bülent bey Futbol bir temaşaa sanatdır diye). Sonuna kadar peşinden gitmek ne demek yav? savaş mı bu?
Abi burada yorum yapanlar müthiş bir duygusallık içerisinde; Uygun başarılı oldu diye adama şurdan kalk şuraya otur dahi demiyeceğiz.
Yahu adam işini yaptı ve neticesinde başarılı oldu. Bu doğanın kanunu; başarılı olursan takdir alırsın başarısız olursan tenkid...
Kaldı ki biz Uygun'un istifa edip gitesini de istemiyoruz; istediğimiz tek şey kendine gelmesidir.
Kendisini Sivasspor kulübünden, taraftarından üstün görmemelidir. Başarısını alkışlıyor; sahip olamadığı dilini, yapmacık haraketlerini, kendisinin küçük düşmesine sebeb olan febe hayranlığını ve bildiğim bildik çaldığım düdük mantığını kınıyorum.
Uygun hayranı değil Sivasspor taraftarıyım. İşini düzgün yapacak ve bu camianın üstünde olmadığını anlayacak bir gün muhterem.
Hulasa; biz kendimizi boşuna yormayalım abi, yine çıkacaklar boş sebeblerden, adamın hataları için tek satır yazmadan Uygun'u ne kadar çok sevdiklerini söylecekler; o da bu yorumları okuyorsa havalanacak elin oğlu gelip onun havasını indirecek; yakın zamanda indirdikleri gibi.
NazdrowyA 27.08.2009, 12:25 ozaman burası bülent uygunu sevme sayfası sen yorumunu başka yere yazsasydın adın yiğido ama yakışmıyor sana...
SEN NE DEMEK ISTIYORSUN BE kendince sen kimseyi yargilayamassin ne demek burasi bulenti sewme sayfasi dileyen kendince istedigi yorumu yapabilir.sen bulent i sewebilirsin kimsenin de sana karismaya hakki yok ama sewmeyenede sen karisamassin HER KEZIN HUR IRADESI WE HAYATAA farkli gozlerle bakicak deneyimi tecrubesi algilari war AYRICA SITE YONETIMINE RICADA BULUNUYORUM BU KONUYU KALDIRSINLAR YOKSA BU KISI YUZUNDEN TARAFTAR BOLUNECEK WE bu stada yansiyacak BENDEN SOLEMESI
58_babacan_58 27.08.2009, 12:26 ASALETİN YETER YİĞİDOMMM....................
yorumcuyuz 27.08.2009, 12:46 Abi burada yorum yapanlar müthiş bir duygusallık içerisinde; Uygun başarılı oldu diye adama şurdan kalk şuraya otur dahi demiyeceğiz.
Yahu adam işini yaptı ve neticesinde başarılı oldu. Bu doğanın kanunu; başarılı olursan takdir alırsın başarısız olursan tenkid...
Kaldı ki biz Uygun'un istifa edip gitesini de istemiyoruz; istediğimiz tek şey kendine gelmesidir.
Kendisini Sivasspor kulübünden, taraftarından üstün görmemelidir. Başarısını alkışlıyor; sahip olamadığı dilini, yapmacık haraketlerini, kendisinin küçük düşmesine sebeb olan febe hayranlığını ve bildiğim bildik çaldığım düdük mantığını kınıyorum.
Uygun hayranı değil Sivasspor taraftarıyım. İşini düzgün yapacak ve bu camianın üstünde olmadığını anlayacak bir gün muhterem.
Hulasa; biz kendimizi boşuna yormayalım abi, yine çıkacaklar boş sebeblerden, adamın hataları için tek satır yazmadan Uygun'u ne kadar çok sevdiklerini söylecekler; o da bu yorumları okuyorsa havalanacak elin oğlu gelip onun havasını indirecek; yakın zamanda indirdikleri gibi.
++++ duygularıma tercuman olmussun...!
üçyıldız58 27.08.2009, 12:50 hocamızın artıları varsa eksileride var bunlar konuşulacak yazılacak bunlar neden bazı arkadaşlarımıza tuhaf geliyor anlamış değilim
böyle bir insanın üstüne fazla düştükce elindeki insiyatifi hep karşındaki insana verirsin bu yanlış bu bülent uygun için değil gerçek hayatta bu böyle
bülent uygunun elbette sivasda hayelleri olacak sivası şampiyon yapmak boynunun borcu
biz onu kadıköyün büyülü ortamından almadık zonguldakda toprak sahada 3. ligde futbol oynarken aldık
hani bazıları diyorya 5 yıl önce 3.ligdeydik köy takımlarıyla oynuyorduk bülent hocanın sayesinde buralara geldik
bizim hocamıza vefa borcumuzun bin katı hocamızın bu şehre vefa borcu var o borçda ancak bizi şampiyon yaparsa ödenir
sivassporumuzu tek menfaatleri doğrultusunda sevmeyen biz taraftarlardır kimse taraftardan üstün değildir kimse taraftara tepeden bakamaz kimseninde taraftarı sindirmeye gücü yetmez
sonuna kadar hocamın arkasındayım hatalarındada susmam söylerim
altuntas58 27.08.2009, 13:24 Bülent hocam seni çok seviyorum sen bize 42 senelik tarihimizde yaşanmayanları yaşattın 100 yıllık takımların kümeye düşmemeye oynadığı günümüzde sen bizi avrupa şampiyonlar liğine taşıdın sözde büyütülmüşlerin ezberlerini bozdun sivas halkı sana minnettardır senininle hedefimizi daha büyüterek tarihe altın harflerle yazılacağız henüz iki mac oynandı taraftarımız çok sabırsız sivassporumuzun bu günkü bulunduğu yerin burası olmadığını bizler çok iyi biliyoruz ben inanıyorumki bu takımı en kısa sürede toparlayıp zirveye yerleştireceksin seni eleştirenlere saygı duyuyorum ancak terbiye ve nezaket sınırları içinde olmak kaydıyla bazı sözde sivassporluların sacmalamalarına rağmen site genelinin büyük çoğunluğu ben dahil seni çok seviyoruz iyiki varsın bülent hocam başarılarının devamını yürekten temenni ederim sivassporumuzada üstün başarılar dilerim
fatihada58 27.08.2009, 15:11 bülent hoca olmasaydı 2liqde sürünüyorduk hala o qeldi takımı düzeldik bitti dediqimiz mehmeti tekrar canlandırdı yiqidi öldür hakkını yeme hatalar yaptı ama onun sayesinde buralardayız
2. ligden süper lige ismail kartal çıkarmıştır... Önce tarih...
hoLiGan Enes 27.08.2009, 16:13 Bülent Uygun'sun bizim canımız....
kaptann58 27.08.2009, 16:58 SENİ ÇOK SEVİYORUZ HOCAM HEP ARKANDAYIZ PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR ....
yorgun(58) 27.08.2009, 18:25 Bu gereksiz sevgi muhabbeti ne diye çıktı anlamadım.
Bülent uygun başarılıdır ona kimsenin itirazı yok ama sevimli ve sempatik değildir.
Bülent hoca hem çok fazla hemde çok gereksiz konuşuyor. verdiği demeçlerin çoğu saçma sapan
ve herkesi Sivasspor'a düşman eder tarzda.
Gazetelerdeki Sivasspor haberlerinin altındaki yorumlarda kimse bülent hoca hakkında olumlu yorum yazmıyor.
"Sivas'a üzüldüm ama Bülent Uygun'a sevindim" diyor herkes.
Geçen sene sağa sola o kadar çok laf attı o kadar çok gereksiz demeç verdiki Bülent Hoca bütün sempatisini yok etti herkesi kendinden nefret ettirdi.
Başarısına bişey demiyorum. iyidir başarılıdır bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz elbette ama şu gevezelik yapma huyunu bırakmadığı müddetçe UEFA'da finalde oynatsa sivasspor bülent uygun'un gölgesinde kalacaktır.
Üstelik Bülent Hoca sivasspor'u hep bir basamak olarak gördü.
Kendisi sürekli Fenerbahçe hayaliyle yaşıyor. dikkatini kendi takımına verseydi bugün belkide tarihe geçmişti.
Geçen sene çok konuşma ve kendini ispatlama (Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hayaliyle) ya çalışması yüzünden çok gereksiz demeçler vererek takımın motivasyonunu bozdu ve Şampiyonluğu Beşiktaş'a kendi elleriyle hediye etti.
Bülent Hoca'nın konuşmaları takımı hep olumsuz etkiledi başarısız sonuçlar alındı.
Bülent Hoca'nın ceza alıp yedek kaldığı maçlarda Sivasspor hem çok iyi oynadı hemde yenilmedi.
Eğer geçen sezonun son maçlarını Bülent Uygunsuz geçirseydi belkide şampiyon olacaktı ama hoca sağa sola sataşıp laf atmaktan takımın konsantrasyonunu bozdu.
Ancak unutulmamalıdırki geçen sezonun an başarılı teknik adamı Bülent Uygun değil Ertuğrul Sağlamdır.
Aynı süre içinde Bülent Uygundan hem daha fazla puan topladı hemde Bülent hoca gibi saçma sapan ve gereksiz demeçler vererek ön plana çıkmadı.
Sadece işini yaptı ve bana göre Bülent Uygun'dan çok daha başarılı oldu.
Bana göre Bülent Hoca'nın milli takımın vede Fenerbahçenin başına geçme ihtimali vardı ama gevezelik yapma ve sürekli konuşma huyu yüzünden ikisinide kaybetti.
Bu saatten sonra Bülent Hoca'ya ne milli takım nede Fenerbahçe'yi teslim ederler.
Eline geçen fırsatları "Çene"si yüzünden kaybetti.
İnşallah bu sene çok konuşmaz işine konsantre olurda eski başarıları tekrar elde eder yok çene'sine hakim olamazsa işi zor.
katılıyorum sana biranada herkes bulent hayranı oldu ben sivas spor hayranıyım
yorgun(58) 27.08.2009, 18:38 Ben Bülent Hocanın kalmasından yanayım ama maç sonu açıklamaları faciaydı bana göre... "UEFA şampiyonuna yenilerek eleniyoruz" demek ne demek? Allah aşkına... iyi bir de plaket yaptıralım bu başarı için...!
Anderlecht ne şampiyonuydu iki maçta da lyondan fark yedi biz lyonla oynasak 7-8 tane yerdik hocam...
Sürekli 3.ligden getirdik olaylarına girmen ben gidersem oraya gider imasına yapmana da gerek yok... Ömür boyunca bizi çalıştırmayacaksın, 3 büyüklerden teklif gelse 1 saniye bile durmayacaksın hatta trabzonspor bile teklif yapsa büyük olasıkla gideceksin... Niye çünkü kendi kariyerin için Sivas olmasa bu fırsatları hangi şehirde bulurdun?
Sürekli şehri suçlaman o yüzden gereksiz
sana aynene katılıyorum kardeş çok yanlış demeç veriyor ve sivasta insanları yiyorlarmış gibi sanki herdefa şehrin konumu yok okul şu yok bilmemne bunları söyleyip transfer yapamadık dior ama biz hemen unutuyoruz bulent hocanın boş ve yanlış konuşmalarını benim için sivas 1. pilandadır hoca çok geride kalır
Bülent Uygun'u sevmiyorum ama Sivassporumu sevdim, seviyorum ve her zaman da seveceğim...
sivassporu sivasspor yapan bülent uygundur sonuna kadar arkadasındayızzz....sonuna kadar düşünün arkadaşlar bülent hocadan önce 8. 7. olyrdk 2 senedir şampiyonluga oynuyoruz ve büyoyruz...
yigidocengiz 27.08.2009, 20:09 sivassporu sivasspor yapan bülent uygundur sonuna kadar arkadasındayızzz....sonuna kadar düşünün arkadaşlar bülent hocadan önce 8. 7. olyrdk 2 senedir şampiyonluga oynuyoruz ve büyoyruz...
BÜLENT UYGUNU DA BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASTIR ARKADAŞIM,SİVASIN BAŞINA GEÇMEDEN ÖNCE BÜLENTİ KİM TANIYODU.
birlikspor 27.08.2009, 20:49 Bulent hocaya laf yok cizeriz adam giib adam nerde var bizim sivasimizi savunan durusuyla tavirlariyla sivasimisiz erisilmeyecek basarilara ulastirandir. boyle devam asker bulent; hersey duzelecek herkes emin olsun
serkan_ozcan58 27.08.2009, 20:53 arkadaslar bulent uygun ve yonetıme destek olmazsak kotu gunde futbolcularımızın yanında olmazsak nasıl basarı beklıycez bıletler bu kadar ucuz hangı memlekette 5 lıraya bılet verıyorlar superlıgde artık seyırcı psıkolojısınden kurtulup taraftar ama tek takım taraftarı olalım eskı gunler yakındır
revenge58 27.08.2009, 23:01 şu ana kadar olan 207 yorumun çoğu bülent uygun aleyhinedir.buna rağmen site yönetimi biz sivasspor taraftalarının sesini hergün bülent uygun şöyledir,böyledir diyerek farklı forumlar açıyor!
Şimdi sevgili site yönetimi ve bülent uygunu destekleyenlere soruyorum;Bülent Uygun Sivasspor un başına geldiğinde Sivasspor 16.sıradaydı ve şu anda yine 16.sırada.3 sene içerisinde çok başarılara imza atıldı ama elimizde bir kupa var mı?
58ÖREN58 27.08.2009, 23:11 BÜLENT UYGUNU DA BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASTIR ARKADAŞIM,SİVASIN BAŞINA GEÇMEDEN ÖNCE BÜLENTİ KİM TANIYODU.
arkadasım bulentı bulent yapan sivasspordur ama sivassporu sivasspor yapanda bulent uygundur bunu hıcbırzaman unutma bulent hoca takımın basında olmasaydı pazar gunu gıder kars sporla oynardık kusura bakma butun yorumlarındada bulent hocayı kotulemıssın insallah bı 15 sene daha kalır takımın basında bulent hoca
serhatcan 28.08.2009, 00:03 -biz seni sivası antipatik yapmanla sevdik,
-biz seni verdiğin demeçleri ertesi gün kendi çürütmenle sevdik,
-biz seni sivaslıları hiçe sayan demeçlerinle sevdik( başarıda başarısızlıkda benim)
-biz seni verdiğin demeçlerden dolayı futbol yorumcularının:yeter be bülent yeter konuştukca batıyorsun yorumlarıyla sevdik,
-biz seni iğrenç futbol oynatmanla sevdik,
-biz seni oynattığın iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle sevdik,
-biz seni iğrenç futbolla alınan galibiyetleri büyük zafer göstermenle sevdik,
-biz seni futbolun güzelliğini sahaya yansıtıyorum diye milleti uyutan ve her maçta mahkum oynatmanla sevdik,
-biz seni geçmişteki iğrenç futbolla zafer kazandığını sanıp günümüzde takımı rezil etmenle sevdik,
-biz seni sivasspor kazanıyor diye milleti uyutup ama paf liginin tozunu attıran gençlerden 2 tane futbolcu çıkartamadığın için sevdik,
-biz deni 30 yaşındaki kariyeri bile belli olmayan futbolcuya sadece benzeyen adamları transferinle sevdik,
-biz seni UYKUDA RÜYALAR GÖREREK,SATTIĞIN HAYELLERİNLE AVUNARAK SEVDİK BE KARDEŞ.
ilteriş58 28.08.2009, 00:04 arkadasım bulentı bulent yapan sivasspordur ama sivassporu sivasspor yapanda bulent uygundur bunu hıcbırzaman unutma bulent hoca takımın basında olmasaydı pazar gunu gıder kars sporla oynardık kusura bakma butun yorumlarındada bulent hocayı kotulemıssın insallah bı 15 sene daha kalır takımın basında bulent hoca
yanlışın var kardeşim ne karssporu süper lige çıkarken bülent uygunmuydu teknik direktör?
yigido Atilla 28.08.2009, 01:06 Arkadaslar sapla samani karistirmayalim!!! yapilan güzel bir ise Güzel diyebiliyorsak, yapilan kötü bir ise de de kötü demesini ögrenmeliyiz. Yapilan yanlis transfer politikasi , taraftari medya önünde kücük düsürmesi, her basarida ben ben demek olmuyor !!!, Biz demesini ögrenmeli. Taraftarini, mazemecisi masorünü futbolcusunu camiasini unutmamali !!!! unutursa yine ben ben derse her alinan Basarisiz sonucta tepki alacagini bilmeli !!!! dahada önemlisi hangi takimin Antröneri oldugunu unutmamali. süperligde ismimiz Sivasspor ise verdigi demeclere Dikkat etmeli Eski Aski Fb yönetimine ve taraftarina hos görünmek icin Bizleri medyada kullanmamali !!! Arti Bizleri BJK ,GS taraftarlari ile karsi karsiya getirmemeli 5 yeriz 8 yemeyiz 7 yer 6 yemeyiz gibiDemeclerle ne yapmak istedigini bilen varsa anlatsinda biz de ögrenelim ,Bülent hocanin FB aski Bizi Hic mi hic ilgilendirmedigi gibi GS,BJK, ilgilendirmiyor. Hocanin bu yönleri gercek sivasspor taraftarini cildirtiyor, sadece ve sadece Sivassporun hocasi olursa o zaman Bilincli taraftarlarin da gönlünde taht kurar.......
35fulya58 28.08.2009, 08:03 Mazimizi şöyle bir kurcaladığımızda, geçen 3 yılı bir düşündüğümüzde ve birde şuan ki durumumuzu kıyasladığımızda nerelerden nerelere geldiğimizi, neler yaşadığımızı ve bunu yaşatanların kim(ler) olduğunu görürüz. Onun için Bülent Uygun'u çok seviyoruz ve onunla daha çok sevinçler yaşayacağımıza inanıyoruz.
Diyarbarkırı yeniceğimizi umuyorum inşallah. Diyarbakırıda yenemezsek Bülent UYGUN istifa etsin.
Seviyorum... cunku sivas in adini cogu sivaslidan daha cok duyurdu. Hep ilklere basarilara imza atti. Bulent hoca sivasa herseyini veriyor, bizler biraz sevgi verelimmi tartismasi yapiyoruz.
ofgurleyuk78 28.08.2009, 13:13 Elbette seviyoruz hocamızı.. Ama birde Fatih Terim gibi kibirlenip büyük konuşmasa herkes sevecek. Konuştukça Antipatik oluyor.
kartalyiğido 28.08.2009, 15:58 BÖYLE KONULARIN AÇILMASINA ANLAM VEREMİYORUM. YARIŞMA AÇILSA OLUR HANGİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SEVİYORSUNUZ DİYE SORULABİLİR. MESAJLARI OKUYORUM SEVENDE VAR SEVMEYENDE OLABİLİR. LÜTFEN İŞLERİ ŞAHSİLEŞTİRMEYELİM . ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR
ilteriş58 28.08.2009, 16:42 bülent uygunu sevmiyorum, çünkü kendini dünyanın en iyi teknik direktörü sanıyor!
olay bu kadar basittir, insan biraz mütevazi olmalı.
mucahitbaba58 28.08.2009, 16:55 adamin krali bu helal sana bulent hocam seninle gurur duyuyoruz
seni ayakta alkisliyorum cunki sen ayakta alkislanacak adamsin
effenberg 28.08.2009, 17:09 Arkadaslar sapla samani karistirmayalim!!! yapilan güzel bir ise Güzel diyebiliyorsak, yapilan kötü bir ise de de kötü demesini ögrenmeliyiz. Yapilan yanlis transfer politikasi , taraftari medya önünde kücük düsürmesi, her basarida ben ben demek olmuyor !!!, Biz demesini ögrenmeli. Taraftarini, mazemecisi masorünü futbolcusunu camiasini unutmamali !!!! unutursa yine ben ben derse her alinan Basarisiz sonucta tepki alacagini bilmeli !!!! dahada önemlisi hangi takimin Antröneri oldugunu unutmamali. süperligde ismimiz Sivasspor ise verdigi demeclere Dikkat etmeli Eski Aski Fb yönetimine ve taraftarina hos görünmek icin Bizleri medyada kullanmamali !!! Arti Bizleri BJK ,GS taraftarlari ile karsi karsiya getirmemeli 5 yeriz 8 yemeyiz 7 yer 6 yemeyiz gibiDemeclerle ne yapmak istedigini bilen varsa anlatsinda biz de ögrenelim ,Bülent hocanin FB aski Bizi Hic mi hic ilgilendirmedigi gibi GS,BJK, ilgilendirmiyor. Hocanin bu yönleri gercek sivasspor taraftarini cildirtiyor, sadece ve sadece Sivassporun hocasi olursa o zaman Bilincli taraftarlarin da gönlünde taht kurar.......
Bu Topic de okudugum en dogru ve gercekci yorum herseyi iyi özetlemsin....
Tebrikler ekleyecek bir sey yok...
58ÖREN58 28.08.2009, 20:07 yanlışın var kardeşim ne karssporu süper lige çıkarken bülent uygunmuydu teknik direktör?
ben son dort seneden bahsettım kardesım sankı sivasspor on senedır bırıncı lıgde gıbı bahsetmısınde
58ÖREN58 28.08.2009, 20:10 bülent uygunu sevmiyorum, çünkü kendini dünyanın en iyi teknik direktörü sanıyor!
olay bu kadar basittir, insan biraz mütevazi olmalı.
sen kımı ıstıyorsun varmı bı tanıdıgın yumusak teknık dıretor
en iyi yaptıgı sadece şovmenlik ve acıtasyon :D
ilteriş58 28.08.2009, 22:37 sen kımı ıstıyorsun varmı bı tanıdıgın yumusak teknık dıretor
birini istemiyorum sadece bülent uygun artistlik yapmasın diyorum
58ÖREN58 28.08.2009, 22:43 birini istemiyorum sadece bülent uygun artistlik yapmasın diyorum
artıstık yapmıyor be kardesım sadece ısını yapıyor hoca bunların hepsını basın ve medya uyduruyor bızlerde ınanıyoruz olay bukadar basıt ıste
kupecikli58 28.08.2009, 23:38 bülent hoca sadece görevini yapıyor bence bu takımı bu hale o getirdi o düzeltecek sadece zaman lazım bizistiyoruzki hep başarılı olsun bu iş böyle degil fener geçen sene kötüydü bu sene iyi gs kötüdü bu sene iyi bjkde bizimleaynı kaderi paylaşıyor biz sadece sabırsızız bekleyelimgörelim bülent hocaya başarılar bakmayın en iyisini o yapıyor
yigidocengiz 29.08.2009, 00:00 arkadasım bulentı bulent yapan sivasspordur ama sivassporu sivasspor yapanda bulent uygundur bunu hıcbırzaman unutma bulent hoca takımın basında olmasaydı pazar gunu gıder kars sporla oynardık kusura bakma butun yorumlarındada bulent hocayı kotulemıssın insallah bı 15 sene daha kalır takımın basında bulent hoca
bülent uygunu kötülediğim falan yok kardeşim ne alaka ya,benim düşmanım falan değil ki kötüleyim.heyhat gel görki bazı insanların karakterini tarif etmek için kelime bulamayabiliyorsunuz.sen nek kadar seviyorsan büloyu bende o kadar sevmiyorum bu kadar sadece.ha şunuda belirtiyim;eğer bu takımın başında mecnun başkan olmasaydı biz süper lige bile çıkamazdık,hadi çıktık diyelim o olmasaydı biz bu ligde kalamazdık,yani senin bülentine gelene kadar akşam olurdu.tamam başarısını inkar ettiğimiz yok ama bu başarı sadece kendisine ait değil,bülent SİVAS değil başka bi takımı çalıştırıyor olsaydı bu kadar başarılı olabilirmiydi sence,buna garanti verebiliyomusun?istersen cevap verme bu sorunun cevabını zaman gösterir bize
bülent uygunu kötülediğim falan yok kardeşim ne alaka ya,benim düşmanım falan değil ki kötüleyim.heyhat gel görki bazı insanların karakterini tarif etmek için kelime bulamayabiliyorsunuz.sen nek kadar seviyorsan büloyu bende o kadar sevmiyorum bu kadar sadece.
evet evet, insanlarin karakterini tarif etmek icin kelime bulamayabiliyorsunuz,
BüLO?? :confused:
yigidocengiz 29.08.2009, 00:09 evet evet, insanlarin karakterini tarif etmek icin kelime bulamayabiliyorsunuz,
BüLO?? :confused:
bence yazının geri kalanınıda okumalıydın.......
bence yazının geri kalanınıda okumalıydın.......
okudum abi merak etme, ama bulent hocamiza BüLO denmesi yanlis, yazini okudum, abi dogru diyorsun bulent hocamiz bizim dusmanimiz degil, belki sevemeyenler vardir, varsin sevmesinler, ama unutmasinlarki bu takimin basinda bulent hocamiz vardir, destek zamani... hem sivassporumuza, hem mecnun baskanimiza hem bulent hocamiza, hemde futbolculara, cunku suan onlarin buna ihtiyaci vardir...
ilteriş58 29.08.2009, 00:20 okudum abi merak etme, ama bulent hocamiza BüLO denmesi yanlis, yazini okudum, abi dogru diyorsun bulent hocamiz bizim dusmanimiz degil, belki sevemeyenler vardir, varsin sevmesinler, ama unutmasinlarki bu takimin basinda bulent hocamiz vardir, destek zamani... hem sivassporumuza, hem mecnun baskanimiza hem bulent hocamiza, hemde futbolculara, cunku suan onlarin buna ihtiyaci vardir...
destekliyoruz ve eleştiriyoruz bu konu neden bu kadar uzadı anlayamadım. her zaman sivassporun başarısı için gereken desteği veriyoruz. ama,
"bülent uygunu eleştirmemeliyiz, bülent uygun olmasa şöyle olurdu böyle olurdu, takım nasıl olursa olsun bülent uyguna eleştiri yapmayın"
gibi düşünen arkadaşlara tepki veriyorum.
TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ SİVASSPORA DESTEĞİMİZ SONSUZDUR, BÜLENT UYGUNU ELEŞTİRMEK SİVASSPOR DÜŞMANLIĞI DEĞİLDİR.
yigidocengiz 29.08.2009, 00:25 okudum abi merak etme, ama bulent hocamiza BüLO denmesi yanlis, yazini okudum, abi dogru diyorsun bulent hocamiz bizim dusmanimiz degil, belki sevemeyenler vardir, varsin sevmesinler, ama unutmasinlarki bu takimin basinda bulent hocamiz vardir, destek zamani... hem sivassporumuza, hem mecnun baskanimiza hem bulent hocamiza, hemde futbolculara, cunku suan onlarin buna ihtiyaci vardir...
kesinlikle katılıyorum takıma destek noktasında.benim bülent uygunu sevmeyişim bir kaç günlük bi olay değil,hatta ilk geldiği zaman o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam.fakat şimdi bülent uygunun yaptıklarına bakınca(fenere maç satmalar,boyundan büyük konuşmalar,büyük klüplere sataşmalar yok 5 yeriz,7 yeriz6 yemeyiz yok 8 yemeyiz falan,taraftarı aşağılayan demeçler vermeler bizi onunla bununla kıyaslamalar,o olmayınca bizim için dünyanın sonu gelirmiş gibi havalanmalar vs) bu insana karşı içimde zerre kadar saygı kalmadı.ama hassasiyetiniz için teşekkür ederim.elbetteki hepimiz SİVASSPORUMZUN başarısını istiyoruz,ve İNŞALLAH bu konuşmalar hiç yapılmamış olur
destekliyoruz ve eleştiriyoruz bu konu neden bu kadar uzadı anlayamadım. her zaman sivassporun başarısı için gereken desteği veriyoruz. ama,
"bülent uygunu eleştirmemeliyiz, bülent uygun olmasa şöyle olurdu böyle olurdu, takım nasıl olursa olsun bülent uyguna eleştiri yapmayın"
gibi düşünen arkadaşlara tepki veriyorum.
TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ SİVASSPORA DESTEĞİMİZ SONSUZDUR, BÜLENT UYGUNU ELEŞTİRMEK SİVASSPOR DÜŞMANLIĞI DEĞİLDİR.
tabi, elestiri olacak, elestiri olmazsa olmaz ki zaten, ama seviyeyi de bilmek lazim, incitmeden, kirmadan, sakin sakin. ve tabiki herkesin yorumuna saygi gostererek...
ilteriş58 29.08.2009, 00:27 tabi, elestiri olacak, elestiri olmazsa olmaz ki zaten, ama seviyeyi de bilmek lazim, incitmeden, kirmadan, sakin sakin. ve tabiki herkesin yorumuna saygi gostererek...
kesinllikle. tabiki incitmeden sivassporluya yakışacak şekilde ;)
yigidocengiz 29.08.2009, 00:29 tabi, elestiri olacak, elestiri olmazsa olmaz ki zaten, ama seviyeyi de bilmek lazim, incitmeden, kirmadan, sakin sakin. ve tabiki herkesin yorumuna saygi gostererek...
aynen katılıyorum,şimdiden söyleyim mübarek bir ayın içerisindeyiz,eğer birisinin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin,sonuçta futbol için kimsenin kalbini kırmaya değmez...
kesinllikle. tabiki incitmeden sivassporluya yakışacak şekilde ;)
evet sivassporluya yakisacak sekilde, bizde (taraftar) birbirimize boyle yaparsak, bir olmazsak, hepte boyle gider, gorusler farkli olsada, biz biriz, cunku biz sivasspor taraftariyiz :D:D
keskin5858 29.08.2009, 00:31 ARKADAŞLAR BİZ SİVAS'LIYSAK VE CANI GÖNÜLDEN SİVASSPOR TARAFTARIYSAK. SİVASSPOR'U DÜNYÜYA TANITAN TÜRKİYE'DE SAYGI DUYULMASINA SEBEP OLAN, 1. YÖNETİM ADINA MECNUN BAŞKANA, 2 TEKNİK HEYET ADINA BÜLENT HOCAYA, 3. 24 YİĞİT FUTBOLCU GARDAŞLARIMIZ ADINA HAYRETTİN KAPTANA ÖNCE BİR TEŞEKÜR EDECEĞİZ. ŞU MÜBAREK RAMAZANDA ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN. SİVASIN ADINI SİVASSPORLA DUYURDULAR. GELİN BİZDE GERÇEK TARAFTAR OLARAK BU GÜNE KADAR ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK MAÇ SEYREDEN SEYİRCİ OLARAK TARAFTARLIK GÖREVİMİZİ ŞİMDİ YAPALIM VE BU KADROLARA SAHİP ÇIKALIM. GELECEK İÇİN SABREDELİM, BÖYLE BİR KADROMUZ OLDUĞU İÇİN ADAM GİBİ ADAMLARIN OLDUĞU İÇİN ŞÜKREDELİM, BU TAKIMIN BAŞARISI İÇİN DUA EDELİM. KISACASI SABREYLE-ŞÜKREYLE-DUAEYLE
RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN. BAŞKENTDEKİ YİĞİDOLARI 13 EYLÜL DE İFTARDA BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM.
efsane5858 29.08.2009, 00:32 bülent hocada eski tavirlari yok bence oda daga agir davranmasi gerektigini biliyor ve umuyorumki bundan sonra bülent hoca bu tür aciklamalar yapmiycak
carizma0658 29.08.2009, 01:38 carizma arkadas lütfen bir kac kelime yazacagina hepsini bir yerde toplayip öyle yaz böyle olmuyor bütüt formu isgal etmeye hakkin yok form kirliligi yapmayalim..!!!!
sanamı kalmış kocum yazdıklarım sananeeeee
carizma0658 29.08.2009, 01:42 Sivassporda yakaladigi basariyi aktif futbol döneminde yakalayamadi,su an sivassporda calistirmis olmasa idi bülent hocayi kac kisi taniyor olacakti!!! Padisah tabirleriyle karda kista,güneste yagmurda stadyumu dolduran taraftarla, tezahürat yapmasini bilmiyor böyle taraftarmi olur diye bizle dalga gecip süperligin en centilmen sivasspor taraftarini BJK ve GS taraftarlari ile karsi karsiya getirip, fenerbahcenin Amigolugunu yapmasi Affedilmez, Fb GS,BJK bizi hic mi hic ilgilendirmiyor sen sivassporun hocasisin ben türkiye 1.ci profesyonel liginde daha Böyle bir Antröner görmedim kendi takimi ile ilgilenecegi yere baska takimlarri bize karsi düsman ediyor sonra fair play den dem vuruyor. ben sivassporu seviyorum sahislar gelip gecicidir daima kalici Sivasspor ve taraftarlardir....
nıyetın bellı oldu b.uygunu sevmemız mı çok rahatsız ettı senı yazdıklarına dikkat et bidakı cevabım çokkkkk sert olur
nıyetın bellı oldu b.uygunu sevmemız mı çok rahatsız ettı senı yazdıklarına dikkat et bidakı cevabım çokkkkk sert olur
Sen en iyisi alıntı yaptığın yorumu birkez daha oku.Malum okuduğunu anlamada bazı sorunlar yaşıyorsun...
Ayrıca arkadaş Bülent Uygun'u sevmeyebilir veya onu eleştirebilir ki bende eleştiriyorum.Bülent Uygun' u eleştirenlerle veya kendisini sevmeyenlerle sivassporu sevmeyenler arasındaki farkı anlayabilecek kapasitedesin sanırım dimi???
tekdoktirin 29.08.2009, 03:22 BÜLENT HOCAYA SIVAS HALKI ÇOK ŞEY BORÇLU ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP BİR DÜŞÜNNELİM BAZILARI SİTEMEDERLER NE HAKLA BİLMEM,,, ALP ,ERENLER,,,
yiğidohalit58 29.08.2009, 09:22 BÜLENT UYGUNU BİZ CANI GÖNÜLDEN SEVİYORUZ
kübra-58 29.08.2009, 10:41 ewt yha cok haklı sabrın sonu selamt inş yıne gecen senekı gıbı oluruz her ne ollursa olsun senınleyıs bulent hocam :D
kızılelmalım 29.08.2009, 12:08 TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM YAZDIKLARININ VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM DURUN HELE NE OLDU KÜMEMİ DÜŞTÜK BÜYÜK OLMAK O KADAR KOLAYMI HELE SENDEN ŞEHİR,NÜFUS,EKONOMİ OLARAK O KADAR BÜYÜK İL VARKEN BU TELAŞ NİYE BEKLEYELİM VE CANI GÖNÜLDEN MADDİ VE MANEVİ OLARAK SİVASIMIZ DESTEKLEMEYE DEVAM EDELİM UNUTMAYALIMKİ TAKIMIMIZIN OLMAZSA OLMAZLARI MEHMET YILDIZIMIZ VE SEZER BADURUMUZ TAKIMA KATILDIĞI ZAMAN O ZAMAN GÖRELİM AYRICA ŞEHRİMİZE UYACAK İKİ YABANCI OYUNCUDA ALIRSAK YİNE İLK BEŞDE OLURUZ BUDA HAYAL DEĞİLDİR.
Sivasspor.com Editör[/QUOTE]
Bülent hoca bilir nasıl kadroyu düzenliyeceğini ama transfer şart:D
braveheart 58 29.08.2009, 13:34 Neden olumsuz bişey yazmayacakmışız anlamıyorum, koyun muyuz biz..?
Avrupaya gittik gördük ne olduğumuzu hem bu sene hem geçen sene..
Hala anlamıyorsunuz kimsenin skora bişey dediği yok.
Az bir toptan anlıyorsan, biraz dünya liglerini izliyorsan (öyle barca real demiyorum, en orta hallisinden takımları izle) ve lanet olsun ki bu seneki Galatasaray'ı az bide Fenerbahçe'yi izliyorsan (ki nefret ederim üçünden de) takımın bu sene top oynamadığını anlarsın, geziniyorlar, oyalanıyor ve hiç bir gelişmede yok, kimse kendini kandırmasın ukraynada kafa kafaya oynadık diye adamlar oynamayınca sen oynadı oluyorsun.
Bide ne alakası var yav "başka Sivas yok" noluyoruz savaşa mı gidiyoruz, şehrimize saldırı mı var anlamdım ki?
bence sen tam bir kaossun be ne laka başka sivas yok demış adasm yalanmı sahıp çıkmak acısından ne var bunda
SenSetik 29.08.2009, 18:31 şu ana kadar olan 207 yorumun çoğu bülent uygun aleyhinedir.buna rağmen site yönetimi biz sivasspor taraftalarının sesini hergün bülent uygun şöyledir,böyledir diyerek farklı forumlar açıyor!
Şimdi sevgili site yönetimi ve bülent uygunu destekleyenlere soruyorum;Bülent Uygun Sivasspor un başına geldiğinde Sivasspor 16.sıradaydı ve şu anda yine 16.sırada.3 sene içerisinde çok başarılara imza atıldı ama elimizde bir kupa var mı?
valla şu yorumu okuyunca söyleyecek birşey bulamıyorum...ben de Bülent Hoca'yı çok eleştirenlerdenim ama elde edilen başarıları görmemek için ancak kör ve sağır olmak lazım...
yorumcuyuz 29.08.2009, 18:47 -biz seni sivası antipatik yapmanla sevdik,
-biz seni verdiğin demeçleri ertesi gün kendi çürütmenle sevdik,
-biz seni sivaslıları hiçe sayan demeçlerinle sevdik( başarıda başarısızlıkda benim)
-biz seni verdiğin demeçlerden dolayı futbol yorumcularının:yeter be bülent yeter konuştukca batıyorsun yorumlarıyla sevdik,
-biz seni iğrenç futbol oynatmanla sevdik,
-biz seni oynattığın iğrenç futbolla alınan galibiyetlerle sevdik,
-biz seni iğrenç futbolla alınan galibiyetleri büyük zafer göstermenle sevdik,
-biz seni futbolun güzelliğini sahaya yansıtıyorum diye milleti uyutan ve her maçta mahkum oynatmanla sevdik,
-biz seni geçmişteki iğrenç futbolla zafer kazandığını sanıp günümüzde takımı rezil etmenle sevdik,
-biz seni sivasspor kazanıyor diye milleti uyutup ama paf liginin tozunu attıran gençlerden 2 tane futbolcu çıkartamadığın için sevdik,
-biz deni 30 yaşındaki kariyeri bile belli olmayan futbolcuya sadece benzeyen adamları transferinle sevdik,
-biz seni UYKUDA RÜYALAR GÖREREK,SATTIĞIN HAYELLERİNLE AVUNARAK SEVDİK BE KARDEŞ.
süper bir yorum...! gercekler bunlar işte...
NazdrowyA 29.08.2009, 19:34 lay lay lom konusu yarum yapmaya degmez:))
NazdrowyA 29.08.2009, 19:35 bi kisi tarafindan taraftarlar ikiye bolunuyor bence hic gerek yok yonetim konuyu kaldir yeterince rant elde etmedinizmi UYELERDEN BU KONU BIRAZ DAHA BURDA KALIRSA BU STADA YANSIYACAK WE trubunlerde bolunme yasanacak O ZAMAN SITE YONETIMI COKMU MUTLU OLUCAk CEWAPPP WERIN111
bülent hocaya sahip cıkmalıyız.. sonuna kadarda cıkacagız,hataları olabılır ama bızı bu durumdan yıne kendı cıkaracak..
58ÖREN58 30.08.2009, 00:09 sevsekde sevmesekde o bızım suankı teknık tırektorumuz suanda destek zamanııııııııııı
SkorYazarı 30.08.2009, 01:50 Bir galibiyet için destek vermedik, bir mağlubiyet için hain ilan etmeyiz. Özellikle şu dönemde Bülent Uygunla 5 yıllık sözleşme imzalamalı yönetim.
maviumut58 30.08.2009, 12:15 sivas ın duruşa ihtiyacı yok bizim taraftar olarak duruşumuz yeter bize bülent uygunu duruşu deyil takıma faydası gerekiyor boş duruşa karnımız taok herkesin sivas avrupada neyapacak sözünü bülent uygun tastiklemiş oldu gecensene ki takım bundan iyiydi imkanımızın olmamasına ramen busene bukadar para aldı bu takım kurulan kadro bumudur diye sormak istedim uyguna ve boşuna orada bekleyen yönetime ??????????????
Borte Tarkan 30.08.2009, 21:29 Bülent Hocamızın kredisi bizde sonsuzdur.
Allah Bülent Hocamızı Sivasın başından eksik etmesin.
Bülent Hoca Sakarya doğumludur...
ama bu en büyük yiğidolardan biri olmasına engel değildir.
Bülent Hocamızın takımı toparlayacağından eminim.
BU MAÇTADA YENİLİRSEĞİZ YETER ARTIK İSTİFA ETSİN BÜLENT UYGUN. TAMAM TAKIMI ÜST SIRALARA ÇIKARDI ZAMANINDA, AMA BİRANDADA DÜŞÜŞ OLAMAZ. SEN DÜZGÜN KADROYU BOZ, EN İYİ OYUNCULARINI FENERE, ANTALYAYA, İ.B.B'YE SAT. OFFF OFFF.
Halen seviyor musunuz Uygun'u? Sizin sevginizi de ilginizi de umursamazken; her seferinde bildiğini okurken; halen seviyor musunuz Uygun'u?
İnat herif, babasının çiftliği sanki burası. Yenildiği için değil, yanlışlar da inat ettiğin için seni hiçççç ama hiçççç sevmiyorum.
ilteriş58 30.08.2009, 23:29 artık gönderilmeyi haketti bu maçtan sonra acaba ne açıklama yapacak çok merak ediyorum
SempaticH 30.08.2009, 23:40 bitti kardeşim onun saltanatı inadının uğruna takımı mahfetti nasıl sevecez
ilteriş58 30.08.2009, 23:57 sevmememiz için elinden geleni yapıyor aslında
zaralı19 31.08.2009, 00:07 bülent uyugun basın toplantısına gitmemiş yapmamış
ilteriş58 31.08.2009, 00:13 bülent uyugun basın toplantısına gitmemiş yapmamış
söyleyecek bahanesi kalmamıştır ondan yapmamıştır basın toplantısı
bülent uygunu sivasspor'u temsil ettiği için seviyorum...
yigido Atilla 31.08.2009, 02:37 bülent uygunu sivasspor'u temsil ettiği için seviyorum...
Ben Sivasi Sivassporun Temsil ettigini biliyordum demmekki yanilmisim kardes ??
savununyigidogeliyor 31.08.2009, 02:49 sivasspor ne bünetindir ne mecnunun ne alinin ne velini
sivasspor sivassporlularındır
ReDYiGiDo 31.08.2009, 02:51 Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..
Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda SİVASTAN mı kaçıyor.. Adam gibi transfer yap Parayı ver o zaman kimse kaçmaz..
Sevgili Bülent UYGUN Sivasspor sizin bakkalınız olmuş.. Maaşallah iyi kazanıyorsunuz.. Taraftarlar bu tabloda illaki haklı Ya kendine çeki düzen ver Ya da Çek Git...
savununyigidogeliyor 31.08.2009, 02:53 Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..
Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda SİVASTAN mı kaçıyor.. Adam gibi transfer yap Parayı ver o zaman kimse kaçmaz..
Sevgili Bülent UYGUN Sivasspor sizin bakkalınız olmuş.. Maaşallah iyi kazanıyorsunuz.. Taraftarlar bu tabloda illaki haklı Ya kendine çeki düzen ver Ya da Çek Git...
yorumuna kesinlikle katılıyorum
tekdoktirin 31.08.2009, 02:57 YA ARKADAŞLAR SABIRLI OLMAKLAZIM HOCA ÇOKMU RAHAT ZORDURUMDAYIZ O DA ZORDURUMDA BİZ BÖYLEYİZ ONU DÜŞÜNÜN GİTSE DAHAMI İYİ OZAMAN BİTERİZ SABIR DESTEK ALLAH BÜYÜK TÜR
yigido Atilla 31.08.2009, 02:57 Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..
Cok önemli bir cümle Bülent Hocayi cok kötü yakalamissin ! Bravo kardes :
Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda !!!! SİVASTAN mı kaçıyor.
|
|