ahmetdmr
04.02.2005, 22:10
Ümit Milli Futbol Takımımız`ın 8 Şubat Salı günü İstanbul`da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna, oyuncumuz CAN ARAT'da çağırıldı.
Sivassporumuz'dan Can Arat'ın da yer aldığı 29 kişilik aday kadro şöyle:
Mahmut Hanefi Erdoğdu, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Tolga Zengin, Tayfun Cora, Adem Koçak (Trabzonspor), Fevzi Elmas, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), İbrahim Akın (Beşiktaş), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Bilal Kısa (Malatyaspor), Caner Altın, Elyasa Süme (Samsunspor), Muhammed Yoldaş (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor), Umut Bulut, Emre Güngör (Ankaragücü), Bekir İrtegün, Mehmet Çoğum (Gaziantepspor), Eser Yağmur (Diyarbakırspor), Mehmet Topuz, Ali Turan (Kayserispor), Can Arat (Sivasspor), Soner Sakarya (Vestel Manisaspor), Serhat Akyüz (İstanbulspor), Volkan Ünlü (Schalke 04), Muslu Nalbantoğlu (Nec-Nıjmegen), Deniz Baykara (Skoda Xanthi), Serkan Atak (Bayern Münih), Barbaros Barut (Unterhacting), Kenan Şahin (Cottbus).
Türkiye-Çek Cumhuriyeti ümit milli futbol takımları arasındaki karşılaşma, 8 Şubat`ta Ali Sami Yen Stadı`nda oynanacak. Saat 20.00`de başlayacak özel karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek.
TEBRİKLER CAN STAM...
türkçerap_yakup
04.02.2005, 22:23
tamamda nie bukadar sevinioruz..can bizde kiralık..fenerbahçe sezon sonu geriye alıcak...hadi hayrettini çağırsalar sevinelim ama cana ben sevinemem kusura bakmayın.
ahmetdmr
05.02.2005, 12:37
tamamda nie bukadar sevinioruz..can bizde kiralık..fenerbahçe sezon sonu geriye alıcak...hadi hayrettini çağırsalar sevinelim ama cana ben sevinemem kusura bakmayın.
Arkadaşım Can Arat Fenerbahçe'li olduğu için değil Sivasspor'da sergilediği performans nedeniyle Milli Takım'a çağrıldı... Bu kadarını düşünemiyorsan ayıp valla... Bence gurur duyman lazım... Ne de olsa şu anda sezon sonuna dek Sivas'ın sözleşmeli futbolcusu..
HELAL SANA CAN STAM...
mericcas
05.02.2005, 13:27
Arkadaşım Can Arat Fenerbahçe'li olduğu için değil Sivasspor'da sergilediği performans nedeniyle Milli Takım'a çağrıldı... Bu kadarını düşünemiyorsan ayıp valla... Bence gurur duyman lazım... Ne de olsa şu anda sezon sonuna dek Sivas'ın sözleşmeli futbolcusu..
HELAL SANA CAN STAM...
Ahmet doğru sölüyosun. Kim bilir Can gelecek senede bizde kalır yani en fazla gider bi antremanda da anelkanın burnunu kırara geri gelir. Belkide Büyük Başkan Can'ı alır. Kimbilir. Helal sana CAN ARAT
ahmetdmr
05.02.2005, 13:46
HELAL SANA mericcas ...
İşte bunu analayaman dostlarımız var...
Adam Sivasspor'lu değilmiş...
Ben inanıyorum ki büyük başkan Can STAM'ın bonservisini alır ve seneye Sivasspor'un futbolcusu olur...
mericcas
05.02.2005, 14:12
HELAL SANA mericcas ...
İşte bunu analayaman dostlarımız var...
Adam Sivasspor'lu değilmiş...
Ben inanıyorum ki büyük başkan Can STAM'ın bonservisini alır ve seneye Sivasspor'un futbolcusu olur...
eywallah ahmet doğrusu budur...
imzaya dikkat manifesto budur.
türkçerap_yakup
05.02.2005, 14:18
ben gerçekleri söylüyorum...fenerbahçe can'ın bonservisini bize verir mi zannediosunuz...fenerbahçe ümitmilli takıma kadar yükselen bi futbolcusunu bırakırmı zannediosunuz...gerçekler acıdır..
mericcas
05.02.2005, 14:22
yakup illa dikenlik yapacan yani iyi o zaman ne hayal kuralım nede bi beklentimiz olsun. Biz sadece olsun istiyoruz. İstemek suç mu? ayıp mı?
türkçerap_yakup
05.02.2005, 14:42
ya meriç kızma ..tamam inşallah alırız can'ı...gerçekten ii bi defans..ama biraz zor gibi..ama inşallah alırız...ya size bişi sorcam bizde bitane cihan mı cihat mı ne öle bi topçu vardı..genç milli takıma falan seçilmişti..17 yaşındaydı ozaman..202 falandı heralde...nerde o şimdi..bilen varmı??
mericcas
05.02.2005, 14:55
ya meriç kızma ..tamam inşallah alırız can'ı...gerçekten ii bi defans..ama biraz zor gibi..ama inşallah alırız...ya size bişi sorcam bizde bitane cihan mı cihat mı ne öle bi topçu vardı..genç milli takıma falan seçilmişti..17 yaşındaydı ozaman..202 falandı heralde...nerde o şimdi..bilen varmı??
yok kızıyorum.... :)
cihatıda duyamadım bilmiyorum
KoraySancar
05.02.2005, 16:24
Çok gurur verici.Her ne kadar kiralık ta olsa Sivasspor futbolcusu olarak Milli Takıma çağrıldığı için çok mutlu oldum.İnşaallah onun bonservisini de alırız bir gün.Onu ilk izlediğimde Türkiye'nin en iyi defans oyuncularından biri diye düşünmüştüm,helal olsun sana Can,seni seviyoruz.
Darısı diğer futbolcularımızın başına.
CANA MİLLİ TAKIMDA BAŞARILAR AMA İNŞALLAH SİVAS SPOR KALIR FENER BAHÇE GİBİ BİR TAKIMDAN GELEN OYUNCUYUDA ALMAK İSTERİZ ODA BİR YİGİDO BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM BAŞKANA SAYGILAR EROL 58 CAN :) SİVASLI CAN :wink:
izmirliyigido
08.02.2005, 20:24
Can'ı tartışmanın anlamı yok. Ben bunu bir forumda birkez daha yazmıştım. Can şu anda F.Bahçe'de Servet'in yerini zorlayacak, Türkiye' de ki tek adamdır. Dua edelimde büyük başkanlar bonservisi ile Sivasspor'a kazandırsınlar.
Yoksa kiralık adam, Sivas'lı değil gibi safsataları bırakın. Keşke herkes Can gibi Yiğido olsa. Adı üstende canla başla mücadelesini yapıyor, bileğinmin hakkıyla, alnının teriyle milli formayı hakediyor. Yoksa F.Bahçe etiketiyle değil.
Helal olsun sana CAN !....
cavres__ss
08.02.2005, 21:44
Can için hiç birşey demeye gerek yok sanıyorum o bir mükemmel oynamış olduğu futbolla tüm yiğidoların gözdesi o cana sivassporda ve ümitmilli takımda başarılar dilerin
tamamda nie bukadar sevinioruz..can bizde kiralık..fenerbahçe sezon sonu geriye alıcak...hadi hayrettini çağırsalar sevinelim ama cana ben sevinemem kusura bakmayın. NE OLURSA OLSUN BİZİM TAKIMDA OYNAYAN HER OYUNCU BİZİMDİR İSTER KRALIK İSTER DİİL....
HEPSİYLE GURUR DUYARIZ....
..........................UZAK LARDAN CAN........................... ...........................
yakupcum herseyin altında bişi arama... birazda oldugu gibibdeğerlendir olayları.. ne güzel bir olay sivassporda oynayan birisinin milli takımda oynaması...
LütfiÜnal
26.02.2005, 01:14
Sayin kardeslerim bugün Can la baslayan Milli takimi olusturma yarin Hayrettin ileride biribirinden kaliteli oyuncularimizdan olusacaktir.O sebeple Can i tebrik ediyor acmis oldugu kapidan digerlerinin gireceginden eminim.Degerli yöneticilerimiz simdiden senenin kadrosunu olusturmanin yollarina bakmalidir.Bizlerde bence su anki bütün futbolcularimizi ismi ne olursa olsun kadroda as veya yedek olsun hic bir ayirim yapmadan desteklememiz lazim