Orijinalini görmek için tıklayınız : HANİ SİVASSPOR’A

SivasSpor.Com
10.10.2005, 21:36
Futbol Federasyonu tarafından uygulanan Mavi Bayrak ilk sahiplerini buldu.

Ligin ilk dört haftasında Mavi Bayrak’a layık görülen takımlar belli olurken Yiğidolar, takımlarına bu ödülün verilmemesine tepki gösterdi.

Futbolda şiddeti önlemek amacıyla uygulamaya konulan "Mavi Bayrak" projesi kapsamında, yeni sezonunun ilk 4 haftasında ödül kazanan kulüpler açıklandı. Lig’in ilk dört haftasında taraftarı ve takımı ile Lig’e örnek olan Sivasspor’a ise bu ödül verilmedi. Yiğidolar da bu nedenle uygulamaya tepki gösterdi. Yiğidolar, “Hani Sivasspor’un mavi bayrağı. Haksızlık yapılmasın”dediler

yasli kurt
11.10.2005, 14:44
yapacagim tek yorum kisaca "yorum yok" olur

erhan5834
11.10.2005, 14:54
HERYERDE YENİLDİĞİ GİBİ BURDADA YİYOLAR HAKKIMIZI AMA SORUN DEĞİL ONLARDA SİVASSPORUN VE YİĞİDOLARIN GÜCÜNÜ MUTLAKA KABULLENECEKLER..

nasirli
11.10.2005, 15:21
zaten bizim milletimiz böyle konularda ödülün gerçek sahiplerini hep unutuyoruz..

Sivaslı olduğumdan söylemiyorum ama bu ödüle layık olan biri varsa 1. olarak sivasspora verilmelidir...
tabi bu benim düşüncem diğer takımların ne derece centilmen bir futbol anlayışı olduğunu bilmiyorum ama sivasın maçlarını seyrederken ben bunun farkına vardım....

yorum sizde

:)

1967_DERNEK_10UR
11.10.2005, 16:21
KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN BİZE MAVİ BAYRAK FALAN VERMEZLER..CENTİLMEN OLACAZ DİYE HER ŞEYDEN TAVİZ VERİLMEZ...UNUTALIM MAVİ BAYRAĞI..

bbptek58
11.10.2005, 16:53
Futbol Federasyonu tarafından uygulanan Mavi Bayrak ilk sahiplerini buldu.

Ligin ilk dört haftasında Mavi Bayrak’a layık görülen takımlar belli olurken Yiğidolar, takımlarına bu ödülün verilmemesine tepki gösterdi.

Futbolda şiddeti önlemek amacıyla uygulamaya konulan "Mavi Bayrak" projesi kapsamında, yeni sezonunun ilk 4 haftasında ödül kazanan kulüpler açıklandı. Lig’in ilk dört haftasında taraftarı ve takımı ile Lig’e örnek olan Sivasspor’a ise bu ödül verilmedi. Yiğidolar da bu nedenle uygulamaya tepki gösterdi. Yiğidolar, “Hani Sivasspor’un mavi bayrağı. Haksızlık yapılmasın”dediler
kimsenin sivassporun hakkını yediği falan yok
neden sivasın hakkını yesinler ki
elbette kim hakediyosa bayrak ona gider

balici
11.10.2005, 17:12
KİM ALMIŞ BU MAVİ BAYRAĞI KSEIN İSTANBUL KOLPALARI ALMIŞTIR. SARI MAVİ YEŞİL FARKETMEZ YÜRÜYORUZ AYNI YOLDA BİZ FUTBOL DEHŞETTİR FUTBOL KANDIR FUTBOL ADAM BIÇAKLAMAKTIR...... BUNLARA BOLE OLACANKİ SANADA ODUL VERSİNLER

CAGLAYAN
11.10.2005, 19:34
Mavi Ödül ilk meyvesini verdi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbolda şiddeti ve düzensizliği önlemek amacıyla geçen sezon devreye soktuğu 'Mavi Bayrak' projesi'nde ödül alan takım...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbolda şiddeti ve düzensizliği önlemek amacıyla geçen sezon uygulamaya konulan 'Mavi Bayrak' projesi kapsamında, 2005-2006 sezonunun ilk 4 haftasında ödül almaya hak kazanan kulüpler açıklandı.

1. haftada Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği, 2. Lig A Kategorisi'nde Antalyaspor A.Ş., 2. Lig B Kategorisi 1. Grup'ta Kasımpaşaspor, 2. Grup'ta Muğlaspor, 3. Grup'ta MKE Kırıkkalespor, 4. Grup'ta Gençlerbirliği ASAŞspor, 5. Grup'ta Batman Petrolspor, 3. Lig 1. Grup'ta Erzincanspor, 2. Grup'ta Etimesgut Şekerspor A.Ş., 3. Grup'ta Akhisar Belediyespor, 4. Grup'ta ise Gölcükspor Mavi Bayrak aldı.

2. haftada Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor A.Ş., 2. Lig A Kategorisi'nde Bursaspor, 2. Lig B Kategorisi 1. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor, 2. Grup'ta Alanyaspor, 3. Grup'ta Tarsus İdmanyurdu, 4. Grup'ta Boluspor, 5. Grup'ta Siirtspor Mavi Bayrak aldı.

3. haftada Turkcell Süper Ligi'nde Denizlispor, 2. Lig A Kategorisi'nde Bursaspor, 2. Lig B Kategorisi 1. Grup'ta Sarıyer, 2. Grup'ta Aydınspor, 3. Grup'ta Oyak Renaultspor, 4. Grup'ta Ünyespor, 5. Grup'ta Şanlıurfaspor Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

4. haftada Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ve İkinci Lig B Kategorisi birinci grupta da Yıldırım Bosnaspor Mavi Bayrak ödülü kazandı.

Mavi Bayrak ödül değerlendirmesine göre, Turkcell Süper Ligi takımlarına 20 bin YTL, 2. Lig A Kategorisi takımlarına 10 bin YTL, 2. Lig B Kategorisi takılarına 7 bin 500 YTL ve 3. Lig takımlarına ise 5 bin YTL para ödülü veriliyor.

1967_DERNEK_10UR
11.10.2005, 21:42
FEDERASYON BİZE MAVİ BAYRAK VERİRSE ÖDÜL OLARAK TA PARA VERMEK ZORUNDA..MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR..AKSİNE BİZDEN KESİYORLAR...SUDAN SEBEPLERDEN PARA CEZASI ALIYOZ..

5841
11.10.2005, 22:10
NE BAYRAGIYSA ONLARIN OLSUN.BİZ YOLUMUZA DEVAM EDELIM.EKSİMİZ YOK FAZLAMIZ VAR.KİMSEYI KANDIRMASINLAR.

skywriter
11.10.2005, 22:51
Seyircisi olmayan takima Mavi Bayrak verilmesi gercekten garip...

lezgi
11.10.2005, 23:02
yav gardaşım iki yıl önce haluk ulusoy federasyonu bizim süper lige çıkmamızı engelledi biz bugün mavi bayrak derdine düşmüşüz bırakın bayrak onların olsun biz eze eze geldik buraya çok önemliyse günü gelince o bayrağıda almasını biliriz.

gercek58li
12.10.2005, 00:32
Gardaslar biz hedefimize dogru emin adimlarla yürümeye devam edelim.
Mavi bayrakta,yesil bayrakta onlarin olsun.
Bizim bayragimiz,KIRMIZI BEYAZIMIZ bize yeter!

serhankaburcuk
12.10.2005, 10:33
Valla Sivassporun iki sezondur taraftar olarak hiçbir vukuatı yok...Tribünde hiç küfür yok ben analamıyorum bunlar hangi kriterlere uygun mavi bayrak veriyorlar...Ama Herzaman olduğu gibi Sivasa ve Sivasspora karşı bir antipati var...ARKADAŞLAR KENDİMİZİ ZORLAMAYALIM NE KADAR UĞRAŞSAK UĞRAŞALIM AĞZIMIZLA KUŞDA TUTSAK MAVİ BAYRAĞI BİZE VERMEZLER...

mesutpolat
13.10.2005, 15:52
herkese söylüyorum bubir gerçektir sivassporun taraftar yönünde rakibini göremiyorum peki nerde bu bayrak federasyonda iyilik yapıp denize atmış birgün gelecek herkes sivaslı olamıyacak ama sivas sporlu olacak cünkü sivaslı olmak ayrıcalıktır

fatih aktaş
13.10.2005, 16:52
sivasın ve sivaslının hakkını yiyenler sene sonunda utanacaklar veya sivasa geldikleri zaman utanacaklar bayrakları mavi kendileri mor olacak

JACKAL_35
13.10.2005, 17:31
Gerçekten mavi bayrağı alan takımlara bakıyorumda hangisi bu bayrağı almak için ne yapmış yani bu takımların Sivasspor dan ne farkı var.Eğer bu bayrağa layık görülenler bu takımlarsa bizim bu bayrağı almamızın pek bi önemi yok......

dj_sado_88
13.10.2005, 18:17
abi federasyon takımlara hak ettigi gibi davransa degil mavi bayrak bi çuval altın vermesi gerekiyo SiVaS Sporumuza yalanmı ???????

58 memo
13.10.2005, 19:07
BİZE MAVİ BAYRAK VERSELERDİ ŞAŞARDIM ZATEN
MANİSA VE TRABZON MAÇINDA 1 DAKİKA BİLE SÜRMEYEN ÇOĞU KİMSENİN BİLE DUYMADIĞI (GÖZLEMCİ NASIL DUYMUŞ HAYRET) OLUMSUZ TEZAHÜRATA
HEMEN PARA CEZASI VERMİŞLER.
ÖDÜL ALAN TAKIMLARA BAKIN SEYİRCİSİ OLMAYAN BİRKAÇ TAKIMDA VAR...
İYİ AKŞAMLAR.

1967 dernek serkan20
13.10.2005, 19:38
biz bize yeteriz onlar kafalarına göre mavi bayrak veriyorlar.
biz kendimizi biliyoruz ya o bize yeter
önemli olan gönüllerdeki SİVASSPOR AŞKIMIZ

serhankaburcuk
15.10.2005, 15:47
Ağzımızla kuş tutsak yinede alamayız biz mavi bayrağı...Çünkü Biz Sivaslıyız...

GuNaY
15.10.2005, 15:51
geçen sene olduğu gibi bu sende bize bayrağı vermeyecekler anlaşılan :(