Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun Ümit Dağıttı

SivasSpor.Com
27.08.2009, 19:21
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentB.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Diyarbakırspor ile ligde yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına elendikten sonra rotasını lige çeviren Sivasspor, ligin 4. haftasında 30 Ağustos Pazar günü sahasında Diyarbakırspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı idmanla başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi güçlü takımlarla karşılaştıklarını anımsatarak, bu 2 maçta aldıkları mağlubiyetlerin ister istemez takımı sıkıntıya soktuğunu söyledi. Diyarbakırspor maçını taraftarın desteği ve dualarıyla kazanmak istediklerini ifade eden Uygun, ''Bu gücümüzün olduğunu biliyorum. Bu zorlu maçta futbolcu kardeşlerim üzerlerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirerek, 3 puanla ayrılıp, Sivasspor'u seven ve destekleyen insanları mutlu edecektir'' dedi.

Sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız'ın 2-3 hafta sonra tam anlamıyla takımla birlikte olacağını, Sezer Badur'un takımla birlikte çalışmalara başladığını, ancak 2-3 hafta sonra tam formunu bulacağını anlatan Uygun, milli maç arasında tam takım halinde çalışacaklarını söyledi. Milli maç arasında takımın kenetleneceğini, yapacakları yüklemeler ve idmanlarla futbolcuların formunun en üst seviyeye çıkacağını belirten Uygun, ''İnşallah bu süreci iyi değerlendiririz, iyi motive oluruz ve iyi çalışırız, karşılığında da ligde istediklerimizi geçen sezon olduğu gibi bu sezon da alırız'' diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferi için çalışmalarının devam ettiğini, ihtiyaçları olan transferleri yapmaya çalıştıklarını anlatan Uygun, takımla birlikte idmanlara çıkan Senegalli 2 oyuncuyu ise şu an için denediğini, birkaç gün daha performanslarına bakacağını, beğenmesi durumunda takımda tutacağını belirtti. Şu anda direkt oynayacak oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Uygun, Sivasspor'un ilk yarı için puan hedefinin sorulması üzerine, ''Sivasspor'un her zaman için ilk yarıdaki hedefi 25 puandır. En az 25 puan alabilmek için, vargücümüzle mücadelemiz devam edecektir'' dedi.

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirlen idmana, sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız ve FC Shakhtar Donetsk maçında sakatlanan Abdurrahman Dereli dışında tüm futbolcular katıldı. İdman öncesinde futbolcularını biraraya toplayarak onlara bu zorlu süreçteki Diyarbakırspor maçının önemini anlatan Uygun, ısınma hareketlerinin ardından 3 ayrı gruba ayırdığı futbolcularına dar alanda top kapma çalışması yaptırdı. Gol ve şut çalışmasının ardından 4 ayrı takım oluşturan Uygun, futbolcularına yarı sahada 2 ayrı grup halinde çift kale maç yaptırdı.

Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ShabbatShalom
27.08.2009, 19:28
Her Zaman Umut Saçıyoruz Maç Sonunda Yıkılıyoruz Her Zaman...İnşallah Bu Son Olacak

giants
27.08.2009, 19:34
B.Uygun ''Sivasspor'un her zaman için ilk yarıdaki hedefi 25 puandır. En az 25 puan alabilmek için, vargücümüzle mücadelemiz devam edecektir'' dedi

Yeni zezon baslamadan hazirliklar döneminde Citamizi yükseltecegiz demistiniz hocam... bu hedefle ciatmizi cok gerilere cekmiyormusunuz?

58ÖREN58
27.08.2009, 19:42
ilk yarı 25 ikinci 25 ettı 50 -10da ben ekliyorum ettı 60 yıne ılk ucteyız hayırlısıyla ınsallah sampıyon sivassporrrrrrrrrrrr

carizma0658
27.08.2009, 19:49
SANA GÜVENIMIZ TAM HOCAM AMA GÜLMEYI SEVINMEYI ÖZLEDIK

subasi29
27.08.2009, 20:53
umutlarin gercege donusmesi dilegiyle umarim istedigimiz gibı olur

turkojan
27.08.2009, 21:24
inşallah takım toparlanır eski günlerine döner

carizma0658
27.08.2009, 21:46
GÖNLÜMÜZÜN UMUDUSUN UMUDUMUZUN ONURUSUN

turko H4as
27.08.2009, 23:25
walla ben umutlandim hadi arkadaslar umutlanalim YA SEV YA TERKET

yigidocengiz
27.08.2009, 23:31
senin saçtığın umutun...... töbe töbe mübarek gün kötü konuşturma adamı bülo

esentepeli58
27.08.2009, 23:33
inşallah hocam sana takıma güvenimz sonsuz

eyuphulagu
28.08.2009, 00:07
Hocanın verdiği demeçten anladığımız takımımızın hala zamana ihtiyacı olduğudur..Başka kişiler bu demeçten bu yıl orta sıralara oynayalım seneye tekrar yapacağımız transferlerle ve takımın oturmasıyla zirveye oynarız sözünü çıkarabiliriz..2. olarak denen 2 tane oyuncu var;bu oyuncular Senegalli genç oyuncularmış...Taraftar sitelerinde bu oyuncuların en az birisi iyi çıkar ve takıma girer beklentisi vardı..Şimdi görüyoruz bu oyuncular 2 haftadır denenmesine rağmen hocamız bu oyuncuları denemeye devam edeceklerini söylüyor..Yani bu oyuncular hakında hala kararsızmış..Bana takımda direkt oynayacak oyuncular lazım diyor..Yani bu oyuncuların da şimdilik takımiçin tam yeterli olmadığını düşünüyor..Sivasspor böyle giderse 4 gün içinde iyi bir transfer yapamaz..Ben olsam transferi şimdilik askıya alır;bir süre ara transfere kadar tekrar yeni oyuncular izler ona göre transfer yapardım..Şu saatten sonra alınacak kötü veya takıma uymayacak;uyum sağlayamayacak oyuncular takımında ileride başını ağrıtır..Yine de biz tarftar olarak son dakikaya kadar trnsfer için gelecek iyi haberleri bekleyeceğiz;ne de olsa umut fakirin ekmeğidir...

yigido Atilla
28.08.2009, 00:11
Bu kadar alinan kötü sonuclardan sonra galibiyet gelmeli. artik galibiyet sart oldu tanismamiz gerek... Bülent hoca .......

kocakss58
28.08.2009, 08:05
hocam size güveniyoruz.ilk yarıyı 32 puanla kapatırız inşaallah.ayrıca bu senegalli oyuncular hangi mevkide oynuyor bilgisi olan var mı?

aldair
28.08.2009, 08:23
yahu hocam niye beni oruç oruç tüketiyorsun.kimse zaten takım kötü falan demiyorki,elbette belli oranda toparlanacaktır.insanların isyan ettiği konu bazı takviyelere ihtiyacımız olduğu,bunun çocuklar bile farkında örnek vereyim sedat 3 aylığına sakatlansa stoperde murat ve mbemba denen adamı oynatcaksın ve bunların haricindede bir kişi yok yedekte bekleyen.bilicanın alternatifi hazır demiştin gönderirken hani nerde???daha iyilerini alacağım diye gönderdiniz yabancı oyuncuları ,bizde heyecanlandık kim gelecek diye şuan 4 tane yabancı kontenjanımız boş hatta ben mbembayıda saymıyorum oda laf olsun diye yapılmış bir transfer.yani 5 kontenjanımız boş.büyük takımlar yırtınıyorki bir kontenjan boşaltıp bir yabancı daha alabilelim diye.allah korusun takım şehir bir havasını kaybederse toparlayamazsın,sivas düşer demiyorum ama geçtiğimiz yıllarda düşen takımları hatırlayalım,aralarında çok iyi takımlar vardı.4 gün kalmış hala transfer yapacaksınız iştah kalmadı bende tükendim artık,her sabah heyecanla işe gelip bi an önce siteyi açıp transfer varmı diye bakabileceğimi sanmıyorum artık.inşallah iyi olur ama demedi deme hocam bu işi iyiye gitmiyor çok başın ağrıyabilir ama hadi hayırlısı,iyi olsun inşallah.

mehmetaydın58
28.08.2009, 08:30
haydi sivasspor göster kendini

shang
28.08.2009, 08:48
inş bu maçla çıkışa geçip yeniden eski gücümüze kavuşacağız

tuzlugollu
28.08.2009, 12:16
ALLAH'ınhikmetı mi ne bulent uygun ne zaman yenecez asacaz kesecez diye konussa yenılıyoz
acaba bı kac hafta sussa olmazmı
allhu teala rıyarları kıbıırlı olanları herzaman mahvetmıştır
banada artık bulent uygun havalara gırmıştı gıbı bı dusunce olustu

hanedan58
28.08.2009, 12:25
senin saçtığın umutun...... töbe töbe mübarek gün kötü konuşturma adamı bülo

hayırdır arkadaşım bu ne şiddet bu ne celal biraz kendimize gelelim lütfen bu siteyi sadece sivaslılıar değil tüm dünya takip ediyor 3 maç kaybetmeyle takımımızı bırakmayalım biz takım sonuncuda 1 cide olsa yanında olmalıyız sencede öyle değilmi

yigidocengiz
28.08.2009, 12:35
hayırdır arkadaşım bu ne şiddet bu ne celal biraz kendimize gelelim lütfen bu siteyi sadece sivaslılıar değil tüm dünya takip ediyor 3 maç kaybetmeyle takımımızı bırakmayalım biz takım sonuncuda 1 cide olsa yanında olmalıyız sencede öyle değilmi

çok güzel söylemişsin arkadaşım takımımızın yanında olmalıyız da bu bülenti icraat değil de konuşurken görünce çılgına dönüyorum artık,sanki karşısındakiler saf bi kendisi akıllı tutturmuş bi yol gidiyo bakalım.takıma gelince elimden geldiği kadar bütüm maçlarımıza gitmeye çalışıyorum,bülenti sevmemem başka şey takıma sahip çıkmamak başka.ALLAHın izniyle bülo bile bu takımdan soğutamaz bizi

YiğidoGençlik
28.08.2009, 16:39
Diyar maçı ile tekrar sevinmeye başlayacağız İnşallah...

braveheart 58
29.08.2009, 12:09
hocam senın duruşun zaten bizlere büyük bir umut olumsuzluklar kendını bilmeyenlere mahsustur

yorgun(58)
29.08.2009, 18:42
görünen köy kılavuz istemez ama inş bulente ragmen alacagız maçı diyardan buda bi umut :mad:

SkorYazarı
30.08.2009, 00:51
İnşallah... :)

musti1
30.08.2009, 04:05
ne için umut veriyor hala bu ?? 2 senedir tarihinde bi daha eline gecmeyecek firsatlari teptin sen bulent bey 2 sezon ust uste besiktasinkurbani oldun !!! gecen sene sen sampiyon olup sampiyonlar ligine katilsaydin eger ... hem tarih yazmis olurdun hem klub kasasi dolardi ve o para ile kocaman 1 sivasspor takimi daha kurardin ....
butun bunlari elinin tersiyle kenara atipta sen bosubosuna kimselere bos umutlar saçma aklini basina topla

58ÖREN58
30.08.2009, 07:57
insallah bugun 3 puanla lıge yenıden baslarız haydın yıgıdolar sevındırın bugun bızlerıııııııı

leoni
30.08.2009, 21:26
takımı qot etti bilica yi satti herbetum u satti qitti mecnunda ersen martin mi aston martin mi ne boqsa onu aldibitik adami aldilar takim daha cirik tutmaz malamat oluruz bu sene.. kimse kimseye kusculuk yapmasin MECNUNDA SORUMLU FİKRET UNSALDA MEHMET OFLAZDA HEPSİ BULENT TE BULENT. HoC a kusura bakma SORUMLU benim demekle olmuyor. yapamiyorsan de sebeplerini de önceki kadronla nasil yapiyordun? PARAMİZ YOK DEME BİRDUNYA PARADA ALDİNİZ ne yaptiniz 3 kuruşluk futbolculara 10 kuruşmu verdiniz ne ?

tanyil
30.08.2009, 21:45
Senin umudunuda..................... . kendini bişi sandın. takımı dağıttın. yada dağılmasına ses çıkarmadın.. şimdide nal toplarsın....

tanyil
30.08.2009, 21:47
alll diyarda sokuyor sana.. yeter be geçen sene takıma takviye lazım diyorduk.. o gitti takviye yerine iice takımı bozdu. yeter be bize umut dağıtma çıkın sahaya maçları kazanın yeter.

tanyil
30.08.2009, 21:49
akam çıkar tüm hata benimdi dersin gene.

alialakoc58
30.08.2009, 21:49
hocam takımı toplayın bu takım nereye gidiyo artık eski sivasspor'u istiyoruz

ogz58
30.08.2009, 22:18
bülent hocam hadi trabzonla fenerbahçe güçlüydü yenildik diyarbakıra niye yeniliyoruz bu sene ligden düşmezsek iyi valla

sewaz58
30.08.2009, 22:20
Hakikaten ümitleri dağıtıyorsun Bülent ... Yakında sağa sola saçmaktan elimizde hiç kalmayacak ...

sevda58
30.08.2009, 22:21
yazacak kelime bulamiyorum bile, halen su olu topragi atamadik uzerimizden..

ilteriş58
30.08.2009, 22:23
hala ümit dağıtıyormusunuz bülent hocam? soyunma odasında oyunculara ne dediniz? basına açıklama yaptınız mı? ya da yapabildiniz mi