Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer Yine Yok

ShabbatShalom
28.08.2009, 10:04
http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Romania+v+France+Group+C+Euro2 008+_O5r1md4V1Bl.jpg

Yiğido'ya kötü haber

Rumen golcü Razvan Cocis'i transfer etmek isteyen Sivasspor'a, kulübü Lokomotif Moskova'dan kötü haber...

Pek çok Avrupa kulübünün peşinden koştuğu yıldız futbolcu için Rusya ekibinin Yiğidolar’ın yaptığı teklifi beğenmediği belirtildi

Salim58
28.08.2009, 10:32
bu sezon bi uğursuzluk var gelecek olan gelmiyor gelen gidiyor giden gelmiyor bundada bi hayır vardır elbet hayırlısı olsun

atrium58
28.08.2009, 11:13
bu habaere nedense hiç şaşırmadım..

kocakss58
28.08.2009, 11:18
orta sahaya kaliteli bir oyuncu gelecek....

SempaticH
28.08.2009, 11:23
eeeee zamanında yapmazsanız böyle çok beklersiniz taraftarı da üzersiniz

Murat ARICI
28.08.2009, 11:23
yaw bu haberi bizim site 2 gün önce söylüyordu FANATİK GAZETESİNİN siteden bir satırı seçip haber yapması sizi üzdü galiba sitede teklifin düşük olduğu zaten söyleniyordu bir kişinin peşinde değiliz almak istediğimiz oyunculardan sadece biri ..üzülmeyin inşaallah gereken yapılacak NEŞELİ GÜNLER e geri döneceğiz..

yigidocengiz
28.08.2009, 12:18
niye şaşırmadım acaba...bu takımın başında bülo varken bize artık kimsenin geleceğini sanmıyorum.çünkü bülo efendi biz bilmesekte futbol piyasasında kötü bir ün yaptı,transfer ettiği topçulardan bişeyler beklediğini artık sağır sultan bile biliyo.bakalım hakkımızda hayırlısı

stutgart58
28.08.2009, 12:59
bu habaere nedense hiç şaşırmadım..

şaşıracak bi durum yok tabiki kimse gelmez..sen para vermezsen adama neden gelsin..bakın gaziantepspora adamlar sadece 2 oyuncudan 15 milyon euro kazandılar...ismail köybaşı =6,5 milyon euro ve tabata=8 milyon euro..biz ise en iyi oyuncularımız mehmet yıldız ve bilicayı toplam 5 milyon euroya bile satamıyoruz..işte fark burada

585858MeRt
28.08.2009, 13:01
ben dedim gelmez diye para ici kacıncı kacan futbolcu:mad:

hunter
28.08.2009, 13:41
geçen seneki transfer komitesimi yok , yoksa takımın parasımı yok tranfer yapamıyor ,yoksa beş para etmeyecek futbolculara yüzbinlira verip parayımı bitirdiler anlarız üç gün sonra

MESSİ58
28.08.2009, 13:43
şaşıracak bi durum yok tabiki kimse gelmez..sen para vermezsen adama neden gelsin..bakın gaziantepspora adamlar sadece 2 oyuncudan 15 milyon euro kazandılar...ismail köybaşı =6,5 milyon euro ve tabata=8 milyon euro..biz ise en iyi oyuncularımız mehmet yıldız ve bilicayı toplam 5 milyon euroya bile satamıyoruz..işte fark burada

ON NUMARA Bİ CVP YAZMIŞIN KARDEŞİM.BU SENE SANIRIM TAKIMI LİGDEN DÜŞÜRÜP ÇEKİP GİTCEKLER BANA ÖLE GELİYO İNŞ. YANILIRIM. BUKADAR REZİL Bİ TRANSFER DÖNEMİ OLMAZ YAA SEN HANGİ AKLA HİZMET ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN KADROYU BOZUYOSUN YERLERİNE BEŞPARA ETMEZ ADAMLARI ALIYOSUN(CİHAN HARİÇ) TUMU YAŞI GEÇTİ DİYE SÖZLEŞMESİ BİTCEK PARA KAZANAMYIZ DİYE SATIYOSUN FUTBOLU ÇOKTAN BIRAKMASI GEREKEN MARTİNİ ALIYOSUN. TUM VE SYLLA İÇİN ALDIĞIN ERMAN EVLERE ŞENLİK 50TANE ERMAN ÇIKARIR CEPLERİNDEN TUM SYLLA..2 GÜN KALMIŞ TRANSFERİN BİTMESİNE BU SAATTEN SONRADA KİMSENİN GELECEĞİNİ SANMIYORUM İLKYARI HEDEFİMİZ 25 PUANMIŞ 15 BİLE ALAMAZLAR. YAZIK OLDU EFSANEYİ BİTİRDİLER ÇOK YAZIK....

efsane5858
28.08.2009, 13:48
demekki sivasa transfer yaümak zor paramiz olsa bile zor kaldiki bizim saga sola sacacak paramizda yok

sivaslitaner58
28.08.2009, 13:52
bizde bilirdik bu cevabi ya size diyorum feyenoord rotterdam dan forvet oyuncu roy makaay alin heernveen kaleci van der bussche gelsin sonra saidi kiraladigimiz once oyuncu hani tomas geliyordu?

alben
28.08.2009, 14:46
niye şaşırmadım acaba...bu takımın başında bülo varken bize artık kimsenin geleceğini sanmıyorum.çünkü bülo efendi biz bilmesekte futbol piyasasında kötü bir ün yaptı,transfer ettiği topçulardan bişeyler beklediğini artık sağır sultan bile biliyo.bakalım hakkımızda hayırlısı

sen çok iiisen git yap bakım transfer ...bulo diye tabir dettin adam babanın uşağı deil olum adam gibi konuş ...adam daha ne yapsın ...para yok ona göre oyuncu almaya çalışıyo ver bakım onun eline bi 2 -3 milyon euro sonra gör takımı ...fenerbehçe baktıki olmuyo hemen bi brezilya yaptı bastı parayı götürüyo anladın mı bilader .. galata elanoyla keitaya 15 eura verdi .vadelide olsa adamlar veriyo ....biz de bırak 15 ii 1 milyon euro yok ..

shang
28.08.2009, 15:07
gelmemesine şaşırmadım yapacak bi şey yok

bonuce123
28.08.2009, 15:36
Hayrettini Besıktasa 5 Satardık Mehmet Yildizida 8 Satardık Ama Nedense Satamıyolarmı Beceremıyolarmı Bellı Deıl Bilica 4.5 M Satılırdı Bu Transferlerden Yapılan Karalarla Yerlerıne Daha Iyılerı Alınırdı

özsivasli1903
28.08.2009, 15:39
sivas kesin süper bi transfer yapacak...
bekleyin ve görün...

rapge
28.08.2009, 16:11
Yok bu böyle giderse biz transfer fln yapamayız ya:S

Orta Sahaya Aurelio ayarında bir oyuncu lazım.
Bir tanede forvet arkası oyuncuya ihtiyacımız var bence iyi şut çekebilecek

ilteriş58
28.08.2009, 16:16
sivas kesin süper bi transfer yapacak...
bekleyin ve görün...

inşallah yapar gardaş ama hiç çaktırmıyolar gerçekten:D

winner58
28.08.2009, 16:29
ne diyelim ya rezil ettiniz bizi dosta düşmana trasfer yapamıyorsunuz gecen sene o kadar para alındı toplandı bu sende takımı dağıttınız sattınız yine para yok nasıl oluyor bu işler kim çukka ediyor parayı yazıklar olsun hepinize yazıklar olsun teğeden tırnağa yazıklar olsun