Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Galibiyet Peşinde
SivasSpor.Com 28.08.2009, 18:57 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.genel.jpg
Sivasspor, Süper Ligin 4'üncü haftasında kendi sahasında Diyarbakırspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar 1,5 saatlik saha çalışması yaptı. Koşu, açma-germe hareketleri, çeviklik ve çabukluğa yönelik istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip saha çalışmalarını yarı sahadaki çift kale maçla tamamladı. Uzun zamandır sakatlığı süren Mehmet Yıldız antrenmana katılmadı. Zorlu Diyarbakırspor maçı öncesi futbolcuların neşeli olduğu görüldü.
Futbolculara ayrı ayrı taktikler veren Teknik Direktör Bülent Uygun futbolcularına hızlı oynamalarını ve hata yapmamalarını söyledi. Uzun süren sakatlığın ardından 2 haftadan bu yana takımla çalışan başarılı orta saha oyuncusu Sezer Badur'un ise Diyarbakırspor karşısında forma giyebileceği öğrenildi. Diyarbakırspor maçı ile çıkışa geçeceklerini söyleyen Takım Kaptanı Hayrettin Yerlikaya, "Tabii ki bizim için önemli bir maç. Ligde oynanmış 4 maç var. Bizim bir maç eksiğimiz var. Şimdiye kadar galip gelemedik. Puanımız yok. Bu maçı kazanıp taraftarımıza Ramazan hediyesi armağan etmek istiyoruz. Tabii ki bizim içinde bir moral maçı olacak. Uzun zamandır galip gelememenin verdiği bir sıkıntı var içimizde. Diyarbakırspor maçı önemli bir maç diye düşünüyorum. Takım olarak inanılmaz derecede iyi durumdayız. İnşallah Diyarbakır maçını da kazanır ilk 3 puanımızı alırız. Ondan sonra Sivasspor'un iyi gidişatını devam ettiririz diye düşünüyorum." dedi.
Orta saha oyuncularından Erman Kılıç ise "Zor bir maç olacak. Ancak Biz bu maçı kazanıp sıkıntılı günleri geride bırakacağız. Çıkış yakalamaya çalışacağız. Artık Avrupa defterini kapattık. Yeni bir sayfa açtık. İnşallah ligde başarılı olacağız. Sivasspor'u eski günlerine döndüreceğiz." diye konuştu.
Divriği58- 28.08.2009, 19:01 sivasspor 3 diyarbakır 1 bu maç bizim
07reis58 28.08.2009, 19:18 3 puan şart oldu artık...90 dk sonunda gülen taraf biz oluruz inş...]
yerliturkuaz 28.08.2009, 19:37 Kim nederse desin bu maç bizim dönüm maçımız olacak futbolcular teknikdirektör hatta taraftar bile bu maçın gidişatı ile etkilenecektir. Tek amacımız var oda gaklibiyet...
Sezer'in oynamasina sevindim, bu mac bizim olmali ve olacak'ta....
Celtic Pride 28.08.2009, 19:45 Takım Kaptanı Hayrettin Yerlikaya, "Tabii ki bizim için önemli bir maç. Ligde oynanmış 4 maç var. Bizim bir maç eksiğimiz var. Şimdiye kadar galip gelemedik. .
Futbolcuların piskolojik durumunu bu paragraf özetliyoır sanırım.Daha lig başlayalı 3 hafta oldu ama bizimkiler dağılmış,haftaları birbirine karıştırmışlar.:rolleyes:
58ÖREN58 28.08.2009, 20:00 yenecegızzzzzzz ve yenmek zorundayızzzzz bu macla acılısı yaparız ve boyle devam eder ınsallah
carizma0658 28.08.2009, 20:53 ee artık siftahı yapalım özledıkkkk
carizma0658 28.08.2009, 21:23 sivas galıbıyetın peşınde yigidolar coşmanın
Galibiyet şart oldu artık. Şeytanın bacağını kırın sonrada öldürün.
ilteriş58 28.08.2009, 22:35 3-0 kazanacağız inşallah ilk galibiyetimiz şanlı olacak
ShabbatShalom 28.08.2009, 22:50 Diyarbakır Maçından Başlarız İnşallah...Diyarbakırada Takılırsak bütün sezon kabus gibi geçer.Bu takımla biryere kadar varlabilir artık ilk 5 i unuttum ben.Sivasspor,Anadolu takımlarını Biryere Kadar Getirdi.Bu sezon O Bayrağı Bursaspor un Eline Verdik Anadolunun İstediğini Bursaspor Devam Ettirecek Anlaşılan
yigidocengiz 28.08.2009, 23:52 ben bu sene takımdan hiç umutlu değilim ama şu diyarbakırı yenersek baya bi rahatlarız gibi geliyo bana,İNŞALLAH ta yeneriz ama o kadar kolay bi maç olmayacak
ilteriş58 29.08.2009, 00:35 gol yollarında etkililer ama durdurulmayacak oyuncuları yok. ben kazanacağımıza inanıyorum
Kredimizi yeterince harcadık.Şimdi sov zamanı.Bu maçta rakip kim olursa olsun galip gelen taraf biz olacağız...
yigidogurbettee 29.08.2009, 03:07 İnsallah yeneriz aksi bi durum olursa 16 eylule kadar 0 puanla dolaşmayı kimse istemez heralde puan tablosunda sonuncu sırada olmak sıvasspora yakışmaz.. inşallah bu maçı alır 16 eylulde eksık macımızıda alır 8taşlarla eşit puana sahip oluruz. eğer 16 eylüle kadar puan kaybetmezsek ilk 8 e gireriz 16 eylül akşamında. =)
stutgart58 29.08.2009, 03:15 eğer bu maçı ve ertelnmiş olan denizli maçını kazanırsak 4 haftada 6 puanımız olacak..bjk nin de 4 haftada 6 puanı var..yani sivasspor yeniden zirveye kitlenebilir..henüz bişiy kaybetmiş değiliz
tekdoktirin 29.08.2009, 03:18 işallah kazasız bumaçı geçeriz temmennim o allah yardımcımız olsun
inşallah bu maçtan üç puanla ayrılıp sıkıntıları biraz olsun unuturuz
yasin2452 29.08.2009, 04:34 3 puan almak kolay değil sonuçta iyi futbol oynayan diyarbakırla oynuyoruz diyarbakır deplasmanda iyi oynayan bir takım kolay olmayacak ama inşallah son gülen biz oluruz
subasi29 29.08.2009, 06:25 guzel mac olacagina inaniyorum hak eden biz olacagiz
Torontonian 29.08.2009, 06:53 diyarbakirspor fener macinda gayet etkili top oynadi. ayaga paslarla cok kisa surede karsi kalede etkili olabilen iki hizli forvete sahipler. bu acidan cok kolay bir mac olacagini dusunmek hayalcilik olur. bunun yanisira takimimizin avrupa defterini kapatmis olmasi ve tamamen lige konsantre olmasi da sivasspor'umuzun bu macla ilgili en buyuk artisi olarak gozukuyor.
tahminim macin cok gollu gecmeyecegi yonunde. iki taraf icinde tek farkli galibiyet mumkun, beraberlik cikacagini pek sanmam cunku diyarbakirspor defansa yaslanmayacaktir.
Murat ARICI 29.08.2009, 10:40 kolay maç yok zaten ..kolay maç devri bitti ..akıllı oynayan kazanıyor BU KEZ BİZ AKILLI OLUP KAZANACAĞIZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞALLAH..
savununyigidogeliyor 29.08.2009, 11:18 bu maçta en güvendiğim isim ve maçın kilit ismi cihan yılmaz olacak onun performansı skoru tayin edecek sivassporuma bu maçta güveniyorum kazanıcazz
585858MeRt 29.08.2009, 11:35 ilk 3puanımıza saatler kaldı haydi yiğidom sivas olmanın zamanı geldi :D :D :D
braveheart 58 29.08.2009, 13:01 galıbıyet bizlerın korku onların sivas galıbıyet siftasını yapar gerısını gtrrr
Yeni maç yeni umutlar demek Yiğidoların bu maçı almak için iyi bir oyun sergileyeceği kesin.
Ama Diyarbakırspor'da hiç basite alınmamalı yeni transferleri iyi ve bu yıl iyi bir çıkış yaptılar.
dülger58 29.08.2009, 14:59 İNŞALLAH İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLUR.GALİP GELİRİZ.
TRANSFERİN SONUNA GELİNİYOR AMA ORTADA İYİ BİR TOPÇU YOK.2 TANE GÜZEL BREZİLYALI FUTBOLCU ALMALARI GEREKİR....BREZİLYALININ KÖTÜSÜ PEK OLMUYOR.......
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.genel.jpg
Sivasspor, Süper Ligin 4'üncü haftasında kendi sahasında Diyarbakırspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar 1,5 saatlik saha çalışması yaptı. Koşu, açma-germe hareketleri, çeviklik ve çabukluğa yönelik istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip saha çalışmalarını yarı sahadaki çift kale maçla tamamladı. Uzun zamandır sakatlığı süren Mehmet Yıldız antrenmana katılmadı. Zorlu Diyarbakırspor maçı öncesi futbolcuların neşeli olduğu görüldü.
Futbolculara ayrı ayrı taktikler veren Teknik Direktör Bülent Uygun futbolcularına hızlı oynamalarını ve hata yapmamalarını söyledi. Uzun süren sakatlığın ardından 2 haftadan bu yana takımla çalışan başarılı orta saha oyuncusu Sezer Badur'un ise Diyarbakırspor karşısında forma giyebileceği öğrenildi. Diyarbakırspor maçı ile çıkışa geçeceklerini söyleyen Takım Kaptanı Hayrettin Yerlikaya, "Tabii ki bizim için önemli bir maç. Ligde oynanmış 4 maç var. Bizim bir maç eksiğimiz var. Şimdiye kadar galip gelemedik. Puanımız yok. Bu maçı kazanıp taraftarımıza Ramazan hediyesi armağan etmek istiyoruz. Tabii ki bizim içinde bir moral maçı olacak. Uzun zamandır galip gelememenin verdiği bir sıkıntı var içimizde. Diyarbakırspor maçı önemli bir maç diye düşünüyorum. Takım olarak inanılmaz derecede iyi durumdayız. İnşallah Diyarbakır maçını da kazanır ilk 3 puanımızı alırız. Ondan sonra Sivasspor'un iyi gidişatını devam ettiririz diye düşünüyorum." dedi.
Orta saha oyuncularından Erman Kılıç ise "Zor bir maç olacak. Ancak Biz bu maçı kazanıp sıkıntılı günleri geride bırakacağız. Çıkış yakalamaya çalışacağız. Artık Avrupa defterini kapattık. Yeni bir sayfa açtık. İnşallah ligde başarılı olacağız. Sivasspor'u eski günlerine döndüreceğiz." diye konuştu.
insallah dedin gibi olur sevgili erman kilic unutmaki seni alabilmek icin iki futbolcu verdik ama suana kadar oynadin futbola sen birinin bile yerini dolduramadin
sivassporummm58 29.08.2009, 19:04 Artık yeter.Sahaya çık ve bu maçı al yiğido!!!
sivaslitaner58 30.08.2009, 10:06 haydi sivasspor goster kendini bugun 3 puanla donun
|