Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
31.08.2009, 00:06
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun7.jpg

Maçın Ardından Bülent Uygun'un yaptığı açıklamada...................
.......................

zaralı19
31.08.2009, 00:09
yapmadıki olsun açıklama kaçtı

ilteriş58
31.08.2009, 00:11
yapsa da "futbolun güzelliklerini ortaya koyduk" "şanssız goller yedik" "takım düzelecek" vs. diyecek zaten.

etzel1967
31.08.2009, 00:12
açıklamasın artık bir şey...bu rezaletin baş sorumlusu kendisi ve getirdiği 3. lig topçularıdır...yazıklar olsun...hadi anderlecht güçlüydü, shatkar uefa şampiyonuydu, ts ve fb büyük takımlardı...daha 1 ay önce 2 tane lisanslı futbolcusu olan takım paspasa çevirdi bizi...buna ne diyeceksin bakalım...içine ettin takımın...sabır falan isteme kardeşim bizden...takımında umut vaadeden kaç tane futbolcun var da sabır isteyeceksin...2-3 futbolcu dışındakilerin hepsi 2 veya 3. lig ayarında...çoğu da posası çıkmış ununu elemiş eleğini asmış adamlar...yazıklar olsun ne diyim başka...

sertmahmutköyü
31.08.2009, 00:15
Sivasa yakismiyor,gecen sezon ligi ikinci bitirerek hem auvrupada hem dünyada kendinden söz ettirmisti,sampionlar ligine katilacagini bile bile (blica,tum,balili,diallo,sylla ) gibi oyunculari nasil sata biliyorlar anlamak mümkün degil,ha aldigimiz yeni futbolculara bakarsak ise yarayacak takim futbolu oynayacak bir futbolcu malesef yok yani transferde sivasspor bu sene küme oynayacagini önceden taraftarlarina bildirmis oluyordu,yani sivasspor taraftarina ALLAH sabir versin bu sene.(mehmet yildizda gelse takim ruhu kalmamis yazzik)

NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYLA YOLA DEVAM EDILMELI

ANADOLU FATIHI

Shan58
31.08.2009, 00:22
Açıklama yapmadı büyük ihtimal istifa konusunu düşünüp öyle açıklama yapacak.
Yönetim'le görüşüp istifa edip etmeme konusunda karar verecek.

Yönetim istifa etmemesi için ya ısrar edecek yada istifasını kabul edecek.

Büyük ihtimalle görevi bırakmayı daha önce düşünüyordu bu yüzdende takıma transfer yapmadı.

Bu saatten sonra Bülent Uygun'un devam edeceğini sanmıyorum.

Alınan sonuçlardan sonra takım moral olarakta çöktü dolayısıyla Bülent Uygun'un takım üzerindeki kontrolüde iyice azaldı.

Aslında Bülent Uygun kendisini geçen sene verdiği gereksiz demeçler ve sağa sola laf atmaları yüzünden bitirdi.
Eğer sessiz sedasız iş yapsaydı şu an kariyerinin zirvelerinde olacaktı ama malesef çok konuşmak hocayı hem hedef tahtası yaptı hemde artık eski havası ve otoriteside kalmadı.

Yazık etti kendine.

yakdinbizi
31.08.2009, 00:24
Ulan yakdi bizi su Bülent Uygun, kimin nerede oynayacagini bilmiyor, yada bilmek istemiyor.

Bence Sivasspor onu göndermesi lazim, yoksa sivas bu gidisle küme düsebilir.

Bilica'yi ne gönderdiler, fenere yakismiyor, o gitti, sivas her maci kayip etmeye basladi ve bu öyle devam edebilir.
Yasin kim Bilica kim. Sivasa orta alanda Alex gibi bir oyuncu, iyi bir kaleci lazim.

bunlari yazdim, ama bence hic biri gerceklesmicek, Sivasspora allah yardimci olsun diyorum.

neden okadar iyi oyunculari gönderdiler onuda anlamadim, hele balili! hic 90. oynayamadi, simdi noldu antalyaya gitti ve süper top sürüyor, asist yapiyor.

insallah Bülent Uygun bu takimdan gider, ve sivas küme Düsmes

alperen2009
31.08.2009, 00:26
Açıklama yapmadı büyük ihtimal istifa konusunu düşünüp öyle açıklama yapacak.
Yönetim'le görüşüp istifa edip etmeme konusunda karar verecek.

Yönetim istifa etmemesi için ya ısrar edecek yada istifasını kabul edecek.

Büyük ihtimalle görevi bırakmayı daha önce düşünüyordu bu yüzdende takıma transfer yapmadı.

Bu saatten sonra Bülent Uygun'un devam edeceğini sanmıyorum.

Alınan sonuçlardan sonra takım moral olarakta çöktü dolayısıyla Bülent Uygun'un takım üzerindeki kontrolüde iyice azaldı.

Aslında Bülent Uygun kendisini geçen sene verdiği gereksiz demeçler ve sağa sola laf atmaları yüzünden bitirdi.
Eğer sessiz sedasız iş yapsaydı şu an kariyerinin zirvelerinde olacaktı ama malesef çok konuşmak hocayı hem hedef tahtası yaptı hemde artık eski havası ve otoriteside kalmadı.

Yazık etti kendine.

BENCE TAKIMI BU HALDE BIRAKIP GITMEZ BIR MANISA MACI DONUM NOKTASI OLABILIR MANISANINDA NASIL OYNADIGINI GORDUK BUGUN FENERE KARSI BEN OYLE TAKIM GORMEDIM

noname87
31.08.2009, 00:27
bu takımı şu halinden Bülent Uygun kurtaramaz hatta bir çok teknik direktör kurtaramaz kasımpaşa denizli bir de biz geçmiş olsun inşallah yönetim kaçmaz görevde kalır

edebiyatisyen
31.08.2009, 00:28
Saçma sapan yorumlar yapmayın.Bülent Hoca suçlu ama o gitse yerine kim gelecek.Yıllardır TSL de patinaj çeken takımlardan farkımız kalmaz.Ortada 5-10 teknik direktör var o takımdan bu takıma devir dayım motoru gibi dolanıyorlar.Bülen Hocayla devam etmeliyzi

ilteriş58
31.08.2009, 00:29
Allah yardımcımız olsun çok çok zor bi dönem bizi bekliyor

Shan58
31.08.2009, 00:32
Saçma sapan yorumlar yapmayın.Bülent Hoca suçlu ama o gitse yerine kim gelecek.Yıllardır TSL de patinaj çeken takımlardan farkımız kalmaz.Ortada 5-10 teknik direktör var o takımdan bu takıma devir dayım motoru gibi dolanıyorlar.Bülen Hocayla devam etmeliyzi

Arkadaşım içeride büyük ihtimal senin benim bilmediğim sorunlar var ve bunlar dışarı yansımıyor.
Hoca görevi bırakmayı kendiside düşünüyor olabilir yani sen Bülent Uygun'un ayaklarınıda öpsen o kalmak istemiyor olabilir.

Ben şahsen ayrılma kararını daha önce verdiğini ve sırf bu yüzdende transfer yapmadığını düşünüyorum.

Büyük ihtimal kendisi zaten gidecek. belki milli takım için belkide başka bi takımla anlaşma yapmışta olabilir.
yada verdiği demeçler unutulup kendisine olan antipati azalana kadar dinlenmeyide tercih edebilir.

Olayları yüzeysel değerlendirme. Bülent Uygun kendini çok başarılı göstermeye çalışıp şampiyonluğu bile sırf kendini ispatlamak uğruna feda etti
(gereksiz demeçler verip takımın motivasyonunu bozarak).

Zaten başarısız olupta devam edeceğini hiç sanmıyorum.
Büyük ihtimalle bir iki hafta içinde istifa edecektir. olayın Sivasspor'la yada taraftarla ilgisi yok.
Kendisini başarıya o kadar şartlandırdıki başarısız olabileceğini hiç bir zaman düşünmedi ve hatalarını hiç bir zaman görmedi çünki kendine aşırı güveni vardı.

Başarılı olupta sonra Başarısız olduğunu görmek onun kabul edilmesi zor bir durum. o yüzden görevde daha fazla kalmayacaktır.

Gittiği yerde başarılı olurmu onu bilmiyorum. olamazsa zaten kariyerinide tamamen bitirmiş olacak.

COBANSARAYLI
31.08.2009, 00:34
3 mac kaybetti daha 31 mac var bence hemen kimseyi istifaya seslemeyin takim bu 3 macin rovansini alir telafi eder sakat oyuncular var sistem degisti takimda yeni oyuncular var 2-3 macta takim rayina oturmaz sabredelim arkadaslar

Champion58
31.08.2009, 00:39
Bzim bu sene derby maçımız kaşımpaşa gerisine hiç bakmayın kardeşlerim :)

karahisarli
31.08.2009, 00:39
biz ts miyiz ki birkac yenilginin ardindan hocanin istifasini isteyelim

Shan58
31.08.2009, 00:40
3 mac kaybetti daha 31 mac var bence hemen kimseyi istifaya seslemeyin takim bu 3 macin rovansini alir telafi eder sakat oyuncular var sistem degisti takimda yeni oyuncular var 2-3 macta takim rayina oturmaz sabredelim arkadaslar

Niye anlamak istemiyorsunuz kardeşim.

İstifa etmeyi zaten kendisi düşünüyor ve çok daha önce karar vermiş olabilir.
Bülent Uygun bu takımda uzun vadeli kalacak olsa ve başarıyı amaç edinseydi şimdiye kadar çoktan transferler yapar eksikleri giderirdi.
O görevde emanet gibi duruyor ve eski şevki ve heyacanıda yok.

İstifa kararını kendisi çoktan vermişte olabilir diyorum.
Yönetimle bilmediğimiz sorunları olabilir yada biraz dinlenmek için ara vermekte isteyebilir.
Herkes şu an bülent Uygun'a laf atıyor. Aç gazetleri bak Sivasspor haberlerinin altındaki yorumlara bir tane olumlu yorum yok.

Herkesin ağzında 3 yeriz beş yeriz, laila muhabbeti ve Bülent Hocanın çok konuşması mevzusu.

Bülent Uygun'a O kadar çok tepki var o kadar çok laf atan varki belkide o yüzdende ara verip dinlenmek yada değişiklik yapmakta istiyor olabilir.

Ben Bülent Uygun'un görevde çok uzun süre kalacağını sanmıyorum.
Kalsa bile bir maç daha kaybederse büyük ihtimalle istifa edecektir.

57 Mehmet
31.08.2009, 00:44
Korkmayin Bülent hoca bu kötü günümüzde bizi yalniz birakmaz,o birakirsa zirvede birakir bu durumda birakirsa ozaman o beninm icin ölmüstür,bizi nasil kaosun icine sürüklediyse simdide kaostan kurtarsin

sivaslim58
31.08.2009, 00:46
dilimde tüy bitti.yaza yaza ama bulent göremedi.yaw önce kalecimiz yok.görmüyormusunuz.defansın en iyi hatta yılın futbolcusunu fenere verdiniz.tumu sillayı diallayu baliliyi boşa sattınız.yerlerine 3 .ligden vanspordan ibrahim küme düşen takımdan agbetu ve miyadını doldurmuş ersen martin ya ofsayta düşüyor yada faul yapıyor.yasin evlere şenlik.Allahtan korkun ya.takımı ne hale getirdiniz.şampiyonlar liginden elendiniz.bilicayı sattığınız paradan bile kaç katı uçtu gitti.3 lig maçı kaybettiniz bir trilyon gitti.bunları siz hangi mantıkla yaptınız .el insaf.bu kadroyla rekor kıracağız göreceksiniz gol yeme ve puan alamama.geçtiğimiz iki sezsona bakın Allah aşkına kaç maçı gönül rahatlığı ile aldık.iki yada üç.gerisi hep tesadüf.çanakkale geçilmez defans yap topu aşır mehmet yıldız gol atsın veya attırsın.inşallah istifa edersinde ersun yenalı alırız.

ati26
31.08.2009, 00:51
arkadaslar böyle yapmayin sivasspor bugün gercekten güzel oynadi diyarbakir sanstan 2 gol ati.biri zaten kendi kalemize atik...tek kale oynadik mehmet yildiz ve sezerin gelmesiylen bu takim yavas yavas ilerleyecek.

Bir gidis suskun olabilir
ama dönüs muhtesem olacak

En büyük SIVAS <<iyi zaman kötü zaman TARAFTARIYIZ CÜNKI SIVASLIYIZ

hakan58yildirim
31.08.2009, 00:52
arkadaşlar lütfen sağduyulu olalım bu takım düzelemez belki ama sonunda ligde kalır.bülent hocada bundan ders çıkarır ve önümüzdeki sezon daha güzel bir takım kurar. unutmayın bu takımı o biryerlere getirdi ve halada getirebilir.Allah yardımcısı olsun sivasporun.

atrium58
31.08.2009, 00:55
takım bitik halde takımın bu hale gelmesinde emeği geçenlere birşeyler diyeceğimde olmuyor hele bir mübarek ay çıksın..

rapge
31.08.2009, 00:59
Yasin Bilica'nın tırnağı bile olamaz bu 1
Tum ve Bilicayı satmayacaktın bu 2
Artık yeter sabrımız kalmadı ne yapıyosan yap artık istifamı ediyosun çıkıp kendin oynayıp takımımı düzeltiyosun
İyi olma yolundayız...Düzeleceğiz...Art ık yutmuyoruz bunları

Yeter Artık Bülen Hocam

faruk058
31.08.2009, 01:01
cok kotu oldu arkadaslar cok elden birsey gelmez yolun sonu degil inaniyor ve guveniyorumki basaracagiz baska caresi yok ama icim icimi yiyor durmak yok yola devam edecegiz lig den dusmeyecegiz bundanda eminim

eyupk
31.08.2009, 01:12
TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN İSTİFA ET BÜLENT UYGUN. BU KADAR.

noname87
arkadaslar böyle yapmayin sivasspor bugün gercekten güzel oynadi diyarbakir sanstan 2 gol ati.biri zaten kendi kalemize atik...tek kale oynadik mehmet yildiz ve sezerin gelmesiylen bu takim yavas yavas ilerleyecek.

son 5maçta 1 gol attık 12 gol yedik son 7 maçta 1 galibiyet 6 mağlubiyet bunun neresi tesadüf diyarbakır kötü olabilir ama biz daha kötüyüz şu kadroyla yenebileceğimiz tek takım kasımpaşa ligde

58_SEMİH_58
2. golden sonra bülent isitfa diye bagıran kendini sivasspor taraftarı olarak nitelendiren şugursuz insanları KINIYORUM..!!!

esentepeli58
31.08.2009, 01:18
vallah ne olursa olsun sivasspor luyuz yenilsede yensede yapılacak bısey yok hayırlısı olsun

refikpura
31.08.2009, 01:19

Aynı maçı mı izledim senle... Ersen martinin direkten döneneden başka net bi pozisyonun var mı? Ya da orta saha die bi kavram var mı takımda ya da sistememiz biz ofansif mi oynuyoz defansif mi? ya da bizim golcumuz sedat bayrak mı? beyler çıkarın at gözlügünü. gidişatımız kötü

Tex
31.08.2009, 01:20
"Futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtan bir Sivasspor yaratmak için (!)" Sivasspor'un altını oyanlara yazıklar olsun.

ertor58
31.08.2009, 01:20
durun ben yapıyım onun yerine;

bugün futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışan bir sivasspor vardı fakat bireysel hatalardan istemediğimiz goller yedik. bütün suç benim. ama 15 gün içinde herkes gerçek sivassporu görecek.

KAOS
31.08.2009, 01:23
2. golden sonra bülent isitfa diye bagıran kendini sivasspor taraftarı olarak nitelendiren şugursuz insanları KINIYORUM..!!!

Bak bu konuda da haklısın dostum. Ne kadar Bülent bey tapınaklığını eleştirsem de, ve Bülent beye tapanların şuursuzluğunu kabul etmesem de, takım sahada iken böyle bir tezaruatın açıklanır tarafı yok, buda başka bir şuursuzluk örneğidir. Neye hizmet eder bu tezaruhat, ıslıklarsın, anlarım canın yanmıştır, ama bu ne...

sevda58
31.08.2009, 01:27
bulent ugun istifa etse kim gelecek, hangi hoca, hadi diyelim istifa etti, duzelecek mi takim??? elindeki oyunculara bir bak, bu oyunculari baska bir hoca duzeltirmi?? ISTIFA COZUM DEGIL!

burakbaba9
31.08.2009, 01:27
Noldu ya küfürmü etti yoksa. :D

refikpura
31.08.2009, 01:28
Bak bu konuda da haklısın dostum. Ne kadar Bülent bey tapınaklığını eleştirsem de, ve Bülent beye tapanların şuursuzluğunu kabul etmesem de, takım sahada iken böyle bir tezaruatın açıklanır tarafı yok, buda başka bir şuursuzluk örneğidir. Neye hizmet eder bu tezaruhat, ıslıklarsın, anlarım canın yanmıştır, ama bu ne...

beyler o tezahuratın dakikası 90 + oynanırken. takımın performansı mı kalmıs ortada. ee stadda istifaya davet etmeyip faks mı çekecek millet? Şu kadar söylüyorum Bülent uygun olmasa ayrı hoca olsa trabzon maçından sonra bu çagrı yapılırdı. Şehrimizin geliri ortada kimsenin cebindeki sınırlı parayı takımı için harcamıs taraftara lafı olamaz. dedigim gibi o tezahurat 90 + da yapıldı

furkandtr
31.08.2009, 01:28
Bülent Hocamıza yapılan yorumlarımızı haksız buluyorum. Mecnun Başkanla Bülent Uygun sivassporu kurtaran 2.ligden süper lige çıkaran .süper ligde önemli işler yapan Mecnun Başkanla Bülent Hoca'nın sonuna kadar arkasındayız. :mad::mad:

zaralı19
31.08.2009, 01:32
yapmadıki olsun açıklama kaçtı

açıklamada neden yapmadı çünkü bugun orda bülent hoca istifa diye bağıranlar yüznden yapmadı sana güvendik herzamanda arkandayız biz yigidoyuz

yigidozan
31.08.2009, 01:33
hiç yakışmadı.. bize gerçekten hiç yakışmadı:mad:

refikpura
31.08.2009, 01:34
açıklamada neden yapmadı çünkü bugun orda bülent hoca istifa diye bağıranlar yüznden yapmadı sana güvendik herzamanda arkandayız biz yigidoyuz

yapsa ne diyecekti.. bilmiyosan söylüyüm sana.. aynı hikayeler. bilent uygunun sivassporumuzda cok emegi vardır. bunu kimse inkar edemez. ancak su aşamada kan degişimi olmazsa kasımpaşa denizli sivas elveda der el ele

Ayşegül
31.08.2009, 01:34
Sivasspor taraftarına yakıştımı 2'ye bölünmek...kimi istifa diye bağırır kimi destek verir...şuan Bülent Uygun gitse bile yerine daha iyi alternatif yok...başkası gelse bile değişen bişey olmayacak çünkü top oynayan futbolcu yok...

serhatcan
31.08.2009, 01:36

Kardeşş ozaman televizyonlar siyah beyazdı,bırak cep telefonunu her evde normal telefon bile yoktu,bilgisayar denen aleti anlatsalar uzaylılar yapmış deyip hastir çekerdik,uçağa binmek uzaya yolculuk etmek gibi bişeydi:))))) bilmem bişeyler anlatabildimmi..?yoksa sen halla bizim geri kalmış bir millet olduğumumuzumu imaa ediyorsun. yani 1960 lar,1970 ler gibi yıllaran halla bi adım atmadığımızımı imaa ediyorsun.:))))

refikpura
31.08.2009, 01:38
Sivasspor taraftarına yakıştımı 2'ye bölünmek...kimi istifa diye bağırır kimi destek verir...şuan Bülent Uygun gitse bile yerine daha iyi alternatif yok...başkası gelse bile değişen bişey olmayacak çünkü top oynayan futbolcu yok...

Kardeş dogru diyosun ayrılmak yakışmadı hep beraber istifa diyelim :-)
ayrıca bence ersun yanal gelmeli takımın başına. ilk yıl ligde tutsun bizi ikinci yıl efsaneyi yeniden uyandırsın. Ya bugun ki maça gidip zevk alan biri varsa yazsın. ben yenilmenin ya da yenmenin peşinde degilim mücadele etsinler. ruhlarıyla oynasınlar yenilsinler. bagrımıza basalım.

sivassporummm58
Avrupa kupalarında oynadığımız maçlarda;

Anderletch:5-Sivasspor:0
Sivasspor:3-Anderletch:1

Sivasspor:0-Shakhtar Donetsk:3
Shakhtar Donetsk:2-Sivasspor:0

Ligde ise;

Sivasspor-Trabzon:1-2
Fb-Sivasspor:3-0
Sivasspor-Diyarbakır:0-2

Oynadığım toplam 7 maçta 1 galibiyet 6 mağlubiyet almışız.4 gol atmışız kalemizde 18 gol yemişiz.Avrupa kupalarında havlu atmışız ve ligde de 3 maçta sıfır çekmişiz.Sivassporun gidişatı hiç iyi değil.Bundan sonra da hiç iyi gözükmüyor.Saolsun bülent Hocamız hiçbirşey olmamış gibi takım iyiye gidiyor, düzelme aşamasındayız gibi laflarla hala bizi oyalamakla meşgul ediyor.Takım hiç iyiye gitmiyor arkadaşlar.Takımda geç olmadan bazı radikal kararlar alınmalı artık.

Ayrıca bir Bülent Uygun için de bir paragraf açmak istiyorum.Bülent Hoca maalesef kendini artık bitirme aşamasına geldi.Ulusal basına hemen hemen hergün verdiği zamanlı zamansız demeçleri, dengesiz yorumları tüm takımları olduğu gibi biz sivassporluların da canını sıktı.Bugün mağlup olduğumuz için arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama Bülent Hoca kendi sonunu kendisi hazırladı.Bizler Sivassporlular olarak onun sadece kendi takımına motive olmasını bu takımın teknik direktörü olarak her zaman takımımızın menfaatlerini savunmasını başka takımlarla bir bağ kurabilecek nitelikte hareketlerden ısrarla kaçınmasını istedik.Ancak maalesefki bu konuda çok yanlışlar yaptı.

Bu takım küme de düşse kendi takımımızdır.Bizim sivassporumuzdan başka takımımız yok.Bir hoca gider bir hoca gelir.Kutsal olan Sivasporumuzdur bu renklerdir.Bizim kimseyle bağımız olamaz kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Eğer taşırsak bu sivassporumuzun önüne geçer.Onun için birkez daha söylüyorum ki bizim için tek gerçek sivaspordur, sivassporu yönetenler değildir.Yönetenlere karşı sadece minnet borcumuz olur.Yeri geldiği zaman onlar da çeker giderler...

ReDYiGiDo
Geçen Sene 2. Olan Takımda Bugün SEDAT BAYRAK Forvet oyuncusu olara oynadıysa Elbette bunun suçlusu ben değilim. Tebrikler Bülent UYGUN geçen seneden dünyanın parasını kazandınız ( 2. olduğu için) ayrıca naklen yayın geliri Satılan futbolculardan alınan paralar... Transferlere bakıyoruz ya ikinci lig topculuları yada pili bitmiş oyuncular..

Ben futbolcular gelmiyor kaçıyor lafına da inanmıyorum.. Bu futbolcular Diyarbakıra geliyorda SİVASTAN mı kaçıyor.. Adam gibi transfer yap Parayı ver o zaman kimse kaçmaz..

Sevgili Bülent UYGUN Sivasspor sizin bakkalınız olmuş.. Maaşallah iyi kazanıyorsunuz.. Taraftarlar bu tabloda illaki haklı Ya kendine çeki düzen ver Ya da Çek Git...

carizma0658
31.08.2009, 01:40
hocam senı en çok savunanlar arasındayım ama olmadı be olmadı bülent hocam GÖNÜL VERMİŞ SİVASLILAR YİGİDOLAR BİZ BUNU HAK ETMEDIK CİDDİ ANLAMDA ÜZÜNTÜ İÇENDYIM

KAOS
31.08.2009, 01:40
beyler o tezahuratın dakikası 90 + oynanırken. takımın performansı mı kalmıs ortada. ee stadda istifaya davet etmeyip faks mı çekecek millet? Şu kadar söylüyorum Bülent uygun olmasa ayrı hoca olsa trabzon maçından sonra bu çagrı yapılırdı. Şehrimizin geliri ortada kimsenin cebindeki sınırlı parayı takımı için harcamıs taraftara lafı olamaz. dedigim gibi o tezahurat 90 + da yapıldı

İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
Şu sorulara cevap verilmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
3. Taktik hata mı yapılmaktadır? (tartışılır)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)
Sonuçta Bülent beyi göndermek ve yerine hoca bulma olayı çok iyi tartılmalıdır.
Ama ona iyi bir ders de verilmelidir.

KAOS
31.08.2009, 01:48
Dostum dersi avrupada aldık o yetmedi lazlardan aldık o yetmedi istanbul züppelerinden aldık o yetmedi kürtlerden aldık :-) bülent zaten kafasından silmis sivası yoksa böle bi takımın ligde kalamayacak kadar zayıf oldugunu göremiyor mu bülent. ben şahsen begenirim bülenti emegi çok geçti bize.
ama artık adam kovulmak istiyo çünkü sivas başka yolla yollamaz bülenti. sedat bayrak forvet oynuyosa senin sonun gelmiştir.

Bak burada Bülent beyi kovmak kovmamak konusunu enine boyuna tartışırız. Eminim burada konuşulanlardan haberdardır..

burakkova
31.08.2009, 01:49
takımı daha hazırlık maçlarından itibaren ezmeye başladı.. dünyanın en ünlü takımları zayıftan güçlüye oğru hazırlık maçları yapmaya başlar.. biz hep güçlülerle oynamaya başladık.. gs elano'yu getiriyor, adam hazır değil diye yedek oturtuyor.. bu adam hazır değil bizim kadir bekmezci hazır.. anlayamıyorum bu nasıl futbol bilgisi.. 2 senelik rüya sona erdi arkadaşlar.. günaydın..

refikpura
31.08.2009, 01:49
namochi. omotoyossi moreno tomas
bunların getirlmesini söz verdi kulup kim bilirdi sözlerin yalan cıkacagını. gele gele ersen geldi çakmak geldi.. evet iyi çaktırıyo. rezil ettiler bizi

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 01:50
KALEDE: KAMANAN
DEFANSDA ERMAN ONUR CİHAN MUSA
ORTA SAHADA : YASİN ÇAKMAK ERSEN
FORVETTE: SEDAT HAYRETTİN ABDURRAHMAN

OYNARSA BU TAKIM LİGDE KALIR SİZE DİYİM

Ayşegül
31.08.2009, 01:51
Kardeş dogru diyosun ayrılmak yakışmadı hep beraber istifa diyelim :-)
ayrıca bence ersun yanal gelmeli takımın başına. ilk yıl ligde tutsun bizi ikinci yıl efsaneyi yeniden uyandırsın. Ya bugun ki maça gidip zevk alan biri varsa yazsın. ben yenilmenin ya da yenmenin peşinde degilim mücadele etsinler. ruhlarıyla oynasınlar yenilsinler. bagrımıza basalım.

2 yıl sonra aynı şeyi onada yaparsınız ne diyim...bu meslek böyle işte

abdulhadi
31.08.2009, 01:52
dostum namochi. omotoyossi moreno tomas
bunların getirlmesini söz verdi kulup kim bilirdi sözlerin yalan cıkacagını. gele gele ersen geldi çakmak geldi.. evet iyi çaktırıyo. rezil ettiler bizi

BU ADAM GÖNDERİLSİN ACİLEN ERSUN YANAL BOSTA O GELSİN

FANATIK YIGIDO
31.08.2009, 01:52
bulent hocam eskiden yenmesekte yenilmemeyi biliyoduk simdi odayok isini adamgibiyap yapamiyosanda bizlere izdirapcektirme sivassporumuzu seneye ikinciligde gormek istemiyoruz dusunmesibile kabus:mad:

refikpura
31.08.2009, 01:54
2 yıl sonra aynı şeyi onada yaparsınız ne diyim...bu meslek böyle işte

Sen git bir ieş bir yıl çok iyi çalış ikinci yıl adamı zarar ugrat bakalım o meslekte seni 5 dakika çalıştırıyolar mı? elbette başarısız olan gider bu dünyanın her yerinde böyledir. başarısızlıgı sonuçlar açısından söylemiyorum. gecen sene 2. olmus bi takımdan 7-8 topcu yolluyup 9-10 adam getiren mantıga söylüyorum bilmem anlatabildim mi?

refikpura
31.08.2009, 01:55
BU ADAM GÖNDERİLSİN ACİLEN ERSUN YANAL BOSTA O GELSİN

katılıyorum dostum. ersun yenal diyorum bende.

GuVeN
31.08.2009, 01:55
İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)

çok güzel özetlemıssın hemserım. ortada buyuk hatalar ve sıkıntılar var ama daha cok benım zoruma buraya macdan erkenden cıkıp da gelıp burda oturdugu yerden ahkam kesenlerın kendılerını gercek sıvassporlu gıbı gorupde takımın ve teknık ekıbın arkasında durmaya calısanları yalakalıkla ıtham edenlerın pişkin pişkin konusmalarıdır.neymıs satılık kombıneler,bedava kombıneler varmıs.. orda 90 dk bagıracaksın destegını vereceksın ondan sonra burda artıstlık yapacaksın sen 5 lıralık bıletlere ragmen stadı doldurma,en ufak bı sıkıntıda hemen terket stadı ondan sonrada kalkıp takım hakkında yok su sole olmalıydı bu bole olmalıydı dıye otur ahkam kes.yemezler beyler yemezler bı tek trabzon macında ıstanbul takımları macında stadı doldurunca taraftar olunmuyor.. bulent hocayı bozuk para gıbı harcıyanlar buraya kımın gelmesı gerektıgınıde bı yazsın bı zahmet! bulent hocanın kulagı cekılecekse bu bı tek yonetımın hakkıdır. kendını taraftar sanan ınsan topluluklarının degıl!

refikpura
31.08.2009, 01:56
Bak burada Bülent beyi kovmak kovmamak konusunu enine boyuna tartışırız. Eminim burada konuşulanlardan haberdardır..

kardeş bende hoca sürekli degişir demiyorum. ama inanın takım yok sahada sanki hiç idman yapmamıslar diyarbakır 9 kişi defans 2 kişi hucum yapıyo ve gelip burdan rahatca 3 puan alıyo. hocaya güven kalmadı artık ne taraftarda ne futbolcuda

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 01:57
BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU BİZİZ Bİ DAHA STADYUMA GİTMEYELİM :)))))))
NEDİR SİZDEKİ BU BÜLENT AŞKI BÜLENT BABAMIN OĞLU DEĞİL BEN RENKLERE AŞIĞIM NE KUPAYA NE BÜLENTE NE MECNUNA ŞAHISLAR GİDER KULÜP BAKİ KALIR!!!

yigido Atilla
31.08.2009, 01:58

1.Transfer politikasi Bülent uygunu ve sivassporu bu duruma getirdi hatali !!
2.Futbolcularin kapasitesi o kadar fazla ne beklenebilirki..
3.hem taktik hem teknik hata yapilmaktir tek suclu Bülen uygun degil bu adama bu kadar yetki vermekle Yönetimde bülent uygun kadar sucludur...
4. profesyonel futbolda duygusalliga yer yoktur.isine iyi yapiyorsa kontrat uzar yok isini kötüye kullanip takimi zarara ugratip idenize düsen yilana sarilir gibi transfer yapilirsa ve istenilen basari gelmez takimda bir isik görünmüyorsa her zaman Kan degisikliginde fayda vardir.. petzval hoca dönemindede böyle bir durum yasadik. bence Ersun yanal hoca bosta bu saaten sonra ondan baska daha iyi bir alternativ bulunmaz.Teknik taktik yönünden bülent uygundan kat kat üstün ve tercübeli bir teknikdirektör ...

noname87
KALEDE: KAMANAN
DEFANSDA ERMAN ONUR CİHAN MUSA
ORTA SAHADA : YASİN ÇAKMAK ERSEN
FORVETTE: SEDAT HAYRETTİN ABDURRAHMAN

OYNARSA BU TAKIM LİGDE KALIR SİZE DİYİM

geçen shaktar maçında bir arkadaş dalga geçmişti ama bugün gerçek oldu forvette sedat ne yapıyordu sivasın forvet eksiği vardı neden tumu sattı erman için sivasa uyum sağlamış iki adam değer miydi transferde genelde kötüler gönderilip iyiler gelirken biz tam tersini yaptık diyarbakır gibi toplama bir takım var ama adamlar takım olmuş adam gibi yabancıları var bir de üstüne desire-jobu aldılar biz de bir kamanan var gerisi olsa da olur olmasa da bu takımın en iyi derecesi bu sene 13.lüktür hakkettiği ise 17liktir.

kadir20
gecen sene seri galibiyetler alininca bülent hocadan iyisi yoktu!simdi kötü gün dostlari cikti ortaya,niye arkasindan atip tutuyorsunuz,gecen sene takim basariliyken hanginiz bülent hocayi böyle elestirdi?her ne olursa olsun takimin basinda kalmasi ve takimi toparlamasi lazim,gitse kim gelcek?takimi taniyana kadar ilk devre biter is isten gecmis olur,bence biraz daha sabretmekte fayda var...

refikpura
31.08.2009, 01:59
BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU BİZİZ Bİ DAHA STADYUMA GİTMEYELİM :)))))))
NEDİR SİZDEKİ BU BÜLENT AŞKI BÜLENT BABAMIN OĞLU DEĞİL BEN RENKLERE AŞIĞIM NE KUPAYA NE BÜLENTE NE MECNUNA ŞAHISLAR GİDER KULÜP BAKİ KALIR!!!

yorumuna kurban oluyum:-) bülenti savunanlar babaları olsa bu kadar savunur mu merak ediyorum.

emre41
31.08.2009, 02:00
Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer.

abdulhadi
adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı

Tex
Bülent Hocamıza yapılan yorumlarımızı haksız buluyorum. Mecnun Başkanla Bülent Uygun sivassporu kurtaran 2.ligden süper lige çıkaran .süper ligde önemli işler yapan Mecnun Başkanla Bülent Hoca'nın sonuna kadar arkasındayız. :mad::mad:

Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır.

2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.

abdulhadi
31.08.2009, 02:01
Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer.

yüzde 100 katılıyorum sana ali samiyende 90 dakka anasına küfrettile hala büyüklere yavşasın BÜLENT EFENDİ

KAOS
31.08.2009, 02:02
kardeş bende hoca sürekli degişir demiyorum. ama inanın takım yok sahada sanki hiç idman yapmamıslar diyarbakır 9 kişi defans 2 kişi hucum yapıyo ve gelip burdan rahatca 3 puan alıyo. hocaya güven kalmadı artık ne taraftarda ne futbolcuda

Zaten hep söylüyorum, kazanırken olduğu gibi yenilirken de tabela yorumculuğu yapmamak lazım, yenilmek değil konu, takım değil bank asya, amatör küme takımları gibi oynuyor. Budur can sıkan.
Tabiki değişir dünya da böyledir,en büyük takımlar bile pat diye değiştirir teknik heyeti. Onlar bir form üyesinin dediği gibi işçidir ve fanidir. Baki olan takımdır taraftardır. Ama değiştirenin gücü kudreti alternatifi yerindedir, bilinçlidir, anlatabiliyor muyum..??

refikpura
31.08.2009, 02:03
Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır.

2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.

dostum bülent uzaklaştırılmadı. sakaryaya gitti. yani orayı tercih etti. yani bület yine ansızın bi gün gidebilir. emegine saygı duyalım ama adama tapmayalım bu ne ya. hatalıysa hatalı kardeşim. sedat bayrak forvet mi olur?

muratduru58
31.08.2009, 02:03
BULEN HOCAYLA DEVAM EDILMELİ, PETKOVİÇİN YERİNE AKINA ŞANS VRİLMELİ. İYİ BİR FORVET ALINIP KAMANANLA DIREK OYNATILMALI ERSEN MARTININ FALAN YAPACAGI İŞ DEĞİL. EFANSA İYİ BİR OYUNCU ORTA SAHAYA İYİ BİR OYUNCU ALIRSAK KÜMEDE KALIRIZ. YOKSA GELECEK SENE 2. LİĞDEYİZ. ALLAH YARDIM ETSİN.....

ReDYiGiDo
31.08.2009, 02:04
adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı

selim konuş kim tutar seni :D:D

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:04

DOSTUM SONUNA KADAR KATILIYORUM GERÇEKLERİ GÖRMEK ZOR DEĞİL MİLLET BU TARZ DÜŞÜNÜRSE ARTIK BÜLENT HOCANIZI 2. LİGDE SEVERSİNİZ ARTIK

refikpura
31.08.2009, 02:06
Zaten hep söylüyorum, kazanırken olduğu gibi yenilirken de tabela yorumculuğu yapmamak lazım, yenilmek değil konu, takım değil bank asya, amatör küme takımları gibi oynuyor. Budur can sıkan.
Tabiki değişir dünya da böyledir,en büyük takımlar bile pat diye değiştirir teknik heyeti. Onlar bir form üyesinin dediği gibi işçidir ve fanidir. Baki olan takımdır taraftardır. Ama değiştirenin gücü kudreti alternatifi yerindedir, bilinçlidir, anlatabiliyor muyum..??

aynı şeyi savunuyorum senle. top oynayalım küme düşelim mücadele edelim küme düşelim. emin olun bizden cok kimsenin canı yanmıyor herkes cebine girenin derdinde. abi takımınıza sahip cıkalım ben bunun derdindeyim şahıslara degil. haa vefasızlık mı yapalım hayır. ama göz göre göre de takımımızı harcatmayalım

abdulhadi
31.08.2009, 02:09
yönetim de bülent kadar hatalı bence bi takım birisinin eline bu kadar bırakılmaz

KAOS
31.08.2009, 02:10
gecen sene seri galibiyetler alininca bülent hocadan iyisi yoktu!simdi kötü gün dostlari cikti ortaya,niye arkasindan atip tutuyorsunuz,gecen sene takim basariliyken hanginiz bülent hocayi böyle elestirdi?her ne olursa olsun takimin basinda kalmasi ve takimi toparlamasi lazim,gitse kim gelcek?takimi taniyana kadar ilk devre biter is isten gecmis olur,bence biraz daha sabretmekte fayda var...

Ben dahil bir sürü tabela yorumcusu olmayan arkadaş oynanan futbolu eleştirdi, demek ki sen kaçırmışsın.

Tex
31.08.2009, 02:12
dostum bülent uzaklaştırılmadı. sakaryaya gitti. yani orayı tercih etti. yani bület yine ansızın bi gün gidebilir. emegine saygı duyalım ama adama tapmayalım bu ne ya. hatalıysa hatalı kardeşim. sedat bayrak forvet mi olur?

Hafızam beni yanıltmış olabilir ne de olsa ben de bu topluluğun bir üyesiyim:)

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:12
takım küme düşmemeye oynar son haftalar eğer ipin ucunda olursak kimse gözümüzün yaşına bakmaz herkes sivasspor değil zaten sevenimiz yok allah tüm yiğidolara sabırlar versin

yigido Atilla
31.08.2009, 02:13

kardes ben sivassporu seviyorum sahislar gelici gecicidir, sivassporda isler kötü gidiyor bunun da sorumlusu bülen hoca ve yönetimdir. bir Hocaya bu kadar yetki verilirmi hayir?? kendi cikip her mactan sonra suclu benim demiyormu her sucun bir cezasi olmali yoksa bu düzen calismi ..Futbolda amatörce düsünürsek bir yere varamayiz, amatörce yapilan isler sedece kalpten sevgiden maddi ve manevi bir sey beklenmeden yapildigi hatali olsada sevilir.. ama profesyonel futbolda böyle bir sey söz konusu olamaz her seyin bir bedeli vardir. isini kötü yapanda bedelinide ödemelidir....

gitse kim gelecek yazmissin.. Ersun yanal bence cok iyi bir alternativ

refikpura
31.08.2009, 02:14
Hafızam beni yanıltmış olabilir ne de olsa ben de bu topluluğun bir üyesiyim:)

yok kardeş sadece ufak ama önemli bi ayrıntıyı kaçırdın :)

Yani insanlar bilsin yere göge koyamadıgınız bülent yıllar önce bu takımı 2. ligde çıkma mücadelesi verirken yalnız bıraktı. burda yası ufak olan arkadaslarımız var onlar bilmeyebilir. bilsinler ve takımlarına sahip çıksınlar bireylere degil.

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:15
kardes ben sivassporu seviyorum sahislar gelici gecicidir, sivassporda isler kötü gidiyor bunun da sorumlusu bülen hoca ve yönetimdir. bir Hocaya bu kadar yetki verilirmi hayir?? kendi cikip her mactan sonra suclu benim demiyormu her sucun bir cezasi olmali yoksa bu düzen calismi ..Futbolda amatörce düsünürsek bir yere varamayiz, amatörce yapilan isler sedece kalpten sevgiden maddi ve manevi bir sey beklenmeden yapildigi hatali olsada sevilir.. ama profesyonel futbolda böyle bir sey söz konusu olamaz her seyin bir bedeli vardir. isini kötü yapanda bedelinide ödemelidir....

gitse kim gelecek yazmissin.. Ersun yanal bence cok iyi bir alternativ

güzel yorum kesinlikle katılıyorum

bu yorumun da tek suçlusu benim :))))))))))))))))))))

refikpura
31.08.2009, 02:17
beyler ersun yenal ismi cok iyi ancak bu enkazı devralır mı orası muamma.
adam lig öncesi kampa önem veren bi hoca orda yükleme yapıyo fizik kondisyonu güçlü takımla başarı arıyo. fizik kondisyon yani bizde olmayan şey..

noname87
31.08.2009, 02:18

tebrik ediyorum birilerinin gerçekleri söylemesi lazım Bülent Uygunla mezara girecek arkadaşlar var adam fenerden teklif alsa bir dakika Sivası düşeneceğini sanmıyorum

Ayşegül
31.08.2009, 02:18
Sen git bir ieş bir yıl çok iyi çalış ikinci yıl adamı zarar ugrat bakalım o meslekte seni 5 dakika çalıştırıyolar mı? elbette başarısız olan gider bu dünyanın her yerinde böyledir. başarısızlıgı sonuçlar açısından söylemiyorum. gecen sene 2. olmus bi takımdan 7-8 topcu yolluyup 9-10 adam getiren mantıga söylüyorum bilmem anlatabildim mi?

bak kardeşim bizde Sivasspor'u 2. yapan Avrupaya taşıyan takımın bozulmasını istemedik ben hiçbir futbolcu satılmadan önce söyledim bunları...ve gönderildiklerinde olacakları az çok tahmin ettim...emin ol Bülent Uygun bin beter pişman olmuştur şuan zaten...ben Bülent Uygun'u savunmak için söylemiyorum Bülent Uygun her zaman aşırı kendine güven duygusuna kapıldığı için kendi kariyerinide baltaladı...bi insan kendini bir anda böylesine rezil bi duruma düşürmek istermi istemez...sadece yine sıradan futbolcuları alırım güzel bir takım kurarım düşüncesine kapıldı ve kaybetti...bunun bedelini kendiside ödedi emin ol...biraz sabredin istifa diye bağırmaya gerek yok zaten kendisi zamanı geldiğinde gitmesini bilecektir..ben teknikdirektörüne istifa istifa diye bağıran taraftarlara sahip klüpler furyasına katılmamızı istemiyorum

congarlim
31.08.2009, 02:19
Allah yardimcimiz olsun bu saatte sonra benim ümitlerim bittiiii

MTS
31.08.2009, 02:19
Sonumuz hayırola bu gidişle olacakları düşünmek istemiyorum :(

veyselkale
31.08.2009, 02:22
Bülent uygun=sivasspordur arkadaslar bunu unutmayalım. ersunun teknik direktör oldugu takım lig sonunu getiremiyo. örnek manisa ve TRaBZoNSPoR

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:23
Bülent uygun=sivasspordur arkadaslar bunu unutmayalım. ersunun teknik direktör oldugu takım lig sonunu getiremiyo. örnek manisa ve TRaBZoNSPoR

şu ortamda bizi ligde bıraksın kafi :D

subasi29
31.08.2009, 02:24
Macin ardindan bir basin toplantisi bile dusenlemeden veya en ufak birsey demeden gitti bulent hoca

refikpura
31.08.2009, 02:24
bak kardeşim bizde Sivasspor'u 2. yapan Avrupaya taşıyan takımın bozulmasını istemedik ben hiçbir futbolcu satılmadan önce söyledim bunları...ve gönderildiklerinde olacakları az çok tahmin ettim...emin ol Bülent Uygun bin beter pişman olmuştur şuan zaten...ben Bülent Uygun'u savunmak için söylemiyorum Bülent Uygun her zaman aşırı kendine güven duygusuna kapıldığı için kendi kariyerinide baltaladı...bi insan kendini bir anda böylesine rezil bi duruma düşürmek istermi istemez...sadece yine sıradan futbolcuları alırım güzel bir takım kurarım düşüncesine kapıldı ve kaybetti...bunun bedelini kendiside ödedi emin ol...biraz sabredin istifa diye bağırmaya gerek yok zaten kendisi zamanı geldiğinde gitmesini bilecektir..ben teknikdirektörüne istifa istifa diye bağıran taraftarlara sahip klüpler furyasına katılmamızı istemiyorum

Arkadasım bülent bunu istiyodu. takımı bozdu ve taraftarın bu tepksini alıp gitmeyi seçti. biliyo sivasspor onu bırakmaz bu şekilde ayrılmayı uygun gördü. yakın istifa açıklaması yapabilir. ya da evmizdeki bi sonraki maçta. Bugun o stada geldin mi bilmiyorum. o futbolu görsen anlardın. ben skor peşinde degilim. yenilseydik yine ama futbol oynasaydık. mücadele eteydik. savaşşaydık. hangisi yapıldı.. hiçbiri

refikpura
31.08.2009, 02:27
Ersen martin kim ya.. Trabzondayken de öleydi. her hava topunda faul yapıyo ben 3 yıl izledim bişe göremedim. hadise ile çıkıyodu bi ara ne oldu acep bilen var mı :D

harbi mi be... hadiseden de sogudum birden :-)

noname87
31.08.2009, 02:27
bundan sonraki maç manisa deplasmanı fener karşısındaki manisa bizi %90 yener baya iyi takımları var asıl dönüm maçı denizli deplasmanı onu kaybedersek yolcudur abbas bağlasan durmaz:mad:

kıdemli58
31.08.2009, 02:32
bu takımın parası yokmu? Geçen yıl kazanılan paralar nereye gitti? Şampiyonlar liğinde ön eleme oynayacak bir takım oynayan futbolcuları satıp yerine 2.liğden ve 1. lığın küme düşen takımlarından futbolcu alırmı?hazırlık maçlarında takım sos verirken neden tedbir alınmaz.Futbolcu alamayıp bunu şehre bağlamanın bir mantığı varmı? diğer anadolu şehirlerı çokmu iyiki transfer yapıyorlar, mesela diyarbakır. haftalardır taraftarlar transfer yapılacak diye kandırılırmı? Transferin bitimine kaldı 2 gün. bunların cevaplarını bülent efendi ve yönetim vermek zorundadır.SİVASSPOR orta malı değıldir ve büyük taraftar kitlesi vardır

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:36
şimdi başarıdan bahseden arkadaşlara şunu diyicem
gönderilmese fatih terim gönderilmezdi uefa kupası gibi türk takımlar için hayal olan kupayı türkiyeye getiren bi teknik direktör gönderiliyorsa bülent hocada gönderilir

winner58
31.08.2009, 02:42
ne diyim ben size yaa yazıklar olsun yerin dibine girin hemi rezil rusva ettiniz bizi haylada çıkıp şu bülent efendiyi savunanlarda ne için savunuyor anlamıyorum adam takımın içine ş......... dahada savunuyorsunuz be fener yalakası baska birsey değil artık misyonu doldu inşallah bir an önce gider

savununyigidogeliyor
31.08.2009, 02:45
ne diyim ben size yaa yazıklar olsun yerin dibine girin hemi rezil rusva ettiniz bizi haylada çıkıp şu bülent efendiyi savunanlarda ne için savunuyor anlamıyorum adam takımın içine ş......... dahada savunuyorsunuz be fener yalakası baska birsey değil artık misyonu doldu inşallah bir an önce gider

allahına kurban senin böyle at gözlükleriyle bakmayan taraftarları görünce seviniyorum

stutgart58
31.08.2009, 02:58
burdan şunu söylüyorum bütün bu kötüsonuçlara rağmen hocamıza sahip çıkalım...şunu rahatça söyliyebeilrim ki bizi bu durumdan kurtarabilecek yine tek isim BÜLENT UYGUNDUR...sadece biraz sabr etmemeiz gerekiyor...bu takım bir otursun ozaman karşımızda kimse duamıyacak çünkü takımda ki oyuncular çok kaliteli erman kılıç olsun cihan yılmaz olsun yannick kamanan olsun....

yigidocengiz
31.08.2009, 03:07
"Futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtan bir Sivasspor yaratmak için (!)" Sivasspor'un altını oyanlara yazıklar olsun.

bravo valla kardeş nerden aklına geldi ya klasik bülo vecizelerinden birisi....bi tanede ben söyleyim bi düşünüyüm.

''şampiyon biziz ama birinci belli değil''

''maddi imkansızlıklarla ve sakatlıklarla boğuştumuz bir ortamda futbolcu kardeşlerimin yapmış olduğu mücadeleden dolayı onları alınlarından öpüyorum''

aklına başka bülo vecizesi gelen varsa söylesin arkadaşlar hatıra diye saklarız,koklar koklar büloyu anarız:D:D:D

edebiyatisyen
31.08.2009, 03:15
Bazı arkadaşlar ERSUN YANAL gelsin demiş.Yav hiç mi kafanız çalışmıyor.O adam şimdiye kadar ne yapmış, hangi takımda başarıyı sağlamış.Türk yıldızlarının olduğu A MİLLİ takımda bile bir halt edemedi Sivasta mı başarı sağlayacak.Yöenetime ve teknik ekiple ''Durmak yok yola devam" demeliyiz.Bunu yapamazsak işte o zaman düşeriz.

refikpura
31.08.2009, 03:23
gruba kalamdıgımız eufa kupasında...

efsane5858
31.08.2009, 03:26
moralim cok bozuk üzülüyorum bu problemi nasil cözücez onuda bilmiyorum tamam takimin zamana ihtiyaci var ama sivasin zamani varmi.

edebiyatisyen
31.08.2009, 03:26
Gençlerbirliğinin başarısını söyler msin? Şampiyonlar ligine mi kalmış anderlecht ile mi oynamış.Sahktara mı elenmiş

tekdoktirin
31.08.2009, 03:29
NE AÇIKLAYACAK ADAM NEYAPIYORSA OLMUYOR NEYAPSIN KENDİMİ ÇIKIP OYNAYACAK ZAMAN LAZIM BENCE BİR DE KALECİ BUNLARLA OLMAZ

edebiyatisyen
31.08.2009, 03:31
gruba kalamdıgımız eufa kupasında...

o zamanki uefa sistemiyle şimdiki bir mi be kardeşim

refikpura
31.08.2009, 03:31
Gençlerbirliğinin başarısını söyler msin? Şampiyonlar ligine mi kalmış anderlecht ile mi oynamış.Sahktara mı elenmiş

anderlehte elenmek shaktar donetsk e elenmek bunlar unvan mı oluyo..
Bank asyadan bi takımda koysan o takımlara elenirdi..
eger istiyosan gençlerbilriginin uefa grubunda ki sonuçlarını ersun yanal dönemi buluyum ve koyuyum arkadasım. ya da ersun yanal dönemindeki denizliyle sonraki dönemi kıyaslıyalım ya da ersun yanal döneminde ankara gücüyle suan bunca transfere ragmen olan ankaragüncünü kıyaslayalım ya da geçen sene ki ersun yanalın trabzonuyla simdikini kıyaslayalım. bu yadalar uzaaarr giderrr

KeruLLu_17
31.08.2009, 03:32
yazık... bülent hocanın zamanı dolmuşdur artık gitmeli.

edebiyatisyen
31.08.2009, 03:40
anderlehte elenmek shaktar donetsk e elenmek bunlar unvan mı oluyo..
Bank asyadan bi takımda koysan o takımlara elenirdi..
eger istiyosan gençlerbilriginin uefa grubunda ki sonuçlarını ersun yanal dönemi buluyum ve koyuyum arkadasım. ya da ersun yanal dönemindeki denizliyle sonraki dönemi kıyaslıyalım ya da ersun yanal döneminde ankara gücüyle suan bunca transfere ragmen olan ankaragüncünü kıyaslayalım ya da geçen sene ki ersun yanalın trabzonuyla simdikini kıyaslayalım. bu yadalar uzaaarr giderrr

Anlaşılan sen anlamak istediğin tarafı anlıyorsun.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE yazdım orayı es geçip ELENME lafına takılmışsın...Neden Ersun Yanal zamanındaki MANİSA ile şimdiki MANİSAyı kıyaslamıyorsun? Madem karşılaştırma yaptığın takımlar Ersun hoca zmanında iyiydi de neden ŞAMPİYONLAR lgine kalmadı.Nden ligi 2.sırada bitirmedi.Haa şunu söyleyim ben Bülent Hoca yalakası değilim ama onun alternatifinin de zor olduğunu düşünüyorum

refikpura
31.08.2009, 03:48
tamam o zaman size forvette Sedat bayragı izlemek yakışır kardeşim. bülent dogrusunu yapıyo. taş gibi 8-9 topcu satıp yeteneksiz 10 topcu aldı bravo bülent hoca bu millete az bile yapıyon. yola devam...

MADTURK
31.08.2009, 03:54
Alinan bu kötü sonuclardan sonra bir suclu aramak lazim tabiki her takinin taraftari gibi bizde suclu ariyoruz.... ne kadar dogru ne kadar yanlis.. gecen sene ve önceki seneler.. Bülent hocayi yukarda gezdirip laf kondurmuyorduk..Adam Gibi Adam diyorduk.... tam bir sivasli tam bir Anadolu yigidi yada yigido diyorduk... tipik 3 buyukler sendorumunu sivasspor yasayinca... tabiki bizim taraftar hani 3 buyukleri sevmeyen cekirdekci taraftarlarimiz hemen atip tutmaya basliyor sanki ertesi hafta kümeye düsecegiz.... Elestiri yapmak hakkimiz ama.. acimasiz olmamak lazim.. ilk önce taraftar olarak kendimizi elestirelim.. simdiye kadar ne yaptik takima stad bakildiginda her macta oldugu gibi üc,dört tane gruplar var yaslari 12 ile 20 arasi.bagirip duruyorlar.digerleri evde yada sinemada film izler gibi 90 dakika bos bos bakiyorlar... Ilk önce igneyi kendimize cuvaldizi takima batiralim ... unutmayinki her zaman hata yapilir ...düzelmiyecek diye bir durum yok birlik ve destek olundugu zaman her sey duzelir.... onu bunu göndermekle is olmaz....Burda atip tutmak kolay yazi yazan arkadaslar siz bu takim icin ne yaptiniz.... hep barber bunu dusunelim... Bülent hocaya destekmi vereceksin yoksa ertesi hafta mac ta Bülent uygun istifami diye bagiracaksiniz... gerci cekirdekci taraftar bunuda yapmaz cünkü ses yokki onlarda. Bence Bülent Hoca Bu durumu düzeltecek yeterki sabirli olalim Destek olalim......

KIZILCAN
31.08.2009, 04:01
Bülent Uygun ilk yarıda 25 puan alacağımızdan bahsetmişti.Bence biz bu 25 puanı sene sonuna kadar anca alırız.

adres58
31.08.2009, 04:13
Gitse ne işe yarayacakki... Yılmaz Vuralmı gelecek, Hikmet Karaman mı gelecek, Ersun Yanalmı gelecek... Yıllardır bu takımı tanıyan hocanın evvela aklını başına alıp menajerliği ve para kazanmayı bir kenara koyup şu takımı tekrar eski hale getirmesini beklemekden başka dayanağımız yok. Milli maç arasından sonra Manisaya gideceğiz. Allah yardımcımız olsun Fenere karşı oynayan Manisayı gördükden sonra daha da üzülmeye başladım. Bizim takımımız artık ivme kazanması bir kenara küme düşmemeye oynayacağız ona üzülüyorum. Yaazık oldu canım takıma yazııkk.. Rotasyon yapılırdıda bu kadar derin yapılmazdı hocaa. Kahroluyoruz üzülmüyoruz. Artık içimize ata ata yer kalmadı patladı...

chtlk
31.08.2009, 04:49
acilen transfer gerekiyor ama son güne girildi nasıl futbolcu alınacak yönetim bile bilmiyor????

SEVDAMSIN58
31.08.2009, 05:28
Sivasa yakismiyor,gecen sezon ligi ikinci bitirerek hem auvrupada hem dünyada kendinden söz ettirmisti,sampionlar ligine katilacagini bile bile (blica,tum,balili,diallo,sylla ) gibi oyunculari nasil sata biliyorlar anlamak mümkün degil,ha aldigimiz yeni futbolculara bakarsak ise yarayacak takim futbolu oynayacak bir futbolcu malesef yok yani transferde sivasspor bu sene küme oynayacagini önceden taraftarlarina bildirmis oluyordu,yani sivasspor taraftarina ALLAH sabir versin bu sene.(mehmet yildizda gelse takim ruhu kalmamis yazzik)

NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYLA YOLA DEVAM EDILMELI

ANADOLU FATIHI

COK GUZEL ACIKLAMISSIN HEMSERIM GELEN TOPCULARIN HEPSIDE DAVAR COBANLIGI BILE YAPAMAZ BEN ARASTIRIYORUM KOMSU KOYLERDE COBAN ISTEYEN OLSA SALIVERELIM GITSINLER DIYE AMA MALESEF ISTEYEN OLMADI TRANSFER SEZONUDA KAPANDI COBANINI BULAN BULDU BIZDEKILERI COBAN OLARAK BILE KABUL ETMEDILER MALESEF DAHA FAZLA YORUMADA GEREK YOK BAL TUTUP PARMAGINI YALAYANLAR YAPSINLAR YORUMUDA AMA BU GIDIS COK YAKISIKSIZ

SEVDAMSIN58
31.08.2009, 05:42
MESELE GITME KALMA MESELESI DEGIL BENCE SANIRIM BIRILERI KESEYI DOLDURMAKLA MESGUL YADA BIZIM BILMEDIGIMIZ BIRSEYLER VAR NEDEN KIMSE KIMILDAMIYOR TAKIM HALA KAN KAYBEDIYOR VE KIMSENIN UMURUNDA BILE DEGIL HERMACTAN SONRA UNUTMAMIZ SOYLENIYOR AMA UNUTULACAK GIBI DEGIL NEREYE CIKSAK HERKES SACMA SAPAN KONUSUYOR DELI OLUYORUM KENDIMIZE GELELIM KARDESIM BIRILERI BIRSEY YAPSIN BEN GELIYIM OYNAYIM AMATOR FUTBOLCUYUM YEMINLE SOYLUYORUM ERSENI FALAN TOP DIYE OYNARIM NE DIYE GETIRIYORSUNUZ KARDESIM PILI BITMIS HATTA HIC SARJ OLMAMIS FUTBOLCUYU ERMAN NE IS YAPAR KARDESIM O KADAR CABALADIMKI HATTA YAKIN KOYLERE SORDUM COBAN LAZIMMI DIYE AMA ISTEYEN OLMADA BECEREMEZ DIYORLAR TOPU YONLENDIRMEYI BILMEYEN DAVARI NASIL YONLENDIRECEK DIYORLAR UGUR U BARI VERELIM DEDIM ONADA DALKAVUK DIYORLAR ISER YARAMAZ SIZDE BIR AN ONCE KURTULMALISINIZ DIYORLAR AGBETUNUN DA KEYFI YERINDE YATIYOR HABIRE KARDESIM HIC DEGILINDEN ADINI DUYUYORDUK KENDI TAKIMINDA ADAMI BURAKIN GITSIN KENDINE UYGUN BIRYER BULSUN SIVAS SOGUK SEHIR HAREKET ETMEZSEN DONARSIN AGBETUNUNDA HIC HAREKET ETTIGI YOK BIRDE HASTANE PARASI VERMEYELIM

Te Vi llorar
31.08.2009, 05:53
AYIP ETTIN BULENT UYGUN IKI KELIME KONUS BIRSEYLER SOYLE AMA CEKIP GITME

GuVeN
31.08.2009, 06:11
AYIP ETTIN BULENT UYGUN IKI KELIME KONUS BIRSEYLER SOYLE AMA CEKIP GITME

konussa kabahat konusmasa kabahat..

gokhangumusbas
31.08.2009, 06:12
bulent uygun kotuydu gecen sene neden desteklenıdık arkanızdayız hocam sen bununda ustesınden gelırsın yolun acık olsun G:G

gokhangumusbas
31.08.2009, 06:13
konusmayın bos bos
gecen sene nıye ole yazmadınız

gokhangumusbas
31.08.2009, 06:14
Bulent hoca bunun da ustesınden gelecek rahat olalım

MURAT SARI
31.08.2009, 08:07
arkadaşlar biraz sabır edin kızarak bir yerlere varamazsınız evet içimiz acıyor inanın akşam agladım daha düne kadar topçu bulamayan toplama takıma yenildim bence bizim takımın en büyük eksigi takımda LİDER yok ve arkadaşlık ortaımı sıfır derecede herkes ayrı telden çalıyor ALLAH SİVASSPORUMUZUN YARDIMCISI OLSUN AMA NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYA DEVAM EDİLMELİ

SAYGILARIMLA MURAT SARI

blacksky
31.08.2009, 08:41
"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenleri anlamiyorum.. nasil bulacak soyler misiniz? Bulent Uygun; un pek cok davranisindan hic hazetmem bu hezimetlerde de bas sorumlu oldur.. lakin yonetimin de gecen sene kazanilan paralarin nerelere harcandigini detayli sekilde kamuoyuyla paylasmasi lazim.. dunyanin parasi girdi madem kasamiza ne yaptik? hani borcumuz yoktu? tesis mi yaptik? stat mi yaptik? super lig' den kalburustu futbolcular mi aldik? ne yapildi o paralarla? elimizdeki iyi oyunculari harac mezat sattik.. hatta en onemli futbolcumuzu aziz yildirim' a peskes cektik.. hani gecen sene tum yonetim konusuyordu.. "diger takimlar bizden yoneticilik ogrensin" diye.. bu mudur yoneticilik?.. garip isler donuyor, maalesef isler bundan sonra daha da karisabilir.. sonumuz iyi olur umarim.

babysever
31.08.2009, 09:28
Arkadaşlar şimdiye kadar hep sustum ama artık yazma vakti geldi...Tarnsfer Döneminde Bilicanın Fenere transferi geçen senenin ortalarında bitmişti..Bilica Sivasa para kazandırmak için mukavele imzaladı..Hadi buna eyvallah...Tum Syla ve Diallo olayları daha farklı...Bu 3 futbolcumuzda takımdan ayrılmak istemediler..Zoraki gönderildiler..Hatta Syla ve Tum İ.B.B ye gitti geri Sivasa geldiler..İ.B.B de oynamak istemediler..Ama Sivasa döndükleri zaman Bülent Hocadan kendilerine şu kelimeler söylendi..'' Ya İ.B.B ye gideceksiniz ya benim managerliğimi kabul edeceksiniz ya da Paf takımla idmanlara çıkacaksınız.''Tum ve Syla da mecburen az para verilmesine karşın İ.B.B yi kabul etmek zorunda kaldılar..Diallo keza yine öyle..Sorun çıkardığı söylendi ama sorun bu tardan bir sorundu yani takımda kalma isteği sorunu...Ben şahsen Bülent in artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum artık gitsin Fenere hizmet etsin..

ARTIK YETER....

forvet
31.08.2009, 09:59
AÇIKLAMA YAPMAMASI DAHA GÜZEL, AÇIKLAMA YAPARSA YİNE SİVASLILARI VE SİVASI BEĞENMEYEN LAFLAR EDERDİ.5 YILDIR YABANCILAR GELİYOR OYNUYOR, BU YIL NEDENSE BU FUTBOLCULAR SİVASI BEĞENMEZ OLDULAR. BÜLENT HOCA MAĞLUBİYETLERE HAZIRLIĞINIDA YAPMIŞ, GEREKÇELERİNİ HAZIRLAMIŞ. SİVASSPOR U BİRİNCİ LİGE ÇIKARAN İSMAİL KARTAL'IN SİVASSPORU 1. LİGE ÇIKARMA MÜCADELESİNE NE KADAR İNANDIĞINI ER RYAN'I KURTARMAK ADLI FİLM E BENZETMİŞTİ. SAYIN BÜLENT UYGUN; BİZ SİVAS OLARAK ÇOK SIKINTILAR YAŞADIK. BU SIKINTILARIN OLUŞMASININ VE ŞEHRİMİZİN ETKİLENMESİNİN EN BAŞLICA SEBEBİ İSE SAHİPSİZ OLDUĞUNDANDIR. BU SAHİPSİZLİĞİ BİZLERDE BİLİYORUZ. SİVAS SOSYAL VE EKONOMİK YÖNDEN NE KADAR ALT DERECEDE OLSA DAHİ, HOCASI DAHİL BÜTÜN FUTBOLCULARIN HAKLARINI KURUŞUNA KADAR ÖDEYEN BİR BAŞKANIMIZ VE YÖNETİMİ VAR. BÜLENT BEYDE UNUTMASINKİ YOKSULLUĞU BİLMEYEN ZENGİNLİĞİN KIYMETİNİ BİLEMEZ. BÜLENT HOCA SİVAS TA DOĞDUNUZ. BAŞKA TAKIMLARDA HALEN YARDIMCI HOCALIK YAPIYOR OLABİLİRDİNİZ.

kaptann58
31.08.2009, 10:01
SİVASSPORUMUZA KAN DEĞİŞİMİ LAZIM HOCA KESİN GİTMESİ LAZIM DAHA HEYECANLI Bİ HOCA LAZIM ARTIK HEYECANDA KALMADI

shang
31.08.2009, 10:07
5maçta beraberliğimiz dahi yok ne zaman bu maç çıkışımız olacak desem dahada dibe vuruoz söylenecek pekte bi şey yok aslında transfer bitimine 2 gün kalmış hala yok yasinle sedatla olmayacak işlerden bahsediyoruz ilk 5 umudum iyice kırıldı biz puan alsak bile adamlar puanmı kaybedecek yapacak bi şey yok 10.luk başarı olur bu yıl

KAOS
31.08.2009, 10:18
Arkadaşlar şimdiye kadar hep sustum ama artık yazma vakti geldi...Tarnsfer Döneminde Bilicanın Fenere transferi geçen senenin ortalarında bitmişti..Bilica Sivasa para kazandırmak için mukavele imzaladı..Hadi buna eyvallah...Tum Syla ve Diallo olayları daha farklı...Bu 3 futbolcumuzda takımdan ayrılmak istemediler..Zoraki gönderildiler..Hatta Syla ve Tum İ.B.B ye gitti geri Sivasa geldiler..İ.B.B de oynamak istemediler..Ama Sivasa döndükleri zaman Bülent Hocadan kendilerine şu kelimeler söylendi..'' Ya İ.B.B ye gideceksiniz ya benim managerliğimi kabul edeceksiniz ya da Paf takımla idmanlara çıkacaksınız.''Tum ve Syla da mecburen az para verilmesine karşın İ.B.B yi kabul etmek zorunda kaldılar..Diallo keza yine öyle..Sorun çıkardığı söylendi ama sorun bu tardan bir sorundu yani takımda kalma isteği sorunu...Ben şahsen Bülent in artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum artık gitsin Fenere hizmet etsin..

ARTIK YETER....

Dostum bu konularda burnumuza zaten pis kokular geliyordu.
Bazı duyumlar alıyorduk. Bülent beyin menejerlik konusunda takım oyuncularına baskı yaptığı, direnenleri kenara koyduğunu duyuyorduk. Ben Murat ı duymuştum, şimdi senin açıklamaların doğru ise yazıklar olsun diyorum.
Bülent bey hemen bu durumu açıklamalıdır. Doğru ise diyecek söz bulamıyorum, mide bulandırıcı....

Abdullah DuMaN
31.08.2009, 10:19
Biz bu filmin fıragmanını izlemiştik artık korku filmi izlemk istemiyoruz senaryoyu değiştirin

Murat ARICI
31.08.2009, 10:22
DÜZELECEK ..DÜZELECEK MERAK ETMEYİN NE KADAR KÖTÜ OLSAKTA DÜŞECEK KADAR KÖTÜ DEĞİLİZ..

KAOS
31.08.2009, 10:36

ARTIK YETER....

Memlekette adam gibi gazeteci yok ki, cesurca çıkıp sorsun, Gazetecilerimizde eyyamcı, Sivasspor değil Bülent bey fanatiği.
Birileri cesurca neden transfer yapılamadığını, topçuların neden gittiğini, takımın neden kondisyonsuz olduğunu, yaz boyu ne halt edildiğini, Bülent bey'in haftanın çoğunu neden İstanbul'da geçirdiğini sorsun artık..

Thai
31.08.2009, 10:43
Fb nin geçen yıl yaşadığı YORGUNLUK SENDROMUNU biz de yaşıyoruz. 3-4 yılllık başarılı dönemden sonra bünye dinlenmeye geçecekti, sorun büyükj ölçüde bu....
Ayrıca, takım olduk ama camia olamadık. Eğer camia olursak bu günleri de atlatırız.

SiVaS oLeY
31.08.2009, 11:26
SU ACIKLAMAYI BEKLİYIRYUM SENDEN BEN İSTİFA EDİYORUM

kanımaksa58
31.08.2009, 12:18

evet katılıyorum arkadaşım bazı taraftarın dünkü istifa çağrısı çok ayıp insan utanır ya bu takımı göklere çıkaran insan bülent uygun ligin daha başları ortada birşey yok ama bekliyip görcez allahın izniyle herşey yoluna girecekkk

rallicifurkan
31.08.2009, 12:20
istifa istifa bülent uygun istifa artık yeter artık bülent takımı mahvetti bitirdi artık düzelemeyizde zaten lige nasıl başlarsak öyle gidiliyor rıza hoca gelsin sivasa o kadar para geldi sivasa ne oldu bu paralar çok merak ediyorum??

fatihada58
31.08.2009, 12:28
"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenleri anlamiyorum.. nasil bulacak soyler misiniz? Bulent Uygun; un pek cok davranisindan hic hazetmem bu hezimetlerde de bas sorumlu oldur.. lakin yonetimin de gecen sene kazanilan paralarin nerelere harcandigini detayli sekilde kamuoyuyla paylasmasi lazim.. dunyanin parasi girdi madem kasamiza ne yaptik? hani borcumuz yoktu? tesis mi yaptik? stat mi yaptik? super lig' den kalburustu futbolcular mi aldik? ne yapildi o paralarla? elimizdeki iyi oyunculari harac mezat sattik.. hatta en onemli futbolcumuzu aziz yildirim' a peskes cektik.. hani gecen sene tum yonetim konusuyordu.. "diger takimlar bizden yoneticilik ogrensin" diye.. bu mudur yoneticilik?.. garip isler donuyor, maalesef isler bundan sonra daha da karisabilir.. sonumuz iyi olur umarim.

"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenler zaten siteye sonradan üye olup 4 tane mesaj yazan büyük ihtimalle yönetici teknik heyet futbolcuların ta kendisi veyahut en az 2. dereceden akrabasıdır. Aksi halde bu kişilerin Sivasla Sivassporla uzaktan yakından alakası yoktur. Bülent uygun siirtköy hizmetlerine yardımcı antrenör olduğunda aynı siteye üye olup şahsına münhasır kişiliği pohpohlamaya son hız devam edeceklerdir...

Canom58
31.08.2009, 12:32
evet katılıyorum arkadaşım bazı taraftarın dünkü istifa çağrısı çok ayıp insan utanır ya bu takımı göklere çıkaran insan bülent uygun ligin daha başları ortada birşey yok ama bekliyip görcez allahın izniyle herşey yoluna girecekkk

Arkadas haklisin bunu unutmamak lazim Bülent Uygun göklere cikardi ama cikardigi gibi´de SIVASI tutmayip yere cakdi ;) daha ortada birsey yok diyorsun tamam dogru bak bunda da haklisin ama olmayan PUANLAR.Millet 12 puanla birinciligi göz önüne almis ucuyor bizim takimsa 0 da kalmis Isyan ediyor ama buda gecer NEDE OLSA SIVASLIYIZ

ALLAHIN IZINIYLE basarili olacagiz,fenerin sunun bunun oyunculari varsa arkasinda BIZIM´de ALLAHIMIZ VAR ARKAMIZDA SIVASIMIZ VAR

Dalgasiz Deniz´de herkez Kaptan :rolleyes:

saygilarimla usta

forvet
31.08.2009, 12:49
her dediğini yapan başkana rağmen sivas ı dilenci durumuna düşürdü

t.kilicer
31.08.2009, 13:01
hemen 3 maçta istifa istifa olmaz kardeşim tamam haklıyız bizden bu sene bir cacık olmaz amma istanbul klüpleri gibi hemen hoca istifa dememeliyiz

yasin237
31.08.2009, 13:04
Bİ SERİ YAKALADIK GİDİYORUZ (YENİLGİ SERİSİ) SONUMUZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

üsküdar
31.08.2009, 13:07
sivas da oyuncu kalmamıs boyle anderlecht güçlüydü, shatkar uefa şampiyonuydu bu neysede dıyarbakırda kotu takım neden onu yenemedınız zaman yerınce tanındı kulube hata yenı gelen futbolcularda hıc oynuyamıyorlar bıleene

üsküdar
31.08.2009, 13:09
bulent destekcısıyım gelen oyuncular ısınamadı takıma

ozbss07
31.08.2009, 13:10
HELAL OLSUN DİYARBAKIR YENİ KURULDU BU TAKIM BU SENE NERDEYSE NASIL ALIŞTILAR BİDEE BİZİMKİLER ALIŞMAMIŞMIŞ Sivasspor umarım küme düşmez:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: yeter bülent hoca ya 4 de 0 olmaz bu kadarı yazık yaww yazıııkk :mad:

ozbss07
31.08.2009, 13:11

adamlar nasıl ısındı diyarbakırlılar ???? onlarda hemen hemen hepsi bu sezon geldi sana soruyorum ya bırakın bahaneyi takım yok yürek yokk

Tex
31.08.2009, 13:17

Yerden göğe kadar haklısın arkadaşım bu sene ben de bir türlü ısınamadım, ee tabi Diyarbakır sıcak, adamlar hemen ısınmışlar. Suç hiç kimsede değil havalarda, havalarda...

babysever
31.08.2009, 13:22
Memlekette adam gibi gazeteci yok ki, cesurca çıkıp sorsun, Gazetecilerimizde eyyamcı, Sivasspor değil Bülent bey fanatiği.
Birileri cesurca neden transfer yapılamadığını, topçuların neden gittiğini, takımın neden kondisyonsuz olduğunu, yaz boyu ne halt edildiğini, Bülent bey'in haftanın çoğunu neden İstanbul'da geçirdiğini sorsun artık..

Herkes tırsıyor ve yalakalık yapıyor hocaya ve yönetime...Sivasta 3 tane Tv kanalı hepsi poh pohluyor..Gazeteler keza öyle..Bir sefer Hürdoğan gazatesi eleştirdi diye başlarına gelmeyen tepki kalmamıştı...İnsanları sindirmeye çalışıyorlar...Geçen oynanan Shaktar maçında Maraton A tribünü üst kısımda taraftarlar ile beraber takıma destek oldum ben..Maçın 30 .dakikasında giden futbolcuların isimlerini tezahürat edince Başkanın adamları ve Bülentin adamları grubun başını tehdit etmeye geldiler ben bizzat bu olaya şahit oldum..Eleştiriye tahammülleri yok..

özsivasli1903
31.08.2009, 13:35
sabir edin diyorum...
bu takim cok can yakacak...

ozbss07
31.08.2009, 13:47
sabir edin diyorum...
bu takim cok can yakacak...

sen sabret seneye bank asyada yakar çok can

burakkova
31.08.2009, 13:48
hadi bilicayı elinde tutamadın.. sylla tum'u neden sattın.. erman için değer miydi. sanki ibrahim akını aldık.. yazıklar olsun bülent hoca.. kendi hırsınlal bizi bu kadar üzmeye hakkın yok..

ilteriş58
31.08.2009, 14:01
bu oyunla bank asyadan bile düşer bu takım bir an önce toparlanmak lazım

selcuk349
31.08.2009, 14:04
bülent hoca herve tumu,sllya yı,dialloyu,baliliyi,murat erdoğanı,bilicayı,faruk bayarı,(ben bu kadarını hatırlıyorum) arıyorsun değil mi.sen kendini bir b o k sanmasaydın ve kendince üretmeye çalıştığın yeni projelerin olmasaydı emin ol ki sivasspor bu hallere düşmezdi.şimdi al ersen martini,erman kılıcı,agbetuyu(çok oynatıyormuş gibi),mbmbayı...

karamik
31.08.2009, 14:07
Yazıklar Olsun Bülent Hocayı Bir gecede silen bu zihniyete sivasspora destek vermemek size ne kazandırır bu Takımı Bülent Getirdi arkasındayım hocanın.

hiko58
31.08.2009, 14:09
NOLUR GİT BE BÜLENT UYGUN NOLUR GİT. SİVASI YEDİN BİTİRDİN. MAHVETTİN. SPOR KAMUOYUNDA HİÇ DOSTUMUZ KALMADI SENİN YÜZÜNDEN. BİR FUTBOL MÜSABAKALARINDA DÜŞMAN KAZANMAMIŞTIK SAYENDE ONUNDA SAHİBİ OLDUK. FUTBOLCULARI HARAÇ MEZAT SATTIN CEBİNİ DOLDURDUN. YETER ARTIK BİRAZCIK İNSANLIĞIN VARSA GİT.

bağlamacı58
31.08.2009, 14:25
takımın ne oyuncusu var nede düzeni kalmış böyle devam ederse düşme hattından çıkamayız

maviumut58
31.08.2009, 14:43
hocam siz bundan önceki ramazanlarda karış aldın onun acısını cekiyorsun????

yener_sahin
31.08.2009, 14:45
hocam siz bundan önceki ramazanlarda karış aldın onun acısını cekiyorsun????

hastamısın kardeşim hoca hangi ramazanda beddua almış.Hey allahım yaw adamların yazdıklarına bak.

blacksky
31.08.2009, 14:50
Hatalar zinciri yapildi.. sonuc bu. Bu bir yoneticilik ve teknik adamlik faciasidir.. Bulent Uygun samimi degil.. 3-5 populist ve sovenist soylemle "adam" lik kimsenin tekeline giremez... lafla da peynir gemisi yurumez.

1- Gecen seneden kasaya giren paralar nerede? 2.-3. lig topcularina mi harcandi?

2 Bu takim hazirlik doneminde hic calismisa benzemiyor.. bu donem nasil gecirildi?

Sivas' in gazetecileri, spor yazarlari.. surekli taraftara sallayip durmayin biraz omurgali olun ve bu sorularin cevabini isteyin.

sivassporummm58
31.08.2009, 15:07
Biz hazırlık maçlarından bu yana bas bas bağırdık.Bu takımın gidişatı iyi değil.Yanlış şeyler yapılıyor.Ama saolsun yönetim ve teknik heyetimiz bildiklerini okumakta ısrar edip durdular.

Bu takıma geçen seneden bu yana bir orta sahaya oyun kurucu alınmalı diye kendimizi paraladık resmen.Bugün transfer sezonunun son günü hala alınmış bir futbolcu yok.

Başkanımız Temmuz ayında diyor ki; Bu takımı biz muhafaza edeceğiz dağıtmayacağız, üzerine birkaç takviye ile yeni sezona hazırlayacağız.Ama ne oluyor, takım toptan değişiyor.Başkanımızın sözleri havada kalıyor.

Elin adamı dandik futbolcularını fahiş fiyata satıyor biz ise Bilica gibi topçumuzu bedavaya veriyoruz.

Takım hazırlık maçlarında dökülüyor.Avrupa maçlarına tarihi hezimetler yaşayarak veda ediyoruz.Ligdeki en kötü başlangıcımızı yapıyoruz hala hocamızın çıkıp da şurda yanlış yaptık biz bazı hatalar yaptık dediğini hiç duymadım.

Kardeşim o kadar hatalar yaptınız ki ben sayısını unuttum.Hala buna rağmen yok düzeliyoruz yok düzelme aşamasındayız, yok 25 puan toplarsak iyi.

Benim bir taraftar olarak sizlerden, ben herşeyi yaparım herşeyi ederim kimse bana karışamaz edasından kurtulup yaptığınız yanlışları kabul etmenizi ve bizden biraz sabır istemenizi bekliyorum.Biz de taş değiliz ya tabiki bu durumu anlayışla karşılarız...

sivaslı_cagdas
31.08.2009, 15:12
açıklamasın artık bir şey...bu rezaletin baş sorumlusu kendisi ve getirdiği 3. lig topçularıdır...yazıklar olsun...hadi anderlecht güçlüydü, shatkar uefa şampiyonuydu, ts ve fb büyük takımlardı...daha 1 ay önce 2 tane lisanslı futbolcusu olan takım paspasa çevirdi bizi...buna ne diyeceksin bakalım...içine ettin takımın...sabır falan isteme kardeşim bizden...takımında umut vaadeden kaç tane futbolcun var da sabır isteyeceksin...2-3 futbolcu dışındakilerin hepsi 2 veya 3. lig ayarında...çoğu da posası çıkmış ununu elemiş eleğini asmış adamlar...yazıklar olsun ne diyim başka...

hemen böyle mi oldu la yazıklar olsun ... işte sizin taraftarlığınız da bu kadar . yenince sahiplenirsiniz yenilince kaldırır atarsınız. takım şampiyonluğa oynarkan öve öve bitiremiyodunuz şimdi nie vaz geçtiniz . Şampiyonlar ligine beraber yürümedik mi . şimdi takımı nie yanlız bırakıyoosunuz. O adam olmasa şimdi o adamın takıma getirdiği oyuncuların liginde 2. lig de mücadele ediyoduk. 2 gün sonra galp gelelim yine görürüm ben sizi siz taraftar falan değilsiniz

SIV4SLI
31.08.2009, 15:12
SATTIN TAKIMI bulent hoca Kaliteli adamları sattın ucuza kazma futbolcular aldın busene bank asyaya duseriz ordanda kayboluruz heralde :@@

SIV4SLI
31.08.2009, 15:15
hemen böyle mi oldu la yazıklar olsun ... işte sizin taraftarlığınız da bu kadar . yenince sahiplenirsiniz yenilince kaldırır atarsınız. takım şampiyonluğa oynarkan öve öve bitiremiyodunuz şimdi nie vaz geçtiniz . Şampiyonlar ligine beraber yürümedik mi . şimdi takımı nie yanlız bırakıyoosunuz. O adam olmasa şimdi o adamın takıma getirdiği oyuncuların liginde 2. lig de mücadele ediyoduk. 2 gün sonra galp gelelim yine görürüm ben sizi siz taraftar falan değilsiniz

TARAFTAR DEĞİL FANATİĞİZ

rallicifurkan
31.08.2009, 15:23
TAKIMI BURAYA BÜLENT HOCA GETİRMEDİ ARKADAŞLAR BAŞKAN VE FUTBOLCULARIMIZ GETİRDİ. FUTBOLCUMUZUN OLAN DİALLO DİYARBAKIRA GİDEN OYUNCUYU SEN SATARSAN HEMDE AĞLAYARAK GİTMEK İSTEMEMİŞ DİALLO AMA SEN ZORLAN GÖNDERİYORSUN NE ÇIKAR BU TAKIMDAN O ZAMAN

YaSaK_ReSiM
31.08.2009, 15:24
hangi açıklamayı yapacak... hoca basın toplantısına bile gelme yüzü bulamadı.bu açıkca belli takımı seneye bank asya liginde oynatmaya hazırlanıyorlar....

sevda58
31.08.2009, 15:25
SATTIN TAKIMI bulent hoca Kaliteli adamları sattın ucuza kazma futbolcular aldın busene bank asyaya duseriz ordanda kayboluruz heralde :@@

ne bicim bir yorum bu yaa, ne demek bank asya ne demek kayboluruz gideriz, senin sivasspor'a olan sevgin bumu??? sabrin sonu selamettir, azicik sabredin

davulcu
31.08.2009, 15:27
Ne dualar kurtarır bizi artık ne de zaman
Unutabilmek gerek bazen ağlamadan
Ne yeni bir aşk avutur bizi ne de geçmişin izi
Kabullenmek gerek bazen yenilgiyi

yıgıdolar4eylül
31.08.2009, 16:03
dün bu hocanın ve sahadaki futbolcuların yüzünden tribünde ki taraftar birbirine giriyor.kimin umrunda :mad::mad:sahadaki rezillilk tribünleri hemen etkiliyor

tajo58
31.08.2009, 16:35
bırakın bülent uyguna takmayı maça giden arkadaşlar taraftarlık görevini yarine getirmiyorlar sinema izler gibi maç izliyorlar bir cuval çekirdek alıp maçı bitiriyorlar.destek sıfır arkadaşlar

tajo58
31.08.2009, 16:36
takıma sahip çıkalım arkadaşlar biz bu takımın arkasında 3 liğ deyken nerelere gitmedik şimdi 1.liğ de akıllı olun akılı

Turan 59
31.08.2009, 18:11
Vay uyanık Bülo,sende ne marifetler varmış ta biz bilmiyormuşuz.Seni gidi uyanık seni.Senin antrenörlük bilgin falan yok.sen boş bir adamsın.Ama bazı konularda hakkını yemeyelim.Güzel şiir yazıyorsun,kameralar karşınsında ağlayarak duygu sömürüsü yapıyorsun,yakında resme ve müzik'e başlarsan hiç şaşmam.Çünkü senin antrenörlük bilgin yok bunu kabul et ve derhal Sivas'ı terket.

sivastatlıbelam
31.08.2009, 18:16
bir arkadaş bir yorumunda muhtemel 11 yazarken sedat forvet,petkoviç libero gibi yorum yazmıştı bu espriye gülmüştük.
evet bu maçta sedat forvet gibi oynadı ilerde,defansda yasin denen ... kaldı.

bülent hocam bizle dalga mı geçiyorsun,şaka mı yapıyorsun ama biz hiç eğlenmiyoruz bu şakadan.

ofgurleyuk78
31.08.2009, 19:08
Bülent Hocayı sevmiyorum ama iyi hoca bu sene ilk ona gireriz. Merak etmeyin. Denizli maçını bekleyin.

Turan 59
31.08.2009, 19:15
Bülo çok iyi hoca değil,yalnızca nabza göre iyi şerbet veriyor.Birde iyi şiir yazıyor.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.

ilteriş58
31.08.2009, 19:19
Bülent Hocayı sevmiyorum ama iyi hoca bu sene ilk ona gireriz. Merak etmeyin. Denizli maçını bekleyin.

kardaş puan almak için denizli kasımpaşa maçlarını beklersek o zaman işimiz zor. sabrediyoruz ama muhakkak denizli dışındaki takımları da yenmemiz lazım. tabi daha hiç bir şey belli değil belki denizliye de yenileceğiz ama yine de sabredeceğiz.

1967_DERNEK_MUSTAFA
31.08.2009, 19:56
bu yazımdan bir şeyler çıkarın sivasspordan kim gitmek ister ya varın siz çözün bu sorumu

kaptann58
31.08.2009, 20:41
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR SENİ SEVİYORUZ BÜLENT HOCAM SONUNA KADAR SENNİLE DEVAM....

DeeHSHeT
31.08.2009, 22:48
kardeşim bana balili mi alın ne bu böyle ya sahanın içinde topun izini sürüyoruz.ersen geldi de ne yapıo ağaçtan meyve düşürür gibi havaya atılıo kamanan tek başına adamları geçip ne yapıcak balilinin fiziki gücü lazım bize.neden satıldı anlamıyorum.defans zaten anlaşılır gibi deil yasin acemi ama kendisi gayret edio çabalıo.dierleri o bi uzun boylu var neye faul.

Balili gelsinn....

generalvolkan
31.08.2009, 23:00
Ne oldu bu takıma anlamak mümkün değil evimizde 2 maç kaybettik eğer denizliyede kaybedersek vay halimize.... ne yazacağımı bilmiyorum.. olmadı be hocam hem sana hemde sivas a yakışmıyo bu yer ...AMA NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYLA DEVAM EDİLMELİ KÜME DÜŞSEK DAHİ.. DEVAM ETMELİYİZ... GEÇEN SENEYİ BİLENLER BU TAKIM YİNE ÖYLE OLACAKTIR!!!!

ilteriş58
31.08.2009, 23:23
inşallah dikiş tutacak hamleler yönetim tarafından yapılır sivassporun kaderi bu olamaz

elleshar
31.08.2009, 23:28
ben burda geçen sene bülent uygun bilmiyor hiç bir şey derken bana herkes kızdı mesajlarım silindi vs hepsi futbolcular sayesindeydi başarıların

carizma0658
01.09.2009, 00:04
sherşeye ragmen bülen hocayı sevıyorum arkadaşlar bi insanı kırk yıl sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü yok bizler yıgıdoyuz mert yigit insanlarız yıkıcı degıl yapıcı olmalıyız svas eskısınden daha güçlü bir duruma gelecektır ben buna yürekten ınanıyorum saygılar

Yigido5458
01.09.2009, 02:25
TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN İSTİFA ET BÜLENT UYGUN. BU KADAR.

Kim Gelicek Onun Yerine Yılmaz Vuralmı? Güvenç Kurtarmı?

gül5858
01.09.2009, 10:25
Bu yenilgide biz taraftarları yıktı...
Bu demek değildirki Bülent uygun gitsin..:confused:
Ne oluyor deyip duruyoruz aslında bazı olanlarıda biliyoruz ama susuyoruz susacağız...
Çünki biz sevdamızı bırakmayacağız yenilgi karşısında susacağız

sindy58
01.09.2009, 13:10
BÜLENT BEY ! YA UMUTLARIMIZDA TÜKENİRSE

nntvaq
01.09.2009, 13:32
BÜLENT UYGUN HOCAMIZI İSTİFAYA ÇAĞIRAN DA,BEŞİKTAŞ GİBİ TÜRKİYENİN DEV KULÜBÜNDE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TAŞIYAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM TORAMANA KÜFREDEN DE,1 MAÇLIK PERFORMANSINA GÖRE ISLIKLAYAN DA AYNI ZİHNİYETTEKİ GRUPLAR.BU ÇAKAL SÜRÜSÜ KENSİNİ SİVASSPORUN BAŞARILARINDA "YİĞİDOYUZ BİZ","SİVASLIYIK GARDAŞ" DİYE ÖVÜNEN,İSTASYONA DÖKÜLÜP SİVAS DİYE BAĞIRAN;BAŞARISIZILIKTADA BEN ARTIK BU TAKIMI TANIMIYORUM,SİVASI TUTMUYORUM BEN ESKİ TAKIMIMA TEKRAR DÖNÜYORUM DİYEN İNSAN SÜRÜSÜ.BEYLER KUSURA BAKMAYINDA BEN BUNU ŞUNA BENZETİYORU;
"KARISINA BEN SENİN KOCANIM SENİ ŞÖYLE KORURUM,KİMSE SANA BAKAMAZ DİYE HOROZLANAN;KARŞISINA BİRİ ÇIKINCADA KARISININ ETEĞİNİN ALTINA SAKLANAN ERKEK(!!!) TİPİNE BENZETİYORUM...
biz bunları tribünde istemiyoruz!!!

35izmir58
01.09.2009, 16:14
sayın bülent hocam sana biz sivaslılar olarak çok çok şükran borçlüyüz bizlerı sıvas siporu ülaşamıyacak göremiyecegı olamaz dediklerini başardın kercekten sonsuz teşekkürler ama hocam anlarsın bu işler hep böyle bitti hocam bitti tekrar teşekkürler başarılar;)

35izmir58
01.09.2009, 16:35
arkadaşlar dogru söyleyenıniz cok ama bakın gelişmelere kimi kimlerı sattık yine bakın kımlerı aldık burda yanlişlık başladı bu gelişmeler hocanın istegı dogrultuda olmüştur evet daha yenıyiz yeni başladik acele etmek telaşa vermek dogru olmaya bilir fakat görünen köy kılavuz istemez önlem almak careler aramak çok önemli bizlerın dogru veya yanliş veya acele kakarı olabilir yetkili olanlar dogruyu bulsunlar biz sivaslıları yiyidoları taraftarı üzmesinler üzmesinlerki yiyitligimiz yiyidolar olarak hep herkeşe ögünerek konuşalım SELAMLAR BAŞARILAR İYİ OLACAK TEMENNİM

35izmir58
01.09.2009, 16:37
sayın bülent hocam sana biz sivaslılar olarak çok çok şükran borçlüyüz bizlerı sıvas siporu ülaşamıyacak göremiyecegı olamaz dediklerini başardın kercekten sonsuz teşekkürler ama hocam anlarsın bu işler hep böyle bitti hocam bitti tekrar teşekkürler başarılar;)

GurbetciYigidom
01.09.2009, 20:07
vallahi cok güzel yazmissin Aynen benim düsüncelerimde bu sekil. daha baska bi kelime bulamiyorum

atramp
01.09.2009, 20:24
Arkadaşlar gerçekten de hemen yargılamayın geçen seneki başarılardan dolayı nasıl takımınızın arkasındaysanız takımımızın bu kotü günlerinde de ona destek olmalıyız ewet yanlışlar yapıldı gıden oyuncular belkı gıtmemelıydı alınanlar belkı yeterli değil ama sabredelım biz destek olmazsak kım destek olacak zaten herkes basladı bombalamaya ben takımın oturacgını dusunuyorum !!!!!
Hep destek tam destek!