Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.

yener_sahin
31.08.2009, 12:59
Bu yazı sözüm ona sivasspor taraftarım diye geçinen gündelik sevdalar gönül vermiş,takımın başarısı ile taraftar olmuş,sivassporu tanımış,hala içinde ezik takımların sevgisini barındıran, taraftarlığı edebiyat yapmakla karıştıran, sitelerden klavyeden atar yapmayı çok iyi bilen iyi gün dostu kara gün düşmanı olan kişileredir.

Bu takım için bir kez olsun deplasman yapmamış,dayak yememiş,hatta 4 eylülde bir kez olsun maç izlememiş ama hocaya ve yönetime karşı haksız,yersiz,saçma eleştiriyi her şekilde yapan taraftarlıkdan tribün ruhundan anlamayan kişileredir.

Bu takımın gerçek taraftarları asıl sahipleri bugün kan ağlamışlardır.Kanlı gözyaşlarını sinelerine akıtmışlardır.Dillerini ısırıp konuşmamak için damaklarına yapıştırmışlardır.Gerçek taraftarlar bu takımı bir günde bir maçda sevmemiş,bu takımı süper lige çıktığında sevmemiş, hep destek tam destek diyerek sonuna kadar yanında olmuşlardır.Galibiyet aldıklarında ne sevgileri artmış,ne de malubiyet aldıklarında sevgileri azalmıştır.Kadın gibi değil erkek gibi sevmişlerdir.

Tribünü sadece oturmak hiçbir iş çıkmayacağını bile bile akıllar vermek olduğunu sanan oturduğu yerden pas vermek ortalar açmak olduğunu zanneden zihniyet ne saygıyı ne de takdiri hakeder.

Bu takımla yola çıktığımızda bu teknik kadro ve bu yönetim çok iyi işler başarmış,hayal dahi edemeyeceğimiz başarılara imza attırmışlardır.Evet bu yazı klasik olabilir ama gerçektir.O zaman krallar gibi karşılanan bu kadro şimdi yerden yere vurulmaktadır.Aranızdan kaç kişi bülent hocanın bu takıma nerden geldiğini biliyor.Kaç kişi bu takımın zamanında hangi takımlarla oynadığını biliyor.Herkese soruyorum sivassporun 3. Ligde kaç deplasmanına kaç maçına gittin?Mecnun başkan geldiğinde 2. Ligde puan rekoru kırarak lige çıktı övündün mü övünmedin mi? Öncecen oynanan tokatspor , amasyaspor, yımpas yozgat, erzurum spor, agrıspor, agrı dogubeyazıtspor, trabzon ofspor, samsunspor,bursapor,çanakkale dardanel, keçıorenspor, şekerspor çubukspor, baglum beledıyespor,mugla,altay,gozte pe,izmırspor, karsıyaka,istanbul sarıyer karagumruk vs.. vs.. oynanan maçlarda kaçınız sivassporluydunuz.

Sonra karol pecze den lıgın 12 . haftasında 6 puanla 17 . sıradan alıp sezon 6. ıkıncı sezon 4. ucuncu sezon 2. sırada bıtıren takımı kuran yoneten adam kadar futbolu bılıyormusun? kombıne aldınmı?Orjınal forman atkın varmı?sıvasspor ıcın ne yaptın?sıvassporu elestırecek konumdakı gerçek sıvassporlu adamlar tepkılerını masum alkısla gosterırken sen kımsınde yonetımı hocayı elestırıosun.Taraftarlığın raconundan bihaber sadece aklı istifaya çağırmakdan başka bir şey bilmeyen idiot tabirine tıpatıp uyanlara burdan sesleniyorum.Gerçek tepki alkışla verilir,bunu bilmiyorsanız bundan sonra her okuyan kişi artık bunu biliyor.Ayrıca bu maçta maraton tribünden yan tarafta kale arkasında takıma destek veren gruba bilet sallayan kişiler.Verdiğiniz 10 ytl ile mi taraftar oldunuz takıma sahip çıkar oldunuz.Kim kime bedava bilet vermişte onlar bedava gidiyorlar.Takıma destek için gidenleri bile usandırdınız.Çok ağır sözleri hakediyorsunuz ama site yönetimi sileceği için burdan yazmıyorum.Hepinize yazıkları olsun…

Bu takım şampiyonlar ligine giderken türkiyenin köklü klupleri küme düşüyorlardı.Ve küme düştüklerinde geride sadece gerçek taraftar kalıyor.Eskiden siz yoktunuz küme düşersekde olmayacaksınız.Her takımın transfer yanlışı olabilir.Kimse eleştirilmezde değildir.Ama görüyorum ki bütün forumda en ağır eleştiriyi yazanlar ya 16 17 yaşında çocuklar,ya istanbulda olan sivaslılar,yada yurt dışındakiler.Önce taraftarlığınızı sonra takımı sorgulayın.

Son iki senede 68 karşılaşmada 42 galibet alarak bizleri gururlandıran,4 eziklerden başkasına nasip olmamış şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandıran,haftalarca liderlik koltuğunda tutan bize bu mutluluğu tattıran başta başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’a sonra Bülent Uygun hocamız ve kurmaylarına teşekkür teşekkürü bir borç biliyoruz…

DÜŞŞENDE AMATÖRE TERKEDEN KAHPE OLSUN!!!

Sivaslibey
31.08.2009, 13:03
Helal olsun, aynen katiliyorum sana. Bugün birinci ligde oynadigimiza dua edelim. Herangi basit bir takim olabilirdik sûrekli tutunmaya oynayan ama biz iki senedir süper ligde kendimizde bahsettiriyoruz. Dünya taniyor yavas yavas artik bizi.

Bülent hoca'ya çok sey borçluyuz ve ben inaniyorumki dahada çok sey katacak. O giderse bir daha Sivas dikis tutturamaz çünkü yerine geçecek hoca YOK Türkiye'de. Yabancilarda anlamaz.

Hoca'yi istifa'ya cagiran akli eksik olanlar biraz daha düsünme gayretinde olurlarsa daha mantikli davranmis olurlar.

Sivas'a yabanci gelmek istemiyor. Kaldiki türk oyunculari bile gelmek istemiyor. Bülent hoca yabanci alinca hem genç olsun hem iyi hemde ileriye yatirim yapmak istiyor. Her zaman bir Bilica bulamiyorsun. O zaman biz kapmistik, sansliydik yine yönetim ve Bülent hoca sayesinde müthis bir is gerçeklestirilmisti.

Her sene sampiyonluga oynayacagiz diye bir sey yok. 10 000 kisilik bir stadi bile dolduramiyoruz. Kulüp parayi nerden bulacak ?????

Sivas maçlarini avrupada oynasa maçlarina daha çok seyirci gelirdi eminimki.

58_SEMİH_58
31.08.2009, 13:08
Sevdamıza Kimse EnqeL oLamaz Bazen Hüzün Vardır Bazen MutLuLuk Sivas Sevqisinin Adı Konamaz Ne Kupa BüyükLüqü Ne ŞampiyonLuk...

ilteriş58
31.08.2009, 13:10
acı çekmeden taraftar olunmaz, eleştirsek de takımın sonuna kadar arkasındayız!

okyay58
31.08.2009, 13:12
Başından sonuna kadar harika bir yazı olmuş.

10 lira verip maratonda çekirdek çitlemeyi taraftarlık sanıp , 90 dakika durmadan Sivasspor 'a destek verip orjinal forması ,atkısıyla maçlara gelen harçlıklarından arttırdığı 50 lirayla kombinesini alan çoğunluğu 15-20 yaş arasında ki gençlere artistlik yapanlara yazıklar olsun!

58_babacan_58
31.08.2009, 13:12
YENSEKTE YENİLSEKTE SENİNLEYİZ SİVASSPORUM.BİZ SENİN BAŞARILARA İMZA ATACAĞINDAN EMİNİZZZ......

Rallim58
31.08.2009, 13:15
Yener döktürmüşsün be aslanım, ya kimin yiğeni:) tebrikler...

velibircan
31.08.2009, 13:19
Bülent Hoca'yı İstifaya Çağıranlara Soruyorum SON 2 SENE'Yİ BİZE KİM YAŞATTTI ?

Dört Dörtlük Olcaz Diye Bir Kaide Yok Hafızın Dediği Gibi Ne Çabuk Unutunuz 2.lig'lerde 3.lig'lerde ağrısporlarla yozgatlarla sarıyerle baglumla oynadığımız Maçları....

Bu Takım Hayal Bile Edilemiyecek Noktaya Geldi...Sivas'a Anderlecht Geldi Shaktar Geldi ...

Takımı Kötülemeyin diye birşey diyemem sizlere zaten gerçek bi taraftar olsanız ne takmı kötülersiniz nede futbolcuları ama hiçteyse bülent hocayı kötüleyip istifaya çağırıpta nankörlük yapmayın...

Abdullah DuMaN
31.08.2009, 13:21
onu istifaya çağıranlar her sene sezon başında Sivas bu sene düşer diyip sezon sonunda şampiyonluk kaçtı diye küfür edenlerdir

yener_sahin
31.08.2009, 13:29
Biraz önce bir doktor olan bir abimiz yorum yazmıştı site yönetimi uygun görmedi galiba,gereken yazıları yazacaktım ama silindiğinden yazdıklarım gitti.Umarım diğerleri silinmez farklı görüş belirten insanlar burda fikirlerini tartışırlar.Tek bir şey söylüyorum o kardeşe,evet benim de arkadaşlarım tıp okuyorlar ve onlarda giyecekler;) ben bu formayı giyen emniyet müdürleri,hakimler,baş savcılar biliyorum yorma kafanı...

yagci58
31.08.2009, 13:34
KIMSE KARAMSARLIGA KAPILMASIN BEN BU MAGLUBIYETLERI IS KAZASI SAYIYORUM SIVASPORUMUZA GÜVENIYORUM SIVASLIYA IYI GÜN DOSTLUGU YAKISMAZ HERKES HADDINI BILSIN.

ahmetbaba
31.08.2009, 13:34
bülent uygun'u istifaya çağıranlara inat.bülent uygun sen bizim herşeyimizsin.bülent uygun'la mutlu,güzel günlere.

davulcu
31.08.2009, 14:08
kötü günler geçecektir sabırlı olmak lazım

sevda58
31.08.2009, 14:34
Taraftarin yada seyircimi desem, bilmiyorum, ama hocamizi istifaya cagirmasini biz yigidolara yakistirmadim, hoca'yi yeri geldi bende elestirdim, alinan oyunculari maclari, ama istifaya cagiracak kadar inancsiz ve acimasiz olmamak lazim, her nekadar su an istedigimiz gibi gitmiyorsa isler, sabirli olmamiz lazim, hocayi gondermekle birsey degismez, onu asaliyacak sekilde elestirenlerede sozum yok, ALLAH buyuk

zaralı19
31.08.2009, 14:47
Bu takım şampiyonlar ligine giderken türkiyenin köklü klupleri küme düşüyorlardı.Ve küme düştüklerinde geride sadece gerçek taraftar kalıyor.Eskiden siz yoktunuz küme düşersekde olmayacaksınız.Her takımın transfer yanlışı olabilir.Kimse eleştirilmezde değildir.Ama görüyorum ki bütün forumda en ağır eleştiriyi yazanlar ya 16 17 yaşında çocuklar,ya istanbulda olan sivaslılar,yada yurt dışındakiler.Önce taraftarlığınızı sonra takımı sorgulayın.

Son iki senede 68 karşılaşmada 42 galibet alarak bizleri gururlandıran,4 eziklerden başkasına nasip olmamış şampiyonlar ligine katılmaya hak kazandıran,haftalarca liderlik koltuğunda tutan bize bu mutluluğu tattıran başta başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’a sonra Bülent Uygun hocamız ve kurmaylarına teşekkür teşekkürü bir borç biliyoruz…

saol yener kardeş çok iyi yazmışsın hani nerde sitede takımımızı kötüleyenler nerde bülent uygun istifa diye bağıranlar

paleosen
31.08.2009, 14:52
sonuna kadar bu takımın ve bülent hocanın arkasındayım. sabır edemeyenler m. united ve sir alex ferguson un tarihine baksın.

SiVaS oLeY
her maçta yenilsende fark yesende seni bırakan tsli olsun ulen:D:D:D:D

ZALIM_58
Helal olsun, aynen katiliyorum sana. Bugün birinci ligde oynadigimiza dua edelim. Herangi basit bir takim olabilirdik sûrekli tutunmaya oynayan ama biz iki senedir süper ligde kendimizde bahsettiriyoruz. Dünya taniyor yavas yavas artik bizi.

Bülent hoca'ya çok sey borçluyuz ve ben inaniyorumki dahada çok sey katacak. O giderse bir daha Sivas dikis tutturamaz çünkü yerine geçecek hoca YOK Türkiye'de. Yabancilarda anlamaz.

Hoca'yi istifa'ya cagiran akli eksik olanlar biraz daha düsünme gayretinde olurlarsa daha mantikli davranmis olurlar.

Sivas'a yabanci gelmek istemiyor. Kaldiki türk oyunculari bile gelmek istemiyor. Bülent hoca yabanci alinca hem genç olsun hem iyi hemde ileriye yatirim yapmak istiyor. Her zaman bir Bilica bulamiyorsun. O zaman biz kapmistik, sansliydik yine yönetim ve Bülent hoca sayesinde müthis bir is gerçeklestirilmisti.

Her sene sampiyonluga oynayacagiz diye bir sey yok. 10 000 kisilik bir stadi bile dolduramiyoruz. Kulüp parayi nerden bulacak ?????

Sivas maçlarini avrupada oynasa maçlarina daha çok seyirci gelirdi eminimki.

YA ARKADAŞIM SİZLER NASIL RAHATSINIZ BU TAKIM KAÇ MAÇ YAPTI KAÇ GALİBİYET VAR ALLAH AŞKINA 3 PAS I BİR ARADA GÖREMİYORUZ HAZIRLIK MAÇLARI DAHİL ÖLCÜ DEİL DİYOLAR AMA HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜDÜR TAKIMIN EKSİGİNİ GÖRÜRSÜN BU TAKIMIN EKSİGİ, YASİN ÇAKMAK DEİL KADİR PEKMEZCİ DEİL İBRAHİM ÜLÜM DEİL ARSEN MARTİN DEİL BUNLAR BEDAVA GECEN SENA ALDIGI PARA NERDE NAKLEN YAYIN GELİRİ STAT GELİTİ PRİM YANİ HERKESTEN ÇOK PARA GİRDİ BU TAKIMIN KASASINA AMA ALINAN FUTBOLCU KALBUR ÜSTÜ HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN ADAMLAR OMOTOYOSSİ NEDEN 100 BİN AVRO DAHA VERİLİP KATIMA KAZANDIRILMADI NEDEN DİGER FUTBOLCULAR KAZANDIRILMADI HEPSİ GELDİ DENDE HİÇ BİRİ GELMEDİ NEDEN HER ZAMAN BEDAVA FUTBOLCU ALIYOSUN YA GELENLER FUTBOLLA ALAKALARI YOK SADECE PARASINI ALIYO SEN TUM GİBİ BİRİNİ NASIL SATARSIN SONRADA DEFANSTAN SEDAT I FORVET OYNATIRSIN

üçyıldız58
31.08.2009, 15:00
yenerim bu yazıyı çok yüklü bir duygu selinde yazdığın belli oluyor
artık hocamızda yönetimimizde hata yaptığının farkında bizim bunların üstüne gitmemiz durumu dahada çıkılmaz bir hal aldırır
şimdi mecnun başkan gidiyorum dese biri bana alternatif söylesin yok onun için eleştirilerimizde yapıcı olmak her zaman iyi
bende eleştiriyorum eleştireceğimde ama yapıcı kırıcı zedeleyici değil
başka sivasımız başka sivassporumuz yok

sivassporummm58
31.08.2009, 15:03
Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.

Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor:).Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor:),bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.

Yine defalarca anlattığım sayısını ben bile unuttuğum konuya değinmek isitiyorum:)
Arkadaşlar bizlerin tek değeri sivasspordur.Bu renklerdir.Bu armadır.Sivasspordan başka kimseyi ama kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Bizim desteğimiz gayretimiz sadece sivassporadır.Kişilere, nesnelere, objelere değil bizler sadece ve sadece sivasspora aşığız.Sivassporumuz için destek olana onu daha iyi yerlere taşıyana tabiki biz de destek oluruz bu sivassporumuz menfaatleri açısından gereklidir.Ancak Sivassporumuzu araç olarak kullananlara da tepkimiz net olur.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ben Bülent Hoca'ya sırf Sivassporumuzun başında olduğu için saygı duyuyorum.Sivassporumuz teknik direktörü olduğu için o makamı işgal ettiği için saygı duyuyorum.Bülent Hoca iki sene önce kamuoyuna bir açıklama yaptı.Sivassporumuzun şampiyonluk iddiası devam ederken "Fb nin şampiyon olmasını isterim" demişti.Benim için Bülent Hoca o gün bitti.Diyorum ya arkadaşlar biz bu takımı yönetenlere değil bu takıma aşığız.Her ne kadar Bülent Hoca benim için bitmiş olsa da bu takımın menfaatleri açısından ona gerekirse destek vermesini de biliiriz.Çünkü Sivassporumuz herşeyden daha önemlidir.
Onun için de burda Bülent Uygun aleyhinde yorum yazan yorumcuların hemen hemen hepsini gayet iyi anlıyorum ve hak veriyorum.Hiçbirisine kızmıyorum çünkü dertlerini çok iyi biliyorum.Tabi aralarda bazı istisnai olarak eleştiri dozunu aşan yiğidoluğa yakışmayan tarzda yorumda bulunanları da uyarıyorum...

Söylediklerimi toparlamak gerekirse, bu takım hiçbir zaman sahipsiz olmadı düşse de olmayacak daha büyük başarılar kazansada çünkü aidiyet durumu her zaman aynıydı.Bu takımda kimse kendini kral sanmasın.Bu takımda tek kral var o da sivasspordur, bu renklerdir.Başka hiçbir kral tanımayız...

yener_sahin
31.08.2009, 15:11
YA ARKADAŞIM SİZLER NASIL RAHATSINIZ BU TAKIM KAÇ MAÇ YAPTI KAÇ GALİBİYET VAR ALLAH AŞKINA 3 PAS I BİR ARADA GÖREMİYORUZ HAZIRLIK MAÇLARI DAHİL ÖLCÜ DEİL DİYOLAR AMA HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜDÜR TAKIMIN EKSİGİNİ GÖRÜRSÜN BU TAKIMIN EKSİGİ, YASİN ÇAKMAK DEİL KADİR PEKMEZCİ DEİL İBRAHİM ÜLÜM DEİL ARSEN MARTİN DEİL BUNLAR BEDAVA GECEN SENA ALDIGI PARA NERDE NAKLEN YAYIN GELİRİ STAT GELİTİ PRİM YANİ HERKESTEN ÇOK PARA GİRDİ BU TAKIMIN KASASINA AMA ALINAN FUTBOLCU KALBUR ÜSTÜ HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN ADAMLAR OMOTOYOSSİ NEDEN 100 BİN AVRO DAHA VERİLİP KATIMA KAZANDIRILMADI NEDEN DİGER FUTBOLCULAR KAZANDIRILMADI HEPSİ GELDİ DENDE HİÇ BİRİ GELMEDİ NEDEN HER ZAMAN BEDAVA FUTBOLCU ALIYOSUN YA GELENLER FUTBOLLA ALAKALARI YOK SADECE PARASINI ALIYO SEN TUM GİBİ BİRİNİ NASIL SATARSIN SONRADA DEFANSTAN SEDAT I FORVET OYNATIRSIN YAZIKLAR OLSUN BÜLENT UYGUN YAZIKLAR OLSUN

Bizler rahat değiliz,bizler bu takımın galibiyetiyle ağlayan kişileriz.Transfer sezonun da hazırlık maçlarında ve bu maçlarda hep eleştirdik eleştirdik.Sizler eleştiri yaptığınızı zannediyorsunuz biz daha ağırlarını yazdık ama olmadı engeller imkan vermedi.Artık yolun sonu geldi yapacak bir şeyimiz kalmadı.Artık yapacağımız tek şey bu takıma sonuna kadar sahip çıkmaktır.Neden blica kamanan chetkov geldiğinde kimse bunlar bedavaya geldi demedi,neden gurbanov kiralık oynatılıyor diye sitem etmedi.Çünkü takım çok iyiyi futbol kahramanı her şeyi üsta bülent hocamız vardı.O zaman bülent hoca futbolu biliyordu da 3 ayda mı unuttu.Otomoyossi transferi evet belki para yüzünden olmadı belki böyle lanse edildi insanlara orasını bilemeyiz ama artık bu kadro ile yola çıkıldıysa sonuna kadar bu kadronun arkasındayız.geçen sene ibb maçnda tuma edilen küfürleri ne çabuk unuttun,her kaçırdığı golden sonra elinize verseler taraftar parçalardı,o maçda şampiyonlukdan olduk.Dk 60 dan sonra tum bitti eksik oynuyoruz diye adamın ne kendisi ne de yakın çevresi edilen küfürlerle kalıyordu.

alix_özdemir
31.08.2009, 15:14
Taraftarlık budur. 5 Milyon verip maça gelmek, yönetimi, hocayı istifaya çağırmak anlamına gelmiyor. Yüreğimdekileri bir bir yazmışsın üstadım. Ellerine yüreğine sahip. Senin gibi 20 bin taraftar lazım bu stada....

yener_sahin
31.08.2009, 15:22
Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.

Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor:).Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor:),bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.

Yazınızın bu kısmı hariç diğer kısımlarına sonuna kadar katılıyorum.O destek veren taraftar şimdi olsa biz şampiyon olmuştuk.Sindirildik ezildik bitirildik.Ama o taraftar gelsin bana söylemediğini bırakmasın tek laf etmem.Onlar aşıklardı,onlar aşklarını liglerle değil sivassporla yaşadılar.Onlar sevdanın ligi olmaz dediler.Ama bu forumda bana o taraftarı gösterin,burda yazı yazanlardan asıp kesip ahkam kesenlerden gösterin.o yaş ortalaması şu anda kaçlarda ben biliyorum.O zamanlar 7 yaşındaydım.Şimdi onlar stadlara giremeyecek girsede sadece oturacak yaştalar.gelsin bana laf söylesinler gıkım çıkmaz.Çünkü laf söylemeye hakları var.Bu takım küme düşsün şu dakika burda bir eleştiri olmaz.kimse batman petrolspora yenildik transfer istiyoruz diye yırtmaz bir yerini.

kendi çabası ve gayretinde takımına sahip çıkan herkese sonsuz saygı ve sevgimiz var.Bilet parası için cep telefonunu satan ve babasından bir ton dayak yiyen sivasspor aşığı dostlarımız var.destek verenler gelir eleştirir ben onlara tek kelime etmedim.Ama hiç bir şey yapmadan bir şeyler isteyen taraftar geçinen kişilere benim söylemim.Hani bir laf vardır erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur diye.Burdan taraftar olduğunu söyleyen kardeşlerime hemşerilerime söylüyorum.Bu takımla bir kaç deplasman yapında sonra gelin burda esip gürüleyin.Bakın 18 saat deplasmanlara yol gittikden sonra takım yenilsin bir sivasa geri dönün,burda neler yazıyorsunuz.Ben senin için günlerce yol gittim bumuydu hakkı deyin sitem edin.Ama yok bizler maratonda maç kaybettikden sonra benim bilet paramı kim verecek diye idiot bir zihneyete sahibiz.Ben onca çileyi çekerken hiç bir şey yapmadan benim takımımı eleştirene de sus derim.Bu hakkı ben ve benim gibilerde de görüyorum.

1264
31.08.2009, 15:34
yener_sahin kardesim,eline ve agzina saglik cok güzel yazmissin.Bin kere Tesekkürler.

hanedan58
31.08.2009, 15:35
Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun

işte gerçek taaftarın sözü budur şunu unutmasın kimse bu takımı bu hale getiren de bulent hocaydı şimdi 3 maç yenildik diye yuhlamak istifaya davet falan etmek sivassporun kötülüğünü içi caba sarfetmek olur takımda zaten bir baskı var bir de bunun üstüne taraftar baskısı iyiden iyiye düşüşe gecmemizi saglar o bakımdan yıllardır hayaliyle yaşadığımız süper liğe çıkmışken kimse yenildik diye hocaya takıma atıfda bulunmalarla moralimizi bozmasın ama diyeceksinizki bu gidişe taraftarın tepkisi olmasın mı olsun elbet ama böyle tüm türkiyenin izlediği bir maçta hoca aleyhine tezahuratlarla istifaya cağırmalarla olmasın bak sitemiz var bak tesislerimiz var biz takımını sonuna kadar destekleyenlerdeniz hep derizya sivas taraftarı takımına küsüp arkasını dönmez haocasına sövmez oyuncusunu dövmez diye lütfen başkalarını eleştirirken aynı şeyleri biz yapmayalı

zaralı19
31.08.2009, 15:52

fatihtuztas
31.08.2009, 16:34
helal olsun çok güzel bi yazı ama işte böyle üstüste yenilgi alınca psikolojik olarak ne yaptığımızın ne dediğimizin farkında olmuyoruz.ben kayseride erciyes üniversitesinde okuyorum geçen sene göğsümü gere gere kırmızı beyaz atkıyla ve de şapkayla okula gidiyordum.ama peki ya şimdi?bu sene de öyle gitsem arkadaşlar güler bana malesef durum böyle.....::::((((((((((((((((

handsomeboy
31.08.2009, 16:35
her zamn arkandayızz sivassporr

yener_sahin
31.08.2009, 16:39
helal olsun çok güzel bi yazı ama işte böyle üstüste yenilgi alınca psikolojik olarak ne yaptığımızın ne dediğimizin farkında olmuyoruz.ben kayseride erciyes üniversitesinde okuyorum geçen sene göğsümü gere gere kırmızı beyaz atkıyla ve de şapkayla okula gidiyordum.ama peki ya şimdi?bu sene de öyle gitsem arkadaşlar güler bana malesef durum böyle.....::::((((((((((((((((

ne gülmesi kardeşim,adam sana adam iyi gün dostu değil dünde giyiyordu bugünde giydi yarında giyecek diyecek,kayseride senin o formayı giymen onları öldürür.Adanademir maçında bizlere yaptıklarını unutmayın.Bu gün sakaryaspor tavşanlı linyit sporla oynadı,adamlar kaç araba deplasmana gitti kim düldü onlara,sevdanın ligi olmaz...

giants
31.08.2009, 17:03
Taraftarlik sadece kombine ve ürün almakla oluyorsa inan bana bir futbol takimini giyindirecek ürüne para verdik. kombine ise aldigimiz kombinelerle 10-15 adam maratonda mac izliyor. sizin oradaki kistas aldiginiz seyleri avrupadam 1000-1500 km mesafeden gelip 10 adamin kapisindan cikip maratonda oturup mac izlerken verdigi parayi sirf takimini görmek icin verip izleyenler oldugunuda unutmayin. ayrica avrupalardan kalkip sirf maclari izlemek icin yilda dört bes kez gelenleride azimsamayin. kisiler dogruyu yaptigi oranda desteklenmeli. bir imam bile 20 yil namuslu yasar arkasinda saf tutarsin 20 yil sonra bakarsin o imam insanlara karsi büyük bir kabahat isler arkasinda saf tutmazsin. ama camine sahip cikarsin.ayrica konuya iliskin sen merak etme sen ben istedim diye bu takimdan kimse istifa edmez mesele insanlarin bu takima olan ilgisinin ölcüsüdür. eger birileri bu durumdan rahatsizsa ve bunlarin sayisi coksa yanlis olan seyler icin cözüm üretmek zorunda kalinir. yok sizlerin yaptigi gibi vefakarlik adi altinda koskoca camianin yipratilmasina icinin bosaltilmasina seyirci kalirsaniz iste basin sözcüsünün yaptigi gibi birileri cikar daha fazlasini ister. 12.hafta daha sabredin der. 12. ci haftadan sonrada yükünü tutar bizden buraya kadar biz cok ugrastik beceremedik yapan gelsin der cekilir kenara. Tüm düsünce ve istem Sivaslilarin degeri olan SivasSporun daha iyi nasil olura dönük olmasi gerekir. Takim taraftarligi önüne bireyleri koyarsaniz. bunlar nasil olsa tepkisiz daha fazlasinida yapalima acik kapi birakilirki bu tavirda olanlar asil takimlarini cökmesine zemin hazirlarlar.Ayrica taraftar senin manevi destekcin oldugu kadar ürününü pazarladigin müsterindirde senin tüm caban bu kesmi menmun etme üzerine kurulmali. bir taraftan sehrini takiminin basarisinin manevi ahizin duymasini saglarken diger taraftan ortaya koydugun ürün(Oyun) lede onu mutlu edeceksin. Bu camiada mutsuluk üzerine bina insa edemezsin yine tüm fedakarligi karsidan bekleyip daha fazla daha fazla diyemezsin.daha fazla istiyen daha fazla vermek zorunda.Basit bir örnek gecen sezonun sonunda bir taraftar ile hocanin yazismasi.. gecen Hocanin sitesinde dolasirken buldum alin okuyun bakalim kim kimden ne almis...Artk bazi seyleri birbirine karsitirmayi birakalim ne Kisilere degil camiaya sahiplenelim buraya kadar gelmis isek bu camianin basarisidir. birilerine bu anlamda minnet duyacaksak bu takimi kuranlara minnet duyalim.

http://www.bulentuygun.com.tr/Ziyaretci.aspx

Ates Cagdas 23.06.2009 13:29:07
Öneri
Degerli hocam sizin kaliteniz ve profosyonelliginiz tartisilmaz 2008.2009 sezonunu özellikle ikinci yarisinda hem ligin hemde basiniza getirilen komplonun stresini yasadiniz,dönem dönem demeclerinizde bu drumun sinir yapinizi etkiledigindede bahsdtiniz. Sivas da ligin son macinda seyirci ile yasadiginiz sinir savasiminida bunun yansimasi olarak düsünmek istiyorum fakat ligin bitimine 5.6 hafta kala verdiginiz talihsiz demeclerin bu noktaya getirdigini göremediniz. bir taraftan seyircinin ilgisizliginden yakinirken maclara ilgi duyan taraftar kesmi ilede polimige ve kavgaya girdiniz.siz kendini liderlige alistirmis hatta sampiyonlugu arzulayan isteyen hatat takiminin basarisina bakip buna inanmis bu yolda daha iyisini isteyen taraftara 5 yil öncesini düsünün nerdeydiniz simdi nerdeyiz one göre konusun dediniz. gecmise göre dogru ama o anin beklentilerine cevap olan bir demec degildi. bu durum Sivas daki son macada yansidi ve bardagi tasirdi. karsilikli tepkiye neden oldu, siz bir profosyonel olarak gerek son macta gerekse lig bitiminnin arefesinde krizi yöneten olamak yerine krizi yaratan durumuna getirdiniz kendinizi. bakin en basiti Ben ve bir kac arkadasim Avrupadan sirf SivasSpor maclarini izlemek icin bir yilda 4 veya bes kez hafta sonu gelip döndügümüz maclar oldu. klüp icerisinden bizi sampiyon yapmazlar demeclerine size takima yapilanlari görmemize ragmen biz bile kendimizi inandirmistik sampiyonluga. olamamanin buruklugu, hüznünü ve üzüntüsünü agir yasadik. birde sizinle icerde disarda yanyana olan icerde destek vermeye calisan taraftarin üzüntüsünü hissedmeniz gerekirdi. istanbul takimlarinin taraftarlarinin hircinligini ve futbolu sidet boyutunda saldirganliga ve terbiyesizlige vurdugunu en iyi sizin bilmeniz lazim. bizim seyircimiz rakamsal anlamda istenilen düzeyde olmasada rakiplerine hakaret ve saldirganlik yerine karanfille karsilamayi secmis bir seyirci kitlesi. bu sebeble sizden beklentimiz sivasli taraftarla aranizdaki buzlarin eritilmesini saglamak. 5 yil öncesi demek yerine Traftarimiz sampiyonluga inanmisti bu inanci biz verdik. Bu mutlulugu yasayamadigimiz ve taraftarimiza yasatamadigimiz icin üzgünüz deseniz en azindan mevcut tarartar kitlesi ile buzlari eritirsiniz. bu yaklasim sizi dahada büyütür. selam saygi ve seygilerle. Ayrica yeni sezonda sahsiniza takima ve bizlere basarilar.

Bület Uygun: gerek yok şampıyonluğa 6 yıldır burdayım daha adımı hep bır ağızdan bağırırken duymadım sen duydun mu ben tek başıma mucadele ederken kım vardı ne polemığı öylede bı şey yok polımık gıbı ben dedıklerımın arkasındayım ınternette haber cıkıyo yorumlar bakıyorum 2 tane bıle yok dıyer andolu takımların kınde kendı taraftarları toz kondurmuyor 80 tane yorum ama bız fenere yenılınce mac sattı dıyecekler polımık dıyecen her kes ışıne bakacak seyırcı mac ızleyıp takımını destekleyecek benı desteklememış önemı bıle yok selamlar anladın sen dımı dedıklerımı

ayna26
31.08.2009, 17:03
Merhaba arkadaşlar yorumlardan en önemlisi "yener" adlı üyenin yorumu.Bu yoruma tereddütsüz katılıyorum.Sivas Sporlu yiğido olmak öyle kolay değil, bedeli var.bedeli de sonuna kadar desteklemek.
Hani derler ya "çıkmadık candan umut kesilmez" ben de umutluydum bu hafta galibiyetle başlayacağız diye.Ama olmadı, neden birilerini suçlamak gerekiyor, suçladığımız kişiler 2 sezon üst üste bu takımı şaha kaldırmadı mı? Herkes biraz heyecanlı, alışmış sivaslı hep takımı iyi görmeye, ama gerçek taraftar takımını iyi günde değil kötü günününde de sonuna kadar destekleyen değilmidir?Gelin yiğidolar takıma, teknik ekibe ve yönetime sahip çıkalım, zaman birlik zamanı.Buraya yazıyorum, Denizli maçı yiğidonun dirilişi olacak.Herkes görecek, küme düşecek diyenler Sivas'ın dirilişi karşısında yine şaşkına dönecek....

yeniceri_can
31.08.2009, 17:07
bizim için farkeden birşey olmaz her zaman her yerde takımın yanında oluruz.dün bülen hocayı eleştirenlerden biride bendim.eleştirme sebebim kesinlikle ve kesinlikle kendi kapasitesinin iyice altına düşmesidir.evet 2 senedir bize başarıyı yaşatanlardan biride oydu ama artık lütfen biraz herkez kafasını kaşısın ve bu felaketten nasıl kurtuluruz nasıl çıkarız onu düşünsün.
dediğimiz gibi bizim için Farketmez biz kupa kaldırmak için şampiyon olmak için sevmedik.

58 memo
31.08.2009, 17:40
pazara kadar değil,mezara kadar Sivassporluyuz
Süper ligde bulmadık ki,amatörde terkedelim....
beyaz-kırmızı, Anadolu yıldızı Sivasspor...

sivastatlıbelam
31.08.2009, 17:44
gerçek bir futbol sever ve fanatik sivassporluyum..

sivassporda oyuncular psikolojik olarak çökmüş durumdalar.2 maç daha kaybedildiği takdirde bu takımı düze çıkarmak için büyük bir operasyon gerekir.

takımda çaktırmadan revizyon yapıldı.taraftara hissettirmeden yaptılar bu revizyonu.hiç gerek yoktu.bizi yakan bu yanlış revizyon oldu.

bundan sonra ne yapılabilir:ankaragücü ve ankaraspor birleşmesinden doğacak futbolculara kadroya dahil edilebilir.
mesela konate,meye,hürriyet,serkan kırıntılı,burhan eşer(gençlerde),tita,vb oyuncular...

sewaz58
31.08.2009, 17:51
Takımı dozunu kaçırmadıktan sonra tabiki de eleştireceğiz.. Zaten insan sevmediği bir şey için içten eleştirilerde bulunamaz... Dışarıda takımın başarısızlığını isteyip,bununla kendini kandıran ya da belirli sonuçlara varan her takımdan o kadar çok .......var ki birde bizim kendimizle ayrı düşmemizin bir esprisi yok... Ki zaten bizi biz yapan en büyük güçte bu ...Tek beklediğim hatalardan ders almak,tabiki de kötü gidebilirsin veya normal şartlarda bu takımlara yeniden yenilebilirsin fakat sorun o değil,çıkıp halen 12.haftayı bekleyin vs.tarzı açıklamalar aslolan sorun ... Kafa olarak değişsinler yeter,her sene şampiyonluk kovalamasını,her önüne geleni yenmesini beklemiyorum bu takımdan ve bilsin ki bu takım ben onu karşılıksız seviyorum ...

yigido_mami_58
31.08.2009, 18:01
sivas sivas sivas sivas dıyorum ve herkesi sukunete avet ediyorum sivasa destek yerıne köstek olmaya kalkan zihniyetleride kınıyorum gecmişe dönün bi bakın sivas nerden nereye geldi takım yapılanma içinde ve zamana illaki ihtiyacı var bülent hoca galibiyetleri alırken baba adam 3 yenilgi alınca sivas düşmanı dahi ilan edildi yapmayın ne sivasspor ne bülent uygun ne de mecnun baskan bu tur tepkıyı hak etmedı takım düzeldiginde bu sözlerisarfeden arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum

ilteriş58
31.08.2009, 18:11
hep destek tam destek. bülent uygun için veya başka bir kişi için sivasspor harcanamaz, bülent uygunu sevmeyebiliriz ama sivasspora zarar getirecek davranışlardan kaçınmamız gerekir.

emre41
31.08.2009, 18:40
Sonuna ve sonsuza dek Sivassporluyum. Terkeden kahbe oğlu kahbe olsun.
Forever together.

karanlıkkale
31.08.2009, 18:57
Omotoyossi transferi para yüzünden yatmadı ey Allahın dengesizleri adam bizden tam 3 ay önce Metze imza atmış klüpte bunu sonradan fark ediyo ve Fifalık olmayalım diye Omotoyossi transferinden vazgeçiliyo tabi burda ağzı olan konuştuğu için tek sorun para zannediliyo...

yigidocengiz
31.08.2009, 19:05
Omotoyossi transferi para yüzünden yatmadı ey Allahın dengesizleri adam bizden tam 3 ay önce Metze imza atmış klüpte bunu sonradan fark ediyo ve Fifalık olmayalım diye Omotoyossi transferinden vazgeçiliyo tabi burda ağzı olan konuştuğu için tek sorun para zannediliyo...

bu ağzı olanlardan biride sensin belliki arkadaşım.kimse bi tarafından uydurmuyo bu haberleri,bütün basın organlarında çıktı hemde günlerce ve başkanın ağzından şöyle dediler hemde 'çöpe atacak paramız yok bi kuruş vermem'' anlatabildimmi ve başkanımızda ne yazıkki bu yazılanları,çizilenleri yalanlamadı.adam kampa bile geldi ya daha ne yapsın bizde oynamak istediğini göstermek için.ama her işte bi hayır vardır işte tabi onun için,şimdi iyikide gitmemişim diyordur heralde.peki bizimkiler ne diyorudur...işte ben onu çok merak ediyorum.UMARIM YAPILAN HATALARDAN ÇOK GEÇ OLMADAN DERS ALINMIŞTIR

kaptann58
31.08.2009, 19:27
eline sağlık kardeş yazın çok güzel olmuş sennleyiz sonuna kadar hocamızın arkasındayız

merkez_emre
31.08.2009, 20:03
öncekı hafta tv ler gosterdımı bılmem koca maraton trıbunu az daha üstümüze gelıyordu :) nedenı de maca sadece kufur etmeye yendıgınde rakıbe hakeme yenıldıgınde topcusuna hocasına kufur eden sivassporlu oldugunu sanan ınsanlara gösterdıgım tepkiydi...

ama o ınsanlar bılmıyordu kı ıstıfa dıyene kadar sivas a bagırsalardı sımdıye yıne kafaya oynuyorduk...

düssekde küme aşığiz renkere

Cley
31.08.2009, 20:16
Öncecen oynanan tokatspor , amasyaspor, yımpas yozgat, erzurum spor, agrıspor, agrı dogubeyazıtspor, trabzon ofspor, samsunspor,bursapor,çanakkale dardanel, keçıorenspor, şekerspor çubukspor, baglum beledıyespor,mugla,altay,gozte pe,izmırspor, karsıyaka,istanbul sarıyer karagumruk vs.. vs.. oynanan maçlarda kaçınız sivassporluydunuz.

Birkaç yıl önde oynadığımız takımlara bakın. şimdi oynadığımız takımlara bakın. Bize bu günleri yaşatanlara Teşekkürler. Dost kara günde belli olur. İyi günde dost çok bulunur.

desire58
31.08.2009, 21:04
arkadaşımın yazısına aynen katılıyorum bu takım bizimdir bizden başka kimsede sahip çıkmaz sonuna kadar destek

ilteriş58
31.08.2009, 21:05
işin iyi gittiğini iddia etmiyoruz ama sabırlı olmak gereklidir diyoruz

Murat ARICI
31.08.2009, 21:19
BİZİM ELEŞTİRİLERİMİZ SİVASI DAHA İYİ YERDE GÖRMEK İSTEYİPTE GÖREMEYİŞİMNİZDEN..ELBETTE HEP DESTEK TAM DESTEK..

58ÖREN58
31.08.2009, 21:30
SEVGILI ARKADASIM YENER SAHIN YAZDIKLARINA TUMUYLE KATILIYORUM BIRI HARIC HANI DIYORSUNYA KACTANE DEPLASMAN MACINA GITTINIZ SEN NASIL SİVASSPORUN İSTANBULDAKI MACLARINA GELEMIYORSAN BIZDE İSTANBULDA YASADIGIMIZ ICIN SİVASTAKI MACLARINA GELEMIYORUZ MALESEF ORJINAL FORMA DEMISSIN BIRDE SIVASA GELIP SAHSEN ORJINAL FOMA ALAMADIK AMA SAHSEN BEN ORJINAL FORMAMI KARGOYLA GETIRTTIRDIM DEPLASMAN DEMISINYA BIRDE IMKANI OLAN INSAN VAR OLAMAYAN INSAN VAR PEKI SORUYORUM BENDE SANA SEN HIS SİVASSPORUN (BURSA)KOCAELI) VE ISTANBUL TAKIMLARI DEPLASMANINA GITTINMI BIRBEN DEGIL BIZLER DERNEK OLARAK GITTIK VE GIDIYORUZZ SAYGILARR

ilhan581
31.08.2009, 21:33
Hayatımın Anlamı Oldunnn Her Gecemin Rüyası Oldunnn Gençliğimin ..... Koydun SİVASSPOR Canın Sağolsun!

YiğidoGençlik
31.08.2009, 21:48
Bu yazı sözüm ona sivasspor taraftarım diye geçinen gündelik sevdalar gönül vermiş,takımın başarısı ile taraftar olmuş,sivassporu tanımış,hala içinde ezik takımların sevgisini barındıran, taraftarlığı edebiyat yapmakla karıştıran, sitelerden klavyeden atar yapmayı çok iyi bilen iyi gün dostu kara gün düşmanı olan kişileredir.

Bu takım için bir kez olsun deplasman yapmamış,dayak yememiş,hatta 4 eylülde bir kez olsun maç izlememiş ama hocaya ve yönetime karşı haksız,yersiz,saçma eleştiriyi her şekilde yapan taraftarlıkdan tribün ruhundan anlamayan kişileredir.

Bu takımın gerçek taraftarları asıl sahipleri bugün kan ağlamışlardır.Kanlı gözyaşlarını sinelerine akıtmışlardır.Dillerini ısırıp konuşmamak için damaklarına yapıştırmışlardır.Gerçek taraftarlar bu takımı bir günde bir maçda sevmemiş,bu takımı süper lige çıktığında sevmemiş, hep destek tam destek diyerek sonuna kadar yanında olmuşlardır.Galibiyet aldıklarında ne sevgileri artmış,ne de malubiyet aldıklarında sevgileri azalmıştır.Kadın gibi değil erkek gibi sevmişlerdir.

Tribünü sadece oturmak hiçbir iş çıkmayacağını bile bile akıllar vermek olduğunu sanan oturduğu yerden pas vermek ortalar açmak olduğunu zanneden zihniyet ne saygıyı ne de takdiri hakeder.

Bu takımla yola çıktığımızda bu teknik kadro ve bu yönetim çok iyi işler başarmış,hayal dahi edemeyeceğimiz başarılara imza attırmışlardır.Evet bu yazı klasik olabilir ama gerçektir.O zaman krallar gibi karşılanan bu kadro şimdi yerden yere vurulmaktadır.Aranızdan kaç kişi bülent hocanın bu takıma nerden geldiğini biliyor.Kaç kişi bu takımın zamanında hangi takımlarla oynadığını biliyor.Herkese soruyorum sivassporun 3. Ligde kaç deplasmanına kaç maçına gittin?Mecnun başkan geldiğinde 2. Ligde puan rekoru kırarak lige çıktı övündün mü övünmedin mi? Öncecen oynanan tokatspor , amasyaspor, yımpas yozgat, erzurum spor, agrıspor, agrı dogubeyazıtspor, trabzon ofspor, samsunspor,bursapor,çanakkale dardanel, keçıorenspor, şekerspor çubukspor, baglum beledıyespor,mugla,altay,gozte pe,izmırspor, karsıyaka,istanbul sarıyer karagumruk vs.. vs.. oynanan maçlarda kaçınız sivassporluydunuz.

Sonra karol pecze den lıgın 12 . haftasında 6 puanla 17 . sıradan alıp sezon 6. ıkıncı sezon 4. ucuncu sezon 2. sırada bıtıren takımı kuran yoneten adam kadar futbolu bılıyormusun? kombıne aldınmı?Orjınal forman atkın varmı?sıvasspor ıcın ne yaptın?sıvassporu elestırecek konumdakı gerçek sıvassporlu adamlar tepkılerını masum alkısla gosterırken sen kımsınde yonetımı hocayı elestırıosun.Taraftarlığın raconundan bihaber sadece aklı istifaya çağırmakdan başka bir şey bilmeyen idiot tabirine tıpatıp uyanlara burdan sesleniyorum.Gerçek tepki alkışla verilir,bunu bilmiyorsanız bundan sonra her okuyan kişi artık bunu biliyor.Ayrıca bu maçta maraton tribünden yan tarafta kale arkasında takıma destek veren gruba bilet sallayan kişiler.Verdiğiniz 10 ytl ile mi taraftar oldunuz takıma sahip çıkar oldunuz.Kim kime bedava bilet vermişte onlar bedava gidiyorlar.Takıma destek için gidenleri bile usandırdınız.Çok ağır sözleri hakediyorsunuz ama site yönetimi sileceği için burdan yazmıyorum.Hepinize yazıkları olsun…

Söylediklerine harfiyen katılıyorum kardeş ağzına sağlık.Bırak istifaya davet etmeyi adamlar rakip takıma üç üç diye tempo tutacak kadar acizleştiler.Maratondaki bir vatandaş bize kombinesini çıkarmış sallıyor ne oldu Sivasımı satın aldın Sivasspor senin aldığın bir kombine ile mi ayakta duruyor.O vatandaş bizleri stada bedava giriyoruz zannediyor merak etmesin bizimde kombinemiz var ama biz iyi günde de kötü günde de Sivassporumuzn yanındayız.Ve her zamanda yanında olup sesimiz kesilene kadar desteğimizi vermeye devam edeceğiz.Rakibe tempo tutan tiyatro seyircisi bile olmayı hak etmeyen insanlar 1-0 iken takıma itici güç olsaydı bugün belkide başka şeyler konuşuyor olacaktık ama yok.Yenince bağırmaz yeninlince verir eleştiriyi verir küfürü yazık ama çok yazık...

İçimiz acıyor, içimiz kan ağlıyor ama bitecektir bu kara günlerde Sivasım senin canın sağolsun...

YARALI_AŞIK
31.08.2009, 21:52
Sevgi ayrıdır camiaya zarar vereni eleştirmek ayrıdır.

çılgın-sedat
31.08.2009, 21:54
sivasspor 3 de 3 yapsaydı ne güzel giyecekdınmız formaları gezecekdınız ama ne oldu 3 de 0 yapdık 0 puan taban yapdık ne oldu sivassporlu değilsiniz sizin taraftar olmaz olsun iyi günde değil kötü günde takıma sahip çıkın
alayına isyan
inadına sivasspor

SÖZLERİM İYİ GÜN DOSDUNA

fatihada58
31.08.2009, 22:18
Biraz önce bir doktor olan bir abimiz yorum yazmıştı site yönetimi uygun görmedi galiba,gereken yazıları yazacaktım ama silindiğinden yazdıklarım gitti.Umarım diğerleri silinmez farklı görüş belirten insanlar burda fikirlerini tartışırlar.Tek bir şey söylüyorum o kardeşe,evet benim de arkadaşlarım tıp okuyorlar ve onlarda giyecekler;) ben bu formayı giyen emniyet müdürleri,hakimler,baş savcılar biliyorum yorma kafanı...

Niye kafamı yorayım buna sevinirim tek olmadığımı düşünürüm klasik Sivaslı çekmemezlik havasına girmem gurur duyarım... Sorun tıp okumak hakim olmak doktor olmak değildi benim kast ettiğim heryerden her mevkiden her kademeden insan bu takımı destekliyor ve kimse bu yazdıklarınızı hak etmiyor, önce Sivas-önce Sivaslı ,Sivaslıyı karalama ne sana ne bülent uyguna nede bir başkasına kar getirmez aksine bizden birşeyler alır götürür... Ayrıca istifa diyen herkes hain midir? O zaman dönem dönem gelen hükümetlere hükümet istifa diyen herkes vatan hainidir...

edebiyatisyen
31.08.2009, 22:44

Bu da size kapak olsun! Noktasına kadar katılıyorum.TERKEDEN KAHBE OLSUN

emin kara
31.08.2009, 23:29
arkadaşlar okadar çok eleşiri varki bir kaç gündür sesiz kalmayı uygun gördüm kendime ançak görüyorumki sivasspor taraftarı olarak tanıtan ve acımasızca eleştiren kardeşlerimize diyorumki biraz sabırlı olalım hoca bukadar eleştiriyi hak etmiyor yenilgiye yalnız sizlermi üzülüyosunuz sivasspor camiası mutlaka sizlerden daha çok üzülüyordur eminim bende okadar üzüldümki uykularım kaçtı ama ümit ediyorumki bu kısa ara takımımızın kendine gelmesine saglayacaktır geçen yıl büyük takımların halini gördük biz daha 5yılık bir takımız iyi günü oldugu gibi mutlaka kötü günüde olacak bizler taraftar olark takımın her halinde destek olmaktır takım avrupadan yeni döndü pisklojik destege ihtiyacı var birde biz köstek olmayalım lütfen destek olalım

yener_sahin
31.08.2009, 23:33
SEVGILI ARKADASIM YENER SAHIN YAZDIKLARINA TUMUYLE KATILIYORUM BIRI HARIC HANI DIYORSUNYA KACTANE DEPLASMAN MACINA GITTINIZ SEN NASIL SİVASSPORUN İSTANBULDAKI MACLARINA GELEMIYORSAN BIZDE İSTANBULDA YASADIGIMIZ ICIN SİVASTAKI MACLARINA GELEMIYORUZ MALESEF ORJINAL FORMA DEMISSIN BIRDE SIVASA GELIP SAHSEN ORJINAL FOMA ALAMADIK AMA SAHSEN BEN ORJINAL FORMAMI KARGOYLA GETIRTTIRDIM DEPLASMAN DEMISINYA BIRDE IMKANI OLAN INSAN VAR OLAMAYAN INSAN VAR PEKI SORUYORUM BENDE SANA SEN HIS SİVASSPORUN (BURSA)KOCAELI) VE ISTANBUL TAKIMLARI DEPLASMANINA GITTINMI BIRBEN DEGIL BIZLER DERNEK OLARAK GITTIK VE GIDIYORUZZ SAYGILARR

kardeşim ben sana kendimi anlatmayım,bak bursada oturuyorum ben.Saydığın şehirlerin hepsi bana yakın.Bursada her maç sivasspor formasıyla aralarına giriyorum.Bunu inrihar olarak görenler bile var.Dernekteki abilerime osman abiye ertuğrul abiye sor sen onlar gidip gitmediğimi söylesinler.

MustafaParlak
31.08.2009, 23:44
Yener Abi Öncelikle Duygularımızı Yazıya Döktügün İçin Teşekkür Ederiz.

Sende Her Maçına Gidemiyorsun Takımın Bende Kimse Her Maça Gitmeye Kalkışamaz Zaten Biri Çıksın Yaparım Desin Ama Maça Gidemesekte Yensekte Yenilsekte Ağlasakta Sızlasakta Bu Takım SADECE Bizim O Lig Başlayınca Sivas Küme Düşer Diyenlerin Veya Şampiyonluk Kaçınca Takıma Küfür Edenlerin Degil Unutmayın Yine Gelecek O Güzel Günler Yine Gülecek Yüzümüz Egilmeyecek Başımız öne Yine Yanında Olacagız Yensende Yenilsende Kim Nederse Desin Bülent Hocaylayız Kim Ne Derse Desin Yanındayız. O İçinde Eziklerin Kahbe Ve Şampiyonluktan Başka Birşeyi Kaldıramayan Şahsiyetler Takım Bizim Sevda Bizim Arma Bizim Forma Bizim Size Ne Oluyor Gidin O Ezikleri Tutun Bizi Bizimle 4Eylülde Yalnız Bırakın Şu Sitedende YAYLANIN...!

sivassporummm58
01.09.2009, 00:18
Yazınızın bu kısmı hariç diğer kısımlarına sonuna kadar katılıyorum.O destek veren taraftar şimdi olsa biz şampiyon olmuştuk.Sindirildik ezildik bitirildik.Ama o taraftar gelsin bana söylemediğini bırakmasın tek laf etmem.Onlar aşıklardı,onlar aşklarını liglerle değil sivassporla yaşadılar.Onlar sevdanın ligi olmaz dediler.Ama bu forumda bana o taraftarı gösterin,burda yazı yazanlardan asıp kesip ahkam kesenlerden gösterin.o yaş ortalaması şu anda kaçlarda ben biliyorum.O zamanlar 7 yaşındaydım.Şimdi onlar stadlara giremeyecek girsede sadece oturacak yaştalar.gelsin bana laf söylesinler gıkım çıkmaz.Çünkü laf söylemeye hakları var.Bu takım küme düşsün şu dakika burda bir eleştiri olmaz.kimse batman petrolspora yenildik transfer istiyoruz diye yırtmaz bir yerini.

kendi çabası ve gayretinde takımına sahip çıkan herkese sonsuz saygı ve sevgimiz var.Bilet parası için cep telefonunu satan ve babasından bir ton dayak yiyen sivasspor aşığı dostlarımız var.destek verenler gelir eleştirir ben onlara tek kelime etmedim.Ama hiç bir şey yapmadan bir şeyler isteyen taraftar geçinen kişilere benim söylemim.Hani bir laf vardır erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur diye.Burdan taraftar olduğunu söyleyen kardeşlerime hemşerilerime söylüyorum.Bu takımla bir kaç deplasman yapında sonra gelin burda esip gürüleyin.Bakın 18 saat deplasmanlara yol gittikden sonra takım yenilsin bir sivasa geri dönün,burda neler yazıyorsunuz.Ben senin için günlerce yol gittim bumuydu hakkı deyin sitem edin.Ama yok bizler maratonda maç kaybettikden sonra benim bilet paramı kim verecek diye idiot bir zihneyete sahibiz.Ben onca çileyi çekerken hiç bir şey yapmadan benim takımımı eleştirene de sus derim.Bu hakkı ben ve benim gibilerde de görüyorum.

Bak kardeşim sen sivasspor için varını yoğunu ortaya koyarsın ama bazıları koymaz.Bazıları senin kadar çaba göstermez.Bazıları senin kadar sivassporun üzerine titremez.Bazıları da senden daha vefakardır, cefakardır bu konuda.Yani biz bu durumu derecelendirirsek çok saçma bir iş yapmış oluruz.Sivasspor için kim ne kadar yardım yapmışsa o kadar eleştirsin.Böyle birşey olabilir mi?Ancak onlar yine bu eleştiriyi yapıyorlarsa bir şekilde sivassporla bağını kurmuş kişilerdir.İnsan sevdiğini eleştirir, sevdiğine, kendisi için önemli bulduğuna, muhatap aldığına darılır kardeşim sevmediğine yapar mı bunları.

Ama hala ısrarla birileri Sivaslıları sivassporluları aşağılamak için fırsat kolluyor ve bunu da bir marifet sanıyor.Bazıları bu taraftarı aşağılamaktan adeta zevk alıyor.Yeter artık bu kadar aşağıladığınız sivaslıları.Aşağılamak marifet değil, aşağılamak çözüm değil.Çözüm bu konu hakkında ne yapabilirimi tartışmaktır.Yeter artık kendinize gelin be.Sorun sadece taraftarda mı???

SeLoCan58
01.09.2009, 00:24
YENER_ŞAHİN

ABi yazidan Dolayi Sana Teşekkü ederim

dedin gibi enük cücük topu bilmez futbol ne anlamaz hoca diye yırtınıp duruyor Nankörlük etmiyecek kimse sizi buraya büleny hoca getirdi indirirsede birakin o indirsin aşşa..

karanlıkkale
01.09.2009, 01:08
bu ağzı olanlardan biride sensin belliki arkadaşım.kimse bi tarafından uydurmuyo bu haberleri,bütün basın organlarında çıktı hemde günlerce ve başkanın ağzından şöyle dediler hemde 'çöpe atacak paramız yok bi kuruş vermem'' anlatabildimmi ve başkanımızda ne yazıkki bu yazılanları,çizilenleri yalanlamadı.adam kampa bile geldi ya daha ne yapsın bizde oynamak istediğini göstermek için.ama her işte bi hayır vardır işte tabi onun için,şimdi iyikide gitmemişim diyordur heralde.peki bizimkiler ne diyorudur...işte ben onu çok merak ediyorum.UMARIM YAPILAN HATALARDAN ÇOK GEÇ OLMADAN DERS ALINMIŞTIR

az biraz araştır kolpa basınada inanma Bülent hoca yanılmıyosam şampiyonlar ligi maçlarından önce Ligtv.com.tr de bi videosu vardı orda herşeyi açıklamıştı Omotoyosside durum para değil 3 ay önce Metze attığı imza idi...kulüp fifalık olmak istemediği için omotoyossi ile anlaşma yapılmadı

bir futbolcunun 2 kulüple birden anlaştığını hayal edersen ortalığın ne kadar karışacağınıda az buçuk kestirirsin..

57 Mehmet
01.09.2009, 02:25
aslen sinopluyum futbolda ise gönlümü kazanan sivassporluyum.ister basarili ol istersen basarisiz sen gönlüme girmissin kirmizi beyaz bundan sonra bu sevdayi kalbimden silemem

efsane5858
01.09.2009, 03:31
yener cok güzel yazmissin tebrik ederim

GuVeN
01.09.2009, 04:39
yener kardesım senı tebrık edıyorum.yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

vesto58
01.09.2009, 13:40
Yener, gerçek taraftarı Yücel Yönal belirlemiştir. Amigo İhsan sahip çıkmıştır ve başarısız olsada Amigo Sebo devam ettirmektedir. Dünyada spor kulübüyle aynı ismi taşıyan taraftarlar azdır. Yiğidolar herkese kapaktır.

Sebo'ya teşekkür edilip yeni bir tribün lideri aranmalıdır. Gerekirse devrik liderlik gündeme gelmelidir. Güç ortaya çıkmalıdır. Sorun bütün olamamak.

İbrahimAyas01
01.09.2009, 18:38
Kardeşler bende bir Adanalı olarak Sivasspor un hayranırım.Benim dıştan gözlemledigim tek olay yada eksiklik diyebilirim şudur; Taraftarların takımı maç sırasında biraz daha desteklemesi gerekiyor.Bir baskı oluşturulsa takımların konsantresi bozulsa bu Sivasspor un maç kazanması için artı bir yöntem olacaktır.Biz bu hafta Mersin idman Yurduyla deplasman maçına çıktık 500 bilet verdiler bizim taraftar hiç susmadı 7-8 bin Mersin taraftarından çok çıktı sesimiz.Tezahürat yapan seyirci takımın herşeyi bence.

GurbetciYigidom
15.09.2009, 02:28
Baskani ,yönetimi ve Teknik heyeti elestirenlere cok güzel bir cevap olmus, Tek kelime ile harika ,Herkes bu yaziyi okumali bence...

58ÖREN58
17.09.2009, 21:47
tabıkıde dussede yınede sivassporumuzun yanındayızzz pazara kadar degıl mezera kadar sivassporluyuzzzzzz

giants
17.09.2009, 23:45
SivasSpor Amatöre düser.... Yüceyurt Sporla ayni grupda oynarsa Ben YüceyurtSporu tutarim... yok öyle önce can sonra canan:)))

yigido_ilhan58
17.09.2009, 23:49
tek kelime helal olsun bu sözlerinden sonra söylenecek bir kelime yok agzına saglık

oquzh4n58
18.09.2009, 01:27
Lanet olsun bu ıcımdekı Sıvasspor Sevgısıne be arkadas

oquzh4n58
18.09.2009, 01:27
ama sunuda bılmek lazım kume dusertek takım dagılcak yerıne kım gelcek ıyı oyuncu bulabılcekmıyız

rapge
18.09.2009, 02:13
YENSENDE YENİLSENDE kalbimiz hep seninle...
Bir kaç yıl içinde inanarak ve başararak belli yerlere gelmiş bir takımımız var.Elbette yenilicez.Elbette kazanıcaz.Ama birkaç maç böyle kötü gittik diye teknik direktörümüzü dışlamamız hiçbir zaman doğru bir davranış değildir.Bu takım Bülent Uygun'un teknik direktörlüğüyle buralara gelmiştir.Biz Sivasspor taraftarları olarak her zaman arkanızdayız.2.ligede düşseniz,amatörede düşseniz her zaman sizinleyiz.Bu hafta inşallah Bursaspor maçını kazanıp tekrar eski günlerimize döneriz.